Recenze hotelů
Slunečné Pobřeží - Bulharsko

Napište svou recenzi

Celkem: 6,6 Pohodová dovolená u moře, pouze zklamání z historického města Nesebar.

  • 5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Pohodová dovolená u moře, pouze zklamání z historického města Nesebar. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté, velké pokoje, bohužel pár nedostatků by se taky našlo - např. nešly zavřít dveře z důvodu křivé dlažby, kuchyňská linka, ve které nebylo žádné nádobí (naštěstí jsme měli stravu all inclusive :-) )

Strava
Snídaně, obědy, večeře - vše vynikající, dostatečný výběr z množství jídla, jak masa, zeleniny, tak sladkých pokrmů. Pitný režim - bez připomínek

Služby hotelu
V případě potřeby poradili, zajistili - pouze pozitivní hodnocení

Pláž
Přístup na pláž asi 200m, bohužel voda byla začátkem srpna hodně zarostlá řasami, a museli jsme hledat místo, kde jich tolik nebylo. Kolem 15 hodiny odpoledne pláže téměř prázdné a pro děti ideální :-)

Petra Podškubková, 16.10.2019, Datum pobytu: 7.8. - 14.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Sunrise Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Dovolená mírně předčila mé očekávání, zejména z pohledu stravy a čistoty. Nicméně Slunečné pobřeží a nejspíš celé Bulharsko není moc...

  • 5,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená mírně předčila mé očekávání, zejména z pohledu stravy a čistoty. Nicméně Slunečné pobřeží a nejspíš celé Bulharsko není moc hezké, ale odpovídá to ceně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme problém s odtékáním sprchy a splachováním záchoda. Zároveň sprcha nebyla nijak dělena od záchodu, prostě tam jen byla hadice uprostřed místnosti, což bylo dost nepraktické, i vzhledem k dost rovné podlaze (vytékala nám voda do pokoje).

Strava
Dostatečná variabilita (4-5 hlavních jídel + přílohy + saláty) a kvalita jídla. Jen s deserty byl problém, že většinu času byly vyjedené a musel to člověk hlídat, když přinesli nový tác...

Služby hotelu
Interiér je nevkusný, ale personál byl v pohodě, až na to, že nás nechali čekat 5 hodin na recepci, než nás pustili na check-in

Pláž
Pláž byla v dostupné vzdálenosti (7-10 minut) a byla, čistá a prostorná... ale bylo na ní hlavně dopoledne raketa lidí a řvoucích Bulharů nabízejících ovoce na prodej

Patrik K., 15.10.2019, Datum pobytu: 29.8. - 5.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bohemi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,2 2 roky zpet bylo mnohem lepsi, jidlo nic moc - porad stejne a "lowcost", jinak lokalita v poradku ale priste jiny hotel 100%

  • 4,5 Ubytování
  • 2 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
2 roky zpet bylo mnohem lepsi, jidlo nic moc - porad stejne a "lowcost", jinak lokalita v poradku ale priste jiny hotel 100% Zobrazit celou recenzi

Anonym, 14.10.2019, Datum pobytu: 13.9. - 20.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Riva

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8 Dovolená sice nesplnila naše očekávání na 100%, výtky by se našly, ale i tak můžu říct, že jsme byli spokojeni. Nejvíc nám ve výsledku...

  • 6,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená sice nesplnila naše očekávání na 100%, výtky by se našly, ale i tak můžu říct, že jsme byli spokojeni. Nejvíc nám ve výsledku asi vadilo, že moře bylo po celou dobu našeho pobytu(přelom srpna a září) neuvěřitelně špinavé.

Nemohu nepoznamenat pár věcí, které jste Vy a delegáti zmínili a nebyla to pravda:

NENÍ výhodnější směna nejdřív z CZK na euro a z eura na LV. V místě byly směnárny s velmi dobrým kurzem přímo CZK-LV.

Pro rodiny s dětmi bych tento resort určitě nedoporučovala, dostál své pověsti "malého Las Vegas" naprosto dokonale. Ale jet tam jen pařit, to už ano,na to jsou vybaveni lépe.

Potřebovali jsme doklady, ačkoli nám bylo tvrzeno, že je po nás nikdo nikde chtít nebude. Tak třeba směnárna ano...

