Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 9,6 Úžasná dovolená, překvapivě i na přelomu února a března slunné počasí (kolem 30 stupňů), jen stále foukal chladný vítr.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Úžasná dovolená, překvapivě i na přelomu února a března slunné počasí (kolem 30 stupňů), jen stále foukal chladný vítr. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Klidný resort vhodný pro páry i rodiny s dětmi - bazény s tobogány, v tomto období jeden vyhřívaný.

Obrovský pokoj s nově vybaveným nábytkem, velká pohodlná manželská postel a samostatná postel pro dítě, balkon s výhledem na bazén nebo do pouště.

Strava
Pestrá a velmi chutná strava, velké množství zeleniny a salátů, spousta druhů pečiva, dostatek pití. Každý si něco vybere.

Služby hotelu
Velká ochota, zavazadla přinesou až do pokoje, každodenní úklid s výměnou ručníků, 2x týdně výměna lůžkovin.

Možnost využití posilovny (zdarma) a masáží (za poplatek).

Pláž
Čistá, vstup do moře pro potápění z mola (asi 750m od pevniny).

Anonym, 17.03.2019, Datum pobytu: 27.2. - 6.3.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Royal Tulip Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Supr relax. Jen doporučuji vzít sebou repelent proti komárům.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Supr relax. Jen doporučuji vzít sebou repelent proti komárům. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování čisté, každý den uklid. Spokojennost.

Strava
Hodně se opakovalo kuřecí a ryby, ale i tak nám chutnalo. Výborné salaty, ovoce.

Pláž
Pláž čistá, moře supr, teplé. Určitě je dobré mít boty do vody. Jsou zde úlomky korálů a u kamenů ježovky.

Irena H., 17.03.2019, Datum pobytu: 4.3. - 12.3.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Emeraude Beach Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Dobrá poloha hotelu v blízkosti Vysokých Tater a na samém okraji Slovenského ráje. Ideální jako výchozí bod pro turistiku, zimní sporty,...

  • 8,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dobrá poloha hotelu v blízkosti Vysokých Tater a na samém okraji Slovenského ráje. Ideální jako výchozí bod pro turistiku, zimní sporty, relax v termálních bazénech, výlety po památkách atd. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Náš pokoj byl "nadstandard" s dostatkem prostoru a velkou koupelnou. Zařízení pokoje OK. Uvítali bychom výměnu ručníků alespoň 1x během týdne.

Strava
Stravování (polopenze) probíhalo formou bufetu. Snídaně OK. Očekávali jsme vyšší podíl lokálních specialit na večeři.

Služby hotelu
Velké plus hotelu je místní wellness oddělené od bazénu s dostatkem klidu na relaxaci po náročném dni. Velmi vstřícná obsluha v hotelovém lobby baru :)

Pláž
Ve Slovenském ráji zatím nemají ;) ale v okolí je možnost vybrat z dostatečného počtu koupališť, aquaparků a termálních koupelí.

Svatopluk T., 17.03.2019, Datum pobytu: 4.3. - 10.3.2019
Oblast: Slovensko Slovensko, Slovenský Raj, Hotel: Čingov

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 naprostá spokojenost, splnila naše očekávání

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
naprostá spokojenost, splnila naše očekávání Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování čisté, hezké, pořád uklizeno, opravdu se tam snaží, vodu doplňují

Strava
jídlo v hlavní restauraci výborné, hodně jídel i bez masa, vždy bylo co vybrat, rozhodně jsme nestradali, moc se nám líbila možnost prohlédnout si kuchyň, v italské restauraci jídlo nic moc, tak by na tom měli ještě zapracovat

Služby hotelu
služby výborné, recepce, uklizeci, obsluha v restauraci a na barech, u bazénu a na pláži, všichni milí, animátori půlka fajn, půlka horší

Pláž
pláž je hezká, každý den večer vše složené a uhrabane, není tam moc písku, místa asi přesně pro hotel, vždy jsme místo nasli, ochotná obsluha, nikdo neotravuje, přijdou jednou první dny a můžete využít červenou vlajku, že nechcete být rušeni, molo dlouhé, ale snorchlovani krásné, v zátoce pri odlivu procházky, pri přílivu snorchlovani

Petra H., 17.03.2019, Datum pobytu: 23.2. - 6.3.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Happy Life

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Nejlepší dovolená, z hlediska všeho - ubytování, stravy, služeb, výletů a hlavně přírody!

