Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 Užili jsme si to.

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Užili jsme si to. Zobrazit celou recenzi

Marek K., 27.05.2017, Datum pobytu: 31.3. - 7.4.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Titanic Palace & Aquapark

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Titanic Palace & Aquapark, Hurghada, Egypt Marek K. 2017-05-27 9.4 1 10 Titanic Palace

Celkem: 5,8 Vzhledem k ceně adekvátní kvalita. Jídlo by mohlo být lepší.

  • 5,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Vzhledem k ceně adekvátní kvalita. Jídlo by mohlo být lepší. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 27.05.2017, Datum pobytu: 25.3. - 1.4.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Desert Rose

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Desert Rose, Hurghada, Egypt Anonym 2017-05-27 5.8 1 10 Desert Rose Resort

Celkem: 9,2 Pobyt se nám líbil,strava vcelku dobrá,ubytování pěkné na hotelu byl klid a personál byl příjemný.Hotelu není co vytknout.Hotel je...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pobyt se nám líbil,strava vcelku dobrá,ubytování pěkné na hotelu byl klid a personál byl příjemný.Hotelu není co vytknout.Hotel je propojen s venkovním koupalištěm a na wellness Aquamarín je sleva na 3 hod. pobyt.Mohu jen doporučit Zobrazit celou recenzi

Vladimír, 27.05.2017, Datum pobytu: 14.5. - 20.5.2017
Oblast: Slovensko Slovensko, Podhájska, Hotel: Borinka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Borinka, Podhájska, Slovensko Vladimír 2017-05-27 9.2 1 10 Hotel Borinka

Celkem: 9,6 Na podzim jedeme znovu; zažili jsme sqělý relax.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Na podzim jedeme znovu; zažili jsme sqělý relax. Zobrazit celou recenzi

Lubomír B., 27.05.2017, Datum pobytu: 18.5. - 20.5.2017
Oblast: Slovensko Slovensko, Vysoké Tatry, Hotel: Grandhotel Praha

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Grandhotel Praha, Vysoké Tatry, Slovensko Lubomír B. 2017-05-27 9.6 1 10 GRANDHOTEL PRAHA

Celkem: 10 Byli jsmev tomto hotelu podruhé a určitě se vrátíme.Vše naprosto fantastické.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsmev tomto hotelu podruhé a určitě se vrátíme.Vše naprosto fantastické. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisto,každý den čisté ručníky,sprchový gel ve sprše zdarma

Strava
Velký výběr všeho.

Michaela H., 27.05.2017, Datum pobytu: 12.5. - 19.5.2017
Oblast: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: Skanes Family Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Skanes Family Club, Monastir, Tunisko Michaela H. 2017-05-27 10 1 10 MAGIC HOTEL SKANES FAMILY RESORT & AQUAPARK

Celkem: 9,6 V Egyptě jsem byla již 3x a tenhle hotel byl nejlepší. Zcela nemohu souhlasit s předchozí recenzi!! Byla jsem tam v téměř stejném termínu...

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
V Egyptě jsem byla již 3x a tenhle hotel byl nejlepší. Zcela nemohu souhlasit s předchozí recenzi!! Byla jsem tam v téměř stejném termínu a nic z toho jsem nezažila, ani nepozorovala. Hotel je krásný, personál úplně zlatý a dovolená se nám s přítelem opravdu moc líbila. Určitě se zde zase vrátíme.Dovolená bude taková jakou si ji uděláte a takovou jakou ji chcete mít. Hotel je určitě super výchozí bod a vřele ho doporučuji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velký prostorný pokoj, sprcha kde se vleze celá rodina a ještě by se tam dalo tancovat. Uklizeno bylo perfektně každý den.V televizi i český kanál. Nepopírám nábytek trošku staršího typu, ale kdo řeší na dovolené zda je stůl z dubového dřeva nebo má odrený roh.

Strava
Velice rozmanitá. Cokoliv jsem si dala mi chutnalo na 100%. Trošku mi pouze chyběla ryba na přírodní způsob, ale to je spíše detail. Určitě si kazdy vybere. Nechápu lidi co si na stravu stěžují. Já doma taky nevarim 100 druhu jídel. Alkohol byl silný dost. Měla jsem 2x gin tonic a motala se mi hlava a to abstinent rozhodně nejsem. Personál ani nic nenamítal, když si chtěl někdo dát pití do vlastní pet láhve, třeba na výlet. Přitom je povolena jen voda. Zmrzlina byla výborná.

