Recenze hotelů
Alanya - Turecko

Napište svou recenzi

Zobrazeny nejnovější recenze 1 - 10 (Celkem 4953)

Nejnovější recenze

2014 2012 2010

8,4

Incekum Beach Resort

21.04.2014 - Anonym - Přečteno: 16× - Datum pobytu: 11.4. - 18.4.2014

Ubytování: 6,5 Strava: 10 Okolí: 10 Cena: 9

Celkové shrnutí
V Inceckum jsem byla podruhé..Některé balkony jsou velmi malinké. Skluzavky u bazénu v provozu jen asi 30 min denně. Jinak stravování super, není co vytknout.

Pokud budete brát ubytování jen k přespání, je to dobré. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skutečné krásné místo. S úklidem to nepřehánějí, jen to vezmou prostředkem, postele nebyly odtaženy velmi dlouho, chuchvalce prachu, papírky od bonbonů atd,došli jsme na to tím, že mi zapadly hodinky za postel....Stále mi chybí také rychlovarná konvice na pokoji. Některé balkony jsou velmi malinké. Pokud budete brát ubytování jen k přespání, je to dobré.

Strava
Super, není co vytknout. Jen upozornění, pokud budete mít polopenzi, a objednáte si pití, neplatí se to hned, ale vypíší účet, který se platí na recepci, NECHEJTE si podepsat, že jste platili a uschovejte doklad. Předejdete pak nemilému překvapení a hádkám, že zaplaceno nemáte.

Služby hotelu
Dobrý.

Pláž
Nebyla ještě sezona, takže omlouvám neupravenost.

9,4

Hotel Meryan

14.04.2014 - Vlastimil Matýsek - Přečteno: 69× - Datum pobytu: 4.4. - 11.4.2014

Ubytování: 8,5 Strava: 10 Okolí: 10 Cena: 10

Celkové shrnutí
Můj dojem z Turecka je velice pozitivní, Turecko jsem navštívila poprvé a velice se mi tam líbilo - okolí, lidé, celková atmosféra. Turecko se stalo moji další oblíbenou destinaci k dovolené a všem vřele doporučuji!!!!!

Nicméně musím zmínit, že dovolená nezačala zrovna pozitivně. V den odletu jsme se dopoledne dozvěděli, že naše letadlo má poruchu, ale přitom letělo???, ale my jsme byli nuceni letět na dovolenou do Turecka přes Norsko a to s mezipřistáním v Oslo, kde přistoupili další cestující, takže let trval cca 8hodin. Pak následoval transfer do hotelu a časový posun 1 hodina vpřed, takže na hotel jsme se dostali až v 5h 45min ráno. Měli jsme zaplacených 7 nocí, ale ve skutečnosti jsme strávili v hotelu pouhých 6 nocí,........ale s tím si CK hlavu zřejmě neláme a žádnou kompenzaci jsme zatím neobdrželi ani návrh.......

Co se týče internetu zdarma, tak jsme se dozvěděli, že se nás to netýká, protože máme zaplacenou polopenzi. Přitom jsme si kupovali zájezd, kde bylo uvedeno, že je internet zdarma!!!! a nic o tom, že kdo si koupí polopenzi, tak si jej musí připlatit. Dejte si na to pozor, protože to má cestovka mylně v nabídce uvedené. Ten kdo nemá all inclusive, tak si musí za internet připlatit!!!

Naštěstí jsme se nedali a delegátka celou záležitost prověřovala a s hotelem nám internet vykomunikovala a měli jsme jej nakonec zdarma. Naštěstí mají Ck takovou úžasnou delegátku jakou byla paní Lucie, kterou musím velice po všech stránkách pochválit!!!!!

Hotel Meryan patřil se svými 5-ti hvězdičkami k opravdu luxusním hotelům. Co se týče čistoty, stravy, služeb, bazénu, pláže, ochoty personálu vše hodnotím na 1*

Velkou výtku mám akorát k odhlučněnosti pokojů. Vše bylo na pokojích slyšet a to co se děje ve vedlejším pokoji i na chodbě. Každé dveře od pokoje byly kratší a měly dole mezeru. Mezera mezi dveřmi a podlahou byla cca 5cm, což už je opravdu hodně.

