Recenze hotelů
Chorvatsko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,2 Dovolená se nám líbila

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Apartmán na přespání i vaření úplně stačí.

Strava
Jídlo jsme si vařily dle potřeby.

Služby hotelu
Služby,byly rozsahle a všechno bylo čiste

Pláž
Dostupnost přes kemp v pásce jinak poplatek 20KN a jinak bez poplatku ale pláže úplně plne. Čistě moře i pláž velice pěkné.

Jitka P., 25.08.2016, Datum pobytu: 11.8. - 20.8.2016
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel:Studia Maria

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Studia Maria, Severní Dalmácie, Chorvatsko Jitka P. 2016-08-25 8.2 1 10 Studia Katarina

Celkem: 6,8 Príjemná skôr tichšia lokalita, možnosť navštíviť blízke mesto.

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Príjemná skôr tichšia lokalita, možnosť navštíviť blízke mesto. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba v pohode, chýba však aspoň malá chladnička. Upratovanie OK, vybavenie v poriadku.

Strava
raňajky rovnaké, ale dostatočné. Večere pestré a dostatočné množstvo. Na pláži dostatok reštaurácií s jedlom primeranej ceny.

Služby hotelu
To, čo sme potrebovali bolo k dispozícii.

Pláž
pláže rôzne, väčšinou s pozvoľným vstupom do mora. Miesto nebolo potrebné obsadzovať skoro ráno, voda čistá.

Jela S., 25.08.2016, Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2016
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Trogir, Hotel:Medena hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Medena hotel, Trogir, Chorvatsko Jela S. 2016-08-25 6.8 1 10 Medena hotel

Celkem: 8,6 S dovolenou jsme byli spokojeni. Nejvic proto, ze jsme dojizdeli na mene zaplnenou plaz. U hotelu je super hodne bazenku pro deti. V...

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsme byli spokojeni. Nejvic proto, ze jsme dojizdeli na mene zaplnenou plaz. U hotelu je super hodne bazenku pro deti. V okoli je dost atrakci pro deti-trampoliny, auticka, vlacek po promenade, v hotelu je herna pro deti- vse samozrejne za poplatek.

U hotelu je minimarket, kde koupite zakladni potraviny, piti a doplnky ke koupani. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl velky, dlouhy s obrovskou terasou. Nevyhodou bylo, ze na nej bylo videt ze vsech bocnich teras a shora diky kaskadovite stavbe. Meli jsme smulu na spatnou sprchu, hlavici sprchy nam po stiznosti vymenili, ale bohuzel az 2dny pred odjezdem. Jinak pokoje ciste, kazdy den dobre uklizene. Libil se nam.

Strava
Jidlo bylo velmi chutne, ale temer vse porad stejne.

Služby hotelu
Manzel vyuzil posilovnu zdarma-naradi stare a ponicene.

Pláž
Plaz byla rano cista, ale vzhledem k mnozstvi lidi behem dne voda nic moc. Zdarma byly lehatka, ale v casti za plotem, kde se nam to prilis nelibilo, tudiz jsme davali osusky primo k mori. Od druheho dne jsme zacali jezdit autem na vzdalenejsi plaz na konci Rabacu, kde jsme po prekonani par set metru pesky meli odmenou kristalove ciste more a cetsi klid.

Ludmila K., 25.08.2016, Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2016
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Rabac, Hotel:Narcis

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Narcis, Rabac, Chorvatsko Ludmila K. 2016-08-25 8.6 1 10 Hotel Narcis

Celkem: 7 Vzhledem k tomu, že jsme zde nebyli poprvé, věděli jsme co nás čeká. Takže dobrý.

  • 6 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Vzhledem k tomu, že jsme zde nebyli poprvé, věděli jsme co nás čeká. Takže dobrý. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Uklízeli vzorně, ale ručníky nám za celou dobu pobytu vyměnili pouze 2 x. Na vybavení hotelu je znát, že již něco pamatuje.

Strava
Vynikající.

