Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 Dovolená na jedničku, určitě se budeme rádi vracet. :-)

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená na jedničku, určitě se budeme rádi vracet. :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bungalovy v rozlehlé upravené zahradě. Za mě mnohem lepsi, než hotelový komplex. Každý den uklizeno + každý den byla na pokoji velká pet láhev pitné vody.

Strava
Každý si vybere, k snídani nepřeberné množství pečiva, tepla jídla, livance, ovoce atd. K obedu dvě polévky a každý den jiná jídla i přílohy. Večeře také super. Není co vytknout :-)

Služby hotelu
Celodenní program animátoru na plazi, personal hotelu byl každý deb s úsměvem na tváři a ochoten vám s čímkoliv pomoci. Večerní programy hotelu byly každý den - super! Doporučuji Cobra show!

Pláž
Čistá, každý den uklizeno, o lehátka nebyla nouze. Vstup do moře pozvolný.

Barbora S., 13.11.2018, Datum pobytu: 3.11. - 10.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Coral Beach (ex. Rotana)

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9 Celkově dovolená se mě líbila nemám moc co vytknout.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkově dovolená se mě líbila nemám moc co vytknout. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Píjemné, čisto.

Strava
Vynikající.

Služby hotelu
Průměr.

Pláž
Celkem v pohodě, trochu foukalo, ale to asi patří k podzimu.

Milada S., 13.11.2018, Datum pobytu: 24.10. - 7.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Dreams Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Fantasticka dovolenka. Uzasni ludia, klud a vsade cisto. Nemam ani jednu vec, ktoru by som mohla vytknut. Letelo sa priamo z Bratislavy,...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Fantasticka dovolenka. Uzasni ludia, klud a vsade cisto. Nemam ani jednu vec, ktoru by som mohla vytknut. Letelo sa priamo z Bratislavy, co bolo tiez vyborne. Zobrazit celou recenzi

Lívia T., 13.11.2018, Datum pobytu: 3.11. - 10.11.2018
Oblast: Omán Omán, Salalah, Hotel: Rotana Salalah Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 V hotelu jsme byli podruhé, stále spokojeni. :)

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
V hotelu jsme byli podruhé, stále spokojeni. :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo dobré, velká manželská postel, denně čisté ručníky, vytřeno a lahev vody na pokoji.

Strava
Strava byla dostačující, jídlo v Egyptě je jiné než u nás, člověk si na to musí zvyknou. Přijemný byl balíček na cestu zpět.

Služby hotelu
Pláž, bazén, hřiště pro děti super, letos tam nebyli ani komáři :) Jiné služby jsme nevyužívali.

Pláž
Pláž je důvod, proč jsme se vrátili, pozvolný vstup do vody, písek. Vhodné pro děti, i malé. Na pláži bar, během oběda se podávaly hranolky, zelenina, nějaké maso. Chyběla svačina. Na pláž jezdí minibus.

Anna J., 13.11.2018, Datum pobytu: 18.10. - 25.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Red Sea Taj Mahal Resort (ex. Al Nabila Grand Makadi)

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 7,6 Na severní Kypr je trochu náročnější cestování s mezipřistáním v Antalyi. Organizace transferu ucházející. Celkově příjemná dovolená....

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Na severní Kypr je trochu náročnější cestování s mezipřistáním v Antalyi. Organizace transferu ucházející. Celkově příjemná dovolená. Respektive my jsme si ji nenechali zkazit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v hotelu L. A. Hotel má vnitřní a vnější bazén. Pokoj dvoulůžkový, prostorný, stejně tak koupelna.

Náš pokoj měl balkón k rušné silnici. Vše čisté, i když hotel je poměrně velký, v listopadovém termínu příjemný.

Strava
Na hotelu polopenze. Stravování formou bufet. Vše v dostatečném množství a dobré, chutné, čerstvé. Číšníci příjemní a celkem rychlí. Všechny požadavky se snažili splnit.

Na závěr dovolené, poslední den, došlo k velké nepříjemnosti, kdy nám bylo delegátkou telefonicky! oznámeno, že byla špatně provedena rezervace a že se musíme přestěhovat do sousedního hotelu. Bez dalšího vysvětlení, bez nějaké nabídky pomoci či kompenzace. Zkazilo nám to poslední den dovolené, kdy jsme vlastně museli dvakrát balit a na posledních dvanáct hodin dovolené zjišťovat co je kde v novém hotelu nového, protože od delegátky jsme se toho nedočkali.

Pláž
Pláž je přístupná podchodem, což je velmi dobré, protože na silnici vedoucí kolem hotelu je značný provoz. Na pláži lehátka se slunečníky, další bazén, bar. Na recepci je možné si každý den vyzvednout jeden ručník na pláž.

Hana H., 13.11.2018, Datum pobytu: 3.11. - 10.11.2018
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: LA Hotel & Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Doporučuji, vše, co jsme očekávali se splnilo. Pouze noční let tam i zpět je vyčerpávající.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Doporučuji, vše, co jsme očekávali se splnilo. Pouze noční let tam i zpět je vyčerpávající. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Požádali jsme o pokoj v klidnější části hotelu a nikoliv v přízemí - bylo nám bez problémů vyhověno. V pokoji byl absolutní klid. A též hodnotím, že nás ubytovali již v brzkých dopol.hodinách.

