Recenze hotelů
Itálie

Napište svou recenzi

20.08.2014 - Jiří Šnajdr - Přečteno: 22× - Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2014

  • Celkem: 7,2
  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla moc fajn. Krásné moře, pláže podel pobřeží, ale byla chudší na výlety. Člověk, který nechtěl výlet skz cestovku měl takřka smůlu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování celkově odpovídalo 3* vše bylo fajn až na sprchový kout(starý, všudepřítomný vodní kámen a hnusné "závěsy")

Strava
Snídaně výborné. Obědy slabší(bylo tam hrozně moc hostů, plný hotel) co se týče pestrosti jídel-neustále stejné těstoviny s protlakem a ryby často bez možné přílohy, jinak ale bylo hojné množství jídla i zeleniny, ale bylo málo ovoce. Večeře dá se říct, že to samé co obědy(pořád stejná jídla dokola-typologicky) jinak hojné množství zeleniny. Celkově určitě odpovídalo 3* možná za ty výborné dezerty i 3*+ :-)

Služby hotelu
Službu hotelu, Těžko hodnotit. Nevyužil jsem snad jedinou službu. Pokoje neustále čisté. Bazén je zavřený nějak odpoledne asi 4 hodiny kvůli siestě, ale moře je moře. Dobré by bylo upozornit, že autopůjčovna nemá pojišťovnu a budou chtít spoluúčast 1000euro + jak Italové řídí... auto se nedá půjčit-navíc mladí lidé s ročními papíry mají úplně smůlu, takže to jsme nevěděli.

Pláž
Pláž u hotoelu poměrně malá, ale hezká. Každopadně doporučuji spíše pláže v okoli 500m po úteskách a dál (šli jsme asi 10km) jsou tam nádherné pláže.

Club Eloro, Sicílie, Itálie Jiří Šnajdr 2014-08-20 7.2 1 10 CLUB ELORO

20.08.2014 - Soňa P. - Přečteno: 13× - Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2014

  • Celkem: 8,8
  • 10 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Maximálna spokojnosť s organizáciou zájazdu, takisto ubytovanie bolo super, veľké, priestranné. A čo zdôrazňujem, tak to bola naša delegátka pani Milka (priezvisko nepamätám). Ešte nikdy sa delegát nezaujímal a neinformoval ako ona. Takisto región má naozaj zvládnutý a na výlete mala stále čo rozprávať a čo je super, vždy bola s úsmevom a dobre naladená. Starala sa, aby sme boli celý čas spokojní a všetko bolov poriadku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie som popísala vyššie. Naozaj sme boli veľmi príjemne prekvapení, lebo väčšinou sa tlačíme v jednej izbe a toto bol nadštandart.

Strava
Strava bola fajn, každý si prišiel na svoje si myslím. Jedine raňajky boli slabšie, Taliani sú zvyknutí na sladké raňajky a to naozaj nešlo. Ale vyšli v ústrety a robili praženicu a servírovali aj zeleninu.

Služby hotelu
Nemali sme žiadne špeciálne požiadavky, všetko vyhovovalo. Škoda, že animátori boli iba Taliani, takže tieto služby sme vôbec nevyužili. Pri takom počte slovenských dovolenkárov, by tam mohli byť aj slovenskí animátori. Ale klobúk dole, tí ľudia fungovali od rána (okrem siesty) do neskorého večera.

Pláž
Pláž bola iná na aké sme boli zvyknutí. Bola v miernom svahu, vstup nebol plytký, takže pre deti trochu nevýhoda. Museli sme dávať väčší pozor, pretože máme ešte neplavca. More je krásne, azúrovo modré, čistučké, nie teplé ako v Turecku, ale osviežujúce. Nenašli sme žiadne mušle, čo skôr deti brali ako mínus. :o) Šnorchlovali sme len v okolí pláže, takže nevieme dôveryhodne ohodnotiť možnosti.

