Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 4,8 Za tie peniaze výborné, hlavne pláž super.

  • 4,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Za tie peniaze výborné, hlavne pláž super. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Podpriemer- priemer, -hučí klíma, vŕzgajú postele ale u nich to je normál aj keď vy sa nevyspíte,ale na reklamácie reagujú.

Strava
Celkom to ušlo aj keď každý deň to isté,ale širší výber a dá sa to.

Služby hotelu
Snažia sa.

Pláž
Tak krásna priezračná pláž a ešte aj s možnosťou sledovania rýb okolo podmorských maličkých ostrovčekov ,tak to sa málo kde vidí.Preto sme si zopakovali minuloročné krásne zážitky mora.

Emília Baranová, 13.06.2019, Datum pobytu: 2.6. - 9.6.2019
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Ghazala Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Výborné

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborné

Strava
Dobré, možno viac ovocia.

Služby hotelu
Výborné

Pláž
Dobrá, nižšia hladina vody, riasy v mory a ráno na pláži ale údajne je to len na jar.

Robert Urban, 13.06.2019, Datum pobytu: 3.6. - 10.6.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Royal Karthago

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

Celkem: 7,3 Celkový dojuem veľmi dobrý. Pre pracovné povinnosti sme si nestihli presnejšie overiť individuálnu dopravu na miesta, ktoré nás...

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojuem veľmi dobrý. Pre pracovné povinnosti sme si nestihli presnejšie overiť individuálnu dopravu na miesta, ktoré nás zaujímali. Personál recepcie naše otázky zvládol veľmi kvalifikovane, ochotne a veľmi trpezlivo . (Pozn.pre staršie ročníky: netreba sa obávať ani vtedy, ak vaša znalosť agličtiny nie je dostatočne perfektná). Navyše upozorňujem, že umiestnenie hotela je ešte lepšie než sme očakávali ( atraktívna aj historicky zaujímavá lokalita, navyše s ľahkou dostupnosťou (hromadnou dopravou) v podstate všetkých prvo i "druho"stupňových historických pamiatok obrovskej aglomerácie mesta, a pritom v podstate tichej zóne hoci len niekoľko metrov od známeho námestia Taksim. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Naša dvojlôžková izba menšia, než iné dvôjlôžkové izby rovnakého typu v hoteli, napriek tomu bez problémov. Postele pohodlné, kúpeľňa detto, interiér izby i kúpeľne pôsobí veľmi príjemne a nadpriemerne vkusne (šikovný architekt a dizajnér?)

Strava
Vzhľadom na ciele cesty (čo najviac vidieť) mali sme len raňajky- tie v rámci skutočne akceptovateľnej normy - (v hoteloch na pobreží býva turecká strava bohatšia, tu sme však v drahom veľkomeste...): tj. veľmi chutné, možno len "oči" by chceli ešte väčšiu pestrosť. Spôsob krájania chleba vás možno rozčúli, možno pobaví... ale dá sa vyriešiť. Chladnička - bar v izbe podľa všetkých očakávaní - výber i cena. Nadpriemerne vysoko nepôsobia ani ceny donášky stravy na izbu.

Služby hotelu
Príjemný hotel , okrem už spomínaných benefitov (zaujímavá štvrť, navyše s blízkosťou Bosporu (a Dolmabahce cca 10 min - 15 min. peši) , interiér, kvalitný MHD prístup k pamiatkam) , ochotný personál, príjemná možnosť raňajkovať s výhľadom na Istanbul aj s možnosťou stráviť večerné či skôr nočné hodiny pri tureckom čaji či "dvojke" v hotelovej kaviarni (ženy!). Iné služby sme nevyužili.

