Recenze hotelů
Alanya - Turecko

Napište svou recenzi

Celkem: 9 Cestovali sme traja dospelí. Do hotela sme prišli po 3 hodinovej ceste autobusom asi okolo 3. hodiny ráno. Ako výlet sme si vybrali...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Cestovali sme traja dospelí. Do hotela sme prišli po 3 hodinovej ceste autobusom asi okolo 3. hodiny ráno.

Ako výlet sme si vybrali Manavgat - plavba loďou po rieke. Kúpali sme sa v mori, rieka bola príliš studená. Plavba bola príjemná s dobrým obedom. Potom sme mali čas na nákupy. Ale skoro všade, kde nás vyložili sme mali málo času. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba bola malá, keďže sme mali prísteľku. Výhľad sme mali na bazén a more v diaľke. Upratovanie prebehlo každý deň.

Výhodou bola každý deň dopĺňaná chladnička.

Strava
Raňajky boli pestré - palacinky, omelety, čerstvé ovocie... Rovnako bohaté boli aj obedy a večere, dokonca sme mali sushi a každú sobotu býva kebab. Veľa čerstvého ovocia - pomaranče, banány, melóny...

Odporúčam obidve ala carte reštaurácie. Bola možnosť vybrať si predjedlo, hl. jedlo, šalát a dezert. My sme si pochutili na údenom a grilovanom lososovi.

Služby hotelu
Personál bol v poriadku, animátori boli veľmi milí.

Jediné, čo nám trochu prekážalo bol "kartičkový" systém, pretože od nás pýtali kartu od izby skoro stále a naozaj nie vždy, keď sme vyšli z vody a mali sme chuť na nápoj sa nám chcelo po ňu chodiť.

Pláž
Pláž bola kamienková s veľkými kameňmi a vlnami, čo nám prekážalo. Na plávanie si bolo treba striehnuť, kedy je voda pokojná.

V bazéne bola teplá sladká voda.

Ak sme chceli lepšie miesto pri bazéne, museli sme si ráno obsadiť, pri mori bolo dostatok voľných lehátok.

Anonym, 02.09.2015, Datum pobytu: 11.8. - 21.8.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Grand Kaptan

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Grand Kaptan, Alanya, Turecko Anonym 2015-09-02 9 1 10 Grand Kaptan

Celkem: 7,6 Velmi klidná a pohodová dovolená plus skvělé ubytování a strava. Doporučuji!

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Velmi klidná a pohodová dovolená plus skvělé ubytování a strava. Doporučuji! Zobrazit celou recenzi

Anonym, 02.09.2015, Datum pobytu: 22.8. - 30.8.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Top

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Top, Alanya, Turecko Anonym 2015-09-02 7.6 1 10 TOP HOTEL

Celkem: 7,6 Moc hezká dovolená za přijatelné peníze. Kvalita odpovída ceně. Doporučuji připlatit peníze na recepci za ubytování - následuje krásný...

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Moc hezká dovolená za přijatelné peníze. Kvalita odpovída ceně. Doporučuji připlatit peníze na recepci za ubytování - následuje krásný výhled na moře. Jediným škraloupem dovolené byly špinavé sklenice při obsluze na baru. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 02.09.2015, Datum pobytu: 23.8. - 30.8.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Sultan Sipahi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Sultan Sipahi, Alanya, Turecko Anonym 2015-09-02 7.6 1 10 SULTAN SIPAHI

Celkem: 7,2 Dovolená pro mladé, kteří milují disko party. Transfer z letiště téměř 3 hodiny.

  • 10 Ubytování
  • 6 Strava
  • 4 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená pro mladé, kteří milují disko party. Transfer z letiště téměř 3 hodiny. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování skvělé, pokoje menší, každodenní pečlivý úklid a obměna ručníků a povlečení, vč. doplnění ledničky pitím. Mini balkon (cca 1 m2) s 1 židlí.

Strava
Zdravá turecká strava. Snídaně standartní, obědy slabší, večeře výběr.

Služby hotelu
Na dobré úrovni.

Pláž
Dostupnost a služby na pláži dobré. Vstup do moře velice příkrý, nedoporučuji lidem se sníženou pohyblivostí, neplavcům. Sice opěvovaná Kleopatřina pláž, ale velké vlny a příkrý spád do moře.

Anonym, 02.09.2015, Datum pobytu: 21.8. - 1.9.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Xperia Saray Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Xperia Saray Beach, Alanya, Turecko Anonym 2015-09-02 7.2 1 10 Xperia Saray Beach

Celkem: 7,8 Byla jsem na dovolené s přítelem. Poprvé sami někde v zahraničí, to už samotné je paráda.

