Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Nejlepší dovolená, všude blízko, super personál, bezva jídlo. A daleko od letiště vůbec nevadí a přecházet z hotelu silnici také nevadí,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nejlepší dovolená, všude blízko, super personál, bezva jídlo. A daleko od letiště vůbec nevadí a přecházet z hotelu silnici také nevadí, člověk si připadá víc zapadnuty do města. Výlety parádní, masáže skvěle a centrum města úžasné, rádi se vrátíme!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Paráda čisto

Strava
Odpovídající zemi, moc dobrá

Služby hotelu
Perfektní

Pláž
Dost lidí ale volná lehátka a pohoda u baru

Veronika Bartoňová, 19.09.2019, Datum pobytu: 24.8. - 1.9.2019
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Panorama

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Dovolená proběhla až na pár drobností výborně.

  • 9,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená proběhla až na pár drobností výborně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj De Luxe měl opravdu nádherný výhled na moře. Čisto a uklizeno bylo každý den. Jediné co bych vytkla, byla až příliš hlučná hudba ve večerních hodinách.

Strava
Strava byla průměrná, nabídka se hodně opakovala a některá jídla byla dost přesolená. Zato byl velký výběr čerstvé zeleniny a ovoce. V tomto hotelu také neposkytují obědové balíčky. Delegátkou nám bylo sděleno, že to už se stejně nikde nedává. Já jsem se s tím ovšem ještě nesetkala.

Služby hotelu
Hotelový personál byl velmi milý, usměvavý a ochotný. Před hotelem jsou dvě zastávky na autobus, který se hojně využíval na různé výlety po okolí. Nedaleko hotelu je i menší nákupní centrum a pak větší je hned ve Faliraki (cca 2 km), kam se dá dojet autobusem, popř. dojít pěšky. Dále pak Rhodos - staré město. Všude je nepřeberné množství suvenýrů.

Pláž
Pláž byla čistá a hned u hotelu. Bohužel hotelových hostů bylo víc než lehátek se slunečníky. V tom případě byla dostupná jenom lehátka nacházející se volně na pláži. Moře mělo příjemných 27°C. Jinak horko a větrno.

Natalie K., 19.09.2019, Datum pobytu: 9.9. - 16.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Pegasos Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Spokojenost.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl dost velký, v druhé polovině dovolené byla díky venkovní vysoké vlhkosti citit plíseň.

Strava
Co se týká stravy, není co vytknout. Široká nabídka, jídlo průběžně doplňovali.

Služby hotelu
Bez připomínek.

Pláž
Pláž by mohla být čistčí, při cestě do moře bylo třeba dávat pozor, kam šlápnout.

Milan S., 19.09.2019, Datum pobytu: 9.9. - 16.9.2019
Oblast: Maroko Maroko, Saidia, Hotel: Be Live Grand Saïdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Odpočinek, čistá hlava

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Odpočinek, čistá hlava Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj jednoduchý, nicméně dostatečný. Každý den čisté povlečení a ručníky.

Hotel i služby v něm jsou velmi kvalitní na vysoké profesionální úrovni.

Strava
Jídlo v rámci programu lite all inclussive bylo nadmíru perfektní s nepřeberným množstvím variací a objemem vody a vína

Služby hotelu
Hotelové služby dostatečné, činnost animátorů obdivuhodná od ranních hodin až do hluboké noci

Pláž
Pláž asi 3 minuty od hotelu vyhrazená pro hosty resortu včetně slunečníku a dvou lehátek. Vyhrazený prostor je součástí několikakilometrové písečné pláže s drobnými oblázky při vstupu do velmi čistého moře. Na dně moře jsou kameny a písek, do větší hloubky nebylo bez brýlí vidět. Mimo vyhrazený prostor je pláž velmi řídce obsazena, takže soukromí může být opravdu dostatek.

Karel Neumann, 19.09.2019, Datum pobytu: 5.9. - 12.9.2019
Oblast: Itálie Itálie, Kalábrie, Hotel: Nausicaa Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 konečne sme našli to ,čo sme hladali pokoj klud od upištanych detí.Výborná dovolenka perfektný personál od manažera po obsluhu všetko na...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
konečne sme našli to ,čo sme hladali pokoj klud od upištanych detí.Výborná dovolenka perfektný personál od manažera po obsluhu všetko na 1 z hviezdičkov. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
všetko O.K: čistota na izbe spokojnosť.

