Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Počasí neovlivníme, ostatní výborné.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Počasí neovlivníme, ostatní výborné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Plný počet bodů, spokojenost.

Strava
Výborná, dostatečně pestrá.

Služby hotelu
Výborné, spokojenost.

Sjezdovky
Italie se mi jeví o trochu lepší, jinak spokojenost, vliv má také březen a počasí.

Jiří Mifek, 24.03.2019, Datum pobytu: 14.3. - 18.3.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: Wasserfall

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Nemáme co dodat, nechtělo se nám odjed. Děkujeme za krásnou dovolenou

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nemáme co dodat, nechtělo se nám odjed.

Děkujeme za krásnou dovolenou Zobrazit celou recenzi

Strava
fantastická

Služby hotelu
Neskutečný servis .Personál ochotný a milý

Anonym, 24.03.2019, Datum pobytu: 16.3. - 23.3.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Hotel byl příjemný s krásným výhledem. Parkování bylo přímo u hotelu a zdarma, dostatek parkovacích míst. Nachází se cca 150m od lanovky....

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel byl příjemný s krásným výhledem. Parkování bylo přímo u hotelu a zdarma, dostatek parkovacích míst. Nachází se cca 150m od lanovky. Není tam žádné centrum, takže bez zábavy. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je staršího rázu. Pokoje s balkónem krásné, čisté a prostorné, mýdlo, rucniky i fén k dispozici.

Jediné co bylo nevyhovující jsou velmi úzké postele, bali jsme se otočit, aby člověk nespadl, to bylo dost nepříjemné.

Strava
Snídaně byly fajn. Ale večeře nic moc, na tom by mohli zapracovat, co nám chybělo byl parmazán k těstovinám. Vybírá se na další den z menu ze dvou jidel. Vždy kde jsme byli jinde v Itálii, dávali ho automaticky na stu, tady bohužel ne. To nás mrzelo.

Služby hotelu
Fotbálek, kulečník, šipky za poplatek.

Monika M., 24.03.2019, Datum pobytu: 15.3. - 18.3.2019
Oblast: Itálie Itálie, Paganella, Hotel: Santellina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Velmi pěkná lokalita, kvalitní služby, ochotný personál. Protože se nám v tomto hotelu líbilo již loni, vrátili jsme se a hotel opět...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi pěkná lokalita, kvalitní služby, ochotný personál. Protože se nám v tomto hotelu líbilo již loni, vrátili jsme se a hotel opět nezklamal Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré. Úklid a výměna ručníků každý

Strava
Kvalitní, rozmanitá, vybere si každý. Možnosti stravování jak na pláži, tak v hotelu.

Služby hotelu
Obsluha číšníků roznášejících pití přímo na pláži, roznos plážových osušek přímo k lehátku.

Pláž
Hotel v blízkosti pláže, pláž velmi udržovaná, možnost potápění i šnorchlování

Hana L., 24.03.2019, Datum pobytu: 27.2. - 6.3.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sunrise Marina Resort Port Ghalib

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Dovolená byla fantastická od začátku do konce. Vše klapalo, jak mělo, s ničím žádný problém.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla fantastická od začátku do konce. Vše klapalo, jak mělo, s ničím žádný problém. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybavení pokoje již starší, ale vše funkční, denně uklizené a denně pro dvě osoby doplněné čtyři balené vody. Pokoj velmi prostorný, s balkonem.

Strava
Jídlo zde bylo tak úžasné a v takovém neskutečném množství, že ani nešlo od všeho ochutnat. I tak jsme po týdnu slušně nakynuli :-)

Služby hotelu
Personál velmi úslužný a ochotný, ve všem se snažili vyjít vstříc. Především obsluha v jídelně a baru byla špičková.

Pláž
Nad očekávání čisto, pohoda. Na pláži i bar s možností obědů, opět velký výběr a rozmanitost.

Anonym, 24.03.2019, Datum pobytu: 16.3. - 23.3.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sea Gull Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Jedna z našich nejlepších dovolených.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jedna z našich nejlepších dovolených. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování naprosto odpovídá ceně, Nejde o žádný luxus (koneckonců za tu cenu ho nelze ani očekávat). Vše bylo čisté a udržované. Personál velice příjemný a ochotný.

Strava
Velmi dobrá a pestrá. Myslím, že si vybere každý.

Služby hotelu
Vše bez problémů. Personál ochotný i nad rámec svých povinností.

