Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 7,4 Hotel podle mého názoru neodpovídá 5* ale neurazí. Areál hotelu je opravdu nádherný, sdílené bazény u pokojů jsou super, ale ve všech...

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel podle mého názoru neodpovídá 5* ale neurazí.

Areál hotelu je opravdu nádherný, sdílené bazény u pokojů jsou super, ale ve všech bazénech je slaná voda.

Od letiště je hotel sice 26 km, ale počítejte, že pojedete autobusem hodinu.

Doporučuji si půjčit auto a projet si celý ostrov. Korfu je opravdu nádherné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nejdříve jsme dostali pokoj, který hrozně smrděl a byl špinavý, následně jsme se ještě tentýž den stěhovali do pokoje daleko lepšího.

Doporučuji rodinné pokoje se sdíleným bazénem u baru (není tam hluk z večerních animačních programů).

Rodinný pokoj je velmi prostorný, oddělen prosklenou stěnou s balkonem.

Strava
Strava all inclusive - snídaně, oběd, večeře - velký výběr. Chyběly mi mořské plody a větší výběr ryb. Z masa bylo převážně vepřové, některé dny dokonce absence jakéhokoli jiného.

Měli výborné dezerty, ryby, palačinky, lívance.

Zmrzlina z hlavní jídelny nebyla vůbec dobrá.

Jídelna má pouze 3 *.

Když vejdete do jídelny, hosteska vás usadí, chtěli jsme k dětskému koutku, ale pořád nás chtěli usazovat jinde i přes naši žádost, takže se nedejte! Poté čekáte na číšníka, kterému řeknete, co chcete pít, případně prostřou stůl. Několikrát se nám stalo, že jsme je vysloveně uháněli, aby nám donesli příbory a taky jsme dojedli a neměli ještě ani objednány nápoje.

Snack bar dělá do 1 ráno výborné palačinky a zmrzlina Carte d`Or. Druhý bar u bazénu dělá suvlaki - bohužel jen vepřové a bar u sdíleného bazénu dělá panini.

Opravdu hodně mi chybělo ve snack barech ovoce a něco normálního k jídlu pro malé dítě.

Doporučuji se co nejdříve objednat na večeři a la carte, my jsme to zkoušeli v polovině pobytu a už nebyly volné termíny.

Místní alkohol není dobrý.

Služby hotelu
Veškerý personál hotelu bych neskutečně milý na děti!

Na recepci se snaží vyjít ve všem vstříc.

Naše paní delegátka Anna byla moc milá a simpatická.

Wifi je v lobby sice zdarma ale vůbec nefunguje - na pokojích je wi-fi placená.

V popisku je psáno, že hotel ma fitness - v hotelu se ovšem nenachází!

V hotelu je půjčovna aut, se slečnou byla skvělá domluva (zapůjčují i dětské sedačky).

Večer je discotéka pro děti - písničky jen německy a francouzsky, což je velká škoda a hudba hrála naskutečně nahlas, což pro děti vhodné opravdu není.

Denně nám uklízečka uklízela pokoj i měnila ručníky. Dostávali jsme každý den lahev vody do ledničky na pokoji.

Ručníky na pláž půjčují za zálohu 20 euro za kus.

Pláž
Lehátka i s slunečníky jsou zdarma.

Pláž je písčitá, akorát u vstupu do vody je pruh asi 30 cm s oblázky.

V moři nejsou skoro žádné vlny a k večeru začíná být moře zakalené.

Ráno je pláž i moře hezky čísté.

Postupný vstup do vody, akorát jsou občas místa s chaluhami.

Klára V., 12.06.2018, Datum pobytu: 2.6. - 9.6.2018
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Roda Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 8,6 Dovolená super , létáme sem do tohoto hotelu jako na chalupu a poletíme znovu. Menší hotel , dobré služby, ochota , celkem klid ......

