Recenze hotelů
Mahdia - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,8 Vše bylo naprosto perfektní. Strava výborná, moře těsně navazující na hotelový komplex, pláže čisté a udržované, voda průzračná. Rádi se...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Vše bylo naprosto perfektní. Strava výborná, moře těsně navazující na hotelový komplex, pláže čisté a udržované, voda průzračná. Rádi se někdy vrátíme. Zobrazit celou recenzi

Vladimír Stejskal, 21.10.2014, Datum pobytu: 3.10. - 14.10.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Nour Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Nour Palace, Mahdia, Tunisko Vladimír Stejskal 2014-10-21 8.8 1 10 NOUR PALACE

Celkem: 8 Chtěli jsme si celkově odpočnout a to vyšlo. ještě nikdy jsme se do žádného místa nevraceli ale myslím, že uděláme vyjímku.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Chtěli jsme si celkově odpočnout a to vyšlo. ještě nikdy jsme se do žádného místa nevraceli ale myslím, že uděláme vyjímku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Po příjezdu v ranních hodinách do hotelu, nás ubytovali hned. Pokoj ve druhém patře s výhledem na vchod do hotelu se zahradou a velký balkon. Spokojenost.

Strava
Strava naprosto úžasná, moc jsme si pochutnali, zákusky byly vynikající na večeři jsme napočetli 21 druhů. Jediné co bych vylepšila, nebyla možnost si jídla přikořenit jen slánka a pepřenka.

Služby hotelu
Co se týká služeb, pokojské ochotné, usměvavé. Číšníci jak který ale v normě. Animátoři jedno velké mínus. Možná proto, že už končí sezona tak jim došla inspirace - škoda.

Pláž
Jedna z nejkrásnějších co jsem kdy viděla, moře vyhřáté 26stupňů, čisté. Mušle kam se podíváš - hotel je na konci zony takže možné pořádát procházky velmi daleko.

Lenka Poláková, 20.10.2014, Datum pobytu: 3.10. - 15.10.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Thapsus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Thapsus, Mahdia, Tunisko Lenka Poláková 2014-10-20 8 1 10 THAPSUS AI

Celkem: 6,8 Nebyli jsme spokojeni s delegátkou celkový nezájem o nás.

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Nebyli jsme spokojeni s delegátkou celkový nezájem o nás. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ze začátku jsme nebyli spokojeni ,protože nás ubytovali do bungalovu,který byl hrozný hlavně každou noc hluk z diskotéky až po stížnostech do Prahy a do cestovní kanceláře nás přestěhovali po 4 dnech do hotelového pokoje kde se nám líbilo.Také není informovanost o tom že tato možnost ubytování existuje.

Strava
Výběr dobrý, chutnalo nám a každý večer byla tématická večere jiné země.

Služby hotelu
Dobré a možnosti různých aktivit jak na pláži tak u bazénů s animátory velmi dobré

Pláž
Pláž čistá a přímo u hotelu moře čisté bylo vidět až na dno.Tato pláž je pouze pro hotel a je hlídaná.

Věra Bobková, 20.10.2014, Datum pobytu: 23.9. - 4.10.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:PrimaSol El Mehdi

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

PrimaSol El Mehdi, Mahdia, Tunisko Věra Bobková 2014-10-20 6.8 1 10 PRIMASOL EL MEHDI

Celkem: 3,8 Dovolenou jsem si užil, ale...

  • 4 Ubytování
  • 1 Strava
  • 7 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsem si užil, ale... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Postel složená z jednolůžek. Nešli dovřít dvířka u skříně. Lednička vrčela a trochu chladila. Nemělo cenu dožadovat se něčeho jiného, protože to co dostali ostatní bylo snad ještě horší. Opráskané zdi.

Strava
Strava... Nuda, nuda, šeď, šeď. Ovoce - blumy, hroznové víno a pomeranče... Sakra to neznají víc druhů? No a k ostatnímu.. Jíst stále dokola to samé s nutnou dávkou dosolené a dopepření mě vážně nebavil. Když chtěl člověk vybrat něco jiného, tak se raději vrátil k ověřeným těstovinám.

Služby hotelu
Služby? Jaké? Nic atraktivního.. Raději si člověk zahrál karty.

Pláž
Pláž byla jediné to co nás na této dovolené bavilo.

Filip M., 20.10.2014, Datum pobytu: 10.10. - 17.10.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Nour Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Nour Palace, Mahdia, Tunisko Filip M. 2014-10-20 3.8 1 10 5 hvězd ale kam šli to nevím...

