Recenze hotelů
Primorsko - Bulharsko

Napište svou recenzi

Celkem: 8 Dovolenka vyšla super, milí personál

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka vyšla super, milí personál Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Zodpovedá cene zájazdu ale bolo čisto izba veľká

Strava
Strava bola chutná ale jedlá sa opakovali tie isté a polievky každý deň 2 a tie isté

Služby hotelu
Odporúčam

Pláž
Pár minút chôdze od north beach aj vlny boli super

Anonym, 15.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 12.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Primorsko, Hotel: Mirage

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Pěkná dovolená, vše proběhlo v pořádku

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pěkná dovolená, vše proběhlo v pořádku Zobrazit celou recenzi

Služby hotelu
Každý den uklizeno, výměna ručníků.Severní pláž blízko, moře čisté, teplé

Kamila Fischerová, 15.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Primorsko, Hotel: Primorsko Del Sol (ex. Grand hotel Primorsko)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Dovolená byla v tomto hotelu i letovisku velmi příjemná. Je zde dostatek obchodů, restaurací i atrakcí zejména pro děti, takže kdo se...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla v tomto hotelu i letovisku velmi příjemná. Je zde dostatek obchodů, restaurací i atrakcí zejména pro děti, takže kdo se nechce nudit, nenudí se. Výjimečně mě u Eximu (to jsme s nimi byli už několikrát) zklamal delegát partnerské kanceláře v místě. Tak krátkou schůzku - asi 3 minuty včetně 2 dotazů jsem ještě nezažil. Ocenil bych iniciativu při popisu služeb a možností v hotelu a okolí, tak jak klienty spravují na různých místech běžné delegáti CK. I na letišti při příletu trochu zmatek, do které neoznacene rady (byly 3) si stoupnout pro informace k hotelu. Nicméně toto není rozhodně nic co by mělo kazit dojem z dovolené a služeb CK. Spíše k pousmání a třeba i k považování pro CK. Např. delegátka jiné CK krásně klientům popsala středisko, jeho možnosti a jejich možnost v hotelu apod. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování super. V Bulharsku jsme byli několikrát a musím zhodnotit, že tento hotel opravdu stojí ta to a právem patří k 5 nejlepším ve městě (podle Tripadvisioru). Hotel je čistý, opravdu udržovaný, personál je mladý, ale profesionální a není problém se domluvit. Recepce funguje non-stop a měla v Primorsku nejlepší kurz pro směnu eura.

Strava
Strava dobrá. Měli jsme polopenzi, takže no stress. Kdo říká, že se opakuje, tak ano. Je tam víceméně cca 8-10 druhů jídel pro různé kombinace, ale kdo si ve dvou dnech nenaplácá vše na jeden až dva talíře a nechce sníst za tu cenu co nejvíc, tak rozhodně nebude říkat, že to je furt dokola. Během snídaně byly k dispozici nápoje s postmixu a káva, večer doplněno o pivo a víno. Takže za nás super. Samozřejmě nesrovnavejte s Tureckem, Egyptem apod., to opravdu nejde.

Služby hotelu
U hotelu bazén s lehátky. Není jich moc, ale vždy jsme si našli místo a vždy byly nějaké volná. Po zavření bazénu v 18 h, je vedle skakací hrad pro děti, takže super. Je zde kulečník, posilovna, nonstop recepce a lobby bar. Hotel má vlastní restauraci a dělají i meníčka na oběd. Za mě 1*.

Pláž
Pláž a moře. Byl jsem překvapen čistou moře. To bylo super a jelikož jsme chodili na severní pláž, která je cca 5 minut chůze od hotelu, tak jsme si užili i blbnutí ve vlnách a na aktrakcích. Čistota pláže je trochu jiné téma a souhlasím truchu s přívlastkem vajglová. Přišlo mě že snad všichni Bulhaři (zejména oni) kouří + do toho kvantum cizinců. Samozřejmě drtivou většinu lidí nenápadne si vajgly dávat na jedno místo a vyhodit do koše, které tam jsou a po odchodu nechají bordel na místě. Takže za vajglovy bordel si můžou turisté. Je to škoda a troch to kazí dojem s jinak krásných a širokých písečných pláží.

