Recenze hotelů
Itálie

Napište svou recenzi

02.09.2014 - Vladimíra Kubánková - Přečteno: - Datum pobytu: 23.8. - 30.8.2014

  • Celkem: 8
  • 6,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená super,počasí vyšlo,oproti jiným destinacím neotravovali komáři. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
na přespání to ušlo,až na ten nepříjemný zápach z kanalizace,ale nic co by se nedalo vydržet.

Pláž
Pláž čistá,sprchy a wc na pláži v pohodě,plážový servis v ceně.

Rezidence Niagara, Bibione, Itálie Vladimíra Kubánková 2014-09-02 8 1 10 NIAGARA

02.09.2014 - Luboš Adamec - Přečteno: 10× - Datum pobytu: 23.8. - 30.8.2014

  • Celkem: 3,8
  • 3 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
ukradli nám ze zavřené zahrady zamčená kola pod světlem s pohybovým senzorem............... :-(

Delegátka nás ujistila že je zbytečné to hlásit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
špatně vybavená kuchyň,smradlavé matrace a deky páchnoucí po moči.

Pláž
nezklamala-nepřekvapila

Villa Nelson, Lignano, Itálie Luboš Adamec 2014-09-02 3.8 1 10 VILA NELSON

01.09.2014 - Pavel B. - Přečteno: - Datum pobytu: 25.8. - 28.8.2014

  • Celkem: 5
  • 4,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 2 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je vcelku pěkný, ale je to již řada let od rekonstrukce takže potrhané tapety, nefunkční odtah na toaletě, extrémně malý sprchový kout (cca 45-50cm dveře), nefunkční některé zásuvky, plus potřeba mít "zapíchlou kartu ve čtečce aby šla elektřina" takže pokud jste šli ven, zásuvky se vypnuli. (Šlo obejít zastrčenou jakoukoliv třeba jen zákaznickou kartou). Největší hloupost vidím v posteli. Klasická dvoupostel s matracemi které jsou součástí postele, a na tom hozené zvlášť další 2 matrace, takže jsme padali do mezery mezi matracemi které se samozřejmě v noci rozjeli, protože neměli žádnou oporu ze stran a zezadu. Zobrazit celou recenzi

Strava
Jídlo vynikající stejně jako servis. Trošku mě překvapilo že ač jsme měli polopenzi, k snídani bylo možno si dát džus nebo kávu atd z automatu, k večeři vše placené zvlášť a to i čistá voda z kohoutku kterou stáčeli přímo před námi do jejich lahví s etiketou Gardesano :) Jinak ceny 6€ za 2 pití... No zahraničí klasika :)

Pláž
Pláž mě znechutila. Větší hnus a humus jsem neviděl. Byly jsme na doporučení místního správce hotelového bazénu v Chiogcia, a vím že tam už nikdy. Na pláži nebylo moc lidí, ale o to víc olejových skvrn, odpadků, střepů atd... Jel jsem se svým 5tiletým synem, a musel jsem dávat pozor nejen na něj aby nestoupl do skla, plastu, hnusu na pláži ale i na sebe... Moře čisté ale pláž hnus :(

Gardesano, Lago di Garda, Itálie Pavel B. 2014-09-01 5 1 10 Hotel Centro Turistico Sportivo Gardesano - Busolengo

01.09.2014 - Jaromír Semela - Přečteno: - Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2014

  • Celkem: 6
  • 5,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
pobyt v čistém a klidném prostředí blízko pláže, pláž udržovaná,i moře čisté. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v zánovním pokoji pro dva vybaven lednicí.

Strava
Strava chutná středomořská.

Služby hotelu
Nepřístupné toalety v průběhu dne v restauraci a denním baru a při odjezdu.

