Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 6 Upozornění!: Toto je pouze můj individuální pohled na pobyt, který je ovlivněn pouze mnou zažitými událostmi, situacemi, osobami,...

  • 5,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Upozornění!: Toto je pouze můj individuální pohled na pobyt, který je ovlivněn pouze mnou zažitými událostmi, situacemi, osobami, subjektivním očekáváním i mnou nastaveným měřítkem hodnocení a pozorování. Možná se recenze bude zdát někomu moc kritická, ale mám možnost srovnání s mnoha hotely po celé Evropě, USA, Kanadě, Tunisku a Egyptě. Nemám rád recenze o obsahu : "bylo to super!!" nebo "stálo to za prd" - které nic neřeknou...Nikomu tyto názory nenutím, pokud nechcete číst prosím nečtěte.... :-)

Celkově můžu říct, že se mi dovolená zde strávená líbila i díky skvělému počasí - až na několik ALE, která jsem uvedl níže. Názor na každý hotel je zcela individální záležitostí, že dle mého názoru žádné hodnocení nemůže být dostatečně objektivní a proto nemohu ani závěrem říci, jestli bych hotel doporučil či nikoliv.

3 největší PLUSY: 1) Moře - čistota, přístup, šnorchlování

2) Restaurace a la carte

3) Počasí

3 největší MÍNUSY: 1) Subjektivní pocit z úrovně ubytování, kvalita chodníků a tech.stav bazénu

2) Chvílemi přelidníno, hlavně v hlavní restauraci, občas na pláži, čekání na nápoje

3) Dotěrní prodejci, nekonečné smlouvání o ceně - často zboží nadhodnoceno i víc než 4x Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Umístění pokoje: 2/10, Vybavení pokoje: 5/10, Čistota pokoje: 5/10, Čistota úklidu pokoje: 2/10,

Funkčnost klimatizace: 10/10, Hotelový personál: 7/10, Možnost aktivit: 9/10

PLUSY: Kvalita matrace, trezor, lednice s cca 6 nápoji, klimatizace, fen v koupelně, možnosti aktivit

MÍNUSY: Otvírání dveří do koupelny, na balkon a sprchové zástěny - šlo velmi ztěžka, 2 samostatné postele na kolečkách - chvíli nepostály na místě, únava nábytku a vybavení, úklid proveden ustláním a výměnou ručníků, písek a špína zůstaly...,občas zamračený personál

Celkový dojem: 5/10

Strava
Výběr a kvalita snídaní: 4/10, výběr a kvalita obědů 7/10, výběr a kvalita večeří - hlavní restaurace 7/10, výběr a kvalita večeří v restauracích "a la carte" 9/10, výběr a kvalita odpoledního snacku - 4/10

PLUSY: Restaurace a la carte - klid při jídle, výběr a chuť (až na kopr v každém druhém jídle), neomezené množství balených vod, piva, vína, džusů, koktejlů apod, zmrzlina, pizza koutek, automaty na přípravu čaje, kávy, čokolády apod

MÍNUSY: Hlavní restaurace většinou přeplněná - hluk, "boj" o jídlo a stoly, příbory, výběr ovoce, příprava "hamburgru" = suchá houska a kousek mletého masa. Na 5* hotel bych očekával trošku větší snahy...., na alko i nealko se stály občas dlouhé fronty, aby člověk dostal malinký pohárek s nápojem...

Celkový dojem: 7/10

Služby hotelu
Koupání v bazénech:

Množství a velikost: 10/10, Dostatek a kvalita lehátek: 10/10, Technický stav bazénů: 5/10, Tobogány: 4/10, Klid při relaxaci: 5/10, Stav chodníků v okolí bazenů i v celém rezortu: 3/10

PLUSY: Bazény rozprostřené po celém areálu, možnosti pro plavání, sport, koupání i pro nejmenší děti, nebyly nikdy přeplněné, čistá voda, bazénové bary

MÍNUSY: Stav bazénů místy velmi špatný - dlaždice na dně přesahovali přes další - hrozilo ukopnutí palce, pořezání apod, otravní prodejci nejrůznějších služeb, tobogány místy ve spojích hodně drhly - neustálý strach ze zranění či poškození plavek, místy hodně rozbitá dlažba - kolem bazénů i vůbec v celém rezortu detaily chodníků nebyly moc řešeny - hrozilo stálé ukopnutí palce

