Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 9,8 V ubytování Vasil byla celá rodina velmi spokojena po všech stránkách. Ubytování jednoduché, ale účelné. Bazén čistý a velmi...

  • 10 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
V ubytování Vasil byla celá rodina velmi spokojena po všech stránkách. Ubytování jednoduché, ale účelné. Bazén čistý a velmi udržovaný.Měli jsme to bez stravy, Hned za rohem byl obchod takže žádný problém. Do centra letoviska to bylo velmi blízko ,takže jsme večer chodili do restaurací a výběr velký a velmi chutná jídla. Vřele doporučuji. Zobrazit celou recenzi

Michal Kulička, 12.11.2018, Datum pobytu: 18.9. - 28.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Vasil

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Cestujeme na dovolenou k moři každým rokem a tato dovolená byla jedna z nejkrásnějších. Zakynthos nás okouzlil. S kvalitou ubytování v...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Cestujeme na dovolenou k moři každým rokem a tato dovolená byla jedna z nejkrásnějších. Zakynthos nás okouzlil. S kvalitou ubytování v penzionu Vasil jsme byli velmi spokojeni, příjemné studio odpovídající ceně v klidné m prostření. Majitel penzionu se o nás vzorně starala, úklid a výměna ložního prádla a ručníku 2x za pobyt. Byli jsme velmi spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 12.11.2018, Datum pobytu: 27.7. - 7.8.2018
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Vasil

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Jeli jsme za teplem, mořem a klidem...to vše jsme dostali. Hotel je starší, ale snaží se ho opravit. Za nás tam probíhala rekonstrukce...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Jeli jsme za teplem, mořem a klidem...to vše jsme dostali. Hotel je starší, ale snaží se ho opravit. Za nás tam probíhala rekonstrukce druhé řadovky. Nyní je nejlepší, že je tam málo lidí a tak byly bazény prázdné a u moře nás bylo taky jen pár. Kdyby bylo narváno, tak bychom nadšení asi tak nebyli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je nyní částečně v rekonstrukci a je tam méně lidí. Rezort je už starší, nějaké ty nedostatky se určitě najdou, ale my jsme byli spokojený. Pokoj dostatečně veliký a krásný výhled z balkónů, klimatizace funguje. Úklid dostačující.

Strava
Jídlo není až takový výběr, ale je ho dostatek a vždy jsme si něco vybrali. Chybí ale lžičky a pití si naléváte do plastových kelímků.

Snídaně - palačinky, vaječné omelety se zeleninou, vejce na tvrdo, plátky sýra a dva druhy salámu něco jako náš junior. džemy, jogurt, koláčky z listového i jiného těsta. výběr i z bochánků, chlebiků a rozpečených croasanů. Několik zeleninových salátů a i nějaké to ovoce se najde. Rozpustné kafe i čaj si uděláte u pultíku během snídaně oběda i večeře.

Obědy a večeře ...spousta vařené i čerstvé zeleniny ... hlavně zapékané i vařené směsy cuket, lilků, mrkve, hrášků, květáků. Syrové saláty z rajčat, okurek, mrkve, kukuřice, oliv....

Velimi dobré polívky, z masa kuře, hovězí a ryba bez kostí někdy i játra a mleté hovězí kuličky. Za ten týden se i 2x maso grilovalo.

Přílohy výborná rýže, těstoviny, luštěniny i různé mixy, brambory každý den jinak zpracované, někdy musaka, lasange, špenát. Dortíčky, pudingy, kuličky.

Služby hotelu
Super výhled na moře asi z každého pokoje. Krásné bazény, v lobby byla wifi zdarma, ale spíše tak na messenger, jinak pomalá. Bar naproti jídelně a venku u bazénu. Venku se dalo mimo hlavní jídla si dát i nějakou drobnost. Alkohol hlavně pivo, míchané nápoje s nějakou vodkou a k večeři někdy víno. Nealko jsem si dávala hlavně jejich džusy a pak měli u baru colu, sprite... Vodu dostanete v lahvičce první a poslední den, jinak si doplňujete v barelech, ty tedy na chodbách někdy i nedoplňují a mají u nich napsáno, že jen do kelímku. My si ale doplňovali i v jidelně do té lahvičky a nikdo nám nic neřekl.

Každý den si můžete zacvičit s animátory a večer asi od 21-23 hodin je připraven i nějaký ten program. Animátoři mladí a šikovní. Večerní klid asi podle toho jak se osazenstvo rozjuchá. U nás byli veselí Poláci :-)

V hotelu je i pár obchůdků se suvenýry.