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená super , létáme sem do tohoto hotelu jako na chalupu a poletíme znovu. Menší hotel , dobré služby, ochota , celkem klid ... Nákupní možnosti také skvělé , kousek naproti nad hotelem je Magazin Miša - po schodech dolů - dobré ceny , co zrovna nemá , určitě sežene , dobře se sním domluvíte . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování velmi dostačující , čisto , líbí se nám.

Strava
Vaří se tu velmi dobře , jídlo " má chuť " , jsme vždy spokojeni.

Služby hotelu
Služby jsou velmi dobré , lidé ochotní , plavčík drží vaše místa po celou dobu pobytu , super.

Pláž
Pláž dostačující , čistá , vody na počátku méně , ale kousek dál na plavání i šnorchlování dobré , lepší je mít boty do vody .

Julián Miklovič, 12.06.2018, Datum pobytu: 26.5. - 6.6.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Magic Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 8,6 Byla to skvělá dovolená.

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byla to skvělá dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo super. Pokoj jsme měli sice menší, ale vůbec nám to nevadilo.

Strava
V hotelu bylo jídlo dobré. Až na menší výběr. Hlavněalo masa. Nejlepší byly dezerty. Z těch jsme si nemohli vybrat.

Služby hotelu
Velice dobré. Personál velice profesionální a zajímá se.

Pláž
Pláž byla hned u hotelu. Pouze pro návštěvníky hotelu, lehátka i slunečníky zdarma, čistá a písečná pláž stejně tak jako moře.

Anonym, 12.06.2018, Datum pobytu: 2.6. - 9.6.2018
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Sandy Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 4,8 Celkově shrnutí nic extra. Očekávala jsem více.

  • 2,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Celkově shrnutí nic extra. Očekávala jsem více. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi starý hotel, vše opotřebované , klima nefunkční, zápach, stěhovali jsme se na jiný pokoj ale z hlediska čistoty vše v 100% pořádku.

Strava
Strava skvělá, personál super, jelikož na 50 klientu hotelu bylo 30 zaměstnanců na servis výborné. Káva a nápoje uz horší voda v barelech zapáchala a volné byly přístupné pouze velmi sladké postmixy.

Služby hotelu
Služby hotelu dobré, ale hotel se rozpadá je zde opravdu velmi co rekonstruovat.

Pláž
Pláž krásná , čistá ,pozvolná, písečná, málo lidí . Lehátka a servis opět dosluhující.

Iveta H., 12.06.2018, Datum pobytu: 2.6. - 9.6.2018
Oblast: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Shams Safaga Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Nádherné místo,kam se stojí za to podívat

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherné místo,kam se stojí za to podívat Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel velmi pěkný,cisty,personal příjemný a vstřícný

Anonym, 12.06.2018, Datum pobytu: 2.6. - 9.6.2018
Oblast: Itálie Itálie, Ischia, Hotel: Galidon

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,2 Vedeni hotelu me okradlo o 10 dolaru. Hodne slibujou a pak to stejne nesplni.

  • 6,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Vedeni hotelu me okradlo o 10 dolaru. Hodne slibujou a pak to stejne nesplni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Musel jsem trikrat pripmenou o postel pro meho syna, kterou jsme meli zaplacenou

Strava
Nemam co dodat. Vse v poradku

Služby hotelu
V pripade problemu, neochota vedeni jakkoli vyresit situaci pro zakaznika. Hodne lzi a slibu. Pan Ali jeden se reditelu me velice sklamal. Nevim jak taky clovek muze pracovat ve vedeni a divim se, ze nejvyssi clovek v hotelu o tom vedel a nesnazil se situaci vyresit.

Pláž
Plaz a bazeny v naprostem poradku. Lide co prodavaji exkurzi na vyletu u plaze Rimon naprosto neprijatelne. V pripade, ze chcete vedet situaci kontaktujte me.

Radim P., 12.06.2018, Datum pobytu: 29.5. - 5.6.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Hawaii Caesar Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 S přítelkyní jsme byli velice spokojeni. Třeba někdy navštívíme znovu. V blízkosti se nachází AquaWorld, doporučujeme navštívit. Co se...

