Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 8,6 Báječná dovolená v klidném krásném hotelu. Vynikající delegáti. Skvělý program od animáků,večer tanec a kabaret šou. Všem hotel...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Báječná dovolená v klidném krásném hotelu. Vynikající delegáti. Skvělý program od animáků,večer tanec a kabaret šou. Všem hotel doporučuji.(19-26.2014) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj velmi čistý a každý den uklizeno a kytka na pokoji.

Strava
Strava dobrá,za týden 2 kila navíc,k jídlu pivo nebo láhev vína.

Služby hotelu
Personál milý a za 1 dinár se rozkrájí.Při příjezdu na hotel jsme dostali okamžitě džus a za 5 minut jsme seděli na obědě.

Pláž
Pláž 400m,průměrná(hned vedle pláž hotelu Caribbean World kam jsme chodili)Cesta na pláž hrozná-smrad,odpadky.Moře špinavé,ale písčité bez kamenů.Všechny hotely měly podobné pláže

Petr, 27.10.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel:Les Dunes

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Les Dunes, Djerba, Tunisko Petr 2014-10-27 8.6 1 10 Les Dunes

Celkem: 9,4 Dovolená byla fantasticka,co se týká služeb stravy i ubytovaní.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla fantasticka,co se týká služeb stravy i ubytovaní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo luxusní s výhledem na moře,všude čisto,každý den se uklízelo.

Strava
Strava byla velmi pestrá,myslím že si každý vybere.

Služby hotelu
Luxus,nikdo nedělal rozdíly,že jsme česi,personál velmi ochotný.

Pláž
Pláž se každé rano uklízela.

Dana Kakosova, 27.10.2014, Datum pobytu: 17.10. - 24.10.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel:Clubhotel Riu Palm Azur

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Clubhotel Riu Palm Azur, Djerba, Tunisko Dana Kakosova 2014-10-27 9.4 1 10 CLUB RIU PALM AZUR

Celkem: 9,6 Kromě cestování letadlem, tam i zpět s mezipřistáním, jsme byli spokojeni, vše bylo fajn.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Kromě cestování letadlem, tam i zpět s mezipřistáním, jsme byli spokojeni, vše bylo fajn. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Spokojeni

Strava
Velký výběr jídla - úplná spokojenost

Pláž
Oblázky(spíše větší kameny) nám dělaly trochu problém.

Liběna Rozmanitová, 27.10.2014, Datum pobytu: 16.10. - 23.10.2014
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel:Fuerteventura Playa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Fuerteventura Playa, Fuerteventura, Kanárské ostrovy Liběna Rozmanitová 2014-10-27 9.6 1 10 FUERTEVENTURA PLAYA

Celkem: 6,4 celkově pěkná dovolené, jen služby a servis od CK nebyl úplně 100%

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 4 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
celkově pěkná dovolené, jen služby a servis od CK nebyl úplně 100% Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pěkné, prostorné, čisté

Strava
vynikající, jídlo po celý den

Pláž
pláž je malinkatá, málo slunečníků a lehátek, obvykle nevystačí pro všechny. jsou na sobě tak natěsnaná, že ležíte pod slunečníkem s cizími lidmi. po pláži a kolem bazénu se pohybuje spousta koček, jsou krásné, nepřekáží, ale co nám vadilo, že chodili do písku na toaletu, a tak se stalo, že jste občas něco vyšlápli...a hlavně se soustředili do dětského hřiště.

Anonym, 27.10.2014, Datum pobytu: 12.10. - 19.10.2014
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel:Bella Vista Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Bella Vista Resort, Hurghada, Egypt Anonym 2014-10-27 6.4 1 10 Bella Vista Hotel & Resort

Celkem: 6,8 Hezký, ale postarší hotel, chtělo by to širší nabídku teplého bufetu, neodpovídal uváděnému standardu 4* hotelu. hezká pláž.

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hezký, ale postarší hotel, chtělo by to širší nabídku teplého bufetu, neodpovídal uváděnému standardu 4* hotelu. hezká pláž. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
hezké pokoje, prostorné, hodně záleželo na to, zda byl do ulice nebo k bazénu

Strava
širší nabídku teplého bufetu

Anonym, 27.10.2014, Datum pobytu: 9.10. - 16.10.2014
Oblast: Kypr Kypr, Severní Kypr, Hotel:LA Hotel & Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

LA Hotel & Resort, Severní Kypr, Kypr Anonym 2014-10-27 6.8 1 10 LA Resort

Celkem: 8,2 Po přečtení recenzí k tomuto hotelu jsem se celkem bála ubytování zde, ale bohužel jsme neměli moc na výběr, protože cestovní kancelář...

  • 6,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Po přečtení recenzí k tomuto hotelu jsem se celkem bála ubytování zde, ale bohužel jsme neměli moc na výběr, protože cestovní kancelář pro nás jiný hotel neměla. Hotel, jak je popsané v recenzích níže, je především pro ruskou klientelu. Nám osobně to vůbec nevadilo, jak jsme se přesvědčili v autobuse cestou z a na letiště, celá řada Rusů je mnohem lepší, něž Češi, protože jim člověk alespoň všechno nerozumí.

