Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 9,2 Bylo to super.

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Bylo to super. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skvělý hotel, hned ráno na hotel. Žádné převlékání v autobuse jako v Paganele.

Strava
Super jen nebyl ráno bílý jogurt.

Služby hotelu
Vše v pořádku bez problémů.

Sjezdovky
Aprika je nádherná, když je dost sněhu. Bylo to úžasné.

Romana S., 27.03.2017, Datum pobytu: 8.3. - 12.3.2017
Oblast: Itálie Itálie, Aprica, Hotel: Urri (Aprica)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Urri (Aprica), Aprica, Itálie Romana S. 2017-03-27 9.2 1 10 Hotel Urri

Celkem: 9,4 Krasny hotel, vyborna lokalita v centre, bezkarske trasy priamo pri hoteli, dostupnost k ischgl, vyborne sluzbu, wellness

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Krasny hotel, vyborna lokalita v centre, bezkarske trasy priamo pri hoteli, dostupnost k ischgl, vyborne sluzbu, wellness Zobrazit celou recenzi

Sjezdovky
Patri medzi top lyziarske strediska v rakusku

Helena G., 27.03.2017, Datum pobytu: 17.3. - 21.3.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Ischgl / Kappl, Hotel: Fluchthorn

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Fluchthorn, Ischgl / Kappl, Rakousko Helena G. 2017-03-27 9.4 1 10 Hotel Fluchthorn

Celkem: 9 Paradni dovolena

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 7 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Paradni dovolena Zobrazit celou recenzi

Jana G., 27.03.2017, Datum pobytu: 17.3. - 24.3.2017
Oblast: Itálie Itálie, Aprica, Hotel: Cristallo Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Cristallo Club, Aprica, Itálie Jana G. 2017-03-27 9 1 10 Hotel Cristallo Club

Celkem: 6,4 Velmi milý príjemný a ústretový personál, izby boli čisté ale trochu chladné, wellness bol iba na objednávku a za príplatok a raňajky...

  • 6,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Velmi milý príjemný a ústretový personál, izby boli čisté ale trochu chladné, wellness bol iba na objednávku a za príplatok a raňajky boli slabé. Zobrazit celou recenzi

Strava
škoda že nám cestovná kancelária neumožnila mať plnú penziu aj keď hotel túto službu poskytoval, nakoľko sme mali malé deti a bolo by nám to padlo vhod.

Sjezdovky
vyššie položené vleky by si už vyžadovali modernizáciu ale vrámci slabšej sezóny ešte stačili

Dagmara Tabiova, 27.03.2017, Datum pobytu: 17.3. - 24.3.2017
Oblast: Itálie Itálie, Aprica, Hotel: Cristallo Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Cristallo Club, Aprica, Itálie Dagmara Tabiova 2017-03-27 6.4 1 10 CLUB CRISTALLO (APRICA)

Celkem: 10 ubytování perfektní, vhodné pro rodiny s dětmi i seniory, Delegát cestovky má připravené informace v e výborné kvalitě,

  • 10 Ubytování
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
ubytování perfektní, vhodné pro rodiny s dětmi i seniory, Delegát cestovky má připravené informace v e výborné kvalitě, Zobrazit celou recenzi

Strava
bez stravy

Služby hotelu
hotelová služba =výborný přístup k ubytovaným,

Sjezdovky
sjezdovky pro začátečníky i pokročilé, upravené, Bohužel jsme chytily alpské jaro,

Vlastimil Prokš, 27.03.2017, Datum pobytu: 17.3. - 24.3.2017
Oblast: Itálie Itálie, Monte Bondone, Hotel: Hotel Residence Cielo Aperto

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Hotel Residence Cielo Aperto, Monte Bondone, Itálie Vlastimil Prokš 2017-03-27 10 1 10 Residence Cielo Aperto

Celkem: 7,4 Celkový dojem výborný.

  • 6 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Celkový dojem výborný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj čistý, útulný. Na TV nefungovaly české programy, byť byly naladěny. Nahlásily jsme na recepci, ale po dobu našeho pobytu nedošlo k opravě.

Sjezdovky
Skvěle upravené.

Petra V., 27.03.2017, Datum pobytu: 18.3. - 22.3.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Nassfeld, Hotel: Alpenhotel Marcius

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Alpenhotel Marcius, Nassfeld, Rakousko Petra V. 2017-03-27 7.4 1 10 Hotel Marcius v Sonnleitenu - u lanovky

Celkem: 7,4 Cenově výhodná dovolená vč welnes v místě u sjezdoběžeckých a běžeckých tratí.

