Recenze hotelů

Napište svou recenzi

TOP 10 Hotelů

Řecko

Bulharsko

Španělsko

Itálie

Chorvatsko

Kanárské ostrovy

Egypt

Turecko

Kypr

Spojené arabské emiráty

Francie

Rakousko

Česká republika

Thajsko

Tunisko

Srí Lanka

Dominikánská republika

Kapverdské ostrovy

Celkem: 5.8 Studia jsou na okraji Tsilivi v příjemné zahradě s olivami a na písečnou pláž je to docela blízko. Ale každodenní podvečerní cesty do...

  • 5 Ubytování
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Studia jsou na okraji Tsilivi v příjemné zahradě s olivami a na písečnou pláž je to docela blízko. Ale každodenní podvečerní cesty do restaurací a obchodů v centru nebyly moc příjemné, v ulicích je dost provoz. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi jednoduše zařízené, méně prostoru a nábytku, takže se nedaly vybalit všechny věci z kufru. Ale k moři jezdíme hlavně kvůli koupání a v pokoji moc času nestrávíme, takže postačující. Úklid v pořádku.

Strava
Bez stravy. Problémem bylo vaření i jednoduchých jídel a čaje a kávy, protože voda není pitná a museli jsme si ji každý den kupovat. Večeře jsme si dávali v restauracích v centru Tsilivi, které se nám moc nelíbilo.

Služby hotelu
Bez služeb

Pláž
Písečná, čistá. V době od 19. do 26. 6. nebyla přelidněná. Set slunečník a 2 lehátka za 10 Eur i u plážových barů.

Helena D., 30.06.2022, Datum pobytu: 19.6. - 26.6.2022
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Studia Athina (Tsilivi)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9.4 Byla to moje prvni dovolena u more. Jela sem pouze s moji 4.letou dcerou. Obe sme si to moc uzily. More krasne cisty,vse kousek. Plaz pod...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byla to moje prvni dovolena u more. Jela sem pouze s moji 4.letou dcerou. Obe sme si to moc uzily. More krasne cisty,vse kousek. Plaz pod hotelem.alw chodily sme spis dal a nebo i do vedlejesi turanje. Stridaly sme to. Je to pro lidi,co chteji klid a ne rusne mesto. Mala se vyblbla. Je tam hriste a v turanji tez a v biograde taky. Doporucuju vylet lodi na kornati a nocni zadar. Ten sem si uplne zamilovala.jedina nevyhoda je,ze tam neni stin a je potreba mit sebou slunecnik. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Zadnej luxus. Ale hvezdicky odpovidaji. Dulezity je,ze je tam opravdu cisto a rucniky meni podle vasi potreby. Clovek tam chodi stejne jen spat,tak luxus neni potreba. Prijemny ochotny personal. Jen recepcni to mela trochu na haku,porad se jen vykecavala a lidi museli cekat. Jinak silnice podel plazo je super na kolo a brusle. Moznost i pujcit si elektro kolobezky,kola,lod...

Strava
Varili moc dobre. Jen ty snidane by chtelo mit pestrejsi.Kazdy den stejna nabidka.

Služby hotelu
Nemuzu si stezovat. Meli sme skvelyho delegata martina h. Vic takovych lidi. Ocenuju,ze pri odjezdi a opusteni pokoje se muzou dat kufry do mistnosti. Zaroven se muze jit clovek vysprchovat ve vedlejsi hale,aby nemusel jet solenej???? i je mozny se trajdat po hotelu,nabit si mobil,byt na wifi. Jinak wifi je hodne slaba. Silna je jen na chodbe a v prizemi u recepce.

Pláž
Plaze super. Byly sme na nekolika ruznych. Pokazdy jinde. Voda hodne cista,pruhledna. Libilo se nam i v turanji na plazi,kde jsou i zachudky a obchudek( levnejsi nez ve filipovi). Plaze ciste.nemusela sem se bat tam nechat svoje veci a odejit na hotel a pak se treba za 3-5h vratit. Vzdy to tam bylo. Skoro vsechny plaze vhodne i pro deti male. Ze nenu hloubka. A pak v zatacce po schodech dolu,je ve bode jen jemny pisek,takze pro deti uplne super. A taky je ve vode vodni fotbal.