Celkový dojem: 6/10

Pláž
Vzdálenost od hotelu: 7/10, velikost a kvalita hotelové pláže: 7/10, dostatek a kvalita lehátek: 6/10, vstup do moře: 9/10, čistota moře: 10/10, možnosti šnorchlování u hotelu: 6/10, možnosti šnorchlování do 5 min chůze: 9/10, klid při relaxaci: 5/10

PLUSY: Čisté moře na písečno-korálovém podloží, dobrý vstup do vody - nebyly potřeba boty do vody, možnost se osprchovat či očistit nohy od písku nedaleko, neomezený přístup k pitné balené vodě (lednice)

MÍNUSY: Občas zabralo dost času najít volné lehátko (kromě poslední řady), lehátková část se zdála neudržovaná - výmoly pod lehátky, chvíli trvalo lehátko umístit rovně, velmi otravní prodejci nejrůznějších služeb, občas dlouhé fronty na pití

Celkový dojem: 7/10

Anonym, 19.10.2014, Datum pobytu: 6.10. - 16.10.2014
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel:Sunrise Royal Makadi Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Sunrise Royal Makadi Resort, Hurghada, Egypt Anonym 2014-10-19 6 1 10 Sunrise Royal Makadi Resort

Celkem: 7,6 Po sezoně klidný a pohodový hotel.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 4 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Po sezoně klidný a pohodový hotel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
žádný luxus ale naprosto dostačující.čisto .

Strava
strava velice pestrá všichni si vyberou,všeho dost neustále dodávané další.moře salátu ve studené kuchyni.

Pláž
každý si vybere,písečná 10minut pěšky u hotelu kamínky.

Ivana K., 19.10.2014, Datum pobytu: 25.9. - 6.10.2014
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel:Apollon

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Apollon, Kos, Řecko Ivana K. 2014-10-19 7.6 1 10 Apollon Boheme

Celkem: 9 Celkově mohu tento hotel vřele doporučit, protože všude jsou nějaké nedostatky ale tady je jich poskrovnu.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkově mohu tento hotel vřele doporučit, protože všude jsou nějaké nedostatky ale tady je jich poskrovnu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování slušné, čisté, fungující. Jen na počátku ubytování jsme dostaly pro tři dámy dvě postele, po delším vysvětlování a čekání přinesli další, ale bez deky. Té jsme se dočkaly druhý den ráno a odpoledne jí povlékli. A to je asi tak vše špatné na ubytování. Sprcha čistá bez plísní, bez breberek. Uklízeli bez pozorností ( které jsme jim tam stejně později nechávaly) a uklízeli denně vše - i balkon. Doplňovali taktéž denně (WC papír, vody šampon, tekuté mýdlo).

Strava
Strava dobrá, bohatá, ale každý den skoro stejná. Takže si člověk musel rozmyslet, co si dá dnes a co zítra, musel umět kombinovat různé variace z velké nabídky. Ale týden se to dá v pohodě vydržet. Co mi však na nabídce chybělo úplně bylo ranní ovoce - nebylo vůbec. A v poledne pro změnu na rozdíl od jiných hotelů, zde jste mohli obědvat POUZE (a to zdůrazňuji) v jídelně. To znamená odejít z pláže, převléknout najíst a stejný kolotoč obráceně. V Egyptě jsem byla zvyklá na obědy u plážového baru - a byly to hotely 3hvěz.

Služby hotelu
Služby hotelu na úrovni, bez problémů.

Pláž
Tento hotel má pláže dvě s písečným vstupem do moře. Od těchto pláží mnoho lodí neodjíždí, takže voda čistá, místa pro všechny dost. Vždy se našlo lehátko. Každý den se pláže uklízejí, nádobí sbírají průběžně celý den (když si ho neodnesete).

Eliška Šnoblová, 19.10.2014, Datum pobytu: 4.10. - 11.10.2014
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel:Bella Vista Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Bella Vista Resort, Hurghada, Egypt Eliška Šnoblová 2014-10-19 9 1 10 BELLA VISTA

Celkem: 6,6 Prvni pobyt v Egypte. Celkove hodnotim pozitivne.

