Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 9,6 Příjemně strávená dovolená, cena odpovídala kvalitě, zažili jsme i dovolenou v dražším hotelu s horšími službami. navíc tento hotel jsme...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Příjemně strávená dovolená, cena odpovídala kvalitě, zažili jsme i dovolenou v dražším hotelu s horšími službami. navíc tento hotel jsme navštívili podruhé a za ten rok od minulého pobytu došlo jen ke zlepšení. Loni jsme si museli za Wifi platit, letos již byla Free, zlepšila se úroveň stolování. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj jsme dostali přesně dle našich požadavků a to bez bakšišného a již na první pokus. Jen čekání na pokoj bylo velmi dlouhé - cca 5 a půl hodiny, naštěstí ale s náramky All exl, takže nasnídaní, osvěženi nápoji a kávou jsme to dokázali zvládnout bez nervů, ale rychlejší ubytování by nebylo naškodu.

Strava
Jedna z nejlepších, které jsme kdy v Egyptě zažili. Obzvlášť jsme ocenili vždy čerstvé křupavé pečivo k snídani, někde mají jen nasládlé gumové, to se nám zde nikdy nestalo.

Služby hotelu
Vše OK

Pláž
Pláž čistá, upravená, dobrý přístup k moři. Jen svou velikostí moc neodpovídá počtu rekreantů, zažili jsme (jako diváci) boj o lehátka

Jana N., 13.11.2018, Datum pobytu: 3.11. - 10.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Prima Life Makadi Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 2,8 Nikdy více, ale co bych chtěla za ty peníze

  • 3 Ubytování
  • 3 Strava
  • 3 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Nikdy více, ale co bych chtěla za ty peníze Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Conrad Hilton, zakladatel řetězce jehož jméno je v názvu hotelu by se musel v hrobě obracet.

Jedním slovem katastrofa. Více slovy - plíseň v koupelně, koupelna celkově v žalostném stavu, sprcha skoro netekla, teplá voda byla vzácností, ten smradlavý hadr, co měl být sprchovým závěsem mi taky nebyl moc sympatický. Ručníky sice čisté každý den, ale celkový dojem ze sociálního zařízení moc nezlepšil. Snažili se uklízet každý den, ale i po třech dnech pobytu, ačkoli jsem bruneta a byla jsem na pokoji sama, chuchvalce blonďatých vlasů neustále na zemi. Celkové vybavení hotelu by sneslo rekonstrukci. Na recepci špinavá křesla, člověk nějak neměl chuť se posadit. Stěny bazénů plesnivé, voda ale čistá.

Strava
Najedla jsem se, nejsem vybíravá, ale fakt žádná sláva, hovězí a kuřecí maso 100x jinak a stále stejně. Už jsem toho projela celkem dost, ale tohle bylo to nejhorší z nejhorších. Špinavé příbory, nestíhali uklízet talíře s nedojedenými zbytky a chystat čisté stoly. Na pláži k obědu buď hamburger, nebo hot-dog, absolutně neochotný personál Beach baru, nápoje pouze do malých plastových kelímků, které se pak válí všude, pokud tam někdo pojede, doporučuji vzít si nějaký svůj "vetší hrníček" Poláci měli vlastní půlitry :-) aby nemuseli neustále chodit k baru.

Služby hotelu
Nevyužila jsem nic z doprovodných animačních programů, žádné fitko, minigolf, atd, nedokážu posoudit. Jednou jsem večer šla na večerní program, cca po 10 minutách jsem odešla.

