Recenze hotelů
Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 5,2 Špatný popis vstupu do vody

  • 6 Ubytování
  • 5 Strava
  • 4 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Špatný popis vstupu do vody Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Všichni Češi byli ubytováni v těch nejhorších, nejvzdálenějších a zatuchlých v pokojích.

Strava
Strava celkem výborná,jen večeře bych změnila na bufet,jelikož se čeká na celé menu přes hodinu.

Služby hotelu
Vyhovující.

Pláž
Pláž hrozná.

Iveta L., 24.09.2016, Datum pobytu: 6.9. - 13.9.2016
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel:Corte Rosada

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Corte Rosada, Sardinie / Sardegna, Itálie Iveta L. 2016-09-24 5.2 1 10 CORTE ROSADA

Celkem: 9 Celkově jsme si dovolenou moc užili, hotel byl velice příjemný, organizace zájezdu také bez problémů, paní delegátka na místě pobytu byla...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkově jsme si dovolenou moc užili, hotel byl velice příjemný, organizace zájezdu také bez problémů, paní delegátka na místě pobytu byla ochotná, jedinou výhradu máme k paní průvodkyni důchodového věku na výletu do Benátek, samozřejmě jsme chápali, že už není nejmladší, avšak ne zcela profesionální přístup trochu kazil jinak dobrý dojem z krásného výletu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Menší a příjemný hotýlek kousek od pláže. Vybavení starší, ale čisté a zachovalé. V koupelně balkánská sprcha, ale se závěsem, což nebývá všude (kdo cestuje po Itálii ví :)), výhodu mají rohové pokoje - mají dva balkóny :), výměna ručníků i prostěradel téměř obden, personál příjemný, hotel útulný.

Strava
Se stravou v hotelu jsme byli velice spokojeni, výborná italská kuchyně, jídla dostatek. Snídaně - bufet - klasika, večeře servírované, ale rozmanité a chutné + salátový bar :) Pití - u snídaně zdarma, u večeře se platí, ale nedopitou láhev vám bez problému uloží do ledničky na další den.

Služby hotelu
Obsluha hotelu byla velice příjemná.

Pláž
Velice kladně hodnotíme plážový sevis v ceně hotelu (na každý pokoj slunečník se stolečkem + 2 lehátka), což v Itálii a vůbec v Evropě nebývá moc obvyklé, většinou je za poplatek navíc.

Andrea, 24.09.2016, Datum pobytu: 8.9. - 17.9.2016
Oblast: Itálie Itálie, Lido di Jesolo, Hotel:Oceanic

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Oceanic, Lido di Jesolo, Itálie Andrea 2016-09-24 9 1 10 Hotel OCEANIC

Celkem: 10 Krásné místo (foto odpovídá), ale v sezonu bychom zde nejeli. Vyšlo nám to krásně. Po sezoně, hezké počasí, málo lidí a klid. Hodně...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásné místo (foto odpovídá), ale v sezonu bychom zde nejeli. Vyšlo nám to krásně. Po sezoně, hezké počasí, málo lidí a klid. Hodně organizované ze strany hotelu. Místa na sezení u stolu předem stanovená na celou dobu pobytu (což je dobé, nemusíte spěchat a bát se o místo), ale vadilo by mi organizování pláže a lehátek.To nás naštěstí nepotkalo. Ubytování je buď přímo u pláže, nebo na skále. Nechápu stěžovatele na obtížnou a náročnou cestu k pláži, pokud bydlíte na skále. Nádherná 3 - 5 minutová procházka s dechberoucím výhledem na moře. Lenochy či starší vozila na pláž a nahoru na skálu dodávka. Není možnost procházek po okolí (pokud nechcete chodit po frekventované cestě), ale po pláži se projít dá, je dlouhá. Do města Tropea se dá dojet v pohodě vlakem z Briatika nebo taxíkem. Tropea stojí za několik návštěv. Okolí cesty docela nepořádek, odpadky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj hezký, účelný. Manžel vyčistil sítko v kohoutku a voda hned tekla dobře :-)Terasa s výhedem jak z katalogu.

Strava
Každý den něco jiného, nového, výborného. Ovoce dostatek. Přibrali jsme.

Služby hotelu
Půjčení kajaku a šlapadel.

Pláž
Pláž nádherná, čistá jako na fotkách. Byli jsme v polovině září a na pláži bylo vyloženě pár lidí. První bylo moře klidné, čisté, průzračné, další dny vlny, které moře zkalily.

