Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 9,8 Velmi dobře situovaný hotel v centru Costa Teguise, úžasné moderní prostředí a neskutečně milí personál.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velmi dobře situovaný hotel v centru Costa Teguise, úžasné moderní prostředí a neskutečně milí personál. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl velmi čistý, moderně zařízený. Velmi jsme ocenili vířivku na terase.

Strava
Výborné jídlo, každý den obměňovali částečně nabídku

Pláž
Bohužel počasí nám nepřálo, ale krásná písečná pláž je 3 minuty chůze od hotelu

Jiří Rippel, 13.01.2021, Datum pobytu: 3.1. - 10.1.2021
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Lanzarote, Hotel: Barceló Teguise Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,4 resort jsme znali již z minulosti a opět jsme byli velmi spokojeni

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
resort jsme znali již z minulosti a opět jsme byli velmi spokojeni Zobrazit celou recenzi

Václav Vaněk, 13.01.2021, Datum pobytu: 1.1. - 10.1.2021
Oblast: Maledivy Maledivy, Hotel: Meeru Island

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 6,4 Z 8 dni bolo 6 dni , pretoze sme mali neskory prichod na hotel a skory ranny odchod z hotela nakolko nam rano letelo lietadlo do...

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Z 8 dni bolo 6 dni , pretoze sme mali neskory prichod na hotel a skory ranny odchod z hotela nakolko nam rano letelo lietadlo do Budapesti. Pani delegátka bola po nasom prichode velmi ochotna, ale pocas pobytu sme ju uz nevideli. Ked sme isli na vylet na štvorkolky nebola s nami a mali sme anglicku delegatku. My sme jej nerozumeli za co nasej pani delegatke dakujeme za prijemny anglicky vylet. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytovanie bolo na dobrej urovni len kupelna bola mala a staromodna.

Strava
Strava cely tyzden bola ta ista ale casnici v jedalni boli prijemny

Služby hotelu
Sluzby hotela boli celkom fajn.

Pláž
Plaz bola dobra , casnici boli ochotny a dobry

Miroslav, 12.01.2021, Datum pobytu: 2.1. - 9.1.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Rixos Makadi Bay (ex Tia Heights)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Hezký, vkusný, čistý a upravený resort.

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hezký, vkusný, čistý a upravený resort. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bezchybné, čisté, vše funguje, klimatizace, výměna prádla, úklid...prostě nemá chybu.

Strava
Podle mého názoru každý zde najde to svoje, neměla jsem žádné střevní potíže, jídlo upravené, kořeněné bylinkami, chutné, ani jsem nestihla ochutnat vše, co bylo v nabídce. Doažitelné po celý den. Výborná káva.

Služby hotelu
Ochotný personál od recepce, přes úklid až po taxíky, žádný problém.

Pláž
Měla jsem krásný pokoj s výhledem na pláž i moře, v dostupnosti plážového baru. Vstup do moře je přes molo, kde Vás po celý den hlídají dva plavčíci, tento vstup není vhodný pro malé děti, které ale mohou do moře hned z pláže. Pláž je čistá, stále kontrolovaná, po celý den funguje zdravotní pomoc, pokud by se Vám udělalo špatně, nebo byste potřebovali třeba zalepit poraněný palec.

Připlavali na chvíli i delfíni, které jsme vůbec nečekali. Opravdu hezké.

Vladimíra P., 12.01.2021, Datum pobytu: 2.1. - 9.1.2021
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Novotel Marsa Alam

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,8 Dodržování hygienických proti Covid opatření. Personál v rouškách, menu švédské stoly za plexisklem, dezinfekce na každém stole, nebo u...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dodržování hygienických proti Covid opatření. Personál v rouškách, menu švédské stoly za plexisklem, dezinfekce na každém stole, nebo u vchodu do sálů. Možnost bezkontaktního měření teploty ráno u snídaně. Denní úklid pokojů s nevtíravou dezinfekcí. Restaurace a bary v hotelu i na pláži s dostatečným výběrěm. Všichni hosté jsou po testech (nejpozději po příletu) a mohou chodit všude bez roušek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Denní úklid a výměna ručníků. Velká osuška na pláž zdarma proti hotelové kartě.

Strava
Dostatečný výběr ovoce, zeleniny, masa, různé přílohy, pizza, denně nějaká ryba. Sladké pečivo a dezerty spíše evropského stylu, arabského cukroví omezený výběr.

Služby hotelu
Masáže a kadeřnický salon výborný. Na WIFI zdarma je nutno se po určité době přihlásit znovu.

Pláž
Písečná pláž do půlkruhu, po pár metrech se dá hned plavat. Dostatečné množství lehátek u slunečníků. Úklid několikrát denně. Hřiště na plážové sporty a denně možnost skupinového cvičení. Půjčovna surfú atd.

Jiří, 12.01.2021, Datum pobytu: 2.1. - 9.1.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Labranda Royal Makadi

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,4 - moře a pláž - čisté, pozvolný vstup, vhodné pro děti, ale dá se doplavat i ke korálu, kde je spousta rybek - naše návštěva zde byla v...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
- moře a pláž - čisté, pozvolný vstup, vhodné pro děti, ale dá se doplavat i ke korálu, kde je spousta rybek

- naše návštěva zde byla v lednu 2021, tudíž byla malá obsazenost hotelu

- roušky nosí pouze personál

- testy COVID jsme měli z České Republiky, ale nebojte se testování v Hurghadě, probíhá rychle a bezproblémově

- 3 vyhřívané bazény Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo pěkné, vše funkční, čisté... Úklidová služba fantastická, vše velice dobře uklizeno každý den. Čisté osušky na pláž každý den na pokoji.

Strava
Strava velice rozmanitá! Snack u bazénu - pizza, hamburger, hranolky, hot dog. Fantastická je asijská restaurace!

Služby hotelu
Zahráli jsme si minigolf. Animační program velice pěkný - každý den joga, meditace, aqua aerobic, zumba, večer mini disco a různé programy. Pro děti v areálu velké zastíněné hřiště... vše je stále uklizené a čísté.

Monika R., 12.01.2021, Datum pobytu: 2.1. - 9.1.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,4 Nemohu hodnotit, protože jsme byli ubytovani v sousedním Royal Tulip, který je vyšší třída.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Nemohu hodnotit, protože jsme byli ubytovani v sousedním Royal Tulip, který je vyšší třída. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hezký velký pokoj s terasou, dřevěná postýlka s dobrou matraci pro miminko, každý den bylo poradně uklizeno

Strava
Velký výběr chutných jídel, ale některé se opakovaly

Služby hotelu
Příjemný a ochotný personál

Pláž
Jemný Písek, pozvolný vstup do more, pláž hned před hotelem, lehátka a ručníky zdarma, obsluha na plazi na úrovni

Zornica Cvetková, 12.01.2021, Datum pobytu: 2.1. - 9.1.2021
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Magic Tulip Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)