Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 9 Hotel je umístěný v pěkném a klidním místě

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je umístěný v pěkném a klidním místě Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo v pořádku, pokoj vkusně vybavený, hlavně prostorné což v některých hotelech jsou pokoje stísněné, že tam nemůžete ani projít

Strava
Strava byla pestrá a výborná, sice jsme ji měli servírovanou z důvodu COVI, ale za to o několika chodech

Služby hotelu
Příjemný personál, nemáme negativní zkušenosti

Pláž
Měli jsme Wellness - bazén, vířivka i sauna bez připomínek

Hana S., 22.10.2020, Datum pobytu: 15.10. - 18.10.2020
Oblast: Polsko Polsko, Hotel: Kudowa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Poměr výkon-cena byl velice dobrý. Chcete-li válecí dovolenou, pak je to velmi dobré místo.

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 5 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Poměr výkon-cena byl velice dobrý. Chcete-li válecí dovolenou, pak je to velmi dobré místo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování solidní. Úklid bez problémů. Pokoje již mírně použité, ale dojem bezproblémový.

Strava
V době covidu a malé obsazenosti trochu menší nabídka, ale rozhodně jsme nijak netrpěli.

Služby hotelu
V době covidu a malé obsazenosti nejsou logicky v provozu všechny prostory, ale jinak vše fungovalo jak má, včetně doplňkových animačních služeb.

Pláž
Pláž u hotelu v klidných dnech použitelná. Při větrných dnech hodně chaluh, které sice bagrují každý den, ale v Tunisu je to problém. Přesto jsem byl vlastně mile překvapen, protože to, co bylo jen ve větrných dnech, jsem očekával vždy. Do deseti minut procházky navíc velká pláž, kde chaluhy nebyly. Tzv. modrá laguna. V kombinaci s atraktivními bazény se slanou i sladkou vodou si mohl každý najít o svoje. Jen to samozřejmě není potápěčská destinace.

Břetislav Uhříček, 22.10.2020, Datum pobytu: 10.10. - 18.10.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: El Mouradi Djerba Menzel

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,2 dovolená byla příjemná obsluha ochotná celkově jsme byly spokojeni po celý pobyt se o nás hezky starali jak v jídelně tak na pláži...

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
dovolená byla příjemná obsluha ochotná celkově jsme byly spokojeni po celý pobyt se o nás hezky starali jak v jídelně tak na pláži

nemůžeme si stěžovat vůbec na nic. Všichni se k nám chovali velice hezky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj byl zařízený hezky denně jsme měli uklizeno

Strava
strava byla také dobrá

Ludmila Rejfová, 22.10.2020, Datum pobytu: 22.9. - 3.10.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: Vincci Rosa Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 7,2 Když to mám shrnout ,tak asi takto : Delegátky hrozná úroveň . Hlavně šéfdelegátka, která byla naší delegátkou . Myslím , že dělá tuto...

  • 4 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Když to mám shrnout ,tak asi takto : Delegátky hrozná úroveň . Hlavně šéfdelegátka, která byla naší delegátkou . Myslím , že dělá tuto práci , protože umí jazyk . O okolí hotelu a celkově o Djerbě toho moc neví . Jen to co má natočené v mobilu . Tím se prezentuje , hlavně výlety .

Hotel byl obsazen asi z poloviny ( ??? ) Proč jsme museli opustit pokoj v 11,30 , když jsme odjížděli v 16,30 hod . Místnost na kufry byl plný nábytku , který jsem osobně přerovnal aby se tam kufry vešly . Když jsme si je tam chtěli dát nebylo kam ( bylo jich tam jen 6 ks ) To jste takový chudáci a nebo na Vás hotel kálí , aby Vám nechal jeden pokoj , aby klient odjížděl v pohodě - osprchován , převlečen . aby se nemusel převlíkat v hale před recepcí . O výměně pokoje ani nemluvím . Když byl hotel poloprázdný a chtěli jsme se koukat na bazén a ne do uzavřené zahrady personál recepce si řekl o 70 Eur. To se nám u jiných cestovek nestává a to jezdíme s přítelkyní už 9 let . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování a služby jako je výměna ručníků a úklid perfektní . Pracovník uklidu byl velice ochotný . Diky moc hlavně jemu .