Veronika Lacinová, 30.06.2022, Datum pobytu: 17.6. - 26.6.2022
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel: Alba

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

39 fotografií

Celkem: 6.6 Celkově cena odpovídala kvalitě. Ve výsledku ale byly spokojené hlavně děti a celkový dojem byl pozitivní.

  • 6 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkově cena odpovídala kvalitě. Ve výsledku ale byly spokojené hlavně děti a celkový dojem byl pozitivní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotelová lobby a recepce jsou velmi pěkné, moc pěkné josu venkovní prostory, bazény, pláž i moře. Hotel je čistý. Na začátku zájezdu jsem neměla úplně dobrý pocit, poté, co jsem viděla pokoj a hlavně koupelnu. V pokoji byla úplně žlutá, lepkavá minilednička a koupelna určitě neodpovídá 4hvězdičkovému hotelu. Rezavé kouty u vany, ne moc čisté kohoutky a když jsem se pokoušela vyndat fén ze zásuvky, tak zásuvka ze zdi upadla. Co vím od jiných spoloucestujících, tak koupelny byly v příšerném stavu u všech zúčastněných. Chtělo by to rekonstrukci. Také mi vadilo, že mi sklenice v restauraci připadaly nečisté.

Strava
Strava byla ok, vždy se dá z něčeho vybrat, takže o hladu jsme určitě nebyli. Jídlo bylo na můj vkus naprosto nedochucené a bylo celkově průměrné. Džusy byly z koncentrátů nebo nějakých sirupů a u snídaní mi chybělo mnohem více nějakého exotického ovoce. Těstoviny, pizza a rýže s omáčkami byly dobré.

Služby hotelu
Velké plus tohoto hotelu, což zastínilo můj prvotně negativní dojem je personál tohoto hotelu. Nesmírně střícní a přátelští lidé na recepci, v restauraci, přes uklízečky až po animátory. V hotelu se nachází směnárna, je tam i malý obchůdek Mehdi Shop, masáže, nabízí výlety na pirátskou loď, velbloudy, tetování a rozhodně nejlepší animační programy pro děti. Animátoři v tomto hotelu jsou úžasní a dětem se opravdu věnují, mají pro děti i rozsáhlý program přes den a večerní mini disco. Hotel nabízí lehátka, slunečníky a ručníky zdarma.

Pláž
Pláž je čistá, s krásným bílým pískem. Na pláži jsou plavčíci. Moře je čisté spíše dopoledne, odpoledne na břehu plavou kusy plastů.

Petra S., 30.06.2022, Datum pobytu: 8.6. - 14.6.2022
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: PrimaSol El Mehdi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Super jako každý rok

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super jako každý rok Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Až na rozbitou kliku, kterou ochotně a rychle opravili, vše OK

Strava
Jak naběhli 15.6. do kuchyně turečtí kuchaři, kteří jim tam jezdí vařit na sezonu, nemělo to chybu. Všichni byli absolutně spokojení.

Pláž
WiFi tento rok na pláži od Elvíry nebyla, což je velká škoda

Ilona, 30.06.2022, Datum pobytu: 9.6. - 19.6.2022
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Ravda, Hotel: Elvira

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Hezký hotel s milým personálem. S dovolenou jsme byli spokojeni.

  • 9.5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hezký hotel s milým personálem. S dovolenou jsme byli spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Strava
Pozor na led v nápojích, i když tvrdili, že je z balené vody zřejmě tomu tak nebylo. Zeleninu a ovoce se slupkou zřejmě také myjí ve vodě z kohoutku. Jinak jídlo bylo dobré.

Služby hotelu
Denně uklizeno. Není co vytknout. Šikovný kadeřnik, který mi krásně upletl rasty.

