Recenze hotelů
Alanya - Turecko

Napište svou recenzi

Celkem: 7 Protože jsme vybírali dovolenou na poslední chvíli,takže cena byla nižší než někteří zaplatili,tak se nám dovolená líbila.Ale za vyšší...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Protože jsme vybírali dovolenou na poslední chvíli,takže cena byla nižší než někteří zaplatili,tak se nám dovolená líbila.Ale za vyšší cenu bychom si představovali něco jiného.Myslím tím hotel a pokoj,též služby.Nejhorší byli kuřáci v hotelu.Už při vstupu do recepce bylo cítit kouř.Hlavně při pobytu u bazénu,při jídle se kouřilo i v přítomnosti dětí.Jinak musím pochválit kuchaře,číšníky,barmana Ti byli nejlepší,opravdu všechna čest.Hotel byl čistý.Jen na recepci byl problém se domluvit,pokud neumíte jazyky.Také na pláži to vázlo,myslím domluva s obsluhou,jak pití,tak lehátka. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vadili nám kuřáci,bylo jich opravdu hodně.Jinak hotel čistý,kdybychom platili vyšší cenu,tak určitě lepší vybavení pokoje,hlavně postele a polštáře,přikrývka./vypadala,jako osuška/

Strava
Jídlo bylo pestré,hlavně zelenina,sice se opakovalo,ale dobré.Pečivo už bylo horší,malý výběr.Ovoce také méně a nezralé.Dezerty hodně podobné,také se opakovaly.Nápoje z mixu hodně sladké,asi špatně ředěné,pálilo nás po nich v krku.

Služby hotelu
Dobré.

Pláž
Pláž byla kousek přes cestu.Obsluha trochu neochota,Je pravda,že by mohla být čistější.Moře bylo špinavé.Písečná pláž nám vyhovovala,lepší než kameny.Na baru malý výběr nápojů.

Anonym, 27.07.2015, Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Kleopatra Dreams Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Kleopatra Dreams Beach, Alanya, Turecko Anonym 2015-07-27 7 1 10 Hotel KLEOPATRA DREAMS BEACH

Celkem: 10 Vše mohu hodnotit jen kladně a uvedenou destinaci doporučit všem, kdo si chtějí užít slunce, čisté moře výborné jídlo a nádherné čisté...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše mohu hodnotit jen kladně a uvedenou destinaci doporučit všem, kdo si chtějí užít slunce, čisté moře výborné jídlo a nádherné čisté prostředí v opečovávané zeleni s rozkvetlými květinami. Lidé jsou zde milí a vstřícní včetně našich delegátek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v 5hvězdičkovém hotelu - příjemné, čisté, s klimatizací, lednicí a televizí. Čtyřposchoďové budovy s balkónem byly roztroušeny v zeleni a to umožňovalo pocit soukromí. (Nemáme rádi megalomanské hotelové objekty).

Moře jen 100m od ubytování

Strava
Strava - velký výběr, v neomezeném množství, čerstvá zelenina, ovoce, cukrovinky, dostatek nápojů.

Vše vynikající!!!

Služby hotelu
Pravidelný úklid pokoje, výměna ložního prádla, doplňování nealkohol. nápojů do lednice.

Na recepci ochotně reagují na požadavky, výměna peněz...

Možno využít fitnes centrum, masáže a denně aktivit animátorů včetně večerních programů.

Bazény se sladkou vodou, 2 tobogány, vyhrazen 1 relaxační bazén - bez přístupu dětem.

Pláž
Pláž oblázková a písečná, k dispozici lehátka i slunečníky, udržovaná v naprosté čistotě. Voda čistá, příjemně teplá.

Eva Jelínková, 27.07.2015, Datum pobytu: 7.7. - 17.7.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Aska Buket Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Aska Buket Resort & Spa, Alanya, Turecko Eva Jelínková 2015-07-27 10 1 10 Sea Life Buket Beach (Aska Buket Resort)

Celkem: 6,4 Celkově jsme byly s dcerou spokojené, i když pár kdyby by se našlo :-)

  • 8 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Celkově jsme byly s dcerou spokojené, i když pár kdyby by se našlo :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídající, funkční klimatizace, ob 3 dny výměna ručníků včetně převlečení postele. Teplá voda večer tekla vždy. Lednice za poplatek. Wifi i na pokoji.

Měly jsme problém s protékající vodou z nádržky u wc, opravy jsme se dočkaly až druhý den pozdě odpoledne, po několika urgencích. Takže koupelna plná smradlavé vody.

