Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Ačkoliv jsme se až doposut vyhýbali dovolené ve velkém resortu, musím přiznat, že jsme byli nad míru spokojeni. Lednová dovolená u moře...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ačkoliv jsme se až doposut vyhýbali dovolené ve velkém resortu, musím přiznat, že jsme byli nad míru spokojeni. Lednová dovolená u moře se nám moc líbila. Počasí se vydařilo a mi jsme si dovolenou báječně užili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl slušně vybavený a poskytoval nám požadovaný komfort.

Strava
Jídla bylo dobré, velký výběr. Naprostá spokejenost

Služby hotelu
Personál byl ochotný, starostlivý. Jediná výtka byla k teplometům při večerním posezení. Ve chvíli kdy došel plyn, obsluha teplomet odvezla a to znamenalo ukončení příjemného posezení s přáteli.

Pláž
Pláž byla čistá a klidná. Šnorchlování u korálů bylo možné ve vedlejších rezortů - žádný problém.

Václav, 16.01.2018, Datum pobytu: 6.1. - 13.1.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunrise Select Royal Makadi Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 10 vyborne po vsetkych strankach, ostrov, mesto, hotel

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
vyborne po vsetkych strankach, ostrov, mesto, hotel Zobrazit celou recenzi

Ubytování
extremne ciste, velmi ochotny personal

Strava
prvotriedna

Služby hotelu
vynikajuce

Pláž
na prechadzky vyborna

Michal Duben, 16.01.2018, Datum pobytu: 6.1. - 13.1.2018
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel: Madeira Panoramico

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8 Hotel byl pěkný ,personál velmi milý ,cokoliv jsme potřebovali tak jsme měli. Vše bylo bylo v dosahu ,pláž byla čistá a hlídaná masaji...

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel byl pěkný ,personál velmi milý ,cokoliv jsme potřebovali tak jsme měli. Vše bylo bylo v dosahu ,pláž byla čistá a hlídaná masaji což bylo potřeba jelikož je tam spousta otravných dětí a domorodců,kteří nám nabízeli výlety. Měli jsme štěstí i na delegáta Aleše ,který o Zanzibaru hodně věděl a podnikl s námi i prohlídku města bez něj by to byl poloviční zážitek Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybavení pokoje bylo v pohodě. Hlavně,fungovala klimatizace a denně byli čisté ručníky. Stejně na pokoji jsme byli minimálně

Strava
Jídlo nás trochu zklamalo ,dost se nabídka opakovala , také jsme se těšili na ryby a mořské plody a stále se opakoval jeden druh ryby a za týden byli jednou kalamáry,ale jinak vše moc chutné a z regionslních potravin a ovoce to nemělo chybu a džusy byly z ovoce a ne tetrapaku opravdu skvělé. Také obědy byly chudší

Služby hotelu
Denně čisté ručníky a denně uklizeno, ustláno . U bazénu i u pláže lehátka zdarma i ručníky . To fajn služba ručníky nám vyměnili i několikrát denně. Super byl i plavecký bazén ,kde nebylo tolik lidí . U každého bazénu bar,akorát káva nebyla v Allinclusiv musela platit

Pláž
Pláž byla dlouhá pěkná s pozvolným přístupem do vody , dál od břehu pozor na ježky . Voda ,ale úžasně teplá a dalo se i plavat

Ivana Dolejšová, 16.01.2018, Datum pobytu: 5.1. - 13.1.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Uroa Bay Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9 Nepohodlí v letadle, strava při letu, pasivita delegátky, zástupce cestovní kanceláře nepodal všechny důležité informace k zájezdu před...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nepohodlí v letadle, strava při letu, pasivita delegátky, zástupce cestovní kanceláře nepodal všechny důležité informace k zájezdu před sepsáním smlouvy, jinak krásná dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita ubytování výborná, dokonalá čistota , cena za ubytování odpovídající, personál ochotný a vždy vstřícný!

Strava
Snídaně s rezervou, oběd a večeře velmi dobré, pestrý výběr jídel a množství dostatečné.

Služby hotelu
Úroveň služeb na vysoké úrovni, večerní programy velmi kvalitní a zábavné, wi-fi zdarma na recepci a u bazénu,hotelová ochranka pracovala vzorně a ochotně!

Pláž
Pláž čistá, denně dotěrní prodejci.

Pavel, 16.01.2018, Datum pobytu: 2.1. - 13.1.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 8,2 Fantastická dovolená s krasným počasim v lednu =)

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Fantastická dovolená s krasným počasim v lednu =) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovaní dobré i přes to, že hotel už je starší.

Pláž
Krásná pláž, čistá a šnorchlovat se dalo hned kousek od pláže =)

Anonym, 16.01.2018, Datum pobytu: 6.1. - 13.1.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: The Grand Hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená skvělá. Jídlo nejlepší v Egyptě. Řekl bych, že i nejširší all inclusive. Jediná nevýhoda je, že hotel leží na samotě. Toho...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená skvělá. Jídlo nejlepší v Egyptě. Řekl bych, že i nejširší all inclusive. Jediná nevýhoda je, že hotel leží na samotě. Toho zneužívají prodejci místních obchůdků. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Standardní, obvyklé na Egypt. úklid a doplňování minibaru denní, na dobré úrovni.

