Recenze hotelů
Alanya - Turecko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,8 Genialna poloha hotela.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Genialna poloha hotela. Zobrazit celou recenzi

Marek M., 22.09.2016, Datum pobytu: 8.9. - 19.9.2016
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Azak Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Azak Beach, Alanya, Turecko Marek M. 2016-09-22 9.8 1 10 Azak Beach

Celkem: 9,2 Dovolená předčila naše očekávání, hotel luxusní, v dané lokalitě určitě nejlepší, vhodný pro rodiny s dětmi, ale i my s přítelkyní jsme...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená předčila naše očekávání, hotel luxusní, v dané lokalitě určitě nejlepší, vhodný pro rodiny s dětmi, ale i my s přítelkyní jsme byli nadšeni. Služby, stravování, servis kolem nás na nejvyšší úrovni, v okolí hotelu toho moc neni, pouze pár bazarů, km od hotelu taneční club summer garden. Pláž horší i horší vstup do moře, ale zase mají krásné molo opět s výborným servisem, jediné s čím jsme nebyli až tak spokojeni byl náš delegát, v hotelu jsme byli jediný češi a tak neměl moc zájem se nám věnovat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj nádherný luxusní, naprosto spokojeni.

Strava
Strava byla jedna kapitola sama o sobě, ultra all inclusive znamenalo, že jídlo a pití bylo k dispozici nonstop a kdo říká, že za týden už neví co by si dal, tak v tomto hotelu tomu tak určitě nebude, výběr byl ohromný,každý den byla nová jídla která nejen, že dobře vypadala, ale i výborně chutnala a uspokojí i tu nejnáročnější klientelu, navíc zde maji i vlastní cukrárnu, takže i deserty byli famózní.

Služby hotelu
Služeb byla celá spousta a se vším jsme byli taktéž spokojeni.

Pláž
Pláž byla vlastně jeden velký kamen a přístup trošku obtížnější, ale zase zde mají krásné molo kde se o Vás výborně stará plavčík a vždycky Vám nějaké to místečko najde, sestup do moře je pak po schůdkách, maji tam i sprchu. Případně si stači popojít 50 metrů k vedlejšímu hotelu a máte i štěrkovou pláž. Na plži jsou lehátka i slunečníky, samozřejmě gratis a místa spousty.

Zdeněk, 22.09.2016, Datum pobytu: 8.9. - 19.9.2016
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Quattro Beach Spa & Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Quattro Beach Spa & Resort, Alanya, Turecko Zdeněk 2016-09-22 9.2 1 10 QUATTRO BEACH

Celkem: 10 výborná dovolená,pohoda,žádná starost,jen co si dát k jídlu,pití,kdy a kam se jít vykoupat,prostě paráda

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
výborná dovolená,pohoda,žádná starost,jen co si dát k jídlu,pití,kdy a kam se jít vykoupat,prostě paráda Zobrazit celou recenzi

Ubytování
bydleli jsme v 6. patře,cesta výtahem byla občas problematická,stavěl v každém patře,občas jel nahoru místo dolů,ale měli jsme dost času,žádný problém

Strava
jídlo výborné,rozmanité,hodně zeleniny,ovoce,já osobně jsem se přejedla melounů.odpoledne se podávala asi 2 hodiny výborná zmzlina.Zákusků hodně,ale na můj vkus hodně přeslazelé,hodně želé,ale vždy se dalo vybrat podle chuti.Na několika místech kolem bazénů a v zahradě se po celý den dalo najíst a napít

Služby hotelu
V pořádku,bez připomínek,na recepci ochotní,pokoj denně uklízeli,měnili osušky.Když jsme dopili u bazénu třeba kafe nebo koktejl,hned přišel někdo a uklidil prázdný kelímek

Pláž
Pláž pár metrů od hotelu .Moře teplé,dost vlny,které nám vyhovovaly.Hlavně se nám líbilo,že jsme si mohli lehátka zatáhnout až na kraj moře a nikdo to neřešil,leželi jsme a nechali se příjemně osvěžovat vlnami.Když jsme lehátka nechali na břehu moře,večer je pracovníci hotelu opět porovnali na místa ke slunečníkům.Sprchy na pláži byly příjemně studené

Helena Pavlišová, 22.09.2016, Datum pobytu: 6.9. - 13.9.2016
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Arancia Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Arancia Resort, Alanya, Turecko Helena Pavlišová 2016-09-22 10 1 10 MC ARANCIA RESORT HOTEL

Celkem: 7 Dobry

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dobry Zobrazit celou recenzi

Miloš Weiss, 22.09.2016, Datum pobytu: 12.9. - 19.9.2016
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Telatiye Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Telatiye Resort, Alanya, Turecko Miloš Weiss 2016-09-22 7 1 10 PRIMASOL TELATIYE RESORT

