Recenze hotelů
Slunečné Pobřeží - Bulharsko

Napište svou recenzi

Celkem: 2,6 Tento hotel vůbec nedoporučuji. Žádné věkové kategorii. V hotelu je převážně ruský personál.

  • 1 Ubytování
  • 1 Strava
  • 7 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Tento hotel vůbec nedoporučuji. Žádné věkové kategorii. V hotelu je převážně ruský personál. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je nevyhovující, nechápu ty 4*, je sotva na 3. Za celý nám nevyměnili povlečení, měnili pouze ručníky. Koupelna a wc ve špatném stavu. WC jsme žádali opravit, odvodní roura byla prasklá a wc nepřišroubované. První oprava dopadla, tak že prasklou rouru pouze zasunul hlouběji. Tedy bez efektu. V koupelně stále na podlaze voda vytékající z wc! Druhá oprava: vyměnili rouru za novou, ale wc opět nepřišroubovali!

Police nad umyvadlem přidělaná šikmo, takže vám vše sjíždělo dolu. WC a umyvadlo velmi nízko, oproti vaně, která měla velkou výšku na překročení. Vana odřený smalt.

V pokoji opět nízké postele, k sezení pouze kulaté taburety. Na balkoně dvě plastové židle. Za celý týden si není kde pohodlně sednout. Prádlo co si dáte na balkoně usušit, vám potřísní rackové, kterých kolem hotelu a pláže lítá jak v hororu od Hitchcocka!

V hotelu málo výtahů na které dlouho čekáte. Málem bych zapomněla zmínit náš příjezd na hotel. Bylo to v noc, na recepci muž v bílé špinavé košili, nevyžehlené. Vzal doklady, předal nám klíč od pokoje a víc ani slovo. Proste pokoj si najděte sami. Organizace hrozná!!!! Měl nás čekat balíček s jídlem. Na pokoji nic, ani jídlo ani VODA!

Strava
Jídelna totální špína! Věčný nedostatek příborů, talířů, hrníčků a míst k sezení. Hygiena hrozná. Hrníčky naskládané na tácu na který byste si nedali ani boty. Hrníčky umyté špatně, zůstávaly tam zbytky od kávy a čaje. To z nich stékalo na ten tác, prostě humus. Na příborech zbytky, mapy po nekvalitním umytí.

Nádoby z kterých si čepujete kávu nebo teplou vodu a limo z venku špinavé. Také tam byla dóza s teplou vodou na čaj, která měla sama ohřívat vodu, ale vy netušíte zda je uvnitř voda již dost teplá nebo ne, takže si občas čaj zalejete studenou vodou. Protože mi třetí den začaly střevní potíže zbytek dovolené jsem byla o čaji, který ovšem u večeře není možné sehnat, protože vám nikdy nedá tu teplou vodu. Přestala jsem již jejich důvěřovat i "vařené" vodě a zbytek pobytu jsem nejedla a pila jen balenou vodu.

V jídelně obsluhují pouze rusky mluvící a mají špinavé košile i špinavé zástěry. Okna jídelny umatlaná!!!!

Služby hotelu
Jak už jsem zmínila uvítání na recepci žádné, kam jít a kde hledat pokoj nebo pomoc s kufrem, nic. Lehátka u bazénu rozbitá, znečištěná od výkalů racku, bazén( ten před hotelem) voda ledová, druhý bazén ve vnitru bazénu měl přístup pouze schůdky ( pro nás nevyhovující), tak ho nehodnotím. Lehátek nebyl dostatek, přestože byly namačkané jedno na druhé. Tedy velký hotel a hodně hostů, ale kapacita jídelny, výtahů, lehátek malá.

Pláž
Pláž je hezká písčitá, pozvolný přístup. První dva dny moře čisté, další dny plavající tráva, chaluhy a MEDÚZY! Poslední den moře jako kaše, úplně hustá špína, chaluh tolik, že tam nešlo jít. Během týdne byly i čím dál větší vlny.

Jana Hanušová, 15.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Chaika Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 5,2 Dovolená nás hodně zklamala

  • 4,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená nás hodně zklamala Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme pokoj s přistýlkou. Postele pohodlné veliké. Ale v koupelně je smradek s plísní... Na přespání ale stačí. Výhled jsme měli na cestu a taky popelnice ???? nic moc. Podle fotek hotel určitě nevypadá.... 4* ani náhodou... Ručníky měnila paní každý den, ale jak píšou, nedává plný počet...

Strava
Strava myslím pestrá a výběr celkem dobrý... Ovoce, zakusky, ob den zmzka... Pizza

Služby hotelu
Výtah... To byla kapitola... To se musí zažít ???? jak píšou..... wifi zdarma není pozor za poplatek a ne malý... Lehátek u bazenu by stačilo, kdyby si tam někteří nenechavali osušky non stop... Takže i když tam nikdo nelezel, bylo obsazené , delegátka řekla, že to bohužel řeší pořád dokola, ale nic se neděje...

Pláž
Pláž klasická písečná... Vstup do moře výborný pro děti... My měli štěstí i na vlny i na meduzy i na řasy... Voda teplá, lehátka jsme nekupovali celkem drahé, chodili jsme na verejnou...

Anonym, 15.08.2019, Datum pobytu: 25.7. - 2.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Sun Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 5,2 Hotel se nachází u hlavní silnice, ale i přes to hluk z ulice nebyl slyšet. Bazén krásný, leč málo lehátek, které byli po celý den...

  • 5,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Hotel se nachází u hlavní silnice, ale i přes to hluk z ulice nebyl slyšet. Bazén krásný, leč málo lehátek, které byli po celý den obsazené osuškami dětí co se v něm celý den koupaly. My měli to štěstí lehnout si až poslední den při odjezdu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na to, že hotel měl 4hvězdičky jsme byli malinko překvapení.Kvalita hotelu je pro nenáročné klienty, při vstupu do pokoje byla cítit nevětratelná zatuchlina.V koupelně na nás čekalo utržené prkénko na wc, utržený držák na mýdlo,popraskané plastové křesílka, 2x vyměnili osušky.

Strava
První oběd jsme dostali absolutně studený, bohužel nebyl ani vlahý, po stížnosti delegátce se to zlepšilo bohužel jenom příští den a poté opět spíše studené. Vyjímkou byla teplá polévka.Jídlo se stále opakovalo. Kuchyň nestíhala, kolikrát jsme stáli z prázdnými talíři a čekali kdy doplí. Děti jedli třeba jen hranolky s kečupem, protože 2xdenně 7dní v týdnu baštit kuře-žádná hitparáda.Oštípané a vykousané nádobí by tam nemělo co dělat!Kolikrát zase chyběli umyté talíře. Takže to chtělo pevné nervy

Služby hotelu
V nabídce bylo uvedeno fitcentrum a sauna-ani jedno neexistovalo. Plus dávám směnárně na recepci.

Pláž
Na pláž to bylo opravdu kousíček, ale bohužel tam na nás čekala 0,5 m hromada zapáchajících chaluh- ty zmizeli až když jsme odjížděli. Takže jsme chodili o kus dál. Opět z moře jsme nebyli spokojené, z kraje se mele písek logické, dál jsme se brodili po prsa v zeleném bordelu-chaluhy, traviny-brrrr a po delší době bylo celkem čisto. Poměrně dost medúz, které nás požahaly-takže v hloubce panika nejvetší.Jednou tak úděsně foukalo, že jsem byla pekelně omlácená pískem,ale to je hold příroda, s tím nic nenaděláte. Kolegyně byla loni v Primorsku a byla max spokojená-nic takového co jsme mi tam zažívali , oni tam neměli, na rozdíl od nás.7 dní stačilo. Příště Bulharsko rozhodně nedám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lenka Majdlová, 15.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Kiparisite

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Hotel je umístěn na docela dobrém místě - hned za hotelem jsou 2 supermarkety a obchůdky. S hotelovým komplexem je spojena průchozí...

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je umístěn na docela dobrém místě - hned za hotelem jsou 2 supermarkety a obchůdky. S hotelovým komplexem je spojena průchozí restaurace. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kazdy pokoj je trošičku jinačí co do velikosti. Balkony take nrjsou vsude stejne. My jsme měli asi ten "nejnešikovnější, byl spojen s vedlejším balkonem.

Strava
Snídaně bohaté velký výběr jídel. Bohužel, každý den stejná nabídka.

Služby hotelu
Dlouhé čekání na check-in

Pláž
Samotná pláž není daleko, ale je problém najít místo, kde nebudete bezprostředně "nalepeni" na ostatních. Takže je lepší se trochu projít

Jan Slobodník, 15.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Karolina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 V celku ok, až na pár much.

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 4 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
V celku ok, až na pár much. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje byly dobré, žádný luxus, ale čisté a útulné. My si připlatili za balkon výhledem na moře a stálo to za to.

Strava
Snídaně, obědy večeře nabízeli rozmanitou stravu od salátů, přes polévky, různá masa, ryby, brambory, těstoviny, pizzu, uzeniny až po dortíky a ovoce. To bylo super, jen jsem měl problém se nepřejídat. Svačiny byly vždy nějaký burger, hranolky, párek v rohlíku a vafle a cokoliv z tohoto 2x denně se přejí, nemluvé o kvalitě burgru, nebo parků. Hrarnolky raději vůbec nebudu komentovat.

Služby hotelu
Strava a ubytování ok, bazén taky ok, i když mi tam chyběl plavčík, který by nutil návštěvníky dodržovat řád. Nevím, zda tam ten plavčík vůbec někde byl.

Co vázlo byly animátoři, jedinkrát se mě jeden zeptal jestli si chci něco zahrát a ještě jen tak jako, že jde kolem a aby si udělal čárku. Dětem se věnovala nějaká děvčata, to bylo asi ok, ale pro dospělé to není. Což vlastně celý hotel, ten je spíše pro rodiny s dětmi, kterých tam bylo požehnaně.

Pláž
Pláž první dva dny ok, plavala tam sice tráva a sem tam nějaká mrtvá medúza (bylo po nějaké bouři). Třetí den se objevily řasy, které velmi hustě obsadily prvních deset metrů vstupu do moře, takže pokud chtěl člověk plavat, musel se přes toto pásmo dostat a bylo to trochu jak prolézat junglí. Dále to už bylo lepší, ale řasy tam byly stále. Z těchto důvodů jsme ztrávili větší část dovolené okolo bazénu raději něž u moře. Nicméně notno dodat, že pláž je nějakých 50m od hotelu, což je určitě plus.

Vít K., 15.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bellevue

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 1,8 Vybydlený hotel s nepříjemnými zaměstnanci a odporným jídlem. Vůbec neodpovídá 4 hvězdám. Spíš 2.

  • 2 Ubytování
  • 1 Strava
  • 3 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Vybydlený hotel s nepříjemnými zaměstnanci a odporným jídlem. Vůbec neodpovídá 4 hvězdám. Spíš 2. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Všechno už je staré a hodně používané. Pokoj jsme měli orientovaný do vedlejší ulice s výhledem na Erotic bar. V koupelně byl takový po domácku vyrobený sprcháč, který protikal a společně s protikajicim záchodem se to slivalo uprostřed koupelny do odtoku. Na posteli byly pružinové matrace. Jedna z nich už byla úplně do tvaru U. No prostě po smrti. Dvakrát jsme reklamovali, ale tím to skončilo. Malé jsne půjčovali postýlku za poplatek. Zhruba to byla půlka ceny nové. Byla roztrhaná a špinavá. I záclony byly nechutně špinavý. Jo a to se nám nepodařilo vyfotit toho švába co nám proběhl v pokoji.

Strava
Pořád dokola to samý. Ráno přemaštěný vajíčka. Pečivo rozvalený z igelitu. Kafe jen obarvená voda. Nebo si můžete udělat rozpustný. Máslo nevedou. Mají jen margarín. Sýry jedna velká tragédie. Chutnaly jako kus plastu. Párky maso neviděly ani z vlaku. Obědy a večeře to samý. Rozmrazena makrela, kuře, těstoviny nebo rýže a směs z vepřového. Plus zelenina a hranolky. Dva dny se to dá že si z toho ještě něco vyberete, ale pak už se vám z toho zvedá žaludek. My nakonec pomalu dva dny strávily na záchodě kvůli střevním problémům a syn jednu celou noc prozvracel. Pak už jsme jedli jen venku, protože jsme už měli strach. Měli to tak všichni kolem se kterými jsem se bavila. Takže jednoznačně to bylo jídlem z hotelu.