A prosím, přestaňte lidem tvrdit, že Bulharsko je pro nás levné. Minimálně Sluneční pobřeží a Nesebar jsou typická ždímačka, o žádných lidových cenách mluvit nelze. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je klidný, tichý, útulný a opravdu prakticky situovaný. Pokoj čistý, ale! Již při příjezdu jsme zjistili, že je všude v koberci i v posteli písek,uklízečka ani jednou během našeho pobytu nevysála a poslední den dopoledne nám již nedala toaletní papír. A hotel nemá výtah, zato má úzké schodiště a 4 patra. S kuframa to bylo lehce náročnější.

Strava
Strava? V hotelu top! Měli jsme snídaně a večeře a vždy spokojenost. Jen nás mrzí, že jsme si nevzali plnou penzi i s obědy. Z Vaší agentury nám bylo, řečeno, že toto není třeba a že se pohodlně najíme v jiných restauracích. To sice ano, ale pokud uvážím, že rozdíl mezi polopenzí a all inclusive byl 1.500,- korun a jídlo pro dva v této hodnotě jsme v okolních restauracích měli tak na 2 dny... Navíc se mnohdy v jiných restauracích jednalo o klasiku steak,pizza,anglická snídaně, vše smažené formou fast foodu, nikoli balkánská jídla. Celkově bylo nejen ve stravování, ale i v chování servírek a číšníků a prodejců znát, že dávají přednost britské klientele a my jsme pro ně "jen Češi", nad kterými mohou ohrnovat nos.

Služby hotelu
Hotel byl skvělý, personál vstřícný, na to asi nemohu říct nic negativního.

Pláž
Přístup k pláži super, hned přes ulici. Na pláži bych ale ocenila víc cestiček, aby se člověk nemusel brodit po celou dobu pískem. Moře ale bylo špinavé, víc řas a bordelu než vody a příšerné vlny obvykle celý den. Nevím, jestli to bylo obdobím, ale jsem si vcelku jistá, že kvůli koupání už bych si Sluneční pobřeží nevybrala.

Anonym, 10.10.2019, Datum pobytu: 28.8. - 4.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Pliska

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 Pěkná dovolená, za slušné peníze. Zakoupila jsem dovolenou od CK v destinaci při příletu byl přítomen delegát ….super....ale co se týče...

  • 8 Ubytování
  • 4 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Pěkná dovolená, za slušné peníze. Zakoupila jsem dovolenou od CK v destinaci při příletu byl přítomen delegát ….super....ale co se týče nějakých informačních tabulí a katalogů v hotelu CK se nedočkáte.....žádná informační schůzka se za celou dobu pobytu nekonala.....jako bývá zvykem 2. den po příletu......a kdybych náhodou delegáta nepotkala v hotelu, tak bych ani nezjistila, že mají katalog s informacemi, ale s názvem Club Magellan??? Proč??? Takže jsem byla ve stresu....zda se tedy dostaneme domů a kdy??? Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme pokoj celkem pěkný, ale umístěný s výhledem nikam.....na střechu jídelny.....budiž.....ale co se týče úklidu.....to už je pro mne větší problém.....neuklízí každý den, stlaní postelí? a výměna lůžkovin? ručníků? Doplnění toal. papíru? Musela jsem se o to postarat sama a to fakt na dovolené nechci řešit.....a balkón jakoby neexistoval, alespoň nezametli za celý týden.....Úklid prostě hrůza.....nespokojenost...

Strava
Stravu jsem zakoupila All Inclusive…..malý výběr.....jídla se opakují.....těžko si něco každý den vybrat....ale překvapili bramborovým salátem jeden den, ale až další den byli řízky.....to by chtělo asi sladit..... Jinak musím pochválit, že byla k dispozici zmrzlina a alkoholem nešetří, i když trapně cinkaji sklenicí od okurek a čekají tringl….

Služby hotelu
běžné

Pláž
Cesta na pláž trvala cca 10 min.....v pohodě....Pláž pěkná....moře v období od 8.9.-15.9.19.....výskyt řas....ne moc příjemné....ale co mě hodně štvalo.....věčné pískání plavčíků na pláži a stahování lidí z moře....nemohli jsme si zaplavat, tak jak jsme si představovali....někdy nepustili lidi do moře vůbec!!!! Myslím si, že díky tomu, že je to veřejná pláž.....je to každého z nás na vlastní zodpovědnost....a hlavně jedeme k moři, abychom si ho užili, ne???

Libuše Semschová, 09.10.2019, Datum pobytu: 8.9. - 15.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Kotva

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 1 !!! NEDOPORUČUJI !!! Volba tohoto hotelu byl obrovský omyl. Hotel je "navoněná bída"! Personál je neochotný a služby hotelu...

