Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 3 CK - zle poskytnuté informácie, CK nás informovala, že musíme mať pred cestou PCR testy. Dali sme si urobiť za 3x70€, naše počudovanie...

  • 3,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 1 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
CK - zle poskytnuté informácie, CK nás informovala, že musíme mať pred cestou PCR testy. Dali sme si urobiť za 3x70€, naše počudovanie bolo, keď sme zistili, že v lietadle sú aj netestovaní ludia a testy sa dajú urobiť za 30 USD na letisku.

Ďalšia komunikácia s CK bola skôr nekomunikácia, ani deň pred odletom sme nemali žiadne info. Vyžiadali sme si ich až od cestovnej kancelarie, ktorá nám ich hneď zaslala.

Čo sa týka cesty pohoda, možno prekvapenie, že na letisku v Prahe niíkto neodmeral ani teplotu ani s rozostupmi si nikto nerobil starosti. Po príchode do Egyptu čo sa týka COVID všetko zvládnuté lepšie ako v EU, termokamera, značky na rozostupy atd... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotelová izba stará zničená, klíma hlučná v noci vibrovala, ovládanie raz išlo raz nie...

Určite nie na úrovni 4* alebo 5* .. realne tak 2-3* a zanedbané špinavé zničené.

Cena ani zďaleka nezodpovedá kvalite.

Strava
Strava v pohode, aj keď veľa prevádzok bolo zatvorených.

Služby hotelu
Hotel by potreboval vyčistiť - zrenovovať, pláže upratať od odpadkov, zlepšiť prístup. Keď idete po rebríku do mora a trčí tam 5 cm skrutka čo drží rebrík a pichne vám do nohy nie je to nič príjemné.

Viac starostlivosti a údržby. Najmä teraz keď je menej hostí

Pláž
Pláž špinavá, zlý prístup, zanedbaná zničená. Ďalej v mori pekný šnorchel koraly, ryby. (ale to nie je zásluhou hotela ale prírody)

Nebezpečná inštalácia svetiel, častokrát holé drlty zaplavené pri polievaní, je len zázrak, že tam niekoho ešte nezabilo...

Nezodpovedné a zlé!

Anonym, 30.11.2020, Datum pobytu: 24.10. - 31.10.2020
Oblast: Egypt Egypt, Sahl Hasheesh, Hotel: Albatros Citadel Sahl Hasheesh (ex.Citadel Azur Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

nebezpečná inštalácia 9 fotografií

Celkem: 9,2 Na Egypt velmi dobrý 5* hotel. Na první pohled nepůsobí nabubřele a ekluzivně, tj může být mírné zklamání, ale na druhý pohled zjistíte,...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Na Egypt velmi dobrý 5* hotel. Na první pohled nepůsobí nabubřele a ekluzivně, tj může být mírné zklamání, ale na druhý pohled zjistíte, že vše funguje (např všechny světla v pokoji i zásuvky, které jsou evropské), dávají kvalitní jídlo, mnoho sportovního vyžití zdarma (tenis, squash, kube, petanq, šipky, kulečník, kanoe) a personál je i bez bakšiše vstřícný (až na opravdu malé výjimky). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkné, renovované pokoje, nově vymalováno, žádná plíseň, vše funkční.

lepší jsou pokoje které mají okna na sever (pravé křídlo při pohledu od recepce k moři, okna směr hlavní bazén), není tam tolik vedro, klimatizace je centrální a tak ve vedrech nemusí stíhat (v listopadu ji ale v těchto pokojích nebylo třeba zapínat, lidi co měli pokoj na jih si ale stěžovali že je tam vedro).

Bazény byly v listopadu ledové, moře kolem 27st takže super.

Strava
V Egyptě jezdíme zejména do 5* hotelů nebo 4* pro Němce, ale zde jednoznačně nejlepší kvalita jídla (až na zmrzlinu bez chuti). To se hlavně pozná na hovězím, které většinou nejde pokousat, zde se vždycky rozpadalo, ryby a mořské plody byly rovněž velmi dobré. Večeře každý den na jiné téma, obědy se měnily tak o 20%, snídaně vždy stejné. Výběr je méně pestrý než jinde, ale zato se dá všechno jíst. tj výše uvedené kvalita předčí kvantitu.

Pití vždy do sklenic kromě pláže, kdy se dávalo do větších plastových kelímků opakovaně použitelných (tvrdý plat) - ale díky covidu byl hotel z poloviny prázdný, když je úplně plný, možná sklo dojde a pak jsou kelímky všude.

