Recenze hotelů
Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 8,6 Musím uznat, že jsme dlouho nebyla takhle spokojená se službami, které po celou dobu dovolené byli nabízeny. Mohu o sobě říci, že jsem...

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Musím uznat, že jsme dlouho nebyla takhle spokojená se službami, které po celou dobu dovolené byli nabízeny. Mohu o sobě říci, že jsem celkem náročná, ale zde bylo vše tak jak má být. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
K ubytování nemám co vytknout. Mohli jsme si klidně večer dát lahvinku vychlazeného vína aniž by o nás někdo věděl. Jsme zatím jen dva takže super.

Strava
Je pravdou, že co se jídla týče, tak asi nejsme stavění na to, aby jsme mohli všechno jejich jídlo strávit. Největší problémy mam samozřejmě s pečivem. Je však pravdou, že i některá jídla s mořskými plody nejsou pro naše zažívací trakty nejvhodnější, ale jinak si nemůžu stěžovat. Vždy jsme našli nějakou jinou variantu

Služby hotelu
Musím říci, že se opravdu veškerý personál snažil, aby jsme byli spokojeni. Za nás jedině doporučuji.

Pláž
Pláž je super, není daleko a dokonce i pro rodinu s dětmi je zde skvěle udělaný dětský koutek.

Anonym, 24.05.2016
Oblast: Itálie Itálie, Kalábrie, Hotel:Green Garden Club Residence

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Green Garden Club Residence, Kalábrie, Itálie Anonym 2016-05-24 8.6 1 10 Green Garden Club Residence

Celkem: 8,8 super

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
za tu cenu - super

Strava
bez stravy, kuchyňka vybyvená

Služby hotelu
wifi - OK, bazén, sauna - OK, personál - OK

Sjezdovky
fantastické

Karel Frank, 20.05.2016, Datum pobytu: 10.1. - 17.1.2016
Oblast: Itálie Itálie, Folgaria / Lavarone, Hotel:Alaska Clubresidence

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Alaska Clubresidence, Folgaria / Lavarone, Itálie Karel Frank 2016-05-20 8.8 1 10 Rezidence Alaska

Celkem: 8,6 Dovolena byla vynikajici. V koupelne bylo na vane trochu plisne, ale jinak kdybych mel ohodnotit dovolenou jako ve skole... Hodnotil bych...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena byla vynikajici. V koupelne bylo na vane trochu plisne, ale jinak kdybych mel ohodnotit dovolenou jako ve skole... Hodnotil bych znamkou jedna. Zobrazit celou recenzi

Tomáš Souček, 16.05.2016, Datum pobytu: 20.9. - 27.9.2015
Oblast: Itálie Itálie, Sicílie, Hotel:Club Eloro

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Club Eloro, Sicílie, Itálie Tomáš Souček 2016-05-16 8.6 1 10 CLUB ELORO

Celkem: 7 Celkový dojem o.k., byli jsme až v září, jediné mínus je, že je brzy tma.

  • 6 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem o.k., byli jsme až v září, jediné mínus je, že je brzy tma. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ubytováním jsme byli spokojeni z důvodu velkého prostoru, ale objevovala se také zvířátka v kuch. lince, to byl mínus.

Strava
Tím, že jsme nebyli v hotelu, nemůžu stravu hodnotit, my jsme si vařili sami a dobře.

Služby hotelu
Bez služeb, pouze venku odpadkové nádoby, které se vyvážely asi 1-2x týdně.

Pláž
K pláži jsme měli asi tak 400-500metrů, rovinka, takže se jde dobře, potkáte i obchody, pláž čistá, voda též, lidí již méně, každých tak 10min. přijde černoch s nabídkou něčeho.

