Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 9,6 Krásná dovolená, hned bychom si to zopakovali. 7 dní uteklo jak voda, počasí i moře krásné.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená, hned bychom si to zopakovali. 7 dní uteklo jak voda, počasí i moře krásné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Přijeli jsme na hotel v 4. 30 hod. pokoje jsme měli mít do 14 hod, nedali jsme se ale odbýt po mírném nátlaku z naší strany a vložení 5 dolarů do každého pasu jsme měli ubytování už v 8.50 hod.Ubytování výborné, postele široké, pohodlné, jediná připomínka k ubytování je ta, že sprchová hlavice nad vanou byla připevněná napevno a nedalo se s ní nijak manipulovat. Před pokojem malá terasa se 4 židlemi a stolečkem a výhled do areálu či na bazén. A ještě jedna maličkost, v pokoji nebyla jediná zásuvka, kde by se dal nabít mobil, nabíjeli jsme ho v koupelně. Jinak vše OK.

Strava
Stále stejná ale naprosto dostačující, měli jsme dokonce i pečenou kačenu, z ovoce denně žluté melouny, grepy,pomeranče, banány, 2x za pobyt byly i červené melouny. Výhodou byl bar na pláži, kde se bylo možno v době oběda najíst a nemuselo se do hlavní jídelny. A podávala se zde mezi 15 - 16. hod. zmrzlina, ale ne na všechny se dostalo.

Služby hotelu
Uklizeno a čisto v celém areálu. Úklid byl prováděn denně. Při příjezdu i odjezdu nám byly kufry dopraveny na místo. žádné jiné služby jsme nevyužili. Každý večer diskotéka a program pro děti a nějaká zábava i pro dospělé. Číšnici pozorní a ochotní, zvláště po té, co obdrží nějaký dolar.

Pláž
Je písčitá s příměsí kamene, Přímo u vchodu na pláž je kamenitý přístup do vody, ale úplně vlevo jak kotví cca 4-5 lodí (zde je taky jediná možnost si pořádně zaplavat, protože je zde hloubka) a pak úplně vpravo vedle rybí restaurace je písčitý přístup do vody a boty nejsou potřeba. U mola vlevo je zbytek korálu, který se přerušovaně táhne až k rybí restaurace úplně vpravo. Spousta rybiček je k vidění už v hloubce cca 1 m a více. Moře teplé, ráno naproste klidné, během dne mírné vlny.

Jana G., 22.05.2018, Datum pobytu: 12.5. - 19.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Ali Baba Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Zájezd velice povedený, pokud se mi poštěstí, nebudu váhat a letím na stejné místo. Počasí slunečné, tak akorát. Trochu fouká vítr, což...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Zájezd velice povedený, pokud se mi poštěstí, nebudu váhat a letím na stejné místo. Počasí slunečné, tak akorát. Trochu fouká vítr, což já ocenil, že bylo opravdu příjemně. Večery trochu chladnější, doporučuji si vzít minimálně mikinu a možná i delší kalhoty.

Co vidím jako problém tak jsou 3 věci.

1. jelikož jsem na Kapverdské ostrovy letěl po prvé, tak jsem netušil, že je mezipřistání na ostrove Boa Vista. Když jsem pomalu opouštěl letadlo, tak to naštěstí zahlásila letuška, že vystupuje první polovina letadla, která neletí na ostrov Sal. Zeptejte se radši v cestovce, jestli budete mít přímý let, ať pak nejste v nepříjemné situaci. Tím pádem se vám cesta prodlouží, než vystoupí polovina na ostrov Boa Vista a nastoupí polovina, která letí s vámi na ostrov Sal, aby vyzvedla další půlku lidí, která zaujme po vašem vystoupení vaše místa a oni letí domu.

2. do poslední chvíle jsem netušil, kdy a jak se dostaneme na letiště, abychom odletěli zpět. Ve vytištěných papírech je informace, že to najdete na informační tabuli na recepci. Předposlední den po chvilce hledání na recepci je na druhé straně haly stůl, kde jsou desky s názvem cestovky, kde se informaci dozvíte. Podotýkám, že desky tam v den odjezdu už nebyly.

3. hlídejte si cenu zájezdu. Letěli jsme na 9 dní za 18000 s tím, že to je cena (podle slov cestovky) úplně neskutečná. Třetí den, který jsme byli na dovolené, tak jsme koukli na stránky cestovky a úplně ten samý zájezd byl za 15500 a na 13 dní za 20000. Odlet asi o 5 dní později, který ale nebyl zveřejněný, jinak bych nejspíš asi letěl za 15500 :D Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nic mi zde nechybělo, pokoj velice pěkný. Koupelna prostorná a celkově to působí nově. Postel velká, trezor v ceně, gauč, televize, varná konvice (čaj + kafe) a balkon s posezením. Úklid je každý den a opravdu je uklizeno. Dokonce sem měl poskládané i triko na spaní :)

2 doporučení:

1. Leťte na déle než 9 dní... 1. den přiletíte na hotel večer. Pokud zpět poletíte přes noc, tak to znamená, že předposlední den musíte opustit pokoj v 11:00, pak trávíte čas v komplexu do doby než přijede autobus. Poslední den je vlastně den příletu, který ale strávíte od půlnoci v letadle. Tím pádem strávíte na dovolené 6 kompletních dnů.

