Recenze hotelů
Ravda - Bulharsko

Napište svou recenzi

Celkem: 3,2 Za 3390 člověk snad ani nemohl očekávat něco prevratného. V Bulharsku po třetí a naposledy.

  • 4 Ubytování
  • 2 Strava
  • 1 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Za 3390 člověk snad ani nemohl očekávat něco prevratného. V Bulharsku po třetí a naposledy. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování docela odpovídalo, ač jsme dostali pouze pokoj s jednou posteli. Nakonec když bylo zažádáno o dvoulůzkový pokoj paní uklízečka nám roztáhla gauč a ukázala, že máme spát tady. Nerozumnela ani slovo.

Strava
Strava jedním slovem hrůza. Jediné co bylo docela chutné byla káva, zelenina a balkánský sýr - ostatní nejlevnější nepoživatelný salám, sýr. Okoralý toust bez toustovače, žádná vajíčka ani natvrdo. Juice byla jedna velká chemická sračka co malém spálila krk. Měli jsme jenom snídani a ostatním můžeme jediné doporučit tenhle hotel berte bez stravy!!!

Služby hotelu
Nulové. Kromě 3 bazénu v neudržovane zahradě s ledovou vodou co měla cca tak 19-20 stupňů.

Pláž
Pláž v Ravdě lidi na hlavě. Hodně ras. I kdejaký česky rybník je na tom lépe. Na Slunečnem pobřeží místy relativně OK. Jeden den se nedalo vůbec koupat protože pláž zaplavilo neuvěřitelné množství ras a medůz.

Anonym, 11.01.2019, Datum pobytu: 7.9. - 11.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Ravda, Hotel: The Sunrise Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,4 Organizace byla vždy přesná, i když mělo letadlo zpoždění, transfer byl přistaven, informační stánky na letišti také. Není co vytknout....

  • 6 Ubytování
  • 5 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Organizace byla vždy přesná, i když mělo letadlo zpoždění, transfer byl přistaven, informační stánky na letišti také. Není co vytknout.

Bylo nám nabídnuto spoustu možností na akční vyžití, takže jsme si každý den náramně užili i když v první části dovolené bylo sychravo.

Dovolená proběhla v pořádku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Middle Apartmenn byl velmi prostorný, krásný, velká terasa s výhledem na západ slunce. Vůbec mi nevadil výhled do pole, jelikož jsme hledali klidné ubytování..... avšak své nedostatky měl.

Prasklá vana na dvou místech, které tekla, takže jsme neustále museli vytírat koupelnu. Podle usazeného vodního kamene je to takhle již déle.

Klimatizace v ložnici neměla ovládání tudíž nešla zapnout ( nám nevadilo, klimatizaci nepoužíváme)

Vybavení kuchyňského koutu jen jeden hrnec a jedna pánev. Pokud jsme chtěli použít obojí zároveň nevešlo se na sklo-keramickou desku. Ubytované dámy v 5 podlaží si stěžovali v noci na rámus, kde se po střeše povalovaly prázdné PET láhve od balení vody.( asi 10 kusů od 15 litrových barelů) Ani po nahlášení delegátovi tahle závada nebyla odstraněna, takže jsem se vydala starším dámám přes jejich pokoj na střechu, aby mohly v klidu spát.

Strava
Hotel neupozorní ve svém inzerátu že nemá vůbec žádnou kuchyni.

Snídaně formou bufetu byla v ceně ubytování v normě.

Služby hotelu
Uklízečky si hlavu s úklidem nelámou. Po složení rozkládací pohovky jsme si museli pod ní vytřít samy...byl tam nános drobků, vlasů a prachu... To však ručníkem, protože není nic jiného k dispozici.

Drobky pod plachtou na matraci. Kuchyňské nádobí nebylo dokonale umyté. To však nebylo to nejhorší.

I po zavěšení transparentu na kliku od pokoje s žádostí o úklid tak nenásledovalo.

Nebylo vyneseno ani smetí. Za týden byly odpadky vynesené pouze jednou. Což bylo hrozné pokud vaříte a smrdí vyhozené zbytky v celém apartmá. Pro toaletní papír jsem si musela dojít osobně k uklízečkám do jejich "úklidového" pokoje. Zem od jsem si vytřela sama a to opět ručníkem. Jelikož v kuchyňském koutu nebyla ani utěrka, taktéž jsem utírala do ručníku.

Pláž
Kopa nedopalků na 10 centimetrech... jinak klidnější. Nedokáži si pláž představit v sezóně. Řasy v moři, nelze ovlivnit.

