Recenze hotelů
Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 6,8 V Solmare sme strávili týždeň, len na prespávanie počas týždňovej rybačky na Páde. Ide o komplex viacerých ubytovacích jednotiek, ktoré v...

  • 8 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
V Solmare sme strávili týždeň, len na prespávanie počas týždňovej rybačky na Páde. Ide o komplex viacerých ubytovacích jednotiek, ktoré v tomto čase boli prázdne, až na pár Srbov (slušných) a pár rodín. Celá Rosolina Mare bola prázdna (okrem nedele), všetky bare a obchody zavreté. Proste mimo sezóny skapal pes. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Apartmán pre 4 osoby - 2 spálne + obyvačkokuchyňa + kúpeľňa. Vybavenie novšie, všetko pekne čisté. Uteráky a prádlo sme mali vlastné, inak za úhradu ponúknu aj tam. Kuchyňa vybavená primerane, Taliani nepoužívajú kanvicu, takže sme si varili vodu normálne na sporáku. Chýba mikrovlnka. Na izbach vlhko a chladno.. V lete je to asi plus :)

Strava
Vlastná. Inak v okoli fakt nič nebolo, ako celý región - takmer všetko je na predaj.. V meste boli stánky s pizzou, ale nejaká slušná reštaurácia, tak to sa priznám, sme nenašli.

Služby hotelu
Hodnotím len wifi - zdarma dostupná len pri kancelárii agentúry.

Pláž
Pláž kusisko ďaleko, typická talianska, široká, v lete to musí byť slnečník na slnečníku.

Anonym, 25.04.2017, Datum pobytu: 7.4. - 14.4.2017
Oblast: Itálie Itálie, Veneto (Benátská riviéra), Hotel: Solmare

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Solmare, Veneto (Benátská riviéra), Itálie Anonym 2017-04-25 6.8 1 10 Solmare

Celkem: 7,5 Celkově velmi dobrý dojem z pobytu. Chybělo ještě slovní upozornění CK - v ceně dopravy jen kabinové zavazadlo. Lze se k informaci...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkově velmi dobrý dojem z pobytu.

Chybělo ještě slovní upozornění CK - v ceně dopravy jen kabinové zavazadlo. Lze se k informaci dopracovat

z letenky, nutno se tím ale cíleně zabývat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi dobré, již jsme v tomto hotelu bydleli a opět jsme ho využili.

Strava
Strava - snídaně dostačující.

Celkově příjemný pobyt v Římu.

Služby hotelu
Dobré služby, zlepšení od minulého pobytu.

Miroslav Choura, 24.04.2017, Datum pobytu: 12.4. - 15.4.2017
Oblast: Itálie Itálie, Řím, Hotel: Turner

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Turner, Řím, Itálie Miroslav Choura 2017-04-24 7.5 1 10 Hotel Turner

Celkem: 3,8 Nikdy více do tohoto hotelu. Také jsem byla velmi zklamaná přístupem cestovní agentury, co se týkalo zajištění letenek a dalších...

  • 4 Ubytování
  • 3 Strava
  • 4 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Nikdy více do tohoto hotelu. Také jsem byla velmi zklamaná přístupem cestovní agentury, co se týkalo zajištění letenek a dalších informací ohledně letu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl malý, to by ale byl tan nejmenší problém. Z původně objednaného hotelu nás přesunuli o dvě ulice dále, nikdo nám nic nevysvětlil. V tomto domě (to nejde nazvat hotelem), byl velký zápach. Na pokoji byl velmi špinavý koberec a také ozdobné polštářky na posteli byly samý flek, takže jsme nevěděli kolik hostů před námi na nich leželo.Lůžko bylo kulaté a poměrně malé, kdyby můj muž byl vyšší postavy, tak by mu nestačilo. Z koupelny se také táhl zápach z odpadů. Museli jsme zacpávat umyvadla, aby se aspoň částečně zápach zmírnil. Jediné plus bylo, že nám každý den měnili ručníky.

Strava
Snídaně otřesné, nejlevnější šunka, okoralý toustový chleba.Takže pokud nemáte rádi sladkou snídani, moc si nepochutnáte.V neděli jsme si mohli dát vařené vajíčko. Hurá, asi proto, že byly Velikonoce.Žádná zelenina ani ovoce, katastrofa.

Služby hotelu
Dojem byl hrozný. Ještě, že jsme tu byli pouze třidny.

Lenka Ševelová, 23.04.2017, Datum pobytu: 12.4. - 15.4.2017
Oblast: Itálie Itálie, Rimini, Hotel: Nizza

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Nizza, Rimini, Itálie Lenka Ševelová 2017-04-23 3.8 1 10 Řím hotel Nizza

Celkem: 8,2 Spokojenost.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starší vybavení pokoje, ale vše čisté. Velmi malý sprchový kout. Hotel nemá výtah.

Strava
Byli jsme spokojeni s programem all inclusive. I přes velký počet hostů byl chod restaurace dobře organizován.

Služby hotelu
Hotelový shutte bus do Limmone je výhoda vzhledem k poloze hotelu v kopci. Poslední jízda je v 17:30, mohlo by být později.

Vnitřní bazén by mohl mít čistější vodu. Úplně chybí lehátka u vnitřního bazénu.

Anonym, 22.04.2017, Datum pobytu: 7.4. - 13.4.2017
Oblast: Itálie Itálie, Lago di Garda, Hotel: Royal Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Royal Village, Lago di Garda, Itálie Anonym 2017-04-22 8.2 1 10 Royal village - Limone sul Garda

Celkem: 4,3 Benátky jsou nádherné město a každý si najde to, co ho zajímá nejvíce, ostrovy okolo také stojí za návštěvu, výlet nádherný a přálo nám i...

