Recenze hotelů
Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 6 Krásná rezidence s nechutným okolím.

  • 8,5 Ubytování
  • 1 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Krásná rezidence s nechutným okolím. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování výborné až na pár drobností jako neodtékající odpad super.

Strava
Beze stravy

Služby hotelu
V rezidence je množství kvalitních služeb. Například výborná pizzerie bazén atd.

Pláž
Pláž byla neupravená špinavá. V okolí celé rezidence bylo hrozně moc odpadků, polorozpadlé budovy a nejhorší byl zápach nafty pravděpodobně z blízkého přístavu v Livornu.

Martin B., 21.05.2015, Datum pobytu: 9.5. - 16.5.2015
Oblast: Itálie Itálie, Toskánsko, Hotel:Villaggio Solidago

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Villaggio Solidago, Toskánsko, Itálie Martin B. 2015-05-21 6 1 10 Prázdninové apartmány Solidago

Celkem: 7,5 Z eurovíkendu v Římě v hotelu Sheraton Roma mám krásné zážitky. Úroveň hotelu je velmi dobrá po všech stránkách. Je to ideální základna...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Z eurovíkendu v Římě v hotelu Sheraton Roma mám krásné zážitky. Úroveň hotelu je velmi dobrá po všech stránkách. Je to ideální základna pro poznávání Říma. Služby cestovní kanceláře jsou na dobré úrovni.

Doporučil bych cestovní kanceláři zahrnovat pobytové poplatky hotelu (aktuální výši) do ceny zájezdu. Nebo alespoň uvést výslovně, že nejsou zahrnuty v ceně přímo do smlouvy a ne jen do přiložených informací. Někomu to může způsobit problém. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je velmi dobré. Pokuje dobře vybavené, pravidelně uklízené s pohodlnými lůžky a krásnou koupelnou.

Strava
Snídaně jsou velmi chutné s dostatečně rozmanitým jídelníčkem.

Služby hotelu
Dobré, jen se mi nelíbilo, že nám dle sdělení recepčního vyměnili pokoj za jiný. Dostali jsme pokoj umístěný vedle vzduchotechniky, která byla v noci nepříjemně slyšet a kdo má problémy s nespavostí, tak by asi neusnul.

Vladimír M., 20.05.2015, Datum pobytu: 14.5. - 17.5.2015
Oblast: Itálie Itálie, Řím, Hotel:Sheraton

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Sheraton, Řím, Itálie Vladimír M. 2015-05-20 7.5 1 10 Řím – Hotel Sheraton Roma

Celkem: 10 Cestovali jsme letecky mimo sezónu. Vše proběhlo v naprostém pořádku. Na letišti v Catanii na nás čekal řidič(s tabulkou s našimi jmény),...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Cestovali jsme letecky mimo sezónu. Vše proběhlo v naprostém pořádku. Na letišti v Catanii na nás čekal řidič(s tabulkou s našimi jmény), bezpečně nás odvezl na hotel a předal vytištěné informace pro cestu zpět. V uvedený čas nás opět vyzvedl v recepci hotelu pro cestu zpět. Organizačně tedy bylo vše zařízeno perfektně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je velmi rozlehlý. Hlavní velká budova a v zahradě několik komplexů ubytovacích vilek. Zahrada se vzrostlými stromy-citronovníky, pomerančovníky, palmami a kvetoucími keři. Upravené paloučky s cestičkami, fontána, spousta zákoutí s lavičkami, tenisové kurty, hřiště, dětský park, 3 bazény...

Pokoj ve vilce byl zařízen naprosto dostatečně. Pohodlné postele, lampičky, velké zrcadlo, dostatek úložnách prostorů, televize...Koupelna dohromady s WC+ s bidetem, se sprchovým koutem- uzavíratelným(žádný lepivý závěs)a prostorami pro odkládání potřebných věcí.Úklid každý den. Vchod z pokoje na terasu se zahradním nábytkem. Terasa vedla rovnou do zahrady, přesto byla čistě soukromá.

Strava
Perfektní.

Snídaně:Vajíčka, klobásy, sýry,uzeniny, pečivo, tousty, jogurty, sladkosti...Několik druhů kávy, čaje , džusy, voda ve třech teplotách...

Večeře:Studená i teplá zelenina:syrová ,vařená a smažená . Každý den výběr z několika těstovin a rizot.Polévka-vždy výborná.Maso, ryby, sýry a hlavně úžasné sladkosti.

Ke každé večeři pro dvojici lahev vína(výběr podle barvy-a všechna k jídlu výborná)) a litr vody.