Martina D., 24.09.2016, Datum pobytu: 12.9. - 19.9.2016
Oblast: Itálie Itálie, Kalábrie, Hotel:Villaggio Hotel San Giuseppe

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Villaggio Hotel San Giuseppe, Kalábrie, Itálie Martina D. 2016-09-24 10 1 10 LIDO SAN GIUSEPPE

Celkem: 10 Skvela dovolenka perfektne ubytovanie čistota hotela aj okolia sme maximálne spokojní

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvela dovolenka perfektne ubytovanie čistota hotela aj okolia sme maximálne spokojní Zobrazit celou recenzi

Anonym, 23.09.2016, Datum pobytu: 9.9. - 16.9.2016
Oblast: Itálie Itálie, Veneto (Benátská riviéra), Hotel:Residence Ai Salici (Caorle Lido Altanea)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Residence Ai Salici (Caorle Lido Altanea), Veneto (Benátská riviéra), Itálie Anonym 2016-09-23 10 1 10 AI SALICI

Celkem: 9 I přes drobné nedostatky super dovolená.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
I přes drobné nedostatky super dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl sice menší, ale útulný a nám to stačilo.

Jediný nedostatek byl, že nám na balkoně scházelo světlo.

Strava
Jídlo bylo chutné a byl i dostatečný výběr, jak na snídani , tak i při večeři. Hlady jsme rozhodně netrpěli. Měli jsme také možnost ochutnat italská jídla.

Služby hotelu
Služby v hotelu byly uspokojující.

Pláž
Pláž byla opravdu blízko,asi 5 min. od hotelu. Čistá a každý den upravovaná. Také slunečník a lehátko, které byly v ceně byly fajn, a vždy jsme nějaký volný bez problému našli.

Alena Z., 23.09.2016, Datum pobytu: 1.9. - 10.9.2016
Oblast: Itálie Itálie, Lido di Jesolo, Hotel:Bolivar

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Bolivar, Lido di Jesolo, Itálie Alena Z. 2016-09-23 9 1 10 Hotel BOLIVAR

Celkem: 7,6 Hezký , čistý hotel, příjemný personál, dobré služby i jednání. Hotel je mimo město , je zde klid, ale tím pádem i málo tras k procházkám...

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hezký , čistý hotel, příjemný personál, dobré služby i jednání. Hotel je mimo město , je zde klid, ale tím pádem i málo tras k procházkám / silnice, trať, několik domů /, jediná procházka po pláži podél resortů nebo po chodníku za resorty.

Špatná dostupnost do Tropea - problém s koupí lístků na vlak. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkný pokoj, čisto, vybavení dostačující - televize , lednička, sprcha s WC, vysoušeč vlasů, na balkoně sušák, stolek , židle, velká skříň, psací stůl se židlí, dvoulůžko a pohovka.

Strava
Jídlo dobré, v dostatečném množství, ochotný a milý personál. Chybělo mi čerstvé ovoce - to nebylo vůbec.

Služby hotelu
I když nejsem vybavena jazykovou dovedností , byla jsem spokojena s ochotou a jednáním personálu hotelu, dobře je vyřešena vzdálenost pláže - dovezení a přivezení . Všude bylo čisto, jak na hotelu tak kolem tak i u bazénu.

Pláž
Pláž čistá , písčitá, mírně horší vstup do moře - hrubý písek s kamínky a oblázky, nádherné čisté moře. Poměrně málo lidí / září/, slunečníky a lehátka zdarma

Lenka P., 23.09.2016, Datum pobytu: 1.9. - 15.9.2016
Oblast: Itálie Itálie, Kalábrie, Hotel:Scoglio del Leone

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Scoglio del Leone, Kalábrie, Itálie Lenka P. 2016-09-23 7.6 1 10 HOTEL SCOGLIO DEL LEONE

Celkem: 7,2 Souhlasím s paní Hanou C.,která napsala recenzi.Basilicata je krásná.

  • 9 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Souhlasím s paní Hanou C.,která napsala recenzi.Basilicata je krásná. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkné,čisté.

Strava
Velké fronty na jídlo i nápoje,zmatek.Snídaně-každý den stejné,jeden druh šunky,tvrdého sýra,vejce,chléb.Velký výběr sladkého Večeře-dobré jídlo,ovoce,zelenina,zákusek.Vstávali jsme v 7hod. abysme se v klidu najedli.Večeře v 19,3Ohod.do 20,30hod.Nedá se zde odpoledne do večeře nikde nic koupit,obchod má zavřeno a v občerstvení měli jen jeden druh bagety.

Služby hotelu
Ochota.Byl trochu problém s půjčením auta,chlěli jsme si udět výlet sami.

Pláž
Pláž pěkná,vstup do vody trochu náročnější po kamenech.Moře krásně čisté.

