Recenze hotelů
Bulharsko

Napište svou recenzi

Celkem: 3,2 Za 3390 člověk snad ani nemohl očekávat něco prevratného. V Bulharsku po třetí a naposledy.

  • 4 Ubytování
  • 2 Strava
  • 1 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Za 3390 člověk snad ani nemohl očekávat něco prevratného. V Bulharsku po třetí a naposledy. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování docela odpovídalo, ač jsme dostali pouze pokoj s jednou posteli. Nakonec když bylo zažádáno o dvoulůzkový pokoj paní uklízečka nám roztáhla gauč a ukázala, že máme spát tady. Nerozumnela ani slovo.

Strava
Strava jedním slovem hrůza. Jediné co bylo docela chutné byla káva, zelenina a balkánský sýr - ostatní nejlevnější nepoživatelný salám, sýr. Okoralý toust bez toustovače, žádná vajíčka ani natvrdo. Juice byla jedna velká chemická sračka co malém spálila krk. Měli jsme jenom snídani a ostatním můžeme jediné doporučit tenhle hotel berte bez stravy!!!

Služby hotelu
Nulové. Kromě 3 bazénu v neudržovane zahradě s ledovou vodou co měla cca tak 19-20 stupňů.

Pláž
Pláž v Ravdě lidi na hlavě. Hodně ras. I kdejaký česky rybník je na tom lépe. Na Slunečnem pobřeží místy relativně OK. Jeden den se nedalo vůbec koupat protože pláž zaplavilo neuvěřitelné množství ras a medůz.

Anonym, 11.01.2019, Datum pobytu: 7.9. - 11.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Ravda, Hotel: The Sunrise Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6,8 Zájezd byl pro rodiče. byli spokojení, až na 1. den ubytování, kdy dostali pokoj někde snad údajně jako ve sklepě, ale druhý den dostali...

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Zájezd byl pro rodiče. byli spokojení, až na 1. den ubytování, kdy dostali pokoj někde snad údajně jako ve sklepě, ale druhý den dostali jin ý pokoj a byli spokojeni, zájezd se líbil. Zobrazit celou recenzi

Renata Jílková, 10.01.2019, Datum pobytu: 12.9. - 19.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Elenite, Hotel: Elenite Holiday Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Jídlo výborné Hotel ušel ale za 10 dní pobytu nebyl nikdo schopný uklidit a doplnit toaletní papír Na pláži same nedopalky od cigaret

  • 4 Ubytování
  • 10 Strava
  • 4 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Jídlo výborné

Hotel ušel ale za 10 dní pobytu nebyl nikdo schopný uklidit a doplnit toaletní papír

Na pláži same nedopalky od cigaret Zobrazit celou recenzi

Anonym, 08.01.2019, Datum pobytu: 10.9. - 17.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Pomorie, Hotel: Festa Pomorie

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Letěli jsme na poslední chvíli a byli mile překvapeni a naprosto spokojeni.

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Letěli jsme na poslední chvíli a byli mile překvapeni a naprosto spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Letěli jsme s manželkou a 2 dětmi a opravdu nás ubytovali ve dvou požadovaných velkých apartmánech kde nechybělo skoro nic.

Strava
Strava ,nápoje ,dostačující výběr.

Služby hotelu
Ze služeb hotelu nás zaujal asi jen velký čistý bazén který jsme pro velkou denní vytíženost využívali brzy ráno nebo k večeru. Animační programy OK.

Pláž
Písčitá pláž umocněna vlnami. Škoda chaluh na pláži.

Anonym, 03.01.2019, Datum pobytu: 9.8. - 16.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sozopol, Hotel: Black Sea Star

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,6 Amaris nikdy více hrůza děs!

  • 1,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Amaris nikdy více hrůza děs! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Katastrofa pokoje špinavé zaprášené

Služby hotelu
Od obsluhy až k pokojské nepříjemní lide , recepční jeden jediný pan který se dal snést

Anonym, 25.12.2018, Datum pobytu: 4.9. - 11.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amaris

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Celkova spokojenost jen pozor na hloubku bazenu u toboganu a nemoznost drivejsiho check inu.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkova spokojenost jen pozor na hloubku bazenu u toboganu a nemoznost drivejsiho check inu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel byl prijemny, pokoj jsme meli s vyhledem na parkovistatko za hotelem coz se zpocatku jevilo jako ne moc extra. Nakonec to byla vyhoda neb se jednalo o klidnou stranu hotelu. Okna naproti byla do ulice kde to zije velkou cast vecera/noci. Z balkonu byl tez videt maly hluboky bazenek - primo pod balkonem a velky bazen s tobogany dale.

