Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 6,2 Společnost TunisAir má bohužel dost staré letadla A320 a to jedno s čím jsme přistáli, šlo asi určitě na GO podvozku, to byla rána! Ale...

  • 5,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Společnost TunisAir má bohužel dost staré letadla A320 a to jedno s čím jsme přistáli, šlo asi určitě na GO podvozku, to byla rána! Ale zase klobouk dolu, dostanete i tak za 3 hodinový let jídlo a nealko nápoj dle výběru. Do cílové destinace je cesta autobusem od letiště z Tunisu dost daleká. Ubytování, no luxus nečekejte, ale co se vyplatí je v CK požadovat výhled na moře. Noční klid v Sousse prakticky neexistuje. A pokud se vydáte nakupovat do centra tak rozhodně pozor na pohunky vydávající se za číšníky, že vás dovedou města do obchodu.

Zpáteční let do Prahy o hodinu delší, nad Itálií pilot let zvolnil asi proto, že ve Wieden musel neplánovaně tankovat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel staršího data leč skoro vše v mramoru, hlídaný Security z ulice i od moře. Vybavení pokoje č. 309 s klimatizaci a vše ostatní za příplatek a co máte zadarmo je plíseň ve spárách obkladaček.

Strava
Vše v pořádku.

Služby hotelu
Úklid pokoje a prostor hotelu probíhal denně a byla dodávána na pokoj lahev vody.

Pláž
Pláž byla také denně upravovaná a uklízená.

Vít Tomeš, 12.11.2018, Datum pobytu: 23.10. - 6.11.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Riadh Palms

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

7 fotografií

Celkem: 9 Všechno dle našich představ,organizace i doprava.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Všechno dle našich představ,organizace i doprava. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel čistý, uklizený, prostředí i služby výborné.

Strava
Strav dostatečně pestrá a kvalitní.

Služby hotelu
Bez připomínek.

Pláž
Čistá, nepřelidněná.

Pavel H., 12.11.2018, Datum pobytu: 31.10. - 7.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Mövenpick Resort Soma Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Celkově velmi spokojeni.

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkově velmi spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Rodinný pokoj pro nás zbytečně velký a neútulný. Bohužel pro 2 dospělé, 2 děti a batole jiný typ ubytování nebyl. Krásná udržovaná zahrada plná zeleně a květů. Vhodné pro vozíčkáře či kočárky.

Strava
Strava nebyla špatná, ale ryby byly často tvrdé. Mohl by být více restaurací v resortu (pouze 2).

Služby hotelu
OK

Pláž
Pláž všechna předchozí negativa vymazala. Písečná pro malé děti, hřiště a dětský bazén blízko sebe. Pro dospělé skvělé korály plné života (viděla jsem velkou karetu, morénu, rejnoky... jen při šnorchlování). Pro větší děti hned vedle hřiště na pláž. volejbal, dobré animace. Slunečníky, lehátka a ručníky gratis, sprchy se sladkou vodou a bar na pláži. Kdo chtěl klid, tak mohl jít dále směr korály.

Eva B., 12.11.2018, Datum pobytu: 27.10. - 7.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Brayka Bay Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,6 V 3 hvězdičkovém hotelu jsme byli v Turecku poprvé a nikdy více..

  • 5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 4 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
V 3 hvězdičkovém hotelu jsme byli v Turecku poprvé a nikdy více.. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje malé , celý komplex by potřeboval rekonstrukci . Čisto, pravidelná výměna ložního prádla a ručníků.

Celkem útulné prostředí, až na všudypřítomné slepice a to i v jídelně

Strava
Absolutní absence ovoce , pouze během oběda meloun . Rozmanitá nabídka zeleninových pokrmů a specialit , málo masa - cca 3x týdně .

Občas kombinace, které nás přiváděly v úžas - např. studené špagety přelité jogurtem .

Služby hotelu
Personál vstřícný , usměvavý .

