Recenze hotelů

Napište svou recenzi

TOP 10 Hotelů

Řecko

Bulharsko

Španělsko

Itálie

Chorvatsko

Kanárské ostrovy

Egypt

Turecko

Kypr

Spojené arabské emiráty

Kapverdské ostrovy

Francie

Rakousko

Česká republika

Thajsko

Tunisko

Srí Lanka

Dominikánská republika

Celkem: 7,8 Hotel byl na 3* velmi pěkný, vybavení pokojů bylo starší,ale funkční. Klimatizací fungovala na 100%. Bazén i služby okolo byly výborné....

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel byl na 3* velmi pěkný, vybavení pokojů bylo starší,ale funkční. Klimatizací fungovala na 100%. Bazén i služby okolo byly výborné. Personal byl příjemný.

Nejvíce musíme vyzvednout stravování, které bylo opravdu výborné, hlavně pokud chcete ochutnat místní pokrmy a nepotřebujete pizzu a hranolky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Za nás dostačující.

Strava
Výborná - hlavně místní pokrmy. Ty “západní” pokrmy jim tolik nešly,ale to Nám vůbec nevadilo.

Služby hotelu
Recepce v pořádku. Jinak jsme z místního moc nevyužili.

Pláž
Velké vlny,pro Nás skvělé ale pro méně zdatné plavce či děti to vůbec nebylo ke koupání. Za to bazén byl skvělý.

Lenka G., 13.01.2019, Datum pobytu: 26.12.2018 - 6.1.2019
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Kalutara, Hotel: Tangerine Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Hotel na dobrém místě.Do města se dostanete lodičkou.Nebo pěšky za 45 min. Chodili jsme pěšky hezká procházka. Také Vás pustí do...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel na dobrém místě.Do města se dostanete lodičkou.Nebo pěšky za 45 min.

Chodili jsme pěšky hezká procházka.

Také Vás pustí do dalšího hotelu můžete tam také do moře mají tam molo.

Hezké procházky.Nejste zavřený jen u hotelu.

Jen co nás rozhodilo bylo že zájezd byl od CK. Nebyla žádná informace kdy pro nás přijedou k hotelu při odjezdu domů.Vše jsme si museli zařídit .To se nám ještě nestalo.A v Egyptě jsem byla už 6.

Dovolenou jinak doporučuji .A my se také těšíme na příští rok. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo vše v pořádku.Všude čisto a ochota.

Jen si vemte repelent večer jsou komáři.

Strava
Strava dobrá není co vytknout.Spíše pochvala všem kuchařům a číšníkům.

Na Stědrý den a Silvestra nádhera.Tak krásně nazdobeno a připraveno kuchaři a číšníci usměvaví .

Až jsem ukápla slzičky jak to bylo krásné.

Služby hotelu
Služby hotelu vše v pořadku.

Velice hodní lidé s usměvem.

Pláž
Na pláži přišel pán očistil lehátka a dal ručníky.Bar také vše v pořádku.

jen někdy nebylo nádobí.Vše o lidech.Když vypiju odnesu kelimky.I když kluci chodili a sbírali.

Pláž malá nevím jak stačí v lětě.

Pán od ručníků úžasný vzal nas na šnorchlování a ukázal nám jak se dostaneme přes korály do hloubky za mořským světem byla i želva.Musíte k bojkám a u první bílé v levo proplavat do hloubky.

Štěpánka Syrová, 13.01.2019, Datum pobytu: 22.12.2018 - 2.1.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Marina Lodge Port Ghalib

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Na dovolené jsme byli v tomto hotelu 17.-26.9.18. Je umístěn v kopcovitém terénu, dál od všeho, takže opravdu je tam klid. Ubytování...

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Na dovolené jsme byli v tomto hotelu 17.-26.9.18. Je umístěn v kopcovitém terénu, dál od všeho, takže opravdu je tam klid. Ubytování čisté, úklid perfektní, jídlo výborné, základ se stále opakoval, ale vždy se dalo vybrat. Personál super, usměvavý, ochotný až milý. A to od uklízeček, obsluhy v jídelně, u baru, kuchařů, recepční, řidičů busu. Večery zpestřeny hudbou i k tanci. Bazén příjemně ochlazující, poměrně prázdný. Bar u bazénu, míchané nápoje po celý den. Vše přizpůsobeno klientele 18+, z většiny tak 55+. Je zde opravdu pohodička. Možné pěší výlety po okolí, podél olivových sadů, téměř bez "živáčka", až ke skalám nad mořem. Jo a na Čecha jsme zde "nenarazili" ani v hotelovém komplexu (klientela většinou z Anglie, Holanska, Německa), ani v okolí. Pak samozřejmě na plážích u moře a ve městech už nás bylo dostatek :-).

