Recenze hotelů

Napište svou recenzi

TOP 10 Hotelů

Řecko

Bulharsko

Španělsko

Itálie

Chorvatsko

Kanárské ostrovy

Egypt

Turecko

Kypr

Spojené arabské emiráty

Kapverdské ostrovy

Francie

Rakousko

Česká republika

Thajsko

Tunisko

Srí Lanka

Dominikánská republika

Celkem: 8,4 Skvělé místo na odpočinek

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvělé místo na odpočinek Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše čisté

Strava
Strava na jedničku, hlavně ryby.

Služby hotelu
Spousta aktivit, každý si něco najde

Pláž
Nádherná pláž

Anonym, 16.04.2019, Datum pobytu: 5.4. - 13.4.2019
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boa Vista, Hotel: Royal Horizons Boa Vista

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Bola to super dovolena,akutat trochu spatne pocasi

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Bola to super dovolena,akutat trochu spatne pocasi Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na pokoji bola na zdi plisen,ale inac vse ok

Služby hotelu
Super velmi mily a ochotny personal v celom hotely :-)

Pláž
V pohode

Anonym, 16.04.2019, Datum pobytu: 4.4. - 11.4.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: R2 Pajara Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,2 Celkový dojem z celé dovolené nebyl spatny, výlety a krásy more vykompenzovaly nemalé nedostatky hotelu.

  • 4 Ubytování
  • 6 Strava
  • 3 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z celé dovolené nebyl spatny, výlety a krásy more vykompenzovaly nemalé nedostatky hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na přepsání stacilo, ale pokud se chcete vykoupat, tak ve studené vodě. Až po nekolikatem si stezovani na recepci hotelu, začala téct voda vlazna.

Strava
Jídlo dobre

Služby hotelu
Pokud nemáte problem, všechno je fajn. Jakmile řeknete, ze se vám něco nelíbí recepční děsně neochotny a protivny.

Pláž
Pláž byla podle očekávání, jak je napsáno, na žádné velké plavání to nebylo z důvodu korálů, ale s tím se počítalo, takže jsme zklamáni nebyli

Jitka F., 16.04.2019, Datum pobytu: 6.4. - 13.4.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Pensee Beach Resort (ex. Pensee Royal Garden)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Báječná dovolená.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Báječná dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybavení trochu starší, ale služby vše vynahradily. Úklid, služby v pořádku. Zahrady, pláž, okolí bazénů pravidelně udržované. Čisto.

Strava
Chutná, snídaně trochu jednotvárné, ale jinak dostatek zeleniny, dobré ryby...

Služby hotelu
V pořádku. Neměli jsme žádný problém. Příjemné bylo vědět, že u hotelu je klinika s česky hovořícím personálem. Na štěstí jsme je nepotřebovali.

Pláž
Pláž čistá s obsluhou až k lehátku. Šnorchlování přístupné z mola.

Lenka, 16.04.2019, Datum pobytu: 6.4. - 13.4.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Long Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Výborná odpočinková dovolená.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Výborná odpočinková dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vynikající ubytování ve velkých pokojích.

Strava
výborná kvalita i rozmanitost. 9 jídel z 10 byly velmi chutné. Jen cestovní kancelář neřekla, že plná penze je na jídlo, ale už není pití.

Služby hotelu
Usměvavý personál všech národností. V základní angličtině žádný problém

Pláž
Pláž dostatečně velká na množství lidí - žádná přetlačovaná.

Jindřich N., 16.04.2019, Datum pobytu: 7.4. - 13.4.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Fujairah, Hotel: Oceanic Khorfakkan Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

pláž 1 fotografie

Celkem: 9 Celkem to nakonec ušlo, ale překvapila nás změna hotelu....

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkem to nakonec ušlo, ale překvapila nás změna hotelu.... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování dobré

Strava
Strava výborná. jen s vínem byl trochu problém...

Služby hotelu
OK

Pláž
Nechtěli jsme molo, ale se změnou hotelu jsme se s ním museli smířit. Bohužel. Moře celkem ušlo, ale podle informací od známých u Taj mahalu bylo daleko lepší

Karel Repka, 16.04.2019, Datum pobytu: 5.4. - 12.4.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Red Sea Taj Mahal Resort (ex. Al Nabila Grand Makadi)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,6 Celkovy dojem ok, jen ten silny a neustavajici vitr byl obtezujici. To si chce asi zjistit predem :) samozrejme na surfovani bezva, k...

