Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Super zážitok

  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super zážitok Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pekné

Strava
Výborná

Služby hotelu
spokojnosť

Program poznávacího zájezdu
dobre zorganizovaný

Michaela, 19.09.2018, Datum pobytu: 12.9. - 16.9.2018
Oblast: Itálie Itálie, Řím, Hotel: H10 Roma Città

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 3 Smutny obraz mozno kedysi solidneho hotela a zaujmu o klientov. Pre hotel sme sa rozhodli na zaklade promo fotiek, ktore boli evidentne...

  • 4 Ubytování
  • 3 Strava
  • 1 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Smutny obraz mozno kedysi solidneho hotela a zaujmu o klientov.

Pre hotel sme sa rozhodli na zaklade promo fotiek, ktore boli evidentne fotene po jeho otvoreni, co rychlo zistite zoci voci skutocnemu pohladu po prichode.

Balkony od vtacich vykalov, roztrhane prekrytie teras, neporiadok.ako sme sa dozvedeli od personalu, hotel funguje 10rokov a mozno pri otvoreni skutocne ponukal sluzby ratingu 3*. V sucasnej dobe to zial tak nie je. Co na ale udivilo najviac bol hlboky nezaujem a apatia majitelov, ktori sa asi uspokojili s tym,ze stale sa najdu ludia, ktori nevedia do coho idu a sikovne CK, ktore predaju aj zanedbany hotel v hnusnej diere za slusne peniaze a este sa nehanbia to nazvat ' all inclusive' Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nasa Izba, v porovnani s tym ako sme poculi od ostatnych turistov,ktory mali plesnive izby, este bola celkom fajn.orientovana na hlavnu cestu, najviac vadil septik (na terase bol odtok), ktory v noci zavratne pachol a museli sme zatvarat dvere na terasu, teda sme spali v dusnej izbe s vetrackou otvorenou v kupelni.Klimu, za ktoru chceli 5eur na den sme neskusali, vyzerala tak, ze priemerny hygienik by kolaboval.

Kupelna pekna, spalna pekna ( jym ste sa nepozreli na belasy cervotocou prejedeny dreveny flakaty strop, ktory asi zateka a nechava uhladne hnede mapy), kychyna na ktorej sa pobavite ( nezapojena stara kuchynska linka s polatanymi polickami) - vhodna skor na vyhodenie ako do izby.

Strava
Kalitola sama o sebe

Obed a vecera - jedli na pridel a super slim porcie zo 4 opakujucich sa pokrmov, cely tyzden rovnake.

Ranajky zachranoval len cerstvy chlebik.

Služby hotelu
Ziadne jednym slovom.pytala som si adpin 1 vesiak do skrine, ktora bola prazdna, nepochodila som...

Majitelia hovoria velmi biednou anglictinou, co je zarazajuce, kedze prevadzkuju hotel.

Mydlo a toaletak sme dostali po druhej navsteve recepcie.

Pláž
Ak niekto vybetonovany ptriestor pomedzi balvany nazve plazou, potom ano, hotel disponuje plazou....

Vstup je pre dovrodruhov a masochistov, balvany a klzke platne.

Utesovat sa tym, ze voda je cista mi akosi nepomohlo som 7 x v Grecku a voda bola cista zatial vsade....

Lucia Mardzinová, 18.09.2018, Datum pobytu: 8.9. - 15.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Ionio Star

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (0)

Romantika v spalni 2 fotografie

Celkem: 6,6 Ak kupujete pobyt v last minute tak sa pobyt oplati, inak predrazene. Kos sme chceli vidiet, ale na opakovanie to urcite nie je, hotel je...

