Recenze hotelů
Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,8 Jsem spokojen.

  • 8 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Jsem spokojen. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Standardní. Hezké prostředí.

Služby hotelu
Služby v normě. Skvělá zahradní kuchyně k dispozici.

Pláž
Čistá, ale na mne hodně lidí...

Petr Toth, 25.08.2016, Datum pobytu: 9.8. - 22.8.2016
Oblast: Řecko Řecko, Thassos, Hotel:studia Fedra

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

8 fotografií

studia Fedra, Thassos, Řecko Petr Toth 2016-08-25 7.8 1 10 Studia Fedra

Celkem: 9,5 Ubytování pro nenáročné klienty, vše čisté a v naprosté čistotě udržované. Majitel i uklízečka příjemní a ochotní.

  • 10 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování pro nenáročné klienty, vše čisté a v naprosté čistotě udržované. Majitel i uklízečka příjemní a ochotní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl čistý, dostatečně velký, upravený. Klimatizace za poplatek.

Strava
Vlastní stravování, nákupní možnosti cca 100m.

Služby hotelu
Denně se uklízelo, 3x týdně se měnily ručníky.

Pláž
Dostupnost pláže cca 600 m, v horku dost nepříjemné. Pláž upravovaná, v oblastech se slunečníky denně u čištěna.

Dana Kopcová, 25.08.2016, Datum pobytu: 11.8. - 22.8.2016
Oblast: Řecko Řecko, Parga, Hotel:Vila Dimas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Vila Dimas, Parga, Řecko Dana Kopcová 2016-08-25 9.5 1 10 Vila Dimas

Celkem: 9,4 Santorini je krásný ostrov, vstup do moře je v Kamari sice trochu méně komfortní, ale prostředí je nádherné, současně stojí za to...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Santorini je krásný ostrov, vstup do moře je v Kamari sice trochu méně komfortní, ale prostředí je nádherné, současně

stojí za to udělat si výlet po ostrově autem, a i využít další nabídky výletů (lodí na sopečný ostrov atp.). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování vypadá o mnoho lépe v reálu než na fotkách. Majitelka penzionu je velmi ochotná, ubytování čisté a komfortní.

Strava
Doporučuji restauraci Almira na promenádě v Kamari, nedoporučuji restauraci El Greco (taktéž na promenádě) - jídlo velmi slabé.

Pláž
Pláž čistá, systém, kdy pláž si obstarává restaurace, ke které ta část pláže přiléhá a stará se o ni s osvědčuje. Je to nastavené tak, že pokud si dáte oběd nebo občerstvení z příslušné restaurace, pak neplatíte cenu za pronájem lehátek/slunečníku (10 EUR).

Michala S., 25.08.2016, Datum pobytu: 11.8. - 22.8.2016
Oblast: Řecko Řecko, Santorini, Hotel:Vila Lefteris

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Vila Lefteris, Santorini, Řecko Michala S. 2016-08-25 9.4 1 10 Apartmánový dům Villa Lefteris

Celkem: 8,6 Dovolená se vydařila. Moře a pláže jsou na Lefkadě nádherné, všude něco kvete a roste, i hory jsou zelené.

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se vydařila. Moře a pláže jsou na Lefkadě nádherné, všude něco kvete a roste, i hory jsou zelené. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Menší hotel pro pár lidí, nový čistý, všude samá zeleň. Moc pěkný bazén. Pokoje velké a i při obsazení 4 lůžky a dětskou postýlkou se dalo v pokoji pohybovat. Přistýlky-pružinové postele nestály za nic, neuvěřitelně vrzaly. Nutné je mít s sebou raid do zásuvky proti komárům, pak byl klid.

Strava
Měli jsme objednané snídaně, nejdřív jsme byli nespokojení, nic nám nechutnalo ale člověk si pak zvykne a už se i těší. Dostávali jsme kávu, čaj, džus, jednu velkou housku, na míse šunku, salám a sýr, rajčata a papriky, jednou vajíčko. K tomu různé sladké i slané pečivo, croissanty. A nejlepší byl každý den jogurt s ovocem. Jídla bylo dost. Obědy a večeře v tavernách nám chutnaly.

Služby hotelu
Vše co jsme potřebovali, jsme dostali. Úklid a výměna povlečení a ručníků jednou týdně, koše vynesli častěji. Z předchozích recenzí jsem byla připravená na to, že neuklízí, tak jsme byli mile překvapeni. Pan majitel byl na nás příjemný, nabídl nám a zařídil i půjčení auta za slušnou cenu.

