Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 9 Prijemna dovolenka. Pomer cena - kvalita bol adekvatny. Na mieste nam nic nechybalo.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Prijemna dovolenka. Pomer cena - kvalita bol adekvatny. Na mieste nam nic nechybalo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo skvele. Izba bola priestranna a cista. Denne upratovana. Kazdy den sme v ramci all incl. dostali do ladnicky dve balene vodu a liter sladkeho (kola alebo mirinda). Mali sme aj balkom so sedenim a vyhlad na bazeny.

Strava
Ranajky kontinentalne, k tomu robia waffle, omelety, vajcia, palacinky. Kavu sa oplati vypytat si za pultom (zadarmo), tie v konviciach a z automatu za vela nestoja. Maju cerstve zeleninove a ovocne stavy, pecivo., sunky, syry, salaty...Obedy a vecere su v roznych restauraciach. Da sa chodit medzi nimi. Vzdy sa da nieco dobre vybrat. Celkom prekvapilo zeleninove sushi a tempura. Obed je aj na plazi (pasta, burger, shawarma, pizza, salaty). Pri poole robia slane a sladke palacinky, maju tam aj samoobsluznu tocenu zmrzlinu. Nealko ok, pivo a ruzove vino ok, biele a cervene pomenej. Palene nic moc, ale zmiesaju vam aspom drinky. Celkovo sme nehladovali ani nahodou. Oplati sa dat vsimne par dolarov, potom nalievaju plny pohar namiesto pol.

Služby hotelu
Vsetci boli vsimavi a napomocni. Upratovacovi sme dali par dolarov, vymienal nam uteraky kazdy den a dokladal kozmetiku. Oplati sa zobrat si US dolare na sprepitne, euromince si nemaju ako vymenit. Na izbe je zadarmo safe. Ked sme ho zablokovali zadarmo nam ho odblokovali. Stratili sme kartu na izbu, dali nam hned novu. Ustretovy personal.

Pláž
Cista udrzovana plaz, zadarmo lehatka aj cabany. Raz za den cisty plazovy uterak. Vstup do mora z mola, alebo z vedlajsej plaze za rohom. Piesocnata plaz, ciste more. Ak nechcete ist z mola, tak sa budete brodit niekolko metrov v plytkej vode. Dalo sa bez problemov plavat.

Anonym, 15.02.2021, Datum pobytu: 5.2. - 12.2.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Albatros Palace Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 7,6 Hotel pekný veľa zelene

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel pekný veľa zelene Zobrazit celou recenzi

Ivan Igrici, 15.02.2021, Datum pobytu: 5.2. - 12.2.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Desert Rose

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 8 Hotel je pěkný, ale přece už není nový. V těchto destinacích nechapu ty škvíry mezi dveřmi a panty...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je pěkný, ale přece už není nový. V těchto destinacích nechapu ty škvíry mezi dveřmi a panty... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čistota, pěkné, snažili se velmi

Strava
Dostatek zeleniny i ovoce, zdravá

Služby hotelu
Ok, spis hodně nabízeli, až moc, ale i to se dalo zvládnout. Byla jsem spokojena s nasazení wellnes centra

Pláž
Sice blízko, ale skrze korály nic moc. To, co tam bylo, bylo nízké, takže si neslo vůbec zaplavat. Plastové odpadky asi nakonec uklidili..

Helena K., 15.02.2021, Datum pobytu: 3.2. - 10.2.2021
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Madinat Coraya Jaz Lamaya Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 10 Vse naprosto super, testy COVID jsme měli z České Republiky, ale nebojte se testování v Hurghadě. výborný hotel za dobrou cenu....

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Vse naprosto super, testy COVID jsme měli z České Republiky, ale nebojte se testování v Hurghadě. výborný hotel za dobrou cenu. Stravování bylo omezené z důvodu opatření ke COVID -19. Vše ostatní fungovalo bez problémů a dle instrukci na webu. Zobrazit celou recenzi

Michálková M., 14.02.2021, Datum pobytu: 13.8. - 23.8.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Nabeul, Hotel: Kheops

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Hotel byl pěkný, pokoj čistý a personál ochotný a milí. Hotel můžu jen doporučit.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel byl pěkný, pokoj čistý a personál ochotný a milí. Hotel můžu jen doporučit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Dorisol - budova Florasol je umístěný spíše v okrajové části hlavního města Funchalu zvané Lido. Při cestě do centra je tedy zapotřebí počítat s tím, že se projdete cca. 3 km tak a 3 km zase zpět. Na této trase jezdí ale i autobusy, není proto problém některého využít.

Hotel je umístěný u ne příliš rušné silnice, podél které vede chodník a něco jako stezka pro cyklisty. I když jsme byli ubytovaní ve druhém patře, nebyl vůbec problém s hlukem z ulice. Určitě to bylo ale ovlivněno i restrikcemi v souvislosti s covidem - byl totiž zákaz vycházení ve všední den po sedmé a o víkendu dokonce po šesté hodině. V sousedství hotelu jsou restaurace, které jsme využívali hlavně na dobré a levné kafíčka (za espreso 0,8 - 1,3 Euro). Blízko hotelu je supermarket Pingo Doce, kde se dají dobře nakoupit potraviny, vařené jídlo za super peníz (tuňákové lasagne 1 porce nás vyšly na 2,7E a kuře s rýží dokonce za 2,30E) a mají i místní víno a rumy.

