Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 8,4 Klidná a pohodová dovolená

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Klidná a pohodová dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel velice útulný, jen nesmí pršet protože do něho zatéká a na balkóně by to chtělo nějaký sušák nebo šňůru na prádlo.

Strava
Strava chutná víceméně tradiční řecká. Dostatečný výběr zeleniny, salátů, ovoce, dezertů i nápojů .

Služby hotelu
Personál usměvavý a vstřícný

Pláž
malá, klidná hned u hotelu. není vhodný přístup do moře pro malé děti

Diana Váňová, 17.10.2019, Datum pobytu: 3.10. - 9.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Larisa Boutique & Resort ex. Rhodes Lykia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Byla to skvělá dovolená, personál příjemný, klidný hotel.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byla to skvělá dovolená, personál příjemný, klidný hotel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování dobré, i když při větru se moc na pokoji nedalo spát. V odvětrávací šachtě bouchaly plechy. Naštěstí foukalo jen jeden den.

Strava
Strava skvělá

Služby hotelu
Hotelu nemůžu nic vytknout. V porovnání s jinými hotely, které jsem v minulosti navštívila, byla večerní zábava na tomto hotelu slabší.

Pláž
Pláž čistá, upravená

Dáša P., 17.10.2019, Datum pobytu: 4.10. - 11.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: SunConnect Djerba Aqua Resort (ex. Miramar Djerba Palace)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Vše bylo v naprostém pořádku, delegátka velmi milá a ochotná.

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Vše bylo v naprostém pořádku, delegátka velmi milá a ochotná. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Apartmán byl čistý, moderně zařízený.

Strava
Strava chutná, velký výběr.

Služby hotelu
Velká spokojenost. Personál milý, ochotný.

Pláž
Velké vlny.

Renata L., 17.10.2019, Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Bella Pais

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Krasny hotel s hezkym a cistym bazenem a velice udrzovanou zahradou. Vsude je cisto a hotel je velice upraven. Libit se tam bude asi...

  • 10 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Krasny hotel s hezkym a cistym bazenem a velice udrzovanou zahradou. Vsude je cisto a hotel je velice upraven. Libit se tam bude asi vsem. Lehatka u bazenu jsou funkci a moderni. Personal se opravdu snazi. Nez jsme jeli na dovolenou, cetla jsem hodne recenze, kde je hodne negativnich, ale nechapu na co si Cesi tady stezuji. Hotel je cisty, ubytovani v bungalovech hezke, jidlo si vzdy neco vyberete, nam se tu opravdu libilo, a dokonce vice nez v nejakem 5***** v Dubaji. Je videt, ze personal si opravdu vazi zakazniku a je jim jedno, kdo to je.

Jen je mi lito, ze Cesi jsou strasni skrblici a malokdy venuji najeke spropitne personalu.

Jen to all inclusive ohledne alkoholickych napoju bych all insclusive neoznacila. Cestovni kancelare by meli dat najevo, co je to v tomto hotelu all inclusive. V alkoholu neni treba zahrnuta domaci vodka nebo gin, to by bylo dobre vedet. Jen vino, brandy, ouzo, pivo, ale treba za 2 Eura si muzete dat na baru neco jako daiquiri s poradnou porci vodky nebo rumu. A coctails maji napr. za 4 az 5 Euro. Jinak hotel me velice mile prekvapil. Jen me mrzi ty plastove kelimky na piti. Jen kdyby to slo nejak vyresit, protoze takova spotreba plastu je katastrofalni. My si nosili vlastni sklenene sklenicky, ale byli tam lide, co dopili a hned si dali piti do novych plastu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dali jsem si zadost s vyhledem a dostali jsme pokoj s vyhledem a la strecha. Takze vyhled zadny, jen koukate hned z balkonu na kopule strechy. Nastesti jsem to rekla delegatce, ktera pomohla a domluvila vymenu s razantni pani Rekyni na recepci :). Pani teda sice trosku brblala, rikala nejaka slova na mou osobu, ale pak vymenila a meli jsme bungalov v prizemi u bazenu, opravdu hezke. Takze ubytovani za me super. Postele vzdy ciste, rucniky jim krasne voneli praskem nebo avivazi, to se opravdu tak casto nevidi, aby rucniky vonely. Povleceni meneno. Za me opravdu super ubytko.

