Recenze hotelů
Alanya - Turecko

Napište svou recenzi

Celkem: 6,2 Podla mňa hodnotenie hotela piatimi hviezdickami je nadsadene. Moje hodnotenie su styri hviezdicky.

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 4 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Podla mňa hodnotenie hotela piatimi hviezdickami je nadsadene. Moje hodnotenie su styri hviezdicky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba bola pre styri osoby dost mala. Umyvadlo stale zapchate sprchovy kut neodtekal. Toaleta pachla. Upratovacka sa iba usmievala a neupratovala akoby mmala.vymenene uteraky posobili spinavo.

Strava
Strava pestra ale jedol som aj chutnejsie jedla. Automatova kava strasna.

Služby hotelu
Akvapark fajn velky. Ale stale obsadene lehatka uterakmi pri bazene. Zmrzlina sa podavala iba dve hodiny denne a iba na dvoch miestach.

Pláž
Plaz kamenovo pieskova. More teple. Viditelnost max 50 cm pod hladinu. V mori ostre vystupujuce skaly pod hladinou.

Daniel M., 25.08.2016, Datum pobytu: 11.8. - 22.8.2016
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Eftalia Marin

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Eftalia Marin, Alanya, Turecko Daniel M. 2016-08-25 6.2 1 10 Eftalia Marin

Celkem: 7,2 Vzhledem k tomu, že dovolená byla za super peníze, počítal jsem s chybičkami. Ale některé věci mě hodně vadily. Začal bych transportem z...

  • 8,5 Ubytování
  • 2 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Vzhledem k tomu, že dovolená byla za super peníze, počítal jsem s chybičkami. Ale některé věci mě hodně vadily. Začal bych transportem z letiště, vezli jsme lidi asi do dalších 6ti hotelů, takže cesta trvala snad 4 hodiny. To je tragedie, cestou zpátky na letiště už to bylo lepší i vzhledem k tomu, že jsme jeli brzy ráno. Další věc, kterou bych vytknul je jídlo, mám pocit, že to byl některé dny vtip.Jinak super, pláž a moře TOP, kvůli tomu jsme tam taky jeli, moře fakt nádhera, pláž super, písek má asi milion stupňů, tak bacha na to. :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme dostat pokoj bez výhledu, schválně jsem si jej nekupoval, abych ukecal výhled až na místě. V cestovce to stálo o 2 tisíce na osobu více. Na místě chtěl Turek cca 50 eur na osobu, ukecal jsem to na 10 eur, takže výhled za 3 kila pohoda a stálo to za to! 3. patro a výhled na celou kleopatra beach, za ty prachy boží! Trošku horší klima, která jela pořád naplno, i když se tam nastavilo 17 nebo 30 stupňů, tak pokaždé jela asi na plno. No lepší, než aby nejela vůbec. Jinak super, pokoje absolutně vyhovovali na to, že jsme tam trávili málo času. Úklid denně, ani jsme nechtěli, takže jsme je vyhazovali a chtěli jen obden. Nové ručníky obden. Toaleta atd v pohodě, lednička super, TV jsme nepoužili. Balkon super, vše z pláže za 2 hodiny suché.

Strava
Jeli jsme kvůli krásnému moři a vybírali jsme taky podle stravy. Nechápu kladné recenze na jídlo. To, co tam některé dny bylo, se nedá popsat jako jídlo. Vše plavalo v oranžové lázni nevím čeho, chutnalo to jako 2 roky prošlý kečup, vše se opakovalo pořád dokola. Osobně jsem přežíval na melounech a ovoci celkově. První dny puding, který mi lezl pátý den už ušima. Jeden den byl kuřecí gyros, to byl jediný den, kdy to bylo fakt mazané, ještě jede den byly kuřecí prsa, škoda přílohy (zase jako každý den krouporýže s nějakou trávou a nevím čím). Snídaně byly super jediné, ale pořád dokola, vajíčka na tvrdo, ovoce, káva atd. Ale obědy a večeře, no, na 2 výjimky fakt děs. Ten kuchař, vysoký cca 130cm, mohl sotva dosáhnout na kuchyňskou linku, takže to jídlo tomu odpovídalo, asi půlku ingrediencí hodil mimo kastrol a proto to chutnalo tak, jak chutnalo...

