Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 7,4 Krásná příroda. Vzhledem ke golfovému hřišti na Vás prostředí dýchá luxusem. Docela mínus bylo, že wellnes centrum a restaurace byli v...

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krásná příroda. Vzhledem ke golfovému hřišti na Vás prostředí dýchá luxusem.

Docela mínus bylo, že wellnes centrum a restaurace byli v jiné budově, než jsme byli ubytovaní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Postel nebyla pevná, ale podložena polenem. Přetopené pokoje bez korekce tepla, ale aspoň se dalo vyvětrat.

Strava
Menu docela drahé a malé porce.

Služby hotelu
Chyběl nám tam bazén.

Lenka Klásková, 17.02.2020, Datum pobytu: 7.2. - 9.2.2020
Oblast: Česká republika Česká republika, Severní Morava, Hotel: Green Inn Hotel Ostravice

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Splněná očekávání, za ty peníze velká spokojenost

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Splněná očekávání, za ty peníze velká spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel už něco pamatuje, ale v pokojích bylo čistě uklizeno. Na pokoji jsme potřebovali pouze spáchat hygienu, přespat a uložit věci. K tomuto účelu bohatě vyhověl. Vybavený byl dvojlůžkem + jednolůžkem + patrovou postelí, 2 skříně + botník, v koupelně sprchový kout + umyvadlo + záchod + bidet. Byli jsme 4 a všichni jsme se pohodlně vyspali (nahoru na patrovou postel si nikdo netroufl). Jediné co chybělo, byl široký prostorný radiátor pod okny. Namísto toho jeden úzký vysoký, který bylo potřeba stále odvzdušňovat, jinak netopil.

Strava
Polopenze se samoobsluhou, mohli jsme si přidávat, kolik jsme chtěli. Každý si našel něco podle své chuti. Jako bonus bylo k večeři možnost natočit si červené nebo bílé víno

Služby hotelu
Vstup do hotelového bazénu zdarma, místnost na převlékání / uložení věcí v den příjezdu i odjezdu. K tomu bar otevřený celý den, herna pro děti, herna pro dospělé

Sjezdovky
Vše, jak se patří. Jediné mínus spousta lyžařů - u lanovek se často čekalo. 60% poláků, kteří zrovna nebyli zvyklí čekat ve frontě ...

Miroslav Pešek, 17.02.2020, Datum pobytu: 10.2. - 14.2.2020
Oblast: Itálie Itálie, Marilleva/Folgarida, Hotel: Sole Alto

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Dovolená byla pohodová, cena odpovidala kvalitě. Hotel byl čistý, uklid perfektni. Zamestnanci velmi příjemní i se nám snažili v ramci...

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla pohodová, cena odpovidala kvalitě. Hotel byl čistý, uklid perfektni. Zamestnanci velmi příjemní i se nám snažili v ramci možnosti porozumět. Pani recepční s námi mluvila slovensky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování čisté, uklid a výměna ručníků kazdy den.

Strava
Strava odpovídající. Snídaně i večeře vynikající.

Služby hotelu
Služby hotelu výborné, personál příjemný.

Pláž
Byli jsme v zimě. Ale termalni lázně krásné.

Dagmar Budějcká, 17.02.2020, Datum pobytu: 10.2. - 14.2.2020
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel: Amstel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Zanzibar je nádherný ostrov, který jsem celý procestovala s místními průvodci Jerrym a Ámosem, mluví česky, ukáží Vám možné i nemožné a...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Zanzibar je nádherný ostrov, který jsem celý procestovala s místními průvodci Jerrym a Ámosem, mluví česky, ukáží Vám možné i nemožné a hodně se s nimi nasmějete. Během výletu oběd, nápoje a ovoce (krevety, langusty, ryby, kuře, mango, ananas, meloun, papája, banány.....)

Využijte jejich služeb a nevěřte tomu, že kdo si nekoupí výlet od delegátky hned cestou z letiště na hotel, tak žádný nemá.

