Recenze hotelů
Alanya - Turecko

Napište svou recenzi

27.07.2014 - Alena S. - Přečteno: - Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2014

  • Celkem: 9,6
  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Bylo tam krásně, služby skvělé, ochotný personál, výborné služby cestovky na výletech. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nemělo chybu, klimatizovaný pokoj zaručil, že jsem se v klidu vyspali. Denně uklizeno.

Strava
Nadstandardní. 30 druhů salátů, teplá i studená kuchyně, ovoce, moučníků i nápojů plno, prostě super.

Služby hotelu
Hotel se skvělými zaměstnanci, ochotnými,usměvavými ihne, hned doplnili, co chybělo.

Pláž
Pláž s pískem nedaleko, přístup do vody přes asi centimetrové kamínky (trochu nepříjemné), dále zase písek. Celý týden byly asi metrové vlny. Voda byla se zbytky řas, což je na neklidném oři normální. Na pláži k dispozici lehátka a nealko nápoje.

Grand Astor, Alanya, Turecko Alena S. 2014-07-27 9.6 1 10 hotel Grand Astor

27.07.2014 - Anonym - Přečteno: - Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2014

  • Celkem: 8,6
  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše v pořádku, ale transfer z letiště je opravdu dlouhý a chtělo by to klimatizované autobusy, což směrem do hotelu nebylo. V hotelu většina Rusové, Němci, Čechů málo - bohužel Rusové nejsou zrovna příjemní tichý společníci Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou pěkné, čisté, nové, koupelna moc hezká

Strava
Jídla je rozhodně dostatek, hodně druhů zeleniny, různé masa, jen přílohy by to chtělo obměnit - stále jen rýže/hranolky, snídaně stále stejné.

Služby hotelu
Personál byl usměvavý, někdy více někdy méně, chtělo by to zapracovat na angličtině.

Pláž
Na pláži a v moři jsou velké kameny, na ty si dát určitě pozor, jinak rychlý sestup do moře, občas se na hladině objevovala pěna ( z nějaké chemie, co vypouštěly do vody). Lehátek na pláži dostatek, u bazénu ne, kdo si nepřivstal před 7 - neměl.

Drita, Alanya, Turecko Anonym 2014-07-27 8.6 1 10 Drita

27.07.2014 - Eva C. - Přečteno: - Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2014

  • Celkem: 9,6
  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Najlepšia dovolenka na kt sme kedy boli. Krásny nový hotel, vynikajúca strava, milý a príjemný personál, zlaté delegátky, no jednoducho TOP dovolenka! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izby sú vkusne zariadené, vždy čisté a upratané každý den, nie je nič čo by sa dalo vytknúť

Strava
Strava bola na vysokej úrovni. Kto si nevyberie tu tak už potom naozaj nikde. Široký výber syrov, zeleniny, šalátov, ovocia, mäsa atd. Každý si príde na svoje a odíde o pár kíl tažší ako my :)

Služby hotelu
Milý personál je základ a vizitka hotela a ten tu naozaj je :) Pozorní, usmievaví a priatelskí tam bol naozaj každý jeden z obsluhujúcich, alebo pracujúcich.

Pláž
Pláž si vyžaduje trošku väčšiu úpravu, ale nebolo to najhoršie pri tom kolose ludí. S ležadlami nie je problém aj ked sa k moru vyberiete poobede vždy si je kam lahnúť.

Eftalia Marin, Alanya, Turecko Eva C. 2014-07-27 9.6 1 10 Eftalia Marin

27.07.2014 - Jan Dolinay - Přečteno: - Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2014

  • Celkem: 7,4
  • 7,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
cena zodpovídá kvalitě Zobrazit celou recenzi

Ubytování
stísněný prostor pokoje,kvalita obrazu televize špatná,wifi nefungujicí v celém areálu hotelu

Strava
minimální výběr ovoce,pouze meloun,neustále se opakující jídla

Služby hotelu
masáže super,úklid super,bazén super,super,personál dobrý,

Pláž
celkem čistá,vše v pořádku

Green Peace, Alanya, Turecko Jan Dolinay 2014-07-27 7.4 1 10 Hotel GREEN PEACE

27.07.2014 - Anonym - Přečteno: 20× - Datum pobytu: 19.7. - 26.7.2014

  • Celkem: 9,4
  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vzhledem k tomu, že nejsme vyznavači dovolenkových chlorovaných bazénů, měli jsme pocit, že nádherná písčitá plážička v zátoce patří jen nám. Celková spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ćisté, denně uklízené pokoje s klimatizací.

