Recenze hotelů
Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 6,8 Dobré, doporučila

  • 6 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dobré, doporučila Zobrazit celou recenzi

Ubytování
kvalita ubytování nižší. Přece jen asi jih Itálie. Apartmán v suterénu měl málo světla a to tak, že i ve dne na čtení se muselo svítit. je nutné brát jako přespání. Trochu byla cítit plíseň. Celkový úklid a pocit z apartmánu byl tedy nižší.

Strava
byla výborná.

Pláž
Buďto autobusem na hotelovou pláž- cca 5 minut, kde byly lehátka a slunečník k dispozici zdarma anebo na mnohem zajímavější kamenitou pláž pod hotelem. Pravda, přístupová cesta byla náročnější.

Andrea D., 25.08.2016, Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2016
Oblast: Itálie Itálie, Kalábrie, Hotel:Poggio di Tropea

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Poggio di Tropea, Kalábrie, Itálie Andrea D. 2016-08-25 6.8 1 10 Poggio di Tropea

Celkem: 8 Hotel je umístěn v nížině za velkou horou, takže výlety jsou trochu problematičtější (přejezd hory cca 25 min). My jsme se nevydávali do...

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je umístěn v nížině za velkou horou, takže výlety jsou trochu problematičtější (přejezd hory cca 25 min). My jsme se nevydávali do velkých dálek, ale spíše jen po okolí. Z pláží v okolí doporučujeme Cala Osala a Cala Cartoe, kde i v sezóně je přiměřeně lidí. Např. Cala Mariolu je v srpnu přelidněná a kazí to zážitek z ní. Hotelová pláž je dostačující na koupání v pár dnech, ale ne na celý pobyt. Co se týče jídla, tak slabší byly jen snídaně a přílohy k jídlům, ale jinak výběr ryb, masa, sýrů apod. byl skvělý. Celkově doporučujeme a řádí se to u nás mezi ty lepší dovolené. Zobrazit celou recenzi

Libor Častulík, 25.08.2016, Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2016
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel:Palmasera Village Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Palmasera Village Resort, Sardinie / Sardegna, Itálie Libor Častulík 2016-08-25 8 1 10 Palmasera Village Resort

Celkem: 6 Dovolenku hodnotim i napriek par nedostatkom velmi pozitivne, urcite sa chceme do Kalabrie vratit, radi by sme isli aj do rovnakeho...

  • 4 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenku hodnotim i napriek par nedostatkom velmi pozitivne, urcite sa chceme do Kalabrie vratit, radi by sme isli aj do rovnakeho hotela, ale len v pripade, keby sa zmenili nedostatky, ktore som opisala, pripadne aspon cast z nich. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba bola cista, upravena, denne chodili upratovacky, co velmi chvalim, zariadenie v poriadku. Negatia ubytovania: ocakavali sme izbu v interieri hotela, tak, ako je prezentovane na obrazkoch ponuky CK, namiesto toho nas ubytovali v rade malych "domcekov" sice v arealy hotela, ale s vyhladom na stenu a solare panely, kedze sa jedna o prizemne domy. Hluk z cesty nam nevadil, sme zvyknuti byvat v ruchu mesta, skoda ale, ze nas o tom CK neinformovala, urcite by sme trvali na izbe priamo v hotely a s vyhladom, aj ked nie na more, aspon niekam, nie na mur a stenu. A dalsie dve negativa ubytovania. Kupelna. Bidet v rohu kupelne a hned oproti nemu sprcha, priatel sa tam ledva zmestil, takze ked ste sa sprchovali, museli ste byt napchaty na stene, aby sme sa nedotykali lytkami bidetu. No a najvacsi nedostatok na zaver. ABSENCIA CHLADNICKY! Nechapem, ako moze v krajine, kde sa vyskytuju tropicke horucavy a klienti maju polpenziu chybat chladnicka na izbe!! Ovocie, ktore sme si kupovali nam hnilo rychlostou svetla a mineralne vody sme pili pernamentne teple. Videli sme, ako si podaktori klienti davali chladit napoje na recepciu, ale prepacte, na dovolenke chce kadzy klient v prvom rade pohodlie a nie behat po napoje na recepciu. Vsade, kde sme doteraz boli, prve, co sme v izbach pozerali bola klimatizacia a chladnicka. Takze. To bol najvacsi nedostatok ubytovania (vybavenosti izby).

