Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 9,8 Dovolená se nám velice líbila. Měli jsme nádherné počasí a to je na dovolené asi to nejdůležitější, ostatní si již musí člověk dovést...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám velice líbila. Měli jsme nádherné počasí a to je na dovolené asi to nejdůležitější, ostatní si již musí člověk dovést sebou - dobrou náladu. U hotelu byly dva bazény a dětské brouzdaliště, takže kdo nechtěl jít k moři, mohl být u bazénu, co si více přát. Výborné byla služba poslední den, kdy se musí opustit pokoj do 12 hodin. V tomto

areálu je vyčleněna jedna velká místnost, kam lze dát bagáž, kde je možno se převléci. Vedle je i sociální zařízení, takže vynikající. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo dobré, všude bylo čisto, denně nám uklízeli, měnily ručníky, atd.

Strava
strava byla vynikající, člověk si mohl vybrat z jídel, na co měl, nikdo si nemohl stěžovat

Pláž
chodili jsme na pláž s lehátky. Měli jsme sebou malé dítě, které na pláži pod slunečníkem spalo při šumění moře a dobře si odpočinulo, obsluha na pláži byla vynikající

Miroslav Kňažek, 01.10.2014, Datum pobytu: 17.9. - 24.9.2014
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel:Koni Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Koni Village, Kréta, Řecko Miroslav Kňažek 2014-10-01 9.8 1 10 Koni Village

Celkem: 4,8 Hotel hezký, dobře udržovaný, všude čisto. I když bylo vidět, že jsme poslední hosté a třeba výběr jídel byl velmi omezený a jednotvárný....

  • 7 Ubytování
  • 4 Strava
  • 2 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Hotel hezký, dobře udržovaný, všude čisto. I když bylo vidět, že jsme poslední hosté a třeba výběr jídel byl velmi omezený a jednotvárný. Chybělo ovoce a typické řecké jídlo, více ryb. Hroznové víno té nejhorší kvality, tvrdé broskve a meloun už to nezachránily. Pití nealkoholických nápojů byl omezen na ředěnou coca-colu - tedy spíš její napodobeninu, sprite a ředěné džusy. Alkoholické nápoje byly prakticky bez alkoholu. Personál byl vlídný a ochotný. Když to shrnu hodně jednoduše: co bychom chtěli za ty peníze, že? Ale když si uvědomím, že taková dovolená bez "lastu" by stála cca 19 tis.Kč, tak by taková cena absolutně neodpovídala skutečnosti. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je hezké, čisto, účelné, uklízí se každý den a převléká za dobu pobytu min. jednou. V tomto ohledu naprostá spokojenost.

Strava
Jak už jsem výše popsala, neškodil by větší výběr z typických řeckých jídel. Netoužím po řízku a bramborovém salátě, když jsem v Řecku. Také ovoce i zeleniny by mohlo být daleko víc a neškodila by ani větší fantazie ve výběru.

Služby hotelu
Myslím, že není co vytknout.

Pláž
Pláž naprosto příšerná, tam nikdo nehnul ani prstem, netroufnu si říci od které doby. Pár - asi 4 lehátka - s nápisem Asterias rozhodně nejsou dobrou vizitkou tohoto rodinného hotýlku. Přístup na pláž bez jakéhokoli zásahu a úpravy.Pokud byly vlny nebo nebyly, vstup do moře byl jen opravdu pro vynikající plavce, ale pro děti nebo méně zdatné rozhodně ne! Mohla se v té době sice použít pláž blízkého hotelu, kde byl částečně i písek, ale předpokládám, že v plné sezoně to rozhodně nešlo.

Blanka F., 01.10.2014, Datum pobytu: 21.9. - 28.9.2014
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel:Asterias Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Asterias Beach, Rhodos, Řecko Blanka F. 2014-10-01 4.8 1 10 Asterias Hotel

Celkem: 8,2 Výborná dovolená

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Výborná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování uspokojivé,problém s klimatizací.Nahlásily jsme a nebylo opraveno,.Jinak spokojenost.