Strava
Velký výběr i pro vegetariány jako jsem já. Doporučuji.

Služby hotelu
Všichni usměvaví a příjemní, nic nebylo problém.

Pláž
Pláž písčitá, s molem i skálami. Denně jsme byli na píčité, čisté plážičce, voda čistá... odpoledne trochu zakalená pískem a řasami, nic ale nepříjemného. Zažili jsme i večerní koupání při západu slunce.... nikde nikdo, jen my... nádhera !

Incekum Beach Resort, Alanya, Turecko Anonym 2014-07-27 9.4 1 10 Incekum Beach Resort

27.07.2014 - Anonym - Přečteno: - Datum pobytu: 19.7. - 26.7.2014

  • Celkem: 10
  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme velmi příjemně překvapeni a spokojeni, určitě se do Turecka ještě vrátíme. Jen co nás překvapilo, všude samé ruské nápisy a rusky hovořící všichni. Bylo vidět, že největší klientela jsou právě Rusové. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkné čisté pokoje, nový nábytek, je vidět, že hotel prošel rekonstrukcí. Každý den nám měnili ručníky.

Strava
Jídlo bylo výborné, každý si mohl vybrat, co měl rád od několika druhů masa, ryby, přílohy, nepřeberné množství zeleinových salátů, ovoce až po výborné zákusky. Nemáme co vytknout. Pití od fanty, přes kolu, sprite, džusy, vodu až po alkoholické míchané drinky , tvrdý alkohol a víno

Služby hotelu
Personál vstřícný, vždy usměvavý, neměli jsme jediný problém

Pláž
Na pláž jsme chodili podchodem k hotelu Annabella Diamond, cca 7 min., lehátek bylo dostatek, moře čisté a teplé.

Annabella Park, Alanya, Turecko Anonym 2014-07-27 10 1 10 Annabella Park

27.07.2014 - Nikola Z. - Přečteno: - Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2014

  • Celkem: 2,2
  • 2,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 2 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
ten kdo je opravdu málo náročný a nekouká na čistotu a na to,že to je 4hvězdičkový hotel a miluje jíst jen zeleninu,tak pro ty dobrý,ten kdo má rád čisto a nějakou uroven at raději zůstane doma. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
určitě to není 4 hvězdičkový hotel, neznají úklid,krade se tam,koupelny smrdí a dokonce jsme zjistili,že 1 klíč od pokoje funguje pro několik pokojů dalších,nehledě na to, že na obrázcích je pouze vyfocený ten nejhezčí pokoj,ale ty skryté jsou bez balkonu 2m na 2m a výhled do zdi.

Strava
výborné pro vegetariány,ale kdo má rád maso,tak strašný. chápu,že Turci nejedí vepřové atd.,ale at to necpou turistům do hotelů.

Služby hotelu
všechno tak strašně předražený a jejich chování,že se furt usmívají a jakmile je za 5 min konec snídaně a oni vám od pusy odtrhnou talíř s jídlem at už jdete,tak to je moc.lehátka u bazénu se slunečníky již ráno v 7 h. uplně plné,takže jedině sedět na zemi, nehledě,že nemají žádné sportovní vyžití,jediné co,že mají fotbálek,kulečník a pinpong vše za poplatky nic nemáte jen tak.

Pláž
tak jejich bar,vypadá jako zbouchaná chatrč z různých dřev a slámy,kde nabízí pouze vodu se štávou a sklenice plastové,které jsou jen i v hotelu myjí v ruce bez ničeho (hygiena jako bejk) ,lehátka většina rozbitá a pokud nejdete hned ráno zabrat slunečník tak máte smolíka

Ideal Beach, Alanya, Turecko Nikola Z. 2014-07-27 2.2 1 10 hotel Ideal Beach

27.07.2014 - Michal S. - Přečteno: - Datum pobytu: 24.6. - 1.7.2014

  • Celkem: 8,6
  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
od úterý 24.6. to bylo výborné, jen si dejet pozor, že delegátkou nabízené večery nejsou na xperia kandelor, ale sarah, takže ač jsme nečekali tyto večery, mohli jsme se zůčastnit a neznalostí delegátky, která tvrdila že budou zde, jsme to promeškali, takže to je jediný problém. jinak bazén menší, ale to bylo OK. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
skvělé,

Strava
výborná, nebojte se polévek a smaženého všeho, včetně ryb a kousků ryb, u mini bazénu, giros špička, pití super, dorty výborné, atd.