K moři jezdí hotelový minibus pro cca 10 lidí. Není problém se otočit a odvézt zbylé zájemce. Pro cestování po ostrově doporučuji půjčit skůtr či auto, i třeba na včasný příjezd do větších měst, odkud se pak dalo jet lodí okolo ostrova. Trošku nevýhodou byla v případě cestování poloha na konci ostrova.

Ostrov je krásný, zelený, nádherné pohledy shora na pláže (Navagio...), na města..., stejně tak z lodi na skalní pobřeží. Ještě hezčí je prý na jaře, kdy to vše kvete a voní.

Delegáta jsme viděli jen na letišti při příletu a pak při odletu. Byl dle popisu k dispozici na telefonu. My jsme jej ale nepotřebovali. Zobrazit celou recenzi

Eduard J., 13.01.2019, Datum pobytu: 17.9. - 26.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Village Keri

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Celkově dobrý dojem

  • 5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkově dobrý dojem Zobrazit celou recenzi

Vladislav Král, 13.01.2019, Datum pobytu: 22.12. - 29.12.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Magic Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 výborný hotel, personál,služby, zkrátka vše

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
výborný hotel, personál,služby, zkrátka vše Zobrazit celou recenzi

Ubytování
velice příjemné a dobře vybavené pokoje

Strava
rozmanitá, každý si přijde na své

Služby hotelu
nic nám tu nechybělo

Pláž
nádherná čistá

Ondřej Pešát, 13.01.2019, Datum pobytu: 26.12.2018 - 6.1.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Salinas Sea

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Služby byly poskytnuty přesně tak, jak byly objednány, včetně odvozu z/na letiště. Veškeré informace byly poskytnuty v recepci v...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Služby byly poskytnuty přesně tak, jak byly objednány, včetně odvozu z/na letiště. Veškeré informace byly poskytnuty v recepci v angličtině i v dalších jazycích. Přítomnost českého delegáta by byla zbytečná. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starší hotel s běžným vybavením.

Strava
Odpovídající All Inclusive.

Služby hotelu
Každodenní přítomnost zaměstnance hotelu, který nabízel a prodával exkurze do různých míst ostrova. WiFi v recepci, na pokoji na vyžádání.

Pláž
Součástí hotelu je bazén s mořskou vodou, vstup na pláž je na vlastní riziko. V blízkosti jsou další pláže.

Anonym, 13.01.2019, Datum pobytu: 24.12. - 31.12.2018
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel: Annapurna Tenerife (ex. Alborada Beach Club)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3 Místo, které není vůbec vhodné k rekreaci. Dokonce ani k delší byť jen návštěvě. Řev aut, který je všudypřítomně slyšet z dálnice hned...

  • 4,5 Ubytování
  • 2 Strava
  • 1 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Místo, které není vůbec vhodné k rekreaci. Dokonce ani k delší byť jen návštěvě. Řev aut, který je všudypřítomně slyšet z dálnice hned vedle malého hotelu, vám během prvního dne zaručeně zajistí bolest hlavy. Ani v noci není klid, a to jsme zavírali a zatahovali, co se dalo. Není to chyba majitelky hotelu, ale holá skutečnost.

Chtěli jsme jet na dovolenou do klidu a přívětivého prostředí, mimo město do čisté přírody. Bohužel špatný výběr.

Nikdy bych už do tohoto místa nejela. Byla jsem už několikrát na Krétě - na jižní o dost přívětivější části, tam to bylo fajn. Toto severní místo nebylo dobré. Nedoporučuji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel byl čistý a udržovaný, ale o okolí hotelu se to rozhodně říci nedalo, spíše naopak. Všude odpadky jako běžný kolorit.

Strava
Nejvíce mě překvapila strava. Měli jsme polopenzi. Za celou dobu pobytu jsme nedostali ANI JEDNOU čerstvou zeleninu a jen s jednou výjimkou ani ovoce. Tj. červený meloun, který byl z ranního švédského stolu ihned pryč, takže kdo si nestihl vzít, neměl :-(

Jen pečivo, čaj a káva ze slané vody (tekla tam z vodovodu, jinak jsme si museli kupoval lahev vody za euro), levné máslo, někdy vajíčka, tvaroh, marmeláda, jeden podivný druh salámu, olivy, med. V podstatě asi co okolí dalo, což je jinak v pořádku; na večeři zapečené mleté maso s brambory, rýží, jako guláš, stále dokola... Zelenina a ovoce mi chyběly zásadně, takže nakupovat a jíst se muselo chodit do města.

