Recenze hotelů
Albena - Bulharsko

Napište svou recenzi

Celkem: 1,2 znechucení

  • 1 Ubytování
  • 2 Strava
  • 1 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
znechucení Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nejhorší ubytování . Plíseň po celé koupelně, pročůraná dětská postýlka-nechutně špinavá i , šváby na pokoji,zbytky talířů použitých od předešlých hostů .Toto není ani pro nenáročné klienty to je snad pro prasata -cena za hotel neodpovídá realitě. Bazén rozbité dlaždice,lehátka,snacky,zmrzlina žádná. Jezdící schody nefunkční !!!!!!! wifi pouze na recepci kde i tekla voda ze stropu.Nechutně smradlavé záchody ,které odbourají i vojáka.Pláže špinavé plné odpadků ,žádný bar na pláži kdy cestovka slibovala.Tento hotel už nikdy v životě a vůbec ne už s miminkem .

Anonym, 14.08.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Orchidea

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,4 Hotel vypadá spíš jak ubytovna, sociální zařízení a sprcha...hrůza...služby "hotelu" co se týče úklidu a výměna ručníku...

  • 3 Ubytování
  • 4 Strava
  • 8 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Hotel vypadá spíš jak ubytovna, sociální zařízení a sprcha...hrůza...služby "hotelu" co se týče úklidu a výměna ručníku katastrofa..denně jsem si o to musela říkat...jeden velkej propadák...ale jinak tam bylo krásně..co se týče moře...mrzí mě že cestovka nabízí takové hotely....a ještě k tomu all inclusiv...neodpovídá...???????????? Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hrůza ☹

Strava
Dobrý ????

Služby hotelu
Pokojové služby za 5 ( hrozny)☹

Pláž
Výborný ????

Mirka K., 13.08.2019, Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Orchidea

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9,6 Naše naprostá spokojenost s pobytem,jen troška čekání na pokoj-no plná sezona,vcelku pochopitelné,leč trochu dlouhé-15.00 .Okamžitě po...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Naše naprostá spokojenost s pobytem,jen troška čekání na pokoj-no plná sezona,vcelku pochopitelné,leč trochu dlouhé-15.00 .Okamžitě po zapsání na hotelu-cca v 10.00 možnost čerpat All inclusiv-káva,džus,voda...,od 12.00 oběd.Doporučím tedy mít plavky a osušku po ruce,zavazadla uschovají zdarma na recepci a zatím můžete válet tělo na pláži a pokoušet vlny. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj standartní-dostatek úložných prostor-dvě vestavěné skříně-jedna policová,druhá s tyčí včetně asi šesti ramínek,pohodlné matrace,na balkonku dvě židle a stolek,malý sušák na prádlo,k tomu další prkotinky jako minibar,v koupelně fén,nebo zrcadlo i v pokoji,dvě skleničky,také popelník na balkoně-to se hodí...

Strava
strava pestrá-hodně zeleniny,ovoce,masorád také najde své-mleté,vepřové kostky-výborné deserty,káva,džus,víno,z příloh rýže,vřetena,brambory i hranolky,semtam se venku griluje. U snídaní-tedy i jindy-med,medové kroužky,čokoládové křupiny,kukuřičné lupínky,jogurt,marmeláda,jakonutela,také palačinky a naprosto skvělé vafle...no i nimravé dítko najde něco co ho zaujme....co se týká obávaného kopru-semtam jsme na něj narazili,ale velmi střídmě. Přes den u plážového baru pivo,víno,džusy,zmrzliny které si děti samy nakopečkují dle libosti atd

Služby hotelu
personál hotelu je velmi milý,stále usměvavý-až je to někdy vzhledem k některému typu hostů s podivem-jedinný kdo při našem pobytu řekněme "dělal pořádek" byl plavčík při jakýchsi třenicích na pláži ohledně stěhování většího počtu lehátek do jednoho chumlu. Jinak je všude příjemno,žádný ofouklý obličej,v nejhorším se tváří neutrálně.