Strava
Strava bola uzasna, kedze som zila v Taliansku (Toskansko) viem, ze namiesto polievky podavaju Taliani cestoviny. Mozno by nevadilo, keby klientom aspon na zaciatku, pripadne na konci pobytu dali na vyskusanie poharik vina. Samozrejme viem, ze Taliani si nechaju za vsetko zaplatit, ani miesto v restauracii nie je zadarmo. Takze to by bola iba taka sluzba navyse, nie nutnost. Co nam ale vadilo. Polpenzia a ani jedna jedina flasa vody k veceri v cene. Neocakavali sme pochopitelne, ze budeme mat napoje k veceri zdarma, ale myslim, ze aspon ta jedna flaska mineralky za 1,5 eura by mohla byt automaticky sucastou vecere. O tom nas tiez CK neinformovala, ze napoje k veceri si musime zvlast platit. A este mi vadilo, vlastne skor ma urazalo, ako nam, slovakom a cechom dali na stoly cedulky s odkazom, aby sme na ranajkach nevynasali jedlo z priestoru restauracie na izbu. Samozrejme, je to ich hotel, ich pravidla, ale nie je to pekne voci klientom, ktori si platia za sluzby, ktori si vybrali prave ich hotel. Inak paradoxom je, ze nikto z nasej skupinky slovakov si nedovolil zobrat ani len jablcko po ranajkach so sebou a taliani si pchali sunky a salamy do servitok a sup do kabelky. Ale to je na inu temu. Takze strava fajn, len ten napoj (voda) k veceri aspon k veceri automaticky.

Služby hotelu
Sluzby hotela velmi dobre, naozaj je vidiet, ze hotel si drzi status "rodinny", vsetci z personalu boli mili, priatelski, kedze ja hovorim taliansky, velmi si to vazili a ako to povedat, aby to nevyznelo, ze uprednostnuju ludi, ktori hovoria taliansky, jednoducho viac si vsimaju klientov, ktori hovoria ich jazykom. Samozrejme tym nechcem povedat, ze ostatnych zanedbavaju, to nie. Naozaj capo Antonieo a jeho team su skveli ludia, mili, ustretovi, strarostlivi, ked sa vyskytol nejaky problem, okamzite ho riesili s umevom na tvari, takze tu nemam co vytknut.

Pláž
Plaz Capo Vaticano nadherna! Naozaj ma pravom privlastok "Europský Karibik". Nevadilo nam ani, ze sa nachadza trosku dalej od hotela, dole kopcom sme to zbehli za zhruba 6 minut, tazsie to bolo do kopca, ale hotel poskytuje transport (bezplatny) z plaze v presne urcenych casoch, takze tam nie je ziadny problem. Jedine, co nam vadilo, necakali sme, ze bude vsade tolko odpadkov, respetive vriec s odpadkami s hnijucimi zvyskami potravin, ktore boli umiestnene vonku na ulici pred hotelmi a tiez dole pred vstupom na plaz (piesok) chybali odpadkove kose, vsade boli tasky a vrecia s odpadom, flase a servitky. Po celych 8 dni, co sme tam boli ta kopa len rastla, ani raz to nikto neodniesol. Takze negativum plaze, absencia smetnych nadob a smrad odpadkov. Este nam vadilo, ze v porovnani s Toskanskom bola na celej plazi k dispozicii len jedna sprcha a aj to za poplatok 0,50 eura. Jednoducho diametralne odlisne sluzby v strede a na juhu tejto carokrasnej krajiny.