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Nejlepší dovolená, z hlediska všeho - ubytování, stravy, služeb, výletů a hlavně přírody! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Původně jsme doufali ve výhled na moře, ale dostali jsme pokoj s výhledem do nádherné zahrady a jsme za to velice rádi. Rozhodně bychom to s výhledem na moře neměnili. Asi dvakrát jsme měli na pokoji noční hosty. Pravděpodobně místní ještěrku. V pět ráno byla taková tma, že vážně netušíme co to bylo :) Nemáme tušení, kudy přišla a odešla. Někomu by to možná mohlo vadit, ale nám vadilo pouze to, že jsme ji nevyfotili. Pokud bychom se někdy vrátili, chtěli bychom ten samý pokoj!

Strava
Místní pivo nabízené v hotelu bylo skvělé (soudí milovník Plzeňského piva). Jídlo velmi chutné, hezky servírované, bez chybičky. Líbila se nám rozmanitost servírování- střídání bufetu a set menu na večeře, různé druhy masa (my jedli každý den skvělou rybu :) a zmrzlinu). Vážně jsme si pomlaskávali :)

Drinky se nosili i na pláž - jen někteří barmani míchali perfektně, od jiných byl drink namíchaný trochu ledabyle :(

Služby hotelu
Personál hotelu byl vstřícný a ochotný. Bylo vidět, až na jednoho, že jejich práce je baví :)

Ochota recepčních skvělá z hlediska podávání informací a nadstandartních služeb, např. půjčení jehly a nitě :)

Fantastická byla každovečerní živá hudba, takže jsme ten dlabanec i vytancovali (sami na parketu :) )

Každý den jsme měli perfektně uklizený pokoj, ustláno a denně čisté ručníky, že jsme je ani nestíhali zašpinit! :)

Malé mínus dáváme billiardovému stolu, který byl sice také zdarma, ale použít ho byla výzva - otlučené koule, křivý stůl, vyviklaná tága (ale stejně byl člověk pořád venku :) )

Pláž
Hotelová pláž krásně čistá, moře průzračně tyrkysové! I zde to působilo až rodinným dojmem - nepřeplněno. Oceňujeme možnost zapůjčení velkých osušek na lehátko (zdarma), které si můžete dle potřeby měnit za čisté - velké plus! A také zapůjčení šnorchlovacího vybavení bylo v perfektním stavu a dezinfikované- druhé velké plus :)

Kristina P., 17.03.2019, Datum pobytu: 4.3. - 12.3.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Hotel: Silver Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Dovolená naprosto splnila naše představy. Krásné čisté moře a luxusní hotel se skvělým jídlem.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená naprosto splnila naše představy. Krásné čisté moře a luxusní hotel se skvělým jídlem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotelový komplex je veliký, ale je zde dostatečné množství restaurací, barů, lehátek u bazénů, i slunečníků, takže vše máte vždy po ruce. Pokoje jsou prostorné, vybavení je nové a čisté, každý den je vám pokoj uklizen a ob dva dny doplněn minibar.

Strava
Jídlo v hlavní hotelové restauraci bylo vynikající. Obrovská rozmanitost nabízených jídel jak u snídaní, tak i obědů a večeří. Některá jídla se opakovala (což ale nebylo na škodu, aby člověk stihl vše ochutnat), ale každý den na vás čekají i jídla nová. Díky výborné stravě nabízené v této hlavní hotelové restauraci jsme ani neměli potřebu vyzkoušet večeři v některé z dalších restaurací (steaková, italská a asijská), což je vám po předchozí rezervaci v rámci all inclusive umožněno.

Služby hotelu
Hotelový personál byl velice ochotný a milý, jak při obsluze v restauraci, tak při vyřízení jakékoliv žádosti na recepci.