Jen pozor na staršího šéfa baru - pokud se budete bavit nad rámec programu all inclusive bude na vás zkoušet , že jste ještě neplatili . Takové chování je naprosto nepřípustné a neprofesionální!

Pláž
Pláž vzdálena cca 300 metrů , vstup přes kemp. Malá , dopoledne hlava na hlavě ,Dopoledne volněji. Moře klidné , teplé , boty do vody nutné.

Lydie Levá, 12.11.2018, Datum pobytu: 31.8. - 14.9.2018
Oblast: Turecko Turecko, Kemer, Hotel: Golden Sun

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Příjemný zážitek v prodlouženém víkendu, užili jsme si to.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Příjemný zážitek v prodlouženém víkendu, užili jsme si to. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorné pokoje s dostatečnou vybaveností, výhodou je, že každý pokoj má balkón.

Strava
Výborná strava, rozmanitá, velký výběr salátů, zase jsme ochutnali jinou stravu, jen bych prodloužila čas u večeře byla pouze jen na 1 hodinu a při zaplněnosti hotelu to bylo hektické.

Služby hotelu
Příjemná atmosféra, obsluha na úrovni, welness perfektní, byli jsme s manželkou spokojeni a určitě se vrátíme.

Martin S., 12.11.2018, Datum pobytu: 1.11. - 4.11.2018
Oblast: Polsko Polsko, Hotel: Adam (Kudowa)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Welness Kudowa zdroj 1 fotografie

Celkem: 8,2 Pekne

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Pekne Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pekne, vsude cisto

Strava
Vyborna

Služby hotelu
Personal ochotny, usmevavy

Pláž
V obdobi naseho pobyru predevsim ruska klintela, lehatka na plazi jsem si rezervovali jiz brzo rano, ale i presto zde nebylo preplneno, mnoho lidi vyuzivali lehatka u bazenu

Anonym, 12.11.2018, Datum pobytu: 3.11. - 8.11.2018
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Smartline Ras Al Khaimah Beach Resort (ex. Bin Majid Beach Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Plaz 2 fotografie

Celkem: 10 Dovolená se naprosto vydařila, ubytování, služby, vše odpovídalo nabídce.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se naprosto vydařila, ubytování, služby, vše odpovídalo nabídce. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl prostorný, dobře zařízený. Jediným nedostatkem byla absence čehokoliv, na čem by se daly sušit plavky, župan, osuška.

Strava
Se stravou jsme byli nadmíru spokojeni. Každý si mohl vybrat, jakému typu stravování dává přednost.

Služby hotelu
Nemáme výhradu.

Pláž
Vzhledem k tomu, že tato dovolená nebyla spojena s pobytem na pláži, není možné hodnotit.

Růžena M. R., 12.11.2018, Datum pobytu: 5.11. - 9.11.2018
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Balaton, Hotel: Danubius Health Spa Resort Aqua

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,2 Do hotelu jezdím již několik let,je tam milý personál,ochotný,rychlý,namém pokoji se vzorně uklízelo každý den,dobré koupání,trochu by se...

  • 10 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Do hotelu jezdím již několik let,je tam milý personál,ochotný,rychlý,namém pokoji se vzorně uklízelo každý den,dobré koupání,trochu by se měla zlepšit strava,ale nejsem náročná,má dobrou polohu v centru.Těším se tam zase v dubnu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Zařízení je trochu starší,hlavně logobar by potřeboval mít lepší sedačky.Jinak jsem spokojená,pokoje ,alespoň můj byl čistý,s denní výměnou prádla.

