Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 Místo je ideálním východiskem na výlety jak turistické tak cyklotrasy.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Místo je ideálním východiskem na výlety jak turistické tak cyklotrasy. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování perfektní, pokoje zřejmě po rekonstruci čisté, vzdušné a voňavé.

Strava
Měli jsme jen snídaně které byly formou švédských stolů, široký výběr, dokonce pekli na snídaně výborné čerstvé koláče.

Služby hotelu
Kromě snídaní jsme jiné služby nepotřebovali, po snídani jsme odjížděli či odcházeli na celý den pryč a když jsme se vrátili domů a měli žízeň pan majitel byl ochotný načepovat i o půl desáté večer pivo či limonády.

Pláž
Nebyli jsme u moře ale v Českém Švýcarsku, zde jsme se koupali v zatopených lomech.

Eva Malíšková, 27.07.2021, Datum pobytu: 20.7. - 24.7.2021
Oblast: Česká republika Česká republika, Severní Čechy, Hotel: Penzion U Koupaliště

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Celkově dovolena super, cestovka, ktera nas zajezd poradala se teda nenadřela. Nemeli jsme ani delegata, nikdo nas po prijezdu do...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkově dovolena super, cestovka, ktera nas zajezd poradala se teda nenadřela. Nemeli jsme ani delegata, nikdo nas po prijezdu do destinace ani emailem nekontaktoval, zda je vse v poradku apod. Na recepci ne uplne mily personal, pri check outu se nikdo nezeptal, jak jsme byli s pobytem spokojeni apod. Personal vseobecne spis otraveny, az na nejake vyjimky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je krasny, novy, ale… pokoje od chodby absolutne neodhlucnene, slysite kazdy krok i slovo cloveka prochazejiciho kolem vaseho pokoje po chodbe. Jinak klima tichá, pokoje ciste, prekrasna koupelna, na pokoji stale doplnovana balena voda, čaje apod.

Strava
Strava absolutni top, od vseho neco kazdy den, vege, čína, hamburgery, mistni speciality, pizza, testoviny, ovoce, zelenina a spousta vybornych salatů a i coko fontana. Kazdy den navic nejake tema typu ryze, palacinky, mexico, barbecue… ruzne ochucene vody, dzusy, proste vse na co si vzpomenete.

Služby hotelu
Zadne extra sluzby jsme nevyuzili, co se uklidu tyce, vse v naprostem poradku. Pro kuřaky info, ze budete ponizene kourit u chodnicku, kde je koš/popelnik. Nikde neni vyhrazeno misto pro kuraky a v hotelu se nenachazi jediny popelnik. Takze napr. venku u stolecku v restauraci si nezakourite, ani kdybyste tam sedeli sami. Check out v 11 hodin, my odjizdeli v pul 3, pasky na rukach nam nechali, takze jsme se mohli jeste normalne naobedvat. U bazenu bylo vzdy nekolik pracovniku security a vzdy i nejaky policista.

Pláž
Plaz je u hotelu obří a do more pujdete od bazenu docela dlouho:-) na plazi jsou lehatka zdarma, za naseho pobytu bylo dost mista, vetsina hostu je u bazenů. Na plazi pobihaji toulavi pejsci, milovnici zvirat, jako my jim obcas donesou neco na zub, coz se ne vsem hostum libi. Ochranka je odhani, ale hlad je silnejsi nez strach. Jinak plaz cista a kdyz dojdete tu dalku k mori, budete nadseni z uzasneho oceanu. Voda uzasne osvezujici, presto tepla, azurova barva. Kdo se boji vln jako ja, bude radsi u bazenu. Za me se ty vlny nedaji srovnat s morem. Maji vetsi silu. Muslicky tu nejsou zadne.

Kateřina K., 27.07.2021, Datum pobytu: 9.7. - 24.7.2021
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Riu Palace Cabo Verde (Ponta Preta)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3 Nedoporučuji. Po příletu na letiště nám delegátka s úsměvem na tváři sdělila že máme jiný hotel než jsme si zaplatili a vybrali. V námi...