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Cena
  • 6 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Cenově výhodná dovolená vč welnes v místě u sjezdoběžeckých a běžeckých tratí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Cisto- kvalita odpovídá 3* hotelu.

Strava
Výběr u snídaně dostatečný. Obedy a vecere kvalita standartní za vyšší ceny

Služby hotelu
Obsluha ochotná- vybavení poněkud retro

Sjezdovky
Sjezdovky celkem dobře upravené . Lanovky a vleky trochu starší .Ceny neodpovídají množství sjezdovek . Nejsou polodenni lístky a není umožněno jezdit rodičům s malymi dětmi na střídačku na 1 skipas

Roman Szewczyk, 27.03.2017, Datum pobytu: 20.3. - 24.3.2017
Oblast: Slovensko Slovensko, Štrbské pleso, Hotel: Fis

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Fis, Štrbské pleso, Slovensko Roman Szewczyk 2017-03-27 7.4 1 10 Hotel Fis

Celkem: 6,8 Dobré

  • 5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Dobré Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V apartmánovém domě Stela Alpina jsme byli cca před 8 lety, celkový dojem dobrý, jen se do něj tedy dramaticky neinvestuje a existuje se z podstaty. Co mě nejvíc vadilo je naprosto 300 let starý neregulovatelný systém vytápění, kombinace podivně nastavených centrálních teplot a časového spínače, takže nečekejte, že si usušíte oblečení, když budete náhodou mokří, neb to topí v čase kdy tam nejste a tak max. hodinu, což na lyžařské oblečení nestačí. Dobré je ale parkování a dostupnost. Personál je ochotný až je to mnohdy úsměvné, protože když jsem jim řekl, že je nám zima a že netopí radiátory, přestože v nich hučí tak, že nelze spát, tak mi paní přinesla ještě jednu peřinu. Hmm.

Strava
Bez jídla, takže restaurace

Služby hotelu
Přiměřené apartmánu

Sjezdovky
Sjezdovky skvělé

Jan D., 27.03.2017, Datum pobytu: 17.3. - 24.3.2017
Oblast: Itálie Itálie, Aprica, Hotel: Rezidence Stella Alpina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Rezidence Stella Alpina, Aprica, Itálie Jan D. 2017-03-27 6.8 1 10 Residence Stella Alpina

Celkem: 10 Omán je nádherná krajina i keď to na prvý pohľad tak nevypadá. Skôr je vnímaný ako púštna krajina. My sme boli v čase, keď vegetácia bola...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Omán je nádherná krajina i keď to na prvý pohľad tak nevypadá. Skôr je vnímaný ako púštna krajina. My sme boli v čase, keď vegetácia bola v čase oddychu. Keď je dostatok vlahy, v čase monzúnov, je nádherne zelená. Ako naša na prelome jari a leta.

Služby boli skvelé a personál pracoval na 120%. Večne usmiaty a pripravený plniť priania klientov.

Strava pestrá, každý si vie vybrať a skutočne veľmi chutná. Počas jednotlivých dní sa striedali jedlá, raz to bola orientálna kuchyňa, medzinárodná, ázijská... Dostatok rýb, tiež kuracie a hovädzie. Ale naj boli zákusky!

All inckusive bolo skutočne plne pokryté počas dňa. Jedine, čo by mohlo niekomu chýbať bol tvrdý alkohol.

Dovolenka prečíta moje očakávania a môžem vrelo odporučiť Resort Marriot! Zobrazit celou recenzi

Jana Rajcova, 27.03.2017, Datum pobytu: 17.3. - 24.3.2017
Oblast: Omán Omán, Muscat, Hotel: Salalah Marriott Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Salalah Marriott Resort, Muscat, Omán Jana Rajcova 2017-03-27 10 1 10 Salalah Marriott Resort

Celkem: 8,5 Ubytovani je klidne, ale nedoporucuji nekomu, kdo hleda dovolenou bez deti. Jinak vse v poradku.

  • 9 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Ubytovani je klidne, ale nedoporucuji nekomu, kdo hleda dovolenou bez deti. Jinak vse v poradku. Zobrazit celou recenzi

Pláž
Na plaz cca 3 km, ale prijemna prochazka..

Jakub Růžička, 27.03.2017, Datum pobytu: 17.3. - 24.3.2017
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel: Club Maspalomas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Club Maspalomas, Gran Canaria, Kanárské ostrovy Jakub Růžička 2017-03-27 8.5 1 10 Club Maspalomas

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622