Recenze hotelů
Alanya - Turecko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,8 Dovolenou jsme si užili, I když v tomto období to ještě není moc na plážování, využli jsme to plně na poznání Turecka .Na tento hotel se...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si užili, I když v tomto období to ještě není moc na plážování, využli jsme to plně na poznání Turecka .Na tento hotel se chystáme opět v září,abychom si užili i trošku sluníčka. Jinak naše dovolená v Turecku byla poprvé a chtěli jsme taky poznat památky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo velmi krásné,pokoje čisté, úklid každý den, výhled z okna taky moc pěkný.

Strava
Ohledně stravy můžu dát za sebe i mého velmi náročného přítele palec nahoru. Pestrá strava každý den.

Služby hotelu
Pokoje super, celkové vybavení a čistota hotelu je kvalitní. Pokud se jedna o personál, tak číšníci rádi komunikují, takže je s nima sranda. Celkově jsme byli se službama hotelu spokojení a tento hotel určitě opět navštívíme.

Pláž
Pláž je velkou výhodou hotelu, protože je hned u hotelu . Urdžovaná,ale moc jsme na ní nebyli,protože jsme trávily dovolenou na výletech.

Anonym, 23.03.2015, Datum pobytu: 14.3. - 21.3.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Gardenia Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Gardenia Beach, Alanya, Turecko Anonym 2015-03-23 8.8 1 10 Gardenia Beach

Celkem: 9 Líbilo se nám moc, zase se letos vrátíme.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Líbilo se nám moc, zase se letos vrátíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl pěkný, čistý, měli jsme výhled na moře.

Strava
Velký výběr, každý den něco jiného, hodně zákusků.

Služby hotelu
Takový domácí hotel, všichni usměvavý.

Pláž
Pláž je čistá, písečná, pěkná. Pozvolný vstup do vody ocenily hlavně děti.

Anonym, 19.03.2015, Datum pobytu: 30.8. - 6.9.2014
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Krizantem

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

pokoj 2 fotografie

Krizantem, Alanya, Turecko Anonym 2015-03-19 9 1 10 Krizantem - úplná spokojenost

Celkem: 6,4 S dovolenkou sme neboli spokojní.Hotel celkom fajn, ale pláž nie! Už by som sem nikdy nešla.

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 4 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenkou sme neboli spokojní.Hotel celkom fajn, ale pláž nie! Už by som sem nikdy nešla. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie veľmi pekné, čistota tiež, dokonca pri príchode darček: fľaška vina, ovocie. Izbu sme mali na prvom poschodí s bočným výhľadom na bazén a aj s výhľadom do okien susedného hotela. Tie hotely boli tak tesne jeden pri druhom. Výťahy len dva, ale my sme zbehli aj po schodoch, na ktorých bolo vždy veľa ľudí.

Strava
Strava bola celkom dobrá, aj keď sa opakovala ale neprišli sme sa prejedať. Ani doma nevaríme denne dve tri jedlá. A tam ich určite bolo viac, aj keď lepšie mäsko dávali na prídel.

Služby hotelu
Obsluha v celku dobrá, ochotný boli najmä keď dostali nejaké to euro. Nepáčilo sa mi, že mali pri bazéne v bare drevenú pokladničku na tringelty ale nebolo to pre obsluhu, ale že vraj pre šéfa hotela. Tak sme tam nehádzali a radšej sme im dali priamo do ruky. Chudák šéfko...

Pláž
Najväčší problém je pláž. Samé kamene malé, veľké, ťažký vstup do mora. Nďaleko hotela sa vlieva do mora rieka a tým pádom je more oveľa studenšie. Pláž bola úzka a lehátka natlačené vedľa seba, žiadne súkromie.Veľké vlny sme mali 5 dní, nik nesmel do mora. Vlny sa valili spolu s tými kameňami až pri vstup do záhrady, museli aj lehátka upratať. Takže sme boli núteni ležať pri bazéne plnom ľudí a každodennú prechádzku po pobreží sme absolvovali so strachom, aby nás tie vlny nespláchli zo sebou. Pláže iných hotelov boli väčšie tam to tak zle nebolo. Kúpať sme sa chodili až o 2 km ďalej ,pretože s tých druhých pláži nás vyháňali. Tak preto už nikdy nie Stella beach. Ležať pri bazéne sme mohli aj doma.

Anonym, 15.03.2015, Datum pobytu: 6.6. - 16.6.2011
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Stella Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Stella Beach, Alanya, Turecko Anonym 2015-03-15 6.4 1 10 Stella Beach

Celkem: 9,4 Mooc hezká dovolená za tu cenu super. Občas nám zapršelo ale spíše k večeru a jednou přes den ale během dvou hodin zase svítilo slunce a...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Mooc hezká dovolená za tu cenu super. Občas nám zapršelo ale spíše k večeru a jednou přes den ale během dvou hodin zase svítilo slunce a dalo se opalovat a řádit ve vlnách. Byli jsme na třech výletech: Hammany - super skvělá relaxece, výlet na pirátské lodi - nic moc znovu bych už do toho nešel protože se jen pluje po moři žadný potápění jak v Egyptě. A poslední nejlepší zážitek Jeep Safari doporučuji všem je to nádhera jede se za Alanyi do hor a jsou tam fakt krásná panorámata :-) :-) nejlepší je koupit si výlety všechny najednou v přístavu od jednoho přepravce musíte smlouvat, ale udělá vám dobrou cenu musíte trošku smlouvat :-) určitě bych to nekupoval od cestovky to vyšlo snad na dvakrát tolik...jinak super dovolená za tu cenu (10500kč/osoba) 12dní s polopenzí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování super všude čisto. Jen kdo pojede ať se připraví na diskotéky vedle hotelu, které hrají tak do 3 hodin ráno. Musíte se pořádně unavit aby jste to zaspali. Nám to nějak nevadilo chodili jsme spát kolem půlnoci a spali až do rána. Do hotelu si normálně můžete brát vodu kterou si koupíte v nedalekém supermarketu - ten je nejlevnější na všechno.

Strava
Super. Nejlepší na tom je že se večeří na střeše což je moc hezký...každý večer se dalo z čeho vybírat( kuřecí, gyros, grilované kuřecí prsa, saláty různých druhů). Snídaně taky dobré. Ovoce - melouny - žluté i červené, broskve, banány, švestky. Jediné co nám vadilo s přítelkyní bylo, když si člověk neobjednal pití (pivo, víno) k večeři od číšníků tak na vás divně koukali a nebyli zrovna příjemny - hlavně jeden který si tam hrál na šéfa takový zakrslý turek ( musíte mu hned srazit hřebínek na začátku je strašně vlezlý :-). Alkoholický a nealko nápoje tam byli celkem předražené tak jsme se vždycky napili na pokoji. Jinak ke snídani byla štáva, káva, různé druhy čaje.

Služby hotelu
Vše v pořádku až na toho maleho krpatého :-)

Pláž
Jelikož jsem byl v Alanyi podruhé věděl jsem do čeho jdu ale přítelkyně byla nadšená jak je to krásný. Ze začátku 3 dny byli krásné velké vlny ale pak už ne :-( Není to jak v Egyptě s potápěním...Jinak pláž Kleopatra od hotelu klidnou chůzí 10 minut. Pláž čistá krásná. Lehátka a slunečníky si člověk musí platit - zrovna levná záležitost to taky není myslím 5 euro pro dva na den. My jsme měli osušku na písku a pučovali si jen slunečník.

Jakub Ivanič, 09.03.2015, Datum pobytu: 10.9. - 24.9.2014
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Ergün

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

6 fotografií

Ergün, Alanya, Turecko Jakub Ivanič 2015-03-09 9.4 1 10 Ergün

Celkem: 6,4 Okolí hotelu nebylo právě čisté, pláž byla špinavá. Jinak převažuje velmi dobrý dojem.

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Okolí hotelu nebylo právě čisté, pláž byla špinavá. Jinak převažuje velmi dobrý dojem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pohodlné, sociální zařízení nijak zvlášť extra, ale čisté a pravidelně uklízeno.

Strava
V rámci stravy byla naprostá spokojenost.

Služby hotelu
Recepční přívětiví, komunikace OK.

Pláž
Dva dny z osmi jsme nemohli do moře, vlny znemožňují šnorchlování, s vlnami se musí počítat. Pláže neuklizené, odpadky, naplaveniny, zdechliny...Byly místa, kde se dalo prima odpočinout a ležet v čistém, popřípadě po zakoupení lehátka.

Simona R., 26.02.2015, Datum pobytu: 23.9. - 30.9.2014
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Blue Camelot Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Blue Camelot Beach, Alanya, Turecko Simona R. 2015-02-26 6.4 1 10 Blue Camelot Beach

Celkem: 10 Dovolená byla skvělá. Měli jsme velké štěstí na počasí. Jeden den jsme měli teploty dosahující až 35°C, pršelo nám jen poslední den...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla skvělá. Měli jsme velké štěstí na počasí. Jeden den jsme měli teploty dosahující až 35°C, pršelo nám jen poslední den dovolené. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
hotel byl skvělý, sice jsme nejprve dostali pokoj, který nám nevyhovoval, ale bez problému jsme ho hned vyměnili za jiný, lepší.

Strava
strava byla pestrá, dobrá - nebylo na co si stěžovat

Pláž
pláž byla čistá, udržovaná, blízko a plážový servis špičkový

Martina C., 12.02.2015, Datum pobytu: 17.10. - 24.10.2014
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Aska Buket Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Aska Buket Resort & Spa, Alanya, Turecko Martina C. 2015-02-12 10 1 10 ASKA BUKET RESORT - AKCE

Celkem: 4,8 Nejsem náročná, ale tento hotel bych zaručeně už nikdy nenavštívila. My ho měli za dva lidi ani ne za 17000 Kč, čili jsme čekali jen...

