Recenze hotelů
Alanya - Turecko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,2 První noc jsme trávili v jiném hotelu, ale dostali jsme za tento jeden den kompenzaci.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
První noc jsme trávili v jiném hotelu, ale dostali jsme za tento jeden den kompenzaci. Zobrazit celou recenzi

Tomáš K., 04.01.2016, Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:White City Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

White City Resort, Alanya, Turecko Tomáš K. 2016-01-04 8.2 1 10 WHITE CITY RESORT

Celkem: 6,6 slabota, WiFi nefungovalo len1deň, casnici špinavý, pláž slabý viac očakávania sme mali, bazen v kuse plný, atd. Plno plno nedostatky a...

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
slabota, WiFi nefungovalo len1deň, casnici špinavý, pláž slabý viac očakávania sme mali, bazen v kuse plný, atd. Plno plno nedostatky a same nesposkojst aj od inych ludi koho sme stretli a pOkecali Zobrazit celou recenzi

Attila Rigo, 31.12.2015, Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Happy Elegant

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Happy Elegant, Alanya, Turecko Attila Rigo 2015-12-31 6.6 1 10 Happy Elegant

Celkem: 8,2 Dovolená dopadla dle našeho očekávání. Hotel byl krásný a čistý. Krásná písčitá pláž. V okolí hotelu spoustu obchodů, restaurací a barů.

  • 8,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená dopadla dle našeho očekávání. Hotel byl krásný a čistý. Krásná písčitá pláž. V okolí hotelu spoustu obchodů, restaurací a barů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel čistý. Budil dojem, že byl po rekonstrukci. Milý personál. Pokoj byl každý den vzorně uklizený.

Strava
Spousta salátů, ovoce a zeleniny. Vzdy něco sladkeho. Dorty, pudink, ... hlavní chod vždy představoval dva druhy masa, která byla připravena na ruzny způsob. K tomu brambory, hranolky, testoviny. Snídaně byly slabší, lae týden se tp dá zvládnout.

Služby hotelu
Krásný venkovní bazén s lehatkama (zdarma), u bazénu bar, možnost využít za poplatek saunu nebo masáže. Na plazi lehátka za poplatek

Pláž
Krásná písčitá pláž. Pozvolny vstup do moře. Za bojkami lze vidět mořské želvy

Anonym, 23.12.2015, Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Kleopatra Arsi

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Kleopatra Arsi, Alanya, Turecko Anonym 2015-12-23 8.2 1 10 Kleopatra Arsi

Celkem: 4,8 Celkem spokojen

  • 3 Ubytování
  • 7 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkem spokojen Zobrazit celou recenzi

Ubytování
První 3 dny jsme museli bydlet dohromady s dalšími členy zájezdu. Po třech dnech neustálé urgence z mé strany jsme konečně dostali pokoj pro dva co jsme si také objednali. Vyřešení této záležitosti mě stálo hodně času a trpělivosti. Nicméně to byla chyba hotelu, nikoliv cestovní kanceláře.

Strava
Stále to samé, každý den, ale ušlo to.

Služby hotelu
Průměr

Pláž
Super bar na pláži, jinak moře naprosto nudné.

Jakub Zídek, 23.12.2015, Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Lioness

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Lioness, Alanya, Turecko Jakub Zídek 2015-12-23 4.8 1 10 LIONESS

Celkem: 4,4 Co se týče all inclusive, bylo to spíše jako plná penze (pokud jste s dětma přišli pozdě od moře na odpolední svačinku, byli jste už do...

  • 4,5 Ubytování
  • 2 Strava
  • 6 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Co se týče all inclusive, bylo to spíše jako plná penze (pokud jste s dětma přišli pozdě od moře na odpolední svačinku, byli jste už do večera hlady). Hodně tam chyběl přísun ovoce a zeleniny.