Velice bych přivítala vyhřívaný bazén, který mi v hotelu chyběl. Venkovní bazén teplota cca 22°C, moře 20°C a vnitřní bazén 25°C. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Meryan patřil se svými 5-ti hvězdičkami k opravdu luxusním hotelům. Co se týče čistoty, stravy, služeb, bazénu, pláže, ochoty personálu vše hodnotím na 1*

Velkou výtku mám akorát k odhlučněnosti pokojů. Vše bylo na pokojích slyšet a to co se děje ve vedlejším pokoji i na chodbě. Každé dveře od pokoje byly kratší a měly dole mezeru. Mezera mezi dveřmi a podlahou byla cca 4cm, což už je opravdu hodně.

Velice bych přivítala vyhřívaný bazén, který mi v hotelu chyběl. Venkovní bazén teplota cca 22°C, moře 20°C a vnitřní bazén 25°C.

Strava
Výborná i co se týče pestrosti, obsluhy, výzdoby, ochoty personálu apod.

Služby hotelu
I když jsme je plně nevyužívali, tak je hodnotím pozitivně.

Pláž
Velká spokojenost.

10

Club Turtas

14.04.2014 - Anonym - Přečteno: 126×

Ubytování: 10 Strava: 10 Okolí: 10 Cena: 10

Celkové shrnutí
V TOMTO HOTELU CLUB TURTAS JSME BYLI LONI S MANŽELEM NA DOVOLENÉ. TENTO HOTEL MŮŽEME VŘELE DOPORUČIT, BYLI JSME NADŠENI, TOHLE BYLA PRO NÁS KRÁSNÁ DOVOLENÁ. V TURECKU JSME JIŽ BYLI NĚKOLIKRÁT, ALE V TOMTO HOTELU POPRVÉ, UBYTOVÁNÍ BYLO SUPER. ZAHRADA KDE JE TENTO HOTEL POSTAVEN, JSME BYLI UNEŠENÍ, PŘEKRÁSNÉ OKOLÍ. U STROMŮ PŘIVÁZANÉ HOUPACÍ SÍTĚ NA RELAXOVÁNÍ, PLNO KRÁSNÝCH STROMŮ, VÍCE BAZÉNŮ, JEDEN BAZÉN OÁZA TAM BYL OPRAVDU KLID. BAZÉNY PRO MALÉ DĚTI, PLÁŽ U MOŘE TAKÉ SUPER, PROSTĚ NÁDHERA. SE SLUŽBAMI JSME TAKÉ BYLI VELICE SPOKOJENI, VŠUDE VELICE ČISTO, VŠUDE KOLEM SE O TO TAKÉ STARALI ZAMĚSTNANCI OD RÁNA DO VEČERA. NEMŮŽEME SI NA NIC STĚŽOVAT, V RESTAURACI SUPR OBSLUHA, JÍDLO BYLO VYNIKAJÍCÍ, NA PLAŽI TÉŽ JÍDLO A NÁPOJE SUPER ,,NA PLÁŽÍCH ČISTO ,LEHÁTKA TAKÉ V POHODĚ ,,PROSTĚ DOVOLENÁ BYLA SUPER.... OD HOTELU PŘES ULICI V KONAKLI TRŽNICE , KDE SI NAKOUPÍTE CO POTŘEBUJETE. TATO DOVOLENÁ V NÁS ZANECHALA KRÁSNÝ POCITY A PROTO SE SEM RÁDI LETOS VRÁTÍME A BEREME SEBOU SVÉ PŘÁTELE A SYNA S MANŽELKOU. JIŽ SE NEMŮŽEM DOČKAT ....O SVÉ ZÁŽITKY SE RÁDI TADY ZASE PODĚLÍME. PŘEJEME VŠEM KRÁSNOU DOVOLENOU..... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
UBYTOVÁNÍ SUPER, VŠUDE ČISTO.

Strava
JÍDLO BYLO VYNIKAJÍCÍ, VŠEHO DOST A CHUTNÉ, OVOCE PLNO, I ZELENINY PEČIVO TAKÉ A SLADKÉ ZÁKUSKY VYNIKAJÍCÍ... PROSTĚ OD SNÍDANÍ PO VEČEŘE JSME BYLI SPOKOJENI, GRILOVÁNÍ TAKÉ SUPER, KEBAB I GRILOVANÉ RYBY...MY JSME SI TO OPRAVDU UŽÍVALI A ŽE JSME JIŽ V TURECKU NA DOVOLENÉ BYLI NĚKOLIKRÁT, ALE DO TOHOTO HOTELU JSME SI ŘEKLI, ŽE MUSÍME JEŠTĚ JEDNOU JET......A TO SE NÁM JEŠTĚ NESTALO, ABY JSME JELI DO STEJNÉHO HOTELU.....

