Recenze hotelů
Albena - Bulharsko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,2 Parádní rodinná dovolená. Děti si užili moře i aquapark. Albena se nám celkově moc líbila.

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Parádní rodinná dovolená. Děti si užili moře i aquapark. Albena se nám celkově moc líbila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je starší, odpovídá 3 ***.

Rodinný pokoj super - 2 místnosti, 2 balkóny s výhledem na bazény. Úklid skoro každý den + výměna ručníků.

Strava
Jídlo výborné, hodně pestré. Vybere si každý. Vynikajíci dorty. Jen občas si nebylo kam sednout a museli jsme čekat až se uvolní stůl.

Služby hotelu
Využívali jsme bar u bazénu, lobby bar i restauraci Green forest u pláže. Všude příjemný personál.

Animační program nás moc nezaujal. Raději jsme trávili čas u moře a v aquaparku. Celkově hotel moc neřeší noční klid. V bazénu se dá zaplavat i v noci a nikdo vás nevyžene.

Pláž
Krásná písečná pláž. Vyhrazené zóny se slunečníky a lehátky pro jednotlivé hotely. Místo jsme našli v pohodě vždy. Autobus jezdí každých 30 min. nebo pohodová procházka cca 10 min. ve stínu stromů.

Pláž i promenáda rozhodně klidnější než např. Slunečné pobřeží.

Zuzana M., 24.06.2019, Datum pobytu: 14.6. - 21.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Vita Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Spokojeni

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Spokojeni Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl maličký

Strava
Strava dobrá, velký výběr, jen musíte přijít včas

Služby hotelu
Vše v pořádku

Pláž
Na pláž 5 min. Moře teplé, vcelku velké vlny.

Ilona F., 24.06.2019, Datum pobytu: 12.6. - 19.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Laguna Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,2 Z prvu jsem byl k pobytu v Albeně a vůbec v Bulharsku skeptický a to z důvodu předešlé zkušenosti. Nicméně, krom ubytování a služeb...

  • 2 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Z prvu jsem byl k pobytu v Albeně a vůbec v Bulharsku skeptický a to z důvodu předešlé zkušenosti. Nicméně, krom ubytování a služeb hotelu, především úklidu, se mi místo a další služby poměrně líbily. Místo je ideální (krom tohoto hotelu) k trávení rodinné dovolené s dětmi, kdy je zde spousty atrakcí pro děti, parků a hřišt. Vstup do moře je pozvolný. Lehátka na pláži i u bazénu jsou zdarma a v červnu jsme neměli nikdy problém najít si své místo Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Laguna Mare ****. Absolutně neodpovídá 4 * standardům. Viděl bych to tak na **+. Po příjezdu na hotel kolem 10:00 hodin, nám bylo řečeno, že na pokoj máme nárok až od 14:00 hodin, což bylo napsané i v pokynech k zájezdu. Nicméně za poplatek 15 EU nám byl ihned vydán klíč od pokoje a mohli jsme se tedy ubytovat. Po příchodu na pokoj nás čekalo překvapení v podobě nevytřeného pokoje. V rozích byly pavučiny a na podlaze a v koupelně cizí vlasy předchozích hostů. S úklidem se to táhlo po celou dobu pobytu, kdy uklízečky vždy vynesly pouze odpadky, daly nové ručníky a toaletní papír. Jsem zvyklý nechávat uklízečkám peníze za úklid, ale tady jsem to neudělal ani jednou, protože nebylo za co. Jinak ostatní služby byly na dovré úrovni. Bazén patřící k hotelu Laguna Garden byl cca 50 metrů daleko, byl zde dostatek lehátek a příjemný animační program.

Strava
Strava byla na celkovém ubytování nejlepší. Strava byla poskytována v restauraci hotelu Laguna Garden, která byla cca 50 metrů od našeho hotelu. Jednalo se o švédské stoly s velkým výběrem jídla všeho druhu. Velmi dobře ochucené a vyvážene, každý si zde přijde na své. Občas jsme měli problém se šálky na kávu a skleničkami na nápoje. Obsluha nestačila doplňovat nebo spíš se o doplňování nikdo nepostaral. Stejný stav se opakoval denně a to i přes to, že na uvedené byla obsluha opakovaně upozorňována.

