Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 7,8 Hotel byl pěkný, mimo hlavní ulici takže celkem v klidu, s malým bazénem sice na začátku června se studenější vodou, ale pŕíjemné...

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel byl pěkný, mimo hlavní ulici takže celkem v klidu, s malým bazénem sice na začátku června se studenější vodou, ale pŕíjemné osvěžení. Skvělý ochotný personál kde se domluvíte i česky a na baru výborné míchané drinky.

Byli jsme s 15ti měsíčním synem a personál mu přinesl pro zábavu i plyšovou houpající kravičku na které se houpal potom už každý den. Jinak co se malých dětí týká tak v Nidri chybí vyžití pro malé děti nikde není žádné dětské hŕiště. Pláže jinak blízko a čisté s klidným a pozvolným mořem. Ocenili jsme i nedaleký výlet k vodopádu a výlety lodí po okolních ostrovech i výlet autobusem po samotné Lefkádě. Některé pláže opravdu pohádkové celkový dojem z ostrova parádní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování čisté každý druhý den uklízeli i na pokojích. Jen ve vybavení pokoje jsme nebyli spokojeni s jednou postelí, která střašně vrzala každé otočení bylo hrozně slyšet.

Strava
V hotelu jsme neměli jídlo v ceně, ale zakoupené občerstvení bylo výborné a míchané drinky na baru super.

Služby hotelu
S hotelem jsme byli až na tu postel moc spokojeni.

Pláž
Pláže písečno obláskové blízko, pozvolný vstup do vody bez velkých vln vhodné i k malým dětem. Nebyli jsme v hlavní sezóně takže místa na pláži celkem dost.

Lenka J., 21.01.2020, Datum pobytu: 3.6. - 10.6.2019
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Golden Star

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Vynikající , klid, pohoda,soukromí

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vynikající , klid, pohoda,soukromí Zobrazit celou recenzi

Ubytování
2x denně úklid, čistota a klid

Strava
Špičkové suroviny , exotické koření, nemusí všem vyhovovat v delším časovém horizontu

Služby hotelu
Vstřícnost , ochota, profesionalita , zájem o hosty, nevnucuji nabídky

Pláž
Absolutní čistota, jako bychom byli na pláži sami, kràsa podmořského světa při šnorchlování nenapodobitelna

Libor G., 21.01.2020, Datum pobytu: 7.1. - 18.1.2020
Oblast: Maledivy Maledivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 7,8 Služby CK jsou na velmi dobré úrovni. Ochotně nám pomáhali s hledáním vhodného ubytování dle našich požadavků.

  • 7 Ubytování
  • 8 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Služby CK jsou na velmi dobré úrovni. Ochotně nám pomáhali s hledáním vhodného ubytování dle našich požadavků. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme v apartmánu. Prostorné místnosti. Všude čisto. Bohužel vybavení je poněkud staršího data, zejména v kuchyni. Mikrovlnná třeba by se hodila.

Součástí penzionu je i restaurace, takže se dá i dobře najíst.

Sjezdovky
Dostupnost sjezdovek je do 30 min autem. Velmi dobré.

Milan J., 21.01.2020, Datum pobytu: 2.1. - 5.1.2020
Oblast: Rakousko Rakousko, Mölltal / Ankogel, Hotel: Penzion Arthur

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Пишу отзыв прямо с отеля , находимся здесь третий день , мы очень довольны , питание очень разнообразное, выпечка, пирожное каждый день...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Пишу отзыв прямо с отеля , находимся здесь третий день , мы очень довольны , питание очень разнообразное, выпечка, пирожное каждый день разное , территория очень большая , море супер . Мы очень довольны !!!!!! Рекомендуем и приедим сюда ещё раз !!!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Пишу отзыв прямо с отеля , находимся здесь третий день , мы очень довольны , питание очень разнообразное, выпечка, пирожное каждый день разное , территория очень большая , море супер . Мы очень довольны !!!!!! Рекомендуем и приедим сюда ещё раз !!!!!

Strava
Пишу отзыв прямо с отеля , находимся здесь третий день , мы очень довольны , питание очень разнообразное, выпечка, пирожное каждый день разное , территория очень большая , море супер . Мы очень довольны !!!!!! Рекомендуем и приедим сюда ещё раз !!!!!

Služby hotelu
Пишу отзыв прямо с отеля , находимся здесь третий день , мы очень довольны , питание очень разнообразное, выпечка, пирожное каждый день разное , территория очень большая , море супер . Мы очень довольны !!!!!! Рекомендуем и приедим сюда ещё раз !!!!!

Anonym, 21.01.2020, Datum pobytu: 17.1. - 24.1.2020
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Iberotel Club Fanara & Residence

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,4 Pohodová atmosféra

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Pohodová atmosféra Zobrazit celou recenzi

Strava
Pestrá, každý si najde co mu vyhovuje

Pláž
Pláž je hodně ovlivněna přílivem a odlivem, takže je skoro každý den jiný, ale s tím se musí počítat.

Luboš Koštýř, 21.01.2020, Datum pobytu: 2.1. - 15.1.2020
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Celkově jsme byli moc spokojeni.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkově jsme byli moc spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo fajn. Pokoj spíš odpovídal 4-hvězdičkovému hotelu, ale možná kdybychom zaplatili více dolarů na recepci, máme lepší pokoj :)

Strava
Strava byla výborná. Obrovský výběr při snídaních, obědech i večeří a vše dokonalý.

Pláž
Pláž byla čistá a velká. Ale jelikož jsme byli na hotelu v lednu, kdy teplota moře byla necelých 20°, tak nám stačil vyhřívaný bazén :)

Aneta Ptáčková, 21.01.2020, Datum pobytu: 11.1. - 18.1.2020
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Stella Di Mare Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Byli jsme moc spokojení, jediné, co se nepovedlo bylo počasí.

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme moc spokojení, jediné, co se nepovedlo bylo počasí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše v nejlepším pořádku.

Strava
Jídlo trochu horší, nežli v hotelu R v jiné části ostrova.

Služby hotelu
Vše v pořádku.

Pláž
Pláž pár metrů, oceán nádherný, ale nebylo počasí.

Jiřina Koštálová, 21.01.2020, Datum pobytu: 2.1. - 9.1.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Bahia Design Hotel & Spa Wellness

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Ubytování - řecká klasika, docela klidná lokalita, přesto kousek do centra i k moři. Moře, pláže, přístup - v pohodě, pláž dlouhá a dá...

  • 6,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování - řecká klasika, docela klidná lokalita, přesto kousek do centra i k moři.

Moře, pláže, přístup - v pohodě, pláž dlouhá a dá se zvolit od písku po drobné kamínky.

Strava (polopenze) - klasická bufetová snídaně, večeře nasmlouvaná v blízké restauraci - jídlo dobré, obsluha příjemná. Jinak hodně restaurací, kde se dá dobře najíst a posedět.

Služby hotelu - v podstatě nulové, pouze recepce a v ní ochotný personál. Úklid každý den. Wifi okolo recepce.

Bazén - nepoužíváme, ale vypadal čistý, všude uklizeno, bar otevřen přes den.

Okolí a výlety - výlety přes delegáta zabezpečeny výborně, po vlastní ose taky fajn. Je kam se podívat.

Celkově dovolená v pohodě a za dobrou cenu. Zobrazit celou recenzi

Pavel Veselý, 21.01.2020, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kefalonia, Hotel: Big Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)