Pláž
Na pláži tedy funguje ranní zabrání lehátek,ačkoliv v instrukcích hotelu píší,že není akceptováno.Ale obsazeny bývají první řady a najít jiné místo není až takový problém. Asi ani z páté poslední řady není daleko k vodě...Voda je čistá,průhledná,stačíte opravdu daleko,ani s malými dětmi se není čeho obávat.Medůzy se objevily jednou,čtyři kousky s kloboukem tak 15-25cm,ale byly dobře vidět,takže se jim dalo vyhnout,ani plavčík je nijak neřešil-vlajky mají jen tři-zelená,žlutá-při větších vlnách,červená. Plavčík pískal jen na jedince za bojkou při větších vlnách,při klidném moři byl podstatně tolerantnější,vlastně byl spíš jen přítomen... Poměrně velké množství mušliček na pláži,ráno se objevily i větší živé s kousky korálů. Východ slunce moc pěkný

Hana M., 12.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 7.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Mura

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

mušle 11 fotografií

Celkem: 8,6 velmi dobrý zájezd

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
velmi dobrý zájezd Zobrazit celou recenzi

Ubytování
výborné ubytování

Strava
úžasná strava

Služby hotelu
velmi dobré

Pláž
nádherná pláž

Vlastimil Rataj, 12.08.2019, Datum pobytu: 31.7. - 7.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Laguna Mare

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Dobrý, Albena stojí za návštěvu, ale určitě ne v hotelu Orchidea, který by potřeboval rekonstrukci a údržbu. Jediné co mu dává plus...

  • 3,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Dobrý, Albena stojí za návštěvu, ale určitě ne v hotelu Orchidea, který by potřeboval rekonstrukci a údržbu. Jediné co mu dává plus výborné jídlo. Bylo ho dost,každý si mohl vybrat, ryby, drůbež, zelenina, ovoce od každého něco a opravdu výborné. Akorát lidé by se mohli naučit chovat a nabírat si jídla tolik kolik sní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bych popsala spíše jako ubytovnu a ne hotel. Nábytek opotřebovaný, na přistýlce se nedalo spát, dcera spala s námi. Úklidu moc nedali. Ve sprše smrděl kanál, chtělo by to se více věnovat uklidu,.

Strava
V tomto hotelu je super stravování, musím říct, že nejlepší v Bulharsku, které jsem kdy měla. Hodně zeleniny, ovoce, přílohy i masa dosti. Zákusky všeho druhu, každý si může vybrat. Výborná zmrzlina, personál se opravdu snažil tady dávám jednička podtržená!

Služby hotelu
No na recepci se mi nelíbil asi hlavní recepční, stále čekal na spropitné, ani nebyl moc příjemný, animační skupina se snažila, ale nějak jsme se bavili sami. V jídelně bylo vše v pořádku. Celkově by se mohli více věnovat uklidu, moc tomu nedali.

Pláž
Hotel se nachází v kopci, jezdí tam eskalátory, občas nějaký nefungoval, ale dalo se jít i po schodech vedle eskalátorů. Pláž krásná, akorát zase, kdyby se návštěvníci chovali ukázněně, tak i čistá, lehátka a slunečníky zdarma, moře pěkně i vlny byly. Občas se objevila medúza, prý nic nedělají, dcera se jí dotkla a měla červené pupínky a já na ni omylem stoupla a štípal mě chvilku palec. Jsou tam i drobné mušličky.

Pavlína J., 09.08.2019, Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Orchidea

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 9,8 Byli jsme velmi spokojeni. Hotel čistý, recepční vstřícní, Jelikož jsme měli brzký příchod uschovali nám zavazadla a jelikož jsme měli v...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme velmi spokojeni. Hotel čistý, recepční vstřícní, Jelikož jsme měli brzký příchod uschovali nám zavazadla a jelikož jsme měli v příručním zavazadle plavky, šli jsme na nedalekou pláž. Cesta na pláž cca 3min. od hotelu. Čistá, upravována písčitá pláž. Lehátka nemají čísla, takže kdo dřív přijde ten blíž leží u moře. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování. Pokoj čistý s velkým balkónem. Matrace na postelích pohodlné, že postele nebyly od stejného výrobce nám ani nevadilo.(to je jen připomínka k jedné z recenzí) Co se týče přistýlky-docela pevné kanape. Ale dcera si nestěžovala. Klima čistá, toaleta taky, každý den úklid včetně nových ručníků a osušek.

