Recenze hotelů
Slunečné Pobřeží - Bulharsko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,6 Naprosto pohodová dovolená, můžu jen doporučit. Cesta i pobyt bez problémů.

  • 8,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto pohodová dovolená, můžu jen doporučit. Cesta i pobyt bez problémů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování naprosto dostačující, není přehnaně luxusní, pokoje jsou menší, ale v podstatě zde trávíte minimum času. Velmi nám vyhovovalo, že jsme se nemuseli nijak " šlechtit" na jídlo, stačí plážové šaty, muži tričko a šortky. Výhodou je blízkost moře, kam můžete jít jen v plavkách.

Strava
V hotelu jsme byli i v loňském roce a musím říci, že letošní výběr byl chudší, nebylo tolik ovoce, místo palačinek byly jakési lívance z automatu a také nefungoval bar u bazénu, ten otevřeli až před naším odjezdem. Ale i tak jsme si vybrali podle chuti a hlady nikdo netrpěl, jenom loni to bylo ještě lepší.

Služby hotelu
Výborně fungoval úklid, všude bylo čisto a o cokoliv jsme požádali, nic nebylo problém, jenom vázla informace o snídani při odjezdu, na recepci nám řekli, že dostaneme balíček na cestu, ale ráno nám nic nedali, protože byla otevřená jídelna a my jsme se prý měli nasnídat tam, o tom ale nikdo nic neřekl a někteří lidé čekali na příjezd autobusu na letiště v pokoji. Byli tedy dost naštvaní.

Pláž
Pláž je v podstatě pár kroků od hotelu, my jsme se většinou vykoupali a vrátili se k bazénu, protože na pláži bylo hrozně moc lidí, obzvlášť ruští turisté, kteří si asi mysleli, že je to jen pro ně. Byli hluční, jejich děti nám běhaly po dece, no prostě děs. Moře ovšem čisté, teplé a vlny tak akorát. Takže jsme si náladu nenechali zkazit.

Miroslava Havlíčková, 23.06.2019, Datum pobytu: 9.6. - 18.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Zefir Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Nemohu nic říct špatného. Dovolenou jsem si pěkně užila a jsem moc spokojená. Děkuji CK Invia z prostředkování dovolené.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nemohu nic říct špatného. Dovolenou jsem si pěkně užila a jsem moc spokojená. Děkuji CK Invia z prostředkování dovolené. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo pěkné a čisté.

Strava
Stravování jsem měla polopenzi. Jídlo bylo moc chutné,dobré a velký výběr.

Služby hotelu
Pokoje pěkně vybavené,čisté.

Pláž
Z pláže byl pěkný vstup do moře. Občerstvení na pláži bylo dostačující a s velkým výběrem.

Anonym, 23.06.2019, Datum pobytu: 15.6. - 22.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Sun City

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 MAX spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
MAX spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čistý ,hezký,max. spokojenost

Strava
Všeho dostatek.

Služby hotelu
Stále se budeme opakovat MAX spokojenost.

Pláž
Dostupnost výborná,pláž čistá,voda čistá.

Emília Páčová, 23.06.2019, Datum pobytu: 8.6. - 15.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Smartline Meridian

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Počasí nádherné super

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Počasí nádherné super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Spokojeni

Strava
Jednotvarna kazdy den to stejný chtelo by to zmenu

Služby hotelu
Obsluha perfektni

Pláž
Perfektni

Martina Zelenáková, 23.06.2019, Datum pobytu: 15.6. - 22.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Perla

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Na poslední chvíli jsem prostřednictvím Invie zakoupila zájezd do Bulharska - hotel Orel, Slunečné pobřeží. Vůbec jsem nevěděla co mě...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Na poslední chvíli jsem prostřednictvím Invie zakoupila zájezd do Bulharska - hotel Orel, Slunečné pobřeží. Vůbec jsem nevěděla co mě čeká, neboť jsem v Bulharsku nikdy nebyla. Recenze jsem četla až byl zájezd zaplacený. Trošku jsem začala mít obavy, ale byly naprosto zbytečné. Dovolená byla skvělá, počasí ukázkové, krásná pláž a moře. Vše probíhalo na jedničku od samého začátku. Let z Mošnova, transfer z letiště, cca 40 minut, ubytování bez problémů a hurá na pláž. Hotel by si dle mého názoru zasloužil více hvězdiček. Zaměstnanci hotelu a Bulhaři vůbec jsou milí a usměvaví lidé. Velké poděkování patří milému a vždy usměvavému delegátovi. Do hotelu docházel pravidelně, měli jsme všechny potřebné informace. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj jsme měli s manželem dvoulůžkový s bočním výhledem na moře, byli jsme ubytováni v posledním 12. patře. Bylo poznat, že hotel prošel v loňské roce rekonstrukcí. Pokoj neměl chybu, je menší, ale naprosto dostačující, vše nové, čisté. Koupelna je spojena s WC - skvělé, hlavně pro klienty s omezenou pohyblivostí, žádná vana, žáden sprchový kout s vysokou vaničkou. V hotelu jsou dva výtahy - žáden problém nikdy nebyl.