  • 5,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Ak kupujete pobyt v last minute tak sa pobyt oplati, inak predrazene. Kos sme chceli vidiet, ale na opakovanie to urcite nie je, hotel je pekny vdaka domcekom (v ktorych su ale ubytovani nemci a nie Slovaci, pre tych caka hlavna budova) a okoliu. Rozpisal by som sa, ale bola by to kniha. Takze vyhody: blizkost od letiska (15minut), pekna plaz, ktora je siroka pieskova + lehatka v cene, na jedenie sa da vacsinou vzdy nieco vybrat, pekny areal hotela (este spomeniem v nevychodach). Nevyhody: pocasie - Kos je veterny ostrov a je to tak,fuka tam a tri dni z pobytu sa nedalo kupat lebo velmi fukalo, takze urcite minus tomuto ostrovu a celkovo z dovolenky, okolie je onicom, v podstate tam nic nie je, neda sa kam prejst, mesto Kos tiez nic moc (da sa ist busom pol hod cesta a nic tam take nie je), vylety slabe a drahe 45e na osobu, nic zaujimave, za minus urcite povazujem ze v Royal parku (skor kinder park) boli same rodinky s malymi deckami (doslova s malymi - rocnymi, dvojrocnymi) a vsade, vsade bol pocut plac, revanie (vyborne ked ste chceli spat) alebo ze nieco spadlo deckam, nebolo uniku, pozreli ste doprava - dieta, pozreli ste dolava - dieta, pozreli ste dopredu dozadu vsade decka (chcel som si odpocinut), ubytovanie v hlavnej budove povazujem za minus, steny su papierove, vsetko pocujete, daleko k moru, denne ked idete niekolkokrat cez areal nez pridete k plazi, po case to zacne liezt na nervy, nemusite ist na orbitrack, dost sa nachodite Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Slovaci su ubytovani v hlavnej budove, izby su male, vybavene starsim nabytkom, v kupelni by nezaskodila renovacia, vana velmi uzka a nizka, chyba vetranie v kupelni. Najhorsi je ale matrac po ktorom Vas rano prekvapia bolesti krizov a teraz vlastne rozmyslam ci nie su horsie tie papierove steny, vecer pocut vsetko z izieb, z chodby, akoby Vam pri uchu rozpravali a o pol noci je to vyborne, nad nami boli ubytovani asi stahovaci, lebo stale aj hodinu vkuse odtial isiel hluk z presuvania nabytku, opat ste nadseny a este som si spomenul ze najlepsie je ked v noci place jedno alebo viacero deti a kludne aj hodinku ci niekolkokrat za noc a vy to pocujete ako z prvej rady a zizate do stropu na tom kvalitnom matraci. Klima potesi, aby som nebol prilis negativny.

Strava
Strava bola fajn, vzdy sa dalo nieco vybrat, aj ked ku koncu uz to nebola ziadna hitparada, slaba ponuka na zaver pobytu. Kazdy den cestoviny, na obed aj na veceru tie iste spagety alebo ina cestovina a omacky napoli a bolognese, sem tam maso na stave alebo maso z grilu (ktore nebolo dopecene), dezerty na oko ano, na chut nie, malo kedy bolo nieco aj na chut dobre. Najlepsie boli ranajky, tam bol dobry vyber, slaninu odporucam. Potesil nas Taliansky vecer, dalo sa vtedy vybrat chutne jedla a este nas potesili na zaver dobrym rizotom. Napoje strojove, mne teda nechutili - slabe sirupy. Kava sa dala a caje vyber celkom dobry. Vino k veceri zadarmo - nevyskusali sme takze kvalitu neviem posudit. Aby som nezabudol spomenut Pana Palacinkara alias slimaka, kazdy den pri plazovom bare "prazil" palacinky, aj ked ste boli treti v rade, tak ak ste sa chceli dockat palacinky, stalo Vas to 30 minut, niekedy aj viac.

Služby hotelu
V podstate sme ziadne nevyuzivali, v posilovni sme boli raz, mensia miestnost, nic moc vybavenie a vzdy tam niekto bol, cize tlacit sa mi tam urcite nechcelo. Raz sme si chceli zahrat pingpong na rozpadnutom stole, no pytali od nas 10e tak sme nevyskusali. Na recepcii celkovo milo neposobili, je tam citit ze vitani su Nemci.