Pláž
Pláž denně uklizená, vodu též denně čistili od nepořádku. Bohužel se jedná o velmi mělkou zátoku, takže mírně kalná voda bez vln. Možnost šnorchlování v zadní části zátoky, která je hlubší (krásné ryby, pár menších korálů, mušle, ježci…)

Eva M., 30.06.2022, Datum pobytu: 16.6. - 25.6.2022
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunrise Aqua Joy Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Výběr termínu druhá polovina června byl pro pobyt v tomto hotelu ideální. Hotel se nachází v Pomorie a pro ty co hledají klid je tato...

  • 8 Ubytování
  • 4 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výběr termínu druhá polovina června byl pro pobyt v tomto hotelu ideální. Hotel se nachází v Pomorie a pro ty co hledají klid je tato oblast ideální, ale nedoporučila bych tento výběr lokality někomu, kdo má rád promenády, obchůdky a dovolenkový večerní život...tohle opravdu Pomorie nenabízí. Cesta z letíště Burgas je vzdálené jen 7 km. Pár kroků od hotelu se nachází zastávka autobusu, což je velmi příjemné pro ty co nechtějí čas trávit jen v prostorách hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je velmi hezký, čistý s velmi udržovaným okolím. Oba dva pokoje, které nám byly nabídnuty byly identické a přímo nádherné. Nově zařízené, čisté, prostorné s bytelným balkónem. Koupelna hezká, čistá opravdu to bylo milé překvapení.

Úklid pokoje byl každodenní a co druhý den nám dokonce dávali čisté povlečení.

Strava
Stravu v tomto hotelu bych hodnotila velmi rozpačitě. Určitě bylo jídla dostatek, ale vůbec nám nepřišlo, že by se podřídili tomu, že se v něm nestravují jen Bulhaři. Kopr ten snad chyběl jen v desertech, takže kdo ho nemá rád má smůlu. Snídaně byly pořád dokola a docela nám přišlo, že i špatně organizované. jeden den zapoměli doplnit čaje cukr...druhý den chybělo zase máslo...Když si děti zvyklý pít ledový čaj po třech dnech došel ....Za nás byl hotel ještě neobsazen a vše se dalo řešit, jen nevím jak hotel stíhá v plné sezóně...Od 14.00 - 16.00 pak nabízí hotel svačiny u bazénu, hamburgry, hranolky, sandwiche...jenže vše předpřipraví dají do boxu a tudíž nic nemáte teplé. A jíst studené hranolky, nebo hambáč se studeným koprovým masem není maximum. Ale ještě chci znovu upozornit, že hlady v hotelu člověk určitě nezemře. byly k obědu k dispozici třešně, meloun, broskve.. plno zákusků... velmi dobré byly i saláty a ráno palačinky. Každý si určitě, vždy něco najde co mu bude chutnat a čeho se nají. Jen vše hodnotím s porovnáním s jinou destinací, kde třeba jídlo bylo o něco pestřejší a chutnější, ale zase na úkor ubytování a tady bych se chtěla pozastavit. Ve stravě si každý něco najde, ale ubytování pokud není čisté a hezké a udržované tak tam člověk na výběr bohužel nemá a může vám to zkazit celou dovolenou.

Služby hotelu
Manžel ve dnech pobytu slavil narozeniny a vedení hotelu s velkým překvapením přišlo na pokoj a doneslo mu dort a osobně mu popřáli.....Velmi krásné a nečekané gesto.

Personál milý a pokojské se opravdu snažily.

Hotel ale není dle mého vybavený na špatné počasí. My měli počasí krásné a vše se nám zdálo jen pro nás. U bazénu málo lidí, vnitřní překrásný bazén jsme využívali a byli v něm většinou sami a to i v sauně a na pláži. Byla to paráda.

Ale kdo v hotelu chytne termín, kde mu hodně prší není v podstatě co dělat a okolí v POMORIE mu to neusnadňuje, fakt je to klidné místo.

Pláž
Pláž je v blízkosti hotelu, asi 3 min chůze. Velmi pěkné prostředí s barem lehátky a slunečníky... s ultra all incllusiv jsme je měli zadarmo.