  • 3,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 1 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Nedoporučuji. Po příletu na letiště nám delegátka s úsměvem na tváři sdělila že máme jiný hotel než jsme si zaplatili a vybrali. V námi zaplaceném probíhala rekonstrukce přestože jsme dovolenou vybírali hlavně kvůli radovankam a brouzdališti pro rocni dceru. Náhrada vůbec neodpovídala naším požadavkům a během dovolené i po navratu jsme se snažili jakožto poškození dořešit a alespoň vyžádat kompenzaci. Cestovka i delegátka se pouze jen jeden na druhého vymlouvali. Prodejce dále nabízel hotel mezi ostatními na webových stránkách jakožto "ideální dovolená s vodními radovankami pro rodiny s malými dětmi" temeř za 45 tisíc pro dvě dospělé osoby s ročním dítětem a po zaplacení a příletu bez vědomí a s předstihem přesunou klienty do jiného hotelu. Pozvolný vstup do moře inzeruji, realita je taková že ve finále byly u vstupu skalnaté utesy. Namísto brouzdaliště bazény z hlubokou vodou (hloubka cca 1.4m namísto 30cm) takže dovolená strávená na betonových schodech v neustálém střehu a dohledu aby se vám roční dítě hrajíci se s vodou neutopilo. Poslední 3 dny aby toho nebylo málo ještě namísto filtrovane čisté vody na dně bazénu vytekala zeleno hnědá zapáchající kalna voda takže se bazén stal na 3 dny nekoupatelny. Informace o modré vlajce a dřevěném moku kdy si s kočárkem můžete dojet až ke vstupu do moře byl také tabu. Molo končilo v polovině pláže takže s roční dcerou a kočárkem, ručníky a ostatními věcmi se člověk musí brodit a tahat ve vařícím se pisku s oblázky. Vedlejší hotel ho měl ale vše bylo rozkopane jako staveniště a oblepene páskami se zákazem vstupu. Pro dovolání se spravedlivosti všichni hráli mrtvého brouka a jakože o tom vůbec neví. Přitom svědectví delegátky animátor a jiných klientů nám bylo sděleno ti u nás už to vědí 14 dní apod.. Někteří klienti byli přesunutí do jiného hotelu dle požadavků protože časový prostor byl (11-12 dní dovolené). Ti co měli zaplaceno 7dni prostě neměli nárok..?! Zobrazit celou recenzi

Andrea Mlýnková, 27.07.2021, Datum pobytu: 28.6. - 5.7.2021
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Esperides Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 9 Ubytování ,strava ,pláž a služby hotelu na dobré úrovni. Zcela jsme postrádali služby delegáta Ck,který se nám věnoval cca 2 minuty po...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování ,strava ,pláž a služby hotelu na dobré úrovni. Zcela jsme postrádali služby delegáta Ck,který se nám věnoval cca 2 minuty po příletu na letiště Zobrazit celou recenzi

Ivana F., 27.07.2021, Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2021
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Krasne pocasi,super obsluha,da se domlivit s klicovymi pracovniky hotelu i nemecky - jsou vstricni,kousek od plazea bazen v hotelu jako...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Krasne pocasi,super obsluha,da se domlivit s klicovymi pracovniky hotelu i nemecky - jsou vstricni,kousek od plazea bazen v hotelu jako na dlani Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Je videt,ze ve vnitrnich prostorach probehla castecna rekonstrukce.Pokoj cisty.Venkovni mista na sezeni kousek od bazenu jsou super,rodice,tak vidi na sve ratolesti u bazenu.

Strava
Nemam pripominky,je rozmanita od zeleniny pres dietu az po sladke a maso.

Služby hotelu
Miami je na urovni.Neni problem se domluvit Italsky,Anglicky,Nemecky.Jedine minus parkovani.Mozna mimo hlavni sezonu je to lepsi,ale my jsme meli auto o dve ulice dal severne od hotelu na parkovisti u hlavni silnice.

