Recenze hotelů
Alanya - Turecko

Napište svou recenzi

Celkem: 6,8 Hotel se nám nelíbil, zatíkalo nám do pokojů a bylo tam hodně Rusů, kteří se nechovali, jak by se mělo.

  • 5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel se nám nelíbil, zatíkalo nám do pokojů a bylo tam hodně Rusů, kteří se nechovali, jak by se mělo. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 02.05.2016, Datum pobytu: 19.9. - 26.9.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Concordia Celes

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Concordia Celes, Alanya, Turecko Anonym 2016-05-02 6.8 1 10 Concordia Celes

Celkem: 8,8 Skvělá dovolena, nic nam nechybělo, rádi se vrátíme, ale do jiného hotelu skrz plaz. Plaz na tak velký resort velmi malá, hlava na hlavě.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolena, nic nam nechybělo, rádi se vrátíme, ale do jiného hotelu skrz plaz. Plaz na tak velký resort velmi malá, hlava na hlavě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani bylo skvěle, čisté, velmi pohodlne matrace, spokojenost.

Strava
O jidlo nebylo nouze, pestrost pokrmu každy den jiné. Výborně dezerty :)

Služby hotelu
Služby hotelu na 1. V hotelu se nachází jeste 4restaurace, stačí se objednat den dopředu a můžete zajít na večeři v rámci all inclusive, doporučuji bylo to výborne.

Pláž
Pro nas plaz malá, ale byla čistá. Na plazi malý stánek s občerstvením.

Aneta Rapantová, 01.05.2016, Datum pobytu: 28.8. - 8.9.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Alaiye Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Alaiye Resort & Spa, Alanya, Turecko Aneta Rapantová 2016-05-01 8.8 1 10 ALAIYE RESORT & SPA

Celkem: 7,8 Na dovolenke sa nám páčilo, boli sme spokojní, cena zodpovedala službám. Odporúčam nenáročným :)

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Na dovolenke sa nám páčilo, boli sme spokojní, cena zodpovedala službám. Odporúčam nenáročným :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie sa nám páčilo aj keď možno by to chcelo zopár vylepšení, ale čo sa jedná čistoty, tak super.

Strava
Myslím, že každý si príde na svoje. Ponuka bola veľká. Odporúčam vyskúšať miestnu tureckú špecialitu - kebab

Služby hotelu
Milý, ochotný kolektív.

Pláž
Pláž bola čistá, pekná.

Simona M., 27.04.2016, Datum pobytu: 8.9. - 18.9.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Kleopatra Ada

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Kleopatra Ada, Alanya, Turecko Simona M. 2016-04-27 7.8 1 10 Kleopatra Ada

Celkem: 5,4 bazen u hotelu jsme moc nevyuzivali a chodili k moři, to však bylo spatne pristupne misty hodne skaly coz ve spojeni s velkymi vlnami je...

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 4 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
bazen u hotelu jsme moc nevyuzivali a chodili k moři, to však bylo spatne pristupne misty hodne skaly coz ve spojeni s velkymi vlnami je dost neprijemne. V blizkosti ping pongove stoly :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani prumerne.

Strava
Některé dny málo masa, jindy dostatek např. gyros. Zeleniny,ovoce i dortiku byl dostatek.

Anonym, 27.04.2016, Datum pobytu: 12.9. - 19.9.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Arsi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Arsi, Alanya, Turecko Anonym 2016-04-27 5.4 1 10 ARSI HOTEL

Celkem: 5,4 Co sa tyka prijazdu do Turecko, vsetko ok az na tie 4 hodiny rozvozu ludi po hoteloch.. My sme sli ako posledi ..fakt som bola rada, ze...

  • 5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 5 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Co sa tyka prijazdu do Turecko, vsetko ok az na tie 4 hodiny rozvozu ludi po hoteloch.. My sme sli ako posledi ..fakt som bola rada, ze som si lahla o pol 5 rano do postele.. Rano sme mali meeting s delegatkou..Jej info mi prislo trosku zmatene, pretoze to co vravela o tych trhoch, vobec neboli pravdive a museli sme sa pytat inych..takze sluzby delegate z nasej strany nic moc.. Fakultativne vylety sme si riesili mimo cestovku.. A pripadne info na recepcii alebo ti co tam boli ubytovani skor... Co sa tyka odletu.. Na jednej strane dobre tak, ako to dopadlo.. Ale nezavidim tym, co nas v lietadle cakali 2 hodiny.. Proste nejaka pani sa pomylila v cestovke a zaslali zle udaje o odlete.. Cize za 5 min sme presli celou kontrolou preleteli letisko a nastupili do lietadla.. Pevne verim, ze dotycna dostala primeranu sankciu..ale aspon sme sa najedli v pokoji aj zbalili a este sa aj stihli okupat- cize my sme na tom neutrpeli..cize s cestovkou spokojnost ziadna-minimalna.. Ale tak povedzme si uprimne, za taku cenu nemozno cakat nic extra Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Co sa tyka hotela, pekny, nemozem povedat zeby bolo nieco zle co sa tyka vyzoru hotela, my sme boli ubytovani v starsej casti hotela na prvom poschodi, vdaka bohu za vyhlad na more.. Znami mali do hotela oproti a vacsinou si kyvali so susedom :) jedno co mi vadilo bolo ze smrdel kanal v kupelni ale tam sme dali na to kos- este ze mam mudreho priatela a vsetko bolo ok..

