Recenze hotelů
Mahdia - Tunisko

Napište svou recenzi

19.09.2014 - Jana Hlaváčková - Přečteno: 19× - Datum pobytu: 5.9. - 16.9.2014

  • Celkem: 5,2
  • 1,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel hezký, ale služby pod úrovni tohoto hotelu.

Pokud se nezlepší služby hotelu, tak si myslíme že ztratí českou klientelu.

Proč má mít jiná klientela náramky až do odjezdu/ mimochodem delegátka nám to napsala i na naší info tabuli,že náramky platí až do odjezdu/, ale odstřihli nám je již v poledne , tak že jsme neměli nárok na alkohol"pivo",limonády,ale pouze na čistou vodu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovali nás první noc v neuklizeném pokoji s tím, že nám ho vymění až druhý den v poledne.

Odkázal nás na recepci až na 15 hodinu, ale nenechali jsme se odbýt, tak nám dal klíč od jiného pokoje, kde bylo čisto,ale pro změnu nesplachoval o WC, které jsme si opravili sami.

Strava
Rýže / i tvrdá/, brambory /také nedovařené/, maso pomálu a rychle rozebráno . Nejsme nároční a tak jsme přežili.

Služby hotelu
Úklid hotelu není dostačující.

Týden se neuklízelo.

Pláž
Pláž a moře nemá chybu,

Sirocco Beach, Mahdia, Tunisko Jana Hlaváčková 2014-09-19 5.2 1 10 Blue Star Sirocco Beach

19.09.2014 - Danuše J. - Přečteno: - Datum pobytu: 29.8. - 9.9.2014

  • Celkem: 9
  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem velmi kladný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Zcela odpovídající.

Strava
Rozmanitá, každý si mohl vybrat.

Služby hotelu
Nelze si stěžovat.

Pláž
Pěkná, čistá, stejně tak moře. Ještě lepší travnatá zahrada s palmami.

Thapsus, Mahdia, Tunisko Danuše J. 2014-09-19 9 1 10 THAPSUS HB

19.09.2014 - Lenka - Přečteno: 14× - Datum pobytu: 9.9. - 16.9.2014

  • Celkem: 7,2
  • 6 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené je skvělý a to hlevně zásluhou lidí z Čech, kteří se v hotelu sešli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo počtu *, takže jsme byli spokojeni. Na pokojích chyběl fén, ale poradili jsme si.

Strava
Strava nám úplně stačila a vyhovovala. Někteří si stěžovali, že nejsou palačinky k snídani a řízky k obědu, ale my se na dovolenou nejezdíme nacpat. I tak nám nic nechybělo. Chválím teplé polévky k obědu i k večeři, spousta zeleniny, ovoce, dezertů a jídla kluci z kuchyně stále doplňovali. Stravu chálím.

Jediné co bych vytkla je to, že nám personál hotelu zakazoval konzumovat víno venku. Tam se nepochopitelně mohlo pít pouze pivo a s vínem nás vždy vykázyli do haly na recepci. Nechápu proč?

Služby hotelu
Personál byl milý, uklízečky usměvavé a pracovité. Jenom někteří z animátorů se nám zdáli být neproesionální a přidrzlí. I tak nám to dovolenou rozhodně neskazilo.

Pláž
Pláž byla jedna z nejhezčích, kterou jsem kdy viděla. Moře čisté, teplé, občas mírné vlnky, takže luxus jako z reklamních plakátů na úžasnou dovolenou.

