Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 7,2 z předchozích recenzí jsem byla docela na rozpaku. Pravda je, že většina z nich máý částečně pravdu. Nicméně za mě dovolená proběhla v...

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
z předchozích recenzí jsem byla docela na rozpaku. Pravda je, že většina z nich máý částečně pravdu. Nicméně za mě dovolená proběhla v pořádku. Jediné negativa co bych vytkla jsou, že hned co vylezete z letiště vám Tunisan prakticky vytrhne zavazadlo z ruky u autobusu , popojde s ním 1,5 metru a dá ho do autobusu a chce bakšiš a je dost neodbytný. To mě opravdu hned vytočilo. Dále pak mi bylo oid CK sděleno, že organizované zájezdy od CK lze u delegáta platit kartou - NELZE! jen hotovost. Takže jsme museli jet do města k bankomatu a vybrat eura, protože ani na recepci není možné směnit eura za TND z karty. Což jsem samozřejmě reklamovala, protože jsem ještě byla ujištěn, že delegátka terminál bude mít. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V předchozích komentářích si lidé stěžovali na smrada špínu. Za mě absolutně v pořádku. Pokoje byly čisté, byla cítit desinfekce, Koupelna čistá, podlaha krásně vytřená, postele čisté. Semtam na zdi rozmáznutý komár a v koupelně se místy loupala omítka. To ovšem nemůže hotel ovlivnit. Nonstop tam jsou lidé. A upřímě, doma si člověk taky nerozmázne komára v obýváku, a po sprše si vyvětrá koupelnu, aby tam neměl vlhost. Bohužel turisté jsou bezohlední, a tohle nemá hotel jak korigovat. Uklízečce jsme nechali 2x 5 TND za uklid a absolutní spokojenost (nechali jsme si uklidit dvakrát za pobyt - nechtěli jsme aby nám chodil někdo do pokoje když tam máme pasy, penize, cennosti apod. tak jsme to 2 pobrali s sebou na pláž a nechali ji uklidit. Hotel sice nabízí za poplatek trezor na pokoji ale je to trezor ve skříni na tužkové baterie :D )

Jeden pár si však na pokoji stěžoval na zápach, což můžeme potvrdit - v okolí pokoje byl cítit asi odpad, ale nikde jinde ne. Došli na recepci a okamžitě jim byl pokoj vyměněn bez jakýchkoli problémů, nebylo třeba to ani řešit přes delegátku

Strava
Když člověk cestuje mimo Evropu, musí pořítat s tím, že strava bude odlišná. Souhlasím, s předchozími recenzemi, že strava je poněkud ostřejší a kořeněná, alechutově topka. Také se tu objevily recenze, že strava je jednotvárná. To ale není pravda (češi si totiž pletou švédské stoly s tím, že kařdý den sežerou všechno co tam je) Byla stálá nabídka příloh, k večeři stejné polévky, vždy byla pizza, skoro vždy špagety, a jinak se to obměňovalo. Mají jako přílohu často pečenou zeleninu, kuskus, rýže a ktomu různé varianty masa. Nicméně pokud je čloivěk zvyklí na knedlo vepřo zelo a řízky, bude strádat. Měli jsme ale také obalovaný květák, nugetky, pečené kuřecí, hranolky, lasagne (z těch typyčtějších pro evropu) ale jinak obměny ´jídel byly super.

Snídaně taky fajn, jogurty, marmelády, sladké pečivo, omelety, volská oka, pečená zelenina, smoothie, palačinky, jejich placky,

obědy taky fajn a měnily se

Pro mě bohužel trošku zklamání dezerty a ovoce. Dezerty dělají na můj vkus příliš sladké (a to že já sladké mám ráda) vše je většinou polito ještě syrupem. Ovoce hodnotím jako nejhorší věc. Byly vždy pouze jabkla, broskve, hrozno, žlutý meloun, mirabelky. Ovoce bylo dost oťukané a místy i plesnivé. Nicméně pokud vám podají tohle normálně to vrátit a oni to vyhodí....ono si lidi moc ovoce nebrali, protože to nebylo nakrájené., tak to moc "neláká". Co jsem ale hodně postrádala byly třeba pomeranče, vodní meloun či banán....to ovoce bylo hodně slabé

Nabídka baru dostačující. Jako hodně velké plus hodnotím nabídku balené vody 1.5 l v petce....to bylo opravdu super. Člověk si ji vzal s sebou a nemusel furt nosit kelímky

každý den na sweet baru palčinky a zmrzlina (čoko, vanila, citron, pistácie, káva, šmoula, meruňka - každý den 3 druhy)

