Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 9,6 Fakt skvělej hotel, veškerý zázemí v místě, vyhovovalo nám to i skrz malýho :)

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Fakt skvělej hotel, veškerý zázemí v místě, vyhovovalo nám to i skrz malýho :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoje klasika, každý den uklizen :)

Strava
jídlo výborný, každý sme si přišli na ty své chutě :)

Služby hotelu
wifi dole v hale, drinky na každým rohu :D

Pláž
pláž vzdálená asi tak 7 min chůze.. písčitá, mušle minimálně, a byli sme vykulený z medúz velkých jako dezerťáky :D ale v pohodě se jim dalo vyhnout a koupat se v klidu.. moře dost mělké, takže s malým pohoda

Veronika N., 20.09.2017, Datum pobytu: 4.9. - 14.9.2017
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Riva

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Výborná dovolená, moc jsme si ji užili, pan delegát byl milý a ochotný, bez problémů komunikoval. Moc ráda se do tohoto hotelu v budoucnu...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Výborná dovolená, moc jsme si ji užili, pan delegát byl milý a ochotný, bez problémů komunikoval. Moc ráda se do tohoto hotelu v budoucnu zas vrátím. Určitě doporučuji! Na tři dny jsme měli půjčené auto a ostrov jsme stihli projet celý. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje klasické, koupelnu jsme měli nejspíš úplně novou, nebo tak alespoň působila. Velký prosklený sprchový kout potěšil, většinou jsou všude "přítuláky" a s těmi se sprchuje trochu nepohodlněji. Postele pohodlné, balkónek pro dva ideální a prostorný.

Strava
Poprvé jsme v Řecku měli polopenzi a ne jen snídaně. Bála jsem se toho, ale nakonec to bylo fajn. Klasický výběr u snídaně, teplá část se měnila každý den. Večeře byli také chutné, já jedla hlavně salát, polévku, pak něco sladkého a ovoce, hlavní chody mi přišli chuťově slabší, ale i tak jsme si pochutnali. Potěšila mě ledová voda s citrónem a mátou, která byla k večeřím zdarma. To po dni na slunci člověk ocení.

Služby hotelu
Wifi v hotelu je dostupná jen v okolí recepce, na pokoj, který jsme měli opravdu snad nejblíže, signál nedosáhl. V hotelu nebylo jediné dítě. Bazén pěkný, osvěžující. Z hotelu není moc kam jít, do letoviska Barbatti je to cca 1km a musí se jít po klikaté silnici plné zatáček, provoz docela byl, takže to nebylo moc příjemné. Na večerní procházky to určitě není. Do Ipsosu je to ještě dál a také po silnici.

Pláž
Byli jsme na molech pod hotelem, kde byla lehátka zdarma. Vyráželi jsme kolem desáté hodiny a volných lehátek byla spousta. Ani během dne se nezaplnila všechna lehátka. Moře nádherně čisté, teplotně příjemné, do moře jsme skákali z mol, bylo to rychlejší než schůdky. Na šnorchlování skvělé, hejna ryb byla neustále přítomna. Při horším počasí ovšem bez šance dostat se do moře. Přiletěli jsme po bouři a moře další dva dny naráželo do útesu kolem mol a znemožňovalo vstup a výstup z moře. Pláž v Barbatti jsme nezkoušeli, v Ipsosu ano a tam bylo koupání krásné.

Irena Mikešová, 20.09.2017, Datum pobytu: 8.9. - 15.9.2017
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Nautilus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Rybičky 3 fotografie

Celkem: 6,2 Celkově se mi dovolená líbila a byl jsem rád, že jsem jel až začátkem září, protože i tak tam bylo poměrně rušno, v sezoně si to nedovedu...

