Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 9.2 Uzasna dovolena.

  • 8.5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Uzasna dovolena. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krasny hotelovy komplex,pokoj spise prumerny,stacil,ale luxus necekejte.

Strava
Strava pestra,vseho dostatek,velky vyber ,ryby,masa,ovoce,salaty,napoje,dezerty ,uzasne!Vse bylo doplnovano,kazdy si prijde na sve.Behem dne toasty,vynikajici pizza,hamburgery,pro deti nanuky,susenky,na chodbach kazdeho patra v hotelu kavovar a box na vodu.Maximalni spokojenost.

Služby hotelu
Cisto v celem komplexu,uklid taky v poradku,vymena rucniku,povleceni.To same u baru i v jidelnach.Bar na plazi taky dostacujici, omezeny vyber,ale Ok.Toalety k dispozici,snad jen chybela sprcha.Obtezovaly me rackove,nalety na jidlo,pokalene slunecniky,ale to neni chyba hotelu ani ck.

Pláž
Plaz kousek od hotelu,prostorna,lehatka a slunecniky k dispozici,je jich dostatek.Bar,Wc.More melke, pro male prcky uzasne,ale za naseho pobytu spinave,rasy,meduzy.Za me nic moc.

Denisa Cihlarova, 02.07.2022, Datum pobytu: 21.6. - 28.6.2022
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Melia Sunny Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8.8 Byli jsme spokojeni. Doporučujeme.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme spokojeni. Doporučujeme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pěkné, pokoj čistý, denně výměna prádla a úklid, vše na pokoji fungovalo.

Strava
Strava chutná a rozmanitá, prostředí jídelny příjemné, personál přívětivý. Celkový dojem a snahu restaurace kazí bohužel někteří hosté, kteří jsou schopni přijít na večeři v mokrých plavkách od moře, pak si po nich sednete na židli s polstrem.

Služby hotelu
Bez výtek.

Pláž
I přes množství lidí pláž čistá, koupání bezvadné, průhledná voda díky oblázkům.

Václava Mihalčíková, 02.07.2022, Datum pobytu: 21.6. - 28.6.2022
Oblast: Černá Hora Černá Hora, Budva, Hotel: Slovenska Plaža Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9.8 Plná spokojenost. Čisto, pořádek, minimum hudby, vše podle mých představ. Pobyt v Turecku hodnotím velice kladně v porovnání např. s...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Plná spokojenost. Čisto, pořádek, minimum hudby, vše podle mých představ. Pobyt v Turecku hodnotím velice kladně v porovnání např. s Egyptem. V Turecku čisté ulice a ty zapadlé, žádný hudební "kravál" na ulicích.

Jen drobná chybička, která asi nešla vyloučit. Pravděpodobně při letu do Turecka jsem se nakazil coronavirem-19. Dva dny před odletem na mě padla únava, nechutenství, teplota 39.5. Ihned po příletu u mě má obvodní lékařka zjistila covid. Po dvou dnech i u mé dcery. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborné.

Strava
Dobrá. Jejich černý čaj fantastický.

Služby hotelu
Dobré

Pláž
Skvělá! Vždy vlastní lehátko. Bar se základním občerstvením. Za mě spokojenost.

Petr M., 02.07.2022, Datum pobytu: 20.6. - 27.6.2022
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Serenis

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7.6 Celkový dojem z dovolenky je pozitívny. Ubytovanie fajn, strava fantastická, blízkosť pláže Zlatni Rat. K hotelu mám však pár výhrad....