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byla jsem na dovolené s přítelem. Poprvé sami někde v zahraničí, to už samotné je paráda. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Až na zápach odpadu v koupelně jsem byla celkem mile překvapena, na tříhvězdičkový hotel velmi slušné.

Strava
Odpovídá tříhvězdičkovému hotelu.

Služby hotelu
Pro mladý pár vyhovující. Když jsme si zaplatili trezor a na našem pokoji nebyl, personál byl ochotný a jeden nám přinesl.

Pláž
Přístup k pláži podchodem pod silnicí. Po pár krocích se před vámi rozprostře menší pláž, kde je k dispozici slunečník s lehátky pro hosty hotelu. Pláž je krátká, takže jste z hotelu v moři "cobydup", řekla bych během dvou minutek.

Kateřina N., 02.09.2015, Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Emir Fosse Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Emir Fosse Beach, Alanya, Turecko Kateřina N. 2015-09-02 7.8 1 10 Emir Fosse Beach

Celkem: 5 Transfer z letiste na hotel - stary autobus, ktery se na konci porouchal, ridic se staratil a misto toho, aby spechal vysadit nas co...

  • 4,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Transfer z letiste na hotel - stary autobus, ktery se na konci porouchal, ridic se staratil a misto toho, aby spechal vysadit nas co nejdriv v hotelu (1 dospely+3 deti), sel nejdriv tankovat. Do hotelu jame se dostali ve 3 hodiny rano! Nedockali jsme se zadne omluvy. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Meli jsme rezervovan pokoj pro 4 osoby..za prve byl maly i prom 3 oskby a pri prijezdu ve 3 hodiny rano 4-ta postel nebyla pripravena (opakuju, ze jsem cestovala s 3 detmi). Klimatizace se nedala ovladat - bud chladila a mezli jsme, nebo jsme ji vypli a varili jsme se. Koupelna v dezolatnim stavu - sprchove dvere byly natrene olejovou barvou, po 2 pozitich upadli...

Strava
Strava typicka pro hotely se sluzbou all inclusive, mirne pod prumerem

Služby hotelu
Hezky bazen a tobogany. Do wellness jsem se radai nepodivala, hotel pusobol neciste a znacne unavene. Towel servis za poplatek.

Pláž
Priatup na plaz velice pohodlny tunelem, plaz rozhodne NENI picesna, ale s drobnymi kaminky. Vstupy do more jsou prudsi misty vybetonovane, coz je dost neprijemne, ptoroze jsou tam vetsinou vetsi vlny. Vyuzivali jsme vstup z dreveneho mola.

Dana Z., 02.09.2015, Datum pobytu: 22.8. - 30.8.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Grand Santana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Grand Santana, Alanya, Turecko Dana Z. 2015-09-02 5 1 10 GRAND SANTANA

Celkem: 4,4 Do tohoto hotelu bychom se nevrátili. Vřele doporučuji druhou stranu pobřeží, kde je Kleopatřina pláž a jste přímo v centru města.

  • 4 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Do tohoto hotelu bychom se nevrátili. Vřele doporučuji druhou stranu pobřeží, kde je Kleopatřina pláž a jste přímo v centru města. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jednoduché, ale dostačující. Chvíli nám trvalo, než jsme našli ideální nastavení klimatizace - pokud ji vypnete, v pokoji je okamžitě horko k nevydržení. Naopak jinak fouká přímo na vás, protože je hned vedle postele. V pokoji byl klid - žádné ruchy z ulice. Výměna ručníků každý den.

Strava
Ze začátku nám chutnala. Po 5 dnech jsme ji už měli dost a lezla nám i ušima - kdybychom byli na týden, asi by to nevadilo. I přesto byla strava celkem chabá.

Snídaně: Na snídaně byly za 11 dní jednou palačinky a jednou omeleta. Z ovoce dostanete za celou dobu jen meloun. Marmelády jsou cukrová hmota bez jakékoliv ovocné příchutě. Dobrá je nutela. Pečivo si pečou sami a je velmi dobré.

Oběd: vždy jedna příloha + 1-2 druhy masa a zeleninová omáčka, saláty a zálivky, sýry, zákusky

Večeře: ve stejném duchu jako oběd

All incls: + snacky - 14:00 - 16:00 hamburger s hranolkama, 16:00 - 17:00 buchta

Pití - nealko - Coca cola, Fanta, něco podobné spritu, sladké šťávy, káva, čaj, chybí normální džus

alko: vodka, gin, pivo, víno -červené i bílé

Služby hotelu
Personál hotelu pracuje denně od rána do večera a podle toho se taky chová - za celých 11 dní zde byli stále stejní číšníci - ti se pomalu neusmějí, jsou unavení, chodí tam jako těla bez duše - to nám dost kazilo dojem z dovolené.

