Recenze hotelů
Kiten - Bulharsko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Dovolená pro nenáročné lidí,kteří raději ocení klidnější ubytování a osobní a vřelý přístup majitelů. Clovek se cítí pomalu jako doma....

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená pro nenáročné lidí,kteří raději ocení klidnější ubytování a osobní a vřelý přístup majitelů. Clovek se cítí pomalu jako doma. Byli jsme 2x po sobě. Vzdy velmi spokojeni. Jeli bychom i letos ale už se musíme podívat i jinam. Určitě zde dáme i do třetice ???? Zobrazit celou recenzi

Ubytování
WiFi,klimatizace. Na pokoji jsme se zdržovali zřídka. Pokoje vždy čisté i prostory kolem penzionu. Co chvíli jsme viděli jak majitele něco uklízeji , zametaji.

Strava
Přítel viděl osobní jídlo majitelů, když vecereli. Marné jsme hledali v jídelním lístku. Po zeptani nám bylo řečeno, že to v nabídce není, ale i tak dostal????

Pláž
Pláž super, písčitá a velká , vždy vál trošku vítr, takže pocitová teplota byla nižší, obzvlášť ve stínu . Vlny pecka, vyřádili jsme se. Dostatek stánku s pitím a občerstvením.Při naší druhé dovolené 2019 prošla pláž údržbou oproti dovolené 2018 viditelný rozdil. Dřevěná cesta pro lepší chůzi v písku . Nové stánky , přibyly toalety, a domeček pro první pomoc.

Anonym, 13.02.2020
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Penzion Mečta

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 10 Jezdíme do tohoto hotelu s dětmi každý rok a příští rok pojedeme zase. Opravdu ideální rodinná dovolená - aspoň pro nás.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jezdíme do tohoto hotelu s dětmi každý rok a příští rok pojedeme zase. Opravdu ideální rodinná dovolená - aspoň pro nás. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Letos jsme byli v hotelu Kamenec už popáté. Hlavně naše děti nechtějí jinam. Každý rok si tady najdou nové kamarády. Pokud to jde požádáme na recepci o pokoj v 4 patře - balkón s výhledem na bazén, abychom na děti dobře viděli. Pokoje jsou tady dost velké a slušně vybavené-televize, lednička, klimatizace. Můžete si vybrat jestli chcete výhled na moře nebo na bazén.

Strava
Protože jsou v hotelu hlavně češi, snaží se kuchaři přizpůsobit jídla naší kuchyni a to hlavně dětem. Všeho je až až a pokud něco dochází hned to kuchař doplní. Prostě nevíte, co si dát dřív. Hodně nám chutnaly omáčky a zeleninové saláty. Bezvadné je, že u každého jídla je hodně ovoce, hlavně melouny, banány a pomeranče.

Služby hotelu
Hotel má velký bazén, fitko, 2 bary, restaurací a nabízí i animační programy pro děti i dospělé - vše v češtině. Jak na recepci, tak i v celém hotelu byli všichni moc ochotní a přijemní - hlavně Boris a Galia. Chceme taky moc poděkovat delegátům Sevde a Evě, které se o nás opravdu vzorně staraly.

Pláž
Pláž je hned u hotelu - je velká a hodně široká. Na pláži jsou k pronajmutí lehátka a slunečníky nebo šlapadla a vodní skůtry. Naše děti také dost často jezdily na velkém tobogánu, který je hned u hotelu.

Jiří Kajnar, 11.01.2020, Datum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,8 Dobrá volba. Dovolenou jsme si užili.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dobrá volba. Dovolenou jsme si užili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hned na první pohled se nám hotel moc líbil. Zjistili jsme, že jsou v něm ubytováni jen češi, což bylo fajn. Taky v hotelu všichni mluvili česky. Dostali jsme pokoj 412 ve 4 patře. Pokoj měl balkón s výhledem na moře. Vybavení pokoje bylo standardní - televize, lednice, klimatizace. Pokoj byl čistý uklizený a celkem dost prostorný.

Strava
Měli jsme zaplaceno all inclusive, takže jídla a pití bylo dost. Jídlo bylo slušné kvality, každý den něco jiného. Snídaně byla standardní-vajíčka, párky, šunka, zdravá výživa, zelenina, ovoce, džusy, káva, čaj. Na oběd a večeři byl výběr z několika druhů teplých jídel plus předkrm, saláty, ovoce, zelenina a zákusky.

Služby hotelu
Pokud jsme nebyli zrovna u moře, trávili jsme hodně času u bazénu, který byl poměrně velký s vířivkou. V hotelu jsou dále animační programy, fitness a 2 bary, kde si můžete zdarma dát sendviče, nealko, pivo, víno, koktejly nebo i tvrdej alkohol. Všichni se k nám chovali slušně a rádi pomohli, pokud jsme něco potřebovali vyřídit.

