Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 5,4 Nechapu pozitivni recenze zde. Uz pri pri prihezdu me zarazila dost chaba vstupni hala. Ubytovani jsme byli ihned za par babek v pasu...

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 1 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Nechapu pozitivni recenze zde. Uz pri pri prihezdu me zarazila dost chaba vstupni hala. Ubytovani jsme byli ihned za par babek v pasu jsme dostali krasny pokoj s vyhledem na more a areal hotelu. Pro me v hotelu nekonecne dlouhych a nudnych 8 dni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj hezky cisty vsebfunkcni. Uklid super.

Strava
Mensi vyber ale vse dobre. Bez zazivacich obtizi. All incluziv do 23:00 berou opravdu vazne a potom uz vam nic nedaji. Muj nejvetsi problem byl s hlidanim kolik mam piti date si drink nechutna vam nebo chcete jiny a nedostaneto ho dokud nevypijete a nevratite sklenicku od prvniho drinku dost uboha plna penze

Služby hotelu
Proste katastrofa! Ochota nulova. Usmevy zadne. Animatori zacali pracovat asi az 4 den po nasem priletu a malem jsme si ani nevsimli ze tam jsou

Pláž
Opet katastrofa skalnata hruba neudrzovana plaz. Vedle mola asi 5 metru pozvolneho vstupu do vody boty jsou nutne a prostor cca 5x5 metru oznaceny bojkama pro koupani ( voda po kolena) jinam u brehu do vody nesmite. Vstup z mola jsem vyzkousela jednou i prez cervenou vlajku a obrovske vlny podmorsky svet krasny. Celych 8 dni cerna vlajka vlny neskutecne velke molo uplne zavrene koupani z cele dovolene 1 den s cervenou vlajkou. A nebyla to nejspis jen nahoda lide co tam byli 14 dni se nekoupali ani jednou take

Anonym, 22.05.2015, Datum pobytu: 12.4. - 19.4.2015
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel:Happy Life Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Happy Life Resort, Marsa Alam, Egypt Anonym 2015-05-22 5.4 1 10 Hotel HAPPY LIFE RESORT

Celkem: 7,8 Celkový dojem z dovolené je skvělý. Nejsme nároční klienti a dovolenou jsme si užili na 100%. Krásné prostředí a milí zaměstnanci.

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené je skvělý. Nejsme nároční klienti a dovolenou jsme si užili na 100%. Krásné prostředí a milí zaměstnanci. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 22.05.2015, Datum pobytu: 7.5. - 18.5.2015
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel:Aurora Oriental Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Aurora Oriental Bay, Marsa Alam, Egypt Anonym 2015-05-22 7.8 1 10 Aurora Bay (ex. Oriental Bay)

Celkem: 9 CELKOVÝ DOJEM Z DOVOLENÉ JE SUPER ,AŽ NA DELEGÁTA KTERÉHO JSME ZA CELOU DOBU DOVOLENÉ NEVIDĚLI ,JENOM PŘI ODJEZDU Z LETIŠTĚ NA HOTEL

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
CELKOVÝ DOJEM Z DOVOLENÉ JE SUPER ,AŽ NA DELEGÁTA KTERÉHO JSME ZA CELOU DOBU DOVOLENÉ NEVIDĚLI ,JENOM PŘI ODJEZDU Z LETIŠTĚ NA HOTEL Zobrazit celou recenzi

Ubytování
POKOJ ČISTÝ,UKLIZENÝ,,,SPOKOJENOST

Strava
VELMI DOBRÁ, ROZMANITÁ,,,,SUPER

Služby hotelu
VELMI DOBRÉ

Pláž
VELMI DOBRÉ

Reinfried Baláž, 22.05.2015, Datum pobytu: 7.5. - 18.5.2015
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel:Zee Brayka Lagoon

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Zee Brayka Lagoon, Marsa Alam, Egypt Reinfried Baláž 2015-05-22 9 1 10 Zee Brayka Lagoon

Celkem: 8,6 Za cenu last minute vynikající.

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Za cenu last minute vynikající. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré

Strava
Výborná

Služby hotelu
Dobré

Pláž
Dobré, vhodné i pro malé děti.

