Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 8.8 Krasna dovolena

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krasna dovolena Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani komfortni

Strava
Vzdy se da vybrat neco dobreho na zub

Služby hotelu
Bez problemu

Pláž
Pisecna,teple more

Petra F., 12.05.2022, Datum pobytu: 30.4. - 9.5.2022
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ajman, Hotel: Bahi Ajman Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6.2 Tento Hotel ma ničím neprekvapil ale ani ničím nesklamal. Všetky negatíva ktoré sú boli zmazané peknou možnosťou na Šnorchlovanie. Ten...

  • 6 Ubytování
  • 4 Strava
  • 10 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Tento Hotel ma ničím neprekvapil ale ani ničím nesklamal. Všetky negatíva ktoré sú boli zmazané peknou možnosťou na Šnorchlovanie. Ten kto chodí často do Egypta tak je to taká klasika ako všade. Ale odporúčil by som to rodinám z deťmi sú tam pekné bazény a možnošť na tobogán + more. Delegát na prví pohlad troška namyslený ale tý čo boli snami na výletoch boli max perfektný Palec hore (RADWAN a BOB) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba alebo Izby podla mňa dosť veľké a priestranné , zatiaľ najväčšia izba v akej som v Egypte bol. Chýbala na izbe možnosť si dáť kávu.

Strava
Troška menši výber ale nehladoval som. Chuťovo to bolo dobré.

Služby hotelu
Na obsluhu sa prví krát nemôžem stažovať bola ochotná aj čo sa týka na pláži aj čo sa týka večer pri drinku + čistota izby aspoň u mňa bez problémov. Samozrejme vždy treba nechať sprepitné.

Pláž
Pláž uĺne v pohode jedna strana je piesočná druha troška kamenistá kto chce ísť šnorchlovať tak odporúčam.

Juraj Turanský, 12.05.2022, Datum pobytu: 5.5. - 12.5.2022
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Grand Waterworld Makadi

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7.8 Měli jsme ubytováni bez stravy, prostě postel, sprcha, stoly, lednice, varná konvice, takový ty základní věci, stačí to když plánujete...

  • 7.5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Měli jsme ubytováni bez stravy, prostě postel, sprcha, stoly, lednice, varná konvice, takový ty základní věci, stačí to když plánujete třeba jen odpočívat v tom hotelu a jinak tam moc nebýt. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Docela útulná malá místnost, řadil bych to spíše k levnějším ubytováním, něco za co ti nestojí dát moc peněz, ale účel to splní, postele pohodlný, bylo tam čisto, nesmrdělo to tam, vadilo mi tam asi jen jen pár detailů, a to, že toaletní papír se tam nesplachuje, ale dává do koše, což mi přijde dost nehygienické, ještě bych vytknul, že se tam spí prostě jen pod dekou, ale to je v jejich zemi normální, že nemají peřiny, jako u nás v ČR, jen v tom bylo v noci lehce chladno, ale nic hroznýho a ještě by mohli přidat aspoň mikrovlnku, aby jeden nemusel ohřívat jídlo v hrnci na plotynce.

Strava
Neměli jsme stravu v ceně, takže jsme jedli v restauracích, nemohu posoudit.

Služby hotelu
Na hotelu k nám byli všichni hrozně milí, občas nám vynesli odpad, ale nějak moc jsme tam nebyli, akorát mě zarazilo, když nás evidovali do hotelu, tak jsme měli platit turistickou taxu, bylo by fajn, kdyby tyhle poplatky byly rovnou v ceně zájezdu.

Pláž
Pláže v okolí Maria Lambis jsou většinou čisté, uklizené a útulné, v jiných částech Kréty jsme viděli i špinavé, ale je tam všechno dostupné, autobusy jezdí dost často a nejsou tak drahé, takže se dá snadno najít čistá pláž, není problém, v moři se dalo koupat i když ještě nebyla sezóna a průměrná denní teplota se pohybovala kolem dvaceti stupňů, voda sice nebyla úplně teplá, ale nebyla ani studená, prostě akorát. Jen pozor na lehátka, někde po vás budou chtít abyste jim za využití lehátek zaplatili, ale prve vás upozorní, že je to placený a pak je na vás jestli se rozhodnete tam zůstat a nebo ne, dá se tam ležet třeba i v písku, nebo někde na kamenech, takže není třeba utrácet za lehátka, myslím rezervace lehátka byla za 8€ na den nebo tak nějak, to si nejsem ale úplně jistý. Každopádně doporučuji využít dovolenou začátkem května, protože se tam nemačkáte v davech.