  • 6,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkovy dojem ok, jen ten silny a neustavajici vitr byl obtezujici. To si chce asi zjistit predem :) samozrejme na surfovani bezva, k bazenu to chce byt oblecen Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Fajn, trosku zvlastni reseni a pro fyzicky nezdatne pokud vas ubytuji nekde na okraji, chodite hoooodne. Nektere veci by zaslouzily vymenit, ale pokoje jsou ciste.

Strava
Skvela a pestra

Pláž
Plaz je z kopce, ale muzete na ni i busem, zpatky logicky vyslap, ale proc ne. Plaz cista, krasna, prostorna

Anonym, 16.04.2019, Datum pobytu: 4.4. - 11.4.2019
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel: Occidental Jandía Mar

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Prosím pozor, CA predáva hotel Stella Di Mare Beach Resort and Spa a predá vám niečo iné, resort je rozdelený na 2 hotely - hotely Stella...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Prosím pozor, CA predáva hotel Stella Di Mare Beach Resort and Spa a predá vám niečo iné, resort je rozdelený na 2 hotely - hotely Stella Di Mare Garden Resort a Stella Di Mare Beach Resort...

Beach Resort je 0m od mora, Garden Resort je cca 300-400m ak bývate v budovách najbližie k moru, ak nie, tak aj 700m, na to nás bohužiaľ nikto neupozornil! Pravidelne chodí autobus, ale z recepcie hotela (údajne každých 10min.). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotelový komplex je obrovský, neskutočné množstvo bazénov a budov, bývali sme vo väčšej izbe, nábytok bol starší, TV ani nefungovala, minibar sme nemali (nepotrebovali sme). Inak obrovská terasa aj izba, sprcha aj vaňa, 2 oddelené postele.

Strava
Strava výborná, vždy bolo z čoho vybrať a snažili sa obedy a večere obmieňať. Myslím, že si každý vyberie. (ak je niekto celiatik alebo alergik, boli ochotní mu pripraviť jedlo špeciálne pre neho). Pri každom bazéne bol nejaký snack.

Služby hotelu
Upratovanie bolo denne, aj keď podlahu zrejme iba zametali, neumývali, uteráky však menili každý deň, aj posteľné prádlo.

Personál veľmi ochotný, ľudia milí, všetko vždy upratané, či už v reštaurácii alebo vonku.

Pláž
Pláž obrovská, súkromná, starali sa o ňu, uteráky aj ležadlá zadarmo, vrátane slnečníkov. More čisté, občas odliv, ale z móla sa dalo kúpať vždy.

Anonym, 16.04.2019, Datum pobytu: 6.4. - 13.4.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Stella Di Mare Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Dovolená se mi líbila, odpovídala ceně.

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se mi líbila, odpovídala ceně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré, pravidelně uklízeli.

Strava
Ùměrný výběr jídel, problém s výběrem alkoholu. Víno pouze k jídlu a lihoviny místní se zvláštní příchutí. Vodu na pokoj si musíte sami nosit. Voda z baru na pokoji je zpoplatněna. Balíček na cestu domů/ letiště/ musíte nahlásit den předem na recepci. Delegát nás neinformoval !!!!

Služby hotelu
Služby laxní... nejlépe za baxiš. Při odjezdu nikdo nepomohl s kufry. Hezké animační programy.

Pláž
Hezká, osušky čisté bez problému výměny. Dostatek lehátek. Doporučuji obuv do vody.

Miloslava V., 16.04.2019, Datum pobytu: 27.3. - 10.4.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Le Pacha Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Spokojenost po všech stránkách

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost po všech stránkách Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita velmi dobrá, i když roky používání jsou znát, zejména v koupelně.

Strava
Pestrá strava, chutná, perfektní personál. Vždy doplňováno, i před koncem doby stravování. Jen trochu více ovoce

by neškodilo. Jinak spokojenost

Služby hotelu
Celkový dojem velmi dobrý, personál vstřícný, ochotný.Jen vznikl problém při cestě zpět na letiště, pozdní příjezd

autobusu do našeho hotelu,problémy na letišti s personálem při odbavení a tím zdržení odletu letadla do Prahy o 30 minut.

Pláž
Pláž každý den upravená, při nižším počtu ubytovaných dostatek lehátek, matrací, osušek i slunečníku. Dobře fungoval i bar, včetně donášky. Moře čistě, pěkná místa s korálem, vhodné na potápění i plavání.

Dobroslav Marek, 16.04.2019, Datum pobytu: 4.4. - 11.4.2019
Oblast: Egypt Egypt, Dahab, Hotel: Happy Life Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)