Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 7,2 Obrovská relaxace, moc děkujeme. Klidné moře a krásná pozvolná pláž s bílým pískem a velký bazén.Skvělé pro děti na učení...

  • 7 Ubytování
  • 4 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Obrovská relaxace, moc děkujeme. Klidné moře a krásná pozvolná pláž s bílým pískem a velký bazén.Skvělé pro děti na učení plavání.Ubytování ve standardu nic moc, ale na pokojích je fantastický klid. Jídlo dobré pro ty, co mají rádi maso. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje ve standardu jsou poněkud zastaralé a jsou dost vysoko na kopci, takže jsme se docela prošli. Zase je tam naprostý klid.

Strava
Jídlo skvělé pro ty co mají rádi maso (spousta druhů a úprav) a k snídani vejce a slaninu. Pro vegetariána již obtížnější. Kromě melounu bylo málo druhů ovoce.

Služby hotelu
Hotel funguje velmi dobře, všichni jsou moc milí

Pláž
Pĺáž je hned u hlavní budovy hotelu, dlouhá, čistá, pozvolný vstup do moře. Moře velmi čisté, po stranách pláže jsou skáli na šnorchlování. Moře jsme měli hodně klidné, až na dva dny, kdv byly velké vlny. Řasy jsou jen místy a uklízejí je. Slunečníky jsou hodně velké a daleko od sebe, lehátka jsou v základu dvě nebo tři.

Marie S., 31.08.2015, Datum pobytu: 17.8. - 27.8.2015
Oblast: Řecko Řecko, Thassos, Hotel:Makryammos

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Makryammos, Thassos, Řecko Marie S. 2015-08-31 7.2 1 10 Hotel Makryammos

Celkem: 4 Letovisko znovu ano, hotel rozhodně ne. Korfu i letovisko jednoznačně doporučuji - klidné, malebné. Moře čisté a teplé. My jsme cestovali...

  • 3,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 9 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Letovisko znovu ano, hotel rozhodně ne. Korfu i letovisko jednoznačně doporučuji - klidné, malebné. Moře čisté a teplé. My jsme cestovali po ostrově a obdivovali jsme nádherné pláže a zelenou přírodu.

Pantheon Hall bych doporučila pouze takovému hostu, který nehledí na kvalitu, ale chce kvantitu. Dokážu si představit, že by zde byla spokojená partička mladých kluků (pánové prominou) - masa a jídla co hrdlo ráčí a k tomu nekonečná porce hranolek a úklid a vzhled hotelu považují za nepodstatné. Píšu to takto, protože taková skupina v průběhu týdne přijela a každý večer se opíjeli na baru, chodili na večeří v mokrých plavkách a jídlo si pochvalovali, protože ho bylo hodně.

Pro rodiny s dětmi myslím naprosto nevhodné (jídlo pro děti nejedlé). Pro partnerské dvojice je to minimálně romantické místo. Pro seniory taktéž nevhodné, v celém Messonghi se totiž hluk z diskoték hromadí právě zde. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je poměrně starý. Prý má 2 a půl hvězdičky, řekla bych že to tak zhruba odpovídá. Nicméně zanedbanost je patrná. Vyhněte se výtahu, je stísněný, zatuchlý a hrůzu nahánějící.

Pokoj jsme měli maličký, skromně vybavený. Postel byla úzká a strašlivě měkká (nevhodné pro někoho, kdo má problémy se zády). Krom postele byla v pokoji toaletka, televize, 1 noční stolek, židle a skříň ve zdi.

Příjemným bonusem byla klimatizace, zdarma v programu All inclusive.

Pro nespavce - na baru v hotelu Pantheon Hall probíhá diskotéka cca do půlnoci, stejně tak v hotelu Gemini (ten je přesně naproti) a současně v Apollonu (který je kousek směrem do centra), takže všem, kdo potřebují ke spaní ticho, doporučuji špunty do uší. My jsme spali se zavřenými balkonovými dveřmi a s puštěnou hučící klimatizací...

Strava
Miluji řeckou kuchyni, ale dosud jsem nezažila takové zklamání.

Snídaně - asi nejlepší, střídala se vajička na různý způsob, uzeniny (ne moc dobré), sýr, trošku zeleniny, jogurt, chléb.

Oběd - na výběr bylo jedno jídlo a k němu dvě přílohy. Jedna z příloh byly vždy hranolky. Navíc byla mísa salátů. Trochu smutné bylo, že salát byl již namíchaný a sestával především z rajčat.

Večeře - dvě jídla a k němu dvě přílohy. Jedna z nich byly vždy hranolky. Střídalo se vepřové s kuřetem a jednou bylo telecí. (Při dotazu na servírku, co je to za maso - nedokázala odpovědět). U jídel chyběly popisky.

dezerty - Vždy jen jeden druh. Buď puding, želé, zmrzlina nebo meloun. Baklavu jsme vyhlíželi marně...