Jiří, 12.05.2022, Datum pobytu: 1.5. - 8.5.2022
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Maria Lambis

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6.4 Příplatek (teď nevím přesně) tuším, že něco kolem 3000kč za výhled na moře??????! Co to má ze strany cestovky znamenat? Po příjezdu jsem...

  • 5.5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Příplatek (teď nevím přesně) tuším, že něco kolem 3000kč za výhled na moře??????! Co to má ze strany cestovky znamenat? Po příjezdu jsem zjistil, že všechny hotely mají výhled na moře. Nejradši bych zažádal o návrat dané částky. V tomhle cestovka opravdu zklamala a ukázala jak se s lidí, např: páru kteří letí na svou první dovolenou a chtějí si to udělat pěkný, romantický, atd…Naše naivita nás stála poměrně dost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj špinavý, zrcadlo ve kterém jste se ani neviděli. Koupelna špinavá o lednici ani nemluvím. Za bakšiš 10€ jsme dostali pokoj nový. Zrcadlo čisté ale jinak vše jako předešlý pokoj. Uklízeč aby uklidil pokoj podle našich představ, museli jsme opět “s chutí darovat” 10€ bakšiš aby bylo uklizeno aspoň, tak aby jsme se cítili dobře a nemuseli každý den vyhazovat jeden pár ponožek. Do konce pobytu bez problémů.

Strava
Jídlo super, sem tam nedodělaný kuřecí ale jinak je strava v Egyptě na stejné brdo. Takže za mě bez problémů. ????

Služby hotelu
Wifi by byla lepší kdyby tam ani nebyla. Tolik ztraceného času neustálým připojováním. Ve finále jste se ani nepřipojili. Ještě se mi nestalo abych neodeslal ani fotky domů.

Pláž
Super! Klid!

Filip K., 12.05.2022, Datum pobytu: 21.4. - 29.4.2022
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Bliss Nada Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4.4 Vzhledem k ceně zájezdu a k tomu, že se jednalo o vyhlášený Grandhotel Permon, jsem očekával mnohem více. Cena zájezdu absolutně...

  • 4 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Vzhledem k ceně zájezdu a k tomu, že se jednalo o vyhlášený Grandhotel Permon, jsem očekával mnohem více. Cena zájezdu absolutně neodpovídala zejména kvalitě prostředí a poskytovaných služeb v hotelu. Celkový dojem ze zájezdu byl tedy špatný, kdy cena odpovídající týdennímu pobytu v zahraničí u moře zcela neodpovídala očekávání na dvoudenní wellness pobyt. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
K ubytování uvádím následující výhrady:

1) hlučný personál (uklízečky) v brzkých ranních hodinách, kdy v 7 hodin ráno bouchaly na chodbě s vysavačem, vozíkem a nad míru hlasitě řešily své interní pracovní či soukromé záležitosti,

2) na pokoji chyběly malé polštáře,

3) na pokoji chybělo běžné vybavení, které je standardem ve všech hotelech a typech pokojů, a to rychlovarná konvice, káva, čaj, otvírák na víno či jiné lahve.

Strava
Pokud jde o stravu, tak pod pojmem "all inclusive" si v Grandhotelu Permon představují "plnou penzi". Podle informací na stránkách společnosti Invia a podle zaužívaných výkladů tohoto pojmu pod pojmem all inclusive spadá i neomezená konzumace místních nealkoholických a alkoholických nápojů ve vymezených časech a prostorech. Z pohledu Grandhotelu Permon se tímto rozumí pouze jedno malé pivo ke každému z jídel, případně jedno nealkoholické pivo či víno.