Pláž
Pláž je krásná s jemným bílo žlutým pískem. Pro hotelové hosty je zde dostatečné množství lehátek a slunečníků. Moře je nádherně čisté a má tyrkysovou barvu. Po celý pobyt byly díky větru v moři vlny, ale plavat se dalo.

Pavla W., 17.03.2019, Datum pobytu: 2.3. - 10.3.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Riu Palace Cabo Verde (Ponta Preta)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Zájezd se nám moc líbil. Kapverdy jsou krásné, exotické ostrovy. Jak obyvatelé, tak příroda odpovídá africkému rázu a tím se liší od...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Zájezd se nám moc líbil. Kapverdy jsou krásné, exotické ostrovy. Jak obyvatelé, tak příroda odpovídá africkému rázu a tím se liší od naších evropských letovisek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bungalov poskytoval dobré zázemí,ale poněkud nám vadil špatný přístup ke skříni,proto jsme ji využívali jen částečné.

Strava
Stravování bylo dokonalé,jak z hlediska množství i kvality, tak z hlediska tamních specialit,zejména moř.ryb a mušlí.

V restauracích byl pořádek a čistota.

Služby hotelu
Služby v hotelu byly profesionální, personál byl ochotný, naším požadavkům vždy vyhověl

Pláž
U hotelu jsme měli nádhernou písčitou pláž na koupání, pokud nebyly veliké vlny. Ostrov Sal má však i pobřeží tvořené skalnatými vyvřelinami, které jsou vhodné pro šnorchlování.

Libuše Oberreiterová, 17.03.2019, Datum pobytu: 5.3. - 12.3.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 příjemný únik ze zimy. Stravování super, moře nádhera, pláž čistá,

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
příjemný únik ze zimy. Stravování super, moře nádhera, pláž čistá, Zobrazit celou recenzi

Ubytování
komfortní ubytování

Strava
velký výběr, každý den ryby

Služby hotelu
bary s velkým výběrem, velmi dobrá káva

Pláž
pláž pár metrů, pohoda

Anonym, 17.03.2019, Datum pobytu: 5.2. - 12.2.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Atlantico Belorizonte

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2 Plaz a more naprosto predci vsechny ostatni nedostatky. Nedostatky hotelu jsme omluvili, protoze hotel neni ten duvod proc jedu na...

  • 3,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Plaz a more naprosto predci vsechny ostatni nedostatky. Nedostatky hotelu jsme omluvili, protoze hotel neni ten duvod proc jedu na dovolenou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prvni pokoj, ktery jsme dostali byl naprosto katastrofalni. Klobasy pod posteli zbyle po predchozich hostech, nesetreno, neprevleceno, neustlano. Zadna klimatizace, zadna lednicka. Sli jsme na recepci, abychom pozadali o jiny pokoj a bez jakychkoliv problemu nam dali jiny, kde uz bylo vse v poradku. Sice starsi vybaveni, ale to nam nevadilo, protoze preci nejedem na dovolenou, abysme byli porad v pokoji.

Strava
Ze zacadku nadseni, ovsem po tydnu opakovani se to omrzi. Kdyz jsme prisli dele na obed, nebyly k dispozici pribory. Automat na barevne napoje na baru opatlany, neutreny. Jeden den tam je oranzova limonada, druhy den zelena, ale presto druhy den vydite v nadobe oranzove pruhy.

Služby hotelu
Pokud mate trpelivost dostanete vse. Meli jsme slabe baterie v trezoru, a po neustalem zadani o nove jsme nakonec druhy den nove dostali. Rekne-li personal, ze neco udela za 5 minut, znamena to alespon 2 hodiny.

Pláž
Naprosto a suverenne bezkonkurencni. Nadherne utesy, plaz cista, minimum mistnich obyvatel. Je videt jak na otevrenem mori jsou obrovske vlny, kdezto v zatoce je naprosty klid.

Lenka Hrodková, 16.03.2019, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Red Sea Taj Mahal Resort (ex. Al Nabila Grand Makadi)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)