Recenze hotelů
Mahdia - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 4,4 vyhozené peníze

  • 2,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 10 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
vyhozené peníze Zobrazit celou recenzi

Ubytování
hotel(recepční) se velmi zhoršil-přes ujištění delegáta jsme zde byli vnímáni jako něco druhořadého

Strava
kvalita jídla průměrná,málo druhů ovoce(resp. vždy jen jeden),rozmanitost nulová-dlouho nemusím kuřecí maso-delegát nás ujistil,že k all inclusive patří jedno jídlo a la carte-nedostali jsme nic

Služby hotelu
lhostejnost,laxnost recepčních(zřejmě PÁNŮ hotelu),nejlepší bylo po nich nic nechtít

Pláž
v pohodě,čisto a mládenci ochotní

Soňa Froehlichová, 20.07.2016, Datum pobytu: 16.5. - 23.5.2016
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Topkapi Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Topkapi Beach, Mahdia, Tunisko Soňa Froehlichová 2016-07-20 4.4 1 10 TOPKAPI BEACH

Celkem: 7,4 Moře,pláž nádhera akorád Moc Rusku arogantní a nevychovaní lidé.

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Moře,pláž nádhera akorád Moc Rusku arogantní a nevychovaní lidé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nejsme nároční na přespání dostačující

Strava
Rozmanitá ale týden stačil

Služby hotelu
Není co vytknout

Pláž
Nádhera,azurové moře jemnny bílí písek,uklizená nádhera...

Jan Kratochvíl, 20.07.2016, Datum pobytu: 10.7. - 17.7.2016
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Caribbean World Mahdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Caribbean World Mahdia, Mahdia, Tunisko Jan Kratochvíl 2016-07-20 7.4 1 10 CARIBBEAN WORLD MAHDIA

Celkem: 8,6 Naprosto spokojena, hlavně, že to tam nebyl samý Čech.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto spokojena, hlavně, že to tam nebyl samý Čech. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborné s výhledem na moře a výtahem, tak jsem nemusela chodit po schodech.

Strava
Každý si mohl vybrat co chtěl. Výborné polévky.

Služby hotelu
Každý den nově převlečené a ustlané postele, vyluxováno.

Personál maximálně ochotný.

Pláž
Pozvolný jemně písčitý vstup do moře. Asi by to chtělo lépe každé ráno shrabat naplaveniny a rákosí z deštníků. Já jsem byla nadšená.

Olga H., 20.07.2016, Datum pobytu: 10.7. - 17.7.2016
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:El Mouradi Mahdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

El Mouradi Mahdia, Mahdia, Tunisko Olga H. 2016-07-20 8.6 1 10 HOTEL EL MOURADI MAHDIA

Celkem: 8,2 Byli jsme velice spokojeni, hotel můžeme doporučit. Všichni pracovníci hotelu se velice snaží, jsou vždy usměvaví a ochotní. O...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme velice spokojeni, hotel můžeme doporučit.

Všichni pracovníci hotelu se velice snaží, jsou vždy usměvaví a ochotní.

O bezpečnost se opravdu starají, z letiště náš autobus doprovázelo policejní auto, ostrahy jsou nejen u hotelů , ale i na veřejných místech. Chodili jsme i večer ven z hotelu do místních obchůdků a všude klid. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl dle popisu : s balkónem, televizí, trezor i lednička zdarma.

Veliká koupelna s vanou a WC.

Úklid každý den perfektní.

Strava
Strava byla vynikající. Každý den k obědu i na večeři : grilovaná nebo smažená ryba , velký výběr masa ( kuřecí, hovězí, skopové, velbloudí ... ) , těstoviny, hranolky, brambory, kaše, kuskus, rýže, spousta zeleninových salátů, nebo jenom čerstvé zeleniny, hodně olejů či octů na dochucování,vždy dva druhy polévek, výborné zákusky, dorty a jejich tradiční sladké pečivo, , ovoce ( melouny žluté i červené, blůmy, jablka, pomeranče, broskve a méně hroznového vína ) obden 6 druhů zmrzliny. Na snídani z pečiva mají jenom bagety a jejich těžký chléb. Jinak pečou palačinky, mají vajíčka vařená, míchaná či omeletu, sladké pečivo jako kroasány, zeleninu, slanokyselé rybičky, výborné jogurty, máslo, džemy, kávu, čaj, mléko, kakao, džusy. K obědu a večeři je na stole připravena lahev vody, nabízejí i víno , jinak možnost si načepovat colu, fantu, sprite a pivo.