Služby hotelu
Musím vyzdvyhnout služby hotelu, myšleno lidský faktor. Velmi ochotný personal ve všem! Vše berou z rukou, ihned odnášejí, nenechají vás nic dělat. Ale allinclusive nuda, jen pivo, light vodka a nějaký místní kentus. Musíte si na bar, nedají víc jak na osobu, max pro 2.

Pláž
Super super super, kdyby bylo fajn jídlo, tak nemám co dodat. Pláž vážně 10/10, vlny asi 2 dny mega, vyřádili jsme se, ale slabší lidi dostali kapky, vlny je polámaly a nemohly se dostat do vody ani z vody. Ale když si počkal člověk na okamžik, kdy tam vletěl, tak pohoda. Mně to osobně nedělalo nejmenší problém. Další dny moře klidnější. 8 z 8 dní jsem ležel na lehátku (5 eur) asi 50m od břehu a ani jsem se nehl, vyhovující. :)

Anonym, 25.08.2016, Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2016
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Kleopatra Güngör

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (0)

Kleopatra Güngör, Alanya, Turecko Anonym 2016-08-25 7.2 1 10 Kleopatra Güngör

Celkem: 5,4 Po určitých manévrech slušná dovolená.

  • 4,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Po určitých manévrech slušná dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
První dojem žalostný. Po změně pokoje (za patřičný obnos) nastal obrat k lepšímu. Hotel potřebuje celkovou rekonstrukci a bude konkurenceschopný. Hotel doporučuji pro nenáročnou klientelu (čistota, vybavení, úroveň služeb atd.)

Strava
Stravování odpovídá celkové úrovni hotelu - průměr. Obsluha, doplňování chybějících potravin bylo nadprůměrné. Převažuje vegetariánská strava (ovoce, zelenina).

Služby hotelu
Služby odpovídají možnostem hotelu, který bych zařadil spíše do kategorie hotelů s dvěma **.

Pláž
Dostupnost pláže bezproblémová do 100 metrů. Kleopatřina pláž je sama o sobě velmi přitažlivá, bohužel se o ní místní moc nestarají. Jedná se především o část pláže cca 10 metrů od moře, která je momentálně okupována po celý den místními obyvateli, kteří po sobě zanechávají odpadky všeho druhu.

Anonym, 25.08.2016, Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2016
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Kleopatra Güngör

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Kleopatra Güngör, Alanya, Turecko Anonym 2016-08-25 5.4 1 10 Kleopatra Güngör

Celkem: 3,4 Od čtyřhvězdičkového hotelu jsem čekal rozhodně více. Naštěstí jsem pobyt v hotelu koupil v last-minute slevě a neplatil tak plnou cenu,...

