Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 10 výborný, obzvláště výlet na Saharu

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
výborný, obzvláště výlet na Saharu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
velmi kvalitní

Strava
orientální, ale kvalitní

Služby hotelu
výborný dojem, přátelští a velmi ochotní lidé

Pláž
výborná

Marie V., 19.10.2017, Datum pobytu: 9.10. - 16.10.2017
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Vincci El Mansour Mahdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 2,2 Polopenze pouze za příplatek k celkové ceně, organizace na velmi špatné úrovni, personál se hádá mezi sebou, v restauraci 2x za pobyt...

  • 2,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 4 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Polopenze pouze za příplatek k celkové ceně, organizace na velmi špatné úrovni, personál se hádá mezi sebou, v restauraci 2x za pobyt kontrola na uskladnění potravin - hotel nevyhověl!! Jídlo ze sáčků a polotovarů za příplatek!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Rozbitá klika u vchod. dveří, nefunkční sprcha, v pensionu se netopilo, neuklízí se po dobu pobytu, nevynáší koše, nemění ložní prádlo.

Strava
Pouze omezený sortiment za příplatky ! Jídlo z polotovarů, stále stejná jídla beze změny....

Služby hotelu
žádné, vinárna o 20ti lahvých vína bez znalosti personálu, 1 druh piva, internet wifi nefunkční bez recepce, žádné další služby nejsou poskytovány....

Anonym, 19.10.2017, Datum pobytu: 15.9. - 20.9.2017
Oblast: Česká republika Česká republika, Jižní Morava, Hotel: Bezměrovský dvůr

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Krásné, čisté a bohovský klid!!!

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásné, čisté a bohovský klid!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Příjemné prostředí, klidné prostředí.. Klimatizace na výbornou, situována, že nejde přímo na člověka..

Strava
Strava pestrá, každý si musel přijít na své..

Služby hotelu
velice slušný a vstřícný personál.. Spousta služeb.. Dobrá organizace!

Pláž
čistá pláž, teplá voda, nádherná Fauna i Flora..

Tomáš Gračka, 19.10.2017, Datum pobytu: 8.10. - 16.10.2017
Oblast: Maledivy Maledivy, Hotel: Royal Island Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Royal Island SPA 1 fotografie

Celkem: 6,6 Celkový dojem z dovolené je pozitivní. Poměr cena/kvalita super :-)

  • 6,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené je pozitivní. Poměr cena/kvalita super :-) Zobrazit celou recenzi

Strava
Strava byla chudší, a ne moc pestrá. Ale nepatřím mezi náročně strávníky, ale také vím že služby All Inclusive v jiných letoviscích jsou na úplně jiné úrovni. Drinky byly také jednoduché a většinu neměl hotel k dispozici. Co se na druhou stranu týče, obsluha bez problému nalévala značky alkoholu i dražší, za které si jinde zase klidně přilatíte.

Pláž
Pláž byla čistá, velmi blízko ubytování. Na 1*

Lucie M., 19.10.2017, Datum pobytu: 5.10. - 16.10.2017
Oblast: Kuba Kuba, Varadero, Hotel: Club Kawama

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Užili jsme si s dětmi krasnou dovolenou,celkova spokojenost

  • 6 Ubytování
  • 5 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Užili jsme si s dětmi krasnou dovolenou,celkova spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje zastaralé,ale servis na pokojich funguje dobre, každý den uklizeno, čisté rucniky

Strava
V hlavní jídelně stale dokola nic moc samé kure,ale obědy na pláži byly fantasticke

Služby hotelu
Prvni noc na pokoji jsem potkala švába,ihned jsem to resila s recepci,pokoj vystrikali jeste jsem dostala jakysi sprej kdyby nahodou.Druhy den nam byl pokoj vymenen za jiný.

