Recenze hotelů
Durrës - Albánie

Napište svou recenzi

Celkem: 5 V nabídce byl trezor zdarma, nebyl žádný, ručníky na pláž zdarma, nebyly žádné a to byla potíž, protože jsme vlastní neměli. Delegát...

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
V nabídce byl trezor zdarma, nebyl žádný, ručníky na pláž zdarma, nebyly žádné a to byla potíž, protože jsme vlastní neměli.

Delegát nekomunikoval a problémy jsme si museli řešit sami. U hotelu si neužijete klid. Do noci zde hraje velice, velice hlučně

hudba. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Po výměně nevyhovujícího pokoje jsme byli spokojeni.

Strava
Málo pestrá a chyběla nám sládká tečka nakonec

Služby hotelu
Není možné se domluvit jinak než anglicky nebo albánsky. Když máte problém a neumíte řeč a delegát nekomunikuje nikdo nepomůže.

Pláž
Velmi pěkná, moře pěkné

Miloslava Čumpelíková, 08.08.2022, Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2022
Oblast: Albánie Albánie, Durrës, Hotel: New Akileda

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Hotel velmi pěkný. Pláž první den špinavá (zakalená voda, odpadky), další dny již to bylo lepší. Mělké moře plné lidí. Na promenádě...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 3 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel velmi pěkný. Pláž první den špinavá (zakalená voda, odpadky), další dny již to bylo lepší. Mělké moře plné lidí. Na promenádě soupsta atrakcí (střelnice, kolotoče). Neustále ze všech možných stran hrála hudba. Nedoporučuji pro ty, kteří hledají odpočinek (klid).

Velmi dobrá služba delegáta, problémy se snažil vyřešit, byl velmi milý a zábavný. Absolvovali jsme s ním výlety, které byly zajímavé, poutavé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Opravdu malý rodinný hotel. Celkově čistý, každý den uklízeli, měnili ručníky, povlečení, ... . Příjemný personál. Ubytování doporučuji.

Strava
Vždy se dala něco vybrat. Hodně zeleniny a masa.

Anonym, 04.08.2022, Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2022
Oblast: Albánie Albánie, Durrës, Hotel: Besani

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8 Dovolená byla moc pěkná. Užili jsme si to.

  • 10 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla moc pěkná. Užili jsme si to. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel krásný, čistý. Pokoje také velmi pěkné, úklid každý den. Nemůžeme si stěžovat, vše fungovalo tak jak má. Klimatizace tichá a funkční.

Strava
Strava průměrná. Hlad jsme neměli, ale nějaký gastronomický zážitek to nebyl. Maso většinou bylo velmi vysušené. Ale všeho bylo dost, stále chybějící doplňovali. Velmi pozitivně hodnotíme velký výběr ovoce, bylo vždy nejméně šest druhů. Zákusků bylo také mnoho.

Služby hotelu
Služby hotelu vynikající.

Pláž
Pláž dobrá, lehátek a slunečníků dostatek. Jinak moře chladnější, ale aspoň osvěží.Vstup do moře po schůdkách, to není nic hrozného, horší je, že asi tak dva metry okolo schůdků jsou kameny a to je docela nepohodlné.

Edita M., 04.08.2022, Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2022
Oblast: Albánie Albánie, Durrës, Hotel: Royal G

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 S objednaným a po té i absolvovaným zájezdem jsem spokojen. Zjednodušeně řečeno, určitě cena vers."výkon" je minimálně v...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S objednaným a po té i absolvovaným zájezdem jsem spokojen. Zjednodušeně řečeno, určitě cena vers."výkon" je minimálně v rovnováze. Ačkoli hotel, tak je inzerováno, je opravdu úplně nový a některé drobné práce je potřeba ještě dokončit, určitě vyhovuje požadavkům na kvalitní dovolenou. Dále je nutné zmínit skvělou obsluhu na baru, pláži i při úklidech pokojů. Také služby delegáta byly plně profesionální a v požadovaném rozsahu. Ještě musím zmínit, že jsem před odletem na dovolenou přečetl asi čtyři recenze od navrátivších se klientů a po pravdě, trochu jsme s rodinou a přáteli znejistěli. Všechny recenze byly veskrze negativní. Po příjezdu do hotelu jsem ale vše pochopil. Stěžovali si zejména ti lidé, kteří si např. myslí, že pohledový beton je nedokončená konstrukce, že když podlaha, tak jedině s kobercem, že architekt nemá vkus, že na pláži by měl být větší komfort, že ochotný personál hotelu vč. delegáta musí být ještě ochotnější, neboť jde přeci o pětihvězdičkový hotel a oni již byli v pětihvězdičkovém hotelu několikrát ubytováni a takto to nikde nevypadalo.

