Recenze hotelů
Mahdia - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 6,2 Dovolenka sa vydarila. Boli sme spokojní. More,pláž a okolie hotela sa nám veľmi páčilo.

  • 5,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka sa vydarila. Boli sme spokojní. More,pláž a okolie hotela sa nám veľmi páčilo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čo sa týka ubytovania, tak prvé sklamanie bolo, že nás vysunuli do bočného priestoru hotela /Slováci/ a nemali sme výhľad na more. Čistota a služby boli celkom fajn, no na tých izbách, keďže na tom zarábajú by mohli popracovať, zveľadiť to!!! My sme to až také hrozné nemali, no spolucestujúci mali po dobrej nálade hneď v prvý deň. Čakali za delegátkou a menili izbu.

Strava
Celkom fajn. Bolo z čoho vybrať, no potom sa to už len stále opakovalo. Manželovi tam chýbali jedlá a ich pestrosť čo sa týka morských dobrôt.

Služby hotelu
Priemer.

Pláž
Pláž a more na to nedám dopustiť. Pláž krásna s bielym pieskom, more čisté, vlny a teplá voda. Super!!!!

Stanislav Ondruš, 22.08.2016, Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2016
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Caribbean World Mahdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Caribbean World Mahdia, Mahdia, Tunisko Stanislav Ondruš 2016-08-22 6.2 1 10 Caribbean World Mahdia

Celkem: 7 Celkový dojem z dovolené mám hezký, jen bych vytkla stravu v hotelu.

  • 6,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené mám hezký, jen bych vytkla stravu v hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj průměrný, ale čistý, uklizený byl každý den

Strava
Se stravou jsem moc spokojená nebyla, malý výběr jídla, téměř každý den to stejné, během dne u venkovního snack baru, toho bylo tak málo, že bylo během chvíle rozebráno. Nápoje a káva byly vždy dostupné.

Služby hotelu
Služby hotelů vcelku dobré, hotel byl plně obsazen, takže večer se stávalo, že si nemáte kde venku posedět málo stolů a židlí. Jídelna byla, také vždy plná, byl problém najít si volný stůl. Super byli animátoři kteří se celý den starali o zábavu.

Pláž
Pláž byla krásná čistá, moře průzračné, teplé, super ! ! Pláž je velká rozlehlá, takže nemáte pocit, že je zde hodně lidí.

Renata H., 22.08.2016, Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2016
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Thapsus

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Thapsus, Mahdia, Tunisko Renata H. 2016-08-22 7 1 10 THAPSUS

Celkem: 3,8 Neskutečné zklamání ... ostuda, kam ten hotel klesl. V letech 2012 a 2013 to byl skvělý hotel. Letos opravdu vyhozené peníze z okna....

  • 5 Ubytování
  • 2 Strava
  • 5 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Neskutečné zklamání ... ostuda, kam ten hotel klesl. V letech 2012 a 2013 to byl skvělý hotel. Letos opravdu vyhozené peníze z okna. Jdeme reklamovat do cestovky. Již nikdy více.

Do hotelu z Evropy jezdí již jen češi a slováci. Zbytek jsou pouze arabové z okolních zemí nebo místní, protože hotel funguje jako místní aquapark. A podle toho to bohužel vypadá. Tohle rozhodně musíte zažít, abyste to vůbec pochopili.

Pokud jste tu byli do roku 2015, tak sem rozhodně nejezděte a vzpomínejte na to, jaké to tu bylo. Dnes je to otřesné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel kvalitativně jde dolů a odpovídá spíše průměrné tuniské tříhvězdě.. Vybavení neobměňují, ale pouze záplatují. Jeden výtah nefungoval po celou dobu. Zbylé fungovaly každý den, jak se jim zachtělo. Na pokoji je vidět, že se opět jen záplatuje. Fén v koupelně jsme museli opravit izolační páskou, aby fungoval. Hlavice ve sprše byla spíš za trest, polovina trysek ucpaná. Dveře do koupelny ani na záchod nebylo možné zamknout...

Strava
Obrovský propad a celkově nechutný stav.. Hotel bohužel už nefunguje jako klasický hotel, ale spíše jako aquapark pro místní. Za 80 dinárů/40 dinárů dítě si místní mohou celý den užívat v hotelu a využívat všech služeb. Navíc po útoku v 2015 je hotel nabízen místním cestovkám a 80% hostů tak tvoří arabové.