Služby hotelu
ok., jen ty večery nám utekli, že nás delegátka neinfo o sesterském hotelu sarah a vlastné mlela svou omáčku jen o výletech atd,

Pláž
kyselé obličeje žlutejch košiláčů za slunečníma brejlema, kyselé při převzetí kupónu na pláž z kandeloru, ale pro ostatní, co jsou na SARAH xperia, nebo ostatní národnosti se mohou přetrhnout.

Xperia Kandelor, Alanya, Turecko Michal S. 2014-07-27 8.6 1 10 Xperia Kandelor

27.07.2014 - Anonym - Přečteno:

  • Celkem: 10
  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nejlepší personál, výborné jídlo, vybavení hotelu v pohodě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Úplně v pohodě.

Strava
Výborná

Služby hotelu
Výborné

Pláž
Kousek od hotelu výborná.

Alperbey, Alanya, Turecko Anonym 2014-07-27 10 1 10 Alperbey

26.07.2014 - Anonym - Přečteno: - Datum pobytu: 4.7. - 11.7.2014

  • Celkem: 3,4
  • 2,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 3 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Chci si stěžovat na služby pořádající cestovní kanceláře, která zprostředkovala náš zájezd. CK nás přesunula ze zakoupeného pobytu v hotelu Club Bayar beach do hotelu Acar, který byl horší kvality!

Dále byla doprava na hotel velice zdlouhává z důvodu neinformovanosti řidičů nemluvících anglicky, tudíž jsme čekali téměř hodinu na letišti na odjezd k hotelu bez delegátky. Paní delegátku jsme kontaktovali hned po příjezdu do hotelu Acar, že si stěžujeme a chceme využít jejích služeb. Sdělila nám že za 20 let její praxe nezažila aby jí klient diktoval, kdy má za ním přijet a přijela až za 2 dny.

Dovolená byla zkrácená ze zakoupených 8 dní a 7 nocí na 7 dní a 7 nocí - příjezd na hotel ve 3 hodiny ráno v sobotu, odjezd z hotelu v pátek v 10:30. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Malé pokoje jsou naprosto nevyhovující, nedá se ani kam složit kufr. Vypavení pokoje v dezolátním stavu a koupelna s toaletou byla pro 1 osobu, 2 by se tam nevlezli. Dále nám vadil hluk lidí a klimatizací z ulice, který jsme si díky starým skleněným oknům fakt užili.

Strava
Snídaně byli v pořádku, nemám si na co stěžovat. Obědy slabé, očividné recyklování jídla kdy jedny brambory se jedly asi 3 dny v různých předělávkách aby jsme to nepoznali, ale i 3 den byli nedovařené. Dále např hranolky z druhého dne zpracované s kečupem do nechutné hromady gumových hranolků, které se nikdo nedotkl.

Večeře byly bohaté.

All inclusive bar nezahrňuje vodu, kterou by jsme si odnesli na pokoj v pet láhvi a nebo na pláž.

Místní rozlévaný alkohol se dal pít jen s kolou, který přebil divnou pachuť místního alkoholu.

Služby hotelu
Služby hotelu jsme raději nevyužívali. Číšníci a personál při obsluze byl špinavě oblečen a nebyl zdvořilí. Za číšníky tam jsou kluci z ulice v ušmudlaných trikách, kteří neuměli ani anglicky.

Pláž
Pláž číslo 7 kterou jsme měli přidělenou k hotelu byla plná vajglů, odpadků a moře bylo znečištěné skvrnami od oleje či co to bylo. Proto jsme radši využili městské dopravy a jezdili autobusem na kleopatřinu pláž. Ta byla písečná, žádné kameně a bez odpadků.

Acar, Alanya, Turecko Anonym 2014-07-26 3.4 1 10 Děs běs

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma Po - Ne 7-22 hod. 800 999 800