Recenze hotelů
Bulharsko

Napište svou recenzi

Celkem: 8 Nejsme nároční takže za nás spokojenost, příští rok letíme znovu.

  • 5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nejsme nároční takže za nás spokojenost, příští rok letíme znovu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování skromné, na přespání akorát.

Strava
Strava pestrá, výběr za nás dobrý

Služby hotelu
Na hotelu jsme se zdržovali pouze na jídlo a na přespání. Animační programy žádné.

Pláž
Pláž pár metrů od hotelu, lidí jak mraky,chodili jsme buď brzy ráno nebo na večer. Jediné co bylo tak problém s místem...

Monika, 16.10.2021, Datum pobytu: 31.7. - 7.8.2021
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Primorsko, Hotel: Belitsa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,6 Hotel Arabella Beach nemůžu hodnotit, protože nás ubytovali v hotelu Laguna garden. Mysleli jsme, že nás trefí! Údajně za to mohla...

  • 1 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Hotel Arabella Beach nemůžu hodnotit, protože nás ubytovali v hotelu Laguna garden. Mysleli jsme, že nás trefí!

Údajně za to mohla bulharská agentura, která jedná za všechny hotely v Albeně. Když je hotel nevytížený, tak ho zavřou a hosty dají prostě jinam. Tečka. Naprosto zkažená dovolená. Tečka. Prý to CK nevěděl....noooo....nevím, nooo...

Dovolenou jsme vybírali 6 hodin, aby přesně splňovala naše požadavky. Priorita číslo jedna byl hotel přímo na pláži, za druhé výhled na moře a za třetí bar na pláži.

Každé odpoledne jsme se chodili při procházce po promenádě k hotelu Arabella dívat. Bylo tam přesně tohle, co jsme si přáli mít. Jako bonus ještě výhled na moře i z jídelny. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Obrovské zklamání, hotel ve třetí řadě od moře. Říkali 200 m, ale bylo to určitě 300 m. Pokoj s výhledem do křoví a na parkoviště - hrůza! O baru na pláži jsme si mohli nechat jen zdát. Takže přítel si vzal v hotelovém baru dva kelímky po 2dcl piva. Trochu upil, aby to nevybryndal cestou na pláž a po 300 m mu zbyly 2dcl piva a mohl jít znovu 600 m.

Takže si pivo na pláž kupoval v krámě. Tudíž jsme měli parádní all inclusive v supermarketu za svý.

Druhý den, když jsme hodně řvali, volali do CK a sepisovali s delegátem stížnosti, že tohle jsme si tedy opravdu nezaplatili, nás přestěhovali do 6. patra s výhledem na bazén, kde se v dáli, za hezkého počasí, třpytil i kousíček moře.

Za to tam příšerně smrděly odpady v koupelně. No nic, byli jsme vděční za ten lepší výhled.

Strava
Strava byla to nejlepší z celé dovolené. Bohatý výběr každý den, všechny druhy příloh, dva až tři druhy ryb a několik druhů masa, saláty, ovoce, zelenina na jaké si vzpomenete, polévky k obědu i k večeři, každá jiná, moučníky, zmrzlina a výborné víno v době jídla.

Služby hotelu
Služby byly úplně naprosto nejhorší, prakticky žádné nebyly. Vůbec neuklízeli, a tím nemyslím utírání prachu. Ale vůbec nevysýpali koše, nedávali nám čisté ručníky, ani toaletní papír. Ten jsme si museli potupně odtáčet v restauraci a odpadky jsem nosila v igelitce před hotel na ulici do veřejného koše! Jako SORRY, ve 4 hvězdičkovém hotelu??????? Co to jako je????? To mohlo Čechům stačit za socialismu, když se nikam nesmělo a bylo to aspoň levné. Tento zájezd stál 14 500 v půlce září! Za to jsme byli v Turecku v sezóně a měli jsme labutě z ručníků posypané růžovými lístky a perfektní úklid každý den!

Když jsme si řekli na recepci o úklid a toaletní papír, tak nám tam dali 1 ruličku, na nic nešáhli a zase se nikdo 2 dny neukázal.

