Recenze hotelů
Mahdia - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 8 Dovolená se vydařila.

  • 5,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se vydařila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je hezký, pokoje jsou staršího data, náročnější klienti můžou být zklamáni.

Strava
Strava byla rozličná, vybrat si musí každý. Jídlo bylo dobré, jen bylo méně ovoce..za našeho pobytu v květnu jahody, pomeranče, meruňky a broskve.

Služby hotelu
Nic závažného jsme neřešili, jednou jsme potřebovali opraváře, přišel do 10 minut a závadu ostranil. Úklid u nás byl slabší, ale v jiné části hotelu si úklid chválili, zde záleží přímo na uklizečce, některá je pečlivější. Ručníky měnili každý den.

Pláž
Krásná pláž se spoustou mušliček.

Hana B., 26.05.2015, Datum pobytu: 12.5. - 22.5.2015
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:LTI Mahdia Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

LTI Mahdia Beach, Mahdia, Tunisko Hana B. 2015-05-26 8 1 10 LTI MAHDIA BEACH

Celkem: 9,4 Vzhledem k termínu těsně před hlavní sezonou byl hotel jen asi z poloviny zaplněn, což se asi projevilo na skutečně vynikajících...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Vzhledem k termínu těsně před hlavní sezonou byl hotel jen asi z poloviny zaplněn, což se asi projevilo na skutečně vynikajících službách, ubytování i neustálé péči o dokonalou čistotu celého areálu. Se zájezdem jsme byli všichni (t.j. děda, dcera a vnučka) velice spokojeni. Vřele doporučujeme pro rodiny všech generací od vnoučat po prarodiče. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytováni odpovídalo standardu 4*, vše fungovalo jak mělo a úklid pokojů byl každý den vzorný.

Strava
Strava byla velice rozmanitá s prvky jak evropské tak arabské kuchyně. Kvalita pokrmů byla vynikající a jejich množství bylo zcela dostačující. Nealkoholických nápojů (včetně domácího piva) bylo po celý den dostatek, během hlavních jídel a v barech byly k dispozici i místní alkoholické nápoje jako např. bílé, růžové a červené víno a různé koktaily.

Služby hotelu
Služby hotelu byly na standardní úrovni, personál byl velmi ochotný. Každý den probíhala řada animačních programů pro děti i dospělé. Jedinou nepříjemností byla příliš hlasitá doprovodná hudba ve vnitřním areálu hotelového komplexu, naštěstí na pláži u moře nebyla slyšet.

Pláž
Pláž byla čistá s jemným pískem a pozvolným sklonem do moře, vhodná i pro hry malých dětí.

Zdeněk, 19.05.2015, Datum pobytu: 8.5. - 15.5.2015
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:PrimaSol El Mehdi

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

PrimaSol El Mehdi, Mahdia, Tunisko Zdeněk 2015-05-19 9.4 1 10 PRIMASOL EL MEHDI

Celkem: 8,8 Perfektní dovolená pro rodiny s dětmi. Vhodná pro ty, kteří si chtějí odpočinout a nevyhledávají rušné letovista. My cestovali s dítětem...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Perfektní dovolená pro rodiny s dětmi. Vhodná pro ty, kteří si chtějí odpočinout a nevyhledávají rušné letovista. My cestovali s dítětem 1,5 a opravdu super. Klientela v hotelu je převážně složená z němců a rusů (ale ti byli slušní až jsem se divila :) ) Do centra Mahdie to bylo cca 5 km. Kolem je pár hotelů, které ještě nebyly v provozu. Před hotelem malé nákupní centrum a kavárny. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel má dvě kategorie ubytování, v hlavní budově jsou pokoje straší odpovídající asi tak 3*. Pak jsou lepší pokoje, ale za příplatek (my na místě platili cca 40 euro) proto doporučuji raději hned při koupi zájezdu připlatit za výhled na moře a mít jistotu lepšího pokoje. Jinak bylo každý den uklizeno, čisté ručníky.