Mária T., 13.06.2019, Datum pobytu: 5.6. - 9.6.2019
Oblast: Turecko Turecko, Istanbul, Hotel: Spa Pera Center

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Protoze jsme jeli s 1,5 letym synem pozadovala jsem: Hotel blízko od letiste, hotel vhodny pro deti s brouzdalistem a hristem, plaz...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Protoze jsme jeli s 1,5 letym synem pozadovala jsem: Hotel blízko od letiste, hotel vhodny pro deti s brouzdalistem a hristem, plaz piscitou z pozvolnym vstupem do more to vse splnovala tato dovolena. Byla to prvni dovolena kam by jsme se radi vratili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovaní bylo pekne! Vse v cistote. Z vedlejsich pokoju nic neslo slyset. Prostorny balkon s posezenim a susakem na pradlo. Vyhled na more :)

Strava
Strava vyborna. Obrovsky vyber vseho. Nejvice me potesila oddelena detska strava (pro syna).

Služby hotelu
Personal vzdy s usmevem na tvari. Wifi v celem hotelu zdarma. Osusky k vode na tyden zdarma. Animacni programy.

Pláž
Piscita plaz hned u hotelu. Lehatka a slunecniky bez poplatku. Skvely byl bar na plazi. Kazdy den plaz uklizena.

Věra D., 13.06.2019, Datum pobytu: 29.5. - 5.6.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Sirens Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

1 fotografie

Celkem: 3,8 Celkový dojem z dovolené průměrný

  • 2,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 6 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené průměrný Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v pokoji na 6-ti proudovou silnici považuji za velmi trestuhodné ze strany provozovatele hotelu, který je postaven cca 50m od této frekventované dálnice.

Nestalo se nám za dobu našeho na desítky let počítaného cestování, abychom byli takto ubytovaní, i když jsme neměli připlacen pokoj s na moře. Vždy to bylo do zahrady hotelu, do zeleně. Při objednávání zájezdu jsme z nabízených pohledů v CK nemohli rozpoznat tuto lokalitu tak, abychom byli v obraze. Proto za ostatní, kteří tento hotel navštíví, moc prosíme, abyste je s tímto seznámili dopředu a upozornili na to. My jsme v pokoji, který nám byl přidělen a situován na silnici, po které ve třech proudech tam a ve třech proudech zpět jezdila osobní auta, autobusy, kamiony, houkající sanity - vydrželi pouze 2dny. Poté jsme požádali o možnost přestěhování do pokoje s výhledem na moře. Bylo nám téměř okamžitě vyhověno za poplatek 10eur na den, takže jsme doplatili na recepci v hotovosti 80eur. Doplatek kartou nebyl možný, což mi také připadalo v dnešní době neskutečné.

Pokoj s výhledem na moře byl oázou klidu, pod okny bazén, velmi blízko šumící moře. Museli jsme uznat, že výměna pokoje stála za to a že výhled byl jedním z nejhezčích, co jsme kdy na dovolené měli.

Vrátím se ještě k ubytování na přiděleném pokoji směrem na silnici. Pokoj byl malý,malé úložné prostory např. na kufry a koupelna bez jediné poličky na odložení hyg.potřeb, kosmetiky. Na balkonu jsme postrádali věšák na ručníky, prádlo.

V pokoji s výhledem na moře jsme byli spokojení, prostorný, koupelna s vanou, dostatečný prostor na hyg.potřeby i kosmetiku. Balkon velký s věšákem. Vybavení průměrné a čistota i pořádek. Uklizeno, čisté ručníky i prostěradla, pravidelná výměna ručníků i prostěradel.

Strava
Strava chutná, ale celkově ji hodnotíme tak na 60% toho, co jsme v Turecku už v nabídce měli v hotelu se 4,5hvědičkami, tedy jen o něco vyšší stupeň kvality.

Výběr byl malý podle srovnání, ale najedli jsme se a nestrádali jsme. Totéž se dá řící o nápojích, vadilo nám jen podávání všech nápojů v plastových kelímcích. Jen alkoholické nápoje byly dle přání a možnosti nabídnuty ve skle.

Služby hotelu
Dojem průměrný.

Pláž
Pláž velmi blízko hotelu - výhoda. Lehátka v ceně k dispozici hodnotíme kladně. Moře písčito oblázkové pěkné, čisté, pozvolný vstup do moře.