Pláž
Nezapomente si vyptat na recepci hotelpas aby vam bylo na plazi prideleno cislo mista.

Libor K., 27.07.2021, Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2021
Oblast: Itálie Itálie, Lido di Jesolo, Hotel: Miami

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 2,2 Z mé stížnosti cestovní kanceláři, kterážto se k tomu postavila samozřejmě zády!!!: Sečteno a podtrženo - vše vystihuje, že jsem musela...

  • 1 Ubytování
  • 1 Strava
  • 6 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Z mé stížnosti cestovní kanceláři, kterážto se k tomu postavila samozřejmě zády!!!:

Sečteno a podtrženo - vše vystihuje, že jsem musela vyhledat lékařskou pomoc kvůli průjmovému onemocnění, které mě v Egyptě běžně nepotkává - stalo se mi pouze jednou taktéž v šíleném hotelu (La Pacha), kde jsem naštěstí trávila jen týden. Kdybych věděla, že mám možnost výměny hotelu, okamžitě to udělám. Takto jsem se spokojila s tím, co jsem si vybojovala za "present" a snažila se vychutnávat si sluníčko a moře, které bylo tedy pěkné, včetně široké krásné pláže. Pláž je asi jediná, za co hotelu náleží hvězdička. Proto, jak v reklamaci konstatuji, sotva 2+ hvězdičky - za zahradu, za pláž, půlka za služby. Z hotelu jsem odjížděla hubenější o 3 kg. S náladou na bodu mrazu. Tento hotel neodpovídá egyptským 4*, např. ve srovnání se 4* Sol Y Mar, nebo jinými (Sea Gull, Palacio apod.). Při prodeji přes Student Agency jsem se ještě ujišťovala, že jde o 4*, jelikož jsem měla ještě vyhlídnutý 3* levnější. Cena byla pro 1 osobu dobrá, kupovala jsem a odjížděla na letiště následující den. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
- úroveň stolování při návštěvě jídelny: na žulové stoly byly položeny špinavá prostírání. Pití All inclusive bylo k dispozici pouze asi týden, možná 10 dní v jídelně, načež v následujících dnech hotel nenabízel v jídelně post mix a ani místní alkoholické nápoje k večeři či obědu, viz. foto z večeře. Všimla jsem si, že stoly nebyly utírány, pouze smeteny hadříky používanými mezi všemi stolujícími i na barové stoly se samoobslužným občerstvením v případě snídaně, obědu i večeře. V žádném případě nebyly používány sklenice (tedy já nikdy sklenici nedostala snad kromě 2x objednaného vína), vždy se nápoje jako pivo, post mix čepovaly do plastových oprýskaných a nechutně průběžně umývaných (zejména na pláži) kelímků (tyto byly umývány v kyblíku s vodou, kdy barman umyl asi 20 kelímků za 2 minuty). Nestačila jsem se divit. Pivo na pláži bylo téměř výhradně teplé slévané ze stojících láhví na pultu. Pila jsem tedy takřka výhradně z PET lahví, které mi byly poskytnuty při příjezdu. Do těchto byla možnost si načepovat jejich šťávu (obarvená voda) a nebo čistou vodu. V jídelně NIKDY nebyla zapnuta klimatizace, takže 3x denně člověk musel trávit čas v prostoru o teplotě cca 35 stupňů při jídle.

