Recenze hotelů
Alanya - Turecko

Napište svou recenzi

20.09.2014 - Karel Klíma - Přečteno: 10× - Datum pobytu: 5.9. - 16.9.2014

  • Celkem: 7,6
  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Vše super,jen pláž č.12 nebrat,chodil jsem na č.15 a ta je v pohodě.Parádní výlety a celkem dobré pivo(Efes)jídla taky dostatek a za bakšiš všichni taky v pohodě! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje menší,ale vybavení dobré.Každý den uklizeno a čisto.Služby na odpovídající úrovni.

Strava
Kdo není vyloženě gurmán,tak si vybere.Bez vepřového se dá taky vydržet!

Služby hotelu
Personál příjemný a za bakšiš se pro vás rozkrájí!

Pláž
Pláž patřící k hotelu č.12 špatná,pozor na kameny.Je lepší použít vedlejší č.14,15,16-hlavně pro děti.Až na 2dny celkem přijatelné vlny a moře teplé a čisté.

Millennium Park, Alanya, Turecko Karel Klíma 2014-09-20 7.6 1 10 Millennium Park

20.09.2014 - Marie Kůstová - Přečteno: - Datum pobytu: 5.9. - 16.9.2014

  • Celkem: 7,8
  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 5 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená pěkná za tu cenu odpovídající Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Až na upadlé dvě nohy u postele místo kterých byla prkýnka s hřebíky v pohodě,jede se hlavně k moři

Strava
Odpovídající ceně

Služby hotelu
Personál ochotný,příjemný a zábavný,nedělal žádné rozdíly mezi námi a ostatní klientelou

Pláž
Pláž by chtěla určitě pořádný úklid,ve vodě kameny,chodili jsme raději na pláž 15 a 16

Millennium Park, Alanya, Turecko Marie Kůstová 2014-09-20 7.8 1 10 Millennium Park

20.09.2014 - Anonym - Přečteno: - Datum pobytu: 27.8. - 3.9.2014

  • Celkem: 4,2
  • 3 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Za lastminute cenu ok Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Plesnivé kúpelne, ktoré boli považované cestovnou kanceláriou za štandard. Dopredu museli vedieť že dostaneme plesnivé izby, napriek tomu nás tam ubytovali. Po sťažnosti vedeli prvú izbu, napriek klamaniu vymeniť prvý večer. druhú izbu vymenili až o 2 dni.

Strava
Raňajky, obed, večera Ok. Aj keď by som privítal iné ovocie ako iba melon. Na olovrant iba sladké. pri=vitali by sme aj ovocie.

Služby hotelu
Za lastminute cenu ok.

Pláž
Perfektné boli ležadlá, ktoré boli kryté. Pláž v podstate čistá.

Ideal Beach, Alanya, Turecko Anonym 2014-09-20 4.2 1 10 Hotel Ideal Beach

20.09.2014 - Anonym - Přečteno: - Datum pobytu: 12.9. - 19.9.2014

  • Celkem: 9,8
  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vydařená dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme ubytování ve vedlejší budově, kde není výtah, takže do 5. patra jsme museli pěšky, někdy to dalo zabrat :) Pokoje čišté, při příjezdu minibar naplněný Pepsi, Mirindou a vodou zdarma . Pokoje uklízené a ručníky měněné každý den.

Strava
Pestrý výběr z několika druhů jídel, až na snídaně, které se opakovaly bylo jídlo pořád měněno, takže se nám nestalo, že by jsme za ten týden měli 2x stejné jídlo. Různé saláty, těstoviny, rýže, hranolky, kuřecí maso, zákusky atd.

Služby hotelu
V celém prostoru hotelu dostatečné pokrytí WiFi signálem, někdy u večeře žívá hudba.

Pláž
Čistá, hned přes ulici. Na jedné části pláže možnost pobytu zdarma na vlastních dekách nebo hned vedle placená část, kde jsme si mohli za poplatek 5 € jít na lehátka.

