Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Bulharsko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,6 Pěkné prostředí, odpovídající ubytování, stravování velký výběr. Ochotný delegát z CK .

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pěkné prostředí, odpovídající ubytování, stravování velký výběr. Ochotný delegát z CK . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
splnilo představy, klimatizované pokoje. Hotelový bazén ideální pro rodiče s dětmi.

Strava
Velký výběr jídel i pití pro každého podle chuti a nálady.

pozitivní: Vynikající a široký výběr domácích zákusků a dortů.

negativní: po celý týden pouze 2 druhy zmrzlin.

Služby hotelu
Obsluha hotelu ať na barech nebo v jídelně perfektní.

Vedení hotelu - neochota vyměnit pokoj hned na začátku pobytu, výměna až po 2 nocích.

Ps: hlídejte si přehoz přes postel, ať vám ho uklizečka náhodou neodnese a nebude to na Vás, jako, že jste ho odcizily.

Pláž
opravdu jen kousek od hotelu, čistá, s pobřežní hlídkou, široká možnost vodních sportů, možnost pronájmů lehátek i slunečníku, pozvolný sklon do moře.

Tomáš H., 12.10.2018, Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Nesebar, Hotel: Nessebar Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 tip top

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
tip top Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Všetko super len leby bola izba na opačnej strane hotela

Strava
Strava super len maly vyber

Služby hotelu
nemam vyhrady

Pláž
krasna plaz vela ludi ciste more sem tam riasy vela zabavy

Matej Husivarga, 11.10.2018, Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Yavor Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,2 Nádherné, klidné prostředí s dechberoucím výhledem,ale ubytování neodpovídá 4* hotelu. Vhodné pro nenáročné klienty. Oceňuji práci...

  • 3,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 7 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Nádherné, klidné prostředí s dechberoucím výhledem,ale ubytování neodpovídá 4* hotelu. Vhodné pro nenáročné klienty. Oceňuji práci recepčních, číšníků a klidné prostředí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Naprostá katastrofa. První pokoj jsme reklamovali - byl zaplacen výhled na moře a přitom z jednoho pokoje jsme koukali na 2m trávu a z druhého téměř lidem do talíře (od pokoje to bylo cca 3m k jídelnímu altánu). Navíc bylo slyšet hučení z koupelny - původně jsme mysleli, že to byl ohřívač vody, ale spíše to byla voda protíkající potrubím při splachování toalet či sprchování. Vybavení velmi prosté. Druhý pokoj byl asi za trest, že jsme si stěžovali na první pokoj - na první pohled nádherný s krásným výhledem, ale spousta mravenců, balkon znečištěn od vlaštovek, které tam měly hnízdo. Sice tam byly 2 koupelny, ale v jedné protékal záchod a v druhé neuvěřitelně smrděl odpad. Ulámané obložení od skříněk, které bylo uloženo v šuplíku.

Strava
Chuťově výborné, ale asi jídlo vařili hodně dopředu, protože i když bylo jídlo dáváno do ohřívací lázně, bylo často studené (a to jsme chodili na jídlo mezi prvními). Jedli jsme pouze v hotelu a stejně manžel a starší dcera měli zažívací potíže.

Služby hotelu
Využili jsme službu půjčení automobilu a to 2x - při prvním půjčení nám svítila kontrolka čerpadla a při druhém špatně ukazovalo auto stav paliva.

Na pokoji mi chyběl telefon, takže kvůli kontaktu s recepcí, jsme museli neustále sbíhat nahoru a dolů (např. když jsme čekali na auto a potřebovali jsme co nejrychleji odjet, abychom stihli další program).

Pláž
Jedno z mála pozitiv dovolené - pláž krásná, relativně čistá, mírný vstup do moře a ideální pro děti (díky tomu, že to bylo v zátoce, nebyly vysoké vlny)

Michaela B., 11.10.2018, Datum pobytu: 28.8. - 4.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Varna, Hotel: Royal Bay (Balčik)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,4 Jidlo se nedalo jist, každý den to samé, maly vyber, bílý jogurt zkysany, některé koláčky byly plesnive a okamzite se nam vratily z krku...