Pláž
První pláž nic moc,ale ta druhá krásná...musite si rano brzy privstat jinak nebudete mit lehatko.Vsude čisto

Petra Kovandová, 19.10.2017, Datum pobytu: 7.10. - 14.10.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sea Gull Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Hotel zcela vyplnil naše očekávání. Cena odpovídá kvalitě. Personál hotelu byl příjemný a neustále k dispozici. I když se již blížil...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel zcela vyplnil naše očekávání. Cena odpovídá kvalitě. Personál hotelu byl příjemný a neustále k dispozici. I když se již blížil konec sezóny, tak na nás nijak nešetřili. Hotel je blízko Heraklionu (hlavního města a letiště). Transport z letiště trval asi jen 15 minut, což je super výhoda. Také se nám velmi líbilo, že se místním mhd dalo dojet do Heraklionu nebo i do paláce Knossos. Hotel mohu plně doporučit. :-)

Co se týče fakultativních výletů, tak je jich k dispozici celá řada a např. my neměli ve výběru soutěsku Samaria, avšak, když si řeknete delegátce, tak Vám to je schopna domluvit. My jsme třeba jeli na soutěsku s německou delegátkou, která kombinovala angličtinu a němčinu a dá se bez problémů domluvit :-)

Co se týče tepelné elektrárny, která je od hotelu asi tak 2 km, tak nijak nekazí dojem z dovolené. Nikde nic nesmrdí.

Závěrem tedy hotel fakt doporučuji. :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl čistý a uklizený bez žádných nepříjemných překvapení. Fotky odpovídají skutečnosti. Pokoj uklízí každý den a stejně tak každý den vynáší odpadky. Ručníky a prostěradla měnili každý druhý den.

Hotel má i dva výtahy. My jsme bydleli v hlavní budově, avšak kolem této budovy je celá řada menších domečků, kde Vás také mohou případně ubytovat.

Strava
Na dovolené jsem přibral minimálně 3 kg. :-D ...Při každé návštěvě hotelové restaturace si bylo z čeho vybírat. Některá jídla byla stálá a jiná se měnila. Kuchyně hotelu je skutečně výborná. Každý den je téma (např. mexický večer, italský, mezinárodní, atd.). Vyberou si masožravci i vegetariáni.

V hotelové taverně byla podávána svačina ve formě gyros, pizza, těstoviny, ovoce, zelenina, atd. atd.

Přítelkyně velmi kvitovala 4 druhy zmrzliny, která byla pro hotelové hosty dostupná v plážovém baru i v restauraci hotelu. Stejně tak si člověk mohl téměř kdykoliv zajít na bar pro pivo, víno, drinky, džusy či sodovky.

Díky bohaté nabídce hotelu jsme neměli důvod chodit na jídlo někam jinam.

Na výlety jsme dostali od hotelu "lunch boxy".

Také je jednou týdně možnost zdarma se zúčastnic Tradičního řeckého večera v Taverně. Je nutné si to reservovat na recepci hotelu. Doporučuji před tím nějakou dobu nejíst. :-D ... Naloží Vám toho skutečně spoustu. Ochutnáte spoustu místních předkrmů a pak si vyberete z menu z několika jídel. K jídlu dostanete i řecký salát a pak jsou i místní dezerty. Po celou dobu Vám dolévají víno.

Služby hotelu
Lehátek u bazénů i u moře je dost, takže jsme neměli problém najít si místo. Jsou zdarma v ceně zájezdu. Tobogány jsme osobně nevyzkoušeli.

Jakožto milovníka vodních dýmek mě velmi potěšilo, že jsem si na 10 Euro mohl dát dýmku přímo v hotelovém baru. Hotel nabízí i masáže, avšak této služby jsme nevyužili.

V hotelu se také nacházel obchůdek se suvenýry, avšak ceny suvenýrů jsou tam vyšší než jinde ve městě. Nicméně lze tam koupit lístky na mhd za 1,7 Euro. V autobuse je to za 2 Eura.

Animátři byli velmi aktivní a my jsme využili především jednoho jejich zábavného večera, který se konal v hotelovém anfiteátru.

Pláž
Pláž je široká písečná s pozvolným vstupem do moře. Byli jsme tam na konci sezóny v říjnu. Moře mělo zhruba jak vzduch, tj. 22 °C stejně jako vzduch. Doma bych do takové vody nevlezl, ale tam to celkem šlo. :-) Hotelový bazén byl o pár stupňů chladnější, ale poměrně rychle se to prohřál.

Na severním pobřeží Kréty celkem hodně fouká a tomu odpovídají i vlny v moři, ale aspoň byla sranda. :-)

Kolem hotelu se do moře vlévají 2 menší řeky. Voda v nich je studenější a někdo psal, že to ovlivňuje teplotu vody na pláži. My jsme tento problém neměli. V létě při vyšší teplotě vody, to možná bude jinak.