Služby hotelu
Personál v restauraci byl naprosto profesionální, přesto velmi milý. Byla opravdu radost sledovat jej při práci. Nic nebyl problém, byli všude, vše měli pod kontrolou, přesto velmi diskrétní a působili, že jim tato práce dělá nevýslovnou radost:)

Na recepci také ochota. Jen nás překvapilo, že jsme při odhlašování nedostali zpět nevyčerpané finanční prostředky z hotelové karty. Princip všech hotelových úhrad(bar, pláž...) je v nabití hotelové karty a placení s ní. Mysleli jsme automaticky, že nám nevyčerpaný obnos (v našem případě kolem 15ti euro)bude vrácen, ale nestalo se tak. Ale je pravda, že jsme se předem nezajímali o pravidla a při odchodu se na peníze nezeptali.

Pláž
Písek a drobné kamínky. Upravená. 2lehátka a slunečník za 12euro na den. Půjčení ručníku 1euro na den. Vše se může platit pouze hotelovou kartou.Lehátka velmi daleko od moře(ale bylo před sezónou), takže spousta prostoru pro ty, kteří slunečník a lehátko nepotřebují. Vstup do moře mělký jen asi 3m, pak hloubka. Možnost lodních výletů přímo z hotelové pláže. Bar s příjemnou obsluhou, WC i sprcha přímo na pláži.

Anonym, 19.05.2015, Datum pobytu: 9.5. - 16.5.2015
Oblast: Itálie Itálie, Sicílie, Hotel:Naxos Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Naxos Beach Resort, Sicílie, Itálie Anonym 2015-05-19 10 1 10 Naxos Beach Resort

Celkem: 9 Dovolená proběhla bez problémů, byli jsme spokojeni s ubytováním i službami.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená proběhla bez problémů, byli jsme spokojeni s ubytováním i službami. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel i pokoje byly čisté, příjemné. Každý den probíhal úklid včetně výměny ručníků. Akorát na pokoji nebyla manželská postel, ale dvě válendy, které se rozjížděly. Jinak vše OK.

Strava
Měli jsme polopenzi, snídaně formou bufetu, večeře o třech chodech servírovaná. Na výběr byly vždy tři předkrmy a tři hlavní jídla, pak jsme pokaždé dostali jako dezert zmrzlinu. Zároveň byl u večeře salátový bar s různou zeleninou. Vybrat se vždy dalo, i pro malé děti. Co nám chybělo, byl větší výběr čerstvého ovoce u snídaně, byla tam vždy jen jablka a pár pomerančů. Také káva z automatu na snídani nebyla vůbec dobrá, podle mě byla instantní.

Služby hotelu
Se službami jsme byli spokojeni. V hotelu bylo zdarma wi-fi, i když celkem pomalé. Dále jsme využili bazén a wellness, kam byl přístup zdarma. Dále bylo zdarma parkování na parkovišti hned nad hotelem. Personál hotelu byl příjemný a ochotný. Výhodou byl i supermarket, který se nacházel v přízemí hotelu.

Pláž
Na pláž jsme to měli od hotelu kousek, pár minut pěšky. Byla velká oblázková, čistá, s veřejným WC. Objeli jsme jezero dokola a jinde jsme tak velkou pláž neviděli. Z pláže se dalo jít rovnou na promenádu Limone s řadou restaurací a barů. Z hotelu bylo všude kousek.

Lenka R., 18.05.2015, Datum pobytu: 5.5. - 12.5.2015
Oblast: Itálie Itálie, Lago di Garda, Hotel:Garda Bellevue

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Garda Bellevue, Lago di Garda, Itálie Lenka R. 2015-05-18 9 1 10 Hotel Garda Bellevue

Celkem: 5 Cena odpovídala kvalitě.

  • 5 Ubytování
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Cena odpovídala kvalitě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování jednoduchého typu. Nebylo tam moc čisto.

Strava
Neměli jsme stravu.

Služby hotelu
Nevyužívali jsme

Pláž
Pláž čistá a upravená. Jelikož to bylo začátkem květne tak i prázdná :)

Martin B., 17.05.2015, Datum pobytu: 6.5. - 9.5.2015
Oblast: Itálie Itálie, Lido di Jesolo, Hotel:Apartmány Vianello

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Apartmány Vianello, Lido di Jesolo, Itálie Martin B. 2015-05-17 5 1 10 Recenze

Celkem: 10 Úžasné,se vším naprostá spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Úžasné,se vším naprostá spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Spokojeni,všude vzorná čistota!

Strava
Pouze snídaně,výběr velký,všeho dostatek,výborné dezerty.

