Recenze hotelů
Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 6,8 Celkový dojem z dovolené máme dobrý. Počasí krásné, moře teplé, pláž sice špinavější ale na tom mají největší podíl právě turisté.

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené máme dobrý. Počasí krásné, moře teplé, pláž sice špinavější ale na tom mají největší podíl právě turisté. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo v pořádku, apartmán se dvěma pokoji, kuchyňka a záchod s koupelnou. Jediné co nám vadilo, byla velice proležená matrace na které se strašně špatně spalo. Jinak naprostá spokojenost. Majitelka je češka a musím říct, že nám velice pomohla i s manželem v jedné nepříjemné situaci, kdy se nám v noci během spánku někdo vloupal do pokoje.

Strava
Stravovali jsme se sami a všechno bylo vynikající a cenově dostupné.

Pláž
Pláž byla hodně zaplněná což je ale pro sezónu normální.Místy nepořádek,tráva v moři.Pozvolný vstup do moře byl ideální.

Michaela P., 28.07.2016, Datum pobytu: 16.7. - 25.7.2016
Oblast: Řecko Řecko, Nei Pori, Hotel:Fany

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Fany, Nei Pori, Řecko Michaela P. 2016-07-28 6.8 1 10 Apartmánový dům FANY

Celkem: 5,2 Dovolená byla super! Nádherná příroda, nestále slunečno jen to ubytování....

  • 4 Ubytování
  • 4 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla super! Nádherná příroda, nestále slunečno jen to ubytování.... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v hotelu bylo průměrné. Neustále jsem při pobytu slyšel stěžování si ostatních na různé nedostatky. My jsme měli štěstí na pokoji jsme měli vše potřebné a funkční, jen záchod pořád protékal. Nečekal jsem žádný luxus a myslím že ** to odpovídalo.

Strava
Snídaně : chléb, máslo, 2 druhy marmelády, med, sýr, salám, vejce, omeleta, lupínky do mléka, káva a voda

Večere : špagety, pečené brambory, těstoviny, vepřové maso, saláty

Jídla se neustále opakovala. Po 3 dnech přišla menší obměna ale vše na stejný způsob. Nejsem nějak vybíravý. takže jsem se vždy najedl.

Vše je ale o lidech.Hned po otevření jídelny se nahrnulo velké množství lidí a tvořily se fronty. Byli tam tací co jídlo nemohli ani pobrat natož sníst ale hlavně že ho měli. jenže na ostatní už např. maso nezůstalo. Bylo by asi lepší kdyby jídlo nandával kuchař....

Chtěli jsme ochutnat nějakou místní specialitu, na tu jsme se museli vydat do restaurace, protože v hotelu nic takového nebylo.

Služby hotelu
- mini market v hotelu otevřen jen na požádání a velice malý sortiment

- wifi na recepci zdarma

- bar zavřený

- bar u bazénu zavřeny

- bbq (gril) zavřený

- úklid fungoval téměř každý den

Pláž
- cesta na pláž je cca 10 min chůze

- moře teplé a čisté

- pláže převážně písčité s oblázky

- na šnorchlování jsou zde útesy u kterých je velké množství ryb na pozorování

- slunečníky jsou za poplatek ale vždy jsme našli místo kam si položit ručník

- na pláži jsou sprchy, toalety a převlékárny

David S., 28.07.2016, Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2016
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel:Matina

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

hotel od bazénu 1 fotografie

Matina, Rhodos, Řecko David S. 2016-07-28 5.2 1 10 Matina

Celkem: 9,4 Dovolená se nám líbila - vřele doporučuji. Kombinace obyčejného ubytování a lepšího hotelu byla skvělá volba. Sever Kréty je větrný - i v...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila - vřele doporučuji. Kombinace obyčejného ubytování a lepšího hotelu byla skvělá volba. Sever Kréty je větrný - i v horkých dnech je tam příjemně.

Středisko Kokkini Hani je asi 12 km od letiště, letadla zde přelétávají poměrně nízko a jsou slyšet - pro nás spíše zážitek, než že by byl hluk od letadel rušivý. Noční provoz není velký.

Paní delegátku Andreu jsme nepotřebovali, zúčastnili jsme se pouze informační schůzky den po příletu. Byla vyčerpávající, dostali jsme všechny potřebné informace. Nabídku výletů od Pantour jsme stejně jako většina ostatních klientů shledali předraženou (např. výlet do Heraklionu na tržiště stál 42 EUR/osoba, zvládli jsme ho sami linkovým busem za 2 EUR). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je jednoduché a odpovídající ceně, pokoj byl poměrně prostorný, čistý. Při zavřených oknech žádný hluk, stěžovali si sousedé s balkóny situovanými směrem k dálnici. Náš pokoj bez problémů.