Služby hotelu
V hodnoceních se psalo, že pokud nedáte personálu bakšiš, nevšimne si Vás. Není to pravda....číšníci odnášeli talíře okamžitě po dojedení, chodili jestli nechcem něco k pití k jídlu. Po příjezdu nám byly odvezeny kufry na pokoj, barmani si všímali lidí podle fronty, ne podle toho jestli jim někdoi něco dá, na pláži security okamžitě šli připravit lehátko kde člověk stál u slunečníku a po nachystání šli pryč. Nikdo z personálu nikdy nenatáhl ruku. Je pravda že kvalita servisu šla malinko dolů po tom, co odjeli muslimová :D ale je to jiná sorta lidí, a češi se chovají na hotelu jako burani, takže se nedivím, že nám to mírně vracejí. Většina personálu umí česky pozdravit a pochopí co po nich při jídle chcete naložit. Doufám že tahle forma švédských stolů, kdy Vám nakládá personmál zustane. Není tolik zbytků, ikdyž češi jsou češi a stejně si nechajíá narvat plné talíře a pak do toho ani nerýpnou. A že se na baru tvořily trochu fronty? No tvořily....ale až po tom, co odjeli všichni muslimové a v hotelu bylo 80% čechů, protože opět české myšlení all incl.=vypij celý bar. Pivo mají dobré ....ale víno je spíš takový instantní bolehval+pálení žáhy :D

Moc se mi líbí to, že do jídelny se chodí v oblečení a ne v plavkách. Má to alespoň úroveň a není všude mokro.

Cafe Mauer bylo super. Dali jsme si vodní dýmku a dva čaje, zaplatily jsme 20 TND a byla fakt výborná

Za návštěmu stojí i Spa v hotelu., Dopřáli jsme si masáž. Cena 120 TND za hodinu a nebo 150 za masáž celehé těla i s peelingem. Slečny moc šikovné a byl to příjemný relax.

Výlety s delegátkou super. Individuální nebyly povoleny protože covid, tak nedokážu říct, co je v okolí fajn.

moc kladně taky hodnotím to, že hotel drinky u baru a pití k jídlu nalévá ve většině času do skla. Někdy jen do plastu (já si do plastových kelímků brala pití na pláž a tam to vyhodila - aspon se tak zamezí tomu aby nedej bože bylo sklo na pláýi a někdo se pořezal)

Pláž
Z pláže jsem měla obavy po předchozích recenzích ale nebylo tomu tak. První dva dny byly na pláži chaluhy...bylo to nepříjemnéí...musel jimi člověk projít cca 2 metry ve vodě ale pak krásná voda.....další den byla boužka a všechno vyplavila na pláž, zaskže ve vodě nebylo vůbec nic a za další den po další boužce to moře vzalo zpátky a na plážio ani ve vodě nebylo nic. Lidé si stěžují na to, že to hotel neuklízí...ale bylo by fajn aby se turisti zamysleli nad tím, že to je ekosystém moře, žijí v tom živořichové, jsou v tom vajíčka a je to potrava. Takže kdyby to hotel sbíral a někam vyvážel tak to v souhrnu jen uškodí. Není to nic drastického,. Ale pokud je ěnkdo zvyklý na čisté moře ala Chorvatsko, může mu to vadit. Na pláži jsou koše ale lidé stejnéí hází bordel kde buď. Takže narazíte na pláži na plastové kelímky, brčka, víčka, vajgly (opět - tohle neuhlídá hotel, tohle je na zodůovědnosti turistů, a když jsem viděla jak českým turiystům odlítne ubrousek a nechají to tak. stejně brčka, plastové lžičky od zmrzliny nebo místo aby ten nedopalek dali do koše tak to nohou zahrábnou do písku tak se není čemu divit že to vypadá jak to vypadá) V předchozích recenzích na to byly dost ohlasy, ale zajímá mě kolik lidí teda šlo, a když už se jim něco připletlo do cesty, jestli se ohnuli a sebrali to do koše. Já jsem to dělala, protože mě to nezabije a šlápnout si na to nechci. Jinak v hotelu čisto...to jen ve městě je prostě bordel a špína....Tunisko je jedna velká skládka....oni jsou uplně jinde....jak jim to upadne tak to nechají ležet takže kolem silnic fakt bordel.

Monika Bencová, 17.09.2020, Datum pobytu: 10.9. - 17.9.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Club Salammbo Hammamet & Aquapark

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 9,8 Max. Spokojenost.... ????

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Max. Spokojenost.... ???? Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše na 1..

Strava
Dostatečny výběr... Spokojenost ????????

Služby hotelu
????????

Pláž
Jen pár metrů od hotelu.. Super

Naděžda R., 16.09.2020, Datum pobytu: 4.9. - 13.9.2020
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Zlaté Písky, Hotel: Lilia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 8,2 Kdo chce prožít klidnou dovolenou bez starostí, zajede si do hotelu Neptun. V Gradacu, milý personál, vždy připravený vám se vším pomocí,...

