Recenze hotelů
Bulharsko

Napište svou recenzi

Celkem: 8 Dovolenka bola podľa našich predstáv a požiadaviek.

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka bola podľa našich predstáv a požiadaviek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Nadja je na veľmi dobrej úrovni, poloha hotela je vynikajúca, keďže v blízkosti je pláž a taktiež centrum. Izby sú tiež na veľmi dobrej úrovni - čisté, bez zápachu, každý deň upratané, počas osemdňového pobytu raz vymenené uteráky a osušky. Príjemný a ochotný personál sa staral o naše pohodlie. Nedostatky hotela vidíme v chýbajúcej klimatizácii, lebo na izbách je veľmi teplo a chýbajúcej WiFi na izbách.

Strava
Hotel ponúka raňajky v podobe švédskych stolov, ktoré postačia na 8-dňový pobyt (párky, klobása, saláma, praženica, vyprážaný chlieb, cestoviny, koláčiky z lístkového cesta, balkánsky syr, paradajka, uhorka, jogurt, mlieko, cereálie, ovocie, muffiny, koláče, vianočka, chlieb, studené džúsy, káva a čaj zo stroja).

Služby hotelu
WiFi dostupné iba na recepcii hotela, šípky, biliard, veľký čistý súkromný hotelový bazén, okolo neho je dostatok lehátok.

Pláž
Severná pláž je dostupná do 5 min. chôdze a južná pláž 10 min.

Na severnej pláži sa nachádzajú slnečníky (Alexandria), ktoré sú v cene pobytu, čo je veľkou výhodou.

Pláž je široká, miestami vďaka nezodpovedným ľuďom znečistená ohorkami z cigariet a odpadkami.

Severná pláž sa vyznačuje veľkými vlnami a zradnými prúdmi, ktoré vytvárajú hlboké miesta.

Južná pláž je pokojnejšia, takmer bez vĺn.

Erik B., 15.09.2019, Datum pobytu: 28.8. - 4.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Primorsko, Hotel: Nadia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

6 fotografií

Celkem: 6,6 Dovolená proběhla celkově dle našich představ.

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená proběhla celkově dle našich představ. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo také docela dobré, jen výtahy občas nejezdily - tak jak by bylo zapotřebí. Zvláštní řešení sprchového koutu spojeného s toaletou a umyvadlem - nic oddělené - vše stále mokré od sprchování (včetně toaletního papíru).

Strava
Strava byla dostatečná, stále doplňovaná, obsluha rychlá a příjemná. Nemáme co vytknout - jen pochválit.

Služby hotelu
Hotel se službami odpovídal tomu co jsme si zvolili.

Pláž
U hotelu jsou dostupné dvě pláže - severní a jižní - obě pěkné, jen nebylo kde se osprchovat od slané vody či si opláchnout nohy od písku.

Zdeněk B., 14.09.2019, Datum pobytu: 3.9. - 10.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Primorsko, Hotel: Perla Plaza

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

severní pláž 1 fotografie

Celkem: 9,2 Krásné, čisté ,denně uklizené pokoje a okolí hotelu

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásné, čisté ,denně uklizené pokoje a okolí hotelu Zobrazit celou recenzi

Strava
Hodně kvalitního jídla ,všeho bylo dostatek

Pláž
Pěkná písčitá ,vcelku udržovaná

Tomáš B., 13.09.2019, Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Riva

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Pohodová dovolená ,Bulharsko ve službách hodně pokročilo a myslím ,že ve vstřícnosti a srdečnosti obyvatel dávno přeskočilo námi tolik...

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pohodová dovolená ,Bulharsko ve službách hodně pokročilo a myslím ,že ve vstřícnosti a srdečnosti obyvatel dávno přeskočilo námi tolik oblíbené Chorvatsko. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nemohu hodnotit celý komplex Duni,který sestává ze tří hotelů v těsné blízkosti.Hotel Duni 2 ve kterém jsem bydlel je z trojice nejnovější a nejmodernější.Plně vyhovuje modernímu ubytování .

Strava
V hotelu jsem využíval jen snídaně ,ceny v okolních restauracích jsou natolik příznivé že by bylo škoda se uvázat jen k jednomu hotelu

Služby hotelu
Bazén,bar ,restaurace dostačující

Pláž
písečná, vzdálená cca 200 m jen přes písečné duny Plážový servis v pohodě,bary ,lehátka ,slunečníky v dostatečném množství

Jaromír Bartoň, 13.09.2019, Datum pobytu: 24.8. - 4.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Primorsko, Hotel: Duni 2

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Spokojenost s penzionem i jejich stravou maximálně.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost s penzionem i jejich stravou maximálně. Zobrazit celou recenzi

Pavla, 13.09.2019, Datum pobytu: 3.9. - 10.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kranevo, Hotel: Morski dar

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Super dovolená doporucuji

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená doporucuji Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje spokojenost akorát koupelna nějaká políčka by se tam šikla jinak každý den pokojske uklizely klobouk dolu

Strava
Strava myslím v pořádku každý si tam určitě vybral na co měl chuť

Služby hotelu
Zcela v pořádku hotel se nám líbil je nově opravený úplně prokoukl

Pláž
Co na to rict můj přítel kouří a nedopalek by tam nikdy nevyhodil je to prostě o lidech jinak super

Lenka Peterková, 13.09.2019, Datum pobytu: 30.8. - 10.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Primorsko, Hotel: Belitsa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Super dovolená za dobré peníze.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená za dobré peníze. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hezký hotel, čistý. Příjemné a ochotné uklízečky. Krásná prostorná terasa, bohužel foukal takový vítr že i ručníky jsme museli přivazovat.

