Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 9 Celkový dojem z dovolenky je skvelý, vrátili sme sa na toto miesto po 4-krát.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolenky je skvelý, vrátili sme sa na toto miesto po 4-krát. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Boli sme ubytované v izbe na prízemí, situovanej blízko pláže. Izba bola priestranná, vynovená, všetky spotrebiče fungovali.

Strava
Pestrá, výborná, vždy si bolo z čoho vybrať.

Služby hotelu
Adekvátne 5* hotelu, vporiadku.

Pláž
Pláž je skvelá, keďže sme sa sem vrátili po 4-krát, vedeli sme a poznali, co nas tu čaká a boli sme maximalne spokojné.

Mária P., 12.11.2018, Datum pobytu: 17.10. - 27.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Prima Life Makadi Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Spokojení, nemám výhrady.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Spokojení, nemám výhrady. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
hotel je přímo napojený na lázně, čisté, moderní pokoje, personál hotelu vstřícný a ochotný, mluvil anglicky, německy i česky. Dokonce nám dali zdarma přistýlku, i když jsme ji neměli ve smlouvě.

Strava
Měli jsme zaplacený kvůli dítěti all inclusive, takže jedno pití k jídlu zdarma i pro dítě. Obědy neměli tak bohatou nabídku, ale jelikož jsme na nich byli téměř sami, tak mísa byla zcela plná. Strava byla zdravějsí, hned na začátku pobytu nás vystrašil jeden Čech, že nevaří dobře, ale opak byl pravdou, knedlíky ale nečekejte. K snídani bohatá nabídka salámů, šunek a sýrů, výborná slanina, klobásy, párky(to opravdu Madáři umějí), čerstvá zelenina. K večeři k nabidce minimálně tři jídla, převaha vepřového, kuře bylo snad jen v řízku,i po 19.30 nabidka všeho dostatečná, doplňovali, takže když to polopenzáči v 18.00 vyzobali, nemuseli jste mít strach, že večer nic nezbyde a najedli jste se v klidu bez turistů, ale jinak dostatek místa k sezení i v 18.00.

Služby hotelu
Hotel byl čistý, nový, moderní pokoje, akorát nešel žádný český kanál. K dispozici lednička, konvice.Uklízeli dopoledne.

Pláž
Lázně jsou přímo napojeny na hotel, dostanete župan a suchou nohou v teple rovnou do bazénu. akorát nám v průběhu pobytu zmenšili venkovní termální bazén, tak tam pak nešlo plavat a bylo to více husté, na plavání jen pak ráno a večer po 18.00 než se zaplnilo lidmi. v venkovním termálním bazénu pro dospělé manžel zažil i show s důchodci, jež tam sedí celé odpoledne, nejdou se ochladit a hydratovat tekutinami, a pak je z toho odveze rychlá, takže pozor na kolaps z přehřátí.Lázně skrývají vyžití i pro děti, dětskou saunu, písek na hraní, spoustu blbinek k zábavě. K dispozici jsou i občerstvovací bary, jež jsou levnější než u nás, dobrá Deutscher Café, udělají vám obr bagetu, obloženou housku, i to pivo mad´arské ušlo. na výlet můžete ke Kis Balatonu, Balaton, všude na trhu vám vezmou Eura, ani vás neoberou, přepočítávají to vzorně, takže jsem opravdu forinty nepotřebovali, na lázních berou kartu.

Hana H., 12.11.2018, Datum pobytu: 4.11. - 8.11.2018
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Zalakaros, Hotel: Park Inn Radisson

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,2 Je veľmi nepríjemné keď unavení prídete z letiska konečne na hotel a ubytuje vás až o 4 hodiny... Ale ešte horšie je to ze vám nedajú ani...

  • 3 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Je veľmi nepríjemné keď unavení prídete z letiska konečne na hotel a ubytuje vás až o 4 hodiny... Ale ešte horšie je to ze vám nedajú ani náramok takže kávu a nápoje si musíte platiť!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starší hotel ale žiaľ veľmi zanedbaný, najmä lobby v hroznom stave, schatrale zariadenie a všade prach a špina. Takisto kúpeľňa v prisernom stave, izba ešte akotak

Strava
Raňajky a obedy biedne, večer celkom fajn. Veľmi špinavé a rozbite automaty na nápoje.

Služby hotelu
Priemerne

Pláž
Pláž fajn mala síce ale nebolo veľa ludi

Vladimíra Maárová, 12.11.2018, Datum pobytu: 31.10. - 7.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Le Pacha Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Nádherný hotel.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherný hotel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásný pokoj (v koupelně nám však chyběl fén na vlasy).

Strava
Skvělé.

Služby hotelu
Rozmanité

Pláž
Čistá pláž s krásným přístupem do vody. Vhodné pro všechny věkové kategorie.