Pláž
Pláž je samostatná kategorie, moře je krásné, průzračné, se spoustou nádherně barevných plastových sáčků a obalů od čehokoli, plastových kelímků a různého dalšího bordelu. Jestliže plavete a neustále se vám na krk lepí nějaký bordel, je to neodolatelný zážitek. Plážový servis fajn, klučina se snažil. Vstup do vody postupný, dlouhý, přes mělčinu, měla jsem pocit, že je to snad kilometr, než dojdete do takové hloubky, kde se dá plavat. V jedné části molo, které vedlo ke korálu, kde se dalo šnorchlovat, pár rybek se našlo, ale opět tam bylo více igelitu než ryb. Jeden den jsme se s pár dalšími turisty pustili do úklidu moře, vysbírali jsme a naplnili 4 velké pytle odpadu, protože už nás nebavilo plavat v tom bordelu. Vydrželo to asi 3 dny, po několika přílivech to přišlo znovu. Na pláži neustále otravovali prodejci a nabízeči čehokoliv, masáže, jízda na velbloudu, tetování, výlety, copánky, manikůra. Je třeba se obrnit trpělivostí, nebo se u plážové obsluhy poptat po červeném praporku, který když uvážete na slunečník má znamenat NEVYRUŠOVAT.

Romana K., 13.11.2018, Datum pobytu: 4.11. - 11.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Hilton Long Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Pro katalog 2 fotografie

Celkem: 9,4 Dovolenka splnila naše očakávanie, kvalita zodpovedala cene dovolenky. Výhradu máme k vychladeniu priestorov na recepcii a v jedálni...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka splnila naše očakávanie, kvalita zodpovedala cene dovolenky. Výhradu máme k vychladeniu priestorov na recepcii a v jedálni počas večere, práca animátorov bola priemerná až podpriemerná a večerný animačný program prebieha pod oknami obyvacej časti hotela do neskorých nočných hodín, takže dobrovoľne nasilu sa ho zúčastňujú všetci hostia, čo je veľmi rušivý element. Zobrazit celou recenzi

Jozef Choleva, 13.11.2018, Datum pobytu: 20.10. - 10.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Mirage New Hawaii Resort & Spa Hurghada

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Byla to naše druhá dovolená v Emirátech a opět jsme si jí maximálně užili. Voda i počasí parádní, hotel bezvadný, hoteloví zaměstnanci...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Byla to naše druhá dovolená v Emirátech a opět jsme si jí maximálně užili. Voda i počasí parádní, hotel bezvadný, hoteloví zaměstnanci nesmírně milí a ochotní.

Co mě osobně trošku mrzí je malá (spíš žádná) informovanost prodejce o tom, jak je to v hotelu s postelemi a přistýlkami pro děti. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásný velký pokoj. Opět hotel, kde na pokoj dají jen jednu přstýlku pro děti, ač má pokoj asi 37 metrů.

Strava
Výborná, kvalitní.

Pláž
příjemná, ve vodě bylo hodně medůz, ale žahají jen maličko

Daniela M., 13.11.2018, Datum pobytu: 4.11. - 10.11.2018
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: The Village at Cove Rotana Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Nejlepší resort za 10 let

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nejlepší resort za 10 let Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté, funkční, prostorné ubytování, denní úklid a balená voda.

Strava
Vynikající, pestrá kuchyně. Od smaženého květáku přes ryby, plody moře, kuřecí a hovězí na mnoho způsobů. K dispozici spousta salátů, zeleniny, ovoce. Cukráři též odvedli vynikající práci. Vždy ochotný personál. Tip pro prvonávštěvníky: o stolování venku je zájem, zejména na večeři se vyplatí si vybrat místo kolem 18 a dát si třeba drink, od 18:30 je pro stolování venku zaveden pořadník, ale uvitř si lze kdykoli sednout.

Služby hotelu
Po celém hotelu je k dispozici ochotný personál. Hotel má klidnou, klubovou atmosféru, kromě dětských atrakcí je k dispozici řada možností, jak si zpříjemnit pobyt. SPA, výřivka, pro někoho možná až moc klidný animační program. Služby navíc nejsou vnucovány.

Pláž
Pláž čistá, prostorná, členitá, se vstupem rovnou do moře s možností plavání hned u břehu, čistá voda se spoustou středně velkých ryb, šnorchlovat lze prakticky okamžitě, pro náročnější k dispozici molo s korálovým útesem a mořem překypujícím životem.