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Celkově se mi dovolená líbila a byl jsem rád, že jsem jel až začátkem září, protože i tak tam bylo poměrně rušno, v sezoně si to nedovedu představit. Kousek od hotelu je hlavní promenáda a cca 250 m jsou diskotéky, takže doporučuji i mladší generaci. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel se skládá ze dvou částí. V samotném hotelu, kde se nachází i recepce, jsou pokoje s novějším vybavením a vypadají lépe. Já bydlel v takové "přístavbě", která je viditelně starší (nezrekonstruovaná), ale bylo tam čisto a vše funkční, i když postarší.

Strava
Měl jsem pouze snídaně, které byly řešeny formou švédských stolů a všeho bylo dostatek a kvalitní. Vejce na několik způsobů, několik různých salámů, sýry, různé zákusky a palačinky, káva, čaj, džusy, mléko a voda. Celkově spokojenost.

Služby hotelu
Recepce hotelu je otevřena 24 hodin denně. Recepční mluví rusky, německy a anglicky. Jsou příjemní a přístupní. Úklid pokojů probíhal každý den. K dispozici je pěkný bazén s lehátky zdarma a bar přímo u něj.

Pláž
Pláž se nachází cca 300 m od hotelu. Tam se dají pořídit 2 lehátka a slunečník za 20 Leva na den nebo po několika desítkách metrech jsou tzv. Free Zone, kde se nic neplatí a leží se v písku, což se, myslím, vyplatí.

Miroslav M., 20.09.2017, Datum pobytu: 3.9. - 12.9.2017
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Jupiter

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,3 standard

  • 8 Ubytování
  • 5 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
standard Zobrazit celou recenzi

Ubytování
v pořádku

Služby hotelu
standard

Pláž
malá pláž, která je přes den velmi přeplněná, trochu zklamání

Lenka M., 20.09.2017, Datum pobytu: 10.9. - 17.9.2017
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Villa Maria

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Nakoľko sme v tomto hoteli boli už v r. 2015 úroveň poskytovaných služieb bola o niečo horšia ale aj napriek tomu sme boli spokojní, a...

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Nakoľko sme v tomto hoteli boli už v r. 2015 úroveň poskytovaných služieb bola o niečo horšia ale aj napriek tomu sme boli spokojní, a taktiež so službami cestovnej kancelárie Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Po príchode sme boli ubytovaní v nevyhovujúcej malej izbe ale po dohode na recepcii a za pomoci delegátky nám bola izba vymenená k našej plnej spokojnosti

Strava
Stravy bol dostatok, výborné pečivo a chlieb, menší výber ovocia ako pred 2 rokmi, džus z čerstvých pomarančov bol za poplatok /oproti r.2015/ vtedy bol zadarmo. Celkový dojem - spokojnosť

Služby hotelu
Dobré

Pláž
Pláž bola udržiavaná, tentokrát boli aj menšie vlny ako r. 2015 takže super.

Ján Tyko, 20.09.2017, Datum pobytu: 9.9. - 16.9.2017
Oblast: Turecko Turecko, Turecká Riviéra, Hotel: Sultan of Dreams

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Celkový dojem z dovolenky je veľmi dobrý . Organizácia zájazdu bola výborná,počínajúc kontaktom s pracovníkmi Invie ,cez šoférov z Dezky...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolenky je veľmi dobrý . Organizácia zájazdu bola výborná,počínajúc kontaktom s pracovníkmi Invie ,cez šoférov z Dezky ,pána domáceho z apartmánu , až po delegátku p. Štruplovú. Apartmán bol čistý,pekný,priestranný, na kopci a na 4-tom poschodí ,takže trochu výšľap ,keďže apartmánový dom nemá výťah,čo môže byť pre imobilnejších ľudí trochu problém,ale odmenou je pekný výhľad z balkóna, Veľké plus je miestnosť,kde si v deň odchodu možno odložiť kufre ,je tam aj sprcha a WC a miestnosť,kde si možno urobiť kávu a sadnúť si. Takže túto destináciu vrelo odporúčam..Ruža Nikolina sú pekné apartmány v príjemnom letovisku, úchvatná príroda - na jednej strane krásne more,na druhej majestátne Biokovo. Určite sa do Bašky ,aj do Ruža Nikoliny rada vrátim . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Mali sme apartmán na 4-tom poschodí, trochu výšľap ,hlavne s kuframi,ale to bol pre nás len detail. Celkový dojem bol veľmi dobrý, apartmán bol čistý,priestranný,s veľkým balkónom ,s výhľadom na morskú stranu, pán domáci milý ,hneď po príjazde sa nás ujal a keďže apartmán bol voľný,tak sme boli aj hneď ubytovaní.

