Recenze hotelů
Nesebar - Bulharsko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,2 Spokojenost

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Spokojenost

Strava
Strava dobrá, měli jsme jen snídaně. Každý den stejný sortiment po celý pobyt, ale dalo se vybrat. Fazolky v omáčce byly vždy jen vlažné, volská oka vysušená. Ovoce bylo třeba vybírat, byly v něm nahnilé kusy. Zákusky a pečivo vynikající.

Služby hotelu
Potřebovali jsme jen výměnu peněz, ale to nebylo možné.

Pláž
Vždy plně obsazena. Výborné bylo zůstat na lehátkách pod slunečníky u hotelového bazénu a na pláž sejít po schodech, nebo dokonce výtahem. Voda dobrá.

Jan Šteger, 09.09.2020, Datum pobytu: 27.8. - 6.9.2020
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Nesebar, Hotel: Mirage

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Zájezd do Bulharska jsem zvolil jako náhradu za neuskutečněný zájezd do Egypta. Výhodou lokality je pouze 1,5 hodiny strávené v letadle....

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Zájezd do Bulharska jsem zvolil jako náhradu za neuskutečněný zájezd do Egypta. Výhodou lokality je pouze 1,5 hodiny strávené v letadle. Těšili jsme se na teplé počasí a koupání v moři. Bohužel, denní teploty se pohybovaly kolem 25 stupňů a neustálý vítr pocitově tuto teplotu ještě snižoval. Tři dny bylo zakázáno plavat v moři. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování nebylo podle našich představ. Připlatili jsme si za větší pokoj, ale koupelna byla tak malá, že sednout si na mísu byl problém i pro naše děti. Při sprchování se voda rozlévala po celé koupelně, takže jsme museli na vytírání podlahy používat ručníky. Pokojská byla velmi milá a pravidelně nám je měnila každý den. Patrová postel nebyla ideální pro naše spaní. Kladem byl výhled na moře s terasou přes celou šíři pokoje. Pokud naši sousedi nekouřili, tak jsme mohli mít i otevřené dveře na terasu. Na pokoji nebyly k dispozici žádné skleničky, ani jednorázové kelímky.

Strava
Díky hygienickým omezením jsme si ukazovali na jídlo, které by jsme chtěli, přes instalovaná ochranná skla. Personál naložil většinou plný talíř prvního jídla, na které jste ukázali, pravděpodobně proto, aby jste už dál nevymýšleli. Pokud jste chtěli ochutnat víc jídel, tak jste nechávali zbytky, což mi osobně vadilo. Na to, že jsme byli na jihu a u moře, tak byla v nabídce jen jeden rybí pokrm na oběd a jeden na večeři. V ovoci mi chybělo hroznové víno nebo broskve. Největším zklamáním byla absence balené vody na pokoji. Na dotaz nám bylo řečeno, že si ji máme koupit v obchodě. Dvakrát jsem si chtěl dát v bufetu v pět odpoledne pizzu a obsluha mi sdělila, že už nemá těsto a že si mám zajít za hodinu na večeři (ultra all inclusive).

Služby hotelu
Hotelový bazén měl teplotu asi 18 stupňů.

Pláž
Pláž byla uklizená, lehátka byla k dispozici po celý den. V době vyvěšené čevené vlajky byli někteří místní plavčíci agresivní, když si manželka lehla ve vodě, kde bylo po kolena vody, tak ji fyzicky napadli a vyvlekli z vody. Když jsem se ji snažil chránit, tak bezdůvodně napadli i mně. Domnívám se, že napomenout člověka stačí slovně. Do Bulharska už nikdy nepojedu.

Karel D., 26.08.2020, Datum pobytu: 14.8. - 21.8.2020
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Nesebar, Hotel: MPM Arsena

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Priemerná dovolenka. Určite nebude patriť medzi tie nazabudnuteľné. Doporučujem však návštevu starého mesta Nessebar. Doprovodný program...

  • 6 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Priemerná dovolenka. Určite nebude patriť medzi tie nazabudnuteľné. Doporučujem však návštevu starého mesta Nessebar. Doprovodný program nebol vôbec žiadny dostupný podľa delegátky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie ako na fotkách. Jediný problém je zápach v kúpeľni z odpadu.