Služby hotelu
Nevyužili jsme žádné, nebyly.

Pláž
Jedna malá nečistá pláž ve městě. Jinak ještě jedna malá pláž u nedalekého jiného hotelu, ale to nebyla ve skutečnosti pláž, to byla jedna velká společná "postel" z lehátek za vysoký poplatek. Brrr…

Přístup k moři žalostný, naprosto nevhodné místo pro rodiny s dětmi. Museli jsme si najít vhodné místo k sestupu k moři, ale tam nás zase fyzicky obtěžovali (mě a kamarádku) nějací hodně opálení mladíci na starých motorkách, kteří objížděli útesy a vyhlíželi... ani snad nevypadali jako místní... už jsme tam ke konci pobytu ani nechodili... dost nebezpečný pocit.

Anonym, 13.01.2019, Datum pobytu: 10.9. - 18.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Stella Beach Panormo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,4 Hrozné Nebýt party lidí, se kterými jsme jeli, tak je to otřesená dovolená Na letišti nás vyzvedl jejich česky mluvící černoch, co byl...

  • 2,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 2 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Hrozné

Nebýt party lidí, se kterými jsme jeli, tak je to otřesená dovolená

Na letišti nás vyzvedl jejich česky mluvící černoch, co byl vtěrný a nechutně obtěžující mladé ženy. Resort je daleko od letiště, klimatizace velmi hlučná, extrémní rozdíl v sociální kultuře, celou dovolenou jsme se těšili až už odjezdem. Strach, co bude. Resort ani prostředí kolem nebudilo důvěru Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Komunistické, chudé, za bakšiš vše, jinak ani prstem nehnou

Vše ale čisté, na 4* hotel jsme očekávali větší luxus

Strava
Rozmanitá v zelenině a salátech

Ryby sem tam. Milovali jsme jejich malé pizza koláčky, pittu, ryby na grilu a zeleninové míchané saláty, čočka, cizrna, kuskus, hrách.

Sladkosti až příliš, klobouk dolů, jak si s tím.vyhrali a co vše tam mělo za různorodost. Ale jen kvůli tomu, že málo jiné s dětmi. Dospělí si stěžovali, že mívali hlad a malé porce

Služby hotelu
Za bakšiš MOZNA nějaká služba, vlezli, až vtěrní jak úklidová četa, ti byli hluční i o pul4 ráno, když začínal jejich ramadán a i večer. Uklízeli celý den, byli pomali, jako by měli hlad, bylo mi jich líto, ale jejich drzost to převyšovala.

Na pláži i u bazénu denně otravování dalších služeb, masérských služeb se pak dostalo i víc sexuálních obtěžování. Katastrofa! Chtěli jsme vyměnit pokoj, pokud jste nedali20 euro, tvrdili, že to nejde. WiFi nebyla, pokud ano, za velmi drahý peníz.

Další minus neupozorníeni, že je neustale400m vzdálená možnost si zaplavat u korálového útesu, kde pak je5 m sraz a při odlivu velmi těžká poranění s dlouhou léčebnou dobou. S dětmi...nehrozí.

Nabízení podpultovým na20 min vyjet mimo resort do vzdálené laguny za40€, potápění se s přístrojem. U nás se dělají kurzy, tam to je no problémos, ale podepisuje tě veškerou zodpovědnost na vás. Další tristní věc.

Pláž
Pláž čistá, do vody jen laguna teplé vody jak moč a jen metr vody, jibak400 m vzdálená hluboká voda. O mole , že ho dostaví mluví už tři roky, že bude a stále nic, jen klamná informace

Anonym, 12.01.2019, Datum pobytu: 14.5. - 28.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Blue Reef Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

5 fotografií

Celkem: 9,4 Krásná zimní dovolená na Fuerteventuře

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná zimní dovolená na Fuerteventuře Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkné, čisté, klidné s výhledem do zahrady

Strava
Excelentní, všechno na co si člověk vzpomene, chutná a v dostatečném množství. Nápoje za poplatek (velmi drahé) ale jídla je tolik a tak dobré, že nápoje člověk rád zaplatí

Služby hotelu
Výborné

Pláž
U hotelu žádná, písečná v dochazkové vzdálenosti cca 1km

Pavlína N., 12.01.2019, Datum pobytu: 3.1. - 10.1.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Río Calma

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

11 fotografií

Celkem: 9 spokojeni

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
spokojeni Zobrazit celou recenzi

Ubytování
spokojeni

Strava
spokojeni

Služby hotelu
spokojeni

Pláž
spokojeni

Marie Švecová, 12.01.2019, Datum pobytu: 26.12.2018 - 5.1.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Bella Vista Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)