Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Zobrazeny nejnovější recenze 1 - 10 (Celkem 78365)

Nejnovější recenze

2014 2012 2010

9

Prima odpočinek

23.04.2014 - Roman R. - Přečteno: 13× - Datum pobytu: 17.4. - 20.4.2014

Ubytování: 10 Strava: 9 Okolí: 7 Cena: 9

Celkové shrnutí
Dovolená se vydařila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování nadstandartní - pěkné zařízené.

Strava
Strava plně dostačující - velký výběr dobrého jídla.

Služby hotelu
Velice dobré zázemí, bazén, wellnes, sauny, klidová část - odpočívárna .

Žádný problém s parkováním (podzemní garáže ).

8,3

Wellness hotel Energetic - Rožnov pod Radhoštěm

23.04.2014 - Lumír J. - Přečteno: 18× - Datum pobytu: 18.4. - 20.4.2014

Ubytování: 9,5 Strava: 8 Cena: 6

Celkové shrnutí
Slušný hotel na pěkném místě, moderně vybavený pro sportovce i pro milovníky wellness, kde je vstup neomezený. Jediná drobná chybka je, že u sauny není bazének, pouze sprcha. Jinak bez chyb. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Uklizené, čisté pokoje s moderním vybavením. Doporučuji.

Strava
Poměrně slušná, zbytečně mnoho moderní přípravy jidel. Škoda, že se nezaměří na klasickou regionální kuchyň... :(

Služby hotelu
Ve slušné kvalitě.

Sportovní náplň kurzu
Viděl jsem pouze vybavení, nesportuji.

10

Vera Club Hotel Mare

23.04.2014 - Anonym - Přečteno: 69× - Datum pobytu: 11.4. - 18.4.2014

Ubytování: 10 Strava: 10 Okolí: 10 Cena: 10

Celkové shrnutí
Moc pěkný hotel, mohu všem vřele doporučit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi hezké pokoje, každý den precizně uklizeno.

Strava
Měli jsme all inclusive, jídla bylo dostatek a bylo chutné.

Služby hotelu
Je vidět, že se jedná o luxusnější hotel, opravdu se personál staral velmi dobře a vážili si nás.

Pláž
Nádherná široká pláž přímo u hotelu, lehátka a slunečníky zadarmo.

7,4

Be Live Turquesa

23.04.2014 - Blanka H. - Přečteno: 56× - Datum pobytu: 8.4. - 20.4.2014

Ubytování: 7 Strava: 8 Okolí: 8 Cena: 7

Celkové shrnutí
Velmi špatné cestování do destinace - sice nové letadlo, ale vhodné max. pro lety vrámci Evropy, malé, stísněné, dvě (!) mezipřistání. Mezipřistání v Punta Cana zřejmě jen z komerčního důvodu (levnější palivo) je opravdu obtěžující - nebylo možno ani vystoupit z letadla a cesta se nesmyslně prodloužila. Letecká společnost je arogantní nejen jako společnost, ale jsou takoví i jeho zaměstnanci (specielně slovenské letušky). Pokud by byla možnost volby - raději si připlatím za solidnějšího dopravce. Jinak hotel a služby splnily očekávání, která jsme si, vzhledem k destinaci, nedělali nijak přehnaná... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Slušné, kategorie odpovídá 3*

Strava
Dobrá a překvapivě chutná.

Služby hotelu
Vrámci možností slušné.

Pláž
Krásná pláž i moře, jen ranní boj o lehátka..

9,4

CLUB CALIMERA AKASSIA

23.04.2014 - Dana T. - Přečteno: 84× - Datum pobytu: 13.4. - 20.4.2014

Ubytování: 10 Strava: 10 Okolí: 10 Cena: 7

Celkové shrnutí
z dovolené jsme byli nadšení, děti si užili aqapark, takže se nenudily, my jsme odpočívali na pláži kde byl klid, žádný randál a málo lidí.

Koncem dubna už bylo dost teplo,moře mělo 24-25° C. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování příjemné, čisté. Doporučila bych do požadavků napsat, kde chcete bydlet. My jsme dostali apartmány v aqaparku, ale máme rádi klid, takže jsme za tučné spropitné -50 dolarů měnili za klidnější zónu. Nebyl s tím problém, protože resort byl poloprázdný, ale bez úplaty to nešlo.

Resort se nachází v poušti, takže za zdí jen písek a písek.

Strava
Strava neodpovídala 5* v evropských hotelech, ale jídla bylo dostatek a každý si vybral podle své chuti.

Kromě vepřového byly všechny druhy masa, ryba většinou celý týden stejná.

Nápoje alko i nealko byly dobré, číšníci velice úslužní milí a vtipní.