Strava
Byli jsme na all inclusive poprve tak nemame porovnani. Strava nam vsem prisla opravdu dostacujici a vlastne presne to, co jsem cekali (s lux hotelem v centru nektere Evropske metropole se to porovnat neda, ale to jsme opravdu ani necekali). Pro me bylo vzdy dost cerstveho ovoce/zeleniny a deti (3 a 6) si pokazde vybrali a dokonce nejedli cely tyden jen spagety ;-). All inclusive pasku jsme dostali az pri check in, tedy ve 14hod, ale kolem hotelu je opravdu dost restauraci, smenarny a par kroku smerem k plazi je i samoobsluha. Na cestu zpet jsme misto snidane (ranni odlet, bylo potreba o ne pozadat na recepci) dostali obrovske balicky. Protoze k/do letadla vas s tim nepusti, byl problem to i snist.

Služby hotelu
Jako minus hodnotim nemoznost drivejsiho check-inu. Prileteli jsme brzy rano a do hotelu se dostali kolem 7 hodiny ranni. Mohli jsme si uschovat zavazadla do zamcene mistnosti a pro dospelaky nebo vetsi deti to asi nebyl takovy problem protoze vsichni vzali rucniky a vyrazili na plaz. Nas triletak ovsem usnul pri kratkem transferu z letiste a tak jsme velkou cast casu do 14hodiny travili v loby na gaucich nez se dospal.

Dalsi informace, ktera pro nas s ohledem na nase mladsi deti byla zasadni lec se nikde nedala predem vycist je hloubka bazenu s toboganem. Jedna se o bezny plavecky bazen a ja se svymi 154cm jsem tak akorat pod toboganem stacila. Prestoze jsem si tedy hotel vybrali z velke casti i kvuli toboganum deti je nakonec nemohli vyuzit (jednou jel 6ti lety s tim, ze ho vysoky tata dole pod klouzackou chytal ale i tak to bylo dobrodruzne protoze tobogany opravdu jedou a vyplivne to cloveka do bazenu slusnou rychlosti). Posledni minus k toboganum - jsou starsiho data vyroby a kdyz clovek jede, spoje mezi jednotlivymi dily neprijemne skrabou. Ted ovsem mam i jedno plus ohledne detskeho bazenku. Miniklouzacka je supr, jezdil i 3letak i kdyz koncila ponekud vysoko nad bazenem ale kdyz jsem ho chytala bavilo ho to. Pak take kladne hodnotim plachtu proti slunci natazenou nad detskym bazenem (my jsme sice meli hodne zatazeno a deste, byli jsme brzy na zacatku sezony, ale verim ze v plnem zaru je to neocenitelne). S mnozstvim lidi v hotelu at uz v jidelne ci v bazenu jsme problem nemeli, vse se rozprostrelo, jen obcas si clovek musel par minut pockat na stul kdyz prisel v nejvetsim navalu. Ovsem nevim, zda byl hotel plne obsazen.

Pláž
Slunecniky za poplatek. Proste si lehnete a pan prijde. Je dobre si uchovat uctenku, poplatek je za cely den ale oni to tak uplne nemonitoruji i kdyz na to meli pristroj a tak kdyz pujdete na obed a vratite se aby po vas nechteli penize znovu. Nedoporucuji nechavat rucniky ci cokoliv jineho, zapemneli jsme par hracek a do odpoledne byli "uklizene" a uz jsme je nenasli. Nezazili jsme plaz v plnem naporu lidi, tak to nemohu soudit. Meli jsme par dni vetrno a misty destivo, tak akorat na vylet a po plazi se tam chodi dobre. Da se dokonce dojit az k Nesebaru. Kus po plazi, prbrodit mensi pritok (bezne se tam chodi) a pak po pobrezni betonove promenade (kdyz jsme byli my byla uplne opustena krom toho, ze po ni cas od casu prejel tusisticky vlacek).

Sklon do vody byl pro deti supr, je tam melko.

Za bezvetri jsme ovsem zaznamenali takove morske podvodni hmyzy. Tedy hlavne ja, asi mam citlivejsi kuzi nez kluci, ti si ani nevsimli. Ja jsem na to prisla az po desti za uplneho bezvetri a uplne klidneho more kdy me postipali - asi jako od mravence. Prislo mi ze dokud se clovek nebo more nebo idealne oboji hybe je to v pohode. Pak jsme jen kontrolovali jestl nezustali detem v plavkach.