Katarína Rendeková, 25.08.2016, Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2016
Oblast: Itálie Itálie, Kalábrie, Hotel:Stella Marina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Stella Marina, Kalábrie, Itálie Katarína Rendeková 2016-08-25 6 1 10 Stella Marina

Celkem: 5,5 Vybrali jsme si bohužel ten nejhorší termín. ( srpen) Dopravní zácpa od Brenneru až do Sirmione. Jeli jsme to 12 hod. Také kolem Gardy...

  • 8 Ubytování
  • 3 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Vybrali jsme si bohužel ten nejhorší termín. ( srpen) Dopravní zácpa od Brenneru až do Sirmione. Jeli jsme to 12 hod. Také kolem Gardy místní komunikace byly totálně ucpané každý den!

Jinak je to krásná lokalita s možností různých výletů, ale raději na kole. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Apartmány hezké, čisté, prostorné, velká terasa v prvním patře. V kempu je bazén, vyžadují koupací čepice, které lze zakoupit v místním obchodě. Ten je vybavený základními potravinami.

Povlečení je nutné vlastní, také ručníky a utěrky.

Strava
Bez stravy. V kempu je pizzérie.

Služby hotelu
Závěrečný úklid je za poplatek, také klimatizace.

Pláž
V kempu není přístup k jezeru, na pláž je to asi 15 min. Pláž je oblázková, vstup do vody kamenitý!!! Nutné jsou boty do vody! Asi po 1 m je buď písek nebo oblázky. Pozvolný je vstup do čisté vody.

Vladimíra N., 25.08.2016, Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2016
Oblast: Itálie Itálie, Lago di Garda, Hotel:Villaggio Tiglio

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Villaggio Tiglio, Lago di Garda, Itálie Vladimíra N. 2016-08-25 5.5 1 10 TIGLIO

Celkem: 9,2 .

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
. Zobrazit celou recenzi

Martina K., 24.08.2016, Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2016
Oblast: Itálie Itálie, Bibione, Hotel:Villaggio Euro Residence Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Villaggio Euro Residence Club, Bibione, Itálie Martina K. 2016-08-24 9.2 1 10 Villaggio Euroresidence - Bibione Spiaggia

Celkem: 7,5 Dovolenka nám vyšla - sme spokojní. Nadmieru sme boli SPOKOJNÍ s dvomi (vlastne s 3) bazénmi. Chladnejšia voda v bazéne nás nútila...

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka nám vyšla - sme spokojní.

Nadmieru sme boli SPOKOJNÍ s dvomi (vlastne s 3) bazénmi.

Chladnejšia voda v bazéne nás nútila stále plávat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Postele v spálni spĺňali kvalitu.

Rozkladacia posteľ bola trochu tvrdšia.

V kuchyni chýbala varecha.

Dial.ovl. k TV nefungovalo. Prijímali sme len jeden spravodajský kanal - SKY TG24.

Strava
Vlastná strava.

Služby hotelu
Príjemné - villagio - prostredie.

Pláž
Na štandard Bibione pláže sme po viacero rokov už zvyknutý.

Anonym, 24.08.2016, Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2016
Oblast: Itálie Itálie, Bibione, Hotel:Villaggio Michelangelo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Villaggio Michelangelo, Bibione, Itálie Anonym 2016-08-24 7.5 1 10 MICHELANGELO

Celkem: 9,6 Pěkné ubytování pro rodiny s dětmi za rozumnou cenu.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pěkné ubytování pro rodiny s dětmi za rozumnou cenu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj rozumné velikosti, kam se vešla i cestovní postýlka, kuchyňská linka s kompletním vybavením kromě rychlovarné konvice. Ve sprše špatný odtok vody, ale jinak spokojenost. Krásný prostorný balkon s výhledem na bazén. Na pokoji není wifi.

Strava
Strava vlastní, takže výborná:) Ale zkusili jsme i pizzerii, která je v přízemí hotelu a pizza výtečná.