Hodně Čechů potom litovalo, že už zaplatili zálohu dopředu. Jerry má pestrou nabídku výletů za mnohem nižší ceny. Byla to dovolená mých snů, která předčila mé očekávání, kam se určitě vrátím. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
v africkém duchu, skromné, ale vyhovující, vše čisté, pravidelný úklid a výměna ručníků

Strava
kuchaři milí, personál ochotný a usměvavý, hned Vám nalijí vodu, strava vynikající a pestrá, ryby, mořské plody, různě upravené a skvěle dochucené pokrmy, zeleninové saláty, zákusky a za mě nejlepší ovoce, které jsem kdy jedla, nikde žádné fronty, pohoda

Služby hotelu
zaměstnanci hotelu jsou velmi příjemní, snaží se mluvit česky, osušky za vratnou zálohu 5USD. Každý večer byl nějaký program, přes den se o zábavu postarali animátoři

Pláž
překrásná, snažili se uklízet, chodila jsem plavat brzy ráno, voda perfektní, potom odliv, tak je vhodné vyjet na výlet, nebo s místními Masaji podniknout procházku na políčka, kde místní ženy pěstují řasy, ukáží Vám nádherné hvězdice a poví Vám spoustu zajímavostí, odpoledne příliv a úžasné koupání, kdy voda měla kolem 38 stupňů, neskutečná nádhera.

Na pláži si Vás též najde místní průvodce Jerry, tak neváhejte s ním objevit kus překrásné Afriky, opravdu to stojí za to. Domluvte si s ním též návštěvu školky a školy a nezapomeňte přibalit nějaké sladkosti, pastelky, sešity, budou Vám velice vděčni.

Anonym, 17.02.2020, Datum pobytu: 4.2. - 14.2.2020
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Při odlivu 3 fotografie

Celkem: 9,2 Jedna z nejlepších destinací, kde jsem kdy byl, ve srovnání Jamajka- Negril, USA Miami Beach, Thajsko Kho Samed a pod

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Jedna z nejlepších destinací, kde jsem kdy byl, ve srovnání Jamajka- Negril, USA Miami Beach, Thajsko Kho Samed a pod Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídá 5*, K dispozici klimatizovaná posilovna, 2 bazény pro dospělé, bazén pro děti a dětské brouzdaliště, na pokoji trezor zdarma, lednice, fén na vlasy, u bazenu i na pláži dostatek lehátek, ručníky k bazénu i na pláž zdarma.

Strava
Kvalita stravy v pořádku, ale výběr jídel je celkem malý, neodpovídá hotelu 5* ve srovnání třeba s hotely 5* v Egyptě nebo Tunisku, výběr jídel je spíše jako v hotelu 3*.

Služby hotelu
Celkový dojem z hotelu je více než OK, je příjemné, že personál si nevynucuje spropitné, jako třeba personál hotelů na Jamajce, v Turecku, Egyptě nebo Tunisku. Většina ubytovaných u baru nedávala žádné spropitné a číšníci se pořád usmívali. V hotelu byli nejčastěji ubytováni lidé z Jižní Ameriky - Argentina, Peru, Brazílie, dále lidé z USA, Kanady, téměř žádní z Ruska ani z Evropy.

Pláž
Pláž i vstup do moře čistý, avšak místy v mělké vodě rostla na dně vodní tráva, člověk se bál do trávy stoupnout, aby tam něco živého nebylo, třeba krab nebo hvězdice .

Miroslav Kubáč, 17.02.2020, Datum pobytu: 1.2. - 13.2.2020
Oblast: Mexiko Mexiko, Cancún, Hotel: Dos Playas Beach House

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,3 Doporučuji pro nenáročné klienty. Nám se to líbilo. Cena odpovídala nabízeným službám.

  • 9 Ubytování
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Doporučuji pro nenáročné klienty. Nám se to líbilo. Cena odpovídala nabízeným službám. Zobrazit celou recenzi

Eva D., 17.02.2020, Datum pobytu: 9.2. - 12.2.2020
Oblast: Rakousko Rakousko, Schladming / Dachstein, Hotel: Apartmány Kerschbaumerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Byli jsme celkove velmi spokojeni tak, ze se pristi rok chceme vratit.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Byli jsme celkove velmi spokojeni tak, ze se pristi rok chceme vratit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi dobre ubytovani. Moznost vyuzivat skvely bazen s whirpoolem, voda tepla 31 stupnu. Po lyzovani skvely relax.

Strava
Italske jidlo a vino, naprosto dokonale, mame velmi radi.

Služby hotelu
Celkove sluzby v hotelu, servis personalu byl profesionalni s pritom velmi pratelsky. Hotel ma krasne spolecenske prostory, knihovna s kkavirem, bar s krbem a prijemnym posezenim, nabidka odpoledniho snacku.

Sjezdovky
Sjezdovky i lanovky super. Byli jsme ve stejnem miste uz poctvrte, to hovori za vse.