Pláž
Pláž byla písčitá přímo u hotelu. Pro děti je vedle hotelu na pláži velký tobogán. Na pláži si můžete půjčit lehátka, slunečníky, serf, šlapadla nebo loďky nebo můžete zkusit jako my potápění s instruktorem.

Jaroslav Kajnar, 04.01.2020, Datum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Byli jsme spokojeni.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ihned po příjezdu do hotelu jsme byli ubytováni- dostali jsme pokoj 502 - pokoj měl balkón s výhledem na moře. Pokoj byl pěkný, uklizený, moderně zařízený.

Strava
Se stravou jsme byli nadmíru spokojeni - all inclusive byl super. Opravdu slušný výběr, hlavně obědy a večeře byly velkolepé - vždy výběr ze 4-5 jídel plus salátový a ovocný bufet se zákusky.

Služby hotelu
Musím pochválit jak personál tak i delegáty, kteří se o nás opravdu vzorně starali. Hlavně slečnu Evu a pana Borise, který nám pomohl s dopravou do Nesebru. Hotel má jinak velký bazén a výbornou polohu.

Pláž
Písečná pláž byla přímo u hotelu - opravdu čistá - s každodením úklidem. Na pláži jsou k pronajmutí lehátka se slunečníkem nebo si můžete přinést vlastní, jak jsme to udělali my.

Martin Soudek, 02.01.2020, Datum pobytu: 4.9. - 11.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Veliká spokojenost.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Veliká spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj č. 407 který jsme dostali byl velký měl balkón a výhled na moře. Pokoj byl uklizený a slušně vybavený - nový nábytek, klimatizace, televize, minilednička a koupelna.

Strava
Opravdu velký výběr jak jídla, tak i pití. Všeho bylo dost a pokud něco došlo, hned přinesli další. Nejvíc nám chutnali zeleninové saláty a taky ovoce - banány, pomeranče, melouny.

Služby hotelu
Hotel má velký bazén, posilovnu a animační programy v češtině, což bylo super. Personál byl moc ochotný a hlavně mluví česky, což jsme ocenili hlavně když jsme si půjčovali kola.

Pláž
Pláž byla přímo u hotelu, písečná. Na pláži bylo dost místa, což bylo fajn. Pokud chcete můžete si na pláži půjčit šlapadla nebo člun - mají to celkem levný. Naše děti zkusily i jízdu na velkém tobogánu, který je hned u hotelu.

František Slabý, 28.12.2019, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Nejlepší dovolená jakou jsme dosud zažili

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nejlepší dovolená jakou jsme dosud zažili Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Po příjezdu do hotelu jsme byli hned ubytováni v pokoji 405 ve 4 patře. Pokoj byl velký moderně zařízený s balkónem a krásným výhledem na moře. Pokoj měl klimatizaci, televizi a moderní koupelnu.

Strava
Měli jsme stravu all inclusive - jídla i pití bylo dostatek, pokud něco došlo, personál ihned doplnil. Byli jsme mile překvapeni velkým množstvím ovoce hlavně melounů banánů a pomerančů, což ocenili hlavně naše děti.

Služby hotelu
Maximální ochota a vstřícnost. Musíme hlavně poděkovat delegátům , které se o nás po celou dobu pobytu vzorně staraly. Většinu času jsme trávili s dětmi buď na pláži nebo u bazénu. Je bezvadné že jsou v hotelu pouze češi - naše děti si hned našly kamarády.

Pláž
Písečná velká pláž je hned u hotelu, což bylo bezva. Děti se na pláži opravdu vyhrály. Pokud chcete můžete si pronajmout lehátka a slunečník za cca 100 Kč za den nebo si můžete půjčit jako my šlapadla nebo zkusit jízdu na velkém tobogánu, který je hned u hotelu.

Petr Kárník, 26.12.2019, Datum pobytu: 4.9. - 11.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Chtěl jsem s přítelkyní před naší podzimní dovolenou někam, kde jsme ještě nebyli a známí nám doporučovali Bulharsko. Tak jsme zkusili...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Chtěl jsem s přítelkyní před naší podzimní dovolenou někam, kde jsme ještě nebyli a známí nám doporučovali Bulharsko. Tak jsme zkusili klidnější Kiten a neprohloupili jsme. Už dost teplo, hezký hotel a super lidé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování nás mile překvapilo. Čekali jsme něco horšího, ale byli jsme fakt maximálně spokojení. Se vším. S výměnou a úklidem. Prostě se vším.

Strava
Dost bohatá. Dostatek jídla, pití. Rozumný výběr všeho. Nemáme si nač stěžovat.

Služby hotelu
Všechno fungovalo jak má.