Klimatizace 10 EUR a sejf 5 EUR/ 12 dnů.

Paní domácí Katy je moc milá, poradí, doporučí, pomůže s čímkoliv, doopravdy se snaží vyjít vstříc.

V den odjezdu je třeba vyklidit pokoj do oběda, ale je k dispozici sprcha.

Strava
All inclusive jsme vyžívali v hotelu Knossos Bungalows and Suites - asi 80 m od Anna Aparthotelu. Vše nad naše očekávání. Snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Ráno výběr z teplého i studeného, palačinky, lívance. Úžasné sýry, spousta zeleniny. 1x týdně ve snídaňové nabídce šampus a uzený losos :-)

Obědy a večeře - tradiční řecké pokrmy, ryby i mořské plody denně. Minimálně 2 druhy teplé zeleniny, polévka. Maso i ryby z grilu. Pro malé děti vždy k dispozici špagety s omáčkou masovou i zeleninovou. Ovoce denně ve velkém, zejména melouny.

Jediná maličkost - personál nestíhá, takže odchytit někoho, kdo vám přinese pití, byla občas bojovka. Všichni milí a snaží se.

Na baru u bazénu nápoje celý den do půlnoci, pivo víno, míchané drinky z místních destilátů, nealko, káva. Malá svačina - melouny, toasty, zmrzlina.

Služby hotelu
Z hotelových služeb Knossos Bungalows and Suites jsme využívali jen některé animační programy, hotel nabízí jógu, tance, watergym, lukostřelbu, petangue, každý večer půlhodinová dětská diskotéka.

Možnost zvážit zavazadla před odletem - 1 ks/1 EUR na váze za recepcí.

Bazény má hotel 2 velké a menší dětské brouzdaliště.

Plážový servis 6 EUR/den - slunečník a 2 lehátka.

Pláž
Využívali jsme pláž hotelu Knossos Bungalows and Suites. Za větrného počasí, kdy jsou větší vlny, byly při vstupu do moře chaluhy. Vyvržené ven byly 1x týdně odklízeny, ty ve vodě zůstávaly a vstup do moře znepříjemňovaly. Po pár krocích ale už jen křišťálově čistá voda. Pozvolný vstup do moře, písek, ideální pro děti.

Pláž je čistá, všude jsou koše a popelníky u každého slunečníku. Ocenili jsme, že oproti veřejným řeckým plážím je mezi slunečníky dostatečný prostor, nejsou nalepené na sobě jako jinde. Ocenili jsme možnost bezplatného půjčení nafukovacích matrací a kruhů - není třeba je denně nosit, na pláži jsou volně k dispozici pro každého.

Petra Zemánková, 28.07.2016, Datum pobytu: 14.7. - 25.7.2016
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel:Anna Aparthotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

pláž1 4 fotografie

Anna Aparthotel, Kréta, Řecko Petra Zemánková 2016-07-28 9.4 1 10 Anna Aparthotel CLEVER

Celkem: 9,5 Vše v pořádku, naprostá spokojenost jak s cestou luxusním autobusem, milými řidiči a delegáty, tak s ubytováním.

  • 10 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše v pořádku, naprostá spokojenost jak s cestou luxusním autobusem, milými řidiči a delegáty, tak s ubytováním. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovací zařízení odpovídalo popisu a navíc jsme měli k dispozici ještě wifi, což jsme ani nečekali. Paní majitelka byla skvělá, uměla česky a o dům se dobře starala. Nahlašovala jsem dvě opravy, které byly uskutečněny ihned.

Strava
Stravu jsme neměli.

Služby hotelu
beze služeb

Pláž
Dostupnost k pláži malinko horší než jsme předpokládali díky železnici, která se musela podcházet. Ale i tak dostupnost špatná nebyla (cca 12 minut). Čistota pláže v normě, chápu, že na písečné pláži není možné dokonale vysbírat nedopalky cigaret. Jako horší vidím pořádek v bezprostřední blízkosti pláží a ubytování, kde se povalovalo celkem dost odpadků.

Jiřina, 28.07.2016, Datum pobytu: 16.7. - 25.7.2016
Oblast: Řecko Řecko, Leptokaria, Hotel:Stella Apartman

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Stella Apartman, Leptokaria, Řecko Jiřina 2016-07-28 9.5 1 10 Apartmánový dům STELLA

Celkem: 2,6 Celkový pocit negativní. Je zde hodne co zlepšovat.