Pláž
Plaz je dobra, siroka, pekna a udrziavana, lehatka su v cene, ale rano nastava boj. Ak chcete lezat v prvych radach, mozte si nastavit budik na 6.45 a ist na rannu prechadzku a hodit si uterak na lehatka, inak po osmej uz mozte byt v zadnych radach. More je pekne, nie je priezracne, ale je dobre teple, ked fuka a tam fuka, tak rozhoduje ci fuka prijemne alebo silny vietor a to sa uz neokupete, lebo sa ochladi vzduch aj more a su vysoke vlny. Pocas nasho pobytu fukal silny vietor posledne tri dni a kupat sa nedalo, cize to dost pokazilo dojem z dovolenky.

Anonym, 14.09.2018, Datum pobytu: 31.8. - 11.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Grecotel Royal Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 6,8 Dovolená se v celku vydařila.

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se v celku vydařila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Po příletu do hotelu v pozdních nočních hodinách zapříčiněným 1,5 hodinovým zpožděním odletu z Prahy jsme byly s kamarádkou ubytované v suterénním pokoji, který značně zapáchal. Hned druhý den jsme řešily možnosti výměny a po několika pokusech se nám nakonec podařilo s přímluvou delegátky pokoj vyměnit. Nepříjemné bylo, že jsme ztratily spoustu času, který jsme mohly využít na pláži u moře. Tato zkušenost v nás zanechala dojem, že Čechy obecně ubytovávají do nekvalitních pokojů a čekají, kdo se ozve!

Strava
Pestrý výběr, chutné, dostatek ovoce a rozmanitá nabídka sladkostí!

Služby hotelu
Ochotný a milý personál.

Pláž
V bezprostřední blízkosti hotelu, upravená a čistá

Zuzana Hamanová, 13.09.2018, Datum pobytu: 2.9. - 9.9.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Palm Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (1)

Celkem: 5,8 Hotel v žiadnom prípade nezodpovedá 5*. Strava - po dvoch dňoch sme nevedeli, čo si dať. Stále to isté. Je zbytočné písať podrobnosti. Na...

  • 6 Ubytování
  • 4 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Hotel v žiadnom prípade nezodpovedá 5*. Strava - po dvoch dňoch sme nevedeli, čo si dať. Stále to isté. Je zbytočné písať podrobnosti. Na pláži sú síce reštaurácie, ktoré môžete využiť, ale čakať 25 minút na slniečku na jeden maličký dielik pizzy, alebo na jeden malý kebab...., takto si služby 5* hotelu s ultra all inclusive nepredstavujem. Jediné pozitívum bola reštaurácia a la carte - konečne sme sa dobre najedli. Ale bohužiaľ je to možné len raz za pobyt. Zobrazit celou recenzi

Strava
Veľmi jednostranná.

Služby hotelu
Hotelový personál je veľmi milý.

Anonym, 13.09.2018, Datum pobytu: 5.9. - 12.9.2018
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Eftalia Aqua Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Lepší dovolenou jsme zatím nezažili. Doposud jsme jezdili HR do spíše domácích penzionů či menších hotelů. Počáteční obavy z plného...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Lepší dovolenou jsme zatím nezažili. Doposud jsme jezdili HR do spíše domácích penzionů či menších hotelů. Počáteční obavy z plného hotelu a množství lidí rychle vzaly za své. I když byl hotel plný, vždy jsme našli místečko, kde jsme v klidu relaxovali. Stejně tak jsme našli místo na lehátku u pláže stejně jako volný stůl v jídelně. Podotýkám, že jsme nenároční a snažíme se rychle přizpůsobit. Určitě by se našli rýpalové, kterým by meloun přišel moc melounovej a moře moc slaný. Ale s vědomím letecké dovolené all inclusiv do 15 tisíc nemůžu a nechci hledat pavučinku na stropě. Malinký minus bych viděl v tom, že po příletu na místě nebyl česky nebo slovensky mluvící delegát. Anglicko - německo - rusky mluvící zástupce cestovky nás ale nasměroval do toho správného busu, který nás odvezl do destinace. Bohužel cesta z letiště trvala 2,5 hoďky, ale s tím se musí počítat. Pokud se někdo bojí o bezpečnost z hlediska náboženství, tak vůbec nemusí. V této části Turecka jsou lidé zvyklí na turisty z celé Evropy, takže jediné úskalí byla při dobrovolné návštěvě mešity, kdy si ženy musí zahalit vlasy a kolena.

