Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Úžasná dovolená, i když jsme se báli, že nebude sníh, sjezdovky ho byly plné a lyžovalo se parádně.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Úžasná dovolená, i když jsme se báli, že nebude sníh, sjezdovky ho byly plné a lyžovalo se parádně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování- klasický horský hotelový pokojík, všude čisto, každý den uklízecí služba.

Strava
Výborná kuchyně- chutné, rychlé. Jídelníček na večeři v češtině.

Služby hotelu
Majitel Alfredo i ostatní zaměstnanci hotelu velmi milí lidé, ochotní.

Sjezdovky
Lanovky do jedné na výbornou. Sjezdovky taktéž

Dagmar R., 10.02.2016, Datum pobytu: 4.2. - 7.2.2016
Oblast: Itálie Itálie, Tarvisio, Hotel:Hotel Rododendro (Monte Lussari)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Hotel Rododendro (Monte Lussari), Tarvisio, Itálie Dagmar R. 2016-02-10 10 1 10 HOTEL RODODENDRO ***

Celkem: 7,8 I přes nedostatek sněhu se nám dovolená líbila.

  • 8 Ubytování
  • 8 Cena
  • 7 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
I přes nedostatek sněhu se nám dovolená líbila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo hezké, apartmány jsou poměrně nové, dobře vybavené včetně myčky na nádobí. Jako početná skupina čtyř rodin jsme postrádali nějakou větší společenskou místnost, která sice byla v katalogu uvedena, ale ve skutečnosti zde žádná nebyla. Místo toho je zde nějaký sklad.

Strava
Stravu jsme měli vlastní, pouze přes den jsme navštěvovali místní restaurace na sjezdovkách. Mohu doporučit restauraci Larici.

Služby hotelu
Náš apartmánový dům nenabízel žádné služby.

Sjezdovky
Kvalita sjezdovek slušná, dostatek i náročnějších, lanovky moderní - sedačkové a kabinkové, žádné vleky, což nám vyhovovalo. Nikde žádné fronty. Vzhledem k nedostatku sněhu jezdila cca 1/2 až 2/3 střediska, některé sjezdovky byly zcela zledovatělé nebo bez sněhu, takže byly zavřené. Myslím si, že Italové podcenili letošní zimu a málo dopředu zasněžovali, protože se spoléhali na přírodní sníh, kterého zde bývá vždy dostatek. Myslel jsem si, že když jedeme v hlavní sezónu, tak bude celé středisko v provozu. Bohužel nebylo.

Ivo V., 10.02.2016, Datum pobytu: 30.1. - 6.2.2016
Oblast: Itálie Itálie, Madesimo, Hotel:Residence Larice Bianco

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Residence Larice Bianco, Madesimo, Itálie Ivo V. 2016-02-10 7.8 1 10 Residence Larice Bianco

Celkem: 6,8 Dovolená se velice povedla, bylo krásné počasí. Ale organizace zájezdu trochu vázla - ráno jsme čekali na přijezd autobusu skoro hodinu,...

  • 4,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Dovolená se velice povedla, bylo krásné počasí. Ale organizace zájezdu trochu vázla - ráno jsme čekali na přijezd autobusu skoro hodinu, nikdo nám nedal vědět o tomto zpoždění. Proto jsme přijeli i na svah déle - tudíž jsme přišli i o čas strávený na sjezdovce. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování bylo ve starším penzionu - vybavení pokoje vyhovovalo všem - topení, nebyl žádný hluk, ale co nám všem vadilo byla koupelna mimo pokoj a ještě k tomu asi pro 5 dalších pokojů. Internet po většinu času nefungoval.

Strava
Snídaně formou švédského stolu - menší výběr ale velice chutné, co chybělo byl výběr nápojů a to i při večeři - byla to polopenze tudíž i s nápoji - na výběr zadarmo tam byla pouze voda, k snídani mléko... zbytek bylo možné zakoupit.

Hlavní chody nám všem chutnaly až na zeleninovou polévku s rýží.

Sjezdovky
krásně upravované sjezdovky, skvělé středisko.

Petra D., 10.02.2016, Datum pobytu: 5.2. - 7.2.2016
Oblast: Rakousko Rakousko, Hinterstoder, Hotel:Fara

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Fara, Hinterstoder, Rakousko Petra D. 2016-02-10 6.8 1 10 FARA

Celkem: 7,6 Spokojenost s dovolenou. Kdo nevyhledává velká střediska, bude se mu v Aprice líbit.