Kleopatra Life, Alanya, Turecko Anonym 2014-09-20 9.8 1 10 Kleopatra Life

20.09.2014 - Blanka B. - Přečteno: 10× - Datum pobytu: 6.9. - 13.9.2014

  • Celkem: 9,2
  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
HOTEL BYL PĚKNY,PERSONÁL MILY A OCHOTNY,PLÁŽ I MOŘE ČISTE,PEKNÝ PARK PODÉL CELE PLÁŽE.V HOTELU VELKY VÝBĚR OVOCE A ZELENINY Zobrazit celou recenzi

Strava
JEN MI CHYBĚLY RYBY

Kleopatra Güngör, Alanya, Turecko Blanka B. 2014-09-20 9.2 1 10 Kleopatra Güngör

20.09.2014 - Marie K. - Přečteno: - Datum pobytu: 22.8. - 5.9.2014

  • Celkem: 8,2
  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsme byli naprosto spokojeni. Skvělé počasí, výborné koupání. Přátelská atmosféra. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo solidní. Čisto, klidné prostředí, žádné rušné noční podniky. Jeh hlasitá reprodukovaná hudba u bazénu rušila relaxaci.

Strava
Strava byla chutná, mohlo být více ryb. V restauracích jsme byli s objednaným jídlem naprosto spokojeni.

Služby hotelu
V hotelu byl vstřícný přístup zaměstnanců, nedostatek byl ve vabavení pokoje - v daných klimatických podmínkách není samozřejmostí lednička

Pláž
Přístup k pláži byl přes ulici. Na hotelové pláži by měli mít klienti hotelu slunečník zdarma. Čistota moře byla negativně ovlivněna množstvím kolem plujícících a krátkodobě kotvících výletních lodí. Ve vodě plaval různorodý odpad.

Kleopatra Celine, Alanya, Turecko Marie K. 2014-09-20 8.2 1 10 Kleopatra Celine

20.09.2014 - Jan Pýcha - Přečteno: - Datum pobytu: 26.8. - 2.9.2014

  • Celkem: 9,8
  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme s přítelkyní poprvé spolu na dovolené u moře a musíme říct, že jsme byli naprosto spokojeni. Tip jsme dostali od známých, kteří v Turecku na dovolené byli také a opravdu všechna chvála, kterou nám sdělili, byla pravda. Menší hotýlek, pravděpodobně rodinný, byl umístěn jen přes ulici od moře, s ubytováním jsme neměli sebemenší problém, vždy uklizeno, čisté ručníky cca každý 3 den, povlečení vyměněno 1x za pobyt, ale každé ráno ustláno. funkční klimatiace, lednice, koupelna společně s wc a jelikož jsme byli umístěni na rohu hotelu, měli jsme i dva balkóny. Jídlo neskutečně vynikající, tolik druhů ovoce bychom ani nevymysleli, nikdy shnilé, vždy vše upravené a všeho dostatek. Ať jsme odcházeli od jakéhokoli jídla (snídaně, oběd, coffee break, večeře), vždy bylo všeho dostatek a rozhodně se nestalo, že bychom jedli pořád to samé, v podstatě jsme si každý den dali něco jiného. Opravdu doporučujeme. Sice jsme mladý pár, nemáme moc velké nároky, ale myslíme si, že i náročnějším by se tu líbilo:-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bydleli jsme v menším pokojíku, dvě postele, které jsme si srazili, funkční lednice, klimatizace (zdarma), televize (ani jednou jsme se na nic nedívali, ale když jsme se jen ze zajímavosti podívali, jaké mají kanály, našli jsme i české), vestavěná šatní skříň, dva balkóny (na jednom stolek a dvě židle), koupelna (sprchový kout, wc, zrcadlo, skříňka, fén - zda funguje nevíme, díky teplu jsme nepotřebovali:-)). Uklizeno bylo každý den, tedy i ustláno, povlečení vyměněno 1x za pobyt a čisté ručníky cca po 3 dnech, ale když jsme si je chtěli vyměnit dříve, tak jsme si na chodbě od uklízeček prostě vzali a nebyl to problém. Balkón jsme měli do ulice, na moře jsme se museli otočit doprava. Noční ruch nám nijak nevadil, jelikož jsme měli zavřené balkónové dveře a puštěnou klimatizaci, abychom se neupekli. Asi na nic bychom si nestěžovali.

