Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 8,6 Budapešť je nádherné město, které nás překvapilo krásnými budovami a samozřejmě v období 1. adventního svátku je kouzelná. Vánoční trhy...

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Budapešť je nádherné město, které nás překvapilo krásnými budovami a samozřejmě v období 1. adventního svátku je kouzelná. Vánoční trhy plné skvělého jídla, kvalitní výrobky, osvětlení významných staveb, mostů, nábřeží a Dunaj se svítícími výletními loděmi ... prostě krása. Hotel je komfortní, snídaně bohaté, personál příjemný, wellness po celodenním putování s 28000 kroky... úžasné. Jen přepočítávání měny je někdy náročná... 100 ft 7 Kč Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je komfortní. Krásná vstupní hala s příjemným personálem, pokoj čistý, plně vybavený, postele velmi příjemné, koupelna s vanou, Velkou výsadou je skvělé wellness s dvěma termálními bazény, plaveckým bazénem, výřivkou, saunou finskou, parní a infrasaunou. Velmi příjemný je také bar v prostorách wellness.

Strava
Využili jsme snídaně, které byly velmi bohaté, splňující veškeré naše požadavky. Večeře v hotelové restauraci byla výtečná a cenově přijatelná.

Miroslava Smolenová, 02.12.2021, Datum pobytu: 26.11. - 28.11.2021
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Budapešť a okolí, Hotel: The Aquincum Hotel Budapest

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Naprosta spokojennost.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprosta spokojennost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vila nam vyhovovala, soukromi a klid. Cisto, 2 x denne ustlano.

Strava
Vyborne a cerstve jidlo.Maso vam upravi pred ocima.Ovoce oloupe primo pred vami. V ramci situace vas u pultu obslouzi, pro nas je to plus, v klidu jsme si pockali, az nam obsluha nalozi na talire to co jsme si vybrali. Zadne prehrabane misy s jidlem. Tematcke vecere.

Služby hotelu
Uvitani, ukazani kde co je. Vse ok, vsichni mili. Komunikace pres whatsaap. Pro nekoho kdo nemluvi anglicky, to vidim, jako vyhodu. Kazdy vecer uklidili na plazi i v okoli vily.

Pláž
Nadherny, cisty, bily pisek, bez odpadu. Kazdy den uklizena. Vila na jizni strane ma klidnejsi ocean, mene fouka. Vlastni lehatka, dostatecne daleko od ostatnich. More tyrkysove ciste, plne rybicek vsech barev. Snorchlovaci naradi jsme meli vlastni.

Eva L., 02.12.2021, Datum pobytu: 16.11. - 24.11.2021
Oblast: Maledivy Maledivy, Hotel: Kudafushi Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 10 Perfektní, i přes to, že nás nejprve z letiště vezli na špatný hotel. Tak se původní cesta z 90 minut protáhla na 3 h. Jinak samostatná...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Perfektní, i přes to, že nás nejprve z letiště vezli na špatný hotel. Tak se původní cesta z 90 minut protáhla na 3 h. Jinak samostatná dovolená byla úžasná. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj privileg deluxe splňoval vše co měl

Strava
vyzkoušeli jsme všechny restaurace v resortu, kromě jedné, do které jsme se bohužel nedostali, jelikož byly rezervace vždy plné. Jinak strava pestrá, myslím, že si tu každý najde své.

Služby hotelu
Příjemný personál, není co vytknout

Pláž
Dostupnost a čistota pláže byla super, pláž byla široká. Jen bohužel docela hodně lidí, takže i přesto, že jsme měli oddělenou část privileg, tak jsme 2 x neměli lehátka v této části. Tuto část totiž využívali také hosté z hotelu Royal pro dospělé, kteří měli přístup i tam, takže Royalu poloprázdno a u privileg plno.

Andrea S., 02.12.2021, Datum pobytu: 21.11. - 29.11.2021
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Catalonia Gran Dominicus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2 V listopadu nelze očekávat vždy koupání v moři.Podniknout výlety do okolí bylo optimální místo.

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
V listopadu nelze očekávat vždy koupání v moři.Podniknout výlety do okolí bylo optimální místo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
hotelu s 3 hvězdičkami odpovídal

Strava
menší výběr jídla ,ale chutná jídla

Služby hotelu
Služby v hotelu byly velmi dobré.

Pláž
to nemohu posoudit

Miroslava Urbanová, 02.12.2021, Datum pobytu: 23.11. - 29.11.2021
Oblast: Malta Malta, Bugibba a Qawra, Hotel: Topaz

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,3 Dovolená proběhla příjemně, jediné s čím byl problém byla hromadná doprava, která si nešla obyčejně koupit, ale člověk si musel někde...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená proběhla příjemně, jediné s čím byl problém byla hromadná doprava, která si nešla obyčejně koupit, ale člověk si musel někde zaregistrovat a udělat si jejich kartu a na tu mohl nakupovat lístky. Tudíž jsme museli sáhnou po dražší variantě a to cestovat z a později na letiště taxíkem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo dostačující.

