Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 2,8 Nedoporučuji za žádných okolnosti v tom to hotelu trávit dovolenou.CK by měla zvážit jestli i nadále bude ten to hotel nabízet

  • 2,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 7 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Nedoporučuji za žádných okolnosti v tom to hotelu trávit dovolenou.CK by měla zvážit jestli i nadále bude ten to hotel nabízet Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje v rozdílných kategoriích a kvalitách,staré vybavení,během pobytu hotel vyměnil některá zarizeni,stolky židle , úklid bez problému.

Strava
Všichni ubytování bez rozdílu národnosti měli žaludeční problémy. Nejhůře na tom byly děti.Jidlo tragické,bez chuti bez vune

Služby hotelu
Recepční byly nekomunikativni až po zásahu delegátky začali věci řešit.Manazerka hotelu se nesnazila vyjít vstříc klientům.

Pláž
Čistá,boj o lehatka

Josep Bestarosta, 19.07.2018, Datum pobytu: 12.7. - 19.7.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Kavros Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 7 Dovolena super Slunecni Pobrezi vynikajici more plaze vse OK

  • 8 Ubytování
  • 4 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena super Slunecni Pobrezi vynikajici more plaze vse OK Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel mohu doporucit.Skvely,ochotny personal super.

Strava
Podprumerna. Tohle jedine me mrzi.Strava porad dokola.Ikdyz jsme meli polopenzi.Po druhem dni jsme prestali chodit na jidlo a stravovali se samy v restauracich.

Služby hotelu
Hotel?Personal super, ochotni vybaveni vse dobre..

Pláž
Plaz a more vynikajici mohu doporucit rodinam s detmi.

Josef S., 19.07.2018, Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Tia Maria

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Pláže na Sardinie jsou fantastické, moře je jako akvárko a voda neskutečně teplá. Ubytování je v kopci, takže jsme trénovali i nohy po...

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Pláže na Sardinie jsou fantastické, moře je jako akvárko a voda neskutečně teplá. Ubytování je v kopci, takže jsme trénovali i nohy po schodech, pokud jsme nechtěli vyject kopec vláčkem. V hotelu je divný objednávací způsob přes karty, který je dost nepraktický. Myslím, že celkové zamyšlení vedení hotelu nad touhle problematikou by nebylo od věci. Nikde jsem takový systém neviděla a přišel mi opravdu chvílemi až nelogický. Ale celkově jsme byli spokojeni. Hlavně kvalita vody - moře, to všechno negativní spláchlo :) voda a příroda jsou neskutečně krásný. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 19.07.2018, Datum pobytu: 4.7. - 15.7.2018
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel: Marmorata

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Pobyt odpovídající Egyptu a ceně

  • 9 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Pobyt odpovídající Egyptu a ceně Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Po počátečním problému(byl nám nabídnut pokoj neodpovídající našim požadavkům) po delším dohadování vše vyřízeno kladně.

Strava
Vždy jsme si vybrali, nejsme nároční.

Služby hotelu
Jako uklízeče jsme měli mladého hocha, domluva sním byla špatná, i když vždy s úsměvem, stále obsazení pokoje bral dva a mi jsme byli čtyři. Po urgenci na recepci se vše spravilo.

Pláž
Pláž čistá, místa dostatek, personál velice ochotný, ale moře je pro malé děti, až k bojkám velmi mělko, místy ani ne po kolena.

Josef Bajer, 19.07.2018, Datum pobytu: 4.7. - 13.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Grand Seas Hostmark Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2 Příroda a pláže úžasné,čisté a voda průzračná. Trochu studenta ,ale v této lokalitě bývá.

  • 5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Příroda a pláže úžasné,čisté a voda průzračná. Trochu studenta ,ale v této lokalitě bývá. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Po příjezdu jsme museli požádat o přestěhování. Na střeše byla strojovny klima ,ve špatném stavu neuveritelne hlučna. Po přestěhování klidný pokoj ,ale klima vubec nefungovala ,štěstí ze nejsou komáři. Spali jsme u otevřeného balkonu. Jinak pokoj čistý ,služby uklízeček dobre.

Strava
Strava v podstatě dobra ,neměli jsme jedinkrát potíže. Jídla dostatek a chutného.

Služby hotelu
Služby recepce vyborne ,velice ochotni lidé. Barmani ochotni a vstřícní .Uklizecky snažíve a čisto.

Pláž
Pláže na úrovni snu,něco prekrasneho a místní lidé příjemní a ochotni. Oceán ma velikou sílu a je naprosto čistý ,tak krásný pohled se příliš neopakuje.

Jiří Matěj, 19.07.2018, Datum pobytu: 8.7. - 16.7.2018
Oblast: Portugalsko Portugalsko, Algarve, Hotel: Alfamar Beach & Sport Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Bylo to bezva...

  • 8 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Bylo to bezva... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj nebyl špatný, jen chyběly pořádný hrnky na kávu a čaj a utěrka a houbička na nádobí ale to si příští rok vezmu sebou

Pláž
Pláže nádherný, moře skvělý, všude čisto vše na jedničku s hvězdičkou..

