Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 6,6 Dovolená splnila naše očekávání. Malé letovisko s historickým centrem. Čisté moře(chladné), příjemné malé pláže, skvělé turistické...

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila naše očekávání. Malé letovisko s historickým centrem. Čisté moře(chladné), příjemné malé pláže, skvělé turistické vycházky po okolí, možnost výletů do okolních letovisek. Celkově výborná lokalita pro kombinaci výletů a odpočinku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jednoduše vybavený pokoj, denně uklízený včetně výměny ručníků. Internet byl dostupný i na pokoji Snad jen trochu větší hluk z ulice.

Strava
Jedním slovem výborná. Na dovolenou jezdíme i za poznáním místní kuchyně.Výběr sice nebyl nijak zvlášť bohatý, ale jídla se neopakovala a všechna byla vynikající. K snídani byl vždy výběr sladkého, slaného, teplého i studeného stolu a nechybělo ovoce (místní - grepy, cukrové melouny, ananas...)

K obědu i k večeři výběr několika druhů pečených, vařených, nebo grilovaných mas včetně ryb v lokální úpravě. Zeleninové saláty,zákusky i ovoce

Každý pátek byl věnován specialitám katalánské kuchyně

Služby hotelu
Služby hotelu jsme nevyužívali.

Pláž
V letovisku jsou tři malé pláže. V docházkové vzdálenosti do dvaceti minut. Pláže s hrubším pískem, sprchami, občerstvením, lehátky (poplatek 18eur za set). Vstup do moře nevhodný pro malé děti (strmý) voda křišťálově čistá

Eva M., 24.10.2014, Datum pobytu: 13.9. - 27.9.2014
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa Brava, Hotel:Don Juan Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Don Juan Village, Costa Brava, Španělsko Eva M. 2014-10-24 6.6 1 10 Don Juan Village

Celkem: 4 Nejhorší dovolená z pěti pobytů v Egyptě

  • 4 Ubytování
  • 3 Strava
  • 5 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Nejhorší dovolená z pěti pobytů v Egyptě Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj velký, úklid v pořádku.

Strava
Chuťově v pořádku, ale každodenní boj o místo v jídelně, talíře, lžičky - něco ponižujícího.

Služby hotelu
Špatně zvládnuta činnost managmentu hotelu, společné prostory špinavé, všude po chodbách plno použitého nádobí, sklenic .

Pláž
Pláž je ok - jediná vyjímka na špatném stavu hotelu.

Anonym, 24.10.2014, Datum pobytu: 11.10. - 22.10.2014
Oblast: Egypt Egypt, Safaga, Hotel:Imperial Shams Abu Soma

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Imperial Shams Abu Soma, Safaga, Egypt Anonym 2014-10-24 4 1 10 Imperial Shams Abu Soma

Celkem: 9,4 Maximální spokojenost. Za tu cenu (10 000 za 8 dní) jsem nečekali zázraky, ale mile nás to všechno překvapilo! Všude čísto! Každý den vše...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Maximální spokojenost. Za tu cenu (10 000 za 8 dní) jsem nečekali zázraky, ale mile nás to všechno překvapilo! Všude čísto! Každý den vše několikrát uklízeli, včetně pláže! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na tří hvězdičkový hotel super. Jedinné mínus dávám dveřím, které vůbec netěsnili a v pokoji bylo vše slyšet! Když se ráno někdo vracel z diskotéky, nebo šel ráno brzo už na pláž, prostě každé bouchnutí bylo slyšet. Toaletní papír měnili taky dost málo a často jsme si o něho museli říkat. Ale jinak byl pokoj v pořádku, výhled na tenis, koupelna čistá. Každý den uklízeli.

Strava
Výborná, pestrá. Jeli jsme to Tuniska až v řijnu, takže nám tam jenom chybělo více ovoce. Ale jinak snídaně, obědy, večeře super! V noci od 23:00-0:30 noční pizza - výborné! Odpoledne od 12:00-17:00 pizza, sendviče, hamburgery, hranolky, hrozny a zelenina. Pestrý výběr, nedá se říci, že by každý den měli to stejné -naopak! V pet láhvích se tam dávala voda - takže o pitný režim bylo postaráno, nic nám nechybělo!