Blanka, 30.06.2022, Datum pobytu: 20.6. - 27.6.2022
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Pomorie, Hotel: Festa Via Pontica

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 2.8 Obrovské sklamanie. Tento hotel sme vybrali po prečítaní recenzií na všetkých portáloch, z ktorých cca 90% bolo pozitívnych. Avšak ako...

  • 2.5 Ubytování
  • 2 Strava
  • 6 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Obrovské sklamanie. Tento hotel sme vybrali po prečítaní recenzií na všetkých portáloch, z ktorých cca 90% bolo pozitívnych. Avšak ako skúsenosť ukázala, práve tých cca 10% veľmi negatívnych recenzií bolo zjavne pravdivých.

Tento hotel a jeho "služby all inclusive" zďaleka nezodpovedajú 4*, a to hovorím po predchádzajúcich skúsenostiach s ubytovaním v 4* a 5* hoteloch na Kréte. Deklarovaný koncept a služby "all inclusive" sú v tomto hoteli doslova výsmech, pričom kvalita poskytnutých služieb a hotela zodpovedá prinajlepšom 3* s polpenziou (pred pár rokmi tento hotel poskytoval len polpenziu, čo bolo zjavne reálnejšie riešenie než súčasný údajný "all inclusive"). Na tomto hoteli neplatia ani tie základné veci, ktoré sme za asi 15 pobytov v hoteloch all inclusive po celej Európe všade zažili ako absolútny štandard.

Ak má niekto čo i len priemerné očakávania na kvalitu ubytovania a služieb, nech určite zvolí iný hotel než tento, inak bude určite sklamaný. Pomer cena vs. kvalita je v tomto hoteli úplne žalostný.

Tento hotel má len 2 pozitíva - 1. pláž a more, a najmä 2. personál hotela. Všetci zamestnanci hotela boli veľmi úctiví, priateľskí a úslužní a snažili sa pomôcť. Spomedzi personálu treba osobitne vyzdvihnúť Veroniku z recepcie (hovorí plynule česky, preto zachráni aj jazykovo nezdatných), a najmä Achilleasa z baru na bazéne a jeho brata Stavrosa pracujúceho v zásobovaní hotela. Títo boli výnimočne skvelí, príjemní a ochotní ľudia, pričom bez nich by bol náš dojem z celého pobytu veľmi zlý; doslova nám zachránili pocit z dovolenky. Je až zarážajúce, aký je nepomer medzi kvalitou a ochotou personálu a kvalitou hotela a jeho služieb. Nebyť toho personálu, nebola by na samotnom hoteli jediná pozitívna vec.

Celkovo 14 dňový pobyt v tomto hoteli hodnotíme ako veľmi veľké sklamanie, kvalita služieb, ubytovania, a najmä údajného "all inclusive" konceptu je doslova zúfalá a zaplatená cena absolútne nezodpovedá "kvalite" hotela a poskytnutých služieb. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Malé izby a ešte menšie kúpeľne spojené s WC. Kúpeľne sú tak malé, že sa do nej 2 ľudia súčasne nezmestia. Izby rovnako veľmi malé, pokiaľ máte viac vecí resp. idete na dlhší pobyt môže sa stať, že si ako my jednoducho nebudete kde mať uložiť veci, keďže skrine resp. odkladacie priestory sú veľmi malé a preto sme po celý čas mali väčšinu vecí v kufroch.

Čo sa týka upratovania, každý deň upratovačky streli dlážku (v izbe, nie už však na balkóne), výmena uterákov cca po 3 dňoch, stalo sa však, že nám uteráky zobrali a nedoniesli nové a 2 dni sme boli bez nich. Inak celé upratovanie už je len o postlaní postele. Za 14 dní pobytu sme zažili jediný krát výmenu posteľnej bielizne, táto inak nebola celý čas menená.

