Recenze hotelů
Mahdia - Tunisko

Napište svou recenzi

27.08.2014 - Lucie D. - Přečteno: 115× - Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2014

  • Celkem: 8
  • 6 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
vše bylo perfektní, ochotný, usměvavý personál Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování odpovídalo 3* hotelu

Strava
strava byla pestrá hlavně co se týče zeleninových salátů a příloh, maso na spoustu způsobů

Služby hotelu
nejlepší byli animátoři a jejich každovečerní program, nikdy tam nebyla nuda

Pláž
cesta na pláž byla pohodlná, pláž čistá, moře pozvolný sestup-60metrů od pláže stále stejná hloubka

( cca 80 cm :D ) securité byli ochotní pomoc při smlouvání cen a dobře zajišťovali bezpečnost turistů na pláži

Les Princes Mahdia, Mahdia, Tunisko Lucie D. 2014-08-27 8 1 10 Les Princes

27.08.2014 - Anonym - Přečteno: 126× - Datum pobytu: 9.8. - 16.8.2014

  • Celkem: 8,8
  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkově bych dovolenou hodnotila na výbornou . Nejdříve ovšem následoval šok v podobě ubytování kdy nám bylo řečeno že hotel nemá volný pokoj .To se na naše neústupné naléhání později vyřešilo takže jsme si dovču nakonec opravdu užili.V hotelu jste jako ve zlaté kleci je tam nádherně a čisto to ovšem když chcete poznat realitu Tuniska vyražte do ulic to je teprve ten správný adrenalin a taková jízda Taxikem na to se nezapomene jako i na smlouvání na tržišti to je fakt zážitek vždy Vám nabídnou cenu pak slevu a když se nedáte nabídnete cenu vy nejdřív nebudou souhlasit ale jak Vás jednou lapí za každou cenu musí prodat takže je to taková hra . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jak jsem psala po příjezdu ve večerních hodinách nám bylo řečeno že hotel nemá volný pokoj a že bude k dispozici až ráno nejhorší je když neumíte anglicky a na hotelu není delegátka aby to za vás vyřešila tu jsme přivolali telefonicky ale stejně nám nepomohla a to jsme tam byli takhle napospas 3 páry takže přístup CK hodnotím záporně stejně tak i aroganci na recepci . Tak že jsme strávili noc v příšerném pokoji kde byla jen jedna postel a matrace na zemi a pokoj tak maličký že se tam nedalo ani otočit . Hned ráno jsme se dožadovali na recepci nového ubytování tak nám nabídli bungalov ale snad nejhorší co tam mají bez oken s tím jsme samozřejmě nesouhlasili a apelovali že máme zaplacený hotelový pokoj prostě zkouší co vydržíte když viděli že se zkrátka nedáme odbít nakonec nám konečně ukázali krásný pokoj v prvním patře což jsme okamžitě uvítali a konečně jsme si mohli začít užívat zasloužené dovolené.

Strava
Strava té opravdu není co vytknout výběr opravdu velký maso omáčky ryby tamní speciality zelenina ovoce obrovský výběr sladkostí a nápojů vína piva které bylo nad očekávání moc dobré vždy jinak prostřeno a dostatek stolů myslím že uspokojí i nejmlsnější strávníky. Snídaně obědy i večeře formou švédských stolů všeho dostatek nádherně upravené . Během dne možnost občerstvení v podobě palačinek či obložených a zapečených baget pití doslova na každém kroku pivo džusy, cola, fanta, sprite . Alkoholické nápoje k dispozici v looby baru na recepci nebo večer míchané koktejly venku ..

Služby hotelu
V hotelu vládne moc příjemná atmosféra veškerý personál je neskutečně milý, pozorný a usměvavý snaží se komunikovat i v češtině za malý bakšiš vám krásně uklidí pokoj a pokaždé jinak upraví postel a vykouzlí roztomilé tvary vašich oděvů a ručníků to nás opravdu každý den pobavilo.Prvotřídní je tam animační tým je to partička skvělých krásných kluků kteří Vás lákají na různé aktivity jako je cvičení na pláži v bazénu nebo zumbu, fotbal a večer vždy na nějaké představení jsou opravdu senzační !!!!!.

