Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 8,6 Hotel OK s vyjímkou mikrobusu na dopravu z letiště do hotelu. Stáří asi 25 let - dezolátní stav.

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel OK s vyjímkou mikrobusu na dopravu z letiště do hotelu. Stáří asi 25 let - dezolátní stav. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
OK. Velmi kvalitní klima

Strava
OK, snad jen mohla být pestřejší. Řada jídel se opakovala celý týden

Služby hotelu
velice pěkná tělocvična

Pláž
OK

Tomáš H., 17.04.2015, Datum pobytu: 7.4. - 14.4.2015
Oblast: Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah, Hotel:Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa (beach)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa (beach), Ras Al Khaimah, Spojené arabské emiráty Tomáš H. 2015-04-17 8.6 1 10 Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa

Celkem: 7 Celkově dobrý dojem, útulný hotel, vše blízko, servis na velmi dobré úrovni, žádné významné problémy

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkově dobrý dojem, útulný hotel, vše blízko, servis na velmi dobré úrovni, žádné významné problémy Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V rámci dané kategorie bez problémů, denně se uklízelo a vyměňovali ručníky. Menší problém pouze se zásuvkami (je vhodná redukce, i když při lze naštelovat pro přímé použití. Napětí 110 i 220). Trochu hlučnější klimatizace.

Postele pohodlné, spíš tvrdší, spalo se dobře.

Strava
Strava dobrá, zejména snídaně velmi pestré. Obědy a večeře někdy menší výběr masa, které ne vždy dokáží připravit (bývá tužší). Celkově chutné. Během dne lze v baru poblíž pláže získat tousty, občas připravují i hamburgry, ale ne moc často a bývá na ně fronta.

Služby hotelu
Většina personálu usměvavá a ochotná, občas je potřeba podpořit nějakou drobnou bankovkou. Překvapením bylo, že hlavní bar je otevřený nonstop. Míchají zde v rámci all incluziv slušné kokteily z poměrně velkého výběru (cca 12 druhů)

Pláž
Pláž je nádherná, jako v celém Varaderu. Navazuje přímo na hotel. Je zde velmi jemný a čistý písek (pláž uklízejí). Moře je pozvolné, cca 50m mělké, písčité dno a azurová barva. Lehátka a pevně postavené slunečníky jsou zdarma, ale někdy jich nemusí být dostatek, takže se praktikuje jejich obsazování před snídaní (tzn. do 7:30)

Jan Uhlíř, 16.04.2015, Datum pobytu: 1.4. - 13.4.2015
Oblast: Kuba Kuba, Varadero, Hotel:Club Amigo Tropical

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Club Amigo Tropical, Varadero, Kuba Jan Uhlíř 2015-04-16 7 1 10 CLUB TROPICAL

Celkem: 8,8 V Rotana Salalah jsme strávili nádhernou dovolenou. Jsme manželský pár s 4 letým dítětem. Cesta s Fly Dubai byla středně komfortní, ale...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
V Rotana Salalah jsme strávili nádhernou dovolenou. Jsme manželský pár s 4 letým dítětem. Cesta s Fly Dubai byla středně komfortní, ale bezpečná. Pokud bude možnost využít pro let do Dubaje leteckou spol. Emirates, zvolíme příště tuto variantu vzhledem k většímu letadlu.

Resort Rotana je rozlehlý , nicméně, nenachodíte žádné kilometry! Ty si užijte na nekonečné nádherné pláži!

Pokoje krásné a čisté s dobrým servisem.

All inclusive stravování - pro děti i dospělé, obrovský výběr možností, restaurace nepůsobí zaplněná hosty, žádné fronty na čerstvě připravovaná jídla šéfkuchaře.

Na personálu je vidět, že se pravděpodobně snaží napravit reputaci, soudě z předchozích negativních referencí. Při našem pobytu byli všichni pohotoví, laskaví a usměvaví.

Resort celkově působil méně zaplněný. Místa na pláži,u bazénů , na barech, bylo vždy více než méně.

V resortu působí italský animační tým. Pro italské hosty jsou rezervované ubytovací objekty - clusters č. 8,9 a 10. Italští turisté jsou však separováni od ostatních, tak na ně prakticky nenarazíte. Chcete-li mít opravdu klid a neposlouchat italskou večerní komedii v amfiteátru, pak se ujistěte, že nebydlíte právě v clusters 8,9 a 10.

V resortu jsou dále hosté z okolních zemí, němci, angličani. Očekává se větší návštěvnost čechů a poláků. Hosty mluvící rusky jsme nepotkali.