  • 4 Ubytování
  • 1 Strava
  • 4 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Jidlo se nedalo jist, každý den to samé, maly vyber, bílý jogurt zkysany, některé koláčky byly plesnive a okamzite se nam vratily z krku zpět ven. U bazénu jsme si pomale nemeli kam lehnout, většina lehatek praskla a zlomena. na plazi Opravdu houfy a houfy lidi, v moři obrovské medúzy vyplavene na břehu.

Rozhodne do téhle části Bulharska ani hotelu nikdy více Nepojedeme. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 11.10.2018, Datum pobytu: 28.8. - 4.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Písky, Hotel: Central

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 dobré

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
dobré Zobrazit celou recenzi

Ubytování
dobré

Strava
dobré

Služby hotelu
dobré

Pláž
dobré

Gustav Marenčák, 11.10.2018, Datum pobytu: 16.9. - 23.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Glarus Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8 Dovolenou jsme si užili, byli jsme spokojeni. V Primorsku to žije, jak ve dne, tak v noci, spousta krámků, restaurací, atrakcí pro děti....

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si užili, byli jsme spokojeni. V Primorsku to žije, jak ve dne, tak v noci, spousta krámků, restaurací, atrakcí pro děti. Úžasná je promenáda s portréty na kamenech. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Apartmán byl hezký, plus za kvalitní matrace. Koupelna by potřebovala pár vylepšení, např. nám neustále upadávaly věšáky na ručníky, takže jsme se je tam už pak ani nepokoušeli dávat, odpad z WC "do kopce". No a klimatizace postavená na balkóně s odpadem řešeným tak, že v místě odtoku byl jako žlábek a teklo to dole procházejícím na hlavu by též potřebovala předělat.

Strava
Bez připomínek, bohatý výběr, jídlo se neustále doplňovalo. Navštívili jsme i místní restaurace, jídlo nám vždy chutnalo a ceny byly příznivé.

Služby hotelu
Uklízečka nás navštívila přesně 2x, což se mi zdálo málo, vzhledem k písečné pláži a čtyřhvězdičkovému hotelu bych očekávala, že vytřeno bude každý den. Některým číšníkům u baru docela trvalo, než si všimli, že tam někdo stojí a něco chce, i když tam byl jen jeden člověk, no usoudili jsme, že to zřejmě mají v popisu práce, pokud je host "all inklusive" :-) Delegátka Firo tour byla naprosto úžasná paní, ochotná a moc milá.

Pláž
Kdo si chce zaplavat, musí vyhledat jižní pláž nebo úplně jinou lokalitu, na severní pláži byly vysoké vlny dost časté, ale s tím jsme počítali, takže jsme zklamaní nebyli. Od hotelu je to nejkratší cestou cca 5 min. Po dva dny plavaly v moři nějaké řasy, ale jinak bylo krásně čisté.

Jaroslava M., 11.10.2018, Datum pobytu: 23.8. - 30.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Primorsko, Hotel: Primorsko Del Sol (ex. Grand hotel Primorsko)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Dovolená se nám líbila až na někdy neochotný personál v restauraci.

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila až na někdy neochotný personál v restauraci. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo na dobré úrovni. Čisté pokoje a příjemné pokojské.

Strava
Ve stravování chybělo více druhů ovoce a zeleniny. Omezená nabídka nápojů.

Pláž
Voda v moři byla velmi znečištěna chaluhami a mrtvými medúzami, neboť bylo krátce po bouřce. Voda v moři byla teplá. Pláže byly čisté.

