Recenze hotelů
Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 8,8 S dovolenou jsme byli velice spokojení. Zájezd zahrnoval, letenku, ubytování se snídaní, služby delegáta a transfery z/na letiště v Říme....

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 5 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsme byli velice spokojení. Zájezd zahrnoval, letenku, ubytování se snídaní, služby delegáta a transfery z/na letiště v Říme. Hotel Sheraton je situován cca 20 minut od letiště poblíž metra. Budova je sice staršího data, ale vybavení je i na dnešní poměry velice slušné. Pokoj byl krásný, čistý, vše bylo plně funkční. Pokojová služba kromě každodenního úklidu denně doplňovala drogérii a láhev s vodou na pokoj, která ale nebyla potřeba, protože v Říme jsou na každém roku městská pítka. Bufetová snídaně byla standardní - slané, sladké, teplé jídlo, ovoce, teplé & studené nápoje. Hotel je sice v širším centru Říma, ale do centra se dá rychle dopravit buďto hotelovým autobusem, který je zdarma, ale jezdí zhruba jednou do hodiny a první vyjíždí až v 9:30 ráno, anebo metrem ze stanice Magliana (za EUR 1,5). Delegátka všem, kteří se neorintovali ochotně pomohla a vše vysvětlila, druhý den ráno po příletu nabízela možnost společné procházky Římem po hlavních turistických bodech, čehož jsme využili jen částečně. Římem jsme se jinak pohybovali po vlastní ose. Doporučuji navštívit toto město na začátku sezóny (my byli druhý týden v dubnu), kdy ještě není tolik turistů, a hlavně doporučuji zakoupit lístky na hlavní památky online přes internet (Koloseum + Fórum Romanum + Palatino, Vatikánská muzea apod.). Tato možnost je sice s přirážkou, ale nemusíte pak stát ve frontě k pokladnám několik hodin. A cestou na památky se člověk musí obrnit trpělivostí před neodbytnými průvodci, kteří se vás za každou cenu snaží přesvědčit, že dovnitř se bez nich nedostane, protože je například zavřeno:) Na druhou stranu, pokud člověk nemá lístky zakoupené online, je to asi jediný způsob, jak se vyhnout půldennímu čekání ve frontě a navíc zaměstnanci muzeí a Vatikánu vypadají plně stejně (nemá žádné zvláštní značení) a ti teda pomáhali bez úplaty najít správný vchod, tu správnou frontu atd. Žádné výlety od CK jsme nevyužili, pro malý zájem byly zrušeny. Celkově hodnotím ale služby CK velice kladně, v budoucnu určitě opět využijeme. Zobrazit celou recenzi

Lucie P., 15.04.2015, Datum pobytu: 9.4. - 12.4.2015
Oblast: Itálie Itálie, Řím, Hotel:Sheraton

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Sheraton, Řím, Itálie Lucie P. 2015-04-15 8.8 1 10 Skvělá dovolená

Celkem: 8,3 U zimních lyžařských dovolených z 90% určuje celkový dojem počasí - a to jsme měli opravdu luxusní

  • 8 Ubytování
  • 8 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
U zimních lyžařských dovolených z 90% určuje celkový dojem počasí - a to jsme měli opravdu luxusní Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita ubytování odpovídala zvolené úrovni - vše, co jsme potřebovali bylo k dispozici

Strava
Preferuji nezávislost na hotelové stravě

Služby hotelu
Čistý, útulný apartmán s kompletním základním vybavením - O.K.

Sjezdovky
Kvalitou je Livigno v tomto ohledu pověstné...

Ludvík Němec, 14.04.2015, Datum pobytu: 4.4. - 11.4.2015
Oblast: Itálie Itálie, Livigno, Hotel:Apartmán Baita Soldanella

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Apartmán Baita Soldanella, Livigno, Itálie Ludvík Němec 2015-04-14 8.3 1 10 Baita Soldanella

Celkem: 7,3 Destinaci doporučuji, ubytování odpovídá ceně nelze očekávat extra komfort, ale je dostačující, vše potřebné je v místě snad jen vybavení...