Vadil nám jen volný přístup místních obyvatel, kteří si chodili na naši vyhrazenou pláž bez omezení. Vedení hotelu s tím asi nemělo problém, nebo nechtělo mít. To nevíme, ale místní muslimové chodili podél hotelového plotu a pak se volným průchodem, který si hotel nijak nezabezpečil, dostali až na pláž, kde si rozkládali své deky na písku naší pláže a koupali se ve vyhrazeném prostoru.

Marie Reslerová, 13.06.2019, Datum pobytu: 30.5. - 9.6.2019
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Top

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 úžasné!Doporučuji

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
úžasné!Doporučuji Zobrazit celou recenzi

Blanka Matušíková, 13.06.2019, Datum pobytu: 30.5. - 6.6.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Eva Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Úžasná dovolená, personál, ubytování, strava, služby vše na jedničku. Moc děkujeme a rádi se vrátíme :-)

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Úžasná dovolená, personál, ubytování, strava, služby vše na jedničku.

Moc děkujeme a rádi se vrátíme :-) Zobrazit celou recenzi

Renáta, 13.06.2019, Datum pobytu: 8.6. - 14.6.2019
Oblast: Česká republika Česká republika, Krkonoše, Hotel: Skiresort Hotel Omnia (Jánské Lázně)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Vše odpovídalo ceně, i kolikrát převyšovalo

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Vše odpovídalo ceně, i kolikrát převyšovalo Zobrazit celou recenzi

Ubytování
čistý apartmán s balkónem a starším kuchyňským koutem (malý vařič, dřez, lednička a základní nádobí). Krásné prostředí. Vybavení starší, ale na přespání a osprchování naprosto dostačující.

Strava
Měli jsme all inclusive. Snídaně, oběd i večeře formou rautu, stále bylo z čeho vybírat, průběžně dodávali došlé jídlo. Jídlo vynikající. Nealkoholické nápoje a místní pivo, víno, rakia, ouzo a brendy zdarma od 10h do 22h. Moc ochotný a milý personál. Bar u bazénu otevřeli až v druhé části našeho pobytu, ale byli jsme zde na začátku sezóny, takže je to pochopitelné. Nebyl problém večer si objednat balíček místo oběda na další den (sendvič z toustového chleba s máslem sýrem a salámem, okurka, rajče, feta sýr a pomeranč)

Služby hotelu
Bazén čistý, lehátka a slunečníky k dispozici. Kulečník za poplatek. WiFi u bazénu a v recepci hotelu. Pro děti hřiště se skluzavkami u restaurace hotelu, přístupné po celý den. Jiné služby na začátku sezóny nenabízeli, pokud nějaké v sezóně mají.

Pláž
1 min od hotelu malá písečná pláž, asi bývalý malý přístav, takže je chráněná před případnými vlnami z moře. Cca 8 min od hotelu velká písečná pláž s mělkým přístupem do moře (cca 10m voda jen po kolena a dalších cca 10m po pás - dospělý člověk). Voda čistá. Možnost pronajmutí lehátek a slunečníku na obou plážích. Další menší pláže písečné i kamenné nedaleko od hotelu.

Michaela N., 13.06.2019, Datum pobytu: 1.6. - 8.6.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Anelin

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,3 jsme již podruhé volili CK ,Řecko v jejich péči je velmi dobrá. klienty Invie jsme poněkolikáté,perspnál je profesionální a velmi milý

  • 8 Ubytování
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
jsme již podruhé volili CK ,Řecko v jejich péči je velmi dobrá.

klienty Invie jsme poněkolikáté,perspnál je profesionální a velmi milý Zobrazit celou recenzi

Ubytování
no, myslím odpovídalo cenové relaci,i když možná zákazník,který pojede už za vyšší cenu může být nespokojen

Strava
stravovali jme se sami

Služby hotelu
vloni na Ithace při stejném typu penzionu musím podotknout,byla péče nesporně lepší

Pláž
na PAXO je asi 100 plážiček,každý si může vybrat,s lepším servisem,veřejnou ,klidnou,či úplně soukromou,takže záleží jen na klientovi

Jan B., 13.06.2019, Datum pobytu: 30.5. - 10.6.2019
Oblast: Řecko Řecko, Epirus, Hotel: Faros (Paxos)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)