Recenze hotelů
Bulharsko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,2 Celkově se nám na dovolené líbilo. Hotel, vnitřní komplex, blízká pláž, promenáda a blízké bary a restaurace. Vše tak, jak jsme si...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkově se nám na dovolené líbilo. Hotel, vnitřní komplex, blízká pláž, promenáda a blízké bary a restaurace. Vše tak, jak jsme si přáli.

Jediné negativum bylo, když se jeden den v komplexu opila část ruských hostů a byli u bazénu víc hluční. Na druhou stranu bylo to jen jeden den, a po chvíli je hotelový manager poprosil o klidnější zábavu, takže pořád lepší, než když Vám celou dovolenou kazí parta uřvanejch rozmazlenejch parchantů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré. Jedna postel už sice vypadala nějak "unaveně" a byla proleželá, ale na pokoji jsme trávili minimum času a na to vyspání to bohatě stačilo. Uklizečky fungují denně, pokud se Vám něco nelíbí nebo máte pocit, že úklid nebyl dostačující, stačilo se jen zmínit na recepci a hned naběhli dvě a dali vše do pořádku.

Strava
FANTASTICKÁ! Jídlo bylo výborné, rozmanité, každý si přišel na své v kteroukoli dobu. Tady se Vám nestane, že byste zhubli, spíše naopak :-D

Služby hotelu
Výborné, někdy problém se domluvit anglicky, ale měli snahu třeba rozumět i česky, a vždy jste se nějak domluvili. Hlavně měli snahu vždy pomoct

Pláž
Pláž hned u hotelu, stačilo vyjít z komplexu, zaplavat si v moři, a hned zpět na hotelový bar. Čistá, udržovaná.

Petr Šafář, 30.11.2018, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Chaika Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6 Dojem z dovolené byl pozitivní ale naprosto ho zkazilo to že ač jsem byl pojištěn cestovní kanceláří v ceně zájezdu, hodně poškozené nové...

  • 4,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dojem z dovolené byl pozitivní ale naprosto ho zkazilo to že ač jsem byl pojištěn cestovní kanceláří v ceně zájezdu, hodně poškozené nové zavazadlo mě nebylo proplaceno z malicherných důvodů. Bylo nás pět a poškození lze dosvědčit i cena se dá odhadnout. Koupil jsem si nové a jediné co mohu už udělat je napsat toto hodnocení. Připojištění bylo zbytečné, nespoléhejte na to! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
OK

Strava
OK

Pláž
OK

Zdeněk Kratěna, 29.11.2018, Datum pobytu: 15.8. - 25.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Lozenec, Hotel: Penzion Rosen

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,4 Za prostředky vložené do zájezdu žádná sláva

  • 3 Ubytování
  • 3 Strava
  • 4 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Za prostředky vložené do zájezdu žádná sláva Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotelové služby - mizerné ( nebyl prováděn úklid, výměna ručníků nulová, atd. )

Strava
Stále stejná, střevní potíže

Služby hotelu
podprůměrné

Pláž
Na tak velký počet návštěvníků byl nedostatečný počet lehátek.

Jiří Říha, 25.11.2018, Datum pobytu: 20.6. - 27.6.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Elenite, Hotel: Royal Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Skvela dovolena, doporucuji i rodinam s detmi - hotel primo na plazi, u bazenu detske skluzavky

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvela dovolena, doporucuji i rodinam s detmi - hotel primo na plazi, u bazenu detske skluzavky Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ciste pokoje, krasny vyhled na more, uklid v poradku krome balkonu - tam vetsinou nebyl zametan pisek, takze jsme si dali rucnik pred balkonove dvere, abychom si ho nenanosili na nohach i do pokoje

Strava
Vybere si snad kazdy, ale cekala jsem, ze bude vetsi nabidka ryb - kdyz uz ryba byla, tak celkem vysusena.. Naopak jsem uvitala Prosecco ke snidani

Služby hotelu
Vse ok

Pláž
Jemny pisek, pri vstupu do more male kaminky, ktere byly nekdy ostrejsi, takze doporucuji boty do vody - ale záleží na mistu (na plazi za bazenem jsme nasli vstup do vody, kde tech kaminku bylo minimum)

Jitka V., 23.11.2018, Datum pobytu: 4.9. - 11.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sveti Vlas, Hotel: Paradise Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,6 Hotel bych již znova nenavštívila. Negativa zmiňovaná níže nelze opominout a takové služby u čtyřhvězdičkové hotelu neočekávám. Bohužel...

