Recenze hotelů
Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Malý hotel s výbornou polohou a velmi, velmi milým a ochotným personálem.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Malý hotel s výbornou polohou a velmi, velmi milým a ochotným personálem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl skromně, ale určitě dostatečně vybaven vším k naší spokojenosti. Součástí byl malý balkon s posezenim vhodny k odpočinku či četbě. I ostatní vybavení hotelu bylo naprosto v pořádku a spíše předčilo naše očekávání oproti nabídce. Vše velmi čisté a neustále upravované.

Strava
Strava byla výborná, nabídka pestrá.

Služby hotelu
Nabízené služby -bazén, bazén s termální vodou, vířivka, terasa se slunečníky a dostatečným počtem lehátek- byly kvalitní.

Pláž
Pláž byla písčitá přímo pod hotelem - cca 10 m pod terasou.Přístupná po schodech z terasy, tedy cca púl minuty. Byla vždy čistá, každý den upravovaná. Přístup do moře velmi příjemný. Moře čísté, velmi dobrá průhlednost, v blízkosti možnost šnorchlování. Byla určena pouze pro náš a dva sousední malé hotýlky,takže kapacitně dostačující.

byla směrem na západ, takže každý den bylo možné sledovat západ slunce.

Vladimír D., 28.08.2016, Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2016
Oblast: Itálie Itálie, Ischia, Hotel:Riva Del Sole

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Riva Del Sole, Ischia, Itálie Vladimír D. 2016-08-28 10 1 10 RIVA DEL SOLE

Celkem: 9 Hotel, služby hotelu, jídlo i pláž super. Bazény dva a krásné i lehátek dostatek. Dětské hřiště. Úklid pokojů každý den. Určitě bych na...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel, služby hotelu, jídlo i pláž super. Bazény dva a krásné i lehátek dostatek. Dětské hřiště. Úklid pokojů každý den. Určitě bych na pláž, pokud máte děti, vzala nějaký slunečník, není tam možnost sednout si do stínu. A boty do vody, kvůli kamínkům. Jinak pláž velká, čistá, včetně vln a mušliček :-) Doporučuji pizzerii u horního druhého bazénu. Krásný výhled a chuťově moc dobré. Zmrzlina v hotelu také moc dobrá, hlavně dětem vždy dají místo jednoho, tak tři kopečky :-) Noční procházka do města neměla chybu. Podél pobřeží byl krásný výhled na jezero, lodě i na rozsvícené město plné taveren a restaurací. Měli jsme pokoj s výběhem do zahrady, což ocenili hlavně naši dva synové :-) Měli jsme na cestě tam nějaké zdravotní problémy a proto jsme dorazili až pozdě večer, přesto personál ochotně domluvil večeři a bez problému nás ubytovali. Za nás velká pochvala. Hotel je sice trošku staršího data. Ale postupně se věci vyměňují a na funkčnosti to nemá vliv. Pokoje jsou ale krásné, čisté a plně vybavené. Koupelna taktéž. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování nás mile překvapilo. Dostali jsme krásný pokoj, čistý a bez vad. Každý den úklid, výběh do zahrady. Jen přes dveře bylo večer slyšet z chodby a z vedlejších pokojů skoro vše :-) Ale nic hrozného.

Strava
V opravdu veliké jídelně, jsme se vždy najedli až k prasknutí :-) Na druhý den je výběr ze tří předkrmů a ze tří hlavních jídel. Ale vždy ještě před tím je spousta zeleniny (grilované i čerstvé), těstovin, ovoce a td. Jako dezert pak koláč, puding a ovoce. Za nás velká spokojenost s chutí i výběrem. Snídaně formou švédských stolů. Všeho dostatek. Vše čerstvé.

Služby hotelu
Krom obědů a bazénu jsme jiné služby nevyužili. Chválíme pečlivý úklid každý den, čisto kolem bazénů, ochotu personálu při našem pozdním příjezdu (ze zdravotních důvodů po cestě). Takže spokojenost. Doporučuji navštívit vodní park Gavour.

