Recenze hotelů

Napište svou recenzi

TOP 10 Hotelů

Řecko

Bulharsko

Španělsko

Itálie

Chorvatsko

Kanárské ostrovy

Egypt

Turecko

Kypr

Spojené arabské emiráty

Kapverdské ostrovy

Francie

Rakousko

Česká republika

Thajsko

Tunisko

Srí Lanka

Dominikánská republika

Celkem: 6,4 Dovolenou bych hodnotila jako průměr.

  • 5,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou bych hodnotila jako průměr. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velké pokoje i koupelna. Nábytek již starší, ale na přespání dostačující.

Strava
Strava byla pestrá a velice chutná. Každý den bylo z čeho vybírat, vždy dostatek jídla i ke konci, ochotný a milý personál, čistota a žádné střevní potíže.

Služby hotelu
Nic jsme nepotřebovali, takže nevím.

Pláž
Pláž a moře bylo naše velké zklamání. Nevím, zda to bylo termínem dovolené, ale moře bylo chladné a cca 5 dní neskutečně špinavé. Některým jedincům to nevadilo a koupali se. Na dovolenou jezdíme již mnoho let, ale toto jsme ještě nezažili. Na pláži se celkem snaží veškeré nečistoty uklízet ( plastové sáčky, kelímky, hadry apod.), ale hned vedle je plné pobřeží plastů, hadrů, bot apod. Vždy, když u Saudské Arábie vyplula nákladní loď ( je to celkem blízko a dobře vidět ), tak se moře znečistilo plastem, hnědým šlemem a množstvím medúz. Bylo to nechutné. Medúza nebyla žahavá ale pro nás velice nepříjemná. Souvislost znečištění z lodi nemůžeme prokázat.

Libuše Srpová, 23.05.2019, Datum pobytu: 6.5. - 20.5.2019
Oblast: Egypt Egypt, Dahab, Hotel: Happy Life Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená v Londýně byla super

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená v Londýně byla super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo dobré

Strava
Snídaně byla výborná

Služby hotelu
Ochotný personál

Martina, 23.05.2019, Datum pobytu: 16.5. - 19.5.2019
Oblast: Velká Británie Velká Británie, Londýn, Hotel: President

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Dobrý den, dovolená byla fantastická. Určitě se sem vrátíme.

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dobrý den, dovolená byla fantastická. Určitě se sem vrátíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo překrásné! Všude čisto, uklizeno a největší plus měla vana, obrovská terasa a velká kuchyň s dobrým vybavením. (byli jsme ubytováni ve 4.patře). Tento hotel nás s ubytovaním i s dalšími věcmi moc překvapil!

Strava
Snídaně nebyla moc pestrá, ale pro nenáročné dobrá.Obyčejný salám, sýr, vajíčko na tvrdo, lupínky, volské oko atd. Snídaně se 12 dní opakovaly.Večeře byly výborné! Mohli jsme si vybrat z 2 hlavních jídel která se každý den střídala.

Služby hotelu
Výborné! Uklízečky skoro každý den vyměňovaly ručníky a vždy ustlaly.

Pláž
Na pláži u hotelu jsme nebyli, ale doporučuji si vypůjčit auto nebo čtyřkolku a vyrazit na západ Lefkady. Najdete tam nádherné pláže Egremi, Porto katsiki a Gialos, které jsou průzračně tyrkysové. Doporučuji si vzít boty do vody.

Anonym, 23.05.2019, Datum pobytu: 14.6. - 25.6.2018
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Apollo

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,6 Byli jsme spokojeni, všichni se k nám slušně chovali a byli milí, příjemní a ochotní.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme spokojeni, všichni se k nám slušně chovali a byli milí, příjemní a ochotní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Každý den se uklízelo a vyzdobila se postel.

Strava
Pestrá strava, každý si vybere na co má chuť, velký výběr sladkého, salátů, zeleniny, masa.....

Služby hotelu
Nic nám nechybělo

Pláž
Možnost šnorchlovat, potápět se, koupat, korály i písečná pláž

Michaela P., 23.05.2019, Datum pobytu: 15.5. - 22.5.2019
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Equinox Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Za tu cenu super dovolená.

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Za tu cenu super dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Je to Egypt takže se čeká že vše nebude ok.

Strava
Už jsme měli lepší v Egyptě.

Služby hotelu
Samozřejmě za bakšiš se usmíval každý.

Pláž
Celkem fajn... Jen škoda že hotel nemá vlastní.