Celkem: 8,2 Dovolená se mi moc líbila, opravdu jsem si zde odpočala, personál byl velmi příjemný, hotel krásný, čistý a útulný. Moře je zde živé,...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se mi moc líbila, opravdu jsem si zde odpočala, personál byl velmi příjemný, hotel krásný, čistý a útulný. Moře je zde živé, vlny co vás pohoupou a při výstupu někdy nemilosrdně smetou, ale tak to mám ráda. Úžasným zážitkem je pro mě večerní Alanya, kam se dá jet ja jedno euro místním autobusem. Město snad nikdy nespí, obchodníci na vás čekají, baví je hrát s vámi hru na obchod a většinou vás nenechají odejít s prázdnou. Noční přístav a pohled na osvětlený hrad je rovněž zážitkem. Hotel Kleopatra Life a Alanya je určitě místo, kam bych se ráda vrátila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
K ubytování nemám výhrad. Čisto, útulno, každý den uklizeno, bez připomínek.

Strava
Stravu jsem jedla téměř výhradně v hotelu, protože s all inclisive opravdu nemáte hlad ani chuť jíst ještě jinde. A chutnalo mi, výdy jsem si měla z čeho vybrat, hlavně mi vyhovoval dostatek ovoce a zeleniny.

Služby hotelu
S personálem jsem se dobře domluvila anglicky, což bylo fajn, a pokud jsem něco potřebovala, vyšli mi vstříc. Jen mě mrzelo, že když jsme v neděli ráno v pět odjížděli z hotelu, nepřipravili nám snídaňový balíče, přestože jsme ho měli dostat. Snídani jsme tak museli řešit na letišti.

Pláž
Jedinou závažnější výtku, kterou mám, je právě k pláži resp. vstupu do moře. Písek byl pouze z kraje a potom se vstoupilo na kamenité kluzké podloží, které bylo v případě vln velmi nepříjemné, protože jste se neudrželi na nohách a na kluzkém podkladu se smekli. Jednou jsem se dokonce do krve odřela a potomu už se bála. A nebyla jsem sama, podobné zkušenosti jsme sdíleli s ostatními návštěvníky pláže. Říkali mi, že dřívě pláž před každou sezonou zavozili větším množstvím písku a tím tento problém vyřešili, tečď to však nedělají.

Jaroslava Vydarená, 22.09.2016, Datum pobytu: 9.9. - 17.9.2016
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Kleopatra Life

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Kleopatra Life, Alanya, Turecko Jaroslava Vydarená 2016-09-22 8.2 1 10 HOTEL KLEOPATRA LIFE

Celkem: 7,2 Neskorý príchod po 19:00, odchod pred 5:00 ráno. Ráno odchod z hotela bez raňajkového balíčka.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Neskorý príchod po 19:00, odchod pred 5:00 ráno. Ráno odchod z hotela bez raňajkového balíčka. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba pekná. Problém s odomykaním izby, aj po upozornení, že nejde na 1x otvoriť izbu nebola vykonaná žiadna náprava.

Strava
Strava bohatá, vždy bolo z čoho vyberať. Jedlo podávané od 7:00 do 2:00. Navyše počas večere podávané špeciality ako sushi, kebab...

Služby hotelu
Hotel ponúkal množstvo služieb od kaderníctva, hernej zóny, baru s alko a nealko nápojmi. Takisto na pláži bol bar s jedlom a nápojmi.

Pláž
Pieskovo-kamenitá pláž, pre vstup do vody treba obuv vhodnú na plávanie. Voda mútna, nevhodná na šnorchlovanie. Pozitívom ležadlá a tienidlá v cene zájazdu.

Anonym, 21.09.2016, Datum pobytu: 26.8. - 2.9.2016
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Senza The Inn Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

5 fotografií

Senza The Inn Resort, Alanya, Turecko Anonym 2016-09-21 7.2 1 10 SENZA THE INN RESORT HOTEL

Celkem: 9,6 krásná dovolená za super cenu.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
krásná dovolená za super cenu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
krásně zrekonstruované čisté pokoje , milý a ochotný personál .

Strava
strava velmi chutná , po celou dobu výběr jídla.

Služby hotelu
vynikající ,ochota,vstřícnost.

Pláž
hotelová pláž vzdalena asi 2km, lehátka, podložky i slunečníky zdarma, na pláž vás zdarma odveze plážový minibus.Pláž čistá upravená součástí plážového komplexu je bazén se sladkou vodou.

Marta Kubíčková, 21.09.2016, Datum pobytu: 6.9. - 13.9.2016
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Bonapart Sealine

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Bonapart Sealine, Alanya, Turecko Marta Kubíčková 2016-09-21 9.6 1 10 Bonapart Sealine Hotel

Celkem: 9 Tento hotel odpovídá opravdu hvězdičkám které má. Doporučila bych to všem, kteří si chtějí opravdu odpočinout. Je poměrně nový a tak...

