Recenze hotelů
Alanya - Turecko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 skvělá dovolená, doporučujeme

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
skvělá dovolená, doporučujeme Zobrazit celou recenzi

Ubytování
vynikající

Strava
také vynikající

Služby hotelu
spokojenost

Pláž
super

Vladimíra S., 02.07.2015, Datum pobytu: 17.6. - 27.6.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Krizantem

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Krizantem, Alanya, Turecko Vladimíra S. 2015-07-02 10 1 10 krizantem

Celkem: 8,2 Byli jsme s přítelem poprvé na dovolené v zahraničí. Dovolená se nám celkem vydařila. Počasí bylo skvělé, hotel pěkný, pláž čistá a pěkná.

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme s přítelem poprvé na dovolené v zahraničí. Dovolená se nám celkem vydařila. Počasí bylo skvělé, hotel pěkný, pláž čistá a pěkná. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Než jsme si zarezervovali tento hotel pročetla jsem si ostatní recenze. Četla jsem, že hodně lidí bylo přiřazeno do vedlejších budov, které patřili k hotelu, i když měli být v samotném hotelu. Proto jsem paní z invie několikrát říkala, že nechci být ve vedlejší budově, ale na hlavní. Řekla mi, že to není žádný problém. Jak se ukázalo tak byl. Čekali jsme na pokoj do 14 hod, ale to měli napsané. Pak nás zavedli do vedlejších budov, i když jsme měli být na hlavní budově. To, že jsme měli asi dát bakšiš nebo něco podobného jsme nevěděli, ale i tak si myslím, že by nám lepší pokoj nedali. Nakonec náš pokoj nebyl zas tak hrozný. Měli jsme 4 lůžkový pokoj. Jeden s manželskou postelí a jeden kde byly dvě postele - ten jsme nevyužívali. Měli jsme vlastní balkón. Koupelna byla pěkná, ale u sprchového koutu mohl být delší závěs nebo rovnou umělá zástěna.

Strava
Jídlo bylo dobré, ale stále se opakující. Vždy bylo kuřecí, vepřové, krocan nebo ryba. Pokaždé na jiný způsob. K tomu jejich chléb, ostatní pečivo, vždy hranolky, rýže. Pro děti většinou těstoviny. Zeleniny bylo strašně moc. Z ovoce pouze jen melouny nebo pomeranče. Ze sladkého bylo také hodně na výběr. Poslední dny naší dovolené najelo do hotelu hrozně lidí, takže se tvořili fronty a ani nebylo kam si sednout. Vázlo uklízení stolů a stále chyběly příbory.

Služby hotelu
Byl animátorský program. Každý den byl stále stejný - vodní aerobig, beach volejbal, petanque apod. Akorát každý večer bylo něco jiného - program byl od 22:00 hod.

Pláž
Cesta byla trošku delší asi 10 min chůze. Šlo se okolo krámků a pak podél pobřeží takže to docela šlo. Pláž stále někdo uklízel, ale to se nedalo dělat pořád. Moře bylo teplé, ale trochu špinavé. Posledních pár dnů byly strašně velké vlny. Lehátka a slunečníky byly v ceně což bylo velmi dobré. Na pláži byl bar, kde bylo zdarma pití - nestea čaj (nebo něco na ten způsob) a od 10:30-12:30 a 14:30-16:30 se tam dělali jejich placky. Jinak vše ostatní za peníze.

Anonym, 02.07.2015, Datum pobytu: 22.6. - 29.6.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Blue Wave

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

6 fotografií

Blue Wave, Alanya, Turecko Anonym 2015-07-02 8.2 1 10 Blue Wave Suite

Celkem: 8 perfektní dovolená,jenom chybí animační program,cvičení,chybí bar na nealko na pláži

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
perfektní dovolená,jenom chybí animační program,cvičení,chybí bar na nealko na pláži Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování : čisto

Strava
spokojeni, pro vegetariány ráj

Sportovní náplň kurzu
sport žádný, očekávala jsem cvičení, delegát nebyl k dispozici

Božena Belicová, 01.07.2015, Datum pobytu: 13.6. - 24.6.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Kleopatra Fatih

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Kleopatra Fatih, Alanya, Turecko Božena Belicová 2015-07-01 8 1 10 Hotel Kleopatra Fatih

Celkem: 5 Pobyt vcelku odpovídal ceně 4 hvězdičkovému hotelu.