Strava
Strava byla pestrá, každý si musel vybrat. Snídaně se opakovaly, ale pokud si každý den dáte něco jiného, tak musíte být spokojení. Možnost obědů ve snack baru (kebab,špagety,polívka,grilované masa,zeleninové saláty a pizza). Také je možnost jít do restaurace a la card (krásná romantická atmosféra)

Služby hotelu
Služby hotelu jsou na vysoké úrovni. Všude uklizeno i přesto, že jsme byli hned na začátku sezóny. Bazén čistili několikrát během dne. Nejlepší na hotelu je bazén s pozvolným vstupem, což oceníte hlavně s dětmi. Také několik brouzdališť. V bazénu také naleznete bar, což je fajn si doplavat pro drink :) Bohužel nafukovací skluzavky, které měly být od května v provozu nebyly :( U bazénu dostatek lehátek i slunečníků. Osušky měnili zdarma každý den na recepci. Ovšem personálu se moc nechce hovořit anglicky, umí perfektně německy a rusky.

Pláž
Pláž byla malá s dostatkem lehátek i slunečníků (mimo sezónu). Pláž teda nebyla uklizená, ale rozhodně nebyla nikterak špinavá. Moře krásné a písek jemný a bílý. Fungoval i servis na pláži s nápoji za nějaký ten bakšiš, takže jste se mohli nechat obsloužit :)

Veronika C. M., 18.05.2015, Datum pobytu: 8.5. - 15.5.2015
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:LTI Mahdia Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (2)

LTI Mahdia Beach, Mahdia, Tunisko Veronika C. M. 2015-05-18 8.8 1 10 LTI MAHDIA BEACH

Celkem: 9,8 Byli jsme v květnovém termínu, tedy málo hostů, poměrně klid. Perfektně nás to nabilo, odpočali jsme si, užili. Počasí super, přes den...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme v květnovém termínu, tedy málo hostů, poměrně klid. Perfektně nás to nabilo, odpočali jsme si, užili. Počasí super, přes den velmi teplo, večer trošku foukalo a ochladilo se, venku se dalo sedět ve svetru. Moře a bazén chladnější, ale rychle se vše oteplovalo /nebo jsme si zvykli/. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídalo ceně. Daly se měnit pokoje, kdo nebyl spokojen. My v pokoji pobývali jen v noci, takže bez problémů.

Strava
Zatím nejlepší, co jsme kde jedli /a projeli jsme toho celkem dost/. Tunisané jsou skvělí kuchaři a cukráři. Vše skvěle dochuceno, vyváženo. Vynikající hovězí.

Pláž
Čistá voda, čistý písek, všude plno mušliček. Nedá se zde potápět, pod vodou nic není, ani v blízkosti žádné potápěčské lokality, které by stály za to. Tohle je odpočinková dovolená.

Kamil G., 12.05.2015, Datum pobytu: 1.5. - 8.5.2015
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:LTI Mahdia Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

LTI Mahdia Beach, Mahdia, Tunisko Kamil G. 2015-05-12 9.8 1 10 CARIBBEAN WORLD MAHDIA /náhradní ubytování v Mahdia Beach LTI/

Celkem: 3,8 Na priletovem letisti nam delegat sdelil, ze hotel na vouchru je zavreny a ze nas ubytuje jinde, nechapu, jak muze cestovni kancelar...

  • 3 Ubytování
  • 4 Strava
  • 4 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Na priletovem letisti nam delegat sdelil, ze hotel na vouchru je zavreny a ze nas ubytuje jinde, nechapu, jak muze cestovni kancelar prodat hotel v last moment, ktery je zavreny!!!!!! Deti vybraly hotel pro jeho tobogany, minigolf apod. V nahradnim hotelu toto nebylo a nefungovalo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pridelene pokoje byly spinave v prizemi , vyhled do zdi a na odpadky, okamzite jsme v recepci pozadali o jine, vyhoveli nam, pokoje byly jiz v prvnim patre ale spinave, v postelich byly vlasy a vsude byla prach, opet jsme v recepci zadali o uklid, pokojskemu jsem dala spropitne a on opravdu prevlekl postele a uklidil oba pokoje.

Strava
Cestuji casto a do ruznych destinaci. Ocekavali jsme bohatsi stravu. Jidlo bylo chutne. Temer zadne ovoce. Obe restaurace ala card zavrene. Bar u bazenu zavreny. Ultra all inclusive vypada jinak.