Služby hotelu
Hotel nabízel fitnes, saunu, spa, kosmetiku...ale týden je krátká doba a žádné z těchto služeb jsme nevyužili.

Pláž
Pláž byla dlouhá, široká, dostatek lehátek. V termínu, v kterém jsme byli bylo na pláži málo lidí, v moři téměř nikdo, přestože už bylo docela příjemné. Vstup do moře je pouze přes molo, pro děti je asi uměle vytvořen "mořský bazén", což bylo super-žádné vlny a teplejší voda a rybky tam byly taky.

Denně jezdil zdarma autobus i s instruktorem do zátoky na šnorchlování. To bylo taky moc příjemné-žádné vlny, teplejší voda a za 1,5 hodiny jste se vrátili do hotelu. Podmořský život byl úžasný, spousta korálů a barevných ryb. Nezapomeňte šnorchl a brýle. Sice se to tam dá půjčit, ale tyto věci by jste měli mít vlastní. Boty do vody jsme ani nepotřebovali, protože jsme šli do moře ze žebříku. V zátoce byl při vstupu do moře písek.

6,8

Hotel Répce Gold

23.04.2014 - Michal S. - Přečteno: 24× - Datum pobytu: 18.4. - 20.4.2014

Ubytování: 8,5 Strava: 10 Okolí: 1 Cena: 6

Celkové shrnutí
Cena přiměřená kvalitě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování také.

Strava
Skvělé Velikonoční menu.

Služby hotelu
Bohužel jsem nebyl seznámen s tím, že v ceně není vstup do celého aquaparku ale jen do části pro dospělé.

Pláž
Bohužel jsem nebyl seznámen s tím, že v ceně není vstup do celého aquaparku ale jen do části pro dospělé.

8,4

Three Corners Sea Beach Resort

23.04.2014 - Kateřina V. - Přečteno: 80× - Datum pobytu: 13.4. - 20.4.2014

Ubytování: 8,5 Strava: 5 Okolí: 10 Cena: 10

Celkové shrnutí
Výborný poměr kvality a ceny.

Na dovolenou jsme jeli se 4 dětmi - mají pokoje s propojovacími dveřmi - takže za mírnou úplatu nebyl problém zajistit sobě i dětem soukromí s přistýlkami.

Hotel disponuje velmi pěknými bazény. Vstup do moře přes molo, s malými dětmi je to trochu obtížné, ale na pláži jsou malé laguny, které uspokojí i ty nejmenší. Pláž je vždy upravená a čistá.

Hůře hodnotím pouze stravování - děti jedly v restauraci pouze pizzu, těstoviny a hranolky. Konečné hodnocení je však pozitivní, protože jsme na dovolenou k moři nejeli za jídlem, ale za sluníčkem a za mořem. :-) Zobrazit celou recenzi

8,6

ROYAL DECAMERON MONTEGO BEACH

22.04.2014 - Milan T. - Přečteno: 36× - Datum pobytu: 5.4. - 17.4.2014

Ubytování: 9 Strava: 8 Okolí: 10 Cena: 7

Celkové shrnutí
Pobyt v hotelu hodnotím jako velmi dobrý. Krásná dovolená. Jedinou kaňkou na celkovém dojmu, byla cesta

zpět. 17 hodin bez možnosti opustit stísněné prostory letadla i když jsem měli dvě mezipřistání byl opravdu děs. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skvělé.

Strava
Velmi dobrá.

Služby hotelu
Bez připomínek

Pláž
Moře i pláž čistá.

7,4

HOTEL BOHEMIA

22.04.2014 - Vratislav K. - Přečteno: 12× - Datum pobytu: 12.4. - 19.4.2014

Ubytování: 7,5 Strava: 6 Okolí: 8 Cena: 8

Celkové shrnutí
Až na počasí se nám vše moc líbilo :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Trochu tvrdé postele, ale jinak vše na slušné úrovni.

Strava
Snídaně trochu jednoduchá a jednotvárná, ale vlastně nám ani nic nechybělo :-)

Služby hotelu
Výborná a levná masáž!!!!!!!!!!!

Ochotné recepční!!!!!

Pláž
Byla kousek od hotelu, ale jelikož bylo okolo 5st.C, tak jsme jí nevyužili :-)

9

Paradise Costa Taurito

22.04.2014 - Eva A. - Přečteno: 24× - Datum pobytu: 12.4. - 19.4.2014

Ubytování: 9 Strava: 9 Okolí: 9 Cena: 9

Celkové shrnutí
Celkový dojem velmi dobrý. Hotel udržovaný v pořádku a čistotě, dikrétní personál. Doporučujeme. Zobrazit celou recenzi

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Schránka Přihlaste se Registrace Kontakty

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma
Po - Ne 7-22 hod.
800 999 800

Schránka je prázdná