Celkem: 10 Dovolená se nám moc líbila. Hotel odpovídal 3 hvězdám, ubytování, služby, pokoj byly na dobré úrovni, jídlo bylo fantastické.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám moc líbila. Hotel odpovídal 3 hvězdám, ubytování, služby, pokoj byly na dobré úrovni, jídlo bylo fantastické. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj odpovídal 3 hvězdám. Starší zařízení, udržované v čistotě, každý den čisté ručníky, toaletní papír i uklizený pokoj, krásný balkonek.

Strava
Strava v hotelu byla rozmanitá a výborná. Personál jídelny byl ochotný.

Služby hotelu
Služby hotelu byly na dobré úrovni, za malinký "bakšiš" ještě lepší. Ale to je běžný "kolorit" této lokality.

Pláž
Moře bylo nádherně čisté "malý Karibik", spousta mušlí na pláži. Pláž samotná by mohla být trochu čistší, ale vše vyrovnalo nádherné moře a pozvolný přístup.

Jaroslav Valenčin, 19.10.2014, Datum pobytu: 28.9. - 5.10.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Thapsus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Thapsus, Mahdia, Tunisko Jaroslav Valenčin 2014-10-19 10 1 10 THAPSUS AI

Celkem: 9 Dovolená byla po všech směrech úžasná. Moc se nám v této zemi a hotelu líbilo. Termín pobytu jsme měli od 25.7. do 1.8.2014, tedy přes...

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla po všech směrech úžasná. Moc se nám v této zemi a hotelu líbilo. Termín pobytu jsme měli od 25.7. do 1.8.2014, tedy přes místní svátky. V našem hotelu jsme vůbec žádné změny nezaznamenaly. Vše bylo jako každý jiný den, což bylo super. V Tunisu jsme byli poprvé a rádi se sem znovu někdy podíváme. Příště poletíme minimálně na 12 dní, strašně rychle nám to uteklo. Bohužel jsou odlety v dost blbé hodiny, ze 7 dnů jste pouze 6 dnů u moře. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo super. Měli jsme krásný prostorný, čistý pokoj s terasou umístěnou směrem k bazénu. Z terasy bylo možno sledovat večerní animační programy, což bylo vynikající.

Strava
Pro nás byla strava absolutně dostačující. Vždy bylo z čeho vybrat. Nikdy se nestalo, že by něco chybělo.

Skoro vždy byla nějaká ryba na spoustu způsobů.Vynikající saláty a luxusní zákusky. Moc jsme si pochutnali.

Služby hotelu
Služby byly v pohodě, žádnou připomínku nemáme. Všude čisto, uklizeno. Všichni zaměstnanci byli vždy usměvavý, milý, vstřícní. Animační program na jedničku. Fajn bylo, že vždy trval do cca 23:45 hod. a potom byl klid na spaní. Po celou dobu pobytu jsem se cítili vítáni. Všude vládla pohoda a klid.

Pláž
Jedním slovem prostě úžasná. Všude spoustu mušliček, krásný jemňoučký písek. Vždy dostatek lehátek, pláž byla hlídaná, vše jsem tam mohly nechat bez obav. Výborný vstup do vody, hloubka absolutně dostačující a hlavně pořádné vlny.

Romana, 18.10.2014, Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Les Princes Mahdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Les Princes Mahdia, Mahdia, Tunisko Romana 2014-10-18 9 1 10 Les Princes

Celkem: 6,6 Téměř měsíc po návratu mi to nedalo a musím podpořit kladné ohlasy. Celkově dobrá dovolená. Souhlasím ale s jednou paní, která si...

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Téměř měsíc po návratu mi to nedalo a musím podpořit kladné ohlasy. Celkově dobrá dovolená.

Souhlasím ale s jednou paní, která si stěžovala na delegátku. No je těhotná, příští rok tam už nebude. A doufám, že bude mít hned druhý dítě, aby se nemohla dlouho vrátit.

O kočkách na stole, jak tu taky někdo psal, nemůže být ani řeč. Nikdy jsem je v jídelně neviděla. Byly tam dvě a to kolem hotelu prostě bývá. Ženský je krmí, tak loudí.

Hotel je složený převážně z česko-ruské klientely. Je tam dost místních. Ale jsou mnohem snesitelnější a hlavně tišší než uječený Rusky.

