Recenze hotelů

Napište svou recenzi

30.07.2014 - Veronika P. - Přečteno: - Datum pobytu: 19.7. - 26.7.2014

  • Celkem: 8,8
  • 9,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenkou sme boli spokojní. Našli sa aj chybičky ale nebolo to nič čo by znepríjemnilo pobyt. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovaní sme boli na treťom poschodí v neprerobenej izbe. Vybavenie bolo staršie ale útulné a čisté. Kúpeľňa so staršími kachličkami ale čistá. Jedine čo tu môžem vytknúť bol zápach z odpadu po búrkach.

Strava
Mali sme polpenziu.

Raňajky: na výber bolo z dvoch druhov chudých salám, syr, vajíčka na tvrdo, dvakrát bola tuším aj praženička, uhorky boli vzdy a paprika nastriedačku s paradajkou, jogurt, pre deti boli na výber čokoládové guličky s mliekom, a na pitie bola k dispozícií čaj, káva, mlieko alebo granko

Večere: pri prvej večeri sme dostali menu na celý týždeň a každý si vybral z dvoch jedál. Porcie večerí boli celkom vtipné :) Jedlá boli chutné. Ale polievky boli sáčkové - to mi dosť vadilo. Šaláty - vždy uhorky a nastriedačku hlávkový šalát s kapustou. Ako dezert bolo ovocie,raz zmrzlina a raz koláčik pudingový.

Služby hotelu
Upratovanie: každý deň prišli upratať kúpelnu a doplniť toaletný papier, výmena uterákov bola raz za týždeň.

Čo sa týka polpenzie raňajky sa konali v čase od pol osmej do pol deviatej, večere o pol siedmej. Po celý čas sedíte pri stole pri ktorom Vás usadia pri prvej večeri. Ranajky detto.

Pláž
Okolie a pláž boli pekné. Ale veeeeeeeeeeeeľmi veľa ľudí :-) A kde je veľa ľudí tak tam ani ta voda nie je najčistejšia ale ak pôjdete popri pláži smerom na srimu tak bolo tých ľudí menej a voda bola čistučká. Mestečko je pekné ak sa chcete zabaviť popri pláži je dostatok barov ktoré vyhrávajú do rána.

Penzión Sidro, Vodice, Chorvatsko Veronika P. 2014-07-30 8.8 1 10 Penzión SIDRO

30.07.2014 - Petr Janeček - Přečteno: - Datum pobytu: 15.7. - 27.7.2014

  • Celkem: 7,5
  • 6 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Okolí, přilehlá pláž a přístup do moře výborné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Průměr, koupelna miniaturní, špatně přístupný sprchový kout. Oddělená kuchyně, přístupná přes chodbu, což nebylo při nabídce patrné.

Strava
vlastní

Služby hotelu
žádné

Pláž
Pláž a přístup k moři - popsáno výše. Velikost pláže dostačující při plném počtu rekreantů.

Apartmány Porto, Severní Dalmácie, Chorvatsko Petr Janeček 2014-07-30 7.5 1 10 Apartmány Porto

30.07.2014 - Robin Klimeš - Přečteno: - Datum pobytu: 23.7. - 26.7.2014

  • Celkem: 8,8
  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
mariazell land je překrásná destinace která se musí zažít,nádherné tůry po horách a řeky salzy.

rakušani lehce ignorují ostatní světové jazyky hlavně co se týče veškerých popisů,potisků,názvů jídel,letáků,cedulek,map. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
hotel Jufa je romanticky situovaný pod kopec sigmundsberg s blízkou kaplí nad ním se tyčící,nelze popřít nádherným výhledem na blízký mariazell

jen příjezdová cesta k hotelu lemující řeku Salzu je matoucí,budí dojem cesty na konec světa

pokoj pro dva byl střídmý vybavením,byla televize avšak zásadně německy mluvené stanice k tomu chyběla alespon malinká lednička,sociální zázemí nadstandartní,výtahem dojedete až k bazénu.