K dispozici u oběda a večeře byla voda. Pokud chtěl člověk něco jiného, musel si zajít na bar (i třeba pro kolu). A vzhledem k tomu, že obsluhující na baru zároveň uklízel stoly, ne vždy se host hned dočkal nápoje. Kladem budiž to, že na baru měli dobrou retsinu a pivo.

Strava celkově byla velmi jednotvárná a nejméně mastné byly hranolky. Ano, řecká kuchyně není nejlehčí a olivovým olejem nešetří, ale troufám si říct, že takhle nějak si představuju řeckou školní jídelnu, Jídlo na pohled připomínalo směs cosi v čemsi, byť chuťově to nebylo špatné, celkově velmi chudé.

A vtipný poznatek se salátem - protože mám moc ráda červenou řeckou cibuli, která je mimořádně sladká, vybírala jsem ji ze salátu a během týdne ji v salátu bylo čím dál tím méně, čímž jsem se přesvědčila, že salát poněkud recyklují. Moc to na chuti nepřidalo.

Služby hotelu
Co se personálu týče, slečny i mladík na baru byli velmi sympatičtí a ochotní. Vedení hotelu mě překvapilo jakýmsi nezájmem o hosty. Když jsme si vyžádali obědové balíčky na 4 dny, nejprve nastaly zmatky, komu o ně vlastně říct a v kterou denní dobu (každý z recepčních tvrdil něco jiného, ale určitou míru chaosu bych Řekům odpustila), ovšem když na nás z těch 4 dnů 3krát zapomněli, tak to už se mi moc nelíbilo.

S úklidem to také příliš nepřeháněli, o nějakém pravidelném zametání v pokoji nemohla být ani řeč.

Pláž
Pláž je kousíček od hotelu. Jednu část tvoří slunečníky. Kousek dál je plácek, kde už nejsou, kam nebyl problém si lehnout (neradi chodíme na pláž na celý den), takže jsme chodili především na vlastní deku.

Moře mělo 31 stupňů (měli jsme s sebou teploměr). Drobné vlnky, mírný vstup a písek, k tomu průzračně čistá voda. Koupání jednoznačné úžasné. Lidí přiměřeně.

Helena S., 31.08.2015, Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2015
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel:Pantheon Hall

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Pantheon Hall, Korfu, Řecko Helena S. 2015-08-31 4 1 10 Pantheon Hall

Celkem: 7,4 Spokojeni

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Spokojeni Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Již starší potřeboval by modernizaci pokoj čistý uklid v pořádku

Strava
Spokojeni

Služby hotelu
Hotel uvádí že součásti je posilovna fitnes. Bohužel v jakem je stavu už neuvádí že je tam vše rozbité a nefunkční. Katastrofa radši to měli zavřít. Jinak ostatní služby v pořádku. Personál hotelu bezva.

Pláž
Bezva

Eliška Maňásková Lederová, 31.08.2015, Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2015
Oblast: Španělsko Španělsko, Ibiza, Hotel:San Remo Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

San Remo Club, Ibiza, Španělsko Eliška Maňásková Lederová 2015-08-31 7.4 1 10 Hotel SAN REMO

Celkem: 9 Mohu doporučit . Hezký a čistý hotel. Velmi příjemný personál, od recepčních přes číšníky a další zaměstnance hotelu. Skvělí animátoři .

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Mohu doporučit . Hezký a čistý hotel. Velmi příjemný personál, od recepčních přes číšníky a další zaměstnance hotelu. Skvělí animátoři . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hodnotím velmi kladně,u mně a kamarádky naprostá spokojenost.

Strava
Zcela bez výhrad. Maximální spokojenost. Děkujeme všem kuchařům i ostatnímu personálu v jídelně.

Služby hotelu
Bez připomínek. Velmi příjemní ,žádný problém.

Pláž
Pláž krásná ,jen horší přístup do moře, ale za to nemůže personál. Přítomnost řas po obrovské bouřce.

Anonym, 31.08.2015, Datum pobytu: 11.8. - 21.8.2015
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel:Bravo Djerba

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Bravo Djerba, Djerba, Tunisko Anonym 2015-08-31 9 1 10 Bravo Djerba

Celkem: 8 Jsem velmi spokojen a užili jsme si to

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Jsem velmi spokojen a užili jsme si to Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo pěkné. Pokoj byl čistý

Strava
Jídlo bylo dobré, jen se velmi často opakovalo.

Služby hotelu
Příjemný personál. Velmi ochotný

Pláž
Pláž nebyla úplně nejčistší, ale čisté moře to vynahradilo.

