Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 8,8 Celkově s dovolenou jsme byli spokojeni. Hotel se nachází v bezprostřední blízkosti pláže, v samém centru dění Delegátka byla ochotná,...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkově s dovolenou jsme byli spokojeni. Hotel se nachází v bezprostřední blízkosti pláže, v samém centru dění

Delegátka byla ochotná, usměvavá, vysvětlila vše Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme objednány dva pokoje (máme dvě větší děti), po příjezdu nás ale rozhodili do dvou pokojů vždy na opačné straně hotelu a že je to hotel velký! Druhý den, ale manažer hotelu uznal, že jako rodina chceme být pospolu, počkali jsme na uklid dvou pokojů vedle sebe a odpoledne jsme byli vedle sebe. Mohu říci, že personál byl velice přívětivý a chápavý, hovoří samozřejmě bulharsky, dále pak rusky, anglicky (na dobré úrovni) a zaslechl jsem i němčinu a dokonce i francouštinu

Strava
Strava je organizována formou bufetu, každý si vezme co chce a kolik chce. My jsme byli spokojeni a to opravdu! Když něco došlo, tak personál ihned doplňoval. Někteří nenažranci si nanosili hromadu jídla na stůl, povrtali se v tom a nechali tak, to pak pochyběly některé potraviny. Hned ale reagoval personál a doplňoval. I šéf-kuchař osobně chodil a doplňoval, honil personál, byl vidět zájem. I personál, co uklízel chodil okolo stolů a průběžně sklízel ze stolů.

My jsme měli polopenzi, takže jsme chodili na snídaně okolo 8.30h (jsou od 7 do 10h) a na večeře v 19.30 h (od 18 do 21h), v té době již bylo vždy po první vlně stravníků a druhá ještě nedorazila. Byl jsem se podívat v jídelně i v cca 20.45 a bylo zde stále dost jídla. Kdo pak měl all inclusive, měl i oběd a jedenkrát za pobyt pak oběd v hotelové restauraci s obsluhou. Ale popravdě, v poledne jsme byli rádi, že si lehneme na klimatizovaném pokoji a na jídlo v tom vedru nebylo ani pomyšlení.

Nápoje jsme si kupovali v nedaleké samoobluze, odpovídá nešemu Lidlu nebo Albertu, ale ceny nižší. Koupil jsem a přinesl jsem na pokoj vždy celé balení vody, na pokoji dal do lednice, takže pitný režim jsme měli zajištěný i s polopenzí.

Služby hotelu
Úklid pokojů byl každý den, každý den jsem měl ustlanou postel a čistě vytřeno. Pokud chci vyměnit ručník, dal jsem ho na zem a měl jsem čistý. Doporučuji nechat trochu drobných na posteli (vžijme se do role uklízeček)

součásti hotelu je i bazén se sladkou vodou, pokud chcete zde pobývat dopoledne, musíte si přivstát a obsadit lehátka ručníkem, ale my byli u moře a trávit čas u bazénu mohu i doma. Odpoledne to pak bylo takové zpestření si poplavat ve sladké vodě bez vln

Každý večer animační program jak pro dospělé, tak i pro děti

Trochu nás zklamal poslední den, kdy jsme museli opustit pokoj už v 10 hodin, ale odjezd od hotelu byl až v 22 h. Mají sice místnost na zavazadla, nic se neztratilo, ale i tak jsme byli celých 12 hodin bezprizorní - jeli jsme na výlet do Neseebaru. Pásku na ruce nám ale nesebrali a tak jsme mohli jít pak na večeři a pak už jen čekat na autobus.

Pláž
Pláž čistá, ale lehátka placená, drahá. My jsme chodili na pláž kousek od hotelu, stejně jsme seděli většinou ve vodě a užívali si vln. Každý večer pláž pak čistili. Opět - je až neuvěřitelné, jak někteří lidé si dokážou udělat okolo sebe bordel, nastlat si a pak v klidu duše odejít, ale i tato místa byla ráno uklizená.

Roman Cieciala, 05.12.2019, Datum pobytu: 24.8. - 31.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Imperial Palace (ex Victoria Palace)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Cestujeme hodně, ale tento hotel předčil naše očekávání. V toto období je málo lidí, příjemné počasí i voda, milý personál....

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Cestujeme hodně, ale tento hotel předčil naše očekávání. V toto období je málo lidí, příjemné počasí i voda, milý personál.... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisto, denně uklizeno, voda doplněna, ručníky vyměněny, prostorný pokoj.

Strava
Strava famózní, výběr z několika jídel, saláty, zákusky, pečivo,polévky,masa, ryby, těstoviny, pizza....

Služby hotelu
Na nic si nemůžeme stěžovat. Na toaletě protékal záchod, po nahlášení okamžitá oprava.

Pláž
Nádherně upravená pláž. Obecně v Marsa hodně fouká, ale nevadí to. Luxusní šnorchlování.

