Recenze hotelů
Mahdia - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 velmi krásná a příjemná dovolená..Vše bez připomínek,hotel byl stále střežen,cítila jsem se bezpečně..Opravdu vše o.k.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
velmi krásná a příjemná dovolená..Vše bez připomínek,hotel byl stále střežen,cítila jsem se bezpečně..Opravdu vše o.k. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
velmi krásné a čisté...krásný pokoj..

Strava
strava luxusní,jen bych přidala více čerstvé zeleniny,rajčata nic moc..

Služby hotelu
služby úplně v pořádku,spokojenost veliká

Pláž
pláž písečná,krásná,čistá,hlídaná.....bez chyb..

Hanka H., 22.10.2014, Datum pobytu: 12.10. - 19.10.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Caribbean World Mahdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Caribbean World Mahdia, Mahdia, Tunisko Hanka H. 2014-10-22 10 1 10 CARIBBEAN WORLD MAHDIA

Celkem: 6,2 Špatné ubytování,nezájem delegátky o nápravu.Po stížnostech do CK přišla odpověď,ať vše řešíme prostřednictvím delegátky,konkrétní pomoc...

  • 4,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Špatné ubytování,nezájem delegátky o nápravu.Po stížnostech do CK přišla odpověď,ať vše řešíme prostřednictvím delegátky,konkrétní pomoc žádná Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Špinané prostěradlo,madrace.Diskotéka pod okny do 2-3 hodin.O výměnu jsme se snažili 4 dny přes hlavního recepčního,CK,manažera hotelu-vše marné,nezájem

Strava
Dobrá,rozmanitá.Oběd podávám i na terase u moře.All inclusive program na vysoké úrovni

Služby hotelu
Naprostý nezájem recepce řešit náš problém.Další dny přicházeli do hotelu noví hosté,dostávali bez problému hezké pokoje.Nevím,jestli pro klienty naší ck je přidělováno automaticky jen horší ubytování.Každopádně celé jedno křídlo má rezorvované na celou sezonu italské ck.

Pláž
Pláž čistá.Slunečníky,lehátka a madrace zdarma,moře čisté,bílý písek,nádhera

Anonym, 22.10.2014, Datum pobytu: 4.10. - 10.10.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:PrimaSol El Mehdi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

PrimaSol El Mehdi, Mahdia, Tunisko Anonym 2014-10-22 6.2 1 10 PrimaSol El Mehdi

Celkem: 8,8 Ještě se vrátím, moc se nám líbilo

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Ještě se vrátím, moc se nám líbilo Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ihned po příjezdu jsme byli ubytovaní ve druhém patře, s velkým balkonem a výhledem na vstup do hotelu se zahradou.

Strava
Strava výborná, velký výběr, co se týká zákusků 21 druhů k večeři a něvěděli jsme který si vybrat. Moc se mi líbila možnost naobědvat se v baru u bazénu, nemuseli jste se převlékat na jídlo. Jediné co mně chybělo, bylo koření, že by jsme si mohli některá jídla dochutit. Jinak velká pochvala

Služby hotelu
Služby hotelu bez problémů, když si měníte peníze na recepci, je třeba si říci o doklad o směně, jinak vám ho nedají a zbytek peněz neproměníte zpět. Úklid bez problémů, služby na barech v pořádku.

Slabé místo tým animátorů, pravděpodobně utahaných po sezoně. Jejich aktivita byla nulová.

Pláž
Pláž nejkrásnější co jsem viděla, průzračná voda, hodně mušliček. Hotel leží na konci hotelové zony je možné procházet po pláži mnoho kilometrů. Výborná služba securitas, kteří hlídají u vstupu na pláž, je možné u nich odložit pantofle, batoh a pod. Lehátka na pláži i v zahradě krása.