Strava
Strava nebola varená v hoteli ale dovážaná. Tým samozrejme veľmi trpí kvalita ako aj teplota jedla. Jedlo bolo prevažne vlažné, a vskutku priemerné. Pripomínalo školskú jedaleň. Často sa opakovalo a keď bolo niečo typické bulharské, chýbal k tomu nápis čo to je, aby sa človek mohol rozhodnúť. Stravu naberajú zamestnanci hotela, tvoria sa tam cca 10 min fronty. Nápoje podávané v plastových kelímkoch, pôsobí to lacno.

Služby hotelu
Upratovanie prebiehalo na vyžiadanie - k tomu žiadne výhrady. Chcelo by to zapracovať na angličtine, zo všetkých ľudí na hoteli vedela po anglicky iba jedna osoba.

Pláž
Pláž bola v poriadku. Dali sa prenajať lehátka + slnečník.

Martin Mrgáň, 26.08.2020, Datum pobytu: 16.8. - 23.8.2020
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Nesebar, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,6 Užili jsme si díky vám moc pěknou dovolenou. Personál hotelu byl velice ochotný a příjemný. Jediný prostor pro zlepšení vidím v...

  • 7,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Užili jsme si díky vám moc pěknou dovolenou. Personál hotelu byl velice ochotný a příjemný. Jediný prostor pro zlepšení vidím v následujícím:

• na balkóně by mohly být alespoň 2 židličky a malý stoleček (měli jsme k dispozici pouze 1 židli, ač jsem na to před odjezdem upozorňovala)

• strava byla velmi jednotvárná, jídlo se stále opakovalo (zejména k snídani) a jako velký nedostatek vnímám chatrný výběr pití k snídani/k večeři nebyl už žádný výběr vyjma vody

• zahrada hotelu nebyla příliš hlídaná, chodili sem cizí návštěvníci odjinud a jeden večer banda opilých mladíků dokonce naházela lehátka do hotelového bazénu

• na zpáteční cestě tranzitem na letiště nebyla v autě přichystaná sedačka pro naši dvouletou holčičku - musela jet tatínkovi na klíně v takřka 110 km rychlosti

Celkově jsme ale byli celá rodina moc spokojeni a určitě se sem ještě někdy vrátíme. Dovolenou jsme doporučili také všem našim známým a blízkým. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo průměrné, ale postačující. V pokoji byla přichystaná dětská postýlka, kterou jsme požadovali, což bylo příjemné zjištění.

Doba úklidu mohla být spíše v ranních hodinách a ne odpoledne kolem oběda.

Strava
Velmi malý výběr a hlavně pořád to samé dokola. Popravdě jsem jeden den už ani neměla chuť na snídani dojít, když jsem věděla, že to bude zas to samé.

Přitom bulhaři mají pestrou stravu: sýry, salámy, šunky, ovoce a zeleninu - to mi tu chybělo. Také nějaké dezerty - buchty, dortíky.

A o pití to platí dvojnásob - žádný džus, limonáda - jen voda.

Služby hotelu
Byly uspokojující.

Pláž
Pěkná a blízká hotelu. Lehátka a slunečník za 12 levů na den.

Krásná byla blízká historická část starého Nesebaru ????

Pro děti je v Nesebaru k dispozici také velký aquapark a lunapark.

Darina Kotinská, 26.08.2020, Datum pobytu: 16.8. - 23.8.2020
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Nesebar, Hotel: Melsa Koop

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

27 fotografií

Celkem: 6,8 V Bulharsku jsme byli pátý rok po sobě, ale tentokrát jsme byli zklamaní. Asi tomu dodala korunu koronavirová opatření v hotelu, o...

