Recenze hotelů
Primorsko - Bulharsko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,2 vše v pohodě až na odlet z Burgasu zpoždění 2,5 hod

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
vše v pohodě až na odlet z Burgasu zpoždění 2,5 hod Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovaní v pohodě .Chyběli mi sprchy na pláži.

Strava
Strava dobrá ale káva a džus mohl být lepší u snídaně.Obědy dobre i s českou obsluhou.

Služby hotelu
Dojem z hotelu příjemný.

Pláž
Dostupnost k moři po dřevěných chodnících na pláži tak akorát jelikož bylo před sezonou voda čista trochu vlny.Nejsou tam sprchy.

Věra Kvasničková, 22.06.2019, Datum pobytu: 8.6. - 15.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Primorsko, Hotel: Ancora Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 velice hezká dovolená se spoustou zážitků. Vyšlo nám i velmi pěkné počasí a tak jsme se mohli koupat a opalovat prakticky celý pobyt.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
velice hezká dovolená se spoustou zážitků. Vyšlo nám i velmi pěkné počasí a tak jsme se mohli koupat a opalovat prakticky celý pobyt. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo přímo luxusní

Strava
Strava byla velmi pestrá, chutná a myslíme že si každý mohl dopřát dle své chuti.

Služby hotelu
Služby hotelu byly perfektní. Nemáme na co bychom si stěžovali.

Pláž
Přístup k pláži je trochu delší, voda je ale čistá a je tu dost mělko. V tomto termínu byly na pláži zabudovávány další slunečníky a tak byl trochu ruch. Jinak se nám na pláži moc líbilo a voda byla krásně teplá.

Marie Jungmannová, 22.06.2019, Datum pobytu: 5.6. - 14.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Primorsko, Hotel: Forest Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Naprostá spokojenost. Sympatická majitelka hotelu, která umí i česky. Moderně zařízený hotel blízko moře. Normálně jezdíme do Řecka a...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá spokojenost. Sympatická majitelka hotelu, která umí i česky. Moderně zařízený hotel blízko moře. Normálně jezdíme do Řecka a neměli jsme od Bulharska žádné očekávání a byli jsme velmi příjemně překvapeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásný moderně zařízený hotel za dobrou cenu.

Strava
Jedna z nejlepších snídaní co jsem kdy zažila. Bohatý výběr čerstvých a chutných jídel.

Služby hotelu
Denně perfektní rychlý úklid. Dále kvalitní internetové připojení.

Pláž
Nejbližší pláž cca 10 minut chůze. My jsme chodili na vzdálenější méně zalidněnou pláž.

Anonym, 20.06.2019, Datum pobytu: 12.6. - 19.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Primorsko, Hotel: Extasy

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 5,6 Dovolená nebyla zlá. Prostředí a hotel stál za to. Služby hotelu už byli horší. Jídlo na 5-ti hvězdičkový hotel hrozné, studené...

  • 7,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 5 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená nebyla zlá. Prostředí a hotel stál za to. Služby hotelu už byli horší. Jídlo na 5-ti hvězdičkový hotel hrozné, studené polotovary, které se tvářily, že jsou maso, aspoň že ta zelenina byla dobrá. Za celý hotel a komplex a kord u 5-ti hvězdy, bych čekal že bude umět víc lidí domluvit se v angličtině a ne pouze jedna recepční. Jinak ideální místo pro rodiny a důchodce už jen kvůli klidu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita ubytování odpovídala fotkám a vyloženě pokoje a postele na přespání.

Strava
Strava hotelu katastrofa, rozvařené, nedodělané polotovary, které byli studené.

A co se týče stravy mimo hotel nejlepší věc co jsem za dovolenou jedl.

Služby hotelu
Služby hotelu se v rámci možností dali, pokud jsme se s někým domluvili.

Pláž
K hotelu patří i pláž, která nebyl zrovna čistá. Přístup do moře je dobrý, ale moc si nezaplavete.

