Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 Dovolená proběhla dobře. Jsem spokojen.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená proběhla dobře. Jsem spokojen. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Zařízení v pokoji starší, ale funkční.

Strava
Strava dobrá, snídaně 7:30-9, obědy12:30-14 a večeře 19-21 v šestém patře, každý si může nabrat co chce, v mém případě je to vegetrianská strava. Svačina v druhém patře u bazénu 16-17h buchta typu babeta, káva, pití čtyři příchutě.

Služby hotelu
Služby dobré, mimo angličtiny se domluvíte i rusky.

Pláž
Z hotelu se dostanete přímo na pláž podchodem pod silnicí. Slunečníky a lehátka jsou v ceně. Doplavat k bojkám a zpět trvá asi 30 minut, v půlce cesty jsou skály asi metr pod hladinou, kde je po ránu možné pozorovat asi čtyři druhy ryb. Pokud jsou veliké vlny, tak je lépe se skále vyhnout. V době od 12 do 16 hodiny je písek na pláži rožhavený, takže se po něm nedá moc dobře chodit bosou nohou.

Martin K., 16.09.2019, Datum pobytu: 31.8. - 11.9.2019
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Emir Fosse Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Dovolená se nám líbila,měli jsme jisté obavy po přečtení recenzí z pobytů před námi.Hluční Poláci řvoucí do noci,jejich animační programy...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila,měli jsme jisté obavy po přečtení recenzí z pobytů před námi.Hluční Poláci řvoucí do noci,jejich animační programy v bazénu a v jídelně.To vše tam sice bylo ale dalo se přečkat.Cvičení v bazánu trvalo půl hodiny,pak byl volný a večerní řádění v jídelně jsme slyšeli celkem tlumeně,takže nám to dovolenou nijak nezkazilo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou průběžně rekonstruovány,náš byl z těch původních.Staré zařízení,dost opotřebované.Nicméně denně pečlivě uklizeno,čisto.Hezká terasa.Také všechny další hotelové prostory byly pečlivě udržovány.Takže i ubytování dobré.

Strava
Strava byla velmi dobrá,pestrá a dobře kořeněná,každý si musel vybrat.Hodně ovoce a zeleniny,dal se udělat salát se zálivkou.Vše bylo k dispozici,ocet,olej.Občas stávkoval kávovar,stačilo upozornit a hned to někdo z přišel opravit.Nápojů byl dostatek po celý den,nám se zdály dost přeslazené,tak jsme si je ředili vodou.Místní pivo nebylo nic moc ale bylo dobře vychlazené, tak jsme nepohrdli.Totéž platí o zmrzlině.Jsme sice zvyklí na lepší ale zmrzlina u bazénu nebo u moře nám chutnala.

Služby hotelu
Hotelový personal byl velmi ochotný a přívětivý, všechny chválíme, od recepčních,pokojských až po jídelnu.Naše delegátka Vlaďka nás letákem sezvala na informativní schůzku a my, klienti její cestovky jsme se ukázněně všichni dostavili.Vyslechli jsme řadu celkem užitečných informací ale až později nám došlo,že hlavní cíl této schůzky byl prodat nám nějaké fakultativní zájezdy.Doporučila nám zájezd lodí na ostrov Paxos a Antipaxos a vychválila tak,že jsme se všichni rozhodli jet.Ráno odjezd a cesta do přístavu Kerkyry - trvala dvě hodiny(objížděli jsme hotely a nabírali turisty).V přístavu na nás čekala loď,již plně obsazená těmi,kdo přijeli dříve.Museli jsme se spokojit s místy uvnitř(pokud jsme nechtěli tři hodiny stát) a hledět na vychvalované krásy pobřeží solí zanesenými okny.Přístavní městečko na Paxosu bylo sice malebné ale přecpané turisty.Zpáteční cesta zase v podpalubí,protože nahoře na vyhlídkové palubě si drželi místa ti,kteří je měli obsazená.Pak nás ještě čekala dvouhodinová cesta autobusem do hotelu.Delegátka Vlaďka nás ujistila,že do večeře budeme dávno zpátky.Přijeli jsme v 10 hodin večer,zůstali bez jídla,naštvaní,že jsme strávili 10 hodin na cestě a celken nic neviděli.To byla jediná vada na kráse naší dovolené.Tímto chci varovat další návštěvníky,od delegátky se dozvíte jen samé superlativy,v jejím zájmu je prodat zájezdy. Skutečnost může být velké zklamání jako v našem případě.Litovali jsme,že jsme raději nezůstali na pláži.

