Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Vše bylo super

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše bylo super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj ok, ale nefungovala lednice

Strava
Jídlo připravované kuchařem přímo u výdeje (volská oka) přichycená, spálená chuť. Ale jinak vše super, tak jen možná pro zdokonalení.

Služby hotelu
Vše v pořádku

Pláž
Nebyl vyhrazen prostor pro kuřáky, někteří kouřili i na lehátkách mezi ostatními lidmi

Miluše Čubrdová, 25.04.2019, Datum pobytu: 19.4. - 22.4.2019
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Slovinské lázně, Hotel: Vivat

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Nádherná dovolená.Ráda se budu vracet

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Nádherná dovolená.Ráda se budu vracet Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v bungalovu. Mile mě to překvapilo, jelikož jsem byla i jinde v Tunisku oproti jiným hotulům top. Vždy uklizeno.Výměna osušek v pořádku . K dispozici i šampon a sprchový gel,mýdlo/ měla jsem své/Samozřejmě jsem nechala nějaké drobné nebo český pamlsek a pokoj i ozdoben květinami. Vše fungovalo

Strava
Myslím že si každý vybere. Různé druhý jídel a i s názvem. To také všude není. Zmrzlina a zákusky vynikající.Jídelna čistá vše bylo doplňováno obsluha milá. Co se mi líbilo že se dalo sedět i venku a ne v uzavřeném prostoru.To že se 9 den nějaké jídlo opakovalo neřeším. Pokud si každý den vezměte něco jiného i tak nestihneme za 12 dní pobytu ochutnat vše..Opomněla jsem , samozřejmě ovoce zelenina také pouze chyběl meloun a z toho tragédii také nedělám.

Služby hotelu
Já nemám co vytknout.Všichni vstřícní.Čistota atd.Tady bych chtěla pochválit vedení hotelu ! Ať se jim to vydrží, jelikož pokud je dostatek personálu vše šlape jak má !!Ne jak jídnde v hotelích jsou 3 ,,pikolici'' a pak není divu že se na něco čeká. Pouze malá drobnost WiFi připojení. To bylo na recepci a přilehlých prostorách zdarma ale špatnější O tom nás i delegátka informovala že celkově ostrov je na tom horší .Koupili jsme si jejich kartu opravdu na naše za pár dinárů.Vyzvednout musím animátorský tým , který se opravdu staral. Programy skvělé.

Pláž
Pláž písčitá a sna6ili se jí udržovat. Moře skvělé a že sem tam nějaká travina připlave je všude. Jen ňěkde byli místy kameny při vstupu do vody ale jděte kousek stranou a dobré.Tím nechci nikoho strašit ale pár jich tam bylo.

Anonym, 25.04.2019, Datum pobytu: 1.6. - 12.6.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Dar Djerba Zahra

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

6 fotografií

Celkem: 7,4 Hotel jako takový, je super, s tím jsme byli spokojený. Na pláži je plno obtěžujících lidí, co vám pořád něco nabízí, většina...

  • 10 Ubytování
  • 2 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Hotel jako takový, je super, s tím jsme byli spokojený. Na pláži je plno obtěžujících lidí, co vám pořád něco nabízí, většina nerespektuje červenou vlaječku, kterou si k sobě člověk bere právě proti tomuhle... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Proti ubytování nemůžu říct nic... Spokojenost

Strava
Strava... Hrůza, děs. Jidlo jak ve školní jídelně, co se nesnědlo k obědu, smíchalo se s něčím jiným, zapeklo se v troubě a bylo to k večeři. Výběr jídla širokej, ale absolutní zklamání. Jediná vada celého resortu.

Pláž
Pláž krásná, rozlehlá. Moře nádherný a absolutně čistý.

