Recenze hotelů
Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 8,6 Absolutní spokojenost bez jakýchkoli připomínek.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Absolutní spokojenost bez jakýchkoli připomínek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj zcela vyhovující.

Strava
Strava výborná a množství úplně dostatečné.

Služby hotelu
Hotelové služby bez jakýchkoli připomínek.

Sjezdovky
Ke sjezdovkám a vlekům není co dodat, kdo zná Dolomiti ví o čem to je. Jen letošní počasí se moc neukázalo, minimum sněhu, sjezdovky od 2500 m výš ledové plotny a kameny. Vítr nás nepustil na Marmoládu, neboť nejezdila lanovka, ale jinak spokojenost.

Pavel P., 23.01.2015, Datum pobytu: 10.1. - 15.1.2015
Oblast: Itálie Itálie, Arabba/Marmolada, Hotel:Villa Eden

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Villa Eden, Arabba/Marmolada, Itálie Pavel P. 2015-01-23 8.6 1 10 Hotel Villa Eden

Celkem: 7 Středisko super, umístění hotelu přímo u lanovky je skvělé, i když apartmány jsou vzdálenější. Nic méně odpadlo chození v přezkáčích díky...

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Středisko super, umístění hotelu přímo u lanovky je skvělé, i když apartmány jsou vzdálenější. Nic méně odpadlo chození v přezkáčích díky možnosti užívat zdarma lyžárnu hotelu, pak už zbývá jen asi 50m k vleku. V hotelu k dispozici bazén a sauna. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Apartmány mají nejlepší roky za sebou, ale byly čisté a udržované a velmi prostorné. Vybavení kuchyně bylo ovšem naprosto zoufalé. A ještě jedna věc, která mě osobně fakt vadila, bylo povlečení, nebo spíše nepovlečení postelí, systémem jedno prostěradlo dospod, druhé přes a navrch nepovlečená deka.

Anonym, 22.01.2015, Datum pobytu: 10.1. - 17.1.2015
Oblast: Itálie Itálie, Val di Fiemme/Obereggen, Hotel:Rezidence Pampeago (Tesero)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Rezidence Pampeago (Tesero), Val di Fiemme/Obereggen, Itálie Anonym 2015-01-22 7 1 10 Rezidence Pampeago

Celkem: 8 byli jsme s dovolenou velmi spokojeni, napadl čerstvý sníh, na sjezdovkách nebylo moc lidí a lyžovalo se moc dobře. nejvíce jsme si...

  • 7 Ubytování
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
byli jsme s dovolenou velmi spokojeni, napadl čerstvý sníh, na sjezdovkách nebylo moc lidí a lyžovalo se moc dobře. nejvíce jsme si cenili, že sjezdovky byly hned u hotelu, obuli jsme lyže a byli jsme na svahu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování jednoduché, malé pokoje, ale stačilo to, trošku problém s odtokem ve sprše, jinak jsme byli spokojeni.

Strava
nabídka na večeři byla bohatá a velmi chutná. Velmi nám chutnala káva u snídaně a čokoláda a bombardino na svahu.

Služby hotelu
ochotný personál,dobrý typ byly happy hour - prodej nápojů za poloviční cenu.

Sjezdovky
napadl v noci nový sníh, ráno nebyly úplně upravené sjezdovky, ale dalo celkem dobře lyžovat. Sjezdovky byly široké, přehledné, líbilo se mi, že se jezdilo mezi lesíky. Jak jsem již uvedla výše, velmi jsme oceňovali, že hotel byl umístěn přímo u sjezdovek, žádné dojíždění skibusy apod.

Jarmila S., 22.01.2015, Datum pobytu: 15.1. - 19.1.2015
Oblast: Itálie Itálie, Bormio, Hotel:Girasole

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Girasole, Bormio, Itálie Jarmila S. 2015-01-22 8 1 10 Hotel Girasole týdenka

Celkem: 5,2 dobrá lyžařská dovolená, průměrný apartmánový hotel

  • 5,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 5 Cena
  • 4 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
dobrá lyžařská dovolená, průměrný apartmánový hotel Zobrazit celou recenzi

Ubytování
apartmány byly prostorné a kuchyňský kout slušně vybavený. Nejvíce bych si ale dovolil postěžovat na postele a přikrývky. Byla nám v noci zima !!! , protože staré obyčejné vlněné deky s prostěradlem byly nedostatečné,zde by bylo lepší prošívané deky s mikrovláknem! A také matrace by potřebovaly výměnu (proleželé) . Ale co bysme chtěli za ty prachy. Koupelna a záchod s bidetem byly OK.

Strava
stravovací kapacitu jsme nepoužili

Služby hotelu
vše OK

Sjezdovky
kvalita sjezdovek je zde na slušné úrovni, jediným stínem zde v Bormiu bylo množství "Rusáků", kteří vysloveně ohrožovali naši bezpečnost, protože neznali 10 pravidel FIS. Máme vlastní zkušenosti!