Víno dobré, pivo Heineken, nealko jako cola, fanta, sprite přímo z originálních pet lahví... koktejly omezené, to byl slabší průměr.

Služby hotelu
mnoho sportovního vyžití zdarma (tenis, squash, kube, petanq, šipky, kulečník, kanoe).

Animační program přes den i večerní představení zajímavé.

Pláž
PRO TY CO RÁDI ŠNORCHLUJÍ NELZE DOPORUČIT!! Ale pro rodiny z dětmi rozhodně ano! Jediný hotel v okolí , který nepotřebuje molo pro přístup k moři (platí i pro Labranda Club), koupání i plavání v moři a to včetně odlivu. Ostatní hotely při odlivu měly moře i 200m daleko od první řady lehátek a přístup do vody jen z mola. Nicméně to je vykoupené tím, že zde u Labranda není žádný korál! Ti kdo chtějí šnorchlovat musí proniknout na mola sousedních hotelů tajně, nebo zaplatit 5USD za vstup.

ALTERNATIVA pro šťastlivce: Při přílivu a nejvyšší hladině + za bezvětří lze ze zálivu u hotelu na korálový útes i proplavat, ale je to tak 300m plavání, tj jen pro dobré plavce a nesmí foukat, aby nebyly velké vlny na hranici korálového útesu. Korálový útes je ale fantastický, určitě snese srovnání s Marsa Alam. Dá se pak plavat k molu napravo nebo nalevo a tam vyjít ven, to po vás už nikdo nic nechce. Viděli jsme trnuchu modroskvrnnou, rejnoka, želvy, chobotnice, barracudu, perutýny aj..

Anonym, 30.11.2020, Datum pobytu: 13.11. - 27.11.2020
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Labranda Royal Makadi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Výborný

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborný Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje s bočním výhledem na moře, orientované buď do zahrady nebo na bazény

Strava
Skvělé hovězí, kuřecí , ryby, těstoviny, pizza, egyptské speciality. K snídani palačinky, omelety, sladké, slané, ovoce, zelenina

Služby hotelu
Masáže za 20 €, beauty salon s procedurami většinou za 20 €

Pláž
Pláž upravovana, v moři se na rozdíl od vedlejšího hotelu Stella dá plavat celý den

Vladimír Arnošt, 30.11.2020, Datum pobytu: 13.11. - 27.11.2020
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Labranda Royal Makadi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Hotel byl skvělý, zaměstnanci hotelu byli velmi příjemní a celkově to je opravdu krásný hotel, nicméně je docela obtížné se v celém...

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel byl skvělý, zaměstnanci hotelu byli velmi příjemní a celkově to je opravdu krásný hotel, nicméně je docela obtížné se v celém komplexu zorientovat a pláž je od hotelu hodně z kopce a je dost malá. Zobrazit celou recenzi

Strava
Jako alergik jsem měla někdy problem si vybrat, každé jídlo bylo dost kořeněné, ve všem byla rajčata nebo mořské plody a chyběly mi tam základnu suroviny jako třeba čistá rýže nebo brambory.

Služby hotelu
Skvělé.

Pláž
Pláž od hotelu není moc daleko, nicméně je to opravdu z prudkého kopce a cesta zpět na hotel z pláže nebyla úplně prijemna. Taky je pláž docela malá, teď v době covidu nám stačila ale neumím si představit, že by se tam v hlavní sezóně vlezli lidi ze všech hotelů, které jsou kolem.

Kateřina Masná, 30.11.2020, Datum pobytu: 20.11. - 27.11.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Landmar Costa Los Gigantes

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 bezva , skvělá filosofie komplexu,nasvícení středomořského městečka i s kotvištěm překrásné, stále krásné výhledy, krásná pláž, procházky...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
bezva , skvělá filosofie komplexu,nasvícení středomořského městečka i s kotvištěm překrásné, stále krásné výhledy, krásná pláž, procházky areálem příjemné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
terasa s výhledem na celé moře,trochu se chodí, ale lze nahradit shutlem

Strava
omezení provozu z důvodu Covid

Služby hotelu
krásné podvečerní hudební produkce i disko na pontonu

Pláž
krásná, jemný písek, možnost koupání i za větru / 3dny foukalo /,chybí ale jinde běžné molo k slézání do vody s ploutvemi.

