Recenze hotelů

Napište svou recenzi

TOP 10 Hotelů

Řecko

Bulharsko

Španělsko

Itálie

Chorvatsko

Kanárské ostrovy

Egypt

Turecko

Kypr

Spojené arabské emiráty

Kapverdské ostrovy

Francie

Rakousko

Česká republika

Thajsko

Tunisko

Srí Lanka

Dominikánská republika

Celkem: 7,6 Celkovo sme boli spokojni, odporucili by sme aj znamym

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkovo sme boli spokojni, odporucili by sme aj znamym Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izby malinke ale dostacujuce...

Strava
Jedla je pomenej, ale vybrat sa da...

Služby hotelu
Až na managera hotela sme boli spokojny, zazeral a posobil neprijemnym dojmom

Pláž
Pri hotely betonove platne....dalej asi 25 min pesi na konci pri jaskyni je krasna plaz

Andrej B., 18.06.2019, Datum pobytu: 8.6. - 15.6.2019
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Kleopatra Life

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
vyborny

Strava
super

Služby hotelu
moc hezky

Pláž
staraly se hezky obsuha prijemna

Roman Novotný, 18.06.2019, Datum pobytu: 5.6. - 15.6.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sea Gull Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Pobyt v hotelu Stork a Amounda Bay byl úžasný,příští rok se tam určitě vrátíme.Možné výlety nebo půjčení auta.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pobyt v hotelu Stork a Amounda Bay byl úžasný,příští rok se tam určitě vrátíme.Možné výlety nebo půjčení auta. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S vnučkou jsme měly objednaný pokoj pro 2 osoby.Při příjezdu na hotel nám recepční nabídla pokoj 2+1 bez doplatku,což nás potěšilo.Pokoj byl čistý,balkon prostorný,s výhledem do přírody, vzdálenější město a na hory. Vzhledem k tomu,že jsme využívaly služby vedlejšího hotelu Amounda Bay,do hotelu Stork jsme chodily pouze spát.

Strava
Kdo měl zaplacené jen snídaně,jídlo se podávalo v hotelu Stork.My měly all inclusiv.Na jídlo jsme chodily do hotelu Amounda Bay,který je hned vedle.Tam jsme využívaly veškeré služby spojené s all anclusiv-bazén,lehátka a slunečníky zdarma ,bar,kde nabízeli pizzu a různé zákusky,alkoholické i nealkoholické nápoje,kávu,čaj...V hlavní jídelně-snídaně,oběd a večeře-vždy volná místa k sezení.K snídani velký výběr, ovoce-jablka,kiwi,na plátky krájený pomeranč a grepy,hrušky,meloun atd.Salám,šunka,sýry,vejce,suché plody,zelenina atd.K obědu a večeři velký výběr,nelze ani vyjmenovat co vše tam bylo.Určitě každý si vybral. Dortíčky byly exluzivní.Pití všeho druhu.

Služby hotelu
Obsluhující personál velice milý a usměvavý,cítila jsem se tam s vnučkou velice dobře.

Pláž
Na pláž je to cca 400 metrů,ale nám to nevadilo,alespoň byl nějaký pohyb.Vstup do moře byl pozvolný,takže vhodné i pro rodiny s dětmi.Pláž dlouhá,krásné procházky.Voda čistá a i v době našeho pobytu ( 8.-15.6.2019) byla teplá.Lehátka a slunečník zdarma.

Miluše L., 18.06.2019, Datum pobytu: 8.6. - 15.6.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Stork

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Hotel i personál je na urovni v blizkosti je pláž, celková spokojenost celé rodiny

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel i personál je na urovni v blizkosti je pláž, celková spokojenost celé rodiny Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování je na urovni včetně služeb

Služby hotelu
při jakém koliv problemu nebo prozbě o pomoc či radu vám ochotně pomuže každi ze zaměstnancu

Pláž
pláže o vykendu přeplněné lidmi ale nikdi nebil žadny konflikt. Přístup na pláž je dostupná všem i hendykepovanim ,voda bila vcelku čistá a teplá.