Jídlo a pití na svůj účet je x krát dražší než v EU, all inclusive je tedy maximálně výhodné!

Pobyt s dítětem byl velmi bezpečný, v resortu funguje Flippers` club - koutek pro děti, klimatizovaná prostorná herna, kde si děti hrají, tvoří a jsou pod dozorem. Služba zdarma.

Nabízené výlety jsme nevyužili. Tudíž neposoudíme kvalitu a pestrost versus nemalá cena za osobu.

Přivítali bychom i pobyty na 10-11 dní.

Hledáte-li odlehlé místo k fantastické relaxaci, bez nutností shoppingů a poznávacích výletů, pak vřele doporučujeme pro všechny typy a generace, včetně rodin s dětmi. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 16.04.2015, Datum pobytu: 2.4. - 10.4.2015
Oblast: Omán Omán, Salalah, Hotel:Rotana Salalah Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Rotana Salalah Resort, Salalah, Omán Anonym 2015-04-16 8.8 1 10 Rotana Salalah Resort

Celkem: 8,8 Krásná dovolená, pěkný resort, milí lidé, počasí úžasné. Doporučuji výlety minimálně do Dakaru s prohlídkou ostrova Gorée, Růžové jezero...

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená, pěkný resort, milí lidé, počasí úžasné. Doporučuji výlety minimálně do Dakaru s prohlídkou ostrova Gorée, Růžové jezero spolu s projižďkou po kousku trasy Paris-Dakar také nezklame. S dětmi fajn vidět místní rezervaci a zajet si taxikem do Exotic parku. Výlety nabízí cestovka ale i místní za cca 50%. Takže kdo nepotřebuje český výklad, akceptuje jízdu místními prostředky, neřeší pojištění, nevadí mu, že nemusí vše klapnout, tak může využít. Jinak o bezpečnost se bát nemusíte (teda pokud nejdete v plavkách do vesnice), očkování se řešit nemusí (pokud nehodláte ochutnávat místní "speciality" z ulice a pít vodu ze studně), na výměnu určitě lepší € než USD, předpovědím počasí z mobilních aplikací nevěřte - prostě svítí sluníčko a je +- 35 stupňů, opalovací krém min. 50, Atlantik není moře ani Karibik, takže 21 stupňů osvěží, ale není pro každého. Je to Afrika, takže čas roli nehraje. Každého budete nejlepší přítel, každý vám dá nejlepší cenu, ale nikdo neprudí jako jinde. Za poznání to určitě stojí. Pokud není cílem dovolené přibrat pár kilo, zanést játra a nastavovat břicho/záda sluníčku, tak 7 dní je akorát. Obrňte se trpělivostí na leteckou přepravu, místo avizovaných 5,5 hodin poletíte minimálně 8-9. Mezipřistání Kapverdy a minimalistický prostor v B737 člověka holt nemine. Holt je to něco za něco....Každopádně vřele doporučuji! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Tři typy ubytování. paradoxně zdě platí, že za co si připlatíte, to je ve výsledku horší. Bungalovy obecně jsou vlastně domky pro 2-3 rodiny, takže dům vždy sdílíte s někým. Navíc ty na pláži znamenají delší přesuny k bazénu a večerní/noční poslouchání oceánu, což nemusí všem vyhovovat. My byli v normálním apartmá v zadní části komplexu a nemělo to chybu.

Strava
Strava je možná to jediné, co mě trochu zklamalo. První a druhý den je člověk nadšen, od třetího dne trochu zklamán, jelikož se jídlo víceméně opakuje. Celkově vzato....výběr salátů super, zelenina, ovoce také. Teplé jídlo (pizza, těstoviny, kuře, vepřové, ryby) - zde bohužel vždy upravované na ten samý způsob. Chuťově dobré, ale očekával bych více. Kdo má rád sladké, tak bude uspokojen každopádně. Víno i pivo ok, nealko klasický evropský výběr. kdo má rád kávu, doporučím raději zajít na některý z barů, kde je espresso a určitě lepší kvality...