Strava
- jídlo: největší katastrofa v hotelu. Byly zde těstoviny k obědu i večeři celých 14 dní stejné. Brambory byly zpracovávány průběžně -vařené, pečené, jednou kaše - oběd i večeře 14 dní stejné. Dušená zelenina 14 dní stejná. Čerstvá zelenina, ovoce pouze banán, pomeranč a fíky 14 dní stejné. 3x jsem postřehla meloun. Polévky 14 dní stejné - střídaly se zahuštěné bílé (voda s moukou a trochou soli) nebo vývar (voda s trochou tukových ok, špetkou zeleniny a soli). V posledních dnech jsem málem brečela, že mám hlad a nemohu nic pozřít, jelikož vše bylo bez chuti a zápachu, stále stejné a nebylo výběru. Maso - ryba, hovězí ve šťávě každý den stejné, kuřecí na různé způsoby - pečené, ve šťávě, stále opakovaně 14 dní stejné k obědu i večeři. Na grilu občas byl minihamburger (pouze maso), čevapčiči, ryba. Stále dokola stejné. Pečivo sladké, to je klasika, nakonec mi zachránilo poslední 2 dny od hladu. Nikdy jsem nepozorovala svačinu dopolední, několikrát odpoledne pár lidí se zmrzlinou, která - jak jsem zjistila asi až 8.den pobytu - byla k dispozici pouze u bazénu, kam jsem nechodila, jelikož jsem byla téměř výhradně na pláži, kde nebylo WC, nebyly svačiny. Člověk byl tedy nucen jíst 3x denně po 6 hodinách. Jídlo odpovídalo plné penzi, v žádném případě ne All inclusive!! Byla jsem v tolika hotelech, ale tak mizerné jídlo (a to nejsem vůbec vybíravá a jídlo mám jen na najedení se) jsem nejedla v žádném z nich. A navíc jsem byla nucena toto absolvovat v jídelně při 35 stupních bez toho, aby se tam hnul vzduch. Ze všech návštěvníků lil pot, jak jsem pozorovala.

Služby hotelu
- voda byla řešena třemi láhvemi o objemu cca 0,7 cl na celých 14 dní, kdy po vypití bylo nutno dočerpat vodu z barelových přístrojů. Přišlo mi značně nehygienické, když jsem viděla, že já i ostatní hrdla láhví přikládáme k čepovacímu krčku, abychom se napili vody z láhve. Toto bylo opravdu nechutné. Na 14 dní jsem točila 3 lahve na pití. Nechci si představovat, jaká plíseň apod. se v lahvích za 14 dní tvořila :-( - nejtragičtější na všem byla úroveň a služby hotelu: pokoj jsem si nakonec "vybojovala" s balkonem a bez špinavých oken, byly pravidelně ustlány postele - byl dvoulůžkový, vyměněny ručníky. Z hyg.prostředků však byl k dispozici jen 1 toal.papír, který mi došel, když jsem od 2. dne pobytu onemocněla průjmovým onemocněním a nemohla jsem na pláž, jelikož na pláži se NIKDE nenacházelo WC!!! Toaletní papír jsem si musela postupně schraňovat ve skříni, když byla 1 rolička doplněna. V nejhorším případě jsem si pomohla vlastními papírovými kapesníčky, kdy na jiných hotelech MĚLI VŽDY VLASTNÍ PAPÍROVÉ KAPESNÍČKY K DISPOZICI, ZDE NE!

- při příjezdu nebyly klimatizované společné prostory v prvním týdnu, v druhém týdnu mé dovolené po příjezdu domácích byla klimatizována recepce. Musela jsem po příjezdu trávit čas bez vody (kterou ruským či domácím v lahvi dávali do ruky okamžitě po příjezdu, já měla svou z domova, ani mi neukázali, kde bych se mohla občerstvit, tedy jsem v té recepci trávila celé dopoledne pouze s vlastním občerstvením, než mě začali nahánět po pokojích bez balkonu, se špinavými pokakanými okny od ptáků, případně neuklizeným pokakaným balkonem od ptáků s výhledem do zdí. Po celou dobu pobytu NEBYLA KLIMATIZOVANÁ JÍDELNA, KTERÁŽTO BYLA NEJHORŠÍM, CO JSEM V HOTELECH ZAŽILA.

