Recenze hotelů
Itálie

Napište svou recenzi

28.07.2014 - Radim Baxa - Přečteno: 11× - Datum pobytu: 12.7. - 24.7.2014

  • Celkem: 9,2
  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Perfektní místo pro dovolenou, na které se rádi vrátíme!! Velice chválíme a zároveň děkujeme úžasné paní delegátce, která je Vám vždy ochotně k dispozici. Vřele doporučuji tuto dovolenou, již vzhledem k úžasnému místu, skvělému moři, nepřeplněným plážím, velice příjemnému ubytování, které je velmi dobře umístěno pro vycházky do města a okolí. Tato dovolená byla nad naše očekávání, vřele doporučejeme rodinám s dětmi nebo turistům, kteří rádi cestují po památkách. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokud není někdo náročný, ubytování je spíše pro nenáročné klienty. Ubytování je ve velmi příjemných řadových domcích, které nabízejí soukromí pro Vaši dovolenou. Vybavenost je naprosto dostačující. Skvělé strategické místo ze kterého je spustu rozmanitých procházek, pláž je v naprosté blízkosti u domku, opravdu není co vytknout. Plně vybavená kuchyňská linka s pečící troubou, prostorné pokoje na italské poměry :o)), velice příjemné okolí v místě ubytování.

Služby hotelu
Dobré

Pláž
Překrásná pláž v naprostém sousedství bungalovu, veškerá vybavenost na pláži. Vřele doporučujeme.

Villaggio Sant´Elia, Gargano, Itálie Radim Baxa 2014-07-28 9.2 1 10 Villaggio Sant´Elia

28.07.2014 - Anonym - Přečteno: - Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2014

  • Celkem: 8,6
  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Rezort je tichý, ideálny na oddych a relax. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo kvalitné na úrovni.

Strava
Strava bola veľmi chutná a pestrá, boli sme spokojní.

Služby hotelu
So službami sme boli rovnako spokojní. Vecou čo by som však vytkla bola doprava. Bolo by možno fajn, ak by hotel zabezpečoval častejšie spojenie do okolitých miest a hlavne zdarma. Cesta do najbližšieho mesta stojí 5 eur tam a 5 eur spät. A delegát vám síce povie, že minibus po vás príde vždy, keď si ho objednáte na recepcii ale je to skôr tak, že čakáte kým sa nazberá istý počet osôb.

Pláž
Pláž bola malá, ale čistá. More bolo trošku chladné. Je pravdou, že na pláži sa nenachádza prakticky nič, no je to z dôvodu, že ide o chránenú prírodnú oblasť a preto tam je výstavba čohokoľvek zakázaná (no mohli tam byť aspoň odpadkové koše - to nám tam teda po pravde chýbalo). Lehátka (aj slnečník) sú zdarma a vyzerali aj celkom nové, zachovalé. Viacerí sa sťažovali na cestu, ktorá na pláž vedie, nám sa naopak veľmi páčila, je to taká pekná prírodná cestička a cesta nám na pláž trvala asi 7 min., čiže nič strašné.

Grande Baia Residence, Sardinie / Sardegna, Itálie Anonym 2014-07-28 8.6 1 10 Grande Baia Residence

28.07.2014 - Anonym - Přečteno: - Datum pobytu: 19.7. - 26.7.2014

  • Celkem: 5,2
  • 2,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Gargano je moc krásné, ale stačí vidět jednou. Rezidence s final nás nijak neoslovila. přístup zaměstnancú hrozný Zobrazit celou recenzi

Ubytování
odpovídalo ceně. žádný luxus, ale vše čisté

Služby hotelu
rezidence nabízi dva bazény, bohužel jejich využití je časově omezeno a to od 9h - 13h a 16h - 19:30h tak že, pokud nestihnete být u bazénu mezi prvními nemáte šanci na lehátko a slunečník. Nutnost koupací čepice. Pracovníci komplexu jsou velice nepříjemní

Pláž
čistá, pozvolný vstup do moře. využívá se pláž kempu Grotta della aqua, který je vzálený cca 2km. My jezdili autem z parkoviště je to na pláž cca 1km pěšky přes kemp.