Služby hotelu
SLUŽBY HOTELU BYLI TAKÉ MOC DOBRÉ NEMĚLI JSME ŽÁDNÝ PROBLÉM.

Pláž
PLÁŽ BYLA ČISTÁ, LEHÁTKA VŽDY VOLNÁ. MOŘE SUPR!!!! A RESTAURACE U PLÁŽE TAKÉ PARÁDA, U BAZÉNŮ TAKÉ SUPR VŠUDE OBČERSTVENÍ NÁPOJE TAKÉ.

8,8

Q Premium Resort

02.04.2014 - Anonym - Přečteno: 216× - Datum pobytu: 17.9. - 24.9.2013

Ubytování: 8 Strava: 10 Okolí: 9 Cena: 9

Celkové shrnutí
Hotel nádherný, moderně vybavený, vypadá nově a čistě. Po příjezdu do hotelu jsme zůstali v hlavní hale stát málem s otevřenou pusou, hotel je luxusně zařízen a člověk má neustále pocit, že se octl v nějakém milionářském resortu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovaní hezké, pokoje moc krásně zařízení, každý den čistě uklizené. Nevýhodou jsou velmi tenké stěny, člověk opravdu uslyší z vedlejšího pokoje kde co. Navíc strana, která není orientovaná na moře ale na čtyřproudou dálnici je celkem hlučná.

Strava
Strava naprosto vynikající. Obměňující se menu, člověk nemá ani šanci vyzkoušet vše. Na své si příjde opravdu každý, od vegetariána po masožravce. Nádherně připravené, velmi chutné. Každý den nějaká specialita (např. Ryba v solné krustě apod.) Čerstvé ovoce a zelenina po celý den. Nápoje jsou rozmístěné po celém hotelu v lednicích, člověk si může vzít kolik a čehokoliv jen chce.

Služby hotelu
Služby hotelu dobré. První zádrhel byl bohužel se záměnou pokojů, dostali jsme jiný než za jaký jsme měli připlaceno. Omluvili se nám formou vína a mísou s čerstvým ovocem. Většina personálu umí anglicky, ale spíše převládá polština a ruština. Setkali jsme se i s tím že se někteří zaměstnanci chovali dosti neuctivě pokud člověk nebyl Rus nebo při nejmenším alespoň rusky nemluvil. Ale jinak služby hotelu skvělé.

Pláž
Pláž je kousek od hotelu, jen se projde kolem bazénů. Pláž není písčitá což je trochu mínus, ale do moře se dá vlézt i po žebříku z mola přímo do hloubky. Doporučovala bych si vzít boty do moře, kamínky jsou sice malé ale vcelku ostré.

9,6

Incekum Beach Resort

31.03.2014 - Aleš V. - Přečteno: 227× - Datum pobytu: 21.3. - 28.3.2014

Ubytování: 10 Strava: 8 Okolí: 10 Cena: 10

Celkové shrnutí
Dovolená byla opravdu výborná, precizní organizace, krásné počasí i hotel s rozmanitými službami. Všem doporučuji Zobrazit celou recenzi

9,2

Super odpočinková dovolená.

31.03.2014 - Anonym - Přečteno: 151× - Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2013

Ubytování: 9,5 Strava: 9 Okolí: 8 Cena: 10

Celkové shrnutí
Příjemný hotel pro normální lidi, byli jsme moc spokojení. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásné pokoje i koupelny, pokoje jsou sice menší, ale stačilo to.

Strava
Chutné jídlo, pro mě masa dost, ale pokud někdo celý rok jí jen řízky, tak bude muset počkat až se vrátí domů na pořádný flák masa. Mají vynikající zákusky, to bylo něco pro mě :)

Služby hotelu
Moc milý personál :)

Pláž
V pohodě, při vstupu kamínky a restaurace na pláži je velmi příjemná s dobrým jídlem, ani jsme nechodili do hotelu.

10

Aska Buket Resort&spa

26.03.2014 - Irena K. - Přečteno: 314× - Datum pobytu: 14.3. - 21.3.2014

Ubytování: 10 Strava: 10 Okolí: 10 Cena: 10

Celkové shrnutí
Úžasná dovolená pro starší generaci. Není co vytknou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj luxusní.