Byl zde také velký problém s pokojem, který se řešil (zapáchal), v novém to celkem šlo, ale rozhodně fotky v nabídce neodpovídali reálu. Moře bylo super, ale pláže zase nic moc. Osobně cena příliš neodpovídala celkové kvalitě. Jinak celkem dobré. Zobrazit celou recenzi

Anna G., 21.12.2015, Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Akin Paradise

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Akin Paradise, Alanya, Turecko Anna G. 2015-12-21 4.4 1 10 Akin Paradise

Celkem: 3,4 Celkově to splnilo náš požadavek jet se synem za teplem, mořem a pískem. Poloha hotelu odpovídá informacím - počítejte minimálně s 2...

  • 5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 3 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Celkově to splnilo náš požadavek jet se synem za teplem, mořem a pískem. Poloha hotelu odpovídá informacím - počítejte minimálně s 2 hodinovou cestou autobusem k hotelu. Co se týká hotelových služeb, vybavenosti a přístupu recepčních tak to není žádná sláva - z našich dovolených asi to nejhorší. Pozitivum je, že součástí hotelu je dětský bazén s tobogány (i když fungují cca 2 hod dopoledne a 2 hod. odpoledne), tam si to děti užijí. Dospěláci zde nemají moc možností. Pláž nás taky úplně neuchvátila, není se tam kam projít, není tam prostor na žádné hry. Je zde možnost využití klasických plážových atrakcí, samozřejmě značně předražených, ale to je na každém. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je celkově docela hezký, jednoduše zařízené pokoje, ale vše je naprosto dostačující. S okolím už je to horší - nic tady není. Cesta busem do měst je ale dobře dostupná.

Strava
Stravování bylo otřesné, tedy pokud se neživíte pouze zeleninou. Té bylo skutečně dostatek - z 20 misek bylo zeleninových alespoň 16. Z ostatních jídel se vše střídalo neustále dokola - respektive vařili cca 6 jídel - takže za týdenní pobyt jsme vše měli minimálně 6 krát - někdy k obědu, někdy k večeři, ale opravdu nebylo z čeho vybírat!!! Sladké zákusky snad ani nebudu zmiňovat - hnus, bez chuti. A pro děti - POZOR - zmrzlinu tady rozhodně nikde nečekejte! Náš kluk tady ze "sladkého" nejedl nic a to není nijak vybíravý (ani pudink mu nechutnal). Odpolední svačina byla zase spousta zeleniny a hnusná pizza - fakt se to většinou nedalo moc jíst.

Služby hotelu
Kdo by čekal, že all inclusive bude zahrnovat nějaké alkoholické nápoje, tak pokud nejste příznivci Vodky, Ginu a Rakije, tak si tady nic nedáte. Toto je jediná nabídka, kombinovaná s nealko - cola, sprite, fanta, džusy. Dál je v nabídce ještě pivo a víno - ty docela ujdou. Na pláži je to ale ještě horší, tam nabízejí pouze nealko a pivo, NIC VÍC. Pláž je sice kousek - podchodem přímo z hotelu, ale chodit tam pro každou skleničku je otrava. Večerní animační programy byly docela hezké. Pro děti byl tedy stále stejný scénář, stále stejná hudba, stále stejné taneční kreace - trochu nuda! Doplňková vystoupení břišních tanečnic, tanečníků, akrobatů bylo rozhodně zpestřením.

Pláž
Pláž je kousek od hotelu, dostupná podchodem pod hlavní silnicí cca 100m. Je poměrně úzká dostupná po asi 20 schodech. Nabídka slunečníků a lehátek je dosti omezená, rozhodně nevystačuje pro hotelové hosty, takže kdo si nepřistane, ten si nelehne. Na lehátka dávají takové hnusné modré podložky - bez ručníku nepoužitelné (ručníky na pláž nejsou součástí hotelové služby ani pro All inclusive). Přístup do moře je docela dobrý. My měli celý pobyt větší vlny, takže to trochu komplikovalo přístup pro mého tříletého syna, ale společně jsem se vždy dostali. Podloží je kamenité (velikánská oblá skaliska - žádné malé kamínky) a pokryto pískem. Při těch vlnách bylo všude více skal než písku, takže to bylo občas o pár modřin.

