Recenze hotelů
Pomorie - Bulharsko

Napište svou recenzi

Celkem: 5 Hotel je ve špatném stavu, tekla nám voda ze sprchového koutu.

  • 3,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je ve špatném stavu, tekla nám voda ze sprchového koutu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování nebylo dobré

Strava
průměrná

Irena Blailová, 15.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Pomorie, Hotel: Sunny Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,6 Pruměr

  • 3 Ubytování
  • 6 Strava
  • 2 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Pruměr Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj do hlavni rušné silnice nenadchne nikoho. Hluk smrad z aut.

Strava
Normálni kontinentál.

Služby hotelu
Obsluha v jidelně značně nestíhala.

Pláž
Platba za lehátka a slunečniky je opravdu špatný vtip. Lehátka špinavá,mokrá.

Stanislav Heglas, 15.08.2019, Datum pobytu: 1.8. - 12.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Pomorie, Hotel: Festa Pomorie

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Dobrý

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dobrý Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skvělé

Strava
Skvělá

Služby hotelu
Skvělé

Pláž
Trochu špinavá. Občas byla v moři tráva a řasy

Anonym, 14.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Pomorie, Hotel: Festa Pomorie

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Spokojenost

  • 6 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani cena kvalita odpovidalo,byly jsme ve dvou a mely jsme manzelskou postel a i pristylku asi stesti, vyhled na more stal za to, doporucuji prikoupit.. Jen sprchovy kout byl spatny, plisen a voda tekla vsude mozne, nekdy az z pokoje na chodbu

Strava
Strava dobra,kazdy den neco jineho, vzdycky jsme si vybrali, strava all inclusive drinky jste si mohli nosit na plaz i na pokoj

Pláž
Plaze narvane, more ciste

Sabrina Šalanská, 13.08.2019, Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Pomorie, Hotel: Sunny Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Jedná se příjemný hotel v klidné lokalitě. Dostupnost do centra s restauracemi a za večerní zábavou je dobrá. Dá se využít místní...

  • 10 Ubytování
  • 6 Strava
  • 5 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jedná se příjemný hotel v klidné lokalitě. Dostupnost do centra s restauracemi a za večerní zábavou je dobrá. Dá se využít místní autobus, kde cena je 1 LEVA/osobu či taxík cca 10 LEVA nebo jít po pobřeží romantickou procházkou. Kousek od hotelu je aquapark. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo super, pokoj čistý, klimatizace funkční a úklidové služby také v pořádku.

Strava
Strava byla formu bufetu. Dobrá, dost zeleninových salátů, výběr z masa a ryb. I pro děti byl jídelníček v pořádku. Jen i služby all inclusive v baru byla každý den stejná nabídka občerstvení.

Služby hotelu
Služby hotelu byly v pořádku. Pokud jsme chtěli pomoc či informaci , vždy nám bylo vyhověno. Jediné co nám chybělo byl český animační program, ale animátoři hotelu byly skvělý také.

Pláž
Dostupnost na pláž je skvělá. Jen Lehátka a slunečníky jsou za poplatek. A moře nebylo úplně čisté,

Anonym, 13.08.2019, Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Pomorie, Hotel: Festa Pomorie

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Super dovolená pro děti. Horší personal u baru.

  • 10 Ubytování
  • 6 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená pro děti. Horší personal u baru. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Luxusní. Velmi hezké.

Strava
Průměrná. Víno dobré pouze červené :-))

Pláž
Pláž dobrá. Moře hodně plné řas a medůz.

Igor Laštůvka, 12.08.2019, Datum pobytu: 27.7. - 7.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Pomorie, Hotel: Sunset Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 5,8 Bulharsko nás neohromilo z několika důvodů. 4* opravdu neodpovídají realitě. Pláž před hotelem opravdu nic moc. V jiné části Bulharska...

  • 6,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 4 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Bulharsko nás neohromilo z několika důvodů. 4* opravdu neodpovídají realitě. Pláž před hotelem opravdu nic moc. V jiné části Bulharska jsou lepší pláže, černá pláž u jezera Pomorie je krásná (čistá voda, čistá pláž, mušle, vlny), ale např. na Sunny beach byly v době našeho pobytu v moři medúzy. Organizace v restauraci by potřebovala vylepšit. 3x za pobyt nám pršelo, což se dá využít k poznávání okolí (pokud není samozřejmě slejvák). Večerní animátorský program pro děti byl každý večer stejný (hudba), takže za 10 dní už vám to leze krkem. Animátorské programy pro dospělé by též potřebovaly vylepšit. Bazény byly udržovány v čistotě a příjemně v horku ochladily. Lehátka byla u bazénů obsazená ručníky, na kterých se za celý den nikdo neukázal. Část Pomorie (nové město) bylo poklidné, do starého města je to po pobřežní promenádě 3,5 km. Nečekejte noční život, v 23:00 všechny obchody zavírají zákazník nezákazník. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj (jako last minute) je pro nenáročné klienty uspokojující. Klimatizace byla funkční, jen ovladač často stávkoval při zapnutí a vypnutí klimatizace. Denně pokojská doplňovala v případě potřeby toaletní papír a čisté ručníky. Koupelnu denně vytírala (tekla nám vana). Za celý pobyt (10 dní) nám 2x převlékla povlečení. Podlahy si ale v ložnici a obýváku nevšímala, takže písek za 10 dní byl všude. Lednička na pokoji přišla vhod.

