Recenze hotelů
Slunečné Pobřeží - Bulharsko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Dovolenou v Bulharsku jsme si vybrali kvůli současné covidové situaci. Tam jsme odletěli bez omezení, ale nazpátek jsme museli pře...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou v Bulharsku jsme si vybrali kvůli současné covidové situaci. Tam jsme odletěli bez omezení, ale nazpátek jsme

museli pře odletem vyplnit příletový formulář (chtěli ho vidět při příletu v Praze) a na letišti v Burgasu jsme předkládali i potvrzení o očkování (i když v podmínkách odjezdu nebylo). V Bulharsku jsme byli poprvé a nezklamalo! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Bellevue má vynikající polohu rovnou u pláže na krásném místě, kde je jemný písek a lehce se svažující břeh. Dostali jsme pokoj s výhledem na moře, ráno nás budilo jeho šplouchání. Příjemná klimatizace, každodenní úklid.

Strava
Vše vynikající, vzorný servis, dbají na bezpečnost (při nabírání jídla musí mít všichni jednorázovou rukavici a roušku).

Velký výběr zeleniny, salátů, ovoce, sladkého, různé přílohy i hlavní jídla. Bary fungují na 1.

Služby hotelu
Vše bezva, vstřícný personál.

Pláž
Úžasná, jen velmi málo hotelů má k dispozici svoji pláž s lehátky a slunečníky zdarma, a proto u většiny jiných hotelů zůstávali lidé často u bazénů. Pláž každý den vzorně uklizená. Moře čisté a teplé. Dva dny ze 7 byly poměrně velké vlny,

ale bylo to zábavné, další dny již krásně klidné moře.

Markéta H., 27.07.2021, Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2021
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bellevue

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Není co vytknout, vše bylo nad naše očekávání. Luxusní dovolená...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Není co vytknout, vše bylo nad naše očekávání. Luxusní dovolená... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prvotřídní kvalita

Strava
Prvotřídní, není co vytknout

Služby hotelu
Super

Pláž
Luxusní

Jiří Čierník, 27.07.2021, Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2021
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Diamant Residence Hotel & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Hotel čistý, denně uklizeli pokoj, doplnovali hyg.potreby. Personal slusny, mily, ochotny. Jidla i piti dostatek.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel čistý, denně uklizeli pokoj, doplnovali hyg.potreby. Personal slusny, mily, ochotny. Jidla i piti dostatek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkný, čistý pokoj s wifi, tv, minilednici, sice bez vody, ale spokojenost

Strava
Strava vyborna, velky vyber jak pro deti, masozrouty i vegetariany. Piti dostatek. Bohuzel se ve 22h. vse zavrelo a pokud jste si nenatocili vodu do male pet hahve na noc, nebylo co pit..

Služby hotelu
Hezke animacni programy i sportovni a zabavni strejda Boris byl super. Dopoledne se bud cvicilo v bazenu, nebo hralo vodni polo, sipky a ruzne dalsi hry

Pláž
Na plaz k mori horsi pristup. Pres duny zarostlé travou. Vede tam nekolik ruznych stezek. Az asi po 3 dnech jsme nasli tu nejlepsi.

Kamila Vítková, 27.07.2021, Datum pobytu: 18.7. - 24.7.2021
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Rome Palace Deluxe

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Přesně takovou dovolenou jsem si představovala. Nadmíru spokojená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Přesně takovou dovolenou jsem si představovala. Nadmíru spokojená Zobrazit celou recenzi

Renata Knotova, 27.07.2021, Datum pobytu: 20.7. - 24.7.2021
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Kotva

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,6 Hezká dovolená bez roušek. Děti byly v hotelu nadšené (bazény, klouzačky, bar ve vodě, hernička, pódium v restauraci, výtahy, samoobsluha...

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Hezká dovolená bez roušek. Děti byly v hotelu nadšené (bazény, klouzačky, bar ve vodě, hernička, pódium v restauraci, výtahy, samoobsluha u jídla a pití). Rušná lokalita, rušný hotel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj č.608 pěkný, úklid ok. Proleželé matrace - spaní v ďolíku. Viděli jsme z balkónu východ i západ slunce. V čase večeří se čeká na výtah i 10 min.

Strava
Strava all inclusive. Jídlo dobré, vždy doplněné. Nedostatek příborů. Nedostatek skleniček a hrnečků - poslední tři dny nahrazeno kelímky. Nedostatek kávovarů při snídaních. Tvrdé sezení bez sedáků.

Služby hotelu
Personál hotelu ok - neurazí ani nenadchne. Zapomněli nám připravit snídaňový balíček v den odletu. Dožadovala jsem se ho, kvůli dětem. 15 min výmluv, omluva žádná. Nakonec jsme dostali jeden místo čtyř, asi nachystaný pro někoho jiného.

Animační program i animátoři ok, ale příliš hlasitý zvuk z reproduktorů.

Na wc u jídelny nebylo doplněno mýdlo 11 dnů.

Druhý týden nedostatek slunečníků u bazénu.

Pláž
Pláž veřejná, 250 m, krásná, čistá, přelidněná - rušná lokalita. Moře týden čisté azurové, 8.den zelené plné hustých řas, 10.den zase čisté.