Iva Polochová, 30.11.2020, Datum pobytu: 14.11. - 21.11.2020
Oblast: Egypt Egypt, Sahl Hasheesh, Hotel: Albatros Citadel Sahl Hasheesh (ex.Citadel Azur Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Pro nenáročné cestovatele kteří se chtějí jen "válet" na pláži

  • 7 Ubytování
  • 2 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Pro nenáročné cestovatele kteří se chtějí jen "válet" na pláži Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starší hotel odpovídající popisu, pokud něco nefunguje (v našem případě např. telefon na pokoji, sprcha, trezor, internetové připojení, ....), pesonál se to snaží dát do pořádku co nejrychleji - ne vždy se to podaří.

Strava
Zoufalá

Snídaně: děs a bída - džusy z prášků, vše ostatní půl hodiny po otevření restaurace není, lze jen vystát nekonečnou frontu na omeletu. Ovoce doplňují až když to někdo nevydrží a začne je prudit, jakž takž zelenina, sladké se nedá jíst.

Obědy a večeře: téměř žádný rozdíl. Jídlo dost jednotvárné - hovězí, kuře, ryby, těstoviny

Služby hotelu
Téměř žádné, pouze spa, masáže a malý butik, kde nemají ani pohledy. Vše ostatní Vám nutí na pláži místní a jsou dost neodbytní

Pláž
Velmi hezká a čistá, o víkendu však plná místních.

Moře je čisté, pozor však při odlivu na mořské ježky a nepříjemné kameny.

Miloš Mach, 30.11.2020, Datum pobytu: 18.11. - 27.11.2020
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: My Blue

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,4 Velmi pekny areal, zajimavě řešené koupani, 3 bazeny na ruznych místech. Bohuzel sluzby, personal a jidlo na urovni sotva 3 hvezd

  • 4,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 6 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Velmi pekny areal, zajimavě řešené koupani, 3 bazeny na ruznych místech. Bohuzel sluzby, personal a jidlo na urovni sotva 3 hvezd Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Sekce 5 ( na vyzadani zmena zbytovsni , klasicky čechy davaji do sekce 7,8 daleko od vseho) velke pokoje s peknym vyhledem, ale potrebuje rekonstrukci a lepsi uklid, vse uz zašlé a ušmudlane.

Strava
Nejvetsi zklamani, vymluva na covid, ale 5***** ma mit nejakou uroveň, stale se opakujici jidlo nevalbe kvality, ktere i presto ze hotel byl malo obsazen dochazelo a muselo se stale čekat než neochotni a celkem drzi kuchari “dovaří”. Nam jako zenam nechteli dávar maso a několikrat jsme videli plne porce davaji za 1USD. Restaurace alá card Orient totalni katastrofa, podavali jidlo co bylo v jidelne, Restaurace Tajin dobra.

Služby hotelu
Bohuzel liny a neochotny personal az na 2 vyjimky, kazdy den problem s uklidem. Arabum se venovali o 3 tridy lepe.

Pláž
Uchazejici, 2 umele laguny a nekolik malych plazicek, lehatek bylo dost, hotel ale malo obsazen. Koraly zniceny, podmorsky zivit pro novačky mohl byt dobrý.

Jana Džulová, 30.11.2020, Datum pobytu: 13.11. - 27.11.2020
Oblast: Egypt Egypt, Sahl Hasheesh, Hotel: Albatros Citadel Sahl Hasheesh (ex.Citadel Azur Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

21 fotografií

Celkem: 9,6 Super

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Spokojenost

Strava
Dobrá, pestrá, chutná

Služby hotelu
Spokojenost

Pláž
Pláž nádherná, čistá, moře úžasný

Jitka Seifertová, 30.11.2020, Datum pobytu: 18.11. - 27.11.2020
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: My Blue

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Zanzibar 1 fotografie

Celkem: 10 Nejlepší dovolená ! Skvělé jídlo , super lidi každý den zábava

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nejlepší dovolená ! Skvělé jídlo , super lidi každý den zábava Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje byli perfektní , každý den uklizeno , čisté ručníky a vše jak má být