  • 6 Ubytování
  • 3 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Pobyt vcelku odpovídal ceně 4 hvězdičkovému hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj odpovídal ceně.

Strava
Strava byla denně stejná, nerozmanitá. Dle mého názoru určité potraviny byly rozemlety a podávány v podobě karbanátků. Dokonce jeden den svačina na pláži ( opět karbanátky ) doslova páchla - všichni se od této tzv. svačiny odvrátil. Jeden den byly podány v době oběda staré ohřáté uzeniny. Takto se mohu vyjádřit proto, protože jídlu celkem rozumím a též vařím.

Služby hotelu
Služby odpovídaly danému standardu.

Pláž
Pláž byla poněkud zanedbaná ( oharky od cigaret, papírky, zahozené pet lahve). Během dne nebyly koše na odpadky. Přístup na pláž vynikající, koupání fantastické.

Jiří Říha, 01.07.2015, Datum pobytu: 14.6. - 21.6.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Kleopatra Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Kleopatra Beach, Alanya, Turecko Jiří Říha 2015-07-01 5 1 10 Alanya-hotel : Cleopatra Beach

Celkem: 6 Kleopatra beach určitě stojí za návštěvu, pláž je pěkná a celkem i čistá, moře taky. Všude mnoho obchodů a barů, ale Turci jsou až moc...

  • 4 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Kleopatra beach určitě stojí za návštěvu, pláž je pěkná a celkem i čistá, moře taky. Všude mnoho obchodů a barů, ale Turci jsou až moc vlezlí, jakmile na nějakou věc utkvíte pohledem automaticky jste v pasti. Musíte být nezlomní. Bary byly většinou po 12 hodině zavřené, což jsem nějak nepochopil a kasína v téhle oblastí nejsou vůbec. V centru pro průměrného českého turistu poměrně draho, ale jakmile zajdete o pár uliček ven z města, tak se dá najít i za 150Kč včetně tipu obsluze ve dvou lidech. Dovolená pěkná, ale znova bych se asi nevracel ... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kleopatra Celine ... Menší hotel skoro až na konci turistické pláže. Hotel čistý, to se musí nechat, ale celkem skromný, takový nic moc. Snídaně byly sice rozmanité, ale ne moc chutné. Chyběla voda, to absolutně nechápu. Večeře byly mnohem lepší, chutná jídla, výběr ze dvou příloh a dvou jídel. Mnoho salátu a čerstvé zeleniny. Vždy byla také polévka. Po celou dobu pobytu ke snídani i večeři vždy jen meloun a žádné jiné ovoce. Hotel je až hojně obsazen důchodci. Tito hosté si v klidu ráno při snídani hodí rucnik na lehatko k bázenu a jdou na celý den pryč, nechápu je. Mně osobně tohle velmi vadilo, všude samá stařešina. Personál byl velmi milý, ale někteří vůbec neuměli anglicky.

Znova bych se nevrátil.

Strava
Snídaně byly sice rozmanité, ale ne moc chutné. Chyběla voda, to absolutně nechápu. Večeře byly mnohem lepší, chutná jídla, výběr ze dvou příloh a dvou jídel. Mnoho salátu a čerstvé zeleniny. Vždy byla také polévka. Po celou dobu pobytu ke snídani i večeři vždy jen meloun a žádné jiné ovoce.

Služby hotelu
Služby nula. Žádné služby v hotelu nebyly. Hrozný bazén schovaný mezi stromy, takže studená voda a žádné sluníčko na lehátka. Bar u bazenu extremne mini asi jako bar u mně doma. Transfer do centra nebo vůbec nějaká hotelová doprava chyběla.

Pláž
Pláž velmi pěkná. Písčitá s oblázkovým vstupem do vody (boty do vody doporučuji). Lehátka se všude platí včetně wi-fi. Moře čisté a pěkné. Pláž podle očekávání.

