Recenze hotelů
Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 8,2 Moře a jídlo na Sardinii opravdu úžasné

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Moře a jídlo na Sardinii opravdu úžasné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje menší, ale dostačující. Celý komplex je situovaný ve svahu.

Strava
Strava výborná

Služby hotelu
V hotelu chybí obchod, kde by bylo možné něco zakoupit - pití, sladkosti atd. a v blízkém okolí též nic není. Také nám chybělo jakékoliv spojení s okolními městečky.

Pláž
Nádherná pláž,

Hedvika C., 28.07.2016, Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2016
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel:Colonna Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Colonna Beach, Sardinie / Sardegna, Itálie Hedvika C. 2016-07-28 8.2 1 10 Colonna Beach

Celkem: 9,2 dovolená se vydařila. Počasí bylo výborné. Moře krásně čisté. Akorát jsme nevěděli, že hotelový komplex je hodně vzdálen ostatní...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
dovolená se vydařila. Počasí bylo výborné. Moře krásně čisté. Akorát jsme nevěděli, že hotelový komplex je hodně vzdálen ostatní civilizaci. Nedostali jsme tuto informaci ani o tom, že je to pobřeží větrných elektráren.

Jedinou výtku bych měla k tomu, že když do hotelu jezdí Češi dvakrát týdně, že nikdo z personálu neumí česky.

Vývěsky o programech jsou pouze v italštině a ve francouštině a něco málo v němčině. Byl velký problém

se připojit na internet. Nikde žádná poučka a ani na recepci s tím nevěděli rady.

Denně byl večer program, to se nám moc líbilo, i když jsme vůbec ničemu nerozumněli. Personál byl velice příjemný. Hlavně mladá děvčata byla moc hezká, tak se měli pánové na co dívat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo hezké a dostatečné. Nemáme jedinou výtku.

Strava
Prostředí v jídelně bylo pěkné a čisté.Jídlo výborné a dostatek /spíš nadbytek/.

Služby hotelu
Žádné jiné služby hotelu, než ty které byly nezbytzné, jsme nevyužívali, takže to nemohu posoudit.

Pláž
K pláží jsme chodili pěšky po schodech, což nám určitě neublížilo. Autobusu jsme využili pouze jednou, protože jsme se netrefili do času odjezdu. U bazénu bylo velmi horko /pro mne/, takže jsme trávili veškerý čas u moře. Byli jsme

rádi, že lehátka jsou součástí hotelu a nemusí se navíc platit.

Jitka Preslová, 28.07.2016, Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2016
Oblast: Itálie Itálie, Apulská oblast (Puglia), Hotel:Club Valtur

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Club Valtur, Apulská oblast (Puglia), Itálie Jitka Preslová 2016-07-28 9.2 1 10 recenze hotel Valtur Capo Rizzuto

Celkem: 7,6 Italské Alpy jsou naprosto dokonalé a rozmanité.Hotel je rozložen na velké ploše ve svahu ve skalách.Dostatek parkovacích míst , jen je...

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Italské Alpy jsou naprosto dokonalé a rozmanité.Hotel je rozložen na velké ploše ve svahu ve skalách.Dostatek parkovacích míst , jen je problém, když se zaparkuje dole, je to pak veliký kopec k hotelu a recepci.My měli pokoj s balkonem a výhledem na Lago di Garda a i na Monte Baldo, Malcesine.Okouzlující výhled jak ve dne, tak v noci.Služby hotelu dobré, úklid denně, jídlo dobré.Rádi se sem zase za pár let vrátíme.Všem doporučuji navštívit Monte Baldo! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo hvězdičkám, denně úklid pokoje, výměna ručníku, na pokoji televize, telefon, fén.

Strava
Strava byla dobrá, jen snídaně byly pořád to samé,ale večeře velký výběr, jen teda co nám vadilo bylo, že jsme si museli pití kupovat, za 0,5l čisté vody 2 eura je tedy masakr!Jinak na večeři byla pasta, kterou servírovali (bylo na výběr ze dvou druhů) a pak si člověk mohl dát na co měl chuť.Na večeři i na snídani velký výběr ovoce.