Strava
Stravu sme mali vlastnú, v apartmáne bola veľká ,dobre vybavená kuchyňa,takže v pohode.

Služby hotelu
Ochotný personál, pri príjazde sme už boli očakávaní a ihneď ubytovaní, pri odchode sme mali batožinu v odkladacej miestnosti so sprchou a WC ,takže spokojnosť.

Pláž
Najbližšia pláž bola cca 300 m od apartmánov, štrkovo-kamienková,more priezračné, vhodné na plávanie i šnorchlovanie. Kto chcel ,mohol sa kryť pred slniečkom v tieni pod stromami. Chodili sme trochu ďalej ,keďže v centrálnej časti bolo dosť ľudí . Jediné ,čo chýbalo v tej pokojnejšej časti boli toalety a prezliekarne.

Ingrid M., 20.09.2017, Datum pobytu: 10.9. - 16.9.2017
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Baška Voda, Hotel: Apartmány Ruža Nikolina

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

kuchyňa 9 fotografií

Celkem: 8,6 Celkový dojem z dovolenky hodnotím ako veľmi dobrý, cena zodpovedala kvalite. Organizácia cestovnej kancelárie Kartago Tours tiež veľmi...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolenky hodnotím ako veľmi dobrý, cena zodpovedala kvalite. Organizácia cestovnej kancelárie Kartago Tours tiež veľmi dobrá, po príchode do Turecka nás na dohodnutom mieste čakala pani delegátka, ktorá nám rozdala pokyny k nášmu pobytu a číslo autobusu, ktorý nás zaviezol do hotela. Cesta autobusom trvala cca 3 hod. možno aj menej, ale treba rátať s tým, že počas toho nám bola poskytnutá prestávka v trvaní cca 15-20 min., cesta autobusom sa dala zvládnuť, autobus bol klimatizovaný a dali sa tam zakúpiť aj nápoje za poplatok. S pani delegátkou sme sa stretli v deň a hodinu, tak ako bolo napísané v tých pokynoch, prišla vysvetlila potrebné veci a informovala nás, kde budú vyvesené pokyny o ceste naspäť. V deň odchodu po nás prišiel autobus a vzal nás na letisko. Celková organizácia zájazdu bola na dobre úrovni a taktiež aj komunikácia s pani delegátkou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Po príchode do hotela Grand Santana sme boli veľmi milo prekvapený, izba bola s výhľadom na bazén a bolo vidieť aj na more. Izba bola čistá, každý deň chodili upratovať.

Strava
Strava zodpovedala all inclusive, veľký výber jedál. Z nápojov to boli nealkoholické nápoje, čaj, káva a alkoholické nápoje tureckej výroby, ak chcel človek miešané nápoje boli za poplatok a na to ste boli vopred upozornení. Človek tam nebol nikdy hladný, pretože vždy mal čo jesť buď v hlavnej reštaurácii, ale aj pri pool bare a snack bare na pláži. Pri pool bare podávali originál turecké jedlá, ktoré boli veľmi chutné a tiež o 17.00 hod. sa každý deň pri bazéne podávali buď koláčiky, zmrzlina, melón.

Služby hotelu
Služby hotela Grand Santana boli na úrovni, čokoľvek ste potrebovali na recepcii vám poradili a pomohli. Nám prestala svietiť žiarovka v kúpeľni, išli sme to nahlásiť a hneď v tej deň vymenili žiarovku.