Strava
vaří se tam velmi podobně jako u nás v hospodě,smaž sýr/květák ,vepř. řízek ,kotleta,uzené maso,zeleninové karbanátky,přílohy hranolky opek. brambory rýže kroupy.

+ hromady zeleniny

+ovoce

velmi chutnalo

Služby hotelu
nzapomente si říct o wunder@wild kartu máte vleky zdarma muzete si pujcit elektrokolo a dopravu mate -50 procent

v kanceláři nam o tom neřekli a v hotelu jsme se to dozvedeli náhodou.

JUFA Sigmundsberg, Štýrsko, Rakousko Robin Klimeš 2014-07-30 8.8 1 10 JUFA Sigmundsberg

30.07.2014 - Markéta R. - Přečteno: - Datum pobytu: 23.7. - 27.7.2014

  • Celkem: 5,5
  • 7 Ubytování
  • 4 Strava
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování průměrné,ale pokoj čistý a slušně vybavený. Hotel je téměř v centru Barcelony,což byl hlavní důvod, proč jsem ho vybrala. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel byl asi v osmdesátých letech luxusní, dnes působí spíš těžkopádně. Pokoj byl poměrně tmavý díky dekoracím a nábytku- vše v různých odstínech hnědé. Byl ale čistý, koupelna plně vyhovující,čistá.

Strava
Strava mi moc nevyhovovala, snídaně byla poměrně chudá na výběr, pečivo nebylo čerstvé, málo ovoce a zeleniny, navíc nezralé.

Služby hotelu
Další služby jsem nevyužívala, personál byl velmi milý a ochotný

HCC St. Moritz, Barcelona, Španělsko Markéta R. 2014-07-30 5.5 1 10 HCC St. Moritz

30.07.2014 - Michaela J. - Přečteno: - Datum pobytu: 18.7. - 27.7.2014

  • Celkem: 6,6
  • 8 Ubytování
  • 4 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená pěkná, ale některé nedostatky tam byly. Popis níže. Organizace zájezdu byla v pořádku. Dlouhé čekání na odjezd, byl déle než bylo domluveno. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj malý, ale pěkný. Ve sprše tekla voda až k záchodu, nebyl hadr na vytření. Nebylo kam pověsit v koupelně osušky a ani mokré plavky. Mohla by být lednice pro všechny pokoje na chodbě./lednice na chodbě sice byla, ale vypnutá/

Strava
Strava z nejlevnějších surovin /párky, salám, rozteklý margarín/, pro muže malé porce. Ve smlouvě bylo napsáno večeře s nápoji /ten nápoj byla obyčejná voda/. Pak bufet se saláty - malé množství, pokud došlo, už nebylo dodáno. Mléko do lupínků a kávy bylo pouze první dny , a pak jsme buď dlouho čekali nebo vůbec nebylo.

Služby hotelu
Pan domácí byl fajn, ale spíše jsme ho neviděli, jen první den a poslední. V sobotu, když jsme odjížděli, byla velká bouřka a liják, pan domácí nás nechal s kufry přečkat ve sklepě.

Pláž
Pláž byla blízko, přímo přes silnici před Villou Niko. Pláž plná odpadků, protože nejsou nikde odpadkové koše.

Villa Niko, Kvarner, Chorvatsko Michaela J. 2014-07-30 6.6 1 10 MJ

30.07.2014 - Petra Alexová - Přečteno: - Datum pobytu: 18.7. - 27.7.2014

  • Celkem: 1,8
  • 1 Ubytování
  • 3 Strava
  • 3 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Nabízené služby neodpovídali realitě. Dovolená není absolutně vhodná pro rodiny s dětmi jak uvádí cestovní kancelář, přímo před hotelem frekventovaná silnice místo promenády, v blízkosti žádné hřiště, animační program byl jednou za celý týden a to absolutně nevyhovující(jednou modelování a malování v době 14-14.45 tj. v největším horku a pak v pátek dětská diskotéka, což bych takto ani nenazvala, když nemají ani prostory ani vybavení na hudbu tzn. že si děti zpívali a u toho tancovali na pláži) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování mimo hotel, komplex spíše připomínal ubytovnu, kde se ani neuklízelo, slíbený pokoj s balkonem jsme nedostali ani po reklamaci hned první den