Jiří S., 16.12.2015, Datum pobytu: 22.9. - 29.9.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Blue Fish

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Blue Fish, Alanya, Turecko Jiří S. 2015-12-16 3.4 1 10 Blue Fish - Nic moc pozitivního nečekejte, jen pravdu

Celkem: 8,2 Krásný čistý hotel, moderní, nově zrekonstruovaný, není co vytknout. Nevýhodou je vzdálenost od letiště, ale tuto skutečnost každý ví při...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krásný čistý hotel, moderní, nově zrekonstruovaný, není co vytknout. Nevýhodou je vzdálenost od letiště, ale tuto skutečnost každý ví při koupi zájezdu, takže není překvapením. Pláž je vzdálena od hotelu, ale není to žádná tragédie. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásný, zrekonstruovaný hotel, moderní, čistý, není co vytknout. Pokoj prostorný, velká koupelna. Opravdu spokojenost

Strava
Dostatek vyběru všeho, rozmanitá strava. Nevýhodou je, že restaurace má zřejmě menší kapacitu než ubytování, takže občas narváno, což by se dalo v klidu zvládnout, kdyby se někteří lidé nechovali tak, že má v příštích dnech vypuknout hladomor, tudíž musí naložit co se dá....Takže výběr rozmanitý, pestrý, všeho dostatek, doplňují, dojem kazí nevychovaní hosté, ale za to hotel nemůže

Služby hotelu
Nabízí masáže, animační program, moc jsme nevyužili, takže nemohu dostatečně posoudit.

Pláž
Trochu dál od hotelu, můžete buď přes silnici nebo podchodem...Pláž mohla být čistější, ale zase - je to především o lidech, kteří nejsou schopni po sobě odnést kelímek do koše....

Lenka Malá, 15.12.2015, Datum pobytu: 14.7. - 24.7.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Avena Resort & Spa (ex. Gold Safran)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Avena Resort & Spa (ex. Gold Safran), Alanya, Turecko Lenka Malá 2015-12-15 8.2 1 10 Avena Resort & Spa

Celkem: 8,2 s dovolenou jsme byli spokojeni, blízko na krásnou pláž i do centra

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
s dovolenou jsme byli spokojeni, blízko na krásnou pláž i do centra Zobrazit celou recenzi

Ubytování
nemám připomínky k ubytování, vše čisté , v pohodě

Strava
Strava byla rozmanitá a každý si mohl vybrat podle své chuti

Služby hotelu
personál byl úslužný, usměvavý a vždy připraven nám pomoci

Pláž
pláž čistá, kolem parčík, různé průlezky pro děti, možnosti i pro sport dospělých

Helena F., 12.12.2015, Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Sara

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Sara, Alanya, Turecko Helena F. 2015-12-12 8.2 1 10 Hotel SARA

Celkem: 8,4 Celkovo dovolenku hodnotím na vysokej úrovnik, pláž, strava a služby hotela boli super jedine mínus celého pobytu bola mala izba ale...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkovo dovolenku hodnotím na vysokej úrovnik, pláž, strava a služby hotela boli super jedine mínus celého pobytu bola mala izba ale kedže sme tam boli minimum času až tak to nevadilo. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 10.12.2015, Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Tac Premier Hotel & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Tac Premier Hotel & Spa, Alanya, Turecko Anonym 2015-12-10 8.4 1 10 Tac Premier Hotel & Spa

Celkem: 9,4 Výborná dovolená, lze jen doporučit.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborná dovolená, lze jen doporučit. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 07.12.2015, Datum pobytu: 12.7. - 19.7.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Drita

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Drita, Alanya, Turecko Anonym 2015-12-07 9.4 1 10 DRITA

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma Po - Ne 7-22 hod. 800 999 800