Služby hotelu
Připomínky mám k jednání personálu v recepci, kdy jsem zhruba v polovině pobytu jel večer do města Rab a v recepci mi odmítli vydat pasy, dokud jim nezaplatím blbých 22 EUR (lázeňský poplatek). Dá se konstatovat, že byli drzí a arogantní. Ale s tím se zde občas setkávám. Prostě jsou takoví. Dále WIFI nefunguje automaticky, jak je běžně zvykem, ale musíte si za poplatek půjčit jakýsi kabel pro připojení. To mi tak dalece nevadilo, jelikož mám vlastní připojení po celé EU bez ohledu na místní WIFI. Nicméně bych to uvítal s ohledem na objem přenosu dat.

Pláž
Voda čistá, perfektní. Na plážích, přístupu do moře je znát, že bylo budováno za Tita. Chodníčky by mohli opravit, betonová plata jakbysmet, chtělo by to více vlezů do moře.

Miloš Novák, 25.08.2016, Datum pobytu: 12.8. - 22.8.2016
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Rab, Hotel:Eva

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Eva, Rab, Chorvatsko Miloš Novák 2016-08-25 7 1 10 Hotel Eva

Celkem: 10 Perfektní dovolená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Perfektní dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj čistě uklizen, vybavení dostačující. Koupelna starší, čistá.

Strava
Stravování v hotelu pestré. V okolí řada příjemných restaurací.

Pláž
Moře úžasně čisté, v okolí hotelu řada menších i větších pláží.

Renáta K., 25.08.2016, Datum pobytu: 11.8. - 20.8.2016
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Poreč, Hotel:Laguna Istra

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Laguna Istra, Poreč, Chorvatsko Renáta K. 2016-08-25 10 1 10 Hotel Laguna Istra

Celkem: 9 Dovolená se nám líbila, majitelé jsou velmi ochotní. Krásné město na večerní procházky.

  • 9 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila, majitelé jsou velmi ochotní. Krásné město na večerní procházky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Apartmán byl čístý a nově vybavený. Majitelka nám dokonce doplňovala toaletní papír. Lůžkoviny se pak mění dle délky pobytu a domluvy.

Služby hotelu
Ochotní majitelé. Nic nebyl problém.

Pláž
Pláží je několik stačí si vybrat.

Lenka H., 25.08.2016, Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2016
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Biograd Na Moru, Hotel:Penzion Tereza

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Penzion Tereza, Biograd Na Moru, Chorvatsko Lenka H. 2016-08-25 9 1 10 Penzion Tereza

Celkem: 7,6 Pohodová dovolená

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Pohodová dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování skromné, ale vyhovující, problém byl s hlukem - v hlavní sezoně, kapacity plné, hluk z vedlejších pokojů a chodeb byl hodně slyšet, bez špuntů bych se nevyspala, ale to v létě všude u moře:)

Strava
Jídlo úžasné, chutné a opravdu dostatek pro každého - výběr veliký

Služby hotelu
uklid, výměny odpadků a nový toal. pap. denně.

Pláž
fajn, ale dost malá...hodně slunečníků, na deku s vlastním slunečníkem byl problém sehnat dobrého fleka..ale nakonec jsme vždy našli. Před hotelem super pláže pro děti písečná a písečno oblázková - měli jsme 2-a 5tileté a bez problémů, děti se vyblbli, vyhráli. Može čisté, rybičky lze pozorovat při šnorchlování už u břehu:).

Lucie Garreis, 25.08.2016, Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2016
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Crikvenica, Hotel:Slaven (Selce)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Slaven (Selce), Crikvenica, Chorvatsko Lucie Garreis 2016-08-25 7.6 1 10 Slaven

Celkem: 7,3 Pěkné místo, prostě Makarské pobřeží lemované skalnatými kopci. Vila - pension je v příkřejším svahu s výhledem na moře. Docházka na pláž...