Jana Kršková, 10.10.2018, Datum pobytu: 16.9. - 22.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Perla

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Dobré

  • 8,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Dobré Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V pořádku

Strava
Každý den to samé

Služby hotelu
Vše v pořádku

Pláž
Velka cena za lehátka

Anonym, 10.10.2018, Datum pobytu: 26.8. - 2.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Nesebar, Hotel: Iris

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Dovolená se nám líbila, počasí bylo slunečné, trochu větrné a moře teplé. Hotel je krásný a v klidné části města, což nám vyhovovalo....

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila, počasí bylo slunečné, trochu větrné a moře teplé. Hotel je krásný a v klidné části města, což nám vyhovovalo. Personál milý, usměvavý, ochotný a anglicky mluvící. Doporučuji!

Centrum s množstvím restaurací, barů a obchodů vzdálené asi 15 min. chůze. Vodu i další nápoje a potraviny je lepší nekupovat v obchodech u pláže, stačí popojít o kousek výš po hlavní třídě směrem k centru a vše je výrazně levnější. Ceny jsou srovnatelné s našimi, takže si můžete dopřávat a nepočítat každou korunu.

Jediné, s čím jsme nebyli moc spokojeni, byla doprava rozhrkaným mikrobusem z letiště, při které člověk málem přišel o zuby a jazyk a také služby delegáta. Byli jsme pouze na úvodní schůzce, při které jsme zjistili, že toho víme o Bulharsku zřejmě víc, než onen mladík. Žádné praktické informace o dané lokalitě nevěděl, dokonce ani kde je autobusové nádraží (to je mimochodem za aquaparkem a velkým supermarketem asi 20 min. chůze od hotelu). Na další schůzky jsme tím pádem ani nechodili, zvlášť, když byly v naprosto nevhodných časech mezi 10 - 11h, kdy jsme byli raději na pláži. Na výlet do Sozopolu jsme jeli sami, autobus stál 5 leva na osobu a jezdil 10min. po každé celé hodině. My tam došli v mezičase a odchytil nás spolu s dalšími turisty taxikář, který nás odvezl výrazně pohodlnějším a navíc klimatizovaným autem v podstatě za stejnou cenu (30 leva celkem při 6 osobách, takže pro naši čtyřčlennou rodinu 20 leva). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je opravdu velmi pěkný, pokoje prostorné (i když jsme měli 2 přistýlky), klimatizované (ovšem jen když jste uvnitř) a denně uklizené včetně výměny ručníků, které nám vždy krásně naaranžovali na postele do různých tvarů. Koupelna se sprchovým koutem dostačující a na balkoně stolek se dvěma křesílky a praktický sušák i s kolíčky. Na pokoji je lednička s minibarem, ale chladí opět jen při zastrčené pokojové kartě a moc volného místa na vlastní nápoje a potraviny tam není. Trochu nám vadilo, že je pouze jedna karta k pokoji, zvlášť když jeden z nás s dětmi zůstával uvnitř a potřeboval ji k fungování spotřebičů a druhý šel do města a vracel se třeba v noci. Také jsme postrádali možnost uzamknout pokoj zevnitř, aby nám děti neutíkaly na chodbu, ale to se naštěstí tak často nestávalo.

Strava
Měli jsme polopenzi, takže snídaně a večeře formou bufetu. Nabídka byla pestrá, jídla chutná a většinou se je snažili obměňovat. Osobně jsem dávala přednost spíše různým omáčkám s kousky dušeného masa, maso z grilu bylo tuhé. Postrádala jsem hlavně ryby, ty tam byly za celou dobu pobytu jen jednou a ještě byly hned rozebrané a to ani nebyly moc dobré. Ve všední dny pekli při snídaních čerstvé palačinky a večer výbornou pizzu, o víkendu bohužel ne. Dostatek ovoce a zeleniny. Pivo a víno nám moc nechutnalo. K dispozici jsou dětské jídelní židle s pultem.