Pláž
Pláž je krásná, čistá. Výhled parádní, prostorná. Jen doporučuji vzít sobě i dětem boty do vody a také nějaký slunečním. Krom kamenů, se nedá na pláži nikam schovat. Od hotelu jsme šli chvilku cca 5 min.

Květuše J., 28.08.2016, Datum pobytu: 13.8. - 18.8.2016
Oblast: Itálie Itálie, Lago di Garda, Hotel:Marco Polo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Marco Polo, Lago di Garda, Itálie Květuše J. 2016-08-28 9 1 10 MARCO POLO

Celkem: 6,6 Velke zklamani pro nas bylo, ze jsme chteli pokoj s balkonem. Tak znela i dohoda s Invii!!! Bohuzel jsme meli pokoj bez balkonu a v plnem...

  • 5,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Velke zklamani pro nas bylo, ze jsme chteli pokoj s balkonem. Tak znela i dohoda s Invii!!! Bohuzel jsme meli pokoj bez balkonu a v plnem hotelu pokoj vymenit nesel :(. Na smlouve byl typ pokoje GL a pri telefonickem rozhovoru jsme byli ujisteni, ze se jedna o pokoj s balkonem. Z GL jsme usoudili, ze L by mohla byt lodzie a tak jsme smlouvu podepsali.

Jinak je hotel cisty, personal velmi mily a jidlo take dobre. Jedine zklamani pro nas byl typ pokoje. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velke zklamani pro nas bylo, ze jsme chteli pokoj s balkonem. Tak znela i dohoda s Invii!!! Bohuzel jsme meli pokoj bez balkonu a v plnem hotelu pokoj vymenit nesel :(. Na smlouve byl typ pokoje GL a pri telefonickem rozhovoru s Klarou z Invie jsme byli ujisteni, ze se jedna o pokoj s balkonem. Z GL jsme usoudili, ze L by mohla byt lodzie a tak jsme smlouvu podepsali.

Strava
Jidlo bylo dobre. Pri plne obsazenosti nestihali u snidane doplnovat.

Služby hotelu
Personal byl moc mily a ochotny :)

Pláž
Plaz byla cista, kazdy den uklizena. V mori bylo vice lidi, ale to jsme samozrejme v plne sezone ocekavali. Jinak more bylo ciste a melke, takze pro rodiny s detmi idealni.

Martina, 28.08.2016, Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2016
Oblast: Itálie Itálie, Lignano, Hotel:Nuova Graziosa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Nuova Graziosa, Lignano, Itálie Martina 2016-08-28 6.6 1 10 Hotel Nuova Graziosa

Celkem: 5,8 Každá dovolená je taková jakou si ji uděláte. V tomto případě by několik drobností mohlo vylepšit celkově velmi dobrý dojem.

  • 5,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Každá dovolená je taková jakou si ji uděláte. V tomto případě by několik drobností mohlo vylepšit celkově velmi dobrý dojem. Zobrazit celou recenzi

Ladislav, 27.08.2016, Datum pobytu: 11.8. - 20.8.2016
Oblast: Itálie Itálie, Rimini, Hotel:Vannini

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Vannini, Rimini, Itálie Ladislav 2016-08-27 5.8 1 10 Vannini

Celkem: 4,8 Celkový dojem dobrý, Lido di Jesolo je fajn, večer ožije promenáda se spoustou barů, obchodů a lunaparků pro děti. Bylo fajn, že Vianello...

  • 3 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem dobrý, Lido di Jesolo je fajn, večer ožije promenáda se spoustou barů, obchodů a lunaparků pro děti. Bylo fajn, že Vianello není přímo na promenádě, kde byl hluk do noci, ale bohužel v hotelu ve dne v noci hučely motory od klimatizace a tepelného čerpadla. Doporučuji zajet autem do Punta Sabbioni a odtud lodí do Benátek. Cokoliv se tam dá dokoupit v obchodech nebo supermarketech, v okolí jich je několik.