Služby hotelu
Služby hotelu jsme ani nevyužívali, snad jen bazén, který byl krapet studenější.Od hotelu jezdí minibus do centra za 1 euro tam a za 2 eura zpáteční,ale nevyužívali jsme, dá se to v pohodě dojít pěšky kolem jezera (i s dětmi).

Pláž
Na pláži jsme nebyli.Ale jezero bylo krásně čisté,ale studené (v červenci).

Vendula N., 28.07.2016, Datum pobytu: 22.7. - 25.7.2016
Oblast: Itálie Itálie, Lago di Garda, Hotel:La Limonaia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

La Limonaia, Lago di Garda, Itálie Vendula N. 2016-07-28 7.6 1 10 Dovolená v Alpách

Celkem: 5,4 Tropea ano, Orizzonte Blu ne

  • 4,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Tropea ano, Orizzonte Blu ne Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Malé pokoje, velmi jednoduché, strašně je vše slyšet (chrápání z vedlejšího pokoje, spláchnutí aj zvuky). Výhled na parkoviště (hlučné) a v dálce bylo vidět moře, jiní Češi v přízemí hleděli do křoví. Výměna ručníků 1x za pobyt, povlečení za týdenní pobyt neměněno. Vlastní hotel pěkný, ale ubytování pro CK nic moc. Jsou zde ubytováni hlavně Italové, Čechů byl 5. Hodně malých dětí - velmi hlučných.

Strava
Snídaně denně stejné, kromě několika druhů marmelád málo pestré, žádná zelenina, ovoce, chleba tvrdý.

Večeře - zelenina jako předkrm, volný výběr. Pak dva chody podle objednávky, těstoviny, nějaké ryby, kuře a vařená zelenina. Roznášeli číšníci. Ale! Porce na talíři ve velikosti cca 10 x10 cm!!! Na závěr meloun ve tvaru malého trojúhelníku a tloušťce 1 cm. Měli jsme dojem, že "domácím" nosili porce větší. Dojíst se dalo zeleninou.

Služby hotelu
Působil čistě, obsluha usměvavá, ale ne všichni mluvili anglicky. Při větším počtu lidí v jídelně chaotická obsluha. Bazén malý a čistý. Problém nastal, když přijela větší italská společnost s dětmi, obsadili si ráno ručníky lehátka, která pak využívali odpoledne.

Pláž
Nevýhodou je dojíždění mikrobusem, ale dá se. Na pláži jsou zóny oblázků - doporučuji do moře gumové boty, pak jemný písek, na kterém jsou slunečníky a sedátka, které striktně přiděluje starší pán mluvící jen italsky. Hotel má přidělené řady nejdále od moře a pouze sedátka. Lehátka mají jiné hotely. Pán toto opravdu hlídá! Moře je čisté a nádherně modré, pláže dlouhé, takže kdo nechce sedět pod slunečníkem, místo si najde. Není to jako v Chorvatsku, kde si ležíte hlava na hlavě.

Naďa V., 28.07.2016, Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2016
Oblast: Itálie Itálie, Kalábrie, Hotel:Orizzonte Blue

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Orizzonte Blue, Kalábrie, Itálie Naďa V. 2016-07-28 5.4 1 10 Orizzonte Blu

Celkem: 6,6 Velmi pěkná dovolená,příjemný ochotný personál,malý obchůdek u hotelu,na pláž je to zhruba 15 minut pěšky,takže v tom vedru to dalo...

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi pěkná dovolená,příjemný ochotný personál,malý obchůdek u hotelu,na pláž je to zhruba 15 minut pěšky,takže v tom vedru to dalo docela zabrat,velmi příjemná paní delegátka Romana,velký výběr nádherných fakultativních výletů,můžu doporučit plavbu lodí kolem ostrova s bohatým programem,jídla a pití,výlet autobusem s překrasnými výhledy na okolní městečka a Vesuv a Pompeje.Výletů je mnohem víc ale na těch jsem byla a můžu vřele doporučit. Zobrazit celou recenzi