Miroslava Dacíková, 15.09.2018, Datum pobytu: 4.9. - 10.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Ravda, Hotel: The Sunrise Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,4 Dovolená odpovídala našim představám,bylo zřejmé,že už se blíží konec sezóny

  • 5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 4 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená odpovídala našim představám,bylo zřejmé,že už se blíží konec sezóny Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Průměr

Strava
Byla celkem dobrá

Služby hotelu
Hotel vyhovoval nasim požadavkům

Pláž
Pláž nebyla daleko,ale byla necista málo lehatek k odpocinku

Marcela Poštová, 11.09.2018, Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Ravda, Hotel: Elvira

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 5,8 Dovolená se nám moc líbila. Po přečtení recenzí jsme měli trochu strach, ale dovolená překvapila. Pravda je, že jsme nenároční klienti....

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám moc líbila. Po přečtení recenzí jsme měli trochu strach, ale dovolená překvapila. Pravda je, že jsme nenároční klienti. Razíme heslo "jaké si to uděláš, takové to máš". Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na dovolené jsme byli ve třech. Pokoj byl prostorný(4 lůžka), čistý.

Koupelna čistá, zástěna ve sprše by byla vhodná, umístění WC by se dalo pravda vyřešit také jinak :), ale zvládnou se to dá. 1x za týden pobytu převlečené poslele a vyměněné ručníky, odpadkový koš (sice pouze miniaturní na WC), ale vynesený každý den. Balkon Ok, ale přímo sousedí s balkonem vedlejšího pokoje a je oddělen pouze nizoučkou zástěnou (takže jakoby ani oddělený nebyl) - využívali jsme ho pouze na sušení plavek a ručníků.

Strava
Bulharská kuchyně, jednotvárná, ale chutná. Pokaždé jsme si vybrali. Ovoce a zeleniny dostatek.

Pivo a víno lehké, dobré. Točené nealkoholické nápoje dostačující. Jen káva se nedala pít. Ale v přilehlém obchodě za 0,50 leva dělají dobré presso a v blízkosti jsou automaty na kávu (lavazza).

Služby hotelu
WIFFI pouze v blízkosti recepce - škoda :(

Pláž
Na pláž je to opravdu blízko. Přístup po celkem prudkých kovových schodech (pro malé děti a starší lidi to může být nepříjemné). Nám to problém nedělalo. U lehátek patřícím hotelu dost chaluh, které neuklízi (občas jsou cítit), ale to je příroda. Dá se popojít 30 metrů a tam už chaluhy nejsou.

Jemný písek, moře teploučké, vlny, parádní koupání.

Spousta lidí.

Anonym, 07.09.2018, Datum pobytu: 27.8. - 3.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Ravda, Hotel: Elvira

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,8 Dovolená se nám líbila, byla naprosto skvělá

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila, byla naprosto skvělá Zobrazit celou recenzi

Ubytování
krásné, čisté, výměna povlečení co 2 dny to samé ručníky

Strava
výběr ze spousty jídel, každý si přijde na své

Služby hotelu
na všem se dalo domluvit

Pláž
krásná čistá, nepřeplněná

Anonym, 04.09.2018, Datum pobytu: 14.8. - 24.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Ravda, Hotel: Elvira

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 10 Spokojenost - poloha v klidném prostření, pokoje s kuchyńkou, čistý bazén i okolí a navíc byla možnost si v ceně zajít na 3h do Aquaparku...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost - poloha v klidném prostření, pokoje s kuchyńkou, čistý bazén i okolí a navíc byla možnost si v ceně zajít na 3h do Aquaparku chůzí kousek od hotelu, pozor koncem září ho uzavírají. V blízkosti lídl a obchůdky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hezký pokoj s kuchyńským koutem. Pokoj obsahoval veškeré zařízení - od varné konvice po lednici, TV..atd.

Strava
Měli jsme snídani, sice stále stejná, ale dobrá.

Služby hotelu
Ochotni, příjemní, uklízečka nechodila uklízet během dne do pokojů, ale při požádání o toaletní papír nám ho ochotně donesly s tím, že nám vyměnily i povlečení. Na recepci mluví anglicky, nebyl problém se domluvit.

Pláž
Jak píše cestovka 900m, takže příjemná procházka v sezóně trochu přeplněné, ale nic šíleného...jen jsou plné špačků a odpadků/plastů, ať už jsme byli kdekoliv v okolí. Navíc Bulhaři netřídí odpad a nesešlapují petky/prázné nádoby, takže jsou koše hned přeplněné. Dávají vše při prodeji do jednorázových obalů, je to škoda, přírodu a okolí mají moc hezké. Tak aspoň ten úklid a recyklaci by mohli pořešit.