Pláž
Jak se uvádí v popisu hotelu, že pláž je 150-200 metrů, to možná ano, ale je to naprosto šílená pláž, kde z každé taverny řve jiná hudba a je to jak u kolotočů. Navíc i když zaplatíte za lehátka a slunečník, nesmíte zde konzumovat vlastní jídlo a pití. Druhý den jsme šli kousek dál, na hlavní silnici jsme se dali doleva a asi po 300 m jsme za kostelem zahnuli doprava k plážím, tam už byl klid, stromy, stín. Lehátka za 5 e. Moře klidné, čisté, oblázky, místy hrubý písek. Autem jsme se dostali na spoustu jiných pláží, nádherná je pláž Afteli a Agiofili.

Martina V., 25.08.2016, Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2016
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel:Golden Star

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Golden Star, Lefkada, Řecko Martina V. 2016-08-25 8.6 1 10 Golden Star Studios

Celkem: 8,2 Celkovo hodnotim dovolenku na jednotku. Vsetko podla popisu

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkovo hodnotim dovolenku na jednotku. Vsetko podla popisu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita nasej izby zodpovedala stvorkovemu hodnoteniu hotela. Izba priestranna, odhlucnena od okolia, klimatizovana. Velka kupelna so sprchovym kutom. Upratovana kazdy den. Celkovo velka spokojnost.

Strava
Strava v hoteli bola velmi dobra aj ked sem tam chybala mensia rozmanitost. Ovocia a zeleniny bolo dostatok, takisto aj masite jedla, cestoviny a ine pochutiny. Obmienalo sa to kazdy den, a niekedy pribudla aj nejaka specialita vecera ako napriklad tuniak porcovany na mieste, gyros atd.

Služby hotelu
Sluzby ako tak nam vyhovovali a nejakp sme nevyuzivali na plno co hotel ponukal. Len animacne programy nam prisli troska chabe ale animatori sa aspon snazili a chceli zapajat vsetkych. Ale celkovo v pphode.

Pláž
Plaz hned pod nosom. Rak ako v popise, pieskova s malymi kamienkami s pozvolnym vstupom do mora. Takze podla ocakavania. Ale celkovo velmi pekna a udrziavana.

Roman M., 25.08.2016, Datum pobytu: 11.8. - 22.8.2016
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel:Irene Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Irene Palace, Rhodos, Řecko Roman M. 2016-08-25 8.2 1 10 Hotel Irene Palace

Celkem: 9,4 Zájezd se mi líbil po všech stránkách.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Zájezd se mi líbil po všech stránkách. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v příjemném prostředí 40 m od pláže, ale v oblasti, kde je klid a neruší vás auta projíždějící destinací. Úklid probíhal každý den, výměna ložního prádla každé 3 dny. Jedinou drobnou nedokonalostí byla slabší wifi, ale kvůli té na dovolenou nejezdím...:-)

Strava
Zájezd byl bez stravy a stravování v tavernách, případně vaření z místních surovin v kuchyňce v našem studiu, bylo super.

Pláž
Nejlepší pláž na ostrově - vzdálenost od ubytování 40 m, oblázková, naprosto čistá, klidná voda.

Aneta K., 25.08.2016, Datum pobytu: 11.8. - 22.8.2016
Oblast: Řecko Řecko, Skopelos, Hotel:Penzion Ipokampos

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Panormos pláž 1 fotografie

Penzion Ipokampos, Skopelos, Řecko Aneta K. 2016-08-25 9.4 1 10 Studia Ippokampos

Celkem: 6,8 velmi dobrý, hotel krásný, i když hned u silnice, stekně tak bazén a bar hned u silnice...

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
velmi dobrý, hotel krásný, i když hned u silnice, stekně tak bazén a bar hned u silnice... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoje krásné, čisté, moderní, jednoduché

Strava
recyklace jídel v průběhu tří dnů po sobě nám přijde v all inclusive až příliš familiérní..., zelenina povadlá, ovoce až na pár pomačkaných broskví téměř žádné (kousek melounu a pár banánů, které jsme nikdy nestihli:), nehroutili jsme se z toho, počítali jsme s tím, stejnou zkušenost máme z Kréty (stejná cena zájezdu - 18.000 na osobu)

Služby hotelu
dobré, wifi za příplatek 20 Euro na týden

Pláž
pláž asi tak 200 metrů, písek, moře čisté, nijak přelidněné, spíše příjemně klidné

Kateřina, 25.08.2016, Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2016
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel:Belmare

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Belmare, Rhodos, Řecko Kateřina 2016-08-25 6.8 1 10 Hotel BEL MARE

Celkem: 7,6 Dovolená byla skvělá. Rozhodně máme v plánu navštívit Krétu ještě jednou.