Strava
švédské stoly velice chudé- večeře výběr ze tří jídel ne švédské stoly jak uvádí CK

Služby hotelu
žádné- 1x za týden vyměnili ručníky, které hodili na podlahu v koupelně a jediný úklid probíhal jen ve vynášení odpadkových košů, ve srch. koutě by se dalo malovat, jaká tam byla vrstva špíny, to stejné pod postelemi

Pláž
před hotelem nižší úroveň opět nevhodná pro děti-beton. mola s žebříky, ale v okolí pěkné

Hotelový komplex Rivijera Club, Crikvenica, Chorvatsko Petra Alexová 2014-07-30 1.8 1 10 Hotelový komplex Rivijera Club

30.07.2014 - Štěpán Němec - Přečteno: - Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2014

  • Celkem: 8,6
  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkově jsme byli náramně spokojeni, jediné, co se dá vytknout, tak je velikost pokoje a koupelny, nicméně vybavení i jiné služby (jako např. úklid a čistota) naprosto perfektní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je skvělý - vybavení, restaurace, posezení, společenské prostory všechno užásné, čisté, personál ochotný. Jediné mínus je malý (ale útulný) pokoj a malilinkatá koupelna (ale čistá a dobře vybavená včetně fénu). Nejvíce jsme ocenili společenské prostory a posezení před hotelem, kde se dá kdykoli během dne i večer posedět ve větším počtu.

Strava
Naprosto úchvátné, několik chodů: 1) salát bar, 2) první chod v podobě polévky nebo těstovin, 3) hlavní chod v podobě ryby nebo jiného masa, 4) moučník v podobě ovocné mísy, zrmzliny, pudinku nebo koláče. Ochutnali jsme krevety, sepie, chobotničky, losose, pražmu a vše bylo chutné, skvělé upravené v nejvyšší kvalitě.

Služby hotelu
Jedná se o rodinný podnik ve kterém majitelé zároveň i obsluhují. Hovoří ne úplně plynule anglicky a německy, ale na domluvení se to stačí. N ažádné velké rozprávění to ovšem není. V bezprostřední blízkosti je několik parků pro děti (1 pro nejmenší prťata, 2 pro větší děti, 3 taky pro větší děti), večer se dá projít pěšky do mesta Marina de Massa - cca 10min chůze, kde jse spousta obchůdků.

Pláž
Placená - drahá (25 EUR/den za plážový servis) nebo neplacená, která je čistá a není příliš přeplněná. Voda šelfová, není nejčistší - klasická Itálie. Písek na pláži jemný a čistý.

Euromar, Toskánsko, Itálie Štěpán Němec 2014-07-30 8.6 1 10 Hotel Euromar

30.07.2014 - Michaela T. - Přečteno: 13× - Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2014

  • Celkem: 7,6
  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Na hotelu, službách bylo znát, že se jedná o 1. sezonu, byly jsem údajně asi teprve 5. turnus, naráželi jsme na stavební práce v okolí, práce zahradníků v plném proudu,... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj pěkný, velký, výhled na bazén...Jen jsem byli umístěni až do 3. pokoje, předchozí nebyly připraveny, uklizeny. Vůbec s úklidem trochu problém, uklízečky nestíhali, vytírání nebylo úplně nejkvalitnější...

Strava
Strana poměrně bohatá, chyběli např. zmrzliny, táno zmatek při servírování nápojů, rozváží pesonál a nestíhá... Přes den možné občerstvení v okolí bazénů, u tobogánů,..., tam již v pořádku. Občas personál úplně nerozumí.

Služby hotelu
Občas personál nerozumí, mluvili jsme anglicky, ráno zmatek u servírování nápojů při snídani.

Pláž
Vstup do moře pozvolný, občas při odlivu narazíte na kámen. Pláž ne úplně udržovaná, také ještě nedodělaná, ale v zásadě v pořádku.

Sherwood Club Kemer, Kemer, Turecko Michaela T. 2014-07-30 7.6 1 10 Sherwood Club Kemer

30.07.2014 - Peter K. - Přečteno: - Datum pobytu: 13.7. - 27.7.2014

  • Celkem: 6,6
  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 5 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka pre nenarocneho dovolenkara. Pred zakupenim si treba precitat vsetky recenzie, aby mal clovek realisticke ocakavania - my sme tak spravili a viac-menej sa splnilo vsetko co bolo v recenziach spominane. Treba si zvazit co pre koho je dolezite a podla toho sa rozhodnut.

Dobry program a zazemie pre rodniy s detmi.

Pre nas to bola celkom dobra dovolenka s tym, ze sme robili vylety aj mimo resort, ktory nam daval zazemie - ucite odporucam Capo Vaticano, Tropea, Scilla, nedelne trhy v Nicotere (kam robi hotel odvoz), vylet na Liparske ostrovy (Stromboli, Lipari, Vulcano) - treba ale ratat s velmi dlhou cestou lodou = dokopy 7h na lodi cestovania, ak sa podari aj Sicilia - Taormina je uzasne mestecko.

Detaily nizsie. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie v mensich izbach zvacsa na prizemi so vstupom cez sklenene dvere - izba zariadena dostatocne v priemernej kvalite - postel, nocne stoliky, kupelna, pracovny stol, skrina, chladnicka, mikro TV na stole.

Z klimatizacie isiel casto zapach a steny chytali vlhkost a semtam plesen, co sa personal snazil priebezne riesit.

Cistota a upratovanie velmi dobre - kazdy den.

Areal velmi pekny s bazenom, sportoviskami, divadlom, hudbou a pod.

Strava
Na Taliansko trosku sklamanim (sme velki fanusici talianskej kuchyne) = priemerna kvalita.

Kazdopadne vzdy velky vyber a variabilita - ryby, maso, teple a studene misy, salaty, ovocie, zelenina, cestoviny, atd.

Ked chcel clovek gril alebo pizzu musel sa den vopred objednat do hornej restauracie - kde si musi vystat radu na pizzu (dobra, ale opat na Taliansko priemerna).

Vyber ovocia by som rozsiril, na to, ze sme boli v Kalabrii (zasobaren Talianska ovocim) tak sme mali vzdy len pomarance, broskyne, jablka, semtam banany a dvakrat melon.

Co mne najviac chybalo je melon a talianska zmrzlina.

Služby hotelu
Sluzby hotela dobre. Pozicovna aut celkom draha. Malo moznosti spojenia sa s realnym Talianskom = dedinkami naokolo. Najblizsie je Nicotera Marina (cca 30 min peso cez lesik). Na sportoviska a ine aktivity sa treba hlasit velmi skoro, lebo su hned obsadene - najhorsie to bude asi v Auguste, ked cele Taliansko dovolenkuje.

O program sa neustale stara velke mnozstvo animatorov - aj ked polovica hosti je z Ruska, Slovenska a Ciech cca 90% vsetkeho je po Taliansky, vratane vecernych show (divadlo, scenky, predstavenia, sutaze, atd).

Celkovo su vsetci velmi mili a ustretovi, prijemne prostredie. Vzdy po polnoci vsetko konci a hostia maju pokoj na spanok.