Martin Bárta, 31.08.2015, Datum pobytu: 17.8. - 27.8.2015
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel:Royal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Royal, Chalkidiki, Řecko Martin Bárta 2015-08-31 8 1 10 Royal Hotel

Celkem: 9,2 výborné

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
výborné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
veľmi dobré

Strava
typické Grécko, vynikajúce

Služby hotelu
klasický apartmánový hotel, nič extra

Pláž
perfektné

Dagmar Buchalová, 31.08.2015, Datum pobytu: 20.8. - 27.8.2015
Oblast: Řecko Řecko, Thassos, Hotel:Maria - aparthotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Maria - aparthotel, Thassos, Řecko Dagmar Buchalová 2015-08-31 9.2 1 10 Maria

Celkem: 8,4 vše ok jen počasí úplně nevyšlo ale to je neovlivnitelné

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
vše ok jen počasí úplně nevyšlo ale to je neovlivnitelné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
čisto,trochu méně místa ale za ty peníze ok

Strava
Bez stravy

Služby hotelu
ok

Pláž
velice vhodná pro rodiny s malými dětmi,písek,cca 200m hloubka od břehu do 120cm,dětské hřiště,bazény se sladkou vodou v ceně,stín,nejsou ježci,večer je kam jít,dostupnost větších měst Rovinj,Pula,autem cca 60km,při horším počasí jako alternativa také aqupark 120,-Kuna osoba vřele pro tuto klientelu doporučuji,

Pavel Jílek, 31.08.2015, Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2015
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Umag, Hotel:Sol Katoro

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Sol Katoro, Umag, Chorvatsko Pavel Jílek 2015-08-31 8.4 1 10 Apartmán Apartmány Sol Katoro, Umag

Celkem: 8,2 Hotel jsme vybrali den před odletem a trefili jsme se vše bylo super. Bohužel není to pro návštěvníky, kteří vyžadují za každým krokem...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel jsme vybrali den před odletem a trefili jsme se vše bylo super. Bohužel není to pro návštěvníky, kteří vyžadují za každým krokem českého delegáta a jeho asistenci. Hotel byl převážně francouzský, několik němců a dve rodinky čechů. Přesto se o nás starala slečna Veronika perfektně. Doporučučila zábavu(čtyřkolky) a i jinak výborné. Byli jsme na Džerbě již po třetí, ale tohle hraje prim. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování perfektní, po příjezdu se nás třikrát přišli zeptat jestli jsme spokojeni a žárovka vyměněna během minuty. Minibar naplněn nealko nápoji s denní výměnou. trezor zdarma. Bungalovy umístěné v překrásné vzrostlé zahradě a vše bylo celý den uklízeno , čisto, třídí se i odpad, s čímž jsme se ještě nesetkali. Bohužel je škoda, že hotel byl pod vlivem událostí naplněn z 50 procent. Pro nás to znamenalo vše bez front, čekání. lehátka na pláži "kde chceš" bazén i bar v něm super.

Strava
Strava klasická, každý si vybere, není možné aby sis nevybral.

Služby hotelu
Hotel je známý svou péčí a pozorností o klienty a dostál své pověsti. Na každém kroku se o vás někdo stará. Animátoři byť francouzští jsou super, umí i německy a někteří i česky. Celý den se něco dělo.

Pláž
Pláž krásná čistá udržovaná,, pouze pro koupání bez až na jeden den. přístup dobrý trošku vlny, pouze pro koupání bez šnorchlování.

Lubomir Šrámek, 31.08.2015, Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2015
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel:Fiesta Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Fiesta Beach Club, Djerba, Tunisko Lubomir Šrámek 2015-08-31 8.2 1 10 Hotel Fiesta Beach

Celkem: 9,6 dovolená naprosto úžasná, za rok určitě zopakuji ☺

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
dovolená naprosto úžasná, za rok určitě zopakuji ☺ Zobrazit celou recenzi

Ubytování
vše bylo naprosto v pořádku ☺

Strava
v pohodě, jen večeře v restauraci nás zklamala ( rybí )

Služby hotelu
hotel mě moooc překvapil

Pláž
moc se nám líbilo, pláže čisté a málo lidí ☼

Iva H., 31.08.2015, Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2015
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Varna, Hotel:Vemara Club (Byala)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Vemara Club (Byala), Varna, Bulharsko Iva H. 2015-08-31 9.6 1 10 Vemara Club

Celkem: 7,8 výborné,moc se nám líbilo

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
výborné,moc se nám líbilo Zobrazit celou recenzi

Ubytování
uspokojivé,na přespání stačí

Strava
výborná

Služby hotelu
domácí prostředí,vstřícný a osobní přístup k hostům,ochota

Zdeňka Krochotová, 31.08.2015, Datum pobytu: 12.7. - 18.7.2015
Oblast: Česká republika Česká republika, Západní Čechy, Hotel:Penzion Josef (Františkovy Lázně)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Penzion Josef (Františkovy Lázně), Západní Čechy, Česká republika Zdeňka Krochotová 2015-08-31 7.8 1 10 Lázeňský penzion Josef

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma Po - Ne 7-22 hod. 800 999 800