Recenze hotelů
Bali

Napište svou recenzi

Celkem: 9,2 Bali -úžasný ostrov skvěláčko dovolená

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Bali -úžasný ostrov skvěláčko dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hezký hotel s oázou zelenĕ, čisté pokoje denní úklid

Strava
V cenĕ byla snídanĕ, velký výbĕr - ovoce, zelenina, jogurty, pečivo, sladké slané, džusy, teplá jídla , indoneská jídla, vybere si určitě každý

V hotelu nabdíka jídel z jídelního lístku, ale v okolí velmi dobré restaurace se skvělým jdílem a nápoji

Služby hotelu
V hotelu byly v nabídce masáže, ale 4x dražší, než které se daly sehnat v okolí ve stejné kvalitĕ,

Velmi čistý hotel, vstřicný personál

Pláž
Pláž každý den uklízení, dostatek ručníků, lehátek jak na pláživotopisu tak u bazénu,čisté toalety, u výdeje ručníků opalovací krémy 15 a 25 ochraný faktor a aloe Vera

Jinak na pláži příliš vodních atrakcí, s motorovými čluny, tak byl cítit benzín a bohužel i voda na pláži tomu odpovídala

Iva B., 10.07.2019, Datum pobytu: 22.6. - 7.7.2019
Oblast: Bali Bali, Nusa Dua Beach, Hotel: Novotel Bali Benoa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Nádhera. Ještě nikdy jsem nenavštívila tak bohatou zemi na přírodu. Báječné a milé lidi.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádhera. Ještě nikdy jsem nenavštívila tak bohatou zemi na přírodu. Báječné a milé lidi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo na hotelu čisté, každý den uklizené s terasou a klimatizací. Super

Strava
Měli jsme to jen se snídaní a to s výběrem z americké a z indonéské. Super. Na večeře jsme chodili do města, kde jsme ochutnávali místní pokrmy. Vstřícní lidé co umějí vítat zákazníky.

Služby hotelu
Hotelový personál laskavý, vstřícný a pečlivý

Pláž
Pláže prázdné, protože nebyla sezóna. To nám vyhovovalo????. Oceán teplý super. Ale pobřeží plné palmového listí. To se mi nelíbilo.

Šárka Voříšková, 01.07.2019, Datum pobytu: 16.5. - 28.5.2019
Oblast: Bali Bali, Sanur, Hotel: Taman Agung Beach Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Dovolena byla skvela. Vse na jednicku.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena byla skvela. Vse na jednicku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou opravdu krasne. Sluzby na hotelu perfektni.

Strava
Snidane rozmanite, velky vyber ovoce.

Služby hotelu
Dopurucuji zejmena spa.

Aneta Pachmanová, 01.07.2019, Datum pobytu: 17.5. - 25.5.2019
Oblast: Bali Bali, Kuta Beach, Hotel: Bali Garden Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Celkový dojem z dovolené super :) dlouhý přelet za to vše stojí :) rozhodně doporučuji všem bali navštívit ... asi největší negativ na...

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené super :) dlouhý přelet za to vše stojí :) rozhodně doporučuji všem bali navštívit ... asi největší negativ na bali je poměrně velký výskyt turistů hlavně v kutě ale vše je o zvyku každopádně pokud hledáte klidnou dovolenou ,bali rozhodně vynechte! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování super každý den úklid všechno v pořádku!

Strava
Snídaně nic moc upřímně asi na této dovolené největší minus ale zase sto lidi sto chutí :) není problem si zajít do warungu kousek za hotelem kde se v pohodě najíte za pár korun :)))

Služby hotelu
Hotel super , personální taky , všichni s úsměvem tady není co vytknout !!! :)

Pláž
Na hlavní pláž kuta je to od hotelu možná tou nejpomalejši chůzí cca.5 min :) moc si sice nezaplavete protože jsou tam docela

Velké vlny protože tam z 99% lidi chodí serfovat , každopádně na blbnutí ve vlnách super :)) pláž jinak krásná :) jemný Písek :) každý večer doporučuji zde zajít na jeden z nejkrásnějších západů slunce !!! Který vám vezme dech !!!

David K., 24.06.2019, Datum pobytu: 6.6. - 20.6.2019
Oblast: Bali Bali, Kuta Beach, Hotel: Wina Holiday Villa Kuta

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9 Uzasna dovolena, Bali je proste senzacni. Jina kultura, jini lide..snesli by vam i modre z nebe. Samy usmev a pohoda.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Uzasna dovolena, Bali je proste senzacni. Jina kultura, jini lide..snesli by vam i modre z nebe. Samy usmev a pohoda. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Mensi hotylek, krasny areal plny zelene a super bazen. Rucniky u bazenu zdarma. Soucasti hotelu je i restaurace, super jidlo za dobre ceny.

Vsude cisto, klid, pohoda.

Strava
Snidane kazdy den temer totozna, ale v pohode.

Pláž
Plaz piscita, cista, pozvolny vstup do more. Jen trochu rasy. Voda v cervnu tepla.