Veronika Müllerová, 27.07.2021, Datum pobytu: 14.7. - 24.7.2021
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Trakia Plaza

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Dovolená povedená...spokojenost

  • 5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená povedená...spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel usnul v 90.letech,nicméně pro nás byl dostačující.Teplá voda teče,wc splachuje,klimatizace jede...na pokoji funkční lednička,TV neposoudím - nepouštěla jsem si jí.Mínus je v tom,že není výtah a taháte kufry do a z 2.patra....úklid na pokoji za celý týden nebyl....uklízejí zřejmě až po vašem odjezdu.Výměna ručníků tedy také neproběhla....ale to se dá přežít.Zase ale musím pochválit - když se nám rozbily dveře u balkonu a nešly spravit,hned nás přestěhovali do pokoje náhradního.Personál se snaží vycházet vstříc,ale postrádají trochu systém ve své práci:)....taky byl trochu problém s jazykovou bariérou - v recepci jsme nejčastěji mluvili rukama,nohama,rusky,česky

Strava
Jídla dost,výběr taky dostačující.Trochu mi vadilo pití....samé přeslazené limo.Káva,čaj do malých plastových kelímků - to mi asi vadilo nejvíc.Pila jsem jejich pivo....a vodu z vodovodu.

Služby hotelu
Trochu zmatek...mají toho "moc"....ale na druhou stranu ochota,snaha....

Pláž
Od hotelu 5 minut...bez výhrad.Ležení na svojí dece,svůj slunečník

Monika N., 27.07.2021, Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2021
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Regina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Komplexně nám dovolená dala vše co jsme očekávali.To znamená odpočinek a relax.

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Komplexně nám dovolená dala vše co jsme očekávali.To znamená odpočinek a relax. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel byl pěkný čistý,pokoje také,ale spousta věcí už by potřebovala opravit,nebo vyměnit.Týká se to hlavně koupelny,kde nic nedrželo(držák mýdla,záchod.štětky apod.)

Strava
Strava byla výborná,každý si vybral co chtěl a kolik chtěl.Jediné co za celou dobu nebylo bylo hovězí maso,ale bez toho se člověk obejde.

Služby hotelu
Co se týče uvnitř hotelu,tak služby byli dostatečné a pořád se uklízelo,ale venku u hotelu a u bazénu byl vždy ráno nepořádek od kelímků a plných odpadkových košů od večera,které byli malé a doslova přetékaly.

Pláž
Krásná písčitá s pozvolným vstupem do moře.Chodily jsme na veřejnou pláž,protože hotel Yavor Palace svou pláž nemá.Vzdálenost pláže od hotelu je dle mého odhadu tak dobře 400m.

Zdeněk Novotný, 27.07.2021, Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2021
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Yavor Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,6 Dovolená se nám líbila, nějaké mouchy by se našly, ale protože nejsme nároční, neměli jsme žádný velký problém. Hotel je už starší,...

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila, nějaké mouchy by se našly, ale protože nejsme nároční, neměli jsme žádný velký problém. Hotel je už starší, trochu vybydlený, ale přímo v centru, kolem dokola spousta obchůdků, restaurací, atrakcí. Personál by se mohl více usmívat. Bazén je velký, lehátek spousta. Bar pouze jeden u bazénu, otevřený od 11 - 22 hod. Na pláž se dalo jít třemi cestami. lehátek je tam spousta. Počasí nám vyšlo, dovolenou jsme si užili. Zobrazit celou recenzi

Andrea Sotáková, 27.07.2021, Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2021
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Yavor Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Hotel jednoznačně vhodný pro rodiny s dětmi. Byli jsme jako sami bez dětí zastoupeni velmi okrajově. Hotel odpovídá spíše lepší...

  • 6 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Hotel jednoznačně vhodný pro rodiny s dětmi. Byli jsme jako sami bez dětí zastoupeni velmi okrajově.

Hotel odpovídá spíše lepší kategorii 3*, ale na destinaci dobré. Strava výborná, vzdálenost cca 300 m od pláže, pláž denně upravená, okolí není tak přeexponované jako Sluneční břeh nebo Nesebar. Obecně mimo hotel pocit bezpečí, ceny v okolí hotelu velmi příznivé. Teplota v červenci snesitelná. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Denně servis, za malé všimné vše v pohodě.

Strava
Velmi dobrá, žádné zbytky od obědy. Lze si vybrat jak z bulharských jídel, tak středoevropské kuchyně. Dostatek ovoce i zeleniny.

Služby hotelu
Bez připomínek.

Pláž
Moře příjemné, občas vlny, ale není potřeba ochrany nohou, všude písek, žádní chrovatští ježci nebo medůzy, občas větší vlny, které přinášejí řasy, ale ne nepříjemné, bezpečné, písečné. Nelze očekávat egyptské korály nebo modrou vodu Karibiku, ale příjemná voda pro denní koupání a pobyt u vody.

Atrakce jako padák, skůtr a další za přijatelné ceny.

Jiří H., 27.07.2021, Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2021
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Kotva

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)