Renata Zavřelová, 19.07.2018, Datum pobytu: 6.7. - 15.7.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Umag, Hotel: Polynesia Apartments

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Tak jsme se po třech letech vrátiliy. Celkově relaxační dovolená, ikdyž před třemi roky to bylo lepší. Kompletně vyměněn personál. Po...

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Tak jsme se po třech letech vrátiliy. Celkově relaxační dovolená, ikdyž před třemi roky to bylo lepší. Kompletně vyměněn personál. Po příjezdu jsme čekaly dvě hodiny na pokoj a na náramky na jídlo. V hotelu cca 80% arabských hostů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování prakticky na stejné úrovni jako před třemi roky. Na pokoji set na přípravu čaje a kávy. Výměna ručníků denně. Na pokoji manželská postel s jednou dekou. Na žádost nám bylo vyhověno a byla nám dodána ještě jedna deka.

Strava
Strava byla dobrá - sushi, krevety, losos, různé druhy sýrů. Denně tematická strava - egyptská, mexická, mezinárodní, .... Ovoce - fíky, datle, vodní meloun, zelený meloun, červená a zelená jablka, blumy, pomeranč, broskve, banány, hroznové víno. Krásně zhotovené a naaranžované dortíky.

Služby hotelu
Na recepci a na terase u recepce wifi zdarma. Ubytování dobré, zhoršila se obsluha v restauraci - občas špinavé nádobí, nepřipravené stoly (chyběly ubrousky, příbory, hrnky na kávu), delší čekací lhůta u přípravy těstovin a vaječných jídel (amolety). Dále vázla obsluha u bazénu.

Pláž
Pláž čistá, upravená. Každý den byl odliv, i až na hranu korálu. Velmi málo lidí, obsluha na pláži dobrá.

Blanka A., 19.07.2018, Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Baron Palms Resort Sharm El Sheikh

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 sluzbycestovni agentury a jeji delegatky se daji jen doporucit . cely pobyt prosel ve velke spokojenosty.

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
sluzbycestovni agentury a jeji delegatky se daji jen doporucit . cely pobyt prosel ve velke spokojenosty. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
na 3 hvezdu super hotel , vzdy cisty ,s uzasnou polohou primo na plazi . klima ,wifi vse v naprostem poradku.

Strava
Celkove dobry . chtelo by to jen ohrivani pocas jidla . kdyz neprijdu na zacatku je to jiz dost vlazne .

chtelo by to vetsi pestrost jidel.

Služby hotelu
hotel je super jak polohou tak cistotou i sluzbama.

Pláž
plaz primo u hotelu , upravena s jemnim piskem a pozvolnym vstupem do vody.

Jiří Vavřík, 19.07.2018, Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2018
Oblast: Albánie Albánie, Dürres, Hotel: Perandor

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Studio prostorné, pro dvě osoby dostačující, denně uklizeno, ručníky měněny ob den. Večeře v hotelu Apollo výborné, snídaně v baru...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Studio prostorné, pro dvě osoby dostačující, denně uklizeno, ručníky měněny ob den. Večeře v hotelu Apollo výborné, snídaně v baru náročné ve své NErůznorodosti. Manager studia velmi příjemný, osobně nás přivítal v češtině :-) to bylo milé. Celkově milý čas odpočinku, nejsme však nároční klienti. Odsolovací jezero uprostřed městečka však dosti odpudivé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byly jsme ubytovány v suterénu. To jsme ale měly kliku :-) Nebyla nutná klimatizace. Celý dům obrostlý květinami a keři, takže sluníčko mělo měnší šanci rozpálit stěny.

Strava
Večeře v hotelu Apollo výborné, týdenní excurs do řecké kuchyně. Vždy výběr ze 3 jídel. Snídaně v baru náročné ve své NErůznorodosti. Kdyby alespoň byla možnost volby... Ranní pikolík se ale snažil ozvláštnit alespoň melounem, což bylo chvályhodné.

Řecká kuchyně mi velmi chutná, takže 1! Doporučujeme zázemí a restaurant bar paradise beach, milá obsluha, čisto, výborné jídlo.

Služby hotelu
-

Pláž
postupně svažitá pláž, lemována oblázky. Pozvolný sestup do vody. Málo lidí.

Zuzana L., 19.07.2018, Datum pobytu: 30.6. - 7.7.2018
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Utopia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 dovolená v pohodě,moře překrásné a teploučké milí lidé

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
dovolená v pohodě,moře překrásné a teploučké milí lidé Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoje čisté každý den uklizené

Strava
strava dobrá myslím že si každý mohl vybrat

Služby hotelu
v pohodě

Pláž
pláže překrásné voda průzračná a teploučká

Renata Raszková, 19.07.2018, Datum pobytu: 8.7. - 16.7.2018
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Illusion Markus Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622