Recenze hotelů
Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 7,2 Spokojenost.

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V celku dobré, ale je zde všechno slyšet, špatně odhlučněné.

Strava
Nedostatečné snídaně. Velké mínus jinak uspokojivé stravy.

Vítězslav K., 01.07.2016, Datum pobytu: 19.6. - 26.6.2016
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel:Palmasera Village Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Palmasera Village Resort, Sardinie / Sardegna, Itálie Vítězslav K. 2016-07-01 7.2 1 10 Palmasera Village Resort

Celkem: 6,6 Prijemne prostredie. Ciste okolie. A ticha prijemna lokalita.

  • 6 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Prijemne prostredie. Ciste okolie. A ticha prijemna lokalita. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izby su celkom pekne ale niektore su velmi tmave a chladne.

Strava
Strava priamo v hoteli bola sice celkom pestra ale kvalitovo taky priemer.

Pláž
Krasna plaz. Pristup na plaz z izieb po schodoch min 80 schodov

Anonym, 01.07.2016, Datum pobytu: 19.6. - 26.6.2016
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel:Palmasera Village Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Palmasera Village Resort, Sardinie / Sardegna, Itálie Anonym 2016-07-01 6.6 1 10 Palmasera Village Resort

Celkem: 8,2 ubytování, strava - velmi dobré. Zoufalá, příšerná organizace výletu lodí po severním pobřeží Sardinie. Cesta autobusem do přístavu...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
ubytování, strava - velmi dobré.

Zoufalá, příšerná organizace výletu lodí po severním pobřeží Sardinie. Cesta autobusem do přístavu trvala 4 hodiny, a to proto, že autobus se 45 lidmi jel pro dvě osoby ubytované v jiném resortu.

Při cestě lodí kapitán vyprávěl spoustu zajímavostí o přírodě a historii - naše delegátka se však vůbec nenamáhala jeho výklad překládat Zobrazit celou recenzi

Ubytování
kvalitě ubytování nelze nic vytknout

Strava
doporučil bych rozšířit výběr podávaných sýrů

Služby hotelu
bezchybné

Pláž
Možná by stálo za úvahu poskytovat občerstvení (nápoje) přímo na pláži a ne pouze u bazénu

Petr Dobrý, 01.07.2016, Datum pobytu: 21.6. - 28.6.2016
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel:Palmasera Village Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Palmasera Village Resort, Sardinie / Sardegna, Itálie Petr Dobrý 2016-07-01 8.2 1 10 Palmasera Village Resort

Celkem: 6,2 Dovolená se nám líbila, ale určitě je co zlepšovat.

  • 8 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila, ale určitě je co zlepšovat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování naprosto v pořádku. Pokoje velmi čisté, každý den vzorně uklizené.

Strava
Bohužel strava nic moc. 10 dnů stejná snídaně, grilovaná masa většinou tvrdá, stále stejný druh těstovin i když musím říct, že velmi dobré.

Služby hotelu
U bazénu kromě odpoledního klidu obrovský randál z hudby. Když jsme žádali o ztišení naše animátorky nám řekly, že to bohužel není v jejich kompetenci.

Pláž
K pláži se musí po schodech, takže je to dost velký problém pro rodiče s malými dětmi. Pláž je pěkná s drobnými kamínky, bohužel nejsou zde lehátka, ale jenom polohovací židle. Na pláži není WC, ani bar jak je uvedeno v dispozicích.

Anonym, 01.07.2016, Datum pobytu: 15.6. - 25.6.2016
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel:Palmasera Village Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Palmasera Village Resort, Sardinie / Sardegna, Itálie Anonym 2016-07-01 6.2 1 10 Palmasera Village Resort

Celkem: 7 Hotel krasny, krasne ciste more, jidla dost a da se vybrat, v blizkosti je velmi dobre zasobeny obchudek, dostatek lehatek a slunecniku (...

