Recenze hotelů

Napište svou recenzi

TOP 10 Hotelů

Řecko

Bulharsko

Španělsko

Itálie

Chorvatsko

Kanárské ostrovy

Egypt

Turecko

Kypr

Spojené arabské emiráty

Francie

Rakousko

Česká republika

Thajsko

Tunisko

Srí Lanka

Dominikánská republika

Kapverdské ostrovy

Celkem: 7,8 Hotel je na první pohled komunisticky, starý, ne moc udržovaný. Probíhají tam nějaké rekonstrukce, to muže kdekoho obtěžovat. Jinak je...

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je na první pohled komunisticky, starý, ne moc udržovaný. Probíhají tam nějaké rekonstrukce, to muže kdekoho obtěžovat. Jinak je resort široký, není to jen úzká nudle k moři. Asi bych řekla ze to odpovídá ceně, za kterou jsme my pořídili. Výhodou je ze 2 usd se dostanete taxíkem k mešitě a do hlavního přístavu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
První pokoj jsme měli hned u hlavní restaurace v přízemí vedle dětského bazénu. Pokoj byl bez balkonu, sedet se dalo přede dveřmi u bazénu, nikdo tam nechodil. Klidný příjemný pokoj, při sprchování potopa přes celou koupelnu, ale to nám nevadilo. Po druhé noci jsme pokoj měnili kvůli stenicim! Výměna pokoje zabrala cele dopoledne, nabídli pokoj který byl malý ve 3. Patře a ještě daleko od všeho. Po dohadování s nějakou quality manager jsme dostali pokoj prostorný, blízko restaurace. Pokoj byl s balkónem, nicméně balkonove dvere nebyly zrovna zvukotesne a animační program byl každý den do 22,30! Na pokoji to bylo slyšet opravdu hodně nahlas.

Strava
Mohla by byt pestřejší, věřím ze mimo Covid je větší výběr. Snídaně každý den to samé. obědy a vecere tak 4-6 jídel co se měnily, jinak saláty, ovoce, pečivo, přílohy, furt to stejné. Pro me velmi malý výběr ovoce, asi 3-4 druhy, každý den stejné a stejné v době snídaně, oběda, vecere. Funguje jen hlavní restaurace (snídaně,obed,vecere) a u pláže podávají dopo a odpo svačinu po dobu jedné hodiny. Na to ze ný měl byt hotel obsazen na 50 % kvůli covidu, byla často na jídlo fronta.

Služby hotelu
Využili jsme hotelové spa na masaz, spokojena jsem nebyla, ale stala jen 20 $ za 50 min, tak za tu cenu asi Ok :D

Když prijizdite všichni se mohou pretrhnout, když odjizdite, ani s kufrem vám nepomůzou.

Pláž
Jsou zde 2 pláže, první je dost uzavřena, řekla bych přímo hnusna a nikdo na ni není, druhá je o moc hezčí a narvana.

Klára M., 06.05.2021, Datum pobytu: 25.4. - 2.5.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sea Gull Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,2 Super dovolená

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje standard, žádný luxus, ale stačí

Strava
Chutná, všeho dostatek

Služby hotelu
Hotel neskutečne žije, spousta zábavy, nudit se rozhodne nebudete

Pláž
Super pláž, pro deti i dospělé

Daniela R., 05.05.2021, Datum pobytu: 24.4. - 2.5.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Desert Rose

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Hotel byl rok zavřeny, patřili jsme mezi první hosty. Kapacita byla naplněna z 10% a některé služby v areálu byly zavřené.

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel byl rok zavřeny, patřili jsme mezi první hosty. Kapacita byla naplněna z 10% a některé služby v areálu byly zavřené. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měnili jsme po příjezdu pokoj, nový vyhovoval a strávili jsme v něm 14 dni.

Strava
Dostačující, uvítala bych zdravé nápoje.

Služby hotelu
Lehátka, osušky, aquapark, staré fitko, Club pro deti a večerní program

Pláž
Částečně kamenitá a písčitá, moře čisté. Za areálem hotelu odpadky, hodně plastu.

Veronika Trčková, 05.05.2021, Datum pobytu: 18.4. - 2.5.2021
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Future Dreams Lagoon Beach (ex. Floriana Dream Lagoon)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

6 fotografií

Celkem: 9 Krásná dovolená určitě zase přijedeme ????