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla skvělá. Rozhodně máme v plánu navštívit Krétu ještě jednou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytováni jsme byli v hotelu Apollo, který patři k budově hotelu Aphrodite Beach Club. Pokoj byl čistý, obden převlečeny postele a vyměněny ručníky, koše vysypány denně. V koupelně ve sprchovém koutu byla plíseň a našli jsme tam celkem asi dva šváby, které vylezly z odpadu. Balkon poměrně malý, takže vysedávat se tam moc nedalo. Klimatizace trochu hlučnější, ale dalo se to přežít. Rozhodně nečekejte žádný luxus, ale na přespání to opravdu stačí.

Strava
Objednáno jsme měli all inclusive. Ze začátku jsme byli ze stravy nadšeni, po pár dnech se ale začalo jídlo opakovat. Já jako náročnější a vybíravější jsem si ale vybrala vždy. K snídani bylo k dispozici sladké (bábovky, croissanty) i slané (vajíčka, slanina, párky), černý čaj, džus, káva. K obědu pokaždé hranolky, rýže, zbytek obměňován (hamburgery, hot dogy, králík, kuře, kuřecí kousky). K večeři skoro každý den pizza, rýže, maso. Vždy samozřejmě spousta ovoce a zeleniny. Přes den zmrzlina, nějaká ta sladkost, pitý po celý den u baru (soda, cola, pivo, víno). Nejvíc asi musím vyzdvihnout zákusky. Ty byly lehké a svěží.

Služby hotelu
Využívali jsme služby hotelu Aphrodite Beach Club. Byli jsme hlavně u bazénu s mořskou vodou a využívali po celý den bar all inclusive. Poté jsme využívali jídelnu.

Pláž
Písečná pláž byla přímo pod hotelovými schody přes silnici, která byla ohraničena proti vlnám, takže pro neplavce a děti určitě velmi vhodné. Jinak po celou dobu byly na Krétě velmi vysoké vlny, takže na vzdálenější písečné pláži (od hotelu asi 200 m) jsme byli pouze jednou. Dvě lehátka a slunečník na celý den stojí 5 eur.

Anonym, 25.08.2016, Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2016
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel:Apollo Hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Apollo Hotel, Kréta, Řecko Anonym 2016-08-25 7.6 1 10 Apollo Hotel

Celkem: 7,4 SANTORINY JE KOUZELNE SAMO O SOBE,NENI CO DODAT.P. SARKA NASE DELEGATKA BYLA SKVELA A MOC MILA,OCHOTNA.

  • 9 Ubytování
  • 4 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
SANTORINY JE KOUZELNE SAMO O SOBE,NENI CO DODAT.P. SARKA NASE DELEGATKA BYLA SKVELA A MOC MILA,OCHOTNA. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
UBYTOVANI DOBRE,STEJNE SE CHODITE JEN VYSPAT,CISTE,KAZDODENI UKLID,SPOKOJENOST

Strava
MELI JSME JEN SNIDANE,ALE TY BYLY PO CELY POBYT STEJNE,NESKODILA BY ZMENA,HLAVNE OVOCE AZELENINA.PREJI SE PAR DNI.

Služby hotelu
HOTEL BYL PEKNY,CISTY A UDRZOVANY.

Pláž
PLAZ JEN PAR METRU OD UBYTOVANI,MOZNA BY TO CHTELO V URCITYCH CASTECH VICE CISTIT .

Zdeněk Cahlík, 25.08.2016, Datum pobytu: 11.8. - 22.8.2016
Oblast: Řecko Řecko, Santorini, Hotel:Anemones

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Anemones, Santorini, Řecko Zdeněk Cahlík 2016-08-25 7.4 1 10 Anemones

Celkem: 7,8 Nádherná dovolená, kde budete takřka sami. Turisté se sem stále bojí jezdit, a to zcela bezdůvodně. Delegátka pravielně ubytování...

  • 8,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Nádherná dovolená, kde budete takřka sami. Turisté se sem stále bojí jezdit, a to zcela bezdůvodně. Delegátka pravielně ubytování navštěvuje a vše ochotně zařídí a se vším poradí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Studio velice útulné, najdete tam všechno, co potřebujete, s teráskou, vše čisté.

Strava
Doporučuji zajít spíš do nějaké z restaurací v letovisku než přímo v Andreas.

Pláž
Na plážích dál od ubytování (směrem na východ) byla o něco teplejší voda, doporučuji si proto zajít kousel dál, jinak nádherně čisté, nejsou potřeba ani boy do vody.

Sylvie Rubenová, 25.08.2016, Datum pobytu: 14.8. - 21.8.2016
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel:Studia a apartmány Andreas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Studia a apartmány Andreas, Kos, Řecko Sylvie Rubenová 2016-08-25 7.8 1 10 ANDREAS

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622