Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 Ideální ubytování a stravování pro rodiny s dětmi na zimní lyžařskou dovolenou.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Ideální ubytování a stravování pro rodiny s dětmi na zimní lyžařskou dovolenou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme ubytování v nově přistavěném "depandace" hotelu - hned přes cestu (prakticky nulový provoz, protože tato cesta na Grossglockner je až do začátku května uzavřena) - a ubytování, čistota a služby byly vynikající.

Strava
Stravování - polopenze - bylo vynikající, personál rovněž (mladé slečny a muži), snažící se vyhovět hostům, částečně z Chorvatska, Slovenska i Česka (např. kuchaři), personál ovládá angličtinu, tudíž se dá domluvit. Jídlo velmi dobré a během času snídaně a večeře doplňované, takže bylo vždy z čeho vybírat.

Služby hotelu
Služby : vnitřní bazén, sauna, parní sauna, odpočívárna, možnost si vyprat (pro rodiny s dětmi ideální), fitness, stolní tenis, apod. Možnost půjčení lyží, sáněk a nákupu lyžařského vybavení.

Sjezdovky
Místní vlek nevyzkoušen - přece jen byla dole obleva ale jinak - lyžování na Kaprunu, pod Kitzsteihornem - ideální i pro menší děti (modré a červené sjezdovky).

Robert M., 02.03.2015, Datum pobytu: 22.2. - 26.2.2015
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel:Römerhof (Fusch an der Glocknerstrasse)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Römerhof (Fusch an der Glocknerstrasse), Salcbursko, Rakousko Robert M. 2015-03-02 9.4 1 10 Hotel Römerhof s bazénem – Fusch

Celkem: 8,4 Zaručený sníh, absolutní klid jídlo skutečně Italské :-) Na hotelu Češi a Italové. V Bormiu bazén, nejezdit. Ušetří se peníze a...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Zaručený sníh, absolutní klid jídlo skutečně Italské :-)

Na hotelu Češi a Italové.

V Bormiu bazén, nejezdit. Ušetří se peníze a zklamání.

Sjezdovky středně náročné, super. Zobrazit celou recenzi

Petr Henych, 02.03.2015, Datum pobytu: 22.2. - 27.2.2015
Oblast: Itálie Itálie, Santa Caterina, Hotel:Cevedale (Santa Caterina Valfurva)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Cevedale (Santa Caterina Valfurva), Santa Caterina, Itálie Petr Henych 2015-03-02 8.4 1 10 Hotel Cevedale

Celkem: 9,4 Již po několikáté naprostá spokojenost.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Již po několikáté naprostá spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 02.03.2015, Datum pobytu: 21.2. - 25.2.2015
Oblast: Maďarsko Maďarsko, Sever Maďarska, Hotel:Thermal Hotel Visegrád

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Thermal Hotel Visegrád, Sever Maďarska, Maďarsko Anonym 2015-03-02 9.4 1 10 Visegrad

Celkem: 7 Po celou dobu probíhala rekonstrukce dlažby okolo bazenu: cementový prach + pracovali do pozdních noč. hodin - pravidelně nás probouzela...

  • 6 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Po celou dobu probíhala rekonstrukce dlažby okolo bazenu: cementový prach + pracovali do pozdních noč. hodin - pravidelně nás probouzela rozbruška a klepání pokladačů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj je standartní, ale 2x jsem měnil - nejprve výhled na vchod hotelu kde staví autobusi a budí Vás, pak nad barem - hluk do pozdních hodin nočních.

Strava
Výborná.

Služby hotelu
Průměr.

Pláž
Průměr.

Petr C., 02.03.2015, Datum pobytu: 15.2. - 26.2.2015
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel:Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Three Corners Fayrouz Plaza Beach, Marsa Alam, Egypt Petr C. 2015-03-02 7 1 10 THREE CORNERS FAYROUZ

Celkem: 7 Odpovídá ceně.

  • 6 Ubytování
  • 8 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Odpovídá ceně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídá ceně jen chybí připojení na internet.

Strava
Zájezd bez stravy nelze hodnotit.

Služby hotelu
Bazén a sauna v pohodě.

Sjezdovky
Bylo by vhodné je častěji upravovat.

Martin N., 02.03.2015, Datum pobytu: 22.2. - 25.2.2015
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel:Kulmhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Kulmhof, Štýrsko, Rakousko Martin N. 2015-03-02 7 1 10 apartmány Kulmhof

Celkem: 9 Perfektní dovolená, nádherné počasí, hotel moc pěkný, dobrá dostupnost na pláž.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Perfektní dovolená, nádherné počasí, hotel moc pěkný, dobrá dostupnost na pláž. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel má velmi dobrou polohu, jen kousíček od krásné písečné pláže a také poměrně kousek od centra města Side. Má bazén i pro děti a skluzavky, což bylo pro děti skvělé. Hotel pěkný, pokoje čisté a docela prostorné.