Gabriela M., 04.09.2018, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Ravda, Hotel: The Sunrise Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Príjemne prežitá dovolenka 8 dní je docela krátko možno 10 dní by bolo lepšie

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Príjemne prežitá dovolenka

8 dní je docela krátko možno 10 dní by bolo lepšie Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pekné čisto všade

Strava
Dobrá dostatok ochutnali sme všetko pribrali sme 3 kg.

Služby hotelu
Hotel dobrá pozícia výhľad na more perfektné

Pláž
Troška úzke ale dalo nájsť miesto

Pavol Petrík, 01.09.2018, Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Ravda, Hotel: Bijou

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,2 Hotel pěkný a velmi oceňujeme klidnou část Ravdy, žádný hluk a pěkně jsme se vyspali každý den. Krásné 3 bazény, čistota super....

  • 5,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 6 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Hotel pěkný a velmi oceňujeme klidnou část Ravdy, žádný hluk a pěkně jsme se vyspali každý den. Krásné 3 bazény, čistota super. Doporučuji dovolenou s dětmi a na pláž cca 10 min. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování, pěkné. Záporně hodnotíme matraci v manželských postelích, velmi proležené a bolela nás záda!!!! Matrace nevyhovující, proležené.

Strava
Opakující se snídaně, nic nového, toustový chléb - super - ale co takhle touster, aby si ho člověk opekl? Jinak málo výběru čajů, jen mátový? Chyběla vajíčka nebo sladké pečivo.

Služby hotelu
Služby hotelu, chyběl jim personál, tak nám 3 dny nevynesli koš a ani nedali toal. papír, řekli jsme si na recepci. Za celou dobu pobytu (11 dní) nám nevyměnili povlečení, prostěradla, ručníky). Nikdo nevytřel, nezametl.

Pláž
Pláž, super. Je zde více možností, klidnější pro děti a pak vlny pro odvážné. Moře super :) Spoustu restaurací za příznivé ceny, obchody, vodní sporty a nákupy.

Jitka Švábová, 31.08.2018, Datum pobytu: 17.8. - 27.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Ravda, Hotel: The Sunrise Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 skvělý

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 3 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
skvělý Zobrazit celou recenzi

Ubytování
skvělé

Strava
dobrá, ale servírovaná, ne bufetová

Služby hotelu
skvělé

Pláž
přístup špatný - rozbité schody, které sloužily kdysi

pláž malá, ale dostačující

pláž neuklizená, ale to vyplývá od neukázněných místních hostů - jejich mentalita

Anonym, 31.08.2018, Datum pobytu: 20.8. - 27.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Ravda, Hotel: Family Korab Renesa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Dovolená předčila moje očekávání. Jeli jsme prvně do Bulharska a tedy neočekávali jsme nic extra. Avšak naše dovolená byla naprosto...

  • 8,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená předčila moje očekávání. Jeli jsme prvně do Bulharska a tedy neočekávali jsme nic extra. Avšak naše dovolená byla naprosto dokonalá. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo fotografiím CK. Komplex leží lehce stranou od hlavní tepny avšak všude blízko. Takže, kdo hledá klid, je toto ideální volba. Nejedná se o pěti hvězdičkový komplex a tedy je nutné k tomu takto přistoupit. Vybavení apartmánů je skromné, pohodlné a dostačující pro dovolenou. K moři je cesta cca 600 m, na autobusovou zastávku pro výlety do okolí je to cca 500 m. Nejbližší restaurace jsou po cestě na pláž. Nákupní možnosti také na každém druhém kroku.

Strava
Snídaně je poněkud jednotvárná, ale kdo si doma dělá 5 jídel k snídani? Dalo se vždy vybrat a najedli jsme se. Jen nám chyběla voda.

Služby hotelu
Hotel poskytuje skromnější služby a my byli spokojeni. Bazény byly čisté, na recepci milí, na pozemku zrály fíky a bylo možné si vždy utrhnout krásně zralý a sladký fík.

Pláž
Pláž... písečná a plná. O víkendech bylo mnoho místních avšak v pracovní dny byly pláže poloprázdné. Moře čisté, při velkém větru a vlnách byly řasy. Bohužel Bulharsko je země, kde se kouří vždy a všude, tak na pláži byly v písku nedopalky od cigaret.

Lucie Juhászová, 27.08.2018, Datum pobytu: 17.8. - 22.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Ravda, Hotel: The Sunrise Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)