Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 9,8 Doporucuji si priplatit za plnou penzi nebo all inclusive. Take doporucuji si priplatit za vodni bungalow, je tak daleko vetsi klid

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Doporucuji si priplatit za plnou penzi nebo all inclusive. Take doporucuji si priplatit za vodni bungalow, je tak daleko vetsi klid Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vodni bungalow krasne, klidne, uklid 2x denne

Sylvia M., 12.04.2021, Datum pobytu: 31.3. - 9.4.2021
Oblast: Maledivy Maledivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,8 Hotel je velmi pěkný a zajímavě architektonicky řešený. Kapacita hostů je veliká, ale kvůli Covid situaci bylo vše dostačující a akorát....

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je velmi pěkný a zajímavě architektonicky řešený. Kapacita hostů je veliká, ale kvůli Covid situaci bylo vše dostačující a akorát. Zaměstnanci hotelu jsou vstřícní a usměvaví. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkné a jednoduché ubytování. Nic nám nechybělo.

Strava
Strava byla rozmanitá, každý den jiné ryby a mořské plody. Vždy se dalo vybrat něco jiného. Nic mi nechybělo.

Služby hotelu
Zaměstnanci jsou vstřícní a usměvaví. Až na jednoho barmana, který se celou dobu tvářil kysele. Musím však vyzdvihnout barmana Oscara, který jde člověk na svém místě. Milý, usměvavý, ochotný.

Pláž
Na pláži jsme byli v nedaleké Costa Calme. Moře bylo klidné, dalo se koupat. Pláž čistá s bílým pískem.

Monika Štusáková, 11.04.2021, Datum pobytu: 28.3. - 4.4.2021
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Bahia Design Hotel & Spa Wellness

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

8 fotografií

Celkem: 9,8 Ok

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ok Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ok

Strava
Ok

Služby hotelu
Jedina nevyhoda, velice vytrvali a vemlouvavi prodejci akcí hotelu. Slusne se v podstate nedali odmitnout, pozadovali zaplatit zalohu (az kdyz to clovek necekal, zacatek rozhovoru byl "no money my frend") a pak ji nechteli vratit kdyz jsme vsichni jet na vylet nemohli.

To byla jedina spatna zkusenost v hotelu, jinak vse naprosto perfektni.

Pláž
Ok

Vladan Marek, 10.04.2021, Datum pobytu: 24.3. - 4.4.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunrise Aqua Joy Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Byla to skvělá dovolená. Počasí nám přálo a v hotelu dodržovali přísná hygienická opatření, všude čisto, stále se uklízelo. Perzonál milý...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byla to skvělá dovolená. Počasí nám přálo a v hotelu dodržovali přísná hygienická opatření, všude čisto, stále se uklízelo. Perzonál milý a přátelský. Na pláži byl také pořádek a stále se uklízelo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo příjemné, denně čisté ručníky a osušky.

Strava
Jídla bylo hodně a určitě si každý vybral, co mu chutná. Navštívili jsme také speciální restaurace, moc se nám líbila beduínská stylová restaurace i skvělé jídlo. Byl to krásný zážitek, každému doporučuji

Služby hotelu
Naprostá spokojenosti, ochotný personál.

Pláž
Pláž je písčitá se slunečníky a lehátky, několikrát denně se uklízela

Miluše Ohnoutková, 09.04.2021, Datum pobytu: 24.3. - 31.3.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunrise Royal Makadi Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,4 Dovolenou jsem si užila na 100%.

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsem si užila na 100%. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotelový komplex se skládá ze 3 hotelu, areál je velký, skoro všechny pokoje mají výhled na moře, nábytek je starý, ale funkční.

Strava
Velký výběr jídla

Služby hotelu
Zaměstnanci hotelu se snaží vyřešit všechny stížnosti co nejrychleji.

Pláž
Laguna, písemná pláž, korálky, hotel má svůj port.

Iuliia Zinchenko, 08.04.2021, Datum pobytu: 20.3. - 3.4.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunny Days El Palacio Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

9 fotografií

Celkem: 10 Velice krasná dovolená!!! Kvalitni sluzby, krasny areal a pokoj, cisto, velke vyziti pro deti, vyborne jidlo, personal velmi ochotny......

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velice krasná dovolená!!! Kvalitni sluzby, krasny areal a pokoj, cisto, velke vyziti pro deti, vyborne jidlo, personal velmi ochotny... vse na 1* !! Neni co vytknout! Zobrazit celou recenzi

Nikola Tomášová, 08.04.2021, Datum pobytu: 3.3. - 17.3.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Albatros Palace Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Příjemná dovolená

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Příjemná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj v bloku 5 ( na kopci) dle našeho přání v 1.patře: renovovaný, velký, krásný balkon s výhledem. Čisto, plážové osušky na pokoji. Bez připomínek

Strava
Každý den jsme si dali nějaké ryby. Zákusky, palačinky, donuty super.

