Recenze hotelů
Ravda - Bulharsko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,2 jsem spokojená

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
jsem spokojená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování bylo dobré, personál super

Strava
hodně jídel se opakovalo, ryby bych čekala ale byla jen jednou, převládalo kuřecí maso a fazole s párkem

Služby hotelu
to bylo ok

Pláž
přístup dobrý 7 minut od hotelu, na pláži bar super moře první dna dny trochu horší chaluhy a tráva ale za to nikdo nemůže pak se vyčistilo a bylo pěkné, jen z těch skalnatých výběžků do moře /mořský had jednou nám plaval okolo a celá pláž byla trochu zneklidněná plavčík reagoval rychle a hada odchitil, ale u tech výstupů jsou hnízda a had je jedovatý

Hana Straková, 06.08.2019, Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Ravda, Hotel: Elvira

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 5 Hotel byl na pohled hezky, plaze taky, obcas spinave. Pobliz je mozno vyrazit na vylet.

  • 4,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Hotel byl na pohled hezky, plaze taky, obcas spinave. Pobliz je mozno vyrazit na vylet. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Meli jsme zaplaceny vyhled na more, tesili jsme se , nakonec ocekavani bylo uplne jine, z 1.patra na plaz to bylo hrozne, videli jsme z casti na lesy, slecna to zduraznila tim, ze na druhe strane je to horsi, kdybychom vedeli, ze to takhle bude, zadny priplatek si nekupujeme navic. Zbytecne vyhozene penize.

Strava
Strava kazdy den stejna. Vecere byly jine, akorat na jiny zpusob.

Eva M., 05.08.2019, Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Ravda, Hotel: Bijou

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 1,6 Byli jsme zde na dovolené od 24.7.2019 do 30.7.2019 se stravou all inclusive. O této službě ten to hotel nemá nejmenší potuchu co ta to...

  • 2 Ubytování
  • 1 Strava
  • 1 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme zde na dovolené od 24.7.2019 do 30.7.2019 se stravou all inclusive. O této službě ten to hotel nemá nejmenší potuchu co ta to služba obnáší. Nehledě na to že jsme dostali snad ten nejmenší pokoj v hotelu,ale to by nám tak ani nevadilo i ten balkón o rozměrech metr* metr s hlučnými klimatizačním ventilátory,ale že nám za celý týden nevyměnily povlečení o ručníky jsme si museli říct jinak by nás nechali klidně utírat celou dobu do jednoho a to podotýkám že nám je daly až když jsme se pořádně rozčílily. Jídlo které mělo být formou bufetu nebylo dostávali jsme na příděl jak v mateřské školce a to doslova,přístup k nápojům žádný podali nám max dva druhy ředěných šťáv s vodou, když jsme požadovali cocacolu tak po mě požadovali peníze. Jídlo které se nedojedlo se podávalo klidně druhý den a ani se neoptěžovaly to pečivo které někdo předpekl jako toust vyhodit bar na pláži vám podal jedno deci limonády a poté vám bylo řečeno že váš limit byl vyčerpán a ž zbytek je za peníze. Byli jsme nuceni se tudíž stravovat mimo hotel. Určitě podáváme reklamaci na služby tohoto hotelu. Tento hotel zásadně nedoporucujeme Zobrazit celou recenzi

Anonym, 02.08.2019, Datum pobytu: 24.7. - 30.7.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Ravda, Hotel: Elvira

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,2 Na dovolené se mi líbilo, protože jsme si ji nechtěli nechat ničím a nikým znepřijemnit. Při přijezdu nás vítala paní Elvíra mile...

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Na dovolené se mi líbilo, protože jsme si ji nechtěli nechat ničím a nikým znepřijemnit. Při přijezdu nás vítala paní Elvíra mile vypadající dáma,mluvicí česky,Ale to byla jen přetvářka jak jsme zjistili, když jste po 23h, nebyli na pokoji vyhrožovala policii,která nakonec přijela.Co mě mrzí, dělala rozdíly mezi klienty hotelu

personál byl usměvavý milý a ochotný se učit česky.

určitě za návštívení stojí starý Nessebar, Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v pátém patře bez výtahu cca 82 schodů.Do podkroví už vedli jen uzké schody.