  • 6,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Hotel krasny, krasne ciste more, jidla dost a da se vybrat, v blizkosti je velmi dobre zasobeny obchudek, dostatek lehatek a slunecniku ( nebyli jsme v plne sezone). Dovedu si predstavit, ze bych se vratila, ale musela bych mit stesti na pokoj. Ostatni je na 100% OK. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Zalezi kde mate pokoje. My jsme meli primo u plaze v budove se 16ti pokoji. Jeden pokoj super, druhy v prizemi byl citit zatuchlinou a vlhkosti nebot z druhe jeho strany byl sklad pro kajaky , vesty a pod. vodni potreby. I ochota pokoj vymenit je ruzna. Jeden den velka neochota s arogance recepcni, druhy den jina recepcni bez problemu pokoj vymenila. Porad jsou to Italove z cisteho jihu. Nefunkcni klimatizace, netece tepla voda, po nekolika urgenci nakonec dojde k naprave.

Strava
All inclusive, velka spokojenost, spousta zeleniny, ryby kazdy den, da se vybrat.

Služby hotelu
Spokojenost, ciste plaze, lehatka funkcni i slunecniky funkcni. Netrpi ranni zabirani lehatek, slusne rucniky sundaji a uvolni lehatko tem kdo skutecne jiz na plazi chce lezet. Pro presun do restaurace v dobe jidla jezdi vlacek, ale i tak se da kopec vpohode zvladnout.

Pláž
Krasne ciste more, nas tyden nebyly zadne meduzy, jsk jsem cetla na recenzich pred odjezdem. Vstup do more jsou oble velke kameny, takze nejlepe je si rovnou lehnout na vodu a plavat, jinak kousek dal od hoteloveho vstupu je z modrych pytlu naplnenych piskem vyhotoven velmi dobry vlez do vody, to zvladnou i starsi lide. More je opravdu krasneeeeee.

Jana K., 01.07.2016, Datum pobytu: 21.6. - 28.6.2016
Oblast: Itálie Itálie, Kalábrie, Hotel:Scoglio della Galea Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Scoglio della Galea Resort & Spa, Kalábrie, Itálie Jana K. 2016-07-01 7 1 10 Scoglio della Galea Village & SPA

Celkem: 8,3 klidná dovolená spojená s turistikou

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
klidná dovolená spojená s turistikou Zobrazit celou recenzi

Ubytování
krásné , prostorné , čisté , příjemní domácí , horší přístup k moři u apartmánu

Služby hotelu
standartní

Pláž
pláže jsou čisté , super průzračné moře , šnorchlování je možné v zátoce na volném moři je obtížnější díky vlnám

Anonym, 30.06.2016, Datum pobytu: 20.6. - 27.6.2016
Oblast: Itálie Itálie, Elba, Hotel:Apartmány La Cota Quinta

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Apartmány La Cota Quinta, Elba, Itálie Anonym 2016-06-30 8.3 1 10 Rezidence La Cota Quinta

Celkem: 8,8 Chybělo jen trochu sluníčka

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Chybělo jen trochu sluníčka Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybavení pokoje dostatečné,jen tv by mohla mít i progr.v angličtině a fungovat od začátku, ne až po několika urgencích.

Strava
Strava výborna,mohlo by být více rybího masa na výběr.Mimo hotel jsme se nestravovali.

Služby hotelu
U all incl.by mohl být větši výběr nápoju a číšnici by při nalévání se neměli tvářít jako by to šlo z jejich kapes.

Pláž
Voda čistá,pláž též,lehátka dobra a dostatek,jen osušky by mohly být v ceně zajezdu.

Jan Szturc, 30.06.2016, Datum pobytu: 19.6. - 26.6.2016
Oblast: Itálie Itálie, Sicílie, Hotel:Capo Calavá

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Capo Calavá, Sicílie, Itálie Jan Szturc 2016-06-30 8.8 1 10 Capo Calavá

Celkem: 10 Veľmi príjemná a ničím nerušená dovolenka, z ktorej sme sa vrátili oddýchnutí a spokojení.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Veľmi príjemná a ničím nerušená dovolenka, z ktorej sme sa vrátili oddýchnutí a spokojení. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie nám vyhovovalo, nakoľko sme bývali v centre rezortu, priamo oproti bazénu i jedálne. Mali sme izbu s prístelkou, takže tam bolo menej miesta, ale izba bola vkusne a účelne zariadená, denne nám upratovali i vymieňali uteráky a osušky.