  • 10 Ubytování
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Tento hotel odpovídá opravdu hvězdičkám které má. Doporučila bych to všem, kteří si chtějí opravdu odpočinout.

Je poměrně nový a tak ještě působí naprosto skvěle.

Jediné co trošku kazí celkové shrnutí je vstup do moře.

Všichni pracovníci hotelu se chovají ke svým hostům výborně a nelze jim v tomto nic vytknout. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou velké tak akorát. Vždy čisté, denně uklizené. Vyměněné osušky i ručníky.

Strava
Myslím, že nabízená strava v hotelu je asi nejlepší, jakou jsme měli možnost v Turecku ochutnat. Strava je velmi rozmanitá a vybere si zde každý. Je zde myšleno i na dietní stravování.

Obrovský výběr ovoce, zeleniny, pečiva. N8poje i alkoholové a jeden bar v hotelu otevřený nonstop. Prostě skvělé.

V tomto směru nelze nic vytknout.

Služby hotelu
Služby hotelu jsou také ny vysoké úrovni a myslím, že poskytují hostům vše potřebné.

Trošku je zde problém s připojením Na Wi-fi. Ale někdy je to možná výhoda, nejste neustále pod drobnohledem rodiny a práce. :)

Pláž
Pláž má jeden nedostatek a to, že tam jsou slunečníky, které vás moc neochrání před sluncem. Proto je lepší, když jste u bazénu, kde si vyberete místo, které vyhovuje vašemu tělu nejlépe. Vstup do moře je poměrně příkrý a bohužel asi dva metry od břehu narazíte na poměrně velké oblázky, takže pro ty, kteří mají citlivější chodidla, to je bolestivé. Ale moře je jinak krásně čisté a teplé.

Miroslav Justiz, 20.09.2016, Datum pobytu: 5.9. - 16.9.2016
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Q Premium Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Q Premium Resort, Alanya, Turecko Miroslav Justiz 2016-09-20 9 1 10 Hotel Q PREMIUM

Celkem: 9,8 dobra rodinna dovolena

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
dobra rodinna dovolena Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytovani dle nabidky katalogu

Strava
velmi pestra

Služby hotelu
na urovni

Pláž
dobra akrat vstup do more prez oblazky

Alena S., 20.09.2016, Datum pobytu: 7.9. - 17.9.2016
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Eftalia Marin

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Eftalia Marin, Alanya, Turecko Alena S. 2016-09-20 9.8 1 10 Eftalia Marin

Celkem: 9 Výborná dovolenka.Skvele sme si oddýchli.Ubytovanie a strava boli na vysokej úrovni.Personál bol milý a ústretový.Počasie super a more...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Výborná dovolenka.Skvele sme si oddýchli.Ubytovanie a strava boli na vysokej úrovni.Personál bol milý a ústretový.Počasie super a more fantastické.Všetko sme si dokonale užili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo na vysokej úrovni.Všade bolo čisto,izby sa upratovali každý deň.Uteráky a osušky každý tretí deň.Sprchový kút bol vždy v poriadku.Teplej vody bol dostatok vždy.Aj fén na izbe fungoval.Na požiadanie vymenili aj posteľné prádlo každý deň.V celom hoteli bolo čisto,všetko vyleštené.

Strava
Jedla bolo dostatok.Trochu menej mäsa než sme zvyklí,ale zasa kopa zeleniny všetkého druhu a každý deň ryby alebo morské" potvory" a turecké špeciality.Okrem jedálne sa podávalo jedlo aj v plážovom bare a pri bazéne.Tiež to boli turecké špeciality.Nám to chutilo.Boli sme na jedlo aj mimo hotela.Dali sme si nejaké plnené placky celkom chutné podobné ako naše lokše.Pili sme aj dobrý turecký čaj u domorodcov.Bol fajn.

Služby hotelu
Služby boli na vysokej úrovni.Personál bol milý,usmievavý a vždy ochotne splnil naše požiadavky.Nemôžem nič vytknúť.

Pláž
Pláž bola čistá aj sprchy na pláži boli vždy v poriadku.Toalety boli vždy upratané,nikdy nechýbali utierky ani toaletný papier.My sme boli už po hlavnej sezóne takže na pláži už nebolo tak plno a bol dostatok lehátok aj slnečníkov.More bolo čisté a teplé až moc.Trochu väčšie vlny, čo nám až tak nevadilo.

Marta T., 20.09.2016, Datum pobytu: 2.9. - 9.9.2016
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Caretta Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Caretta Beach, Alanya, Turecko Marta T. 2016-09-20 9 1 10 Caretta Beach

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622