Služby hotelu
Po příjezdu následuje rychlý check-in. Na recepci vždy min. 3 recepční, takže ani nečekáte. Místní pomohou s kufry sami od sebe a rádi. Žádný bakšiš se tady nevyžaduje a nikdo si o něj ani neříká. O to raději jim vždy něco dáte :-) Co se jinak služeb týče, tak fungují bez problému, i když na druhou stranu musím přiznat, že jsme žádný problém nemuseli řešit, takže krizový management nemohu posoudit. Osušky a lehátka vždy k dispozici, úklid na pokoji každý den vč. výměny prádla, ručníků apod. V resortu je mnoho místních, kteří se starají o úklid, zahradu, servis. WIFI na recepci a baru, připojení docela ok. Pokud ale budete chtít posílat fotky přes Whats´App resp. Viber, budete zklamáni. Projde každá desátá....Bary jsou v resortu asi 4, pokud budete chtít nějaký lepší drink, připravte si €. Zdarma můžete vyzkoušet katamarán, kajaky, petanque, stolní tenis, tenis, za 40€ vám na půl hodiny půjčí jet ski

Pláž
Kombinace písku a lávových kamenů. Jelikož díky teplotě vody v oceánu bude většina lidí stejně u bazénu, tak místa i přístupů do vody všude dost. Denně pláž uklízí, ochranka hlídá, takže pohoda jazz....kvůli moři sem stejně nikdo nepoletí...

Anonym, 16.04.2015, Datum pobytu: 3.4. - 11.4.2015
Oblast: Senegal Senegal, Hotel:Royal Decameron Baobab

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Rallye Paris-Dakar 5 fotografií

Royal Decameron Baobab, n/a, Senegal Anonym 2015-04-16 8.8 1 10 Royal Decameron Baobab

Celkem: 7,6 Příjemná dovolená, když nepotřebujete luxus. Při příletu nás čekal šofér, který nás odvezl do hotelu. Dostali jsme obálku od delegátky s...

  • 6 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Příjemná dovolená, když nepotřebujete luxus. Při příletu nás čekal šofér, který nás odvezl do hotelu. Dostali jsme obálku od delegátky s telefonním číslem a se základními informacemi a nabídkou výletů. Delegátku jsme za celou dobu pobytu neviděli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Standartní vybavení pokoje, krásný výhled na pláž a moře. TV je historická. V koupelně občas proběhne šváb. A pozor na ventilátor při převlékání, jen tak se nezastaví.

Strava
Snídaně a večeře formou švédských stolů. Dostatečný výběr. Občas je něco ostřejší, ale s tím se musí počítat.

Služby hotelu
Každý den ustelou postel a ozdobí ji. Velmi příjemný personál.

Pláž
Nádherná pláž hned u hotelu, cca 50 m od pokoje. Po celou dobu velké vlny. Plavat se dá jít jen do zátoky.

Anonym, 16.04.2015, Datum pobytu: 21.3. - 4.4.2015
Oblast: Srí Lanka Srí Lanka, Koggala, Hotel:Koggala Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Koggala Beach, Koggala, Srí Lanka Anonym 2015-04-16 7.6 1 10 Koggala Beach Hotel

Celkem: 9,5 Krásný hotel v Beleku přímo u pláže, 2 bazény - jeden relax a druhý dětský s tobogány. Pláž čistá, hodně lehátek. Hotel je po...

  • 9 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásný hotel v Beleku přímo u pláže, 2 bazény - jeden relax a druhý dětský s tobogány. Pláž čistá, hodně lehátek.

Hotel je po rekonstrukci - nové koberce, matrace..

Nákupní možnosti v docházkové vzdálenosti, centrum Beleku cca 7km. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje prostorné, všechny po rekonstrukci.

Služby hotelu
WiFi v lobby zdarma. Minibar se doplňuje 1x týdně, sejfy zdarma.

Fitness centrum zdarma, vstup do sauny a tureckých lázní zdarma.

animační programy pro děti

Pláž
Pláž hned u hotelu, písek a při vstupu malé oblázky.

Alžběta Tůmová, 16.04.2015
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel:Vera Seagate Resort (ex. Dyadom Hotel Belek)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

6 fotografií

Vera Seagate Resort (ex. Dyadom Hotel Belek), Belek, Turecko Alžběta Tůmová 2015-04-16 9.5 1 10 Vera Seagate Resort (ex. Dyadom Hotel Belek)

Celkem: 5 Kvalita služeb v hotelu odpovídala ceně a *** označení hotelu. Dobré zázemí, pokud se týká bazénů, ostatní horší kvalita, není u moře.