Všetko O:K

Strava
Výborne

Služby hotelu
spokojnosť .

Pláž
O.K

Marek, 19.09.2019, Datum pobytu: 18.8. - 30.8.2019
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Sensimar Belek Resort and Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,4 Na 3*** je dobrý, na 4**** je to zlé, hotel je vybydlen a ve špatném technickém stavu, nečekejte kvalitu 4hvězdy!

  • 3,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 2 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Na 3*** je dobrý, na 4**** je to zlé, hotel je vybydlen a ve špatném technickém stavu, nečekejte kvalitu 4hvězdy! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Celkově špatně cestovka prezentuje tento komplex. Jedná se o 3 hotely Imperial, Royal Palace, Palazzo de Zante či tak nějak, Imperial je nabízen separátně, ale další dva ne. Kde vás ubytují to nikdo neví.

Kromě snídaně, oběda a večeře, které čerpáte na konkrétním hotelu, vše ostatní můžete navštěvovat

Vybydlený čerstvě vymalovaný pokoj s polofunkční klimatizací, plíseň, prasklé WC prkno, nábytek otlučený, POLICE ve skříních NEEXISTUJÍ. Bydleli jsme 4 lidé v kufrech.

Strava
pití - vše slané - káva, čaj drinky - FUJJJJ, sladká voda za peníze

jídlo - relativně OK, pokud neočekáváte zdravou kojeneckou stravu, tu si musíte dovézt

OVOCE A ZELENINA - pokud čekáte, že narazíte na chutnou vyzrálou zeleninu či ovoce, tak se mýlíte. Fresh pult je plný zelených melounu nezralých, podtržených banánů, broskví a to vždy jen výběr ze 3-4 ovocí, které už v polovině jidla nejsou!!! svačiny rychle vyjezené, žádné ovoce.....atd...

Služby hotelu
Zábavní park Zantino World NEEXISTUJE, je zavřený a cestovka to má stále na svých webovkách!!!

Pláž
žádná výtka, pláž čistá, moře super.... jediné, za čím tam jít :-)

Anonym, 19.09.2019, Datum pobytu: 9.9. - 16.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Zante Royal Resort & Waterpark

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Ubytování v novém apartmánu, služby na úrovni. Čisto a vše bylo dle údajů v nabídce.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování v novém apartmánu, služby na úrovni. Čisto a vše bylo dle údajů v nabídce. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkný pokoj s balkonem, dvojpostel se skříní a další vybavení včetně TV. Koupelna s WC a sprchovým koutem. Vše pěkné.

Strava
Snídaně dva druhy místního chleba, tři druhy tvrdého sýra, čtyři druhy salámů, slanina, proschuto. Vejce v obměně s párky. Pro veget. cereálie s medem. máslem a jamy. Káva s mlékem, čaj, džus.

Večeře teplé s polévkou a výběrem ze dvou druhů jídel s masem a třetí možnost pro vegetariány. Porce dostatečné, chutné se zeleninovými saláty. Na závěr byl moučník nebo ovce.

Měli jsme dvakrát grilovanou rybu a kuchyň vařila s chorvatskými recepty. Pochvala.

Služby hotelu
Další služby jsme nevyžadovali.

Pláž
Přístup k pláži byl dobrý, ale cestou jsme potkávali nepořádek. Vlastní pláž byla pěkná, voda vynikající a čistá. Vybavení pláže bylo bohužel staré, lavičky poškozené a úklid sestával pouze z odvezení odpadků z košů. Přesto hodnotím pláž jako výbornou.

Josef Holešovský, 19.09.2019, Datum pobytu: 6.9. - 15.9.2019
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Střední Dalmácie, Hotel: Villa Jelavić

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,8 Velike zklamani, spinavy hotel i plaz, jidlo taktez nic moc! Pani delegatka neochotna, tvarila se jako kdyz ji velmi obtezujem, co se...

