Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 7,5 Nádherné místo - spojení lyžování v rozsáhlém areálu s koupáním v termálních lázních hned pod sjezdovkou.

  • 6 Ubytování
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Nádherné místo - spojení lyžování v rozsáhlém areálu s koupáním v termálních lázních hned pod sjezdovkou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Návrat do 80-tých let :-) nicméně vše funkční a po stránce hygieny a čistoty na 100%, nižší cena odpovídala typu ubytování.

Strava
Stravu jsme si zajišťovali sami.

Služby hotelu
Kdo nehledá zbytečný luxus, tak nebude litovat, penzion je navíc jen cca 200m od nástupu na kabinkovou lanovku.

Sjezdovky
Sjezdovky vždy každé ráno perfektně upravené, bohužel však v polovině března byly dolní poloviny sjezdovek odpoledne již kvůli rozbředlému sněhu téměř nesjízdné...

Petr A., 27.04.2017, Datum pobytu: 10.3. - 14.3.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Bad Kleinkirchheim, Hotel: Apartmány Taferner

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Apartmány Taferner, Bad Kleinkirchheim, Rakousko Petr A. 2017-04-27 7.5 1 10 Apartmány Taferner

Celkem: 9 Celkově jsme byli velmi spokojeni, ubytování je max. 5 minut chůze od všech hlavních budov, všude čisto a velmi ochotný personál, jídlo...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkově jsme byli velmi spokojeni, ubytování je max. 5 minut chůze od všech hlavních budov, všude čisto a velmi ochotný personál, jídlo velice chutné a pestrý výběr, procedury příjemné, bazény výborné a sauny vynikající. I v nepříznivém počasí je pořád co dělat a objevovat, v okolí je spousta zajímavých turistických cílů (s autem je paleta možností velice pestrá, ale i bez auta je možné se procházet po krásném okolí a autobusové spojení max. 8 minut chůze je poměrně frekventované). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velice dobré, prostorný pokoj s balkónem a hezkým výhledem, dostatek úložných prostor, jedinou pihou na kráse byla samostatná lůžka po stranách pokoje (oficiálně stěhování, tedy vytvoření dvojlůžka, brání interní předpisy).

Strava
Velice pestrá a chutná.

Služby hotelu
Velmi dobré.

Pláž
Venkovní bazény jsou moderní a po všech stránkách příjemné (mírně teplý zábavní s možností plavání a horký sedací z nerezu), vnitřmí bazény jsou starší a o něco menší (mírně teplý s možností pár temp a horký sedací). Všude čisto a převažuje klidná relaxační atmosféra.

Zdeněk K., 27.04.2017, Datum pobytu: 14.4. - 21.4.2017
Oblast: Slovensko Slovensko, Liptov, Hotel: Depandance Adam

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Depandance Adam, Liptov, Slovensko Zdeněk K. 2017-04-27 9 1 10 Depandance ADAM

Celkem: 9 Jediná připomínka je že by sme ocenili více informací ohledem parkování protože je tam omezená kapacita parkovacích míst. Jinak Super

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Jediná připomínka je že by sme ocenili více informací ohledem parkování protože je tam omezená kapacita parkovacích míst. Jinak Super Zobrazit celou recenzi

Anonym, 27.04.2017, Datum pobytu: 11.3. - 15.3.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Der Abtenauer

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Der Abtenauer, Dachstein West, Rakousko Anonym 2017-04-27 9 1 10 Hotel Der Abtenauer

Celkem: 5,6 Turecko je krásné samo o sobě, tak si všímám hlavně jeho. Pokoje by mohly projít rekonstrukcí, neboť každou chvíli se něco našlo, co...