Strava
Jídlo bylo výborné nebylo nic co by nám nechutnalo

Služby hotelu
Hotel je krásný ,čistý a všichni zaměstnanci moc milí a vstřícný

Pláž
Pláž byla krásná , úžasné místo a klid

Lucie N., 30.11.2020, Datum pobytu: 20.11. - 27.11.2020
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Labranda Royal Makadi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 V době covidové výborná dovolená. Hotel maximálně dbá na bezpečnost hostů. Všude dezinfekce, doporučující cedulky, rozestupy, vše...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
V době covidové výborná dovolená. Hotel maximálně dbá na bezpečnost hostů. Všude dezinfekce, doporučující cedulky, rozestupy, vše nastaveno tak, jak má být. Hosté nemusí nosit povinně roušky v hotelech, personál ano a je striktně v tomto komplexu dodržováno. Je na každém, jak k ochraně zdraví přistupuje a zda chce nebo nechce nosit roušky ve vnitřních prostorách. Já osobně roušky nosím několik měsíců v zaměstnání povinně a nijak mne to ani na dovolené neomezilo. Hotel doporučuji i v této době. Hostů bylo tak akorát, aby dovolená nepůsobila depresivně. Všechny služby byly neomezené, přizpůsobené současným pravidlům tzn. ala carte restaurace, venkovní sauna, venkovní vířivky, sportovní aktivity, dětský klub, večerní vystoupení, stolování, lehátka atd. Mají to výborně organizované a nějaká omezení ani nevnímáte. Plážové toalety uklízí každou hodinu, to jsem ještě nikde neviděla. Vše v hotelu voní čistotou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Standardní pokoj deluxe s výhledem na moře a golfový areál ve vysokém patře měl krásný výhled. Nic nadstandardního nikdy neobjednáváme a vždy dostaneme takový pokoj. Máme na to štěstí. Neskutečně pohodlná postel, takovou jsme nikde neměli. Vyspali by se na ní 4 dospělé osoby. Pokoj měl 55 m2, v koupelně vana i sprcha, trezor zdarma, minibar zdarma. Starší nábytek, vše vonělo čistotou.

Strava
Museli jsme si zvyknout na jejich ostrá a kořeněná jídla, ale byla výborná. Velký výběr na snídaně, obědy i večeře. Všechny restarurace i bary fungují bez omezení. Velký výběr ovoce, dokonce i granátové jablko ke snídani. Nejsou označeny alergeny. Jím bezlepkově, ale nebyl probém si vybrat. Hůře hodnotím, že nebyl koutek s dětskými jídly jako je zvykem v Turecku.Viděla jsem, že mají dětské menu na objednání v restauracích mimo hlavní restauraci.Nápoje na pláži podávají ve velkých plastových sklenicích, kafe v klasických šálcích. Nápoje na plážích i u bazénů roznáší obsluha, nikam nemusíte chodit, neustále obchází hosty a nabízí. Co mne překvapilo, tak to byly vynikající zákusky.

Služby hotelu
Personál výborně ovládá 5 cizích jazyků, Pěkné fitnesscentrum, několik barů, 4 nebo 5 ala carte s jednou návštěvou každé za pobyt zdarma, malý vnitřní vyhřívaný bazén - mimo provoz, venkovní bazén vyhřívaný pouze jeden menší. Velká soustava propojených venkovních bazénů nevyhřívaných a v tomto období studených. 3 vyhřívané venkovní vířivky. Krásná líná řeka, na které se jezdí na nafukovacích kruzích. Pečlivě udržovaná zahrada s navazujícím golfovým areálem. V areálu je i trasa na běhání. Celý areál je přizpůsoben i pro vozíčkáře. V sousedním hotelu Aqua Magic máte vstup zdarma do areálu aquaparku s tobogány a moc hezkými bazény s atrakcemi pro nejmenší děti - obojí vyhřívané. Hřiště na fotbal, volejbal, kulečník. Tenisové kurty nejsou.

Pláž
Dlouhá asi 600 m na obou stranách oplocená. Čistá, s pozvolným vstupem pro malé děti a u dalšího hotelu z tohoto komplexu i s prudším vstupem pro plavce. Moře čisté bez života. Za šnorchlováním vozí klienty jinam. Součástí je i potápěčské centrum a vodní sporty. Zdarma nemotorizované, ostatní za příplatek. Nám se líbí jiné moře, ale to jsme věděli a v tomto období bylo stejně chladné asi 22 stupňů. Při plné obsazenosti hotelů bych si připadala na pláži stísněně. Nemáme rádi resortové dovolené a tento hotel neměl tolik pokojů jako ostatní nabízené velké hotely. Z popisu hotelu nevyplývá, že se jedná o společný areál pro 2 hotely a pláž pro 3 hotely stejného vlastníka, byť má každý hotel svůj úsek pláže s lehátky i restaurací. V tuto dobu to bylo bezchybné.

Anonym, 28.11.2020, Datum pobytu: 21.11. - 28.11.2020
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Steigenberger Al Dau Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)