Oběd jsme řešili většinou na pláži - kukuřice nebo sladké čokoládové pletence od procházejících prodavačů nebo u stánků palačinky s různými náplněmi, pizza, plněná brambora apod. Ceny na pláži samozřejmě výrazně dražší.

Služby hotelu
Hotel je opravdu pěkný a ideální pro pobyt s malými dětmi. Veškerý personál hotelu je velmi vstřícný a tolerantní i k vřískajícím a pobíhajícím dětem. Pro ty je v přízemí k dispozici herna i se slečnou, která je i pohlídá (vhodné spíše pro menší školkové děti). Každý večer v době večeře se u bazénu a restaurace nafukuje krásný skákací hrad, opět i s hlídací slečnou, takže se tam děti krásně vyřádí. Asi 2x za pobyt tam byl i animační program formou promítání dětského filmu, ale ten jsme nevyužili, tak nevím, jak to probíhalo. Mezi 10 - 18hod. je u hotelu k dispozici plavecký bazén s trochu chladnější vodou a lehátky kolem a menším bazénkem se skluzavkou pro děti. Je tam i stolní fotbal a hrací automat s basketbalem, kde se dá vyhrát hopík a malá lodička. Hned vedle hotelu je dětské hřiště s prolézačkami, houpačkou a skluzavkou. Jinak okolí hotelu moc malebné není - směrem k pláži a centru špinavé ulice s hotely a dál za hotelem už jen pole a zarostlé plochy.

V hotelu je směnárna snad s nejlepším kurzem ve městě. Wifi funguje po celém hotelu. Na patře u výtahů je žehlicí prkno a žehlička.

Pláž
Chodili jsme k severní pláži, což bylo asi 10 min. chůze, jižní pro nás byla daleko. Uváděných 350m není k moři, ale k začátku duny, přes kterou musíte k pláži přejít. Od hotelu k moři je to tedy 550m, ale není to žádný problém, dá se to v pohodě dojít. Na pláži jsou nejblíže nejprve placená lehátka, k volným místům pro deku a slunečník se musí kus dál. Směrem doleva je před starým molem nuda pláž. Pláže jsou plné, nejvíce o víkendech, kdy jsou tam kromě turistů i Bulhaři. Úklid se tam moc neřeší, takže všude jsou vajgly a jiné nečistoty. Jinak je ale písečná pláž příjemná na ležení a ideální pro hry dětí. Záchody, sprchy a převlékárny tam sice jsou, ale je jich málo a jsou daleko od sebe. Vstup do moře je pozvolný, písečný s mušličkami a i velký kus od moře je stále mělko, takže pro děti je to ideální. Pouze když je větrno, tak jsou celkem velké vlny a to pak plavčíci hlídají, aby tam nikdo nechodil s lehátky a jinými nafukovacími věcmi. My jsme měli první dva dny červenou vlajku a pak už pořád zelenou. Koupání je krásné a my jsme měli na přelomu srpna a září moře krásně teplé.

Je tam i možnost využití různých placených vodních atrakcí, ale ty jsme nevyužili. Restaurace, bary a stánky s občerstvením jsou s odstupy po celé délce pláže.

Kristina Palečková, 10.10.2018, Datum pobytu: 27.8. - 3.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Primorsko, Hotel: Plamena Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Plážový bar a občerstvení 28 fotografií

Celkem: 7,6 nejsme nároční, tak spokojenost

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
nejsme nároční, tak spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
dobré, uklizeno, nic nebylo problém

Strava
každá země má své zvyky, tak jsem zvyklá se přispůsobit

Služby hotelu
všechno v pořádku

Pláž
pláž opravdu kousek, co se týká pořádku na pláži, to je jen o lidech a čistota okolí hotelu, doporučuji pořídit kontejnery, protože plné pytle odpadků roztrhaji rackové a podle toho to vypadá

Václav P., 09.10.2018, Datum pobytu: 13.9. - 22.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Mena Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622