Služby hotelu
K nedostatku ze strany služeb poskytovaných hotelem bych uvedl zejména ty, které se týkaly poskytnutí wellness služeb:

1) ve wellnessu mnoho návštěvníků nedodržovala saunovou kulturu (ticho při saunování, podložení celého těla a chodidel ručníkem při saunování apod.), chyběla efektivní kontrola či poučení návštěvníků, jak se mají při saunování chovat,

2) špatná organizace saunových rituálů, kdy toto řídili spíše návštěvníci sami než saunér,

3) turecká sauna nesplňovala svůj účel, kdy zde nebyl dostatek páry (zřejmě zanedbaný servis),

4) v turecké sauně byly vypadané obkladačky, neopravené,

5) venkovní jacuzzi - mnoho nefunkčních trysek a masážních vývodů (zřejmě také vzhledem k zanedbanému servisu),

6) v parních saunách, které se nacházely v interiéru, byla pára vypouštěna přímo na nohy, takže místo 6 lidí v ní mohli sedět maximálně 4 lidé, jinak hrozilo popálení párou,

7) hlavice na sprchách byly zničené a rovněž neopravené,

8) přívod vody v parní sauně byl opatřen starým kohoutkem, který se nehodil do čtyřhvězdičkového hotelu,

9) nefunkční Kneippův chodník,

10) v infrasauně fungovalo pouze několik míst (ne všechna), nefungovala stěna s tekoucí vodou (bylo by vhodné aspoň překrýt umělými květinami apod.),

11) v sauně Vydrí Brloh chyběly věšáky na utěrky a župany,

12) v pánských sprchách tekla buď pouze horká nebo studená voda, nic mezi tím.

Pláž
Pláž zde nebyla.

Štefan Rehák, 12.05.2022, Datum pobytu: 22.4. - 24.4.2022
Oblast: Slovensko Slovensko, Vysoké Tatry, Hotel: Grandhotel Permon

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8.8 S dovolenou jsme byli spokojeni,nicméně jsme nebyli ubytováni v hotelu který jsme chtěli. Tento omyl jsme bohužel zjistili až při...

  • 8.5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsme byli spokojeni,nicméně jsme nebyli ubytováni v hotelu který jsme chtěli.

Tento omyl jsme bohužel zjistili až při obdržení voucheru.

Je to však naše chyba,že jsme si pořádně nezkontrolovali smlouvu při podpisu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl prostorný ,čistý v pořádku,ale interiér pokoje ale i celého hotelu má už něco za sebou.

Hotel neodpovídá standartu 5 hvězdičkového hotelu.

Strava
Strava byla dobrá.

Služby hotelu
Služby byli dobré i když někdy jsme museli honit pokojského aby nám uklidil.

Pláž
Pláž byla pěkná,ale přístup do vody není moc pěkný.Asi 200 m se musí jít po skále kde je vo da do půl lýtek a až po tom sedá

plavat. Samozřejmě přístup z mola je hned do hluboké vody.

Využívali jsme hodně bazénů,které jsou pěkné.

Jaroslav Kuttelwascher, 12.05.2022, Datum pobytu: 1.5. - 8.5.2022
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Stella Makadi Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Do hotelu létám 2x ročně, starý hotel staré vybavení, ale jsem spokojena

Strava
Každý si muže vybrat co má rád

Služby hotelu
Vždy je postaráno

Pláž
Písčitá s pozvolným vstupem do moře

Miroslava Zbranková, 12.05.2022, Datum pobytu: 1.5. - 9.5.2022
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Le Pacha Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 3.8 Na hotelu jsme byli potreti. Nejhorsi dovolena. All inclusive a platili jsme piti na pokojich, zmrzliny u bazenu. Pak se nam snazili...

  • 5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 3 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Na hotelu jsme byli potreti. Nejhorsi dovolena. All inclusive a platili jsme piti na pokojich, zmrzliny u bazenu. Pak se nam snazili nafakturovat 1000 dr za masaz, na ktere jsme vubec nebyli. 1000 dr je ca 6000kc ?! Neochota tuto zalezitost resit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje ciste, vse fungovalo.