  • 8,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
V Bulharsku jsme byli pátý rok po sobě, ale tentokrát jsme byli zklamaní. Asi tomu dodala korunu koronavirová opatření v hotelu, o kterých cestovka v době objednání zájezdu nic nepsala. Informace se objevily u tohoto hotelu až mnohem později. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme objednaný pokoj Suite. Pokoj byl obrovský, apartmán, ložnice s manželskou postelí a opravdu velký obývák s dvojsedačkou, dvěma křesly, stolkem, TV, kosmetickým stolem a palandou. A k tomu opravdu obrovský balkon s výhledem na moře. Co bych vytkla, byla pidi koupelna. Úklid každý den, i když paní jen vysypala koše, setřela koupelničku a konec. V pokoji byl koberec, ten neluxovala ani jednou. Výměna ložního prádla 3x za pobyt (11dni, 10noci), osušky víckrát. Na pokoj nedávali balenou vodu, i když normálně ji dávají. Prý kvůli koronaviru. Tohle jsme moc nepochopili. Delegátka nám řekla, ať si vodu chodíme kupovat do krámu. Na pokoj se totiž nesmělo nosit pití, které čepovali u barů. Velké mínus za proleželé matrace, ještě pružinové. Po prvním dnu nás bolely záda, při každém otočení pera vrzaly a vlnili jste se na nich jak na moři.

Strava
Tak to bylo velké mínus. Nikdy se nám nestalo, že by nám nechutnalo. Až tady. Párkrát jsme na jídlo vůbec nešli. Jídlo bez chuti, stále to samé na oběd i večeři. Vždy grilované kousky, buď vepřové (tuhé a tlusté) nebo kuřecí. Grilované klobásky nebo burgery, hranolky a grilovaná zelenina. Pak jedna směs z telecího, stejná každý den, a kuřecí paličky, spíš dušené než pečené, a trhané dušené kousky kuřete nebo krůty. Brambory, rýže, špagety s kečupem. Zelenina bez možnosti jakékoli zálivky či dresinku. Pečivo balené v papírových sáčcích, takže to byla loterie, co si zrovna vytahnete. Jediné, co nám chutnalo, byla pizza dělaná u bazénu. Číšníci otrávení. V jídelně jste si před každým vstupem dezinfikovali ruce a měřili Vám teplotu. Jídlo Vám dávali kuchaři za vysokými plexiskly (mám 160cm) a sotva jsem na špičkách dosáhla pro podávany talíř. Další problém byl, že je vůbec nezajímalo, kolik čeho chcete. Ukázali jste na jídlo a dostali jste vrchovatý talíř. Bohužel lidé pak nechávali spoustu nedojezených jídel. I když jste ukazovali a snažili se přes plexisklo říct, kolik toho chcete, bylo jim to jedno. Pouze jedna kuchařka byla v tomto normální. Příbory byly balené v sáčku a připravené na každém stole. Pokud Vám je číšník odnesl s talířem, museli jste jít shánět nové zabalené.

Služby hotelu
Nevím, co normálně nabízí hotel za služby, ale nyní to nebyly žádné. V hotelu není ani žádný drobný obchůdek. Na pláži jste si mohli zakoupit masáž. Přes den probíhal ubohý animační program, u bazénu řvalo rádio. Animátorky Vás párkrát obešly, zda nechcete jít na nějakou aktivitu, ale nikoho nepřemlouvaly. V hotelu fungoval lobby bar, bar u bazénu a stánek s pitím na pláži. Na pláži nejsou toalety ani sprchy. Sprcha je cestou z pláže u hotelu a pak u bazénu. Jediné toalety jsou až uvnitř hotelu a podle toho taky vypadaly. To už bylo lepší dojít si na pokoj.

Pláž
V době korony byl nárok na každý pokoj jeden slunečník a dvě lehátka, ačkoli jste byli vícečlenná rodina. Dozor na pláži to kontroloval a vyhazoval. Nešvar jako všude - zamluvená lehátka ručníky již časně ráno. Po osmé hodině jste už s bídou našli volné lehátko. Fouká zde dost silný vítr a často bývá červená vlajka. Plavčíci to hodně hlídají.

