Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 dovolená byla velmi úžasná, Kuba Varadero je velmi krásná země, město plné kontrastu, milých lidí. Je to tam opravdu bezpečné a velmi...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
dovolená byla velmi úžasná, Kuba Varadero je velmi krásná země, město plné kontrastu, milých lidí. Je to tam opravdu bezpečné a velmi krásné město. Personál hotelu byl velmi milý a byli jsme s nimi moc spokojeni. Hotel je sice staršího data, ale to ke Kubě neodmyslitelně patří.úplně jsme si tuto destinaci zamilovali a příští rok se tam jistě podíváme znovu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování první dny bylo katastrofální, nefunkční sprcha, pokoj jak cela. Ale po reklamaci na recepci jsme dostali krásný velký pokoj s perfektní koupelnou a WC. Denně bylo uklizeno a když necháte pokojské občas na posteli 1CUC tak vám bude vděčná. Jinak fakt la parada

Strava
jídlo bylo fakt super, jako Evropan jsem se obával mořských potvor, ale mile mě překvapili. Jídlo bylo vynikajíci. Hovězí, kuřecí, krůtí atd, všeho dostatek, spousta příloh, grilování, pití, zákusky atd.

Služby hotelu
služby byli opět perfektní. Člověk si musí uvědomit kde se nachází, a že lidi tak jsou velmi vděční za jakýkoliv bakšiš. Ale lidi jsou tam milí. Rumu co hrdlo ráčí

Pláž
no pláž ta se snad ani nedá popsat. Je opravdu velmi nádherná, je to jen skok do vody. Pláž má nové lehátka ostraha hotelu se tam o vše dobře stará. Dával jsem ručník už před šestou ráno na lehátka a ani jednou se mi neztratili, neustále tam někdo je. Pláž je u hotelu úzká což je super že z vody vidíte na věci,ale i tak je tam místa dost a nemačkáte se tam. Varaderská pláž je neskutečně dlouhá a krásná

Martin Buchlovsky, 29.03.2015, Datum pobytu: 5.3. - 19.3.2015
Oblast: Kuba Kuba, Varadero, Hotel:Club Amigo Tropical

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

12 fotografií

Club Amigo Tropical, Varadero, Kuba Martin Buchlovsky 2015-03-29 9.4 1 10 Club Tropical

Celkem: 9,6 Nádherná dovolená, životní zážitek. Hotel jedinečný. Moc milý personál, krásná, obrovská zahrada hotelového komplexu. Milá byla i velmi...

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherná dovolená, životní zážitek. Hotel jedinečný. Moc milý personál, krásná, obrovská zahrada hotelového komplexu. Milá byla i velmi příjemná vůně citronové trávy v recepci. K dispozici jsou zdarma půjčované malé kajaky, surfy, plachetnice, katamarány, šlapadla a loď se skleněným dnem k prohlídkám mořského života. Využili jsme pro výlety do okolí služeb místního průvodce, který jezdí i často do Čech - p. Vikash Jeebun a byli jsme moc spokojeni. Vidět Mauricius jen jako tento hotel, je věčná škoda, i když hotel je jeden z nejlepších na ostrově. Překrásné vodopády, ZOO Casela park, kde můžete kráčet se lvy a pohladit si je, skvělou botanickou zahradu Pamplemousse ve hlavním městě, potápění a krmení rybiček, to jsou zážitky, na které nikdy nezapomeneme.

Na Mauriciu je možno se koupat celoročně. Milovníci horkého počasí příjíždí po Vánocích a lidé, kteří dají přednost teplotám kolem 25°C, spíš v létě a na podzim, kdy tam mají období zimy. My jsme navštívili ostrov v období zimy a stále tam něco kvete a koupat se lze bez problémů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Příjemný pokoj s kouzelným balkonem, ze kterého jsme pozorovali ráno se krmící bulbuly červenouché a majny. Čistota vzorová, personál velmi ochotný, ale ne vlezlý. Na pokoji nebyl žádný hmyz, v hotelu žádný hluk, voda tekla, k dispozici vana nebo sprcha. Každý večer nabízeli výměnu ručníků, pokud někdo chtěl, protože ty růžové s sebou lidi nosí na pláž a bývá v nich písek.