Jen si prosim sebou vemte neco na komary nebo bodyvy hmyz, co tam je. Ja opravdu trpela a to jsme meli sprej. Chce to neco silnejsiho.

Strava
Strava - vybere si kazdy, pokud nejste rozezranci (omlouvam se za ma slova), ale Cesi budou vzdycky remcat :) Ja byla rada, ze je tam treba tzatziki, salat a kure, jelikoz nejsem clovek se cpat masen kazdy den. Ale maso tam bylo vzdycky. Kuchari se snazi, Chef Kuchar stale chodi a kontroluje. Dokonce napomenul jednoho hosta burana, co si bral neco z buffee rukou misto klesticek. Jidlo se opravdu da vybrat, takze komentare, ze jidlo nic moc, nechapu. Nejela jsem na dovolenou se cpat, ale poznat zemi a relaxovat.

Bylo hezke, ze je tam miska i s korenim. Vino bylo dobre. Kava na baru u poolu byla dobra. Na svacinu byl vzdy melou, coz jsme uvitali asi radeji, nez nejake tezke jidlo. Deserty jsem mela parkrat, uz nebylo misto, kam to dat :)

Služby hotelu
Personal velice mily, cernovlasa pani na baru (trosku ji ujizdi jedno oko), bohuzel nevim jeji jmeno, velice sympaticka a ochotna, opravdu mile chovani. Pani na recepci je trosku "ranarka", ale asi ma svoje duvody, proc je prisna :)

Jinak vzdy poradi a domluvite se anglicky s ni.

Jelikoz mame radi zvirata, tak jsme byli radi, ze v hotelu je par kotatek a myslim, ze nikomu nevadila. Vzdycky jsem jim nechali nejakou dobrotu.

Pláž
Plaz je cca 10 minut chuze, my jsme vetsinou nekam jezdili, napr. vylety, takze na plazi jsme byli cca 3x. Je hezka.

Veronika K., 17.10.2019, Datum pobytu: 30.9. - 7.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Roselands

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,8 Opět naprosto úžasná dovolená,byli jsme na stejném místě již popáté a určitě ne naposledy:-).Všechno bylo naprosto perfektní od ubytování...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Opět naprosto úžasná dovolená,byli jsme na stejném místě již popáté a určitě ne naposledy:-).Všechno bylo naprosto perfektní od ubytování přes stravu,bazény,tobogány a sportovní vyžití.Skvělý byl i večerní program všichni jsou milý a opravdu se snaží,aby vše bylo skvělé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou rozlehlé,čisté každý pokoj má svůj balkon a velkou koupelnu se sprchovým koutem.Nejvíce nás pobavila osobní váha,která byla na každém pokoji:-)

Strava
Jídlo je zde neskutečné,ohromný výběr všeho možného, nemůže se snad stát,že by si někdo nevybral.

Služby hotelu
Úklid,recepce,obsluha na barech a v restauracích velice milá a vstřícná neměli jsme žádný problém.

Pláž
Hotel se nachází přímo na pláži s postupným vstupem do vody a možností šnorchlování(více korálových útesů je u vedlejšího hotelu)lehátek na pláži je dostatek a v době naší dovolené jich bylo i dost volných.

Martina S., 17.10.2019, Datum pobytu: 7.10. - 14.10.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunrise Select Royal Makadi Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,4 Jedná se o menší resort, osamocený a poměrně vzdálený od letiště. Jinak v rámci místních možností dobrý, majitel je údajně Ital, takže...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Jedná se o menší resort, osamocený a poměrně vzdálený od letiště. Jinak v rámci místních možností dobrý, majitel je údajně Ital, takže převažovala italská klientela. Výhodou je, že voda na pokoji byla použitelná k běžné hygieně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Normální pokoj, poměrně blízko pláže.

Strava
Strava byla pestrá, i když se nabídka více méně opakovala, občas zpestřená něčím ne zcela obvyklým. Vzhledem k tomu, že byli i italští kuchaři, byla i nabídka italských jídel.

Služby hotelu
Služby hotelu nevybočovaly z běžného standardu.

Pláž
Pláž byla písčitá, s omezenou možností vstupu do vody kvůli ochraně mořských živočichů, což ale v zásadě nijak nevadilo. Z mola byl vstup do místa s korály a podmořskými skalisky.