Strava
Strava- 3 dni sa opakovalo jedlo, keby som mala byt chlap, ktory ma 120 kil, nenajete sa.. Taky vegan by sa uzivil urcite.. Cize by mohli milion zeleniny vymenit za trochu masa ale ja som bola spokojna vela ovocia aj zeleniny na plazi boli vynikajuce jedla.. Ale voda, nebola destilovana, davali tam ich a to mohlo obit problem , ale tak mali sme domacu 52%zbran

Služby hotelu
Sluzby hotela- jazyk nic moc na recepcii kym som im vysvetlila, ze chcem ihlu bol to nekonecny pribeh.. Ale, co sa tyka obsluhy casnikov tam mali super vzdy sme sa zabavili vecer- boli sme tam partia asi 10 dobre nam bolo vzdy nam naliali aj po zaverecnej.. S casnikmi som sa vacsinou bavila pocas obeda alebo vecere, zaujimave pribehy :) fakt super.. Co sa tyka upratovania to bol velky problem.. Pretoze sme ostavali dlhsie v izbe vzdy som nastavila nech neuprratuju. Ked še odchadzali bola som za p. Chyznou nech nam zabehne do izby :) prisla z celej dovolenk 2 krat dost bieda

Pláž
Plaz.. Slnecniky sa nam usli vzdy..lehatka nech uz vymenia..lebo boli hrozne..pristup do mora..no neviem ci sme mali take zle pocasie ale boli sme v tom mori zo 6 dni asi 3, velke vlny ale kym je more pokojne da sa to tam vychutnat ale urcite gumene papuce lebo :) bez nich to dost boli.. Zachranna sluzba nic moc to inak bola velmi vtipna story- jedna pani sa topila a ti sexy plavcici co cakali na svoju chvilu- fakt zlyhali s kolesom s 2m lanom tahali zenu z mora ktora bola od plaze 20 m a nevedela sa dostat spat.. Ako bolo to vripne- ale kedze viem ako ja som sa tam skoro utopila.. Nechcela b som sa tam topit bez sukromneho zachrancu..

Barbara Adamkovicova, 26.04.2016, Datum pobytu: 9.9. - 16.9.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Happy Elegant

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Happy Elegant, Alanya, Turecko Barbara Adamkovicova 2016-04-26 5.4 1 10 Happy Elegant

Celkem: 9,6 Zájezd pro rodiče - seniory, koupený jako last. Proběhl naprosto bez problémů, vše dle nabídky bylo splněno a odpovídalo popisu. Let Ok,...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Zájezd pro rodiče - seniory, koupený jako last. Proběhl naprosto bez problémů, vše dle nabídky bylo splněno a odpovídalo popisu. Let Ok, letecká společnost v pohodě, letěli na čas..... Dost Rusů, ale ti jsou všude dnes........hotel velký, na pláži, takže se nechodí přes komunikaci. Komunikace s CK Invia rychlá, vstřícná, bez problémů... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel čistý, pokoj pěkný. Na recepci nabídli rodičům dokonce lepší než bylo ujednáno - s výhledem na moře. Vybavení pokoje dle inzerce - v pořádku. Všude velmi čisto, personál milý, vstřícný......

Strava
Výborná, pestrá, chutná.

Služby hotelu
Lehátka zdarma, osušky, vše OK. Další rodiče nevyužili.

Pláž
Pěkná pláž, někdy větší vlny, vhodné i pro seniory. Hotel je na pláži, není nutno chodit přes komunikaci......

Jarka Janečková, 25.04.2016, Datum pobytu: 8.9. - 15.9.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Concordia Celes

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Concordia Celes, Alanya, Turecko Jarka Janečková 2016-04-25 9.6 1 10 CONCORDIA CELES BEACH

Celkem: 6,2 Vydarena dovolena pro nenarocne lidi.

  • 7 Ubytování
  • 3 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Vydarena dovolena pro nenarocne lidi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje v hotelu jsou konpletne zrekonstruovany. Vsude cisto.

Strava
Se stravou jsme meli asi ten nejvetsi problem. Jidlo se stale opakovalo a vyber byl minimalni. Staly se dlouhe fronty a mnohdy jidlo uplne chybelo, protoze ho snedli lide, kteri se vesli do fronty do prvni casti a personal uz nebyl schopen doplnit dalsi. Casto se nam take stalo, ze nebylo ani misto na sezeni. V ramci naseho pobytu jsme proto zvolili dvakrat veceri v blizke restauraci.