Služby hotelu
Bazén a brouzdaliště k dispozici vč. lehátek po celý den. Plážový servis v ceně, tj. 2 lehátka + 1 slunečník na pláži. Máte k dispozici celý pobyt stejný, takže je možné nechávat nafukovací lehátka, kruhy, věci na písek apod. na místě a nemusíte nosit ráno k moři a večer zase zpět do hotelu. Nevýhodou je už přidělené místo, které zrovna není nejblíž hotelu, takže musíte ještě kus po pláži, než se k místu dostanete. Na pláži je wifi.

Pláž
Pláž písčitá s volným vstupem do moře, není výrazný sestup, takže po 50m je voda tak do pasu. Pro děti ideální. Výhodou pozvolného vstupu do moře je jeho teplota, bylo pěkně vyhřáté. Dá se zde najít spoustu mušlí, celkem čisté.

Martina S., 24.08.2016, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2016
Oblast: Itálie Itálie, Lignano, Hotel:Gardenia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Gardenia, Lignano, Itálie Martina S. 2016-08-24 9.6 1 10 GARDENIA

Celkem: 7,6 My spokojeni.

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
My spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Malého pokoje, ale čisto.

Strava
Nám chutnalo, máma rádi ryby.

Služby hotelu
Musíte se připomínat co ste si s jednali.

Pláž
Čistá, děti mají velké vyžití, dostatek prolézaček.

Martina R., 24.08.2016, Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2016
Oblast: Itálie Itálie, Emilia Romagna, Hotel:Venus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Venus, Emilia Romagna, Itálie Martina R. 2016-08-24 7.6 1 10 Hotel Venus

Celkem: 10 Nádherné prostředí

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherné prostředí Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita odpovídala ceně. Vše čisté.

Strava
Vlastní

Sandra S., 24.08.2016, Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2016
Oblast: Itálie Itálie, Lago di Garda, Hotel:Camping Toscolano

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

5 fotografií

Camping Toscolano, Lago di Garda, Itálie Sandra S. 2016-08-24 10 1 10 Camping Toscolano - Toscolano-Maderno

Celkem: 7,8 Celkový dojem z dovolené byl skvělý.

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené byl skvělý. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo prostorné, hezké, funkční a hlavně čisté. Oceňuji především čistotu, která byla neskutečná.

Každý den úklid, výměna ručníků.

Hotel byl obsazen převážně Čechy, Slováky a Italy.

Strava
Strava dostačující. Je pravda, že snídaně jsou jednoduché a stále stejné, ale vynahradí to obědy a večeře. Vždy několik druhů těstovin, pizza zelenina, grilované maso a ryba, příloha, ovoce, moučník. Vše je doplňováno a čerstvé.

Největší zážitek z večera, kdy se na ostrově slavil svátek. Takovou hostinu jsem ještě nezažila. Krevety, losos, sýry, mečoun, spousta ovoce. To se jim opravdu podařilo. Ještě k tomu hudební a taneční doprovod. Skvělé

Služby hotelu
Služby hotelu odpovídali 4 hvězdám. Hotel a okolí hotelu velmi udržované, milý a usměvavý personál, zajištěná zábava od animátorů, čistý bazén. Nemám nic, co by se dalo vytknout.

Pláž
Přístup na pláž po několika schodech, které se ale dali bez problémů zvládnout. Samozřejmě trochu horší pro starší a rodiny s kočárky. Pláž je čistá a udržovaná. Vstup do moře dobrý. V době kdy jsme tam byli my, ale byla pláž hodně obsazená. Sprchy a toalety jsou u pláže. Nejsou zde klasické lehátka, ale křesílka.

Lucie K., 24.08.2016, Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2016
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel:Palmasera Village Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Palmasera Village Resort, Sardinie / Sardegna, Itálie Lucie K. 2016-08-24 7.8 1 10 Palmasera Village Resort

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622