Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 2,2 Obrovské zklamání.To co bylo deklarováno - neodpovídalo realitě.Žádná oblázkovo písečná pláž,žádné lehátka.Na pláži nepořádek - nelze se...

  • 2,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 4 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Obrovské zklamání.To co bylo deklarováno - neodpovídalo realitě.Žádná oblázkovo písečná pláž,žádné lehátka.Na pláži nepořádek - nelze se vůbec koupat - pouze pro vodní sporty.Naprosto nevhodné pro rodiny s dětmi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl v pořádku,pokojské velmi ochotné.Denní úklid a výměna ručníků.Spokojenost.Velký příplatek za klimatizaci-na noc.Pokud jsme chtěli,aby jela klimatizace i ve dne - dalží nehorázný příplatek.

Strava
Katastrofa!Kuchařka arogantní,zlá.I když jsme si chtěli vzít snídani dříve,protože jsme odjížděli na výlet-křičela na nás,že máme nárok pouze na buchtu-na ostatní ať nesaháme!!!Jídelna-jako na pionýrském táboře-pod zastřešeným přístavkem-židle hrůza-na stolech upatlané igelity....Veškeré nápoje se podávaly pouze v malých plastových kelímcích.Oběd+večeře-teplá zelenina pouze ze zmrazených polotovarů-nic čerstvého.Z ryb pouze pangasius.Denně to samé.Z ovoce pouze jeden druh a to se střídal pouze žlutý,nebo červený meloun občas pomeranč.S All inclusivem to nemělo nic společného a s řeckou kuchyní už vůbec ne!!!

Služby hotelu
Drahá dovolená - již nikdy více.Je vidět,že jak se to postavilo,tak to stojí-žádné opravy....nic.

Pláž
Kamenná pláž,vítr,velké vlny.Při pokusu vstoupit do moře - několik úrazů.Dobité od kamení,poškrábané nohy,občas řozřezané-nevhodné pro děti.Pro dospělé riskantní pro život.Pláž samý odpadek a špína.Žádné lehátka ani slunečníky.Pokud si zde odložíte něco svého - je potřeba to zatížit kamením,aby Vám to neuletělo.

Anonym, 15.08.2018
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Comfort Asterias

Byla tato recenze užitečná? Ano (9) Ne (1)

Celkem: 8,6 Příjemná dovolená

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Příjemná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotelový pokoj byl čistý , pravidelný úklid. V okolí hotelu ale není příliš možnosti na další vyžití obzvláště večer. Cesta na pláž z kopce, dá se využít hotelový odvoz , který jsme využívaly především na cestu zpět do kopce.

Strava
Strava dobrá.

Služby hotelu
Milý a ochotný personál hotelu.

Pláž
Pláž písčitá sem tam ve vstupu kameny ale oblé, místy i horší přístup do vody kvůli kamenům. Dá se projít přes pláž ještě na jednu menší. Voda pěkně cista.

Radka P., 13.08.2018, Datum pobytu: 31.7. - 7.8.2018
Oblast: Itálie Itálie, Kalábrie, Hotel: Grotticelle

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 S poměrem cena / výkon jsme nebyli zcela spokojeni. Loni jsme byli také na Krétě v jiném hotelu , konkrétně Cactus Beach, kdy ná stál...

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
S poměrem cena / výkon jsme nebyli zcela spokojeni. Loni jsme byli také na Krétě v jiném hotelu , konkrétně Cactus Beach, kdy ná stál zájezd o 8tisíc korun na osobu méně a byli jsme více spokojení, než jsme byli tady.. Shrnuto, podruhé bych sem za tyto peníze nejel ani náhodou a raději bych pečlivě vybíral. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V pokojích vyložene jen přespáváme, takže ty nepotřebujeme nějak hodnotit, ale zde byl starší, ovšem designově hezký pokoj. Koupelna byla starší s vanou. Nic extra, ale také nic co by urazilo.

Strava
Zde je největší kámen úrazu a také to, proč bych tento hotel už nikdy nenavštívil. Starava sama o sobě je poměrně dobrá, je zde velký výběr a jídlo je poměrně dobré. Ovšem taky jsem narazil na tuhé maso a nějaké krabí tyčinky, které byly vyrobeny ze všeho, jenom ne z kraba... Ovšem co tedy absolutně nedokážu překousnout je to. Abych musel stát ve frotně na jídlo třeba 5 minut a čekat a čekat a abych musel čekat vůbec třeba i 15 minut na to, než mě vůbec pustí na večeři, protože v jídelně je tolik lidí, že se tam už další nevejdou. Že ráno udělají palačinky na které stojí fronta 10 lidí a než se dostanete na řadu, tak už žádné nejsou. Kapacitně absolutně nezvládnuté a stát ve frontě ve 4* hotelu a čekat, až me pustí na jídlo, to nepotřebuji..