  • 5,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 4 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Hotel bych již znova nenavštívila. Negativa zmiňovaná níže nelze opominout a takové služby u čtyřhvězdičkové hotelu neočekávám. Bohužel mě zklamalo celé Sluneční pobřeží. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme informovaní slečnou delegátkou, že hotel Tiara je skutečně nadprůměrný čtyřhvězdičkový hotel na Slunečném pobřeží. Pokud toto byl nadstandard, pak si nedovedu představit průměr. Jelikož celkem pravidelně navštěvuji čtyřhvězdičkové hotely, mohu porovnávat. Pokoje jsou celkem pěkné, avšak to je všechno. Postel bych řadila spíš k průměrně pohodlným a celkový dojem hotelu nebyl moc pozitivní. Umístění hotelu bylo dobré. Nenachází se v samém centru Slunečného pobřeží, přesto pěšky tam jste za pár minut. Do městečka Nessebar můžete dojít pěšky nebo se svézt motorovým vláčkem za malý poplatek. Toto místo stojí za návštěvu. Personál na recepci byl ochotný a nápomocný.

Strava
Stravování v hotelu bylo příšerné. Chuťově opravdu zklamání. Všechno plavalo v oleji a výběr byl celkem malý na takovou kapacitu hotelu. Jídla se často opakovala.

Služby hotelu
Hlavní návštěvníci hotelu jsou senioři a mladé rodiny z Německa a tomu odpovídá celkový program hotelu. Úklid byl standardní a do naše pokoje chodili většinou kolem oběda, takže pro nás vyhovující. Bohužel jsem se často potýkala s nádobím, které mělo být umyté, ale opak byl pravdou. Na talířích často byly nedomyté zbytky od jídla a nejednou se nám stalo, že na skleničce zůstala rtěnka. Toto od nadprůměrně čtyřhvězdičkového hotelu, opravdu nepředpokládám.

Pláž
Pláž mě bohužel také zklamala. Jak již zmiňovali jiní lidé, na pláži bylo obrovské množství vyplavených chaluh. Většinou jsme sice našli kousek pláže, kde toho bylo méně, ale stejně nic moc. Lehátka i slunečníky jsou zpoplatněné. Cesta na pláž vede přes písečnou dunu a je to přibližně na 5-10 minut.

Michaela P., 22.11.2018, Datum pobytu: 6.9. - 11.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Tiara Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 8,4 Super

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídající jen přeležená jedna postel

Strava
Moc dobrá

Služby hotelu
Až na placenou skoro nefunkční wifi v pohodě.

Pláž
Až na chaluhy fajn

Kateřina Holubová, 20.11.2018, Datum pobytu: 3.9. - 10.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Yavor Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 prvý dojem hrozný. Pani na recepcii neochotná, protivná. Mali sme malé dieťa a 3 izby. Ani sa len nepokúsila zistiť, či je izba uprataná....

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
prvý dojem hrozný. Pani na recepcii neochotná, protivná. Mali sme malé dieťa a 3 izby. Ani sa len nepokúsila zistiť, či je izba uprataná. Bola som ju prosiť 4 krát. Ale Rusom jasné že dala izbu hneď. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
izby boli podľa nás super. Kus mi vadilo že sprcha bola pri wcku a nijak neoddelená. Šmýkalo sa. Inak super.

Klíma bola veľmi super i keď pod ňou bola rovno detská postieľka ( za doplatok detská postieľka ). Ale celkovo sme boli s izbami veľmi spokojní.

Strava
Strava bola dobrá naozaj. Len stále to isté, ale nám to stačilo a vždy sme sa najedli. Najväčšia škoda bola, že nápoje nealko si človek musel vystáť v nekonečnom rade.

Služby hotelu
Služby naozaj dobré. Okrem recepcie. To bola čistá katastrofa. Každá recepčná. Neochota, ignorácia.

Pláž
pláž bola naozaj blízko. Krásna, čistá. More teplučké. Sem tam riasa sem tam medúza. Ale za týždeň som videla 3 medúzy aj som sa dotkla a nič. Vlny boli, ale nie veľké dalo sa plávať a zabaviť.

Anonym, 14.11.2018, Datum pobytu: 29.8. - 5.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Riva

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Dovolená odpovídala cenové nabídce. Chtěly jsme si hlavně odpočinout.

  • 8 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená odpovídala cenové nabídce. Chtěly jsme si hlavně odpočinout. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo v pořádku. Úklid každý den i výměna ručníků.

Strava
Strava byla téměř pořád stejná. Ale za ty peníze je to dostatečné.

Služby hotelu
Služby jsou dostatečné.

Pláž
Pláž sice přes hlavní cestu a kolem parku přes promenádu,ale pěkná procházka. Lehátka se slunečníkem vycházejí skoro 300 korun. Nezapomeňte si nechat vyjet účet, jinak se budete dohadovat. Možnost využití i části pláže, kde si můžete zdarma položit vlastní osušku.