Strava
Strava byla, jak jsme již zmínili, vynikající. Spousta ovoce, zeleniny, což pro nás bylo to pravé, nejlepší byly ovšem melouny (hlavně červené), ty jsme jedli opravdu ke každému jídlu. U snídaně byly vždy vajíčka natvrdo, dále nějaké párečky, či nějaká zelenina s masem (prostě pro chlapy dřevorubce), dále spousta čerstvého pečiva (bagety, chleby, tousty, bulky a dva druhy, které známe jen od nich). Řekli bychom takových 6 druhů tvrdých sýrů (neslané, slané, "smradlavé"...), dva druhy salámů, máslíčka, alespoň 6 druhů balených marmelád, mísy s domácími džemy (zvlášť byly džemy označené jako dietní, možná vhodné pro diabetiky, přítelkyně je jedla a prý byly moc dobré), nugeta, výborné jogurty, vždy jeden čistě bílý, dále asi 4 namixované s nějakých ovocem (meruňky, jahody, ostružiny, maliny), různé musli, corn flakes, takové ty čokoládové bobky... No opravdu bylo na výběr, neumím si představit, že někdo trpí hlady. K hlavním jídlům jako oběd a večeře byla opět zelenina, ovoce, pečivo, vždy dva druhy polévek, 2 přílohy (např. rýže, těstoviny), jeden druh masa a v poslední lorně nějak upravená zelenina (samotná nebo s masem). Nebylo dvěstě druhů jídel, ale i díky tomu jsme měli každý den jiné jídlo, přeci jen, kdo by pořád vymýšlel co jiného tam ještě dát:-) a k večeři bylo navíc vždy nějaké jídlo připravené extra od kuchaře (pozor, je to vzadu u bazénu, né přímo v jídelně, my si toho všimli, jen díky to, že jsme seděli u bazénu). Kuchař připravoval různá masa, těstoviny na ohni, měli jsme i jejich kebab. Opravdu bylo neustále co jíst. Bar fungoval od 10,00 do 23,00 a mohli jste pít cokoli. My pili pivo, červené víno, gin s tonicem, vodku, no zkusili jsme asi vše. Měli i Fantu, Colu (vše pravé, žádné ty oranžové limči). Voda se čepovala s barelů, pro tu se dalo jít kdykoli. Nečepovalo se do takových těch hnusných plastových kelímků.

Služby hotelu
Jídelna je propojená s bazénem, jen se do jídelny nesní chodit sedat v mokrém, ale to nám přijde logické, můžete tedy jíst jak v klimatizované jídelně tak i u bazénu. Neustále jsou všude čísníci. Jakmile dojíte, máte prázdnou sklenici, cokoli, přijdou a vše po vás uklidí, opravdu se o vás starají jako o krále. Wifi funguje. Jinak jsme nic nevyužívali. Jediné co doporučujeme, je výlet do Side (spojený s návštěvou mešity a výletem loďkou, kde máte i večeři. Je to na odpoledne až do večera a opravdu to stojí za to, i cena byla přijatelná (27 euro/os).

Pláž
Na pláž jsme se dostali po přejití jedné silničky. Jen pozor, Turci opravdu neberou zřetel na chodce a pořád troubí. Raději se víckrát rozhlédnout:-) Jakmile jsme přešli silničku byli jsme u pláže. Kleopatřina pláž je rozdělena na 22 částí, k našemu hotelu patřila 11, ale můžete si chodti kam chcete, pravděpodobně je to spíš pro orientaci. Na každém čísle je totiž bar i hřiště na beach volejbal (snažili jsme se opravdu využívat, ale jelikož je písek přes den opravdu horký, hráli jsme ráno nebo večer a vždy se někdo přidal), takže je s čísli asi lepší najít tu část kde máte věci:-) Písek byl hrubší, než například ve Španělsku, ale ničemu to nevadilo. Všude je spousta lehátek, která si můžete za tuším 8 euro na den půjčit (2 lehátka, 1 slunečník), ale mezi lehátky a mořem je dost místa na vlastní deku i slunečník. My leželi jen na písku, přece jen si to chceme u moře užít. Vstup do moře začíná takovým hupem a najednou jste po prsa ve vodě a rychle klesáte. Není to možná úplně vhodné pro malé děti, ale to záleží na uvážení, já bych tam s nimi jel, dokonce jich tam hodně pobíhalo. Moře krásné, neskutečně čisté, žádné chaluhy, krásně modré, vidíte i ve velké hloubce na dno. Jediné co jsme nechápali, že někteří lidé, kteří si večer udělají piknik na pláži (na procházce jsme je viděli), nechají bordel tam kde seděli a vůbec jim nevadí, že to dost kazí dojem a dále, že kuřáci nechávají zbytky cigaret v písku. Ale s tím bohužel nic neuděláte, někteří jsou prostě prasata. Jinak opět samá chvála. Chtěli jsme si půjčit auto, napadlo nás, jet se podívat na jiné pláže a popř. zátoky, ale usoudili jsme, že tato je opravdu nejkrásnější a bylo by to zbytečné.