Jejich nechutné způsoby stolování jsou opravdu neskutečné. Berou toho kvanta, jedí z ubrusů, typicky dva členové rodiny mají zaplaceno i jídlo a živí pak zbytek rodiny. Stůl a jeho okolí po nich zůstává v neskutečném stavu. V hlavní restauraci tak musíte být první, jinak jíte v podstatě v nechutném bordelu.

Snack dopoledne a odpoledne je pak kapitola sama o sobě ... nebyl v podstatě skoro žádný. Všichni neskutečně zklamaní. Vše omezili, protože je místní a arabové zvenčí vyžírají. Takže dopoledne vcelku nic moc a odpoledne pouze nekonečná fronta na palačinky a rozčarování nad tím, kde je jako ten zbytek.

V žádném případně sem nejezděte, pokud jste zvyklí na klasický all-inclusive. Tohle s tím nemá nic společného. Budete pouze zklamáni.

Služby hotelu
Všude neskutečný bordel a laxnost personálu. Když si chcete jít v 7 hodin "zabrat" lehátko k bazénu, prodíráte se odpadky a bordelem. Uklízet se totiž začíná až podstatně později. Výsledkem "úklidu" pak často jsou jen odpadky a špína nahrnuté někam do rohu.

Rozhodně nezkoušejte jí ze snídaně na záchody u hlavní restaurace. Bohužel jsem tam musel v půl osmé ráno s dvouletým synem v podpaží a nestačil jsem zírat. Mušle ucpané a přetékající. Na zemi obří louže čehosi. V kabinkách naděláno, záchod kompletně zadělaný a bez toaletního papíru. Stál jsem tam se synem na ruce a nemohl jsem ho ani dát vyčurat, ani nikam položit, ani to otřít. Paní na recepci pouze krčila rameny.

Úklid pokoje byl jak kdy. Někdy to šlo, někdy to bylo vytřené hala bala, kdy na balkóně se neuklízelo a zůstal tam třeba nedopalek spadlý od sousedů.

Upadli i animátoři, kdy například animátor z dětského koutku byl naprosto k ničemu. Obecně byla v dětském koutku cítit kanalizace. Venku na trávníku se zase projevovala arabská mentalita, kdy arab v klidu na zem odhodil mezi děti hořící nedopalek a divil se, že nám to vadí. Že by na něj bosé dítě mohlo šlápnout, to ho nenapadlo.

Bazény celkem pěkné. Ale ... dětský bazén byl nevím proč neskutečně studený. Po pár minutách tam syn klepal kosu. Velký bazén byl teplý, ale opět arabové. Drtivá většina žen se koupala v burkinách a mám dost pochybnosti, kam v nich chodily na záchod.

Pláž
Pláž je pěkná. Oproti ostatním hotelům je menší, maximálně 3 řady lehátek. Nicméně bylo vidět, že sem navezli písek a vlny tak nezasahovaly do prostor lehátek. Písek je jemný, bílý a vstup do vody velmi pozvolný, takže ideální pro děti. Moře je jednoznačně jedinou devizou tohoto hotelu.

Anonym, 20.08.2016, Datum pobytu: 8.8. - 18.8.2016
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Nour Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (2)

Nour Palace, Mahdia, Tunisko Anonym 2016-08-20 3.8 1 10 Nour Palace

Celkem: 8,2 Jedinou hroznou chvíli kterou jsme museli absolvovat za celý nás zájezd byl ten první, a to byla cesta z letiště do hotelu. Setkání s...

  • 9,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Jedinou hroznou chvíli kterou jsme museli absolvovat za celý nás zájezd byl ten první, a to byla cesta z letiště do hotelu. Setkání s delegátkou Drahomírou Smutovou. Když nám vysvětlovala jak to chodí v Tunisku tak nám zdělila, a ted cituji : " Ted bude víkend, a jak u nás chodíváme na víkend na Šumavu, Krkonoše nebo na chaty tak se tady domorodci chystají do hotelů. Jsou to lidi kteří se neumí stravovat a BOHUŽEL jich tam bude hodně. "