2. Ten den, kdy máte opustit pokoj v 11:00, tak se běžte v klidu vykoupat a užít si poslední půl den dovolené, protože v místnosti, do které si schováte kufry je i sprcha, kde se ještě můžete před odjezdem vysprchovat a převléct. Ručník vám půjčí na recepci.

Strava
Snídaně + oběd + večeře bych nevytknul nic. Velký výběr jídel, některé se neopakují. Co je v pondělí, už nemusíte celý týden znovu v menu najít. Není překvapením, že v menu najdete pokaždé pokrmy z ryb - doporučuji ochutnat lasagne z tuňáka. Jinak zde najdete vepřové maso, kuřecí, kachní, hovězí, mořské plody i jehněčí. Abych ještě doporučil, tak kuře na skořici také stojí za ochutnání. Je možné si dát pizzu nebo jídlo v restauraci na pláži. Je pravdou, že odpolední snack bar je trochu chudší a hlavně každý den to samé. Pořád si ale nemyslím, že se nedá čas mezi obědem a večeří vydržet s kouskem pizzy nebo toastu. Hlavně v tomhle čase by člověk měl být u moře a nejenom se cpát. Uvnitř hotelu je nonstop bar. Dalším bonusem jsou 2 vouchery na speciální večeři (nutná rezervace uvnitř hotelu) - první na gril menu v restauraci na pláži a pak v restauraci uvnitř hotelu - to byl opravdu kulinářský zážitek včetně prostředí. Je slušností se tam i trochu solidně obléci, v žabkách nebo s pivem v ruce se to opravdu moc nehodilo, což některým jedincům nepřišlo blbý :D

Služby hotelu
Posilovna, vodní aerobik, programy na pláži, možnost směnit peníze, Není toho mnoho, ale je možnost vyrazit do města (cca 500 metrů směrem doprava, když vylezete z hotelu), kde už můžete pokoupit suvenýry, jídlo atd.

Doporučuji zajít na rybářské molo, kde je možné koupit mušle - cena 1-15 euro..je možné i smlouvat :)

Nedoporučuji se zastavovat u Senegalců, kteří vám neustále něco nabízejí... ty poznáte sami .)

Pláž
Pláž je opravdu krásná, čistý písek, poměrně dost lehátek se stínítky. Sem tam najdete mušle,ale jen opravdu drobné. Co bych vytknul, ale za to nemůže pláž ani hotel, že občas najdete zapíchnuté nedopalky cigaret v písku, protože někteří jedinci musí kouřit na pláži a nejsou schopni dát nedopalek do popelníku, který je mimochodem také na pláži. Voda trochu chladnější, ale po chvilce je super. Hlavně je dokonale čistá. Trochu fouká vítr, takže vás to i donutí se vyvalit na sluníčko.

Anonym, 22.05.2018, Datum pobytu: 11.5. - 19.5.2018
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Sal, Hotel: Oasis Salinas Sea

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 8,8 Velmi dobrý.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velmi dobrý. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi dobré.

Strava
Nemám co vytknout, výborní kuchaři i velmi dobrá jídla. Kdo není super vybíravý tak si zde určitě pochutná.

Služby hotelu
Výborné.

Pláž
Čistá, moře relativně také ale před několika lety to bylo lepší.

Jitka Černoušková, 21.05.2018, Datum pobytu: 11.5. - 18.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Brayka Bay Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Krásná rodinná dovolená. Prostředí úžasné pro děti

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krásná rodinná dovolená. Prostředí úžasné pro děti Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo moc hezké a hlavně čisté. Na vše jsme měli spoustu místa a vyhovovala nám poloha. Ubytováni jsme byli dál od nočního ruchu,takže děti měli klid pro spánek. Doporučuji vzit sebou hodně repelentu ba premnozene komary. Co mě hodně zklamalo, že jsme s dvěma malými dětmi čekali 5 hodin na ubytovaní!!! Toto by vážně měla cestovní agentura vyladit. Delegat za nami prijel do hotelu az vecer, takze jsme nemeli potřebné informace ke stravě apod.

Strava
Byli jsme spokojeni. Detem chybeli pouze melouny. Pozor na zmrzlinu! Je pouze od 15-17, vanickova zmrzlina a o půl 4 uz jim docházela.takze kdo zavahal... nakup zmrzliny neni mozny v blizkosti plaze ani bazenu. To detem hodne chybělo

Služby hotelu
Spokojenost

Pláž
Krasna pláž ale moře zklamání. Pláž je v malé zatoce takže je hodně zakalene

Kateřina H., 21.05.2018, Datum pobytu: 3.5. - 17.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Mirage Bay Resort & Aquapark (ex. Lilly Land)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Veľmi super bolo. Určite sa vrátime a nie raz.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Veľmi super bolo. Určite sa vrátime a nie raz. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Veľmi super a ten vstup z izby na terasu a priamo do bazéna niečo parádne.