V Alanyi jsme byli již počtvrté a celkový dojem z dovolené máme díky výbornému umístění hotelu velmi dobrý. Ale jsme pár, který chodí do hotelu na jídlo a přespává tam - nečekáme animační programy ani to, že se nám celou dovolenou věnuje delegát nebo někdo jiný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bydleli jsme v hlavní budově, na pokoji bylo poznat, že má již něco za sebou, ale vše bylo čisté. Paní uklízečka chodila každý den. Hotel by snesl modernizaci, ale je to 3* hotel, který je čistý a jeho základní vybavení nám stačilo.

Strava
Ze stravy jsme byli nadšení, byla pestrá, na 3* hotel byl obrovský výběr. Byli jsme v minulosti ve 4* hotelu a rozmanitost stravy zde byla naprosto srovnatelná. Hotel podává klasické turecké jídlo, které dostanete úplně v každém podobném hotelu - rýže, brambory, těstoviny, skopové, kuřecí, ryby, ovoce, saláty, dortíky, polévka, pita chleba, pizza. Byli jsme spokojení, pokaždé jsme si vybrali.

Služby hotelu
Personál mluví výhradně rusky, ale není to problém, vzhledem k tomu, že slova, která potřebujete jsou podobná (pivo, víno, vodka :-) ). Někteří pracovníci ještě zvládali němčinu, ale minimálně.

Všichni byli milí a přátelští, cokoliv jsme potřebovali, jsme si v hotelu domluvili, naprosto bez problému.

V hotelu je velmi slabá wifi na recepci, na té by chtělo zapracovat, ale zas člověk nejede na dovolenou, aby visel celý den na netu.

Pláž
Chodili jsme na pláž č. 17 a byli jsme spokojeni. Lehátka a slunečníky za poplatek, jako všude, 4 eura. Ceny nápojů a nanuků v plážovém baru stejné jako na ostatních plážích.

Úžasné moře, hned vedle pláže stánek s vodními sporty, kde jsme si půjčili šlapadlo. Užili jsme se skvělé lenošení na pláži.

Helena V., 27.10.2014, Datum pobytu: 26.9. - 3.10.2014
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Hedef Kleopatra Golden Sun

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Hedef Kleopatra Golden Sun, Alanya, Turecko Helena V. 2014-10-27 8.2 1 10 Hedef Kleopatra Golden Sun

Celkem: 9,4 PARÁDNÍ říjnová DOVOLENÁ! Nádherný hotel, úžasná pláž, velmi ochotný a aktivní personál.

  • 9,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
PARÁDNÍ říjnová DOVOLENÁ! Nádherný hotel, úžasná pláž, velmi ochotný a aktivní personál. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj jsme dostali s balkonem, byl sice spojený s jiným pokojem přes zamčené dveře a často jsme slyšeli hluk centrální klimatizace. Jinak naprostá spokojenost, ČISTO, tv na pokoji, funkční klimatizace.

Strava
Každý den spoustu různých druhů jídel, vždy si každý měl co vybrat (ryby, kuře, těstoviny, brambory, bramb. kaše, rýže, pizza, zelenina, saláty, dezerty, pečivo, prostě vše), doplňované ovocem. Pivo i víno volně k dispozici, stejně tak jako džusy (moc sladké, ředila jsme si je vodou). Ve čtvrtek jsme měli typickou tuniskou večeři.

Služby hotelu
Velmi ochotný a milý personál, především animátoři.

Pláž
Krásná pláž s jemným pískem, pravidelně uklízena od řas. Jen možná kamenitý vstup do vody - pro malé deti ne ideální. Ale mně se moc líbila!!!

Kateřina, 27.10.2014, Datum pobytu: 17.10. - 24.10.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel:Club Diana Rimmel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Club Diana Rimmel, Djerba, Tunisko Kateřina 2014-10-27 9.4 1 10 CLUB DIANA RIMEL

Celkem: 8,4 Pěkné prostředí,výborná pláž,bohaté animační programy,velká nabídka atrakcí pro děti.

  • 9 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pěkné prostředí,výborná pláž,bohaté animační programy,velká nabídka atrakcí pro děti. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování výborné.

Strava
Strava málo pestrá-chybělo maso.Z navštívených destinací měla tato nejslabší výběr.Menu postradalo obměnu!

Služby hotelu
Služby hotelu byly na úrovni.

Pláž
Dostupnost pláží byla výborná,pláž čistá udržovaná.Ideální pro rodiny s dětmi.

Jan Chaloupka, 27.10.2014, Datum pobytu: 9.10. - 20.10.2014
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel:Sea Gull Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Sea Gull Beach Resort, Hurghada, Egypt Jan Chaloupka 2014-10-27 8.4 1 10 Hotel Sea Gull

Celkem: 6,6 Príjemná dovolenka...vyskúšala by som ale iný hotel. Celkovo som bola ale s dovolenkou spokojná veď nakoniec akú si ju urobíte takú ju...