Anonym, 12.11.2018, Datum pobytu: 31.8. - 7.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Wela

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Celkově se nám dovolená moc líbila. Nejsme nároční a dokážeme se přizpůsobit. Klidně pojedeme příští rok znovu.

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 5 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkově se nám dovolená moc líbila. Nejsme nároční a dokážeme se přizpůsobit.

Klidně pojedeme příští rok znovu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jediné co bychom ubytování vytkli, byla nefunkční klimatizace na pokoji. Po pravdě jsme to ani nikomu nehlásili, protože těžké černé závěsy plnily svoji funkci velmi dobře.

Čistota pokojů vyhovující, postele pohodlné, lednička na pokoji potěšila.

Strava
Opravdu velký výběr. Většina jídel byla špatně dochucená, nebo spíš neochucená - např. saláty. Zálivky na salát byly všechny nedobré... ale každý den jsme si našli minimálně jedno jídlo, na kterém jsme si moc pochutnali.

Služby hotelu
Chtěla bych pochválit recepční, které mluvily perfektně anglicky a dokázaly nám vždy poradit.

Celkově nás překvapilo, jak všichni mluví anglicky (na baru i na promenádě v krámcích a obchodech)

Nejlepší byli animátoři. I když jsme tam byli jen dva dospělí, stejně se nás snažili neustále bavit. Byli komunikativní a často nás zapojovali do různých her. Animační program v nás zanechal opravdu super dojem z celé dovolené.

Pláž
Na pláži je spousta míst vyhrazena jen pro platící - nejen lehátka za poplatek, ale i ručník položený na písku za poplatek.

Jinak pláž relativně čistá. Dají se nasbírat i nějaké mušle, ale většina je rozlámaných.

Barbora Svobodová, 11.11.2018, Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Písky, Hotel: PrimaSol Sunlight Sunrise

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Na dovolené jsem poprvé zažila pravý význam slova "bazénová dovolená". Bohužel celý týden červená vlajka na pláži u hotelu -...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 3 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Na dovolené jsem poprvé zažila pravý význam slova "bazénová dovolená". Bohužel celý týden červená vlajka na pláži u hotelu - když se člověk chtěl koupat v moři musel na další pláž do kitenu nebo primorska..všeho všudy koupání jen 2x a v den odjezdu vlajka zelená :D pan plavčík je hodně přísný a nezáleží na tom že jsme jeli v září - rozbouřené moře je v těchto místech celoročně jak jsme se poté zpětně dozvěděli. Bazén u hotelu TOP :-), služby super, personál sice už unavený ale s tím jsme počítali. Jela bych klidně znovu ale v létě - blížícím se podzimem všude samý sršeň, vosa... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dokonalé :-) moc se nám s přítelem líbilo - pokud zvažujete tento hotel - zvolte studia - na doporučení paní z Invie jsme si připlatili za studio pokoj a byli jsme za to neskutečně vděčni. Bungalovy kam jsme chtěli původně...zatuchlé, staré, špinavé... oproti tomu studio 2A pecka - nově zařízené - úžasná koupelna - velmi pohodlná postel - prostorný balkon, dvě toalety a spoustu úložného prostoru + kuchyňka jako bonus.

Strava
Vše co jsem ochutnala super. Trošku mě zklamaly krevety - byly velmi moučné asi převařené. Ale ostatní např. grilované ryby, saláty, těstoviny skvělé. Všeho dostatek, a ty dezerty...no zkrátka sen :-) Ocenila jsem čerstvě připravované palačinky, míchaná vejce, grilovaná žebra, ryby...Co mi vadilo tak že jsme byli nuceni pít nápoje z plastových kelímků - sklo a porcelán zapařený a smradlavý od utěrek na kterých ležel. Kuchařům velká pochvala - i mimo sezonu usměvaví.

Služby hotelu
Služby hotelu skvělé. Potěšilo nás při příjezdu překvapení formou sektu - se kterým se v tomto hotelu opravdu nešetří :-) pili jsme jej snad pořád a téměř všude :-). Pro děti je tam klid, ale těžko říct jak to v tomto resortu vypadá v plném proudu - nás bylo všeho všudy max. 50osob. Slečna delegátka - katastrofa - podávala lživé informace když měla dorazit na schůzku nedorazila, rodině s dětmi doporučila výlet - kde děti neměli co dělat..hotel za toto nemůže - cestovní kancelář ovšem katastrofa.

Pláž
Na pláž jsme se chodili jen procházet - ovšem když to šlo tak koupání super - voda teplá, čistá, Pláž prázdná - lehátka v ceně - plážové bary již zavřené, a všude spoustu opravdu spoustu vos.

Lucie K., 09.11.2018, Datum pobytu: 15.9. - 22.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Primorsko, Hotel: Forest Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)