Strava
Jídla bylo v podstatě vždy dostatek (ve špičce nestíhali doplňovat maso a přílohy). All inclusive byl pokryt od 7:30 do 23:00. Při doplňování jídel se stávalo celkem běžně, že nedoplňovali pořád stejné jídlo, ale třeba místo hranolek dodali brambory, to samé se stávalo s dezerty, apod. S popisky si nelámali hlavu. Na saláty a dezerty se fronta nestála, za to na přílohy a maso ano. Běžně se tato fronta stála 15 minut a když už si člověk jídlo konečně nandal, nebylo kam si sednout. Kapacita restaurace i zahrádky byla opravdu malá a ve "špičce" se stávalo, že už personál nestíhal doplňovat ani talíře. Časové okno 12:30 - 14:00 na oběd pro celý hotel je opravdu málo. Chyběl nám nápojový lístek na baru při objednávání alkoholických drinků. Jídlo bylo ale chutné, Bulhaři preferují mleté hodně kořeněné maso. Neočekávejte jídlo s mořskými plody, v jídelně dělají jen ryby. V ceně jsme měli jednu večeři ala carte, kde bylo na výběr rizoto s mořskými plody.

Služby hotelu
Pokojská uklízela každý den, ale jen koupelnu. V restauraci byl ochotný a milý personál, ovšem nestíhali (nejspíš z důvodu velkého množství lidí). Na recepci byli též ochotní a vstřícní. Společné záchody byly též plus, aspoň člověk nemusel jít až na pokoj. Wi-fi router jsme měli přímo na pokoji, takže signál vynikající.

Pláž
Písčitá pláž by potřebovala občas uklidit - bylo tam hodně nedopalků od cigaret a jiné odpadky. Moře bylo celkem špinavé (zakalená voda, možná z důvodu horšího počasí či vln?), plavala tam tráva a tráva byla i vyplavená na břehu. Trávu na břehu pán občas uklízel, ale ten kousek uklízel celý den a určitě ne každý den. Poslední den pobytu už na hladině plaval i bílý povlak z opalovacích krémů. Placená lehátka byla poloprázdná. Moře bylo pozvolné. Pokud si chtěl člověk zaplavat, tak musel jít dálku, což by nevadilo, ale pokud už tam člověk došel, tak už se tam nacházely bójky (nejspíše z důvodu bezpečnosti kvůli silným spodním proudům). Za dobu dovolené jsme navštívili jiné 2 pláže, které byly čistší, ale museli jsme se tam dopravit buď autem nebo autobusem.

Hana H., 10.08.2019, Datum pobytu: 22.7. - 1.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Pomorie, Hotel: Festa Pomorie

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

Celkem: 7,4 Inzerovaná lehátka na pláži v rámci all inclusive bezplatně byla pouze za poplatek. Bazény bez atrakcí - např. divoká řeka nefunkční....

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Inzerovaná lehátka na pláži v rámci all inclusive bezplatně byla pouze za poplatek. Bazény bez atrakcí - např. divoká řeka nefunkční. Neuklizená tráva a medúzy na pláži. Zobrazit celou recenzi

Jana Vašíčková, 09.08.2019, Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Pomorie, Hotel: Sunset Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Krásná dovolená, nejsem zastánce toho, vracet de na stejné místo, ale sem se vrátím s rodinou ráda znovu.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená, nejsem zastánce toho, vracet de na stejné místo, ale sem se vrátím s rodinou ráda znovu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nádherný pokoj, vždy uklizeno, absolutně bez problémů.

Strava
Velký výběr jídla, dezertů, salátů, ovoce a všeho možného. Jídlo bylo vynikající, ochotný, usměvavý personál. Prostorná restaurace, kde nebyl problém kdykoliv najít volné místo.

Služby hotelu
Naprosto bez chyby.

Pláž
Krásná pláž, moře jsme se užili na maximum. Jen kdyby turisti nebyli dobytci a neházeli a nezahrabavali vajgly a odpadky do písku.

Romana, 08.08.2019, Datum pobytu: 30.7. - 5.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Pomorie, Hotel: Via Pontica Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

8 fotografií

Celkem: 4,4 Hotel se prezentuje jako vhodný pro rodiny s dětmi, ale každý večer hrála hotelová hudba nahlas, že nebylo slyšet vlatního slova až do...

  • 4,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 2 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Hotel se prezentuje jako vhodný pro rodiny s dětmi, ale každý večer hrála hotelová hudba nahlas, že nebylo slyšet vlatního slova až do 23:00.Hlavní bazén za celý týden nikdo nevyčistil. Hotelový bar nabízí koktejly, ale nemá žádný nápojový lístek, takže pokud neznáte přesně jaký chcete druh, tak máte smůlu. V jídelně je během jídla povoleno kouření. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Naše "studio 2a2" byl jeden pokoj, ve kterém byly namačkané 4 postele. Mezi postelí a stěnou bylo jen 30cm na průchod. Věci šli dát pouze do jedné skříně, protože ostatní skříňky byly zataraseny postelemi.Malý kuchiňský kout neobsahoval žádné nádobí. Koupelna je kategorie sama pro sebe. Ze zachodu se šířil stále puch odpadu. Záchod nebyl ukotven k podlaze. Jediné plus je, že každý den poctivě uklízeli pokoj a měnili ručníky.

Strava
Hotel nebyl kapacitně připraven na počet strávníků. Tvořili se velké fronty, chybělo nádobý, volné stoly. Celkově špatná organizace práce. Kvalita a rozmanitost jídla byla dobrá.

Služby hotelu
Hodně skromné 4*.

Pláž
Pláž plná nedopalků od cigaret. V moři plno řas, které nikdo z pláže neodklízí. Lehátka a slunečníky na pláži nejsou součástí allincluzive.

Lukáš N., 07.08.2019, Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Pomorie, Hotel: Festa Pomorie

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

1 fotografie