David J., 15.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Primorsko, Hotel: Plamena Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Celkový dojem z dovolené je velice pozitivní. Dokážeme si představit, že se na toto místo a do stejného hotelu za rok vrátíme zase :)...

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené je velice pozitivní. Dokážeme si představit, že se na toto místo a do stejného hotelu za rok vrátíme zase :)

Tento hotel bych spíše doporučila rodinám s dětmi, na úplný odpočinek a klid to opravdu není. Vzhledem k tomu, že v hotelovém prostoru jsou 2 dětská hřiště, klub s hernou a animátory pro děti v různých jazycích, je návštěvnost především rodinná (všude děti :) ) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo nové, čisté, podle očekávání a souhlasilo s fotografiemi od cestovní kanceláře, úklid na pokojích probíhá dle požadavků (u vchodových dveří jsme měli možnost zvolení úklidu na další den - tlačítko), čisté ručníky několikrát do týdne, denně doplňovaný toaletní papír..

Strava
Stravování jsme měli Allincluzive a musím tedy říct, že to bylo to nejlepší rozhodnutí co jsme mohli udělat. Přísun jídla byl opravdu pestrý a chutný, k obědu a večeři byla možnost zmrzliny v neomezené konzumaci a výběru z asi 6-8 příchutí, což především ocenily děti. Konzumace nápojů byla od vhodného času, sycené nápoje jako je cola, sprite, fanta, pivo od 10:30 do nějakých 23:00 bez přestávky. Káva, voda, džusy, víno od začátku snídaně do 23:00. Všichni přítomní jsme se vraceli s nějakým tím kilem navíc :)

Při odjezdu v časných ranních hodinách jsme měli možnost si objednat snídani s sebou. Snídaně obsahovala 0,5litru neperlivé vody, banán a 2 obložené housky na každou osobu, vše bylo zabaleno v papírovém kufříku a vydáno na recepci.

Služby hotelu
Co se týče služeb hotelu, tak nás nemile překvapil jejich přístup při příjezdu. Do hotelu jsme přijeli kolem deváté hodiny ranní, ubytování bylo od 14:00 a strava od 15:00. Takže jsme s malými dětmi věk 3 a 6 řešily snídani, oběd.

V prostorách hotelu se bez pásky na ruce kterou dostanete nejdřív ve 14:00 pohybovat nesmíte. Od bazénu jsme byli v době čekání na ubytování vykázáni, že nemáme pásky na rukách, z hotelové pláže podobně.

Oběd jsme tedy řešily v plážové restauraci formou pizzy a vlastně jsme tam nějak museli přečkat čas než nás ubytovali a dali pásky na ruce.

Platba jedině jejich měnou, nemyslete si, že někde zaplatíte eurem to ani náhodou. Maximálně kartou a to ještě v málokterém obchodě. Výhodou tedy byl bankomat několik set metrů od recepce.

V době našeho termínu byli v hotelu dokonce čeští animátoři v klubíku pro děti :) kam jsme děti mohli dát v době od 10-12 a od 16-18 hod.

Každý večer probíhal nějaký animační program a přes den různé soutěže a aktivity s animátory.

Pláž
Pláž byla udržovaná, relativně čistá na počet lidí co nebyli schopni po sobě cokoliv uklidit (kelímky od pití, nedopalky cigaret,..) , dostupnost lehátek pro hotelové hosty byla horší, ale když si člověk pospíšil tak nebyl problém, spíše byl problém sehnat lehátko kolem oběda. Ráno a v odpoledních hodinách jsme se k lehátku a slunečníku vždy dostali, takže i tady relativně spokojenost.

Kvalita vody je hodně ovlivněna počasím, my jsme tedy měli štěstí a koupání v moři si mohli užívat každý den. Moře bylo plné vln, takže na nějaké to plavání a šnorchlování to úplně není, ale na pořádné řádění ve vlnách je to absolutně úžasné. Tady bych ráda upozornila na výskyt mořských živočichů, obzvláště medůz. Měli jsme to štěstí je vidět, ale bohužel také zažít jak umějí popálit ( ne tedy všechny druhy ), proto doporučuji s sebou vzít nějaký prostředek na případné popáleniny.

Dále doporučuji s sebou sbalit repelent, večer je opravdu potřebný vzhledem k tomu, že je hotel v dubovém lese, ale zase to není nic tak strašného, dalo by se to srovnat s výskytem jako u nás v republice. Prostě když se večer někde sedí tak vás jejich přítomnost obtěžuje.