Hotel odpovídal nízké ceně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje byly opravdu malinké, půlmetrová ulička kolem postelí, skříň, stůl. Na některých pokojích fen, klimatizace za 3 EUR na den bez regulace. V koupelně žádný sprchový kout, takže při sprchování voda všude, hlavně, že je tam bidet.:-) Malý balkonek jen se sňůrou na prádlo, hodilo by se aspoň křesílko. Strašně tvrdé polštáře.

Strava
Jídlo nebylo špatné, snídaně švédské stoly, stále stejné, občas něco došlo, doplnili na požádání, chyběla zelenina, ale celkově dostačující. Večeře servírované, vždy zelenina a ovoce, dva chody, každý z výběru 4 jídel, italská jídla, lehčí i sytější, včetně mušlí, ryb, i normálního masa, těstoviny na spoustu způsobů, italské risoto, vybral si každý, jen to vypadalo na špatnou organizaci v kuchyni při vydávání jídel. Obsluha milá. Pití se platí. Večeře byla dost pozdě, od 1930, než se vydala jídla, bylo 2045. Ráno snídaně dost brzo 800-900. Jídelníček v angličtině.

Služby hotelu
Úklid pokoje každý den, ale v podstatě jen vynesení koše a obden čisté ručníky, postel nepřevlečená celý týden, umyvadlo neumyté, vytírali snad jen dvakrát za týden. WIFI zdarma, ale pouze v recepci, kde bylo stále plno. Na recepci chaos. Bazén byl fajn, jen u něj bylo poměrně málo lehátek a počet míst na parkování jen taktak. Jiné služby jsme nevyužívali. Pobytová taxa se na místě platila, ale občas recepce zapomene.

Pláž
Pláž hezká, upravená, pozvolný vstup do moře, ke každému hotelu patří část pláže se slunečníky a lehátky zdarma. Je tam dostatek WC, sprch, převlékáren i občerstvení. Vhodné pro rodiny s dětmi. Od hotelu asi 300m.

Anonym, 27.08.2016, Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2016
Oblast: Itálie Itálie, Lido di Jesolo, Hotel:Vianello

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Vianello, Lido di Jesolo, Itálie Anonym 2016-08-27 4.8 1 10 Vianello

Celkem: 8,6 Pekné ubytovanie, nádherná zeleň. Komplex super. Zatiaľ jediná destinácia, kam by som sa ešte raz vrátila. Talianska animácia nemá...

  • 10 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Pekné ubytovanie, nádherná zeleň. Komplex super. Zatiaľ jediná destinácia, kam by som sa ešte raz vrátila. Talianska animácia nemá konkurenciu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pozriete sa z balkóna von na tú čistotu a krásu. Balkóny, izby každý deň vyčistené. Po chodníkoch sa nemusíte chodiť bosý.

Strava
Doporučila by väčšiu pestrosť stravy. Jediný dezert bol po večeri. Zmrzlina žiadna.

Služby hotelu
Hodnotím kladne. Talianskym rodinám, hlavne ich deťom vyhovovali vo všetkom. Slovákov nehodnotím, nakoľko nás bolo ako prstov na jednej ruke.

Pláž
Ubytovanie, bazén a hneď more. Slnečníky, pláž OK.

Anonym, 27.08.2016, Datum pobytu: 14.8. - 27.8.2015
Oblast: Itálie Itálie, Kalábrie, Hotel:Borgo del Principe

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Borgo del Principe, Kalábrie, Itálie Anonym 2016-08-27 8.6 1 10 Borgo del Principe

Celkem: 6,6 Ubytování v pořádku ...až asi po dvou dnech se vytvořila plíseň v koupelně. Úklid super každý den čisté ručníky a převlečene postele.

  • 5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování v pořádku ...až asi po dvou dnech se vytvořila plíseň v koupelně. Úklid super každý den čisté ručníky a převlečene postele. Zobrazit celou recenzi

Strava
Vše k jídlu super ....jen obsluha dosti pokulhává....

Služby hotelu
Ok

Pláž
Nádherná....čistá...každé ráno upravená....lehátek dostatek.

