Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 5 krásný odpočinek

  • 5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 8 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
krásný odpočinek Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj odpovídal ceně

Strava
Neustále se opakující jídlo téměř žádný výběr na 4 hvězdičky určitě neodpovídá

Služby hotelu
služby hotelu celkem dobrý

Pláž
Pláž je super

Monika, 18.04.2018, Datum pobytu: 7.4. - 15.4.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Pensee Beach Resort (ex. Pensee Royal Garden)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 10 Byli jsme velice spokojeni

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme velice spokojeni Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ubytování. Jsme byli také spokojeni

Strava
Strava výborná výběr super

Služby hotelu
Byly dobre až na delegáta byl velmi málo k dispozici jinak byl prijemmy

Pláž
Dostupnost do vody dobrá piscite .ore

Jaroslava Dvořáková, 17.04.2018, Datum pobytu: 28.3. - 7.4.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Aladdin Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Dobrý

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dobrý Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel by již potřeboval rekonstrukci

Strava
Výborná

Služby hotelu
Výborný

Pláž
Dobrý

Anonym, 17.04.2018, Datum pobytu: 7.4. - 14.4.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Hilton Hurghada Long Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9 S manzelkou sme poprvykrat boli na dovolenke na zaoceanskej lodi. Predcila nase ocakavania, vrelo taku dovolenku odporucam.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
S manzelkou sme poprvykrat boli na dovolenke na zaoceanskej lodi. Predcila nase ocakavania, vrelo taku dovolenku odporucam. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kajuta s balkonom na lodi MSC Opera je cista, relativne priestranna a personal ju dvakrat za den upratuje.

Strava
Strava bola kvalitna, rozmanita a velmi chutna.

Služby hotelu
Lod poskytuje siroku paletu zabavy a oddychu. Predovsetkym sme ocenili mnozstvo kurzov latinskoamerickych tancov a kazdodenne predstavenia v divadle. Je ale treba poznat minimalne jeden z europskuch jazykov (An, Ne, Sp, Fr, alebo Tal). Slovencina, cestina a ani rustina vam tu nepomoze.

Alkoholicke napoje a balicky su dost drahe, pranie je tiez dost drahe.

Ocenili sme aj kvalitne medicinske sluzby na palube. (Jednako konzultacia u lekara stoji 80 EUR)

Pláž
Na lodi su dva bazeny s morskou vodou a dva male bublinkove bazeny. Plaze si clovek moze vyberat pri zastavkach podla lubovole.

Lubomir K., 17.04.2018, Datum pobytu: 24.3. - 11.4.2018
Oblast: Svět Svět, Hotel: MSC Opera

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Pokud do Egypta, tak se vždy vracíme do Pensee Royal Garden. Už jsme tam byli potřetí.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pokud do Egypta, tak se vždy vracíme do Pensee Royal Garden. Už jsme tam byli potřetí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Top.

Strava
Top.

Služby hotelu
Top.

Pláž
Top.

Petra, 17.04.2018, Datum pobytu: 24.3. - 31.3.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Pensee Beach Resort (ex. Pensee Royal Garden)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (2)

Celkem: 9,8 Dovolená se nám velmi líbila.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám velmi líbila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování velmi kvalitní,oddělené postele,široké,pohodlné,Na recepci dali na výběr.

Strava
Strava vynikající,dost ovoce i zeleniny,při příletu jsme dostaly i večeři ve 23 hod.

Služby hotelu
služby vynikající,vstřícní

Pláž
Pláž poblíž,hned u hotelu,jen občas meduzy,záliv,nebyl pohled na širé moře,lehátka zdarma, čisté.

Helena V., 17.04.2018, Datum pobytu: 8.4. - 13.4.2018
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: DoubleTree by Hilton Hotel Resort & Spa Marjan Island

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Dali jsme na doporučení chlapíka od Invia, že se s touto volbou nespálíme a měl pravdu. Byli jsme spokojeni.

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dali jsme na doporučení chlapíka od Invia, že se s touto volbou nespálíme a měl pravdu. Byli jsme spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Koukněte na recenze. To bude hovořit za vše.

Strava
Pestrá, velký výběr, chutná, spíše Evropského stylu. Děti si určitě vyberou.

Služby hotelu
Hotel je tak vybavený, že není potřeba se nikam krom výletu vzdalovat. Pokud se nelze koupat v moři, vybavení hotelu, bazeny, tobogany a další blbůstky pro děti jsou naprosto zabavující a vaše deti se nebudou určitě nudit, nedostanete je z bazenu ven.

Pláž
Písčitá, čistá s personálem a barem. V moři už není písčitá, ale korálová. Děti zde mohou šnorchlovat, voda dospělému max po pás. Hodně ryb. Další přístup po molu pro šnorchlování. Krásný útes s mnoha rybami.

Anonym, 17.04.2018, Datum pobytu: 31.3. - 7.4.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Sea Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9 v pěkném prostředí, parkování přímo u hotelu

  • 9,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
v pěkném prostředí, parkování přímo u hotelu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoje čisté, prostředí příjemné

Strava
snídaně výborné,velký výběr,

na večeři bych uvítal výběr z více jídel

Služby hotelu
velice spokojen

Anonym, 17.04.2018, Datum pobytu: 6.4. - 8.4.2018
Oblast: Česká republika Česká republika, Krkonoše, Hotel: Olympie

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Dovolena OK, Hotel sice neni v blizkosti nejakého centra, ale to nevadí přotože vybavení rezortu je naprosto dostačující. Mohu tento...

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena OK, Hotel sice neni v blizkosti nejakého centra, ale to nevadí přotože vybavení rezortu je naprosto dostačující. Mohu tento rezort doporučit, pro průměrně (normálně) náročného klienta naprosto výborné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je výborný, nejsou zde vysoké budovy, hotel je spíše rozlehlý. I při naplněnosti hotelu se tak nemačkáte u bazenů na pláži a pod. Velká jídelna, kde se vejde mnoho hostů, vždy jsme si našli volný stůl. Všichni hosté jsou rovnoměrně rozprostřeni díky velké ploše. Úžasné travníky a flora, hodně se o zahrady každý den starají.

Strava
Nebylo si na co stěžovat, strava byla ve většině případů Evropská. Pestrá, velký výběr.

Služby hotelu
Vybavení a služby hotelu OK. Když nechcete na pláž nevadí, hotelové vybavení, animátoři a prostředí vás zabaví. Hotel má malý aqvapark s tobogány, kde se vyblbnou malí i velcí. Takže, když je hodně větrno a není vhodné lézt do do vody, u bazenů najdete zábavy víc než dost. Hlavní bazén je poměrně studený ale v tom vedru to je spíše osvěžující. Pool bar lze využít i přímo z bazénu. V hotelu je společnost nabízející hodně výletů. Byli jsme na lodi se skleněným dnem a na čtyřkolkách v poušti. Toto doporučuji.

Pláž
Pláž u hotelu neustále s lidmi z hotelu, kteří neustále udržují pořádek. Na pláži bar. Lze si půjčit míč a zahrát si beachvolejbal nebo plážový fotbálek. Pláž písčitá ale přístup do moře korálový, sem tam je tam nějaká ryba. Vhodné pro šnorchlování neplavců. Další přístup do moře přez molo na šnorchlování. Korálový útes s mnoha rybami - skvělé.

Martin H., 17.04.2018, Datum pobytu: 31.3. - 7.4.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Sea Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 Po recenzích jsem očekávala od tohoto hotelu kvalitnější služby. V Marse jsem byla podruhé a to byla jenom 4hvězda, ale služby daleko lepší.

  • 8 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Po recenzích jsem očekávala od tohoto hotelu kvalitnější služby. V Marse jsem byla podruhé a to byla jenom 4hvězda, ale služby daleko lepší. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo kvalitní, pokoj velký a denně uklizený.

Strava
Nejsem stěžovatel, každý si vybral, ale bylo velmi málo ovoce i zákusků.Abych si musela kupovat meloun a míchané nápoje z domácích alkoholů za své, s tím jsem se ještě nesetkala a to jsem byla v Egyptě po dvacáté. To platí i o vodě, vzít jenom do skleničky-sorry.I v hotelích 4hvězdičkových jsou barely a každý si může vzít kolik potřebuje a nikdo ho nehlídá.

Služby hotelu
Celkový dojem-částečné zklamání, zažila jsem lepší a určitě ho nedoporučím známým.

Pláž
Pláž byla čistá, uklizená.Je ale všude korál a voda po kolena. Pro šnorchlování je molo, ale jinak se v moři plavat nedá. Laguna se slanou vodou je příjemná, nahradí moře pro ty, co se bojí plavat z mola.

Alena Zahradníková, 17.04.2018, Datum pobytu: 31.3. - 14.4.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Port Ghalib Resort (ex.Crowne Plaza Sahara Oasis Port Ghalib)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622