Recenze hotelů
Mahdia - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Dovolená byla úžasná,od příchodu na recepci až do odjezdu,perfektní servis.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla úžasná,od příchodu na recepci až do odjezdu,perfektní servis. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj čistý,včetně koupelny a balkónu.Denně čisté ručníky a osušky,povlečení každý druhý den vyměněné,pěkně ustláno.Denně vytřený celý pokoj,na balkóně srovnané židle,vysypaný a vytřený popelník

Strava
Pestrá,výborná,dostatek ovoce a zeleniny.V jídelně automat na kávu,džusy a limonády.Venkovní restaurace ne tak bohatý výběr jako hlavní restauraci,ale plně dostačující včetně zeleniny a ovoce.

Služby hotelu
Služby hotelu od recepčního,pikolíka,pokojské,číšníky v hlavní i venkovní restauraci,obsluha v baru na vysoké úrovni.Perfektní práce security na pláži.Chtěli by jsme pochválit delegáta CK ,super jednání,perfektní přehled o Mahdii,velmi ochotný.V areálu hotelu mini ZOO.Ve vstupní hale free wifi.

Pláž
Pláž písčitá,upravovaná,plná mušlí.Přístup do moře pozvolný,dostatek slunečníků,lehátek a odpadkových košů.

Karel Mrština, 02.08.2015, Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2015
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Thapsus

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

6 fotografií

Thapsus, Mahdia, Tunisko Karel Mrština 2015-08-02 10 1 10 Thapsus

Celkem: 9,6 Dovolená naprosto skvělá... nelze se rozepisovat více, asi by to totiž nebavilo nikoho číst, ale od prvního až do posledního dne bylo vše...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená naprosto skvělá... nelze se rozepisovat více, asi by to totiž nebavilo nikoho číst, ale od prvního až do posledního dne bylo vše úplně SUPER! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl, myslím, v pohodě... starší zařízení, ale pro nás absolutně dostačující a vše fungovalo, jak má ;-)

Hotel byl vybaven příjemně a všude bylo čisto.

Strava
Strava rozmanitá, i když po týdnu opakující se, ale každý si mohl vybrat to své a hlavně snídaně byly bohaté a výborné!

V dobré víře omezit fronty a čekání hostů, se snažili kuchaři a kuchařky o co nejrychlejší servis grilovaného masa a vaječných omelet a to byl trochu problém - obojí bylo z části syrové, což může být průšvih v tomhle regionu a při takových teplotách, ale stačí říct, že to chcete nechat "na ohni" dýl a bude to o.k.

Jinak dezerty, zmrzlina, ovoce - vše na jedničku!!!

Služby hotelu
Příjemní číšníci, sympatičtí zaměstnanci všude kolem s úsměvem na rtech a animátoři hotelu jsou bezvadná a sympatická parta lidí, co nezkazí žádnou legraci!!! Večerní programy a show v jejich režii mají úroveň!

Veliká pochvala!

Rozhodně je tam o zábavu postaráno a nudit se tam může jen ten, kdo tam už unuděný a "kyselý" přijede ;-)

Pláž
Krásná s jemným pískem a plno mušličkami všude kolem....

Petra C., 29.07.2015, Datum pobytu: 12.7. - 26.7.2015
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Caribbean World Mahdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Večerní výhled z terasy restaurace 1 fotografie

Caribbean World Mahdia, Mahdia, Tunisko Petra C. 2015-07-29 9.6 1 10 CARIBBEAN WORLD MAHDIA

Celkem: 8 Byli jsme moc spokojeni.

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme moc spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj stačil, jen jsme v něm přespávali. Pokojská uklízela pořádně jen za bakšiš.

Strava
Skvělá. Všeho dostatek. Ochutnali jsme i mnoho ryb.

Služby hotelu
S ničím jsme neměli problém.

Pláž
Pláž nádherná, pár metrů od hotelu. Hlídaná, aby nás nikdo neotravoval. Moře průzračně čisté.

Tereza V., 28.07.2015, Datum pobytu: 23.8. - 30.8.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Topkapi Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Topkapi Beach, Mahdia, Tunisko Tereza V. 2015-07-28 8 1 10 Topkapi Beach

Celkem: 10 fantastická dovolenka

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
fantastická dovolenka Zobrazit celou recenzi

Ubytování
najskôr hrozná izba ale po preložení na inú perfektná

Strava
výborná

Služby hotelu
upratané každý deň

Pláž
nádherná a upravená

Anonym, 25.07.2015, Datum pobytu: 7.7. - 17.7.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Caribbean World Mahdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (0)

1 fotografie

Caribbean World Mahdia, Mahdia, Tunisko Anonym 2015-07-25 10 1 10 Caribbean World Mahdia

Celkem: 3,8 Kvalita hotelu se velmi zhoršila a je zde co zlepšovat.Hotel jsme navštívili již po3 letech.

