Recenze hotelů
Bulharsko

Napište svou recenzi

Celkem: 8 Ubytování bylo velmi příjemné, líbilo se nám okolí a rádi se sem někdy zase vrátíme

  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování bylo velmi příjemné, líbilo se nám okolí a rádi se sem někdy zase vrátíme Zobrazit celou recenzi

Martin Marko, 10.03.2020, Datum pobytu: 2.3. - 9.3.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Achtopol, Hotel: Villa Maria

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 5 Na to, že je to čtyřhvězda, tak teda nic moc. Při příjezdu na recepci všichni hrozně pomalí, až jsme díky tomu nestihli oběd. Měli jsme...

  • 3,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Na to, že je to čtyřhvězda, tak teda nic moc. Při příjezdu na recepci všichni hrozně pomalí, až jsme díky tomu nestihli oběd. Měli jsme ve smlouvě objednanou postýlku pro miminko, samozřejmě na pokoji nebyla. Hotel je spojený s druhým hotelem, kde mají tedy mnohem déle jak jídlo, tak pití. Navíc je k těmto dvěma hotelům jeden ne moc velký bazén. Lehátka u hotelu Marlin jsou hned brzy ráno zabrána osuškami. Na druhou polovinu leháte si nemůžete lehnout, je to hlídané z druhého hotelu. Mají o dost více lehátek. Okolí není špatné, je to u konci promenády, takže tam je večer klid. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl hrozně malý. Dva dospělí a 3 děti, z toho jedno miminko. Postýlku jsme dostali až za 3 dny, po každodenním se vyptávání na recepci. Měli jsme dvě přistýlky, na té jedné nešlo totálně spát, matrace propadlá, rošt píchal do zad. Klimatizace funguje jen při vložení karty, takže jste si nemohli dostatečně vychladit pokoj před příchodem od vody. Jinak úklid nebyl špatný.

Strava
Snídaně taková klasika. Vajíčka, párky, pečivo, jogurty. Svačiny dopolední byly fajn. Obědy byly z většiny dobré. Dalo se vybrat alespoň jedno jídlo, které bylo opravdu dobré. Zmrzlina byla často a neomezeně. Večer se grilovalo, buď kuřecí nebo nějaké vepřové tyčinky atd. to bylo skvělé. Za to bych teda nepochválila barmana. Plešatý, mladý kluk, nevzpomenu si na jméno. Ten byl tak nepříjemný, když jste mu dali dýško, tak se na vás chvíli smál. Ale večer se začaly tvořit fronty a on nebyl schopný vám dát více pití na jednou, pokud jste byl pro pití sám a chtěl jste ho vzít i pro druhého. Teda pokud jste nebyl Bulhar nebo Rus. V deset večer se zavíralo a pak jste byli na suchu. Barmanovi za minutu deset zvonil budík na mobilu a tím to haslo, fronta nefronta. Zavřel vše na baru, zamknul skříňky a odešel, lidi jen koukali.

Služby hotelu
Služby bych řekla, že nemají snad žádné. Domluva byla snad jen s jednou recepční.

Pláž
Pláž byla hned přes promenádu, takže super, krásně blízko. Písek krásný, čištý, dost mušlí. Voda u hotelu hoooodně špinavá, samé řasy. Chodili jsme potom k hotelu Bellevue a tam byla voda krásně čistá. Poradila nám to jedna paní, kterou jsme potkali na promenádě. Jsou tam vodní sporty, my jsme nevyužili, zdály se nám dost drahé. Konečně jsme měli i nějaké vlny, takže moře paráda, jen nebylo úplně teplé.

Karla S., 02.03.2020, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Marlin Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená pro nenáročné lidí,kteří raději ocení klidnější ubytování a osobní a vřelý přístup majitelů. Clovek se cítí pomalu jako doma....

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená pro nenáročné lidí,kteří raději ocení klidnější ubytování a osobní a vřelý přístup majitelů. Clovek se cítí pomalu jako doma. Byli jsme 2x po sobě. Vzdy velmi spokojeni. Jeli bychom i letos ale už se musíme podívat i jinam. Určitě zde dáme i do třetice ???? Zobrazit celou recenzi

Ubytování
WiFi,klimatizace. Na pokoji jsme se zdržovali zřídka. Pokoje vždy čisté i prostory kolem penzionu. Co chvíli jsme viděli jak majitele něco uklízeji , zametaji.

