Recenze hotelů
Mahdia - Tunisko

Napište svou recenzi

Zobrazeny nejnovější recenze 1 - 10 (Celkem 1390)

Nejnovější recenze

2014 2012 2010

9,4

THAPSUS HB

07.04.2014 - Naděžda Křičenská - Přečteno: 287× - Datum pobytu: 21.3. - 4.4.2014

Ubytování: 10 Strava: 10 Okolí: 7 Cena: 10

Celkové shrnutí
Celkový dojem byl dobrý, přívětivý personál. Dovolená v letních měsících vypadá pochopitelně jinak. Nyní ještě služby nejsou pro menší počet uchazečů plně k dispozici. Především sportovní využití nabízených služeb, stolní tenis,petang a pod. Jinak jsme si pomohli jak se dalo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokojík slušně zařízen, úklid zcela v normě.

Strava
Jídlo se pochopitelně periodicky opakuje. Služby u stolu vynikající. Problém byl jen v určitém období, kdy klientela byla složena z místních obyvatel a to v počtu několika set lidí. Volební kampaň byla vedena v rušném prostředí, tancovalo se a zpívalo i v jídelně. O hazardu s jídlem ani nemluvě. Strava ale dobrá a v dostatečném množství vzhledem k zařazení hotelu podle hvězdiček. Příjemné překvapení nás čekalo v neředěném alkoholu s vodou, což leckde nebývá zvykem.

Služby hotelu
Asi nás nejvíce rušilo prostředí v hlavní hale hotelu, kde probíhala rekonstrukce celkového zařízení především zednické práce. Jakási příprava na letní sezonu. Celý areál hotelu je velký a udržovat ho na vysoké úrovni fakticky ani nejde. Mohu potvrdit, máme hodně zkušeností s cestováním po mnoha zemích. Manžel je velmi všímavý. Nutno ale říci, že zaměstnanci, od zahradníků počínaje pracovali rychle a kvalitně v rámci možností.

Pláž
Pláž je v dobrém stavu i když ještě studená voda příliš nelákala. Personál ale vstup a přístup dostatečně hlídá a kontroluje. Voda čistá a okolí vždy podle počasí, síle a směru větru, což je normální. Jinak nelze objektivně hodnotit. Foto přidám dodatečně, manžel připravuje jako obvykle z dovolené fotoknihu.

7,6

THAPSUS HB

24.03.2014 - Jan Ferdan - Přečteno: 410× - Datum pobytu: 14.3. - 21.3.2014

Ubytování: 4,5 Strava: 10 Okolí: 9 Cena: 10

Celkové shrnutí
Bohužel mne velmi překvapilo, že v hale stálo lešení a malovalo se, takže pohyb po hale byl velmi stižen. Dále na pokoji nefungovalo topení, a byla tam obrovská zima, až po několikáté urgenci mi tam dali přímotop, ale až druhý den. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jinak ubytování odpovídalo uvedeným hvězdičkám.

Strava
Strava byla výborná i velmi dobrý výběr.

Služby hotelu
Služby jsem kromě baru nevyužil.

Pláž
Upravená, krom nějakých chaluh.

10

primasil el mehdi tunisia-mahdia

24.03.2014 - Tatiana - Přečteno: 274× - Datum pobytu: 14.3. - 21.3.2014

Ubytování: 10 Strava: 10 Okolí: 10 Cena: 10

Celkové shrnutí
Krasna dovolenka urcite odporucam prist do tochto hotela ....!!! Ludia, prostredie a jedlo na 1*********... hotel je krasny, kazdy den nam upratovali izbu a vzdy sme si nasli male prekvapenie ;) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo skvele. Izby krasne a ciste... ODPORUCAM ...!!!!

Strava
Famozna. Kazdy den mnozstvo novych jedal sladkosti napojov

Služby hotelu
Ludia v hotely sa o vsetko staraju aj o vasu pohodu ci uz pri jedeni alebo pri bazenoch ;)

Pláž
Krasna a cista ...!!!!!

9,8

Caribbean World Mahdia

08.03.2014 - Sarah T. - Přečteno: 662× - Datum pobytu: 5.7. - 16.7.2013

Ubytování: 9,5 Strava: 10 Okolí: 10 Cena: 10

Celkové shrnutí
V Tunisku som bola už 6 krát. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Je veľmi dobré, len treba hneď povedať že akú chcete izbu alebo im dať bakšiš. Keď sa vám izba nepáči tak kľudne nám vymenia za inú. V tomto hotely s tým nemajú žiadny problém ale niekde z toho robia veľkú vedu.