Eva K., 25.08.2020, Datum pobytu: 15.8. - 25.8.2020
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Nesebar, Hotel: MPM Arsena

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

6 fotografií

Celkem: 7,4 Dovolena se nam v tomto hotelu libila i kdyz par vylepseni by to sneslo. V teto dobe koronavirove bylo vse perfektne zajisteno, mereni...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena se nam v tomto hotelu libila i kdyz par vylepseni by to sneslo. V teto dobe koronavirove bylo vse perfektne zajisteno, mereni teploty pri vstupu do jidelny. Vsude dezinfekce i vse dezinfikovane behem dne. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje ciste,kazdy den vymenovali rucniky i osusky.

Strava
Jidlo v tomto hotelu bylo dobre.Pecivo bylo zabalene,obsluha jidlo nandavala za plexisklem.Jidlo bylo chutne,mohlo by byt vice ovoce a svacinek na baru u bazenu.Byla tam jen pizza, kterou nestacil kuchar delat a parek v rohliku. Vyborne byli nanuky dostupne cely den.

Služby hotelu
Sluzby v hotelu byli dobre. Na baru v hotelu ale vecer barman nestihal byl by tam potreba jeste jeden. jinam vsishni byli ochotny.

Pláž
Plaz byla cista,kazdy den uklizena, pristup po schodech primo u hotelu. Voda cista a teploucka akorat jsme zazili tri dny dost velke vlny.

Helena Zajbrlíková, 25.08.2020, Datum pobytu: 14.8. - 21.8.2020
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Nesebar, Hotel: MPM Arsena

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,8 Cetli jsme recenze, tudiz jsme se bali ubec otevrit dvere, aby na nas neco nespadlo. Musim uznat, ze recenze byly prehnane negativni. Je...

  • 4,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 5 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Cetli jsme recenze, tudiz jsme se bali ubec otevrit dvere, aby na nas neco nespadlo. Musim uznat, ze recenze byly prehnane negativni. Je to proste stare,jednoduche, avsak staci. Pani majitelka je stara pani, s typicky ruskobulharakym vkusem. V jejim pokoji to vypada stejne. Ma cisto, jen je to jako kdyz dojedete k prababicce, gauc vysedely. Ale staci to. Vsak jsme se tam chodili jen vyspat. Postele naprosto v poradku. Vybaveni kuchynky teda mizerne, doporucuji svoje nadobi i pribory. Zalezi co od dovolene ocekavate. My chteli narychlo k mori, co nejlevneji. Cena odpovidala kvalite, byli jsme spokojeni. Za 5900kc jsem necekala 4* komfort,jako jindy na predem promyslenych dovolenych v 5* s all in. Byli jsme u more, spalo se nam fajnove, pro rodinu dva spojene pokoje, dva zachody. Pokud vam nestaci 40 let stare retro, jedte jinam. Pokud vam vadej chaluhy, meduzy a prelidnene plaze...nejezdete do Bulharska;) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Stare. Ale pokud hledate levnou dovcu, naprosto staci. Majitelka mila. Neni to extremne daleko na plaz. Vybaveni kuchynky teda nic moc, berte si vlastni sklenky, talire, pribory. -uz i kvuli hygiene. Balkon fajnovy, obrostly vybornym hroznovym vinem.

Strava
Chodili jsme do mistnich restauraci. Levne, dobre.

Služby hotelu
Meli jsme apartman, bylo uklizeno, ciste rucniky, toaletak dodavan.

Pláž
Tak dlouhá, prelidnena. Okoli paneláků. Klasicke Bulharsko. Vlny caste, coz je super, neni tam nuda;) Neustale piskani plavciku je naopak des. Bez lidi by plaz byla fajn. Kazdych par metru bar, piti, jidlo, levnejsi nez u nas.

Renata B., 25.08.2020, Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2020
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Nesebar, Hotel: Penzion Preslav

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Dovolená se nám moc líbila. Počasí sice proměnlivé, 2 dny velké vlny a vítr.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám moc líbila. Počasí sice proměnlivé, 2 dny velké vlny a vítr. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je nově zrenovovaný, čistý, personál ochotný. Poloha je výhodná - kousek od historického centra se spoustou restaurací a uliček s obchůdky.

Strava
Strava pestrá, hodně zeleniny.

Služby hotelu
Bazén čistý, každý den umývají všechna lehátka i terasu.

