Recenze hotelů

Napište svou recenzi

TOP 10 Hotelů

Řecko

Bulharsko

Španělsko

Itálie

Chorvatsko

Kanárské ostrovy

Egypt

Turecko

Kypr

Spojené arabské emiráty

Kapverdské ostrovy

Francie

Rakousko

Česká republika

Thajsko

Tunisko

Srí Lanka

Dominikánská republika

Celkem: 8 Velmi dobry dojem. Vse probehlo v poradku

  • 8 Ubytování
  • 8 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Velmi dobry dojem. Vse probehlo v poradku Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani bylo fajn. Majitele velmi pratelsti and prijemni

Strava
Ubytovanu bez stravy

Služby hotelu
Dobry dojem - meli jsme apartman v pronajmu

Sjezdovky
Molltal ledovec uzasne podminky

Martin Janousek, 18.03.2019, Datum pobytu: 17.2. - 21.2.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Mölltal / Ankogel, Hotel: Mentil

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Nádherný nově zrekonstruovaný hotel, kde vše fungovalo na 100% :) Osobně se nerada vracím na stejná místa, ale v případě hotelu Amounda...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherný nově zrekonstruovaný hotel, kde vše fungovalo na 100% :) Osobně se nerada vracím na stejná místa, ale v případě hotelu Amounda Bay bych v budoucnu rozhodně udělala výjimku. Moc ráda se na toto místo ještě někdy vrátím. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Všude čisto, vše udržované, nádherný bazén :)

Strava
Strava byla naprosto famózní jako celý hotel Amounda Bay. Krásné prostředí, všude čisto. Uklízečky uklízí, leští společně prostory i po 22h večerní. Opravdu hotel na skvělé úrovni. Před jídelnou a u baru i u bazénu k dispozici stojany s dezinfekčním gelem na ruce. Na výběr denně z mnoha typicky řeckých specialit. Večer v jídelně bylo připravováno přímo před hosty na grilu maso (gyros, souvlaki aj.) ráno k snídani opět připravovány čerstvé lívance, palačinky, omelety. Asi 2x za pobyt bylo možné posnídat lososa a šampaňské :) Přes den u bazénu pizza, burgery, ovoce. Večer u baru stroj na popcorn. Tady se dobře nají opravdu každý. Po odchodu z jídelny obsluha hned uklízí ze stolu špinavé nádobí.

Služby hotelu
Nevyužily jsme žádné služby. Doporučujeme spíš po vlastní ose si vše naplánovat než předražené zájezdy od slečny delegátky. Vůbec se nebojte hromadné dopravy. V blízkosti ubytování je autobusová zastávka (lístek je nutné si koupit předem v krámku naproti hotelu) bus vás bez problémů zaveze do centra města Heraklionu (které určitě stojí za návštěvu). Jinak se pohodlně z této zastávky dá dostat za 5 eur (lístek na celý den) až na Knossos. Což opravdu doporučujeme. Jely jsme ráno caa v 9h jel bus a jelo nás autobusem dohromady jen 4 lidi (shodou okolností všichni češi :D) na místě jsme byly mezi prvníma a tak jsme ani nečekaly tu dlouhou frontu, která tam je v odpoledních hodinách. Takže si určitě ráno přivstaňte a vyrazte v busem. Není se čeho bát. Doprava tam fungovala v pořádku. Na žádné zastávce jsme nečekaly více než 15 minut.

Pláž
Pláž je příjemnou procházkou cca 10 minut chůze. Amounda Bay má na pláži lehátka zdarma (jsou to ta oranžová lehátka) Což bylo opravdu super, protože v náš termín v září bylo na pláži velmi málo lidí a lehátek bylo tedy spoustu volných. Což se týkalo i hotelového bazénu. Co se týče vody, tak v této oblasti jsou celoročně velmi velké vlny a vítr. Takže s tím je nutné počítat. Rozhodně není tato pláž vhodná moc k plavání. Vlny vás hned vrací zpět na břeh. Ani nedoporučuji pro malé děti, vlny jsou tam opravdu velké.

Angela, 18.03.2019, Datum pobytu: 31.8. - 7.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Amounda Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

48 fotografií

Celkem: 9,4 Moc jsme si to uzili, hotel u jezera, krasne okoli a vyhledy, uplny klid. Byli jsme velice spokojeni.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Moc jsme si to uzili, hotel u jezera, krasne okoli a vyhledy, uplny klid. Byli jsme velice spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Moc hezky hotel, krasny novy pokoj, zajimave reseny, velka koupelna, balkon s krasnym vyhledem.

Strava
Snidane by mohly byt rozmanitejsi, ale vecere to vse vynahradily. Menu o nekolika chodech, vyborne jidlo vcetne domacich dezertu. Mile byly i odpoledni snacky v cene polopenze.

Služby hotelu
Postarali se nam o zavazadla a zavedli nas na pokoj. Moc hezky bazen vcetne vyrivky a spa. Skibus.

Sjezdovky
Do Andala je to asi 5 km, mile hezke stredisko se spoustou baru a restauraci. Krasne cervene sjezdovky, super lyzovacka.

Šárka S., 18.03.2019, Datum pobytu: 10.3. - 14.3.2019
Oblast: Itálie Itálie, Paganella, Hotel: Alpenroyal Belvedere

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Říkali jsme si, že speciální balíček se skipasy bychom v budoucnu nebrali z důvodu proměnlivého počasí. Kritika na servru u popisu hotelu...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Říkali jsme si, že speciální balíček se skipasy bychom v budoucnu nebrali z důvodu proměnlivého počasí. Kritika na servru u popisu hotelu Badmeister. Vyškrtnout větu. lákadlo, že přímo u hotelu začínají běžkařské dráhy. Nikoliv !!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídá ceně. Prostory v hotelu příjemné a čisté.