Anonym, 05.12.2019, Datum pobytu: 4.12. - 11.12.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Club Calimera Akassia Swiss Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Toto byla naše první dovolená v Egyptě. Já i manžel jsme byli nadšeni, můžeme jen doporučit... Jen co pro nás bylo zvláštní, že každý...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Toto byla naše první dovolená v Egyptě. Já i manžel jsme byli nadšeni, můžeme jen doporučit...

Jen co pro nás bylo zvláštní, že každý očekává za každou maličkost nějaké drobné. Jedná se buď o dolary a nebo Eura, to je jim jedno. Do Egypta neni potřeba mít dolary, stačí Eura. Všude brali karty, ale nebylo možné platit přes Apple pay, bezkontaktní způsob nikde nefungoval. Tak platební kartu fyzicky u sebe :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Do hotelu jsme přijeli ráno.Hned jsme dostali pásky na ruku a mohli jsme jít na snídani. Po návratu již byl pro nás připravený pokoj. Pokoj byl velký a čistý, každý den ho poklízeli a dávali pitnou vodu na pokoj. K pokoji patřil balkon, na kterém byla lehátka a i sedací souprava se stolkem.

Strava
Měli jsme all inclusive, ale to tam má asi každý. V areálu je velké množství restaurací a barů, tak si určitě vybere každý. Každý den můžete jít někam jinam, na výběr byla jejich jídla nebo třeba německá restaurace, mexická, italská atd... my si oblíbili restauraci Fine, kam jsme rádi chodili i na snídaně.

Pláž
Pláž i voda v moři byla čistá, bez odpadků atd. S lehátky nebyl problém, kdykoli jsme nějaké měli, i když jsme šli k moři až odpoledne. To že pořád někdo chodí okolo a nabízí nějaké služby je asi normální, ale nebylo to "vlezlé", po odmítnutí s úsměvem odešli.

Lenka K., 05.12.2019, Datum pobytu: 16.11. - 23.11.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunwing Waterworld Makadi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolenka bola velmi dobra a bola som so vsetkym spokojna

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka bola velmi dobra a bola som so vsetkym spokojna Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolq vynikajuce.Bol to bungalov na vode z terasy si sa divala na vodu.Upratovalo sa kazdy den,ciste uteraky boli stale.To co som si doplatila za ubytovanie stalo za to.

Strava
Strava bola prakticky cely den. Bola rozmanita a bola moznost navstivit aj taliansku a mongolsku restauraciu.

Služby hotelu
Sluzby v hoteli boli na urovni nemala som problem ak som potrebovala daco vybavit.

Pláž
Voda tam bol asi jediny problem. Bola velmi mala ani nie po kolena. Ak som chcela ist do hlbsej vody musela som prejst strasne daleko az ma boleli nohy. Nebola vyslovene spinava ale dakedy bola trocha zakalena. Ale mne ako slabemu plavcovi to nevadilo.

Lydia Kováčová, 05.12.2019, Datum pobytu: 15.11. - 29.11.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Panorama Hurghada Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Hotel i ubytování pěkné, odpovídalo očekávání

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel i ubytování pěkné, odpovídalo očekávání Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel čistý, personál vstřícný a milý. Na recepci domluva bez problémů v Angličtině.

Pláž
Pláž menší, poblíž hotelu. Voda pochopitelně studenější, je to prostě Atlantik. Přesto koupání v pohodě, kdo jezdil v dětství na Zemplínskou šíravu, toho to nemůže rozhodit :)

Anonym, 05.12.2019, Datum pobytu: 26.8. - 2.9.2019
Oblast: Portugalsko Portugalsko, Algarve, Hotel: Pestana Viking Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 pěkný udržovaný resort plný zeleně, rozsáhlá pláž, hodně lidí, super šnorchlování

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
pěkný udržovaný resort plný zeleně, rozsáhlá pláž, hodně lidí, super šnorchlování Zobrazit celou recenzi

Ubytování
bydlení v bungalovech, pokoj čistý, koupelna OK, klima šlape, denně úklid a velká PET láhev vody, signál v TV na pokoji jako v každém hotelu na prd :-D

Strava
Výběr velký ale přesto má člověk pocit, že je to všechno na jedno brdo, zkrátka jako ve všech těchto resortech :-D hlady ale trpět nikdo nebude.

Služby hotelu
No začnu wi-fi připojením zdarma v lobby, na to zapomeňte, to utáhne tak jeden telefon, takže je naprosto k ničemu. Dále bazény, žádné vyhřívání, takže jsou jak led(byli jsme v listopadu). Další věc, která nás iritovala, byli neuvěřitelně vlezlí a otravní prodejci smoothie na pláži. Odeženete je a za půl hodiny už zas otravujou. Jinak ale celkově převažujou kladné dojmy,

Pláž
Pláž je velká, i s malým poloostrůvkem, nicméně voda je kalná a studená i na listopad. Vše ale vynahrazuje molo, kde už je voda čistší a teplejší a čím dál plavete podél korálů, tím je voda teplejší, čistší a plná barevných ryb, hotový potápěčský ráj. Rozsáhlý korálový útes je jednoznačně největší deviza tohoto resortu a kdo létá na dovolenou hlavně kvůli tomu, co vidí pod vodou, bude si zde chrochtat blahem :-)

Marek Šmic, 05.12.2019, Datum pobytu: 2.11. - 9.11.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Coral Beach (ex. Rotana)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Dovolená v hotelu PARADIS PALACE byla nádherná.Skvěle jsme si odpčinuli.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená v hotelu PARADIS PALACE byla nádherná.Skvěle jsme si odpčinuli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování jsme měli v bungalovech uprostřed rajské zahrady a to jsme si i přáli.Moc pěkné.