Strava
Jídlo bylo moc dobré, spousta čerstvé zeleniny a sýrů, velký výběr masa i příloh. Byla nám nabídnuta možnost jít jednou zdarma do restaurace a la carte, ale tu jsme ani nevyužili, v té hlavní restauraci jsme se vždy dobře najedli.

Služby hotelu
Služby hotelu byly víc než dostačující. Slunečníky a lehátka na pláži jsou zdarma, stejně tak i bar na pláži, což jsme v horkém počasí uvítali. Personál hotelu byl milý, a když jsme jim občas dali nějaké to dýško, cítili jsme se jak v 5* hotelu. Pokoj nám uklízeli každý den. My sice moc nesportujeme, ale pro aktivní lidi je tam i dost toho sportovního vyžití - tenis, cvičení v bazénu, volejbal na pláži atd.

Pláž
Pláž písečná, celkem široká a pěkný vstup do moře. Pro děti ideální. Na pláž se jde asi 5 minut, je to opravdu kousek, a není zde ani žádná rušná silnice. Moře bylo čisté a krásně teplé.

Markéta S., 02.03.2015, Datum pobytu: 2.9. - 12.9.2014
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel:Club Bella Sun

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Club Bella Sun, Side, Turecko Markéta S. 2015-03-02 9 1 10 Club Bella Sun

Celkem: 9,6 Super dovolená.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Super dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkné, domácí prostředí.

Strava
Výborná.

Služby hotelu
Super saunový svět.

Sjezdovky
Perfektní.

Anonym, 02.03.2015, Datum pobytu: 22.2. - 26.2.2015
Oblast: Itálie Itálie, Kronplatz / Plan de Corones, Hotel:Sigmunderhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Sigmunderhof, Kronplatz / Plan de Corones, Itálie Anonym 2015-03-02 9.6 1 10 Hotel Sigmunderhof

Celkem: 6,2 Kvalita ubytování je špatná ve srovnání s třemi hvězdičkami v ČR nebo jinde v Evropě. Cena 75 eur za noc se snídaní neodpovídá kvalitě...

  • 4 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Kvalita ubytování je špatná ve srovnání s třemi hvězdičkami v ČR nebo jinde v Evropě. Cena 75 eur za noc se snídaní neodpovídá kvalitě ubytování. Jediné pozitivní je čistota hotelu. Zákaznický servis nebyl moc vřelý, pan majitel zrovna nebyl příjemný a dával nám nepřesné informace ohledně okolí. Doporučil nám ať si o okolí něco přečteme (to jsme již měli) když jsme chtěli info ohledně vzdálenějšího střediska, bylo nám doporučeno ať se podíváme z okna. :( Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V Hotelu je potřeba výměna starého nábytku, pokoje jsou velmi malé a koupelna to samé. Balkon je společný s dalšími apartmány. Z důvodu starého vybavení do pokoje přes balkonové dveře profukuje.

Strava
Snídaně je výborná ikdyž pan majitel chodil na snídaně pozdě a jednou nebylo nic připraveno, takže ještě v 8:30 běžel pan majitel do pekárny. :)

Služby hotelu
V hotelu je sauna a pára s krásným výhledem. Velmi pozitivní na druhou stranu je čistota hotelu a uklízí se každý den.

Sjezdovky
Sjezdovky jsou výborné jak středisko Plose což je 5 min autem od hotelu, tak i vzdálenější středisko Gitschberg asi 25 min autem od hotelu. Sjezdovky jsou široké a nestojí se žádné fronty na kabinové lanovky.

Petra N., 02.03.2015, Datum pobytu: 22.2. - 27.2.2015
Oblast: Itálie Itálie, Kronplatz / Plan de Corones, Hotel:Post (Bressanone)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Post (Bressanone), Kronplatz / Plan de Corones, Itálie Petra N. 2015-03-02 6.2 1 10 Hotel Post - Bressanone

Celkem: 9,2 Super.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Super. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 02.03.2015, Datum pobytu: 20.2. - 25.2.2015
Oblast: Itálie Itálie, Trentino, Hotel:Lucia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Lucia, Trentino, Itálie Anonym 2015-03-02 9.2 1 10 Lucia

Celkem: 7,5 Skvělý poměr kvalita - cena. Vřele doporučuji nenáročným klientům.

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Skvělý poměr kvalita - cena. Vřele doporučuji nenáročným klientům. Zobrazit celou recenzi

Miroslav B., 02.03.2015, Datum pobytu: 22.2. - 27.2.2015
Oblast: Itálie Itálie, Bormio, Hotel:Residence Pian del Vino

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Residence Pian del Vino, Bormio, Itálie Miroslav B. 2015-03-02 7.5 1 10 Residence Pian del Vino

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma Po - Ne 7-22 hod. 800 999 800