Recenze hotelů
Pomorie - Bulharsko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,4 Nádherná dovolená, byli jsme moc spokojeni.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Nádherná dovolená, byli jsme moc spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Naše ubytování velmi dobré, velký pokoj s balkónem, čisto.

Strava
Stravovali jsme se pouze v hotelu, all inclusive, výborná strava, dostatek zeleniny i ovoce, denně zmrzlina a občerstvení během celého dne.

Služby hotelu
Bez připomínek.

Pláž
Ráno čistá, uhrabaná. Když byly vlny, ukázala se tráva ,ale zas to nebylo tak hrozné, aby to vadilo při koupání. Větší vlny jsme tentokrát nezažili. Slunečníky a lehátka na pláži za poplatek ( 8 leva za kus)

Vlastimil Z., 24.06.2019, Datum pobytu: 13.6. - 20.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Pomorie, Hotel: Festa Pomorie

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Pěkně strávený týden.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pěkně strávený týden. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo fantastické.

Strava
Výborný výběr.

Služby hotelu
Ochotna recepční, usměvavý personal.

Pláž
Nevýhoda, hotel nemá svou pláž, chodilo se na společnou, kde bylo vše zpoplatněno.

Anonym, 19.06.2019, Datum pobytu: 9.6. - 16.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Pomorie, Hotel: Marina Holiday Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Klidná lokalita, byli jsme zde spokojení.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Klidná lokalita, byli jsme zde spokojení. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čistý hotel i pokoj. Každý den vysypaný koš a doplněný toaletní papír. Dvakrát vyměněné ručníky, což nám

připadalo i zbytečné.

Strava
Strava dobrá, chutnalo nám téměř vše. Po pár dnech se jídlo dost opakovalo, ale to je asi

všude.

Pláž
Pláž čistá, na okraji moře trávy, ale ty nijak nevadí. Hlavně že nebyly medúzy.

Dana P., 18.06.2019, Datum pobytu: 8.6. - 15.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Pomorie, Hotel: Festa Pomorie

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Celkově hodnotím jako vynikající a všem mohu vřele doporučit.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkově hodnotím jako vynikající a všem mohu vřele doporučit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Náš rodinný pokoj byl perfektní, vše funkční, obývací pokoj i ložnice velmi prostorný, terasa veliká s krásným výhledem na okolí, klimatizace na pokoji perfektně fungovala, koupelna moc krásná, plus dávám za velkou vanu a navíc sprchový kout. Hotel je po rekonstrukci, tedy čisto a moderně zařízeno. Obrovská jídelna, venkovní terasa, krásné a čisté bazény, vnitřní bazén s vířivkou. Dětské hřiště v areálu hotelu, dostatek lehátek u bazénů.

Strava
Obrovský výběr, opravdu vše na co si vzpomenete a každý si vybere. Vegetariáska i bezlepková jídla, spousta ovoce, zeleniny, vynikající sýry, jogurty, čerstvé mléko. Jídla decentně dochucena, mohou konzumovat i menší děti. Celkově stravu hodnotím jako perfektní.

Služby hotelu
Vše co jsem potřeboval jsem kladně s personálem vyřešil během okamžiku. Hotel nabízí v rámci all inclusiv, vnitřní bazén s vířivkou, saunu, biliard, stolní tenis a plážové osušky.

Pláž
100m od hotelu, přes místní komunikaci s minimálním provozem, před pláží hezké udržované dětské hřiště. Pláž opravdu veliká, široká dlouhá, u plážového baru je sprcha se sladkou vodou, písek do šeda, léčivý a příjemný. Denně uklizena, vstup do vody pozvolný, písčitý, pro děti opravdu ideální. Zajímavost kterou se nikde nedozvíte - bílé slunečníky s lehátkami jsou ZDARMA, stačí ukázat all inclusiv náramek. Plavčíci každých 100m, opravdu pozorují dění a hlídají. Moře klidné, čisté.

Ladislav Valdman, 17.06.2019, Datum pobytu: 7.6. - 14.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Pomorie, Hotel: Via Pontica Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 10 Všechno probíhalo neuvěřitelně hladce od odletu z Prahy až po návrat. Vše bylo perfektní!

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Všechno probíhalo neuvěřitelně hladce od odletu z Prahy až po návrat. Vše bylo perfektní! Zobrazit celou recenzi

Ilona Větrovská, 11.06.2019, Datum pobytu: 1.6. - 8.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Pomorie, Hotel: Sunset Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (3)

Celkem: 5,8 Jídlo výborné Hotel ušel ale za 10 dní pobytu nebyl nikdo schopný uklidit a doplnit toaletní papír Na pláži same nedopalky od cigaret

  • 4 Ubytování
  • 10 Strava
  • 4 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Jídlo výborné

Hotel ušel ale za 10 dní pobytu nebyl nikdo schopný uklidit a doplnit toaletní papír

Na pláži same nedopalky od cigaret Zobrazit celou recenzi

Anonym, 08.01.2019, Datum pobytu: 10.9. - 17.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Pomorie, Hotel: Festa Pomorie

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,2 Cekově dobrý dojem, hezká dovolená.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Cekově dobrý dojem, hezká dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super

Strava
Jídlo dobré, slušný výběr.