Strava
Stravu jsem zažila ,/třeba v Marsa alam pestřejší a chutnější,ale nejsem náročná,každý si vybral,možná na pláži oběd by mohl mít víc pestrostí,hodně lidí tam zůstávalo

Služby hotelu
Výborné,ochota,pozornost,žádné problémy

Pláž
Vstup do moře trochu kamenitý,někdy znečišťují vodu lodě,které tam kotví

Zdenka Šperlingová, 12.11.2018, Datum pobytu: 24.10. - 7.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Le Pacha Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Dojem zmiešaný / v Egypte sme boli aj pred 3 rokmi - hotel Arábia, máme s čím porovnať/ - 1. informácia - dávajte bakšiš - toto sme...

  • 5,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Dojem zmiešaný / v Egypte sme boli aj pred 3 rokmi - hotel Arábia, máme s čím porovnať/

- 1. informácia - dávajte bakšiš - toto sme počuli na každom kroku a v každom odporúčaní delegátov Egypťanov - aj v hoteli aj na výletoch..., bolo to otravné, človek rád dá bakšiš, ale nech niečo urobia !!!

- pre 2 osoby 1,5 l fľaša vody denne, vodu sme si kupovali !!!

- zaplatili sme si pobyt all inklusive - raz nebolo víno biele, potom červené, potom pivo, ružové víno - červené zriedené s vodou...

- výlet do Luxoru a výlet na more / ponorka, šnorchlovanie, Orange bay/ boli super, veľká vďaka delegátom

- predavači v obchodoch - maximálne drzí a doterní, otravovali a boli neodbytní !!!

- zlá skúsenosť na večeri A la carte v Libanonskej reštaurácii,

- kvalita ubytovania i stravovania priemerná ? - od hotela obsadzovaného nemeckými i rakúskymi cestovkami sme čakali ďaleko viac

- pri odchode - aj keď bolo viacero Slovákov - len anglicky hovoriaci delegát, pre 2 Maďarov - bol maďarsky hovoriaci

- spojenie ETI a CET nie je šťastná voľba, viac nám vyhovoval slovenský al. český delegát cestovky

- lety v pohode, v lietadle hovorili len po anglicky, pred pristátim v BA krásnou slovenčinou ponúknutá kúpa lacných cigariet na palube lietadla ...

- určite nebudeme odporúčať hotel Siva Grand Beach - veľké sklamanie

- do Egypta sa už nechceme viac vrátiť Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie - priemer, na 1. pohľad izba pekná, ale :

- zadubené - špinavé posteľné prádlo !!!, prádlo a plachta s malými dierami

- plachta nad posteľou pozaťahovaná, pokrčená, na hrdzavých tyčkách

- lampy pri posteli - pôvodne asi mramorové - natreté farbou na stenu

- nebola žiadna šnúra na vešanie prádla

- osušky na pláž 1 zánovná, 1 obtrhaná - to sa opakovalo

- upratovač ochotný, len keď sa dával bakšiš

Strava
Jedla bol dostatok - s kvalitou to bolo zlé,

nebolo ovocie - len malé jablká, zelené nedozreté banány, hrozno pooberané na guličky, čerstvé datle - trpké ako blen,

zeleniny - bolo dosť aj čerstvej aj v šalátoch,

mäso - väčšinou mleté...

zákusky - niekedy dobré, niekedy všelijaké...

na raňajky - čerstvá ovocná šťava len za poplatok

info delegáta - máte výbornú stravu, v Grand hoteli a v Grand resorte je to oveľa horšie,

- pokazila som si asi na 5. deň žalúdok a doniesla som si helikobaktera !!!

Služby hotelu
Animátori

Otravovali nám život ANIMÁTORI, po príchode do hotela sme promtne dostali izbu na

3. poschodí - priamo nad diskotékou /za bakšiš/, na izbe sa nedalo pozerať telku, rozprávať - ani pri zatiahnutých hrubých i tenkých závesoch - tak ryčala diskotéka /hlavne basy/. Po reklamácii o 22,30 hod nám sľúbili výmenu izby na 2. deň o 12,00 hod - tam vraj nebude nič počuť... Počuť bolo, len o niečo menej. Aj programy cez deň boli príliš hlasné - hudba 18 - 20 ročných animátorov otravovala aj na pláži vzdialenej asi 200 - 300 m.