Strava
Strava výborná.

Služby hotelu
Milý personál, pobyt působil příjemným domácím dojmem

Pláž
Pláž blízko, čistá, krásné čisté moře.

9,6

Titan Select

24.03.2014 - Veronika D. - Přečteno: 180× - Datum pobytu: 19.6. - 26.6.2013

Ubytování: 10 Strava: 10 Okolí: 8 Cena: 10

Celkové shrnutí
Skvělý velký hotel, fotografie odpovídají skutečnosti! Rozhodně na 5 hvězd!!! Se vším jsme byli spokojeni.

Poloha hotelu dobrá, jen z letiště jedete asi 2 hodiny autobusem, což hodnotím jako mínus. Před hotelem trhovci, okolo samé jiné krásné hotely. Kousek od hotelu (asi 700 m) medina a krámky.

Na hotelu je minimum Čechů, hotel je určen hlavně německé klientele, dále polské a nizozemské. Tomu také odpovídají výborné služby a úklid. Nikdo si za celou dobu na nic nestěžoval, naopak každý chválil!

Ráda bych se sem ještě někdy vrátila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
- nové, krásně zařízené pokoje; LCD TV, lednice plněná každý den zdarma (v rámci AL) neperlivou a perlivou vodou; klimatizace

- koupelna s vanou, každý den doplňují toaletní potřeby, mýdlo a sprchové gely, šampony atd.

- všude čisto, denně úklid a výměna ručníků

- ručníky na pláž a k bazénu se hradí přes vratnou kauci, ale každý den si vyzvednete čistý ručník ve wellness a večer ho tam zase odnesete

Strava
- vynikající, všeho dostatek, neustále vše doplňovali; každý si určitě vybere

- číšníci vás obskakují a uklízejí po vás hned, jsou milí a dokonce vám nosí pití a nic za to nechtějí :)

- pití v rámci AL hodnotím na výbornou - všeho dost, skvělé místní alko- i nealko koktejly!

Služby hotelu
- hotel je velký, jako hosté máte možnost využít i služby a bazén druhého hotelu (Titan Garden)

- 2 bazény, obchod se zahraničním tiskem a drobnostmi, sladkostmi, pitím, drogérií - no prostě se vším, co vás napadne, nebo si zapomenete přivést

- spa a wellness a posilovnu jsme nevyužili

- výlety jsou rozmanité, ale nevyužili jsme žádný, protože hotel je tak příjemný, klidný, tichý, že se vám nikam nechce :)

- večer i přes den animační programy pro děti i dospělé

Pláž
- hotelová pláž asi 100m od hotelu, s barem a občerstvením, lehátka zdarma, slunečník není potřeba - lehátka jsou zastřešená, WC a sprcha samozřejmostí

- pláž písečná, rozlehlá; dále v moři sem tam kámen, ale plavat se dá krásně

- vodní sporty jsme nevyužili

8,6

Aroma

20.03.2014 - Kateřina N. - Přečteno: 99× - Datum pobytu: 15.9. - 22.9.2013

Ubytování: 7,5 Strava: 9 Okolí: 10 Cena: 9

Celkové shrnutí
Dovolená v hotelu Aroma byla fajn. Pozitivní je to, že se hotel nachází přímo u pláže a za nabízenou cenu je to jeden z mála hotelů, kde odpovídá kvalita za rozumnou cenu. Hotel má i své mouchy, ale ty jsme byli schopni akceptovat. Všechny pokoje v hotelu mají výhled na moře a samozřejmostí je i balkon.

Využili jsme služeb CK, letěli jsme s CK a využili jsme nabídky výletů. Mohu jen doporučit návštěvu pravých tureckých lázní. Dále jsme absolvovali výlet pirátskou lodí kolem výběžku v Alanyi s koupáním a obědem; posledním výletem byl výlet jeepy do pohoří Arrat - kdy se nám bohužel nevyvedlo počasí a celý výlet propršelo. I přesto tyto výlety stály všechny za investované peníze.

Dále mohu doporučit navštívit hrad, který se nachází na výběžku v Allanyi, lze k němu dojít i pěšky, my jsme zvolili nahoru cestu dolmussem (tureckým autobusem) a dolů jsme šli pěšky. Z hradu je krásný výhled na velkou část Alanye.