Anonym, 17.10.2019, Datum pobytu: 21.9. - 5.10.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Fantazia Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,4 Skvělá dovolená za dobrou cenu

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená za dobrou cenu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Zájezd jsme kupovali na poslední chvíli s 50%-ní slevou. Vzhledem k ceně jsme očekávali ubytování nižší kvality.

Pokoj byl sice menší, ale pro dva pouze na přespání naprosto vyhovující. Denně bylo uklizeno a přes den provedena výměna osušek a ručníků.

Strava
Strava výborná. Dostatečný výběr, nikdy se nestalo, že by některé jídlo nebylo doplněno. Vše nám moc chutnalo.

Z jídelny nádherný je výhled na moře.

Služby hotelu
Velmi příjemný personál. Vše OK.

Pláž
Vstup do moře přes molo. Voda krásně čistá a teplá. U bazénu dostatek lehátek. Naprostá spokojenost.

Ilona A., 17.10.2019, Datum pobytu: 29.9. - 6.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Horizon Beach Hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9,2 Celkem bylo vše v pořádku až na delegáta jednou jsem ho kontaktovala na můj dotaz řek že netuší a zavěsil telefon osobně jsme se nepotkají

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkem bylo vše v pořádku až na delegáta jednou jsem ho kontaktovala na můj dotaz řek že netuší a zavěsil telefon osobně jsme se nepotkají Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Trochu zašle ale bylo tam čisto

Strava
Strava byla dobrá pestrá

Služby hotelu
Byli dobré

Pláž
Dostupnost pláže ačistota super pláž nebyla přeplněná byl dostatek lehatek jenom trochu hluční turyste z Ruska

Jiřina P., 17.10.2019, Datum pobytu: 4.10. - 12.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Dessole Dolphin Bay Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,2 Hotel neodpovídá 5 hvězdičkám, v době naší dovolené byla přítomnost rusky mluvících na 90 %

  • 3,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 7 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Hotel neodpovídá 5 hvězdičkám, v době naší dovolené byla přítomnost rusky mluvících na 90 % Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Průměrné, rozdíly v pokojích, i když všechny mají výhled na moře, my měli průměrný pokoj, ošuntělý nábytek, úklid

normální, mnohdy až odpoledne

Velké plus zahrada hotelu - velmi hezká, udržovaná, bazény čisté.

Strava
Problém najít místo na oběd a večeři v jídelně, personálu to bylo jedno, dávali přednost rusky mluvícím, pomalé odklízení ze stolů, i prostření, nápoje z nedostatku porcelánu káva v papírových kelímcích, džusy v platových, skleniček málo. Prostírání po celý den na stolech - plastové - úklid otočení na druhou stranu, žádné ubrusy. Obědy a večeře průměrné, dosti podobné - denně. To neodpovídá 5 hvězdám.

Kladné - velký výběr surovin u snídaní

Služby hotelu
V jídelně velmi špatný, nezájem o klienty tedy české, ubytování normální

Velmi hlasitá hudba v jídelně i u bazénu po celý den.

Pláž
v pohodě až n a tu celodenní hlasitou hudbu z vedlejšího hotelu...

Anonym, 17.10.2019, Datum pobytu: 7.10. - 14.10.2019
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Grand Rotana Resort&Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,8 Dovolená se nám velmi líbila. Počasí bylo příjemné, atmosféra mětečka výborná.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám velmi líbila. Počasí bylo příjemné, atmosféra mětečka výborná. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj v přízemí byl pékný, prostorné postele, dobré matrace. Jen nepříjemné byly reflektory, které osvětlovaly hotel celou noc a nám svítily přímo do postele ,takže jsme v teplé noci museli mít zatažené těžké závěsy, abychom měli alespoň trochu šera na spaní.

Strava
Vynikající kuchyně, neustále doplňovaná jídla

Služby hotelu
Každodenní úklid, bazén v provozu, bar - hodnotíme výborně.

Pláž
Pláž v těsné blízkosti hotelu, příjemná, voda čistá, pláž dost obsazená. Využívali jsme spíše vzdálenější Komos beach a Red beach, kde bylo ještě méně lidí.

Monika F., 17.10.2019, Datum pobytu: 6.10. - 13.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Fragiskos

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie