Recenze hotelů
Mahdia - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,2 I přesto, že jsme byli v termínu, kdy se o 70 km dál střílolo, tak toto nezkazí celkový dojem z dovolené. Nádherná pláž plná mušlí, čisté...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
I přesto, že jsme byli v termínu, kdy se o 70 km dál střílolo, tak toto nezkazí celkový dojem z dovolené. Nádherná pláž plná mušlí, čisté tyrkysové moře, a když fouká, tak jsou i nádherné vlny na super blbnutí v moři. Za nás určitě super dovolená za nádherné peníze. A i přes toho pomateného s kulometem, nám to dojem nezkazilo, a já osobně jsem se nikterak nebezpečně necítil, to se může stát kdekoli jinde, viz Kuvajt, Lyon, atd již dříve, to člověk neovlivní. A možná i novináři by to nemuseli tak nafukovat. A snad jediné věc, která by se dala vytknout, ale ne bohužel tunisanům ale nám turistů, tak bychom se nemuseli chovat chvilkami jak čuňátka a zviřátka, a bohužel musím říci, že nejvíce Slováci, Rusáci a Češi, chvilkami jsem se styděl za to, že jsem čech a de facto ve společných prostorech ani v rodině nemluvil česky, bohužel. Česká neomalenost nezná mezí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prvně si člověk musí uvědomit, že se nachází v Africe, v Tunisku, tedy v zemi Maurské kultury, a prostě zde tyto kultury mají prostě jiné designové cítění, jiný kulturní vkus, jinou představu o komfortu. Ale co se týče čistoty, každodenní výměny ručníků a osušek dle potřeby, úplně bez výtek, ložní prádlo kdykoli bylo potřeba, tak bylo vyměněno

Strava
Kompletně bez výtek, maso: hovězí, kuřecí, krůtí, ryby, králík, občas i krevety, a i v muslimské zemi posvátné vepřové maso a i uzené !!! Co se týče zeleniny, tak od zelí, mrkve, květáku, brokolice v tepelné úpravě, luštěniny, fazole, čočka, ale i brambory a pro obtloustlé čechy hranolky, čerstvá zelenina, prostě vše na co si člověk vzpomene, k snídani česká fronta na plaičinky a omeletu, prostě my stání ve frontě máme jak národní sport. Moře sladkých zákusků, všechny druhy melounů, zmrzlina, atd. dal by se vyjmenovat vše co vám přijde na mysl.

Služby hotelu
Hotelové služby jedním slovem super. A po tom šílenci s kulometem a už i v průběhu toho dne se zvyšil počet ochrranky v hotelu na pláži atd. Super.

Pláž
Nádherný čistý bílý písek plný mušlí srdcovek, deštníky, lehátka, matrace, sušky zadarmo vyměnitelné za čisté, prostě nádhera, moře čisté, tyrkysově modré, supr vlny, žádné potvory v moři, nádhera. Pláž přesně u exteriéru hotelu, člověk je jednou nohou v zahradě hotelu a druhou na pláži

Rudolf, 30.06.2015, Datum pobytu: 20.6. - 27.6.2015
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:LTI Mahdia Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

LTI Mahdia Beach, Mahdia, Tunisko Rudolf 2015-06-30 9.2 1 10 LTI MAHDIA BEACH

Celkem: 9 Velmi vydařená dovolená,až na zprávy z pátku.Jinak vřele doporučuji, zejména s malými dětmi je to tam fantastické. A to jezdím léta...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velmi vydařená dovolená,až na zprávy z pátku.Jinak vřele doporučuji, zejména s malými dětmi je to tam fantastické.

A to jezdím léta nejen do Tunisu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování menší pokoj, ale překrásný výhled.Na pokoji vše co potřebujete.

Strava
Strava velice chutná a rozmanitá.Nejlepší, co jsem za posledních 10 let měla

Služby hotelu
Služby velice dobré.

Pláž
Pláž hned za zelenou zahradou, čistá, trochu po bouři zkalené moře.

Vlasta Vadlejchová, 30.06.2015, Datum pobytu: 20.6. - 27.6.2015
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:PrimaSol El Mehdi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

PrimaSol El Mehdi, Mahdia, Tunisko Vlasta Vadlejchová 2015-06-30 9 1 10 PRIMASOL EL MEHDI

Celkem: 3,8 Hotelove sluzby vobec nezodpovedaju popisu cestovnej kancelarie. Alkoholicke napoje na bare pri bazene okrem piva a kysleho vina ziadne!...

  • 3,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 9 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Hotelove sluzby vobec nezodpovedaju popisu cestovnej kancelarie. Alkoholicke napoje na bare pri bazene okrem piva a kysleho vina ziadne! Poobedny bufet ziadny. Obedy len v hlavnej restauracii. Restauracia pri plazi nefunguje ani vecer pri animacnych programoch. Sedite na programe "na sucho", alebo si mate behat do hlavneho baru pre napoje, kde vam bez problemov o 22.00 povedia, ze uz nemaju vacsinu alkoholu. Jedlo v hlavnej - "jedinej" restauracii okrem al a card, stale rovnake, vacsinou tuniske. Otrasne, ani po reklamacii nezaradene normalne jedla. Nie je to len nas nazor, aby si niekto nemyslel, ze sme fajnovky, ale je to nazor vacsiny hosti. Jednoducho katastrofa! Novy manager hotela, asi aj novy sefkuchar a manager baru a tak to aj vyzera! Vodka aj gin strihnuty vodou.(Ktovie akou)? Po mensej hadke nam doniesol manager baru normalne pitie a rozdiel bolo hned citit! Hotel nezodpoveda recenziam z minuleho roku. Nikomu neodporucam!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Zodpovedne tuniskemu standardu. Trochu malo miesta pri sprchovani, ale v zasade sa dalo vydrzat. Televizor miniformatu z roku cca.1980 bez jedineho normalneho programu okred ZDF1. Cistota bola na akej takej urovni. Mali sme vzdy upratane aj vymenene uteraky.

Strava
Popisane vyssie! KATASTROFA!!!

Služby hotelu
Na mizernej urovni. Ako priklad si zoberte, ze vodu vo flasiach nam chceli davat na listky a to 1 flasu vody denne na jednu izbu! Az po narobeni prislusneho "cirkusu" nam davali 2 flase automaticky s upratovanim na izbu denne.

Pláž
Plaz najkrajsia v Tunise.

Ing. Frantisek T., 29.06.2015, Datum pobytu: 9.6. - 19.6.2015
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Thalassa Mahdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Thalassa Mahdia, Mahdia, Tunisko Ing. Frantisek T. 2015-06-29 3.8 1 10 THALASSA MAHDIA

Celkem: 9,8 Byli jsme se vším spokojeni.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme se vším spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo pěkné.

Strava
Strava byla výborná a velký výběr.

Služby hotelu
Služby hotelu dobré.

Pláž
Krásná a čistá.

Pavel K., 29.06.2015, Datum pobytu: 12.6. - 24.6.2015
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:El Mouradi Mahdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

El Mouradi Mahdia, Mahdia, Tunisko Pavel K. 2015-06-29 9.8 1 10 El Mouradi Mahdia

Celkem: 8,4 Dovolená proběhla klidně a spokojeně.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená proběhla klidně a spokojeně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubitování odpovidalo kategorii 3 hvězd.

Strava
Se stravou jsme byli velmi spokojeni.Tunisská kuchyně nám vyhovovala.

Služby hotelu
Vsude čisto,pokoje denne uklizené,personál příjemný.

Pláž
Hotel je přímo na pláži,moře čisté,pláže mohli být čistší.

Růžena O., 28.06.2015, Datum pobytu: 12.6. - 23.6.2015
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:El Mouradi Cap Mahdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

El Mouradi Cap Mahdia, Mahdia, Tunisko Růžena O. 2015-06-28 8.4 1 10 El Mouradi Cap Mahdia

Celkem: 3,4 mizerná 3***

  • 3 Ubytování
  • 5 Strava
  • 3 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
mizerná 3*** Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Místnost přímo na připojených reproduktorech.přes den nevadí a večer pouze do 23,00 znamenalo přežití

Koupekna hrozná,snad ji dělal nějaký samouk,spáry dlaždiček i dlaždichrozné,tak pro ubytování vrátného

D obytnÉ místnostI dvě bedny,které zabírají prostor a mohly by sloužit jako prostor pro uložení drobných věcí.

Postele slušné,nepřevlečené za pobyt 12 dní.

Vchodové dveře s mezerou 5cm vespod.Při větru se do místnosti létalo smetí,listí a pod.materiál. Také se v místnosti pohybovali růzuní broučci.

Náš pokoj byl z těch,,kteréby potřebovali okamžitou renovaci.

Strava
Strava dle nás pestrá,výběr dostatečný.

Brambory:brambory v alobalu,bramborová kaše,hranolky americké brambory,brambory v místní stravě v omáčce s masem.

Nudle různých tvarů od špaget přes italské druhy.

Rýže na několik způsobů byla vždy výborná stejně jako kuskus.

Výborná byla i vařená čočka s možností přílohy chutných párečků.

Při každém obědě a večeři byla pečena a podávána pizza.Každý den podávána ryba na různý způsob.

Velký výběr různých druhů zeleniny opékané i přímo u při odběru i ve studených mísách. Nedostižná jako všude na jihu jsou rajčata oproti našim polystyrénovým.