Eva B., 12.11.2018, Datum pobytu: 4.11. - 7.11.2018
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Ibis Styles Dubai Jumeira

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Celková spokojenost.V Egyptě jsme již byli několikrát a tady to nemělo chybu.Ubytování moc pěkné,úklid provázen denně a taky...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celková spokojenost.V Egyptě jsme již byli několikrát a tady to nemělo chybu.Ubytování moc pěkné,úklid provázen denně a taky spokojenost.Všude čisto a personál vstřícný.Můžeme jen a jen doporučit.Rádi se sem zase vrátíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita ubytování byla na úrovni.Pokoj poměrně velký a koupelna také.Denně čisté ručníky.

Strava
Strava byla pestrá a velmi chutná.Nikdy se nestalo ,že by se něčeho nedostávalo

Služby hotelu
Animační programy byly pěkné a měli spád.Pouze síť Wi-Fi byla i v recepci a lobby baru nedostupná.Stále indikovala stav Připojeno,ale nikdo se k ní nikdy nemohl připojit.Tento stav se za celou dobu nezměnil.

Pláž
Na pláž to bylo pár metrů.Pláž čistá a vstup do moře dobrý.Možnost šnorchlování malá.Jinak celkový dojem -Vynikající.

Jan Havel, 12.11.2018, Datum pobytu: 24.10. - 7.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Palm Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 super dovolená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
super dovolená Zobrazit celou recenzi

Anonym, 12.11.2018, Datum pobytu: 28.10. - 8.11.2018
Oblast: Svět Svět, Hotel: MSC Divina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Krásné bazény, zaměstnanci příjemní, moc mě potěšilo kolik z nic mluvi česky. Dovolená je taková jakou si ji uděláme ☺

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Krásné bazény, zaměstnanci příjemní, moc mě potěšilo kolik z nic mluvi česky. Dovolená je taková jakou si ji uděláme ☺ Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl v pořádku, asi jako všude. Jedna voda na den pro nás bylo málo, kor když si s ní i čistíte zuby. Ale pan delegát nám zařídil větší přísun a dokonce i sprej na komáry. Takže super. Chtěl pro nas i lepší pokoje, kvůli zrezlé vaně, ale my jsme nechteli.

Strava
Jídlo bylo dobré, ochucené, ale pořád stejné. Kdo nemá srovnání, bude nadšený.

Služby hotelu
Večerní show byly super, ale animátoři u bazénu jsou otravni. Furt vas někam tahají, na pláži vás zase lákají na výlety a na velbloudy :-D

Pláž
Pláž je nádherná. Široká a dlouhá, čistá .. uprostřed laguna .. vhodne pro deti, je tam dlouho mělko a čisto, žádné kameny.

Jana T., 12.11.2018, Datum pobytu: 31.10. - 7.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Hilton Long Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Laguna 3 fotografie

Celkem: 5 Dovolená se nám líbila. Udělali jsme si vlastní program, vypůjčili jsme si auto a tak jsme si to opravdu hezky užili.

  • 4 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila. Udělali jsme si vlastní program, vypůjčili jsme si auto a tak jsme si to opravdu hezky užili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo tragické. Místo kuchyňské linky malý stoleček, na něm 2 hrníčky a 2 skleničky.

Sedačka v hrozném stavu. V koupelně na nás padala stále tyčka se závěsem, kterým bylo oddělené WC od sprchy.

Jediné zrcadlo, vlastně zrcadélko, které v apartmánu bylo, by bylo dobré tak pro děti. Já při svých 159 cm jsem se musela hodně krčit, abych se viděla. Nebyla tam ani žádná polička, která normálně pod umyvadly bývá, takže jsme všechny věci, které patří do koupelny nosili do ložnice sem a tam. Kulaté zrcadlo mělo průměr cca 30 cm. Děs. Byl to tak trochu holobyt. Bez jediného obrázku, prostě holo. Jediné pozitivum byla ložnice s dost velkou postelí a co je do plusu, tak tam bylo čisto. Takže pokud pojedete do Annapurny, potřebujete se ubytovat dál od recepce, kde jsou apartmány po rekonstrukci a vypadají velmi dobře. Kuchyňská linka, pěkné obklady v celém apartmánu, několik velkých zrcadel, hezké obrázky. Jak když to není jeden a týž hotel.

Strava
Strava byla velmi dobrá. Hodně druhů ryb, steaky, vepřové maso, rýže, brambory, hranolky, zákusek 1 druh, ale velmi dobrý, zmrzlina aj. Ke stravě nemáme připomínek.

Služby hotelu
Úklid byl v pořádku, ručníky jsme měli čisté, ložní prádlo se měnilo dle potřeby. V baru vždy příjemná obsluha.

Službám není co vytknout.

Pláž
Pláž, kterou je možné použít u hotelu je velmi malá s dost špatným přístupem do oceánu. Využili jsme pouze jednou.

Jinak u hotelu velikánský bazén se slanou vodou(odděleno betonovou hrází od oceánu).

Hodně jsme cestovali po ostrově, tak jsme se koupali třeba na krásné světlé pláži v Los Cristianos, která je asi 10 km od Las Galletas nebo v Santiagu na krásné černé pláži. A platí i pro listopad, že voda v oceánu je teplejší než v bazénech.

Miroslava B., 12.11.2018, Datum pobytu: 2.11. - 9.11.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Apartmány Annapurna

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)