Lenka Poláková, 22.10.2014, Datum pobytu: 3.10. - 14.10.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Thapsus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Thapsus, Mahdia, Tunisko Lenka Poláková 2014-10-22 8.8 1 10 Thapsus

Celkem: 9 Velice příjemná odpočinková dovolená.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velice příjemná odpočinková dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bydlela jsem v malinkém pokoji s výhledem na nepoužívané tenisové kurty a částečně na moře. Tuto stranu jsem si zvolila při příjezdu na recepci, protože měla být (dle recenzí dřívějších hostů) tišší než opačná strana rušená hlučnou hudbou z venkovních hudebních produkcí. V polovině října už se ale venku žádné hudební produkce nekonaly, takže pokoje situované na opačnou stranu, než byl můj, jsou díky hezčímu výhledu a většímu rozměru komfortnější. Mně to ale stačilo, stejně jsem většinu času trávila venku.

Strava
Strava byla opravdu výborná. Bohatý výběr hlavních chodů (je tam i menší tuniský koutek) a desertů. Trochu škoda, že káva a čaj se podávají v hlavní jídelně jen u snídaně, kdežto deserty jsou nabízeny při obědě a večeři a našinec by si je lépe vychutnal s teplými nápoji. Ty jsou během dne servírovány v jiných barech, které také fungují dobře.

Služby hotelu
Recepční jsou ochotní, kufry Vám služba dopraví v den příjezdu na pokoj (to neplatí automaticky v den odjezdu, ale možná, kdyby o to člověk požádal, tak ano - ovšem je tam výtah, takže je to jednoduché i bez služby). Přijeli jsme večer ve 22:15 a jídelna se zavírala ve 21 hod, a tak nám přinesli studenou večeři až na pokoj. Otázka je, zda by to udělali automaticky, nebo jen proto, že jsme se zeptali na večeři. V restauraci byla příjemná obsluha, hlavně starší číšníci - na rozdíl od mladých jsou gentlemanští a mluví obdivuhodně mnoha jazyky!

Pláž
Přístup na pláž jednoduchý - kolem bazénu a přes zahradu, kde je vše krásně udržováno zahradníky a uklízečkami. Na pláži jsou dostupná plastová lehátka a slunečníky. Zpočátku nám nechtěli automaticky půjčit matračky na lehátka na pláž (jen do zahrady), ale koncem dovolené se to změnilo a bylo to tak ještě pohodlnější. Pláž docela čistá. Po odchodu z pláže je možnost se osprchovat buď celý nebo jen nohy od písku.

Marcela F., 22.10.2014, Datum pobytu: 12.10. - 19.10.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Thapsus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Thapsus, Mahdia, Tunisko Marcela F. 2014-10-22 9 1 10 THAPSUS AI

Celkem: 8,8 Vše bylo naprosto perfektní. Strava výborná, moře těsně navazující na hotelový komplex, pláže čisté a udržované, voda průzračná. Rádi se...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Vše bylo naprosto perfektní. Strava výborná, moře těsně navazující na hotelový komplex, pláže čisté a udržované, voda průzračná. Rádi se někdy vrátíme. Zobrazit celou recenzi

Vladimír Stejskal, 21.10.2014, Datum pobytu: 3.10. - 14.10.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Nour Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Nour Palace, Mahdia, Tunisko Vladimír Stejskal 2014-10-21 8.8 1 10 NOUR PALACE

Celkem: 8 Chtěli jsme si celkově odpočnout a to vyšlo. ještě nikdy jsme se do žádného místa nevraceli ale myslím, že uděláme vyjímku.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Chtěli jsme si celkově odpočnout a to vyšlo. ještě nikdy jsme se do žádného místa nevraceli ale myslím, že uděláme vyjímku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Po příjezdu v ranních hodinách do hotelu, nás ubytovali hned. Pokoj ve druhém patře s výhledem na vchod do hotelu se zahradou a velký balkon. Spokojenost.

Strava
Strava naprosto úžasná, moc jsme si pochutnali, zákusky byly vynikající na večeři jsme napočetli 21 druhů. Jediné co bych vylepšila, nebyla možnost si jídla přikořenit jen slánka a pepřenka.

Služby hotelu
Co se týká služeb, pokojské ochotné, usměvavé. Číšníci jak který ale v normě. Animátoři jedno velké mínus. Možná proto, že už končí sezona tak jim došla inspirace - škoda.

Pláž
Jedna z nejkrásnějších co jsem kdy viděla, moře vyhřáté 26stupňů, čisté. Mušle kam se podíváš - hotel je na konci zony takže možné pořádát procházky velmi daleko.