Do Mahdie kousek. Všude samozřejmě nepořádek, ale s tím se počítám. Jinde by to nebylo lepší. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dali jsme do pasu a měli krásný velký pokoj. Vybavení jak pokoje i hotelu odpovídám africké 3hvězdě. Někdo tu psal o špatných matracích. Nás se to netýkalo. Spalo se nám krásně. Koupelna čistá, bez plísně. Pouze nábytek na balkóně pamatoval už mnoho. Ale kdo je na balkoně ve dne, kdy je to vidět?

Všude v hotelu čisto, nedá se tomu nic vytknout.

Strava
Pravda je, že strava se točila pořád dokola. Ale byla to dobrý. Vždy ryba-dokonce minimálně 6x tuňák a k tomu kuře, které se prokládalo mletým a klobáskami. Dokonce byla i br.kaše. Příjemná změna. Já nechápu, jak se někdo může rozčilovat nad malým výběrem. Doma přeci taky snídáme buď dosladka nebo slana. Byly tam koláčky, marmeláda a med. Kdo chtěl slaný tak zelenina, vejce, salám a sýr. Samozřejmě ten sýr a salám byl pořád stejný, ale jsme v Africe, tam jiný ani nemají. K obědu ryba a kuře, dvě přílohy a několik zeleninových salátů. Ovoce, sladkosti. Večer to samý, jen přílohy měnili. Ale knedlo zelo vepřo vám neudělají ani v Řecku nebo Itálii. A kdo tak stojí o vepřové, musí do Evropy.

Abych byla spravedlivá, musím napsat, že víno 1-2x večer došlo. Tak jsme přešli na růžové... ale je ve skle a docela šlo. Kdo byl v Egyptě, tak si bude libovat. Tam jsem nikdy tak dobrý nepila.

Pivo sice čepují do strašně mrňavých kalíšků, tak si dám dva a nedohaduju se. U bazénu je bar a na pláž tak blízko, že vám ani nezteplá. A je ledový, protože ho čepují ze sudu.

Služby hotelu
Co se týče úklidu, nebyly nám jednou vyměněny ručníky. Jednou nám dali jen jeden. Ale to mohla být náhoda, můžete být na jiném patře, paní uklízečku mohli dávno vyhodit :)

Jednou nám vypadla elektřina, z recepce se s náma už vracel jejich údržbář. Žádný čekání.

Mimo výměny peněz jsme nic nepotřebovali. Číšníci a animátoři milí a usměvaví. Přes den pobíhali a lákali na aktivity, ale nebyli vlezlí. Animace už večer nefungovala, to se dalo vzhledem k termínu očekávat. My ji nepostrádali.

Pláž
Nejlepší na celém hotelu je moře. Opravdu je tak blízko a možná ještě blíž. Voda průzračně čistá. Vlny tak akorát na pohoupání. Lehátek dost. Malý škebličky. Jemný bílý písek. Za chvíli ho máte všude. Pláž se uklízí, ale valnou cenu to nemá. Moři bych dala hodnocení 10+, ale pláži co se týče uklizenosti průměr

Až na pár bezbarvých rybiček mrtvý moře. Ale poslední den jsme viděli malou chobotnici. Jak se tam dostala je záhada. Byla tak blízko okraje, že jsme jí pozorovali z výšky jednoho metru. Krásné rozloučení s mořem.

Věra K., 18.10.2014, Datum pobytu: 19.9. - 30.9.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Topkapi Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Topkapi Beach, Mahdia, Tunisko Věra K. 2014-10-18 6.6 1 10 Topkapi Beach

Celkem: 9,2 Jedním slovem krásná dovolená.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jedním slovem krásná dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše bylo v naprostém pořádku - naprostá sokojenost

Strava
Jídlo bylo výborné v naprosto dostatečném množství, oceňuji možnost obědů venku u baru, vzhledem k tomu, že nebylo nutné se potřebně oblékat a vzhledem k tomu, že byla možnost oběda i v době, kdy již obědy v jídelně skončily.

Služby hotelu
Službami hotelu naprostá spokojenost

Pláž
Pláž, moře krásné, tak asi jako všechny pláže v Mahdii. Jediný nedostatek hotelu - na pláži opravdu dost lidí, což není ten problém, ovšem pokud chcete volné lehátko se slunečníkem, musíte vstávat ráno v 6.00 hod a jít si je "zabrat".