Strava
To nejlepší co jsme v Egyptě zažili. Jezdíme každý rok minimálně jednou. Velký výběr masa a ryb (krůtí, jehněčí, hovězí, králičí, kuřecí) . Dokonce i bramborová kaše. Opravdu si vybere každý. Výborné salámy a zákusky. Z ovoce chyběl jen červený meloun. Výběr ale i tak velký. Také velký výběr míchaných nápojů v ceně.

Služby hotelu
Nadstandardní nabídka sportovních aktivit zdarma. Obsluha opravdu všude a poměrně rychle. Jestli dáte, nebo nedáte bakšiš je úplně jedno, obsluhují pořád stejně. Dokonce se nevyplatí ani bakšiš při výběru pokoje. Ten máte daný. Pokud by Vám nevyhovoval, rádi Vám vymění.

Pláž
Pláž jsme v tomto období moc nevyužívali. Radši vyhřívané bazény, které byly vždy čisté. Lehátka a osušky také všude i přes den k dispozici.

Petr R., 16.01.2018, Datum pobytu: 6.1. - 13.1.2018
Oblast: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Magic Life Kalawy Imperial

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 V Egyptě jsme byli před 10-lety,tak hodnocení je jednoduché -vše se velice změnilo k lepšímu/pořádek,služby,ochota i bez bakšiše-který...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
V Egyptě jsme byli před 10-lety,tak hodnocení je jednoduché -vše se velice změnilo k lepšímu/pořádek,služby,ochota i bez bakšiše-který rádi dáte,slušnost,vstřícnost.Děkujeme společnosti Invia,zároveň také naší koordinátorce za skvělou spolupráci .Rozhodně příští rok znovu ! Ještě jednou dík Josef a Jiřina Dvořákovi Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bungalovy naprosto vyhovující bez nejmenších problémů,pokojová služba perfektní!!!!!!

Strava
Výborné-ani hygienická kontrola by nemohla napsat špatný zápis,pouze pochvalu.

Služby hotelu
Areál Coral Beach naprosto nepředstavitelně stále čistý,úroveň všech animátorů naprosto perfektní-úžasné využití volného času.

Pláž
Prostě úžasné-čisto,voda čistá,rybky všech barev,korálové útesy-co víc si přát.O plážovém baru jen to nejlepší-ochota personálu,čistota,výborný sortiment.

Josef Dvořák, 16.01.2018, Datum pobytu: 30.12.2017 - 13.1.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Coral Beach (ex. Rotana)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Dovolenou jsme si moc užili , bylo zde krásně , přijemný personál a rádi se vrátime.

  • 8 Ubytování
  • 4 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si moc užili , bylo zde krásně , přijemný personál a rádi se vrátime. Zobrazit celou recenzi

Jarmila Zubová, 16.01.2018, Datum pobytu: 6.1. - 13.1.2018
Oblast: Itálie Itálie, Val di Fiemme/Obereggen, Hotel: Aparthotel Des Alpes

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,6 Výborná dovolená na již dříve ozkoušeném místě.

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Výborná dovolená na již dříve ozkoušeném místě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Příjemné, prostorný pokoj, poskytnuta dětská postýlka. Čisto.

Strava
Pouze snídaně. Jednodušší, většinou se opakovalo to stejné, ale člověk si vždy něco vybral.

Pláž
Pláž krásná, čistá. S ohledem na končící sezónu byla lehátka poloprázdná, což bylo výborné pro pobyt s malým dítětem.

Kateřina G., 16.01.2018, Datum pobytu: 15.9. - 26.9.2017
Oblast: Řecko Řecko, Santorini, Hotel: Perissa Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 S výběrem dovolené jsme byli spokojeni a doufáme že se na toto kouzelné místo ještě podíváme.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
S výběrem dovolené jsme byli spokojeni a doufáme že se na toto kouzelné místo ještě podíváme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jednoduše zařízené v africkém stylu,každý den čistě uklizené.Člověk musí počítat s tím že jede do opravdové afriky a je to 4* hotel.Za nás spokojenost.

Strava
Co se týče stravy,každý den velký výběr.Jak na snídani,obědy tak i večeřě.Ryby,kuřecí maso,hovězí maso, dary moře,velký výběr ovoce,zeleniny a také dezertů.

Služby hotelu
Na hotelu byly Italští animátoři kteří každý den pro děti ale i dospělé měli připravený program.Bylo to sice v italštině ale pro nás Čechy to překládali do angličtiny.Super.Prožili jsme si zde také příchod Nového roku 2018 a na silvestra měli také nachystaný program.

Pláž
Pláž byla každý den čistá,jen pár řas když byl odliv.

Pavlína K., 16.01.2018, Datum pobytu: 28.12.2017 - 10.1.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Kiwengwa, Hotel: VOI Kiwengwa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622