Boris, 21.01.2015, Datum pobytu: 10.1. - 17.1.2015
Oblast: Itálie Itálie, Bormio, Hotel:Rezidence Edelweiss

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Rezidence Edelweiss, Bormio, Itálie Boris 2015-01-21 5.2 1 10 Residence Edelweiss

Celkem: 7,2 Byla to moc hezká dovolená, protože jsem na ní byla s mně milými osůbkami a tudíž jsme si to i pěkně užily.

  • 5,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Byla to moc hezká dovolená, protože jsem na ní byla s mně milými osůbkami a tudíž jsme si to i pěkně užily. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování, lokalita je to velice pěkná a i typ staveb velice pěně zapadá do krajiny.

Horší je pak vnitřní členění, chodeb a samotných apartmánů-pokojů.

Velké prostory neúčelně tvarované a členěné s velkými hluchými místy.

Velká koupelna s WC (mimochodem v apartmánu pro 6 osob, pouze jediná) měla sprchový kout o velikosti snad 70x70cm, kde si relativně normálně vzrostlá žena nemá šanci umýt hlavu nebo chodidla.

Rovněž nebylo moc příjemné, že voda se nedala nastavit na požadovanou teplotu a neustále se při sprchování střídala velice horká s ledovou, takový otužovací program.

Malá pracovní plocha kuchyňského koutu ač vedle bylo plno místa, kde mohla být klidně umístěna chybějící myčka a mikrovlnná trouba, které byly slibovány.

Ale jinak na pokoji bylo teplo a čisto.

Z důvodu celkového nedostatku sněhu a následné malé obsazenosti byl i na pokojích klid a řádně jsme si odpočinuly.

Strava
Stravování bylo vlastní a bylo to výborné. :o)

Služby hotelu
Kromě příjezdu, předání pokoje místní animátorkou a odevzdání apartmánu při odjezdu, jsme nikoho z hotelu moc neviděly.

Sjezdovky
Sjezdovky a lanovky. Kdyby byly alespoň nějaké sněhové podmínky, tak by to bylo úžasné. Z ubytování rovnou na lanovce. Mimochodem ta byla jedna ze dvou, které byly v širokém dalekém okolí vzorně i na tu bídu udržované a bylo nám provozovatelů moc líto, že není sníh.

Renata Schumová, 21.01.2015, Datum pobytu: 11.1. - 18.1.2015
Oblast: Itálie Itálie, Montecampione, Hotel:Residence La Splaza

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Montecampione It. Condominio La Splaza 1 fotografie

Residence La Splaza, Montecampione, Itálie Renata Schumová 2015-01-21 7.2 1 10 Residence La Splaza

Celkem: 10 Celkový dojem skvělý.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem skvělý. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté a prostorné. S denním úklidem. Trochu horší je odhlučněnost. Je slyšet dupání z chodby a pokoje nahoře.

Strava
Kuchyň výtečná. Večeře o třech chodech je někdy k nedojedení. Snídaně formou bufetu nejsou "typicky italské", jsou k dispozici i sýry a uzeniny.

Služby hotelu
Vstřícná a ochotná obsluha.

Martin D., 21.01.2015, Datum pobytu: 10.1. - 17.1.2015
Oblast: Itálie Itálie, Aprica, Hotel:Roma

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Roma, Aprica, Itálie Martin D. 2015-01-21 10 1 10 Hotel Roma

Celkem: 9,6 Ubytovanie v centre mestecka, blizko obchochy, pekaren, ski bus. Uroven ubytovania a vybavenia na vysokej urovni. Sauna denne otvorena od...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Ubytovanie v centre mestecka, blizko obchochy, pekaren, ski bus. Uroven ubytovania a vybavenia na vysokej urovni. Sauna denne otvorena od 15:00 hod do 20:00 hod. Appartman velky, priestranny, cisty. Boli sme tu ubytovani uz 4 x a urcite sa sem este vratime. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 20.01.2015, Datum pobytu: 10.1. - 17.1.2015
Oblast: Itálie Itálie, Alta Pusteria, Hotel:Residence Zin Senfter (Innichen)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Residence Zin Senfter (Innichen), Alta Pusteria, Itálie Anonym 2015-01-20 9.6 1 10 Residence Zin Senfter

Celkem: 9,2 Skvele prežitá dovolenka. S touto CK som mal teraz 2. skúsenosť. Obe dopadli nad moje očakávania.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Skvele prežitá dovolenka. S touto CK som mal teraz 2. skúsenosť. Obe dopadli nad moje očakávania. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel môže mať kľudne ***. Minulý rok sme boli v *** hotely a tento sa mi páčil viac a bol hlavne bližšie k lanovke. Jediné mínus, hotel je pri hlavnej ceste, ak dostanete izbu od cesty, ráno (7.00) vás zobudí premávka.

