Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Bulharsko

Napište svou recenzi

Celkem: 5,2 Při objednávání dovolené by nás nenapadlo, že budeme přistávat v Burgasu, přestože letiště Varna je pouhých 15 km od hotelu. Po přistání...

  • 6,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 3 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Při objednávání dovolené by nás nenapadlo, že budeme přistávat v Burgasu, přestože letiště Varna je pouhých 15 km od hotelu. Po přistání tak následoval noční dvouhodinový přesun do 130 km vzdáleného letoviska, ale ne po dálnici, ale po místních serpentinách, s řidičem, kterému předpisy zřejmě nic neříkaly. To samé se týkalo i cesty zpět. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
K dispozici jsme měli velký pokoj, avšak vybavení koupelny by zasloužilo rekonstrukci. Výhodou pokoje byla funkční klimatizace.

Strava
Strava se po třech prvních dnech téměř opakuje.

Služby hotelu
Okolí bazénu by zasloužilo častější údržbu.

Pláž
K pláži vedly dvě cesty, buď kratší varianta po příkrých schodech plných odpadků a smradu, a nebo delší varianta po silnici. Volili jsme vždy kratší variantu, i když podle katalogu avizovaných 200 metrů nesouhlasí. V případě all inclusive tuto službu na pláži vůbec nevyužijete. Rozmyslíte si jestli si pro kelímek limonády půjde zpět do hotelu, anebo si raději koupíte za vlastní peníze chlazenou limonádu na pláži.

Anonym, 13.08.2018, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Písky, Hotel: Central

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 8 spokojenost od prvního dne,až do posledního dne úžasné dovolené

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
spokojenost od prvního dne,až do posledního dne úžasné dovolené Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování by sneslo malinké zlepšení v koupelně,ale jelikož strávíte z celé dovolené minimální čas v této místnosti,není to velký problém

Strava
Nemám nic,na co by se dalo stěžovat,strava formou rautu nám umožnila výběr z mnoha druhů a kombinací po celý den.

Služby hotelu
jediný prolém byla kapacita lehátek kolem bazénu u hotelu,nedostačující.Personál super.

Pláž
Jelikož jsme netrávili čas na pláži,ale u bazénu,odkud jsme si kdykoli odskočili do moře,nemohu soudit.Přístup po dřevěné lávce výborný,voda v moři čistá a teplá.

Anonym, 13.08.2018, Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Velmi pěkný hotel za přiměřenou cenu. Moc se nám ta líbilo. V okolí jsme využili možnost zahrát si minigolf. Také jsme se pěšky vydali...

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi pěkný hotel za přiměřenou cenu. Moc se nám ta líbilo.

V okolí jsme využili možnost zahrát si minigolf. Také jsme se pěšky vydali do 4 km dalekého kláštera Aladža - cesta je lesem lehce do kopce, ale není v lese moc čisto (lepší využít místní taxi). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl moderně zařízený a pěkný. Klimatizace na pokoji úžasná, jednoduše nastavitelná. Základní úklid byl každý den - čisté ručníky na pokoji (i na pláž), vynesený koš. Asi všechny pokoje měli výhled na moře a balkón.

U hotelu probíhal přes den i večer animační program pro děti, který jsme ale nevyužívali.

Strava
Měli jsme stravu ultra all inclusive. U snídaně, obědů i večeří bylo jídlo neustále doplňované. Každý si mohl vybrat, co mu chutná. Bylo toho opravdu hodně - zelenina, různé přílohy, několik druhů masa, saláty, sladké zákusky, zmrzlina, ovoce, nápoje.

Nápoje jsme měli neomezeně k dispozici vodu, nejrůznější sladké nápoje, džusy (práškový "tang"), čaje, kávu,... do 23.00 hodin bylo k dispozici neomezeně pivo, víno, velké množství tvrdého alkoholu, ze kterého číšníci připravili drink.

Ke svačinkám bylo vždy k dispozici něco malého a sladkého k zakousnutí.

Bar na pláži byl bezvadný - muffin nebo croissant, jablka, švestky, hrušky,.. sladké nápoje, džus, voda, káva.

Bar u bazénu - přes den něco sladkého k zakousnutí, zmrzlina, nápoje...

Služby hotelu
Celkový dojem z hotelu máme velmi pěkný. Ze začátku nám několikrát nefungovala karta od pokoje, poté jsme se dozvěděli, že je to tím, že se karta nesmí být poblíž mobilu (což je v malé kabelce trochu problém).

Pláž
Pláž byla přes silnici kolem stánků... cca 4 minuty pomalou chůzí od hotelu. Pláž byla čistá, lehátek dostatek. Bar na pláži super. Dopoledné bylo na pláži lidí více, odpoledne méně, ale volná lehátka byla vždycky.