  • 2,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 2 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Celkový pocit negativní. Je zde hodne co zlepšovat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bungalovy stuchle,plíseň,rez,takova chajda v lesíku. Po ubytováni jsem chtela okamzite pryc. Po přestěhování do hotelového pokoje to bylo lepsi ale kvalita naprosto neodpovídá 4*. Plíseň na umyvadle, úklid minimální...akorat výhled z pokoje tedy nádherný.

Strava
Neurazi-nenadchne. Personal malo uklízel,zaprane a zmolkate ubrusy,příbory uz take hodne pamatuji...jidlo tak spatne nebylo ale na vybaveni je co zlepšovat. Behem oběda a vecere kdy je uzavřena jídelna (14:30-18:30h) se podává kazdy den pouze na plátky sucha babovka,jinak v programu all inclusive neni nic.

Služby hotelu
Malo personálu...uklízečky uklizeji ve společných prostorách tak akorat do úrovně oci,okna temer nepruhledna,recepce čistá ale úklid celkove velice slabý. Jine služby snad ani hotel nenabízí. Animační programy nejsou,pouze francouzská CK ma svoje ale jine národnosti odmítá:( vzhledem k tomu ze hotel je na samotě tak je silena nuda:(

Pláž
Spatne dostupná. Bud z hotelu pěšky po schodech a to tak 15 min několikrát denne nebo výtahem,ktery kazdou chvili opravovali. Lehatek na tak velky hotel minimum,a uz neco pamatuji:( More sice krasne průzračne ale v mori samé kameny.

Anonym, 28.07.2016, Datum pobytu: 12.7. - 19.7.2016
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel:Sunshine Corfu & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Sunshine Corfu & Spa, Korfu, Řecko Anonym 2016-07-28 2.6 1 10 Sunshine Corfu & Spa

Celkem: 6 Celkově hodnotím dovolenou jako kladnou, ale pouze protože zájezd stál 11620kč na osobu na 8 dní All Inclusive. zaplatit o 5000 víc, tak...

  • 4,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkově hodnotím dovolenou jako kladnou, ale pouze protože zájezd stál 11620kč na osobu na 8 dní All Inclusive. zaplatit o 5000 víc, tak bych byl na rozpacích. podrobnosti a reálné FOTO ZDE>> Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme ubytovaní ve studiu s výhledem do zahrady. což znamenalo výhled na západ, tady na jídelnu, který byl částečně krytý nějakým porostem. celkem spokojenost až na hlučnou hudbu s baru v jídelně která trvala téměř do půlnoci. někoho to může rušit. Pokoj na mě působil spíše negativně. šlo hlavně o zápach v pokoji z neumytého záchodu a špinavé lednice! také skříně na oblečení jsme raději nepoužili, protože oblečení by v ní jistě načáchlo smradem. problém jsme vyřešili tím, že jsme koupili ocet a celou koupelnu i lednici s ním umyli. pak už to bylo mnohem lepší. prostě by stačilo více uklízet! Jednou denně přijde uklízečka, odnese odpadky, ustele přikrývku na posteli a přejede podlahu mopem. pokud chcete nové ručníky, přikrývku nebo toal. papír, tak si o to musíte sami říct. vybavení pokoje neodpovídalo popisu. televize v pokoji chyběla, fén ani telefon tam také nebyl. sousedovi chyběla i zástěna ve sprše. odpady ve sprše jsou blbě umístěné a proto po vysprchování stojí voda v celé koupelně a musíte si ji vytřít. Balkón byl velmi příjemným zpestřením. bylo tam sezení a jelikož byl orientován na západ tak téměř celý den ve stínu :-)

Strava
Strava neni vhodná pro masožravce. výběr zeleniny je dostatečný. kdo má rád zapečené cukety atd, tak si myslim, že bude spokojen. některá jídla byla nakyslá, hodně plavou v tuku a nedosolená. řekové hodně používají kopr na dochucení. někomu to nemusí chutnat.

snídaně jsou pořád stejné. nakyslé párečky, přesmažená míchaná vajíčka v oleji, fazole, zbytky od večeře(maso s bramborem), levné cereálie s mlékem, místní chleba s šunkou, sýrem, margarín, 3 druhy marmelád, croissant s nutelou, bábovka, občas je nějaká změna.