Takový typ rasismu je pro nás neakceptabilní a Paní Drahomíra by si hlavně měla uvědomit že ty "Domorodci" jsou u nich doma a mají právo jít do hotelů v jejich zemi. Co jsme viděli přes víkend byli sympatické rodiny kteří spolu chtěli strávit příjemný víkend u moře. S Inviou máme moc dobré zkušenosti byli jsme s Váma spokojení v Italii, Turecku a ted i v Tunisku . Jste agentura která umožnuje lidem z Čech i ze Slovenska aby poznaly svět, nové kultury a ruzné civilizace. Je škoda že máte ve svém kolektivu takovou rasistku. To že chcete větet náš názor přes tento dotazník dokazuje že Vás náš názor zajímá. Proto jsme se rozhodli Vám sdělit tuto šokující zkušenost. Jinak Vám děkujeme za hezkou dovolenou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou čisté, velké a nic nám tam nechybělo. Thalasso bylo super, bazen byl čistý a praktický jak pro děti tak i pro dospělé, jen toalety v areálu nebyli čisté.

Strava
Byl tam velký výber ale bohužel bez chuti. A co nás mrzelo je, že tam bylo málo druhů ovoce( jen 3/4)

Služby hotelu
Animace byla perfektní, personál byl velice milý a vždy nám vyšli vztříc.

Pláž
Pláž byla krásně čístá, moře bylo čistý a byla tam krásná písečná pláž.

Ammar Zein, 20.08.2016, Datum pobytu: 4.8. - 15.8.2016
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Mahdia Palace Thalasso

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (5)

Mahdia Palace Thalasso, Mahdia, Tunisko Ammar Zein 2016-08-20 8.2 1 10 MAHDIA PALACE AI

Celkem: 10 Dovolená perfektní,stejně jako vloni i přesto,že byl hotel plně obsazen.Přečetli jsme si recenze lidí,kteří v Thapsusu byli a nestačili...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená perfektní,stejně jako vloni i přesto,že byl hotel plně obsazen.Přečetli jsme si recenze lidí,kteří v Thapsusu byli a nestačili jsme se divit.Jestliže hodlám trávit dovolenou v Tunisku,tak si přece nemůžu stěžovat,že je zde mnoho arabů.Samozřejmě,že se setkáte s hosty z Ruska,ale nemůžeme se divit,že jich tu je tolik,oni přivážejí do těchto destinací mnohem více peněz než my.Jelikož hotely musí vydělávat,tak pokud má na víkend volné pokoje,obsadí je místními klienty.Jestliže 2x za pobyt dám 2eura,nebo 5dinárů bakšiš číšníkovi a pokojské nebudu mít žádný problém s místem u stolu v restauraci,číšník u baru mi přinese pití ke stolu a pokoj bude uklizený včetně ručníků,ustlané postele a čisté ložní prádlo.Pokud se k personálu nechováte jako k někomu podřadnému,butete mít vše,co si vymyslíte.Jeden příklad:manželce se udělal opar,v hotelovém obchůdku neměli jelení lůj ani jiný krém vhodný na rty,prodavač mi sám nabídl,že krém koupí v lékárně a druhý den ho přiveze.Dodržel slovo,dovezl krém i s účtem z lékárny. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jednoduše zařízené,vždy pečlivě uklizené.Čas úklidu záležel na množství odjíždějících a přijíždějících hostů.

Strava
Strava výborná,každý si vybral,samozřejmě,pokud neočekával kaviár a šampus k snídani. Je pochopitelné,že jídlo nebylo dosolené,je zde hodně dětí,pro které to bylo v pořádku a dospělí člověk si zvládne dosolit podle své chuti.

Služby hotelu
Zpočátku pobytu problém s pokrytím prostorů recepce wifi,třetí den byl nainstalován nový router a wifi se dala chytit i na terase před barem Hanibal.Jinak vše bez problémů.Zaráží mě recenze lidí,kteří tráví dovolenou v Tunisku a neznají rozdíl mezi delegátem cestovní kanceláře a animátorkou.Letos zde byla česká animátorka Drahuška,která mímo své práce,jezdila s autobusy pro české turisty na letiště,pokud měl český nebo slovenský host hotelu jakýkoli problém,vždy se snažila vše vyřešit.Nikdy nikoho neodmítla,nebo ho neodkázala na delegáta.