Personál je pracovitý a slušný.

Také si můžete u místních objednat za peníze masáž, výlety i potápění.

Pláž
Lehátka a slunečníky zdarma, když dáte klukovi někdy bakšiš, tak Vám bude nosit nadšeně i madrace. Ale když někdy bakšiš nedostal, tak byl protiva. Za ten týden jsme měli možnost každý den se i z mola potápět, jen jeden den byly vlny takové, že byla celý den červená vlajka. Vlny jsou tam tedy v tuto dobu i dost veliký, tak jsme jeden den měli i problém se na schody u mola zpět dostat. Je tam trochu proud a někomu i pomáhali ven plavčíci - ty pokud je bílá vlajka tak tam hlídají. Z mola je to spíše pro dobré plavce, ale ten korálový útes tedy stojí za to.... nádherné potápění.

Jinak se na kraji dá brouzdat asi do 20m po kolena, nebo si sednout na kraji na hrubý písek či taková plata z kamenů a nechat se omývat vlnami. Pro děti moře asi nic moc.

Jana a spol :-)

Anonym, 12.11.2018, Datum pobytu: 4.11. - 11.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Coral Hills Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

7 fotografií

Celkem: 4,8 Na dovolenou k moři jede člověk k moři. Zde moře představuje zabojkovaná mořská kaluž asi 60 x 10 m, kde se pohy buje během dne zhruba 50...

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 1 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Na dovolenou k moři jede člověk k moři. Zde moře představuje zabojkovaná mořská kaluž asi 60 x 10 m, kde se pohy buje během dne zhruba 50 až 70 lidí, většina pak se šnorchly koukající do vody a občas vykopávající nohy často opatřené ploutvemi při snaze o rychlé potopení či vynoření (hloubka od 50do zhruba maximálně 180 cm). Teoretický přístup do moře je dvěma krajními zhruba 300 m od sebe vzdálenými mostíky (moly), které vás zavedou už na hlubší moře asi 15 m od břehu, kde ale kralují "life guards" s vyvěšenými prapory, které byly 7 dní z 9 červené a tedy přístup do moře zakázán!!! přitom vlny byly asi tak půlmetrové, s takovýmto přístupem by se třeba v Biarritzu ve Francii nebo kdekoliv na plážích Atlantiku nemohlo do moře vůbec nikdy!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo perfektní, pokoj krásný, v pohodě.

Strava
Nebyla špatná, to vůbec ne, ale nebyla ani skvělá. Průměr

Služby hotelu
Služby byly perfektní až na dozor u pláže, věčné červené vlajky a vyhazování plavců z malého přístupného mořského plivátka v 17,00.

Pláž
Pláž by byla dobrá, kdyby měla přístup do moře. Takto bída s nouzí.

Zděněk Veitz, 12.11.2018, Datum pobytu: 29.10. - 7.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Club Calimera Akassia Swiss Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 dovolená skvělá, cena odpovídá kvalitě.

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
dovolená skvělá, cena odpovídá kvalitě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj čistý a vždy dobře uklizen

Strava
strava skvělá, jen kapacita míst k sezení velmi malá

Pláž
pláž byla skvělá, jen bar byl jeden uzavřen a na druhém stále něco chybělo

Anonym, 12.11.2018, Datum pobytu: 1.11. - 8.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Hilton Sharm Waterfalls Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,8 váš delegát neostyšně lhal, když nám chtěl prodat zájezd na potápění. Nejprve sliboval slevu a ceny v dolarech. Pak žádná sleva nebyla,...

  • 4,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 2 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
váš delegát neostyšně lhal, když nám chtěl prodat zájezd na potápění. Nejprve sliboval slevu a ceny v dolarech. Pak žádná sleva nebyla, ceny najednou byly v eurech a vrchol všeho byla lež ohledně česky mluvící pruvodkyně, kdy nejprve tvrdil, že bude, pak že asi bude, pak že možná bude, možná nebude, nakonec že se uvidí zda se ji bude chtít vstávat a když mel naše peníze, tak řekl, že je v čechách a tedy nebude.... Samozřejmě jsme si peníze vzali zpátky už jen z principu a službu si objednali jinde.