Služby hotelu
Hotel odpovídá 4* ale je totálně poddimezovaný. Je zde víc hostů, než by mělo být na úkor komfortu a to je jeho nejvetší slabina. A počítejte s tím, že si budete muset dokupovat vlastní vodu, protože vám natočí jen malou do kelímku a na pláži není absolutně žádný all inclusive bar. Ale voda stojí jen 3eura 6x 1,5 litru vody, takže to není problém.

Pláž
Tady absolutní top. Krásná čistá pláž s naprosto top fun koupáním a blbnutím ve vlnách. Je zde bezpečno. Jedno z nejlepších koupání v moři, jaké jsem kdy kde měl.

Anonym, 13.08.2018, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Marina Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 7,8 Krásná pohodová dovolená.

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Krásná pohodová dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jednodušší zařízení, malý pokoj,ale na přespání stačí.

Strava
Jídlo moc dobré, chutné. Pestrý výběr ovoce, zel. salátů. Výběr z více druhů mas a příloh. Obědy podávané u bazénu. Večeře slavnostnější s polévkou podávanou majitelem hotelu :-). Vynikající dezerty!

Služby hotelu
Pokoje každý den pečlivě uklizené.

Personál milý, příjemný a ochotný.

Na baru příjemní mladíci i slečny.

Rozumí i česky.

Pláž
3 pláže v okolí. Nalevo od hotelu hezká písečná, ale kameny ve vodě. Napravo 1 malá písečná, ideál pro malé děti. A hned vedle krásná oblázková pláž s průzračnou vodou. Možnost vodních sportů. Cesta nám trvala 5-8 min.

Jana Z., 13.08.2018, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2018
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Kolymbia Sun

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 7,6 Velmi příjemná dovolená

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi příjemná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je pěkný, pokoje prostorné, čisté. Koupelna u nás na pokoji byla drobně ošuntělá a vana oprýskaná, ale

čistá. Upadla nám hlavice sprchy, po nahlášení okamžitě opraveno a v pořádku.

Strava
Jídlo bylo moc dobré a bylo ho opravdu dost. Každý den čerstvá zelenina, ovoce, všeho dostatek, nikdy nic nedošlo.

Služby hotelu
Všichni v hotelu velice milí a nápomocní, vždy usměvaví- až možná na barmany u bazénu, kteří byli poněkud znudění a drobně nepříjemní. Majitelé- manželé- se vždy ptali jak se nám daří a jak se máme.

Pláž
Pláž nás bohužel velmi zklamala, byla popsána písčitě-kamenitá, ale nikde se nezmínili o ohromných kamenech v moři, po kterých se skoro nedalo chodit. Bohužel s ročním dítětem žádná sláva, nemohl sám do vody, museli jsme ho vždy odnést a přinést z vody, nemohl jít ani kousek sám.

Anonym, 13.08.2018, Datum pobytu: 18.6. - 25.6.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Evripides Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 dovolená super, ubytování čisté pěkné, jídlo výborné, pláz kousek. akorát zde není žádné vyžití, obchody, kde se projít a tak.. Ale...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
dovolená super, ubytování čisté pěkné, jídlo výborné, pláz kousek. akorát zde není žádné vyžití, obchody, kde se projít a tak.. Ale vlastně jsme to vůbec nepotřebovali...... Zobrazit celou recenzi

Eva B., 13.08.2018, Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2018
Oblast: Itálie Itálie, Sicílie, Hotel: Borgo Rio Favara

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 9,6 Zatím nejlepší dovolená :-) pouze letadlo zpoždění tam i zpět přes 2hodiny, jelikož turci pouští přednostně svá letadla :-/ a nepočítejte...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Zatím nejlepší dovolená :-) pouze letadlo zpoždění tam i zpět přes 2hodiny, jelikož turci pouští přednostně svá letadla :-/ a nepočítejte moc s lékařem v hotelu ( na recepci vás pošlou do lekárny, kde lékárník neumí anglicky ani slovo i když by se vám hodila lékařská diagnóza) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Moderní, udržované a čisté :-)

Strava
Přibral jsem 5 kg

Služby hotelu
Hotel i služby odpovídají 5* , všichni velice ochotní a usměvaví :-)

Pláž
Pláž čistá, lehátek dostatek :-)

Ladislav F., 13.08.2018, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2018
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Saphir Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 7,6 Krásná destinace, Vassiliki je pro pobyt samotný velmi dobrá volba a pro výlety po ostrově nejlepší výchozí bod.