  • 7 Ubytování
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pěkné místo, prostě Makarské pobřeží lemované skalnatými kopci. Vila - pension je v příkřejším svahu s výhledem na moře. Docházka na pláž cca 7 min. pěšky. Přes den klidné město, pobřežní kolonáda večer narvaná turisty, různé stánky a restaurace. Pláže a moře jsou čisté, přes den pro změnu narvané turisty, v moři nic k vidění, služby - slunečníky, lehátka, WC a sprcha za poplatek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovaní velmi slušné a čisté, dům rozlehlý, udržovaný, jen trochu starší vybavení, ale vše funkční. Klimu jsme nezkoušeli. Internet zatím není, ale prý je v dohlednu.... Vlastníci jsou postarší manželský pár a bydlí v přízemí ("důchodci"). Jsou velmi vstřícní, ochotní a průběžně uklízí, někdy bohužel až moc. Člověk by v tomto ohledu uvítal přeci jen trochu více soukromí. Parkování je na vedlejším pozemku pod zámkem, jinak je problém ve městě zaparkovat.

Strava
Strava možná vlastní, doplněná návštěvou restaurací. Veškeré potraviny je možné zakoupit na místě, jen je třeba počítat, že jste v turistickém centru, čemuž samozřejmě odpovídají ceny, nebo spíše nevýhodný kurz naší měny. Jinak je snad taky možnost polopenze někde ve vedlejším hotelu.

Služby hotelu
Možnost grilu, vybavená kuchyň, 2 velké lednice s mrazáky. Delegátka je příjemná, snaží se vše domluvit a vysvětlit, nabízí a zprostředkovává výlety. Domácí se také snaží zpříjemnit pobyt a dost radí, ale někdy jejich rady nebyly na místě a někdy odpovídali spíše opaku tomu, jaká byla skutečnost. Např. 15.08. svátek - dle nich bude všude zavřeno, radí nakupte si dopředu, ve skutečnosti žádný rozdíl oproti jinému dni. Hlídají hlučnost vlastního i sousedních objektů, někdy dobré, když sousedi vyřvávají do noci. Prostě jsme se s nimi nenudili....

Pláž
Slušná, kamínková, do 10 hod. skoro prázdná, pak totálně narváno, čím dále od centra tím ale volnější. Hodně lidí nechává na pláži deky aniž by tam byli, pak se to ale o to více zhušťuje. Bez bot do vody poměrně obtížné, ale ani ježka jsme neviděli. V blízkosti přístav, výlety lodí tyk slušné.

Los Dejnos, 24.08.2016, Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2016
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Baška Voda, Hotel:Vila Trutanič

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Vila Trutanič, Baška Voda, Chorvatsko Los Dejnos 2016-08-24 7.3 1 10 Vila Trutanič

Celkem: 9 Jedním slovem super.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Jedním slovem super. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše v pořádku.

Strava
Kuchyň byla v pořádku vč. dvou venkovních grilů.

Služby hotelu
Delegátka dobrá velmi příjemná. Informovala není co vytknout.

Pláž
Bez chyby. Super.

Kamil Kuzník, 24.08.2016, Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2016
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Vodice, Hotel:Apartmány Dalmacija

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Apartmány Dalmacija, Vodice, Chorvatsko Kamil Kuzník 2016-08-24 9 1 10 Apartmány DALMACIJA s bazénem - Vodice/ Srima

Celkem: 8 Příjemný hotel, písečné pláže, kvalitní strava = dobrá dovolená.

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Příjemný hotel, písečné pláže, kvalitní strava = dobrá dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hezký malý hotel, pěkné pokoje a dobrý servis. Pozor nebrat pokoj 109 je nad kuchyní a ráno je v šest budíček.

Strava
Bez jediné chybičky

Pláž
Před hotelem betonová, kilometr od hotelu písečná pláž, na moje gusto dost lidí.

Richard G., 24.08.2016, Datum pobytu: 14.8. - 21.8.2016
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Severní Dalmácie, Hotel:Laguna

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Laguna, Severní Dalmácie, Chorvatsko Richard G. 2016-08-24 8 1 10 Hotel Hotel Laguna, Privlaka

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622