  • 6 Ubytování
  • 7 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Destinaci doporučuji, ubytování odpovídá ceně nelze očekávat extra komfort, ale je dostačující, vše potřebné je v místě snad jen vybavení kuchyňky by mohlo být lepší a naprosto chybí alespoň smetáček s lopatkou pro průběžný úklid. Jinak celková spokojenost. Super sjezdovky a když vyjde počasí jako nám 6 dnů naprosté azuro tak není co řešit. Doporučuji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Cena odpovídá kvalitě - nečekejte nic než základní vybavení.

Strava
Vařili jsme si sami.

Služby hotelu
Ocenil jsem wifi, která není vždy v Itálii v hotelu dostupná.

Sjezdovky
Super sjezdovky, každý si vybere co potřebuje. Od modré až po černé - tedy dle mne šedivé jsou tak pěkně upravené a široké že to snad není v pravém smyslu černá. Opravdu pěkné středisko. Pravda některá lanovka je trochu starší a pomalejší ale jedná se spíše o vyjímky.

Radek S., 14.04.2015, Datum pobytu: 4.4. - 11.4.2015
Oblast: Itálie Itálie, Livigno, Hotel:Residence Nuova Villa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Residence Nuova Villa, Livigno, Itálie Radek S. 2015-04-14 7.3 1 10 Residence Nuova Villa

Celkem: 9,6 Až na katastrofální služby přepravce je celkový dojem vynikající. Bohužel, to co předvedli řidiči, resp. jeden z nich jsem ještě nezažil....

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Až na katastrofální služby přepravce je celkový dojem vynikající. Bohužel, to co předvedli řidiči, resp. jeden z nich jsem ještě nezažil. Proti tomu je jen drobností, že se na začátku odmítl přestavit, že neuměl mluvit do mikrofonu, takže vůbec nebylo rozumět, jak dlouhá bude přestávka a na výzvy ke zopakování nebyla nikdy žádná reakce. K pití vám kromě piva v autobuse nenabídnou nic. To nejhorší ale přišlo po příjezdu na místo. Řidiči nechaly rozložené sedačky na lůžka a tím nebyl přístup k věcem pod sedačkami. K mé smůle nešel vydolovat příruční batoh, kde jsem měl doklady peníze a jídlo. Odnesl jsem si tedy lyže a krosnu s tím, že řidiče poprosím, zda by lůžka složil, ten ale bez jediného varování zavřel dveře a odjel. Dohonil jsem ho až na okraji města, kde již autobus vyklízel. Prý tam nic nezůstalo, odvětil a držel v ruce mou placatku. Vzal jsem si jí včetně batohu, který se válel opodál. Veškeré jídlo a pití prý dle předpisů vyhodil. Když jsem konstatoval, že jsou koše prázdné a byl neodbytný, otevřel druhý řidič schránku v palubní desce a jídlo mi jakoby nic vrátil. Ještě jsem postrádal deku, kterou jsem měl na noc, byla složená a zarovnaná pod věcmi v přihrádce nad předními sedadly. O tom co je to slušnost a úcta k cestujícím, kteří si jeho služby platí, pan řidič asi nikdy neslyšel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na dvouhvězdičkový hotel velice slušné ubytování v čistém a prostorném pokoji s vlastním soc. zařízením.

Strava
Vynikající jídlo v opravdu velkém množství. Snídaně formou bufetu, večeře tříchodové menu s možností přídavku, salátový bufet a láhev vína.

Služby hotelu
Majitelka hotelu je velice milá a vstřícná paní, kterou zastihnete každý den na recepci. WiFi připojení je zdarma, přístupové heslo obdržíte na recepci.