Pokoj 428 - ----11. až 18 . 10

Strava
Se stravou jsme byli maximálně spokojeni . Obsluha v době koronaviru perfektní .

Služby hotelu
Nevyužívali jsme služby jen vnitřní bazen . To bylo fajn.

Pláž
Pláž byla dobra , písek taky , jen sem tam ve vodě plavali chaluhy .

Anonym, 21.10.2020, Datum pobytu: 11.10. - 18.10.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Djerba Holiday Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 8 Vše bez sebemenších problémů.

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše bez sebemenších problémů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté pokoje, ač mají již něco za sebou. Některé poměrně daleko od pláže, některé se špatnou wifi; není problém vyměnit za jiný.

Strava
Nabídka jídel velmi pestrá. Každý den k dispozici standardní, obvyklé pokrmy (hranolky, pizza, maso, těstoviny), ale i ryby, krevety, místní speciality. Velký výběr salátů, k dispozici ovoce, zákusky.

Služby hotelu
V rámci all inclusive možnost večeře v tématických á la carte restauracích (italská, berberská). Široké možnosti v rámci animačních programů (nejen sportovní, ale i společenské a kulturní aktivity). Za poplatek sisha, Play Station, kulečník, pro náročnější klientelu i lázně. Zdarma vnitřní bazén.

Pláž
Pláž s palmami, široká, dlouhá, prostorná. Dostatek prostoru na lehátka i na různé aktivity v blízkosti moře. Bílý písek. Moře mělké, s perfektním přístupem. Při šnorchlování není nic k vidění, lepší je si zaplatit výjezd do jeskyní nedaleko pobřeží.

Anonym, 21.10.2020, Datum pobytu: 7.10. - 18.10.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Royal Karthago

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8 Byli jsme spokojení, strávena dovolena byla supr

  • 6,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme spokojení, strávena dovolena byla supr Zobrazit celou recenzi

Ubytování
dobře

Strava
Výborná

Služby hotelu
úklid nic moc, mýdlo, šampony býlí doplněny jednou za 13 dní

Pláž
spokojenost

Oksana Rjadova, 20.10.2020, Datum pobytu: 17.9. - 30.9.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Magic Palm Beach Club Djerba

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 8,4 Návštěva v době coronaviru. Tunis bych nikdy nepreferovala jako destinaci mé dovolené. Okolnosti poslední doby mě donutily si...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Návštěva v době coronaviru. Tunis bych nikdy nepreferovala jako destinaci mé dovolené. Okolnosti poslední doby mě donutily si "zarebelovat" a vypadnout aspoň na chvíli z tohoto blázince. A Tunisko bez testu a karantény byla jasná volba. Bylo to mé nejlepší rozhodnutí v poslední době. Moc jsem si dovolenou užila a doufám, že bude možné odletět i v červnu, protože chci Tunisko zažít i v letním termínu. Cítila jsem se naprosto bezpečně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bydlela jsem se synem na hlavní budově. Pokoj, hotel i venkovní prostory byly čisté a udržované. Úklid denní i s každodenní výměnou ručníků, to mi přijde až zbytečné.

Strava
Všechno jídlo dával personál, který je velmi milý a ochotný. Smějou se na Vás i očima, přes roušku jim nevidíte na ústa. Jídla dostatek, ale samozřejmě mísy nepřetékají, když je nás na hotelu 20. Každopádně když něco docházelo, bylo hned doplněno. K jídlu jsme měli i kančí steaky nebo křepelky. Celkově mě jejich kuchyně uchvátila, protože mají výrazné chutě.

Čerstvé ovoce každý den - např. čerstvé datle, žlutý meloun a granátové jablko

Služby hotelu
I s malým obsazením hotelu a v říjnovém termínu fungovaly animátoři. Lákali, při odmítnutí nebyli vlezlí, popřáli hezkou dovolenou a šli dál.