Plážová lehátka na nejlepších místech už ráno bývají obsazena těmito ručníky, vyplatí se si svůj ručník dát již ráno tam, kde chcete ležet. Některá místa jsou větrná, je výhodno obsadit hlavní pláž.

Strava
Snídaně švédský stůl, ráno k tomu brnkal vždy i kytarista, výběr veliký. K obědu je možno buď též švédský stůl, nebo výběr z dalších třech restaurací v hotelu - italská, gril s mořskými plody nebo kreolská. Tam je nutno se objednat den předem na recepci hotelu, bez objednání však funguje i v poledne švédský stůl v hlavní restauraci.

Mauricijská kuchyně je hodně zaměřená na rýži s podivnými kombinacemi zeleniny, té jsem se snažila spíš vyhnout, ale vždy bylo možno variovat z ostatního jídla tak, aby si v tom člověk našel něco, co mu chutná.

Služby hotelu
Moc milý personál, krásná, obrovská zahrada, udržovaný komplex hotelu. Milá byla i velmi příjemná vůně citronové trávy v recepci. K dispozici jsou zdarma půjčované malé kajaky, surfy, plachetnice, katamarány, šlapadla a loď se skleněným dnem k prohlídkám mořského života. Toto člověk musí objednat v půjčovně lodí na pláži, ale funguje to skvěle. K dispozici je i služba motorového člunu, který hlídá hosty, a pokud jste v nesnázích (loď se převrátí nebo vás vítr odežene k pobřeží), okamžitě přijedou a vysvobodí vás.

Úžasná je hotelová teplá vířivka v přírodě, zejména po výletech je báječné se do ní naložit a koukat do listoví palem.

Kromě moře jsou k dispozici dva velké a čisté hotelové bazény venku.

Pokud máte rádi sport, je možno si půjčit kolo, hrát s animátory plážový volejbal, ping-pong, tenisové kurty a mnoho dalšího.

Večerní program však neruší hotelové hosty, a tak i když večer běží diskotéky, ukázky domorodých tanců, karaoke a další program, v klidu se vyspíte, pokud o účast na večírcích nestojíte.

Pláž
Pláž je veliká a členitá. Dostačující k plavání, ale velkou hloubkou nečekejte, jako nikde na Mauriciu. Do hloubky je třeba si kus popojít, ale dna se obávat nemusíte, nejsou tam kameny, ostré úlomky mušlí, ani mořští ježci, takže bot do vody tam netřeba.

Pro pozorování nebo filmování podvodního života je zajímavější pláž ze druhé strany, která je kamenitá a prorostlá magrovníky, tam už jsou boty do vody třeba kvůli kamenům, ale ta není turisticky využívaná.

Pokud fouká, je možno využít hotelový froté župan i na pláži.

U hotelu jsou též dva velké a čisté hotelové bazény a venkovní vyhřívaná vířivka.

K dispozici jsou zdarma půjčované malé kajaky, surfy, plachetnice, katamarány, šlapadla a loď se skleněným dnem k prohlídkám mořského života. Toto člověk musí objednat v půjčovně lodí na pláži, ale funguje to skvěle. K dispozici je i služba motorového člunu, který hlídá hosty, a pokud jste v nesnázích (loď se převrátí nebo vás vítr odežene k pobřeží), okamžitě přijedou a vysvobodí vás.

Dana Bočková, 29.03.2015, Datum pobytu: 11.9. - 5.10.2014
Oblast: Mauricius Mauricius, Grand Gaube, Hotel:Lux Grand Gaube

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Hotelová pláž 7 fotografií

Lux Grand Gaube, Grand Gaube, Mauricius Dana Bočková 2015-03-29 9.6 1 10 Lux Grand Gaube

Celkem: 2 Velmi spatne situovany areal, po celou dovolenou velmi vetrno, vsude! V okolnich i levnejsich hotelech sikovne vyresene seskupeni budov i...

