Recenze hotelů
Nusa Dua Beach - Bali

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Ráj na Zemi

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ráj na Zemi Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování luxusní, krásné prostředí, stále bylo vše uklizené. Velmi milý personál.

Strava
Vynikající, líbila se nám rozmanitost stravy a množství. Překrásné prostředí. Příjemný personál.

Služby hotelu
Vynikající servis, vše potřebné nám ochotně zařídili.

Pláž
Překrásná pláž, udržovaná, písčitá i travnatá, s obsluhou, velký výběr různých lehátek. Nádherné.

Romana Studená, 21.02.2020, Datum pobytu: 8.2. - 18.2.2020
Oblast: Bali Bali, Nusa Dua Beach, Hotel: Ayodya Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Nádherná dovolená, které se nedá nic vytknout

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherná dovolená, které se nedá nic vytknout Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásné prostředí, čistota, starali se tam o nás nepřetržitě

Strava
Pestrá, vybere si každý

Služby hotelu
Dokonalost

Pláž
Byl zrovna odliv, ale moře čisté a krásně průzračné

Jana Z., 23.01.2020, Datum pobytu: 13.1. - 20.1.2020
Oblast: Bali Bali, Nusa Dua Beach, Hotel: Bali Tropic

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 můžu doporučit

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
můžu doporučit Zobrazit celou recenzi

Ubytování
nádherné pokoje

Pláž
u pláže hotelu hodně lodí a vodní sporty- tedy omezené koupání v moři

Martina S., 02.08.2019, Datum pobytu: 17.7. - 26.7.2019
Oblast: Bali Bali, Nusa Dua Beach, Hotel: Novotel Bali Benoa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,6 ok. ale Indonésané jsou bordeláři

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 3 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
ok. ale Indonésané jsou bordeláři Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Perfektní

Strava
Perfektní

Služby hotelu
Perfektní

Pláž
iGELITOVÝ BORDEL

Anonym, 24.07.2019, Datum pobytu: 1.7. - 17.7.2019
Oblast: Bali Bali, Nusa Dua Beach, Hotel: Novotel Bali Benoa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Bali -úžasný ostrov skvěláčko dovolená

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Bali -úžasný ostrov skvěláčko dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hezký hotel s oázou zelenĕ, čisté pokoje denní úklid

Strava
V cenĕ byla snídanĕ, velký výbĕr - ovoce, zelenina, jogurty, pečivo, sladké slané, džusy, teplá jídla , indoneská jídla, vybere si určitě každý

V hotelu nabdíka jídel z jídelního lístku, ale v okolí velmi dobré restaurace se skvělým jdílem a nápoji

Služby hotelu
V hotelu byly v nabídce masáže, ale 4x dražší, než které se daly sehnat v okolí ve stejné kvalitĕ,

Velmi čistý hotel, vstřicný personál

Pláž
Pláž každý den uklízení, dostatek ručníků, lehátek jak na pláživotopisu tak u bazénu,čisté toalety, u výdeje ručníků opalovací krémy 15 a 25 ochraný faktor a aloe Vera

Jinak na pláži příliš vodních atrakcí, s motorovými čluny, tak byl cítit benzín a bohužel i voda na pláži tomu odpovídala

Iva B., 10.07.2019, Datum pobytu: 22.6. - 7.7.2019
Oblast: Bali Bali, Nusa Dua Beach, Hotel: Novotel Bali Benoa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Luxusní dovolená,hotel doporučuji ,cestovní kancelář i průvodce na výletě hodnotím na výbornou.Fantastickou atmosféru doplnuje...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Luxusní dovolená,hotel doporučuji ,cestovní kancelář i průvodce na výletě hodnotím na výbornou.Fantastickou atmosféru doplnuje architektura hotelu a okolí-famosní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování prostorné pokoje,každý den výměna ručníků i ložního prádla,doplnění vody i set káva,čaj.Plně funkční klimat.Není co vytknout

Strava
Rozmanitá vybere si každý.

Služby hotelu
Hodnotím na jedničku.

Pláž
Pláž krásná,lehátek dostatek,čistá ,jen zklamání každý den 50m odliv moře od 15.00 hod. Jinak pozvolný vstup do moře písčitý.

Zdenka J., 04.05.2019, Datum pobytu: 19.4. - 30.4.2019
Oblast: Bali Bali, Nusa Dua Beach, Hotel: Bali Tropic

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,4 Hotel Grand Whiz na Nusa Dua, byl příjemný.

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel Grand Whiz na Nusa Dua, byl příjemný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl menší, bez skříně, pouze vyklenek na ramínka, ostatní věci jsme měli v kufrech. Každý den úklid a výměna ručníku.

Strava
Snídaně - dalo se z čeho vybírat. Vajíčka na spoustu způsobů, hodně ovoce i polévky apod. V restauraci byl velký výběr jak na oběd, tak i večeři.

Služby hotelu
Krásný čistý bazén, denně výměna plazovych ručníku

Pláž
Dostupnost byla dobrá, ale hotelova pláž se nám nelíbila, chodili jsme jinam.