  • 4 Ubytování
  • 5 Strava
  • 3 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Velike zklamani, spinavy hotel i plaz, jidlo taktez nic moc! Pani delegatka neochotna, tvarila se jako kdyz ji velmi obtezujem, co se tyce zadosti o jiny (uklizeny) pokoj! Neprojevila ani zajem ani snahu nam vyjit vstric. Velmi spatny pristup a to stejne ze strany recepcnich. Za dobu naseho pobytu jsme slyseli asi 3 lidi nezavisle na sobe si stezovat na pokoj! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Totalni zklamani!!!! V dem prijezdu byl nas pokoj spinavy, neuklizeny, koupelna katastrofa! V zachode cerny rantl spiny, zrcadla zacakana, na vodnich bateriich vodni kamen a zaschle kapky vody! Na podlaze prach a drobky! Pokoj zapachal!

Strava
Dostatecny vyber, ale nic extra! Vetsina jidel

nedochucena nebo horsi kvality ! Napoje z postmixu nechutne, vsehno umele! Ani jabko/pomeranc dzus nebyl dzus, ale z prasku!

Služby hotelu
Nevim o zadnych sluzbach, co by hotel nabizel.

Pláž
Na pláži závěje chaluh! Druhy den po prijezdu uklizeno, nasledujici dny po bource znovu a uz se nikdo neobtezoval to uklidit!

Klaudie S., 19.09.2019, Datum pobytu: 6.9. - 13.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: White Olive Premium Agios Sostis

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

7 fotografií

Celkem: 7 Válení se u moře, pokud je to to, co hledáte. Pokud ne, zvolte něco jiného. Mi osobně se to na týden líbilo, ale déle bych na tomto místě...

  • 6,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Válení se u moře, pokud je to to, co hledáte. Pokud ne, zvolte něco jiného. Mi osobně se to na týden líbilo, ale déle bych na tomto místě být nechtěl. Velmi doporučuji půjčit si aspoň na pár dní auto a podívat se po ostrově, protože v pěší vzdálenosti kromě jedné taverny a večerky opravdu nic není. Půjčovny většinou fungují tak, že vám auto zdarma přivezou a na konci, až jej vrátíte, vás odvezou zpátky do hotelu. Uprostřed ostrova jsou hory, kam se doporučuji podívat. Pokud chcete jezdit i po nezpevněných cestách (opět doporučuji - dostanete se tak na zajímavější místa), musíte si půjčit auto, u kterého půjčovna off-roadové využití nezakazuje. Po obvodu ostrova jsou hezké zatáčky ale při jejich řezání si dejte pozor na dvě rizika:

- Sebevražedné kozy, kterých na ostrově žije plno.

- Povrch může klouzat kvůli nafoukanému písku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybavení pokoje bylo staré a různém stádiu rozkladu ale celý hotel byl aspoň perfektně čistý. Pokud neřešíte hovadiny, tak OK. Pokud máte rádi luxus, jeďte jinam, protože tohle si na Instagram nedáte. Nejslabší bod byl asi miniaturní sprchový kout s igelitovým závěsem. Při každém sprchování jsem vytopil koupelnu. No, jejich boj :-)

Strava
Snídaně formou bufetu. Variabilita nic moc ale něco se vybrat dalo. Jídlo na večeři bylo vždy jen jedno, bez možnosti výběru. Některé večeře mi chutnaly, jiné ne. Porce obrovské & většinou sacharidové bomby - nic zdravého.

Služby hotelu
Víceméně žádné. Na baru si můžete maximálně tak objednat pití. Wi-Fi zdarma ale kvalita špatná. Doporučuji využívat vlastní mobilní data. Na ostrově je (minimálně podél pobřeží) LTE se slušným pokrytím.

Pláž
Pláž je hned u hotelu. Jsou tam kamínky, takže vstup do vody trochu bolí ale řešení je jednoduché - o 50 m dál je písek.

Tomáš Machala, 19.09.2019, Datum pobytu: 9.9. - 16.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Thassos, Hotel: Sylvia

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 7,2 Dovolená byla krásná.

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla krásná. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Trochu zmatky v ubytování. Ale člověk pak ztratil dost času s vyjednáváním pokoje. Jinak čisto a příjemné prostředí

Strava
Strava za mě super nemám si na co stěžovat.

Služby hotelu
Personál byl strašně zmatený

Pláž
Pláž super

Petra T., 19.09.2019, Datum pobytu: 4.9. - 12.9.2019
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Sultan Sipahi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)