Recenze hotelů
Itálie

Napište svou recenzi

14.09.2014 - Jozef D. - Přečteno: - Datum pobytu: 30.8. - 6.9.2014

  • Celkem: 9,2
  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolenky - výborný Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Služby hotela výborné, lokalita hotela výborná 200m od hlavnej promenády, 300m od pláže. Personál hotela výborný maximálne ochotný.

Strava
Mali sme polpenziu. Raňajky - široký výber formou švédskych stolov. Večere - vždy trojchodová, pestrá a chutná

Služby hotelu
Hotel hodnotím maximálne pozitívne!!!

Pláž
K cene pobytu sme mali zahrnutý aj plážový servis - pláž každodenne uprataná a čistá.

Aurora (Lignano Sabbiadoro), Lignano, Itálie Jozef D. 2014-09-14 9.2 1 10 Hotel Aurora – Lignano Sabbiadoro

14.09.2014 - Anonym - Přečteno: - Datum pobytu: 25.8. - 30.8.2014

  • Celkem: 7,8
  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkově jsme byli spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je průměrné, ale dostačující

Strava
Strava je dostačující a chutná, personál velice ochotný. Jen jsme postrádali jídelní lístky v angličtině popř. ještě lépe v češtině. K dispozici byly pouze v němčině.

Služby hotelu
Se službami a s úklidem jsme byli spokojeni.

Pláž
Pláž je blízko hotelu. Slunečníky a lehátka k dispozici bez problémů. Vzhledem k tomu, že je dost daleko mělčina, je voda kalná od jemného písku.

Hungaria, Lido di Jesolo, Itálie Anonym 2014-09-14 7.8 1 10 Hotel Hungaria

14.09.2014 - Iveta B. - Přečteno: - Datum pobytu: 30.8. - 6.9.2014

  • Celkem: 8
  • 7 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dobrá dovolená za dobré peníze. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Apartmán na dobré úrovni, pouze špatně vybavená kuchyně.

Strava
Bez stravy.

Služby hotelu
Bez služeb.

Pláž
Delší cesta k moři, pláž čistá, veliká.

Villaggio Olimpia, Bibione, Itálie Iveta B. 2014-09-14 8 1 10 VILLAGGIO OLIMPIA

14.09.2014 - Anonym - Přečteno: - Datum pobytu: 6.9. - 13.9.2014

  • Celkem: 9,8
  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
skvělá a ideální dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
celková spokojenost, čisto, příjemný personál, který se vždy snaží pomoct a vyjít vstříc

Strava
snídaně formou bufetu, kde si každý vybral sladké - jogurt, musli, crooisanty, džemy.... čí slané - slanina, vajíčka, sýr, zelenina, prostucio !!!!, salámy.....

večeře - tříchodové menu + saláty, vždy výběr ze čtyř jídel, skvělé těstoviny...... bez výhrad

jídelníček v italštině a angličtině nebo číšnice v němčině - kdo neumí používá google překladač v telefonu

Služby hotelu
ok bez výhrad, menší parkoviště ale i tady funguje služba

Pláž
pláž - blízko hotelu s vybavením, ideální i pro malé děti, které si to tam náramně užívaly

celkově skvělý dojem

Kennedy, Lido di Jesolo, Itálie Anonym 2014-09-14 9.8 1 10 Kennedy

14.09.2014 - Jaroslav S. - Přečteno: - Datum pobytu: 26.8. - 2.9.2014

  • Celkem: 10
  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme velmi spokojeni. Jediný problém je, že kromě hotelu není kam jít. Také bych uvítal delší provozní dobu bazénů, po večeři už byly mimo provoz. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté, klidné, perfektní. Prostory hotelu (vnitřní i venkovní) krásně upravené.

Strava
Výborná, bez připomínek

Služby hotelu
Starají se o ubytované hosty velmi dobře, je vidět, že mají zájem hostům maximálně vyhovět

Pláž
Pláž i voda výborná, služby také.

Club Aquilia Resort, Kalábrie, Itálie Jaroslav S. 2014-09-14 10 1 10 Aquilia

13.09.2014 - Eduard S. - Přečteno: - Datum pobytu: 2.9. - 9.9.2014

  • Celkem: 9,6
  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotelový komplex dobre vybavený, dobré služby, dobrá strava, dobré ubytovanie. Čo sa týka nápojov, tak all inclusive sa netýka alkoholických nápojov z vyšším percentom alkoholu a ani miešaných alkoholických nápojov - je potrebné si ich zaplatiť. Internet je tiež potrebné si zaplatiť. Na pláži je v cene slnečník aj s dvomi lehátkami, ale všetky tekutiny je potrebné si zakúpiť, alebo doniesť zo sebou. Dobré večerné posedenie pri hudbe. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
veľmi dobré ubytovanie s denným upratovaním

Strava
Strava dobrá, rôznorodá, každý si mohol vybrať s ponuky

Služby hotelu
na veľmi dobrej úrovni

Pláž
pláž kamienková, voda čistá, ale zo šiestych dní sa tri nedalo kúpať z dôvodu prítomnosti medúz

Antares, Sicílie, Itálie Eduard S. 2014-09-13 9.6 1 10 hotelový komplex ANTARES

12.09.2014 - Anonym - Přečteno: 44× - Datum pobytu: 31.8. - 7.9.2014

  • Celkem: 8,2
  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Spokojnosť - bola to príjemná dovolenka so všetkým, čo k tomu patrí :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie je na úrovni, nakoľko nie sme nároční klienti a vedeli sme do čoho ideme, môžem povedať, že ubytovanie je naozaj dobré. V priestoroch izby sme sa zdržovali naozaj len počas spánku, alebo prezliekani, či použitia aprch.