Daniela Hůlová, 17.02.2020, Datum pobytu: 9.2. - 13.2.2020
Oblast: Itálie Itálie, Trentino, Hotel: Corona Dolomites (Andalo)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Fantastická dovolená na ostrově, který ještě není tak zasažený turismem jako Gran Canaria nebo Tenerife. Nádnerné pláže, milí lidé,...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Fantastická dovolená na ostrově, který ještě není tak zasažený turismem jako Gran Canaria nebo Tenerife. Nádnerné pláže, milí lidé, příjemné počasí.

Pokud chcete klid a opravdu si odpočinout, Tarajalejo je rozkošná rybářská vesnička a určitě splní všechny představy. Rozhodně se vyplatí dát si nějakou “tůru” po okolí, výhledy z kopců jsou fantastické, dá se najít spousta krásných skrytých míst a hlavně nepotkáte mic lidí.

Pokud můžete, pronajměte si auto - ostrov se dá z jihu na sever projet asi za dvě hodinky a můžete tak poznat, co ostrov nabízí. Naprostá pecka je Playa de Cofete (točily se tam třeba Star Wars; a vlastně na celé Fuerteventuře se točilo mnoho snímků) - cestovky tam nabízí výlety. Na jihu určitě stojí za navštívení Costa Calma a Morro Jable (v přístavu se dají pozorovat rejnoci) a několik kilometrů dlouhá pláž Sotavento, s jemným žlutým pískem a nádherným modrým mořem. Díky větru se na pobřeží provozuje mraky vodních sportů, včetně windsurfingu nebo kitingu. Pláže tam jsou nádherné a čisté, v Morro Jable pláž kopíruje dlouhá promenáda. Obě tyto městečka jsou větší než Tarajalejo, více to tam žije a je tam samozřejmě více lidí.

Určitě jeďte i na sever (cestovky nabízí okruh středem a severem ostrova), městečko Pájara má vůbec první kostel na Kanárech a nejroztomilejší kavárničku s nejmilejší slečnou hned vedle (určitě nevynechejte kávu leche leche!). Vesnice Betancuria zase byla vyhlášena nejkrásnější vesnicí celého Španělska, mají tam Michelinskou restauraci a geniální kozí farmu. Z nejsevernějšího města Corralejo si vezměte loď na pustý ostrov a zároveň národní park Isla de Lobos anebo rovnou přeplujte na Lanzarote, je odtamtud jen 12 kilometrů. U Corraleja jsou písečné duny (taky se tam točily filmy), opět nádherné pláže, surfaři, krása.

Pokud můžete, jeďte prostě všude, ostrov není tak velký a je tam spousta k vidění, každý den můžete být prakticky někde jinde. Lidé na Fuerteventuře jsou moc milí, v pohodě, zbytečně se nestresují a všichni mají krásný bílý chrup. :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je naprosto skvělý. Ubytovávají pouze hosty 18+, z toho důvodu jsme si hotel vybrali a udělali dobře. Klid, pohoda, žadné vřískání. Pokoje moderní, z postele je vidět rovnou do vany, velkorysé balkóny, všude čisto. Hotel má dva bazény, jeden vyhřívaný, nebývalo u nich nijak narváno, žádné rušivé elementy nebo hlasitá hudba. Skvělé k lelkování jsou velké pohovky u vyhřívaného bazénu.

Strava
Hotelová strava byla vynikající, velmi rozmanitá a vybere si opravdu každý. Snídaně byla pokaždé stejná, kontinentálního charakteru. V hotelu myslí i na různé dietáře, k mání je i výběr bezlepkového pečiva a jídel. Obědy vynikající, pokaždé něco jiného, čerstvé ryby, mraky zeleniny a ovoce, přehršel omáček (určitě zkuste místní kanárské omáčky, např. mojo rojo), čerstvé krevety, dušená zelenina, cizrna, i nějaké to “smážo”, prostě každý si přijde na své. Večeře je pokaždé nějak tématicky laděná, vždy je přítomna paella a sýrový koutek a veškeré jídlo opět skvělé, k tomu jejich výborná cava (perlivé víno) a máte vystaráno. Jen dezerty nás za srdce mic nevzaly, ale každý má jiné chutě.

Rozhodně zkuste místní kozí sýry (nemají vůbec kozí pachuť jako u nás).

Služby hotelu
Zaměstnanci na recepci velmi milí a nápomocní,pracuje tam i Češka. Všichni usměvaví, číšníci a barmani pozorní.