Venku jsou barely s neperlivou vodou, automaty na kávu a džusy.

V baru u recepce je možnost si vyzvednout lahev vody nebo sodovky a vzít s sebou klidně i na pokoj či výlet.

Služby hotelu
Je to veliký pěkný hotel.

Nikde v hotelu ani na recepci nemají hodiny.

Čas prostě moc neřeší.

Je jen škoda, že arabští hosté stolují jako čuňata, nanosí si kopce jídla , z toho nesní ani polovinu a po jejich odchodu od stolu to vypadá jako po výbuchu. Číšníci jsou ale asi na to zvyklí a opravdu se snaží dát vše do pořádku pro další hosty.

Pláž
Na pláž je přístup dobrý, vždy byl dostatek lehátek a to bez rezervování, prodejci chodí pouze ve vymezeném prostoru, nesmí mezi lehátka. Pláž i moře vše v čistotě, udržované, každý den ráno do písku vytvořen nějaký nápis či ornament - hezké.

Hana C., 19.07.2016, Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2016
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Nour Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Nour Palace, Mahdia, Tunisko Hana C. 2016-07-19 8.2 1 10 NOUR PALACE

Celkem: 7 Všetko bolo super, jediný, ale zásadný problém bolo ubytovanie domorodcov (Tunisanov) na hoteli.

  • 8 Ubytování
  • 3 Strava
  • 10 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Všetko bolo super, jediný, ale zásadný problém bolo ubytovanie domorodcov (Tunisanov) na hoteli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izby boli pekné

Strava
Strava bola fajn, ale dlhé rady kvôli nenažraným domorodcom a obrovský neporiadok po nich :-(

Služby hotelu
Animátori boli skvelí

Pláž
Pláž krásna, čistá, opäť domorodci

Vladimír V., 19.07.2016, Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2016
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Nour Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Nour Palace, Mahdia, Tunisko Vladimír V. 2016-07-19 7 1 10 Nour Palace

Celkem: 7 Celkově zájezd odpovídal ceně (12 dní - 11 100) V Mahdii jsem byl po třetí a vždy spokojen.

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkově zájezd odpovídal ceně (12 dní - 11 100) V Mahdii jsem byl po třetí a vždy spokojen. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje byly vybaveny starším nábytkem, ale každý den čisté. Přítelkyně si stěžovala, že je postel tvrdší. Mi vyhovovala. Výhled jsme měli na bungalovy vedle hotelu a moře. Velmi klidný pokoj, bez problému jsme spali s otevřenými dveřmi a nemuseli zapínat klimatizaci. Nebylo třeba dávat úplatek do pasu.

Strava
Zpočátku (první 4 dny) jsme byli ze stravy hodně nadšeni. Byl velký výběr a vždy se našlo něco z čeho jsme byli nadšení. Každý den byl tuňák a různé mořské potvůrky. Velký výběr mas od ryb přes vepřové, hovězí, králík křepelky. První 4 dny ještě málo lidi v hotelu, tak se stíhalo jídlo doplňovat. Když byl hotel v plné kapacitě, zaznamenali jsme pokles, jak kvality jídla, tak výběru. Jídlo se pak zase zlepšilo těsně před koncem naší dovolené v den, kdy rozdávali dotazníky na spokojenost. Tuším, že se jednalo o Tuniský večer, kdy byla kvalita a kvantita jídla, jako v prvních dnech. Opravdu to stálo za to. Kladně hodnotím, že se pokoušeli i o steaky v zadní části , kde kuchaři bohužel nestíhali a tvořili se zde fronty cca 10-15 minut. Krutí a kuřecí steaky byly dobré. Hovězí byly hodně tuhé a vepřové se nedaly jíst, ale chválím je za snahu. Výběr ze zákusku 5- 7 druhů. Všechny dost podobné, ale chutné. Zelenina bych řekl průměr. Občas saláty s chobotnicí a mušlemi. ty byly výborné. Na dva dny se dokonce objevily plněné olivy, ale pak zmizely stejně jako kyselé okurky. (moje oblíbené)

Během večeře si pití nalívá každý sám, což hodnotím kladně po zkušenosti z jiných hotelů, kdy dostane člověk napít jednou a pak musí nahánět číšníka.