Pláž
Úžasná pláž,bílý písek,mušlí o něco méně než vloni.Moře čisté s menšími vlnkami.Na pláži jsou vidět nedopalky cigaret,kelímky od kávy v moři jsme se potkali i s papírovou plínou celkem slušně použitou,ale to je způsobeno chováním hostů hotelu,na pláži je dostatečné množství amfor,které slouží jako odpadkové koše,ale pro někoho je udělat pár kroků navíc a uklidit po sobě nepřekonatelný problém.

Marcela M., 19.08.2016, Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2016
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Thapsus

Byla tato recenze užitečná? Ano (14) Ne (2)

Thapsus, Mahdia, Tunisko Marcela M. 2016-08-19 10 1 10 Thapsus

Celkem: 10 Tunisko sme zvažovali aj napriek minuloročnému atentátu v Sousse. Nemáte sa čoho báť. Z letiska až po hotel nís sprevádzali policajti. V...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Tunisko sme zvažovali aj napriek minuloročnému atentátu v Sousse. Nemáte sa čoho báť. Z letiska až po hotel nís sprevádzali policajti. V krajine sa budete cítiť bezpečne. Dá sa ísť bez strachu v noci prejsť k obchodom pri hotely a kúpiť nejaký ten suvenír.

K tomuto hotelu sme sa dostali tak, že nás presťahovali z hotela Primasol El Mehdi (tam sme neboli spokojný).

Boli sme neskutočne šťastní, pretože tento hotel bol úžasný a určite sa tu vrátime. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Tento hotel bol niečo úžasné. Veľmi moderne zariadený.

Izba bola veľká 10x10 metrov a mala štyri postele pričom sme boli iba traja. Kúpeľna tiež obrovská, s vaňou a veľkým zrkadlom. Mali sme izbu s výhľadom na kúsok mora (neplatili sme za to). Trezor bol zdarma, čo nám vyhovovalo. Každý deň nám izby upratali a vyzdobili.

Strava
Strava bola all inclusive. Veľa druhov ovocia (biele bezkôstkové hrozno, broskyne, slivky, melon...). Na raňajky sme chodili neskôr pretože vtedy doplnili všetko pečivo a začali piecť omeletu a palacinky. Strava bola pestrá. Na obed a večeru 4 druhy zmrzliny ktor stíle menili. Jeden deň bola aj čokoládová fontána. Vždy ponúkali aj 2 tuniské špeciality a viac druhov pečeného mäsa. Kto má rád morské plody, pochutí si. Jediné čo nám chýbalo boli kuracie nugetky ale inak to bolo úžasné.

Služby hotelu
Personál bol milý, vždy sa usmieval a mal chuť rozprávať sa. Niektorí vedeli aj kúsok po slovensky. V jedálni nás obsluhovali čašníci, ktorí za to nič nečakali. Animátori robili dobrú šou. V ponuke bola zumba, ranná gymnastika, vodný aerobik, streľba lukom, vodné polo, volejbal atd. Každý deň hrali cez reproduktor moderné a veselé piesne. Hlavne náš obľúbený animátor Mike, ktorý nám veľmi chýba :)

Pláž
Pláž bola čistá. Piesok bol biely. More bolo čisté, zo začiatku bola voda po kolená, neskôr po krk a o kúsok dalej bola zas po kolená. Niekoľko dní sme mali aj vlny v ktorých sme sa vybláznili. Pri vchode boli asi 3 sekuriťáci ktorí dávali pozor a prechádzali sa po pláži.

Anonym, 19.08.2016, Datum pobytu: 1.8. - 11.8.2016
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Mahdia Palace Thalasso

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

veľká izba 14 fotografií

Mahdia Palace Thalasso, Mahdia, Tunisko Anonym 2016-08-19 10 1 10 Mahdia Palace Thalasso

Celkem: 1,4 Nikdy víc

  • 1 Ubytování
  • 1 Strava
  • 2 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Nikdy víc Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje vybydlené , úklid jen když pověsíte cedulku. podlaha vytřená savem, ručníky zaprané prostěradla jen narovná a odchází.

Strava
Když sem píší klienti zprávy, že není z čeho vybírat je to pravda. Stejná snídaně, oběd, večeře. Nejsou příbory, talíře, stoly špinavé . Málo místa. Hosté zahalené v hábitech hluční , neukáznění. přestanete mít i hlad.