Anonym, 29.04.2019, Datum pobytu: 8.4. - 23.4.2019
Oblast: Bali Bali, Nusa Dua Beach, Hotel: Grand Whiz Nusa Dua

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7 V celkovém dojmu a na Bali 5 hvězd, tedy dobra. Nicméně ve Španělsku, či Řecku, by toto byla 3hvezda plus.

  • 6,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
V celkovém dojmu a na Bali 5 hvězd, tedy dobra. Nicméně ve Španělsku, či Řecku, by toto byla 3hvezda plus. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj pro čtyři osoby, byl ve skutečnosti pro tři. Velká dvouluzkova postel a zrezly rozkládací gauč pro jednoho. Takže v tomto nespokojenost. Nehledě, ze gauč byl cely prohnutí do oblouku, tak člověk spal z kopce. Průduchy od klimatizací byli zanesene plísní, takže taky žádná hitparáda....

Strava
Jednotna strava, výběr ze tři jídel tři restauraci. Čtvrtá restaurace indická, absolutně nepoužitelná, ani Indové do ni nechodili. Po týdnu nevíte, co mate jist, protože ze tři jídel, je jedno ostré, druhé kořenene, takže ve výsledku jíte jedno a to samé dokola. Snídaně vyborne. Také se nám stávalo, ze nám chtěli dávat jídlo pro dvě děti, jako pro jednoho a chtěli i voucher za jídlo, který se vystavuje pouze na dospělé osoby. Takže celkové k tomu přistupovali trosku...no snad si klient nebude stěžovat. Nicméně, když jsme oponovali, ze i za malé děti jsme zaplatili plnohodnotnou cenu za zájezd, jak za dospělého, tak s úsměvem na tváři ustoupili našim požadavkům. Jo, ale druhy den to zkusili na novo.

Služby hotelu
Vysoká úroveň, až na úklid. Ten se odvíjel od tipu pro pokojskou. Když jste nechali 20.000Rp, tak úklid byl povrchní, jen úprava postele bez zametani, či luxovani. Pokud jste nechali tip 50.000Rp, tak už to bylo o poznání lepší a vyměnili i ručníky, ale binec pod postelemi byl celou dobu...

Pláž
Na straně tohoto ostrova a v tomto resortu se o pláž starali, takže moc krásné prostředí.

Anonym, 11.12.2018, Datum pobytu: 9.11. - 25.11.2018
Oblast: Bali Bali, Nusa Dua Beach, Hotel: Ayodya Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (4)

1 fotografie

Celkem: 8,6 Dovolená splnila mé očekávání. Jsem velmi spokojená. Krásná příroda a vesnice, chrámy. Je ale vidět, že turismus ničí tradiční způsob...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila mé očekávání. Jsem velmi spokojená. Krásná příroda a vesnice, chrámy. Je ale vidět, že turismus ničí tradiční způsob života. Na některých místech mne předměstí nepříjemně překvapilo - odpadky, špína, nepořádek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Podle toho, jak jsme se seznámili s okolím, jsem velmi ráda, že jsme si vybrali tento hotel. Je v tradičním stylu, což nám umožnilo se seznámit s místními zvyky. Připadala jsem si, jako na Bali a ne někde v Evropě. Příjemné prostředí. Spíše menší komplex, i když tvořen několika budovami. Pokoje byly čisté,každý den úklid a výměna prádla. Klimatizace. Když bych měla něco vytknout, tak osvětlení v koupelně. Ale jinak jsem byla spokojena.

Strava
Strava byla rozmanitá, pestrá, dostatek ovoce a zeleniny. Čerstvé pečivo z pekárny. Výběr různých mas upravovaných pokaždé na jiný způsob a s různými omáčkami, většinou nepálivými. Snažili se vařit tradičně i podle národností ubytovaných hostů. Chutnali mi polévky, i když manželovi moc ne. Sladkosti jsem moc nejedla, ale dle manžela byly většinou hodně sladké. Pouze bych uvítala i více vegetariánských jídel, ale to si už trochu vymýšlím, jak jsem byla zvyklá v hotelech u Středozemního moře.

Služby hotelu
Personál milý, ochotný, většinou všichni umí anglicky. Pohoda.

Pláž
Pláž hned u hotelu. Písčitá. Každý den úklid pláže od řas,občas od nějakého odpadku, které vyplavilo moře. Velký příliv a odliv. Když byl odliv, několik set metrů nebyla v moři vůbec voda. Program si musíte přizpůsobit podle toho, kdy je příliv a odliv. Někde byla v moři tráva,což není příjemné na koupání. Hotely nabízejí vodní sporty. Někomu to vyhovuje, někdo chce mít spíše klid. Na pláži nebylo moc lidí. Pouze výjimečně tam byli rodiče s dětmi. Po celou dovolenou jsem viděla jedno malé dítě s rodiči u bazénu. V bazénu byl bar.

Iveta, 22.10.2018, Datum pobytu: 19.9. - 3.10.2018
Oblast: Bali Bali, Nusa Dua Beach, Hotel: Bali Tropic

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (0)