Strava
Dostatek druhů a kvalita prvotřídní. Vůbec jsme neměli potřebu zabukovat si večeři v restauracích a la carte, arabská kuchyně nám chutnala a proč jíst v Egyptě "italsky" či "asijsky" - nicméně byla možnost.

Služby hotelu
Hodnotili jsme možnost volného pohybu v sousednoim resortu Mamelouk Palace - poskytovalo možnost dlouhých a příjemných večerních procházek v zahradách s vodními aj,zajímavými prvky, krásnou večerní atmosféru pak doplňovalo zajímavě nasvícené molo...

Celkově bych dodala, že se Egypťané vylepšili, stále se nás v hotelu někdo ptal, zda jsme spokojeni, zda něco nepotřebujeme a rozhodně to nebylo podmíněné žádostí o bakšiš.

Dostatek plážových ručníků, vzorný úklid na pokoji a v celém hotelu byla vidět denně péče o to, aby vše působilo čistě a neopotřebovaně.

Pláž
Čisté moře, písečná pláž, není nutno obuv do vody. Vždy se našel volný slunečník s lehátky.

Milena Z., 13.11.2018, Datum pobytu: 31.10. - 10.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Bohužel klientela je z 90% ruská a jejich chování je dost neomalené a hotel je moc neusměrňuje.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Bohužel klientela je z 90% ruská a jejich chování je dost neomalené a hotel je moc neusměrňuje. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V pohodě a dostačující

Strava
Rozmanitá a chutná

Služby hotelu
Dnešní standard

Pláž
Plná lidí

Jan Z., 13.11.2018, Datum pobytu: 3.11. - 10.11.2018
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Sea Life Buket Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Skvělá dovolená......Jsme rádi,že jsme nedali na recenze a jeli jsme sem, byla to opravdu krásná dovolená, zaměstnanci Nám dělali...

  • 6,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená......Jsme rádi,že jsme nedali na recenze a jeli jsme sem, byla to opravdu krásná dovolená, zaměstnanci Nám dělali pomyšlení, každý den byl uklizený pokoj, doplněný toaletní papír a různá zvířátka z ručníků,vodu jsme dostávali pravidelně 1,5l na osobu...Vše jsme si užili a v dubnu se velice rádi vrátíme..... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Neurazí ani nenadchne, je vidět, že pokoje již něco pamatují,ale za Našeho pobytu, nastoupili zedníci a postupně začali opravovat pokoje,tak věřím,že tento slabý článek se postupně změní k lepšímu....

Strava
Strava byla velice chutná a rozmanitá, vždy bylo z čeho vybírat,dostatek ovoce, zeleniny, došlo i na zmrzlinu, na pláži byla možnost pizzy, nějakého jídla a dostatek ovoce, za Nás skvělé!!!!

Služby hotelu
Nemůžeme nic vytknout, o cokoliv jsme požádali, nic nebyl problém a vše jsme dostali, za mírný poplatek jsme každý den dostali na pokoj talíř ovoce i džus.....Byli jsme nadmíru spokojení.....Tímto děkujeme všem zaměstnancům hotelu za skvělou práci....

Pláž
Jedním slovem nádhera!!!!!! Čistá pláž se spoustou krásných ryb, každý den probíhal animační program,volejbal, aqua strečink...atd....

Viktor Lašman, 13.11.2018, Datum pobytu: 3.11. - 10.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Red Sea Taj Mahal Resort (ex. Al Nabila Grand Makadi)

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 7,6 Celkový dojem výborný, drobné nedostatky oproti minulým letům jsme zaregistrovali především ve stravování.

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem výborný, drobné nedostatky oproti minulým letům jsme zaregistrovali především ve stravování. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování příjemné, pokoj čistý.

Strava
Ucházející, nemile nás ale překvapilo, že Vám téměř všechna jídla nabírali kuchaři, dali lžíci a o další si musel člověk říci, potom se tvořily fronty, byli jsme zde po 4 a vždy v minulosti jsme si mohli nabrat co jsme chtěli sami.

Služby hotelu
Hotel velmi příjemný, pouze jedno negativum, nefungoval zde večer hlavní bar u velkého bazénu a k dalšímu to bylo celkem daleko.

Pláž
Bez chyby, úžasné, vracíme se na toto místo cíleně kvůli možnosti šnorchlování od břehu, voda teplá, čistá, vhodné pro malé děti.

Pavlína R., 13.11.2018, Datum pobytu: 1.11. - 8.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: El Faraana Reef Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Poloha hotelu vynikajici a rozlehla zahrada nadherna, jeste zmodernizovat pokoje a neni co vytknout.

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Poloha hotelu vynikajici a rozlehla zahrada nadherna, jeste zmodernizovat pokoje a neni co vytknout. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj by si zaslouzil modernizaci, nabytek pusobil omsele. Navic v koupelne spatne odtekal odpad a baterie u vany by stala za vymenu.

Strava
Snidane mohla byt pestrejsi.

Služby hotelu
Bez vyhrad.

Pláž
Plaz byla cista a blizko. Jen byly velke vlny a neni to na plavani.

Romana J., 13.11.2018, Datum pobytu: 28.10. - 10.11.2018
Oblast: Bali Bali, Kuta Beach, Hotel: Jayakarta

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)