Přeslazené postmixové nápoje, ale dají se ředit vodou.

Služby hotelu
Hotel na úrovni, snaží se aby byl zákazník spokojený.

Pláž
Hezká, tmavší písek, sem tam křivoústka plicnatá, ale nežahá, jen strašidelně vypadá.

Jan P., 02.10.2018, Datum pobytu: 22.9. - 29.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Pomorie, Hotel: Sunset Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Celkový dojem z naší dovolené je opravdu velmi pozitivní. Maličko nám možná chyběl takový ten klasický život přímořské promenády, kterou...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z naší dovolené je opravdu velmi pozitivní. Maličko nám možná chyběl takový ten klasický život přímořské promenády, kterou však člověk mohl bohatě načerpat ve staré části města, kam to bylo půl hodinky cesty, popřípadě pět minut autobusem, který jel přímo od hotelu a hromadná doprava je tam vážně za pakatel(13kč). Jinak neskutečný relax a pohoda, bylo o nás moc dobře postaráno ve všech směrech. Ideální dovolená pro rodiny s dětmi, kterých tu bylo hodně, ale i pro nás, mladý pár na svatební cestě, úplně v pohodě a nijak nám to nevadilo ani nás neomezovalo či rušilo. Za vše mluví to, že se nám opravdu nechtělo domů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel se nachází v novější části města, kde je celkem rušno, ale v hotelu je z tohoto hlediska klid. Zejména pokud má člověk pokoj do vnitrobloku. My měli pokoj s výhledem na bazén a pláž, pro 2 osoby velký až až, s balkonem, dobře vybavený, hodně úložného prostoru, čisto. Každý den úklid, kdykoliv jsme chtěli vyměnit ručníky či povlečení, bylo vyměněno. Klimatizace poměrně tichá, okna dobře těsní, takže i když u bazénu vyřvávala hudba, dalo se v pohodě nerušeně spát. Hotel celkově vypadá hezky, působí moderně, i když nějaký ten zub času se už na něm za těch 15 let samozřejmě podepsal a výtah byl neskutečně pomalý. Všude čisto.

Strava
Jídlo v hotelu k dispozici celý den. Ve snack baru pizza, hranolky, tousty, zmrzlina a další drobnosti. Občas se stalo, že si člověk na něco z toho musel chvíli (půl hodiny max) počkat, ale hlady jsme rozhodně netrpěli. Snídaně, obědy i večeře opravdu bohaté, podávané v hlavní restauraci, pestré, každý den něco jiného, neustále doplňováno (i čtvrt hodiny před koncem večeří doplňovaly plné tácy jídla), takže člověk opravdu nemusel mít strach přijít kdykoliv a navíc jídlo velmi chutné. Neměli jsme potřebu, chuť a ani kapacitu chodit ještě někam jinam na jídlo, ale přímo naproti hotelu pekárna a i další místa v bezprostřední blízkosti, kde by se člověk najedl.

Služby hotelu
Personál bez problému. Sice recepční a jeden poslíček ne úplně nejmilejší a nejpříjemnější, ale s těmi běžně člověk nepřijde naštěstí tolik do styku, a když už bylo něco potřeba, tak se snažili. Barmani i číšníci v pohodě, šikovní, usměvaví nalívali a míchali drinky (zadarmo) dle přání v jakémkoliv množství, aniž by měl člověk pocit, že je otravuje či si připadal jako socka. Co nás překvapilo, byla žádná či poměrně špatná znalost angličtiny personálu, ale to je pro nás jen opravdu zanedbatelný detail, nikdy nebyl problém se nějak domluvit.

Bazén úžasný, k dispozici celý den, bohužel jen do 18 hodin. Jen výjimečně se stalo, že bychom někde nenašli alespoň jedno volné lehátko, k večeru to pak už nebyl problém vůbec.

V průběhu celého dne i večer se člověk mohl účastnit animátorského programu, kde si svoje našli jak děti, tak dospělí a bylo to moc fajn a rozhodně zajímavé zpestření pro toho, kdo si rád zahraje nějakou tu hru nebo si zacvičí či zatancuje. Vše se smíchem a dobrou náladou jejich i naší. Wifi zdarma v celém hotelu.