Strava
Strava bola výborná, pestrá, zaujímavá kuchári naozaj vedia vedia pripraviť jedlo chutne. Myslím, že sa ani nedá neochutnať zakaždým zo všetkého, aj keď máte malé brušká :-)

Služby hotelu
Služby boli tak isto fajn. Každý deň sme mali upratané na izbe, vymenené usušky, uteráky, pravdaže sme pani, ktorá nám upratovala zanechali nejaké euro pre potešenie a inšpiráciu.Musím pochváliť animátorov. Mladý muž a tri mladé ženy boli veľmi príjemní a naozaj ochotní, starali sa o náš čas, ako ho využiť čo najzaujímavejšie.Personál v reštaurácii - niekto ako zaspatý, niekto úslužný a usmiaty, no čo, mohli by sa posnažiť byť prívetivejší...

Pláž
Pláž je krásna, dlhá, to sa mi najviac páčilo.Mohli sme chodiť na ľavo, na pravo, všade super, čisto, more teplé, čisté ... absolvovali sme výlet na najkrajšie pláže Sardínie a naozaj sú prekrásne, oplatilo sa ...

Club Corte Bianca, Sardinie / Sardegna, Itálie Anonym 2014-09-12 8.2 1 10 Hotel Club Corte Bianca

12.09.2014 - Anonym - Přečteno: 34× - Datum pobytu: 24.5. - 2.6.2013

  • Celkem: 8,2
  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Myslím si ,že kdo píše špatné recenze,tak by si měl uvědomit,že za cenu ,kterou cestovce zaplatil ,by se tam ani nepodíval, natož mohl 8 dní být s ubytováním a stravou -ať je třeba jen obyčejná. Nečekali jsme podle ceny zázraky a naopak od jiných lidí ,jsme byli s pobytem velmi spokojeni a to i s výletem do Říma. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytováni jsme byli v apartmánu ,který nás překvapil svoji vybaveností - velmi dobře zařízené- i klimatizace , sice za poplatek ,ale byla. Jediné minus vidíme v ceně za úklid, nechápeme,jak je možné platit 10 euro za osobu . To jediné vidíme jako hodně velké minus , kde byli ubytovaní 4 lidé , platili 40 euro a přitom se uklízí stejné prostory !!! To bych doporučoval upravit a bude vše super. Nehledě na to ,že třeba po nás nebyl úklid ani potřebný,ale to neřešme.

Strava
Co se týče stravy,tak ta byla opravdu jednoduchá a ne moc pestrá ,ale opět - za ty peníze nemůžeme chtít zázraky. Výdejní čas je šibeniční ,ale nikdy jsme neměli problém ,to nestíhat. Druhý den už jsme si brali jídlo na apartmán a poté umyté nádobí vraceli . S jídlem jsme opravdu neměli problém.

Služby hotelu
Co jsme v kempu potřebovali,to tam bylo a že je poplatek za lehátko ,tak to je snad všude normální ,kromě all- inclusive. Dokonce jsme měli možnost zapůjčení společenských her atd. Když nám cokoliv v apartmánu došlo ,dostali jsme další .

Pláž
Pláž je oblázková ,ale zase je stále čisté moře , nikdy nebylo " přecpáno "a na pláži je i bar. Boty na koupání ale doporučuji , kameny celkem tlačili . Jinak bez problémů.

Villaggio Riccio, Gargano, Itálie Anonym 2014-09-12 8.2 1 10 Villaggio Riccio

12.09.2014 - Lucie Müllerová - Přečteno: - Datum pobytu: 30.8. - 6.9.2014

  • Celkem: 10
  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše opravdu krásné až nádherné. Klidné místo, uplně perfektní pro rodiny s dětmi. Zobrazit celou recenzi

Torre Saracena, Kalábrie, Itálie Lucie Müllerová 2014-09-12 10 1 10 Torre Saracena - SKVĚLÉ!!

11.09.2014 - Miroslava Vedralová - Přečteno: - Datum pobytu: 23.8. - 30.8.2014

  • Celkem: 9,4
  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Spokojeni, asi největší zásluhu na tom má krásné moře a žádný Talinský rybník! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Spokojeni zejména služby na velmi dobré úrovni - pokojská , recepční, obsluhující personál v restauraci.

Strava
Nejsme nároční přesto mile překvapeni večeřemi.

Služby hotelu
Výborné, úroveň stolování, kvalita recepčních - dobrá angličtina, na což v Italii jsme nebyli zvyklí.

Pláž
Dobrá, bohužel kamení komplikovalo výstup z moře. Plavala jsem minimálně 300 m od břehu žádné problémy až na jeden den větší vlny, které mám ráda, ale při výstupu to se mnou praštilo na zem. Už nejsem mladice.

Atlantis Palace, Sicílie, Itálie Miroslava Vedralová 2014-09-11 9.4 1 10 Atlantis Palace

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma Po - Ne 7-22 hod. 800 999 800