Pláž
Pláž je opravdu nádherná krásný bílý písek a průzračné teploučké moře. Vždy vzorně uklizena večer tam uklízí pán s oslíkem . Je taky dobře hlídaná ostrahou a plavčíkem takže, ten kdo na pláž nepatří za jejich doprovodu může jen projít.Také je k dispozici dost slunečníků , lehátek a matrací ale kdo chce mít lepší místečko je dobré hned ráno si dát na lehátka ručníky .Pak už můžete jen relaxovat pohodu Vám mírně kazí hluční Italové kterých je tam opravdu hodně jelikož jim patří polovina hotelu .Můžete také okusit nějaké atrakce jako jízda na vodním skůtru létání padákem jízdu na banánu nebo výpravu na pirátskou lod kde je možné vidět i delfíny.

PrimaSol El Mehdi, Mahdia, Tunisko Anonym 2014-08-27 8.8 1 10 PrimaSol El Mehdi

26.08.2014 - Anonym - Přečteno: 88× - Datum pobytu: 8.8. - 19.8.2014

  • Celkem: 9,6
  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená. Hodně zážitků. Na dovolenou bychom se s rodinou nejraději vrátili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování dobré s výhledem na moře.

Strava
Obrovský výběr jídla, které nám velice chutnalo.

Služby hotelu
Služby hotelu jsou dobré. Každý den čisté ručníky a osušky i uklizený pokoj. Pěkné animační programy.

Pláž
Písčitá, pozvolný vstup do moře, hodně mušlí. Místy u lehátek nedopalky od cigaret.

Thapsus, Mahdia, Tunisko Anonym 2014-08-26 9.6 1 10 THAPSUS

26.08.2014 - Naďa - Přečteno: 100× - Datum pobytu: 12.8. - 23.8.2014

  • Celkem: 7
  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Krasna a pohodova dovolenka:-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Do hotela sme prisli neskor vecer. Dali nam izbu v starsej casti hotela (4-miestne cisla)...starsie vybavenie izby, kupelne, vyhlad do ulice - hluk...prespali sme a hned rano sme izbu zamenili, za mensi baksis (10 €)..dali nam izbu v prizemi, v zahrade hotela..podstatný rozdiel v zariadeni, krasna, cista izba...boli sme spokojni..

Strava
Vzdy sa dalo nieco vybrat, spokojnost.

Služby hotelu
spokojnost

Pláž
plaz krasna, cista...biely piesok, plno musli a nadherne more...po cely cas vlny (co nam vyhovovalo) a prijemny vetrik...

LTI Mahdia Beach, Mahdia, Tunisko Naďa 2014-08-26 7 1 10 LTI MAHDIA BEACH - LETO 2014 - (VIDEO)

25.08.2014 - Renata P. - Přečteno: 194× - Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2014

  • Celkem: 3,4
  • 2 Ubytování
  • 1 Strava
  • 8 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
V tomto hotelu již nikdy víc!!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování nejhorší za celou dobu cestování, v Tunisu již po 5, v Mahdii po 2-první hotel LTI Mahdia Beach byl v našem termínu bohužel obsazen- rodinné pokoje zn. standartní pokoj s dvoulůžkem, toal. stolkem a tv, vedle koupelna a wc,ale vybetonované přistýlky pro děti ve vlhké místnosti hned u vstupních dveří byl opravdu "zážitek" :((( děti bychom sem s manželem neuložili ani omylem, zkusili jsme zde spát 2 noci a nedalo se :(( vlhko (i matrace) zatuchlina, opravdu nic moc. Zbytek pobytu jsme se poskládali na dvoulůžku a jednu matraci každý večer přenášeli a dělali z ní "přistýlku". Nejsme nijak nároční, ale tohle bylo opravdu moc. A to jsme hned první den pokoj měnili!!!! Ten první byl ve druhém patře pod střechou a nad ním byla strojovna klimatizace-taky prima.