  • 3,5 Ubytování
  • 2 Strava
  • 5 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Od čtyřhvězdičkového hotelu jsem čekal rozhodně více. Naštěstí jsem pobyt v hotelu koupil v last-minute slevě a neplatil tak plnou cenu, protože pokud ano, požadoval bych po CK nějakou kompenzaci za stravu, která byla opravdu špatná, nehodná hotelu se čtyřmi hvězdami a služby také.Pokud si tento hotel vyberete rozhodně jakákoliv částka vyšší než 8500 Kč je přeplatek oproti službám které dostanete..Řekl bych, že úrovní stravy je hotel horší než leckterý penzion u nás.Personál v restauraci Vám běžně bere talířek s nedojedeným jídlem když si skočíte třeba pro džus či kafe.A s ohledem na malé skleničky si určitě odběhnete alespoň jednou..Klimatizace v restauraci se zapíná až na oběd ráno musíte saunovat..Výtahy nejen že nejsou klimatizované, ale nemají ani větrák a hala hotelu také není klimatizována.Bazén u hotelu je čistý jen se nikdo neobtěžuje vysávat písek na dně, který tam zanesete z moře v plavkách či na sobě díky slabému proudu venkovní sprchy.Ubytování původně plánované na 8 nocí a 7 dní je ve skutečnosti 7 nocí a 6 dní.Ve středu 17:15h byl odlet, ale do postele jsme se dostali ve čtvrtek ve 4h ráno, jelikož dvě hodiny mělo spoždění letadlo a 3 h a více trvá cesta jelikož minibus rozváží hosty asi do 7 hotelů.Odlet ve středu v 14:15h tedy dáte si snídani a v 9h odjezd na letiště kdy je nutné počítat 3h cestu a 2h na check-in kontrolu na letišti.Tedy pokud Vám stačí 4 h spánku pak u moře strávíte 6 dní a pokud budete ty 4 hodiny spánku počítat jako noc tak 7 nocí.Pokud hotel pořídíte velmi levně jeďte a zkuste to, pokud bude v cenové relaci nad 8500 Kč jsou to vyhozené peníze a určitě pořídíte jiný hotel s lepším stravováním či jinou destinaci. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Většina personálu nemluví moc dobře anglicky, tedy domluva složitá. Pokoj pro dva byl malý, v uličce mezi postelemi nemohli současně projít dva dospělí lidé. Jinak byl pokoj celkem hezký a klimatizovaný.Problém nastává při úklidu. První 3 dny nám do pokoje nikdo nepřišel, natož aby uklidil.Může se to zdát jako malichernost, ale s ohledem na to, že pláž je písková, tak si za plavkami vždy přinesete nějaký ten písek na hotel, i když používáte venkovní sprchu, která však nemá takový tlak.Na to že se jedná o 4 hvězdičkový hotel, tak nám po celou dobu pobytu nikdo nevyměnil ani ručník.Měli jsme své a tak jsme to schválně nehlásili, zda to udělá uklizečka sama od sebe, nebo ne, což se však nestalo.Jednu osušku jsme po třech dnech používání hodili na zem místo předložky, která tam ani nebyla a druhý ručník visel použitý na věšáku nalevo od dveří, nikdo se ho nedotkl. Asi po 3 dnech pobytu nám začali stlát a možná měnit jakýsi přehoz, který sloužil i pro přikrytí.V zadní části bazénu je proti podchodu k moři po schodech dolů sprcha a Wc, které však stabilně nemělo toaletní papír. Vedle bazénu je ještě samostatná venkovní sprcha, ve které jsme měli tu čest najít dámskou použitou vložku v pravém horním rohu, kterou i přes kontaktování personálu se podařilo odstranit až za 2 hodiny po druhé urgenci přímo u majitele či manažera hotelu.Ten zjednal nápravu velice rychle (jediný člověk, který tam fungoval jak měl).