Pokud se rozhodnete pronajmout si auto (doporučuji), tak buď můžete přes cestovku (paní, co s námi pronájem vyřizovala byla lehce zmatená a anglicky jí moc nešlo) anebo v lobby vždy ráno a k večeru je hypermilý Angličan, který vám pronajme všechno (nebo vám minimálně dobře poradí), takže auta, motorky, kola, cokoliv a je opravdu strašně příjemný. Určitě doporučuji si pronajmout kolo a projet se po promenádě, vesničce a po okolí. Půjčovnu má, opět, ultramilý pán (za pizzerií doleva:)) a kola za 5€ na hodinu nebo 15€ na celý den.

Úplně nahoře má hotel wellness, ze kterého je krásný výhled na moře. My jsme jako pozornost dostali večer hodinu wellness zdarma, což bylo velmi příjemné a určitě bych se nebála si za to i zaplatit.

Pláž
Z hotelu vycházíte prakticky rovnou na pláž. Je čistá, ale je třeba počítat s tím, že je prostě černá a taky místy dost kamenitá. Podél pláže se táhne promenáda. Kousek od hotelu je malý kemp pro obytné vozy. Doporučuji jít z promenády dále na přilehlé kopečky, jsou tam krásně výhledy, skryté pláže a prakticky nikde nikdo. Určitě projděte vesničkou a vyšlápněte na “ten velký kopec nalevo”, je to sice ostřejší stoupání, ale naskytnou se vám dechberoucí výhledy a určitě je fajn pokračovat ve výšlapu dál a dál.

Více méně pořád fouká, ale slunce je ostré a vlastně nikdy není zataženo, takže žádná zima se přes den nekoná.

Jak už jsem zmiňovala výše, tak pláž Sotavento je absolutní povinnost. Směrem na jih je spousta ukrytých pláží a plážiček, kde se můžete schovat.

Ivana M., 17.02.2020, Datum pobytu: 6.2. - 13.2.2020
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Bahia Design Hotel & Spa Wellness

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

5 fotografií

Celkem: 9,2 Úžasná dovolená, velmi krásný resort, strašně milý personál, výborná strava, teplé moře, krásná čistá pláž plná palem. Všem doporučuji -...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Úžasná dovolená, velmi krásný resort, strašně milý personál, výborná strava, teplé moře, krásná čistá pláž plná palem.

Všem doporučuji - zde si opravdu člověk odpočine! Hotel je +18, tak tu není slyšet žádné kňourání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo velmi krásné - pokoj s velkou manželskou postelí, velká koupelna se sprchou, obýváčkem k odpočinku nebo k večerním hrám, balkónek s výhledem na moře nebo do zahrady s vířivkou. Bar byl každý den doplněn. Vždy pečlivě uklizeno a večer odestláno a připraveno k ulehnutí, s romantickou ozdobou a s čokoládovým bonbónkem.

Strava
Strava byla vždy skvěle ochucena a nikdy nic nechybělo. K výběru bylo všechno - ryby, krevety na několik způsobů, langusty, mušle, kuřecí, vepřový, hovězí, kaviár atd., ale i velmi chutné polévky, zákusky a exotické ovoce - marakuja, ananas, sapotilla, melouny aj. Resort nabízí i další chutné 3 à la carte restaurace (Asijská, Oceánská, Italská)

Služby hotelu
Personál byl milý, ochotný a vždy se snažil vyjít vstříc. Nikdo nespěchal a všude byla absolutní pohoda, úsměv, zpěv a i tanec.

Pláž
Krásná pláž bílého písku byla každé ráno vždy uklizena a připravena pro hosty. Lehátek a slunečníků (palem) byl dostatek. Barmani se o naše pohodlí vždy postarali drinkem nebo panákem (teguila, mochito, aperol, whiska, pivo a skvělý džus)

Martin Latín, 17.02.2020, Datum pobytu: 18.1. - 29.1.2020
Oblast: Dominikánská republika Dominikánská republika, Punta Cana, Hotel: Secret Royal Beach Punta Cana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Drinka na baru na pláži 11 fotografií

Celkem: 9 skvělá dovolená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
skvělá dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
hotel čistý, zaměstnanci vstřícní, celková spokojenost

Strava
i když jsem využila pouze snídaně výběr široký, jídlo chutné

Služby hotelu
služby na úrovni a dle očekávání

Pláž
moře čisté

Pavla Göblová, 17.02.2020, Datum pobytu: 7.2. - 14.2.2020
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Citymax Al Barsha at the Mall (ex Citymax Al Barsha)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)