Cca 80 % hostí boli dôchodcovia - program robili uletení puberťáci, o 20,30 hod večer program pre deti - tancovali 4 animátori, 4 rodičia a 3 malé deti ..., robili opakovene paródiu na tučné ženy - prezlečení za ženy, takto chodili aj na večeru...viacerí sa pohoršovali nad tým - boli max. trápni...

Recepcia - veľmi ochotní, kým nebol problém, keď bol - tak Vám nerozumeli: bola možnosť 2 x za pobyt ísť na večeru A la carte, 1. večera bola v rezorte - talianska reštaurácia - bola to príjemná zmena, večer i pitie bola grátis

2. večera - v Libanonskej reštaurácii vedľa hotela, večera bola grátis. Po príchode sme čašníkovi 3 alebo 4 x povedali, sme z hotela SIva/náramky/ a ideme na večeru A la carte, nápoje si platíme. Večera bola fantastická - polievka, šaláty i druhé jedlo - 4 druhy mäsa, hranolky, ryža, obloha. Prekvapenie nakoniec - celú večeru sme si mali zaplatiť, po vyjednávaní na recepcii v Siva nám urobili zľavu z 32,- na 25,- E. Napriek výbornému jedlu sme si pripadali podvedení a oklamaní, a znechutení celým Egyptom, nešlo o peniaze, išlo o princíp...nedodržali, čo núkali...

Pláž
pláž čistá a upravená, uprataná aj so slnečníkmi cca 200 - 300 m od hotela s pieskovým jazykom, možnosti šnorchlovania boli, ale podvodný svet nebol taký krásny a farebný ako V Arábii

Mária Halušková, 12.11.2018, Datum pobytu: 30.10. - 9.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Siva Grand Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Od 27.9. - 7.10. 2018 Teplota stále kolem 30 C - 1x bouřka. Dovolená proběhla v pohodě a k naší naprosté spokojenosti, ovšem záleží na...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Od 27.9. - 7.10. 2018

Teplota stále kolem 30 C - 1x bouřka.

Dovolená proběhla v pohodě a k naší naprosté spokojenosti, ovšem záleží na tom kdo co od dovolené očekává. Delegátka moc iniciativou nepřekypovala a po rozhovoru s dalšími dovolenkáři jsme zjistili, že je to již asi dlouhodobá záležitost. Nám to nevadilo, protože si většinou organizujeme akce samostatně, ale aby někdo zapomněl upozornit klienty na podrobnosti odletu(nás se to netýkalo), tak to nebude asi v pořádku. Tento hotel je menší, poklidnější a prakticky bez dětí, takže větší klídek jak v hotelu, tak i při stravování a při

posezení na terase u baru. Neexistují prakticky žádné animační programy, ale kdo chce, tak se večer sám zabaví. Před hotelem je rušnější ulice s obchody, ale v noci jsme nezaznamenali žádný výraznější hluk.

Všude prakticky můžete platit v eurech, jen při návštěvě placených památek eura neberou, ale kousek odtud byla směnárna. Nikde jsme se nesetkali, že by se nás někdo snažil "natáhnout" a všude byli ochotní, vše předvedli, ale nic nevnucovali a s úsměvem se rozloučili. Se smlouváním to nebylo už tak horké, ale občas se něco usmlouvat povedlo.

Jinak organizace zájezdu probíhala prakticky bez problémů.

V hotelu bylo ubytováno cca. 80% německých turistů a zbytek ruských + my.