Pláž
Pláž byla fantastická. V prospektu bylo, že velikost pláže, která je až 60 m široká a 7 km dlouhá nám vyrazí dech, a to byla pravda. Byl tam ten nejjemnější píseček a ani jediný kamínek ani o velikosti špendlíkové hlavičky. Ani ve vodě, ani v moři. Spousta malinkých mušliček a čistá voda. Velmi klidné moře. Moc hezké. Bylo tam asi 15 řad lehátek a tím že bylo již po sezóně, tak i když jsme třeba přišli až odpoledne, tak jsme měli nejvíc 3. řadu a několikrát i první.

Renáta Soukupová, 06.10.2021, Datum pobytu: 10.9. - 17.9.2021
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Laguna Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,8 Skvělé,uplná spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělé,uplná spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bez připomínek -

Strava
Jídlo vynikající

Služby hotelu
Ochotný a usměvavý personál.

Pláž
Čistá pláž nedaleko, moře čisté s postupným vstupem.

Marcela Cibulková, 06.10.2021, Datum pobytu: 17.9. - 26.9.2021
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Písky, Hotel: Astera

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Celkové hodnocení dovolené je lepší nadprůměr. Hotel velmi dobrý, bohužel jsme po dobu půlky pobytu měli ošklivé počasí (zima a vítr),...

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkové hodnocení dovolené je lepší nadprůměr. Hotel velmi dobrý, bohužel jsme po dobu půlky pobytu měli ošklivé počasí (zima a vítr), ale za to hotel nemůže. Zachránily to nějaké výlety a procházky a nakupování. V druhé půlce pobytu již bylo hezky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v tomto hotelu je velmi slušné. V sezóně 2021 se hotel prezentuje jako 5*, což reálně pravda není, je to velmi slušná turistická 4*. V hotelu je čisto, personál stále uklízí, domluvíte se zde česky. Vybavení pokoje dostačuje, jako v jednom z mála hotelů za naše letité cestování je zde vidět, že při vybavování doplňky někdo i přemýšlel - věšáčky tam kde je člověk potřebuje, odkládací poličky v koupelně a ve sprše atd. atd. Samozřejmě při bližším zkoumání jsou vidět i typické nedodělky (odfláknuté spárování mezi obklady, nepasující rám dveří k dveřím apod.), ale to v jihu Evropy snad tradičně patří :-)) V pokoji bych měl jen dvě připomínky: Trochu už proležené matrace a katastrofálně nefunkční Wifi, jinak vše OK.

Strava
Jídlo v hotelové jídelně bylo na nadstandardní úrovni, obrovský výběr všeho možného ke snídani i večeři, na obědy jsme nechodili. Jediné, co nám u moře chybělo, byly ryby, škoda! Jinak vše velmi dobré a výborný výběr.

Služby hotelu
Kladně hodnotím služby typu možnosti zapůjčení osušek k moři nebo k bazénu, cukrárnu, bar, a také velmi bohaté a dobré obědové balíčky, když člověk jede na výlet. A to, že se člověk na recepci domluví česky, je také velmi příjemné.

Pláž
Pláž rozhodně není 150m, jak uvádí popisy CK, reálně cca 300m. Je pěkná, velká, široká, písečná, s bary a slunečníky, pozvolný vstup do moře. Jen by ji Bulhaři mohli trochu čistit!

Petr V., 06.10.2021, Datum pobytu: 4.9. - 15.9.2021
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Primorsko, Hotel: Belvedere

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,2 Shrnuto slovy delegáta: "Co by jste chtěli, když jste si vybrali Chaika hotel?" Delegát byl těžce arogantní a bez jakéhokoliv...

  • 3 Ubytování
  • 2 Strava
  • 6 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Shrnuto slovy delegáta: "Co by jste chtěli, když jste si vybrali Chaika hotel?" Delegát byl těžce arogantní a bez jakéhokoliv zájmu něco řešit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jediné, co fungovalo, byla klimatizace. Jinak katastrofa. Nábytek byl hrozný, skříň bez dveří, odlupující se dýha skoro na každém kusu nábytku,, v koupelně voda neustále kapající ze stropu, chybějící páčka na sprchové baterii, Plíseň na vaně, obkladech i dlažbě, chybějící hygienické a toaletní potřeby, osušky a ručníky. Úklid mizerný, fuj a hnus.