Strava
Strava je naprosto katastrofální. Pravda je jen ta, že je formou švédských stolů.Realita je však taková, že každý den jen na výběr pouze ze 3 druhů měkkých salámů, které jsou na programu po celý pobyt. Červený kulatý salám pochyb.konzistence a původu vůbec nedoporučuji ochutnat.Je to jen pro lidi se silným žaludkem.Kulatý kuřecí salám je plný rozemletých kostí, které dříve nebo později ji najde každý. (já je našel každý den, po 3 dnech jsem ho přestal jíst) Třetí druh je také nejspíše kuřecí salám čtvercového tvaru okořeněný a poživatelný (bez kostí), dá se jíst, ale rozhodně ne 7 dní.! V hotelu je po celý den zelenina a saláty, jen v porovnání z Řeckem si na nich zdaleka tak nepochutnáte. Příklad: Viděl jsem rajčatový salát s cibulí, mé srdce zaplesalo, že tu dělají salát, na který je našinec zvyklý z domova, zalitý octovou cukrovou zálivkou. K mému zklamání chuť salátu byla hořko kyselá jako v podstatě skoro všechny saláty tam.Olivy byly celkem dobré jen nevypeckované.Lívance jsou na programu vždy po dvou či třech dnech a omeleta z vajíček či volské oko také cca co 2-3 dny. Vejce na tvrdo jsou každý den.Ovesné vločky a něco podobného jako Nesquik kuličky s mlékem jsou každý den i s výběrem marmelád. Hotel má při podávání v menu psané džusy. Na výběr ze dvou druhů jeden pomeranč a druhý višeň čí třešeň jen se vůbec nejedná o juice na jaké jsme zvyklí doma, ale o jakýsi práškový či granulovaný koncentrát rozpuštěný, a teď to nejhorší v jejich vodě, která pro našince není zrovna dobrá, pokud nechce běhat na WC. Pokud však jste zvyklí z arabských zemí, pravděpodobně Vám to nic neudělá, já chodil cca 2x denně ráno a večer, takže také žádná tragedie. Jinak je na výběr čaj, kafe z automatu a to je asi vše. K obědu už je možné si vzít pivo či je na výběr z limonád Cola,Fanta, Sprite.Výčep je však tak zvláštně mimo restauraci, že ho první den či dva bez zeptání ani nenajdete.Obědy a večeře většinou kuřecí stehýnka či křidélka marinovaná a americké brambory či rýže každý den.Kuřecí maso se celkem dalo, jen chuť nic moc.

Služby hotelu
Na hotel se čtyřmi hvězdami jsem si opravdu představoval něco jiného. Skleničky jsou maximálně do 2dcl, spíše 1,5dcl, tím se hotel snaží šetřit, jelikož koho baví lítat k baru každé 2 minuty jen co dopije pití?Na cestu od baru dostanete 2 skleničky nejvíce 3, pokud je barman v dobrém rozpoložení. Alkohol prakticky nepiji, ale místní vodku jsem ochutnal spíše pro desinfekci žaludku po ne zrovna šťastném výběru jídla.Vodka má asi tak 1/5 síly naší vodky tedy prakticky vodka, po které bych v ČR rudnul, kašlal a sípal, jsem tam vypil jako zkušený štamgast i bez mixování s džusem či Colou..

Pláž
Pláž je písčitá vstup do vody není zcela vhodný pro malé děti či pro některé ženy. Příboj je velmi silný a zpětný odtok vody do moře vás leckdy podmete, což je pravděpodobně způsobeno velkými balvany asi po 7m od břehu. Tyto balvany brzdí přicházející vlny a zvedají je do výšky místy až 1m. V jedné části vstupu do vody byl pokus udělat lepší vstup do vody, tak tam vedení hotelu nechalo vylít beton, což také nebyla šťastná volba.Místy jsou v něm i 20 cm hluboké díry, které při nedostatečné pozornost a prudké vlně mohou způsobit zlomení či zvrtnutí nohy.Nehledě na to, že se i v drobných děrách v těchto místech usazují lastury a celkem třikrát jsem si tam rozřízl prsty na noze o ostrou již otevřenou lasturu nějakého živočicha.Jinak je moře příjemné, jeho teplota byla 27 C. Při potápění (šnorchlování) jsou vidět balvany a většinou šedé rybky.Kdo rád plave,nebo má rád vodní sporty, tak je toto vhodné místo. Nedaleko jsou vodní lyže i padák či vodní skútr, kdo se však rád potápí a má rád pozvolný vstup do vody, tak rozhodně nedoporučuji.