Vyzkoušeli jsme všechny 3 bazény. Vnitřní, v zahradě i dlouhý 40m blízko moře. A ten byl na plavání super. Každý den 1 - 2km. Všechny bazény čisté, udržované i okolí, samozřejmě venkovní v tuto dobu už chladnější.

Pláž
Čistá, prázdná, skoro jsme ji měli pro sebe :-) Naplavené řasy (tráva) byly odklízeny. Po pláži projíždí i policie na čtyřkolce.

Zuzana Janečková, 20.10.2020, Datum pobytu: 10.10. - 17.10.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Seabel Alhambra Beach Golf & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

6 fotografií

Celkem: 10 Dokonalá dovolená bez lidí, naprostý klid a pohoda.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dokonalá dovolená bez lidí, naprostý klid a pohoda. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou hezké, koupelna prostorná. každý den nechá na pokoji uklizečka 1,5 l balené vody.

Strava
Na hotelu nás bylo opravdu málo, přesto jídlo bylo výborné, druhy jídel obměňované. Není takový výběr jako v sezoně, přesto nevím o nikom, kdo by byl nespokojený. Každý má po dobu pobytu v jídelně přidělený svůj stolek, jídlo převážně nabíral personál. Nikde žádné fronty.

Služby hotelu
Wifi připojení na hale u recepci fungovalo výborně celý den. U bazénu občas.

Bar přes den pouze u bazénu, nebo v hotelu. Na pláži skoro nikdo nebyl, proto po několika dnech bar na pláži byl zavřený.

Jiné služby jsem nevyužívala.

Pláž
Celé kilometry pláže bez lidí. Podle počasí byla pláž krásně čistá, někdy vlny naplavily mnoho trávy, druhý den tam zase nebyla. Odklízet se nesmí, je chráněná zákonem. Problém jsou občas odpadky. Ale to je Tunisko....Jinak jsem byla s pláží naprosto spokojená, pozvolný vstup do moře, jemný písek.

Alice C., 20.10.2020, Datum pobytu: 7.10. - 17.10.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: Club Tropicana

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (3)

Celkem: 8,2 Hotel Hrubá Skála se nachází v nádherné lokalitě. V okolí je hodně míst, která jsou dostupná pěšky přímo od hotelu. Doporučuji všem, kdo...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel Hrubá Skála se nachází v nádherné lokalitě. V okolí je hodně míst, která jsou dostupná pěšky přímo od hotelu. Doporučuji všem, kdo má rád přírodu a turistiku. Vhodná lokalita i pro cyklovýlety. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování na zámku odpovídalo nabídce. Měli jsme pěkný, velký pokoj s prostornou koupelnou. Všude bylo vzorně uklizeno. V celém hotelu bylo pěkné teplo. Krásným výhledem přes nádvoří do skalního města. Podívaná by byla ještě o mnoho lepší, kdyby bylo slunečné počasí bez mlhy. Pro pobyt v této lokalitě bych příště vybrala jiný termín. Pobyt v polovině října už nezaručuje pěkné počasí na výlety do okolí.

Strava
Stravování na hotelu bylo dobré. Ke snídani byl připraven švédský stůl, který byl neustále doplňován. K večeři jsme si vybírali ze tří jídel. Polévka a dezert byl pro všechny stejný. Obsluhující personál byl velmi ochotný.

Služby hotelu
Služby hotelu nemůžeme moc hodnotit. Vzhledem k současné situaci spojené s pandemií covid-19 jsme si ostatních služeb hotelu moc neužili. Veškerý zaplacený wellness nám zrušili, využili jsme pouze nabídku masáže, kterou jsme měli se slevou, jako náhradu. Masáž byla perfektní.

Hana J., 20.10.2020, Datum pobytu: 9.10. - 12.10.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Český Ráj, Hotel: Zámek Hrubá Skála

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)