Strava
Přítel viděl osobní jídlo majitelů, když vecereli. Marné jsme hledali v jídelním lístku. Po zeptani nám bylo řečeno, že to v nabídce není, ale i tak dostal????

Pláž
Pláž super, písčitá a velká , vždy vál trošku vítr, takže pocitová teplota byla nižší, obzvlášť ve stínu . Vlny pecka, vyřádili jsme se. Dostatek stánku s pitím a občerstvením.Při naší druhé dovolené 2019 prošla pláž údržbou oproti dovolené 2018 viditelný rozdil. Dřevěná cesta pro lepší chůzi v písku . Nové stánky , přibyly toalety, a domeček pro první pomoc.

Anonym, 13.02.2020
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Penzion Mečta

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 9,4 Hotel je pěkný,prostorný a na dobrém místě.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je pěkný,prostorný a na dobrém místě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje byli pěkně zařízené,prostorné.

Strava
Snídaně,obědy a večeře včetně snacků byli dobré.

Ovoce,zeleniny a jiného jídla bylo vždy dostatek.Každý si vybere.

Služby hotelu
Úklid pokoje byl vždy v pořádku.

I ostatní služby byli v pořádku.

Pláž
Co se týce pláže,nemáme žádné připomínky.

Vždy uklizeny.

Anonym, 06.02.2020, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bellevue

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 7,2 Nebyla to vůbec špatná dovolená. Počasí samozřejmě vyšlo, takže poměrně super. Po příletu (10:00) jsme čekali 2 hodiny na klíče, ale...

  • 7,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Nebyla to vůbec špatná dovolená. Počasí samozřejmě vyšlo, takže poměrně super. Po příletu (10:00) jsme čekali 2 hodiny na klíče, ale umožnili nám dát kufry do hlídané místnosti. Hned jsme dostali pásky a šli na pozdní snídani. V okolí jsou ulice plné obchůdlů, pekáren atd.. Bylo kam chodit každý den. Dokonce i něco jako zábavní park je zde s kolotoči atd.. Hned vedle hotelu obchůdek s potravinami. Ceny pěkné. Voda 1,5 l kolem 13,-, pivo kolem 20-30,- atd.. Nekouřím, ale cigarety si tam lidé kupovali jako na běžícím pásu. Restaurace, pizzerie, hadry a další možnosti, jak utrácet peníze. Osobně bych tam už ale neletěl - viz.zbytek recenze. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídající ceně. Vše v pohodě. Jednou jsme akorát museli říkat o ručníky, neboť nám je paní pokojská zapomněla dát, ale jinak vše uklizeno a čisto. Vybavení pokoje ok. Žádný problém

Strava
Strava byla ze začátku dobrá. Hranolky, těstoviny, zelenina, hovězí, kuřecí, sem tam ryba udělaná jinak, než bych čekal, nějaká omáčka, ovoce málo, zákusky dobré. Vše si člověk nakombinoval sám. Bohužel to bylo každý den stejné. Po 4 dnech už nám to lezlo krkem. Ale najedli jsme se. Svačinka spočívala ve zbytcích pečiva ze snídaní, občas udělali něco jako hamburgery, hot dog a někdy pizzu. Ale žádná extra kvalita. Já to nejedl, ale děcka říkaly, že to nebylo špatné. Sem tam zmrzlina.

Služby hotelu
Byl zde malý krytý bazén se skluzavkou a v něm ukrutně přechlorovaná voda. Až z toho štípaly oči. Venkovní bazen na začatku opravdu ledový!!! Po dvou dnech už to bylo ok. Lehátka u bazénu zdarma. Je třeba si ale přivstat, pokud chcete trávit čas u bazénu a mít lehátko. Já osobně jsem v zahraničí kvůli moři. Bazén máme doma :-)

Pláž
Pláž písčitá, veliká. Lehátka a slunečníky za poplatek. Lidí hodně! Chodili jsme na pláž po snídani a vždy se našlo místo dál od moře (60-100). Pláž byla čistá a nebyl problém s odpadkovými koši. Nejsou tam všk sprchy ani toalety!!! WC je mimo pláž za poplatek. Místo na převlečení ano. V moři 1x chaluhy a jiné věci po bouřce, takže se člověk prodíral mezi tím. Bohužel největší problém medůzy. Průměr 25 cm. A žahaly!!! Dcera dostala 2x a kluk 1x. Byly tam dost často a všude :-( Z tohoto důvodu bych tam už nejel. Jinak 3 dny bylo nádherně. Vlny cca.1,5m, takže se děcka vyblbly.