A pak přijdou do společné jídelny na večeři v mokrých plavkách.

Proto radím ostatním: nenechte se odradit těmito "světáky", dovolená v uvedeném hotelu opravdu stojí za to ! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Spokojenost. Každodenní úklid, výměna ručníků, doplňování hygienických prostředků

Strava
Velice pestrá a chutná. každý si určitě přijde na své a určitě nebude strádat. Obzvlášť musím vyzdvihnou vysokou kvalitu místních sýrů všeho druhu.

Služby hotelu
Velice ochotný personál, každodenní zajištění živé hudby na terase hotelu, velice příjemné zpestření jednoho večera latinskoamerickými tanci .

Pláž
Perfektně udržovaná, každý den vyčištěná, lehátka včetně uvedení do původních pozic a vše kontrolováno a hlídáno "ostrahou" pláže.

Na pláži bylo dost hostů a klientů, ale to odpovídá vybranému termínu naší dovolené.

Ing. Jiří Podaný, 04.08.2022, Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2022
Oblast: Albánie Albánie, Durrës, Hotel: Epidamn White Sensation

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 2.8 Návštěvu Albánie rozhodně doporučuji, ale určitě ne v tomto hotelu. Hotel je inzerovaný jako 4*, ale ve skutečnosti je tak 2*. Fotky,...

  • 3 Ubytování
  • 1 Strava
  • 5 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Návštěvu Albánie rozhodně doporučuji, ale určitě ne v tomto hotelu. Hotel je inzerovaný jako 4*, ale ve skutečnosti je tak 2*. Fotky, které jsou zde k vidění nejsou z hotelu Marika. Pokoje ani recepce takto opravdu nevypadají. Uvádí se, že hotel prošel rekonstrukcí, možná tak zvenku, ale uvnitř rozhodně ne. Nechápu, že v době koupě zájezdu měl hotel tak dobré hodnocení, pravděpodobně hodnotili lidé, kteří na takové dovolené byli poprvé a nemají s čím srovnávat. Dovolenou v tomto hotelu nedoporučuji! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování opravdu hodně skromné a malinké. V pokoji postel a jedna skříň. Málo místa k pohybu po pokoji nebo k odložení věcí. O kvalitě matrace se ani nevyjadřuji. Nechápu, jak v tomto roce a hotel, který se inzeruje jako 4* může mít pérovou matraci, která tlačí a nedá se na ní vyspat. Přijdete si jako na lodi. Jak se na dvoulůžkové matraci jeden pohne, druhý to díky pohybu celé matrace ihned ucítí.

Koupelna byla navržena asi pro skřítky. Prostorově objebnější člověk se v ní sotva otočí. Sprchový kout je ihned vedle toalety, takže je k toaletě špatný přístup a stane se vám, že i sprchový kout urazíte prsty na nohou.

Strava
Tak strava byla úplně nejhorší. Pořád to stejné, bez chuti, studené. Obsluha asi neví, že chafing má jídlo udržet teplé, je tedy potřeba ho mít zastrčený v elektrice a uzavírat je, aby se jídlo dalo jíst teplé a ne studené, jako tomu tak bylo. Malý výběr, vždy tak tři možnosti. Snídaně se opakovaly úplně. Skoro žádné ovoce, zelenina a moučníky. Strava opravdu neodpovídala all inclusive.

Služby hotelu
Pokoje uklizené, ručníky každý den čisté.

Co se týče personálu na baru a v jídelně tak o ničem. Vše hrozně dlouho trvalo.