Služby hotelu
Jak jsem již zmínil hotel ani náhodou neodpovídá **** standardu. Své nejlepší má již za sebou, i když pravděpodobně prošel jistou částečnou rekonstrukcí. Na recepci byl pouze jediný schopný recepční, který se domluvil německy a anglicky. Ostatní uměli snad pouze rusky. Hotel mě ničím nenadchl a pro příště budu při jeho vybírání více pozorný

Pláž
Pláž je od hotelu vzdálená cca 100 metrů, je velmi rozlehlá, čistá s dostatečným množstvím lehátek, která jsou na hotelové pláži zdarma. Vstup do moře pozvolný a vhodný i pro malé děti a starší osoby. Odpoledne se objevily mírné vlny. Pozor na malé potvůrky ve vodě, údajně mořské pijavice. Jsou neškodné, ale koušou.

Jaroslav M., 24.06.2019, Datum pobytu: 12.6. - 19.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Laguna Mare

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Spokojenost, pouze kapacita restaurace a baru nestacila poctu ubytovanych hostu.

  • 6 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost, pouze kapacita restaurace a baru nestacila poctu ubytovanych hostu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj prijatelny.Za cely tyden ani jeden uklid i po opakovane prosbe o zameteni podlahy.

Strava
Jidelna preplnena,ale prijemne,ze se mohlo jist i venku.Vyber jidla velky,kvalita dobra.

Služby hotelu
Sluzby nulove.Zadny uklid.

Pláž
Plaz i more ciste.

Petra Horáčková, 21.06.2019, Datum pobytu: 11.6. - 18.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Mura

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6,8 Hotel je dobře nafoceny, ale po příjezdu mírne sklámání. Hotel je starý odpovídá tomu vybavení pokoje v pokoji nefungovala...

  • 6 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je dobře nafoceny, ale po příjezdu mírne sklámání.

Hotel je starý odpovídá tomu vybavení pokoje v pokoji nefungovala klimatizace.

Bazény u hotelu 2 malé, opět na fotkách to vypadalo jinak.

Některý personál si po cestě z pláže myl opakovaně obuté boty v bazénu. PODOTÝKÁM ŽE HNED VEDLE BAZÉNU STALA FUNKCNI SPRCHA KTEROU BYLO MOŽNO BEZ PROBLÉMŮ POUŽÍT. Zobrazit celou recenzi

Strava
Strava velmi pestrá, chutná dalo se vybrat z velkého množství salátů, ovoce, masa, příloh i dezertů.

Co mě překvapilo byl balíček místo snídaně před odletem.

4 kousky suchého toustoveho chleba uvnitř 1 kolečko salámu a 1 plátek aidamu.

Zadala jsem z důvodu bezlepkové diety, BEZLEPKOVY BALÍČEK.

NIC TAKOVÉHO SE NEKONALO, NIKDO MI NEVYHOVĚL A JELIKOŽ BERU PO RÁNU LÉKY NA SRDCE KTERÉ BYCH BRÁT NA LAČNO NEMELA DOCELA MI TO SKOPLIKOVALO SITUACI.

Služby hotelu
Delegatky obě ochotné, usměvavé.

Uklizelo se každý den, měnili nám ručníky. UKLÍZEČKY OCHOTNE.

V JÍDELNĚ ČISTO

Pláž
Dostupnost pláže dobrá, hned u hotelu. Je to o lidech, ale spousta jich nechával pohazene kelímky, tyčky na míchání kafe, vajgle od cigaret po celé pláži a to tam zůstávalo.

funguje od 8 do 18 hodin.

Eva V., 21.06.2019, Datum pobytu: 11.6. - 18.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Mura

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 5 Naše dovolená v hotelu Laguna garden byla uspokojivá, pokoj byl pěkný ale uklízečka jen měnila ručníky a vysypala koš nic víc,výhled z...

