Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 6,6 Velmi příjemné prostředí zahrad, mezi restaurací, pláží a ubytováním. Pokud nemáte vysoké nároky na stravu, budete spokojeni. Chcete si...

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Velmi příjemné prostředí zahrad, mezi restaurací, pláží a ubytováním. Pokud nemáte vysoké nároky na stravu, budete spokojeni. Chcete si vybrat lehátko u moře, choďte na pláž, před šestou hodinou. Přišlo mi, že nekteří tam museli spát i přes noc. Duben, je přeci jenom start do sezony. Ochota personálu je příjemná. Ptáte se, jestli bych do BRAYKY ještě někdy jel, no nevím, příští rok určitě ne. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování, které mi bylo přiděleno, nebylo podle mých představ, spíše " horší trojka". Je potřeba vyvynout větší aktivitu a obchodně to podpořit. Pak můžete být spokojeni.

Strava
Salámy a párečky nebrat, skopové na které jsem se těšil, mi nějak uniklo. Vinikající zelenina, saláty, jogurty, dresinky, sladkosti, dostatek ryb, těstoviny a hovězí v omáčce. Kuřecí se jim nějak nedařilo. Je to ale tak trochu dokola.

Služby hotelu
Recepce fungovala dobře. Doktor v areálu, bohužel jsem využil.

Pláž
WC na pláži, fuj. Jinak pláž dobrá, s pozvolným v stupem do moře. Po stranách korály a u nich různé rybky. Pozor si však dejte na " Bodlok rudomořský", velmi agresivní ryba, která vám může zkazit celou dovolenou. NESAHAT!!!

Tady bych uvítal větší osvětu ze strany CK a hotelu. Za mě 2-.

Milan K., 23.04.2019, Datum pobytu: 13.4. - 20.4.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Brayka Bay Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Luxusný hotel s krásnou plážou a akvaparkom pre deti

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Luxusný hotel s krásnou plážou a akvaparkom pre deti Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Priestranné a príjemné zariadené izby s krásnou kúpeľňou, výborne vybavené. Personál sa pedantne staral o čistotu izby počas celého nášho pobytu.

Strava
Ultra all inclusie - výborné jedlo, široký výber a jedlo k dispozícii počas celého dňa (bufet o polnoci a dokonca aj nočné občerstvenie do 05:00 rána).

Služby hotelu
Personál je veľmi profesionálny, ale na druhej strane milý a priateľský. Veľmi radi sa s nami každý deň porozprávali, okrem toho, že sa o nás výborne starali. Výborný bol aj animačný tím, ktorý hostí zabával. Hotel má aj výborný detský klub, čo ocenia rodiny s deťmi.

Súčasťou hotela je aj akvapark, fitko, wellness centrum, bowling, niekoľko bazénov, takže o zábavu je postarané. Rovnako milovníci športu si prídu na svoje.

Pláž
Krásna, piesková pláž s pozvoľným vstupom do mora. Dlhá je asi 800 m, bez nejakých kameňov a pod. Bola vždy aj pekne čistá. Okrem toho sú na pláži aj pavilóny, ktoré je možné si prenajať a plážový bar. Okrem pláže sme radi chodili aj na krásne mólo s lehátkami.

Anonym, 23.04.2019
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel: Concorde Luxury Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 8,4 Dovolená úžasná. Dlouhe je to,nez vas ubytuji. Dospeli asi snese dost,ale pro deti je cekani narocne.

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená úžasná. Dlouhe je to,nez vas ubytuji. Dospeli asi snese dost,ale pro deti je cekani narocne. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Myslim ze pokoj ve standartu je ok. Jen jsme meli asi 5 den z 11 kontrolu,zda vse funguje a pri odpovezeni,ze nam nejde lednicka,technik odesel a do konce pobytu se neukazal????

Strava
Za nas strava ok.

Služby hotelu
Denne od rana do vecera tam zamestnanci udrzovali poradek. Jen byla dost kluzka dlazba u bazenu. Ne jeden tam upadl????

Pláž
Na plaz sme nechodili. Jen se vykoupat do more a zpatky na lehatka,ale mohl by byt misty lepsi pristup do vody. Pro starsi lidi to byl docela problem

Michaela H., 23.04.2019, Datum pobytu: 10.4. - 20.4.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Mirage New Hawaii Resort & Spa Hurghada

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Dovolená splnila co jsem očekával

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila co jsem očekával Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídající. Náš odlet byl plánovaný ve 23:55 hod. Odjezd od hotelu ve 21:15 hod. Nepochopil jsem ovšem, proč je nutné vyklidit pokoje už ve 12:00 hod., když úklid těchto pokojů nebyl proveden od 12:00 hod do

našeho odjezdu, tedy až druhý den.

Strava
Bohatý výběr i kvalita

Služby hotelu
Mimo úklid jsem nečerpal, nemohu hodnotit

Pláž
Pláž byla čistá, nejsem si jistý, že v popisu pláže a vstupu do moře je uvedeno, že hloubka moře je ve vzdálenosti do 100 metrů od okraje pláže asi 1 metr za přílivu. Za odlivu není téměř možné plavání. Možnosti šnorchlování - super.