Různé atrakce na pláži za polatek. Nekonečně dlouhá pláž plná atrakcí pro děti i dospělé :-)

Vzhledem k předchozím recenzím jsme očekávali větší hlučnost na pláži (z místních barů) - první den bylo na pláži celkem "hlučno", poté už ale vůbec, normálně hrála hudba.

Anonym, 13.08.2018, Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Písky, Hotel: Astera

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,8 Na hotelu se nam velmi libilo,vybrali jsme si dobre a klidne misto.Jinak z okolnich letovisek,jsme moc dobry dojem nemeli.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Na hotelu se nam velmi libilo,vybrali jsme si dobre a klidne misto.Jinak z okolnich letovisek,jsme moc dobry dojem nemeli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovaní čisté,nové a velmi pěkné.

Strava
Je z čeho vybírat,pro nás výborné.P

Pláž
Přístup na pláž jedině výtahem,nebo pěšky po schodech.Moře idealní pro malé děti a neplavce.

Ivo Rehberger, 13.08.2018, Datum pobytu: 31.7. - 7.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sveti Vlas, Hotel: Paradise Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Až na pláž vše OK

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Až na pláž vše OK Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborné

Strava
Výborná

Služby hotelu
Na dobré úrovni

Pláž
Pláž neuklizená, neudržovaná, lehátka na pláži za poplatek - špinavé

Kateřina J., 13.08.2018, Datum pobytu: 26.7. - 6.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Pomorie, Hotel: Festa Pomorie

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Pokoj čistý s balkónem s výhledem na moře do dálky, ale i na popelnice a odpad kolem nich..Pokud chcete vstávat na východ slunce,...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pokoj čistý s balkónem s výhledem na moře do dálky, ale i na popelnice a odpad kolem nich..Pokud chcete vstávat na východ slunce, zaručeně vás ráno před šestou vzbudí vrzající jezdící vrata, kterými přijíždějí zaměstnanci. Ale to jsou malé nedostatky.

Katastrofální je stav wc venku u baru a bazénu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čistý pokoj, denně výměna košů, ručníků, doplňování toal. papíru, možnost každodenního úklidu. Ochotný personál. Funkční tv i klimatizace.

Strava
Vynikající, pestrost jídel i nápojů.

Chvála na čistotu a stálé doplňování jídel.

Chvála na personál i kuchaře.

Služby hotelu
Bez připomínek.

Pláž
K moři je blízko. Moře je písčité a mělké. Vhodné pro děti. Na pláži jsou odpadky, ale to je o lidech protože odpadkových košů je tam dost.

Dagmar Fleková, 13.08.2018, Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Primorsko, Hotel: Perla Plaza

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 8 Hezká dovolená. Doporučuji pro rodiny s malými dětmi. Pláž je kousíček od hotelu. Strava byla celý týden velmi rozmanitá a jídla výborná....

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hezká dovolená. Doporučuji pro rodiny s malými dětmi. Pláž je kousíček od hotelu. Strava byla celý týden velmi rozmanitá a jídla výborná. Pro nás jako mladý pár nám chyběla večerní zábava, která se ozývala například z okolních hotelů. Tady byly spíše programy pro děti. Jinak dovolenou jsme si užili, i přes to, že první 3 dny byly v moři řasy, které naštěstí pak odplavaly. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 13.08.2018, Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Nesebar, Hotel: Nessebar Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,8 U bazenu smesnych 13 lehatek, ktere jsou nonstop zabrane. Takže za lehatka bud platis nebo lezis v pisku

  • 6 Ubytování
  • 2 Strava
  • 6 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
U bazenu smesnych 13 lehatek, ktere jsou nonstop zabrane. Takže za lehatka bud platis nebo lezis v pisku Zobrazit celou recenzi

Ubytování
dobre vybaveni pokoje a uklizecka denne uklizela

Strava
Klasicky maly vyber jidla, jako to býva v mnoha hotelech.. proto u 3* hotelu nelze ocekavat neco extra. Jinak vsechno bylo chutné

Služby hotelu
Na baru velmi neprijemni lide, kteri si mysleli ze jim to tam patri. U recepce vzdy milí

Pláž
Plaz pekna, nebyla přecpaná ani v nejslunečnější dny

Anonym, 13.08.2018, Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Golden Ina

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,8 Dovolená byla skvělá a nemáme žádné připomínky jak k cestovní kanceláři, tak k hotelu a okolí. Už jsme tedy věděli do čeho jdeme neboť...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla skvělá a nemáme žádné připomínky jak k cestovní kanceláři, tak k hotelu a okolí. Už jsme tedy věděli do čeho jdeme neboť jsme zde byli i v roce 2015 a budeme se rádi vracet. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Můžeme srovnávat s rokem 2015 a ač se nám v hotelu líbilo i před tím, tak nyní je hotel po rekonstrukci ještě o velký kus lepší. Při příjezdu jsme byli uvítáni vlhčeným ručníkem a nealkoholickým, dobře vychlazeným drinkem. Okamžitě jsme obdrželi pásku a mohli čerpat všechny služby hotelu. Pokoj měl být připraven ve 13, ale už před polednem jsme byli ubytování. Pokoj byl prostorný s částečným výhledem na moře a starý Nessebar, takže plná spokojenost. Pokoj je nově vkusně vybaven. Na pokoji je lednice, byla připravena balená voda, kávovar vč. kávy a čajů, televize, tichá a velmi kvalitní klimatizace, v koupelně šampóny, sprchové gely, kondicionéry, ručníky, osušky a i plážové osušky. Takže full servis. Není co vytknout.