  • 4 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Turecko je krásné samo o sobě, tak si všímám hlavně jeho. Pokoje by mohly projít rekonstrukcí, neboť každou chvíli se něco našlo, co trochu otravovalo pobyt. Okolí hotelu neuklizeno, neupraveno. Dovolená i tak krásná. I bouře a vlny až do oblak byly. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování by se mohlo zlepšit. Pánové do hotelu neinvestují a je to již hodně vidět. V těsném okolí hotelu lehce zakopnete či si vymknete kotník. Opravdu pozor! Přitom by stačilo málo a byl by chodníček jako nový. Hlavně k bazénku. Ale v Turecku se nikam nespěchá.

Strava
Výborná kuchyně. Ovšem málo, velmi málo ovoce. Zelenina je, ale ovoce opravdu chybí a na to já se osobně u moře těším nejvíce, takže hodně mínus. Snídaně nuda, ale i tak se dá. Zákusek vždy jeden je. Buď takový suchý, či něco prolitého sladkou šťávou - dost nic moc. Baklava či něco opravdu fajn nebylo. Ale to by člověk musel do dražšího hotelu asi.

Služby hotelu
Když je problém, tak se pánové nějak snaží. Sice se neusmějí a nevíte tak, co se bude dít.

Pláž
Pláž je moc fajn a i s uklízením se snaží.

Srnka Srnková, 27.04.2017
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Vesta

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Vesta, Side, Turecko Srnka Srnková 2017-04-27 5.6 1 10 Vesta

Celkem: 6,2 Ubytováni velmi dobré, ovšem celkově na mě, diky vystupování personálu, pobyt působil tak, jako v lacinější hotelu. Strava se svoji...

  • 7,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 8 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Ubytováni velmi dobré, ovšem celkově na mě, diky vystupování personálu, pobyt působil tak, jako v lacinější hotelu. Strava se svoji kvalitou dá přirovnat k jídelně. Možná, kdybychom byli cizinci přivezli bychom si lepší dojem. Zobrazit celou recenzi

Šárka P., 27.04.2017, Datum pobytu: 20.4. - 24.4.2017
Oblast: Česká republika Česká republika, Západní Čechy, Hotel: SPA & KUR Harvey

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

SPA & KUR Harvey, Západní Čechy, Česká republika Šárka P. 2017-04-27 6.2 1 10 Hotel Harway

Celkem: 8,8 Jednoznačně doporučuji. Klidný hotel.

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jednoznačně doporučuji. Klidný hotel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté, vyhovující.

Strava
Vynikající. Dostatek ryb a ovoce.

Služby hotelu
Úklid pokoje každý den. Jinak vše za poplatek.

Pláž
Nádherná, nekonečná, čistá a udržovaná.

Anonym, 27.04.2017, Datum pobytu: 4.4. - 12.4.2017
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Relaxia Jandia Luz

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Relaxia Jandia Luz, Fuerteventura, Kanárské ostrovy Anonym 2017-04-27 8.8 1 10 Relaxia Jandia Luz

Celkem: 6 Dobrý průměr

  • 5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dobrý průměr Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Průměr,čisté ale nezáří novotou

Strava
Dobrá, málo pestrá,málo čerstvého ovoce.

Pláž
Pláž přístupná po schodech, čistá, udržovaná. Lehátka a slunečníky na pláži umístěny na terasách, brzy po ránu obsazené. Hodně rusů, české animátorky výborné. V době našeho pobytu velký odliv dopoledne, tak do moře jen odpoledne.

Jaroslava Tymichová, 27.04.2017, Datum pobytu: 14.4. - 22.4.2017
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: Bin Majid Beach Hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Bin Majid Beach Hotel, Ras Al Khaimah, Spojené arabské emiráty Jaroslava Tymichová 2017-04-27 6 1 10 BIN MAJID BEACH HOTEL

Celkem: 10 Naprosto bajecne, vse bez chyby, uzasna lokalita jen par kroku od promenady a jachtoveho pristavu, 10 minut pesky do zabavniho parku...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto bajecne, vse bez chyby, uzasna lokalita jen par kroku od promenady a jachtoveho pristavu, 10 minut pesky do zabavniho parku Kartagoland. Doporucuji jak pro narocne klienty tak pro rodiny s detmi Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krasne velke pokoje, denne ciste povleceni, wifi na pokojich