  • 5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 3 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Kvalita hotelu se velmi zhoršila a je zde co zlepšovat.Hotel jsme navštívili již po3 letech. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování průměrné.

České turisty dávají na vnější strany hotelu, kde jsou pokoje jednodušeji vybavené.

Strava
Velmi slabá na 5 hvězd.

Služby hotelu
Velice špatný , nedostatek mistních nápojů. v 5 hvě. hotelu toto není možné.

Služby animátorů byly velice profesionální a velice je obdivuji . Snažili se abychom si dovolenou užili, byli milí vstřícmí i přes omezené podmínky dané situace.

Pláž
Chybělo každodení uklízení pláže.

Radko V., 24.07.2015, Datum pobytu: 10.7. - 21.7.2015
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:El Mouradi Mahdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

El Mouradi Mahdia, Mahdia, Tunisko Radko V. 2015-07-24 3.8 1 10 El Mouradi Mahdia

Celkem: 9,4 bol som v hoteli thapsus už 5x bolo to výborné ako vždy až pokial nám cestovka nepokazila zbytok dovolenky predčasným odchodom to...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
bol som v hoteli thapsus už 5x bolo to výborné ako vždy až pokial nám cestovka nepokazila zbytok dovolenky

predčasným odchodom to znamená že nás všetkých obrala o 2 tretiny dňa jak o raňajky tak o obed ale hlavne o pobyt. zaujímavé že niektorí to mali o deň predlžené . Zobrazit celou recenzi

Peter, 24.07.2015, Datum pobytu: 10.7. - 18.7.2015
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Thapsus

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Thapsus, Mahdia, Tunisko Peter 2015-07-24 9.4 1 10 THAPSUS - LETO 2015

Celkem: 9,8 Velmi dobrá dovolenka dnes sme akurát prišli odporúčam všetko na 100% dobre troška vyššia cena ale stojí to zato ! Uvidite oskušate a...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velmi dobrá dovolenka dnes sme akurát prišli odporúčam všetko na 100% dobre troška vyššia cena ale stojí to zato ! Uvidite oskušate a neodoláťe ! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi kvalitné ubytovanie pohodlné sedaćky postele !

Strava
Bolo všetko na výber zdarma chutné od masä po Africké špeciality !

Služby hotelu
Velmi ochotný a milý !

Pláž
Velmi čistá pláž výborna a teplá voda všetko prístupné !

Anonym, 23.07.2015, Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2015
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Caribbean World Mahdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Caribbean World Mahdia, Mahdia, Tunisko Anonym 2015-07-23 9.8 1 10 Caribbean World Mahdia

Celkem: 7,8 V Tunisku jsme byli po sedmé a musím říct,že Mahdia je opravdu krásná.

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
V Tunisku jsme byli po sedmé a musím říct,že Mahdia je opravdu krásná. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování dobré, spokojenost

Strava
Byli jsme v době ramadánu,ale nemohli jsme si stěžovat, jídlo bylo vždy čerstvé,výborné těstoviny,ryby každý den,olivy,zmrzlina,melouny- prostě každý si vybral.

Služby hotelu
spokojenost..ručníky i povlečení měnili každý den,tady musím pochválit i čisté nádobí.

Pláž
pláž čistá,moře nádherné,,spousty mušliček..krásná procházka po plážích až do města

Milena Mezuláníková, 20.07.2015, Datum pobytu: 26.6. - 3.7.2015
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:El Mouradi Cap Mahdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

11 fotografií

El Mouradi Cap Mahdia, Mahdia, Tunisko Milena Mezuláníková 2015-07-20 7.8 1 10 El Mouradi Cap Mahdia

Celkem: 7,6 Za mě nakonec moc hezká dovolená, až na nějaké mouchy, které jsou popsány níže, ale při porovnání s cenou musím hodnotit dovolenou na...