Strava
Jídlo bylo vždy slušně připravené a poctivě doplňováno. Vybral si každý ať už masožravec nebo vegetarián. Od všeho bylo spoustu druhů. Mám např. rád polívky a denně byli dva druhy jak k obědu, tak k večeři. Jen tedy víno nebylo tolik pitelné a pivko také ne. Bohužel nečepovali známou Zagorku, ale Kamenicu což je takové spíše podprůměrné místní pivo. Ale drinky s tvrdším alkoholem už byli výborné. Jinak mohu vřele doporučit přes den snack bar, kde dělali výbornou pizzu a také pečené kuře.

Služby hotelu
Hotel je uvnitř velmi pěkný, zvenku spíše průměr. Všude stále někdo uklízel a tak bylo všude pěkně uklizeno a dokonce hotel i příjemně voněl. Hotel nabízí dále vnitřní bazén, fitness zónu, beauty zónu, kulečník, večerní bar, denní bar a restauraci. U recepce je i směnárna s dobrým kurzem a vedle i non-stop supermarket.

Pláž
Pláž je přímo mezi hotelem a mořem. Na pláži má každý dvě leháta a slunečník zdarma k dispozici. Ač jsme byli v hlavní sezóně, tak si v klidu každý své místo našel a nebylo nutné ráno zabírat místa. Na pláži je plavčík, který vždy lehátka rovnal a dával do původní polohy, když někdo odešel. Večer a ráno se pláž čistila, takže nikde se neváleli ani nedopalky a papírky. Jen plavčíci jsou velmi striktní v dodržování vlajek. Zelená bez omezení, oranžová bez možnosti vzít si něco gumového do moře a červená bez vstupu do moře. Jeden den jsme jí měli, díky vlnám, a nikoho do moře nepustili. Ale je to pro dobro věci.

Otta S., 13.08.2018, Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Nesebar, Hotel: Bilyana Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 5,4 Celkově pěkný hotel v rozumném standardu. Relativně velký areál s celkem třemi bazény a s příjemnou zelení (trávník, stromy s příjemným...

  • 6 Ubytování
  • 4 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkově pěkný hotel v rozumném standardu. Relativně velký areál s celkem třemi bazény a s příjemnou zelení (trávník, stromy s příjemným stínem). Interiér pěkný, pokoje čisté, relativně moderní. Na Bulharsko slušné... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté a relativně velké pokoje, nicméně hodnotím pokoj ve 4hvězdičkové části hotelu, kam jsme byli vzhledem k závadě na klimatizaci v původně přiděleném pokoji hned první den (ještě před ubytováním) přesunuti. Byť 4 hvězdy, tak dle našich zkušeností tento 4hvězdičkový pokoj byl srovnatelný s 3hvězdičkovým pokojem např. na Mallorce.

Strava
Neurazí, ani nenadchne. Bez velkého očekávání ale myslím bude člověk relativně spokojen. Určitě to ale nebylo tak, že by se člověk těšil na každé jídlo. Chuťově spíše průměrné, ne vždy dostatečný výběr, vadilo mi například i to, že u některých jídel zcela chyběl popis, ve špičce dlouhé fronty, na druhou stranu ale až do konce bylo jídlo průběžně doplňováno. Mne ale třeba překvapila úplná absence sladkých zákusků a kvalita all inclusive nápojů, jež byly hodně "syntetické", a to jak ty nealkoholické, tak i alkoholické.

Služby hotelu
V pořádku, každý den výměna ručníků a zběžný úklid.

Pláž
Cca 300 metrů od hotelu, cca 10 minut pohodovou chůzí přes ulici kolem stánků se suvenýry a občerstvením na pěší zónu a odtud pak už rovnou k vodě. Pláž dlouhá, odhadem cca 3-4 km obehnaná hotely, stánky se suvenýry a bary, takže všude hodně lidí, jak na samotné pláži, tak v její těsné blízkosti. V našem termínu cca polovina pláže zaplacená řasami, ale druhá půlka v podstatě bez řas a čistá. Pozvolný vstup do moře, příjemná teplota.

Petr K., 13.08.2018, Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Riva

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622