oběd je většinou jeden druh masa(vepřové, hověží, kuřecí, játra(tvrdé), šunka) a k tomu bohatý výběr přílohy(brambory, hranolky, rýže, těstoviny), dvě omáčky, místní saláty, zelenina a výborné dezerty.

snack pro děcka(hranolky a smažená šunka se sýrem v těstíčku)

večeře jsou asi nejlepší. výběr 2-3 druhů masa a opět stejné přílohy jako k obědu.

bar je otevřen téměř celý den a dostanete vždy 2 sklenky na osobu. poté musíte jít znova na bar. zdarma maté pivo(desítka-nenadchne), víno, kávu, přeslazené nealko(pomeranč, cola, citron atd) po naředění vodou se to dá i vypít. alkohol je pouze místní Raki(pálenka) a Ouzo(lékořice). z obojího lze udělat drink s colou nebo džusem atd... to bylo trochu zklamání.

Jinak pivko jinde v restauracích vyjde na 3,5€ a jídlo začíná na 7€

časový hramonogram přidávám mezi fotky.

Služby hotelu
po příjezdu na hotel se recepční hádal se zákazníkem a chtěli na sebe volat policii a rvát se mezi sebou. takže žádný profesionální přístup nečekejte. navíc mé jméno chybělu na seznamu hostů. nevim zda byla chyba na straně cestovky nebo hotelu, ale spíš bych tipnul ten hotel. naštěstí se pak problém vyřešil a mi pokoj dostali.

jeli jsme s cestovkou My Planet. z její organizace jsem zklamaný. delegátka jsme viděli jen na letišti v Heraklionu, poté druhý den ráno v hotelu, kdy nám pouze nabízela předražené výlety, ale o hotelu nevěděla nic. poté odjela a už sme ji neviděli. před odjezdem jsme objevili papír na recepci kde byl náš čas odjezdu autobusem na letiště. seznam cestujích samozřejmě nebyl zase kompletní, ale chyba nebyla na straně delegátky. čekal bych více podpory od cestovky.

výbava pokoje:

klimatizace je za příplatek 5€ na den. Tretor 10€ na týden a internet 10€ na den. takže pokud nejste milionáři na internet zapomeňte. dá se sice připojit v restauraci na pláži, ale musíte si zjistit heslo a rychlost je smutná.

Výlety:

doporučuji navštívit jezero Kournas vzdálené 4km

dále je možné autobusem pohodlně dojet do měst Rethymno nebo Chania.

jízdenku koupíte na zastávce u hlavní silnice, kupte rovnou i zpáteční. Bus jezdí cca každou hodinu.

Pláž
na pláži jsou volná lehátka s deštníkem, které když obsadíte, tak vás příjde zkasírovat paní s místní restaurace. cena je 5€ na den. my jsme využili nejvzdálenějších deštníků od moře kde nebyli lehátka a tak jsme leželi na ručníku a nemuseli nic platit!

pláž je čistá, kamenitá jen zřídka a moře studené ale čisté s velmi pozvolným přístupem. během pobytu jsme si užili 1,5M velké vlny, ale i klidně moře. velmi příjemný zážitek.

podle fotek to vypadalo na spoustu bazénů, ale realita je taková, že v podstatě budete využívat pouze jeden bazén, který rozhodně neni umístěn u pláže. je to jediný bazén s barem zdarma. lehátka jsou často poškozená a je jich nedostatek. na baru dostanete pouze nealko a pivo.

Anonym, 28.07.2016, Datum pobytu: 19.7. - 26.7.2016
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel:Fereniki

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

pokoj 20 fotografií

Fereniki, Kréta, Řecko Anonym 2016-07-28 6 1 10 Fereniki

Celkem: 9,6 Úžasné místo. I v sezóně nepřelidněné pláže. Pohoda, klídek.Doporučuji zapůjčení vozidla a projet si ostrov. Je to kouzelné.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Úžasné místo. I v sezóně nepřelidněné pláže. Pohoda, klídek.Doporučuji zapůjčení vozidla a projet si ostrov. Je to kouzelné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Do poslední noci celkem v pohodě. Jen jsme měli poslední pokoj v řadě a pod námi byli pračky, které jely skoro pořád. Na pokoji k dispozici rychlovarná konvice, fén a klimatizace zdarma. Každodenní úklid a výměna lůžkovin a ručníků.

Strava
Snídaně - bufet. Večeře - bufet. Výběr velký. Paráda.

Služby hotelu
Výborný bazén s čistou vodou, hotel uklizený a udržovaný. Krása.