Sjezdovky
Na konec března ještě hodně slušná kvalita sněhu a precizně upravené sjezdovky, ale jedná se o menší středisko. Zdatný lyžař ho projede za půl dne celé.

Pavel, 14.04.2015, Datum pobytu: 20.3. - 26.3.2015
Oblast: Itálie Itálie, Aprica, Hotel:Italia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Italia, Aprica, Itálie Pavel 2015-04-14 9.6 1 10 Hotel ITALIA

Celkem: 8,8 Až na jedinou vyjímku skvělý personál i služby. Pozor, hotel je v současné době přejmenoován ze San Carlo na Alpine. Celkově příjemné...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Až na jedinou vyjímku skvělý personál i služby. Pozor, hotel je v současné době přejmenoován ze San Carlo na Alpine. Celkově příjemné překvapení. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Šťastná náhoda přihrála pokoj (412) pár kroků od recepce s velkým balkonem a výhledem na celé Livigno. Denně úklid, čisto, navoněno (příjemně).

Strava
Polopenze - velice kvalitní seznámení s místní a italskou kuchyní.

Služby hotelu
vzhledem k ceně - skvělé a naprosto bez problémů.

Sjezdovky
V Livignu si najdeš tu svou!

Oldřich H., 13.04.2015, Datum pobytu: 27.3. - 2.4.2015
Oblast: Itálie Itálie, Livigno, Hotel:Villaggio San Carlo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Villaggio San Carlo, Livigno, Itálie Oldřich H. 2015-04-13 8.8 1 10 Hotel VILLAGGIO SAN CARLO

Celkem: 8,3 Parádní dostupnost a rozmanitost sjezdovek. Na lyžích až skoro do pokoje.:-)

  • 7 Ubytování
  • 10 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Parádní dostupnost a rozmanitost sjezdovek. Na lyžích až skoro do pokoje.:-) Zobrazit celou recenzi

Pavel Teifel, 13.04.2015, Datum pobytu: 28.3. - 4.4.2015
Oblast: Itálie Itálie, Tonale/Ponte di Legno, Hotel:Residence La Cascata & La Baita

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Residence La Cascata & La Baita, Tonale/Ponte di Legno, Itálie Pavel Teifel 2015-04-13 8.3 1 10 Residence La Cascata & La Baita

Celkem: 9,4 Byli jsme naprosto spokojeni, uvítali jsme hlavně možnost ubytování naší větší rodiny ( 3 děti ) ve velkém apartmánu v celkové ceně 3...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme naprosto spokojeni, uvítali jsme hlavně možnost ubytování naší větší rodiny ( 3 děti ) ve velkém apartmánu v celkové ceně 3 dospělých osob, což považujeme za velmi seriosní nabídku. Lokalita je krásná, udržovaná, poloostrov velmi malebný, stojí za to jej prohlédnout až na samý konec.

Jen hustší doprava, což se dá očekávat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme prostorný nedávno vymalovaný a rekonstruovaný dvoupokojový apartmán se dvěma dvoulůžky a jedním samostatným lůžkem s bezbariérovým přístupem, vše čisté, dennímu úklidu pokojské nebylo co vytknout. Součástí je i větší balkón či terasa ( v přízemní ) s kovovými křesílky a stolkem. Oceňujeme i možnost parkování auta uvnitř areálu. Rozhodně vyšší třída než by bylo nutné na 3 ***. Součástí koupelny je sprcha, WC, fén. Jen trochu tužší matrace, záleží asi na zvyku.

Strava
Strava v dostatečném množství, formou švédských stolů, snídaně sice během jednotlivých dnů podobná, ale dostatečného sortimentu, večeře měnící se nabídka, vždy několik chodů, nelze ochutnat vše a nepřejíst se. Večeřový bonus: nejen nealko, ale i červené a bílé víno a pivo neomezeně v ceně rozhodně také není obvyklé všude.I v době těsně před koncem výdejní doby dostatečný výběr ( nestalo se, že by něco došlo ).