Residence Solemare, Kalábrie, Itálie Soňa P. 2014-08-20 8.8 1 10 Hotel Residence Solemare

20.08.2014 - Martina V. - Přečteno: 15× - Datum pobytu: 9.8. - 16.8.2014

  • Celkem: 5,6
  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Příště ubytování určitě v centru Caorle! Byla jsem zklamaná pouze z hotelové pláže a tragickému připojení na Wifi (potřebovala jsem ji kvůli práci). Jinak naprostá spokojenost. Hotelový komplex vhodný pro rodiny s dětmi. Bazény přizpůsobené malý i velkým dětem. Lehátko jsme vždy našli. Bohužel cesta na pláž dlouhá (byla jsem sama se 4letými dvojčaty), táhla jsem tašku věcí a děti byly vždy z cesty unavené. Proto jsme jezdili na městskou pláž do Caorle. Vřele doporučuju. Vkládám sem pár fotek pro představu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Apartmán čistý a pěkný, jen matrace na mě příliš měkké. Problémy se sporákem.

Strava
Vařili jsme si. Jednou jsme byli na večeři v místní restauraci Ai Pini. Pizza famozní, ale......upozornuju na hafo komáru v této restauraci, byli jsme nastříkaní OFFem snad 2x a stejně jsme byl poštípaní. Při placení nám naúčtovali cuvé 0,90 na osobu vč. dětí....neřešila bych to v případě, že nám žádné cuvé nebylo nabídnuto (pečivo, pomazánka aj.... JInak jsme jezdili na jídlo do centra, cuvé nám dodali a nenaúčtovali, ceny jídla srovnatelné...pozor na parkování v podzemních garážích=velmi drahé ....3 hod 7EUR, parkovala jsem u plaáže nebo kde se dalo a parkovné slušné 1EUR za 40 minut

Služby hotelu
Vybavení kuchynky v mezích normy, přivezla jsem si pár věcí (otvírák na víno, napařovák, dětské příbory). WIFI tragické, připojila jsem se 1x!!! Pán v recepci mi na moje naléhání, že potřebuji wifi k práci odpověděl, že to mám zkoušet....má 1000 lidí připojený na jeden modem...děs!

Pláž
Hotelová pláž nic moc...nečistili ji, takže po celý den se tam válel bordel (řasy, klacky aj.). Otravování místních černochů (copánky, pískací tučňáci, ručníky aj.). Kdyby je raději využili na úklid než otravování:-)))

Villaggio Ai Pini (Caorle/Lido Altanea), Veneto (Benátská riviéra), Itálie Martina V. 2014-08-20 5.6 1 10 Villaggio Ai Pini (Caorle/Lido Altanea)

20.08.2014 - Ivan Kasar - Přečteno: 21× - Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2014

  • Celkem: 8,8
  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka splnila naše očakávania , hotel na slušnej úrovni , vynikajúca rozmanitá strava, nádherné more.Skvelé miesto na odddych. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Mrzí ma , že Slovákov vždy ubytujú na nižších poschodiach , prípadne na prízemí.Radi by sme si doplatili za lepší výhľad na more. Upratovalo sa každý deň , nemáme k čistote výhrady.

Strava
Strava na vysokej úrovni , pestrý výber morských plodov , rýb , každý si mohol vybrať podľa svojej chuti.Dostatok nápojov ,skvelé vína - niet k tomu čo dodať , jednoducho výborné.

Služby hotelu
So službami v hoteli sme boli spokojní , profesionálna obsluha .

Pláž
K pláži vedú chodníky v rozľahlej krásnej záhrade , ležadiel bol dostatočný počet , nebolo treba vopred obsadzovať .Bola možnosť využiť ležadlá a slnečníky na pieskovej alebo trávnatej pláži.

Le Palme, Sardinie / Sardegna, Itálie Ivan Kasar 2014-08-20 8.8 1 10 Hotel LE PALME

20.08.2014 - David Wiesner - Přečteno: 14× - Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2014

  • Celkem: 9,6
  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená proběhla tak jak měla a bez problému. Splnia moje očekávání Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo více než dostačujcí. Chtělo to možná vyšší patro kvůli rozhledu,ale i tak byl výhled krásný.

Strava
Vařili jsme si sami. 1x pizza v restauraci a byla dobrá.

Služby hotelu
Nic jsme nepotřebovali,tak nevím.

Pláž
Na víchodním pobřeží v Itálii šnorchlovat skoro nejde. Pláž čistá a dobře přístupná.