  • 3,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 1 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Velmi spatne situovany areal, po celou dovolenou velmi vetrno, vsude! V okolnich i levnejsich hotelech sikovne vyresene seskupeni budov i zavetrovani na plazi. V okoli hotelu neni nic, skutecne nic, pouze silnice a poust.

Jinak hotel jedna velka snobarna plna zakazu a priplatku..

ROZHODNE NEDOPORUCUJI TENTO HOTEL, minimalne sousedni hotely, nejlepe vsak vyhnout se i MARSA ALAM letovisku.. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl naprosto v poradku. Zbytecne moc honosny a draze zarizeny.

Strava
Hotel Resta Grand Resort:

Strava byla velmi spatna! 5* standardu odpovidaly pouze sladke dezerty a salaty ktere take pouzivaji na propagaci Ale bezne jidlo- maso, brambor, ryze, zelenina, testoviny-> vsechno bylo bud tuhe, vysusene, gumove, nedovarene apod. A samozrejmne kazdy den velmipodobne, bez jakekoliv zmeny koreni, stylu pripravy apod..

5* restauraci rozhodne neodpovidajici, v zavodni jidelne v cesku se najite lepe!!

Snacky mezi jidly spocivaly ve zbytcich od predchoziho jidla a to doslova a pokazde:-(

Jidlo velike sklamani:-(

Služby hotelu
Hotel Resta Grand Resort, Marsa Alam:

Vse za priplatek, zde all-inclusive znamena plna penze, tedy ubytovani + 3 jidla To je vse. Chcete kavu? Extra charge.. Chcete zeleny caj? Extra charge.. Chcete michany koktejl? Extra charge.. Jo a veskere napoje v plastovych kelimcich, takze jedna velka plastova dovolena.. Pivo vam do plastu naliji z 2-3 nacatych zvetralych flasek piva.. Dzus zde nepotkate- maximalne praskovy postmix:-(

V priloze prilozen cenik vsech poplatku, doplatku atd..

Jinak samozrejmne jakmile kazdemu nedate neco od cesty, tak jiz druhy den zjistite ze vas nikdo nepozdravi, u baru vas necha cekat, na lehatku vas neobslouzi atd..

A velky nespocet nesmyslnych zakazu: kavu si nesmite od snidane odnest na terasu k cigaretea a kdyz si to uhadate vychodu vam bude zabavena lzicka, podsalek a v horsim pripade vam chteji napoj prelit opet do plastu. Pivo/napoj/kavu z te restaurace nesmite vzit na terasu te druhe, i presto ze jsou propojene, a jedna ma kavu, druha zase vino, velmi smutne:-(

V pripade ze pomyslite na vylet na ctyrkolkach, velbloudech, do hlavnich mest apod rozhodne se vyhnete mistnim prodejcum a take nabidce delegata, vse je velmi ochuzenene a predrazene. Doporucuji domluvit pres jinou cz agenturu, na netu je jich mnoho..

Wifi v hotelu neni! Maly pokus o router je na recepci kde zvladnete po 15min aktualizovat postu a to je vse..

Pláž
Hotel Resta Grand Resort, Marsa Alam:

Plaz umela, vetsinu tydne zavrena kvuli malym vlnkam, vsude cedule s pokutami pri dotyku koralu.. plaz jasne ohranicena serii security od vaseho hotelu, i sousedniho, takze mate jasne vymezeno 200m k prochaze, vic ani tuk, nebo zse priplatte a ne male castky.. Bazen velmi studeny, zcela vystaven vetru, takze chladno..