Služby hotelu
Raději nevyužívat, stejně se vám nevyhoví. WIFI nejede.

Pláž
malé pozitivum pěkná, ale ne zase tak, že bych se tam vrátil.

Anonym, 18.08.2016, Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2016
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Thapsus

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Thapsus, Mahdia, Tunisko Anonym 2016-08-18 1.4 1 10 THAPSUS

Celkem: 2,4 Nejezděte sem!! Ještě tu jsem, napíšu pak delší recenzi. Nejhorší dovolená v životě. Hotel je plný Alžířanů, Líbyjců a Tunisanů. Stravují...

  • 3,5 Ubytování
  • 2 Strava
  • 2 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Nejezděte sem!! Ještě tu jsem, napíšu pak delší recenzi. Nejhorší dovolená v životě. Hotel je plný Alžířanů, Líbyjců a Tunisanů. Stravují se jako dobytek. Jídlo a služby jsou díky tomu v naprostém omezení. Je to ubytovna s lepší plnou penzí. Navíc je hotel za menší poplatek přístupný z venku. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 17.08.2016, Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2016
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Nour Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (2)

Nour Palace, Mahdia, Tunisko Anonym 2016-08-17 2.4 1 10 Nour Palace

Celkem: 7,2 My jsme byli velice spokojeni. Hotel odpovida trem hvezdickam v tunisu, ciste pokoje, personal hotelu velmi ochotny. Delegata jsme sice...

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
My jsme byli velice spokojeni. Hotel odpovida trem hvezdickam v tunisu, ciste pokoje, personal hotelu velmi ochotny. Delegata jsme sice ani jednou nevideli protoze na sjednanou schuzku neprisel ale nemeli jsme zadny problem takze jsme ho ani nepotrebovali. Hotel muzu jen doporucit, klidna pohodova dovolena :). Klidne bych jela znovu, bylo krasne.... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj cisty s balkonem, denne uklizeno a ciste rucniky.

Strava
Jidlo bylo dobre sice se dost opakovalo ale vzdy jsme odchazeli spokojene najedeni. Vyborne zakusky, denne vychlazeny meloun, ryby, kure a zeleninove salaty. spokojenost.

Služby hotelu
trosku me zarazila sluzba all exclisive, bylo sice otevreno od 10 hod ale kdyz jste si chteli dat vinko odpoldene tak bohuzel, to nalevali jen k obedu a pak az u vecere a jen do 22 hod a pritom je uvadeno do 24 hod. Jinak zase nemeli problem vam nalit pet lahev studene vody na plaz. Jinak odpoleni svacina byla vzdy bud palacinky s cokoladou a nebo plnene bagetky, takze spokojenost. Obsluha byla moc mila. Kazdy vecer animatori a hudba ale nikoho nenutili bylo to na pohodu.

Pláž
Hotel ma svoji plaz a vzdy jsme meli lehatko, ktere nam kazdy den dali kam jsme si rekli, ocistili. Plaz byla opravdu jen pro hosty hotelu a uklizena. Na plaz jsme to meli minutu s hotelu takze fakt super!!

Štěpánka F., 16.08.2016, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2016
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Topkapi Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Topkapi Beach, Mahdia, Tunisko Štěpánka F. 2016-08-16 7.2 1 10 TOPKAPI BEACH

Celkem: 5,4 ubytovanie v pivnici upratovacky nanajvys vymenili osusky a uteraky vzdy ine mnozstvo po staznostiach prisla umyt aj podlahy raz za...

  • 4 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
ubytovanie v pivnici upratovacky nanajvys vymenili osusky a uteraky vzdy ine mnozstvo po staznostiach prisla umyt aj podlahy raz za 10dni.ubytovanie bolo nic moc.Este ze tam maju teple a celkom ciste more.Mimo hotel neskutocny bordel pohlad ako na Lunik 9.Vsade kopa policajtov so samopalmi este aj na vilet nas sprevadzali,mali sme sa citit bezpecne. Zobrazit celou recenzi

Lukáš, 16.08.2016, Datum pobytu: 1.8. - 11.8.2016
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Thapsus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (3)

Thapsus, Mahdia, Tunisko Lukáš 2016-08-16 5.4 1 10 thapsus

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622