Strava
Strava další velké mínus tohoto hotelu!!!! Pročítala jsem před odletem recenze a myslela, že negující klienti přehánějí. Bohužel ani omylem. Každý den to samé, malý výběr, celou dovolenou jsme snídali vajíčka, omelety, palačinky, salám tence krájený, toust :((( obědvali jsme více ve venkovní jídelně, v té hlavní se opět nedalo moc vybrat, takže jsme měli hranolky, pizzu, salám opečený, max bezchutné špagety :((( zelenina krájená byla taky nic moc :( večeře pak po smutném obíhání dvou pultíků s opravdu špatným výběrem jsme pak zakončovali krájeným čerstvým melounem a občas nějakým dortíkem, podotýkám, že výběr bohužel ve srovnání s jiným hotelelm nic moc :(( celkově hrůza a s dětmi opravdu děs.

Služby hotelu
Služby hotelu jsem nijak zvlášť nezaznamenala, animátoři se sice snažili, opět porovnání třeba s loňským pobytem na Djerbě-nesrovnatelné. Personál se snaží, jsou celkem milí, ale dělají jen co jim někdo nadřízený řekne, třeba úklid toalet v hale u recepce nebo nahoře u jídelny strašný, a wc mezi pláží a bazénem raději nenavštěvovat. Raději ani nehodnotím....jedna perlička-hotel prodává na vratnou kauci myslím 10 tun. dinárů placku s číslem pokoje, kterou si klienti věší na slunečníky, tím si rezervují místo buď na pláži nebo u bazénu a asi tím předcházejí vyhazování ručníků z rezervovaných lehátek/toto jsme taky ještě nikde jinde nazažili/je však pravda, že někteří mají pod zamluveným slunečníkem i 4-5 lehátek/hotel povoluje 2 :)))))

Pláž
pláž snad jediné pozitivum /když pominu rezervaci lehátek/ nádhera, mraky mušlí, úžasné pro děti všech věkových skupin, vyžití na vodních skútrech, banánech, sedacích, padácích....prodavači různých suvenýrů nejsou až tak vlezlí, funguje security, jezdí denně i místní policie na čtyřkolce...opravdu krásné moře a pláže, kvůli tomu jsme se sem i vrátili

Caribbean World Mahdia, Mahdia, Tunisko Renata P. 2014-08-25 3.4 1 10 CARIBBEAN WORLD MAHDIA

25.08.2014 - Anonym - Přečteno: 106× - Datum pobytu: 12.8. - 20.8.2014

  • Celkem: 8,6
  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
celkovo bola dovolenka dobra, organizacia v poriadku, doprava dobra, celkova spokojnost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
po viacerych skusenostiach v Tunise sme vlozili 25 Eur do pasu,aby sme dostali lepsiu izbu. Vzdy sa nam to osvedcilo. Izba bola otocena do ulice,ale pre velky hluk hudby nam to vyhovovalo. Izba bola dost velka na 4.poschdi. Na izbe bol televizor, chladnicka, trezor za poplatok. Uteraky menili kazdy den. Co sa tyka cistoty, Tunisania nie su moc cistotny. Takze zametali asi kazdy druhy den. Treba chdit v slapkach.

Strava
Strava bola vyborna a velke mnozstvo. Velmi bohate stoly, ryby, talianska kuchyna, polievky dva druhy, vela kolacov, zmrzliny, pudingy, ovocie, ovocne kokteily. Kava bola z kavomatov, piva capovali, vina boli tuniske.

Služby hotelu
Sluzby boli celkom dobre. V areali bolo cisto, bazen cisty, lehatok aj daznikov dostatok. Vytkli by sme zase len cistotu a upratovanie, ale to su take zvyky. Treba si davat pozor na cistotu riadu, treba pozerat umyte taniere, pribory a pohare. Animátori dobre zabavali ludi aj deti.Kazdy vecer bol najaky program.

Pláž
Plaz bola hned pri hotely, cista, dostato lehatok,slnecnikov aj matracov. More velmi pekne, ciste, s muslickami.