Strava
Talianska strava nám vyhovovala, jedlo bolo chutné a v dostatočnom množstve.

Služby hotelu
Celý rezort je veľmi pekný, udržiavaný v čistote. Talianski animátori sa starali o program na pláži, pri bazéne i večer v amfiteátri. Slovenská delegátka bola ochotná sprevádzať našich turistov na všetkých výletoch, o ktoré prejavili záujem, zaujímala sa počas nášho pobytu, ako sme spokojení, či sa nevyskytli nejaké problémy a podobne.

Pláž
Pláž je dosť ďaleko od rezortu, ale pravidelne tam premáva vláčik TRENINO pre tých, ktorí nechcú chodiť peši. Na pláži je drobný ružový štrk, čisto, dostatok slnečníkov i sedačiek, ktoré sú zadarmo. Vstup do mora je postupný a samotná voda je veľmi čistá, koncom júna bola ešte pre mnohých studená. Pláž je priestranná, v čase našej dovolenky ešte nebola celkom zaplnená.

Olga, 30.06.2016, Datum pobytu: 19.6. - 26.6.2016
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel:Cala Gonone Beach Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Cala Gonone Beach Village, Sardinie / Sardegna, Itálie Olga 2016-06-30 10 1 10 CALA GONONE BEACH VILLAGE

Celkem: 7,5 Příjemné místo na dovolenou. Ocenila jsem málo hostů v mimosezóně, proto jsme si ale dovolenou vybírali v tuto dobu.

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Příjemné místo na dovolenou. Ocenila jsem málo hostů v mimosezóně, proto jsme si ale dovolenou vybírali v tuto dobu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Až na špatně těsící dveře u sprchového koutu v pořádku. Koupelna byla stále pod vodou. Apartmán byl čistý, připravený. Je dobré si ale ověřit hned po příjezdu stav inventáře, protože některé kousky z psaného vybavení kuchyňky chyběly (lžičky, struhadlo).

Strava
bez stravy

Služby hotelu
Příjemným překvapením byl česky mluvící správce objektu Francesco. Byl vcelku milý a vstřícný. Co nás však mrzelo, přestože jsme zaplatili wifi (20 Euro), wifi fungovala cca 2 dny, pak nefungovala vůbec. Sice jsme službu nereklamovali, ale předpokládáli jsme, že správce ví, kdo si wifi zaplatil a v případě oprav na wifi měl sám vyvinout více aktivity směrem k hostům. Opravy wifi probíhaly dle našeho "pozorování" neustále.

Pláž
Pláž písečná, ale před vstupem do vody kameny. Jinak pláž byla vždy uklizená a připravená na další den. Myslím si ale, že co týče počtu dvou lehátek na apartmán pro čtyři, mohla být volná lehátka dána z dobré vůle k dispozici hostům. Přivázaná řetězem na hromadě v půlce pláže nepůsobila zrovna dobrým dojmem.

Monika K., 30.06.2016, Datum pobytu: 18.6. - 25.6.2016
Oblast: Itálie Itálie, Kalábrie, Hotel:Torre Saracena

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Torre Saracena, Kalábrie, Itálie Monika K. 2016-06-30 7.5 1 10 Villaggio Torre Saracena - Villapiana Lido

Celkem: 8,6 Pozitivní

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pozitivní Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Účelné,spokojenost

Strava
Nas zájezd byl bez stravy.

Pláž
Spokojen,vhodné pro děti

Milan C., 30.06.2016, Datum pobytu: 18.6. - 25.6.2016
Oblast: Itálie Itálie, Bibione, Hotel:Residence Palace (Bibione Spiaggia)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Residence Palace (Bibione Spiaggia), Bibione, Itálie Milan C. 2016-06-30 8.6 1 10 Residence Palace - Bibione Spiaggia

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma Po - Ne 7-22 hod. 800 999 800