Recenze hotelů
Bulharsko

Napište svou recenzi

Celkem: 8 Dovolenka vyšla super, milí personál

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka vyšla super, milí personál Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Zodpovedá cene zájazdu ale bolo čisto izba veľká

Strava
Strava bola chutná ale jedlá sa opakovali tie isté a polievky každý deň 2 a tie isté

Služby hotelu
Odporúčam

Pláž
Pár minút chôdze od north beach aj vlny boli super

Anonym, 15.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 12.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Primorsko, Hotel: Mirage

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 spokojen, všem doporučuji

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
spokojen, všem doporučuji Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pekny prostorný pokoj s balkonema vyhledem na moře. Byli jsme čtyři, ustlano bylo jen pro tři, ale v pohode jsme se vešli. Jen mi trochu vadilo, že není možne vzit na pokoj vodu v plastovych lahvích, ape alkoholicke napoje pustili na pokoj bez problemu. Výborný animační program pro děti i dospělí po celí den.

Strava
Výborná jídla v dostatečnem množství, jen malo míst v jídelně. často jsme měli nandané jídlo a neměli si kam sednout

Služby hotelu
celkově hotel pusobí luxusně a pohodově

Pláž
krasná pláž s jemným pískem a pozvolny vstup do moře a poměrně čistou vodou

Jaroslav Rosička, 15.08.2019, Datum pobytu: 28.7. - 6.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Nesebar, Hotel: Festa Panorama

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5 Hotel je ve špatném stavu, tekla nám voda ze sprchového koutu.

  • 3,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je ve špatném stavu, tekla nám voda ze sprchového koutu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování nebylo dobré

Strava
průměrná

Irena Blailová, 15.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Pomorie, Hotel: Sunny Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Pobyt na hotelu splnil mé požadavky a s ohledem na počet hvězdiček jsem byl mile překvapen s ubytováním a personálem.

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pobyt na hotelu splnil mé požadavky a s ohledem na počet hvězdiček jsem byl mile překvapen s ubytováním a personálem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje po rekonstrukci kde vše fungovalo a pokud se něco porouchalo okamžitě nastoupil opravář. Každý den úklid a celková čistota.

Strava
Strava vyhovovala našim požadavkům, občas vlahé jídlo.

Personál okamžitě doplňoval chybějící jídlo s úsměvem na tváři.

Služby hotelu
Vše fungovalo ; velice příjemný personál

Pláž
Výběr z více pláží - (možnost využít pláž Primorska)

David Klaban, 15.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Neva

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Celkový dojem z dovolené velmi dobrý.

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 5 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené velmi dobrý. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování naprosto bez problémů.

Strava
Strava byl s méně rozmanitá. Švedske stoly na mě působily dojem spíše bufetu.

Služby hotelu
Služby perfektní.

Pláž
Špatný přístup k pláži. Scházelo se po schodech, které jsou velmi poničené.

Iveta Králová, 15.08.2019, Datum pobytu: 2.8. - 11.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Písky, Hotel: Central

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 2,6 Tento hotel vůbec nedoporučuji. Žádné věkové kategorii. V hotelu je převážně ruský personál.

  • 1 Ubytování
  • 1 Strava
  • 7 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Tento hotel vůbec nedoporučuji. Žádné věkové kategorii. V hotelu je převážně ruský personál. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je nevyhovující, nechápu ty 4*, je sotva na 3. Za celý nám nevyměnili povlečení, měnili pouze ručníky. Koupelna a wc ve špatném stavu. WC jsme žádali opravit, odvodní roura byla prasklá a wc nepřišroubované. První oprava dopadla, tak že prasklou rouru pouze zasunul hlouběji. Tedy bez efektu. V koupelně stále na podlaze voda vytékající z wc! Druhá oprava: vyměnili rouru za novou, ale wc opět nepřišroubovali!

Police nad umyvadlem přidělaná šikmo, takže vám vše sjíždělo dolu. WC a umyvadlo velmi nízko, oproti vaně, která měla velkou výšku na překročení. Vana odřený smalt.

V pokoji opět nízké postele, k sezení pouze kulaté taburety. Na balkoně dvě plastové židle. Za celý týden si není kde pohodlně sednout. Prádlo co si dáte na balkoně usušit, vám potřísní rackové, kterých kolem hotelu a pláže lítá jak v hororu od Hitchcocka!