Takovéto jednání bych čekal od místní cestovky, nikoli od delegáta naší cestovky. Zobrazit celou recenzi

Pláž
pláž špatná

Petr Voříšek, 12.11.2018, Datum pobytu: 31.10. - 7.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Hawaii Riviera Resort (ex. Festival Riviera)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Dovolená odpovídala cenové nabídce. Chtěly jsme si hlavně odpočinout.

  • 8 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená odpovídala cenové nabídce. Chtěly jsme si hlavně odpočinout. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo v pořádku. Úklid každý den i výměna ručníků.

Strava
Strava byla téměř pořád stejná. Ale za ty peníze je to dostatečné.

Služby hotelu
Služby jsou dostatečné.

Pláž
Pláž sice přes hlavní cestu a kolem parku přes promenádu,ale pěkná procházka. Lehátka se slunečníkem vycházejí skoro 300 korun. Nezapomeňte si nechat vyjet účet, jinak se budete dohadovat. Možnost využití i části pláže, kde si můžete zdarma položit vlastní osušku.

Anonym, 12.11.2018, Datum pobytu: 31.8. - 7.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Wela

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Celkový dojem DOBRY- Hodně zeleně.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem DOBRY- Hodně zeleně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita ubytování skvělá. Všude stále čisto. Celé dny a i noci uklízejí.

Strava
Strava chutná jídla dost jen na muj vkus málo ovoce.

Služby hotelu
Služby v pořádku.Měla jsem na pokoji zablokovaný trezor a po nahlašení na recepci do 30minut opravený.

Pláž
Pláž písečná přístup užasný kilometry v moři nejvíc voda po kolena. Jinak hned vedle laguny kde se dalo potápět a plavat. Všude lehátka občerstvení. Absolutně žádný problém.

Lenka Šulcová, 12.11.2018, Datum pobytu: 17.10. - 24.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jaz Aquamarine Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Bylo to pěkné, personál milý a vstřícný,

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Bylo to pěkné, personál milý a vstřícný, Zobrazit celou recenzi

Ubytování
celkový dojem z ubytování výborný, krásný areál a dobře vybavený pokoj s koupelnou a s terasou

Strava
Strava sice bohatá, ale zaměřená spíše na "závodkový" styl stravování. Nicméně jsem si vždycky nějak vybrala. Nemají vepřové, což významně omezuje evropský styl stravování, protože hovězí ani kuřecí šunka to prostě nenahradí. Kuřecí řízek je prostě suchý a bez barvy, chuti, zápachu.

Dost zeleniny a ovoce, pečiva a zákusků, nějaká ta zmrzlina, jídla bylo dost. Nejlepší byly jejich crepe/palačinky, ty to vždycky jistily :).

Služby hotelu
Standard. Příjemné bylo, že jsme dostali snídani a pokoj hned ráno po příjezdu, takže celý už bylo slunění a koupání.

Pláž
Je opravdu korálová, takže místo na koupání je trochu omezené na vyčištěný kus pobřeží, ale zato šnorchlování nad korály to celé bohatě nahradilo, byl to prostě zážitek. Navíc jsou tam kilometry prázdných bazénů, takže s koupáním není problém.

Na pláži jsou protivní všudepřítomní prodejci kdečeho od služeb hotelu po zájezdy, ale to je v těchto zemích standard, s tím je třeba počítat.

Zdenka, 12.11.2018, Datum pobytu: 31.10. - 7.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Albatros Sea World

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Pro ty, kdo hledají odpočinkovou dovolenou s dětma, hodnotím tento hotel jako ideální! Všechno je při ruce (pokud bydlíte v přízemních...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pro ty, kdo hledají odpočinkovou dovolenou s dětma, hodnotím tento hotel jako ideální! Všechno je při ruce (pokud bydlíte v přízemních pokojích u bazénu (pokoje č. 2000 - 2050): bazén, pláž, hřiště, jídelna... Velmi milý personál, Egypťané opravdu milují děti a neustále na ně dělají opičky, zpívají jim, nosí jim dárky typu ovoce, korálky atp.

Přímo na hotelové pláži je koralový útes s rozmanitými mořskými živočichy (pestrobarevné rybky, želvy, rejnoky...). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisto, úklid každý den, za dolar i kreace z ručníků na posteli pro potěšení. Ocení zejména děti ;-)

Strava
Rozmanitá, velký výběr, obměňují každý den.

Pláž
Průzračná voda, jemný písek.

Jana Fučíková, 12.11.2018, Datum pobytu: 28.10. - 7.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: El Malikia Abu Dabbab Resort (ex. Sol Y Mar Abu Dabbab)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)