Strava
Veľmi skvelá. Najlepšie je že rovno pred vami robia arabský chlieb, každú večeru tam boli hranolky a ráno tam aj doniesli automaty na kávu a kakao. Vždy boli švédske stoly a stále iné skvelé jedlá.

Služby hotelu
Veľmi dobré poradia vám zo všetkým.

Pláž
Je to úžasná pláž. Niekedy ráno však ta sú riasy, ale hneď ich upracú. Voda tam nieje veľmi hlboká ale je krásna čistá. Na pláži máte aj možnosť na vypožičanie kajaku, ostatné aktivity sú za poplatok.

8,2

CARIBBEAN WORLD MAHDIA - LETO 2013

23.02.2014 - Michaela Bohušová - Přečteno: 542× - Datum pobytu: 13.9. - 21.9.2013

Ubytování: 8 Strava: 5 Okolí: 10 Cena: 10

Celkové shrnutí
Cena odpovedala kvalite dovolenky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S izbou sme boli veľmi spokojný. Upratovaná bola denne raz sme dokonca mali krásnu romantickú výzdobu ale zo strany spolucestujúcich boli nejaké sťažnosti. Nám sa ubytovanie páčilo.

Strava
Strava bola dobra hlavne palacinky na raňajky síce sa jedlo opakovalo ale vždy sa niečo našlo vytkla by som iba mäso ktoré bolo plné kosti ale len jeden druh ostatné bolo ok.

Služby hotelu
Na recepcii nerozumeli dobré po anglicky ale boli milý...barman takisto celkovo sme boli spokojný aj keď na niektoré veci sme museli prísť sami ako napríklad že pitná voda je zadarmo v bare zbytočne sme kupovali kým sme na to došli.

Pláž
Pláž dokonalá ;)

9,2

Thapsus

12.02.2014 - Anonym - Přečteno: 802× - Datum pobytu: 12.9. - 19.9.2013

Ubytování: 9 Strava: 9 Okolí: 9 Cena: 10

Celkové shrnutí
Skvelá dovolenka, cena zodpovedala kvalite a slubovanému zo strany CK. Nádherná pláž, najkrajšia doteraz! Určite treba ísť aj do centra mestečka, je tam čo obdivovať, krásne pamiatky, medina-staré mesto s trhmi(nedajte sa odradiť otravnými obchodníkmi-patrí to k ich kultúre), starý biely cintorín, pevnosť zo 16.st, vstup do mediny, prístav, kaviarničky. Krásne fakultatívne výlety, určite musíte vidieť koloseum El Jem a 4.posv.moslimské mesto Kairouan, najideálnejšie s CK, sprievodca Vás prevedie všetkým s profesionálnym výkladom. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotelové ubytovanie jednoduché, nič nám nechýbalo, personál ústretoví, milí...

Strava
Naozaj bolo z čoho vyberať každý deň, treba si uvedomiť, že ste v inej krajine, všetkého ale bolo dostatok, nedá sa na nič sťažovať. Síce neboli k dispozícii fľaše vody, len čapované nápoje, neďaleko (10 min peši) bol obchod, kam sme na vodu vo fľaši chodili. Delegát Vám všetko na prvej schôdzke vysvetlí, treba ju naozaj absolvovať! Veľmi pomôže v začiatočnej orientácii.

Služby hotelu
Hotel zodpovedá tomu, čo je propagované.

Pláž
Najkrajšia, akú sme v Tunisku dosiaľ zažili, plno mušlí, nádherné more, ako v rozprávke. Večerné prechádzky kľudne prirovnám k tisíc a jedne noci:-) VRELO ODPORÚČAM, NEZABUDNUTEĽNÁ DOVOLENKA!

6

Sirocco Beach

09.02.2014 - Anonym - Přečteno: 414× - Datum pobytu: 6.9. - 13.9.2013

Ubytování: 4 Strava: 7 Okolí: 10 Cena: 5

Celkové shrnutí
Vzhledem k tomu, že jsem byla v Tunisu podruhé, v roce 2012 v Soussu a loni v Mahdii, byla pro mne loňská dovolená velkým zklamáním. Především služby delegáta, rodilého Tunisana. V podstatě se nedalo spolehnout na to, co slíbil a ani se neobtěžovat nás vyzvednout na letišti, nebo nás na letiště při cestě zpět doprovodit. Bez znalosti francouzštiny by to byly ještě větší nervy...... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje slušně vybavené, jen úklid vázl. Postele ustlané za dobu pobytu 2x. Koš vynesený 1x a při příjezdu chyběly ručníky i osušky. Prostě-starej se sám.