Lenka Poláková, 20.10.2014, Datum pobytu: 3.10. - 15.10.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Thapsus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Thapsus, Mahdia, Tunisko Lenka Poláková 2014-10-20 8 1 10 THAPSUS AI

Celkem: 6,8 Nebyli jsme spokojeni s delegátkou celkový nezájem o nás.

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Nebyli jsme spokojeni s delegátkou celkový nezájem o nás. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ze začátku jsme nebyli spokojeni ,protože nás ubytovali do bungalovu,který byl hrozný hlavně každou noc hluk z diskotéky až po stížnostech do Prahy a do cestovní kanceláře nás přestěhovali po 4 dnech do hotelového pokoje kde se nám líbilo.Také není informovanost o tom že tato možnost ubytování existuje.

Strava
Výběr dobrý, chutnalo nám a každý večer byla tématická večere jiné země.

Služby hotelu
Dobré a možnosti různých aktivit jak na pláži tak u bazénů s animátory velmi dobré

Pláž
Pláž čistá a přímo u hotelu moře čisté bylo vidět až na dno.Tato pláž je pouze pro hotel a je hlídaná.

Věra Bobková, 20.10.2014, Datum pobytu: 23.9. - 4.10.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:PrimaSol El Mehdi

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

PrimaSol El Mehdi, Mahdia, Tunisko Věra Bobková 2014-10-20 6.8 1 10 PRIMASOL EL MEHDI

Celkem: 3,8 Dovolenou jsem si užil, ale...

  • 4 Ubytování
  • 1 Strava
  • 7 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsem si užil, ale... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Postel složená z jednolůžek. Nešli dovřít dvířka u skříně. Lednička vrčela a trochu chladila. Nemělo cenu dožadovat se něčeho jiného, protože to co dostali ostatní bylo snad ještě horší. Opráskané zdi.

Strava
Strava... Nuda, nuda, šeď, šeď. Ovoce - blumy, hroznové víno a pomeranče... Sakra to neznají víc druhů? No a k ostatnímu.. Jíst stále dokola to samé s nutnou dávkou dosolené a dopepření mě vážně nebavil. Když chtěl člověk vybrat něco jiného, tak se raději vrátil k ověřeným těstovinám.

Služby hotelu
Služby? Jaké? Nic atraktivního.. Raději si člověk zahrál karty.

Pláž
Pláž byla jediné to co nás na této dovolené bavilo.

Filip M., 20.10.2014, Datum pobytu: 10.10. - 17.10.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Nour Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Nour Palace, Mahdia, Tunisko Filip M. 2014-10-20 3.8 1 10 5 hvězd ale kam šli to nevím...

Celkem: 10 Dovolená se nám moc líbila. Hotel odpovídal 3 hvězdám, ubytování, služby, pokoj byly na dobré úrovni, jídlo bylo fantastické.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám moc líbila. Hotel odpovídal 3 hvězdám, ubytování, služby, pokoj byly na dobré úrovni, jídlo bylo fantastické. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj odpovídal 3 hvězdám. Starší zařízení, udržované v čistotě, každý den čisté ručníky, toaletní papír i uklizený pokoj, krásný balkonek.

Strava
Strava v hotelu byla rozmanitá a výborná. Personál jídelny byl ochotný.

Služby hotelu
Služby hotelu byly na dobré úrovni, za malinký "bakšiš" ještě lepší. Ale to je běžný "kolorit" této lokality.

Pláž
Moře bylo nádherně čisté "malý Karibik", spousta mušlí na pláži. Pláž samotná by mohla být trochu čistší, ale vše vyrovnalo nádherné moře a pozvolný přístup.

Jaroslav Valenčin, 19.10.2014, Datum pobytu: 28.9. - 5.10.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Thapsus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Thapsus, Mahdia, Tunisko Jaroslav Valenčin 2014-10-19 10 1 10 THAPSUS AI

Celkem: 6,6 Téměř měsíc po návratu mi to nedalo a musím podpořit kladné ohlasy. Celkově dobrá dovolená. Souhlasím ale s jednou paní, která si...

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Téměř měsíc po návratu mi to nedalo a musím podpořit kladné ohlasy. Celkově dobrá dovolená.