Jindřiška S., 15.05.2016, Datum pobytu: 20.9. - 27.9.2015
Oblast: Itálie Itálie, Sardinie / Sardegna, Hotel:Apartmány Costa Rei

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Apartmány Costa Rei, Sardinie / Sardegna, Itálie Jindřiška S. 2016-05-15 7 1 10 Aparthotel Costa Rei - byla to polovina přízemního domku, ne hotel

Celkem: 7,8 velmi příjemné, krásný výhled z hotelu na moře, možnost putovat po okolí individuálně autobusem ( zastávka hned u hotelu

  • 9 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
velmi příjemné, krásný výhled z hotelu na moře, možnost putovat po okolí individuálně autobusem ( zastávka hned u hotelu Zobrazit celou recenzi

Jiří Leiblinger, 13.05.2016, Datum pobytu: 4.10. - 11.10.2015
Oblast: Itálie Itálie, Sicílie, Hotel:Antares

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Antares, Sicílie, Itálie Jiří Leiblinger 2016-05-13 7.8 1 10 Hotel Antares

Celkem: 2,4 Čekala jsem kvalitnější služby v hotelu.

  • 2 Ubytování
  • 2 Strava
  • 4 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Čekala jsem kvalitnější služby v hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybavení na pokoji nebylo na dobré úrovni(jedna velká skříň), koupelna nebyla čistá (staré slipy nad nad sprchou, špatně tekoucí sprcha, rozbité dveře u sprchy, žádné poličky nebo skříňky na položení hygienických potřeb. Neuklizený balkón (špinavé židle i podlaha), podlaha vpokoji nebyla čistá (prošla jsem se po pokoji bosá a...)

Strava
Snídaně pořád stejné (dvě kolečka salámu, jeden plátek sýra, máslo, pečive- čerstvé jen vyjímečně) požádaliy

jsme o změnu - čerstvé croasany -dostaly jsme je ale jen jeden na osobu a nic jiného.

Služby hotelu
Vícekrát bych do tohoto hotelu nejela.

Pláž
Páž byla čistá, za servis se platí, na hotelu mají slevové kupóny, ale musíte o ně požádat. Na pláži si nesmíte lehnou vedle lehátka. každý návštěvník musí mít své.

Anonym, 07.05.2016, Datum pobytu: 12.6. - 20.6.2015
Oblast: Itálie Itálie, Rimini, Hotel:Fiorana

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Fiorana, Rimini, Itálie Anonym 2016-05-07 2.4 1 10 Fiorana

Celkem: 8 Vyborné není co dodat až na jednu maličkost a to že tam byla strašně mala koupelna

  • 6,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Vyborné není co dodat až na jednu maličkost a to že tam byla strašně mala koupelna Zobrazit celou recenzi

Ubytování
vyborne pokoje krasne uklizene ale koupelna malá

Strava
Super Snídaně švedsky stul oběd vyběr z 3 jídel večeře ze 3 jídel

Služby hotelu
Docela dobre 3 slovenky ktere nam pomohli se zabidlet

Pláž
Super čista plažovy servis 25 eur na 24 hod

Anonym, 07.05.2016, Datum pobytu: 14.4. - 7.5.2016
Oblast: Itálie Itálie, Lignano, Hotel:Old River (Lignano Riviera)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Old River (Lignano Riviera), Lignano, Itálie Anonym 2016-05-07 8 1 10 Old River (Lignano Riviera)

Celkem: 4,2 keby nebolo dostatok snehu,naše jarné prázdniny by úplne pokazil dojem z tohto hotela..

  • 2 Ubytování
  • 5 Strava
  • 3 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
keby nebolo dostatok snehu,naše jarné prázdniny by úplne pokazil dojem z tohto hotela.. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
kamrlíky,tmavé,s jednou slabou žiarovkou,bez nočných lampičiek,poschodové postele bez bočníc,rozhegané,s pružinovými vypraskanými matracmi,povypadávanŕ šufle zo skríň,bez úchytiek,bez stoličky na sedenie-až po rozčúlení sa pani podujala doniesť dve kuchynské stoličky... Dlážka s vypadanými parketami,vyprýskané linoleum,s dierami,v kúpeľni na zemi zažratá špina,pleseň v rohu vane-sprchy,sprcha tečie silou vôle,sprchuje skôr človeka za plentou,ktorý ssedí na wc, uteráky handrené-čisté boli!, skrinky na veci so zatuchlinou... jedna elektrická zásuvka,okno netesniace a prefúkajúce a v 2000 metroch nad morom spať pod dekou ,obalenou plachtou,vonku mínus...