  • 4 Ubytování
  • 4 Strava
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Benátky jsou nádherné město a každý si najde to, co ho zajímá nejvíce, ostrovy okolo také stojí za návštěvu, výlet nádherný a přálo nám i počasí/duben/ Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je dost daleko od centra, ubytování jsme očekávali lepší.

Strava
každý den to samé, žádný nápad, jedna servírka odnášející špinavé nádobí nestíhala, jídelna malá a čekali jsme na volné místo

Služby hotelu
všechno jsme si zařizovali raději sami a služby recepce vzhledem k laksnosti personálu jsme nevyužili

Zdeňka H., 22.04.2017, Datum pobytu: 12.4. - 16.4.2017
Oblast: Itálie Itálie, Benátky, Hotel: Tre Archi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Tre Archi, Benátky, Itálie Zdeňka H. 2017-04-22 4.3 1 10 TRE ARCHI

Celkem: 6,6 celkově hodnotím kladně

  • 5,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
celkově hodnotím kladně Zobrazit celou recenzi

Ubytování
vadila mi akorát malinkatá koupelna, těsně před sprchou byla záchodová mísa, mít o 20 kg víc, nevím, jak bych do sprchy vcházela :-D

Strava
jídlo i pití výborné, u snídaně mi ale chyběla zelenina, ale tu jsem si nahradila večer u večeře

Služby hotelu
usměvavý personál

Sjezdovky
sjezdovky super

Anonym, 20.04.2017, Datum pobytu: 4.3. - 8.3.2017
Oblast: Itálie Itálie, Marilleva/Folgarida, Hotel: Sancamillo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Sancamillo, Marilleva/Folgarida, Itálie Anonym 2017-04-20 6.6 1 10 Hotel Sancamillo

Celkem: 7,6 Celkem velice vyvedený Velikonoce, Garda je úžasná!

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkem velice vyvedený Velikonoce, Garda je úžasná! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování na super místě, jen pokoj bez balkonu je dost tmavý, určitě si vybírejte s balkonem.

Strava
Měli jsme pouze snídaně, a ty byli parádní.

Služby hotelu
Hotel je malý, rodinný, čistý.

Pláž
V dubnu to na koupání není, ale každopádně voda je naprosto průzračná, plážičky malý, ale asi se to nechá, nyní nebyli ještě ani lehátka, takže nevím jak to potom vypadá s místem.

Dagmar W., 19.04.2017, Datum pobytu: 13.4. - 16.4.2017
Oblast: Itálie Itálie, Lago di Garda, Hotel: Smeraldo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Smeraldo, Lago di Garda, Itálie Dagmar W. 2017-04-19 7.6 1 10 Hotel Smeraldo

Celkem: 8,8 Splnila naše očekávání.

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Splnila naše očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Snídaně na střešní terase s výhledem na Forum Romanum, částečně i na Koloseum,

může jen těžko nechat člověka netečným.

Strava
Snídaně odpovídala vyššímu italskému standardu, nechybělo ovoce, pestrost nápojů.

Služby hotelu
Bez připomínek.

Anonym, 19.04.2017, Datum pobytu: 13.4. - 16.4.2017
Oblast: Itálie Itálie, Řím, Hotel: Forum

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Forum, Řím, Itálie Anonym 2017-04-19 8.8 1 10 Forum

Celkem: 9,2 Krásné místo, velké pokoje, bazén, výhled z okna na jezero.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásné místo, velké pokoje, bazén, výhled z okna na jezero. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velký pokoj, čistý, uklizený každý den, bezchybné

Strava
Snídaně dobré, večeřě výborné, jediná věc, co mí vadila bylo, že u večeře nebylo pití v ceně a šlo platit jen hotově, takže jsme s sebou museli mít peněženku

Služby hotelu
Byli jsme s dětmi a vše bylo v pořádku, žádnéíé problémy. Bazén zdarma, hřiště sice malé, ale úplně dostatečné

Pláž
kamínková

Olga Vajglová, 19.04.2017, Datum pobytu: 13.4. - 16.4.2017
Oblast: Itálie Itálie, Lago di Garda, Hotel: La Limonaia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

La Limonaia, Lago di Garda, Itálie Olga Vajglová 2017-04-19 9.2 1 10 Prázdninový komplex La Limonaia s bazénem CH – Limone / Lago di Garda

Celkem: 7,2 Zájezd se nám líbil, cena odpovídala kvalitě zájezdu i sněhovým podmínkám.

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Cena
  • 6 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Zájezd se nám líbil, cena odpovídala kvalitě zájezdu i sněhovým podmínkám. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo dobré, čisté s pěkným výhledem. Postele příliš měkké, lůžkoviny pro nás nezvyklé.

Strava
Strava chutná, výborný salátový bufet. Při snídaních personál nestíhal doplňovat potraviny a nápoje.

Služby hotelu
Služby hotelu byly bez problémů.

Sjezdovky
Kvalita lanovek a sjezdovek je určitě skvělá, bohužel už většina nebyla v provozu. Sníh byl jen na Preseně, černá sjezdovka, která končila v Tonale byla zledovatělá.

Šárka B., 18.04.2017, Datum pobytu: 11.4. - 15.4.2017
Oblast: Itálie Itálie, Tonale/Ponte di Legno, Hotel: Casa Alpina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Casa Alpina, Tonale/Ponte di Legno, Itálie Šárka B. 2017-04-18 7.2 1 10 Hotel Casa Alpina - 5denní lyžařský balíček se skipasem a dopravou v ceně

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622