  • 6,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Prvni pobyt v Egypte. Celkove hodnotim pozitivne. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj hezky, jednoduchy, cisty, vyhled na bazen a more. Zadna havet. Dostatek rucniku.

Strava
Nejsem v jidle vybirava, ale po tydnu mi uz trochu lezla na nervy:) Rekla bych kvuli koreni. Vyborne polevky, hodne salatu, vyborne sladkosti.Svaciny pouze zbytky, dopoledne sladke, odpoledne houska s uzeninama (velmi specificke mlete). Piti v poradku. Voda v barelech, ktera se da bez problemu cepovat do lahvi. Nikdo ze 7 lidi nemel faraona. naznak zazivaciho diskomfortu ano, ale druhy den jiz ok.

Služby hotelu
V hotelu lekarna, lekar, obchudky se suvenyry, fitko, masaze atp. Internet pouze (hodne) placeny.

Pláž
Hrubsi pisek (drt), leharka, slunecniky, rucniky. Pristup do more pres molo (plavalo se kazdy den). Ji,nak pres koral, ale jen na brouzdani. Podle nalady hlidacu se da jit k hotelu vlevo (nadherny koral a pisecny pristup) nebo k vedlejsimu zavrenemu vpravo (takove lagunky). Vhodne spise pro plavce a na snorchlovani.

Barbora Mašková, 19.10.2014, Datum pobytu: 5.10. - 16.10.2014
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel:Nada Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Nada Resort, Marsa Alam, Egypt Barbora Mašková 2014-10-19 6.6 1 10 Nada Resort

Celkem: 6,2 Cena byla stejná jako v sezoně, služby byly poloviční (zavřené některé bary ...), výběr jídel se v průběhu pobytu rychle zužoval. V...

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Cena byla stejná jako v sezoně, služby byly poloviční (zavřené některé bary ...), výběr jídel se v průběhu pobytu rychle zužoval. V průběhu pobytu jsme byli nuceni se bez předběžného ohlášení

rychle přestěhovat do jiné budovy (zbytečná ztráta času). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi dobré - bez připomínek.

Strava
Na začátku pobytu bohatá, do konce pobytu se sortiment zužoval a byl zavřen 1 bar.

Služby hotelu
Požadavky na naše potřeby plněny liknavě, někdy splněny až po urgenci delegátky.

Pláž
Ze začátku se slíbeným sportovním vyžitím, ke konci k dispozici pouze vodní skútry a projížďka na velbloudech.

Zdeněk S., 19.10.2014, Datum pobytu: 18.9. - 3.10.2014
Oblast: Maroko Maroko, Saidia, Hotel:Be Live Grand Saïdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Be Live Grand Saïdia, Saidia, Maroko Zdeněk S. 2014-10-19 6.2 1 10 BE LIVE GRAND SAIDIA

Celkem: 10 Dovolená se nám moc líbila. Hotel odpovídal 3 hvězdám, ubytování, služby, pokoj byly na dobré úrovni, jídlo bylo fantastické.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám moc líbila. Hotel odpovídal 3 hvězdám, ubytování, služby, pokoj byly na dobré úrovni, jídlo bylo fantastické. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj odpovídal 3 hvězdám. Starší zařízení, udržované v čistotě, každý den čisté ručníky, toaletní papír i uklizený pokoj, krásný balkonek.

Strava
Strava v hotelu byla rozmanitá a výborná. Personál jídelny byl ochotný.

Služby hotelu
Služby hotelu byly na dobré úrovni, za malinký "bakšiš" ještě lepší. Ale to je běžný "kolorit" této lokality.

Pláž
Moře bylo nádherně čisté "malý Karibik", spousta mušlí na pláži. Pláž samotná by mohla být trochu čistší, ale vše vyrovnalo nádherné moře a pozvolný přístup.