Pláž
Na pláž se jde asi 3 minutky a jsou písečné, krásné, dlouhé a uklizené. Lehátka a slunečníky za poplatek cca 5 euro.Voda super.

Petra, 28.07.2016, Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2016
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel:Arion

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Arion, Zakynthos, Řecko Petra 2016-07-28 9.6 1 10 Arion Resort

Celkem: 7,8 Dobře bylo

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dobře bylo Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Perfektní za tu cenu, majitelka velice příjemná paní hezky udržované, paráda.

Strava
Byl jsem bez stravy.

Služby hotelu
Nebyl sem na hotelu.

Pláž
Velice dobrá kvůli její délce a možnosti jít si lehnout kamkoli voda čistá tepla, po pár metrech od kamenité pláže do vody jen písek bez chaluh, trávy a dalších hnusú jako v Itálii.

Radek K., 28.07.2016, Datum pobytu: 16.7. - 25.7.2016
Oblast: Řecko Řecko, Leptokaria, Hotel:Stella Apartman

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Stella Apartman, Leptokaria, Řecko Radek K. 2016-07-28 7.8 1 10 Apartmánový dům STELLA

Celkem: 8 Odporúčam hotel pomer cena - kvalita, super dostupnosť z letiska, obchodného centra aj hlavného mesta.

  • 6,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Odporúčam hotel pomer cena - kvalita, super dostupnosť z letiska, obchodného centra aj hlavného mesta. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie na úrovni 2* hotela slabšie vybavenie izby ale na prespatie stačí. Pozitívne hodnotím fungujúce spotrebiče ako klíma a chladnička.

Strava
Strava na vynikajúcej úrovni aj keď druhovo málo rozmanitá vždy bolo z čoho si vybrať pravidelne dopĺňana vzhľadom na množstvo ubytovaných postačujúca.

Služby hotelu
Personál hotela bol milý, ústretový snažili sa vyhovieť požiadavkám klientov.

Pláž
Pláže vzdialené od hotela: Prvá cca 10 min. chôdze uzka krátka piesková avšak s kameňmi v mori veľmi blízko od brehu. Na pláži pekný bar s reštauráciou. Druhá pláž vzdialená od hotela cca 15 min. chôdze popri rezorte Sunwing (prekrásne upravený rezort odporúčam na prechádzky) dlhá a široká piesocnata pláž so skvelou vybavenosťou (sprchy, toalety). Vstup do mora piesok zmiešaný so štrkom. (prístupný aj bez "papuciek") slnečníky a ležadlá za poplatok (2xlezadlo+slnečník = 10€/den)

Marek K., 28.07.2016, Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2016
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel:Princess Flora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Princess Flora, Rhodos, Řecko Marek K. 2016-07-28 8 1 10 Princess Flora

Celkem: 7,6 Byli jsme velmi spokojeni. Celkově až na pár vad na kráse nádherná dovolená.

  • 5,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme velmi spokojeni. Celkově až na pár vad na kráse nádherná dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jedna z těch vad na kráse. Příšerné postele s matracemi pár let po životnosti. Propadlá péra a celkově zdeformovaná konstrukce. Reklamace byla vyřízena přidáním slabé pěnové matrace, která to rozhodně nezachránila. S úklidem to také nebyla sláva. Spíš jenom úklid viditelných míst. Pod postelí odpadky z předešlé návštěvy a špína v rozích a koutech.

Strava
Asi nejlepší jídlo z resortů, kde jsem byl. Výborná kuchyně, veliký výběr a hlavně to mělo šmrnc a chuť. Hned po moři a přírodě nejlepší zážitek. Kuchyně a personál jídelny si zaslouží velikou pochvalu.

Služby hotelu
Velmi ochotný a vztřícný personál. Dokonalá byla jejich snaha mluvit česky a nechyběly krásné úsměvy. Vzhledem k tomu, že jsme byli se 4 letým synem, tak bychom ocenili lepší vybavení dětského hřiště. To bylo spíš jen formální a neúčelné. Dětí tam bylo plno, takže rodiče by to jistě ocenili.

Pláž
Krásná, čistá a velmi pohodlně přístupná. Lidí tak akorát, žádný stres. Lehátka vždy volná. Po chvíli pátrání krásné šnorchlování s podívanou na mnoho ryb. Akorát ty mušle tam chyběly....

Radek Urban, 28.07.2016, Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2016
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel:Lutania Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Lutania Beach, Rhodos, Řecko Radek Urban 2016-07-28 7.6 1 10 Lutania Beach

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622