Marek Krejbich, 05.02.2020, Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Mena Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,4 Naprosto super dovolená, moc jsme si to užili.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto super dovolená, moc jsme si to užili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Všechno v pořádku.

Strava
Super, velký výběr.

Služby hotelu
Adekvátní

Pláž
Pláž bohužel přelidněná.

Barbora, 29.01.2020, Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Hrizantema

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Jeden z nejlepších hotelů v Primorsku s příjemnou atmosférou.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jeden z nejlepších hotelů v Primorsku s příjemnou atmosférou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel má výbornou polohu a hlavně atmosféru - ideální pro lidi, kteří nemají rádi velké hotelové komplexy. Bydleli jsme v pokoji 411 ve 4 patře - pokoj byl čistý, slušně vybavený, nový nábytek a balkón s výhledem na moře.

Strava
Strava formou all inclusive - snídaně, obědy a večeře dobré kvaliy - jídla i pití bylo dost, ocenili jsme zejména velký výběr ovoce (melouny, banány, pomeranče) a michané nápoje (např. mochito).

Služby hotelu
Personál mluví i česky. Musím pochválit i obsluhu v restauraci i na barech - mají vše dobře zorganizovano - jsou rychlí a přijemni. Jinak je součástí hotelu hezká zahrada, dále má hotel velký bazén, restaurací a 2 bary.

Pláž
Pláž s jemným piskem je kousek od hotelu max 200 m. Na pláži si můžete pronajmout lehátka se slunečníkem (my jsme leželi na dece a slunečník jsme si koupili vlastní). Je tam taky obchod s občerstvením a půjčovna věcí do vody - např šlapadla nebo serfy.

Tomáš Doucha, 18.01.2020, Datum pobytu: 15.9. - 22.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Primorsko, Hotel: Tishina

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 6,2 Za ty peníze to nestojí, hlavně kvůli hroznému moři. Bylo to na zkoušku první a poslední Bulharsko, na Řecko a Turecko to nemá ani náhodou.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 2 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Za ty peníze to nestojí, hlavně kvůli hroznému moři. Bylo to na zkoušku první a poslední Bulharsko, na Řecko a Turecko to nemá ani náhodou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídá 3*.

Strava
Strava pestrá a chutná, dostatek ryb, ovoce i nějaké zákusky, ale jídelna malá, takže boj o místo a fronty na jídlo. Jediný klad - zmrzlina od rána do večera, kvalitní a samoobsluha.

Služby hotelu
Bazén tak pro srandu králikům, ještě že se mohl využít u sousedního hotelu.(byl tam i lepší bar)

Pláž
Voda studená, samá medůza, stále vlny, nic pro plavce, mělko a když jste šli do hloubky, tak se mohl plavčík po,,at.

Karel Řehák, 12.01.2020, Datum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Mura Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (4)

Celkem: 9,4 Hezká dovolená. Hotel splnil naše očekávání.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hezká dovolená. Hotel splnil naše očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je menší, ale úplně přesně podle našich představ (nemáme rádi velké hotely). Je kousek od pláže. Pokoj standard, čistý s balkónem.

Strava
V hotelu vaří slušně. Jídlo nám chutnalo a bylo ho dost i ovoce. Na oběd a večeři byl výběr z několika jídel plus salátový bufet. Na pití pivo, víno, vodka, whisky, nealko, voda, džusy, káva a čaj.

Služby hotelu
V hotelu je mimo jiné velký bazén, lehátka, zahrada, restaurace a 2 bary. Obsluha ochotná, všichni rozumějí česky, jak už je v Primorsku zvykem.

Pláž
Pláž je kousek od hotelu asi 100 metrů. Je písčitá dlouhá a čistá - viděli jsme, jak ji každé ráno uklízejí. Na pláži je bar a půjčovna loděk.

Magda Hrubá, 12.01.2020, Datum pobytu: 15.9. - 22.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Primorsko, Hotel: Tishina

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)