Jaroslav Korytar, 23.04.2019, Datum pobytu: 13.4. - 20.4.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Pokud jedete do Egypta k moři, NEDOPORUČUJI! Pokud jedete do bazénu nebo hezkého pokoje, ideální volba.

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 1 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Pokud jedete do Egypta k moři, NEDOPORUČUJI!

Pokud jedete do bazénu nebo hezkého pokoje, ideální volba. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super, čisto, velká sprcha, spalo se lépe než doma, moderní pokoje.

Strava
Vždy na výběr z mnoha salátů, desertů, luštěnin, dušené zeleniny, rýže, brambor, dvou druhů masa, nějaká ryby nejlevnějšího typu. Na mořské plody zapomeňte. Jste přece u moře, tak co byste chtěli.

Faraon byl jeden den a léky to naštěstí zastavily.

Jako balíček na výlet na celý den očekávejte dva suché rohlíky s nakrojeným jedním kolečkem salámové hmoty, "fruko", půl litru vodu a banán s marmeládou, nebo pro změnu mandarinku s marmeládou. V pětihvězdičkovém hotelu velký šok. V porovnání s nabídkou během dne v hotelu také.

Služby hotelu
Doporučuji si koupit výlet na čtyřkolkách, stálo to za to, i když jsem od toho nečekal nic.

Můžete zajít do fitka vypotit nějaký ten dezert.

Bazény OK, jeden je vyhřívaný.

Můžete si dát večer vodní dýmku.

Pláž
KATASTROFA!

Měli jsme štěstí, že jsme první den po příletu využili chvíli zelené vlajky a podívali se na korál do 30 metrové hloubky na konci mola, z které se trochu tajil dech. Žádné relaxační plavání nečekejte. Ale korál je krásný.

Po zelené vlajce zapíchli červenou s úplným zákazem vstupu do moře a vlajka tam visela celých 8 dní naší dovolené! Hotel u moře bez přístupu do moře. Dle české slečny, která v Marsa Alam pořádá zájezdy a bydlí tam již deset let, jeden ze dvou největrnějších hotelů s nejhorším přístupem do moře.

Do údajně krásného korálu v zátoce v hotelu Utopia napravo od Novotelu vás nepustí security. Každý hotel má soukromou pláž. Utěšit se předtím, co že jste to koupili, můžete šnorchlováním těsně před Utopií nebo v takových dvou "bazénových" zátokách rovněž zhruba 100 metrů před Utopií. Ale to není úplně to, co byste si od hotelu představovali.

Anonym, 23.04.2019, Datum pobytu: 14.4. - 21.4.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Novotel Marsa Alam

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 8,4 Dovolená splnila naše očekávání, i když některé fakultativní akce byly nesmyslně drahé.

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila naše očekávání, i když některé fakultativní akce byly nesmyslně drahé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování poměrně příjemné - až na výhled na ulici. Jinak čisto, vše fungovalo, klid.

Strava
Spokojenost, vždy skvělý výběr.

Služby hotelu
Jediná výtka - není volně přístupná WIFI, narozdíl např. od vedlejšího hotelu. Toto nám v dnešní době přijde až trochu nepatřičné(?) Jinak čisto, služby fungovaly (až na tuto výše zmíněnou), personál velice příjemný.

Pláž
Čistá voda, lehátka se slunečníkem, málo lidí - prostě paráda ...

Petr K., 23.04.2019, Datum pobytu: 9.4. - 17.4.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Hotel super, jídlo a obsluha super, anglicky mluvící delegát sice hodný, ale zůstal třem párům dlužen po 1000 rupií za neprovedený vstup...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel super, jídlo a obsluha super, anglicky mluvící delegát sice hodný, ale zůstal třem párům dlužen po 1000 rupií za neprovedený vstup do sloního útulku při dohodnutém zájezdu. Rozdal část toho co měl vrátit s tím, že zbytek doplatí jak peníze vyzvedne a už jsme jej neviděli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování super, hezké prostorné pokoje a každý den hezky uklizeno s výměnou ložního prádla a ručníků.

Strava
Strava výborná a kdo si bude stěžovat na ostrá jídla musí jet na jiný kraj zeměkoule. ;-)

Služby hotelu
Personál ochotný a usměvavý

Pláž
Krásná široká, čistá

Pavel Flora, 23.04.2019, Datum pobytu: 5.4. - 14.4.2019
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Induruwa, Hotel: Pandanus Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Příjemná dovolená, ale špatné počasí více jak polovina pobytu.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Příjemná dovolená, ale špatné počasí více jak polovina pobytu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pěkné, ale dali nám pokoj s oddelenymi postelemi a byla v něm slyšet klimatizační jednotka. Výměna byla možná za dva dny za pokoj s manželskou postelí avšak ještě hlucnejsi, tak jsme si ponechali původní pokoj.

Strava
Strava naprosto vynikající.

Služby hotelu
Služby dobré, pěkně se k nám chovali.

Pláž
Vstup na pláž dobrý. Ale kvůli špatnému počasí jsme se nemohli některý den koupat, kvůli velkým vlnám a meduzam. Počasí má být přitom v tomto období stabilní.

Anonym, 23.04.2019, Datum pobytu: 10.4. - 17.4.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Bahi Ajman Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)