Strava
Strava vynikající, kvanta různých pokrmů, každý si přijde na své. Zaměstnanci hotelu neustále kmitali, jídlo doplňovali. V některých recenzích jsem četla, že jídlo je studené. Je vlažné to je pravda, ale to nám právě vyhovovalo. Nedovedu si představit, že v tom vedru jím pokrm, který je horký. Vždy bylo ovoce, zmrzliny, vynikající zákusky, pitný režim zajištěn výborně - pivo, víno, džusy, káva, ledové tříště.

Služby hotelu
Maximální spokojenost. Běžný úklid byl prováděn denně, ručníky a povlečení byly měněny po dvou dnech. S čistotou žáden problém. Personál usměvavý, vstřícný. Hotelový bazén se zcela průzračnou vodou. Nemám opravdu nic, co bych mohla vytknout.

Pláž
Pláž je nedaleko, hotel má velké plus, že má lehátka a slunečníky v ceně, protože placená zóna má tyto ceny slunečník 9 leva, lehátko 9 leva, což pro dva lidi denně znamená 27 leva. Hotelová pláž není přímo u moře, je kousek dál, ale to vůbec nevadí, chodit po písku je fajn. Plážový bar je taková malá budka, ale úplně to stačí, nápojů je dostatek. Moře úžasné, pro neplavce a malé děti je to skvělé, protože i když jste dost daleko od břehu, máte vodu po pás. Co se týče čistoty moře, no Jadran to není, ale je to moře a je krásné, není špinavé, není tak slané. Co se medúz týče, to jsem měla hrůzu, ale tam jsem viděla "dva malé balónky", které mě nepožahaly (to prý totiž nejsou žahavé medúzy). Pláž byla vždy upravená a čistá.

Anonym, 22.06.2019, Datum pobytu: 13.6. - 20.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Orel

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

pohled z balkónu 6 fotografií

Celkem: 10 Vše bylo perfektní, není co vytknout.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše bylo perfektní, není co vytknout. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super, velice spokojeni, určitě jsme zde nebyli naposledy

Strava
Strava dobra

Služby hotelu
Sluzby dobre

Pláž
Pláž blízko hotelu, určitě doporučuji

Lenka V., 21.06.2019, Datum pobytu: 11.6. - 18.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Kotva

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Příjemná dovolená splňující očekávání

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Příjemná dovolená splňující očekávání Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování velmi pěkné s dobrou úklidovou službou

Strava
Výběr měnší než např. v ekvivalentních hotelech Turecka ale chutná a dostačující

Služby hotelu
SLUŽBY HOTELU JSME PRAKTICKY NEVYUŽÍVALI POUZE BAROVÉ OBSLUHY

Pláž
pLÁŽ BY CHTĚLA LÉPE ČISTI OD NANESENÝCH CHALUH JINAK V POHODĚ ZVLÁŠŤ PRO DĚTI

Josef Hromádka, 21.06.2019, Datum pobytu: 8.6. - 15.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Evrika Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Bylo to fajn.

  • 9 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Bylo to fajn. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pěkné, sice jsem chtěla odděleně postele, ale jelikož nakonec jsem jela sama bylo to jedno.

Strava
Jídlo se dalo, i když toho mletého masa a kuřecího bylo až moc. Ale žaludek mě nebolel, tak to bylo kvalitně připraveno.

Služby hotelu
Personál velice příjemný. Každý den čisté ručníky. Ze kterých dělali na posteli různé motýlka atd. A za 3 dny přesvědčená postel.

Pláž
Pláž úplně u nosu. Slunečník i lehátko na pláži zdarma. Lehátka sice postarší, ale účel splnila. Čisto.

Věra J., 21.06.2019, Datum pobytu: 11.6. - 18.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bellevue

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Za nás spokojenost.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Za nás spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování super, pokoje sice starší, ale čistý. Recepce a celkově hotel moderní. Úklid probíhal každý den. Měli jsme sebou ročního prcka a automaticky jsme měli už na pokoji připraveou cestovní postýlku :)

Strava
Strava super, denně velký výběr. Hlavní jídla, polévky, dezerty, zmrzlina. Jídlo chutné :)

Služby hotelu
Ochotný personál :) Bazén čistý.

Pláž
Pláž čistá, super pozvolný vstup do moře. Jen v moři plavaly nějaký potvůrky, co kousali :D

Anonym, 21.06.2019, Datum pobytu: 10.6. - 17.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Perla

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

hotel 2 fotografie

Celkem: 9,8 Vrátila jsem do Bulharska po48 letech nostalgie Nesebar je to vse o necem jinem uzasne.Na stará kolena let letadlem vse perfektni bude li...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vrátila jsem do Bulharska po48 letech nostalgie Nesebar je to vse o necem jinem uzasne.Na stará kolena let letadlem vse perfektni bude li zdraví příští rok pojedeme opet Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nemame zadne námitky pouze menší balkon

Strava
O stravě neni třeba psát vynikající

Služby hotelu
Recepce směnárny bar vše vynikající

Pláž
Pláž blízko protojsme zvolily tento hotel moře čisté melke jak jinak v bulharsku

Zdeňka Palatová, 21.06.2019, Datum pobytu: 11.6. - 18.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Zefir Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)