Jednou za pobyt můžete zajít do restaurace, kde je připravené menu. Tuniská kuchyně, španělská a ryby. My byli na ryby a bylo to nic moc. vesměs se vše objevovalo během klasických večeří. Doporučuji objednat hned na začátku pobytu, aby jste se dostali. Je tam malá kapacita.

Snídaně asi nejslabší část kuchyně. Každý den úplně stejné a malý výběr.

Služby hotelu
Uklízení výborné

Lobby bar - neustále fronty hlavně večer. Bílý rum, vodka i brandy, i kdy píšou na lahvi 40%, tak maximálně 25 -30%. Evidentně vše naředěno vodou. Do sklenic lili po skromnu, takže se žízniví Rusáci neustále vraceli do fronty - Barmani nestíhali a někteří byli omrzlí, jak stará prdel. Měli problém s nedostatkem sklenice a systémem mytí nádobí, takže se neustále čekalo na sklenice.

Tento problém patrný hlavně u bazénu. U pípy, kde si člověk čepuje pivo stále nedostatek kelímku. Kelímky navíc vypadaly, že zažily druhou světovou. Doporučuji vzít si půllitr. Nikomu to tam nevadí a bude se moct napít, kdy chcete a ne čekat na kelímek.

Velice kladně hodnotím bazén. stále čistý a nebylo v něm nějak extrémně chlóru. To stejné už se nedá říct o záchodcích venku. Ty byly za trest.

Služby animace spíše průměr. Animaci dělali jen chlapi a absence žen byla znát

Pláž
Pláž byla denně uklizena na rozdíl od hotelu vedle, kde jsme ve dvě odpoledne neviděli na lehátku ani jednu osobu . Moře v Mahdii je úžasné, i když byly asi dva dny kdy to nebylo ono. (špinavá voda medúzy)

Anonym, 18.07.2016, Datum pobytu: 23.6. - 4.7.2016
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:PrimaSol El Mehdi

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

PrimaSol El Mehdi, Mahdia, Tunisko Anonym 2016-07-18 7 1 10 PrimaSol El Mehdi

Celkem: 7,8 V Tunise som bola 5x. V Mahdii 3x. Tento rok naposledy. Tunis otvoril svoj turistický trh novej klientele a tá bude teraz určovať...

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
V Tunise som bola 5x. V Mahdii 3x. Tento rok naposledy.

Tunis otvoril svoj turistický trh novej klientele a tá bude teraz určovať pravidlá, úroveň služieb. Nemecko, Taliansko a Francúzsko sa zľaklo útokov a Tunis nechali napospas...Náš "veľký brat" nečakal dlho a už sa udomácňuje v hoteloch podľa svojích pravidiel. Všimné v dolároch a papierové tringelty do vrecka čašníkov z nich robia pánov hotela.

Okrem Rusov, prichádzajú hojne aj domáci a hostia z Alžírska (čo je kapitola sama o sebe). Takže kultúrny šok v podobe stolovania alebo pravidiel kúpania v bazénoch na hotelovej pláži, všetko sa mení.

Do centra bolo možné prísť Taxíkom za 2 dináre, za 4 dináre k majáku, čo malo svoje čaro :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel sa prebúdza po ročnom spánku, čistia ho a zabiehajú. Je priestranný, s krásnou záhradou, bazénmi. Vybavenie izieb je staršie ale postačujúce. Väčšina izieb má výhľad na more, čo je úžasné a vychutnali sme si to každé ráno, pri východe slnka, bez príplatku, ktorý účtujú CK.