Strava
Na hotelu jsme měli jen snídani, která byla na způsob švédských stolů. Spousta restaurací se nachází v okolí hotelu. Ale pokud se hledá nejlevnější jídlo je to jednoznačně fastfood.

Služby hotelu
Na hotelu jsem čas kromě spaní netrávili. Pozitivní bylo Wi-Fi připojení jelikož české tarify jsou extrémně drahý a nebo sáhnout po jejich sim kartě s daty a volnými minutami

Jakub Šteflíček, 02.12.2021, Datum pobytu: 26.11. - 29.11.2021
Oblast: Turecko Turecko, Istanbul, Hotel: Edibe Sultan

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Budu stručná: super, super, super

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Budu stručná: super, super, super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté. milé prostředí

Strava
Velký výběr ráno, v poledne i večer. Výborná kuchyně

Služby hotelu
Nejsem spisovatel- vše ne OK, ale super

Pláž
Krásná čistá pláž. Moře nádherné. Lidí přiměřeně

Jana Fundová, 01.12.2021, Datum pobytu: 18.11. - 28.11.2021
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Be Live Collection Canoa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Krásný nový hotel, fantastická pláž a vždy ochotný a usměvavý personál. Nejslabším článkem dovolené byl let s LOT PL s velmi neochotným...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásný nový hotel, fantastická pláž a vždy ochotný a usměvavý personál.

Nejslabším článkem dovolené byl let s LOT PL s velmi neochotným personálem, který se trávil otráveně. Zobrazit celou recenzi

David A., 01.12.2021, Datum pobytu: 15.11. - 23.11.2021
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Bayahibe, Hotel: Catalonia Royal La Romana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Velmi dobře rozmístěny resort, žádné velké vzdálenosti mezi službami a zábavou

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi dobře rozmístěny resort, žádné velké vzdálenosti mezi službami a zábavou Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorný standartní pokoj

Strava
Široký výběr, neustále doplňováno

Služby hotelu
Asi si každý vybere

Pláž
2

Bohumil Šaroch, 01.12.2021, Datum pobytu: 20.11. - 27.11.2021
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Fantazia Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Super dovolenka s maximálnym oddychom, ktorá splnila naše očakávania od začiatku až do konca pobytu, až nám bolo smutno odchádzať domov....

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolenka s maximálnym oddychom, ktorá splnila naše očakávania od začiatku až do konca pobytu, až nám bolo smutno odchádzať domov. Je to veľmi útulný, tichý hotel, keďže je menší, ako hotely v jeho blízkosti, pričom má výbornú polohu, všetko máte poruke, od pláže, "Korza" ako aj centra. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba prispôsobená všetkému čo na dovolenke potrebujete, útulná a čistá, kde si oddýchnete po slnení a večernej prechádzke na "Korze" okolo pobrežia, pričom pri úžasnom počasí, ktoré sa nám vydarilo využitá iba v najnutnejšom prípade.

Strava
Pripravená veľmi chutne, možnosť výberu švedkych stolov, takže si každý vyberie na čo má chuť. Samozrejme nechýbalo ovocie, zmrzlina, zákusky.

Služby hotelu
Všetko čo potrebujete Vám ochotný personál poskytne, poradí s čímkoľvek. Možnosť využitia vonkajšieho baru pri bazéne bar priamo v priestoroch hotela. Taktiež si prídu na svoje rodiny s deťmi, ktoré sa môžu hrať na ihrisku v areáli hotela. Keďže je hotel oplotený, nemusia sa rodičia obávať o bezpečnosť detí. Dokonca sme boli milo prekvapení, keď pri odchode sme aj napriek zbalenej batožine nemuseli izbu opustiť v dopoludňajších hodinách, ale až priamo pri odchode.

Pláž
Hotel sa nachádza v bezprostrednej blízkosti pláže, kde sa dostanete cez areál hotela zadnou bránou ku ktorej dostanete kartu, aby ste sa mohli pohodlne vrátiť aj späť touto cestou do hotela a zároveň sa dostanete priamo na "Korzo", okolo pláže, s množstvom stánkov a atrakcií tak pre dospelých, ako deti, ktoré sme prešli večer, čo večer a niekedy aj cez deň, podľa chuti. Pláž je piesková a bola vždy ráno vzorne upravená na ktorej si každý nájde pohodlné miesto. Rovnako je bezpečná, pretože vstup do vody je veľmi pozvoľný a taktiež o dovolenkárov sa starajú plavčíci, ktorí zabezpečujú poriadok na pláži. Taktiež je možné vyšantiť sa aj vo vode keďže je tam možnosť využitia rôznych vodných atrakcií.

Iveta P., 01.12.2021, Datum pobytu: 11.7. - 22.7.2021
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Avliga Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)