Residence Sfinal, Gargano, Itálie Anonym 2014-07-28 5.2 1 10 Residence Sfinal

28.07.2014 - Anonym - Přečteno: - Datum pobytu: 12.7. - 19.7.2014

  • Celkem: 4
  • 4 Ubytování
  • 3 Strava
  • 7 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená patřila v Itálii k těm levnější, tak jsme ani moc nečekali. Celkově ale - jednou stačilo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bydleli jsme ve třetím patře, pokoj číslo 21. Asi to byl "nejlepší" pokoj v hotelu. Pokojík byl sice hodně malý, ale protože jsme byli jenom dva, tak nám jeho velikost stačila, zařízení dost strohé a opotřebované. Měl velký balkon, vždy na něm někde bylo dost stínu. Pohled z něj sice nic moc, ale stačil. Koupelna (jestli se tomu dá tak vůbec říkat) byla dost hrozná- tak možná před dvaceti lety bychom se nad ní asi tolik nepozastavili, ale přece jenom máme už něco nacestováno a můžeme porovnávat. Tedy opravdu - nic moc. .

Strava
Nabídka snídaní - pečivo - bílé pečivo, které máme jinak na dovolených docela rádi. Tento chleba byl ale nějaký jiný, vůbec ne dobrý a asi ani ne čerstvý, suchary, nějaké sušenky a suchá buchta.Jinak jeden druh džemu, med, nějaká čokoládová pomazánka, cornflakes a bílý jogurt. Takto beze změny celý týden.

Večeře celkem dobré, ale porce tak pro jednoho. Žádný výběr a žádný zeleninový bufet, jak bylo inzerováno.

Služby hotelu
Domluva celkem hrozná, starší ročníky oprašte ruštinu-to je zde hlavní jazyk. Mladší ročníky tak rukama a možná pár anglických slovíček.

Pláž
Pláže - většinou placené, čisté a udržované. Blízko i veřejná pláž.

Mirador, Rimini, Itálie Anonym 2014-07-28 4 1 10 Hotel MIRADOR

28.07.2014 - Pavel - Přečteno: 13× - Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2014

  • Celkem: 6,4
  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
nevýhoda - osamocený komplex, daleko od běžného ruchu, drahá půjčovna aut i taxi Zobrazit celou recenzi

Ubytování
v pohodě

Strava
v pohodě

Služby hotelu
v pohodě

Pláž
už jsem zažil lepší....

Fiesta Athenee Palace, Sicílie, Itálie Pavel 2014-07-28 6.4 1 10 hotelový komplex Fiesta Athénee Palace

28.07.2014 - Anonym - Přečteno: 30× - Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2014

  • Celkem: 8,6
  • 9,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Doporučujem navštíviť aj vedľajšie pláže Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Perfektné služby

Strava
Jediné čo dosť pokazilo dojem z dovolenky, bol rozdielny prístup personálu pri grile voči Talianskym a ostatným hosťom. Jedla z grila si neberiete sami, ale Vám naloží na tanier obsluha grila. Napr. bolo ražniči: dostal som kúsok ktorý sa mi zdal trochu menší tak som si vypýtal ešte jeden, tak ten druhý kus ražniči som síce dostal, ale kompletne spálený a k tomu som obdržal veľavravné gesto typu "už spokojný ?" Možno náhoda, neviem, ale tento moment mi nie náhodou utkvel v pamäti. V každom prípade moja rada, ako sa vyhnúť obdobným situáciam pri grile v Plamasera : doporučujem radšej zajsť ku grilu viackrát...

Služby hotelu
ok

Pláž
ok

Palmasera Village Resort, Sardinie / Sardegna, Itálie Anonym 2014-07-28 8.6 1 10 Palmasera Village Resort

28.07.2014 - Martin Zygmund - Přečteno: - Datum pobytu: 13.7. - 24.7.2014

  • Celkem: 5,8
  • 9 Ubytování
  • 3 Strava
  • 3 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Dobrý celkem ale pro ty co jsou letecky a apartman bez jídla, jen 1 malý obchudek s hodně omezeným sortimentem zboží.A když jsme chtěli půjčit auta bohužel nebylo k mání v rent caru :( a delegátka s tím bohužel nemohla nic udělat . Takovej zapadakov :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ok