Služby hotelu
Výborné,vše na 100%

Jaroslav Fekete, 14.05.2015, Datum pobytu: 7.5. - 10.5.2015
Oblast: Itálie Itálie, Řím, Hotel:Best Western Blu Hotel Roma

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Best Western Blu Hotel Roma, Řím, Itálie Jaroslav Fekete 2015-05-14 10 1 10 Řím – Hotel Blu Roma

Celkem: 8,3 Řím stojí za návštěvu, všude je spousta památek. Cena za fakultativní výlety se mi zdála vysoká za to, že to byla jen jízda s výkladem...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Řím stojí za návštěvu, všude je spousta památek. Cena za fakultativní výlety se mi zdála vysoká za to, že to byla jen jízda s výkladem ptůvodkyně. I když nutno dodat, že průvodkyně toho hodně věděla a starala se o všechny i nad rámec svých povinností. Bylo vidět že jí to baví a z práce má radost :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na letišti jsme museli být v 5 hodin ráno, na hotelu nás ubytovali až v 16.45 hod. Jinak vše OK.

Strava
V hotelu jsme měli jen snídani a myslím, že bylo všeho dostatek, každy si mohl vybrat podle chuti. Ve městě nám doporučila průvodkyně , kam si máme zajít na jídlo a vždy jsme dostali chutné, lehké, jednoduché, výborné jídlo z čerstvých surovin a za přijatelnou cenu - i v blízkosti Vatikánu nebo Colosea. Návrat do Česka pak byl těžký :-)

Služby hotelu
Každý den uklizeno, personál byl ochotný

Marcela, 14.05.2015, Datum pobytu: 8.5. - 11.5.2015
Oblast: Itálie Itálie, Řím, Hotel:Sheraton

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Sheraton, Řím, Itálie Marcela 2015-05-14 8.3 1 10 Řím – Hotel Sheraton Roma

Celkem: 5,4 Celkově průměr. Návštěva Říma a Vatikánu to dostatečně vynahradila.

  • 5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 3 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Celkově průměr. Návštěva Říma a Vatikánu to dostatečně vynahradila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nefunkční odvětrání koupelny. Absence minibaru. Přihlášení do hotelu na recepci trvalo přes hodinu.

Strava
V ceně byly jen snídaně, ale velmi dobré a rozmanité.

Služby hotelu
průměr

Ivan Pech, 13.05.2015, Datum pobytu: 7.5. - 10.5.2015
Oblast: Itálie Itálie, Řím, Hotel:Sheraton

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Sheraton, Řím, Itálie Ivan Pech 2015-05-13 5.4 1 10 Ivan Pech

Celkem: 7,2 Dovolená byla moc hezká na Ischii jsem byla již potřetí, avšak v hotelu si personál dělá s Čechy co chce a automaticky i když je zaplacen...

  • 6,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla moc hezká na Ischii jsem byla již potřetí, avšak v hotelu si personál dělá s Čechy co chce a automaticky i když je zaplacen hotel, v mém případě i příplatek za jednolůžkový pokoj, nás ubytovává v depandancích hotelu, ozvala jsem se ale stěhovat se po dvou dnech se mi už nechtělo, nakonec mi byla poskytnuta "kompenzace" ve formě slevy na nápoje v restauraci - nic moc. Za to ale cestovní agentura Osvěta nemůže, jejich delegátka se snažila věc dát do pořádku, nicméně již na začátku dovolené jsem musela tuto nepříjemnost řešit, což pokazilo celkový dojem Zobrazit celou recenzi

Ubytování
dependance pěkná velká čistá s ledničkou, televizí a telefonem, nevýhoda - docházková vzdálenost do vlastního hotelu cca 700 m po velmi rušné silnici.

Strava
super - dostatek všeho, bez komentáře

Služby hotelu
dobré - úklid pravidelný, servis u bazénů dobrý, jen se mi nelíbí že když se zaplatí pobytová taxa, ještě chtějí zvlášť platit lehátka a slunečníky u bazénů.

Pláž
docházková vzdálenost cca 1 km a to zkratkou mezi hotely po schodišti, jinak hezká na italské poměry a začátek sezóny čistá

Lenka K., 13.05.2015, Datum pobytu: 1.5. - 10.5.2015
Oblast: Itálie Itálie, Ischia, Hotel:Mediterraneo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Mediterraneo, Ischia, Itálie Lenka K. 2015-05-13 7.2 1 10 Mediterraneo

Celkem: 8,8 Velmi spokojen

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi spokojen Zobrazit celou recenzi

Strava
strava výborná!

Služby hotelu
Nefungovala Wifi

Ivan Barchánek, 08.05.2015, Datum pobytu: 30.4. - 3.5.2015
Oblast: Itálie Itálie, Lago di Garda, Hotel:Alberello

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Alberello, Lago di Garda, Itálie Ivan Barchánek 2015-05-08 8.8 1 10 ALBERELLO

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma Po - Ne 7-22 hod. 800 999 800