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená určitě zase přijedeme ???? Zobrazit celou recenzi

Marie Kučerová, 05.05.2021, Datum pobytu: 25.4. - 2.5.2021
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Coral Beach (ex. Rotana)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Toto je poprvé v Egyptě Hotel je opravdu skvělý, jídlo je vynikající a personál je velmi užitečný.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Toto je poprvé v Egyptě Hotel je opravdu skvělý, jídlo je vynikající a personál je velmi užitečný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
velmi pěkný pokoj s pěknou každodenní výzdobou

Strava
nádherná poloha pláž je opravdu skvělá

Služby hotelu
personál je velmi užitečný po celý den a ptá se vás, jestli něco potřebujete. nejlepší personál vůbec

Anonym, 05.05.2021, Datum pobytu: 1.5. - 7.5.2021
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Steigenberger Coraya Beach (ex. Iberotel)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Plaz bez možnosti koupani, lehatka OK.

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Plaz bez možnosti koupani, lehatka OK. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje OK , služby OK, uklid OK, drinky nekvalitný levny .

Strava
Nanuky roztopeni, zadna zmrzlina na baru , hotel nemá perlivu mineralku, snack bez poznamek na 5* dosť chudý.

Služby hotelu
Pradelna a uklid oK.

Pláž
Voda čistá , vlny silne bez možnosti koupani

Daniel Marek, 05.05.2021, Datum pobytu: 25.4. - 2.5.2021
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Novotel Marsa Alam

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Jediný nedostatek byl ve službách delegáta.ocekavali jsme že s námi dojede na testy museli jsme sami přičemž neumíme anglicky tudíž to...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Jediný nedostatek byl ve službách delegáta.ocekavali jsme že s námi dojede na testy museli jsme sami přičemž neumíme anglicky tudíž to bylo pro nás trochu stresující.dale co se týče informací v místě pobytu ohledně testu byli zmatečne .. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Co se týče ubytování nemám co vytknout. Vše bylo úplně v pořádku

Strava
Strava také v pořádku každý den

Služby hotelu
Každý den byly uklizeny pokoje. Spokojenost

Pláž
Pláž moc hezká velká. Voda křišťálově čistá a nádherně teplá. Bylo to jedno z nejlepších koupání. Doporučujeme i pro malé děti. Menší nedostatek personál by mohl častěji poklidit Menší odpad na pláži.

Renata Švecová, 05.05.2021, Datum pobytu: 24.4. - 2.5.2021
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Sharjah, Hotel: Lou Lou ’ A Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9 Velka spokojenost !!!

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velka spokojenost !!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krasne, ciste, nadherny vyhled na more

Strava
Naprosto vynikajici. Vse skvele dochucene. V dobe covidu vam porce nabiraji kuchari. Byla svickova wellington, kacena, kruta a mnohe dalsi

Služby hotelu
Skvele masaze.

Pláž
Jedine minus, cele pobrezi je posete koraly takze z te pisecne plaze co je na fotkach do more nemuzete. Je tam jen jedna nebo dve mini laguny kde je pozvolny pristup. Jinak se musi z mola do hloubky. Takze tohle byla velka skoda...

Edith Vodová, 05.05.2021, Datum pobytu: 24.4. - 2.5.2021
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Novotel Marsa Alam

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7 Drinky katastrofa. Bez toho aby jste někomu nedali takzvaný bakšiš, tak nic normálního nedostanete. Celkově se Vás tam snaží každý okrást.

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Drinky katastrofa. Bez toho aby jste někomu nedali takzvaný bakšiš, tak nic normálního nedostanete. Celkově se Vás tam snaží každý okrást. Zobrazit celou recenzi

Pláž
Pouze molo

Adam Bergmann, 05.05.2021, Datum pobytu: 25.4. - 2.5.2021
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Novotel Marsa Alam

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (3)

Celkem: 9,6 Vše bylo super! Nemám co vytknout.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Vše bylo super! Nemám co vytknout. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje, strava, bazény, obsluha v barech... , prostě vše bylo na vysoké úrovni.

Ivana Zíková, 04.05.2021, Datum pobytu: 24.4. - 1.5.2021
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Hilton Marsa Alam Nubian Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)