  • 4,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Nejsem náročná, ale tento hotel bych zaručeně už nikdy nenavštívila. My ho měli za dva lidi ani ne za 17000 Kč, čili jsme čekali jen nějaké jídlo a čisté ubytování. Přesto jsme skončili na kapačkách, bohužel neřeknu zda z jídla z hotelu či jen náhoda. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Náš pokoj v pořádku, ale někdo si stěžoval na plíseň, která byla v několika metrech čtverečních pod tapetami. Výhledy z hotelů nic moc: buď na moře, ale nehorázně rušná hlavní silnice s kamiony nebo výhled do ničeho, ale zase klid. Denně uklizeno, za malý příspěvek drobáků dokonce velmi slušně uklizeno. Hotel nudný, bazén malý. Klimatizace: bez ní neusnete, s ní mrznete (bohužel doslova). My jí prostě pustili a přikryli ručníkem, tak to se dalo, přesto jsme ji k ránu museli vypnout úplně.

Strava
Snídaně: studené stejné, teplé obměňováno, jednou párky, jednou vejce, někdy dokonce brambory?! mléko žádné, sladké jen nějaká zakysanka, ale sýr dobrý, šunku Turci neznájí (chápu), takže jen hnusný junior či nějaký dieťák.

obědy: my ho měli za celý pobyt asi dvakrát, téměř nikdy jsme o něj nejevili zájem, ale byl hodně strohý výběr, trocha salátů, něčeho teplého, převážně bez masa, my zrovna vychytali maso pokaždé, ale vždy na téměř stejný způsob

večeře: podobné obědům, jenom rozšířenější, více salátů, dvě tři přílohy, maximálně jedno maso, to bylo hned pryč

obecně bych tento druh stravy nenazývala all inclusive, to by měli ck opravdu nazvat spíše plnou penzí ale light ;-)

odpolední svačina? Něco takového tam snad ani nebylo, káva, nealko vše instantní a asi bohužel z jejich vody, alko asi ok, pivo celkem dobré, i já ho pila :-)

Služby hotelu
My za službami nejeli, takže ok. Animace atd. to tam nic takového nenajdete. Je to hotel opravdu jen na přespání, v tom stačí. Wifi za poplatek.

Pláž
Pláž je kousek přes silnici, celkem slušná. A pokud se projedete 20 minut na Kleopatřinu pláž, je to nádhera, tam je vše, bary, restaurace atd. Za tou se vyplatí si dojet. Hotel je totiž opravdu na kraji Alanye, ale nám to nevadilo, nejsme lenoši, pohyb je nutný a alespoň jsme si užili klid od centra, kamarádi byli ubytovaní přímo v centru a hluk byl opravdu obrovský, ale také šlo pouze o trojhvězdu ;-).

Nikola, 04.02.2015, Datum pobytu: 18.7. - 26.7.2014
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Alperbey

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Alperbey, Alanya, Turecko Nikola 2015-02-04 4.8 1 10 Alperbey

Celkem: 2,2 Najhoršia dovolenka. Hotel je starý, neprerobený, splesnený a špinavý...Nič čo píšu nie je pravda...Jedno jedlo celý týždeň, všade špina...

  • 1 Ubytování
  • 1 Strava
  • 6 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Najhoršia dovolenka. Hotel je starý, neprerobený, splesnený a špinavý...Nič čo píšu nie je pravda...Jedno jedlo celý týždeň, všade špina a neporiadok...Som nenáročný klient, ale toto bolo hrozné... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Plesnivé a špinavé izby.

Služby hotelu
Uráža ma, že vôbec ponúkajú tento hotel....

Andrea T., 03.02.2015, Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2013
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Holiday world

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Holiday world, Alanya, Turecko Andrea T. 2015-02-03 2.2 1 10 Holiday world....prosím nechodte tam nikdy!!!!!!!

Celkem: 10 Exklusivní dovolená!

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Exklusivní dovolená! Zobrazit celou recenzi

Anna V., 03.02.2015, Datum pobytu: 8.10. - 15.10.2014
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Aventura Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Aventura Park, Alanya, Turecko Anna V. 2015-02-03 10 1 10 AVENTURA PARK

Celkem: 6,4 spokojenost, jenom ne se stravou.. malý výběr... vybavení hotelu pěkné, čistý hotel..

  • 8 Ubytování
  • 3 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
spokojenost, jenom ne se stravou.. malý výběr... vybavení hotelu pěkné, čistý hotel.. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 02.02.2015, Datum pobytu: 5.10. - 12.10.2014
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Drita

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Drita, Alanya, Turecko Anonym 2015-02-02 6.4 1 10 Drita

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma Po - Ne 7-22 hod. 800 999 800