Strava
Strava- švédské stoly. Velká rozmanitost snídaní, obědu i večeří. Odpolední svačinka u bazénu je spíše pro děti ( palačinky). Jídla dělali i na grilu ( kuřecí křídla, pstruhy atd) nebo na obrovské pánvi ( třeba mušle ????). Stoly taktéž nejsou označené, ale vždy jsme našli stůl, abychom si sedli. Časy snídaně do 10hod., oběd do 14 hod. a večeře do 21hod. Nám chutnalo bez výhrad.

Služby hotelu
Služby- bez výhrad. Vstřícní, i když neznáte jazyky, vždy se nějak domluvíte. Třeba i ruský ( němnožko ????). Pokojová služba, každý den čisto. Bez výhrad.

Pláž
Pláž. Písčitá pláž mělká, pro děti super. Spoustu mušlí. Adrenalinové zážitky opodál.

Vítězslav Hlaváč, 08.08.2019, Datum pobytu: 23.7. - 2.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Malibu

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Paradni dovolena moc jsme si to uzili s detmi pekne ciste more melke pristup do more I pro deti,ciste prostredi pekny hotel uklizeno...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Paradni dovolena moc jsme si to uzili s detmi pekne ciste more melke pristup do more I pro deti,ciste prostredi pekny hotel uklizeno kazdy den,na baru skveli lidi v recepci,pekny cisty bazen super dovca klidne by jsme se s detmi do tohoto hotelu vratili Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pekny pokoj,cisty uklizely pravidelne

Strava
Jidlo super uzasne porad vseho dostatek,kazdou veceri meli nake tema a ochutnavku palec nahoru

Služby hotelu
Skvele sluzby nemuzeme si stezovat

Pláž
Plaz pristupna cista lehatka byly zadarmo k dyspozici more ciste melke I male deti

Anonym, 07.08.2019, Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Laguna Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 5,4 Hotel udržován v čistotě, nachází se opravdu na pláži. Je fajn, že děti si mohou volně přebíhat z moře do bazénu.

  • 5,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Hotel udržován v čistotě, nachází se opravdu na pláži. Je fajn, že děti si mohou volně přebíhat z moře do bazénu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Při příjezdu nebyl pokoj připraven, čekali jsme na pokoj skutečně až do 14.00 a i po té nebyl pokoj připraven. Byli připraveny pouze lůžka pro dospělé, pro děti nebyly. Musely jsme o to žádat. Na požádání ochotně doplnili.

Strava
Jídla dostatek, i když u některých jídel dlouhé čekací fronty. Jídlo se připravuje před Vámi, je teplé, ale dlouho trvající fronty.

Služby hotelu
Průměrné.

Pláž
Pláž hned u hotelu s lehátky, deštníky. Někdy problém najít volná lehátka a deštníky.

Anonym, 07.08.2019, Datum pobytu: 19.7. - 26.7.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Slavuna

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Nad očekávání, určitě se vrátíme.

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Nad očekávání, určitě se vrátíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starší, ale čisté, udržované, bez problému

Strava
Neuvěřitelný zážitek, velká pochvala za cerstvost, rozmanitost a dostatek kdykoliv

Služby hotelu
Vše, jak bylo nabízeno

Pláž
Nádherná, jak bylo v popisu

Markéta K., 06.08.2019, Datum pobytu: 31.7. - 3.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Mura

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 Dovolená se nám líbila,ale příště budeme vybírat jinak.

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila,ale příště budeme vybírat jinak. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na první dojem vše v pořádku,ale zdání klame.Koupelna by jistě potřebovala větší uklid.Místy písek a spína.Odtok vody nestíhal. Ručníky čisté,koš každý den prázdný,povlečení prevleknuto den před odjezdem.Na balkonu každý den voda z klimatizace.

Strava
Výběr byl pěkný,výborný zákusky a saláty.Jinak někdy chybělo dochuceni jídla.Nejvetsi problém byl občas najít místo k sezení.A další ten,že pokud si člověk chtěl dát třeba maso nebo hranolky,byla tam fronta.Lide jsou jak kudlanky.Nandaji si hromadu a pak to nechají.

Služby hotelu
Zde nemám žádnou výtku. Vše v pořádku.

Pláž
Příjemná písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře. Místy bohuzel odpadky.Plus byl hodně muslicek.

Lucie J., 06.08.2019, Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Vita Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)