Pláž
Pláž u hotelu s porovnání s dalšími nic moc, ale stačí jít cca 500m na veřejnou a ta je naprosto úžasná (čistá, možnost ležení pod stromy, málo lidí - to údajně neplatí o víkendu, kdy sem přijíždějí místní na pikniky). My jsme ji měli prázdnou i o víkendu, protože se slavil hinduistický svátek a tak místní směřovali jinam.

Jana H., 24.03.2019, Datum pobytu: 24.2. - 3.3.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Hotel: Coral Azur Beach Resort (Mon Choisy)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 skvělá dovolená v krásném hotelu s kvalitními službami a příjemným personálem

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
skvělá dovolená v krásném hotelu s kvalitními službami a příjemným personálem Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj s výhledem na moře, avizovaným způsobem vybavený, vkusně zařízený, "pánský" úklidový servis na vynikající úrovni

Strava
strava pestrá - evropská, asijská, indická, místní,... vše chutné, výběr dostatečný, kvalita a chutnost vynikající

Služby hotelu
služby v rozsahu zveřejněné nabídky, rozmanité, v očekávané kvalitě

Pláž
pláž u hotelu, privátní, udržovaná, čistá,...

Milan B., 24.03.2019, Datum pobytu: 12.3. - 19.3.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: The Cove Rotana Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Skvělá dovolená,super organizace,krásný hotel

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená,super organizace,krásný hotel Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dostali jsme bezplatně upgrade na lepší pokoj,každý den uklizeno,pokud jsme úklid přímo neodmítli,když nebyl potřeba i přes to jsme dostali láhev vody.

Strava
Jídlo bylo chutné,a velmi dobře prezentované. Úžasný výběr sladkeho ????

Služby hotelu
V hotelu byl wellness,ten jsme nezkouseli. Obchůdek se suvenýry, poměrně předražený. Určitě se vyplati jít mimo hotel,kde je nabídka rozmanitější a dá se lépe smlouvat ????

Pláž
Pláž sama o sobě je krásná,jen je omezené množství lehátek a clon proti větru,bohužel si první návštěvníci "nakradou" clony a mají třeba i 4 a pak bohužel nezbyde na ostatní ???? nicméně more nádherné, rozhodně stojí za návštěvu i nedaleké molo,ze kterého se dají korály pozorovat i bez šnorchlování ????

Iva D., 23.03.2019, Datum pobytu: 4.3. - 11.3.2019
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Barcelo Tiran Sharm

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 4 Pobytový zájezd beze stravy byl cestovní kanceláří zajištěn standardně.

  • 4 Ubytování
  • 5 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Pobytový zájezd beze stravy byl cestovní kanceláří zajištěn standardně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Annapurna v Las Galletas má své dny slávy dávno za sebou. Zvenku je to betonové monstrum, zevnitř je značně vybydlený. Chodby jsou samý beton a průvan, společenské prostory neútulné. Apartmány jsou řešeny velkoryse, ale zařízení je ošuntělé, kuchyňka nedostatečně vybavená, sedačka a křeslo nevábí k posezení. Občas neteče teplá voda. Hotel je navíc značně zadlužen, patrně neplatí personálu. První tři dny našeho pobytu zaměstnanci stávkovali, celé dny až do noci veliký řev,k foukačky, trumpetky a úderý velkých bubnů.

Strava
Ne

Služby hotelu
Plus hotelu: velmi čistý, úklid pravidelný.

Pláž
U hotelu je miniplážička ke které umožní plavčík přístup na přání klientů (dvířka jsou zamčená).

Bazén s mořskou vodou pečlivě udržovaný. To, že tam řve na plné pecky ta nejhorší americká muzika je už otázkou vkusu klientů. My jsme odtamtud utekli.

Eva Krizová, 23.03.2019, Datum pobytu: 4.3. - 15.3.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Apartmány Annapurna

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 dobrá dovolená

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
dobrá dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj malý,ale pro 3 dostačující,s kuchyňským koutem,vadily jenom schody mezi ložnicí a kuchyňským koutem,výhled do stráně nic moc-pokoje na druhé straně chodby měly výhled do údolí

Strava
neměli jsme zaplacené , ale při příjezdu jsme dostali kupon na slevu do restaurace Rezidence Lores 2 a tam jsme se najedli dobře

Služby hotelu
žádné jsme nevyužili

Pláž
pláž nebyla-bazén byl přístupný v sousedním hotelu za poplatek-byla zde sjezdovka ,kam se vycházelo přímo z rezidence

Jiří P., 23.03.2019, Datum pobytu: 16.2. - 23.2.2019
Oblast: Itálie Itálie, Marilleva/Folgarida, Hotel: Rezidence Lores 2

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

kuchyňský kout 3 fotografie