  • 6,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Za mě nakonec moc hezká dovolená, až na nějaké mouchy, které jsou popsány níže, ale při porovnání s cenou musím hodnotit dovolenou na jedničku. Kdo by měl snad strach o svoji bezpečnost, tak na hotelu jsou ozbrojenci se samopaly stejně tak na pláži vidíte neustále ozbrojené muže na čtyřkolkách a koních. Z letiště na hotel jsme jeli v doprovodu s policejní eskortou. Lidé na hotelu jsou velmi přátelští a milý, prostředí čisté. Pláž nádherná, moře teplé. Kdo má děti, tak jsou na hotelu dvě české animátorky, které se o děti celý den starají v miniclubu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování nic moc, pokoj byl čistý, což bylo asi tak jediné pozitivum. Ručníků dostatek, které byly v průběhu pobytu vyměňovány za čisté. Za výhled na moře jsme si dopláceli 50 USD. Klimatizace na pokojích, když vůbec funguje, tak pouze od 16.00 do 0.00. Nám nefungovala vůbec. Asi po dvou nocích se odhodlal údržbář, že klimatizaci opraví. Radost z toho, že se konečně vyspíme vystřídalo zklamání, protože z klimatizace šel velmi odporně zapáchající vzduch, takže byla až do konce pobytu vypnutá. Na pokoji máte trezor, ten je za poplatek. Stejně jako ovladač k televizi, který je na vratnou kauci.

Strava
Za mě nic extra, ale úplná hrůza to taky nebyla, vždy se dalo vybrat něco dobrého.

Snídaně: velký výběr jak slaného, tak sladkého, každé ráno palačinky, volské oka a omelety připravovali přímo před vámi. Obědy a večeře byly v sortimentu velmi podobné. Málo mořských plodů, těstoviny byly docela katastrofa, umí snad jen dva druhy, žádné že by si člověk mohl navybírat co do toho chce dát, když už to připravovali přímo před vámi. Dezertů bylo vždy dostatek. Ovoce vždy jen na oběd a večeři. Přes den se dalo jít do snack baru u bazénu, kde jsem si vždy pochutnala na pizze. Dále tam byl např. smažený salám, hranolky, nějaké maso, ovoce a saláty.

Celou dovolenou jsme dávali obsluze "bakšiš" a bylo to hodně znát, vždy jsme měli připravený vyzdobený stůl i s nápoji, které nám v průběhu jídla samozřejmě dále nosili.

Služby hotelu
Animátoři výborní, starají se o vás od rána až do noci, každý večer mini disco pro děti a od 22 hodin program pro dospělé. Když si obsluhu naučíte "bakšiš", tak vám celý den nosí nápoje, pokud jste šetřiví, tak si pro ně zajdete sami. S čím je velký problém, tak internet. V čase poledního klidu a v čase večeře nejde vůbec, protože všechny děti co jsou na hotelu se navalí na recepci a sedí u internetu, kdy síť natolik zahltí, že nemáte šanci.

Pláž
Pláž byla nádherná písčitá z velmi jemného písku, lehátka se slunečníkem v rámci all inclusive zdarma. Na pláži je starší moc milý pán, který roznáší matrace. Vstup do moře je velmi mírný, voda ráno nádherně průzračná, večer pak většinou už horší. Spousta mušliček, ale jinak v moři nic k vidění, takže pokud přemýšlíte nad brýlemi do vody, tak jsou dle mého názoru zbytečné. Sem tam se v moři objeví medúza.

Sabina B., 20.07.2015, Datum pobytu: 12.7. - 19.7.2015
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Caribbean World Mahdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (11) Ne (0)

Caribbean World Mahdia, Mahdia, Tunisko Sabina B. 2015-07-20 7.6 1 10 Caribbean World Mahdia

Celkem: 8,8 Naprosto úžasný relax za dobrou cenu. Kam se oko podívalo, tam bylo jídlo. a pití. Bezkonkurenční pláž, teplé moře. PARÁÁÁDA! :))

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto úžasný relax za dobrou cenu. Kam se oko podívalo, tam bylo jídlo. a pití. Bezkonkurenční pláž, teplé moře. PARÁÁÁDA! :)) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Za drobné všimné ( 5 Euro) vložených do pasu jsme byli okamžitě a velmi slušně ubytováni. Hotel má centrální budovu + 4 další kolem sebe. Náš blok byl propojen s hlavní budovou. Všechny budovy jsou 3 patrové. Nádherné atrium a zahrady.

Pokoj standardní, nábytek by zasluhoval obnovu. Koupelna byla evidentně mladšího ražení. Vana dost hluboká, pro staršího člověka by se do ní obtížněji vstupovalo. Kromě 2 postelí i menší sofa, balkón se sušákem, zdarma lednička, fén. Jediný vážnější nedostatek byla špatně fungující klimatizace, jejíž činnost se nezlepšila ani po návštěvě přivolaného opraváře. Vyřešili jsme to větráním otevřenými dveřmi.