Strava
Prvý týždeň bol hotel obsadený asi na 50 %, kuchyňa i servis stíhali. Po naplnení hotela na 100% sa všetko zmenilo. Hotel nevedel akí hostia zasadnú k stolom v jedálni, že bude obžerstvo a kedže "zadarmo" tak aj do tašiek... Veľa jedla ostávalo na stole, bez dotknutia. Bufetové stoly sa vyprázdňovali rýchlo a ostávali prázdne. Mysleli sme si, že ľudia sú noví, naučia sa, ochutnajú a zajtra si už tak veľa nenaberú... no mýlili sme sa. Okrem pažravosti, začalo byť v jedálni aj hlučne od najrôznejších elektronických zariadení, ktoré púšťali rodičia deťom pri jedle. Ruština a arabština sa prehlušovali... Po rozhovore s manažérom som sa dozvedela, že mám choďiť neskôr, pred záverečnou, teda na obed o 14:00 a na večeru o 20:00. Veľa jedla už chýbalo, stoly boli špinavé, podlaha klzká, ale bol kľud.

Služby hotelu
Pre deti MINICLUB, chválim animátora Tima, ktorý sa snažil. Pár viet česky nás potešilo.

Na izbách čisto, upratovačky milé, za pár drobných ste si našli na posteli aj lupienky ruží a z uterákov labuťky. Dcérke sa to páčilo.

Klasické espreso vedel robiť len jeden čašník, hoci stroj bol dobrý.

Pri odchode môžete požiadať o neskorší "check out" do 18:00 za poplatok 30 dinárov, oficiálne. Bolo to fajn, s dieťaťom, keď odchod z hotela bol o 21:00 a let o pol noci.

Pláž
Pláž bola prvý týždeň nášho pobytu pokojná, čistá. Miesto oddychu a pohody. Lehátka ráno nachystané.

Po nástupe "bratov zachvátčikov" a osláv domácich hostí konca Ramadánu, sa na pláži objavili kýbliky s ľadom a s alkoholickými šumivými nápojmi, hlasné debaty, hádky, výkriky... Nemcom a nám mizli plážové osušky, ktoré sme mali na kauciu. Nechať veci na pláži a ísť na obed, bolo riziko. Začal sa boj o lehátka na pláži, obsadzovali sa skoro ráno, bolo ich málo, hoci nikdy nebola pláž plná.

V areáli bolo miest dosť. Sprchy dve a toaleta s barom až pri bazéne.

V bazénoch sa objavili naobliekané arabské ženy v tradičných plávacích skafandroch a s vrstvami šatiek na hlavách. Plavčík lovil po deťoch z bazéna ovocie, jedlo a napokon aj... Na tobogán sa dostali tí priebojnejší a tučnejší dopredu a nikto si netrúfol ich zastaviť.

Andrea S. R., 18.07.2016, Datum pobytu: 23.6. - 8.7.2016
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:PrimaSol El Mehdi

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

PrimaSol El Mehdi, Mahdia, Tunisko Andrea S. R. 2016-07-18 7.8 1 10 16 dní hotel "El Mehdi" a koniec Ramadánu

Celkem: 9,4 s manželom sme boli spokojný služby perfektne plaž cista a upravovana strava rozmanita alko- nealko v takom stave ze ste sa v nich mohli...

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
s manželom sme boli spokojný služby perfektne plaž cista a upravovana strava rozmanita alko- nealko v takom stave ze ste sa v nich mohli kupat parada len jedna chybička krásy na celej dovolenke pocas pobytu im skončil ramadan a prislo tam vela tunajšich obyvatelov tak v jedalni na obede a večeri to bola doslova bitka o jedlo taniere a stoly potom sa to vyriešilo ale až asi po 2 dnoch tak tie 2 dni nam akoby ukradli z dovolenky manžel jedol polievku na stojaka jak v bufete na stanici ale inak sa dalo doporucujeme neist do tuniska po ramade aspon týzden potom je to uz ukludnene Zobrazit celou recenzi

Ubytování
v pohode

Strava
rozmanita a tolko ze ste sa mohli prejest kolko ste chceli

Služby hotelu
dobre

Pláž
cista upravovana

Žaneta H., 17.07.2016, Datum pobytu: 30.6. - 12.7.2016
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Nour Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

3 fotografie

Nour Palace, Mahdia, Tunisko Žaneta H. 2016-07-17 9.4 1 10 tunisko 2016

Celkem: 8,2 Super dovolená. Krásná pláž a moře. Jídlo také super. Vlastně nemáme co vytknout jen to, že příště si už nebudeme připlácet za výhled na...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená. Krásná pláž a moře. Jídlo také super. Vlastně nemáme co vytknout jen to, že příště si už nebudeme připlácet za výhled na moře. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje byly standardně vybaveny. Každý den bylo uklizeno, vyměněny ručníky.