Strava
Oproti předcházející dovolené v Tunisu byl výběr značně omezen. Jídlo ale bylo dobré, i když stále se opakující. Nedostatek ovoce.

Služby hotelu
Hotel vlastní Rus /tedy dle sdělení personálu/ a podle toho to také vypadá. Orientuje se na Ruskou klientelu. Služby tomu odpovídají.

Pláž
Čistá, moře krásné. Vhodné i pro rodinu s dětmi.

10

Caribbean World Mahdia

07.02.2014 - Anonym - Přečteno: 523× - Datum pobytu: 22.7. - 1.8.2013

Ubytování: 10 Strava: 10 Okolí: 10 Cena: 10

Celkové shrnutí
Dovolenka splnila moje očakávanie, bol som milo prekvapený ochotou personalu, nemali sme problem, jedlo bolo ok a dostatocne mnostvo stale sa dokladalo, ubytovanie cista izba každý deň upratanie a vždy nas cakalo mile prekvapenie, nic sa nestratilo a to sme nechavali vsetko na izbe. Vynikajúce more a pre deti hotový raj, rad by som touto cesto podakoval delegátke CK Sylvii, ktora bola perfekná a vedela o com royprava poradila skratka delegatka na jedničku,dakujem jej za vsetko. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ok cistota vsetko fungovalo vcetne klimatizacie.

Strava
Najdete tu vsetko, domacu kuchyňu včetne, tu nebudete hladný, dostatok vsetkeho vcetne ovocia a napojov.

Služby hotelu
Klobuk dole, stale usmev, ochota, skratka na jednicku a hlavne nik nic od vas nepýta.

Pláž
Cista, prijemne more, dostatok lehatok a slnecnikov, nic sa vam tu nestrati na plaži je stala služba ktora dba o vaš klud a pokojnu dovolenku bey problemov.

6,8

Caribbean World Mahdia

04.02.2014 - Anonym - Přečteno: 426× - Datum pobytu: 18.9. - 30.9.2013

Ubytování: 6,5 Strava: 5 Okolí: 10 Cena: 6

Celkové shrnutí
Dovolená by splnila očekávání, až na stravu, kdy bylo poznat, nejde klimatizace a proto vznikly střevní potíže. Lear byl velmi laskavý a věnoval se nám, takže horečky a střevní záležitosti se uklidnily. Ubytování pěkné až na klimatizaci, která v celém hotelu byla mimo provoz, a lidský organismus byl přehřátý. V Tunisu jsem byla mnohokrát, ale nikdy jsem neonemocněla. Z důvodů, že zde klimatizace je mimo provoz, už se zde nevrátím. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování staršího typu, ale na přespání stačilo.

Strava
Strava byla pestrá, ale je nutné se chodit stravovat co nejdříve v určeném, čase, je zde mnoho turistů z Ruska, k tomu není co dodat.

Služby hotelu
Personál vynikající, ochotný, laskavý vždy s úsměvem.

Pláž
Pláž byla čistá ale lehátka v děsivém stavu, lépe se leželo kolem bazenu.

9,8

Caribbean World Mahdia

03.02.2014 - Anonym - Přečteno: 399×

Ubytování: 10 Strava: 10 Okolí: 9 Cena: 10

Celkové shrnutí
Dovolenka bola super, bolo tam množstvo deckých atrakcií. Celkovo môžem povedať že sa nám dovolenka páčila :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Najskôr nám dali horšiu izbu. ale za príplatok sme si ju vymenili. Personál bol milý a ochotný. Každý deň nám menili uteráky a pridávali hygienické potreby. V izbe bola malá chladnička a klíma.

Strava
Strava bola veľmi rôznorodá. Mohli sme si vybrať od rýb až po cestoviny. Každý by si tam vybral to svoje.

Služby hotelu
Človek by sa v tomto hotely nemohol nudiť. Zabávať vás mohli animátory a oddýchnuť ste si mohli na masážach. Pre najmenších tam bol Mini klub v ktorom sa o vaše deti postarali zábavný animátory. Vyšantiť ste sa mohli na tobogánoch, ktoré boli vhodné pre rôzne vekové kategórie. V bazéne bol aj mini bar.

Pláž
Pláž bola blízko hotela,dlhá a pisočnatá. More bolo čisté a nebolo hlboké takže bolo vhodné aj pre malé deti. Mohli ste si zahrať voleyball alebo vyskúšať množstvo vodných atrakcií. Na pláži boli aj lehátka, ktoré boli zdarma.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Schránka Přihlaste se Registrace Kontakty

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma
Po - Ne 7:00 - 22:00
800 999 800

Schránka je prázdná