Petra Heršálková Kocianová, 27.08.2016, Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2016
Oblast: Itálie Itálie, Kalábrie, Hotel:Scoglio della Galea Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Scoglio della Galea Resort & Spa, Kalábrie, Itálie Petra Heršálková Kocianová 2016-08-27 6.6 1 10 Scoglio Della Galea

Celkem: 8,6 Za rozumné peníze, fajn dovolená i hotel.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Za rozumné peníze, fajn dovolená i hotel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování na malých útulných pokojích, nicméně každý den uklizeno,čisté ručníky a obden paní i vytírala.

Strava
Strava v hotelu na celkem dobré úrovni. Snídaně jsou formou švédských stolů. Večeře se skládá ze tří chodů předkrm, hl. jídlo a dezert. Samozdřejmě jak už je v zahraničí bohužel zvykem němečtí a italští návštěvníci bývají obslouženi dříve/ikdyž přišly třeba později). Také bych velmi doporučil navštívit pizzerii "

Ristorante e(il) Pizzeria Il Teatro" (modrý neon) asi nejlepší pizza co jsme zde měli ale pozor večer je docela fronta na to si vůbec sednout.

Služby hotelu
Personál příjemný,vstřícný a snaží se vyjít vstříc. Rozumí anglicky i německy.

Pláž
Pláž je blízko hotelu a hotel má celkem hezký kus, takže není problém si najít místo. Voda byla celkem čistá ale při odjezdu už se nám zdála mírně kalná(písek a zřejmě plankton). Boužel různí prodejci(nejčastěji cetky,deky nebo masáže) nabízející jsou celkem velmi frekventovaní což trošku kazí pohodu a klid. Doporučuji nemluvit před nimi německy to pak začínají být někteří vlezlí, angličtina nebo klidně i česky je odmítnout je alespoň trošku odradí.

Michal C., 27.08.2016, Datum pobytu: 18.7. - 27.7.2016
Oblast: Itálie Itálie, Lido di Jesolo, Hotel:Bolivar

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Bolivar, Lido di Jesolo, Itálie Michal C. 2016-08-27 8.6 1 10 Bolivar

Celkem: 9,4 Vše bez chyby, naprostá spokojenost! Krásná dovolená u moře za přijatelné peníze.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše bez chyby, naprostá spokojenost! Krásná dovolená u moře za přijatelné peníze. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel hezký, čistý, blízko pláže. Zahrada patřící k hotelu skvělá pro relax.

Strava
Výborné jídlo, čerstvé, rozmanité, lehké, hodící se k letnímu počasí.

Služby hotelu
Personál hotelu český, neskutečně vstřícný, milý, profesionální!

Moc bych chtěla poděkovat p. delegátce Janě Vévodové,neboť hlavně díky ní vše fungovalo jak má, organizačně, vstřícně, trpělivě. Vždy ochotně všem klientům vše vysvětlila, poradila, pomohla! Byla velice profesionální i v případě, kdy musela čelit neadekvátnímu chování některých klientů (vandalů)! Patří jí VELKÝ DÍK, je to člověk na správném místě, díky kterému lidé stráví bezstarostnou, obohacující a pohodovou dovolenou!

Pláž
Pláž písčitá, placená, s plážovým servisem, bar, sprchy na pláži

Zlata Stluková, 27.08.2016, Datum pobytu: 11.8. - 20.8.2016
Oblast: Itálie Itálie, Rimini, Hotel:Del Vecchio

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Del Vecchio, Rimini, Itálie Zlata Stluková 2016-08-27 9.4 1 10 Hotel DEL VECCHIO

Celkem: 8 Dovolená v pohodě, lepší než v červenci kdy Italové nemají prázdniny

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená v pohodě, lepší než v červenci kdy Italové nemají prázdniny Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Doporučujeme, každý den úklid a čistota v naprostém pořádku

Strava
U snídaně je potřeba doplnit čaj nebo kakao, někdy taky obměnit výběr.

Služby hotelu
Velmi vstřícné od veškerého personálu

Pláž
Spokojenost

Marek F., 26.08.2016, Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2016
Oblast: Itálie Itálie, Kalábrie, Hotel:Punta Faro

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Punta Faro, Kalábrie, Itálie Marek F. 2016-08-26 8 1 10 Hotel Punta Faro

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622