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Kdo chce prožít klidnou dovolenou bez starostí, zajede si do hotelu Neptun. V Gradacu, milý personál, vždy připravený vám se vším pomocí, sám majitel se zapojil do obsluhy hostů, rodinný hotel, úžasná atmosféra, příští rok jedu znovu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj s možností přistýlky, balkon do ulice, dostatek prostoru pro dva, velká šatní skříň, prostorný balkon, klidně prostředí, okolí není rušené aktivitami ve městě, koupelna s velkou vanou

Strava
Chorvatské jídlo je plné chuti a i když není složité, vás žaludek si s díky odpočine od těžkých svíčkových a gulášů,... brambory, rýže, těstoviny, maso dušené, pečené, obalované, každý večer jako 2 možnost ryba, nebo mořské plody, ke každému jídlu tepelně upravená zelenina a dále možnost si namíchat zeleninový salát s dresinkem, měli jsme plnou penzi, porce zcela dostačující, polévky nekomplikované, chutné, menu v češtině

Služby hotelu
Při příjezdu jsme byli personálem očekáváni, pomoc s kufry a milý úsměv, předvedení pokoje a kde co najdeme, příjemné překvapení, personál dokonalý.. Pro milovníky piva.. Sklenice vychlazené, pivo vynikající, k dispozici bar, terasa

Pláž
Dlouhá čistá kamenitá... Čím dále jdete, tím menší oblázky, místy se nad vámi sklánějí stinné pinie, voda průzračná, hejna malých černých rybiček, možnost navštívit trochu vzdálené pláže nudistické

Petra Šmatová, 15.09.2020, Datum pobytu: 2.9. - 9.9.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Gradac, Hotel: Neptun

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Gradac pláž 3 fotografie

Celkem: 8,3 Velká spokojenost, hotel má skvělou polohu, je de fato v samotném středisku Štrbského Plesa. Od hotelu vede mnoho turistických tras,...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Velká spokojenost, hotel má skvělou polohu, je de fato v samotném středisku Štrbského Plesa. Od hotelu vede mnoho turistických tras, přičemž jedna přímo na Solisko. V ceně ubytování byla i karta se vstupy na hlavní lanovky (Solisko, Starý Smokovec, Skalnaté pleso).

Ve vzdálenosti cca 15-20 km je Starý Smokovec a Tatranská Lomnice, kde je opět velké množství turistických tras. Ve Štrbském Plese je půjčovna kol a dalšího podobného vybavení.

Pro lidi, kteří mají rádi turistiku naprosto ideální a rozhodně se zde nudit nebudou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V rámci kategorie hotelu (3*) jsem byl spokojen. Pokoje standardně a dobře vybavené, většina pokojů má malý balkon. Je třeba počítat s tím, že hotel je již staršího data a tedy by potřeboval trochu zrekonstruovat (stále jsou patrné některé "socialistické prvky" hotelu), ale to nic dle mého názoru nemění na tom, že v rámci své kategorie dostatečně pokryje požadavky hostů.

Negativně hodnotím pouze cenu ubytování, kdy se domnívám, že ve srovnání s Rakouskem či Itálii (hodnocena stejná kategorie hotelů) je cena v poměru s nabízenými službami a vybavením o něco vyšší než by měla být.

Strava
V rámci ubytování jsme měli zaplacenu pouze snídani. Tato byla formou švédských stolů a nabídka byla opravdu velká a myslím si, že by si vybral opravdu každý (prakticky vše co si ke standardní snídani člověk dokáže představit).

K večeři jsme chodili do hotelové restaurace. Zde v jídelním lístku nebyl příliš velký výběr, ale zato kvalita a chuť jídla byla velmi dobrá, rozhodně doporučuji (cenově "horský standard").

Michal R., 15.09.2020, Datum pobytu: 25.8. - 28.8.2020
Oblast: Slovensko Slovensko, Vysoké Tatry, Hotel: Fis

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Celkově jsme byli s dovolenou spokojení (byli jsme ovšem v září v době covid 19, kdy na hotelu bylo opravdu málo lidi). Pro malé děti...

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkově jsme byli s dovolenou spokojení (byli jsme ovšem v září v době covid 19, kdy na hotelu bylo opravdu málo lidi). Pro malé děti bazénove atrakce naprosto skvěle, vstup do moře už je horší. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování jednoduché, malé, utulne ale hlavně ciste! Pokoje jsou bez klimatizace a lednicky na pokoji. Vše ale bylo v popisu dovolene, takže my jsme s tím před cestou počítali.

Strava
Strava bufetova, u polopenzí uvedeno bez nápojů - milym překvapením bylo kafe, čaj, postmix atd v rámci snídaně. U večeři nanuky pro děti.

Služby hotelu
Dětské vodní atrakce u bazenu naprosto super. Dostat se k bazénu s kočárkem ale bylo dosti složité jelikož jsou všude schody.