  • 6,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Príjemná dovolenka...vyskúšala by som ale iný hotel. Celkovo som bola ale s dovolenkou spokojná veď nakoniec akú si ju urobíte takú ju máte....hostia väčšinou taliani, česi. Rusi chvala bohu žiadny:)) personál boli veľmi príjemný, milý. Iba manager či čo to bolo pôsobil veľmi nepríjemne.... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo fajn. Obrovske postele. Izby veľké a priestranné...Kúpeľňa tak isto fajn. Balkón veľký.

Izby pravidelne upratované keď ste samozrejme chceli. Dosť mi vadili tie ich jašterice jednu sme mali dokonca na izbe ale to asi kôli tomu že izba bola pred nami prázdna a vyklímovaná....inak boli večer všade po stenách kedže to nebol klasický hotel ale malé domčeky kde sa išlo z vonku z chodby priamo do izby...to mne jedine prekažalo pretože sa ich veľmi bojím. Ale aj nato som s zvykla ku koncu som sa nedívala po stenáh :)))

Strava
Strava celkom fajn...keď sme Tita naučili robiť špagety bolo super. Menší výber ako v tunisku. Ale hladom sme netrpeli. Od polky dovolenky sme jedávali v bare na pláži.

Služby hotelu
Služby sme nevyužívali žiadne. Raz sme si zaplatili nejakú párty ale na tú sme nešli. Animátori boli taliansky takže na program sme tak isto nechodili a bol dosť od ruky....wifi fungovala na recepcií pokiaľ tam niekto neskypoval tak sa dala...ale treba ísť radšej ráno...obchody v rezorte hrozné :)) kupujte radšej na letisku pri odchode...alebo chodte do mesta. mi sme síce neboli ale česi boli taxíkom (číslo na recepcií) platili 20dolárov plné auto a ešte ich pozval na kávu a spravil im sprievodcu...

Pláž
čistá, more úžasné proste krajšie som nevidela....spústa farebných rybičiek. Voda max po krk to bola jediná nevyhoda dlho voda po kolená a človek sa unaví pokiaľ príde kam chce:(( vhodné pre rodiny s detmi...možete ich vypustiť a vôbec sa o ne nemusíte báť. Treba obuv do vody. Šnorchlovanie nádherné....Je tam koralový utes cez ktorý sa nám nedalo prejsť za ním je totiž krásne otvorené more ale nevyužité kôli šlahajúcim vlnám o útes...chýba molo lebo utes je velmi nebepečný. Samozrejme bratia česi sa cez utes nejako dostali ale dosli celý dotrhaný a dorezaný a na druhy den sme ich streli celých obviazaných ale zevraj videli žraloka no neviem teda:))) že za útesom už je poriadna hĺbka ale aj krása...len škoda lámania sa tých vĺn na útese...

Anonym, 27.10.2014, Datum pobytu: 22.9. - 2.10.2014
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel:Laguna Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

8 fotografií

Laguna Beach Resort, Marsa Alam, Egypt Anonym 2014-10-27 6.6 1 10 Laguna Beach Resort

Celkem: 9,6 PARÁDA !!!

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
PARÁDA !!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Perfektní - krasný výhled, čistý a utulný pokoj, pohodlné postele! :) každý den jsme měli čisté ručníky, převlečenou, a ustlanou postel a uklizeno v koupelně! Když jsme jim nechali bakšiš - tak nám z ručníku dělali zvířatka ...

Strava
Velice pestra strava. Bylo tam všechno ! :-) určitě však nedoporučuji při obědu dávat si na talíř všechno ... jídla se opakují - a pak by se Vám mohlo zdát, že jíte pořád jedno a to samé! :D . Jinak výborná káva , k dispozici pořád pivo, džusy, coly ... dostanete to sice do 2 dcl kelímku .. ale mi to řešili tím, že jsme si těch kelímku brali více. A na víc - obsluha u bazénu, na pláži v jídleně - byla perfektní - takže jsme si pro další pití, jídlo chodili s usměvem! Horší však byla obsluha u baru na recepci - tam jako ... pokud jsem nemusela - nešla jsem tam !

Služby hotelu
Určitě pochvalím welness - zašly jsme si s kamarádkou na masáž celého těla - bylo to užasné !!! Pak tam jsou ruzné programy přes den ( aqua aerobic, volejbal, tenis, lukostřelba .. ) večerní programy - pro děti i dospělé ...

Pláž
Já jsem s pláži byla spokojená .. vždy jsme si tam měli kde lehnout. A vždycky nás tam přivítala přijemná usměvavá obsuha... která nám lehátka nachystala. Přistup do moře - je jenom z mola - ale ja to jako nevýhodu neviděla - ba naopak ! Jako plavec - jsem byla ráda, že nemusím ve vodě chodit pul kilometru abych si zaplavala. Z mola je perfektní přistup do moře - dá se tam skočit :D :-) a nebo sejít po žebříku. Šnorchlování je tam NÁÁÁDHERNÉÉÉ !!!

Jana V., 27.10.2014, Datum pobytu: 12.10. - 19.10.2014
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel:Nada Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

10 fotografií

Nada Resort, Marsa Alam, Egypt Jana V. 2014-10-27 9.6 1 10 paráda

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma Po - Ne 7-22 hod. 800 999 800