Residence Las Vegas, Marche, Itálie David Wiesner 2014-08-20 9.6 1 10 Las Vegas

20.08.2014 - Anonym - Přečteno: - Datum pobytu: 1.8. - 10.8.2014

  • Celkem: 8,8
  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Středisko je hodně živé, takže i kdyby zrovna nevyšlo počasí, má člověk co dělat. Benátky jsou kousek, dopravíte se tam pohodlně i sami, bez delegáta, autobusem a lodí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj jsme měli v prvním patře směrem na promenádu, ale i když přímo pod námi byl bar a každý večer tam hrála živá hudba, nijak nás to nerušilo (po stažení "rolety" se dalo v klidu spát). Vybavení pokoje starší, ale funkční, postel trochu rozvrzaná, ale nic co by se nedalo vydržet. Jinak jsme měli k dispozici lednici, trezor a klimatizaci (ta byla za příplatek). Celkově byl pokoj příjemný.

Strava
Snídaně formou bufetu, na výběr pečivo, džemy, cereálie, jogurty, ale i salámy, sýry....myslím, že každý si mohl vybrat. Večeře výborné, vybíralo se z několika možností a vše chutnalo skvěle. V okolí hotelu je velké množství restaurací i potravin, takže hlady určitě neumřete.

Služby hotelu
Úklid probíhal denně, vše perfektně čisté. Na recepci ochotní, obsluha u jídla také bez problému. Bazén otevřený celý den, během odpolední siesty se nezavírá, v recepci wifi zdarma.

Pláž
Hotel má vyhrazený svůj kousek pláže, kde mají klienti hotelu 1 slunečník, 1 lehátko a 1 křesílko na pokoj. Pláž je čistá, každý den ji uklízeli, voda až na jeden den také čistá (jednou se na břeh vyplavilo hodně řas atd.). Na pláži obchází prodejci se vším možným, ale nejsou nijak otravní, když je odmítnete, jdou dál.

Bolivar, Lido di Jesolo, Itálie Anonym 2014-08-20 8.8 1 10 Bolivar

20.08.2014 - Kamil - Přečteno: 76× - Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2014

  • Celkem: 10
  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
vyborne Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ciste, kazdy den upratane

Strava
vynikajuca zatial najlepsia zo vsetkych dovoleniek

Služby hotelu
animatori sa vzdy postarali o program

Pláž
cista , velka a dostatok lehatok

Marina Resort, Sardinie / Sardegna, Itálie Kamil 2014-08-20 10 1 10 sardinia

20.08.2014 - Jana R. - Přečteno: 11× - Datum pobytu: 8.8. - 17.8.2014

  • Celkem: 8
  • 6 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkově se nám dovolená líbila, byly jsme spokojení s personálem na hotelu i s řidiči a s paní delegátkou, jen jsme bohužel zbytečně jeli v ČR přes Sušici, Horažďovice, Kašperské Hory atd. a tím jsme si natáhli celou cestu. Příště bychom ocenili kdybychom jeli jako normálně jezdí klienti, tedy Praha - Beroun - Plzeň - Rozvadov a směr Itálie. Jinak vše cestovce chválím, myslím že za cenu, kterou jsme zaplatili za tento zájezd, bychom jinde takovou dovolenou nesehnali. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl prostě vybavený, ale čistý. Vypadal, že je nově vymalovaný. Také byla dobrá prostorná skříň do které se vešlo všechno. No a co nám udělalo největší radost byl výhled na moře z balkonu. Jen koupelna se záchodem by mohla být lépe zařízená.

Strava
Polopenze, kterou jsme dostávali byla dobrá, porce akorát a byla možnost si i přidat. Bylo i fajn, že nám vařili jak italská jídla, tak česká. V pizzerii v přízemí hotelu jsme skoro každý den ochutnali jiný druh pizzy a musíme i italského kuchaře pochválit. Moc nám všechny pizzy chutnali.

Pláž
Na pláž je to od hotelu opravdu blízko, což jsme ocenili, např. ráno když jsme se šli vykoupat před snídaní nebo když jsme si něco zapomněli na pokoji. Moře bylo krásně tyrkysové, čisté a také teplé. A co jsme s přítelem nejvíce ocenili bylo málo lidí na pláži, jen Češi z našeho hotelů a vždy pár Italů. Žádné přecpané pláže plné cizinců, řady slunečníků a lehátek, prostě ráj na zemi pro odpočinek na těle i duši.

Il Pettirosso, Kalábrie, Itálie Jana R. 2014-08-20 8 1 10 Il Pettirosso

20.08.2014 - Anonym - Přečteno: 17× - Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2014

  • Celkem: 9,2
  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolenky máme skvelý: skvelé jedlo, čistý bazén, blízko k moru, čisté izby, veľmi ochotný personál, služby na úrovni, doporučujem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté izby, pekne vybavené.