LTI Mahdia Beach, Mahdia, Tunisko Anonym 2014-08-25 8.6 1 10 LTI MAHDIA BEACH - LETO 2014 - (VIDEO)

25.08.2014 - Jana R. - Přečteno: 108× - Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2014

  • Celkem: 9,8
  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené byl velmi pozitivní. Byly jsme spokojené se vším. Jediným mínusem byl nedostatek obchodů a památek, což ale pro nás nebylo tak důležité. Moc se nám líbil hotel, pláž a animační programy, které zajistily, že se člověk nikdy nenudil. Jídlo bylo dobré, dostatek zeleniny a ovoce. Tuto dovolenou jsme si maximálně užily. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl hezky zařízený. Postele byly velké a v pokoji bylo hodně zrcadel, což jsme jako dívky velmi ocenily. Klimatizace nám jela naprosto v pořádku, takže v pokoji bylo vždy příjemně. Jediné co, tak že ve vaně byly trochu usazeniny, takže ty, kdo by se chtěli koupat, by to mohlo odradit, ale sprchování se není problém. Celkový interiér hotelu byl moc krásný a udržovaný. Také jsme ocenily dostupnost hotelu – přímo na pláži + do města to bylo blízko.

Strava
Měly jsme variantu all inclusive a vůbec nic nám nechybělo. Na baru nám ochotně čepovali i vodu do lahví, kterou jsme si s sebou braly na pláž. Jídlo se průběžně doplňovalo, takže i když někdo přišel na svačinu či oběd později, nemusel se bát, že by neměl z čeho vybírat. My jsme nejvíc oceňovaly spousty ovoce a zeleniny, ale pro bylo na výběr z dosti jídel. Kuchyně byla tedy převážně arabská po celou dobu pobytu, takže jsme mohly okusit tamní speciality a jídla.

Služby hotelu
Služby hotelu byly jedním slovem perfektní. Moc příjemný a ochotný personál. Recepční měli vždy úsměv na rtech a byli v kteroukoliv hodinu k dispozici. Fronta u baru nebývala, takže jste si pro drink mohli dojít kdykoliv během dne bez čekání. Barmani i přes jazykové bariéry dělali vtípky. Nejlepší zde byly animační programy, o které se starali mladí animátoři. V rámci denních programů si každý přišel na své: aerobic, aqua aerobic, gymnastika, vodní pólo, šipky, voleyball. Po večeři pak byla mini diskotéka pro nejmenší a poté večerní program skládající se z různých scének a tancování.

Pláž
Hotel leží hned na pláži, takže jsme několikrát za den mohly přecházet z bazénu do moře dle naší libosti. Moře bylo nádherně čisté, písek příjemný a celkově pláž hezky udržovaná. Nestalo se nám, že by na nás nezbyla lehátka, spokojenost veliká. Na pláži se sice pohybovali i lidé mimo náš hotel, ale to nám vůbec nevadilo, pláž rozhodně nebyla přelidněná a na odpočinek bylo dosti příležitostí.

Sirocco Beach, Mahdia, Tunisko Jana R. 2014-08-25 9.8 1 10 Blue Star Sirocco Beach

25.08.2014 - Jaroslav Hes - Přečteno: 116× - Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2014

  • Celkem: 3,4
  • 2 Ubytování
  • 1 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Musím podotknout že nevím proč jsme přistáli na vzdálenějším letišti 114km následná cesta autobusem byla delší o hodinu než samotný let prostě hrůza. Odbavování na letišti další hrůza cca 2hod!!! Hotel a vše s ním spojené jedním slovem nic moc jen animátoři se snaží dělat dobrou náladu. Moře OK pláž také. Rád bych všem poradil ať si připlatí a vezmou si hotel min 4* my to příště určitě uděláme!!!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování na naše poměry 2* všude něco opadává voda tekla i teplá ale tlak žádný.Měli jsme dohromady 3 pokoje na jeden uklízečka nepřišla vůbec takže ručníky a toal papír jsme museli každý den hlídat až půjde kolem. Klima nám fungovala ale vím od ostatních že někomu prostě nešla. Hygiena na velmi nízké urovni ale to celkem všude i mimo hotel.