Strava
raňajky navlas denne rovnaké,jeden druh pečiva,kroasanty,jeden druh makkej salámy a jeden druh syra,ale nikto neostal hladný,večere podávané ako v tábore,ale jesť sa dalo všetko!!!aj šaláty.Ale celý týždeň sme nevideli ovocie a zeleninu ku taňajkám.Plastové poháriky na pitie je u nás v turistickej ubytovni bežné:) Celkovo strava-v trojhviezdovom hoteli sme jedli ooooveľa lepšie,ale nehladoval iste nikto,k tomu veľmi ochotní čašníci!!!

Služby hotelu
na chdbách a v spoločných priestoroch zima,ale v izbách nebolo na sedenie s priateľmi miesto,jačiace deti v herni,čo sa nedalo zavrieť,hlučńa barová diskotéka,po napomenutí aspoň zavreli do foajéru dvere,internet za dosť besné ceny,v čase elektronizácie neúmerné .Využili sme vírivku,polovica trysiek nešla,voda chladnejšia,v miestnosti chladno,saunu sme nevyužili,ale maličká,pre dve-tri osoby.Ostatné sme nvyužili a asi ani nebolo čo.

Sjezdovky
najskvelejšia časť dovolenky-lyžba.Skvelé zjazdovky,upravené,nočné lyžovanie,veľa sedačiek,akurát blokované zjazdovky spolovice pre trénujúce lyžiarske nádeje,to je folklór celoeurópsky,Neskor ich otvorili všetky a super:):)

Satur by sa mal zamyslieť,či nezazmluvniť niečo novšie,krajšie za rozumnú cenu,toto bola katastrofa!!!

Anonym, 02.05.2016
Oblast: Itálie Itálie, Bormio, Hotel:Girasole

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Girasole, Bormio, Itálie Anonym 2016-05-02 4.2 1 10 Girasole

Celkem: 8,4 Při příjezdu nás čekalo překvapení v tom, že dnešní večeře nebude v našem hotelu, ale asi v 3 km vzdáleném 4**** hotelu, kam jsme se...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Při příjezdu nás čekalo překvapení v tom, že dnešní večeře nebude v našem hotelu, ale asi v 3 km vzdáleném 4**** hotelu, kam jsme se přesunuli autem. Zde opravdu gurmánský zážitek, vydržel bych tam sedět ještě teď. Stravování v Mondscheinu na vysoké úrovni a díky milé obsluze původem ze Slovenska odpadla i jazyková bariéra. Parkování hned u hotelu. Personál milý, ochotný. Zastávka Skibusu asi 50 m od hotelu a cesta na sjezdovku asi 15 min, takže bez problémů. Mohu vřele doporučit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Z venku vypadá hotel, nic moc, ale uvnitř je útulný a čistý. Pokoje prostorné, všude koberce, zkrátka super. V suterénu sauna, stolní fotbal, chtělo by to možná výřivku, ale to už by byl opravdu luxus.

Strava
Jídlo velmi chutné, opravdu na vysoké úrovni, bylo ho dostatek a měli jsme to štěstí, že jsme zde byli přes velikonoce, takže jsme měli v neděli 5-ti chodové menu. Zkrátka strava na 1*****

Sjezdovky
Středisko Kronplatz je velké, najde tu zalíbení jak začátečník, pokročilý, tak i velmi náročný lyžař. Jediné negativum je, že skipas je dost drahý.

Milan S., 27.04.2016, Datum pobytu: 25.3. - 28.3.2016
Oblast: Itálie Itálie, Kronplatz / Plan de Corones, Hotel:Mondschein

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Mondschein, Kronplatz / Plan de Corones, Itálie Milan S. 2016-04-27 8.4 1 10 Mondschein

Celkem: 9 Nejsme nároční, byli jsme spokojeni.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Nejsme nároční, byli jsme spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 26.04.2016, Datum pobytu: 11.9. - 18.9.2015
Oblast: Itálie Itálie, Kalábrie, Hotel:Green Garden Club Residence

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Green Garden Club Residence, Kalábrie, Itálie Anonym 2016-04-26 9 1 10 Hotel Rezidence Green Garden

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma Po - Ne 7-22 hod. 800 999 800