Služby hotelu
Recepční i servírky milí, celkově příjemná atmosféra, na recepci se domluvíte italsky, německy ( převážně německá klientela, asi vzhledem ke spolupráci s německou CK ) a samozřejmě anglicky.

Veškeré připomínky jsou řešeny promptně.

Pláž
Vzhledem k tomu, že jsme byli v lokalitě o velikonocích, byly pláže liduprázdné. Lago di Garda je jinak krásně modré s průzračnou čistou vodou, rozhodně láká ke koupání, pokud to povětrnostní podmínky dovolí. Ale bazén byl k dispozici, pokud by se někdo přece jen chtěl otužovat. Jinak je pláž přece jen kousek dál, těžko dokážu odhadnout, 400 m? Doporučujeme výlet do Verony, nám se tam líbilo.

Marta Hladíková, 13.04.2015, Datum pobytu: 3.4. - 6.4.2015
Oblast: Itálie Itálie, Lago di Garda, Hotel:Gardenia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Gardenia, Lago di Garda, Itálie Marta Hladíková 2015-04-13 9.4 1 10 Hotel Gardenia

Celkem: 5,6 V hotelu málo soukromí, pokoje malé, nevyhřáté celkově, strava ok..

  • 3,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Cena
  • 7 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
V hotelu málo soukromí, pokoje malé, nevyhřáté celkově, strava ok.. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 13.04.2015, Datum pobytu: 2.3. - 6.3.2015
Oblast: Itálie Itálie, Ravascletto, Hotel:Sportur (Ravascletto)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Sportur (Ravascletto), Ravascletto, Itálie Anonym 2015-04-13 5.6 1 10 HOTEL SPORTUR ***

Celkem: 8,6 Celková spokojenost. Ubytování, strava a další služby poskytované v hotelu na úrovni. Sjezdovky na Kronplatzu jsou schopny uspokojit...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Celková spokojenost. Ubytování, strava a další služby poskytované v hotelu na úrovni. Sjezdovky na Kronplatzu jsou schopny uspokojit všechny kategorie lyžařů. Organizace zájezdu dobrá. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje velmi pěkné, hezky zařízené, prostorné a dobře vybavené. Čistota.

Strava
Italská polopenze velmi chutná. Možnost výběru ze dvou jídel.

Služby hotelu
K dispozici sauna, bazén, infrasauna a vířivka.

Sjezdovky
Sjezdovky různé náročnosti, kvalitně upravované. Celkově lze infrastrukturu lyžařské střediska hodnotit jako výbornou

Šárka K., 12.04.2015, Datum pobytu: 6.3. - 11.3.2015
Oblast: Itálie Itálie, Kronplatz / Plan de Corones, Hotel:Hotel Seehof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Hotel Seehof, Kronplatz / Plan de Corones, Itálie Šárka K. 2015-04-12 8.6 1 10 Hotel SEEHOF

Celkem: 8,8 Hotel pěkný,rodinného tipu, v poměru cena -kvalita,nezklamal

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Hotel pěkný,rodinného tipu, v poměru cena -kvalita,nezklamal Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velký prostorný pokoj s dvěma přistýlkami,balkón s výhledem na jezero

Strava
rozmanitá polopenze, veceře sž v 19 hod.

Služby hotelu
Bazen,sauna,bohuzel v provozu jen do 19 hod.

Sjezdovky
Autem od hotelu 7 min,sjezdovky upravené, vzhledem k teplemu počasí,k dolnim stanicím rozbitý terén

Silvie Švrčkova, 11.04.2015, Datum pobytu: 1.3. - 5.3.2015
Oblast: Itálie Itálie, Kronplatz / Plan de Corones, Hotel:Hotel Seehof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Hotel Seehof, Kronplatz / Plan de Corones, Itálie Silvie Švrčkova 2015-04-11 8.8 1 10 Hotel SEEHOF

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma Po - Ne 7-22 hod. 800 999 800