Strava
O stravě by bylo lepší se nebavit nejde v žádném případě o all spíše o nějaký typ plné penze jídlo pořád dokola stejné vcelku nechutné musíte si vystát cca 15min pořád něco chybí skleničky talíře příbory atd. Pití nestalo se ani jednou že by bylo vše prostě musíte brát to co momentálně je. Alkohol Vám dají do 0,2 skleniček pivo myslím bylo asi nealko :-) víno ředěné místní dvě pálenky které dostanete se pít nedají na nic víc nemáte nárok. Voda v barelu většinou dojde už při snídani další není. Během dne přinesou jednu termosku kávy a zbytky od snídaně pokud se kafe vypije další už není. Dalo by se pokračovat dále ale napíšu to podle jedné recenze kterou jsem tady četl "hlad jsme neměli"

Služby hotelu
Hotel toho moc nenabízí ale personál byl ochotný hlavně animátoři

Pláž
Pláž dobrá moře také jediné velké plus tohoto hotelu

Sirocco Beach, Mahdia, Tunisko Jaroslav Hes 2014-08-25 3.4 1 10 Blue Star Sirocco Beach

24.08.2014 - Klaudia K. - Přečteno: 111× - Datum pobytu: 8.8. - 16.8.2014

  • Celkem: 7,2
  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Boli sme prvý krát v Tunise a celkom sme boli spokojní ale s Tureckom sa to nedá ani porovnať. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na recepcii som do pasu dala 20 € ( menšiu čiastku ani nedávajte, urazíte ich a dostanete izbu na zaplakanie), tak sme museli čakať asi 15 min. kým nám pripravia dve izby vedľa seba. Neboli sme ubytovaní v hlavnej budove a celkom nám to aj vyhovovalo. Boli sme na prízemí, výhľad sme mali na cestičku, ktorá viedla na pláž ale chodilo okolo málo ľudí, takže nikto nás nevyrušoval a bolo tam ticho a kľud.

Strava
Prvý dojem nič moc ale keď sme sa rozkukali už sme si nerobili veľkú hlavu z jedenia. Celý deň sa dalo v okolitých bufetoch prestravovať a z jedálne sa dalo vyniesť hoci čo - to pokladám za veľké plus.

V hlavnej jedálni nebol moc veľký výber (sme zvyknutí na turecké hotely), väčšinou varili z morky, čo bolo veľmi suché

ale dookola to isté. Takže sme prežili na hranolkách, na pizzi a kebabe.

Služby hotelu
Obsluha nám dala pocítiť, sme slováci ( aj češi), uprednostnili nemcov, talianov ....

Upratovačky nám pár krát zabudli dať osušky, tak sme ich museli naháňať.

Pláž
Pláž aj more úžasné, čisté, tyrkysové - už len kvôli tomu sem do Mahdie určite prídem len škoda, že zo 7-ich dní asi 5 bolo veterných, boli strašné vlny, čo ja nemusím. Vstup do mora bezproblémový, na niektorých miestach sa dalo ísť po svojich až k bójkam.

LTI Mahdia Beach, Mahdia, Tunisko Klaudia K. 2014-08-24 7.2 1 10 LTI Mahdia Beach

24.08.2014 - Anonym - Přečteno: 94× - Datum pobytu: 22.5. - 2.6.2014

  • Celkem: 8,4
  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Málo lidí,personál výborný,animátoři skvělí,moc se nám tam líbilo,příští rok se chystáme zase. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování-žádný luxus,ale vše čisté,každý den uklizeno.

Strava
Strava výborná,velký výběr,personál ochotný.

Služby hotelu
Animátoři výborní,velká sranda,stále se starají,aby se lidi bavili.

Pláž
Pláž celkem v pohodě,až na ty vlny,které byly skoro pořád.

Caribbean World Mahdia, Mahdia, Tunisko Anonym 2014-08-24 8.4 1 10 Caribbean World Mahdia

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma Po - Ne 7-22 hod. 800 999 800