Pláž
- Plážový servis - otřesný. Po několika dnech se hotel zaplnil a nebylo kde si složit věci. Musela jsem sama tahat lehátko a uloženou matraci pod slunečník. Plážový bar jak už jsem zmínila, byl hrozný, postmix do ošuntělých plastových kelímků, o koktejlech se zde vůbec nedalo hovořit, tedy jsem se ani nesnažila na bar chodit, dokud jsem neměla vypitou svou plastovou láhev s místní šťávou s vodou. Sprcha na pláži v celém hotelu fungovala pouze jedna, ale to je asi standard.

Markéta O., 27.07.2021, Datum pobytu: 19.6. - 4.7.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Imperial Shams Abu Soma

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (4)

Celkem: 8,2 Dovolena se nam libila, snad jen nam vadily hlasite denni animacni programy.

  • 8,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena se nam libila, snad jen nam vadily hlasite denni animacni programy. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani ciste.

Strava
Strava a jidlo v kempu a restauraci drahe.

Služby hotelu
Sluzby super, zaridili vse, co jsme potrebovali.

Pláž
Pristup k plazi super, voda kristalova. Lidi malo. Za nas, uzasny klid a relax na plazi.

Renata D., 27.07.2021, Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2021
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel: Camping L' Ultima Spiaggia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5 CK nam prodala cely zajezd a 4 dny pred odletem nam rekli, ze nemaji letenky.

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
CK nam prodala cely zajezd a 4 dny pred odletem nam rekli, ze nemaji letenky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jednoduche, ale ok.

Strava
Jen snidane, ok.

Služby hotelu
Majitele hotelu mili.

Pláž
Trochu predimenzovana, vhodna i ke snorchlovani.

Simona H., 27.07.2021, Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Studia Iraklis

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Na celkový dojem z dovolené stačí jedno slovo - spokojenost !

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Na celkový dojem z dovolené stačí jedno slovo - spokojenost ! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo přesně podle zadaní, nechyběl výhled na moře.

Strava
Strava byla pestrá, každý si musel vybrat a za mne - výborné!!!

Služby hotelu
V pořádku, žádné problémy a neochota se nevyskytly.

Pláž
Na pláži jsem nepobývala, byla jsem u bazénu a chodila si do moře zaplavat, na pláží nebylo žádné občerstvení z hotelu (byla to veřejná pláž, kde se vybíralo na den/deštník a 2 lehátka 8 euro) nebylo to daleko, ale pro méně pohyblivého člověka chodit z pláže pro nápoje byl dost problém.

Jiřina U., 27.07.2021, Datum pobytu: 8.7. - 19.7.2021
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Lutania Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,8 Ostrov je malebný, malý, všechno jednoduché a blízko. Rozloha ostrova 42km délka. žádný provoz. Obyvatelé ostrova vstřícní, vše postaveno...

  • 5,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 3 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Ostrov je malebný, malý, všechno jednoduché a blízko. Rozloha ostrova 42km délka. žádný provoz. Obyvatelé ostrova vstřícní, vše postaveno na turismu, nic není problém - vždy se domluví k Vaší spokojenosti. Řecké jídlo vynikající.

Neskutečné křišťálové moře a panoramata přímo z pláže. Nádherné pláže bez lidí - vybere si každý.

Pokud zájezd berete od CK - nemají delegáta a vše si musíte zjistit, zařídit sami, v angličtině. Ani transfer na letiště v den odjezdu nedorazil. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bungalovy rodinného typu. Úklid každodenní. Dostačující, není co vytknout. člověk nejede na dovolenou trávit v hotelovém pokoji.

Strava
6 jídel k výběru. Po 21hodině už jídlo nedoplňují, večeře končí v 22hodin. Vybere si každý pokud je hlad. Zelenina chybí.

Služby hotelu
nevyužili jsme; v centru Marimari lepší ceny a lepší domluva, větší výběr a lepší ceny ve všem ( auto,výlety, slevy pro děti o polovinu)

Pláž
Poloha hotelu otřesná. 1km od pláže, od marketů, taveren. Všude daleko - viz foto z hotelu na pláž.

Anonym, 27.07.2021, Datum pobytu: 19.7. - 24.7.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Roseland's

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

6 fotografií