Kleopatra Güngör, Alanya, Turecko Jan Pýcha 2014-09-20 9.8 1 10 Kleopatra Güngör

20.09.2014 - Šárka Bagová - Přečteno: - Datum pobytu: 9.9. - 16.9.2014

  • Celkem: 6,4
  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsme byly spokojeni, až na pár výjimek. Jako byl úklid pokoje a hlavně kvalita pokoje. V naše pokoji jsme slyšeli vedlejší koupelnu. My byli ubytovány ve vedlejších domečcích. Takže pokud možno nechte se ubytovat přímo na hotelu. Jídlo bylo v pořádku, i když se někdy opakovalo. Zobrazit celou recenzi

Club Konakli, Alanya, Turecko Šárka Bagová 2014-09-20 6.4 1 10 Club Konakli

19.09.2014 - Naděžda Viskotová - Přečteno: 19× - Datum pobytu: 9.9. - 16.9.2014

  • Celkem: 3,2
  • 3 Ubytování
  • 3 Strava
  • 5 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Čistota jídelny velmi špatná, sklenice jako by nebyly umyté, někteří pracovníci v jídelně nepříjemní, jako by je člověk obtěžoval, neustálá fronta v jídelně i stoly měly špinavé ubrusy. Jinak pěkné počasí a teplé moře. Hotel Happy Elegant rozhodně by neměl být zařazen do 5ti hvězdiček. Jinak pracovníci CK příjemní a spolehliví. Do tohoto hotelu bych, ale již nikdy nejela. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj dobrý.

Strava
Strava docela dobrá, ale jak jsem výe uvedla čistota velmi špatné.

Služby hotelu
Někteří pracovníci hlavně v zadní jídelně neochotní.

Pláž
dobrá, pouze zase neochotná obsluha a špinavé sklenice.

Happy Elegant, Alanya, Turecko Naděžda Viskotová 2014-09-19 3.2 1 10 Happy Elegant

19.09.2014 - Anonym - Přečteno: - Datum pobytu: 31.8. - 7.9.2014

  • Celkem: 8,2
  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Příjemná dovolená, odpovídá ceně zájezdu. Nepříjemné je dlouhé odbavování při píjezdu v Antalyii, dlouhá cesta autobusem s rozvážením mnoha lidí po různých hotelech, čimž ve 8 denní zájezd prakticky krátí na 6-denní.

Pobyt se nám líbil, doporučila bych známým a do stejného hotelu bych jela znovu, ale není příliš vhodný pro malé děti . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel blízko pláže, cesta na pláž přes hezký parčík, ubytování přiměřené kategorii, pokoj poměrně velký, II.p. s výhledem na bazén a park, malý balkonek ( dostačující), klimatizace fungovala dobře.

Strava
Strava i nápoje odpovídaly cenně a kategorii zájezdu, hodně zeleniny, masa dostatek, jídlo chutné, by vždy z čeho vybrat, často jako příloha rýže ( ale nám nevadí), méně brambory, nápojů dostatek.

Služby hotelu
Starší hotel, čistý, úklid jsme využívali jen občas - probíhal obvykle odpoledne, kdy jsme byli na pokoji, obsluha v restauraci velmi ochotná.

Pláž
Pláž blízko holetu, písečná, se sprchou, možností pronájmu lehátek a slunečníku za slušnou cenou nebo možností vlastního slunečníku, čistota pláže průměrná, občas nedopalky cigeret i když byla uklízena každý večer.Prudký spád do vody - není vhodný pro malé děti, větší vlny.

Sara, Alanya, Turecko Anonym 2014-09-19 8.2 1 10 Sara

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma Po - Ne 7-22 hod. 800 999 800