Jaroslav Valenčin, 19.10.2014, Datum pobytu: 28.9. - 5.10.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Thapsus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Thapsus, Mahdia, Tunisko Jaroslav Valenčin 2014-10-19 10 1 10 THAPSUS AI

Celkem: 9,4 Dovolená bezvadná, stravování a všechny kulturní akce v hotelu Ariana Sand - skvělé, náš malý hotel Galatia sloužil jen k přespání. Spát...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená bezvadná, stravování a všechny kulturní akce v hotelu Ariana Sand - skvělé, náš malý hotel Galatia sloužil jen k přespání. Spát se nedalo díky horku a bez klimatizace je to nemožné. Klimatizaci jsme nepřiobjednali, neboť sousedi, kteří ji měli, měli na klimatizaci soustavné poruchy. Příště vybereme rovnu hotel Ariana. Byli jsme naprosto spokojení snad se vším kromě spánku. Děkujemeeeee. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovací zařízení hotelu Galatia je běžné, v případě pobytu v tomto hotelu by měla automaticky být nabídnuta klimatizace, neboť se jinak nevyspíte ani jednu noc. Trochu nepříjemné bylo, že jsme do tohoto hotelu chodili jen spát a na tento hotel se nevztahoval program all inklusive. Bylo nám trochu líto majitelky, neboť zde nikdo neseděl nejedl ani nepopíjel, všichni zde pouze spali. Z toho vyplývají i problémy s převlékáním na WC v hotelu Ariana, neboť kvůli tomu neodejdu do jiného hotelu.

Strava
Strava byla výborná, co se týče pestrosti a množství nabízených druhů ovoce, masa, zákusků, pečiva, kávy, vína, piva, a nealka. Je pravda, že co se týče chuti, bylo jídlo prakticky stejné chuti, neokořeněné a neslané, ale na množství které vaří "klobouk dolů" - devět bodů z deseti.

Služby hotelu
Služby v hotelu Ariana bez komentáře, byly výborné, služby v Galatii jsme nevyužívali, neboť nebyly zahrnuty do programu all inklusive.

Pláž
Přímo z hotelu na pláž. Plážové služby jinak jen pro ubytované, my kteří jsme bydleli v Galatii jsme si museli osušky nosit s sebou. Jinak jsme měli právo na slunečník a lehátka.

Richard Richter, 19.10.2014, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2014
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel:Galatia Apartments

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Galatia Apartments, Kréta, Řecko Richard Richter 2014-10-19 9.4 1 10 Galatia Aparthotel CLEVER

Celkem: 7 Túto destináciu (SOL Y MAR ABU DABBAB) sme navštívili už v roku 2012 a keďže sme boli spokojní, rozhodli sme sa po 2 rokoch vrátiť sa na...

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Túto destináciu (SOL Y MAR ABU DABBAB) sme navštívili už v roku 2012 a keďže sme boli spokojní, rozhodli sme sa po 2 rokoch vrátiť sa na miesta pekných spomienok. Žiaľ, za ten čas hotel zmenil nielen názov (El Malikia), ale aj majiteľa, čo sa negatívne odrazilo na kvalite poskytovaných služieb (minimálne o jednu hviezdičku).

Červené more so svojou podmorskou krásou nás priťahuje stále viac a viac, preto nám táto zmena neznehodnotila náš pobyt. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Egypt je našou obľúbenou destináciou a v rámci tejto krajiny hodnotíme ubytovanie ako štandardné.

Strava
Nakoľko sme mohli porovnávať poskytovanú stravu pred 2 rokmi, musíme priznať, že pestrosť ponúkaných jedál bola menšia. Z nášho pohľadu bol však výber jedla dostatočný a bolo z čoho vyberať. Chýbala nám väčšia ponuka ovocia. Prekvapilo nás, že počas celého pobytu sme ani raz nemali červený melón. Pitná voda sa naberá do PET fliaš v jedálni a je k dispozícii aj na pláži. Prvá fľaša sa kupuje za 1€.

Služby hotelu
V hoteli je k dispozícii Wifi 20,- € na 7 dní, alebo 4,- €/deň. O zábavu sa starajú animátori a večer hrá živá hudba na terase. Uteráky a posteľné prádlo sa mení podľa požiadaviek, ale kvalita upratovania je na nižšej úrovni.

Pozitívne hodnotíme bezbariérový prístup v hotelovom komplexe.

Pláž
Piesková pláž s množstvom slnečníkov, lehátok a pozvoľným vstupom do mora je vyhľadávanou destináciou

pre rodiny s deťmi.