Služby hotelu
Výborné! Bez problémů. Nevýhodou bylo stání na víno či jiné pití ve večerních hodinách u jednoho baru - ale to se dalo zvládnout. Animátoři byli skvělí, starali se o úžasnou zábavu. Všichni zaměstnanci hotelul byli milí a příjemní.

Pláž
Čistá, stále to tam uklízeli. Velké díky personálu, co se o pláž staral! Plážový prodavači nesměli stoupit mezi hosty, takže jsme byli pro nim chráněni. Opravdu velké plus a chválu dávám tomuto personálu na pláži! Byli výborní!

Jana Procházková, 24.10.2014, Datum pobytu: 3.10. - 10.10.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel:Houda Golf & Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Houda Golf & Beach Club, Monastir, Tunisko Jana Procházková 2014-10-24 9.4 1 10 Houda Golf And Beach Club

Celkem: 3,6 Čekal jsem víc..Tunisko nikdy více

  • 3,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 6 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Čekal jsem víc..Tunisko nikdy více Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Po příjezdu jsme šli ihned na recepci s voucherem a chtěli se ubytovat. Personal jak jinak než usměvavý, jakmile zjistili, že jsme "jen" Češi, začli se s námi bavit jinak. Vyfasovali jsme klíč a šli se podívat, co nám dali za ty peníze za pokoj. Už na chodbě jsme cítili zatuchlost. Pokoj se nacházel v přízemí, jak jinak naproti vysoké zdi. Smrděla tam plíseň, věci jsme ani nevybalovali, protoze potom co jsem otevrel skrin, zdesil jsem se. Plísen. Koupelna a sprchový závěs to samé. Nojono řekl jsem si, stejně se sem přijdem jen vyspat a jinak budem cely den na plazi. Chtěl jsem si po příletu na chvilku lehnout, víc proleželou matraci jsem jeste nevidel. To na seně bych se vyspal lip. Jeste jsem to vydrzel a primouril oci. Sli jsme na plaz a vzapeti zacal neskutecnej lijak. Utikali jsme se schovat do pokoje protoze to vypadalo na dyl. Rozhrnul jsem balkonovy dvere a na balkone 10cm vody. Za chvilku to bylo i vevnitr. To už jsem nedal, nafotil jsem si to a letel na recepci. Na recepci mi rekli, jo uklizecka to uklidi. Slecna byla neochotna a az privolani vedouciho pomohlo. Dostali jsme jinej pokoj, opet v prizemi ale s lepsim vyhledem.

Strava
Očekával jsem víc, snídaně jsou slabý. Co se týka obedu a veceri nemam vyhrad. Mozna vice druhu ovoce.

Služby hotelu
Neochotný personal, recepcni neochotni. Na konci pobytu kdyz jsem sel vratit klic tak me jeste vytocila jednou, asi abych na ni nezapomnel. Chtela vratit dva klice, pritom mi dala na zacatku pobytu pouze jeden.

Pláž
Plaz cista, dostatek lehatek, blizko hotelu.

Lukas H., 24.10.2014, Datum pobytu: 3.10. - 10.10.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:LTI Mahdia Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

o 4 fotografie

LTI Mahdia Beach, Mahdia, Tunisko Lukas H. 2014-10-24 3.6 1 10 LTI MAHDIA BEACH

Celkem: 2 Cena odpovídala pouze úrovni ubytování. Jídlo, jedním slovem KATASTROFA.

  • 3,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 1 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Cena odpovídala pouze úrovni ubytování. Jídlo, jedním slovem KATASTROFA. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jednoduše vybavené, chyběla lednička, minibar za příplatek nebylo možné ani využít. Klimatizace fungovala jen první den, pak už jen "vzdychala". To, co uvádí CK v katalogu není - např. fén.

Strava
KATASTROFA!!! Snídaně - tvrdé housky - pouze 1 druh bílého pečiva, po hodině čekání pečivo čerstvé. Jako bufet pouze - máslo, džem, lečo, zelenina, čočka. Žádné párečky ani vejce. Mini palačinky na příděl, na osobu 1 kus. To samé u salámu - jeden druh něco jako český junior a jeden druh sýru. Nepřeháním, že dostanete 2 kolečka salámu o průměru 3 cm na osobu!!! Obědy i večeře to samé dokola - špagety, různé druhy těstovin v rajčatové omáčce, maso jen kuřecí, vepřové opět na příděl, není možné si sám nandat na talíř. Nejlépe chutnaly brambory se solí a k tomu tuniské pálivé karbanátky. Boj o příbory, nádobí - talíře, hrnečky atd.