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolenky je pozitívny. Ubytovanie fajn, strava fantastická, blízkosť pláže Zlatni Rat. K hotelu mám však pár výhrad. Veľmi slabá animácia. Uprednostňovanie nemeckej klientely, animátori by mali všetko hovoriť ako v nemeckom tak aj anglickom jazyku, nie každý vie po nemecky. Hotel funguje bez náramkov pre hostí a tak pokiaľ vás nepoznajú čašníci ;) treba ukazovať kartu od izby.

zly animatori

naramky

nemci Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Mali sme izbu štandard 3*. Ubytovanie bolo čisté, zodpovedalo štandardnej izbe v ktorej bol starší nábytok. Pri prvom vstupe do izby bolo cítiť silný závan dreva. Klimatizácia bola v poriadku. Izba bola malá a pôsobila stiesnene.

Strava
Strava bola výborná, vždy na výber veľa druhov jedla, rôzne ovocie. Nápoje počas celého dňa. V pool bare samoobsluha. Chýba plážový bar. Jeden x za pobyt je možnosť ísť na rezerváciu v rámci all inclusive do reštaurácie Komin, kde sú chutné grilované jedlá plus predjedlo, nápoje, dezert. Bez predošlej rezervácie je možnosť od 12 do 20 jesť v Pizzerii, kde majú výbornú pizzu a výborné cestoviny.

Služby hotelu
Personál (čašníci, servírky, barmani) veľmi milý a priateľský. Animácia strašne slabá, nudný animátori, ktorí sa tvária ako keby tam sú nasilu a vadí im keď sa chcete zapojiť do programu.

Pláž
Pláž vzdialená 100m od ubytovania, po schodoch. Celkový dojem z pláže dobrý. Voda super, čistá sem tam ježko. Čo sa tyka lehátok a slnečníkov sú v rámci all inclusive, avšak v hlavnej sezóne si treba určite obsadiť miesto skoro ráno okolo 7 az 7:30. Na pláži je nutné mať hotelový uterák, aby vás poznali.

Barbora L., 02.07.2022, Datum pobytu: 21.6. - 28.6.2022
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Brač, Hotel: Bretanide

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 6.8 Pokud Vám stačí krásné moře, čistý bazén, dostatek jídla a mít kde přespat- je tento hotel dostačující k poměru ceny. Pro náročné...

  • 5.5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Pokud Vám stačí krásné moře, čistý bazén, dostatek jídla a mít kde přespat- je tento hotel dostačující k poměru ceny.

Pro náročné klienty, jak je avizováno v popisu nabídky, to bohužel není. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje bohužel neodpovídají 5 hvězdičkám i když se personál snaží o čistotu a úklid.

Strava
Široký a dostatečný výběr jídel po celý den.

Služby hotelu
Přívětivý přístup zaměstnanců hotelu.

Pláž
Pláž pár kroků od hotelu, dostatek lehátek, bary na pláži , průzračné moře, pozvolný vstup .

Jaroslav N., 02.07.2022, Datum pobytu: 15.6. - 27.6.2022
Oblast: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: Royal Thalassa Monastir

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 7.8 Hotel u moře kousek od Lindosu. 2 bazény lehátka vždy volná a zdarma. Horší přístup do moře přímo u hotelu velké kameny. Kousek dál cca...

  • 8.5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 5 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel u moře kousek od Lindosu. 2 bazény lehátka vždy volná a zdarma. Horší přístup do moře přímo u hotelu velké kameny. Kousek dál cca 100 metrů pěkná zátoka vhodná i pro děti. Doporučuji výlet do Lindosu i Rhodosu autem či autobusem. Autobus staví přímo u hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo ceně zájezdu. Pokoj s koupelnou se záchodem manželská postel a další postel oddělená sádrokartonovou příčkou s oknem. Lednice.Televize s USB nebyl problém připojit disk. Wifi na pokoji za 10 euro na týden. Pěkný výhled na moře a bazén. Klimatizace zdarma tu jsme ale nepoužívali. Doporučuji vzít odpuzovač komárů. Úklid pravidelný.

Strava
All Inclusive .Výběr nebyl velký, ale vždy jsme se najedli. Občas chyběly příbory či ubrousky. Nevábně vypadající sklenice u čepování nápojů asi nepoužívají leštidlo. Nápoje míchané z místní vody zvláštní chuti a to i cola a sprite, pivo dobré . Přímo v hotelu je obchod kde se dá koupit voda balená za rozumnou cenu.