Strava
Strava byla výborná.Velice chutná a pestrá.Pitný režim též.Drinky nám nosili až k lehátkům

Služby hotelu
Služby hotelu jsme nevyužívali

Pláž
Pláž byla opravdu kousíček a byla udržovaná.Bohužel jsme měli 4 dny rozbouřené moře a sem tam byla mořská tráva,což nebylo moc příjemné,ale to je prostě příroda a hotel za to nemůže.Když se moře uklidnilo,bylo už čisté.Musíme též pochválit animační programy,které neměly chybu.Například ZUMBA nebo muzikál Pomáda

Jindřiška Havlínová, 05.12.2019, Datum pobytu: 20.9. - 1.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Paradis Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Moderní hotel, poloha přímo u moře

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Moderní hotel, poloha přímo u moře Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování na velmi vysoké úrovni. Pravidelný úklid, velká spokojenost.

Strava
Pestrá nabídka snídaně/oběd/večeře. Oběd navíc s možností využití druhé restarace u bazénu, takže se lze najíst i venku. Každý den se jídelníček mírně měnil, super. I odpolední pizza-snack a mini donuty byly fajn. Večer i nabídka sýrů, ideální k posezení venku u vína. Nečekali jsme "kaviárové tousty", ale naše očekávání to naprosto předčilo. Palec nahoru. I všichni barmani byli skvělí. Hned jim totiž došlo, že nás budou vídat často :)

Služby hotelu
Každý den byl nějaký program. Hráli se šipky, u bazénu se tančila Zumba, hrálo se vodní pólo. Bar u bazénu k tomu.

V recepci je směnárna, takže není nutné nikam jezdit a hledat o halíře lepší kurz. Nemá to smysl. Stejně tak lze v hotelu objednat auto na pronájem. Měli jsme na jeden den (doporučuji dobře naplánovat výlety)

Pláž
Pláž u hotelu, písečná. Mnohdy celkem přeplněná. My jsme ale v klidu leželi u bazénu a chodili se do moře jen vykoupat. V dosahu jsou i bary a půjčovna vodních skůtrů. Kdo nezkusil, tak doporučuji. Ten skůtr.

Tomáš P., 05.12.2019, Datum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Sveti Vlas, Hotel: Moonlight

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

z bazénu do moře 1 fotografie

Celkem: 7,4 Dovolená v Primorsku se mi líbila. Je to místo, kde jsem se cítila bezpečně. Funguje tam dobře MHD , takže jsme si mohli...

  • 6 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená v Primorsku se mi líbila. Je to místo, kde jsem se cítila bezpečně. Funguje tam dobře MHD , takže jsme si mohli "neorganizovaně" vyjet do nejbližších měst sami. Moře bylo v září zrovna bouřlivé, ale teplé a čisté, pláže široké k soukromí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel má jednoduché čisté ubytování. Pokoj byl světlý a vzdušný. Před koupelnu by měli dávat rohožku z důvodu bezpečnosti, protože při sprchování se drží na podlaze voda./. Ručníky měnili jen na požádání.- Jinak jsme se v pokoji i v hotelu cítili dobře.

Strava
Strava - měli jsme polopenzi - byla chutná a rozmanitá. Personál byl ochotný a milý.

Služby hotelu
Majitelka byla příjemná . Vyřídila připomínky a poradila s cestováním.

Pláž
Od hotelu Duni je to kousek na pláže přes duny / do kopce /. Pláže jsou široké . Oficiální pláž má lehátka a deštníky za poplatek. Je velká a čistá. Nedaleko od ní je nuda pláž. Tato pláž je rovněž čistá, volná a prostorná s dostatkem soukromí k ležení.

Ludmila K., 05.12.2019, Datum pobytu: 31.8. - 11.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Primorsko, Hotel: Duni 3

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9,6 Pohodový prodloužený víkend. Vstřícný personál. Vřele doporučuji.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pohodový prodloužený víkend. Vstřícný personál. Vřele doporučuji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hezké prostředí hotelu, klidné místo. Pokoje vkusně zařízené, čisté.

Strava
Výborná kuchyně, lidský přístup. Bohatá nabídka, též vegetariánská jídla.

Služby hotelu
Wellness a léčebné procedury dle doporučení

velmi milé lázeňské lékařky. Dík fyzioterapeutům za odbornou péči. Bylo to velmi příjemné a uklidňující.

Milena Ramaislová, 05.12.2019, Datum pobytu: 28.11. - 1.12.2019
Oblast: Česká republika Česká republika, Západní Čechy, Hotel: Lázeňský hotel Pyramida

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)