Večer jsme vyráželi pěšky do centra Alanie, kde jsme si prohlédli jak krásně osvětlený přístav za výběžkem, tak i turecké obchůdky. Jen trochu trvá, než si zvyknete na to, že každý obchodník vás láká do svého obchůdku.

Závěrem - Turecká Alanya - krásná dovolená, vrátila bych se zpět, jak do hotelu Aroma, tak do Alanye

Allanyi mohu doporučit spíše mladším, kteří se nechtějí jen nudit a "válet" na pláži, my jsme si zde užili týdne, kdy jsme celý den na pláži strávili pouze jeden. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo pěkné, čisté, za příslušný bakšiš uklízečka vždy ustlala postele a z přikrývek vytvořila obrázek. Trošku problém je v koupelně, kdy je zde příliš krátký závěs a když se domyjete, je půlka koupelny pod vodou. Také jsme měli trochu problém s tím, že občas, když jsme nezavřeli dveře do koupelny, byl z ní během noci cítit zápach kanalizace, to nevím, čím bylo způsobeno. Ale pokud zůstali dveře zavřeny tento problém nebyl.

Strava
Strava byla chutná a dostačující. Je formou švédských stolů, vyberete si, na co máte zrovna chuť. Na večeřích byl vždy dlouhý stůl plný studených jídel, zejména zeleniny, plněné papriky, restovaná zelenina, bramborový salát, těstovinový salát, zeleninové saláty atd., přílohy a poté na konci byl pultík, kde byl šéfkuchař, kde byly většinou 3 teplá jídla, jedno z nich byla polévka a poté buď nějaké druhy masa (přírodní kuřecí maso, karbanátek, řízek,…) nebo občas byla masová směs, to vám kuchař nandal dle vašeho přání. Na posledním stole byly zákusky a ovoce. U tohoto stolku stál pán, který tyto zákusky očividně vyráběl a byl na ně jistě velmi pyšný - a to právem, protože zákusky byly nádherně nazdobeny. Nikdy se nestalo, že by nám po jídle bylo špatně :) I když musím říct, že jsem s sebou vezla preventivně slivovici a každou snídani a večeři pro jistotu zapíjela malým množstvím, ale střevní problémy nás nikdy nepotkaly :)

Služby hotelu
Služby hotelu jsme příliš nevyužili.

Pláž
Kleopatřina pláž se nachází přímo před hotelem. Na pláži si buď můžete pronajmout lehátko, nebo si rozprostřít v prostoru před lehátky vlastní ručníky zdarma. Kleopatřina pláž je nádherná, přístup do vody dobrý, jen v době kdy jsme tam byli, byly velké vlny a koupání bylo občas i trochu nebezpečné, protože vlny se zvedaly do výše od 1- 2 metry :)

9,2

Mesut

13.03.2014 - Anonym - Přečteno: 214× - Datum pobytu: 13.9. - 24.9.2013

Ubytování: 8,5 Strava: 9 Okolí: 10 Cena: 10

Celkové shrnutí
Hladali sme mensi hotel blizko centra vacsieho mesta s nakupnymi moznostami a kusok od plaze. Tento hotel nam to urcite splnil. Hotel nie je priamo v centre Alanye, ale je to naozaj kusok a pre tych, co sa radi prechadzaju sa da do centra dostat aj pesi. Hotel je novo zrekonstruovany, cisty, rodinna atmosfera, dobra strava. Spociatku sme vahali, lebo 3* hotel v Turecku moze vypalit rozne, ale hotel Mesut nas nesklamal. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Zrekonstruovane izby, svetly pekny hotel. Pravidelne upratovanie. Zvacsa sme aj tak boli na plazi, alebo v meste.

Strava
Niekedy sa opakovala, ale bola vzdy cerstva a chutna. Vela ovocia a hlavne salatov. Relativne vcas vzdy dokladali.

Služby hotelu
Zodpovedaju 3*, takze necakajte 100% ovocne stavy a podobne, ale personal usluzny, ochotny a vzdy sa vam snazia vyhoviet.

Pláž
Pieskova, cista. Za slnecniky a lehatka sa ale musi platit. S tym sme ale ratali, takze ziadny problem. Chybal nam tu all inclusive bar, takze sme museli pre napoje chodit do hotela, ale bol to kusok, takze sa dalo.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Schránka Přihlaste se Registrace Kontakty

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma
Po - Ne 7-22 hod.
800 999 800

Schránka je prázdná