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S přítelkyní jsme byli velice spokojeni. Třeba někdy navštívíme znovu. V blízkosti se nachází AquaWorld, doporučujeme navštívit. Co se týká poměru ceny a kvality ubytování za cenu do osmi tisíc, tam ano. V sezóně za takřka dvojnásobnou cenu bychom ale vybrali jinou destinaci. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování super, nicméně hotel měl být adults only a čtyři dny po nás se tam ubytovalo několik rodin s dětmi.

Strava
Chutná, čerstvá, dostatek zeleniny, ovoce, výborný sýr a jogurt. Bohužel po několika dnech se jídlo opakovalo. Mohl být rozsáhlejší sortiment, ale vždy jsme si vybrali.

Služby hotelu
Pokoj slouží pouze pro přespání, nicméně najdete zde i televizi u které si ovladač musíte vyžádat na recepci. Klimatizace bez poplatku. Pokoj a sociální zařízení čisté. Paní uklízečka odváděla skvělou práci.

Pláž
Do moře doporučujeme obuv do vody. Vstup do moře místy obtížný. Pláž jako taková uklizená, nejedná se čistě o písečnou pláž, ale spíše pláž kamínkovou.

Daniel K., 12.06.2018, Datum pobytu: 31.5. - 7.6.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Amuse

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,6 Bbyly jsme tam po prvé, a asy naposledy. Ekzotika, máš na co se podívat, ale už ne. A s malimy dětma tam, prosím, ne jezdete. Naše holka...

  • 4 Ubytování
  • 1 Strava
  • 9 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Bbyly jsme tam po prvé, a asy naposledy. Ekzotika, máš na co se podívat, ale už ne. A s malimy dětma tam, prosím, ne jezdete. Naše holka tam chytla virózu, teď se léčime. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Celkem hotel ne vypadá špatně, docela stylově, krasne podlahy z kamene ale všechno tak usmudlane, špinavé.

Strava
To byl des. Ve ctyrhvezdickovim hotelu pití z plastových kelímku. Jídlo každý den to sami. A všechno má stejnou chuť a stejnou vůni. Dala se jist jenom rýže a některé zakusky . O malou lžičku tam nemaji ani ponětí.

Služby hotelu
Snaží se být milí, to jo, ale sockuji peníze jak bezdomovci. Pro dítě postel jsme ne dostaly i když jsme sy to zaplatily. Čtyři dny jsme jim to říkaly a pak jsme to vzdaly.

Pláž
Pláž je to jediní co jim muzu pochválit. Mají to tam pěkně udělané. A ta voda opravdu fantasticka, uplne pruhledna. Casto tam priplouvaji i rybičky.

Anonym, 12.06.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunny Days El Palacio Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Krásná dovolená, naprosto splnila naše očekávání. V hotelovém komplexu čisto, zaměstnanci milý a velmi ochotní, bazény čisté, pláž super....

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená, naprosto splnila naše očekávání. V hotelovém komplexu čisto, zaměstnanci milý a velmi ochotní, bazény čisté, pláž super. Skvělé fungující Wi-Fi v celém komplexu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje prostorné, vlastní velká koupelna, všude čisto a útulno.

Strava
Výborná, velký výběr.

Hana M., 12.06.2018, Datum pobytu: 27.5. - 7.6.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Pokoj 3 fotografie

Celkem: 10 Naprosta spokojenost od samého začátku,p.Machalkova z INVIA velice ochotna,CK naprosto super sluzby,cestujeme s nimi casto a vždy...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprosta spokojenost od samého začátku,p.Machalkova z INVIA velice ochotna,CK naprosto super sluzby,cestujeme s nimi casto a vždy spokojeni.Hotelu neni co vytknout,jen tak dál,určitě se budeme rádi vracet. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování čisté,pěkné.

Strava
Super

Služby hotelu
Perfektní

Pláž
Pěkná,moře nádhera,velice dobrý přístup do vody.

Andrea Pospíšilová, 12.06.2018, Datum pobytu: 2.6. - 9.6.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Prima Life Makadi Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622