Recenze hotelů
Itálie

Napište svou recenzi

Celkem: 8 Skvela dovolenka. Hotel zaraideny v style 50tych rokov. Cisty. Strava velmi dobra. Recepcni ochotni hoci niektori trochu zmeteni pri...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvela dovolenka. Hotel zaraideny v style 50tych rokov. Cisty. Strava velmi dobra. Recepcni ochotni hoci niektori trochu zmeteni pri komunikacii v Anglictine. Pristup na plaz po asi 100 schodoch. Lehatka pri skalnatom vstupe do mora. Odporucam ist asi 20m dalej na nadhernu piesocnu plaz. Mestecko Cefalu nadherne, stredoveke. Promenada upravena. Sicilia nadherna - zelene hory v pozadi Cefalu. Odporucame vylet na Etnu a do Taorminy - v Taormine ist hned k Antickemu divadlu - vecer sa tam konaju rozne predstavenia kvoli comu sa nam ho po 17hodine nepodarilo navstivit - co bola velka skoda. Inak vyborna dovolenka a i sluzby za danu cenu. Zobrazit celou recenzi

Marek Novotný, 02.09.2015, Datum pobytu: 23.8. - 30.8.2015
Oblast: Itálie Itálie, Sicílie, Hotel:Santa Lucia & Sabbie Dóro (Cefalu)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Santa Lucia & Sabbie Dóro (Cefalu), Sicílie, Itálie Marek Novotný 2015-09-02 8 1 10 Santa Lucia le Sabie D´Oro

Celkem: 8,6 Výborné místo pro rodiny s dětma.

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborné místo pro rodiny s dětma. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování- čisté, jen příště bychom si raději vzali své vlastní deky (ne jen povlečení, jak je doporučováno)- zdáli se zatuchlé, ubrus, svíčku proti hmyzu a více osušek.

Strava
Strava vlastní

Služby hotelu
Výborný bazén a prostor kolem, ochotná paní delegátka.

Pláž
Pláž písčitá, příjemná. Čistili ji každý den.

Anonym, 02.09.2015, Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2015
Oblast: Itálie Itálie, Veneto (Benátská riviéra), Hotel:Giardini di Altea (Caorle/Lido Altanea)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Giardini di Altea (Caorle/Lido Altanea), Veneto (Benátská riviéra), Itálie Anonym 2015-09-02 8.6 1 10 VILLAGGIO GIARDINI DI ALTEA

Celkem: 4,6 hotel je asi 20 metrov od zeleznice a v noci je to velmi hlucne. este hlucnejsie su talianske diskoteky, ktore trvaju asi do druhej v...

  • 4 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
hotel je asi 20 metrov od zeleznice a v noci je to velmi hlucne. este hlucnejsie su talianske diskoteky, ktore trvaju asi do druhej v noci. cez den zase vrieskaju talianski animatori. obsluha je uz na konci sezony unavena, neochotna, neodnasaju spinave riady zo stolov, nedokladaju jedlo. pri ubytovani sa cakalo asi hodiny - v dvoch radach: jedna na kluce a druha na karticku na napoje - netusim, preso karticku nemohli dat zaroven s klucmi, resp. preco ju vobec vydavali pre all inclusive hosti. pradlo za cely tyzden menili len raz a vysavaniu tiez moc nedali. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ide o vacsi hotelovy komplex, co je poznat hlavne v jedalni, kde mate niekedy problem najst si miesto. ubytovanie je na hostelovej urovni - jednoduche, uz postarsie a zasle. nas balkon bol asi 20 metrov od zeleznice, takze rano o piatej nas uz budil vlak, potom kuchari s vozikmi a o 7mej hostia, ktori sa schadzali na recepcii na vylety. a minimalne do druhej hucala diskoteka. vobec sme sa tu nevyspali.

Strava
dalo sa vybrat, ale neskor uz vobec nedokladali niektore jedla - pritom bol plny hotel hosti

Služby hotelu
vyuzili sme ich agenturu pre vylet na stromboli, vsetko bolo samozrejme v taliancine, ktorou nehovorime

Pláž
plaz bola kamienkova, pekna, slnecniky a lehatka zadarmo. more krasne - az na ten bordel na dne - nejake konstrukcie a stlpy..