Kateřina K., 23.09.2016, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2016
Oblast: Itálie Itálie, Basilicata, Hotel:HOTEL AKIRIS

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

HOTEL AKIRIS, Basilicata, Itálie Kateřina K. 2016-09-23 7.2 1 10 HOTEL AKIRIS

Celkem: 1 NEJHORŠÍ DOVOLENA CO JSME ZAŽILI, TOTÁLNĚ ZKLAMANÍ

  • 1 Ubytování
  • 1 Strava
  • 1 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
NEJHORŠÍ DOVOLENA CO JSME ZAŽILI, TOTÁLNĚ ZKLAMANÍ Zobrazit celou recenzi

Ubytování
HRŮZA, VRÁCENÍ DO DOBY CORLEONEHO NA SICÍLII, ÚKLID ŽÁDNÝ ,OBČAS MILOSTIVĚ VYMĚNILY RUČNÍKY, JINAK BORDEL

Strava
HRŮZA, NEOCHUCENÁ STALE STEJNÁ JÍDLA, OKORALÉ PEČIVO ,MINIMUM OVOCE A NÁPOJŮ

Služby hotelu
DĚS A HRŮZA NEDOPLNĚNÝ BAR A VEŠKERÁ NABÍDKA HROZNÁ

Pláž
ŠPINAVÁ , PŘÍSTUP DO MOŘE PŘES ŠPÍNU A KAMENY

Karel Plesník, 23.09.2016, Datum pobytu: 14.8. - 21.8.2016
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel:Cala Luas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Cala Luas, Sardinie / Sardegna, Itálie Karel Plesník 2016-09-23 1 1 10 Cala Luas

Celkem: 5,2 Zlatá klec. A po sezóně ani ne zlatá...

  • 5,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 4 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Zlatá klec. A po sezóně ani ne zlatá... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V našem případě depandance, nikoliv slibovaný pokoj v rámci bloku betonového hotelu. Kobka s jediným malým oknem, vstupní dveře blokují přístup k posteli, dvířka minibaru nejde zcela otevřít, neboť narazí do postele. Nevadí, stejně nechladí, jen udržuje teplotu. Klaustrofobikům nelze doporučit. Nevětratelná koupelna. Plíseň a opadaná omítka ve sprše. Denní servis v podobě úklidu a výměny ručníků byl přesto bezchybný. Dvorek o výměře 9m2 nabídne čtyři plastové židle, sušák na prádlo, palmu, fikus a betonovou zeď. Výhled od centrálního baru nebeský, dechberoucí! Čistý bazén vprostřed exotického lesoparku.

Strava
All Inclusive Light. Široký výber jídel. Ryby, masa, přílohy, pizza, pene.. Deset druhů zeleniny! Některé chutné, jiné marné. Kuchař se mnohdy vyhýbal koření, to bylo ale k dispozici zvlášť na speciálním stole. Víno i nealko nápoje v jídelně. Pivo jedině donést z nedalekého baru. Přes den pití jedině do plastu, maximální podávaná míra deci až dvě. Takových vyházených kelímků.. Kdo pije pivo, asi si bude připadat jak v grotesce. Dvě deci do plastu. To je, panečku, rozkoš. Celý týden..

Služby hotelu
Konec sezóny (září) se podepsal na službách. Tenis? Z osmi kurtů nechali síť na dvou. Recepční nebyl sto (anglicky) zodpovědět, zdali je na kurtu se sítí volno. Kurty od recepce pár minut pěšky, bez možnosti občerstvení. Pingpong? Pálky rozlepené. Ty zdravé už byly "v depositu", tzn. "sorry, seňor, jiné už nemáme". Lukostřelba? Mimo rozsah angličtiny recepčních. A hlavně rovněž sbalená, mimo provoz. Půjčovna aut? Pokud už se domluvíte, z možných půjčoven Vám doporučí na recepci tu dražší. Milí lidé...

Pláž
Cca 270 pohodlných schodů od hotelu k soukromé písečné pláži. Moře jako rybník, útesy přesto překvapí plavce pár metrů od břehu. Na pláži čisto, kajak i šlapadlo k dispozici, bar blízko a obsluha milá.

Michal C., 23.09.2016, Datum pobytu: 15.9. - 22.9.2016
Oblast: Itálie Itálie, Kalábrie, Hotel:Capo Rizzuto

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Capo Rizzuto, Kalábrie, Itálie Michal C. 2016-09-23 5.2 1 10 Club Valtur Capo Rizzuto

Celkem: 6 Vhodné pro rodiny s malými dětmi.

  • 5 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Vhodné pro rodiny s malými dětmi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Podprůměr, stísněné místnosti.

Strava
N/a

Služby hotelu
N/a

Pláž
Skutečný turistický průmysl. Písečná pláž pokrytá tisíci placených lehátek se slunečníky ve vyrovnaných řadách.

Anonym, 22.09.2016, Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2016
Oblast: Itálie Itálie, Bibione, Hotel:Rezidence Ranieri

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Rezidence Ranieri, Bibione, Itálie Anonym 2016-09-22 6 1 10 Residence Ranieri - Bibione Lido del Sole

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622