Anonym, 24.08.2016, Datum pobytu: 16.8. - 23.8.2016
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Galaxy Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Galaxy Beach, Alanya, Turecko Anonym 2016-08-24 3.4 1 10 Galaxy Beach

Celkem: 10 Nejlepší dovolená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nejlepší dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nemám absolutně žádnou výhradu ke kvalitě ubytování. Opravdu velké pokoje které mají obývací pokoj s kuchynkou, ložnici, velkou koupelnu a opravdu hooodně velký balkon. Uklizečky byly velmi pečlivé a náš pokoj byl každý den krásně uklizen.

Strava
Strana byla velmi bohatá a každý den jiná. Opravdu nám moc chutnalo. Hlavně výborný kebab, různé masové směsy a omáčky. Také musím podotknout opravdu velký výběr dezertů.

Služby hotelu
Nejlepší hotel ve kterém jsem kdy byla a to jsem toho procestovala opravdu dost. Hotel jsem navštívila již podruhé a opět si odnáším skvělé vzpomínky. Celý personál hotelu je velmi milý a přátelský, vždy rád pomůže a vyhoví. Hotel kvalitou odpovídá výš než většina 4* v Turecku a to se nepovažuji za ménně náročného klienta.

Pláž
Kleopatřina pláž, co dodat. Nádherná dlouhá, čistá pláž. Od hotelu sice trošku dál (cca 1km) ale na pláž Vás pravidelně doveze hotelový servis..

Anonym, 24.08.2016, Datum pobytu: 16.8. - 23.8.2016
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Elysee Garden Apart

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Elysee Garden Apart, Alanya, Turecko Anonym 2016-08-24 10 1 10 Elysee Garden Apart

Celkem: 10 Dovolenka sa nam vydarila. Prostredie naozaj pekne a sluzby dokonale. Personal vzdy usmiaty a ochotnī. Najviac ma prekvapili animatori...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka sa nam vydarila. Prostredie naozaj pekne a sluzby dokonale. Personal vzdy usmiaty a ochotnī. Najviac ma prekvapili animatori ktorī sa cely den starali o perfektny program. Ozaj klobuk dole. Hostia prevazne z Litvy, Bieloruska, zvysok doplnili domaci Turci. Bazen sme takmer nevyuzivali nakolko more bolo uzasne, tak mi ani nevadili kupajuce sa oblecene moslimky. Blizko hotela nakupne moznosti a kazdu stredu bazar pred hotelom. Kupite naozaj vsetko, plati len jedno a to zjednavat a zjednavat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Mali sme izbu s vyhladom na bazen. Nic nam nechybalo. Denne doplnali minibar vodou a mineralkou a dzusmy. Klimatizacia nestihala vychladit izbu , no to sme mohli reklamovat. Ciste denne upratane.

Strava
Strava bola naozaj pestra, tam nemam co vytknut. Mozno len to ze pri skorom rannom odchode nam na cestu nespravili balicek ale boli v jedalni pripravene ranajky. Nebolo si z coho vybrat. Cerealie ale bez mlieka. Pecivo ale nic co by ste si mohli k nemu dat.

Služby hotelu
Vsetci makali cele dni. Vsetko dokonale ciste.

Pláž
Plaz bola ok. Dostatocne mnozstvo lehatok a bar pri plazi super. More bolo naj, uz len kvoli nemu by som sa hned vratila.

Adriana Moravčíková, 23.08.2016, Datum pobytu: 1.8. - 11.8.2016
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Insula Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Insula Resort & Spa, Alanya, Turecko Adriana Moravčíková 2016-08-23 10 1 10 Hotel INSULA RESORT