Služby hotelu
Sluzby v hotelu byly primerene destinaci Tunis, spise levnejsi, kvalita dobra.

Pláž
Dostupnost na plaz velmi dobra, pocet turistu mensi, nedostatek slunecniku na plazi, hoste si sami museli roznaset lehatka po plazi pod slunecniky, voda cista, plaz cista, dostatek rucniku behem dne.

Eva T. V., 11.05.2015, Datum pobytu: 1.5. - 8.5.2015
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:LTI Mahdia Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

LTI Mahdia Beach, Mahdia, Tunisko Eva T. V. 2015-05-11 3.8 1 10 CARIBBEAN WORLD MAHDIA

Celkem: 7,8 Hezká dovolená pro nenáročné, kvalita ubytování by mohla být lepší, protože nejlepší část hotela a nejlepší pokoje byly jenom pro Německé...

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hezká dovolená pro nenáročné, kvalita ubytování by mohla být lepší, protože nejlepší část hotela a nejlepší pokoje byly jenom pro Německé a Ruské turisty. Nebylo možné mít lepší pokoj ani za příplatek, který jsme byly ochotni zaplatit, prostě jsme neměli tu správnou národnost. Klimatizace mimo sezónu nefunguje, proto jsme si vůbec neodpočinuly, protože jsme bojovali s horkem ve dne i v noci na přehřátém pokoji, proto se už do tohto rezortu nevrátíme, protože jsme si neodpočinuli. Někomu to nevadí, já nemůžu v noci spát, když mi je vedro. Jinak stravování a jídlo bylo na excelentní úrovni, každý si našel to svoje, jídlo bylo chutné a strava rozmanitá, spousta ovoce a zeleniny, obsluha se snažila rychle uklízet stoly, žádné čekání v jídelně, velice milý personál. Barmani jsou tam skvělý a málem Vám hrozí otrava alkoholem, jak jsou štědří :) Pláž je hezká, jenom by to chtělo větší čistotu na pláži a lepší ochranu před plážovými prodejci, kteří jsou neuvěřitelně dotěrní a vynalézaví, aby Vás donutili si něco předraženého koupit. Hotelová zahrada byla překrásná, udržovaná, bazény hezké, ale mimo sezónu 1.5.-8.5. byla voda ještě studená jak v bazénech, tak v moři, chtělo to hodně odvahy a odhodlání. Večerní animační program byl zajímavý,až na karaoke, to bylo příšerné. Animátoři milí, ochotní, usměvaví a přátelští, snažili se ze všech sil. Celkový dojem byl dobrý, až na to ubytování, to mohla být skvělá dovolená. Věřím, že pro méně náročné byla. Chyběl nám tam i průvodce CK,protože nám nikdo neukázal kam máme jít, kde je restaurace a ostatní části hotelu, co všechno v rezosrtu můžeme využít, prostě jsme se museli sami seznamovat s prostředím i službami. To samé bylo na letišti, nikdo nám neukázal cestu, jenom jsme šli s davem a nebylo to příjemné. Jeden zástupce CK se ukázal jenom jednou s omluvou, že má na starost 22 hotelů a nemůže se nám věnovat, zanechal nám na sebe kontakt a nabídl nezajímavé fakultativní výlety a to bylo vše. Chtělo by to větší zájem CK o své klienty. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je postavený v maurském stylu, je starý 20 let a svoje nejlepší roky má zdá se za sebou, ale snaží se ho udržet na slušné úrovni a čistota hotelu je na velice dobré úrovni, vždy tam někdo něco uklízí, nedá se jim nic vytknout co se čistoty týče.Kvalita ubytování by mohla být lepší, protože nejlepší část hotela a nejlepší pokoje byly jenom pro Německé a Ruské turisty. Neplaťte žádný bakšiš recepčním, je to zbytečné, mají své instrukce a lepší pokoj stejně nedostanete.Nebylo možné mít lepší pokoj ani za příplatek, který jsme byly ochotni zaplatit, prostě jsme neměli tu správnou národnost. Klimatizace mimo sezónu nefunguje, proto jsme si vůbec neodpočinuli, protože jsme bojovali s horkem ve dne i v noci na přehřátém pokoji, proto se už do tohto rezortu nevrátíme, protože jsme si neodpočinuli. Což je škoda.Někomu to nevadí, já nemůžu v noci spát, když mi je vedro.