Strava
Strava dobrá a myslím,že jí bylo dostatek.

Služby hotelu
Výborné

Pláž
Kásné koupání,pláž čistá,voda nádherná.

Marie Rezková, 01.10.2014, Datum pobytu: 20.9. - 27.9.2014
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Kleopatra Fatih

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Kleopatra Fatih, Alanya, Turecko Marie Rezková 2014-10-01 8.2 1 10 Dovolená v Turecku

Celkem: 6 Vhodné pro toho, kdo má rád rušnou lokalitu. Možnost výletů do dalších krásných městeček podél jezera. nebo i do Verony. V dojezdovém...

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 3 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Vhodné pro toho, kdo má rád rušnou lokalitu. Možnost výletů do dalších krásných městeček podél jezera. nebo i do Verony. V dojezdovém okolí ji i pár outletů a obchodních center. S cyklisty se tam všude počítá, je tam velké množství městských cyklostezek. Pláže upravené a čisté, koncem září se dalo koupat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování dobré, odpovídající lepším 3 hvězdám, denně úklid a čisté ručníky. Celý hotel i zahrada s bazénem čisté a upravené. Nevýhodou je velmi rušná ulice, po které vede hlavní průtah městem.

Strava
Snídaně i večeře dobré, výběr průměrný, italská kuchyně.

Služby hotelu
Personál restaurace je průměrný, recepční je vstřícný a komunikativní. Velkou nevýhodou je omezené zapínání klimatizace (pouze pokud je teplota trvale nad 24 st.), placená Wi-Fi (5 Eur denně na jeden přístroj). Uložení kol bylo možné ve velké hotelové garáži, a to zdarma.

Pláž
Podle jezera je množství velice dobrých pláží. Dokonce i vyčleněná pláž pro návštěvníky se psy.

Vladimír Daitl, 01.10.2014, Datum pobytu: 20.9. - 27.9.2014
Oblast: Itálie Itálie, Lago di Garda, Hotel:Gardenia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Gardenia, Lago di Garda, Itálie Vladimír Daitl 2014-10-01 6 1 10 Hotel Gardenia

Celkem: 10 super "mini" dovolená - jediný nedostatek byl, že nejezdila ani jedna lanovka na lungaukartu, i když v popisu zájezdu to bylo uvedeno

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
super "mini" dovolená - jediný nedostatek byl, že nejezdila ani jedna lanovka na lungaukartu,

i když v popisu zájezdu to bylo uvedeno Zobrazit celou recenzi

Ubytování
nádhera!

Strava
výborná!

Služby hotelu
příjemný personál, čistota

Marcela H., 01.10.2014, Datum pobytu: 25.9. - 28.9.2014
Oblast: Rakousko Rakousko, Katschberg, Hotel:Sonnalm

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Sonnalm, Katschberg, Rakousko Marcela H. 2014-10-01 10 1 10 SONNALM

Celkem: 8 Dovolenú hodnotím 90% zo 100% pretože z týždňa bolo 3 dni pod mrakom, ale počasie si nevyberieš :D

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenú hodnotím 90% zo 100% pretože z týždňa bolo 3 dni pod mrakom, ale počasie si nevyberieš :D Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Riviera má tri hviezdičky, takže je to aký normálny hotel. Každý děn chodia uklízeť pokoje aj každý deň je výmena ručníkov. Pokoje majú dosť tenké steny je počuť aj chrápaní z vedľajšieho pokoja :D Ale nám to moc nevadilo.

Strava
Strava bola výborná formou švédskych stolov, raňajky sa moc neobmieňali na výber bola anglická snídane, croasanty, šunka sýry. Kafé čaj džúsy. Všetko doplňovali, nikdy sa nestalo, žeby niečo chýbalo. A večere boli tiež výborné, švédske stoly a menilo sa to. Rôzne morské plody, bolonské špagety, hranolky, masá testoviny zelenina ovoce....