Pláž
OK

Villaggio Sole Mare, Kalábrie, Itálie Jaromír Semela 2014-09-01 6 1 10 VILLAGGIO SOLE MARE

01.09.2014 - Jan M. - Přečteno: - Datum pobytu: 24.8. - 28.8.2014

  • Celkem: 3,8
  • 3 Ubytování
  • 6 Strava
  • 3 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena bez problémů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo nízké úrovně, dle mého názoru nejhoší varianta pokojů v hotelu, vyhled do zdi, koupelna nic moc a postele byly takove dvě přistýlky vedle sebe a a na nich matrace. Takže žádný zázrak ale mohlo být hůř.

Strava
Snídaně standard.

Služby hotelu
V hotelu nebyl problém, dobrá restaurace, dostali jsme slevovou brožůru na vstupenky do okolních atrakcí a na služby.

Pláž
Pláž byla poměrně kus od hotelu ale to je asi daň za ubytování na kolonádě.

Du Lac, Lago di Garda, Itálie Jan M. 2014-09-01 3.8 1 10 Hotel Du Lac

01.09.2014 - Luďka L. - Přečteno: - Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2014

  • Celkem: 6,8
  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Na pláži chybí hotelový bar. Pláž neudržovaná, chaluhy.. Jídlo, ubytování celkem fajn. Jen se nesmí vynášet ven, z restaurace. Takže ani na pláž jablko... Protože je hotel vysoko na útesu, nechodili jsme na sváči... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jen drobnost. Menší sprchový kout jsem nikdy neviděla. Snad ani u trpaslíků.. :-) A o výhledu na moře jsme si nechali zdát. Ale asi i to jde řešit.. Nepočítali jsme, že je to tak velký resord. Ale v celku docela dobré.

Strava
Výborná, každý si jistě našel, co mu chutná. Jen neumí naložit předem maso, ryby do ochucené marinády... Ale to je věc jen mého názoru. O množství ani nepíšu. Každý kolik chtěl.

Služby hotelu
Denně čisté ručníky, osušky. Animace také fajn..

Pláž
S dostupností pláže je to trochu horší. Schody a kolem schodů binec. Na pláži chybí hotelový bar. Kdyby jen nealko..., jablko, ovoce... No, nebylo...

Palmasera Village Resort, Sardinie / Sardegna, Itálie Luďka L. 2014-09-01 6.8 1 10 Palmasera Village Resort

31.08.2014 - Jakub Šenkeřík - Přečteno: - Datum pobytu: 16.8. - 23.8.2014

  • Celkem: 8,8
  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená. Výhled přímo na jezero. Moc pěkný pokoj. A skvěle umístěný hotel blízko centra a jezera. Zobrazit celou recenzi

Garda Bellevue, Lago di Garda, Itálie Jakub Šenkeřík 2014-08-31 8.8 1 10 Lago di garda - Hotel Garda Bellevue

31.08.2014 - Jaromir B. - Přečteno: - Datum pobytu: 19.7. - 26.7.2014

  • Celkem: 7,8
  • 8,5 Ubytování
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi klidná rezidence, vybudovaná v olivovém sadu bez toho, aby byly staré olivovníky pokáceny. Sice se k rezidenci člověk obtížně dostává (vysoko na kopci, úzké uličky), ale odměnou je klid a rodinná atmosféra. K moři se musí autem nebo delší cestu pěšky, ale během dvou dnů se člověk natolik zorientuje, že si připadá jako doma. Bydlení je apartmánový standard Itálie. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Žádný ubytovací luxus, ale to jsme ani nečekali. Dvě místnosti s malou předzahrádkou, klimatizace, pohodlné postele. Sousedé nahoře a vedle klidní, ale to je charakterem místa a klientely: pokud by byla živější, byl by to problém.

Strava
Vařili jsme si sami z italských zdrojů, což je optimální. Doprava nákupů autem ale byla jediná možnost.

Služby hotelu
Vstřícný personál zasluhuje ocenění.

Pláž
To je asi problém tohoto místa. K hotelu patří malá přecpaná pláž na molu v centru přístavu, kterou silně nedoporučuji. Byli jsme tam jen první den. Pak jsme ale našli krásné místo s příbojem na vnější straně mola a klidným koupáním na vnitřní chráněné straně. Ligurské pobřeží je skalnaté a občas stísněné. Ale kdo chvíli v Imperii a okolí hledá, najde.