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Kvalita služeb v hotelu odpovídala ceně a *** označení hotelu. Dobré zázemí, pokud se týká bazénů, ostatní horší kvalita, není u moře. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 16.04.2015, Datum pobytu: 29.3. - 5.4.2015
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Fuerteventura, Hotel:Oasis Dunas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Oasis Dunas, Fuerteventura, Kanárské ostrovy Anonym 2015-04-16 5 1 10 Oasis Dunas

Celkem: 9,4 Hotel pěkný,poskytované služby na velice dobré úrovni.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel pěkný,poskytované služby na velice dobré úrovni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovaní čisté, pohodlné postele. Vkusně a velmi moderně zařízené pokoje, klimatizace, vlastní sociální zařízení - koupelna s vanou nebo sprchovým koutem, SAT/TV, telefon, fén, trezor (za poplatek), Wi-Fi připojením (většina pokojů) a balkon nebo terasa.

Strava
Strava rozmanitá a chutná.

Služby hotelu
Wi-Fi připojení ve veřejných částech hotelu zdarma, velký venkovní bazén (lehátka a slunečníky zdarma), menší venkovní bazén, bazén se skluzavkami (provoz ve vymezených časových intervalech), dětský bazén, vnitřní bazén, animační programy pro děti i dospělé, dětské hřiště, miniklub pro děti (4 – 12 let), tenisové kurty (pronájem raket a osvětlení za poplatek), stolní tenis, plážový volejbal, fitness, sauna, turecké lázně, šipky, aerobik. Za poplatek salón krásy, masáže, kadeřnictví, hlídání dětí, doktor, prádelna, půjčovna aut, billiard, videoherna, internetový koutek, vodní sporty na pláži.

Pláž
Krásná písečná pláž je od hotelu vzdálena cca 250 m. Lehátka, slunečníky, matrace, plážové osušky (poskytnutí zdarma, výměna za poplatek) , bar na pláži (v hl. sezóně) zdarma

Iva Juráková, 16.04.2015, Datum pobytu: 7.3. - 14.3.2015
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel:Vera Stone Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

pokoj 4 fotografie

Vera Stone Palace, Side, Turecko Iva Juráková 2015-04-16 9.4 1 10 Vera Stone Palace

Celkem: 9,6 Hotel odpovídá ceně. Krásné prostorné pokoje, komplex rozlehlý (pokoj jsme hledali asi půl hodiny :)) ve velké zahradě. Několik barů,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel odpovídá ceně. Krásné prostorné pokoje, komplex rozlehlý (pokoj jsme hledali asi půl hodiny :)) ve velké zahradě. Několik barů, spoustu prostor k sezení, kulečník.

Wellness na velmi dobré úrovni, sauna a vstup do tureckých lázní zdarma.

Pláž čistá, spoustu lehátek (zdarma) je cca 200m. Bar na pláži v rámci all inclusive. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme krásný prostorný pokoj s výhledem na bazén a moře, malý balkonek se stolečkem a dvěma židlemi. V koupelně prostorný sprchový kout.

Postele byly velmi pohodlné a krásně se na nich spalo.

Strava
Strava byla pestrá, spoustu sladkého pečiva. Každý si vybral.

Služby hotelu
WiFi zdarma ve společných prostorech zdarma

Pláž
Jak už jsem psala, pláž čistá - cca 200m, voda průzračná. Na pláži písek, při vstupu maličké oblázky. Lehátek dostatek. Bar v rámci all inc.

Alžběta Tůmová, 16.04.2015
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel:Vera Stone Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

6 fotografií

Vera Stone Palace, Side, Turecko Alžběta Tůmová 2015-04-16 9.6 1 10 Vera Stone Palace

Celkem: 10 Nádherný hotel, který mě úplně oslnil. Hned na pláži. Relax bazén, bazén s tobogány a dětský bazének se skluzavkami pro nejmenší....

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherný hotel, který mě úplně oslnil. Hned na pláži. Relax bazén, bazén s tobogány a dětský bazének se skluzavkami pro nejmenší.

Příjemný personál. Všechno je čisté a upravené.

Vnitřní bazén se spoustou přírodního světla - prosklený strop. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje prostorné, moderní, útulné. Minibar doplňován každý den (voda, soda).

Služby hotelu
WiFi zdarma v lobby

celý den animační programy pro děti i dospělé

Spa Centrum

Pláž
Pláž hned u hotelu, písečná, při vstupu malé kamínky a místy i vydřená plata. Dá se využít pláž u vedlejšího hotelu, kde vstup vydřený není.

Na pláži je k dispozici i molo, bar v rámci all inc.

Alžběta Tůmová, 16.04.2015
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Quatro Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

18 fotografií

Quatro Beach, Alanya, Turecko Alžběta Tůmová 2015-04-16 10 1 10 Quatro Beach

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma Po - Ne 7-22 hod. 800 999 800