Služby hotelu
Dosť ma zarazilo že Wifi nieje zdarma, u nás je to na hoteloch už samozrejmosť. Posilovňa je zdarma, Spa poplatok 5eur, bazén bol tie fajn.

Pláž
Pláž bola čistá mali sme to cez podchod tak cca 20 m.

Anonym, 01.10.2014, Datum pobytu: 21.9. - 28.9.2014
Oblast: Španělsko Španělsko, Costa del Maresme, Hotel:Riviera

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Riviera, Costa del Maresme, Španělsko Anonym 2014-10-01 8 1 10 HOTEL RIVIERA

Celkem: 8,3 Hezká dovolená, za dobré peníze, hezké okolí, hezké městečko, výhodná poloha pro výlety

  • 8 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hezká dovolená, za dobré peníze, hezké okolí, hezké městečko, výhodná poloha pro výlety Zobrazit celou recenzi

Ubytování
hezké ubytování, prostorné, jen možná upozornit na to, že k ubytování je to do kopce a pár schodů...

Strava
zájezd bez stravy, ale v okolí se dá dobře najíst a popř. uvařit si na pokoji..

Služby hotelu
vše v pořádku, výměna ručníků 2x do týdne + poklizení a vysypání košů

Pláž
na pláži, která je kousek od ubytování jsem nebyla.. moc se mi nelíbila, ale asi 400m vzdálená pláž byla super. Nedoporučuji s dětmi nebo pro lidi, kteří potřebují dobrý vstup do moře. Ale v okolí jsou další hezké pláže, jak písčité, tak kamínkové... a na některých jsme byli dokonce sami (pro ty, co mají rádi své soukromí a nemusí mít lehátko a slunečník...)

Gabriela K., 01.10.2014, Datum pobytu: 21.9. - 28.9.2014
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel:Tea apartments

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Tea apartments, Korfu, Řecko Gabriela K. 2014-10-01 8.3 1 10 TEA

Celkem: 7,4 Příjemné místo, pěkný malý hotel a s tím samozřejmě spojené určité nedostatky hotelu. Menší výběr jídel a v podstatě celou dobu dovolené...

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Příjemné místo, pěkný malý hotel a s tím samozřejmě spojené určité nedostatky hotelu. Menší výběr jídel a v podstatě celou dobu dovolené beze změny, omezená doba restaurace, baru. Příjemná lokalita pro děti, ale bohužel hotel nenabízí jakoukoliv sebemenší houpačku či nějakou atrakci pro děti. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj velmi čistý, kvalitní každodenní úklid. Mile nás překvapila mini kuchyňka na pokoji.

Strava
Jídlo bylo dobré, i když úplně nekoresponduje s kvalitou (4hvězdy) hotelu. Večeře až od 19.30, bohužel snad ani jednou neotevřeli včas. Čekající hosté jistě není dobrá vizitka. Hned po otevření restaurace byla řada jídel již studená. Po celou dobu pobytu (10dní) byly jídla téměř beze změny. I přes all inclusive jsme byli nuceni navštívit místní restaurace.

Služby hotelu
Hotelový bar zavíral už v 22.30 nejpozději však ve 23.30. Posedět s přáteli po uspání dětí nebylo tedy možné a chodili jsme do konkurenčního podniku. All inclusive služba neobsahuje kávu bez kofeinu, tak manželka využívala čerpala v all inclusive pouze vodu z vodovodu. Kávu bez kefeinu jsme si platili. Pivo čepují do plastových kelímků 1,5 - 2dcl! Pokud si pivo člověk koupil, dostal samozřejmě sklo 0,5l. Zmrzlina v rámci all inclusive byla jen v době obědů a večeří. Mezi 14hod a 19.30hod jsme neměli nárok na cokoliv k jídlu ani jablko, pomeranč apod - vše placené. Delegátka nám to vysvětlila, že to je takové "české allinclusive". Takže asi musíme jezdit s německými CK, abychom dostali "standardní all inclusive" :-).

Pláž
Pláž relativně čistá, v podstatě hned před hotelem, výborný přístup, dostatek lehátek. Moře mělké, vhodné pro děti.