Pláž
Pláž byla kousek od hotelu, ale cesta k ní žádný zázrak, špinavá, rozpadlý chodníček. Na pláži chyběly odpadkové koše, takže to tam podle toho tak i vypadalo…

Petra H., 02.08.2022, Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2022
Oblast: Albánie Albánie, Durrës, Hotel: Marika

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7.6 Kdo chce klidnou dovolenou a nechce moc cestovat, je to ideální. Pokud s dětmi, tak 6+. Menší by se tam nudily. Tento hotel a vedlejší...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Kdo chce klidnou dovolenou a nechce moc cestovat, je to ideální. Pokud s dětmi, tak 6+. Menší by se tam nudily. Tento hotel a vedlejší byly na dobré úrovni, ale okolí nic moc. Jakmile jsme se vydali na ulici, pokoupit suvenýry, byli tam žebraví dospělí a vysílali i děti. Ale nic dramatického.

Tento i vedlejší hotel měly po večerech i nějakou hudbu, ale kolem 23-00 byl už klid a pak absolutní ticho.

A velká pochvala pro delegáty CK. Ti byli skvělí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel měl dobře udělanou klimatizaci , které bez problémů fungovala. Každý den se pokoje uklízely.

Strava
Strava super. Nedá se nic vytknout.

Pláž
Pláž docela čistá. Lehátka v ceně a každý večer ji uklízeli. Přístup do vody byl po schůdkách/schodech, ale žádný problém. Občas tedy se i po uklízení našli u některých slunečníků nedopalky, ale opět, nic dramatického. Další den tam už nebyly.

Ručníky na lehátka zadarmo.

Veronika H., 01.08.2022, Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2022
Oblast: Albánie Albánie, Durrës, Hotel: Royal G

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Krásná dovolená, čisté moře, krásná dlouhá pláž, vše splnilo naše očekávání.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená, čisté moře, krásná dlouhá pláž, vše splnilo naše očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel nádherný, pokoje čisté, každý den úklid a čisté ručníky i v ostatních částech hotelu se stále uklízelo(společná sociální zařízení před jídelnou a u bazénu) stále čisto a velmi milý a vstřícný personál. Hotel hned u pláže, plážová lehátka parádní, opět vždy čistý ručník na pláž, maximální komfort.

Strava
Ovoce, zelenina, místní speciality, výběr z mnoha jídel, káva, pití, voda, vše k dispozici. Příjemné posezení uvnitř i venku u hotelu. Velmi příjemné prostředí.

Služby hotelu
Perfektní-viz výše

Pláž
Před naším hotelem vstup do vody z několika schůdků se zábradlím, hloubka asi 50 cm, trochu kamínků a potom už jen píseček. Stačilo se asi 500m . Kousek vedle už vstup do moře rovnou z písečné pláže. Pláž čistá, každé ráno uklizená.

Vladimíra K., 25.07.2022, Datum pobytu: 4.7. - 11.7.2022
Oblast: Albánie Albánie, Durrës, Hotel: Royal G

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 3.4 Celkovy dojem špatný

  • 2 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Celkovy dojem špatný Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi špatné

Strava
Velmi dobrá

Služby hotelu
Špatné

Pláž
Pěkná a čistá

Růžena Ondrušková, 21.07.2022, Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2022
Oblast: Albánie Albánie, Durrës, Hotel: Epidamn White Sensation

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (1)

Celkem: 10 Prvý raz v živote som skonštatoval, že sem by som sa vrátil.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Prvý raz v živote som skonštatoval, že sem by som sa vrátil. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pekne, čisté, útulné.

Strava
Pestrý výber a chutné

Služby hotelu
Zlatý štandard

Pláž
Čistá, hneď pri hoteli.

Ivan Gandžala, 21.07.2022, Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2022
Oblast: Albánie Albánie, Durrës, Hotel: Besani

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 8.4 celkově jsme z dovolené spokojeni.

  • 8.5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
celkově jsme z dovolené spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo pěkné

Strava
Malý výběr masa a příloh jinak jídla dost velký výběr zeleniny a ovoce. Káva jen u snídaně a jen z automatu který občas nefungoval.

Služby hotelu
Bylo dost personálu uvnitř hotelu i venku takže spokojenost.

Pláž
Pláže patřící k hotelu byly celkem udržované voda v moři je zakalená na nějaké šnorchlováni hned zapomeňte

Ladislav Berka, 18.07.2022, Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2022
Oblast: Albánie Albánie, Durrës, Hotel: Prestige Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

noční hotel 1 fotografie