Strava
Veľmi veľký výber stravy. Možnosť kombinovať každý deň niečo iné.

Služby hotelu
Služby hotela hodnotím na 1tku nakoľko každý deň všetko pekne čisté a upratané a ešte aj v priebehu dna upratovali.

Pláž
Pláž veľmi pekná a čistá s veľmi pozvoľným vstupom do mora. Vhodná aj pre rodiny s deťmi. Každý večer upratana. Dostatočne množstvo lehátok a slnečníkov.

Miroslav Dlugoš, 21.05.2018, Datum pobytu: 8.5. - 18.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Titanic Palace & Aquapark

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

11 fotografií

Celkem: 9,2 Celkový dojem z dovolené je krásný a určitě doporučujeme.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené je krásný a určitě doporučujeme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nepríjemný pocit na pokoji z ještěrek.

Na pokoji pod dveřmi velká mezera, kudy neustále pronikaly na pokoj ještěrky.

Strava
Strava fantastická. Každý den stále nová a jiná jídla.

Služby hotelu
Služby obětavé, ochotné a příjemné.

Pláž
Dostupnost na pláž a čistota pláže super.

Omezovali nám ji trošku z deuhého hotelu lidé, i přestože je personál vyhodil.

Kateřina Černá, 21.05.2018, Datum pobytu: 11.5. - 18.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Brayka Bay Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,4 Krásná dovolená.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkné, čisté ubytování s výhledem na bazény. Úklid každý den. Voda v půl litrových lahvích, na požádání jsme dostali i navíc.Trošku problém s vyčachtanými zásuvkami ve kterých nedrželi nabíječky :-).

Strava
Rozmanitá strava. Každý den jsme si vybrali něco jiného. Dostatek ovoce.Chyběli nám svačinky mezi jídly.

Služby hotelu
V pořádku.Jenom hodně slabá WI-FI. Večer nebyla šance na připojení. Lépe si zakoupit data.

Pláž
Super. Čistá. Možnost plavání i šnorchlování. Doplňování tekutin skvělé. Obchodnící se službami po odmítnutí šli dál. Žádné vlezlé nabídky.

Gabriela Chvojka, 21.05.2018, Datum pobytu: 9.5. - 16.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Stella Di Mare Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4 Celkově mě hotel zklamal. Chybělo nádobí které bylo roznošeno v areálu hotelu a nikdo jej nesbíral. Běžně nebylo z čeho se napít....

  • 2,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 5 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Celkově mě hotel zklamal. Chybělo nádobí které bylo roznošeno v areálu hotelu a nikdo jej nesbíral.

Běžně nebylo z čeho se napít. Polámaná a vždy špinavá lehátka u bazénů. Velký nedostatek ručníků na lehátka a každodenní hátky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je kapitola sama pro sebe. Klasik pokoj tam znamená částečně společný pokoj s cizíma lidmi. Takže soukromí žádné. Odděleně šlo jen spát a používat koupelnu. Balkon na sušení věcí byl také společný.

Pokud jste chtěli pokoj samy pro sebe jednalo se o nadstandard s příplatkem 10 dolarů na den.

Strava
Strava na střední úrovni ale neurazí. I pozdní strávník si měl z čeho vybrat. Jídlo bylo docela chutné i když Faraonově kletbě jsme se nevyhnuli.

Služby hotelu
Ráno v den odletu nás zapomněli vzbudit a pro kufry nikdo nepřišel.

Pláž
Pláž je dostupná malou procházkou. Pokud je odliv tak je vody i pěkný kus od břehu po kotníky. Moře odpoledne kalné a na pláži a okolí nečistoty. Rádi vám zde prodají neomezené potápění ale na bázi vám že to z důvodu kalného moře neprovozují.

Miloš M., 21.05.2018, Datum pobytu: 6.5. - 12.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Aurora Oriental Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Lehátka 7 fotografií

Celkem: 3 Delegát se choval ignorantsky a vubec mekpminokovs na dohodnutou schůzkou.

  • 2 Ubytování
  • 4 Strava
  • 3 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Delegát se choval ignorantsky a vubec mekpminokovs na dohodnutou schůzkou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starší,coz nevadilo ,ale nefungovala klimatizace a vsude stovky komárů na pokoji.

Strava
Střídmá,ale cisto a obsluha milá.

Služby hotelu
Recepce arogantní

Pláž
Jiná než v nabidce na forkach

...ale udržovaná v normálu.

Kateřina Herčíková, 21.05.2018, Datum pobytu: 10.5. - 17.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Le Pacha Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 byli jsme se vsim spokojeni

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
byli jsme se vsim spokojeni Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoje se starsim nabytkem,ale cisto

Strava
spokojenost

Služby hotelu
vzdy vysli vstric

Pláž
super

Petra J., 21.05.2018, Datum pobytu: 5.5. - 16.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Prima Life Makadi Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622

string(14) "smartPixelCode"
NULL