Katarína M., 02.09.2015, Datum pobytu: 23.8. - 30.8.2015
Oblast: Itálie Itálie, Sicílie, Hotel:Capo Calavá

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Capo Calavá, Sicílie, Itálie Katarína M. 2015-09-02 4.6 1 10 Capo Calavá

Celkem: 5,6 Pláž a more krásne. Jedlo, izba, služby hotela pokulhávali. Človek bol uväznený medzi dvoma skalami. Nebola tu žiadna možnosť ísť večer...

  • 4,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Pláž a more krásne. Jedlo, izba, služby hotela pokulhávali. Človek bol uväznený medzi dvoma skalami. Nebola tu žiadna možnosť ísť večer na prechádzku či do mesta. Do najbližšieho mesta sa dalo ísť jedine taxíkom. Okrem toho transfer do hotela trval 3 hodiny, čo bola uplná katastrofa. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba skromne zariadená žiadny luxus ale čistá. Upravovali každý deň. Voda v sprche tiekla vecer veľmi slabo. Klimatizácia nepríjemné zapachala takze sme ju ani nepoužívali.

Strava
V prvom rade treba spomenúť, že nejde o all inclusive ale o plnú penziu s nápojmi grátis počas celého dňa. I keď my sme si napr. vodu kupovali lebo v bare nalievali do polovice cca 1,5 dcl pohára takže sa človek ani nenapil. A o tom, že by niekde bola voda k dispozícii napr. v 1,5 l fľašiach zadarmo ste mohli len snívať (s výnimkou obedu a večere keď sa dal nápoj načapovať do džbánov. V hoteli bolo cítiť, že varia pre veľa ľudí, keď sme sa boli najesť mimo hotela jedlo bolo oveľa chutnejšie. Raňajky boli zamerané na sladké jedlá, okrem toho každý deň prazenica, volské oko, opečená slanina, syr a šunka. Raňajky boli každý deň rovnaké menil sa len druh ovocia a kolaco. Na obed a večeru sa vždy dalo vybrať aspoň z troch druhov cestovín, vždy bolo mäso a ryby, tiež ovocie, koláče a šaláty. Očakávali sme viac druhov syrov a salám, ktorými je Taliansko preslávené.

Pláž
Pláž bola čistá kamieková, more tiež krásne a čisté. Nájsť voľné lehátka nebol problém aj keď človek prišiel na pláž neskôr. Keď boli väčšie vlny na pláži sa vyskytli aj menšie medúzy.

Anonym, 02.09.2015, Datum pobytu: 23.8. - 30.8.2015
Oblast: Itálie Itálie, Sicílie, Hotel:Capo Calavá

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Capo Calavá, Sicílie, Itálie Anonym 2015-09-02 5.6 1 10 Capo Calavá

Celkem: 9 Střední hotel italského stylu. Koupelný malé. Velmi malé parkoviště - nutno nechávat klíče na recepci a při potřebě vozu čekat na...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Střední hotel italského stylu. Koupelný malé. Velmi malé parkoviště - nutno nechávat klíče na recepci a při potřebě vozu čekat na vyparkování často i tří aut. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 02.09.2015, Datum pobytu: 23.8. - 30.8.2015
Oblast: Itálie Itálie, Lido di Jesolo, Hotel:Delaville

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Delaville, Lido di Jesolo, Itálie Anonym 2015-09-02 9 1 10 Hotel Delaville

Celkem: 7,6 Velmi dobrá dovolená, hotel na dobrém místě kousek na pláž, velká kapacita parkovacích míst, velmi dobré vybavení hotelu.