Martina B., 23.05.2019, Datum pobytu: 10.5. - 17.5.2019
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: The Grand Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,6 Skvela rodinna dovolenka v cistom, bezpecnom a skvele vybavenom prostredi vratane plaze, mora, bazenov a stravy

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvela rodinna dovolenka v cistom, bezpecnom a skvele vybavenom prostredi vratane plaze, mora, bazenov a stravy Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo velmi dobre. Vyhradu mam vsak k sirke posteli. Boli sme styria a ubytovali nas v izbe s dvoma separatnymu postelami sirky max.cca 120-140cm (odhadom). Riesili sme to na mieste poziadavkou na pristelky. Dostali sme jednu skladaciu postel s tvrdymi tlaciacimi perami (spala na nej nasa 16rocna dcera) a jednu detsku postielku (pre nasu 4rocnu dcerku).

Strava
Vyborna, rozmanita, tematicka, kutik s detskou stravou, obsluha ochotna vyhoviet aj dodarocnym poziadavkam.

Služby hotelu
Vyborne, bezchybne. Jedine chybal bohatsi vecerny program kvoli prebiehajucemu ramadanu, o com sme ale boli cestovnou jancelariou Invia vopred informovany a akceptovali sme to.

Pláž
Vyborna, cista more rivnako velmi ciste, prijemnej teploty, s pozvolnym vstupom vhodnym pre deti

Helena L., 23.05.2019, Datum pobytu: 7.5. - 14.5.2019
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel: DoubleTree by Hilton & Spa Marjan Island

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Četla jsem před příjezdem nějaké recenze na Nostos studia a nebyly zrovna příznivé. Jediné co mne chlácholilo byla skutečnost, že byly i...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Četla jsem před příjezdem nějaké recenze na Nostos studia a nebyly zrovna příznivé. Jediné co mne chlácholilo byla skutečnost, že byly i více jak 10 let staré. Skutečnost předčila naše očekávání a měli jsme možnost být ubytováni jako první ve zcela nových pokojích. Je to nádhera a vůbec na Řecko neskutečné. Dnes se to jmenuje Nostos Boutique hotel a ne Beach. Ale to je jen maličkost. Obrázky na webu Invie plně odpovídají či spíše kvalitu hotelu snižují. Je to opraveno s citem a smyslem pro detail urcčitě doporučujeme i rodinám s dětmi či párům. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prohlédněte si fotky a není třeba slov. Nádherná koupelna, skvěle sladěný obývák i spaní. Prostě boutique ubytování. Nevěřili jsme, že to je Řecko.

Strava
výborná a bohatá polopenze začíná americkou snídaní. Ale zážitkem jsou především obědy dle jídelního lístku téměř na pláži v taverně majitele. Vřele doporučujeme se jim nevyhýbat.

Služby hotelu
menší hotel s cca 50 pokoji a 3 bazény, skvělým sportovním cetrem i malým dětským klubem. Po rekonstrukci nemá chybu.

Pláž
Písečná s pozvolným vstupem a záliv bez velkých vln. Vystačíte možná 50-80m od pláže

Anonym, 23.05.2019, Datum pobytu: 11.5. - 18.5.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Nostos Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2 Oblast Lednice je určitě skvělá, ale pro příště bych zvolila jiný výběr ubytování.

  • 5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Oblast Lednice je určitě skvělá, ale pro příště bych zvolila jiný výběr ubytování. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Při příjezdu je hotel pěkný, nový, s udržovaným okolím. Pokoj byl připravený včas. Na pokoji byla postel bez roštu, pouze s matrací, takže pro záda nic moc zdravého. V koupelně byl oprýskaný žebřík, sprchový kout byl zanesený vodním kamenem.

Strava
Jídlo bylo výborné. K večeři výběr ze tří jídel, jedno z nich vždy bez masa, takže na své si přijde každý. Ke snídani by mohl být větší výběr.

Služby hotelu
Na recepci byl vždy ochotný personál. V restauraci se vystřídaly dvě dvojice personálu. Jedna z dvojic byla skutečně výborná, měli zájem, byli přátelští, oproti tomu druhá dvojice mi nesedla vůbec, když jsme chtěli další pití po večeři, vypadalo to, že obsluhující vlastně obtěžujeme. Bazén s jodovou vodou byl čistý. Jiné služby hotelu jsme nevyužili.

Šárka J., 23.05.2019, Datum pobytu: 13.5. - 18.5.2019
Oblast: Česká republika Česká republika, Jižní Morava, Hotel: Spa Resort Lednice

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)