Odjizdeli jsme večer před termínem odjezdu, na recepci nám připravili jednoduchý snidanovy balíček. Personál milý, ochotný přiřadit pokoje vedle sebe dle našeho přání.

Pláž
Pristup k moři v pohode, moře opravdu kousek. Kaminkova pláž, spíše mola. V moři byly první 3 dny malé meduzy (spousta), které prý nezahaji ale jsou na dotek slizke. Ale i pár velkých které už mohou zahnout...pote zmizely a moře bylo parádní.

Simona Jasníková, 15.09.2020, Datum pobytu: 5.9. - 12.9.2020
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Poreč, Hotel: Delfin

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 S ubytováním jsme byly spokojeně, čisté, kuchyňka by mohla byt lépe vybavena, moc ochotna majitelka.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S ubytováním jsme byly spokojeně, čisté, kuchyňka by mohla byt lépe vybavena, moc ochotna majitelka. Zobrazit celou recenzi

Pláž
Pláž je asi 50!m od apartmánu Takze naprostá spokojenost:)

Iveta Pavlíková, 15.09.2020, Datum pobytu: 2.9. - 9.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Stegna Mare

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Byli jsme spokojeni,dostali jsme ubytování v náhradním hotelu, který byl moc pěkný a čistý. Počasí pěkné, více foukalo, ale bylo to...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme spokojeni,dostali jsme ubytování v náhradním hotelu, který byl moc pěkný a čistý. Počasí pěkné, více foukalo, ale bylo to příjemné. Do centra bylo trochu dál, ale nám to nevadilo, jezdili jsme i autobusem do vedlejších letovisek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj pěkný, vše fungovalo jak má, výhled na zahradu a boční na moře.

Strava
Snídaně. se opakovaly, ale mohli jsme je zkombinovat jak jsme chtěli, takže nám to nevadilo.Obědy a večeře dobré, pití dostatek, výborné zákusky a ochotný personál.

Služby hotelu
Ochota, pokoje uklízeli perfektně.

Pláž
Pláže jsme si mohli vybrat, buď bez vln, nebo naopak, byly písečné, nebyly třeba boty do vody.

Ludmila N., 15.09.2020, Datum pobytu: 5.9. - 12.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Kalia Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Celkový dojem velice dobrý

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem velice dobrý Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování super,čisto,útulný pokoj s pohodlným spaním,velká koupelna,denně možnost výměna ručníků,vysypání koše,personál velice příjemný a milý

Strava
Strava ...za mě denně výborný vývar,který jsem si dávala k večeři,malý výběr pečiva,ovšem dost ovoce a zeleniny,který nám třeba jinde chyběl.Jako šéfkuchařka jsem dost vybíravà,ale mě osobně nich nechybělo,rýže skvěle ochucena,omáčky chutné

Služby hotelu
Co mě osobně a i další české klienty hotelu velice mrzelo,že nebyl žádný program,všude okolo ano,chápala bych omezení kvůli koronaviru,ale přijel zájezd Bulharů,u bazénu jim bylo připraveno kromě jídla i hudba a nám bylo oznámeno,ze je to pouze pro VIP a my že nemáme přístup.Toto se pak opakovalo ještě jednou v jídelně,diskotéka pro VIP (přijel celý autobus).Toto nás tedy velice zklamalo.Žádné roušky v hotelu se neřeší,narvat hotel dalšími lidmi zřejmě panu řediteli nepřišlo v této době jako hloupý nápad.

Pláž
Dostupnost super,moře úžasně teplé,čisté.Bylo ale dobré si přivstat a dát ručník na lehátko,po 10hodině už celkem problém lehátko mít

Romana Pokorná, 15.09.2020, Datum pobytu: 1.9. - 10.9.2020
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Perla

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Klidná dovolená v menším penziónu . S autem a výlety to umožňuje příjemný zážitek.

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Klidná dovolená v menším penziónu . S autem a výlety to umožňuje příjemný zážitek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Menší pokoje a špatně vyspádovaná koupelna, ze které vytéká voda. Ale čisto, s denním úklidem.

Strava
Výborná místní kretská kuchyně , hlavně večeře . Snídaně trochu fádni - jeden druh salámu, plátkový sýr a vařené vejce každý den, pomerančový a jahodový džem, 2 druhy buchty, croisant, místní jogurt. Po 10-ti dnech nevím co bych si dal.

Služby hotelu
Kvalitní služby, milý personál i majitelka.

Pláž
Trochu schodů, ale jinak bez chyby. Písek, pozvolný vstup a navíc říčka s osvěžující vodou hned na kraji pláže. Vynikající.

Michal Šťastný, 15.09.2020, Datum pobytu: 2.9. - 12.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Naiades Almiros

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie