Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 8,4 Dovolená se nám velmi líbila

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám velmi líbila Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v pořádku

Strava
Strava nic moc jídlo bez chuti a pořád to samé

Služby hotelu
Služby dostačující

Pláž
Pláž v blízkosti a krásná bazeny taktež

Gabriela Dundrová, 24.02.2017, Datum pobytu: 5.2. - 20.2.2017
Oblast: Kuba Kuba, La Habana (Havana), Hotel:Copacabana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Copacabana, La Habana (Havana), Kuba Gabriela Dundrová 2017-02-24 8.4 1 10 HOTEL COPACABANA, TUXPAN

Celkem: 3 to si akoze robite srandu s tymi hodnoteniami? :) boli sme v tomto hoteli v roku 2010, ked sa este volal Hellenic Palace. Uz ale asi viem...

  • 4 Ubytování
  • 4 Strava
  • 2 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
to si akoze robite srandu s tymi hodnoteniami? :) boli sme v tomto hoteli v roku 2010, ked sa este volal Hellenic Palace. Uz ale asi viem preco sa to premenovalo :) Tie recenzie co dostal ten hotel, tak by hadam tromfla aj robotnicka ubytovna na Ukraine;-) Vtedy to bol 4* hotel, co v prepocte greckej konstanty su tak s obtiazou 3*, preto nechapem ako mozu mat teraz 5* :) aj ked vidim, ze tam pridali jednu terasu navyse. 5* hotel vyzera naozaj trochu inak, ale kto este nebol v lepsom hoteli, tak mu to bude zrejme stacit :) no a teraz k tomu hotelu...vid nizsie popis Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytovanie v malych izbach, hned na prvy krat sa akosi nepodarilo, lebo izba smrdela, ako vybyvany byt na Luniku 9, klima nefungovala, lokacia izby niekde na prizemi v rohu s vyhladom do zahrady, aj ked mali sme mat vyhlad na more. po viacnosobnych staznostiach a trochu hlasnejsou debatou s hnusnou arogantnou manazerkou hotela, sme nakoniec dostali trosku lepsiu izbu s funkcnou klimou a bez smradu.

Strava
strava dookola to iste, ked ste prisli na ranajky trochu neskor, tak vam ostali uz len take dietne ranajky, ako parky, prazenica, slanina a nejake konrflaky. cerstve ovocie zmizlo ako prve. obedy, vecere nicim zaujimave, clovek by cakal, ze dostane nejake tie morske plody, cerstve ryby atd...bohuzial boli mozno tak 2-3 krat. Pitny rezim - jedine co bol opitne, bola voda, ostatne presladene dzusy z prasku, pivo chcanka, vino bol taky slabsi jablcny ocot. alkohol "all inclusive" domace 20% vodky, rumy atd. boli hnusne, ale ked sa tam dalo vela ladu a zmiesalo so sladkym dzusom tak ok :)

Služby hotelu
neviem o akych sluzbach sa tu budeme bavit, lebo som ziadne nespozoroval. arogantna manazerka hotela (myslim, ze tam bol aj este jeden manazer, co sa sem tam ukazal na recepcii). z greckej strany hnus, spravanie GRECKEHO personalu bolo naozaj na velmi ubohej urovni. jedine kto to zachranoval, boli velmi mile slovenky a cesky, co tam robili. vzdy radi pomohly.

Pláž
plaz???? naozaj toto nazyvaju plaz??? umelo vytvorena pieskova plaz, kde je sice dostatok lehatiek, ale akonahle vstupite do vody tak su tam kamene. dakujem pekne, to mozem ist rovno do chorvatska. chodili sme na plan vlavo od hotela asi 15-20 min peso a to uz bolo trosku na inej urovni. ale preda len trmacat sa kazdy den dva-tri krat hore dole nie je bohvie co. preto sme aj vacsinou casu stravili radsej na nejakom vylote, ci uz lodou, alebo na skutri si aute. lebo travit cas v tej diere sa nam ozaj nechcelo.

Anonym, 24.02.2017, Datum pobytu: 18.7.2012 - 27.7.2017
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel:Lti Meli Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Lti Meli Palace, Kréta, Řecko Anonym 2017-02-24 3 1 10 Lti Meli Palace

Celkem: 8 Tento hotel je velice výhodný využít v době, kdy je období větších větrů a hrozí uzavření mol na volném moři. Zde je zátoka, která je...

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Tento hotel je velice výhodný využít v době, kdy je období větších větrů a hrozí uzavření mol na volném moři. Zde je zátoka, která je lemovaná nádherným korálem. Záruka toho, že celý pobyt můžete šnorchlovat a z vlastní zkušenosti mohu říci, že výlet za "želvou s jednou ploutví" a korály na PORT GHALIB jsme nakonec vyhodnotili jako ztrátu času a peněz, protože korál přímo u hotelu je zdarma a nádherný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Tento hotel přivítájí přátelé, kteří chtějí spolu jet na dovolenou. V hotelu je vždy společný obývací pokoj a balkon a dva vstupy uzavíratelné do ložnic s koupelnou. Kdo si chce užívat společných prostor je to vždy na domluvě se spolubydlícími, což ne vždy je příjemné. Na co také pozor!!! Výhled na moře mohou zařídit, ale je vykoupen výhledem na dálnici, kde jezdí kamiony, kteří z radosti, že jedou kolem obydleného komplexu troubí. Z pokoje je prakticky moře vidět velice daleko a kdo má slabé spaní, tak tato "výhoda" nemá vůbec smysl. Pokoj jsme měnili a nebyl to problém. Nejlepší poloha je vidět z pokoje na bazény, dopravu tak takřka neslyšíte a výhled z balkonu je o moc pěknější.

Strava
V tomto období a vzhledem ke strachu navštěvovat tyto oblasti je menší návštěvnost hotelu. To se projevuje menší nabídkou menu. Rozhodně však je z čeho si vybrat a ani menší nabídka masa nevadí. S čím jsem se však opravdu nedokázala smířit, je to, že ryby připravují výhradně ze sumečka afrického, který byl často i syrový a ostatní druh ryby za celý pobyt nezařazovali.

Služby hotelu
Personál byl milý a snaživý, nečekal na bakšiš.

Pláž
Naprostá špička. To je důvod proč si vybrat právě tento hotel, je v zátoce. Přestože je dost velký odliv, tak je šnorchlování stále možné, prakticky celý pobyt. V jiných hotelích, kde je vstup na volné moře, tak ze 7 dní pobytu 3 dny nesměli kvůli větru do moře, to by nás tedy velice naštvalo. Jak jsem již psala ve shrnutí, tak korál je krásný a každý den je na co se dívat několik hodin stále a stále. Jeli jsme i na výlet na šnorchlování na PORT GHALIB. Škoda peněz i času. Těšila jsem se, že uvidím mořské krávy a želvy. Želva tam byla jedna bez jedné ploutve, tak si tak říkáte, proč ji neměla......... a na ní se hrnuly davy šnorchlistů, kteří potřebovali mít nutně s ní fotku. Hrůza, již nikdy více. Korál a mořské krávy, kdo již viděl korály na jiných místech a očekává srovnatelně krásné zážitky bude zklamán. Tady bych tento výlet po zkušenosti nedoporučovala, protože mnohem hezčí korál a množství ryb je u hotelu a zdarma.

Věra Pavelkova, 24.02.2017, Datum pobytu: 17.11. - 26.11.2016
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel:Aurora Oriental Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Aurora Oriental Bay, Marsa Alam, Egypt Věra Pavelkova 2017-02-24 8 1 10 Aurora Oriental Bay

Celkem: 9 Celkový dojem z dovolené je velmi dobrý. Hotel byl vzdálen od nástupní stanice lanovky cca 5 minut jízdy autem. Taktéž bylo možno využít...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené je velmi dobrý. Hotel byl vzdálen od nástupní stanice lanovky cca 5 minut jízdy autem. Taktéž bylo možno využít bezplatných služeb skibusu, zastávka byla před hotelem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování velmi dobré, hotelový pokoj byl po rekonstrukci a byl vybaven nábytkem z masivu.Pokoj, vstupní část pokoje se třemi skříněmi a koupelna byly dostatečně prostorné.

Strava
Strava byla výborná, snídaně "švédský stůl", večeře - salátový bufet, dále jsme si vybírali ze tří předkrmů a tří hlavních jídel, plus z několika dezertů. Vše bylo velmi chutné.

Služby hotelu
Z hotelových služeb jsme využívali hotelové parkoviště, které bylo velmi prostorné. Dále bylo možno využít saunu a lyžárnu, tyto služby jsme nevyužili.

Hotel byl pokryt signálem WIFI, ale pouze první dvě hodiny byly zdarma, což byl jediný slabší článek.

Sjezdovky
Středisko Alpe Cermis - sjezdovky různorodé, které dle mého názoru uspokojí všechny lyžaře. Lanovky nepatří k nejnovějším, ale svůj účel splnily.

Sjezdovky byly vždy velmi dobře/perfektně upravené. Ve středisku byl dostatečný počet restaurací rozmístěných ve třech úrovních střediska. Všechny disponovaly velmi širokou nabídkou občerstvení.

Josef H., 24.02.2017, Datum pobytu: 11.2. - 16.2.2017
Oblast: Itálie Itálie, Val di Fiemme/Obereggen, Hotel:Corona

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Corona, Val di Fiemme/Obereggen, Itálie Josef H. 2017-02-24 9 1 10 Corona

Celkem: 8,6 Všestranná spokojenost.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Všestranná spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj vyhovující, jen sociální zařízení malý prostor, ale všude čisto a pořádek.

Strava
Strava výborná, není co vytknout, jen jedno - večeře mohla být o hodinu dříve. My Češi nejsme zvyklí večeřet tak pozdě. Ale italská kuchyně je vynikající.

Služby hotelu
Na výborné úrovni

Pavel Hamšík, 23.02.2017, Datum pobytu: 12.2. - 18.2.2017
Oblast: Itálie Itálie, Civetta, Hotel:Alle Alpi (Alleghe)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Alle Alpi (Alleghe), Civetta, Itálie Pavel Hamšík 2017-02-23 8.6 1 10 Alle Alpi

Celkem: 9,8 Služby na úrovni, wifi pouze na recepci, na pokoji nefungovalo.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Služby na úrovni, wifi pouze na recepci, na pokoji nefungovalo. Zobrazit celou recenzi

Martin Suchánek, 23.02.2017, Datum pobytu: 16.2. - 19.2.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel:Penzion Klaudia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Penzion Klaudia, Štýrsko, Rakousko Martin Suchánek 2017-02-23 9.8 1 10 Penzion KLAUDIA

Celkem: 10 Viborne

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Viborne Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Viborne

Strava
dobrý

Služby hotelu
dobrý

Pláž
dobrý

Vítězslav Míca, 23.02.2017, Datum pobytu: 17.2. - 20.2.2017
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Budapešť, Hotel:Aquaworld Resort (ex. Ramada Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Aquaworld Resort (ex. Ramada Resort), Budapešť, Maďarsko Vítězslav Míca 2017-02-23 10 1 10 Aquaworld Resort

Celkem: 8 Krásný starý rodinný hotel velmi citlivě zrekonstruovaný

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krásný starý rodinný hotel velmi citlivě zrekonstruovaný Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté, prostorné, velmi pěkně zařízené

Strava
Snídaně klasický bufetový způsob, slané i sladké pokrmy, džusy, čaj, káva k dispozici. Večeře výběr ze dvou jídel, polévka, dezert a salátový bufet.

Ivona H., 23.02.2017, Datum pobytu: 3.2. - 6.2.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel:Lukashansl

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Lukashansl, Kaprun / Zell am See, Rakousko Ivona H. 2017-02-23 8 1 10 Lukashansl

Celkem: 8,4 Dovolená perfektní, nádherná příroda, krásné pláže milí lidé. Opravdu to stojí za to.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená perfektní, nádherná příroda, krásné pláže milí lidé. Opravdu to stojí za to. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování výborné, pokoj prostorný pořád čistý skrásným výhledem.

Strava
Výborná a rozmanitá, výběr z čehokoli v jakém koli množství i na snídani.

Služby hotelu
Dobré, lidé milí usměvaví a ochotní.

Pláž
Voda průzračná, lidí méně, pláže krásné, čisté, prostorné, možnost klidného koupání i šnorchlování.

Mohli jste nechat věci bez dozoru a nic se neztrtilo.

Alena C., 23.02.2017, Datum pobytu: 7.2. - 20.2.2017
Oblast: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel:Rawai Palm Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Rawai Palm Beach Resort, Phuket, Thajsko Alena C. 2017-02-23 8.4 1 10 Rawai Palm Beach Resort

Celkem: 5 Služby v hotelu opravdu podprůměrné až špatné - personál spíš amatérů než profi. Na závěr dovolené - nedorazil jeden kufr na letiště...

  • 4,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 9 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Služby v hotelu opravdu podprůměrné až špatné - personál spíš amatérů než profi.

Na závěr dovolené - nedorazil jeden kufr na letiště Ruzyně, zatím se neobjevil od úterý večera jiže je pátek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Zatuchlost pokojů nelze ututlat, pokojská se snaží, ale ne vždy vymní mokrý ručník u vany a to že neodtéká vana za 14 dní nikdo nepřišel ani se podívat.

Strava
Celkem to skoro šlo, ale opravdu to nesneslo tvrdší kriteria, nejlepší byly vajíčka na snídani, ale chleba i plesnivý - jeden Ital tam ztropil skandál ohledně pečiva. Personál v jídelně - diletanti, co neroznesou ani malé lžičky k hrnkům a celkově hrubý nedostatek talířů a vybavení ke stolování, ovoce nedozrálé, takový nedozrálý ananas a meloun jsem v jiné podobné jižní krajině ještě nejedl, po týdnu nebyl v hotelu tonic k mání přicházeli tam na jídlo rodinní příslušníci personálu - asi není na |Kubě co jíst, tak se krade v hotelích jídlo.

Služby hotelu
Animátoři - uřvaní amatéři, spíš tak pro děti než pro dospělé osazenstvo hotelu - až trapné a večer, pokud jste chtěli jít dříve spát - vyloučeno - velmi-velmi hlasitá hudba do 01,00 hod nejméně. Řvaní na chodbách nikdo nereguloval a tak je host na pospúas opilým turistů bez povšimnutí personálu, kterého v hotelu byl opravdu velký nadbytek, ale k ničemu.

Pláž
velmi dobrá, ale výřivka nebyla v provozu - zničená, dětský bazén uzavřen,

Jiří Kvapil, 23.02.2017, Datum pobytu: 5.2. - 20.2.2017
Oblast: Kuba Kuba, Varadero, Hotel:Tuxpan

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Tuxpan, Varadero, Kuba Jiří Kvapil 2017-02-23 5 1 10 TUXPAN

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622