Anonym, 25.04.2019, Datum pobytu: 19.4. - 26.4.2019
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Sharm Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Velmi pekny hotel s nadhernym parkem hned vedle, vyborne jidlo, prijemny personal. Hotel je na kopci cca 1 km od plaze, pomerne narocny...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velmi pekny hotel s nadhernym parkem hned vedle, vyborne jidlo, prijemny personal. Hotel je na kopci cca 1 km od plaze, pomerne narocny kazdodenni vyslap. Zobrazit celou recenzi

Martin B., 25.04.2019, Datum pobytu: 15.4. - 22.4.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Taoro Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Luxusní hotel, vše odpovídá popisu, krásné wellness. Milý personál, báječná strava. Doporučuji !!

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Luxusní hotel, vše odpovídá popisu, krásné wellness. Milý personál, báječná strava. Doporučuji !! Zobrazit celou recenzi

Věra J., 25.04.2019, Datum pobytu: 5.4. - 7.4.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Latini

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Pěkný hotel s kvalitními službami postavený na úžasném místě, výborným stravováním a hlavně součástí je mořský park Laguna, ideální na...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pěkný hotel s kvalitními službami postavený na úžasném místě, výborným stravováním a hlavně součástí je mořský park Laguna, ideální na odpočinek Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj jednoduše ale dostatečně vybaven vším potřebným s pěkným sociálním zařízením a krásným výhledem na moře. Denně úklid a výměna ručníků. Na můj vkus měkčí postel. Jinak s ubytováním spokojenost

Strava
Neměla chybu, pestrá a chutná, obsluha na úrovni.

Služby hotelu
Bez nejmenších připomínek, vždy se snaží, v případě potřeby, pomoci nebo poradit a ve všem vycházejí zákazníkům vstříc.

Pláž
V tomto období nebyla pláž využita i když bylo krásné počasí, jinak jsou pláže u hotelu travnaté a vstup do mořa většinou z mola nebo po schůdkách. Námi byl využíván mořský park Laguna s mořskou vodou, který plně fungoval.

Vladimír Wimmer, 25.04.2019, Datum pobytu: 18.4. - 22.4.2019
Oblast: Slovinsko Slovinsko, Portorož, Hotel: Histrion

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Příjemně strávená dovolená v útulném hotelu s českou obsluhou.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Příjemně strávená dovolená v útulném hotelu s českou obsluhou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nově zařízený pokoj.

Strava
Nabídka jídel dostačující, bohatý výběr, k dispozici české pivo, bohatá a chutná večeře o 4 chodech.

Služby hotelu
Personál velmi ochotný.

Pláž
Před hotelem k dispozici cyklostezka, bobová dráha. Dostupnost autobusu ( zastávka 50 m). Možnost výletů na ledevoc Kitzsteinhorn, do soutěsky nebo do 7 km vzáleného Zell am See. Krásné prostředí hor.

Dušan M., 25.04.2019, Datum pobytu: 19.4. - 22.4.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: St. Florian

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Skvělá dovolená momentálně nejlepší kterou jsme absolovovali vše skvělé akorát mohlo být více mořských plodů.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená momentálně nejlepší kterou jsme absolovovali vše skvělé akorát mohlo být více mořských plodů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita ubytování naprostá spokojenost úklid probíhal dvakrát za den,plážové osušky měněny každý den to samé osušky a ručníky na pokoji.Velmi příjemné venkovní sprcha a krásné posezení před ubytováním.

Strava
Na můj vkus mohlo být více mořských plodů jinak jídlo výborné vybere si opravdu každý.

Služby hotelu
Služby hotelu na velmi vysoké úrovni a velice příjemné bylo že zaměstnankyně hotelu byla češka,která nám se vším pomohla a poradila díky ní to bylo ještě příjemnější zaslouží si z mé strany velikou pochvalu.

Pláž
Pláž byla užasná každý den ji uklízeli košťaty a potom ještě hrabičkami upravily aby vše bylo dokonalé.Moře je skvělé nejlepší u kterého jsme byli,kdo rád šnorchluje užije si to tam.Moje děti nechodily ani do bazénu byli pořád v moři což je skvělé.Na plážích skoro nikdo nebyl nádhera s nikým se netlačíte neperete o lehátko.

Jiří Kalous, 25.04.2019, Datum pobytu: 11.4. - 22.4.2019
Oblast: Maledivy Maledivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)