Pokoj a balkon byl dostačující.

Kámen urazu byla sprcha se záchodem,Sprcha měla jen uprostřed místnosti kanál kam voda odtékala,naštesttí spád fungoval dobře i tak byla zem pořád vlhká.Někdy voda do pátého nedotekla,ale kdž tekla jak měla tak byla na rozdíl od čtvrtého teplá

Pokojská jen vynášela koše za 12dní jen jednou vysála a převlíkla.Malé prostěradla,které každé ráno byla smuchlaná a my spali na madraci.

Strava
Strava byla dost jednotvárná a opravdu hodně liht inclusive

Snídaně pokud jste si nepřivstali tak na Vás zbylo už jen vejce na tvrdo salámi a sýry.Nic nedoplnili.Zelenina ráno byla čerstvá, co zbylo zužitkovali dále jak i ostatní jídlo

Obědy-večeřě nabíral sice personal,ale mohli jste si přijít přidat kolikrát jste chtěli a nikdo nic neřekl amohli jsme si ukázat na podíl který jsme chtěli.

Stále se opakující jídla tři dny po sobě fazole z párkem, plněné papriky a rýže-kuskus,nebo co to bylo

Nápoje se nalívaly do skla,to se mi líbilo.

Služby hotelu
Služby hotelu skoro žádné.

Sobota Bulharské tance

Středa aladin. Po 23h se už nemohlo ani potichu posedět na terase.

Pláž
Pláž nebyla udržovaná, plná chaluh které se neuklízeli a kazily celkový dojem,Ale horší bylo chování lidí vajgle a ostaní nepořádek nechávali v písku.Lehátka omezený počet tudiž věčný boj a hádky.

Bar na pláži fungoval od 11-17h.měl velmi omezené množství nápojů.

Okolní pláže byli nádherné.

Anonym, 01.08.2019, Datum pobytu: 20.7. - 31.7.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Ravda, Hotel: Elvira

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 8,4 Dovolenou jsme si perfektne uzili

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si perfektne uzili Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V pokoji i v koupelne stale uklizeno .

Strava
Snidane : kazdy si vezme co chce i na deti mysleli

Vecere: kazdy den vyber jineho jidla ( vyborny gulas,grilovane jatra)

Služby hotelu
Dobre , usmevavy personal ,kdyz se neco stalo do 5 min vyreseno

Pláž
Uklizena ,dostatek destniku i lehatek ,dobre piti i jidlo v barech na plazi

Hana, 01.08.2019, Datum pobytu: 17.7. - 27.7.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Ravda, Hotel: Bijou

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,8 Jsem nenáročný klient a zastánce hesla: jaké si to uděláš takové to máš... Nad všemi věcmi jsme se povznesli a dovolenou si naprosto...

  • 5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Jsem nenáročný klient a zastánce hesla: jaké si to uděláš takové to máš...

Nad všemi věcmi jsme se povznesli a dovolenou si naprosto užili ;-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj průměrný, každý den uklizený. Jedno a to hodně velké mínus- z 12dní tekla pouze dva dny teplá voda, jinak naprosto ledová!

Hotel má pět pater a bez výtahu (dá se to přežít :-))

Strava
Snídaně: formou bufetu

dobré (ale slaninu a volské oka či něco podobného nečekejte i párky jsme tam měli tak max. 3x)

Obědy: formou bufetu, zeleninu a dezert si nabíráte sami, hlavní chod obsluha s tím že si řeknete kolik chcete a kdykoliv si můžete jít přidat

jídlo na oběd- měnící se 4 jídla neustále do kola (7dní se to dá vydržet, pak už je to začíná lest krkem)

Večere: formou bufetu, zeleninu a dezert si nabíráte sami, hlavní chod obsluha s tím že si řeknete kolik chcete a kdykoliv si můžete jít přidat.

Dobré, každý den se dalo něco vybrat

Služby hotelu
Paní Elvíra- mile se tvářící paní, ale skutek utek....

pokud nejste po 23h potichu, je schopna na vás zavolat i policii.

Každou sobotu bulharský večer a středa kouzelník pro děti.

Extra služby-žádné

Pláž
Lehátek pro hotelové hosty opravdu málo-každodenní boj.

V baru na pláži v rámci all in nealko a pivo v OMEZENÉM množství zdarma.

Pláž u baru není moc udržovaná a spoustu chaluh a řas, ale stačí popojít cca o 30m a moře pokud není rozbouřené je pěkné a čisté.

Anonym, 31.07.2019, Datum pobytu: 20.7. - 31.7.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Ravda, Hotel: Elvira

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,4 S dovolenou jsem byl spokojen, kromě snídaně, kterou tento hotel poskytuje.

  • 9 Ubytování
  • 4 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsem byl spokojen, kromě snídaně, kterou tento hotel poskytuje. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování kvalitní.

Strava
Hrůza

Pláž
Výborná, čistá.

Zdeněk Holinka, 30.07.2019, Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Ravda, Hotel: The Sunrise Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 V Bulharsku jsem nikdy nebyla a byla jsem mile překvapena.Primorsko je příjemná lokalita na stránení dovolené a odpočinku.Lidi jsou zde...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
V Bulharsku jsem nikdy nebyla a byla jsem mile překvapena.Primorsko je příjemná lokalita na stránení dovolené a odpočinku.Lidi jsou zde vstřícní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Po špatném začátku s výměnou hotelu jsme od cestovky dostali na výběr lepší hotel 4* a byli jsme mile překvapeni.Luxusně vybaveny,čistý, milý a vztřicný personál

Strava
Strava v hotelu nám moc chutnala,přes ryby,maso,sýry vše čestvé a výborné.Dostatel zeleniny a ovoce.

Služby hotelu
Hotelové služby byli skvělé vše se lesklo čistotou nikde ani drobek..Jen jedna negativní věc pro nás byla že se mohlo všude kouřit tim pádem i u jídla a to se nám nelíbilo.

Pláž
Pláž od hotelu nebyla daleko byla dlouhá,i dostatečně široká.Na plaži byli slunečníky i lehátka za poplatek,nebo mohl člověl ležet na písku nebo si koupit svůj slunečník v obchodě za přijatelnou cenu.Jinak moře bylo čistéi teplé jen občas vlny,ale nevadili mohli jsme v nich dovádět.Lidi na pláži bylo přiměřeně a místa na ležení bylo dost.Jinak podle nás by mohli pláž trochu uhrabat a vybrat nedopalky a jiné věci co někteří lidi odhodí a neumí po sobě uklidit.

Martina K., 29.07.2019, Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Ravda, Hotel: Bijou

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 8 Jsme spokojeni.

  • 6 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Jsme spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje pekne,dobre vybavene.Jsme si vedomi,ze za cenu zajezdu nemuzeme ocekavat zazraky ve sluzbach personalu penzionu, vadi nam vsak,ze jsme si museli sami odnaset odpadky a kupovat toaletni papir.

Strava
Velmi dobra.

Pláž
Plaze velmi pekne,vzdalenost od penzionu super.

Ivana Linhartová, 22.07.2019, Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Ravda, Hotel: Boston

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Hotel umístěn na klidném místě. Dostupnost pláže bez problémů

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel umístěn na klidném místě. Dostupnost pláže bez problémů Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo ceně.

Připomínka č.1 koberec v pokoji doporučuji vyhodit. V pokoji nebude zatuchlý vzduch.

Připomínka č.2 prostěradla byla malá a nepřetržitě se člověk ráno budil se shrnutým prostěradlem.

Strava
Bez připomínek, strava se obměňovala a příjemná obsluha.

Kdo má problém s balkánským sýrem, rajskými jablky a paprikou byl ze stravy nešťastný.

Služby hotelu
Bez připomínek.

Pláž
Chodili jsme na jinou pláž, kde byly lepší podmínky pro šnorchlování. No pláž u hotelu byla čistá ...

Martin Doležal, 22.07.2019, Datum pobytu: 8.7. - 17.7.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Ravda, Hotel: Elvira

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)