Vladimír K., 13.11.2018, Datum pobytu: 3.11. - 10.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Radisson Blu Resort El Quseir

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Libanky 1 fotografie

Celkem: 9,6 Velmi pěkná dovolená. Super koupání v teplém azurově zbarveném moři. Velmi milý a vstřícný personál. Měli jsme být ubytováni v bungalovu...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi pěkná dovolená. Super koupání v teplém azurově zbarveném moři. Velmi milý a vstřícný personál. Měli jsme být ubytováni v bungalovu superior č.729, který byl umístěn těsně u oplocení resortu a za ním byla hned silnice. Po žádosti na recepci nám byl poskytnut pokoj v hlavní budově v 1.patře s výhledem na bazén. Jeden den jsme si udělali výlet po ostrově, který opravdu stál za to. Koupen u vstupu na pláž za domluvenou cenu 18 euro na osobu. Viděli jsme vše co bylo na ostrově možné. Žraločí zátoku, koupání v mrtvém moři a mnohé další... Určitě se na Kapverdy vrátíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl prostorný. Velmi velká a pohodlná postel. Balkon s posezením a výhledem na bazén. Denně perfektní úklid, výměna ručníků. TV, lednička, fén. Trezor na pokoji za poplatek 2 eura za noc. Klimatizace tichá.

Strava
Jídlo bylo opravdu na vysoké úrovni. Mnoho druhů masa, vepřové, hovězí, kuřecí. Velmi dobré ryby včetně výborného lososa a tuňáka. Pikantní sýry, hodně zeleniny, ovoce a vynikajíci zákusky. Také dobré polévky. Za pobyt jsme navštívili 3 tematické večeře. Musí se objednat dopředu, ale opravdu stojí za to.

Služby hotelu
Služby na velmi dobré úrovni.

Pláž
Pláž byla prostorná, slunečníků s lehátky bylo relativně dostatek. Vstup do moře byl pozvolný, ale muselo se dávat pozor na trochu větší vlny. Voda teplá, nádherná azurová barva. jedno z nejhezčích moří, které jsme kdy navštívili.

Anonym, 13.11.2018, Datum pobytu: 30.10. - 10.11.2018
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6,4 Celkově dovolená dobrá, ale nenadchla.

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Celkově dovolená dobrá, ale nenadchla. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Po příjezdu jsme v recepci obdrželi pokoj číslo 2037. Hrůza, daleko, v 2. patře, výhled na odpadky do pouště a hrozný zápach. Požádala jsem výměnu a zmínila jsem, že manžel je po operaci (což byla pravda) a dala jsem bakšiš. Okamžitě jsme dostali pokoj číslo 1001 - velký, bezbariérový a čistý.

Strava
Strava dobrá, personál ochotný a velice snaživý.

Služby hotelu
Byla jsem zklamaná. Od 5hvězdičkového hotelu jsem čekala mnohem víc. Navštívila jsem jiné hotely se 4 hvězdami a na vyšší úrovni.

Pláž
Pláž je písečná. Z jedné strany korálový útes, z druhé dlouhá asi 800m písečná pláž s pozvolným vstupem do vody na otevřené moře. Želvy jsme neviděli. Předposlední den nám řekli, že musíme na pláž v 6:30 hod, kdy se pasou.

Anonym, 13.11.2018, Datum pobytu: 31.10. - 7.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: El Malikia Abu Dabbab Resort (ex. Sol Y Mar Abu Dabbab)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Příjemně strávená bezproblémová dovolená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Příjemně strávená bezproblémová dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
spokojená

Strava
super, protože máte několik možností, pláž, 2 restaurace , je z čeho vybírat

Služby hotelu
dostatečné

Pláž
uklizená, místo na lehátkách vždy bylo

Jiřina C., 13.11.2018, Datum pobytu: 27.10. - 10.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sea Gull Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Výborný bez problémové, super.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborný bez problémové, super. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborné bez problémů dobré služby

Strava
Výborná při prvním pohledu na nabídku stravy, je problém si vybrat z důvodů rozmanitosti nabídky.

prostě Výborný.

Služby hotelu
Výborný

Pláž
Výborný, pouze by to chtělo větší počet lehátek a slunečníků.

Jaroslav Blažej, 13.11.2018, Datum pobytu: 3.11. - 10.11.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Cordial Mogán Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)