Strava
Strava nic extra, ale hlady trpět nebudete. Snídaně vždy velký výběr. Obědy a večeře chudší, kuchaři se asi moc vařit nechtělo, takže často jen polotovary. Odpolední svačina - sušenky. Loni jsme byly o pár km dále, v oblasti Oba, hotel Mesut a za nižší cenu o 2tis. na hlavu a nesrovnatelné. V Mesutu kuchař vařil mnohem lépe.

Služby hotelu
Služby - žádné jsme nezkoušely. Pidi bazén, pár lehátek, nedostatek slunečníků.

Pláž
Pláž cca 100 metrů přes silnici. Čistá, udržovaná. Lehátka a slunečníky za poplatek 10 TL na den, pozor, na pláži se platí i za použití WC.

Jitka, 27.07.2015, Datum pobytu: 14.7. - 24.7.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Kleopatra Arsi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

6 fotografií

Kleopatra Arsi, Alanya, Turecko Jitka 2015-07-27 6.4 1 10 Kleopatra Arsi

Celkem: 9 Byli jsme v roce 2013 i 2014 a naprostá spokojenost.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme v roce 2013 i 2014 a naprostá spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Úklid každý den, přistýlka žádný skládací práskač, ale normální postel.

Strava
výborná, všeho dostatek

Pláž
Lehátka se daly sehnat kdykoliv přes den. Moře čisté, ale kousek od břehu hloubka.

Anonym, 27.07.2015, Datum pobytu: 12.7. - 19.7.2014
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Aska Buket Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Aska Buket Resort & Spa, Alanya, Turecko Anonym 2015-07-27 9 1 10 Aska Buket Resort & Spa

Celkem: 8,8 Krásná dovolená. Byli jsme maximálně spokojeni.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená. Byli jsme maximálně spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorný pokoj. Úklid dostatečný.

Strava
Velký výběr, spousta ovoce a zeleniny.

Služby hotelu
Příjemný personál. Profesionální úroveň. Byli jsme mile překvapení.

Pláž
Krásná pláž, i když mohlo by být více uklizeno (občasné plasty, nedopalky).

Anonym, 27.07.2015, Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Kleopatra Güngör

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Kleopatra Güngör, Alanya, Turecko Anonym 2015-07-27 8.8 1 10 Kleopatra Gungor

Celkem: 9,6 Dobrý den, chtěla jsem se za Vámi osobně zastavit. Dovolená byla výborná, nádherný hotel. Akorát se mi stala nemilá událost - akutní...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dobrý den, chtěla jsem se za Vámi osobně zastavit. Dovolená byla výborná, nádherný hotel. Akorát se mi stala nemilá událost - akutní gastritida a ošetření v nemocnici. Jinak luxus 100% nádherný hotel a ráda se tam příští rok vrátím. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj na nás působil úžasným dojmem, krásný výhled, čistota a vybavení včetně baru, který byl denně doplňován. Měly jsme i své bačkory od hotelu.

Strava
Výborná až tak, že jsem se přejídala a skončila v nemocnici.

Služby hotelu
Super, super a super.

Pláž
Pláž se mi moc nelíbila. Většinu času jsme trávily u hotelového bazénu.

Daniela B., 27.07.2015, Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Grand Kaptan

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Grand Kaptan, Alanya, Turecko Daniela B. 2015-07-27 9.6 1 10 GRAND KAPTAN

Celkem: 8,8 S dovolenkou sme boli spokojní, nechýbalo nám nič. V blízkosti cca 400 m. nákupné centrum Konakli, Alanya vzdialená asi 15 km. Hotel má...

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenkou sme boli spokojní, nechýbalo nám nič. V blízkosti cca 400 m. nákupné centrum Konakli, Alanya vzdialená asi 15 km. Hotel má krásnu záhradu so vstupom na pláž. Je však určený skôr pre rodiny s deťmi, ako pre mladých ľudí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ubytovaním sme boli spokojní, izba bola pekná, čistá, priestranná. Za výhľad na more sa však pripláca zvlášť. Tak isto je zvykom dávať chyžnej tzv. bakšiš niečo ako u nás tringelt, potom bude izba vyzdobená aj kvetmi, labuďkami a pod. Na izbe je klimatizácia a tak isto trezor za poplatok 2€/deň.

Strava
Strava bola pestrá. Na raňajky stále to isté, množstvo syrov, šunka, vajcia, párky. Klasika tak ako aj všade. Ovocie bývalo aj na raňajky, najmä melón, grep alebo pomaranče. Veľký výber z cereálií, mlieko, káva, džúsy. Každé ráno bývali aj lievance, vajíčka na všetky spôsoby. Dalo sa vybrať. Obed bol tiež fajn, široký výber, množstvo šalátov, príloh, vždy boli hranolky, cestoviny, kopec zeleniny a tak isto neskutočný výber zo zákuskov. Večera bola o niečo lepšia ako obed. Vždy boli pripravované jedlá i vonku, niečo grilované, ryby, máso, soté, množstvo príloh. Vždy sa dalo vybrať a jedlá boli chutné !