Ovoce meruňky krásně zralé,o to horší broskve připomínající naše z hypermarketů,,výborné melouny bílé i červené, výborné sladké pomeranče ,nepřeslazené čerstvé datle.

Chutné zákusky mírně slazené, plněné pěnou nebo krémy.

Denně při obědě i věčeři volně dostupné až čtyři druhy zmrzliny.

Při obědě a večeři kromě méně kvalitních i lepších chlazených nápojů,k dispozici pivo zřejmě nealko,pitné, protože bylo vždy dobře vychlazené a uhasilo žízeň. Podávané víno bílé,červené i růžové ,spíš horší úrovně nakyslé.

Pečivo při snídani v dostatečném výběru a k dispozici i při obědě a večeři zřejmě ze zmraženýc polotovarů dobře upečené.Při snídani podávány i různé druhy krosantů.K pití kakao.

Jeden stůl byl věnován biostravě.

V chladících vitrinách různé druhy sekané zelenimy,jogurty,džemy,má oblíbená chalva s ovocným jogurtem a biopokroutkami,olivami černými i bílými,pistáciemi, a mnoha dalšími druhy pro mlsné jazýčky

Manželka si k obědu vyrobila oblíbený bramborový salát,k dispozici byli i sardinky očka a podobné výrobky

Občas se vytvořila fronta.Hosté byli ukaáznění stáli v řadě a nedocházelo ke konfrontacím.

Personál ochotný,milý.

Služby hotelu
Již od příchodu ochotní,ihned nám dali obojky a možnost se strarovat,přílet před 9,00 hod.

Okamžitě vyřešili problémy s klíči,opravou klosetu atd.

Úklid špatný,že by měl vliv ramadán?

Voda v lahvích kdykoli k dispozici.Bar v hotelu výborný.U bazénu špatně dostupný.

Ovlivněno tím ,že ještě nebyla sezona.Vedení zahájilo sezonu 16.6.

Pláž
Pláž téměř u dveří,voda byla týden ještě studená,foukal i studený vítr.

Přístup k pláži denně udržovaný.Vlastní pláž pod slunečníky připomíná předcházající sezonu odpadky a nedopalky.Mnoho lehátek mělo být již vyřazeno,jsou rozlomené po délce vejpůl.

Animace dopoledne a v podvečer dobrá.

Večerní hulákání z amplionu není příjemné.Výhodou bylo že v 23,00 hod. byl vždy konec vyřvávání.

Hukot moře po celou noc byl uklidňující.

Ing.jindřich Verner, 26.06.2015, Datum pobytu: 12.6. - 23.6.2015
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Thalassa Mahdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

hotel Thalassa Mahdia 9 fotografií

Thalassa Mahdia, Mahdia, Tunisko Ing.jindřich Verner 2015-06-26 3.4 1 10 THALASSA MAHDIA

Celkem: 6,2 Hotel, stravování, služby hotelu, pláž ok. Nejvíce mě zklamal přístup cestovní kanceláře, která se vůbec neobtěžovala klienty předem...

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Hotel, stravování, služby hotelu, pláž ok. Nejvíce mě zklamal přístup cestovní kanceláře, která se vůbec neobtěžovala klienty předem informovat o tom, že let do cílové destinace je s mezipřistáním, přičemž jsme byli nuceni opustit letadlo a celková doba letu se prodloužila o 2 hodiny. Jako vysvětlení bylo, že na to dle smluvních podmínek mají právo. To samozřejmě ano, ale očekávala bych alespoň podání informace předem. Zobrazit celou recenzi

Denisa, 26.06.2015, Datum pobytu: 19.6. - 23.6.2015
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Thapsus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Thapsus, Mahdia, Tunisko Denisa 2015-06-26 6.2 1 10 THAPSUS

Celkem: 8 spokojeni

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
spokojeni Zobrazit celou recenzi

Ubytování
spokojeni ,ale vybavení je starší

Strava
spokojenost - dalo se vždy vybrat podle chuti

Služby hotelu
se službami hotelu spokojeni, jenom s animátory jsme nebyly spokojeni - žádný večerní program.

Pláž
pláž přímo u hotelu

Josef S., 26.06.2015, Datum pobytu: 5.6. - 19.6.2015
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Thapsus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Thapsus, Mahdia, Tunisko Josef S. 2015-06-26 8 1 10 THAPSUS

Celkem: 8,2 S dovolenou jsme byli nadmíru spokojeni, je vidět, že se hotel neustále rozvíjí a rekonstruuje. Přišlo mi, že zvýšili i bezpečnost, z...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsme byli nadmíru spokojeni, je vidět, že se hotel neustále rozvíjí a rekonstruuje. Přišlo mi, že zvýšili i bezpečnost, z hotelu otevírali každému bránu, v noci kolem obcházel sekuriťák. Žádné nepokoje jsme nezaznamenali. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dostali jsme pokoj s balkonem a výhledem na moře a bazén hned po příjezdu. Překvapilo mě, že jsem nemusel dávat ani žádný úplatek jako jinde, možná to bylo tím, že v hotelu nebylo ještě moc lidí. Pokoje klasické, žádný luxus, ale funkční, mile překvapila přítomnost ledničky na pokoji oproti katalogu, v pokoji je i plazmová televize na zdi.

