Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 Krásny hotel na krásnom mieste. Určite by sme sa v budúcnosti radi vrátili.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krásny hotel na krásnom mieste. Určite by sme sa v budúcnosti radi vrátili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Naša izba bola priestranná, čistá s pekným nábytkom. Upratovačka pravidelne upratovala v rôznych intervaloch.

Strava
Výber menší ako v porovnaní s tureckými hotelmi, ale za to chutné a čerstvé. Ak sa niečo míňalo, hneď doplnili. Snacky úplne ako plnohodnotné jedlá. Opäť sme na dovolenke pribrali :D

Služby hotelu
Sezónu ovplyvnila korona, aj napriek hl. sezóne, dovolenka bola pokojná. Kto chcel ruch, mohol ísť na hlavnú promenádu s barmi a hlukom. Nám to celkom vyhovovalo.

Pláž
Pláž dostupná cez chodník, ktorý je stvorený na prechádzky počas dňa a večer. Tým pádom aj keď sú na pláži lehátka za príplatok, my sme to nevyužili a mali iba popri bazéne či na tráve. Voda čistučká, priezračná a úplne teplá, tým že voda je dlho plytká, nie je taký silný zraz do hlbokej vody. Nám toto vyhovovalo. Piesok jemnučký a každých cca 70m dostupnosť vodných športov

Anonym, 26.01.2022, Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2021
Oblast: Kypr Kypr, Protaras, Hotel: Constantinos The Great

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 výborný hotel, úžasná dovolenka

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
výborný hotel, úžasná dovolenka Zobrazit celou recenzi

Ubytování
nie je čo vytknúť

Strava
pestrá

Služby hotelu
super

Pláž
krásna s pozvoľným vstupom a plytkým morom a jemným pieskom

Anonym, 26.01.2022, Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2021
Oblast: Kypr Kypr, Protaras, Hotel: Constantinos The Great

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Super

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkné

Strava
Vynikající

Služby hotelu
super

Radek Šebesta, 26.01.2022, Datum pobytu: 21.1. - 23.1.2022
Oblast: Česká republika Česká republika, Šumava, Hotel: Srní

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Pěkný, strategicky umístěný hotel.

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pěkný, strategicky umístěný hotel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování hezké. Nicméně mi zde chyběly v koupelně ubrousky v krabičce, kondicionér a tělové mléko. Tyto věci již několik let nevozím a většinou bývají i horší hotelech.

Strava
Snídaně velmi bohaté, ale večer si určitě mě ne ovocné šťávy skončili po 3 dnech. Pak už nebyly. Voda s citrónem byla super, ale také jenom první 3 dny. Večeře dobré. Na můj vkus ale všechna masa byla přetažená. Suché ryby, suché kuřecí i suché hovězí atd.

Pláž
Menší písečná pláž hned před hotelem je zcela chráněna před bouřlivým oceánem, takže koupání zde je příjemné a bezpečné. Pár set metrů od hotelu ke další velká písečná pláž.

Petra P., 26.01.2022, Datum pobytu: 16.1. - 23.1.2022
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Elba Carlota

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Tahle dovolená se povedla, je tam teda hodně vetrno, ale mají vyhřívaný bazén + dva malé pro děti, takže se dalo koupat, i když to na...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Tahle dovolená se povedla, je tam teda hodně vetrno, ale mají vyhřívaný bazén + dva malé pro děti, takže se dalo koupat, i když to na koupání moc nebylo ???? líbilo se nám tam. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bylo moc hezky, objednali jsme suitu s výhledem na moře a i jsme ji dostali. Pro rodinu s dítětem / dětmi ideální bydlení.

Strava
Úžasná, každý den fakt výběr. Všichni milý a velký výběr drinku v rámci allinklusiv

Služby hotelu
Skvělý, pořad se tam něco dělo, večerní program pro děti, taky byl .

Pláž
Hned za hotelem, pěkná pláž.

Lada M., 26.01.2022, Datum pobytu: 9.1. - 23.1.2022
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: H10 Tindaya

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,5 Dovolená byla fajn, v hotelu byli samý příjemní lidé. Vše probíhalo tak jak mělo. Super lokalita, krásné místo.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla fajn, v hotelu byli samý příjemní lidé. Vše probíhalo tak jak mělo. Super lokalita, krásné místo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V pohodě. Odpovídalo 3*.

Strava
Večeře i snídaně dobré.

Služby hotelu
Super vybavení hlavně pro děti.

Sportovní náplň kurzu
Lyže, snowtubing, turistika.

Ivana V., 26.01.2022, Datum pobytu: 22.1. - 23.1.2022
Oblast: Česká republika Česká republika, Krkonoše, Hotel: Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Pěkné místo, téměř na pláži. Hotel čistý, personál super příjemý. Pokoj nebyl špatný, trochu zatuchlý, ale tak je tam prostě vlhko, nic...

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Pěkné místo, téměř na pláži. Hotel čistý, personál super příjemý. Pokoj nebyl špatný, trochu zatuchlý, ale tak je tam prostě vlhko, nic co by nám stálo za řešení. Ne úplné příjemné byly postele s kolečky. Zobrazit celou recenzi

Strava
Myslím, že by si mohl vybrat každý včetně ryb a mořských plodů.

Anonym, 26.01.2022, Datum pobytu: 16.1. - 23.1.2022
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Barceló Castillo Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 V pořádku

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 3 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
V pořádku Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobře

Strava
Stravna výborná

Služby hotelu
Dobře

Pláž
Zimní bohatá sníh

Božena Valenová, 26.01.2022, Datum pobytu: 20.1. - 23.1.2022
Oblast: Česká republika Česká republika, Šumava, Hotel: Mestský Bobík

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 S ubytováním a přístupem personálu jsme byli velmi spokojeni. Také jídlo bylo bez chyby - velký výběr ze všech variant. A dále možnosti...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S ubytováním a přístupem personálu jsme byli velmi spokojeni. Také jídlo bylo bez chyby - velký výběr ze všech variant. A dále možnosti činností v hotelu když nebylo vlídné počasí. Zobrazit celou recenzi

Denisa Hostašová, 26.01.2022, Datum pobytu: 21.1. - 23.1.2022
Oblast: Česká republika Česká republika, Šumava, Hotel: Srní

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Úžasná dovolená, hotel velmi příjemný, skvělý bazén, moc milý personál a výborné jídlo v restauraci.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Úžasná dovolená, hotel velmi příjemný, skvělý bazén, moc milý personál a výborné jídlo v restauraci. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi příjemný komplex, celkem velký vyhřívaný bazén, z pokoje to byla do restaurace příjemná procházka mezi bungalovy. Pokoj velký, s balkónem, dokonce i s vybavenou kuchyňkou, kterou jsme ani nevyužili. Se službami hotelu nebyl nejmenší problém.

Strava
Nejlepší výběr jídla u večeří a snídaní, jaké jsem u hotelového ubytování podobného typu zažila. Večeře byly skutečně každý den jiné, výběr z mnoha druhů masa i ryb, každý den jiná úprava a hromady zeleniny teplé i salátů. K snídani každý den čerstvé palačinky a ráno i večer spousta čerstvého ovoce, jogurtů...

Služby hotelu
V hotelu jsme byli naprosto spokojeni.

Pláž
Pláž i voda nádherně čisté, na výběr je nejbližší pláž s tmavým pískem a o trochu vzdálenější se světlým, obě velmi příjemné.

Anonym, 25.01.2022, Datum pobytu: 15.1. - 22.1.2022
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: GF Isabel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)