Strava
Na ** hviezdy dokonalá. Raňajky boli bufetové, moc sa výber neobmieňal (tú istú skúsenosť som mal aj z *** hotela v tejto lokalite). Večere boli skvelé, každý si vybral. Kuchyňa na úrovni.

Služby hotelu
Hotel nemá wellnes, ale 100 m od hotela je **** hotel s parádnym wellnes, kde dávajú zľavu na vstup pre ubytovaných vo Villa Ruggero zo 16 na 12eur. Žiadne nedostatky sa nevyskytli. Hotel vedie mladší manželský pár, príjemný, komunikatívny. Nie je problém dohovoriť sa v EN, DE, RU.

Sjezdovky
DOLOMITISUPERSKI - jeden z najvyhladávanejších ski areálov na svete. Niet čo dodať. Na svoje si príde každý. Ak prídete ráno k lanovke v Campitello di Fassa v špičke, keď prichádza väčšina ludí, chvílu si počkáte, kým sa dostanete hore. Potom už nikde nečakáte, príp. strpitelnú chvílku. Nám stačilo posunúť príchod z 9.00 na 8.45 a spravilo nám to 3/4hodinu+ na zjazdovkách.

Rastislav J., 20.01.2015, Datum pobytu: 10.1. - 17.1.2015
Oblast: Itálie Itálie, Val di Fassa e Carezza, Hotel:Villa Ruggero

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Villa Ruggero, Val di Fassa e Carezza, Itálie Rastislav J. 2015-01-20 9.2 1 10 VILLA RUGGERO

Celkem: 10 Dovolená splnila očekávání, která mohla být cestovní kanceláří a ubytovacím zařízení splněna a která byla deklarována v katalogu cestovní...

  • 10 Ubytování
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Dovolená splnila očekávání, která mohla být cestovní kanceláří a ubytovacím zařízení splněna a která byla deklarována v katalogu cestovní kanceláře. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo připraveno, čisto, dostatek teplé vody, na zvyklosti v Itálii dobře vytápěné pokoje.

Strava
Zájezd bez stravy.

Služby hotelu
Tak jak ubytovací zařízení dobře funguje slušela by existence bezplatné WIFI. Pravděpodobné neřešitelný problém je nedostatek parkovacích míst u ubytovacího zařízení.

Sjezdovky
Příprava sjezdovek, provoz lanovek a vleků odpovídající dobrému italskému standartu. Problém bylo jen ne zcela vydařené počasí a množství sněhu.

Antonín Skřivan, 20.01.2015, Datum pobytu: 10.1. - 17.1.2015
Oblast: Itálie Itálie, Bormio, Hotel:Rezidence Edelweiss

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Rezidence Edelweiss, Bormio, Itálie Antonín Skřivan 2015-01-20 10 1 10 Residence Edelweiss

Celkem: 8,8 Opravdu vynikající poměr cena/výkon.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Opravdu vynikající poměr cena/výkon. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je velmi pěkný, jen je někde poznat, že je trochu lehce opotřebovaný, pokoje účelně, ale stroze vybavené. Na vše si člověk okamžitě zvykne. Vše funguje a servis je perfektni. Ostatní prostory jsou na velmi pěkné úrovni a stylově zařízené. Přes to, že je to většinou sádrokarton, vytváří to jako celek velmi příjemnou atmosféru.

Strava
Polopenze vynikající, dostatečně široký výběr stravy, bohatý salátový fufet, 3 chody s nápaditým řešením. Pokud je hotel plný, obsluha se má co otáčet, ale i to zvládá dobře. Mimo hlavní sezónu je v hotelové restauraci velmi příjemné stravování. Široká nabídka dobrých vín.

Služby hotelu
Hotel řeší veškeré požadavky velmi flexibilně s noblesou a úsměvem. Wellness byl téměř nevyužíván. Sauna topená pouze na 80°C, nemá beztextilní zónu a trochu trpí italskou kulturou saunování. Bazen je spiše koncipován pro děti. Pozor, je vyžadována koupací čepice.

Večerní programy pro děti jsou úžasné, stejně jako dětská školka.

Sjezdovky
Zcela mimořádné a moderní urbanistické řešení sjezdovek, vše plně zasněžené, vše v provozu i za deště, kdy na 5 sjezdovkach lyžovali pouze 4 osoby a mimo sjezdovky bylo vše zelene a bez sněhu. I v lednu se jezdí až do 17 hodin. Je vidět masivní investice do areálu, přesto jsou ceny na rozumné úrovni. Většina sjezdovek vhodná i pro začátečníky a děti. Mimo sezonu je to ráj pro carving. Nevhodné pro milovníky příkrých svahů.

Anonym, 20.01.2015, Datum pobytu: 10.1. - 17.1.2015
Oblast: Itálie Itálie, Folgaria / Lavarone, Hotel:Golf Hotel Folgaria

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Golf Hotel Folgaria, Folgaria / Lavarone, Itálie Anonym 2015-01-20 8.8 1 10 GOLF

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma Po - Ne 7-22 hod. 800 999 800