Ještě bych dodal, že jsme se snažili děkovat, prosit, zdravit a později i objednávat turecky. Personál si nás tímto velmi oblíbil, protože u ostatních hostů (zvláště Rusáků) to nebylo zvykem. Proto nás také při možné příležitosti zdravil, plácal si s námi a předem připravoval oblíbené nápoje. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo naprosto dostačující a čisťounký. Paní uklízečce jsme často nechávali bakšiš (1,2 € nebo 10 lir). Za odměnu jsme měli každý den čistě povlečeno a vyměněné ručníky upletené do tvaru labutě doplněné okvětními lístky (viz foto). Idylku občas narušili Rusáci, kteří mlátili dveřmi. Rusáci tvoří asi 80% ubytovaných a chovají se jako mistři světa.

Strava
Jídlo bylo výborný a každý si to své našel. Na snídani byly vajíčka, salámy, máslo, asi 6 druhů tvrdého sýru, cornflaky, džemy, nutela, buchty, palačinky...na oběd a večeři byly různé druhy mas (kuřecí, krůtí, hovězí,skopové, ryby), kuřecí řízky, pizza, hranolky, těstoviny, různě upravená brokolice,květák, kukuřice, cizrna, čočka, fazole, špagety atd...dále byl k dispozici zelený salát, rukola, rajčata (jako pěst), paprika, řepa, kopr, máta, petžel...z ovoce jsme potkali meloun, grepy, jablka, blumy, hroznové víno...dále tam byla spousta sladkostí...ale určitě jsem na něco zapomněl... Po celou dobu bylo k dispozici nealko. Z alkoholu bylo k dispozici pivo, bílé a červené víno, likéry, whisky, rum, gin. Po seznámení se s barmany jsme dostávali i "protekční" drinky, který pak vyžadovali i Rusáci. Žádné žaludeční ani střevní u nás neproběhly, vše bylo ok. U bazénového baru byly k dispozici klasické koktejly mojito, sex on the beach, tequila sun rise atd. za 5€, pinacolada 6€.

Služby hotelu
Co se týče animačních programů, tyto jsme nevyužily. Nebyli jsme ani ve fitku, wellnes. Jinak se provozoval v bazénu aerobic a cvičení, večer disco. Ze služeb hotelu jsme využili krom baru wi-fi, která byla zdarma veřejná u recepce.

Ke služeb hotelu bych připojil i služby CK. Zástupce CK Orexi Šimon byl velmi sympatický a komunikativní, zodpověděl nám všechny naše otázky. Podnikli jsme s CK výlet do Antalye. Nádherné město, které stojí více za prozkoumání. Nejdříve jsme jeli do zlatnictví (...no comment); pak byl na řadě obchodní dům -sice pěkný s mnoha sortimenty, i přes 50% slevu jsme zjistili, že shodné zboží je k mání za nižší cenu v tržnici. Pak jsme navštívili lanovkou hrad, ze kterého byl nádherný pohled na město a starodávný přístav. Výlet jsme zakončili na tržnici, která odpovídá našim vietnamským stánkům. Plagiátorství není v Turecku zakázané, takže si každý najde svoji značku. Doporučuji u stánků smlouvat, vždy sleví. Turci jsou velmi empatičtí a srdeční lidé. Na tržnicích svou snahu ale přehání. Každého kolemjdoucícho oslovují a snaží se jej vlákat do krámku. Často podají zájemci ruku (ale jen muži) a ptají se odkud je. Pak nastane souboj smlouvání kdo s koho.