Strava
Co se týká jídla, tak bylo opravdu super. Snídaně byly sice každý den stejné, ale bylo toho hodně, takže si každý mohl vybrat. Mě nejvíce chutnali teplé palačinky s čokoládou a vaječné omelety. Obědy a večeře - bylo jídlo různé. Je zde na výběr hovězí a jehněčí maso, kuřecí , hodně grilované ryby, tuňák a mnoho dalšího. Mají výborné dorty a velký výběr zeleniny - salátů.

Služby hotelu
Připlatili jsme si za výhled na moře a dostali jsme pokoj, kde sice bylo vidět kousek moře, ale hned vedle byla hlavní příjezdová silnice - takže hrůza. Celou noc jsme slyšeli troubení aut a ještě k naší smůle byl hned pod naší pokojem klub - disco, kde se každý den hrálo do 4 hodin do rána. Když jsme požadovali výměnu pokoje, (delegátka byla za manažerem hotelu), tak nám bylo řečeno, že tento hotel zásadně pokoje nevyměňuje, že moře vidíme, tak o co nám jde.

Jinak ostatní personál hotelu je velice milý a vstřícný. Dá se s nimi dobře domluvit - umí anglicky, německy a rusky. Celkově je hotel upravený.

Pláž
Pláž je nádherná. Každý den je uklizena, počet lehátek je dostačující. Moře je průzračné bez chaluh, prostě krása.

Anonym, 16.07.2016, Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2016
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:PrimaSol El Mehdi

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

PrimaSol El Mehdi, Mahdia, Tunisko Anonym 2016-07-16 8.2 1 10 PrimaSol El Mehdi

Celkem: 9,8 Skvělá dovolená! Ještě lepší než loni.Počasí super, pláž opět úžasná, krásná a čistá, jen těch rusáků tam bylo celkem dost... Byli jsme...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená! Ještě lepší než loni.Počasí super, pláž opět úžasná, krásná a čistá, jen těch rusáků tam bylo celkem dost... Byli jsme tam v období Ramadánu tak jediné co nás mrzelo byla zavřená diskotéka ale to je jen detail. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Letos sme měli pokoj s parádním výhledem jak na pláž tak i do ulice. Někdo si stěžuje na postarší nábytek ale to neřeším, na ten pokoj se dojdu stejně jen vyspat..celý den trávím u moře a v areálu hotelu.. V koupelně fén, každý den hezky uklizeno není co vytknout k úklidu.

Strava
Pestrá, každý den velký výběr, nejvíc se sem vždy těším na ty jejich skvělé zákusky:)) Za celý den nemůžete mít hlad protože jídla je pořád dostatek, odpoledne u bazénu dělají palačinky a hambáče.. V hotelu je také night express to je občerstvení přes celou noc a někdy to bodne když se vracíte z venku..a když si řeknete udělají vám i pizzu..

Služby hotelu
Není co vytknout..zaměstatnci jsou hrozně milý, ochotní, pořád usměvavý a dokonce si vás pamatují z lonského roku a to mě teda překvapilo a zároveň i potěšilo:) Číšníci celý den běhají po areálu a sbírají použité skleničky, každý večer koktejl bar. Tým animátorů je prostě Top! s něma se člověk fakt nenudí nejvíc mě baví každodenní Aquaerobic a po jeho skončení je vždy nějaká hra a pak se tančí u bazénu

Pláž
Pláž je prostě krásná a úžasná! Moře krásně čisté a průzračné, denně uklizená od naplaveného bordelu, všude plno a plno mušlí, písek jemný co víc si přát.Lehátek a matrací dostatek denně doplňováno. Na pláži sedí celý den security a párkrát během dne po pláži projde policije se samopalem ale není čeho se bát, prostě No stress:)) Na pláž se dostanete přes krásnou zahradu plnou palem kde je také dostatek lehátek.

Simona R., 15.07.2016, Datum pobytu: 20.6. - 27.6.2016
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:PrimaSol El Mehdi

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

19 fotografií

PrimaSol El Mehdi, Mahdia, Tunisko Simona R. 2016-07-15 9.8 1 10 PrimaSol El Mehdi

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622