  • 1 Ubytování
  • 1 Strava
  • 1 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
!!! NEDOPORUČUJI !!!

Volba tohoto hotelu byl obrovský omyl. Hotel je "navoněná bída"! Personál je neochotný a služby hotelu jsou na mizerné úrovni a ve všech ohledech zcela NEODPOVÍDAJÍ čtyř hvězdičkového hotelu.

Měli jsme All inclusiv. Ale jako občerstvení přes den jsme dostávali jen zbytky od snídaně nebo oběda. Vrcholem byla malá bageta zabalená v igelitu - opět jen É-ček plný polotovar dovážený do hotelu. Co je to za hotel, když v jeho kuchyni neumí udělat ani čerstvou bagetu - když už se rozhodnou ji hostům dát...? Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Standardní dvoulůžkový pokoj (č. 205) s balkonem a výhledem do prdel.! Přesněji řečeno s výhledem na dvorek nad kuchyní Na balkóně nešlo posedět - smrad z kuchyně, smrad od kouřícího personálu kuchyně přímo pod balkonem. Rámus od 5 hodin ráno - zásobující auta, třískání dveřmi, řvaní, mlácení bednami. Personál, který chodí na dvorek si posedět, zakouřit a pokecat, je velmi hlučný - a to trvá celý den. Řvou tam od 5 hodin do 23 hodin. Nemůžete si ani nechat ozevřené dveře na balkón, protože když neslyšíte rámus personálu pod balkónem, zcela jistě nepřeslechnete animační program z vedlejšího hotelu. Na pokoji ledem zamrzlá, neudržovaná chladnička, špinavá varná konvice a stojací lampička, jeníž šňůru není kam zanout, protože chybí zásuvka.

Strava
Strava je úplná katastrofa. Umění kuchaře končí vhozením polotovaru do friťáku (hranolky, brambory, kuličky nebo šištičky z neznámého asi mletého masa bez chuti, rybí prsty bez chuti, krabí tyčinky ze separátu. Pečené maso, které bylo nedopečené a tvrdé - jednou ve tmavé omáčce a podruhé ve světlé omáčce, obě bez chuti a zápachu. V této kuchyni se nevaří - jen se servírují sračky z polotovaru. Zelenina která byla použita jako příloha k jídlu je opět jen ze zmraženého polotovaru. Rýže buď tvrdá jako broky nebo rozvařená úplně na sračku. Káva - to je samostatná kapitola - pouze z automatu, polostudená sračka a jen s plastikovým míchátkem. Lžičky ani malé vidličky v tomto "hotelu" prostě nikde nemají. Míchaná vejce k snídani - "utažená zcela do tvrda". Vejce jako volské oko - opět tvrdé! Vrtalo mi to hlavou a tak jsem navštívil se svou stížností navštívil kuchyni. Není tam žádný kuchař nebo šéfkuchař - jen přičmoudlíci, vykonávající pomocné práce. Proto to, co jde k hostům je takový průser!

Služby hotelu
V hotelu je od rána do večera kravál z debilní hudby (NENÍ to hudba - jen kravál TUC, TUC, TUC), která řve v restauraci u snídaně, u oběda a bohužel i u večeře. Nedá se před tím nikam uniknout a personál ji odmítl ztlumit nebo vypnout. A tenhle kravál musíte poslouchat po celou dobu pobytu. Služby hotelu spočívají jen v debilních, stále se dokola opakujících animačních programem (nic nového). Jen další kravál, takže nemáte klid ani na lehátku u bazénu. Jedná se o animační program pro asi 5-10 přiblblých dětí a jejich matky se zastydlou pubertou, kteří tím kraválem obtěžují celý zbytek hotelu. Když animace skončí, debilní animátoři nechají hrát ten kravál dál a odejdou pryč. Chcete-li si přečíst knížku nebo si jen povídat, nemáte možnost. V tom kraválu to prostě nejde, Byli jsme v hotelu po sezéně od 4 do 18 září. Přesto zde bylo plno dětí od miminek až do školního věku. Takže zase posloucháte uřvané parchanty, když ne je, tak jejich uřvané rodiče, zejména líné maminky, které na ty svoje nevychované parchanty jen řvou. Trezor - je další podvod tohoto čtyřhvězdičkového hotelu. . Není umístěn na pokoji, jak bývá zvykem, ale vedle recepce je místnost s dřevěnými skříňkami, které jsou zde považovány za trezor (5 Leva za den). Skříněk není dostatek pro všechny pokoje. Každá dvířka obsahují 2 zámky - jeden obsluhuje recepce univerzálním klíčem a druhý host, který si tenhle podfuk trezoru zakoupil.