Pláž
Není to Dominikánská republika, ale protože byl začátek sezóny de facto, tak všude čisto. Moře průzračné chtělo by se říci. Příjemný začátek léta.

Jirka H., 26.12.2019, Datum pobytu: 21.6. - 28.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 9,8 Nejlepší hotel v Bulharsku

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nejlepší hotel v Bulharsku Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dostali jsme velký prostorný pokoj č 212 s balkónem a výhledem na moře. Pokoj byl perfektně uklizený. Klimatizace, televize vše funkční. Koupelna čistá.

Strava
Strava all inclusive byla super. Jídla bylo dostatek Moc nám chutnaly zeleninové zàkusky a zàkusky, potěšil i dostatek ovoce hlavně melounů.

Služby hotelu
Hotel má krásný bazén, animační programy a hlavně ochotný personál. Zvláště bychom chtěli poděkovat panu Borisovi za pomoc s rozbitým telefonem.

Pláž
Pláž je přímo u hotelu čistá s pozvolným vstupem do moře. Na pláži jsme si pronajali lehátka se slunečníkem a zkusili jsme i potápění. Byli jsme moc spokojeni.

Karel Dvorský, 23.12.2019, Datum pobytu: 11.9. - 18.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Za dobré peníze výborná dovolená.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Za dobré peníze výborná dovolená. Zobrazit celou recenzi

Aleš P., 20.11.2019, Datum pobytu: 21.8. - 28.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,4 Hotel rozhodně neodpovídá 4 hvězdičkám..Pokoje celkem v pohodě..stejně tam člověk netráví moc času. Úklid dostačující,osušky,ručníky...

  • 5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 4 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Hotel rozhodně neodpovídá 4 hvězdičkám..Pokoje celkem v pohodě..stejně tam člověk netráví moc času.

Úklid dostačující,osušky,ručníky čisté.Koupelna celkem dobrá až na ten zápach.Uprostřed koupelny byl kanálek,ve kterém neustále cirkulovala voda a děsně to tam smrdělo,až to člověka natáhlo..

Kamenem úrazu je ovšem jídelna..nedovedu si představit,jak to tam musí vypadat v hlavní sezonu.Absolutně nedostačující kapacita..Stoly natlačené na sebe..není tam vůbec žádný prostor.Vezmete si talíř,naberete jídlo a teď hledáte místo na sezení.Stalo se mi,že jsem měla už jídlo nachystané,ale neměla jsem pití,tak jsem si pro něj zašla..když jsem se vrátila ke stolu,moje jídlo bylo pryč a už tam seděli jiní lidé..děs..takže zase všechno znovu..Malé lžičky tam neměli vůbec,jen takové mini plastové..věčně chyběly skleničky,místo toho tam dávali plastové kelímky a někdy došly i ty..to se mi opravdu ještě nikde nestalo ani v hotelu se třemi hvězdičkami..

Takže celkový dojem žádná sláva..

Venkovní bazén studený,jen pro odvážné a dítě jsem tam neviděla ani jednou,škoda,protože nebyl tak špatný.Navíc sluníčko jen dopoledne,odpoledne už ho zastínil hotel..Nejlepší byl bar u bazénu,celkem všechno k pití..alko i nealko a navíc barman byl šikovný a zábavný.Venkovní restaurace .. od tří do pěti ,, u východu vždy seděl zaměstnanec a jako dráb hlídal,jestli něco nenesete ven..nemohla jsem si vzít ven ani zmrzlinu :-( Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování,tedy pokoj dostačující.

Balkon s výhledem na bazén i na moře v 6. patře.

Úklid myslím probíhal jakštakš denně..jen jednou jsme se vrátili od moře na oběd a měli jsme otevřené dveře..uklízečka asi zapomněla zavřít :-( na pokoji mobily ,peníze,atd.. :-(

Strava
Dalo se na tom přežít.. :-)

Těch pár dní se to dá.3 hlavní jídla se víceméně stále opakovala.Co mě štvalo,že bylo všechno jen vlažné nebo studené..Maso,špízy dělané na grilu se nedalo jíst,protože to bylo všechno připálené,tedy hořké..dělali to venku na takovém černém grilu,který asi nikdy nemyli..byla na něm už vrstva černého sajrajtu..hnus..

Služby hotelu
Už jsem myslím řekla vše..

Pláž
Vzdálenost od hotelu super,dřevěný chodníček mezi písečnými dunami až na pláž.

Pláž bohužel přelidněná,protože je veřejná..Slunečníky a lehátka v těsné blízkosti vedle sebe..žádné soukromí.

Slunečník 7 Leva ,lehátko 7 Leva :-(

Moře pěkné,pozvolný vstup,poměrně velké vlny,,začátek září..

Jaroslava Syrová, 03.10.2019, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Pohled z 6.patra 11 fotografií