Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 7,8 Dovolenávelice krásná, Mallorca nádherná, doporučuji vyrazit mimo sezonu.

  • 6,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenávelice krásná, Mallorca nádherná, doporučuji vyrazit mimo sezonu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel pěkný, servis skvělý, vybavení pokoje na 4 hvězičkový hotel poněkud jednoduchý. Např. postel pro pár oddělená, měla by být manželská. Hotel je rodinný, kancelář by na to měla upozornit, v areálu je velké množsví dětí. Romantiku a klid tam nehledejte.

Strava
Strava výborná, spravila jsem se o dvě kila během 10ti dnů, to o něčem svědčí.

Služby hotelu
Služby super, úklid na jedničku. Recepce s výbornou angličtinou. Animátorský tým úžasný.

Pláž
Pláž u hotelu je velice malá a nikterak zajímavá, recepce by měla upozornit na tři další dostupné a mnohem prostornější pláže v dosahu 1km.

Zuzana Zemanová, 12.10.2018, Datum pobytu: 18.9. - 28.9.2018
Oblast: Španělsko Španělsko, Mallorca, Hotel: Iberostar Club Cala Barca

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Přes kvalitní služby hotelu bychom se sem již nevrátili, kvůli špatné čistotě vody v moři. V hotelu byl bohatý program během dne i večer,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Přes kvalitní služby hotelu bychom se sem již nevrátili, kvůli špatné čistotě vody v moři. V hotelu byl bohatý program během dne i večer, tým animátorů byl šikovný. Pro příští dovolenou nechceme hotel, kde je 90% Rusů, kteří se neumí chovat v jídelně, mají s sebou spoustu malých dětí s jejichž chováním si starosti nedělají. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ubytováním jsme byli spokojeni. Nebydleli jsme v hlavní budově v hotelu, ale v menších budovách, kde není tolik pokojů a větší klid.

Strava
Ke stravě není co vytknout. K dispozici je jídlo po celý den v několika restauracích, kde opravdu nic nechybí. Během dne několik druhů zmrzliny, nanuky, zákusky k odpolední kávě, vše super.

Služby hotelu
Se službami v hotelu jsme byli spokojeni. Stále se všude uklízí, žádné pomatlané stoly, na toaletách vše čisté. Úklid na pokoji denně, výměna ručníků pravidelná. Doplňován minibar pitím, ale ani to není třeba. V areálu u bazenů a v barech je vše po celý den.

Pláž
Pláž je dostatečně veliká s množstvím lehátek. Osušky k dispozici po celý den. Ale kvalita vody v moři nás velmi zklamala. Voda kalná až špinavá, horší vodu v moři jsme nikde neviděli. Vlastně jsme už pak raději využívali bazen s mořskou vodou, ten byl perfektní. Taková voda tam je stále, potvrdili nám to ostatní klienti, kteří tam nebyli poprvé. Tak pro ty, kteří tam jedou kvůli moři a ne kvůli jídlu to nedoporučujeme.

Blanka, 12.10.2018, Datum pobytu: 27.9. - 4.10.2018
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Club Calimera Pine Beach (ex. Maritim Pine Beach)

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 5,2 Dovolená jen díky pláži a moři stála za to.

  • 5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 9 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená jen díky pláži a moři stála za to. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj průměrný,Vždy .když jsem chtěla zapnout fén,musela jsem vytahovat ze zásuvky lednici,protože v koupelně žádná zásuvka nebyla,Ani jedna ze tří lampiček na pokoji nesvítila.Podkrovní pokoj měl všechna okna hned u odvodového komína z kuchyně a mohlo se větrat pouze ráno,jinak výpary z kuchyně šli do pokoje až do pozdních večerních hodin,byli jsme nuceni zaplatit si klimatizaci po celý pobyt(60,-Eur)

Strava
Snídaně bufetové-bez výhrad,Večeře katastrofa pro nás dospělé, a co teprve pro naší 3,letou dceru. naprosto nevhodné,Nedpovídalo vůbec ceně zájezdu.

Služby hotelu
Hotel čistý.Výměna ručníků min 3x za pobyt,vždy super uklizený pokoj.Jinak majitelku hotelu jsme téměř neviděli.

Pláž
Celou dovolenou zachránila pláž a místo.Byli jsme mimo sezónu,a proto téměř sami na pláži.

Anonym, 12.10.2018, Datum pobytu: 4.9. - 14.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Limnos, Hotel: Plati Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,8 bylo to bezva :)

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
bylo to bezva :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
televize v apartmánu byla pro nás zbytečná... ale chyběla nám lednička (vzhledem k teplému podnebí jsme ji čekali jako standartní vybavení...)