Marcela M., 15.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Primorsko, Hotel: Forest Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 8,2 Dovolenka naplnila naše očakávania.

  • 9 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka naplnila naše očakávania. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo jednoduché ale pekné s veľmi ochotným a milým personálom.

Pláž
Južná pláž je vzdialená od penziónu 10 minút pešo a severná približne 20 minút. Obe pláže boli pekné, čisté a s dobrými stravovacími možnosťami v blízkosti.

Anonym, 15.08.2019, Datum pobytu: 1.8. - 12.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Primorsko, Hotel: Penzion Sim

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 2,2 Uz nikdy, za ty penize to nestoji a levno v Bulharsku uz taky neni.

  • 2 Ubytování
  • 2 Strava
  • 4 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Uz nikdy, za ty penize to nestoji a levno v Bulharsku uz taky neni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
To nebyl 3* Hotel, ale byla 1* ubytovna z roku 80, zatuchly umakart.

Strava
Hnus s mouchama. Do Bulharska radeji bez stravy na hotelu, jeste usetrite, pokud takovy zajezd bude vubec v nabidce, jelikoz si s tim masteji kapsy.

Služby hotelu
Mili lide.

Pláž
Podprumerne, vsude ve vode rasy a bordel, na plazi vsude vajgli.

Anonym, 15.08.2019, Datum pobytu: 7.8. - 12.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Primorsko, Hotel: Primorsko

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Super, super, super

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Super, super, super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Sice jsme byli ubytovaní až ve 4.patře bez výtahu, takže každý den několikrát 68 schodů, ale jinak pokoj krásný prostorný.

Strava
Jídlo výborné. Každý si vybral. Pořád se jídlo doplňovalo, takže na všechny se dostalo. Je to malý hotel, takže žádné fronty na jídlo, což bylo super.

Služby hotelu
Paní majitelka velmi příjemná milá. Pořád se děvčata kolem vás točily odnášely talíře a sklenice. Na pláži jsem slyšela, že někde jim dávají málo toaletního papíru a neuklízí, ale mi v mezipatře měli zásobu papíru pro celý autobus.Uklizeno bylo taky každý den. Jediné co mně fakt chybělo, že jsme si nevzali varnou konvici, abychom si uvařili klasického turka. V mezipatře bylo i žehlící prkno a žehlička . Tak bych tam přivítala aspoň jednu varnou konvici.

Pláž
K pláži se dostanete pomalou chůzí za pět minut. Pláž v pohodě. Místo jsme vždycky našli.

Jana G., 15.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Primorsko, Hotel: Mirage

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

5 fotografií

Celkem: 10 Super,super super....

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super,super super.... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Spokojnosť

Strava
Vynikajúca

Služby hotelu
Na jednotku

Pláž
Suoer

Miroslav Gregor, 14.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Primorsko, Hotel: Orios

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Tichý penzion, paní majitelka každé dopoledne kontrolovala apartmán a doplňovala potřebné věci.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Tichý penzion, paní majitelka každé dopoledne kontrolovala apartmán a doplňovala potřebné věci. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skvělé ubytování v apartmánu s výhledem na moře, byli jsme překvapeni velikostí apartmánu.

Strava
Stravování vlastní v místních restauracích.

Služby hotelu
Venkovní bazén, WiFi, TV,

Pláž
Písečná s pozvolným vstupem do moře, ideální pro děti. Na pláži občerstvení a vodní sporty.

Jan Rais, 14.08.2019, Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Primorsko, Hotel: Margarita

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Spokojenost

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme prostorný pokoj s velkou terasou a s výhledem na moře,pro nás naprostá spokojenost.

Strava
Měli jsme jenom snídani formou švédských stolů, bylo tam od každého něco i sladké pokrmy. Co došlo, bylo hned doplněno. Chutnalo nám vše.

Služby hotelu
Hotel je čistý, půjčují tam deštníky na pláž, v polovině zájezdu vyměněny ručníky. Spokojenost.

Pláž
Pláž byla čistá, moře teplé příjemné a čisté, restaurace na pláži dostačující.

Michaela Macková, 14.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Primorsko, Hotel: Tropicana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)