Pláž
Na pláž je to zhruba 15 min.svižným krokem,lehátka a slunečníky za poplatek,byla i neplacená pláž,moře krásné čisté,pozvolný vstup

Monika Zahradniková, 28.07.2016, Datum pobytu: 14.7. - 23.7.2016
Oblast: Itálie Itálie, Ischia, Hotel:Villa Al Parco

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Villa Al Parco, Ischia, Itálie Monika Zahradniková 2016-07-28 6.6 1 10 Villa Al Parco - busem

Celkem: 8 Cesta proběhla bez problému, celkový dojem velmi dobrý. Je tu ale pár drobností, které neodpovídají popisu zájezdu/hotelu. Na lyžích se...

  • 8 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Cesta proběhla bez problému, celkový dojem velmi dobrý. Je tu ale pár drobností, které neodpovídají popisu zájezdu/hotelu. Na lyžích se od sjezdovek nedá dojet až k hotelu. V cestě je hlavní silnice, takže pokud si nechcete zničit skluznice, musíte zout lyže v hlubokém nahrnutém sněhu pár metrů od silnice a pak se brodit špinavým sněhem. Skibusy k hotelu nezajíždějí. Lze využít pouze hotelový Shuttlebus, který je pro 7 lidí. Ráno pendluje od hotelu k sjezdovkám od 8 do 10:30, odpoledne jezdí od sjezdovek k hotelu od 11:45 do 17:30 jednou za hodinu, později po půl hodině. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jednoduché naprosto dostačující vybavení, vše je čisté.

Strava
Snídaňový bufet nic moc. Každý den to samé - pouze šunka a plátkový sýr, marmeláda, vločky, pár kousků koláče. Po první půl hodině je vše vyjedené a pokud chcete něco jíst, musíte přemlouvat personál aby něco doplnil. Většinou pak doplní už jen sýr.

Služby hotelu
Obsluha má až na pár výjimek problém s angličtinou, pokud se na cokoliv zeptáte, jdou to někam zjistit a většinou se už nevrátí. Wifi funguje jen u recepce, je neustále přetížená a abyste se mohli připojit, musíte dát na Facebooku like stránkám hotelu.

Sjezdovky
výborný sníh, spousta kilometrů, rozmanitý terén

Pavel, 27.07.2016, Datum pobytu: 17.3. - 23.3.2016
Oblast: Itálie Itálie, Tonale/Ponte di Legno, Hotel:Locanda Locatori

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Locanda Locatori, Tonale/Ponte di Legno, Itálie Pavel 2016-07-27 8 1 10 Hotel Locanda LOCATORI

Celkem: 6,4 Klidná dovolená pro nenáročné. Delegátka je v kempu k dispozici.

  • 5,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Klidná dovolená pro nenáročné.

Delegátka je v kempu k dispozici. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
MH se základním vybavením. Je tam opravdu málo místa, na fotkách se zdají být větší, ale na to přespání to stačí. K jednomu MH jsme měli na pláži dvě lehátka a slunečník. Za příplatek klimatizace.

Strava
Měli jsme zaplacenou polopenzi. Na snídani obložený talíř, pečivo, džus, káva... K večeři polévka a jedno hlavní jídlo bez možnosti výběru, každý den mísy se zeleninou.

Služby hotelu
V areálu je "mini market" kde mají základní potraviny a drogerii, bar, restaurace, hřiště na fotbal, tenis, plážový volejbal. Nákupní centrum cca 2,5 km, z kempu tam 3x týdnu svážejí nebo se dá půjčit kolo. Město je vzdálené asi 5 km, kolem areálu jinak nic není, jen další kempy.

Pláž
pláž hezká, čistá. Dopoledne jsme měli moře klidné, odpoledne byli vlny. Pěšky se dá dojít do přístavu.

Anonym, 27.07.2016
Oblast: Itálie Itálie, Kalábrie, Hotel:Village Due Elle

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Village Due Elle, Kalábrie, Itálie Anonym 2016-07-27 6.4 1 10 Village Due Elle

Celkem: 9 Dovolenou jsme si moc užili. Jen CK by měla lépe specifikovat ULTRA ALL INCLUSIVE, představuji si pod tímto něco jiného než přes den 3...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si moc užili. Jen CK by měla lépe specifikovat ULTRA ALL INCLUSIVE, představuji si pod tímto něco jiného než přes den 3 druhy nealka, pivo, překapávaný kafé, či každý den snack ve formě plněnýho listovýho těsta. Abysme nebyli hladní, musela jsem brát ovoce a bábovky ze snidaně!