Monika Chocholatá, 29.03.2015, Datum pobytu: 12.2. - 19.2.2015
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel:Resta Grand Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Omezeny rozsah vasich sluzeb 1 fotografie

Resta Grand Resort, Marsa Alam, Egypt Monika Chocholatá 2015-03-29 2 1 10 RestaGrandResort- MARSA ALAM- velky omyl

Celkem: 7,6 nadherna dovolenka

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
nadherna dovolenka Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytovanie primeraníe, zodpovedalo cene

Strava
veľa ovocia , ziadne zdravotné-zažívacie ťažkosti napriek pikantnej príprave jedál

Služby hotelu
celková spokojnosť so službymi, upratovanie pravidelné, čisté pláže,

Pláž
voda teplá, čistá, pláž s jemným pieskom pekna, málo ľudí

Nataša B., 28.03.2015, Datum pobytu: 11.3. - 24.3.2015
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Koggala, Hotel:Long Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

kamarát :} 2 fotografie

Long Beach Resort, Koggala, Srí Lanka Nataša B. 2015-03-28 7.6 1 10 zajazd podla mojich predstav

Celkem: 6,4 Vše v pohodě, personál se snaží být příjemný.

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Vše v pohodě, personál se snaží být příjemný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj skromný, ale odpovídal představám, trošku pokulhával sprchový kout..., ale dalo se to zvládnout..pokud je hezké počasí a jste stále na sjezdovce, i toto se dá zvládnout s nadhledem.

Strava
strava OK:-)

Služby hotelu
Vše OK

Sjezdovky
Výborné

Vladimíra Trunečková, 23.03.2015, Datum pobytu: 15.3. - 20.3.2015
Oblast: Itálie Itálie, Val di Fiemme/Obereggen, Hotel:Sporting Club (Cavalese)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

4 fotografie

Sporting Club (Cavalese), Val di Fiemme/Obereggen, Itálie Vladimíra Trunečková 2015-03-23 6.4 1 10 Hotel Sporting

Celkem: 9 výborná dovolená, moderní rodinný hotel, pokoje ale spíš menší. K dispozici sauny - infra, pára a klasická ale počtu ubytovaných...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
výborná dovolená, moderní rodinný hotel, pokoje ale spíš menší. K dispozici sauny - infra, pára a klasická ale počtu ubytovaných nedostatečné zázemí - v odpočívárně jen 3 lehátka. Skibus sice staví za rohem ale dojezd na asi tak 20 km Kaprun je s přestupem v zell am see trvá 1 hod. Takže přeprava na Kaprun jen autem 20-25 min. Strava naprosto dokonalá Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Moderní příjemný útulný rodinný hotel, lyžárna přímo u vstupu, zdarma k dispozici sauna, infra i pára. Ale kapacita je malá tak max 6 lidí na vše. Pokoje spíš menší tak 16 m2 s televizí standartně vybavené

Strava
strava dokonalá, švédské stoly ráno i večer, neustále doplňováno, nají a pochutná si jak gurmán tak excentrik vyžadující např bezmasé jídlo, saláty apod.

Služby hotelu
Celkový dojem je určitě lepší než na *** a to zejména vynikající stravou.

Sjezdovky
Kaprun to je prostě ráj pro začátečníky, rodiny i středně náročné lyžaře. Jezdí se od 2000-3000m2 a je to paráda. Zell am see nižší středisko max. 2000m, jezdí se od 1000-2000m, ale v březnu je to už pod 1500m břečka. Z 4-5 dnů lyžování doporučuji tak 1 den, zbytek Na Kaprun.

Pavel Verner, 23.03.2015, Datum pobytu: 15.3. - 19.3.2015
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel:Wasserfall (Fusch an der Glocknerstrasse)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Wasserfall (Fusch an der Glocknerstrasse), Salcbursko, Rakousko Pavel Verner 2015-03-23 9 1 10 WASSERFALL

Celkem: 7,6 Ohledně lyžování nemůže Zillertal zklamat. Ubytování bylo jedno z nejlevnějších v nabídce, tomu odpovídala i jeho kvalita.