Anonym, 19.06.2019, Datum pobytu: 7.6. - 16.6.2019
Oblast: Bali Bali, Sanur, Hotel: Taman Agung Beach Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Krásna krajina, úžasné jedlo, nádherná príroda a zvieratá, určite odporúčam pre ľudí, ktorí chcú aktívnu dovolenku, cestovať a spoznať...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásna krajina, úžasné jedlo, nádherná príroda a zvieratá, určite odporúčam pre ľudí, ktorí chcú aktívnu dovolenku, cestovať a spoznať krajinu Zobrazit celou recenzi

Silvia Kováčová, 03.06.2019, Datum pobytu: 20.5. - 31.5.2019
Oblast: Bali Bali, Sanur, Hotel: Mercure Resort Sanur

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 úžasná dovolená, hodně jsme cestovali a máme plno zážitků, krásná příroda se spoustou milých lidí.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
úžasná dovolená, hodně jsme cestovali a máme plno zážitků, krásná příroda se spoustou milých lidí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
krásný hotel, milý personál, vždy se vám snaží vyjít vstříc a pořád jsou usměvavý

Strava
Úžasná, hlavně jsme chodili do hlavní restaurace, kde jsme si vybírali z lístku, vše moc dobré a krásně servírované. V Italské restauraci také skvělý personál a moc nám chutnalo.

Služby hotelu
Denně uklizeno, voda na pokoji. Během dovolené nám volali i z recepce, jestli je všechno v pořádku.

Pláž
Krásná, čistá, občas v oceánu chaluhy, ale každý den to uklízeli. Oceán má úžasnou teplotu :o)

Michaela Galíčková, 31.05.2019, Datum pobytu: 16.4. - 29.4.2019
Oblast: Bali Bali, Hotel: Sol Beach House Bali Benoa (Benoa)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Luxusní dovolená,hotel doporučuji ,cestovní kancelář i průvodce na výletě hodnotím na výbornou.Fantastickou atmosféru doplnuje...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Luxusní dovolená,hotel doporučuji ,cestovní kancelář i průvodce na výletě hodnotím na výbornou.Fantastickou atmosféru doplnuje architektura hotelu a okolí-famosní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování prostorné pokoje,každý den výměna ručníků i ložního prádla,doplnění vody i set káva,čaj.Plně funkční klimat.Není co vytknout

Strava
Rozmanitá vybere si každý.

Služby hotelu
Hodnotím na jedničku.

Pláž
Pláž krásná,lehátek dostatek,čistá ,jen zklamání každý den 50m odliv moře od 15.00 hod. Jinak pozvolný vstup do moře písčitý.

Zdenka J., 04.05.2019, Datum pobytu: 19.4. - 30.4.2019
Oblast: Bali Bali, Nusa Dua Beach, Hotel: Bali Tropic

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,4 Hotel Grand Whiz na Nusa Dua, byl příjemný.

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel Grand Whiz na Nusa Dua, byl příjemný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl menší, bez skříně, pouze vyklenek na ramínka, ostatní věci jsme měli v kufrech. Každý den úklid a výměna ručníku.

Strava
Snídaně - dalo se z čeho vybírat. Vajíčka na spoustu způsobů, hodně ovoce i polévky apod. V restauraci byl velký výběr jak na oběd, tak i večeři.

Služby hotelu
Krásný čistý bazén, denně výměna plazovych ručníku

Pláž
Dostupnost byla dobrá, ale hotelova pláž se nám nelíbila, chodili jsme jinam.

Anonym, 29.04.2019, Datum pobytu: 8.4. - 23.4.2019
Oblast: Bali Bali, Nusa Dua Beach, Hotel: Grand Whiz Nusa Dua

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Dovolená na Bali byla splněním snů mých i mojí sestry, které jsem pobyt věnovala jako dárek k 50tinám. Vyšlo nám opravdu vše - počasí,...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená na Bali byla splněním snů mých i mojí sestry, které jsem pobyt věnovala jako dárek k 50tinám. Vyšlo nám opravdu vše - počasí, výlety, úžasný místní průvodce (mluvící i česky), krásné ubytování a úžasní místní lidé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování krásné, denně uklizeno a měněny ručníky i povlečení. Doplňován minibar. Není co vytknout.

Strava
Strava skvělá. Na hotelu vařili skvěle. Nebylo nikdy nic, co by nám nechutnalo.

Služby hotelu
Služby na excelentní úrovni. Všichni usměvaví a milí, vždy ochotní a nápomocní. To se v Čechách nezažije.

Pláž
Pláž menší, ale útulná. Vždy dostatek lehátek (byly jsme se sestrou na začátku sezóny, v období konce dešťů a počátku jara). Celý den uklízena od řas - tím, jak se střídal příliv a odliv.

Iva Voříšková, 29.04.2019, Datum pobytu: 9.4. - 25.4.2019
Oblast: Bali Bali, Hotel: Sol Beach House Bali Benoa (Benoa)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)