Samotný Hotel Dorisol - budova Florasol (pozor, hotel má i další budovy o kousek dál) byl příjemný. Pokoj byl prakticky zařízený, pěkný a čistý. Koupelna i kuchyňka byly nové. Špinavé ručníky denně měnily, toaletní papíry doplňovaly. V koupelně bylo i mýdlo a fén fungoval jak má. Kuchyňka byla vybavená nádobím a dokonce nechyběla ani krabička na svačinku s sebou na výlet:-). Byla tu i čistá utěrka a jar. Jediné co mi chybělo byla houbička na nádobí a asi bych ocenila i víc příborů - na dva lidi byly dvě sady příborů. To byly ale opravdu jen drobnosti.

Strava
Měli jsme polopnezi.

Snídaně byla "kontinentální" a stále stejná. Mohly jste si vybrat z lupínků, jogurtu, šunky, sýru, pečiva, marmelády, másla, buchet, ovocného salátu, zeleniny, v teplém bufetu pak bývaly houby, vařená vajíčka, párečky, slanina, fazole apod. K pití zdarma juice, kávu, čokoládu, čaj, apod. Sice byla nabídka snídaní prakticky celý týden stejná. Nám to ale nevadilo, vždycky se dalo z nabídky vybrat, na co máte chuť. Jediná věc, co na můj vkus snídaně trošku zdržovala bylo, že neměli "nasmažená" volská oka a míchaná vejce dopředu a smažili je před Vámi na přání.

U večeře se při našem zájezdu malinko prali s organizací v souvislosti s epidemiologickými opatřeními. Náš první den měli vše nachystáno formou bufetu, kde stáli zaměstnanci a nabírali, co jste si řekli. To způsobovalo docela slušné řady. Druhý den to zkusili vymyslet tak, že si sednete ke stolu, oni Vám přinesou pečivo s máslem a polévku a poté postupně chodíte k bufetu pro hlavní chod, kde jste si vybírali ze tří variant masa (vždycky nějaká rybka, k tomu pak vepřové, hovězí, burger, masová roláda apod.), tří variant příloh (rýže, těstoviny, brambory, vařená zelenina atd.), pak byly zeleninové saláty, ovocné saláty a dezerty, kde se daly najít buchty, dortíky, zmrzlina apod. Někdy jídla dochucují trošku jinak než jsme zvyklý, možná tedy spíš nedochucují, ale to je o názoru a chuti:-)

Trochu jsem se stravy bála, protože jsem intolerantní na pšenici a mléko. Ani s těmito mými omezeními nebyl žádný problém se v hotelu i v jiných restauracích dobře a chutně najíst:-).

Služby hotelu
V době ve které jsme na dovolené byly se bohužel stále více zpřísňovaly restrikce spojené s covidem, služby hotelu (masáže, vnitřní bazén atd.) byly tedy výrazně omezené a ani jsme o ně neměly zájem.

Pláž
Pláže na ostrově moc nejsou. Je jich jen několik na celém ostrově. Koupaliště je cca. 10 minut chůze od hotelu a kamenitá pláž je cca. 20 minut od hotelu. Za koupáním jsme ale nejeli, nijak nám to tedy nevadilo.

Karla H., 12.02.2021, Datum pobytu: 31.1. - 7.2.2021
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Dorisol Komplex

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

6 fotografií

Celkem: 10 máme rádi egypt, je to poprvé v marsa alam, pěkné místo milí lidé, velmi dobré služby a pokoje čisté jídlo velmi dobré, animační tým je s...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
máme rádi egypt, je to poprvé v marsa alam, pěkné místo milí lidé, velmi dobré služby a pokoje čisté jídlo velmi dobré, animační tým je s námi milý, pláž čistá a velká, slunce vždy tam, chceme být zpět . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
100 top

Strava
velmi dobré jídlo

Služby hotelu
špičkový servis

Pláž
vždy čisté

Anonym, 11.02.2021
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Madinat Coraya Jaz Lamaya Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (1)

Celkem: 8,4 Všechno bylo perfektní, moc jsme si to užili. Jediné mínus je přístup do moře.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Všechno bylo perfektní, moc jsme si to užili. Jediné mínus je přístup do moře. Zobrazit celou recenzi

Věra H., 10.02.2021, Datum pobytu: 30.1. - 6.2.2021
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (3)

Celkem: 5 Dovolená byla moc fajn, bylo to moc příjemné vypadnout z kovidového Česka a začít 11 dnů v zemi, která covid zase až tak moc neřeší....

  • 4 Ubytování
  • 4 Strava
  • 9 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla moc fajn, bylo to moc příjemné vypadnout z kovidového Česka a začít 11 dnů v zemi, která covid zase až tak moc neřeší. Ubytování a služby nebyly na úrovni čtyřhvězdičkového hotelu, trochu jsme to očekávali, úroveň hotelu i služeb v černé Africe se rozhodně nevyrovná úrovni služeb např. v Egyptě nebo v Emirátech. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi jednoduché, rozhodně neodpovídalo čtyřhvězdičkovému standardu.

Strava
Nebyl moc velký výběr, strava se dost opakovala a bohužel jídlo bývalo studené nebo jenom lehounce vlažné.

Služby hotelu
Personál moc ochotný, usměvavý. To jejich "Jambo" a "Hakuna matata" mi bude chybět.

Pláž
Pěkná čistá, velký odliv, při přílivu pěkné koupání. Hned nás odchytili domorodci s nabídkami služeb, zkouší to nejdříve se "zdravstvuj", protože klientela v hotelu je převážně ruská, hlučná a arogantní, ale když se člověk ohradí, že není Rus, hned zkusí "Ahoj" a začnou tvrdit: "český dobrý, ruský na hovno". Češi je to naučili a bylo to celkem vtipné.

Radmila Tomášová, 10.02.2021, Datum pobytu: 21.1. - 30.1.2021
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)