Anonym, 20.06.2019, Datum pobytu: 10.6. - 17.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Primorsko, Hotel: Primorsko Del Sol (ex. Grand hotel Primorsko)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 bulharsko cenim

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
bulharsko cenim Zobrazit celou recenzi

Ubytování
klimatizaci sem zcenil

Strava
ale tak vajca na snidanu cenim

Služby hotelu
uklid moc necenim

Pláž
plaze moc cenim

Jaroslav Koudelka, 20.06.2019, Datum pobytu: 9.6. - 16.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Primorsko, Hotel: Tropicana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Celkově bych řekla, že kvalita hotelu předčila cenu. Byli jsme tak spokojeni, jak s personálem, jídlem a okolím, že máme v plánu se tam...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkově bych řekla, že kvalita hotelu předčila cenu. Byli jsme tak spokojeni, jak s personálem, jídlem a okolím, že máme v plánu se tam ještě vrátit. Kdo má rád menší hotely, ale s dobrým servisem, bude tento hotel dobrá volba. Všude kousek, jak do centra na nákupy, tak na pláž. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme ubytovaní těsně nad terasou, tak výhled nulový, ale věřím, že ve vyšších patrech to bylo fajn. Pokoj měl velkou televizi, dokonce s českou stanicí, lednička a fén. Samozřejmě nechyběla klimatizace, kterou jsme využívali každý den. Každý den vynášeli koše a měnili ručníky, jednou za týden převlíkali postele- celkově bylo v hotelu čisto.

Strava
Tak strava byla výborná, rozmanitost jídla, různé druhy mas a příloh. Opravdu si vybere každý. odpoledne byla pizza jako svačinka, neomezené množství zmrzliny atd. Žádné střevní potíže jsme naštěstí neměli a to ani z jejich vody.

Služby hotelu
Využívali jsme pinec ve vedlejším hotelu a stolní fotbálek. Vše bylo zdarma. Personál milý a ochotný.

Pláž
Pláž byla téměř za rohem, byli jsme na začátku června a bylo tam i málo lidí a byla čístá. Úžasná promenáda kousek od hotelu.

Hana S., 19.06.2019, Datum pobytu: 7.6. - 14.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Primorsko, Hotel: Perla Plaza

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,5 neurazí ale také nenadchne

  • 4,5 Ubytování
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
neurazí ale také nenadchne Zobrazit celou recenzi

Anonym, 19.06.2019, Datum pobytu: 9.6. - 16.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Primorsko, Hotel: Janko

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 krásné ubytování,hodná paní domácí,rádi se sem vracíme

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
krásné ubytování,hodná paní domácí,rádi se sem vracíme Zobrazit celou recenzi

Ubytování
krásné ubytování, pokoj prima s balkonem

Strava
dovolenou jsme měli bez stravy, ale chodili jsme se najíst sami, máme již vytypované restaurace,bylo to fajn

Pláž
severní pláž není daleko, je tam čisto,krásná a teplá voda

Květuše Pudilová, 19.06.2019, Datum pobytu: 9.6. - 16.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Primorsko, Hotel: Penzion U Nadi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 S dovolenou jsme byli spokojeni, byla lepší než jsme očekávali. Vyhovoval i termín, jídelna i pláž byla poloprázdná, takže klídek,...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsme byli spokojeni, byla lepší než jsme očekávali. Vyhovoval i termín, jídelna i pláž byla poloprázdná, takže klídek, pohoda. jen škoda, že byl až večerní odlet z Prahy. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl sice menší, ale úplně vyhovoval, poněvadž sloužil jen na přespání. Všechny pokoje měly balkon, takže super. Hotel a okolí čisté a hezky upravené. Venkovní bazén s výřivkou, také dostačující. také byl bonus sušák prádla na balkoně a půjčování slunečníků zdarma.

Strava
Se stravou jsme byli spokojení, byla pestrá, chutná, dobře ochucená. to samé platí i v celé destinaci, kde byla ještě levná. Pivo též chutnalo a cena skvělá, jako u nás.

Služby hotelu
personál byl pohodový, usměvavý, ochotný a plnil si svoje povinnosti na výbornou.

Pláž
Dostupnost k pláži, skvělá, 5 min cesty, pláž upravená čistá, v našem termínu i poloprázdná, ceny v plážových barech skvělé. Pozvolný vstup do vody, což nám vyhovoval, na jižní pláži klidné moře, na severní pláži vlny, takže byl výběr.

Jaroslav Kutheil, 18.06.2019, Datum pobytu: 8.6. - 15.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Primorsko, Hotel: Primorsko

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Krásná dovolená bezva hotel a skvělý personál. Všem doporučuji.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená bezva hotel a skvělý personál. Všem doporučuji. Zobrazit celou recenzi

Martin Frnka, 18.06.2019, Datum pobytu: 7.6. - 14.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Primorsko, Hotel: Perla Plaza

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)