Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 7,8 Velmi dobré

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi dobré Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Občas by to chtělo nějaké opravi

Služby hotelu
Služby dobré obsluha a zaměstnanci super

Pláž
Čista pláž pořád někdo uklízí.pozvolný přístup do moře vhodné pro děti.

Lukáš Mostecký, 13.11.2018, Datum pobytu: 3.11. - 10.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Mirage Bay Resort & Aquapark (ex. Lilly Land)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 S týmto rezortom som bol veĺmi spokojný. Skvelé služby, čistota, výborná gastronómia s bohatým výberom, ochotný a ústretový personál...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
S týmto rezortom som bol veĺmi spokojný. Skvelé služby, čistota, výborná gastronómia s bohatým výberom, ochotný a ústretový personál... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super.

Strava
Top.

Jaroslav Belko, 13.11.2018, Datum pobytu: 3.11. - 10.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Albatros Palace Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,4 Celkovo dovolenka strávena v Ománe- Fanar Hotel & Residences bola dokonalá. Cítili sme sa ako v raji. Krásne teplučke počasie, more...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkovo dovolenka strávena v Ománe- Fanar Hotel & Residences bola dokonalá. Cítili sme sa ako v raji. Krásne teplučke počasie, more dokonale vyhriate. Jedine čo by som odporučila keby začali robiť cestovky zájazdy na 11dní/10nocí. Týždeň bol málo a dva týždne veľa :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásne čisté upravené izby. Nič nám nechýbalo.

Strava
Strava bola taktiež super. Každý si našiel to svoje pravé orechové:)

Pláž
Pláže boli nádherné. Jedine čo ich špatilo boli špaky po cigaretách :(

Daniela V., 13.11.2018, Datum pobytu: 3.11. - 10.11.2018
Oblast: Omán Omán, Salalah, Hotel: Fanar Hotel and Residences

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Nejvíce jsem byla nadšená z podmořského života, kvůli kterému jsem do Egypta jela, a který byl u tohoto hotelu velice pestrý a krásný

  • 10 Ubytování
  • 5 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nejvíce jsem byla nadšená z podmořského života, kvůli kterému jsem do Egypta jela, a který byl u tohoto hotelu velice pestrý a krásný Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo v pořádku, tak jak jsem očekávala. Hotel byl pěkný a čistý

Strava
Jídlo mě docela zklamalo. Většina jídla tu byla bez chuti. A více fantazie by také neuškodilo. I já bych dokázala uvařit mnohem lepší jídla než šéfkuchaři. Ikdyž jsme si objednali speciální seefood menu za příplatek, tak bylo bez chuti, zbytečně velké množství jídla, celkově nás to menu zklamalo.

Služby hotelu
Musím vyzdvihnout služby místního diving centra, které nabízí širokou škálu výletů jak pro šnorchlisty, tak pro potápeče. A dokonce personál mluví několika jazyky. I česky se tam domluvíte.

Pláž
Pláž byla krásná. Hodně se mi líbila možnost volného vstupu do moře po písku, ale i vstup přes molo rovnou ke korálům

Aneta Svobodová, 13.11.2018, Datum pobytu: 31.10. - 10.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Royal Brayka Resort (ex. Zee Brayka Beach)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Na Severním Kypru nám vadili všudypřítomné odpadky.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 1 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Na Severním Kypru nám vadili všudypřítomné odpadky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Perfektní

Strava
Strava v hotelu chutná, obrovský výběr.

Služby hotelu
Služby hotelu perfektní, není na co si stěžovat. Výhradu bych měl jen k provozu jídelny, protože restaurací se to nazvat nedá. Vezmete si talíř se kterým se tlačíte ve frontě, když máte nandáno, hledáte místo u stolu a stalo se, že jsme byli vděčni i za stůl kde již po někom byla hromada špinavých talířů a chyběly příbory.

Pláž
Pláží celkově málo, a nedá se mluvit o romantice. Moře čisté.

Martin N., 13.11.2018, Datum pobytu: 3.11. - 10.11.2018
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: Riverside Premium

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Celkově dobrý dojem, pohodová odpočinková dovolená.

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkově dobrý dojem, pohodová odpočinková dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Náš pokoj byl v západním křídle hotelu směrem do ulice, kde po celou noc probíhá velký provoz dodavatelů a autobusů, které po dobu stání u hotelu většinou nechávají běžet motory asi kvůli klimatizaci.

V noci prakticky nelze větrat otevřeným oknem.

Jinak vše v pořádku.

Strava
Strava byla z mého pohledu vynikající, výběr dostačující.

Služby hotelu
Služeb je velký výběr, ale my jsme je nevyužívali.

Jedinou chybu jsem pocítil, když byl posunut odlet našeho letadla o hodinu později, což personál hotelu sice do odjezdového sešitu založil, ale jaksi pozapomněl původní pokyny odstranit, a já jsem pak zbytečně vstával o hodinu dříve.

Když pro nás ani po půlhodině nepřijel autobus, zbytečně jsem ve 2,00 hod. vzbudil telefonem naši delegátku paní Taťánu/velmi mě to mrzí a ještě jednou se jí za to omlouvám/,pak jsem se teprve dověděl o posunutí odjezdu a nalezl v odjezdovém sešitě i druhé pokyny k odjezdu, oboje pokyny byly v sešitě ještě v čase odjezdu, večer před odjezdem jsem do nich jen nahlédl a nechal je ve sešitě.

Pláž
K pláži je dobrý přístup podchodem, ale prostor pláže je z velké části zabrán různými atrakcemi a plážovými bary, takže na samotné plážování zbývá jen úzký pruh písku, kde zejména v sezóně musí být přecpáno.

Pavel Svoboda, 12.11.2018, Datum pobytu: 27.10. - 3.11.2018
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Eftalia Aqua Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Bolo velmi dobre turecku je velmi lacnè všetko.Hotel velmi sa mi pačila aj mojej đeťi

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Bolo velmi dobre turecku je velmi lacnè všetko.Hotel velmi sa mi pačila aj mojej đeťi Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bolo dobre

Strava
Jedlo mi pačila velmi každi đeň iste ale keđ ides restoraciu toje velmi lacnè

Služby hotelu
Fajnove

Pláž
Super

Olívia S., 12.11.2018, Datum pobytu: 8.9. - 15.9.2018
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Kleopatra Royal Palm

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Dovolená jak má být - byla jsem zde podruhé a opět spokojenost.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená jak má být - byla jsem zde podruhé a opět spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 12.11.2018, Datum pobytu: 26.10. - 2.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Hilton Marsa Alam Nubian Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)