Zdeněk Šmída, 19.10.2017, Datum pobytu: 7.10. - 14.10.2017
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Dessole Dolphin Bay Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

část hotelové restaurace 20 fotografií

Celkem: 8,2 Super dovolená poměr cena výkon, animátoři na jedničku, nechápu jak si může někdo stěžovat na stravu ta tam byla naprosto super na to že...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená poměr cena výkon, animátoři na jedničku, nechápu jak si může někdo stěžovat na stravu ta tam byla naprosto super na to že jsme přijeli po sezoně, počasí akorát , pláž by mohla být čistější (hodně plastových víček a nedopalku v písku) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytovaní pěkné nic méně v přizmeníma patře byla chodba naprosto nevzhledná a každý den to tam jinak zapachalo....patra výš byla v lepším stavu. Uklid pořád stejný moc tomu nedají ani když jim necháte nějaký ten peníz .

Strava
Strava absolutní top ani jsme nebyli za ten týden schopni ochutnat všechno.

Služby hotelu
animatoři, večerní programy, sportovní vyžití, nabídka atrakcí - vše super.

Pláž
k pláži je to kousek nebyli jsme v sezoně tam to musí být přecpané, dostatek lehátek akorát mohla byt čistější. moře teple čisté

Alena V., 19.10.2017, Datum pobytu: 9.10. - 16.10.2017
Oblast: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: SENTIDO Rosa Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Za ty peníze odpovídalo

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Za ty peníze odpovídalo Zobrazit celou recenzi

Anonym, 19.10.2017, Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2017
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Joanna

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,8 Hotel zodpovedá max. 3 hviezdičkám

  • 4 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Hotel zodpovedá max. 3 hviezdičkám Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel vôbec nezodpovedá deklarovaným štyrom hviezdičkám. Zariadenie izieb je síce postačujúce, ale je pomerne staré. Wifi na izbách nie je dostupné resp. je dostupné na 1 hodinu denne. Ak chcete pripojenie na internet musíte si ho dosť draho priplatiť /5€/deň/. Z tohoto dôvodu nedoporučujem hotel mladším návštevníkom. Upratovanie izieb prebiehalo denne a personál bol veľmi ochotný.Zájazd sme kupovali v poslednej chvíli za naozaj nízku cenu, takže nedostatky hotela sme až tak neriešili. Hotel za plnú cenu bude určite pre mnohých sklamaním. Hotel bol využívaný hlavne ruskou klientelou cca 80 % hostí, potom španieli a malý počet ďalších klientov.

Strava
Strava bola veľkým plusom hotela. Široký výber jedál, dezertov a ovocia stále doplňovaný personálom. Kultúra stolovania veľmi, veľmi slabá. Jedáleň pre cca 300 ľudí, stoly veľmi tesne vedľa seba, strašný hluk pri takom množstve ľudí a navyše obsluha, ktorá zbierala použitý riad výrazne zvyšovala hlučnosť. Stoly boli vždy upratané a čisté. Niekoľký klienti zo zájazdu mali jeden deň tráviace ťažkosti, ale tí čo dezinfikovali po každom jedle sa tomu vyhli.

Služby hotelu
Služby hotela sú priemerné. Pre štvorhviezdičkový hotel by sme očakávali viac, tak ako to je bežné v iných hoteloch tejto kategórie. Výhodou hotela je jeho poloha v blízkosti pláže. Pred hotelom je zastávka autobusu odkiaľ sa dostanete do centra i do Marinelandu.

Pláž
Výhodou hotela je jeho poloha pár metrov od pláže Fenals. Pláž je čistá a pomerne veľká.

Štefan H., 19.10.2017, Datum pobytu: 12.9. - 19.9.2017
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Brava, Hotel: H TOP Royal Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8 Hotel je čistý a umístěný v překrásné zátoce a to je veliké plus této dovolené. Nemám srovnání s jiným místem v Egyptě, ale vynucování si...

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je čistý a umístěný v překrásné zátoce a to je veliké plus této dovolené. Nemám srovnání s jiným místem v Egyptě, ale vynucování si bakšiše v hotelu bylo až přes příliš drzé. strava standardní. Letecká společnost nezohlednila infanta při rozmístění poloprázdného letu, kdy někteří cestující seděli sami v řadě a mi s malým dítětem jsme seděli ve třech dospělých Zobrazit celou recenzi

Ubytování
čisté

Služby hotelu
standartní

Pláž
Pláži není co vytknout

Klára Daňková, 19.10.2017, Datum pobytu: 4.10. - 11.10.2017
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: El Malikia Abu Dabbab Resort (ex. Sol Y Mar Abu Dabbab)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622