Jediné co musím vytknout a to hlavně invii, slibovala apartmán se dvěma ložnicemi a dvěma koupelnami. Bydleli jsme sice ve velkém prostorném studiu, ale prostory neoddělené a malá koupelna. Ale za to nemůže hotel...

Strava
Výborné jídlo, každý den ryby. Velká rozmanitost. Byli jsme nadmíru spokojeni. Jak jsem se bála y předchozích recenzí že se čekají fronty na příbory a sklenice, tak to vůbec nebyla pravda. Jediný rušnejší den byla neděle, ale i tak nic hrozného :) Velice nás překvapil alkohol, klasické koupené lahve tvrdého alkoholu z obchodu. Žádné all inclusive patoky, kdy nepoznáte whisku od rumu a gin od vodky.

Služby hotelu
Neochotný personál, pokaždé měl problém když jsme potřebovali ohřát vodu pro dítě, vždy jsem musela zvyšovat hlas a zdůrazňovat že máme mimino. Slečna na recepci nebyla ochotná pomoci najít knihu cestovní kanceláře. Takže ya mě personál nic moc :-/

Pláž
Klasická písečná pláž bez kamínků. Tento rok naštěstí i bez medůz :)) Lehátka a deštníky placené za dost nehoráznou cenu, naštěstí hned vedle veřejná pláž. S miminem jsme stejně moc nevyužili.

Zuzana Blechová, 13.09.2019, Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Chaika Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Spokojenost

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Spokojenost, ochota personálu

Strava
Spokojenost,rozmanitá jídla, denní výběr čerstvé zeleniny a ovoce...Ochota a pochvala personálu ve společné jídelně.

Služby hotelu
Spokojenost

Pláž
Spokojenost

Vendulka Rámešová, 13.09.2019, Datum pobytu: 28.8. - 4.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Albena, Hotel: Magnolia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 S dovolenou jsme byli nadmíru spokojeni. Před dovolenou jsme četli docela negativní recenze na CK, ale na naší dovolené bylo vše v...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsme byli nadmíru spokojeni. Před dovolenou jsme četli docela negativní recenze na CK, ale na naší dovolené bylo vše v pořádku a nemůžeme si na CK vůbec stěžovat. Delegát byl v hotelu během naší týdenní dovolené celkem 4x a mimo to bylo vše také napsáno v informační knize od CK. Hodně lidí mělo problém s transfery na letiště, nás ale vyzvedl pán s mikrobusem přesně na čas a všechno bylo bez problémů. Dovolená naprosto předčila naše očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nově zrekonstruovaný hotel, který odpovídá počtu hvězd. Nové, moderně zařízené pokoje s velkou sprchou a pohodlnou postelí (postel je trochu vyšší, než na jaké jsme byli zvyklí u nás). Odemykání pokojů kartou místo klíče.

Strava
Rozmanitá strava, spousta teplého i studeného jídla, každý si vybere, na co má chuť. Ke každému jídlu byli k dispozici nealko nápoje (limonády, voda, káva a čaj), k obědu a večeři potom navíc možnost dát si víno nebo pivo. U bazénu je potom k dispozici snack bar od 10.00 do 16.00. V hotelu jsou dva bary, jeden naproti recepce i s pěkným posezením, druhý se potom nachází u bazénu. Ve druhém patře je potom restaurace a la carte, k té se ale nevztahuje all inclusive.

Služby hotelu
Během celého dne je v prostorech kolem bazénu program jak pro malé tak velké, každý večer potom na pódiu vedle bazénu byla nějaká show.

Pláž
Pláž byla typická bulharská.. široká písečná pláž, hotelová část pláže s lehátky a slunečníky zdarma v rámci all in. Byli jsme na začátku září a bylo už celkem větrno.

Filip B., 13.09.2019, Datum pobytu: 29.8. - 5.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: iHotel Sunny Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

18 fotografií

Celkem: 9,6 Vše k mé spokojenosti.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše k mé spokojenosti. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Spokojenost

Strava
Dobrá, jen by se jídla mohla střídat.

Služby hotelu
Super

Pláž
Pláž paráda, jen při vchodu na plat to bylo cítit moci.

Vojtěch V., 13.09.2019, Datum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Yavor Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)