Pláž
Pláž pár metrů od hotelu, ale teda voda plná řas a trávy v takovém množství, že bychom do toho nevlezli. Naštěstí stačilo jít cca 200 metrů po pláži, kde byla voda relativně čistá, jen sem tam a některé dny(2x za 11 dní) připlaval nějaký ten bordel(trocha té trávy) i tam. Jinak voda krásně průzračná, pozvolný vstup do moře, sem tam nějaká ta rybka a hodně mušlí, takže možná i nějaký ten šnorchl by se člověku vyplatil. Pláž celkem široká, místo si člověk v pohodě našel i pro vlastní lehátko, aniž by ležela hlava na hlavě a ve vodě si člověk taky bez problému zaplaval. Slunečník na veřejné pláže jsme si na místě koupili za cca 110kč.

Marek H., 27.09.2018, Datum pobytu: 23.8. - 2.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Pomorie, Hotel: Festa Pomorie

Byla tato recenze užitečná? Ano (10) Ne (0)

Koupelna 1/2 9 fotografií

Celkem: 9,4 Jsme velice spokojeni , co jsme očekávali tak se splnilo. Parádně jsme si odpočinuli.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Jsme velice spokojeni , co jsme očekávali tak se splnilo. Parádně jsme si odpočinuli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Když jsem viděl okolní hotely v té lokalitě tak tento byl naprostá bomba. Vše jak má být.

Strava
Strava výborná, různý výběr všeho možného.

Pláž
Přístup naprosto ok, lidí tak akorát jelikož už to bylo mimo "letní sezónu". Voda vcelku ok, jen ta "tráva" ale na pláži u hotelu ok.

Michal, 25.09.2018, Datum pobytu: 15.9. - 22.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Pomorie, Hotel: Sunset Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

3 fotografie

Celkem: 7,2 Dekujeme Invii za zprostredkovani. Dovolena probehla skoro podle ocekavani. Hledali jsme pekny hotel s All inclusive stravou (aby jsme...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 3 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dekujeme Invii za zprostredkovani. Dovolena probehla skoro podle ocekavani. Hledali jsme pekny hotel s All inclusive stravou (aby jsme vse meli bez starosti) v blizkosti nejake turisticky zajimaveho mista. A to vse se splnilo. Podnikli jsme vylet na okraj Pomorie k tracke hrobce, chodili nebo jezdili do stareho Pomorie a byli v Nesebru - skvele. Jedina skoda byla, ze bez pruvodce, protoze i kdyz jsme hned na letisti dostali vycet zajezdu, tak nam pote delegatka sdelila, ze nic se neuskutecni. A velka skoda bylo neplanovane zkraceni dovolene o pul dne diky slouceni letu s Ostravou a odletu jiz rano misto odpoledne. Bylo krasne a prisli jsme tak o klidnou snidani a dopoledne jeste u more a meli jsme delsi let. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel krasny,cisty (kazdy den u nas byla pani uklizecka vynest kos, vymenit lozni ci rucniky a doplnit toaletni papir, pokud bylo potreba. Jedine, ze nemela smetak s lopatkou. Uvitala bych vymetani predsine od pisku. Jinak apartnan krasny, prostorny s vyhledem na more. Akorat udrzba rozbytych veci je u Bulharu trochu sverazna, ale ve vysledku vse fungovalo :)

Strava
All inclusive za me s jedinou chybou a to kava. Ty kapucina a kavy z prasku pro nas co mame radi dobrou kavu byla vrazda. Bohuzel ani za poplatek nemel hotel vybavu na pripravu kvalitni kavy (presovac - dohaneli jsme to na vyletech) Ostatni jinak skvele. Velky vyber vseho. Mozna jen u snidane chybela nejaka kvalitni sunka. Ale jidla vcetne ovoce, dezertu vse dobre.

Služby hotelu
Vse ok. Velmi mily a vstricny personal - hlavne v restauraci a v baru. Meli trpelivost i s nasi rozvernou dcerkou. Pan plavcik u bazenu super.Mozna jen animatori v detskem koutku mohli byt vic aktivni. Kdyz jsme dosli, tak nas nechali hrat se spoustou hracek co tam bylo, ale oni sedeli na sedacce a koukali do mobilu. Hrat s malou jsme si museli my. A male minus pani delegatka Nikolina. Uz asi byla po cele sezone utahana a info schuzku tak odbyla, prakticky pro nas nemela ani zadnou nabidku a tipy na vylety a zabavu.

Pláž
Plaz a promenada od hotelu bylo nejvetsi minus na celkovem dojmu. Plaz bylasice hned pred hotelem, ale byla neudrzovana. Vsude rasy a hlavne binec po ostatnich turistech. Plasty, spacky od cigaret a hlavne pribojem rozrezane plechovky od piva. Pro male dite neciste a nebezpecne misto. Jine hotely se o sve kusy plaze starali. Chodili jsme radsi k vedlejsimu hotelu a u naseho hotelu vyuzivali jen bazeny. Ale ty byli pekne a uzili jsme si je vsichni.

Veronika B., 24.09.2018, Datum pobytu: 14.9. - 21.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Pomorie, Hotel: Festa Pomorie

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)