Rezidence Borgo Verde, Ligurská riviéra, Itálie Jaromir B. 2014-08-31 7.8 1 10 Residence Borgo Verde***

31.08.2014 - Jana Mlčochová - Přečteno: - Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2014

  • Celkem: 8,8
  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila naše očekávání - přinesla klid, pohodu, odpočinek v nádherném prostředí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je starší, ale udržovaný, stylový, vybavení pokojů zcela vyhovující.

Strava
Vyhovovala nám bohatá nabídka ryb, zeleniny a ovoce. All inclusive bohužel nezahrnoval tekutiny v průběhu dne, podávaly se bezplatně pouze spolu s jídlem. Myslím, že by tato skutečnost měla být uvedena v materiálech!

Služby hotelu
Personál byl trvale usměvavý a ochotný uspokojit naše požadavky. 2 x jsme potřebovali drobné opravy v pokoji, problém byl vyřešen vždy v krátké době.

Úklid pokojů a výměna prádla byly prováděny denně.

Obsluha u stolu příkladná.

Pláž
Hotelová pláž se nachází v malé zátoce, což přináší pocit soukromí. Písek není bílý, voda je průzračná s pozvolným vstupem do moře. Lehátka v předních řadách jsou za poplatek, ale na pláži je trvalá služba, která připraví lehátka a slunečník na požádání v dalších řadách - prakticky neomezeně.

Le Palme, Sardinie / Sardegna, Itálie Jana Mlčochová 2014-08-31 8.8 1 10 Hotel LE PALME

31.08.2014 - Anonym - Přečteno: - Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2014

  • Celkem: 9,6
  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám velmi líbila, byli jsme spokojeni se službami hotelu, milé delegátky Marcely a samozřejmě nej dojem udělalo azurově průzračné moře :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídá kat.3*, ale areál udržovaný a čistý, tak jako pokoje, každý den uklízečky provedly úklid a měnily ručníky. Uvítali jsme vzhledem k vysokým teplotám klimatizaci. Jediné mínus - chybělo nám venkovní komfortnější posezení na terase, k dispozici byly jen "nepohodlné plastové židle" bez stolku. V hotelovém areálu nádherné palmy, ibišky, oleandry olivovníky, fíky apod....a všudy přítomné ještěrky :-)

Strava
Strava byla naprosto skvělá :-) snídaně spíše na sladko, úžasné domácí čoko crossainty. Velmi jsme si pochutnávali u oběda a večeře. Velký výběr v předkrmech, nej byl zapečený lilek a grilovaná zelenina, rajčaty s mozzarelou, olivy, denně samozřejmě byly těstoviny, mořské plody na své si přijdou milovníci ryb, které se podávají přímo z grilu. Nemohu opomenout ani sladké dezerty a každodenní výběr ovoce (broskve, melouny apod).

Služby hotelu
Chválíme jak udržovaný hotelový areál tak samotné pokoje. Personál ochotný a milý, jen anglicky nebo německy se nedomluvíte, ale vůbec nevadilo nám to. Skvělý byl i tým animátorů, kteří bavili hosty (a především děti) od rána do noci. Trochu zaskočeni jsme byli hlasitou hudební produkcí do nočních hodin, ale nestěžujeme si :-) Italské děti chodí spát cca 1 -2 hod po půlnoci.

Pláž
Pláž byla čistá a udržovaná, ke každému pokoji set (slunečník, lehátko a křeslo). Uvítali jsme možnost čepování pitné vody přímo na pláži. Na pláži byl hrubý písek a při vstupu do moře kamínky. Moře bylo nádherně čisté a klidné, jen párkrát odpoledne menší vlny. Při šnorchlování je možné obdivovat i rybky, které jinak nejsou vidět.

Nausicaa Village, Kalábrie, Itálie Anonym 2014-08-31 9.6 1 10 Nausicaa Village

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma Po - Ne 7-22 hod. 800 999 800