Strava
Jídlo bylo výborné a všeho dostatek, několik druhů masa, ryby, několik příloh, ovoce, zeleniny, studené saláty, několikrát i zmrzlina. Vždycky si dalo vybrat. Postupně začli grilovat i venku, kdo nechtěl v poledne z pláze, mohl se najíst tam. V době oběda dělali pravidelně venku i pizzu a hranolky. Bary fungovali dva až tři, jeden v hale, další dva venku.

Služby hotelu
Musím říct, že jsem měl pocit, že se personál hotelu v porovnání s ostaními hotely velice snažil, bylo zde hodně Čechů a Slováků, tak se snažili naučit i jednoduchá česká slova, když jste dali číšníkům párkrát bakšiš, mohli se pak přetrhnout, když jsme přicházeli, měli jsme už nalitá vína a ozdobený stůl. Podobně to fungovala i s uklízečkami, ale myslím, že kdyby člověk úplatky nedával, dostane se na něho možná později, ale uklidí. V hotelu spoustu animátorů, což já nemusím, zpočátku byli otravní, ale postupem se zaměřili zase na nové příchozí. Animační programy probírali ještě uvnitř, byli jsme rádi, jednou byla diskotéka venku a nedalo se usnout. Lehátka na pláži i u hotelu jsou zdarma, matrace se ale na pláži platí. Lehávali jsme v zahradě hotelu, kde bylo příjemné prostředí a klid.

Pláž
Pláž hezká, bílý písek, všude spoustu mušlí. Hotel je první v řadě, nalevo už žádné hotely nejsou, odpoledne tam bývají místní, ráno je ale klid a hezké procházky. Moře jsme měli první týden azurové jako z katalogu, pak foukal dva dny vítr a trochu se pokazilo, přineslo to i trávu, tři dny pak trvalo než se zase vyčistilo. Při odjezdu bylo zase krásné.

Anonym, 25.06.2015, Datum pobytu: 5.6. - 19.6.2015
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Thapsus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Thapsus, Mahdia, Tunisko Anonym 2015-06-25 8.2 1 10 Thapsus

Celkem: 7 V Tunisu jsem byla již 7x a tak vím, co můžu očekávat. Pláž a moře byly nádherné. Oblast Mahdia se mi líbí ze všech destinací v Tunisu...

  • 8 Ubytování
  • 4 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
V Tunisu jsem byla již 7x a tak vím, co můžu očekávat. Pláž a moře byly nádherné. Oblast Mahdia se mi líbí ze všech destinací v Tunisu nejvíce. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl čistý, vše bylo funkční až na klimatizaci, kterou nám na požádání opravili.

Velký a zásadní problém byl, že byla jídelna v patře bez výtahu. Tato informace by měla v popisu hotelu být, hledala jsem malý hotel v blízkosti moře, aby nemocný otec vše zvládl, a toto byla VELIKÁ KOMPLIKACE.. Nedělalo to problémy jen jemu, není to vhodné pro lidi, kteří mají problémy s pohybovým aparátem.

Strava
Jídlo bylo zatím nejhorší jaké jsem v Tunisu zažila. Kuchař to hold moc neuměl. Nejlepší byly snídaně, ovšem vařená jídla za mnoho nestála. Vše bylo nedovařené, maso i brambory tvrdé, někdy i těstoviny. Jen pizza byla vždy dobrá :). Ale hlady jsme netrpěli, pití (myslím vodu a nealkoholické nápoje :)) bylo dostatek a nebylo zde žádné omezení.

Služby hotelu
Dobré.. Byla zde i stále otevřená směnárna, což oceňuji. Ne v každém hotelu je to běžné. Pokoje byly denně uklízeny a rovněž veškeré prostory hotelu.

Pláž
Velice hezká a čistá s hromadou škebliček.

Věra G., 24.06.2015, Datum pobytu: 12.6. - 19.6.2015
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:El Mouradi Cap Mahdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

vnitřní část hotelu 6 fotografií

El Mouradi Cap Mahdia, Mahdia, Tunisko Věra G. 2015-06-24 7 1 10 El Mouradi Cap Mahdia

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma Po - Ne 7-22 hod. 800 999 800