V hotelu málo výtahů na které dlouho čekáte. Málem bych zapomněla zmínit náš příjezd na hotel. Bylo to v noc, na recepci muž v bílé špinavé košili, nevyžehlené. Vzal doklady, předal nám klíč od pokoje a víc ani slovo. Proste pokoj si najděte sami. Organizace hrozná!!!! Měl nás čekat balíček s jídlem. Na pokoji nic, ani jídlo ani VODA!

Strava
Jídelna totální špína! Věčný nedostatek příborů, talířů, hrníčků a míst k sezení. Hygiena hrozná. Hrníčky naskládané na tácu na který byste si nedali ani boty. Hrníčky umyté špatně, zůstávaly tam zbytky od kávy a čaje. To z nich stékalo na ten tác, prostě humus. Na příborech zbytky, mapy po nekvalitním umytí.

Nádoby z kterých si čepujete kávu nebo teplou vodu a limo z venku špinavé. Také tam byla dóza s teplou vodou na čaj, která měla sama ohřívat vodu, ale vy netušíte zda je uvnitř voda již dost teplá nebo ne, takže si občas čaj zalejete studenou vodou. Protože mi třetí den začaly střevní potíže zbytek dovolené jsem byla o čaji, který ovšem u večeře není možné sehnat, protože vám nikdy nedá tu teplou vodu. Přestala jsem již jejich důvěřovat i "vařené" vodě a zbytek pobytu jsem nejedla a pila jen balenou vodu.

V jídelně obsluhují pouze rusky mluvící a mají špinavé košile i špinavé zástěry. Okna jídelny umatlaná!!!!

Služby hotelu
Jak už jsem zmínila uvítání na recepci žádné, kam jít a kde hledat pokoj nebo pomoc s kufrem, nic. Lehátka u bazénu rozbitá, znečištěná od výkalů racku, bazén( ten před hotelem) voda ledová, druhý bazén ve vnitru bazénu měl přístup pouze schůdky ( pro nás nevyhovující), tak ho nehodnotím. Lehátek nebyl dostatek, přestože byly namačkané jedno na druhé. Tedy velký hotel a hodně hostů, ale kapacita jídelny, výtahů, lehátek malá.

Pláž
Pláž je hezká písčitá, pozvolný přístup. První dva dny moře čisté, další dny plavající tráva, chaluhy a MEDÚZY! Poslední den moře jako kaše, úplně hustá špína, chaluh tolik, že tam nešlo jít. Během týdne byly i čím dál větší vlny.

Jana Hanušová, 15.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Chaika Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 6 Dovolená odpovídala ceně - pro nenáročnou klientelu.

  • 6 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená odpovídala ceně - pro nenáročnou klientelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel není úplně moderní a je dost členitý - chybí výtahy. Pokoj inzeroval ledničku a televizi - lednice nebyla, televize tak 20 let stará, úhlopříčka 30cm, pouze bulharské programy, žádný sport. Klimatizace fungovala, komunistický fén taky. Po nocích vyřvávali racci.

Strava
Strava pro nenáročné strávníky - velký výběr místních specialit, masa hlavně v omáčce, ryby to samé. Moučníky a zákusky se neměnily, každý den to stejné, přeslazené, výběr nic moc. Snídaně byly asi nejlepším jídlem dne. Ale nejsme nároční, každý den se dalo vybrat něco k jídlu. Výhodou bylo, že jídla zase nevypadala tak lákavě, aby měl člověk chuť sníst více, než obvykle - tedy si nepřivezete kila na víc :D

Služby hotelu
Ujde to. Anglicky, německy - ovládají jen základy, ovšem polsky, rusky a česky se domluvíte obstojně.

Pláž
Pláž v procházkové vzdálenosti, písčitá, lehátka a slunečníky za poplatek - vyplatí se mít zabrané lehátko u bazénu, a do moře se chodit jen koupat. V písku vajgly a odpadky, celkově Bulharsko má s pořádkem problém - kde není vyloženě pozemek rezortu, všude odpadky, zarostlé pozemky, torza všeho možného. Moře bylo teplé, jako kafe, v půlce dovolené se objevily medúzy - na dotek neškodné, ovšem sedat si na ně nezkoušejte! Reakce na případné popálení odezní do dvou hodin (vlastní zkušenost). Dost často plavalo v moři množství řas.

Ester M., 15.08.2019, Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Nesebar, Hotel: Nessebar Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 1 Už nikdy!!!!

  • 1 Ubytování
  • 1 Strava
  • 1 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Už nikdy!!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování neodpovídá ceně ani označení 4*.