Služby hotelu
Celkové služby hotelu odpovídají plně ceně zájezdu. Jednou příjemný řecký večer. Příjemné posezení na terasách hotelu. Slunce zapadá za skály nad hotelem.

Pláž
Moře čisté na pláži nepořádek co vyplaví moře to tam zůstane ležet. Na pláži ve Falíraki čisto slunečníky a lehátka 12 euro. Na pláži Glistra nepořádek slunečníky a lehátka 15 euro. Na pláži Lindos čisto cena lehátka podle polohy.

Martin S., 02.07.2022, Datum pobytu: 20.6. - 28.6.2022
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Ilyssion

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Super dovolená , přístí rok se vracíme

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená , přístí rok se vracíme Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše v pořádku, denně vše uklizené a denně čisté ručníky a povlečení.

Strava
Velký výběr jídla ,vždy si vyberete.

Služby hotelu
Super

Pláž
Krásná písečná pláž ,každý den uklizená. Super.

Veronika Petrová, 02.07.2022, Datum pobytu: 15.6. - 26.6.2022
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Telemaque Beach & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 5 Dobrý den v hotelu jsme byli již po třetí. Pokoj byl hrozný nejhorší co jsme měli u skluzavek a bazénů s výhledem na skluzavky chtěli...

  • 3.5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dobrý den v hotelu jsme byli již po třetí. Pokoj byl hrozný nejhorší co jsme měli u skluzavek a bazénů s výhledem na skluzavky chtěli jsme výměnu nebylo nám vyhověno ani delegátka nám nevyhověla a nebyla schodná výměnu vyřídít. O výměnu žádaly další 4 rodiny. Na recepci nám sdělili,že je zákaz výměny pokojů a mají plno, protože jsou na hotelu ubytováni lidé i z jiných hotelů, které neotevřely. Výměna za doplatek, který jsme byli ochotni doplatit byla možná jen v případě předělání objednávky, která by se musela zaslat na cestovku do ČR, která by to musela schválit to nám bylo sděleno delagátkou druhý den v pátek odpoledne a že by to došlo až po neděli a to by už byla půlka dovolené, proto jsme to vzdali. Delegátka nebyla schopna zajistit výlet, který byl nabízen nevěděla ani základní informace, že je zjistí do 2 dne a nezjistila nic, proto jsme nikam nejeli.Za 3 roky nejhorší delegátka na vývěsku napsala den setkání, ale čas né to si člověk asi musel domyslet. Špatné!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Viz. článek ve shrnutí nespokojeni. Byli s námi známí, kteři byli po prvé u moře a byli zklamaní pokojem. Vana stará zašlá špína.

Strava
Výborná nad poměry jako každý rok. Po dotazu na meloun byl i ten od poloviny pobytu

Služby hotelu
Úklid a čistota dobrá, porsonál v kuchyni a hotelu dobrý jen na recepci nebyli ochotni tu výměnu provést.

Pláž
OK nutno ráno zajistit si lehátka jinak ok i bazeny OK čisté.

Petr Zemánek, 02.07.2022, Datum pobytu: 9.6. - 20.6.2022
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: PrimaSol El Mehdi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Vše bylo v pořádku. Nejvyšší spokojenost.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše bylo v pořádku. Nejvyšší spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Oceňuji velmi čisté prostředí.

Strava
Moc mi chutnalo. Strava rozmanitá. Vždy jsem potěšila chuťové buňky.

Služby hotelu
Na recepci, v restauraci či u bazénu jsem vždy dostala přímou odpověď na mou otázku. Velmi příjemné jednání.

Pláž
Prázdná, čistá, tichá.

Jana K., 02.07.2022, Datum pobytu: 17.6. - 24.6.2022
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Aeolos Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)