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krásná destinace, Vassiliki je pro pobyt samotný velmi dobrá volba a pro výlety po ostrově nejlepší výchozí bod. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje nové, moderní nábytek, čisto. Jen v nižších patrech blízko schodiště je bohužel hlučněji.

Strava
Bohaté rautové snídaně. Večeře výborné, ale hodně kontinentální, ocenili bychom více místní stravy a prodlouženou délku vydeje večeří. Obecně vzhledem k množství výborných a cenově vstřícných taveren a restaurací bychom příště volili jen pobyt se snídaní.

Služby hotelu
Velice vstřícná a milá paní Vera na recepci.

Pláž
Pláže obrázkové i piscite kousek od hotelu, jinak samozřejmě nádherné pláže západního pobřeží dostupné lodí nebo autem.

Anonym, 13.08.2018, Datum pobytu: 30.7. - 10.8.2018
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Vassiliki Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Zaměstnanci jsou skvělý. Mnohokrát jsem se styděla za Čechy.

  • 6 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Zaměstnanci jsou skvělý. Mnohokrát jsem se styděla za Čechy. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Trochu omšelé.

Strava
Furt jsem jedla. Moc dobré.

Služby hotelu
Všichni se snaží vás na něco nalákat. Na druhou stranu je to za pár kaček.

Pláž
Úžasná. Plavali jsme s želvpu i delfíny.

Tereza P., 13.08.2018, Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Brayka Bay Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (2)

Celkem: 6,6 Příjemně jsme si odpočinuli. Tragická byla delegátka. Nic nebyla schopna zařídit. Pouze prodat dva typy zájezdů, loď a krokodýlí farmu....

  • 6,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Příjemně jsme si odpočinuli. Tragická byla delegátka. Nic nebyla schopna zařídit. Pouze prodat dva typy zájezdů, loď a krokodýlí farmu. Chybné informace o hmotnosti kufrů, naprosto nepoužitelná. Na konci kdy jsme 12 hodin čekali na odlet, naprosto bez reakce, pomoci.

Ale jsme samostatné jednotky. Takže, pokud se na Afriku naladíte budete ji mít moc rádi. Dovolenou jsme si užili Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídalo recenzi, klimatizace funkční, pokoj ok, vždy uklizeno. Nutno podotknout, že oni to prostě mají trošku jinak postavené. Není to lesk jako blesk, ale je to čisté. Ručníky ok. Odpady ok. Hmyz žádný.

Strava
Klasické stravování. Ráno vejce, různý způsob. Zelenina, omáčky. Bagety, jogurt. Ovoce. Káva, čaj.

Klasikou se stalo čekání na hrnky, skleničky.

Obědy a večeře těstoviny, pizza, zpravidla brambory a rýže. Masa méně zpravidla v nějaké směsi se zeleninou. Ryby. Jist a pití se dalo stále, hladovět jste mohli mezi 3 a 7 ráno, to bylo všechno zavřeno. Ale jinak ve všech restauracích a barech voda, kola, pivo a domácí lihoviny. Něco míchaneho. U baru odběr vody v plast. lahvích. Super

Služby hotelu
Slušně řečeno jsou rozvážní. Laškují, ale pokud něco chcete rychle, je nejlepší najít toho, kdo to dělá a ne řešit na recepci. Hlidejte si výměnu peněz a doklad. Spočítejte si důkladně penize a řekněte si o doklad a trvejte na tom. Nekdy pry ani tiskárna nefunguje. Co se týče dárků, nakupte si v klidu na letišti při cestě zpět. Lze i v eurech a nemusíte smlouvat a he tam totéž co na trzích. Bazén čistý, animátoři super.

Pláž
Pláž hned u hotelu, pěkná čistá. Míst na lehátcích dost. V moři kameny, skály. Voda neustále zviřena, zakalená řasy a spousta odpadu. Vlny nezaplavete si. Fouká, což je fajn. I když je teplo. Nabídka šátků, vodních atrakcí, mašáží, ale decentní.

Eva M., 13.08.2018, Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Zarzis, Hotel: Iberostar Safira Palms

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622