Strava
snídaně a večeře formou švédských stolů... jídla byla moc dobrá a každý si našel, takové kterému vyhovovalo :)

Služby hotelu
žádné jsme nevyužili, dělali jsme si vlastní program

Pláž
přístup super, voda fantastická :)

Alžběta J., 12.10.2018, Datum pobytu: 17.9. - 22.9.2018
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Hvar, Hotel: Adriatiq Fontana Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Super

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super Zobrazit celou recenzi

Anonym, 12.10.2018, Datum pobytu: 2.10. - 9.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Sunwing Waterworld Makadi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 naprostá spokojenost, dovolená mých snů

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
naprostá spokojenost, dovolená mých snů Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytovani bylo dobré všude čisto, vymena ručníků bez problémů

Strava
strava byla odpovidajici dalo se vybrat

Služby hotelu
služby hotelu bez problémů vždy vyšli vstříc

Pláž
pláž byla dobrá i když lehatka by bylo třeba nahradit jen bylo škoda, že jsme nebyli vyrozumění, že vnitřní bazen je v rekonstrukci to chybělo, když nebylo dobré počasí

Libuše Pěnicova, 12.10.2018, Datum pobytu: 28.9. - 8.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Vincci Nozha Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 U CK jsme si objednali ubytování v tomto hotelu (Porto Skala) a po příletu na Kefalonii nám bylo oznámeno, že budeme bydlet v jiné části...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
U CK jsme si objednali ubytování v tomto hotelu (Porto Skala) a po příletu na Kefalonii nám bylo oznámeno, že budeme bydlet v jiné části ostrova, v hotelu Palace. Zobrazit celou recenzi

Zdena L., 12.10.2018, Datum pobytu: 17.9. - 24.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kefalonia, Hotel: Porto Skala

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 velmi dobrý, nádherná dovolená, krásná příroda, počasí na výlety i koupání

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
velmi dobrý, nádherná dovolená, krásná příroda, počasí na výlety i koupání Zobrazit celou recenzi

Ubytování
každý den uklizeno v pokoji.

Strava
večeře - výběr z předkrmů, výběr z hlavních jídel, vždy jedno maso, výborné ryby. spousta zeleniny

Služby hotelu
úžasná obsluha v restauraci, rychlá, hned si všímali, co hosté potřebují, nádherná taneční hudba u bazénu v neděli večer.

Pláž
pěšky dostupná, ale jezdil i hotelový bus. hodně jsme cestovali, ne celý den prožitý na pláži.

Lenka L., 12.10.2018, Datum pobytu: 22.9. - 29.9.2018
Oblast: Itálie Itálie, Ischia, Hotel: Galidon

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Club Kastalie je rozsáhlý komplex. Ubytování, které je nejblíže k pláži je v bungalovech. My jsme měli ubytování až na konci komplexu. CK...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Club Kastalie je rozsáhlý komplex. Ubytování, které je nejblíže k pláži je v bungalovech. My jsme měli ubytování až na konci komplexu. CK uvádí, že hotel je na pláži, ale nejblíže pláže byla pouze jídelna, recepce, bazény a bary. Dostali jsme ubytování v nové budově a na pláž (až na molo) jsme to měli 750 m. Je fakt, že jsme šli kolem bungalovů, kde byl stín. Kdybych tuto skutečnost věděla, určitě bych tento hotel nezvolila. Mám endoprotézu kýčelního kloubu a cesta na pláž a do jídelny mně nevyhovovala. Velké mínus 5* hotelu je to, že není zdarma připojení k wifi. Můžete si koupit na recepci připojení na 1 den za 3 dolary. CK uvádí, že osušky se vydávaji za depozit, ale není to pravda. Osušky dostanete oproti kartičce zdarma. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo v nové budově a bylo opravdu pěkné. Snad jen nevyhovující byly dřevěné židle na balkonu. Úklid každý den, dokonce jsme v televizi měli český kanál ČT 24. V budově je výtah.

Strava
Strava byla na 1*. Velký výběr všeho. Za týden jsme neměli šanci vše ochutnat. Překvapil nás velký výběr ovoce, zeleninových salátů a zákusků. Celý den byla k dispozici zmrzlina. Každý večer se před jídelnou grilovalo maso i ryby.

Služby hotelu
Velké mínus je to, že není bezplatné připojení k wifi. U 5* hotelu by to měla být samozřejmost.

Pláž
Pláž je spíše oblázková a "tekutý písek". My jsme do moře chodili z mola. Schody do vody jsou celkem pohodlné.

Anna Chlebníčková, 12.10.2018, Datum pobytu: 27.9. - 4.10.2018
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Club Kastalia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

bazény 4 fotografie

Celkem: 6,2 Dobrý pocit z dovolené

  • 5,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dobrý pocit z dovolené Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Průměrné, ale čisto a ochotný personál

Strava
Snídaně v hotelu pořád stejná,chybělo ovoce i zelenina, ale v okolí hotelu výborné taverny s chutným jídlem i ochotným personálem

Služby hotelu
žádných služeb v hotelu jsme nevyužívali, personál ale byl ochotný a všude čisto

Pláž
pláž udržovaná, čistá, voda průzračná

Věra V., 12.10.2018, Datum pobytu: 28.9. - 9.10.2018
Oblast: Řecko Řecko, Santorini, Hotel: Studia Kamari Star

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622