Anonym, 01.07.2015, Datum pobytu: 19.6. - 26.6.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Kleopatra Celine

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Kleopatra Celine, Alanya, Turecko Anonym 2015-07-01 6 1 10 Kleopatra Celine

Celkem: 10 nádherná dovolená,určitě se sem budu ráda vracet,pláž kousek od hotelu průchodem,jídla jak v hotelu,tak na pláži výborná,nápoje i kávy z...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
nádherná dovolená,určitě se sem budu ráda vracet,pláž kousek od hotelu průchodem,jídla jak v hotelu,tak na pláži výborná,nápoje i kávy z automatu si sami čepujete,pivo a některé nápoje vám nalijí místní číšníci,blízko hotelu lze nakoupit spoustu šatů,triček,zeleniny,ovoce,riflí ,je to blízko centrum i zmrzlina výborná ve městě,krásná mešita večer osvětlená,prodavači příjemní,nejraději jsem chodila do SEVIK BUTIK,majitel byl i s 2prodavačkami velice ochoten a samozřejmě všude musíte smlouvat na ceně já vždy platila eurem,ve středu byly velké trhy ihned u hotelu,nádhera.Do moře vstup postupný,kamínky na kraji potom písek já chodila v koupacích botech,poslední den jsme měli velké vlny,ale za to nikdo nemůže.Každý den byly nějaké večery a disco.Výborná rýže,těstoviny,pečené a plněné brambory,spousta zeleniny a salátů,ovocné kompoty,meloun žlutý,červení,jablka,pomeranče,kebab,tuňák 1za pobyt,2krát kuřecí křídla,stehna,grilované ryby,jídla i pro vegetariány,prostě super,sladké zákusky nepřeberné množství na mě příliš sladké,ale nádherné,někteří si zbytečně nakládají velké porce všeho a pak to nesnědí,lepší je si dát méně a pak si přidat.Na pláži květináče na nedopalky atd,ale spousta turistů jsou prasátka a pak to tam místní číšník sbírá.Doma by to nedělali.Mohu jen doporučit tento hotel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
já jsem si pokoj vyžádala jiný,jelikož jsem byla ve 3patře u rušné silnice a nevyspala jsem se,mám lehké spaní,bylo mi vyhověno delegát 2den vše zařídil a již jsem byla spokojená .Krásné pokoje byly oba ,lednička malá s pitím,fén,sprcha,toaleta,balkon,televize,telefon,sat,nemám výhrady.Já být majitelem,tak okna a balkony více odhlučním.

Strava
strava pestrá,výborná i na pláži různé placky plněné,meloun.výborná rajčata,bagety plněné,hranolky,cibule moc dobrá,nejraději bych si 2pytle odvezla domů.Na trhu ve městě výborná zmrzlina a třešně.zmr 1eur,třeš 1kg 2eur

Služby hotelu
služby hotelu v pořádku,všichni ochotní,za spropitné okolo vás budou lítat,krásně jsem se domluvila,něco rusky,něco německy,něco anglicky,jelikož z každého znám něco až mi to překvapilo jak pěkně jsme si rozuměli jak na recepci,s personálem i ve městě či na trhu

Pláž
pláž blízko podchodem z hotelu,všude okolo zeleň,sprcha i hadice na umytí po slané vodě,pěkné toalety,lehátka i matrace jak u bazénu,tak na pláži zdarma .V sezoně si asi člověk musí přivstat. My neměly problém s lehátky,nebylo narváno,ale dost lidí,kámoška vždy chodila dříve a držela nám místo s lehátky.Pláž písčitá u moře kameny i občas velký v moři,ale postupně písek a hlavně není hned sešup do hloubky,okolo různé sporty,dá se svést i na velbloudu.Pláž ohraničená,ale dá se jít u břehu moře i dále na procházku,moře teploučké,ale nebylo vidět na dno,když byly vlny.Opět být majitelem,ještě více zlepším prostředí jak v rest na pláži,tak u moře.

Jana Čtvrtníková, 01.07.2015, Datum pobytu: 14.6. - 21.6.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Atlas Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Atlas Beach, Alanya, Turecko Jana Čtvrtníková 2015-07-01 10 1 10 Hotel Atlas Beach

Celkem: 8,6 Na dovolené se nám velmi líbilo byli jsme mimo sezónu tak nebylo tolik lidí což nám vyhovovalo. Tento hotel můžeme jen doporučit...