Strava
Maly vyber, hodne lidi, covidiva nařízení.

Služby hotelu
Covidova nařízení.

Pláž
Spinava, zapáchala rybinou.

Josef Truhlář, 12.05.2022, Datum pobytu: 3.5. - 9.5.2022
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: DoubleTree by Hilton & Spa Marjan Island

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8.6 Hotel krásný, prostředí plné zeleně, upravené čisté. Nádherná jídelna kde se jedlo uprosřed botanické zahrady. Personál milý ochotný...

  • 10 Ubytování
  • 3 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel krásný, prostředí plné zeleně, upravené čisté. Nádherná jídelna kde se jedlo uprosřed botanické zahrady. Personál milý ochotný nečekal na spropitné. Mezi pokoji opět nádherně upravená zahrada. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté hezky a prakticky vybavené pokoje

Strava
To už bylo horší odpoledne i večer jednotvárné, kuře, ryba obden hovězí brambory rýže. Zeleniny plno ovoce slabší

Služby hotelu
V baru u bazénu a na pláži pivo studené ráno a rozlévané z lahví odpoledne už se nedalo pít, led každou chvilku došel. A u bazénu v baru doišlo k nekolika úrazům včetně mého manžela. Byly tam kluzké dlaždice vydávala se uvnitř zmzlina a děti i místní Egypřané tam chodili přímo z bazénu a tekla z nich voda. Po těch pádech jim vydrželo vydávat zmzlinu z okna a i ceduli daly, že je kluzká podlaha jeden den a poté vče nanovo.

Pláž
Moc pěkná, čistá korály,rybičky,želvy i mušle byly k vidění

Blanka Vernerová, 12.05.2022, Datum pobytu: 29.4. - 9.5.2022
Oblast: Egypt Egypt, Safaga, Hotel: Shams Safaga Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8.6 Celkový dojem byl velmi dobrý. Byli jsme v Egyptě už po 8x v různých destinacích a tohle patřilo k nejlepším . Hotel není vhodný pro...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem byl velmi dobrý. Byli jsme v Egyptě už po 8x v různých destinacích a tohle patřilo k nejlepším .

Hotel není vhodný pro lidi, kteří chtějí nakupovat, neboť nejbližší větší Shoppingcenter je asi 50 km vzdálený.

Jinak v hotelu jsou malé obchůdky, kde se dají nakoupit nutné věci . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je velmi rozlehlý a člověk se celkem dost nachodí. To ale není na škodu, protože trošku pohybu určitě neuškodí..

Klasický pokoj, který jsme měli zaplacený byl v dost nevhodné zóně Na recepci nám hned jako i každému jinému nabídli za příplatek 10 USD/den poměrně větší pokoj na velmi dobrém místě. Ten jsme vzali a bylo to opravdu dobré.

Strava
Strava- typický Egypt. Na místní poměry se snažili udělat pestrý výběr , ale kdo chce mít gurmánskou stravu, tak musí do Italie, Francie , anebo někam jinam.

V každém případě se to dalo 10 dní bez problémů vydržet.

Služby hotelu
Služby byly velmi dobré. Personál je dobře sehraný a obsluha fungovala velmi dobře.

Samozřejmě platí i tady, že kdo maže BAKŠIŠ , tak všechno jde ještě rychleji.

Ale i bez toho byli číšníci velmi zdvořilí a nevynucovali si ten BAKŠIŠ za každou cenu.

Vysoce si cením, že se nikde nečekalo a nebyly žádné bitvy o místa a o stoly, i když byl hotel úplně plný.

Pláž
Pláž ...jako skoro všude v Egyptě...do vody min. 200 m po můstku a bylo dost větrno, takže koupání v moři bylo omezené.

Hotel má ale asi 17 bazénů, které byly velmi čisté a každý normální člověk si našel někde svoje místečko.

Ing. Radomir B., 12.05.2022, Datum pobytu: 29.4. - 9.5.2022
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Albatros Sea World

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)