Služby hotelu
V rámci omezení covidem hodnotím jako dobré. Aktivity přesunuty ven, chyběla informace kde se co koná. Personál milý, ochotný.

Pláž
Velké plus hotelu! Možnost plavání i šnorchlování bez bot nebo přístup po molu z vedlejšího hotelu. Po obou stranách živé korály. I děti mohou vidět rybičky. Zátoka chrání před vlnami a větry. Pláž uklizena, dostatek lehátek.

Drahomíra N., 07.04.2021, Datum pobytu: 27.3. - 3.4.2021
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Brayka Bay Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 4,4 Hotel neodpovídá ani z daleka 5*. Odpovídá tak 3* V tuto dobu hotel jede na tzv lowcost. Vše je hodně omezené a je třeba s tím počítat.

  • 3 Ubytování
  • 3 Strava
  • 10 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Hotel neodpovídá ani z daleka 5*.

Odpovídá tak 3*

V tuto dobu hotel jede na tzv lowcost. Vše je hodně omezené a je třeba s tím počítat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je starý. Odpovídá tomu vybavení pokoje. Starý nábytek. U nás na pokoji ucpaný umyvadlo. Rozbitá lampa, šuplík u stolu nešel zavřít.

Vše bylo opraveno.

Koupelna - vana s obyč závěsem.

Strava
Jídlo kvůli situaci Covid hodně omezené.

Je třeba s tím počítat.

Šunku, sýr u snídaně nenajdete.

Pečivo měkké - za celý týden jsme nenarazili na čerstvé.

Vše nabírá personál hotelu, který má čas.

Služby hotelu
Využili jsme celodenní výlet do zátoky Sataya - kde šnorchlujete s delfíny.

Krásný zážitek.

Nutno počítat s celým dnem.

2h autobusem do přístavu + 2h lodí. A to celé cesta zpět.

Pláž
Tento hotel jsme vybrali kvůli dostupnosti diving centra s českou majitelkou Gábinou.

A také kvůli potápění.

K moři, pláži a potápění není co vytknout.

Kristýna O., 07.04.2021, Datum pobytu: 28.3. - 4.4.2021
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: El Malikia Abu Dabbab Resort (ex. Sol Y Mar Abu Dabbab)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,4 Dovolená byla parádní

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla parádní Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj dobrý, ale třeba dětský koutek v hrozně stavu, špinavé záchody a žádný program, schodiště na tobogán jedině v botech a některé chodníky i hřiště bez údržby za celou dovolenou

Strava
Strava v době covid 19,je dost v málem výběru o proti předchozím letům, ani žádné ovocné koktejly, nebo aspoň nějaké ovoce na pláži

Služby hotelu
Na službách, hlavně není internet s lepší kvalitou a výkonem v celém areálu hotelu. Zábradlí okolo recepce a hlavní části hotelu je úplně v pohyblivé.

Pláž
Pláž, přístup krásný, jen na některých chodnících koukají hřebíky, hlavně nejsou žádné možnosti, aby vás místní obchodníci neobtezovali na lehadkach, když se chcete opalovat.

František B., 07.04.2021, Datum pobytu: 24.3. - 4.4.2021
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: El Malikia Abu Dabbab Resort (ex. Sol Y Mar Abu Dabbab)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,6 Fajn dovolená, pláž je asi 200m od hotelu, jezdí na ni vlaček. Abyste se mohli vykoupat musite dalšich 200m, ale stojí to za to, na Egypt...

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Fajn dovolená, pláž je asi 200m od hotelu, jezdí na ni vlaček. Abyste se mohli vykoupat musite dalšich 200m, ale stojí to za to, na Egypt plaž opravdu luxusní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisto, pěkné pokoje. Krásný resort.

Strava
Vadilo nám, že v AI není víno, to bylo podáváno pouze k obědu a večeři. Byla možnost nakupu za 30 Euro láhev???? Jinak strava klasická odpovídající Egyptským 5*

Služby hotelu
Večer program stale opakující se, fakir show, fire show, půlhodina pro děti, břišní tance. A zpěvačka, která opravdu neumí zpívat...????

Pláž
Šnorchlování luxusní, přímo na plaži se dají vidět želvy. Krásné korály se spoustou rybek????

Tomáš Kovářík, 07.04.2021, Datum pobytu: 28.3. - 4.4.2021
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Hilton Marsa Alam Nubian Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

15 fotografií