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Na dovolené se nám velmi líbilo byli jsme mimo sezónu tak nebylo tolik lidí což nám vyhovovalo.

Tento hotel můžeme jen doporučit příjemný ochotný personál vše v pořádku. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 01.07.2015, Datum pobytu: 21.6. - 28.6.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Happy Elegant

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Happy Elegant, Alanya, Turecko Anonym 2015-07-01 8.6 1 10 HAPPY ELEGANT

Celkem: 9,2 Dovolena byla fantasticka vsem doporucuji.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena byla fantasticka vsem doporucuji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani nemelo chybu kazdy den prevlecene postele a vzdy radne uklizene.

Strava
Strava exceletni.Opravdu velky vyber jidla kazdy si vybere.

Služby hotelu
Sluzby hotelu suprove jen animacnich programu by mohlo byt vic.

Pláž
Plaz cista,kontrolovana.Ciste more krasne vlny.

Iva S., 01.07.2015, Datum pobytu: 20.6. - 27.6.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Kahya

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Kahya, Alanya, Turecko Iva S. 2015-07-01 9.2 1 10 KAHYA HOTEL

Celkem: 9 Dovolenou jsme si užili a kdo zvažuje hotel Titan garden velmi doporučuji, my jsme byli velmi spokojeni. Ubytování, moře, bazény, zábava...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si užili a kdo zvažuje hotel Titan garden velmi doporučuji, my jsme byli velmi spokojeni. Ubytování, moře, bazény, zábava i počasí super, rádi se vrátíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorné pokoje s televizí, ledničku, klimatizací, balkonem i fénem. Každý den uklizeno i výměna ručníků. Jen v horním patře zapáchala kanalizace, ale co už zavřete dveře do koupelny a je po problému, když jdete do koupelny, tak stačí nedýchat :-).

Strava
Jídlo výborné, skvěle dochucené. Pravidelně doplňováno. Na výběr, maso, přílohy, zelenina, zálivky, zákusky i ovoce. My jsme nestrádali, vždy jsme si vybrali. Kuchař má od nás 1* a můj fitness trenér ho pozdravuje...

Co se týče alkoholu, ten jejich blivajz se nedá pít, přibalte si do kufru poctivou slivovicu, budete mi děkovat...

Služby hotelu
Služby co se týče obsluhy super, moc příjemní lidé jsou ti Turci :-), animátoři také super...nenudili jsme se. Každý večer od 21h mini diskotéka, pak od 22h nějaké představení ve zdejším amfiteátru. K dispozici několik bazénů - bar u bazénu (zde dokonce mají i ledovou tříšť), skluzavka i tobogán, dětské hřiště, dětská školka, kde vám děti zabaví.

Pláž
Pláž kousek cca 250m, projdete krásnou zahradou hotelu a jste na pláži. Zde je k dispozici bar, snack bar, WC a 3x týdně k dostání kopečková zmrzlina. Co se týče pláže okolí lehátek uklizené, u moře sem tam odpadky, ale vše je o lidech. Pozvolný vstup do moře se zde nekoná, šup a jste ve vodě až po uši, místy písek, sem tam nějaký kámen..šup a máte odředné koleno,je lepší mít boty do vody...Celý týden bylo moře rozbouřené, tak jsme zápasili s velkými vlnami.

Kristýna K., 01.07.2015, Datum pobytu: 19.6. - 26.6.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Titan Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Titan Garden, Alanya, Turecko Kristýna K. 2015-07-01 9 1 10 Titan Garden

Celkem: 9,2 Super :) všem doporučuji :)

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super :) všem doporučuji :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Zastaralejší pokoj, ale dá se

Strava
Skvělá.. Nic lepšího jsem nezažil.. Všem doporučuji

Služby hotelu
Skvělý personál ... naprosto bez problémů :)

Jiří N., 01.07.2015, Datum pobytu: 16.6. - 26.6.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Kleopatra Güngör

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Kleopatra Güngör, Alanya, Turecko Jiří N. 2015-07-01 9.2 1 10 Kleopatra Güngör

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma Po - Ne 7-22 hod. 800 999 800