Pití - rozlévané do malých cca 1 dcl kelímků. Občerstvení formou bohatého bufetu během dne znamenalo dopoledne koblih, odpoledne bagetka se zbytky zeleniny a salámu ze snídaně. Kafe, pěkná břečka.

Služby hotelu
Personál na recepci jsou pěkný jelimani.

Pláž
Pláž neuspokojivá, obsazená, bez šance na lehátko. To samé u bazénu. Někteří podplácejí personál, aby jim zabral místa. Na kapacitu hotelu příliš malá pláž!!!

Michal B., 24.10.2014, Datum pobytu: 19.8. - 30.8.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel:Safa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

ranni bufet 3 fotografie

Safa, Yasmine Hammamet, Tunisko Michal B. 2014-10-24 2 1 10 SAFA - TUNIS - HAMMAMET - PROBOHA LIDI, TAM NEJEZDĚTE!!!

Celkem: 6 Tento hotel rozhodně neodpovídá službám 4+ hvězdy.Jezdím do Egypta pravidelně 2x do roka,ale s tímto hotelem jsem byla...

  • 6,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 4 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Tento hotel rozhodně neodpovídá službám 4+ hvězdy.Jezdím do Egypta pravidelně 2x do roka,ale s tímto hotelem jsem byla nespokojená.Odsuzuji věčné stěžování,ale opravdu nyní musím i já. Do tohoto hotelu už bych nikdy nejela. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je většinou s výhledem na bazén,ale i do ulice a to se opravdu nedá,hluk brzy ráno a tak jsme se stěhovaly(dvě kamarádky).Vyhlédly jsme si pokoj,který byl volný,ale ne připravený pro Čechy.....jiní mají přednost ve všem.Tak nakonec po vyhrožování,že si budeme stěžovat na CK, byl pokoj ve druhém patře s výhledem na bazén....hezký, čistý každý den uklizený....super.

Strava
Strava nám v Egyptě moc chutná,tam není co vytknout,ale chování personálu v restauraci a celý přístup neodpovídá hvězdičkám.Nesmí se jíst na terase,k obědu není káva,u pozdní večeře je pouze voda a pokud chcete něco jiného musíte si přinést z protějšího baru přes celou recepční halu.Když jdete na pozdní večeři nedejte se zmást postaveným panelem před vchodem.....to je jen kamufláž,aby si lidi mysleli,že už je zavřeno a oni neměli práci.O pitném režimu nemluvě,protože jeden bar pro pláž i bazén je děs a s obsluhou jednoho barmana opravdu síla,nemluvě o plastových kelímcích(nevadí mi plast),ale velikost 161ml, tak to se prostě nedá!!!Podotýkám i na míchané nápoje.Nechápu proč postmixy nejsou otočeny k rekreantům jako je to u jiných hotelů. A chodit si z pláže....fakt super.Minibar ve kterém je většinou voda zdarma se platí.....zarážející!!!! Vše jsme nahlásily delegátce,kterou mooooc chválím a ta se snažila vše řešit(jako omluvu jsme večer měly na pokoji mísu ovoce),ale toto vše ona vyřešit nemůže.

Služby hotelu
Služby v hotelu jsou slušné,ale pokud žádáte o něco personál,tak nic moc.

Pláž
O pláži, pokud se to tak dá nazvat,chci dodat jen jedno,takovou špínu a neupravenou pláž jsem v hotelech neviděla.Moře špinavé. Sociální zařízení všude čisté.

Dana H., 24.10.2014, Datum pobytu: 16.10. - 23.10.2014
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel:Sea Star Beau Rivage

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Sea Star Beau Rivage, Hurghada, Egypt Dana H. 2014-10-24 6 1 10 Sea Star Beau Rivage

Celkem: 9,2 Moc příjemná dovolená, která se opírá o perfektní stravování, příjemné počasí (ten vítr není nijak hrozný). Škoda, že cestovní kancelář...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Moc příjemná dovolená, která se opírá o perfektní stravování, příjemné počasí (ten vítr není nijak hrozný). Škoda, že cestovní kancelář neuveřejnila, že je mezipřistání na Lanzarote. Bylo to poměrně nepříjemné překvapení, když jsme to zjistili na odbavení v Praze. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na perfektní úrovni. Velikost pokoje je obrovská. Skoro se dá říct, že se ani nevyužije :) Výhodou bylo i dvojumyvadlo.