Eva, 17.10.2014, Datum pobytu: 19.9. - 26.9.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Thapsus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Thapsus, Mahdia, Tunisko Eva 2014-10-17 9.2 1 10 THAPSUS

Celkem: 7,6 Příjemný pobyt s možností vylepšení v oblasti dopravy. 1. Přílet i odlet směřovat na letiště v Monastiru. 2. Odlet zpět do Prahy byl...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Příjemný pobyt s možností vylepšení v oblasti dopravy.

1. Přílet i odlet směřovat na letiště v Monastiru.

2. Odlet zpět do Prahy byl původně plánován ve večerní době kolem 21 h. s odjezdem z hotelu po 17 h.

Ve skutečnosti jsme odjeli z hotelu v 9,40 h a odlet byl ve 12,40 h.

V době, kdy jsme měli opouštět hotel, jsme byli už doma v Rokycanech. Ztratili jsme tím celý jeden den pobytu

u moře. Domníváme se, že tato ztracená doba by nám měla být kompenzována finančním vyrovnáním. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídalo ceně, slušný standard pro průměrně náročné a zbytečně nekverulující hosty. Hotel jednoduchý, příjemný, vkusně zdobený v místním stylu. Závětrné nádvoří s bazénem, lehátky a možností herních aktivit pro děti velmi příjemné.

Strava
I když jsme už poznali za podobnou cenu bohatší bufety (v Chorvatsku), byli jsme spokojeni, vždy jsme si vybrali dostatek dobrého jídla i pití. Potěšil nás dostatek pitné vody k celodennímu použití v barelu. Slabším náturám nedoporučujeme zkoušet alkoholický nápoj boukhá.

Služby hotelu
Jsme poměrně nenároční turisté a proto nám bylo příjemné chování personálu reagujícího na případné žádosti o služby, ale neobtěžujícího přílišnou ochotou (s očekáváním bakšiše). S úrovní služeb hotelu jsme byli spokojeni.

Pláž
Pláž byla snadno dostupná, příjemná, písčitá poměrně čistá, moře v této části v tomto období bylo dosti rozvlněné na rozdíl od míst vzdálených jen cca 5 km od této pláže. Ale teplota vody příjemná. Možnost šnorchlování poněkud omezená, pro poměrnou chudost mořské fauny i flóry a pro nejasnou vymezenost drah voních skůtrů a motorových člunů. Se službami a nabídkou sportovních aktivit na pláži jsme byli spokojeni. Za úvahu by stálo rozšíření nabídky o možnost zapůjčení pomalého motorového člunu pro příbřežní plavbu např. na 1-6 hodin, jako je to možné v některých destinacích Chorvatska.

Vlasta Matějková, 17.10.2014, Datum pobytu: 3.10. - 14.10.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Les Princes Mahdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Les Princes Mahdia, Mahdia, Tunisko Vlasta Matějková 2014-10-17 7.6 1 10 Les Princes

Celkem: 10 Dovolená se nám moc líbila, Doporučuji všem. Nechci hodnotit čistotu v okolí hotelu - to je Afrika, ale uvnitř hotelu bylo vše OK.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám moc líbila, Doporučuji všem. Nechci hodnotit čistotu v okolí hotelu - to je Afrika, ale uvnitř hotelu bylo vše OK. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování standardní, prostorný pokoj, funkční, čistý.

Strava
Jídlo bylo chutné a rozmanité, v dostatečném množství,hodně druhů těstovin, masa, ryb - často i tuňák, plody moře různě upravené, krevety.

Ovoce - vždy 3-4 druhy. Myslím, že si vybral každý dle své chuti.

Služby hotelu
Služby v hotelu byly na dostačující úrovni, personál ochotný a milý, animátoři bezvadní - celý den a večer se snažili,aby se hosté nenudili. Hotel je veliký a zařízený tak,aby i při špatném počasí si každý našel zábavu.

Bar v provozu 24 hod. Příjemná byla i možnost obědů u bazénového baru.

Pláž
Pláž je krásná, písčitá, čistá s dostatečným počtem lehátek (to i u bazénu,včetně matrací). Vstup do moře je pozvolný, moře úžasné,čisté a teplé.

Jarmila B., 17.10.2014, Datum pobytu: 28.9. - 12.10.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Nour Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Nour Palace, Mahdia, Tunisko Jarmila B. 2014-10-17 10 1 10 NOUR PALACE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma Po - Ne 7-22 hod. 800 999 800