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Spokojenost s dovolenou. Kdo nevyhledává velká střediska, bude se mu v Aprice líbit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje pěkné a čisté. Nespokojenost s přikrývkou - pouze deka, bylo nám chladno.

Strava
Snídaně dobré - vybral si každý (sýr, salám, vajíčka, pečivo slané i sladké, cereálie, mléko, jogurt, džemy, ovoce).

Večeře - výborné předkrmy (těstoviny), u hlavního chodu pestrý výběr zeleniny,ale maso "dietní" (neochucené), sladký dezert, voda ve džbánu a víno.

Služby hotelu
Milá a ochotná obsluha.

Sjezdovky
Sjezdovky upravené, jedna lanovka nová moderní, ostatní zastaralé (pomalé). Bez čekání.

Petra S., 10.02.2016, Datum pobytu: 2.2. - 7.2.2016
Oblast: Itálie Itálie, Aprica, Hotel:Italia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Italia, Aprica, Itálie Petra S. 2016-02-10 7.6 1 10 Hotel Saint Martin

Celkem: 5,8 Dovolená se vydařila, termální lázně splnili naše očekávání.

  • 6,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se vydařila, termální lázně splnili naše očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl dost velký pro dva dospělé a dítě, ale bohužel má ty nejlepší časy již dávno za sebou. Okna jsou oprýskaná a odpadává z nich barva, koupelna by mohla být vybavena lepší sprchou. Přistýlka měla matraci z které lezly péra, takže jsme museli žádat o náhradní matraci, protože se na tom nedalo vůbec ležet.

Strava
Snídaně by mohly být obohacené o více druhů ovoce, nemyslím si, že jablka a kiwi jsou dostačující. To samé platí i o zelenině, pouze rajčata, jeden druh paprik a okurky. Myslím si, že se toho dá ještě hodně zlepšit. Chybělo zde také sladké pečivo k snídani, pouze jeden druh.

Služby hotelu
Hotel má také nejlepší časy již za sebou. Vhodné pro starší občany nebo nenáročné klienty, vůbec nedoporučuji pro rodiny s dětmi, není zde žádné vyžití. Kdo neumí německy nebo anglicky tak se zde nedorozumí.

Lenka L., 10.02.2016, Datum pobytu: 4.2. - 7.2.2016
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Termální Lázně, Hotel:Répce

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Répce, Termální Lázně, Maďarsko Lenka L. 2016-02-10 5.8 1 10 Hotel Répce

Celkem: 8,6 super, išli sme kvôli moru, pláže upravené,blízko mora, strava polpenzia na 1* Pri pláži sú lodné taxíky, ľahko sa aj po vode dostanete...

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
super, išli sme kvôli moru, pláže upravené,blízko mora, strava polpenzia na 1*

Pri pláži sú lodné taxíky, ľahko sa aj po vode dostanete do mesta Trogir, premávajú každú 1,5 hod. tam aj späť.

No krásne tam je. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kúpeľne by to chcelo renovovať, kto je náročný-bude nespokojný, ináč zodpovedá cene pobytu. Izba s balkónom super, plavky a iné veci rýchlo uschli. Na izbe sušené plavky, uteráky, obuv boli ešte ráno mokré. Depandance sú bez klímy, dosť teplo v noci.Nieje tam chladnička.

Strava
Vynikajúca, polpenzia bohate stačí, cez obed si niečo dáte okolo pláže veľa stánkov s jedlom, ovocie a zelenina -čerstvá, zmrzka... Strava bola zabezpečená v blízkom hoteli Medena asi 300m od depandancov- cez borovicový les.

Služby hotelu
Každý deň vymieňali uteráky, upratovali.ok

Pláž
Pláž veľmi blízko- 30m, ak ste si aj niečo zabudli, alebo ísť na wc, výhoda hlavne pre deti.

Okolo pláže sú stánky, keby ste si kufor "zabudli" doma, kúpite tam všetko za prijateľné ceny ako u nás, dokonca topánky do mora sme u nás zháňali veľmi ťažko, tam ich mali rôzne veľ. a druhy...

Pláž upravená, sprcha so sladkou vodou blízko mora

Janka S., 10.02.2016, Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2015
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Trogir, Hotel:Medena hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Medena hotel, Trogir, Chorvatsko Janka S. 2016-02-10 8.6 1 10 Spokojnosť

Celkem: 9,4 Tento hotel musím jen pochválit, moc příjemný a působí uklidňujícím dojmem, krásná zahrada plná zajimavých rostlin, veliký vyhřívaný...