Strava
Jídla dostatek, ale strašně stereotypní. Nechutnalo nám. Doplňovány mokré talíře a příbory, stoly špinavé.

Služby hotelu
Na recepci neochota, nezájem, mají všechno "na háku." Nikoho nic nezajímá. Personál úplně bez emocí. Nepůsobí to dobře.

Pláž
Pláž přímo u hotelu super. Lehátka a stolečky by si zasloužily obnovu. Tak jako hotel, mají už své nejlepší časy za sebou.

Branislava Nováková, 04.10.2021, Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2021
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Chaika Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Dovolená skvělá.I když nebylo moc teplo, dal se velmi dobře využít hotelový bazén a sauny.

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená skvělá.I když nebylo moc teplo, dal se velmi dobře využít hotelový bazén a sauny. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj i s příslušenstvím čistý a hezky.Problém byl hukot, zřejmě z klimatizace v noci cca co dvě hodiny, velmi rušivé. Prášek na spaní, nebo špunty do uší.

Strava
Pouze snídaně, dobře, formou švédského stolu

Služby hotelu
Vstřícné, milé, rychle a s usmevem

Pláž
Pláž nedaleko, písek, krásný přístup.U hotelu bez pláže, betonové plochy a schudky do moře.Voda čistá, pruzracna

Anonym, 04.10.2021, Datum pobytu: 21.9. - 1.10.2021
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Pomorie, Hotel: Saint George & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Všechno bych hodnotila kladně, až na úklid pokoje, který skoro vůbec neuklízeli, ani neměnili ručníky. To nebudu rozebírat koupelnu a...

  • 4 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Všechno bych hodnotila kladně, až na úklid pokoje, který skoro vůbec neuklízeli, ani neměnili ručníky. To nebudu rozebírat koupelnu a toaletu - fuj... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
viz celkové shrnutí

Strava
Super, byla jsem tam po páté, větší rozmanitost jídla, paráda...

Služby hotelu
Dobré

Pláž
bez výhrad

Ivana P., 03.10.2021, Datum pobytu: 8.9. - 15.9.2021
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Imperial Palace (ex. Victoria Palace)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Pohodova rodinna dovolena, jediny problem je hlasita hudba do 23:00

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pohodova rodinna dovolena, jediny problem je hlasita hudba do 23:00 Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Mensi, ale cisty pokoj

Strava
Naprosto v poradku

Jakub Střeštík, 02.10.2021, Datum pobytu: 30.8. - 5.9.2021
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: iHotel Sunny Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,4 hotel je staršího data, interiér na úrovni ubytovny

  • 2 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
hotel je staršího data, interiér na úrovni ubytovny Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou velmi malé, zařízení opotřebované, postele proleželé, dost nepohodlné, V koupelně plíseň, otlučené kachličky.

Strava
Malý výběr, jídlo se stále opakovalo,hlavně snídaně. Chyběly hrníčky na čaj, často jsme jako náhradu museli používat měkké plastové kelímky. O časté absenci příborů a talířů ani nemluvě.Jinak jídlo bylo celkem dobré.

Služby hotelu
Pokojská nebyla schopná 5 dnů doplnit mýdlo v koupelně.Náprava proběhla na požádání,ale raději jen ve sprchovém koutě,ne u umyvadla.

Recepční dost nevrlá,když jsme žádali výměnu pokoje,jelikož promo pokoj jsme si nezaplatili.

Obsluha na baru a v restauraci v pořádku.

Pláž
Hotel se nachází přímo u krásné široké, udržované pláže, Moře čisté.

Anonym, 01.10.2021, Datum pobytu: 11.9. - 18.9.2021
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Iskar

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Výborné ubytování, vstřícný personál

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborné ubytování, vstřícný personál Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Přímo u pláže

Strava
Bohaté švédské stoly

Služby hotelu
OK

Pláž
super, mělká, písčitá

Jitka V., 01.10.2021, Datum pobytu: 17.9. - 27.9.2021
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)