Pláž
Pláž je blízko a vůbec nebyla přecpaná.Písek čistý a jemný,pozvolný vstup do moře,nádherný výhled na záliv.Moře čisté,některý den byly i vlny.Tato pláž byla to nejkrásnější z celého pobytu a budeme rádi vzpomínat

Anonym, 16.09.2019, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Alkyon

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Fajná dovolená s velmi dobrou úrovní hotelu a i na září s velmi horkým počasím, bez nutnosti si zabalit ponožinu i pro ženy.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Fajná dovolená s velmi dobrou úrovní hotelu a i na září s velmi horkým počasím, bez nutnosti si zabalit ponožinu i pro ženy. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi spokojeni, každodenní úklid pokoje, služby na recepci vstřícní a velmi ochotní

Strava
Strava byla pestrá a výborná, samé dobré pochutiny a pitiva

Služby hotelu
výborné, pouze chybělo rozšíření all incl. i na baru na pláži, postačila by obyčejná voda

Pláž
výborná, dá se najít místo pro snadný přístup do moře bez kamene

Jiří M., 16.09.2019, Datum pobytu: 3.9. - 13.9.2019
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Kleopatra Ada Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Víceméně OK. Za ty peníze jsem si už užil i o dost lépe.

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Víceméně OK. Za ty peníze jsem si už užil i o dost lépe. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Připlatili jsme si za rodinný pokoj. Krásný pokoj, obrovská koupelna, dvě samostatně klimatizované místnosti. Velké pohodlné postele, samostatný balkon. Blízko bazénu a baru. Což byla chyba, protože do půlnoci řvala hudba a lidi přímo do oken. Z druhé strany dost nepříjemný a intenzivní zápach kanalizace. Uřvaná lednice. Elektřina v druhé místnosti fungovala pouze, když bylo rozsvícené světlo v hlavní místnosti - evidentně zapojeno špatně na světelný okruh. Rodinný pokoj super, pokud vám nevadí, že se děti moc nevyspí. Takové navrch huj, vespod fuj. Mravenci všude. Jako, všude všude.

Strava
Super, bez výhrad, vybere si naprosto každý.

Služby hotelu
Minigolf za 3E na osobu, Zoo zdarma... Super, na úrovni, all inclusive je opravdové.

Pláž
Nic moc. Pár set metrů doleva je to lepší. Bar na pláži je hotelový, ale all inclusive se na něj nevztahuje.

Petr K., 16.09.2019, Datum pobytu: 3.9. - 11.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Gaia Royal (Mastichari)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Byli jsme spokojeni.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
2xse nám stalo že nebyl uklizeno pokoj, jinak vše v pořádku.

Strava
Vynikajici

Služby hotelu
Delegátka podala málo info, neměla na nás čas. Jinak vše ok

Pláž
Super.

Markéta Friedková, 16.09.2019, Datum pobytu: 4.9. - 11.9.2019
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Pegasos World

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 Cena odpovídá kvalitě :)

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Cena odpovídá kvalitě :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Komplex není nejmodernější, ale kvalita odpovídá ceně zájezdu. Nechápu lidi co si zde stěžují na detaily. Úklid proběhl každý den, voda tekla, klimatizace fungovala...

Strava
Snídaně se bohužel vždy opakovaly, což je asi nešvar na více místech, jinak jsem byl s jídlem spokojen, cena odpovídala kvalitě.

Aleš Z., 16.09.2019, Datum pobytu: 4.9. - 11.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Sunrise Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Nejúžasnější dovolená!

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nejúžasnější dovolená! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkné.Všude čisto.

Strava
Výborná.Jen méně zeleniny..

Služby hotelu
Super!

Pláž
Pěkná.

Veronika Křivánková, 16.09.2019, Datum pobytu: 1.9. - 10.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Ilyssion

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

6 fotografií

Celkem: 4 Dovolená nenadchla

  • 4 Ubytování
  • 4 Strava
  • 5 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená nenadchla Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Menší pokoje,starší zařízení

Strava
Celou dobu jedno ovoce a to meloun,2 přílohy a 2 druhy masa.Ještě že jsem jela s kamarádkou a ne s vnukem,ten by se nenajedl,

Služby hotelu
Mladý personál neochotný ,program žádný

Pláž
blízko hotelu,špatný vstup do kalného moře,nutná obuv,pořád větrno

Monika Zychová, 16.09.2019, Datum pobytu: 31.8. - 11.9.2019
Oblast: Turecko Turecko, Bodrum, Hotel: Sun and Sea Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Výborná dovolenka

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Výborná dovolenka Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba dobrá, čistá

Strava
Skvelá

Služby hotelu
Nevýhoda: wifi iba v lobby

Pláž
Pozvolný vstup do mora, čistý pláž

Anonym, 16.09.2019, Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2019
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Side Serenis

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)