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Tento hotel musím jen pochválit, moc příjemný a působí uklidňujícím dojmem, krásná zahrada plná zajimavých rostlin, veliký vyhřívaný bazén a další. V této lokalitě jeden z nejlepších hotelů! Zobrazit celou recenzi

Veronika, 10.02.2016, Datum pobytu: 30.1. - 6.2.2016
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Gran Canaria, Hotel:Lopesan Baobab

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

1 fotografie

Lopesan Baobab, Gran Canaria, Kanárské ostrovy Veronika 2016-02-10 9.4 1 10 Kdo váhá ať jede!

Celkem: 6,2 Na horskou chatu dostačující.

  • 5,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Cena
  • 5 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Na horskou chatu dostačující. Zobrazit celou recenzi

Sjezdovky
škoda že nejezdí Slovinská část areálu

Anonym, 10.02.2016, Datum pobytu: 4.2. - 7.2.2016
Oblast: Itálie Itálie, Sella Nevea / Bovec, Hotel:Chata Gilberti

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Chata Gilberti, Sella Nevea / Bovec, Itálie Anonym 2016-02-10 6.2 1 10 HORSKÁ CHATA GILBERTI

Celkem: 6,6 Byli jsme v termínu mimo sezónu, což má svoje + i -. Plusem bylo, že jsme na hotelu kromě pár Japonců byli úplně sami. Nevýhodou, že byly...

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme v termínu mimo sezónu, což má svoje + i -. Plusem bylo, že jsme na hotelu kromě pár Japonců byli úplně sami. Nevýhodou, že byly zavřené některé restaurace a nefungoval dětský klub, protože tu žádné děti nebyly. Byla jsem s vnoučaty a pro děti to tu je docela dobře vybavené. Jezdíme do Egypta za rybičkami a byla jsem příjemně překvapena zdejším korálem. Bohužel hodně foukalo a tak jsme tam byli pouze jednou. V Egyptě jsme už asi po desáté, z toho 7x na Sharm el Sheiku. Ten je, co se rybiček týče, bezkonkurenční. Nepatříme k náročné klientele, hotelové pokoje neřešíme. na dovolenou si jezdíme odpočinout a dobít baterky na sluníčku, když je u nás pochmurno. To tato dovolená splnila. Zobrazit celou recenzi

Michaela Matoušová, 10.02.2016, Datum pobytu: 31.1. - 7.2.2016
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel:Harmony Makadi Bay Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Harmony Makadi Bay Resort, Hurghada, Egypt Michaela Matoušová 2016-02-10 6.6 1 10 Harmony Makadi Bay

Celkem: 10 Byla to moje prvni dovolena v Egypte a kdyby to slo, zustala bych tam mnohem dele. :) Personal by se rozdal, skoro nam libali nohy, k...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byla to moje prvni dovolena v Egypte a kdyby to slo, zustala bych tam mnohem dele. :) Personal by se rozdal, skoro nam libali nohy, k synovi (5) se chovali naprosto fantasticky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj krasny, bez vyhrad. Problem s absenci jedne postele byl behem nekolika minut vyresen:).

Strava
Rozmanitost jidla rozmanita! Kazdy vc. deti si prijde na sve. Voda nezavadna, ani jeden clen nasi rodiny nemel zadne strevni potize. :) Jedine snad espresso za poplatek u baru se moc nedalo pit, jinak zadne vyhrady. :)

Služby hotelu
Bez vyhrad. :)

Pláž
Plaz bomba:). Primo u hotelove plaze nemozny pristup kvuli koralum, ale o par metru dal uz se dalo plavat a snorchlovat. Akorat tam plaz nebyla hlidana a jednoho dne jsem se o tom presvedcila- muz snorchloval a syn usnul vedle me a prisel ke mne nejaky deviant, to bylo neprijemne, nikde nikdo. Jinak vyhrady nemam.

Jiří Koucký, 10.02.2016, Datum pobytu: 31.1. - 7.2.2016
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel:Hilton Marsa Alam Nubian Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

Hilton Marsa Alam Nubian Resort, Marsa Alam, Egypt Jiří Koucký 2016-02-10 10 1 10 HILTON MARSA NUBIAN RESORT

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma Po - Ne 7-22 hod. 800 999 800