Pláž
Pláž je 5 minut chůze od hotelu. Je z hrubého písku. Rusáci tam kouří hlava nehlava, takže jde vidět hodně špačků. Vstup do moře je pokryt oblázky, za kterými jsou neviditelné skalky. Zde bych chtěl upozornit na důležitou věc. Při našem pobytu byly v moři značné vlny. Jeden den dokonce plavčíci nepouštěli lidi do moře. Určitě to není pro neplavce! My to vyřešili nákupem kola a matrace. Z vln, které byly na pobřeží drsný, byla rázem 15m od pobřeží atrakce. Z HR jsme zvyklí na krásné a čisté moře, kde jsme šnorchlovali. Tady to pořádně ani nejde. Jsou tu velký vlny, zkalené moře a k bojkám malá hloubka. Za bojkama už jezdí čluny, takže jsme se nezkoušeli potápět dál. U moře jsou zdarma lehátka. Pod přístřeškem se najde místo vždy. Ručníky z pokoje nelze používat u bazénu nebo moře. Je možný si zapůjčit za 1€ na den k vodě.

Sám jsem strávil při výběru dovolený mnoho hodin čtením recenzí, z nichž většina byla nic neříkající. Proto jsem se rozepsal, aby Vám mé dojmy pomohly při výběru krásné dovolené. Za mě Titan Garden ANO. ;-)

Anonym, 12.09.2018, Datum pobytu: 4.9. - 11.9.2018
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Titan Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (7) Ne (0)

zákusky 15 fotografií

Celkem: 9 Spokojenost, příjemný, klidný hotel

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost, příjemný, klidný hotel Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté pokoje, pravidelný úklid, pěkný čistý bazén, nádherný výhled na moře

Strava
Jídlo velmi chutné, rozmanité, všeho byl dostatek

Služby hotelu
Služby v hotelu fungovaly dobře, personál ochotný

Pláž
Pláž byla vzdálena od hotelu cca 2 minuty chůze. Moře nádherné, teplé, pláž písčitá a čistá.

Anonym, 11.09.2018, Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Primorsko, Hotel: Duni 2

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 celkový dojem velmi dobrý,oproti jiným hotelům byly horší večerní anim.programy, chyběla hudba pro dříve narozené nevhodné úklidy...

  • 6 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
celkový dojem velmi dobrý,oproti jiným hotelům byly horší večerní anim.programy, chyběla hudba pro dříve narozené

nevhodné úklidy prostranství před recepcí a přímo v recepci při snídani /všude rozlitá voda,takže hrozil úraz/klidně bychom se sem opět vrátili Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoje byly prostorné, čisté, my jsme měli smůlu, že 2 dny před odjezdem jsme se museli přestěhovat, ale dostali jsme pokoj s krásným výhledem do areálu a na moře

Strava
výborná, každý si mohl vybrat, jídlo se neustále doplňovalo, odpoledne ještě pečivo a palačinky u bazénu, v baru na pláži pivo a nealko a v poledne pizza a hamburgery

Služby hotelu
služby dostačující, ale všude bylo nepsané pravidlo - spropitné - nejvíce v hlavním baru,2-3 dináry denně, jinak jste dostali alkoholické nápoje po dně/ proč potom máme zaplacené All Inclusive?/Nejnepříjemnější byl holohlavý barman, který Vás obsluhoval s takovou nechutí /přezdívka Fantomas/, že jsme chodili pouze k baru u bazénu

Pláž
pláž byla pěkná, udržovaná, moře krásně teplé, ráno téměř bez vln, celý den dostatek lehátek a slunečníků, druhý týden se ale objevily medúzy a ty nám celkový dojem z pobytu pokazily.Báli jsme se plavat a tak jsme se jen tak cachtali a stále se divali do vody.

Anonym, 11.09.2018, Datum pobytu: 28.8. - 7.9.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Riviera

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Naše dovolená byla skvělá, počasí super, moře čisté. Musím pochválit naší delegátku Danušku, která se o nás starala jako o vlastní,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naše dovolená byla skvělá, počasí super, moře čisté. Musím pochválit naší delegátku Danušku, která se o nás starala jako o vlastní, zorganizovala velice zajímavý výlet do vnitrozemí Kréty a měla zájem a ihned řešila všechny naše připomínky a požadavky. Byla nej ... nej .... naší dovolené. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo skvělé, pokoje po rekonstrukci dle fotografií z katalogu, my měli štěstí, že jsme byli ubytováni v hlavní budově a měli všude kousek.Úklid a výměna prádla byla dostačující.