Strava
Jinak stravování a jídlo bylo na excelentní úrovni, každý si našel to svoje, jídlo bylo chutné a strava rozmanitá, spousta ovoce a zeleniny,několik druhů masa,různe druhy příloh a skvělé dezerty, chyběli nám sice plody moře, byla jenom nezajímavá ryba, ale to mohlo být spůsobeno tím, že jsme tam byly mimo sezónu. Obsluha restaurace se snažila rychle uklízet stoly, žádné čekání v jídelně, velice milý personál. Barmani jsou tam skvělý a málem Vám hrozí otrava alkoholem, jak jsou štědří :) Škoda, že nebyl otevřený pool bar a tak jsme se v bazénu nemohli občerstvit ničím. Obsluha na pláži byla slabá, pro vodu si hosté museli chodit až do restaurace sami, číšnik tam přinesl pití jenom za bakšiš. Vyzkoušet jídlo mimo rezort jsme neměli odvahu, protože čistota a hygiena okolí rezortu nebyla lákavá, všude odpadky a neskutečný nepořádek.

Služby hotelu
Recepční nejsou silnou stránkou tohoto hotelu, chtělo by to více snahy z jejich strany, ale zbytek personálu byl velice příjemný, usměvavý a ochotný. Maséři Vám nabízejí masáž i několikrát za den a po několikáté, když je odmítnete, je to už dotěrné a obtěžuje to. Můžete využít služeb hotelového fotografa, nebo tatéra, který Vám udělá hezké obrázky henou, všechno za poplatek samozřejmě. V hotelové prostorné hale je pár obchůdku se suvenýrama a tak ani není nutné vyjít ven z rezortu, vše potřebné tam najdete.Animátoři milí, ochotní, usměvaví a přátelští, snažili se ze všech sil. Celkový dojem byl dobrý, až na to ubytování, to mohla být skvělá dovolená. Věřím, že pro méně náročné byla.

Pláž
Pláž je hezká, jenom by to chtělo větší čistotu na pláži, místní využívají tu samou pláž a tak odpadky se válejí často nejenom na pláži ale i v moři, což je škoda, protože jinak je moře nádherné, přístup do něj pozvolný a písek jemný, na břehu je spousta malých mušliček a chtělo by to rozhodně lepší ochranu před plážovými prodejci, kteří jsou neuvěřitelně dotěrní a vynalézaví, aby Vás donutili si něco předraženého koupit. Hotelová zahrada byla překrásná, udržovaná, bazény hezké, ale mimo sezónu 1.5.-8.5. byla voda ještě studená jak v bazénech, tak v moři, chtělo to hodně odvahy a odhodlání. Počasí bylo však skvělé, teploty nad 30 stupňů, občas pofukoval od moře mírný vítr.

Janette J., 11.05.2015, Datum pobytu: 1.5. - 8.5.2015
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:LTI Mahdia Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

LTI Mahdia Beach, Mahdia, Tunisko Janette J. 2015-05-11 7.8 1 10 LTI MAHDIA BEACH

Celkem: 8,8 Nejlepší termín s nádherným počasím po celou dobu pobytu.

  • 9,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Nejlepší termín s nádherným počasím po celou dobu pobytu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi hezký pokoj s výhledem ne moře, čistý a prostorný. Spokojenost.

Strava
Strava docela rozmanitá, vcelku chutná. Zákuskya hlavně zahradní jahody - pohádka. Dostatek pití, číšníci pozorní.

Služby hotelu
Hotel známe už z minulých pobytů a bylo zde uděláno plno věcí ke zlepšení. Můžeme všem doporučit.

Pláž
Pláž hezká, mohla by být více uklizená. Sem tak klacky, lahve, vše, co vyvrhlo moře. Ale procházky po pláži nemají chybu.