Souhlasím ale s jednou paní, která si stěžovala na delegátku. No je těhotná, příští rok tam už nebude. A doufám, že bude mít hned druhý dítě, aby se nemohla dlouho vrátit.

O kočkách na stole, jak tu taky někdo psal, nemůže být ani řeč. Nikdy jsem je v jídelně neviděla. Byly tam dvě a to kolem hotelu prostě bývá. Ženský je krmí, tak loudí.

Hotel je složený převážně z česko-ruské klientely. Je tam dost místních. Ale jsou mnohem snesitelnější a hlavně tišší než uječený Rusky.

Do Mahdie kousek. Všude samozřejmě nepořádek, ale s tím se počítám. Jinde by to nebylo lepší. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dali jsme do pasu a měli krásný velký pokoj. Vybavení jak pokoje i hotelu odpovídám africké 3hvězdě. Někdo tu psal o špatných matracích. Nás se to netýkalo. Spalo se nám krásně. Koupelna čistá, bez plísně. Pouze nábytek na balkóně pamatoval už mnoho. Ale kdo je na balkoně ve dne, kdy je to vidět?

Všude v hotelu čisto, nedá se tomu nic vytknout.

Strava
Pravda je, že strava se točila pořád dokola. Ale byla to dobrý. Vždy ryba-dokonce minimálně 6x tuňák a k tomu kuře, které se prokládalo mletým a klobáskami. Dokonce byla i br.kaše. Příjemná změna. Já nechápu, jak se někdo může rozčilovat nad malým výběrem. Doma přeci taky snídáme buď dosladka nebo slana. Byly tam koláčky, marmeláda a med. Kdo chtěl slaný tak zelenina, vejce, salám a sýr. Samozřejmě ten sýr a salám byl pořád stejný, ale jsme v Africe, tam jiný ani nemají. K obědu ryba a kuře, dvě přílohy a několik zeleninových salátů. Ovoce, sladkosti. Večer to samý, jen přílohy měnili. Ale knedlo zelo vepřo vám neudělají ani v Řecku nebo Itálii. A kdo tak stojí o vepřové, musí do Evropy.

Abych byla spravedlivá, musím napsat, že víno 1-2x večer došlo. Tak jsme přešli na růžové... ale je ve skle a docela šlo. Kdo byl v Egyptě, tak si bude libovat. Tam jsem nikdy tak dobrý nepila.

Pivo sice čepují do strašně mrňavých kalíšků, tak si dám dva a nedohaduju se. U bazénu je bar a na pláž tak blízko, že vám ani nezteplá. A je ledový, protože ho čepují ze sudu.

Služby hotelu
Co se týče úklidu, nebyly nám jednou vyměněny ručníky. Jednou nám dali jen jeden. Ale to mohla být náhoda, můžete být na jiném patře, paní uklízečku mohli dávno vyhodit :)

Jednou nám vypadla elektřina, z recepce se s náma už vracel jejich údržbář. Žádný čekání.

Mimo výměny peněz jsme nic nepotřebovali. Číšníci a animátoři milí a usměvaví. Přes den pobíhali a lákali na aktivity, ale nebyli vlezlí. Animace už večer nefungovala, to se dalo vzhledem k termínu očekávat. My ji nepostrádali.

Pláž
Nejlepší na celém hotelu je moře. Opravdu je tak blízko a možná ještě blíž. Voda průzračně čistá. Vlny tak akorát na pohoupání. Lehátek dost. Malý škebličky. Jemný bílý písek. Za chvíli ho máte všude. Pláž se uklízí, ale valnou cenu to nemá. Moři bych dala hodnocení 10+, ale pláži co se týče uklizenosti průměr

Až na pár bezbarvých rybiček mrtvý moře. Ale poslední den jsme viděli malou chobotnici. Jak se tam dostala je záhada. Byla tak blízko okraje, že jsme jí pozorovali z výšky jednoho metru. Krásné rozloučení s mořem.

Věra K., 18.10.2014, Datum pobytu: 19.9. - 30.9.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Topkapi Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Topkapi Beach, Mahdia, Tunisko Věra K. 2014-10-18 6.6 1 10 Topkapi Beach

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma Po - Ne 7-22 hod. 800 999 800