Strava
V celém hotelu mají všichni hosté ALL INCLUSIVE, takže žádné pásky na rukou. Nevím, jak mohl někdo napsat, že strava byla chudá. Byli jsme už ledaskde, ale tak jako v CARIBBEAN WORLDU nás ještě nikdo nerozmazloval. jídelna vnitřní i na terase byla prostorná, ani jednou se nám nestalo, že by někde byla fronta, nebo cokoliv scházelo. Výběr byl víc než dostačující, denně obměňovány chody. Kromě klasického výběru u sebeobslužných pultů byl zvlášť jeden věnovaný pizze, další těstovinám.

7-10 h - SNÍDANĚ : 2 druhy džusů z prášku, čistá voda, káva, čaj čokoláda, mléko, čerstvá šťáva z citrusů ( za 2 TND = 26 KČ), salámy, sýry, spousta zeleniny, na vidličku( fazole, párečky, omelety, palačinky,volská oka...) vajíčka na tvrdo,lupínky, 4 druhy džemů, čoko-poleva, croissanty, tvarohy, med, suš. fíky...už si ani na vše nevzpomenu.

12 - 16 h SNACK U BAZÉNU : hranolky, pizzy, ovoce, zelenin. saláty, káva, čaj a zákusky

12.30 - 14.30 OBĚD : někoílik druhů mas ( vepřové nehledejte), ryby, hranolky denně, rýže, brambory, bram.kaše, kuskus, teplá zeleninová jídla, těsstoviny, pizza( kt. vám dělají před očoima), na venkovní tterase různé speciality. K pití co si dáte, mají i pivo do půlitru. Zelenina, pečivo - všeho hafo.

18.30 - 21.30 VEČEŘE : podobně jako o oběd. Melouny - 3 druhy, broskve, slívy, víno, jablka i zmrzlinka. A zapomněla bych na dortíky a grilované masíčko. MŇAM!

A K PITÍ??? V 10 - 23 h u BARU alko i nealko místní výroby, u plážového 10. - 18 h - káva, pivko, sladké drinky, voda.

Služby hotelu
Služeb hotel provozuje dost. Hlavně animační programy pro děti i pro dospěláky.Tančí se, cvičí, hraje minigolf, petanque, vodní aerobic,střílí se z luku, hraje kulečník, relaxuje se v lázních, dostane se vám masáže, můžete pokouřit šíšu,dát si vytetovat hennou, využít tobogány pro děti ,na pláži se povozit na BANÁNU, LÉTAJÍCÍ RYBĚ, VODNÍM SKÚTRU, vyzkoušet PARASAILING - (létání na padáku taženým člunem) tobogány pro děti

My jsme využili pouze masáž. Nebyla špatná, ale dost silová.

BEZPLATNÉ PŘIPOJENÍ K WIFINĚ - pouze v hale u recepce

Jinak uklizeno denně, denně převlečené postele i čisté osušky. Nádherné labutě, srdíčka, nebo motýl z osušek, nazdobené květy. Stačí 1 Euro "zapomenout" na posteli.......

Pláž
Rozlehlá, s bílým jemným pískem, denně uklízená. Místní služba přikluše s matrací jakmile se objevíte.Omete písek z lehátka, položí matraci a chcete-li, upraví osušku. My jako bonus dostávali i čerstvě utržený kvítek.... :))

Písčité dno se svažuje veeelmi pomalu.Pak je hlubší asi 6 metrový pás a opět písčítá mělčinka.

Moře jsme zažili průzračně čisté, klidné - i lehce rozbouřené, s pěknými vlnami, kdy byla červená vlajka. Všude spousta mušliček!! Žádné řasy. Ale všude (na souši vyplavené i ve vodě živé) velké namodralé medúzy. NIC NEDĚLAJÍ, jen jsou "velké".

Lehátek i slunečníků dostatek. To ale přisuzuji spíše menšímu zájmu turistů o destinaci po útoku v nedalekém SOUSSE...

A propos : OCHRANA HOTELU I PLÁŽE MAXIMÁLNÍ: V každém ze 2 vstupů do hotelu ozbrojený voják + ochranka. V hale voják - ( mají samopaly).Na každém rohu areálu má stálé místo security - na dohled od sebe. A jsou tam ve dne v noci. Na pláži opět ochranka + pravidelně tudy projíždějí policajti jak na čtyřkolce, tak na koních. A kontrola každého "cizího", kdo vstoupí na pláž.

Svatoslava Beránková, 20.07.2015, Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2015
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Caribbean World Mahdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (17) Ne (0)

1 fotografie

Caribbean World Mahdia, Mahdia, Tunisko Svatoslava Beránková 2015-07-20 8.8 1 10 CARIBBEAN WORLD MAHDIA

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma Po - Ne 7-22 hod. 800 999 800