Služby hotelu
Na perfektní úrovni. Hned po příjezdu dostanete naramek a pokoj. To jsme přiletěli v 7 ráno. Budicek v českém jazyce po telefonu. Rozmanity snidanovy balíček. Personál úžasný, ochotný ve všech ohledech, fakt super.

Pláž
Piscita pláž, hned pár kroků spoustu koralu a rybicek, bez problémů se člověk může jít podívat na jiné pláže, nikdo vás nevyhodi. Videli jsme i rejnoka hned u nohou. Krásný zážitek. Rybičky ruznobarevne, koraly čisté krásné,opravdu moře mrtvé není. Je zde spoustu života. Na vedlejší pláži se da půjčit za 15Eur slapadlo( cena za slapadlo ne osobu, kapacita 5lidi) s kukatkem do vody.Podívaná taky trochu jinak.

Anonym, 27.05.2017, Datum pobytu: 20.5. - 27.5.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Prima Life Makadi Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Pláž 1 fotografie

Prima Life Makadi Resort & Spa, Hurghada, Egypt Anonym 2017-05-27 9.6 1 10 Prima Life Makadi Resort & Spa

Celkem: 10 Dobrý den, dovolená v Bulharsku se nám moc líbila.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dobrý den, dovolená v Bulharsku se nám moc líbila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
moc čistý penzion

Strava
výborná

Služby hotelu
perfektní

Anonym, 26.05.2017, Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Nesebar, Hotel: Penzion Preslav

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Penzion Preslav, Nesebar, Bulharsko Anonym 2017-05-26 10 1 10 Penzion Preslav

Celkem: 8,8 Nádherná dovolená,krásné prostředí s možností procházek,

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Nádherná dovolená,krásné prostředí s možností procházek, Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje odpovídající čtyřhvězdičkovému hotelu,koupelna v trochu horším stavu.

Strava
Vynikající,obrovský výběr.

Služby hotelu
Spokojenost s úklidem,službami na recepci i na pláži.Jediná připomínka-málo lehátek a slunečníků u bazénu.

Pláž
Dostatečný počet slunečníků i lehátek,čistá pláž.Výborné místo na šnorchlování i potápění.I u břehu hodně ryb.

Jaroslav P., 26.05.2017, Datum pobytu: 6.5. - 20.5.2017
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Royal Brayka Resort (ex. Zee Brayka Beach)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Royal Brayka Resort (ex. Zee Brayka Beach), Marsa Alam, Egypt Jaroslav P. 2017-05-26 8.8 1 10 ROYAL BRAYKA BEACH

Celkem: 10 Krásná klidná relaxační dovolená v nádrerném prostředí

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná klidná relaxační dovolená v nádrerném prostředí Zobrazit celou recenzi

Ubytování
klidný rodinný hotel

Strava
klasická italská strava

Služby hotelu
rodinný hotel

Pláž
na pláži, po 100 metrech

Anonym, 26.05.2017, Datum pobytu: 17.6. - 24.6.2016
Oblast: Itálie Itálie, Ischia, Hotel: Cesotta

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Cesotta, Ischia, Itálie Anonym 2017-05-26 10 1 10 Cesotta

Celkem: 9,6 S dovolenou jsme byli moc spokojeni :) Krásné místo, milá obsluha, výborné jídlo a samozřejmě nesmím opomenout profesionální a vstřícný...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsme byli moc spokojeni :) Krásné místo, milá obsluha, výborné jídlo a samozřejmě nesmím opomenout profesionální a vstřícný přístup ze strany Invia Blansko,pana Šauera! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ubytováním jsme byli také spokojeni. Velké plus na tomto hotelu je bezbariérový přístup a pokoje jsou také tak vybaveny!

Strava
Výborná! Jen mi tam trošku chybělo čerstvé ovoce na snídani, ale jinak super!

Služby hotelu
Obsluha je moc vstřícná a milá.

Pláž
Pláž je písčitá pár metrů od hotelu. Moře krásně čisté.

Michaela K., 26.05.2017, Datum pobytu: 11.5. - 18.5.2017
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Maravel Land

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Maravel Land, Kréta, Řecko Michaela K. 2017-05-26 9.6 1 10 Maravel Land hotel

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622