Strava
Strava naprosto odpovídala našim představám, jídlo bylo rozmanité, každý si mohl vybrat z nabízeného sortimentu a vždy byl dostatek a stále bylo doplňováné. Mrzela mne pouze menší nabídka ryb a žádné mořské plody.

Při výběru hotelu jsme se rozhodovali mezi nabídkami a nakonec vzhledem k delšímu využití all enklusive dle Invie

jsme vybrali tento hotel. Tato informace byla ze strany Invie zavádějící, což nás mrzelo, místo 10.00 - 24.00 byla možnost pití a stravování pouze 11.00 - 22.30, což jsme zjistili hned na počátku. Mrzelo nás to, ale hotel na to upozorňoval, jen jsme dostali mylnou informaci a asi by bylo dobré si to v popisu hotelu opravit.

Služby hotelu
Se službami jsme byli spokojeni, zaměstnanci byli příjemní a vždy se snažili vyhovět.

Pláž
Přímo před hotelem je pláž, která má ale horší přístup přes kameny do moře. Ale kousek na každou stranu se dalo vybrat písečné pláže s pozvolným vstupem do moře.

Zdeněk Formánek, 11.09.2018, Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Kalia Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 1,6 V Turecku jsem byla po sedmé ale nic horšího jsem nezažila,absolutně nezasluhuje 4 hvězdy ale tak možná 2 mínus

  • 2,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 1 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
V Turecku jsem byla po sedmé ale nic horšího jsem nezažila,absolutně nezasluhuje 4 hvězdy ale tak možná 2 mínus Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl katastrofa,dvě postele oddělené jak na školním táboře,nedali se posunout k sobě

Strava
Strava bylo největší mínus,jídla málo,výběr hodně ale hodně slabý,saláty smrděli,lidé ho vraceli,zákusků cca 8 druhů,což byl pro mě šok,dort žádný,snídaně katastrofa,vajíčka vajíčka a zase vajíčka,personál chodil ve špinavém oblečení,nádobí bylo vše špinavé,za co teda mohla myčka nádobí,nikdo nic neřešil,slovenská delegátka vyslechla naše připomínky ale víc jí zajímalo jak prodat výlety,Tip travel opravdu nebrat a tento hotel ani za 2 tisíce nebrat,největší šok přišel na pláži,k jídlu byla zabalená bageta a jedna paní tam dělala ty jejich placky,to je vše,chtělo se nám jet domů hned první den,jestli můžu radit tak si nikdy neberte 4 hvězdy a níž,přemýšlím nad žalobou na cestovní kancelář,ještě malá perlička,u půlnoční polévky lezl mezi chlebem a vekou krásný velký šváb,cca 2 min než ho obsluha zaregistrovala,utěrkou od veky ho poslala nekompromisně na zem a jedlo se vesele dál.

Služby hotelu
Uvítal nás na recepci kluk v tričku,jinak to ani neumím popsat,po 3 hodinách čekání,což je normální když dojedete po 10 hod dopoledne nám dal klíč od pokoje a číslo pokoje,dojděte si tam s kuframa sami,nemáme portýra ani pikolíka,najednu stranu dobře,ušetřila jsem 5 eur za tuzér

Pláž
Pláž byla ucházející,jen při vstupu do moře je kousek písek a hned kameny,sice menší ale docela to bolelo,po kamenech šup a hloubka,prostě nevyhovující pro děti,důchodce a ženy,spíš pro všechny.jinak moře nádhera a velmi teplé a čisté,to byla bohužel jediná spokojenost za 18 tisíc

Milada Hrušková, 10.09.2018, Datum pobytu: 28.8. - 7.9.2018
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Smartline Serra Park (ex Ally)

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622