Strava
Strava - minimálny výber jedál a celkovo absolútne nezodpovedajúca konceptu all inclusive. Ani by mi nevadil minimálny výber jedál, keby kvalita toho jedla za niečo stála a jedlo bolo chutné. Prvý týždeň sme tomu ešte dávali šancu, avšak druhý týždeň sme sa už stravovali takmer výlučne mimo hotela, čo samozrejme celú dovolenku značne predražilo.

Raňajky - minimálny výber pečiva, miešané vajcia, "omeleta", asi 2 druhy lacnej salámy/šunky a syra, 1x za pobyt lievance. Inak minimálny výber zeleniny (len paradajky, uhorky a sem tam paprika, všetko veľmi zlej kvality), na pitie len káva z automatu a voda. Celý čas úplne jednotvárne a najmä takmer žiadny výber.

Večera - spravidla max. 2 druhy mäsa (najmä kuracie/bravčové), občas nejaká vyprážaná ryba, z príloh len zemiaky, ryža, dusená zelenina a ďalej tá istá zelenina čo na raňajky. Čo sa týka koláčov - len želé, puding a nejaký krémový koláč, max. 3 druhy.

Obedy - za 14 dní pobytu sme si vzhľadom na skúsenosti s raňajkami a večerami ani raz netrúfli skúsiť obed, nestálo nám to za to, ale podľa opisu iných hostí sme o nič neprišli.

Snack resp. olovrant - toto je najväčší výsmech celého údajného all inclusive stravovania v tomto hoteli. Totiž celé "snacky" pozostávali z kúskov suchej bagety s 1 plátkom syra a šunky bez masla, alebo miestnej napodobeniny "pizze", totálne nechutného kúsku cesta na ktorom bol syr, zohriate v mikrovlnke. Toto bolo jediné, čo ste si mohli dať medzi obedom a večerou, aj to len na vyžiadanie. Doslova neuveriteľné.

Pitie/drinky: "zadarmo" v rámci all inclusive máte len pivo, čapované víno (biele a červené), raki (ktoré pár dní nebolo), ouzo a miestnu "brandy" - všetko "alkohol" tej najnižšej kvality.

Celkovo bolo jedlo častokrát len na povinné zahnatie hladu, avšak určite nie na pôžitok z jedla. Malý výber jedál by nebol problém ak by to jedlo bolo aspoň trošku chutné, čo tu takmer nikdy nebolo.

Dobrá rada na záver - dôsledne si kontrolujte čistotu príborov, tanierov a pohárov, pretože tieto boli častokrát totálne špinavé,

Služby hotelu
Služby hotela sú biedne až žiadne. Ak ste už niekde boli a považovali ste niečo za štandard, tak tu zistíte, že v tomto hoteli ani všade inde bežné veci nie sú dostupné či ponúkané.

Upozornenie - až na recepcii po príchode sme sa dozvedeli, že hotelový bar na pláži nepatrí pod all inclusive! To znamená, že ak ste na pláži a chcete si tam na bare niečo dať, všetko si sami platíte, dokonca aj len čistú vodu! To isté pivo (inak nechutné a takmer bez alkoholu), ktoré si inak môžete doniesť z baru pri bazéne, si musíte na plážovom bare zaplatiť, pričom cena je 4 Eur za tretinkové pivo! Rovnako tak all inclusive platí len do 22:00, po tomto čase si všetky drinky v hoteli platíte sami zo svojho! Tieto veci Invia ani cestovné kancelárie neuvádzajú, treba si dať na to pozor!

Pláž
Pláž bola čistá, uprataná, s dostatkom ležadiel so slnečníkmi, nikdy sa nestalo, že by ste si nenašli miesto kde sa zložiť. Na pláži bol tmavý/čierny piesok s kamienkami, na slnku veľmi páliaci, preto aj na pláži je potrebná obuv. More čisté, priezračné, častokrát vlny a takmer sústavne pomerne silný vietor. Vstup do mora miestami ťažší (kamene resp. kamenné platá na niektorých miestach), preto je potrebné si určite vziať obuv do mora. Inak pláž a more ako také sú určite jedným z minima pozitív tohto hotela. Bar na pláži síce je, ale tak ako bolo uvedené, nepochopiteľne "nepatrí do all inclusive" a tak si všetko v ňom platíte zo svojho. Riešením je prebehnúť cez cestu do hotela na bar pri bazéne, zobrať si drink (jeden z tých málo čo si môžete vybrať) tu bare a následne utekať naspäť na pláž. Robí to tak drvivá väčšina ľudí, aj keď pri zakúpenom all inclusive pobyte je úplne absurdné, že sa takéto veci vôbec musia riešiť.