Celkem: 9,4 Měli jsme AI a celkový dojem z dovolené byl vynikající. Předností resortu je jeho poloha přímo u pláže a vybavenost resortu (venkovní...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Měli jsme AI a celkový dojem z dovolené byl vynikající. Předností resortu je jeho poloha přímo u pláže a vybavenost resortu (venkovní plavecký bazén, bazén zábavní s tobogánem, pláž patřící resortu, lehátka a slunečníky i na pláži, venkovní hřiště, stolní tenis, kinosál...). Strava byla vynikající pestrý výběr jídla i pití a dostatečnost v kteroukoli dobu, venkovní jídelna u bazénu, bar u pláže. Zpestřením byly i sportovní animační programy (plážový volejbal, vodní pólo, šipky...). Moře teplé a čisté. Skvělá dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme ubytováni v hotelových domech, ubytování neodpovídá 5* hotelu, hodnotím jako slušný standard. Problém byl s kvalitou přistýlky, vhodné pro dítě max. do 15 let. Sociální zařízení prostorné, vše funkční. Pokoj byl denně uklízen, vyměňovány ručníky, a doplňovaná lednice nápoji (součást AI). Celý Resort je obklopen nádhernou vegetací.

Strava
Není co vytknout, naprosto úžasné. Vybere si opravdu každý a nestane se, že by se jídlo opakovalo. Vše bylo okamžitě doplňováno.

Služby hotelu
Plážový servis - ručníky, animační programy, okamžitá výměna prostírání na stolech v restauraci (jídelně), číšníci roznášeli pití k jídlu, úklid pokojů

Pláž
Přímo u hotelu, slunečníky, lehátka, polštáře v "oáze" pod stromy, bar. Pláže hrubý písek, při vstupu kamínky. Vstup do moře není pozvolný, ale je zde rychle se svažující dno. Pro plavce výhoda, pro malé děti může být problém. Vodní atrakce.

Karel V., 23.08.2016, Datum pobytu: 28.6. - 5.7.2016
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Aska Buket Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Aska Buket Resort & Spa, Alanya, Turecko Karel V. 2016-08-23 9.4 1 10 Sea Life Buket Beach (Aska Buket Resort)

Celkem: 8,8 vyborná dovolenka, na druhy rok zopakujeme

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
vyborná dovolenka, na druhy rok zopakujeme Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytovanie sme mali pekne, vyhlad na more

Strava
strava sa dala, ale po par dnoch sa stale opakovalo to iste

Pláž
krásna, velke vlny, všetko čo sme potrebovali

Ľubica H., 23.08.2016, Datum pobytu: 6.8. - 20.8.2016
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Kleopatra Güngör

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Kleopatra Güngör, Alanya, Turecko Ľubica H. 2016-08-23 8.8 1 10 Kleopatra Güngör

Celkem: 5,8 super dovolenka...

  • 6 Ubytování
  • 4 Strava
  • 5 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
super dovolenka... Zobrazit celou recenzi

Anonym, 23.08.2016, Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2016
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:My Home Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

My Home Resort, Alanya, Turecko Anonym 2016-08-23 5.8 1 10 My Home Resort

Celkem: 9 Celá dovolená se nám velmi líbila. Byli jsme s přítelkyní velmi spokojeni. Pouze připomínka k paní delegátce, která měla slabší znalosti...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celá dovolená se nám velmi líbila. Byli jsme s přítelkyní velmi spokojeni. Pouze připomínka k paní delegátce, která měla slabší znalosti pokud se týkalo dotazů na geografické ůdaje. Jinak se dá říci, že naše dovolená byla dle představ. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bez připomínek. Denně čisté ručníky, ůklid a vše co k spokojenému pobytu patří

Strava
Strava velmi dobrá, dovolená na rozdíl od jiných destinací proběhla bez jakýchkoliv žaludečních potíží.

Služby hotelu
Velmi dobré, personál příjemný a velmi ochotný.

Pláž
Přístup na pláž byl bez problémů, horší to bylo s čistotou pláže, na které se od nedopalků až po obaly pet lahví a plechovek od kokakoly, či jiných nápojů dalo narazit téměř na vše. Bohužel kiosek na pláži, honosně nazývaný bar byl slabý a nedostatečný.

Tomáš Plesník, 23.08.2016, Datum pobytu: 8.8. - 18.8.2016
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Blue Diamond Alya

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Blue Diamond Alya, Alanya, Turecko Tomáš Plesník 2016-08-23 9 1 10 Blue Diamond Alya

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622