Jan, 01.10.2014, Datum pobytu: 18.9. - 28.9.2014
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel:Molos Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Molos Bay, Kréta, Řecko Jan 2014-10-01 7.4 1 10 Molos Bay

Celkem: 6,4 Z hladiska organizacie niet, co vytknut. Delegati boli slusni, mili, podali informacie, ktore som potreboval. Za nedostatky povazujem...

  • 6 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Z hladiska organizacie niet, co vytknut. Delegati boli slusni, mili, podali informacie, ktore som potreboval. Za nedostatky povazujem velmi maly vyber jedal, resp. to, ze sa vlastne stale opakovali. Ranajky boli uplne rovnake kazdy den a vecere boli podavane s velmi nalzmi obmenami. Nefungovali dobre sluzby v restauracii- netieklo capovane pivo, lebo im dosiel sud a o novy sa nepostarali, ked som chcel esresso, tak mi casnik ukazal, ze nema dost kavy ani na jedno. Ked uz na druhy den kavu mali, tak to bolo espresso najdrahsie v celom meste-3eura bez pohara vody ( aj v najlepsich podnikoch v centre mesta stalo max.2,50 aj spolu s flaskou mineralky ) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie v pohode. Kazdy den upratovali komplet vsetko. Jediny problem bol s klimatizaciou, ktora na mojej izbe fungovala bud len na 21 stupnov,alebo vobec.

Strava
Strava bola priemerna. Na ranajky sa opakovalo stale to iste a vecere boli s malymi obmenami. Akosi bolo malo citit z jedla typicku grecku kuchynu. Masa mali univerzalnu chut, ryby boli robene zo zmrazenych a chutili, ako robene na vode.

Služby hotelu
Personal hotela hned reagovali na kazdu poziadavku. Boli mili a usluzni

Pláž
Ten, kto hlada prijemne, bezproblemove kupanie na plazi, tak plaz vrele odporucam. Ti, co hladaju moznost snorchlovania, tak musia ist hladat inde.

Marián Vlašič, 01.10.2014, Datum pobytu: 20.9. - 27.9.2014
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel:Flisvos Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Flisvos Beach, Kréta, Řecko Marián Vlašič 2014-10-01 6.4 1 10 Flisvos Beach

Celkem: 7,2 Velmi pěkná, klidná dovolená. Klidně bychom se do tohoto místa vrátili.

  • 6,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi pěkná, klidná dovolená. Klidně bychom se do tohoto místa vrátili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme ubytování v apartmánu, který se skládal ze 2 místností, z obývacího pokoje (2 lůžka)

s kuchyňským koutem a balkonem a z ložnice. Koupelna menší, ale vyhovující. Pro 2 lidi velmi prostorné.

Strava
Snídaně byly formou bufetu, které se stále opakovaly, ale dobré.

Večeře servírované. Mohli jsme si vybrat asi z dvanácti jídel, včetně předkrmů. Moc nám všechno chutnalo a i když jsme si dali některé jídlo za pobyt 2x, tak nám přinesli třeba jinou přílohu, snažili se to trochu upravovat. Byli jsme tam 11 dní, po týdnů nám nabízeli jídla z klasického jídelního lístku pro hosty "zvenčí", kde byl ještě větší výběr jídel.

Služby hotelu
V pokojích se uklízelo obden. Což nevadilo, ručníky nám měnili asi 3x za pobyt. Jen nám vadilo,

že se každý den nevynášely koše, vzhledem k tomu, že se toaletní papír nesmí házet do záchodu.

Pláž
Pláže v Gouvesu nejsou zrovna nejhezčí, ale je jich tam víc menších, dá se vybrat. Moře čisté

a v září krásně teplé.

Ivana H., 01.10.2014, Datum pobytu: 6.9. - 17.9.2014
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel:Kaissa Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Kaissa Beach, Kréta, Řecko Ivana H. 2014-10-01 7.2 1 10 Kaissa

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma Po - Ne 7-22 hod. 800 999 800