Ivan B., 30.06.2022, Datum pobytu: 14.6. - 28.6.2022
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Tylissos Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8.4 Hotel ok izbu sme mali super family a keď sme otvorili dvere ocitli sme sa vo väčšom dvojizbovom byte v ba samozrejme všetko nové parkety...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel ok izbu sme mali super family a keď sme otvorili dvere ocitli sme sa vo väčšom dvojizbovom byte v ba samozrejme všetko nové parkety nábytok matrace ešte bolo cítiť hovotu kúpeľňa len mi tam chýbali ešte jedny dvere pri sprche máte súkromie sú tam mliečne stúpacieho sklenené dvere ale zo sprchy musíte vyjsť už oblečený lebo keď otvoríte sprchu ste hneď na očiach spolubývajúcim oproti bolo hneď wc tak isto riešené dvere ako na sprche a medzi týmito dvomi miestnosťami bolo veľké umývadlo so zrkadlom

Ale hotel čistý upratujú izby každý deň aj treba posteľ prezliecť stačí povedať s uterákmi tak isto

Personál ochotný milý láskaví

Ak mal niekto narodky povedali ste a pripravili stôl tortu a aj hudbu s malim trblietkovym ohňostrojom Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Napísala som v celkovo zahrnutí boli sme milo prekvapený z veľkosti izieb dve izby v jednej gauč manželská posteľ a posteľ pre jedného a druha izba dve jednozložkové postele a gauč tv stolíky a balkóny klíma vestibul či vstupná chodba vybavená vyrábanými skrinkami a mini bar s rýchlovarou koncovou šálky čaj káva

Každý deň dopĺňané

Strava
To už je na každého boli sme traja dospeli dve deti

Deti fičali na hranolkach a nugetach samozrejme pizza tá prekvapila aj mna a chuti mi viac ako v taliansku

A veľký vyber jedál ale ako sa hovorí sto ľudí sto chuti a je to o zvyku a kultúre bryndzové halušky tak nehľadajte

Služby hotelu
Super ústretový odpovedali na všetko

Pláž
Tak mne vadili skali v mori a boli aj v plytkej časti more už nie je to čo bývalo už vedieť že odpadky si nachádzajú cestu znova na súš

pláž čistá ale nie až tak ako sme boli zvyknutý minule roky v Turecku v iných mestách

Zato už hotel či cestovná kancelária alebo prostredkovatel nemôže

Zato si môžeme všetci keďže je veľa odpadu

Anonym, 30.06.2022, Datum pobytu: 17.6. - 26.6.2022
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Eftalia Ocean

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

19 fotografií

Celkem: 10 Poměr cena kvalita- úžasný.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Poměr cena kvalita- úžasný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásný prostorný pokoj, každý den uklizený, vše fungovalo jak mělo.

Strava
Strava odpovídala ceně zájezdu, žádný velký luxus, ale byli jsme spokojení. Vyber z více jídel, dezerty atd.

Pláž
Pláž kousek od ubytování byla nádherná, většinu času jsme tam byli úplně sami.

Patricie Drahotová, 30.06.2022, Datum pobytu: 9.6. - 16.6.2022
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Murdeira Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Velká spokojenost!

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velká spokojenost! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje velké a prostorné

Strava
Rozmanitá, všeho dostatek

Pláž
Velká písečná, můžete si vybrat s více pláží. Nejbližší tak 10 min od ubytování.

Karolina Z., 30.06.2022, Datum pobytu: 20.6. - 27.6.2022
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Labranda Bahía Fañabé Villas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)