Strava
Stravu hodnotíme na vysokej úrovni.

Služby hotelu
Služby na úrovni, veľmi ochotný personál.

Pláž
Pláž bola cca 5minút chôdze, hodnotenie dobré.

Le Palme, Sardinie / Sardegna, Itálie Anonym 2014-08-20 9.2 1 10 Hotel LE PALME

20.08.2014 - Anonym - Přečteno: 28×

  • Celkem: 2,4
  • 2,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 2 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Tento hotel vôbec neodporúčam, určite sa tam nevrátime. Nie je vhodný pre deti kvôli vstupu do mora a skalám. Raňajky úplná bieda, izby katastrofa. Nie sme nároční, ale toto už bolo moc. Za tie peniaze to určite nestálo. Odporúčam jednoznačne vybrať iný hotel. Pri hoteli nie je nič, iba jedna úzka cesta. Treba si zobrať taxík do Tropei, pešo je to príliš ďaleko. Tropea je pekné mesto, ale aj predražené. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Boli sme v izbe Pool, bola síce pri bazéne a pláž bola blízko, ale izba nemala žiadnu úroveň, bola strašne malá, tmavá, veľmi škaredá, vybavená ako z doby kamennej, otras, balkón tiež mini. Keď boli animácie pri bazéne pred izbami, bol tam neskutočný hluk až do tretej hodiny ráno. Krajšie izby sú v Panoramaticku hore na kopci, ale tam vyšliapať po toľkých strmých schodoch má problém aj zdravý človek a menej zdravý človek dostane aj porážku.

Strava
Raňajky úplná bieda, stále do isté, výber takmer žiaden. Obedy a večere boli lepšie. Na hranolky zabudnite. Pizza, to nebola pizza, ale mastné hrubánske cesto potreté pretlakom, podľa nás nejedlé. Koláč bol iba jeden druh, iba večer a aj to nie každý večer, a bola na neho rada, buď ste čakali 10 minút alebo aj viac, alebo ste nemali nič, alebo sa nedočkáte vôbec, lebo už neprinesú. A voda na pitie sa pri plnej penzii kupuje v bare, 1liter stojí 1,50. Ináč môžete vodu piť iba počas jedenia v jedálni Aj nanuky boli predražené a napoly roztopené, mraznička nefungovala ako by mala.

Služby hotelu
Je to hotel pre Talianov, Slovákov je tam asi iba 1 percento, ťažko sa s nimi dohovoriť. Zabudnite, že vám niekto pomôže s kufrom. Zabudnite na plážové osušky, žiadne nie sú. Na pláži ležíte na tvrdom plastovom lehátku, katastrofa pre kríže. Na izbu je iba jedno lehátko plastové a plážová stolička, keď ešte chcete lehátko, musíte si doplatiť 4 eurá na deň. Ľahnúť si môžete iba tam, kde Vám ukáže plavčík.

Pláž
Čo sa pláže týka, boli sme v šoku, a aj nahnevaní, prečo to nikto z ľudí, ktorí písali recenzie nespomenul a prečo to chýba aj v popise hotela! Pri vstupe do mora, približne od hĺbky 35 cm do 4 metrov sú neskutočné ostré skaliská, aj veľké, aj menšie, aj obrovské, veľký problém vôjsť do mora, ani vstup nie je pozvoľný. Otrepete si kolená jedna radosť. Piesok na pláži je úplne hrubý, bolí to riadne keď idete na boso a je tam toľko štrku, že až. OBUV DO VODY NEVYHNUTNÁ. Moje dieťa by som do takého mora so šutrami ani nepustila. A pozor, polovicu pobytu bol zákaz kúpania, strašne veľké vlny, ktoré majú takú silu, že tam aj dospelí padali o zem ako hrušky. Pláž bola dosť veľká a more bolo pekné, ale iba keď nebolo rozvírené, ináč pekné nebolo. Pláže v Tropei sú krajšie, tiež skôr štrkové, tiež tam treba obuv, ale nie sú tam aspoň tie skaly.

Baia Tropea, Kalábrie, Itálie Anonym 2014-08-20 2.4 1 10 Baia Tropea

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma Po - Ne 7-22 hod. 800 999 800