Zátoka, ktorú právom volajú korytnačou, poskytuje ideálne podmienky pre milovníkov vody a podmorských krás.

Po oboch stranách sa tiahnu prekrásne koralové útesy s množstvom rýb a živočíchov.

Pre ilustráciu poskytujeme pár záberov, ktoré sme s manželkou nafotili počas nášho pobytu. Dugonga sa nám tentoraz stretnúť nepodarilo.

Ján Müller, 19.10.2014, Datum pobytu: 28.9. - 12.10.2014
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel:El Malikia Abu Dabbab Resort (ex. Sol Y Mar Abu Dabbab)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

17 fotografií

El Malikia Abu Dabbab Resort (ex. Sol Y Mar Abu Dabbab), Marsa Alam, Egypt Ján Müller 2014-10-19 7 1 10 EL MALIKIA ABU DABBAB

Celkem: 6,6 Dovolená byla příjemná, protože jsme větší parta a udělali jsme si ji podle vlastních představ. Od cestovky požadujeme zajištění jen...

  • 5,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla příjemná, protože jsme větší parta a udělali jsme si ji podle vlastních představ. Od cestovky požadujeme zajištění jen dopravy, ubytování a stravování. Ostatní si organizujeme sami, tj. výlety, půjčení auta apod. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bych hodnotil jako standardní v dané kategorii. Je vidět, že hotel je hodně využíván, zařízení vykazuje jisté známky opotřebení, ale je všude čisto, úklid probíhá denně. Každý den dostanete na pokoj 1,5l láhev balené vody.

Strava
Jídlo výborné, spousta zeleniny, sýrů, často ryby na jídelníčku, což bylo podle našeho gusta. K dispozici bylo i docela slušné bílé víno.

Služby hotelu
Většina personálu byla naprosto v pohodě, s ničím nebyl problém, vše fungovalo, až na jednoho pracovníka recepce. Drobný snědý mužík (vizáží připomínal bývalého francouzkého prezidenta Sarkozyho) byl zcela neochotný, neschopný a vyžíval se v tom, že nic nejde zařídit. Už při přidělování pokojů byl problém - pro 3 lidi přidělil ten nejmenší pokoj v hotelu a navíc zakouřený, kam se ani 3 lůžka nedala dát, s tím, že tato velikost je standard. Přitom ostatní pokoje byly nejméně o polovinu větší. Dále nám odmítl zajistit balíčky s jídlem na celodenní výlet, tak jsme si vzali od snídaně. Za našeho pobytu měl tento člověk večerní a noční službu, tak jsme s recepcí jednali mimo jeho službu a vše fungovalo. Prostě jsme si srážkou blbcem nenechali otrávit dovolenou.

Pláž
Hotelová pláž je v malém zálivu. Písková, není nutná obuv do vody. Na konci zálivu na vnějších stranách jsou skály, kde jsou k vidění typicky středomořské ryby, sem tam nějaký krab. Šnorchlování se vyplatí.

Anonym, 19.10.2014, Datum pobytu: 4.10. - 15.10.2014
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel:Kösdere

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Kösdere, Alanya, Turecko Anonym 2014-10-19 6.6 1 10 Kösdere

Celkem: 7,4 Nový hotel velice pěkné pokoje škoda že nebyla česká tv. Strava velice slušná bohužel pro týdení zájezdy pro 10 a více opakovačka. Ale to...

  • 8,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 5 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Nový hotel velice pěkné pokoje škoda že nebyla česká tv. Strava velice slušná bohužel pro týdení zájezdy pro 10 a více opakovačka. Ale to je všude. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Malé ale pěkné pokoje.

Strava
viz. celkové shrnutí

Služby hotelu
nic co vytknout až na pomalého barmana na smněnu mezi 10-17 lenochod :) ale jinak ok

Pláž
Občas nějaký ten kamínek ale ok. Jelikož většina návštěvníku se jela válet k bazénu a ne k moři :) tak lehátek až hodně moc

Petrunčík David, 19.10.2014, Datum pobytu: 2.10. - 12.10.2014
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel:Elysium Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Elysium Beach, Kréta, Řecko Petrunčík David 2014-10-19 7.4 1 10 Elysium Beach

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma Po - Ne 7-22 hod. 800 999 800