Pláž
Pláž bola cez cestu, za pár minút ste boli tam. Hotel Grand Santana má urobený podchod, tzv. tunel a odtiaľ sa chodilo na pláž priamo z hotela. Na pláži boli lehátka zadarmo, hotel má urobené vlastné mólo, kde boli tiež lehátka zadarmo a odtiaľ sa dalo vstupovať do mora. Priamy vstup do mora bol trošku náročný, nakoľko nie je vytvorený pozvoľný vstup do mora, potrebujete aj topánky do mora, aby ste si neporanili nohy o skaly, ale z móla išiel rebrík a odtiaľ sa dalo vstupovať do mora bez problémov. More bolo teplé a čísté.

Pavol V., 20.09.2017, Datum pobytu: 5.9. - 13.9.2017
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Grand Santana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 V tomto hotelu jsme byli i minulý rok, moc se nám líbilo a proto jsme vyrazili i letos, ale bohužel už nás to tolik nenadchlo.

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
V tomto hotelu jsme byli i minulý rok, moc se nám líbilo a proto jsme vyrazili i letos, ale bohužel už nás to tolik nenadchlo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Zájezd jsme měli od 9.9-16.9, nicméně odlétalo se pozdě večer a do hotelu jsme se dostali pět minut před půlnocí, takže jsme byli obráni o celý den dovolené. Pokoj jsme měli v prvním patře orientovaný do silnice, kterou odděloval plot a strouha plná nečistot. Z dovolené jsme se vraceli opět pozdě večer, odjezd z hotelu po sedmé hodině večerní, i přesto, že z pokoje musíte odejít už v deset hodin dopoledne. Do tří hodin můžete využívat bar a ty zbylé hodiny si buďte na suchu kde chcete. V tomto skutečně hodně nedomyšlené! Nemluvě o tom, že do ČR jsme přiletěli o půl druhé v noci, takže další nemalé výdaje nás stálo taxi...

Strava
Jídlo s porovnání s minulým rokem o něco málo pokleslo na úrovni. Výběr už nebyl tak velký, navíc se pokrmy stále opakovaly. Tam kde dříve bývaly různé místní sýry a salámy teď byly dva druhy salátu roztažených po půlce stolu na malých talířkách. Překvapily nás smažené řízky, které na dovolené vidět nechci. Minimum ryb, což byla také škoda, chyběla i dobře udělaná typická paela.

Služby hotelu
Hotel není nijak extra moderně vybaven, i když z venku tak vypadá, což nám nějak moc nevadilo. Snad jen děsně nepohodlné postele s proleženými matracemi.

Pláž
Pláž oproti minulému roku pokulhává nejvíce. Hrubší kameny ve vodě, pláž nebyla tak udržovaná jako posledně a voda dost špinavá. Šílené vlny, které neustál ani dospělý muž, takže pro rodiny nedoporučuji, navíc po dvou metrech hloubka...

Kristýna M., 20.09.2017, Datum pobytu: 8.9. - 15.9.2017
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel: Calella Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Spokojný

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Spokojný Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Veľká priestranná izba. Moderná, čistá...

Strava
Pestrá a rozmanitá, bohatý výber. Super

Služby hotelu
Pohotový personál, príjmené vystupovanie.

Pláž
Voda ok, pláž trošku daleko

Ondrej Vašš, 20.09.2017, Datum pobytu: 10.9. - 17.9.2017
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Playa Bonita LPA

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Odpovídající za cenu.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Odpovídající za cenu. Zobrazit celou recenzi

Služby hotelu
Voda v bazénu mohla být trochu čistější, ale šlo to. Okolí bazénu bylo trochu zanedbané.

Pláž
Podle toho, jak jsme Korfu projeli, asi jedno z nejlepších míst co se týče dostupnosti a polohy pláže.

Jana V., 20.09.2017, Datum pobytu: 10.9. - 17.9.2017
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Alkionis

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622