Tento hotel bych asi doporučil starším ročníkům. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Protože jsme dorazili až v noci, tak nás poprosili, zda bychom tu jednu noc dospali v tzv. ekonomy pokoji, což nám nevadilo. Jednalo se o pokoj v podkroví a do postele se lezlo v silném předklonu :o)), ale byl plně vybaven včetně hygienických potřeb, lahve vody a balíčku s občerstvením + v recepci kávička. Druhý den dopoledne nás přesunuli do dvoulůžkového pokoje s tv, menší lednicí, trezorem, klimatizací, v koupelně fén + hygienické potřeby(mýdlo, šampón, tělové mýdlo). U pokoje byl malý balkón, z kterého byl výhled na moře a na ulici s obchody. Všude bylo čisto a každý den úklid s případným doplněním hygienických potřeb, s výměnou ručníků a povlečení(nevím jak často, ale stále čisté), každý den láhev pitné vody, protože vodu z kohoutku k pití nedoporučují. Dobrovolně za takovýto úklid jsme nechávali na přikrývce 1 euro jako bakšiš, který ale na nás nikdy nikdo a nikde nevymáhal.

Strava
My nejsme žádní velcí jedlíci a manželka byla strašně spokojená, že nemusí vařit a mýt nádobí, takže jí by asi nevadil ani chleba s máslem.

Hlavně bylo v jídelně vždy vzorně čisto a akční obsluha, která vás při obědě a večeři okamžitě

obsloužila pitím dle přání.

Jídlo bylo podáváno klasicky "samoobsluha".

K snídani několik druhů čerstvého pečiva, kuchař připravoval vajíčka na různé způsoby dle přání, někdy pekl i palačinky, na výběr sladké-slané pečivo, salámy, sýry, džemy, ovoce, zelenina, káva, různé čaje atd.

K obědu bylo většinou několik jídel formou zeleninových směsek - paprika+rajčata+houby+atd.+ většinou kuřecí maso. Jako hlavní příloha byla většinou rýže, ale v některých směskách byly brambory a většinou byly k mání i nějaké těstoviny. Každý den byly dva druhy polévky, stále bylo k dispozici pečivo, zelenina, těstovinové saláty, zeleninové saláty, moučníky a ovoce.

Večeře byla podobná jako oběd, ale pestřejší výběr jídla s prakticky každodenním grilováním (ryby, maso, něco jako karbanátky) a jako další příloha hranolky.

Myslím si, že si každý v pohodě vybere a nezhubne.

Služby hotelu
V hotelu jsme se nesetkali s žádným negativním chováním a s naší německo-anglicko-ruskou řečí jsme se vždy s ochotným personálem domluvili.

Wifi byla k dispozici zdarma jak v recepci, tak i na terase u baru. Já jí chytal i v rohu na balkóně ve třetím patře.

Pláž
Pláži jsme říkali, že jdeme na "ubytovnu", protože vyhrazená část pro hotel nebyla moc velká a lehátka se slunečníky(vše zdarma) byla na sebe značně namačkaná. Protože hotel je umístěn na začátku-konci dlouhé pláže, tak je v těchto místech již užší, ale o kousek dál na tom byli ještě hůře. Směrem ke středu pláže se značně rozšiřuje a tam je ta situace již v pohodě, ale na koupání to plně stačilo. Pochopili jsme, že je nejlepší po snídani si na pláži zabrat místa a ponechat na lehátkách osušky, nejlépe akčnímu správci, který již třetí den zdravil "Ahoj kamarád", obden pustit euro a do večera bylo místo bez problému, ale vždy se tam místo našlo i odpoledne. Všude u lehátek byly pod stolečkem květináče, které sloužily jako odpadkové koše, takže všude bylo čisto a správce je i několikrát denně vysypával.

U vchodu na pláž byla k dispozici sprcha, kohoutek k umytí nohou a převlékací kabinka.

Vzdálenost od hotelové terasy byla cca. 10 m.

Pláž byla písčitá a s pozvolným vstupem do vody.

O kousek dál byla možnost si zakoupit vodní kratochvíle.

Karel K., 12.11.2018, Datum pobytu: 27.9. - 7.10.2018
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Sun Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

pohled z balkónu 5 fotografií