Strava
Téměř dokonalá. Rozmanitá strava během všech chodů. U bazénu se dal vybrat snack i pití. Snad jen večer na baru to mojito nebylo jako pravé mojito, co si dávám tady v ČR :)

Pláž
Škoda, že se na stránkách píše, že pláž je přímo u hotelu. Je to poloviční pravda. Pláž se tam nachází, ale je plná kamenů (zřejmě se o to hotel nestará). Každopádně když se odeberete doprava narazíte na hezkou pláž, která má zátoku a tam je koupání jedna báseň :)

Roman Klement, 24.10.2014, Datum pobytu: 9.10. - 16.10.2014
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel:Geranios Suites & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Geranios Suites & Spa, Fuerteventura, Kanárské ostrovy Roman Klement 2014-10-24 9.2 1 10 GERANIOS SUITES & SPA - povedená dovolená

Celkem: 6,2 V hotelu jsem byl ubytovaný již několikrát, všechno v pořádku, jen si mi zdá, že kvalita jde lehce dolů. Ubytování nestálo za moc. Dobré...

  • 6,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
V hotelu jsem byl ubytovaný již několikrát, všechno v pořádku, jen si mi zdá, že kvalita jde lehce dolů. Ubytování nestálo za moc. Dobré bylo, že se personál snažil domluvit a po dvou dnech na horším pokoji jsme se dostali do nově zrekonstruované části, blíž k moři i s lepším výhledem. Vadilo mi někdy chování personálu v restauracích, občas se chovají tak zvláštně až neuctivě, je to ale individuální. Celkově ale dobrý dojem, počasí vyšlo super! Zobrazit celou recenzi

Pláž
Pláž by mohla být víc uklizenější a je boj o lehátka... chtělo by to lepší jištění i od hotelu, lidi tam tráví většinu času...

Anonym, 24.10.2014, Datum pobytu: 4.10. - 14.10.2014
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel:Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa, Belek, Turecko Anonym 2014-10-24 6.2 1 10 CRYSTAL TAT BEACH GOLF RESORT

Celkem: 4,4 Za plnou cenu by to byla hrůza!!

  • 2,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Za plnou cenu by to byla hrůza!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj měl název standartní já bych ho nazvala podstandartní,měl okno a dveře do atria (jiným slovem na pavlač).Takže soukromý skoro žádné.Centrální klimatizace nešla,oprava trvala po mnoha urgencích tři dny.Teplota 28 stupňů otevřené dveře celou noc, hudba z baru (stylu techno) do 24 hod.Po půlnoci hluk v atriu do 4 hod.Takže první 3 noci děs a hrůza.

Strava
Strava na Turecko slušná.

Služby hotelu
Manažer hotelu buzeroval hosty,když si odnesli zákusek ke kávě do kuřácké části (cca 7m) od jídelny.Ale ostatní věci jako noční bordel v atriu a velmi hlasitou noční hudbu ( 2 CD stále dokola) to neřešil!!

Pláž
Moře krásně čisté,pláž velké oblázky lehátka nahuštěné na sobě.Nechápu proč začali rušit slunečníky a dřevěné chodníčky ,když hotel byl zcela zaplněn.

V Turecku jsme po sedmé , ale tento hotel už nikdy více.

Marie Marková, 24.10.2014, Datum pobytu: 7.10. - 17.10.2014
Oblast: Turecko Turecko, Kemer, Hotel:L´Ancora Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

L´Ancora Beach, Kemer, Turecko Marie Marková 2014-10-24 4.4 1 10 L´Ancora Beach

Celkem: 10 Dovolená se mi moc líbila a ve všech bodech hodnotím výborně. Zjm. byla vyhovující blízkost moře i bazénu. Dovolená ve všech směrech...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se mi moc líbila a ve všech bodech hodnotím výborně. Zjm. byla vyhovující blízkost moře i bazénu. Dovolená ve všech směrech splnila očekávání. Zobrazit celou recenzi

Gabriela, 24.10.2014, Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2014
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel:El Vita

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

El Vita, Rhodos, Řecko Gabriela 2014-10-24 10 1 10 El Vita

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma Po - Ne 7-22 hod. 800 999 800