Les Princes Mahdia, Mahdia, Tunisko Lenka 2014-09-19 7.2 1 10 Les Princes

18.09.2014 - Anonym - Přečteno: 71× - Datum pobytu: 9.9. - 16.9.2014

  • Celkem: 5
  • 4 Ubytování
  • 7 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Vzhľadom na problémy s ubytovaním po príchode do hotela v nočných hodinách dojem zlý. Prišli sme dve príbuzné rodiny, jedna s dvojročným dieťaťom. Mali sme objednané dve izby. V noci nás chceli ubytovať do jednej izby, s tým, že na druhý deň budú riešiť ďalšiu izbu. S tým sme nesúhlasili a za bakšiš nám dali druhú izbu. Pôvodná izba bola samozrejme na prízemí označovanom ako -2 hneď vedľa prevádzkovej cesty k hotelu a s výhľadom na vyschnutý, neudržiavaný trávnik, s odhodenou igelitovou taškou( izby označené nepárnymi číslami). Na tomto dostávajú izba Slováci a Česi . Izba bolo smradlavá, zatuchnutá,vlhká s plesnivou záclonou . Z pod WC misy po každom spláchnutí vytekala voda. A to sme boli cestovnou kanceláriou v dokladoch pre hotel označení ako V.I.P. klienti. Bolo my vysvetlené, že izby takejto kategórie, teda aj zjavne lacnejšie objednávajú naše cestovné kancelárie. Druhá izba za bakšiš bola na poschodí, označovanom ako +3 a bola zjavne o niečom inom, voňavá,vetraná s bočným výhľadom na golfové ihrisko a na more. Na druhý deň sme zistili, že hneď vedľa tejto izby je voľná ďalšia, preto sme sa pôvodnú izbu pokúsili na recepcii vymeniť za túto, recepčný ale tvrdil, že nemá voľnú izbu, vzapätí tam ubytoval mladý nemecký pár. V tomto hotely som sa stretol s diskrimináciou klientov ako v žiadnom inom hotely počas mnohých mojich dovoleniek v Tunisku alebo Egypte . Hoci celý hotel je all inkluzív klienti cestoviek z bývalého východného bloku dostanú po príchode na ruku oranžové náramky a klienti západných cestoviek modré. To predurčuje Váš status počas pobytu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie v časti hotela označované ako ako -2 absolútne nezodpovedá úrovni 5 hviezdičkového hotela.Upratovanie izieb bolo povrchné, niekoľko dní neutretý stôl po mokrých pohároch, plesnivé záclony, zle spláchujúci a pretekajúci.

Strava
Strava bola dobrá a pestrá, ráno však vždy meškalo pečivo.

Služby hotelu
Služby priemerné, vraj tam mala byť aj slovenská animátorka, nijako som ju však nezaregistroval. Mladý čašník v bare bezprostredne pri pláži drzý a arogantný, vždy mal poučujúce poznámky na moju adresu , adresu mojej manželky, ale aj iných hostí(boli sme výrazne starších od neho). Takéto správanie je v hotely označenom 5 hviezdičkami z profesionálneho hľadiska (ani z ľudského ) absolútne neakceptovateľné.

Pláž
Pláž bola čistá. Lehátka bolo treba obsadiť ešte pred raňajkami . Videli sme na vlastné oči ako zamestnanec, ktorý spravoval pláž počas dňa zhodil veci lehátok počas neprítomnosti hostí a za bakšiš ich odtiahol nemecky hovoriacim turistom. Predtým sa to stalo aj nám, ale v tom čase sme nevedeli, kto to urobil.

Nour Palace, Mahdia, Tunisko Anonym 2014-09-18 5 1 10 Nour Palace

18.09.2014 - Květa Míchalová - Přečteno: 56× - Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2014

  • Celkem: 3,4
  • 1,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Jedna velká hrůza,do tohoto hotelu již nikdy více!!!Celkové zklamání! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byl to šok,byli jsme ubytovaní v mezonetovém apartmánu.Větší hrůzu jsme nezažili.V přízemí to vypadalo jak ve sklepě a hlavně to tam hrozně zapáchalo,po schodech se šlo do ložnice a koupelny.

Za celý týden pobytu nám nebylo ani jednou uklizeno.No děs a hrůza!!Paní delegátka ,v den schůzky vůbec nepřišla,chtěli jsme si stěžovat,ale bohužel.Na letišti taky nikdo od ck nebyl.

Strava
Jídlo celkem v pohodě.

Služby hotelu
V tomto hotelu na mně neudělalo nic pěkný dojem,s čechy tam zachází jak s podřadným zbožím.

Pláž
Jedině pláž stála za to,to je jediné plus.Čisté moře,pláž vždy uklizena.

PrimaSol El Mehdi, Mahdia, Tunisko Květa Míchalová 2014-09-18 3.4 1 10 PRIMASOL EL MEHDI

18.09.2014 - Anonym - Přečteno: 53× - Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2014

  • Celkem: 1,6
  • 1 Ubytování
  • 3 Strava
  • 2 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Hrůza,nikdy více.V Tunisu celkově po čtvrté,ale tohle jsme ještě nezažili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nejhorší ubytování,bydleli jsme v katakombách,neskutečný zápach,nic horšího jsem nezažila.

Za celý týden nebylo uklizeno ani výměna ručníků.

Strava
Jídlo bylo celkem chutné.

Služby hotelu
Žádný dojem,prostě hotel úplně na .....

Pláž
Jediné co je krásné,je pláž.Moře čisté,pláž uklizená,to je opravdu nádhera.

PrimaSol El Mehdi, Mahdia, Tunisko Anonym 2014-09-18 1.6 1 10 PrimaSol El Mehdi

18.09.2014 - Anonym - Přečteno: 33× - Datum pobytu: 5.9. - 12.9.2014

  • Celkem: 9
  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Klid a pohoda. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme objednaný pokoj s výhledem na moře a ubytovali nás v přízemí.Druhý den proběhla reklamace a stěhovali jsme do krásného pokoje s výhledem na moře a bazén.Vyplatí se připlatit si .

