Recenze hotelů
Bulharsko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Skvělá dovolená, Nesebar krásné město

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená, Nesebar krásné město Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Naprosto v pohodě

Strava
Vždy bylo co si vybrat.

Služby hotelu
Spokojenost.

Pláž
Super.

Jarmila S., 14.11.2019, Datum pobytu: 6.7. - 16.7.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Nesebar, Hotel: MPM Arsena

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Pohodová klidná dovolená,rodinný penzion kde si po dvou dnech připadáte jako doma

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pohodová klidná dovolená,rodinný penzion kde si po dvou dnech připadáte jako doma Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starší vybavení,koupelna příšerná,po osprchování potopa,sem tam plíseň,ale ten týden to člověk přežije.Perfektní bazén

Strava
Bez stravy,v okolí spousta restaurací s meníčkem za hubičku

Služby hotelu
Každodenní úklid a vynesení odpadků,wifi zdarma na pokoji i u bazénu

Pláž
Pláž kousek,začátek u skal je dost špinavý,ale stačí popojít cca o 200 metrů dál

Anonym, 12.11.2019, Datum pobytu: 16.6. - 23.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Primorsko, Hotel: Margarita

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Super dovolenka

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolenka Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pekné a čisté.

Strava
Veľký výber, neopakujúce sa jedlá. Občas dlhšie rady ale kam by sa človek ponáhľal. Pred a po obede k dispozícii hod-dog, hamburger a kukurica.

Služby hotelu
Ponuka barov je slušná.

Pláž
Čistá, dostatok lehátok. More nádherné.

Anonym, 06.11.2019, Datum pobytu: 8.8. - 17.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Písky, Hotel: Berlin Golden Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 skvělá dovolená

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
skvělá dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování perfektní, nedaleko do moře, blízko obchody a jen 20 minut cesty do Nessebaru

Strava
strava výborná každý den bylo z čeho vybírat

Služby hotelu
skvělé

Pláž
pláž čistá

Anonym, 06.11.2019, Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Nesebar, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Pěkná dovolená,odpovídající ceně.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pěkná dovolená,odpovídající ceně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi pěkné,čisté.

Strava
Výborná.

Služby hotelu
Velmi příjemný, ochotný personál.

Pláž
Pláž poměrně blízko, čistota mohla být lepší. Absence sprch.

Hana Petečuková, 06.11.2019, Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Tabanov Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 2,8 Bulharsko má co nabídnout. Moře krásné mělké. Pro děti super. Pláže písčité, čisté, udržované. Bohužel celkový dojem nám zkazil hotel a...

  • 1,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 6 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Bulharsko má co nabídnout. Moře krásné mělké. Pro děti super. Pláže písčité, čisté, udržované. Bohužel celkový dojem nám zkazil hotel a strava. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je již dávno za zenitem. Dětská přistýlka = rozpadlé rozkládací křeslo. Manželská postel silně proleželá. Sprchový kout s plísní. Sprchová hlavice vyměněna až po hádce na recepci.

Strava
Vše šíleně mastné. Doslova topící se v oleji. Zmrzlina = tři vaničky v rezatém mrazáku. Navíc se musíte o porci utkat s rusy, aby vaše dítě alespoň ochutnalo. Nadobí otlučené, věčne nejsou hrnky, jídelní nože. Bar u bazénu do 18h. Pak jen lobby bar, kde obsluhuje velice neochotná, pomalá a otravená slečna. Raději jdete brzy spát. Na starost má pár stolků, kde se klidně ještě večer povaluje nádobí od snídaně.

Služby hotelu
Služby hotelu = žádné.

Ubytuj se, jestli to dáš, tak něco sněz a hlavně neotravuj!

Pláž
Pláž kousek 5 min. Prochází se kolem hotelu, který je na uplně jiné úrovni. Člověk si vždy jen posteskne. Ještě, že mu pak moře zvedne náladu. To je totiž super.

Luděk C., 06.11.2019, Datum pobytu: 5.9. - 12.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Sunset

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Velmi příjemná a ochotná recepční slovenské národnosti.

  • 10 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi příjemná a ochotná recepční slovenské národnosti. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Klasika, klimatizace, denní úklid, vše OK.

Strava
V hotelu pouze snídaně, opakující se, průměr.

Služby hotelu
Bazén na střese-super, výhled po okolí a na moře.

Pláž
Jižní, nejbližší cca 300m-hodně lidí, vzdálenější k Perla beach cca 1.500m, místo OK, ale rok co rok se plní více lidmi a ztrácí soukromí, vybudován novy bar, hlasitá hudba, dobrá výbava, lehátka,4 lůžka, palmy, ale za všechno platit.

Miloš H., 30.10.2019, Datum pobytu: 10.8. - 21.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Primorsko, Hotel: Level

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2 Obzor je krásné místo, výrazně mi spravilo názor na Bulharsko. Je tam spousta zeleně, krásná dlouhá pláž. Personál v hotelu je vstřícný a...

  • 5,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Obzor je krásné místo, výrazně mi spravilo názor na Bulharsko. Je tam spousta zeleně, krásná dlouhá pláž. Personál v hotelu je vstřícný a milý, úroveň hotelu byla průměrná, ale vzhledem k tomu, že jsme jeli na lastminute s výraznou slevou, nevadilo nám to. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je příjemný, průměrně vybavený starším nábytkem. Nečekejte nic extra, ale na druhou chybu nic zásadního nechybělo. Co bych vytkla byla plíseň v koupelně, díry mezi spárami dlaždiček zalepená papírovou páskou a smrad odpadu v koupelně.

Strava
Využili jsme jen snídaně, které byly každý den stejné a ne příliš velkorysé (sýr, šunka, džem - vše ve velmi nízké kvalitě, ale přežít se dalo). Nabídka k obědu je vždy uvařená na ukázku, člověk si může jídlo prohlédnout a objednat. Jsme asi trošku náročnější, proto jsme jídlo v hotelu nikdy neochutnali, ale v okolí je spoustu restaurací, kde se skvěle najíte za stejné ceny, jako byste platili v ČR.

Služby hotelu
Vstřícný personál, ochotný a pracovitý.

Pláž
Pláž je zhruba 5 minut chůze od hotelu, některé části jsou soukromé a patří k hotelům a restauracím na pláži. Vstup do vody je postupný, často jsme narazili na celkem vysoké vlny (nedoporučovali bychom pro neplavce).

Nela V., 26.10.2019, Datum pobytu: 9.8. - 16.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Obzor, Hotel: Black Sea

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Krásná dovolená

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkné ubytování, doporučuji

Strava
Výborná strava, velký výběr

Služby hotelu
Vše bez problémů

Pláž
Hezká pláž, doporučuji

Martina N., 25.10.2019, Datum pobytu: 10.8. - 21.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Kalina Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Dovolená parádní, byli jsme nadšeni, určitě jsme v Bulharsku nebyli naposledy. Ubytování hezké, strava výborná a rozmanitá, pláž byla cca...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená parádní, byli jsme nadšeni, určitě jsme v Bulharsku nebyli naposledy. Ubytování hezké, strava výborná a rozmanitá, pláž byla cca 5-10 minut cesty. Zobrazit celou recenzi

Denisa Blažková, 21.10.2019, Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Riva

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)