Pláž
Pláž se nachází cca. 150 m od hotelu. Bohužel se ale zdálo, že ji nikdo neuklízí. Většina lidí kouří a hází nedopalky a ostatní odpadky do písku. Lehátka si musíte koupit, jsou tvrdá, plastová. Platí se i za každé použití WC.

Andrea S., 19.08.2020, Datum pobytu: 9.8. - 15.8.2020
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Nesebar, Hotel: Festa Panorama

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Pěkný hotel, klidná dovolená, mohu doporučit. Nesebar mohu doporučit pokud chcete prožít klidnou dovolenou v Bulharsku. Jedná se o...

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Pěkný hotel, klidná dovolená, mohu doporučit.

Nesebar mohu doporučit pokud chcete prožít klidnou dovolenou v Bulharsku. Jedná se o klasické město a né o uměle vytvořené letovisko jako Zlaté písky či Slunečné pobřeží, takže to zde "žije" i v době, kdy není tolik turistů, ale rozhodně to není lunapark. Jsou zde normální obchody, restaurace, kavárny apod. Do starého Nesebaru se dostanete krátkou procházkou podél pobřeží či městem. Starý Nesebar doporučuji stojí za vidění, při vchodu do města (v levé části) je spousta restaurací, kde se dá velmi dobře a poměrně levně najíst.

Pokud vyrážíte na dovolenou s dětmi mohu doporučit aquapark v Nesebaru, jeden z největších co jsem kdy viděla. Plno atrakcí, v době Covid 19 bez velkých front na tobogány. Do aquaparku se dostane autobusem kousek od hotelu, autobusy jsou zdarma. Při vchodu podstoupíte měření teploty. Je zakázáno vnášet do aquaparku jídlo a pití, vše se dá v aquaparku zakoupit oběd i s pitím cca 10 leva. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je velmi velký, má 6 pater a 2 výtahy. Do 6. patra jede pouze jeden výtah, takže pokud jste ubytovaní v 6. patře musíte dlouho čekat nebo si jedno patro vyjít po schodech. Měli jsme štěstí a pokoj byl situován k moři (krásný výhled na starý Nesebar), balkón je dostačující pro 2 osoby, standardní vybavení plastovým nábytkem a menším sušákem bez kolíčků. Samotný pokoj je velmi malý, klasické vybavení, manželská postel, jedna větší skříň, lednička - mini, zrcadla. Kolem postele z každé strany max 1m, ale pokud netrávíte dovolenou na pokoji dá se to přežít. Koupelna se záchodem je úměrná velikosti pokoje, odtok sprchového koutu je umístěn pod záchodovou mísou. V koupelně je k dispozici fén s volitelnými stupni teploty, tlačítko emergency v případě pádu, úrazu, mýdlo 2v1, tuhé mýdlo na ruce, dostatek toaletního papíru a telefon.

Pokoje jsou čisté a koupelna je denně uklízena, takže nebyl problém s vlhkostí. Na pokoji je k dispozici zdarma wifi i klimatizace. Hotel má bazén rozdělený na 2 části, dětské brouzdaliště a plaveckou část. U bazénu jsou zdarma k dispozici lehátka se slunečníky, ovšem nedají se zabrat na celý den a jít se koupat do moře. Voda v bazénu čistá, chlorovaná, teplá cca jako moře v odpoledních hodinách. U bazénu je možnost umýt si nohy (jediná sprcha při návratu z pláže) jinak jsou všude "kartáče" na očištění chodidel. Bohužel vlhký písek z nohou kartáči nedostanete. Takže si dost písku přinesete s sebou na pokoj.

Strava
Měli jsme zakoupenou polopenzi. Snídaně bohaté, vždy slanina, vejce na 2-3 způsoby (vařené, míchané, volské oka), párky, klobásky, masové kuličky, polévka, šunka, sýry, salámy, zelenina (okurka, rajčata, saláty, olivy), ovoce (meloun i žlutý, švestky, jablka, meruňky, broskve, nektarinky), sladké pečivo, zákusky, nesquik, cornflakes, müsli, slané pečivo, bílý tmavý chléb, croissanty. K pití pomerančový a višňový džus, voda, mléko, káva.