Pláž
Je od hotelu dál než hotel uvádí, ale s tím podvádějí téměř všechny hotely. Dřevěný chodník v dunách na pláž je rozbitý. Na pláž se dostanete přechodem přes duny - nevhodné pro starší osoby nebo osoby s postižením. Invalidní vozík tudy neprojede. Dětský kočárek, snad jen za trest! Na pláži najdete lehátka (10 Leva), slunečníky (10 Leva) a zbytečně buzerujícího kreténa, který zcela nesmyslně buzeruje lidi. Ignorujte jeho pískání píšťalky i řvaní, a v klidu se koupejte - nemá žádnou pravomoc.

Karel Benda, 06.10.2019, Datum pobytu: 4.9. - 18.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Kotva

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Byli jsme celkově spokojení, jak s hotelem i celkově. Na pláž to bylo kousek a počasí se vydařilo.

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme celkově spokojení, jak s hotelem i celkově. Na pláž to bylo kousek a počasí se vydařilo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nebyl žádný problém, ubytování nám vyhovovalo.

Strava
Strava celkově ušla, ale tvořila se jedna dlouhá fronta, protože to jídlo bylo v jedné řadě, tak se musela fronta odstát i když si někdo chtěl vzít třeba jen něco. Vím, že v jiném hotelu byla nabídka jídel uprostřed, aby si lidé vybírali na co mají chuť a nemusí stát v jedné frontě.

Služby hotelu
Spokojenost.

Pláž
Pláž byla nedaleko a čistá.

Zdeněk Mrva, 05.10.2019, Datum pobytu: 7.8. - 14.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Perla

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 Mnohem víc Čechů a Slováků než v loni nebo předloni asi i víc dětí.

  • 5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Mnohem víc Čechů a Slováků než v loni nebo předloni asi i víc dětí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Celkem dobré, ale tvrdá postel s tvrdými nepoddajnými polštáři.

Strava
Hovězí maso, které v hotelu podávali před dvěma roky, vystřídala kuřata... :(

Podávané alkoholické nápoje jsou asi bez alkoholu.... Nebo mají všichni popíjející fantastickou výdrž :)

Pro malou opičku jsme museli někam do jiné než hotelové restaurace...

Služby hotelu
Dobré

Pláž
Při dobrém počasí byla nouze o lehátka, stejně tak i u bazénu.

Jinak moře bylo i v září teplé a až na jeden den bez řas.

Klara S., 04.10.2019, Datum pobytu: 7.9. - 17.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Evrika Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Dovolenou jsme organizovali pro klienty sociálních služeb, kteří si svůj pobyt náramně užili.

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme organizovali pro klienty sociálních služeb, kteří si svůj pobyt náramně užili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Cena odpovídala kvalitě.

Strava
Jídla bylo dostatek a vše bylo výborné.

Služby hotelu
Personál ochotný, vstřícný. Všude bylo uklizeno, čisto a ručníky nám měnili každý den.

Pláž
Pozvolný vstup do vody. Písčitá pláž.

Petra D., 04.10.2019, Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Perla

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Počasí nám vydrželo po celou dobu dovolené do 34 stupňů C, Osobně si myslím že se zase začne jezdit do Bulharska protože tu, alespoň v...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Počasí nám vydrželo po celou dobu dovolené do 34 stupňů C, Osobně si myslím že se zase začne jezdit do Bulharska protože tu, alespoň v hotelích u moře začíná být všechno na úrovni jako jinde, třeba Řecko nebo CHorvatsko a pod. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jako všude jinde, koupelna se sprchou a wc, ložnice, balkon, televize, lednice atd.

Strava
Velmi dobrá, všechna jídla, snídaně, obědy, svačiny, večeře, formou švédských stolů. Vyberete si zrovna na co máte chuť.

Služby hotelu
Velmi dobré, v hotelu Aktinia kde jsme byli až výborné.

Pláž
Čistá, písková, možnost levně na celý den si vypůjčit lehátka a slunečníky, nebo si lehnete třeba na ručník nebo prohřátý písek.

Stanislav K., 04.10.2019, Datum pobytu: 11.9. - 18.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Aktinya

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)