Miroslav Mikeš, 11.05.2015, Datum pobytu: 1.5. - 8.5.2015
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Thapsus

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (0)

Thapsus, Mahdia, Tunisko Miroslav Mikeš 2015-05-11 8.8 1 10 THAPSUS

Celkem: 9,2 Úžasná dovolená. Naprosto žádný problém. Do hotelu jsme přijeli po 22hod. Do půl hodiny jsme byli ubytovani. Recepčnímu jsme dali bakšiš,...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Úžasná dovolená. Naprosto žádný problém. Do hotelu jsme přijeli po 22hod. Do půl hodiny jsme byli ubytovani. Recepčnímu jsme dali bakšiš, pokoj super. Sice ne s výhledem k moři, ale to jsme hned druhý den ocenili, jelikož na tu stranu probíhal večerní animační program a hluk byl téměř do půlnoci. Jídlo super vždy bylo z čeho vybírat. Pláž čistá, animační program skvělý. Cena odpovídá dané úrovni hotelu, starší nábytek, ale vždy všude čisto. Doporučuji rodinám s dětmi. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 18.04.2015, Datum pobytu: 27.6. - 8.7.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Thapsus

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

8 fotografií

Thapsus, Mahdia, Tunisko Anonym 2015-04-18 9.2 1 10 Thapsus

Celkem: 9,4 prišli sme s meskaním cca 2 hodky čiže o 4 rano a privítanie bolo fajn dostali sme hned izbu na 2.poschodi a 2flaše vody nemuseli sme si...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
prišli sme s meskaním cca 2 hodky čiže o 4 rano a privítanie bolo fajn dostali sme hned izbu na 2.poschodi a 2flaše vody nemuseli sme si nič pýtať . Pridavam par foto :) Tento rok ideme znovu hotel sa renovovaj ako z vonku tak aj z vnutra. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bola upratana čista akurat sprcha bola pokazena ale v tedy nam to bolo jedno na druhy den nam vymenily hlavicu sprchy treba byť milí a neni problem. Izba nebola k moru ale nakoniec to bolo dobre nakolko tie programy sa opakovali a boli dost hlasne my sme nepoculi nic a zapad slnka bol krasny

Strava
Tak ja som nemala problem zjem všetko bolo toho na vyber veľa. Švagrina ma potravinovu alergiu na obilniny a strukoviny a ked už ona si mala z čoho vyberať tak už nechapem tych čo sa sťažuju. Pozor akurat na ich špeci stravu tam opatrne potom stravite vela casu na WC :) čierne uhlie nad zlato. Vyskušat až na 3-4 den potom už v pohode .

Služby hotelu
Žiaden problem rečova bariera nebola, vedia viac po nemecky ako anglicky ruština tiež nebol problem. Usmev a všetko išlo :) pozor na otravnych ludi ponukajucich služby v tedy bez usmevu a razne "nie" lebo sa ich nezbavíte počas celeho pobytu. Akurát posledny den ma dostal. Odchod sme mali vecer a izbu sme museli uvolnit na obed aj ked sme si ju chceli zaplatit a z doobednym recepčnym sme sa dohodli poobedny už nedovolil bolo to bez uspechu. Kufre sme mali v uzamknutej miestnosti s dalsimi hostami. Služby sme mohli využivať nadalej dostali sme aj izbu na prezlecenie, osprchovanie aj ked v suterene.

Pláž
Tak tu som bola milo prekvapena. Čisto, ležadla stale k dispozicii a ked neboli stačilo povedat plažovemu panovi a doniesli na miesto kde ste chceli :)

Martina L., 04.02.2015, Datum pobytu: 17.8. - 28.8.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Thapsus

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

sprcha  hned potom vymenili 7 fotografií

Thapsus, Mahdia, Tunisko Martina L. 2015-02-04 9.4 1 10 Thapsus

Celkem: 9,6 Super oddych, krásne prostredie.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super oddych, krásne prostredie. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ja som bol spokojný aj keď našlo sa tam zopár frfľošov.

Strava
Super.

Služby hotelu
Personál milí a úslužní.

Pláž
Čistá.

Michal Vančo, 03.02.2015, Datum pobytu: 20.8. - 29.8.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Thalassa Mahdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Thalassa Mahdia, Mahdia, Tunisko Michal Vančo 2015-02-03 9.6 1 10 Thalassa Mahdia

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma Po - Ne 7-22 hod. 800 999 800