Libor Škranc, 18.06.2019, Datum pobytu: 8.6. - 15.6.2019
Oblast: Itálie Itálie, Veneto (Benátská riviéra), Hotel: La Pigna

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Za mě hodně velká spokojenost. Náš hotel byl opravdu kousek od pláže, takže jsme my holky mohly většinu času trávit u moře na plåži - a...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Za mě hodně velká spokojenost. Náš hotel byl opravdu kousek od pláže, takže jsme my holky mohly většinu času trávit u moře na plåži - a navíc nám takhle na začátku sezony počasí přálo - každý den okolo 30tky

Navíc jsme měly all inclusive, takže jsme se nemusely starat ani o jídlo ani o pití a všeho bylo opravdu dostatek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj jsme dostaly poměrně hezký a to ještě v prvním patře, což nám maximálně vyhovovalo. Vše vcelku bez problémů až na občasný hluk.

Strava
Jak už jsem říkala - all inclusive - hodně mořských potvor, dostatek zeleniny i pití. Super výběr.

Služby hotelu
Od delegátky M. jsme se dozvěděly spoustu zajímavých informací a personál byl příjemný.

Pláž
Většinu času jsem fakt trávily u moc hezké a hlavně čisté pláže. Také poměrně dlouhé. Moře bylo v tuto dobu úchvatné a překvapivě teplé.

Anonym, 18.06.2019, Datum pobytu: 6.6. - 13.6.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Ionian Princess

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Byli jsme všichni nadšeni????. Krásný, čistý, vkusný resort kde si každý přijde na své. Od ubytování,prostředí,jídla,zábavy a hlavně...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme všichni nadšeni????. Krásný, čistý, vkusný resort kde si každý přijde na své. Od ubytování,prostředí,jídla,zábavy a hlavně vyžití pro děti(což pro nás bylo nejdůležitější). Kousek od letiště (cca30 minut) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bydleli jsme na hlavní budově hotelu,kde na nás čekal krásný,vkusně zařízený a velice prostorný pokoj,skvěle se bám tu spalo,pistele byly velmi pohodlné.

Strava
Jídlu se nedá absolutně nic vytknout. Neskutečný výběr všeho možného a dobře dochucené a bez problémů se tu krásně najedla i naše 2,5 letá dcerka. Večeře byly za náš týdenní pobyt obohaceny o tři tématické večery. Každý večer navíc na prostorné terase ,kde se vždy našlo místo k sezení ,grilování zeleniby,ryb,plno druů těstovin,pizz...

Adéla T., 18.06.2019, Datum pobytu: 7.6. - 14.6.2019
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Papillon Belvil

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

6 fotografií

Celkem: 9,4 Báječná dovolená, měla jsem obavy jelikož nás jela celá rodina s malými dětmi. Ale za nás TOP

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Báječná dovolená, měla jsem obavy jelikož nás jela celá rodina s malými dětmi. Ale za nás TOP Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování na Řecko opravdu krásné, čisté.

Strava
Jídla byla rozmanitá, vždy si každý vybral.

Služby hotelu
Ochota a vstřícnost

Pláž
Pláž hezká, sice malá, ale vždy bylo kde si lehnout. Jen dva dny moře bylo špinavé, ale za to nikdo nemůže... příroda ????

Anonym, 18.06.2019, Datum pobytu: 10.6. - 17.6.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: All Senses Nautica Blue Exclusive Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Všetko bolo super

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Všetko bolo super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nádherný výhľad z balkóna, vybavenie dostačujúce.

Strava
Strava bola výborná, vždy bol veľký výber jedál a dobre bolo všetko dochutene

Služby hotelu
Personál ochotný, priamo v hoteli rôzne služby, animátori na jednicku.

Pláž
Pláž vždy čistá, udržiavaná, more azúrove, priezracne

Marek D., 18.06.2019, Datum pobytu: 6.6. - 13.6.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Riadh Palms Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 výborný

  • 6 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
výborný Zobrazit celou recenzi

Ubytování
na úrovni ,bez chyb.

Strava
velmi dobrá ,pokaždé přibereme nějáké kilo navíc.

Služby hotelu
Negativní stav je ten ,že po příjezdu na hotel v 7 hodin ráno unavení po cestě,se přihlásíte náramky dostanete ,až v 10 hod.a ubytování je až ve 14.00 ,takže se tam při 35 stupních potácíte jako bezdomovcí.Letos jsem tam byl již po 9krát ale takto to nikdy nebylo.

Pláž
Čistá ,slunečníků dost.

Vratislav Netrval, 18.06.2019, Datum pobytu: 25.5. - 5.6.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Brayka Bay Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)