Strava
Polopenze dostačující, skvělé a chutné jídlo.

Služby hotelu
Výborné, ochotný personal.

Sjezdovky
Sjezdovky byly upravené kromě sjezdovky z Gletscher. Byl na ni 5 cm vrstva čerstvě napadaného sněhu. Byl nádherný den a rolby vůbec neprojely. Velké zklamání.

Eva K., 18.03.2019, Datum pobytu: 9.3. - 13.3.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Mölltal / Ankogel, Hotel: Alpenhotel Badmeister

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Ubytování i strava byly na výborné úrovni. Na sjezdovku je to sice asi 5 km a v jízdních řádech skibusů jsem měl trochu zmatek, ale hotel...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování i strava byly na výborné úrovni. Na sjezdovku je to sice asi 5 km a v jízdních řádech skibusů jsem měl trochu zmatek, ale hotel je na krásném místě s výhledem na hory i jezero. U první lanovky směrem od Molvena je i velké parkoviště zdarma, ale chce to přijet včas (brzy se zaplní). Počasí se taky vydařilo, takže se nám ani nechtělo domů. :-) Zobrazit celou recenzi

Jiří P., 18.03.2019, Datum pobytu: 17.2. - 20.2.2019
Oblast: Itálie Itálie, Trentino, Hotel: Miralago

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Velmi podařená dovolená, upravené sjezdovky, méně sněhu ale i lidí. Pochopitelné v půlce března.

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velmi podařená dovolená, upravené sjezdovky, méně sněhu ale i lidí. Pochopitelné v půlce března. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování příjemné, čisté, jednoduché. Pokoje na hotelu různých velikostí.

Velmi příjemný personál. Lyžárna a sušárna bot dostačující.

Strava
Strava chutná, ale při snídani malý výběr. Víno k večeři v dobré kvalitě, ochutnávka mísní spaciality výborná.

Služby hotelu
Čistota na hotelu dobrá, naše běžná přání plněna téměř okamžitě a nic nebyl problém.

Pláž
Sjezdovky vzálené asi 800 m

Jiří V., 18.03.2019, Datum pobytu: 10.3. - 14.3.2019
Oblast: Itálie Itálie, Civetta, Hotel: Principe

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,2 Super, je to hotel určený pro rodinu s dětmi i těmi nejmenšími.Po celém objektu i po restauracích a barech se jezdí s kočárkem.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Super, je to hotel určený pro rodinu s dětmi i těmi nejmenšími.Po celém objektu i po restauracích a barech se jezdí s kočárkem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
bez chybičky,apartmán se dvěma ložnicemi kuchyňkou a obývákem a velkým balkonem pro š dospělí a jedno 5leté dítě luxus

Strava
Velký výběr teplé i studené kuchyně a pro děti extra pult nízký kde si sami nabírají (obsahuje hodně dušené zeleniny)

Služby hotelu
Animační program běží celý den,bazén i když je vyhřívaný je studený,ale podle počtu dětí co se koupalo to tak hrozné neni

Pláž
Pláž je čistá každý den se upravuje

Zdeňka F., 18.03.2019, Datum pobytu: 6.3. - 13.3.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Lanzarote, Hotel: Los Zocos Club Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 nemam co vytknout,proste vse super

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
nemam co vytknout,proste vse super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
neni co vytknout, vsem vrele doporucuji

Strava
naprosto senzacni, i vegetarian se skvele naji

Služby hotelu
neni co vytknout

Hana Rychetská, 18.03.2019, Datum pobytu: 4.3. - 8.3.2019
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Západ od Dunaje, Hotel: Répce Gold

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Starý velký hotel, co dobu slávy má již zřejmě za sebou. ve spodních patrech zatuchlina, cítit plíseň. Leží na pěkném místě s výhledem na...

  • 6 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Starý velký hotel, co dobu slávy má již zřejmě za sebou. ve spodních patrech zatuchlina, cítit plíseň. Leží na pěkném místě s výhledem na jezero a sjezdovky. Náš pokoj orientován na východ, takže pěkné probouzení Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na stropě pokoje mapy po zatékání vody. Koupelna - již ošuntělé kachlíky, dveře se nedali úplně otevřít kvůli zarážce. Ovšem její absence by při otevírání zničila radiátor, přičemž její přítomnost zároveň ničila dveře. Jinak ale koupelna prostorná. Pozitiva: trezor na pokoji, termostat, plochá TV (bez českých kanálů - námět: vzhledem k množství Čechů v hotelu by zde pár českých stanic mohlo být; Nám však televize nechyběla)

Strava
Vynikájící. Bohatý bufet. Stále byl doplňován. Vynikající a velmi příjemná obsluha. Z nabízených možností menu polopenze na následující den se vždy dalo vybrat. Obsluha kmitala.

Služby hotelu
Velmi příjemný personál. Jak recepce, tak obsluha.

Sjezdovky
Ideální pro rodiny. Pohodové lyžování. Folgaria cca 20min dostupnost - pravda, v tomto termínu již byly silnice holé a parkoviště téměř prázdná. Sjezdovky v tuto dobu též prázdné. Některé restauranty neumožňovali platbu kartou.

Anonym, 18.03.2019, Datum pobytu: 10.3. - 14.3.2019
Oblast: Itálie Itálie, Folgaria / Lavarone, Hotel: Grand Hotel Astoria (Lavarone)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)