- Během jídel opravdu kmitají a uklízejí ze stolů, donesou Vám i pití - z Allincls.

- Pokud by někdo slavil narozeniny a vy byste pro něj chtěli malý narozeninový dort jen pro oslavence, tak vám ho rozhodně nepřipraví zdarma. Nachystejte si tak 20 - 30 Euro - a to i přes to, že je stravování All inclusive a dorty a buchty připravují denně - o těchto věcech rozhodují manažeři hotelu, kteří vás nikdy nepozdraví a jsou opravdu velice nepříjemní. - Takové jsme ještě nezažili, v Turecku jsou naopak lidé milí.

Pláž
Písečná, ale ve vodě velké kameny a kusy skály - kluzké, takže žádná sranda, moře bylo vcelku pěkné - na pláži č. 16 stojí 2 lehátka + slunečník 3 Eura.

Anonym, 02.09.2015, Datum pobytu: 19.8. - 29.8.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Millennium Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Millennium Park, Alanya, Turecko Anonym 2015-09-02 4.4 1 10 Hotel MILLENNIUM PARK

Celkem: 8,2 Dovolená v Turecku byla opravdu moc pěkná, moře super, je sice dlouho mělké, ale pro malé děti to bylo ideální, zažili jsme i pořádné...

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená v Turecku byla opravdu moc pěkná, moře super, je sice dlouho mělké, ale pro malé děti to bylo ideální, zažili jsme i pořádné vlny, a ty milovala ta nelmadší 3-letá. Hotel byl pěkný, čistý, jen jsme měli nevýhodu, že pokoj byl situován ke zdejší komunikaci, která byla hlučná. Každý den v pět ráno nás budil hlas z měšity, tedy pouze mě, ostatní mají spánek tvrdší, určitě nám to ale dovolenou nekazilo. I starší děti (17, let) měly vyžití, především sportovní. Myslím, že spokojenost byla.... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou pěkné, čisté, každý dne doplňovali mini bar, uklízeli a pokud bylo nutné měnili i ložní prádlo, jinak prý 1/3 dny. Na pokoji jsme ale moc nebyli, užívali jsem si sluníčka a moře.

Strava
Jídlla bylo dost, celý týden se téměř opakuje to stejné, ale vybrat se dá. Obsluha moc milá a ochotná

Služby hotelu
Hotel má opravdu dostatek služeb. Uvítali jsme, že plážový servis se neplatil a osušky vám pokytli každý den oproti kartičce...Jen služby mini klubu nebyly úplně 100%, animátoři neuměli děti dobře zabavit, spíš jim dali něco vyrábět či je nechali hrát šipky, a tak. Neměli pro ně připravené žádné hry a pod., pouze večer disco. Ale není to nic podstatného, já si ráda užívala dovolenou s dětmi.

Pláž
Pláž byla písečná, krásná, čistá a nikdo nás na pláži neobtěžoval prodejem šátků či náramků, a tak...

Petra J. K., 02.09.2015, Datum pobytu: 22.8. - 30.8.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Annabella Diamond Hotel & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Annabella Diamond Hotel & Spa, Alanya, Turecko Petra J. K. 2015-09-02 8.2 1 10 ANNABELLA DIAMOND

Celkem: 6,2 Příjemně strávená dovolená v příjemném prostředí kde veškeré služby jsou na dosah.

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Příjemně strávená dovolená v příjemném prostředí kde veškeré služby jsou na dosah. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
bez chyby

Strava
až na fronty bez připomínek.

Služby hotelu
bez připomínek

Pláž
bez připomínek

Jan, 02.09.2015, Datum pobytu: 23.8. - 30.8.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Top

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Top, Alanya, Turecko Jan 2015-09-02 6.2 1 10 TOP HOTEL

Celkem: 9,2 Výborný servis, krásné prostředí, čisté moře, výborné jídlo s velkým výběrem. Nejkrásnější dovolená co jsem zažil...:)

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Výborný servis, krásné prostředí, čisté moře, výborné jídlo s velkým výběrem. Nejkrásnější dovolená co jsem zažil...:) Zobrazit celou recenzi

Matěj H., 02.09.2015, Datum pobytu: 18.8. - 28.8.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Meryan

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Meryan, Alanya, Turecko Matěj H. 2015-09-02 9.2 1 10 Meryan

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma Po - Ne 7-22 hod. 800 999 800