Služby hotelu
Apartman čistý ok

Pláž
Super můžete si vybrat písečnou nebo skalnatou výhoda potápění a málo lidi takže ok

Il Borgo di Porto Corallo, Sardinie / Sardegna, Itálie Martin Zygmund 2014-07-28 5.8 1 10 Residence Il Borgo di Porto Corallo

28.07.2014 - Iva M. - Přečteno: - Datum pobytu: 5.7. - 12.7.2014

  • Celkem: 4,6
  • 3 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
spíše rozčarování, cena zájezdu neodpovídala nabídnutým službám Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj by rozhodně chtělo vymalovat, pod postelí chuchvalce prachu, zápach na toaletě permanentně, protože odvětrávání bylo pouze malé, částečně zazděné okénko, jeden večer nás vyhnal z pokoje silný zápach z kanalizace (na vině zřejmě změna počasí a špatně udělaná kanalizace), v pokoji se nedalo vůbec být, zápach prostupoval i za zavřené vchodové dveře pokoje, po několika hodinách intensiv.větrání a stále otevřených dveřích na balkon se dalo i usnout, vadil zase hluk z ulice, problémy s kanalizací při změnách atm.tlaku jsou zřejmě v hotelu běžné, jelikož občas byl zápach v přízemí u recepce a nikdo se nad tím nepozastavil

Strava
jídla k obědu a večeři byl dostatek, většinou velmi dobré, zejména těstoviny byly vynikající, 2.chod proměnlivý-někdy dobrý, někdy horší, ale dezerty byly tragické-polozmražená obarvená voda, tvrdé listové těsto obarvené na sytě modro...., snídaně velmi jednotvárné s malým výběrem, míchaná vajíčka i párky prakticky nepoživatelné, pouze 1 druh pečiva, déle než týden by bylo utrpení

Služby hotelu
dobrá káva, kt.bylo v hotelu možné koupit, za dobrou cenu

Pláž
dobré plážové služby v ceně, hotel blízko u pláže, lehátka a slunečníky dobré, moře s dobrým přístupem, pozvolné svažování moř.dna, moře vcelku čisté

Kent, Rimini, Itálie Iva M. 2014-07-28 4.6 1 10 Hotel KENT

28.07.2014 - Ondřej Chlup - Přečteno: 13× - Datum pobytu: 20.7. - 24.7.2014

  • Celkem: 3,4
  • 2 Ubytování
  • 2 Strava
  • 8 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
personál, s kterým se moc nedomluvíte anglicky Zobrazit celou recenzi

Ubytování
velmi zvláštní je, že v koupelně nebyl sprchový kout ale jen sprcha směřovaná do prostoru, takže po každém osprchování byla koupelna plná vody na podlaze, která pochopitelně odtokovým otvorem neměla šanci odtéci.

takže jedno sprchování a voda na podlaze až do rána. trošku to připomínalo tábor.

jedna židle na balkoně, kde jsou ubytováni dva lidí, notebene plastová za 5euro !!! to skutečně nemuseli šetřit.

absence ledničky bez komentáře. klima nešla vždy

Strava
večeře dobrý

snídaně horor - jedna šunka, jeden salám, jeden sýr, jedna marmeláda, jedna čokoláda

Služby hotelu
žádné nebyly

Pláž
výborná

Umberto, Lido di Jesolo, Itálie Ondřej Chlup 2014-07-28 3.4 1 10 recenze

28.07.2014 - Anonym - Přečteno: - Datum pobytu: 20.7. - 24.7.2014

  • Celkem: 10
  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla podle našich představ, byli jsme spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ubytováním jsme byli spokojeni, pokoj byl celkem prostorný, čistý, personál hotelu ochotný a příjemný.

Strava
Velký výběr a velké množství jídla, příjemná obsluha.

Služby hotelu
Příjemný a ochotný personál, k dispozici je hotelový bazén včetně terasy.

Pláž
Písečná pláž je asi 150 m od hotelu, pozvolný vstup do vody, vhodné koupání pro děti, pláže jsou čisté.

Plaza, Veneto (Benátská riviéra), Itálie Anonym 2014-07-28 10 1 10 Hotel Plaza

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma Po - Ne 7-22 hod. 800 999 800