Strava
Nejlepsi jidlo co jsem kdy zazila s takovou skalou variaci ze nebylo mozne vse ochutnat

Služby hotelu
Miniklub s hristatkem pro deti mimo hlavni budovu takze deti nikoho nerusili, vnitrni vyhrivany bazen a venkovniobrovsky bazen s barem, Wellness & Spa, posilovna, bar, 2 restaurace

Pláž
Plaz hned u hotelu, denne cistena, krasna pisecna

Karolina R., 27.04.2017, Datum pobytu: 17.4. - 24.4.2017
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Iberostar Averroes

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Iberostar Averroes, Yasmine Hammamet, Tunisko Karolina R. 2017-04-27 10 1 10 IBEROSTAR AVERROES

Celkem: 5,4 velmi pekna zahrada, spinave more nahrazuji tri ruzne bazeny, dostatek mista na slunku i ve stinu

  • 6,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 3 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
velmi pekna zahrada, spinave more nahrazuji tri ruzne bazeny, dostatek mista na slunku i ve stinu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ciste pokoje, zarizeni odpovida spise 2-3 hvezdickovemu hotelu

Strava
klasicke snidane, neurazi, nenadchnou, v okoli hotelu by bylo temer nemozne nasnidat se, neni tedy jina volba

Služby hotelu
nabidka vytelu organizovanych hotelem spise do zabavnych parku - hadi, delfini, carodejnice, tanecnice a podopne. bohuzel zadny organizovany vylet do bangkoku... take domluva s organizatorem zajezdu spatna - stejne jako hotelovi recepcni hovori mene nez zakladni anglictinou

Pláž
velmi spinave more, hotelova plaz upravena, dostatek lehatek a slunecniku, hodne potulnych psu (kacen a domacich prasatek), skromny bar na hotelove plazi

Martin K., 27.04.2017, Datum pobytu: 8.4. - 17.4.2017
Oblast: Thajsko Thajsko, Pattaya, Hotel: Pinnacle Grand Jomtien Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Pinnacle Grand Jomtien Resort & Spa, Pattaya, Thajsko Martin K. 2017-04-27 5.4 1 10 Pinnacle Grand Resort Jomtien

Celkem: 6,6 Pekny bazen i pristup k mori, 3 restaurace, ktere vsak nabizeni to same, hotel se orientuje zejmena na ruskou klientelu, nekdy problem se...

  • 7 Ubytování
  • 4 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Pekny bazen i pristup k mori, 3 restaurace, ktere vsak nabizeni to same, hotel se orientuje zejmena na ruskou klientelu, nekdy problem se domluvit anglicky nebo nemecky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl velky a dobre vybaveny vcetne lednicky ale vybaveni uz zazilo i lepsi casy. Refurbishment by hotelu jen prospel.

Strava
Vyber byl velky, ale chutove podprumer. Normalne se na jidlo nestezuji a nemam problem snist cokoliv, tentokrat jsem ale nemel ani jednou jidlo co by mi chutnalo. Kuchyne asi vyhovuje Ruske klientele ale kdybych mohl tak se radsi stravuji jinde.

Služby hotelu
Predrazeny internet, ktery skoro vubec nefungoval. Nejlepsi je poridit si mistni SIM kartu s daty hned po priletu do Egypta.

Pláž
Plaz byla cista a udrzovana, nikdy jsem nemel problem najit volne lehatko se slunecnikem, akorat animacni program v rustine byl docela hlucny a otravny. Vstup do more byl castecne s kaminky proto bych doporucil boty na plavani.

Anonym, 27.04.2017, Datum pobytu: 10.3. - 17.3.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Ali Baba Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Ali Baba Palace, Hurghada, Egypt Anonym 2017-04-27 6.6 1 10 ALI BABA PALACE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622