Pláž
Nasi oblibenou plazi se stala Kleopatrina, kam jsme se kazde rano nechali odvest autobusem (10min). Bily pisek, cista voda, ale obrovske vlny. Proto bych toto more nedoporucila rodinam s malymi detmi.

Dominika Schmidtová, 25.04.2016, Datum pobytu: 8.9. - 15.9.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Pera Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Pera Inn, Alanya, Turecko Dominika Schmidtová 2016-04-25 6.2 1 10 PERA INN HOTEL

Celkem: 8 Dovolena se nám líbila a jela bych určitě znovu.

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena se nám líbila a jela bych určitě znovu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytováni bylo velmi slušné. Na dovolené jsem byla se svoji kamarádkou a jako dvě kuřačky jsme dostali pokoj bez balkonu. ( v pokoji však bylo dovoleno kouřit). Velice mili pan provozní hotelu nám však nabídl (sám od sebe) pokoj s balkónem takze jsme se jeste druhy den stěhovali. Pokoje byly čisté, uklízene.

Strava
Co se týká jídla, jsem názoru ze každy člověk si vybere. Někdy si pochutna méně někdy více a to byl i nás případ. Každopádně vyber mi přišel dostatečný co se tyče zeleniny i salátu tak i hlavního jídla.

Pláž
Jediné co mi na plazi trochu překáželo ze i kdyz tento hotel je témeř u moře nema zařízena vlastní lehátka. Takze jsme používali lehátka jiného hotelu. Někdy si nás všimli tak jsme částku zaplatili. Někdy nikdo nepřišel tak jsme leželi cely den zadarmo.

Klára K., 23.04.2016, Datum pobytu: 31.8. - 10.9.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Mesut

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 fotografie

Mesut, Alanya, Turecko Klára K. 2016-04-23 8 1 10 Alanya Mesut Hotel

Celkem: 7,2 V moři se nedalo moc koupat a byli tam i velké kameny a vlny, takže se využíval jen místní bazén.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 4 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
V moři se nedalo moc koupat a byli tam i velké kameny a vlny, takže se využíval jen místní bazén. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 21.04.2016, Datum pobytu: 8.9. - 15.9.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Happy Elegant

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Happy Elegant, Alanya, Turecko Anonym 2016-04-21 7.2 1 10 Happy Elegant

Celkem: 7,8 Celkově jsme byli s dovolenou spokojení. Doporučujeme. Letovisko je naším oblíbeným, takže se rádi vracíme na stejné místo. Ubytování...

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkově jsme byli s dovolenou spokojení. Doporučujeme. Letovisko je naším oblíbeným, takže se rádi vracíme na stejné místo. Ubytování bychom ale příště zvolili v jiném hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté, uklizené, celkem prostorné. Nevýhodou byla ale téměř nefunkční sprcha, která si stříkala všude kolem, navíc nešla vzít do ruky a byla připevněná na pevno ve zdi. Sprchování bylo celkem nekomfortní.

Pokoj jsme měli v prvním patře, výhled nic moc, navíc nám vadily kočky, které byly všude kolem a lezli nám až na terásku- na večer jsme na balkoně nemohli nic nechat, protože to tahaly pryč.

Během pobytu jsem měla narozeniny, tak mě potěšilo překvapení z recepce- dárkový balíček plný ovoce+ víno.

Strava
Strava byla chutná, ale výběr nic moc. Jen asi 2 druhy hlavního jídla, 1-2 přílohy. Zeleniny a ovoce ale dostatek. Zákusky výborné. Každý den bylo i fastfoodové menu- hranolky, pizza, smažené jídlo... Pití v rámci all inklusive zdarma, celkem výběr- káva, čaj, voda, sprite, cola, pivo a některé alkoholické nápoje. Nešetřili, při obědě a večeři obsluhovali, nemuseli jsem ani k baru.

Číšníci slušní, příjemní, kamarádští.

Služby hotelu
nevyužívali jsme

Pláž
Pláž čistá, upravovaná, lehátka a slunečníky zdarma. Bar na pláži zdarma- nealkonápoje.

Na pláži měli najatého "plážového mužíka", který se velmi pečlivě staral o plážový servis. Rovnal deštníky, uklízel, pomohl v případě potřeby.

Moře krásné, čisté, občas byly větší vlny. Při vstupu do moře byly větší kameny, takže si každý musel najít svoji cestičku, aby si neodřel nožky. Boty do vody doporučuji nejen kvůli kamenům při vstupu do moře, ale i kvůli rozpálenému písku.

Lucie N., 18.04.2016, Datum pobytu: 30.8. - 6.9.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Monte Carlo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Monte Carlo, Alanya, Turecko Lucie N. 2016-04-18 7.8 1 10 Hotel Monte Carlo

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma Po - Ne 7-22 hod. 800 999 800