  • 7 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Ohledně lyžování nemůže Zillertal zklamat. Ubytování bylo jedno z nejlevnějších v nabídce, tomu odpovídala i jeho kvalita. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ve vyhrazené době příjezdu byla na místě pouze velmi stará paní, kterou jsme až po nějaké době objevili v kuchyni. O čemkoli jako recepce se nedá vůbec mluvit. V penzionu se střídá několik lidí, nikdy nevíte, na koho zrovna narazíte. Paní byla velice milá, ale mluvila pouze německy a už jen pohyb po penzionu pro ni byl obtížný. Zřejmě původní majitelka. Na druhou stranu jsme ale dostali na výběr ze tří pokujů.

Strava
Za snídani se nevyplatí si připlácet. Lepší je zajít do kterékoli kavárny/restaurace poblíž. Těšili jsme se pouze na kávu. V hotelu není ani žádný automat na nápoje, čaj/kávu, ani nic k jídlu. Mimo snídani kuchyň nefunguje.

Sjezdovky
Prvotřídní.

Michal S., 23.03.2015, Datum pobytu: 27.1. - 31.1.2015
Oblast: Rakousko Rakousko, Zillertal 3000 / Hintertux, Hotel:Pension Gredler

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Pension Gredler, Zillertal 3000 / Hintertux, Rakousko Michal S. 2015-03-23 7.6 1 10 Pension Gredler

Celkem: 9,6 Perfektní lokalita na lyžování, lanovka přímo za hotelem. Navíc přítomnost termálních lázní ve městě je velkým bonusem.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Perfektní lokalita na lyžování, lanovka přímo za hotelem. Navíc přítomnost termálních lázní ve městě je velkým bonusem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čistě, denní úklid.

Strava
Výborná kuchyně, výběr jídel naprosto dostačující.

Služby hotelu
Možnost nákupu skipasu přímo v hotelu

Sjezdovky
Středisko má sice co do vybavení lanovkami co dohánět (množství vleků), ale i v tomto období skvělé lyžování bez lidí.Vybavení "vyhřívacích infra kabin" na sjezdovkách - to je pro mě novinka.

Kateřina Ciencialová, 23.03.2015, Datum pobytu: 15.3. - 19.3.2015
Oblast: Rakousko Rakousko, Bad Kleinkirchheim, Hotel:Almrausch

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Almrausch, Bad Kleinkirchheim, Rakousko Kateřina Ciencialová 2015-03-23 9.6 1 10 Hotel ALMRAUSCH

Celkem: 9,8 Celá dovolená se vydařila. Ubytování super, stravování bez chyby, po celodenním lyžování byl super relax v bazénu.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Celá dovolená se vydařila. Ubytování super, stravování bez chyby, po celodenním lyžování byl super relax v bazénu. Zobrazit celou recenzi

Lucie, 23.03.2015, Datum pobytu: 15.3. - 19.3.2015
Oblast: Itálie Itálie, Monte Bondone, Hotel:Le Blanc (Vason)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Le Blanc (Vason), Monte Bondone, Itálie Lucie 2015-03-23 9.8 1 10 Hotel Le Blanc

Celkem: 6,4 dovolená suprová

  • 5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
dovolená suprová Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování nic moc, zima , studená voda. Obleční a boty nestačily schnout.

Strava
strava v hotelu výborná v dostatečném množství.

Služby hotelu
služby v hotelu na průměrné úrovni, číšník se nezajímal, obsluha byla odměřená.

Sjezdovky
sjezdovky byly vynikající stejně jako lanovky.

Ladislava Kalášková, 23.03.2015, Datum pobytu: 14.3. - 19.3.2015
Oblast: Itálie Itálie, Arabba/Marmolada, Hotel:Aurora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Aurora, Arabba/Marmolada, Itálie Ladislava Kalášková 2015-03-23 6.4 1 10 Hotel Aurora

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma Po - Ne 7-22 hod. 800 999 800