Recenze hotelů

Napište svou recenzi

TOP 10 Hotelů

Řecko

Bulharsko

Španělsko

Itálie

Chorvatsko

Kanárské ostrovy

Egypt

Turecko

Kypr

Spojené arabské emiráty

Francie

Rakousko

Česká republika

Thajsko

Tunisko

Srí Lanka

Dominikánská republika

Kapverdské ostrovy

Celkem: 10 Naprostá spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše v pořádku

Strava
Každý jsi vybere

Služby hotelu
Standardní ,přesto vše v pořádku

Pláž
Pláž ,čistá pozvolná a písčitá

Stanislav Blaha, 19.05.2022, Datum pobytu: 10.5. - 15.5.2022
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Imperial Shams Abu Soma

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 10 Termín od 7.5.-14.5.2022.S pobytem jsme byli velmi spokojeni.Nejvíce jsme uvítali klid na pláži,čistotu hotelu a personál hotelu.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Termín od 7.5.-14.5.2022.S pobytem jsme byli velmi spokojeni.Nejvíce jsme uvítali klid na pláži,čistotu hotelu a personál hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj premium byl dostatečně velký,vybaven dobře.Balkón s výhledem na moře,úklid byl prováděn denně.Minibar doplňován pravidelně.

Strava
Nadstandartní výběr jídel,bohatý sortiment,včetně dietních jídel kdyby někdo potřeboval.Velký výběr zeleniny,salátů,ovoce i zákusků,mléčných výrobků.Vše opravdu velmi chutné.Oceňuji zejména velký výběr sýrů,ryb a různých druhů masa a různé způsoby zpracování.

Služby hotelu
Celková spokojenost,služby fungují,v případě drobné opravy v pokoji personál reagoval velmi rychle a závadu odstranil.Personál velmi milý,vstřícný a ochotný.

Pláž
Pláž ve vzdálenosti cca 150 m od hotelu,přístup po betonovém chodníku.Pláž čistá,udržovaná.Vzhledem k termínu před sezónou byla pláž poloprázdná a klidná.Voda moře čistá.

Jana Talichová, 19.05.2022, Datum pobytu: 7.5. - 14.5.2022
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Royal Garden Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Navštívíli sme hotel 13 x, nakoľko má veľmi dobrú polohu, blízko pri letisku, peknú piesočnatú pláž, bež korálov a ježkov. Má krásne...

  • 6 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Navštívíli sme hotel 13 x, nakoľko má veľmi dobrú polohu, blízko pri letisku, peknú piesočnatú pláž, bež korálov a ježkov. Má krásne záhrady a udržiavanú zeleň, umývané a čisté chodníky a cesty. Cítime sa tam dobre a je to pre nás miesto na oddych. Vždy sa tam radi vraciame. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie je na úrovni dvoj-trojhviezdičkového hotela. Izby sú vybavené stále ošumelým dobovým nábytkom, čo by sa už malo vymeniť. Kúpelne v izbách a sociálne zariadenia na pláži by už potrebovali súrne rekonštrukciu.

Strava
Strava sa po pandémii zlepšila, ale stále je málo ovocia (nebolo za 15 dní . hrozno, melóny).

Služby hotelu
Služby hotela sa oproti minulým rokom po pandémii zhoršili, pravdepodobne výmenou personálu a nedostatočnou kontrolou.

Pláž
Pláž je piesočnatá, čistá s výborným prístupom od hotela. Lehátka sú s pletenými ohradami, ale sú už staré a dosť poškodené.

Obsadenie pláže je podľa nášho odhadu na 70 %.

Jozef Moravčík, 19.05.2022, Datum pobytu: 1.5. - 15.5.2022
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Siva Grand Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Pro rodinu s dětmi 7-11 let asi není možná lepší volba, 3 dny rozhodne minimum, služby, tobogany i kuchyň exlusivni a neopakovatelné,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pro rodinu s dětmi 7-11 let asi není možná lepší volba, 3 dny rozhodne minimum, služby, tobogany i kuchyň exlusivni a neopakovatelné, pouze doporučuji včasné ráni stávani a ranní pobyt v aquaparku , po 11h už se tvoří fronty Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Luxus - maximální komfort se vším všudy

Strava
Rozmanitost a služby neopakovatelné - i z pohledu zkušenosti na všech kontinentech

Služby hotelu
Vysoce kvalitní a příjemné , nenucene

Jiří Hájek, 19.05.2022, Datum pobytu: 11.5. - 16.5.2022
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Dubai, Hotel: Atlantis The Palm

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Krásný hotel, výborné služby,výborné jídlo,super zábava doporučujeme

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásný hotel, výborné služby,výborné jídlo,super zábava doporučujeme Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásný prostorný pokoj,lednička s nápoji,vždy pravidelně doplňována,konvice na kávu a čaj župany v koupelně, prostorný balkón s věšákem na prádlo.

Strava
Ultra all inclusive,po dobu 24h, velice chutná strava,nelze za pobyt ochutnat vše

Služby hotelu
Byli jsme velice spokojeni

Pláž
Hezky udržovaná pláž s pozvolným vstupem do moře,s bary a restauracemi,

Krzysztof Barej, 19.05.2022, Datum pobytu: 8.5. - 15.5.2022
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Kamelya World Fulya

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8.4 V Egyptě jsme byli počtvré, v Marse podruhé. Velká spokojenost, užily jsme si to já i syn. Perfektní hotel, neskutečně milý a ochotný...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
V Egyptě jsme byli počtvré, v Marse podruhé. Velká spokojenost, užily jsme si to já i syn. Perfektní hotel, neskutečně milý a ochotný personál, skvělé služby, prima jídlo a super péče. Moře nejkrásnější a neodradil nás ani odliv, který byl dva dny opravdu velký. Ona ta chůze navíc není škodlivá...při tom dokonalém stravování a luxusních sladkostech se člověk rád projde. Šnorch naprosto parádní viděli jsme nepřeberné množství nádherných rybek (manta, muréna, platýz, perutýn, trnucha, Nemo a Dory) a dokonce plavali xkrát s místní obrovskou želvou karetou obrovskou :) Jiní lidé zahlédli i delfíny. Paráda je i že je tu celý komplex JAZ hotelů, můžete k nim na procházku, do bazénu nebo na jinou část pláže. Jen občerstvení je v tom Vašem hotelu. A za velkou zmínku stojí aquapark, který je pro všechny Jaz hotely společný, je tam jak jídlo a pít tak spousty lehátek. v provozu je vždy 10-12 a 13-17. Byli jsme 2x a prostě bomba, atrakce jak pro mrňata tak pro puberťáky a vyřádí se i dospěláci. Jezdíme k moři hlavně pro šnorchl a moře ale tady jsme neodolali a i já se vyřádila. Opět smekám a pecka! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo moc prima, pokoj superior s výhledem na bazén. Měli jsme to opravdu kousek od recepce a restaurace a díky tomu jsme chytali wifi na pokoji po většinu času dovolené. Úklid fakt parádní, denně krásná zvířátka a dokonce nám chodil uklízeč každý den měnit osušky na pláž, ač jsme je měli dávat na chodbu, byl starostlivý. Na pokoj jsme denně v rámci AI dostávali 2 láhve vody. Postele pohodlné, spalo se nám dobře.

Strava
Stravování bylo moc prima, vždy jsme si vybrali, chodili jsme jen do hlavní restaurace na snídani, oběd i večeři. Musím pochválit personál zde obsluhující, opravdu paráda jak jsou milý a pracovití, velký respekt. Jídlo mě osobně chutnalo, jen bych ocenila např. méně kořeněné přílohy typu rýže, ale je to jejich specialita a týden to každý vydrží. Syn (11let) si vybíral hůř, nemá rád hovězí, ale i tak hlady netrpěl. Já miluji jejich dortíky, takže jsem vždy odcházela plná a spokojená a už teď se mi stýská po těch jejich dokonalých sladkostech :)

Služby hotelu
Perfektní, neměli jsme s ničím a nikým žádný problém. Velmi milý a ochotní a oceňuji i rychlost. Nikde jsme neseděli ani minutu a už se chodili ptát co chceme za drink, jak mohou pomoci atd. Každý den probíhal program v různých částech komplexu, často živá hudba a mnoho show, pro děti disco. Po celý den animátoři, ale toho my nevyužili. Wifi byla zdarma se slabším signálem, nešlo volat, ale na zprávy a sms a běžný prohlížení to stačilo. Nejvíc silný signál byl v recepci. Opravdu není na co si stěžovat, všechno skvělé.

Pláž
Pláž měla pozvolný vstup do vody podél korálu, jemný písek, sem tam kámen, boty do vody jsem nakonec nepoužívala, syn ano. Lehátek vždy dostatek, ochotný beach boy, který je nachystá za nějaký ten bakšiš, velmi milý. Je možnost dojít na šnorchl i na molo, krásná procházka po pláži nebo komplexem hotelů. Pláž je trošku dál pěšky (nám to nevadilo) od baru, ale přímo na ní je malý domeček kde je voda a dva džusy, pro nás ideál. Jediné, co mi vadilo, že tam není wc, tak jsme museli chodit do baru, který je kus od bazénu, ale ve finále jeden rád ocení tu procházku, a že mu slehne po jídle :) Šnorchl báječný a skvělý. Jediné co, tak jsme měli 2dny velký odliv. Poslední den moře hodně zakalené. Korál živý od kraje, tedy i neplavci a nešnorchlující lidé vidí nádherné barevné rybky. Oproti třeba pláži abu dabbab je tu moře "zakalenější" a není tolika barevných korálů. Jinak naprosto parádní a my byli moc spokojeni.

Anonym, 19.05.2022, Datum pobytu: 8.5. - 15.5.2022
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Madinat Coraya Jaz Solaya Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 10 velká spokojenost se všemi službami.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
velká spokojenost se všemi službami. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
čisté, kvalitní

Strava
bohatý výběr

Služby hotelu
profesionální a vstřícné služby veškerého personálu

Pláž
hotel je přímo u písečné pláže, možnost šnorchlování, byli jsme velmi spokojeni

Anna C., 19.05.2022, Datum pobytu: 8.5. - 15.5.2022
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Meraki Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9.8 pěkný hotel, už jsem znal i místo s předešlého pobytu v Zeel am See, doporučuji ,bezvadná dostupnost na turistiku na kole

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
pěkný hotel, už jsem znal i místo s předešlého pobytu v Zeel am See, doporučuji ,bezvadná dostupnost na turistiku na kole Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo ceně a vše v pořádku , personál bezva

Strava
Strava bazvadná , až nadstandartní večere i snídaně , není co vytknout

Služby hotelu
Dojem velmi dobrý ,rád se vrátím a využijí služeb Invia

Jaroslav Blaško, 19.05.2022, Datum pobytu: 12.5. - 15.5.2022
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Zur Post

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Luxusní dovolená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Luxusní dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkné, čisté pokoje, každý den uklizeno a doplněn minibar včetně vody.

Strava
Naprosto skvělé jídlo, vařili opravdu všechno, každý si vybere. Oceňuji, že dokáží uvařit tak skvělé jídlo a tolik variant.

Služby hotelu
Je možné hrát tenis, volejbal, petanque, každé dopoledne je cvičení a aqua aerobic

Pláž
Nejkrásnější šnorchlování, které jsem zažila. Korálový útes přímo před hotelem. Jsou vidět i želvy. Neuvěřitelné množství barev a druhů ryb i korálů. Čistá krásná pláž, denně uklizená, shrabaný písek.

Kamila P., 19.05.2022, Datum pobytu: 22.4. - 28.4.2022
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Albatros Palace (ex. The Palace Port Ghalib)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3.4 Jedným slovom katastrofálna

  • 1 Ubytování
  • 10 Strava
  • 4 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Jedným slovom katastrofálna Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Chaby priemer

Strava
Výborná

Služby hotelu
Katastrofa

Pláž
Realita iná oproti popisu CK

Vladimír Paksi, 19.05.2022, Datum pobytu: 6.5. - 16.5.2022
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Royal Tulip Resort & Aquapark

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)