Služby hotelu
Služby hotela tiež na úrovni. Ako je o Turkoch známe, že sú dosť otravní, v hoteli nebol žiadny problém. Výborne sa dalo s nimi dohovoriť po anglicky, nemecky i rusky. Personál milí, ochotní. V reštaurácií množstvo čašníkov, tak isto barmani boli milí, ústretoví a o animátoroch ani nehovorím. Tí boli snaď najlepší.

Pláž
Pláž mohla byť aj lepšia. Slnečníky a ležadlá zadarmo, plážové osušky však už za poplatok. Slnečníky boli tak ďalej od mora. Pláž kamienkovo-štrková, vstup po mora taktiež miestami kamienkovo-štrtkový ale i pieskový. Vstup pozvoľný, voda bola celkom čistá. Avšak určite sa to nechytá na Kleopatrinu pláž v Alanyi, tá je skutočne nádherná. Servis na pláži, resp. v plážovom bare super.

Erika H., 26.07.2015, Datum pobytu: 11.7. - 22.7.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Club Turtas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Club Turtas, Alanya, Turecko Erika H. 2015-07-26 8.8 1 10 Club Turtas

Celkem: 8,6 Příjemná dovolená, vše bez problémů

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Příjemná dovolená, vše bez problémů Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel krásný, po rekonstrukci, takže vše poměrně nové. Pokoj do ulice, prostorný, vyhovoval, velká sprcha. úklid výborný, každý den, doplňovali, vyměňovali, s ničím nebyl problém. Klimatizace na pokoji, lednice - k dispozici zdarma láhev vody neperlivě + 2 malé láhve vody perlivé. Ostatní se platí (fanta, cola, sprite). Trezor za poplatek.

Strava
Výborné, rozmanitá, pestrá, každý si vybral. Není co vytknout, pouze časy nám nevyhovovaly, oběd byl od 12.30 - 14.00, takže pokud jedete s dítětem, které zrovna přes oběd spí, tak je to nemilé, ale dalo se domluvit, že jsme vždy pro dítě něco vzali na pokoj. Večeře od 19.00, myslím že kdyby byly od 18.00 je to lepší, ale je to individuální, nám by vyhovovaly večeře dříve a nemusela být již půlnoční polévka, někomu to zase sedět nemusí...

Služby hotelu
Vše výborné, s ničím jsme neměli problém

Pláž
Dá se k ní přijít podchodem, ten se nám nelíbil, tak jsme chodili přes silnici, bez problémů. Pláž mohla být čistší, ale to je problém lidí, kteří nejsou schopni si své odpadky odnést do koše.... Rozpálený písek, v moři vlny, ale nijak hrozné, zvládli jsme je i s dětmi 6 a 2 roky. Občerstvení na pláži vyhovující a dostačující.

Lenka Malá, 26.07.2015, Datum pobytu: 14.7. - 24.7.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Avena Resort & Spa (ex. Gold Safran)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Pláž 4 fotografie

Avena Resort & Spa (ex. Gold Safran), Alanya, Turecko Lenka Malá 2015-07-26 8.6 1 10 Avena Resort & Spa (ex. Gold Safran)

Celkem: 5,6 plaz byla spinava. more take. spoustu Rusaku. jiz nikdy vice

  • 7 Ubytování
  • 5 Strava
  • 3 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
plaz byla spinava. more take. spoustu Rusaku. jiz nikdy vice Zobrazit celou recenzi

Martina J., 26.07.2015, Datum pobytu: 3.10. - 10.10.2014
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Sea Life Buket Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Sea Life Buket Beach, Alanya, Turecko Martina J. 2015-07-26 5.6 1 10 Sea Life Buket Beach

Celkem: 10 Kvůli nějakym problemum..nás ihned po přiletu dali do jineho ,na štěstí lepšího hotelu.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Kvůli nějakym problemum..nás ihned po přiletu dali do jineho ,na štěstí lepšího hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
lepší než předchozi hotel...diky tomu že je to rok starý hotel.

Strava
výborně..

Služby hotelu
výborně.

Pláž
dobře dostupný,čistý

Maryna Hryno, 26.07.2015, Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Asrin Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

pohled na hotel 1 fotografie

Asrin Beach, Alanya, Turecko Maryna Hryno 2015-07-26 10 1 10 Hotel Asrin Beach

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma Po - Ne 7-22 hod. 800 999 800