Byl nám slíben pokoj s výhledem na moře. Ještě jsem paní z CK prosila, že pokud nebude volný pokoj s výhledem na moře, že se nic neděje, že si najdeme jiný hotel. Že je to pro nás důležité. Samozřejmě, že nebyl problém, výhled mít určitě budete. Přijeli jsme na hotel a výhled byl na parkoviště do stromů. Takže dovolená pro nás tímto byla rázem zkažená.

Strava
Hodinu čekání na volný stul. Špína, vše zapatlané, pouze plastové kelímky na všechno pití, jak studené, tak horké.

Pláž
Málo lehátek a slunečníků. Pokud si večer po večeři nepujdete svázat ručníkem lehátka, tak ráno jste bez šance na celý den.

Monika Matějková, 15.08.2019, Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Písky, Hotel: Berlin Golden Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Pěkná dovolená, vše proběhlo v pořádku

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pěkná dovolená, vše proběhlo v pořádku Zobrazit celou recenzi

Služby hotelu
Každý den uklizeno, výměna ručníků.Severní pláž blízko, moře čisté, teplé

Kamila Fischerová, 15.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Primorsko, Hotel: Primorsko Del Sol (ex. Grand hotel Primorsko)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Dovolená byla v tomto hotelu i letovisku velmi příjemná. Je zde dostatek obchodů, restaurací i atrakcí zejména pro děti, takže kdo se...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla v tomto hotelu i letovisku velmi příjemná. Je zde dostatek obchodů, restaurací i atrakcí zejména pro děti, takže kdo se nechce nudit, nenudí se. Výjimečně mě u Eximu (to jsme s nimi byli už několikrát) zklamal delegát partnerské kanceláře v místě. Tak krátkou schůzku - asi 3 minuty včetně 2 dotazů jsem ještě nezažil. Ocenil bych iniciativu při popisu služeb a možností v hotelu a okolí, tak jak klienty spravují na různých místech běžné delegáti CK. I na letišti při příletu trochu zmatek, do které neoznacene rady (byly 3) si stoupnout pro informace k hotelu. Nicméně toto není rozhodně nic co by mělo kazit dojem z dovolené a služeb CK. Spíše k pousmání a třeba i k považování pro CK. Např. delegátka jiné CK krásně klientům popsala středisko, jeho možnosti a jejich možnost v hotelu apod. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování super. V Bulharsku jsme byli několikrát a musím zhodnotit, že tento hotel opravdu stojí ta to a právem patří k 5 nejlepším ve městě (podle Tripadvisioru). Hotel je čistý, opravdu udržovaný, personál je mladý, ale profesionální a není problém se domluvit. Recepce funguje non-stop a měla v Primorsku nejlepší kurz pro směnu eura.

Strava
Strava dobrá. Měli jsme polopenzi, takže no stress. Kdo říká, že se opakuje, tak ano. Je tam víceméně cca 8-10 druhů jídel pro různé kombinace, ale kdo si ve dvou dnech nenaplácá vše na jeden až dva talíře a nechce sníst za tu cenu co nejvíc, tak rozhodně nebude říkat, že to je furt dokola. Během snídaně byly k dispozici nápoje s postmixu a káva, večer doplněno o pivo a víno. Takže za nás super. Samozřejmě nesrovnavejte s Tureckem, Egyptem apod., to opravdu nejde.

Služby hotelu
U hotelu bazén s lehátky. Není jich moc, ale vždy jsme si našli místo a vždy byly nějaké volná. Po zavření bazénu v 18 h, je vedle skakací hrad pro děti, takže super. Je zde kulečník, posilovna, nonstop recepce a lobby bar. Hotel má vlastní restauraci a dělají i meníčka na oběd. Za mě 1*.

Pláž
Pláž a moře. Byl jsem překvapen čistou moře. To bylo super a jelikož jsme chodili na severní pláž, která je cca 5 minut chůze od hotelu, tak jsme si užili i blbnutí ve vlnách a na aktrakcích. Čistota pláže je trochu jiné téma a souhlasím truchu s přívlastkem vajglová. Přišlo mě že snad všichni Bulhaři (zejména oni) kouří + do toho kvantum cizinců. Samozřejmě drtivou většinu lidí nenápadne si vajgly dávat na jedno místo a vyhodit do koše, které tam jsou a po odchodu nechají bordel na místě. Takže za vajglovy bordel si můžou turisté. Je to škoda a troch to kazí dojem s jinak krásných a širokých písečných pláží.

David J., 15.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Primorsko, Hotel: Plamena Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)