Strava
První dny v jídelně strašný chaos.Hosté si stěžovali a byli naštvaní,ale pak přišla změna k lepšímu,někdo číšníkům řádně domluvil a už to šlo.Jídlo dobré, nají a vybere si každý.

Služby hotelu
Dobrý.

Pláž
Moře překrásné,čisté a teplé.Pláž udržovaná čistá

Mahdia Palace Thalasso, Mahdia, Tunisko Anonym 2014-09-18 9 1 10 MAHDIA PALACE HB

18.09.2014 - Lenka H. - Přečteno: 20× - Datum pobytu: 6.9. - 13.9.2014

  • Celkem: 9,6
  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nevěděli jsme do čeho jdeme, protože jsme v Tunisku nikdy nebyly..ale byli jsme nadšeni hlavně z krásně čistého a teplého moře :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Každý den vzorně uklizený pokoj..Měli jsme i slíbený výhled na moře..Jediné mínus jak už tady píše více lidí jsou průchozí dveře do vedlejšího pokoje přes které je slyšet opravdu každé slovo a když jsou pak vedle ještě češi není to moc příjemné..

Strava
Vcelku si nemáme na co stěžovat všeho dost a pořád doplňovali..akorát mi chyběl aspoň jeden den klasický červený meloun ale to je maličkost, která se dá odpustit..Jinak žlutý meloun každý den k snídani, obědu i večeři..zmrzlina byla také k obědu i večeri..

Pláž
Pláž byla krásně čistá..každý den ji čistli..lehátka jsme měli zdarma a hned po příchodu na pláž pán velice ochotně ometl písek z lehátka a donesl nám gumovou podložku..Moře bylo nádherné a taky krásně čisté a plné mušliček..moře bylo krásně teplé..někdy i teplejší než vzduch..u pláže byli i sprchy..Bar byl nedaleko u bazénu takže jsme si musei chodit až tam ale nám to nevadilo..

Mahdia Palace Thalasso, Mahdia, Tunisko Lenka H. 2014-09-18 9.6 1 10 MAHDIA PALACE AI

17.09.2014 - Jana B. - Přečteno: 31× - Datum pobytu: 6.9. - 13.9.2014

  • Celkem: 8,8
  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena bola super, hotel pekny, jedlo dobre, vybere si podla mna kazdy, boli sme s 2 malymi detmi - 1 rok a 3 roky, a aj oni sa uplne v pohode najedli a chutnalo im. Bazeny a plaz krasne, udrziavane. podla mna bol slabsi animačny program. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pekne, ciste :-D

Strava
jedlo podla nas vyborne, kazdy den bolo nieco nove, vyberie si kazdy, horsi je servis, číšnící nestihaji uklizet stoly, ale za maly baksis sa to zlepsilo

Služby hotelu
Sluzby sme moc nevyuzili, vramci hotelu je relaxacne centrum Thalasso, ale my sme nevyuzili, takze tazko hodnotit. Inak uklid pokoju, bazen a plaz podla nas ok.

Pláž
Plaz nadherna, cista, lehatka a slunecniky zdarma, vzdy sme dostali lehatka, ikdyz sme prisli pozde. More krasne ciste a teple, ziadne rasy.

Mahdia Palace Thalasso, Mahdia, Tunisko Jana B. 2014-09-17 8.8 1 10 MAHDIA PALACE AI

17.09.2014 - Gabriela J. - Přečteno: 50× - Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2014

  • Celkem: 7,8
  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
celkový dojem velmi dobrý, zájezd bych doporučila, jen bezprostředně po příjezdu do hotelu bych uvítala česky mluvícího delegáta, byl k dispozici druhý den ráno Zobrazit celou recenzi

Ubytování
velmi pěkné na úrovni, čisté a prostorné pokoje, každý den uklizeno, výměna ručníků i lož. prádla denně, vše co bylo inzerováno fungovalo

Strava
rozmanitá a pestrá, tuniská kuchyně mi osobně chutnala , je jí třeba někdy dochutit dle vlastní potřeby, z hlediska zdravé výživy lze doporučit

Služby hotelu
velmi dobré, někdy se čekalo na stůl, což je vzhledem k velikosti a kapacitě hotelu pochopitelné, personál usměvavý ochotný pomoci, avšak rychleji reagoval na pokyn muže :-)

Pláž
čistá, velmi pěkná, pozvolná ideální vstup pro děti, celodenní dohled ochranky, na požádání personál donášel matrace na lehátka

Mahdia Palace Thalasso, Mahdia, Tunisko Gabriela J. 2014-09-17 7.8 1 10 MAHDIA PALACE AI

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma Po - Ne 7-22 hod. 800 999 800