Pláž
Pristup k plazi prijemny cez piniovy lesik, plaz dlha a siroka s hrubsim pieskom. Ak hladate morsky zivot - nula bodov. Relativne casto fuka = velke vlny a plavcici vyhanaju ludi z vody. Doobeda pocas peknych dni nadherne more, priezracne a ciste, ale na moj vkus az prilis casto privialo spinu a bahnistu hnedu vodu z nedalekej rieky (niekolkokrat do tyzdna). Co je velka vyhoda su slnecniky a lehatka zadarmo a sportove aktivity. Plaz cista, ale hned mimo dosah resortu spina a smeti (plaz aj lesik). Na slnenie, plavanie a sportove aktivity celkom fajn.

Nicotera Beach Sport & Family Resort, Kalábrie, Itálie Peter K. 2014-07-30 6.6 1 10 hotelový komplex Nicotera Beach

30.07.2014 - Lenka Šebestová - Přečteno: - Datum pobytu: 18.7. - 27.7.2014

  • Celkem: 3,4
  • 3 Ubytování
  • 4 Strava
  • 6 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená jako taková se nám líbila. Cesta autobusem dlouhá, ale i to bylo v pořádku. Méně se nám líbilo, že jsme přijeli v hodně ranních hodinách a museli jsme čekat na ubytování do odpoledne. Provozovatelka Villa Ivana byla dost nepříjemná, nerozuměla nám, nebo nechtěla rozumět. Když jsme jí potkali, tak nás ani nepozdravila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování dle fotek, které jsme viděli, když jsme si vybírali dovolenou, také neodpovídá skutečnosti. Mysleli jsme, že se apartmán skládá ze dvou místností, ale opak byl pravdou. Ložnice pro 4 osoby + rádoby obýváček + kuchyňka dohromady. Apartmán pro 4 osoby se dvěma židlema. Balkon také malý. WC společný se sprchou, kde chyběla půlka šoupaček, takže voda cákala na zem. Samozřejmě nikde žádný hadr, nebo koště. Celý týden jsme šlapali ve špíně. Záchodové prkénko bylo jak past, když jsem si sedla, nejdříve upadlo víko a při pohybu jsem měla pocit, že spadnu i já se zbytkem prkénka. Po shlédnutí manžel konstatoval, že tam mají prkénko na úplně jiný typ.

Strava
Strava celkem ušla, beru na vědomí, že to jako doma být ani nemůže. Ale hned první večer jsme měli incident. Přišli jsme a čekali na večeři, objednali jsme si hned první nabídku z jídelníčku a to řízek. Všichni i ti co přišli po nás už byli najezení, když si nás blondýna konečně všimla, tak přišla s tím, že pro nás už řízek není. Tak jsme si objednali pizzu, ale vzápětí přišla, že ani ta není. Podotýkám, že pořád kolem nosily řízky. To už manžel začal řešit, jak je to možno. Blondýna se hádala a nakonec řekla, aby se nás zbavila, že nerozumí česky (najednou) . Když jsme řekli, že si necháme zavolat delegátku, tak přišla paní z kuchyně a najednou řízky nebyly problém a jak řekla dokonce jsme je měli dostat první večer. Jako bonus nám dokonce přinesli i tu pizzu. takže zážitek. Co se týká snídaně, tak to byla dasis hrůza. Dva zředěný džusy, mlíko, kafe. A co se týká jídla, tak celý týden absolutně stejné!! Vajíčka, párky a tři druhy nejlevnějšího salámu(něco jako junior) a chleba v podobě veky.

Služby hotelu
O službách se nedá nic moc říci. Žádné nebyly, celý týden si nás nikdo nevšiml, nevynesl koš( po týdnu přetékal), o ručníky jsme si museli říct, i když v nabídce byly.

Pláž
Dostupnost k pláži byla v pohodě, s tím jsme žádný problém neměli, moře super i na potápění. Nabídka jídel a pití nám vyhovovala. Ochota v restauracích byla v pořádku.

Vila IVANA, Biograd Na Moru, Chorvatsko Lenka Šebestová 2014-07-30 3.4 1 10 VILLA IVANA

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma Po - Ne 7-22 hod. 800 999 800