Večeře formou bufetu, každý den velký výběr. Denně byla v nabídce pizza, hranolky, kuřecí a vepřové maso na různé způsoby, polévka, omáčka. K tomu byl nějaký denní speciál např. mořské plody, paela, musaka, kuřecí maso, ryby, mletý řízek, bramborový salát, tortily, chipsy apod. Dále zelenina, saláty zeleninové, olivy černé, nakládaní sledi, sýr. Ovoce jako na snídani. Občas dezert - velice sladké zákusky ale chuťově moc dobré, jedenkrát dokonce creme brulee. K pití pouze voda. V jídelně byl i bar a bylo možné si dokoupit pití dle libosti.

Dovolená v době Covid 19 - opatření v jídelně: zaměstnanci nosili roušky, lidé si jídlo nandavali sami ale v rukavicích, k dispozici byla i desinfekce

Jídlo bylo doplňováno dle počtu lidí v jídelně v delších časových intervalech. Ale nemůžeme říct, že bychom trpěli hlady. Vybere si opravdu každý.

Přesto, že jsme náročnější jsme si vždy vybrali a jídlo nám chutnalo.

Služby hotelu
Hotelové služby kromě úklidu a stravování jsme nevyužili. Úklid probíhal každý den, sice v pokynech v deskách na pokoji bylo uvedeno, že se ručníky mění každý 3. den, ale pokud byli mokré, nebo pokud jsme je hodili na toaletu byly vyměněny každý den. Uprostřed pobytu byla převlíknuta postel, následující den nebyl pokoj uklizen vůbec, ale to ani nebyla potřeba. Uklízečky myli i balkóny od výkalů již zmíněných racků (pokoj v 6. patře výhled na moře).

Služby v jídelně hodnotím né tak kladně, jídlo doplňováno v delších časových intervalech, o kečup, majonézu nebo hořčici si člověk musel říct. Uklízení talířů a stolů probíhalo v pořádku bez problémů.

Pláž
Pláž se nachází přímo pod hotelem. Je možné na ní dojet výtahem přímo z patra kde jste ubytovaní. Ovšem výtah funguje jen do 18h tzn. že pokud se zdržíte na pláži déle musíte vyjít po schodech (54) do patra kde se nachází loby a odtud už rovnou výtahem nahoru. Asi 15 m od hotelu se nachází free zóna, kde si můžete zapíchnout vlastní slunečních a deku. Lehátka v době Covid 19 za 4 leva ks, stejně tak slunečník.

Pláž je poměrně čistá, v době naší dovolené nebyla přeplněná, ale myslím si, že za plného provozu by byla.

Pláž se každý večer a ráno uklízí od řas a nedopalků, kteří všichni rozhazují kolem sebe.

Voda je dopoledne celkem chladná a bez vln. Odpoledne teplejší a vlny tak akorát na lehátko. Jeden den velké vlny a přitáhlo to malé medúzy a bordel z moře, takže člověk plaval mezi řasami, igelitkami apod. Druhý den moře opět klidné a bez bordelu.

Moře s pozvolným vstupem do vody cca 100 m od břehu stále stačíte, vhodné pro děti. Kolem pláže i nad hotelem je velké množství racků, naštěstí se nám nestala žádná nehoda. Pokud jsou u košů pytle s odpadky rackové neváhají a rozcupují pytle a tahají z nich zbytky potravin, to kazí celkový dojem z jinak pěkné písečné pláže.

Kateřina M., 12.08.2020, Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2020
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Nesebar, Hotel: Mirage

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená byla moc hezká a pěkná moc se nám tam líbilo příště pojede zas

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla moc hezká a pěkná moc se nám tam líbilo příště pojede zas Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo moc hezský a čistí

Strava
Strava byla dobrá a chutná

Služby hotelu
Služby v hotelu perfektnídobra

Pláž
Malá a dobrá

Radka Filgasova, 11.08.2020, Datum pobytu: 21.7. - 31.7.2020
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Nesebar, Hotel: Penzion Pinkovi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)