Magdalena M., 17.12.2018, Datum pobytu: 25.6. - 2.7.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Iskar

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 10 Velmi příjemná rodinná dovolená. První pobyt v Bulharsku nás velmi potěšil zejména při srovnání s Chorvatskem, Itálií i Španělskem jsou...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi příjemná rodinná dovolená. První pobyt v Bulharsku nás velmi potěšil zejména při srovnání s Chorvatskem, Itálií i Španělskem jsou zde vstřícní lidé a nechovají se povýšeně. Albena je ideláně velké středisko uprostřed přírody. V centru je i společenský ruch, ale díky umístění hotelu na vyvýšené plošině kousek mimo centrum neruší tento ruch poklidné dovolené. Rád bych zdůraznil, že se jedná o rodinný tříhvězdičkový hotel o pro cca 400 lidí a k tomu je potřeba přihlížet při výběru. My máme rádi tento typ dovolené :-) Nadměrný luxus pro nás není dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super tříhvězdičkový hotel, ve kterém se člověk může uvolnit a nemusí chodit na snídaně v obleku. Pokoje pravidelně uklízené. Měli jsme požadovaný výhled na moře a stálo to za to. Hotel je dostatečně daleko od moře v borovém háji, a díky tomu zde neotravovali rackové. K pláži to je cca 400 m a ještě po jezdících schodem - zdejší rarita :-) Pokoje jsou dostatečně velké. Nové postele pro dospělé - rozkládací gauč pro dítě do 12 let. Klimatizace na každém pokoji s vlastní regulací.

Strava
Bohatá strava balkánského stylu. U oběda i večeře byl dostatečný výběr masa - vepřové, kuřecí, mleté. Vždy byly i dvě polévky. Hodně sladkého - "buchty", ovoce, různé druhy jogurtů, zelenina, různé druhy medu. Pití bylo nealko točené nebo na baru z postmixu pepsi, fanta, tonic, dále místní pivo, víno bílé a červené. Jídlo a pití bylo na různých barech po areálu i v průběhu dne včetně zmrzliny. Jeden bar je i přes poledne i přímo na pláži. Vše all inclusiv. Snídaně velmi bohaté od slaného po sladké.

Služby hotelu
Hotel nabízel bohaté vyžití pro rodinou dovolenou - 6 různě hlubokých bazénů s barem uprostřed, velká jídelna s klimatizací, každý večer byli akce pro děti a později i pro dospělé, přes den zejména v bazénu a v okolí animace pro děti a dospělé, soutěže, wifi v hotelové hale zdarma, pořádající CK byla každý den na hotelu a organizovala výlety.

Pláž
Pláž velká písečná s lehátky a deštníkem zdarma pro hotelové hosty (vyhrazená pláž). Postupný vstup do moře - vhodné i pro malé děti. Na pláži jsou plavčíci. Jsou zde i vlny, takže si člověk užije i skákání do vln. Ideální místo pro šnorchlování a hledání mušliček. Moře není tak slané jako jinde a nepálí oči.

Martin T., 12.12.2018, Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Orchidea

Byla tato recenze užitečná? Ano (7) Ne (0)

Celkem: 9,2 Celkově se nám na dovolené líbilo. Hotel, vnitřní komplex, blízká pláž, promenáda a blízké bary a restaurace. Vše tak, jak jsme si...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkově se nám na dovolené líbilo. Hotel, vnitřní komplex, blízká pláž, promenáda a blízké bary a restaurace. Vše tak, jak jsme si přáli.

Jediné negativum bylo, když se jeden den v komplexu opila část ruských hostů a byli u bazénu víc hluční. Na druhou stranu bylo to jen jeden den, a po chvíli je hotelový manager poprosil o klidnější zábavu, takže pořád lepší, než když Vám celou dovolenou kazí parta uřvanejch rozmazlenejch parchantů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré. Jedna postel už sice vypadala nějak "unaveně" a byla proleželá, ale na pokoji jsme trávili minimum času a na to vyspání to bohatě stačilo. Uklizečky fungují denně, pokud se Vám něco nelíbí nebo máte pocit, že úklid nebyl dostačující, stačilo se jen zmínit na recepci a hned naběhli dvě a dali vše do pořádku.

Strava
FANTASTICKÁ! Jídlo bylo výborné, rozmanité, každý si přišel na své v kteroukoli dobu. Tady se Vám nestane, že byste zhubli, spíše naopak :-D

Služby hotelu
Výborné, někdy problém se domluvit anglicky, ale měli snahu třeba rozumět i česky, a vždy jste se nějak domluvili. Hlavně měli snahu vždy pomoct

Pláž
Pláž hned u hotelu, stačilo vyjít z komplexu, zaplavat si v moři, a hned zpět na hotelový bar. Čistá, udržovaná.

Petr Šafář, 30.11.2018, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Chaika Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)