  • 5 Ubytování
  • 2 Strava
  • 10 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Naše dovolená v hotelu Laguna garden byla uspokojivá, pokoj byl pěkný ale uklízečka jen měnila ručníky a vysypala koš nic víc,výhled z pokoje byl pěkný,jídlo bylo nedochucene,chyběly příbory , talíře ,sklenky ,neuklizeli podlahu když někdo něco vylil bylo to tam 3dny....pláž byla krásná čistá kousek od hotelu a v moři byli pijavice které vás stále štipali a kousali....nedá se tam nikam jít je to jen pro rodiny s dětmi..... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkné napsala jsem to v celkovém shrnutí

Strava
Strašné nedalo se vybrat, staré jídlo z druhého dne vše na vodě nedochucene

Služby hotelu
Spokojená věnovali se dětem

Pláž
Krásná čistá blízko hotelu, moře špinavé breberky ve vodě štipali kousali

Kateřina Kryglová, 21.06.2019, Datum pobytu: 11.6. - 18.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Laguna Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

2 fotografie

Celkem: 8 Dovolená splnila naše očekávání, odpočinek, vyčistit hlavu. Moře krásné, pláže čisté, krásná příroda - rezervace Baltata je opravdu...

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila naše očekávání, odpočinek, vyčistit hlavu. Moře krásné, pláže čisté, krásná příroda - rezervace Baltata je opravdu výjimečná, i když bohužel nelze prozkoumat lokalitu více. Celkově jsme byli moc spokojeni, potřebovali jsme příjemné prostředí, příjemné lidi a klid. Ty se nám splnilo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Gergana je starší hotel, ale je vidět snaha o maximální vylepšení a modernizaci. Pokoj byl čistý, denně byl uklízen.

Recepce a lobby moc pěkné, na baru velmi příjemná obsluha. Bazény čisté, denně udržované, jen ty toalety u bazénů byly fakt špatné - asi i čisté, ale zápach hrozný.

Strava
Měli jsme all inclusive, jídlo bylo dobré, krásně upravené. Ale denně skoro stejná nabídka - nevdilo to, vždy jsme vybrali něco dobrého. Jen jsme čekali, že přímořský stát se bude více zaměřovat na mořské plody a ryby. Nabídka ryb byla chudá a podle mě málo nápaditá. Ale celkově nemáme žádné připomínky.

Služby hotelu
Celkový dojem - prostě fajnová klidná dovolená se vším všudy. Pokud někdo o dovolené očekává adrenalin, noční život a pestré trhy, ať si vybere jinou destinaci.

Pláž
Pláž čistá, jemný písek. Lehátka a slunečníky zdarma. Všude odpadkové koše, čističe bot - od písku. Celý den personál zametal písek a případné listí z chodníků a prostranství okolo bazénů, baru a restaurace.

Marcela V., 18.06.2019, Datum pobytu: 8.6. - 15.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Gergana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Spokojenost.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybavenost dobrá,čisto.

Strava
Vynikajïcī

Služby hotelu
Velice milí personál

Pláž
Pláž krásná,jelikož jsme bili ze začátku sezóny

Zdeňka N., 14.06.2019, Datum pobytu: 1.6. - 8.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Laguna Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Dobře strávená dovolená.

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dobře strávená dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj dobrý, v koupelně chyběli víčka kanálků a špatně řešené odvětrávání koupelny.

Strava
Strava výborná, obrovský výběr od normálního jídla přes zeleninu, ovoce, zákusky a všeho dostatek.

Pláž
Vzdálenost na pláž poněkud delší vzhledem k výstavbě dalších hotelů ale žádný pochoďák (cca 300m?).Lehátka, slunečníky v dostatečném množství bez poplatku. Pláž písčitá, čistá, do moře dost daleko mělčina takže vhodné pro děti a neplavce. Bohužel při větším větru díky mělčině větší vlny. Voda čistá a v této době i dost teplá.

Josef D., 14.06.2019, Datum pobytu: 4.6. - 11.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Malibu

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)