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Velmi dobrá dovolená, hotel na dobrém místě kousek na pláž, velká kapacita parkovacích míst, velmi dobré vybavení hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj jsme měli v 5 patře, balkon s výhledem na moře, pokoj prostorný, koupelna také prostorná a vybavená

Strava
strava bohatá na sortiment, velká výběr jídla u snídaně, u večeře dost obšírný bufet, částečně vázla organizace obsluhy, dlouho se čeká na jídlo

Služby hotelu
tyto jsme nevyužívaly, byla zde malá posilovna a vířivka, vedle hotelu menší bazén vhodnější spíše pro děti, v hotelu možnost zapůjčení kol

Pláž
na pláž kousek, pláž čistá, WC a sprchy dostupné, bohatý výběr míst pro občerstvení

Stanislav Rek, 02.09.2015, Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2015
Oblast: Itálie Itálie, Lido di Jesolo, Hotel:Brioni Mare

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Brioni Mare, Lido di Jesolo, Itálie Stanislav Rek 2015-09-02 7.6 1 10 BRIONI MARE

Celkem: 10 Celkově jsem byly moc spokojené, jely jsem s kamarádkami na dovolenou. Je to místo hodně pro rodiny s dětmi, my si však našly bohaté...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkově jsem byly moc spokojené, jely jsem s kamarádkami na dovolenou. Je to místo hodně pro rodiny s dětmi, my si však našly bohaté vyžití (výlety, restaurace, procházky, nákupy). Ubytování bylo čisté, delegátka velice milá a příjemná, okolí ubytování perfektní, vše v dosahu. Určitě bych doporučila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo čisté a prostorné.

Strava
stravovaly jsem se převážně v místních restauracích, jídlo bylo perfektní. Byl to jeden z velkých zážitků na dovolené :) moc jsem si pochutnávaly :)

Služby hotelu
vše bez problémů

Pláž
pláž byla v blízkosti ubytování, k dispozici, sprchy, převlékací kabinky, vždy jsem našly dobré místo k ležení, lidí bylo hodně, ale s tím se počítalo :) rády jsem se občerstvily v přilehlých barech za rozumné peníze :)

Iveta M., 02.09.2015, Datum pobytu: 21.8. - 30.8.2015
Oblast: Itálie Itálie, Bibione, Hotel:Rezidence Maria

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Rezidence Maria, Bibione, Itálie Iveta M. 2015-09-02 10 1 10 Rezidence MARIA - typ trilo

Celkem: 8,8 Dovolená byla podle předpokladu, ale byla krátká.

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla podle předpokladu, ale byla krátká. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo dobré, pokoje čisté, pouze nám trochu vadil hluk z ulice.

Strava
vynikající.

Služby hotelu
Odpovídaly počtu hvězdiček, příjemný personál.

Josef S., 02.09.2015, Datum pobytu: 23.8. - 27.8.2015
Oblast: Itálie Itálie, Lago di Garda, Hotel:Daino

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Daino, Lago di Garda, Itálie Josef S. 2015-09-02 8.8 1 10 DAINO

Celkem: 8 zájezd byl vydařený, večer se vyplatili vyjít si do ulic, plno stánku, všeho ... Jediná nevýhoda, která mi přišla dost podstatná bylo, že...

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
zájezd byl vydařený, večer se vyplatili vyjít si do ulic, plno stánku, všeho ... Jediná nevýhoda, která mi přišla dost podstatná bylo, že v den odjezdu měla přijít SMS od řidičů do 12:00 kdy je odjezd a z jakého místa.. samozřejmě bylo 17:00 a mi nevěděli vubec nic, kontaktovali jsme delegátku a nakonec odjeli :D Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj útulný, klimatizace, každý den uklid a čisté ručníky

Strava
strava vynikající

Služby hotelu
nemám co bych vytkla nebo dodala

Pláž
pláže většinou placené, my chodili 900m od hotelu na neplacenou pláž, čistý, rozdíl pouze v lehátku a slunečníku

Anonym, 02.09.2015, Datum pobytu: 21.8. - 30.8.2015
Oblast: Itálie Itálie, Emilia Romagna, Hotel:Senior

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Senior, Emilia Romagna, Itálie Anonym 2015-09-02 8 1 10 Hotel Senior

Celkem: 6,3 .

  • 5,5 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
.

Strava
.

Služby hotelu
.

Pláž
.

Kateřina Tobolková, 02.09.2015, Datum pobytu: 21.8. - 30.8.2015
Oblast: Itálie Itálie, Bibione, Hotel:Rezidence Maria

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Rezidence Maria, Bibione, Itálie Kateřina Tobolková 2015-09-02 6.3 1 10 Rezidence MARIA - typ bilo

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma Po - Ne 7-22 hod. 800 999 800