Co se týče hotelového komplexu super každodenní večerní vyžití - jinak by to ale ani nešlo, protože okoli není k vycházkám určený, všude špína, nejbližší město cca 7 km, taky všude špína. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Denně uklizený pokoj, čistý komplex.

Strava
Byla výborná. Každý den výběr z jiného jídla, maximální spokojenost co se týče obědů a večeří. Snídaně malý výběr, ale najíst se dalo.

Pláž
Pláž i moře čisté, plno mušliček, super přístup pro děti, pokud ovšem nefouká příliš silný vítr - některé dny se pro velké vlny nedalo koupat, ale s tím jsme počítali.

Anonym, 27.07.2016, Datum pobytu: 25.6. - 2.7.2016
Oblast: Itálie Itálie, Sicílie, Hotel:Serenusa Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Serenusa Village, Sicílie, Itálie Anonym 2016-07-27 9 1 10 Serenusa Village

Celkem: 4,5 Kemp byl klidný, až na první noc, kdy v jednom z domků, hrála hlasitě muzika (cca do 2 hod ráno) asi nějaký uvítací nebo loučící večírek,...

  • 4,5 Ubytování
  • 4 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Kemp byl klidný, až na první noc, kdy v jednom z domků, hrála hlasitě muzika (cca do 2 hod ráno) asi nějaký uvítací nebo loučící večírek, který trval nakonec až skoro do rána.

Potrhané sítě v oknech. Už když jsme přijeli a žádné jídlo nikde nebylo vystaveno tak nás přivítali mravenci lezoucí z odpadu a mušky chodící po stole.

Pán v recepci trochu vzpruzelý, ale pan udržbář v pohodě, jiný personál jsme nepotkali.

Nádobí jsme si vezli vlastní, stejně tak deky a lůžkoviny. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Cena odpovídala vybavení. My jsme chodili pouze přespávat a ráno a večer se najíst, takže pro nás dostačující.

Strava
Vlastní.

Služby hotelu
Wifi na týden 8,5 eur, která nefungovala, možná tak pár minut, prý to opraví, ale nic, takže pro nás vyhozené peníze.

Pláž
K pláži cca 820 m.

Radka L., 27.07.2016, Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2016
Oblast: Itálie Itálie, Marche, Hotel:Camp Villaggio Paradise

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Camp Villaggio Paradise, Marche, Itálie Radka L. 2016-07-27 4.5 1 10 Villaggio Paradise Vacanze - Porto Recanati

Celkem: 8,6 Pro rodiny s malými dětmi skvělé, s většími dětmi nastává problém jak vybalit pro 4 osoby do jedné skříně. Většinu kapacity hotelu...

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pro rodiny s malými dětmi skvělé, s většími dětmi nastává problém jak

vybalit pro 4 osoby do jedné skříně. Většinu kapacity hotelu tvoří malé pokoje určené

pro 4 osoby - 1 skříň, 2 lůžka, 2 palandy, 1 židle, 1 stolek.

Městečko nabízí množství zábavy pro děti, výlety lodí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté, každý den uklizené pokoje - malé bez vybavení pro více osob.

Strava
Skvělá - pestrá, kvalitní,dostatek - obsluha super.

Služby hotelu
Personál profesionální - milý, ochotný.....super

Pláž
Každý den uklizena, pozvolný přístup do moře, jemný písek, čistá voda, nepřelidněno.

Zdenka Svobodová, 27.07.2016, Datum pobytu: 14.7. - 23.7.2016
Oblast: Itálie Itálie, Lignano, Hotel:Old River (Lignano Riviera)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Old River (Lignano Riviera), Lignano, Itálie Zdenka Svobodová 2016-07-27 8.6 1 10 Hotel Old River

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622