Služby hotelu
Bazén ok. Ale kolem mají všechno špinavé. Nikdy jsem neměla u bazénu z dlažby tak špinavý nohy.. hnus

Pláž
Pláž dobrý akorát asi tři dny jsme měli medúzy a řasy. Jedem den se kvůli vlnám nedalo koupat vůbec. Ale ta cena lehátek nás hodně překvapila. Na netu než jsme jeli jsem hledala cenu a většinou našla do 15 leva za celej set. Bohužel to bylo 30 leva. To mi přijde fakt hodně. A to platíte 30 i když přijdete ve 3 odpoledne.

Anonym, 15.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 14.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Yavor Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

7 fotografií

Celkem: 9,2 Dovolená podle očekávání, skvělý poměr cena / kvalita

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená podle očekávání, skvělý poměr cena / kvalita Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel čistý, jednoduchý. U bazénu kdykoliv v průběhu dne volná lehátka

Pláž
Pláž písčitá, čistá. Vždy dostatek volných lehátek. Od hotelu vzdálená cca 300m.

Jedinou nevýhodou je, že na pláži není k dispozici hotelový catering (bar, snack).

Anonym, 15.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Cook's Club Sunny Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Za ty penize , super dovolena , uprostred komplexu bazen s asi 50 lehatky a bar ktery ma asi nejlevnejsi ceny v okoli , totez plati o...

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Za ty penize , super dovolena , uprostred komplexu bazen s asi 50 lehatky a bar ktery ma asi nejlevnejsi ceny v okoli , totez plati o restauraci , ktera primo sousedi s hotelem a jde do ni prijit od bazenu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje prumerne velikosti , ale krasne zarizene , v celku velky balkon

Strava
Strava ne prilis pestra , vyber prumerny a zadna obmena , velke negativum je malo stolu pro tolik hostu , denne problem se sehnanim mista k sezeni na snidani

Služby hotelu
Obsluha hotelu byla prijemna , mila a vstricna , pokojske denne uklizeli

Pláž
Plaz vzdalena cca 5 minut chuze , coz neni vubec zadny problem , ten kdo si tenhle hotel vybira s tim musi pocitat

Eduard J., 15.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Karolina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Hotel je situovany blízko centra, hned pri hoteli je supermarket, nieco clovek potreboval, len vykročil z hotela. Plaz je vzdialena cca...

  • 9 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je situovany blízko centra, hned pri hoteli je supermarket, nieco clovek potreboval, len vykročil z hotela. Plaz je vzdialena cca 10 minut chôdzou, kto hľadá zabavu, tak smerom ku pláži to zacina žiť a všetky bary a diskobary cestou nájde :). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie hodnotím pozitívne, izby štandardne vybavené,

Strava
V hoteli sme mali raňajky formou švédskych stolov. Výber bol síce bohatý, ale každý deň to isté, s niektorými jedlami sme boli menej spokojný. Co sa tyka stravy v reštauráciách, pri pláži a pod., takbto bolo okej, každý si príde na svoje.

Služby hotelu
So službami hotela sme boli spokojní, každý deň nam pravidelne upratali izby, ked sme niečo potrebovali vždy vyhoveli. Na izbách bola k dispozícii aj WiFi, ale rýchlosť siete bola pomalšia.

Pláž
Prístup k pláži úplne super, jednoduchá cesta, tam sa nedá stratiť. Cests trvala cca 10 minut pešo, chodievali sme vzdy troska ďalej. Pláž bola okej, piesočnatá, možnosť zakúpiť si lehátka, vzdy k dispozícii.

Patrik G., 15.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Tia Maria

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Dovolená se nám líbila, vše proběhlo dle našeho očekávání. Na výletech vždy ochotný průvodce.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila, vše proběhlo dle našeho očekávání.

Na výletech vždy ochotný průvodce. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ubytováním jsme byli spokojeni, na pokoji bylo vždy uklizeno

Strava
Strava byla dobrá, rozmanitá,každý si určitě vybral dle svých představ.

Velké množství zeleniny a zeleninových salátů

Služby hotelu
Služby na hotelu byly na velmi dobré úrovni

Pláž
Dostupnost k pláži byla dobrá, na pláži čisto a poměrně dost lidí, ale ne přeplněná.

Čistota vody dobrá.

Petr H., 15.08.2019, Datum pobytu: 23.7. - 1.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Tia Maria

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)