Miroslav Přibyl, 22.05.2015, Datum pobytu: 12.5. - 19.5.2015
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel:Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Sentido Oriental Dream, Marsa Alam, Egypt Miroslav Přibyl 2015-05-22 8.6 1 10 SENTIDO ORIENTAL DREAM

Celkem: 10 Nemam žádné výhrady. Vše v naprostém pořádku

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nemam žádné výhrady. Vše v naprostém pořádku Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita ubytovani skvělá

Strava
Jídlo báječné. Velké množství i rozmanitost

Služby hotelu
Skvěle. Velká ochota personálu. Zaměstnanci jsou velice vstřícní

Ivana S., 22.05.2015, Datum pobytu: 25.4. - 10.5.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel:Triton Empire

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Triton Empire, Hurghada, Egypt Ivana S. 2015-05-22 10 1 10 Triton empire

Celkem: 8,4 Výborné pro relax.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Výborné pro relax. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborná

Strava
Chybělo mi all exclusiv.

Služby hotelu
Vše bylo zajištěno.

Pláž
Není pláž.

Eva W., 21.05.2015, Datum pobytu: 8.5. - 18.5.2015
Oblast: Kanárské ostrovy Kanárské ostrovy, Tenerife, Hotel:Rural Costa Salada

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Rural Costa Salada, Tenerife, Kanárské ostrovy Eva W. 2015-05-21 8.4 1 10 RURAL COSTA SALADA

Celkem: 7,4 Výborný výchozí bod při cestování po okolí do Jizerských hor a Krkonoš, případně Českého ráje - Prachovské skály přímo doporučuji!

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Výborný výchozí bod při cestování po okolí do Jizerských hor a Krkonoš, případně Českého ráje - Prachovské skály přímo doporučuji! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Zrekonstruovaný hotel z 80tých let... odpovídá ceně za pobyt. Menší pokoje dané typem stavby hotelu, kde se hledělo více na kvantitu než na kvalitu, ale pokud člověk celý den někde cestuje, tak naprosto dostačují.

Strava
Snídaně jsou docela jednotvárné formou "švédských stolů"...párečky, klobásky, vajíčko na tvrdo, šunka, plátkový sýr, vysočina, tavený sýr, cereálie, buchta, tvarohové a makové koláče, bílý jogurt a třešňová marmeláda. Na pití čaj cerný a ovocný, mléko teplé a horké + kakao, případně káva. Pečivo chleba a bulky(rohlíky).

Služby hotelu
Personál je naprosto vynikající, všichni mi vyšli se vším naprosto vstříc! Děkuji za to!

Wi-Fi je jen v restauraci a na hlavních chodbách, takže se po večerech stále míjíte s jinými hosty hotelu s notebooky a tablety v ruce a hledáte volné místo k sezení :-)

Určitě pro lepší komfort a dojem z ubytování doporučuji rozšířit signál i do prostoru pokojů!

Ing. Drahoš Křivý, 21.05.2015, Datum pobytu: 11.5. - 18.5.2015
Oblast: Česká republika Česká republika, Krkonoše, Hotel:Fit Fun

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Fit Fun, Krkonoše, Česká republika Ing. Drahoš Křivý 2015-05-21 7.4 1 10 Hotel Fit Fun

Celkem: 8,2 Dovolená příjemná, kvalita odpovídala ceně.

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená příjemná, kvalita odpovídala ceně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování ve druhém patře, velký pokoj, výborné.

Strava
Strava je v Egyptě chudší na maso, ryby pouze Pangasius. Jinak jsou stoly bohaté na sladkosti, zeleninu a ovoce. Každý si vybere.

Služby hotelu
Služby hotelů v pořádku včetně úklidu.

Pláž
Pláž čistá, dostatek lehátek, úslužný personál na pláži. Pouze vstup do vody přes molo bych už nikdy nezvolila.

Vladimíra Šebestová, 21.05.2015, Datum pobytu: 7.5. - 18.5.2015
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel:Three Corners Sea Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Three Corners Sea Beach Resort, Marsa Alam, Egypt Vladimíra Šebestová 2015-05-21 8.2 1 10 Three Corners Sea Beach

Celkem: 9,6 Nádherná dovolená, no stress!!! úžasný relax, vhodné pro každého

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Nádherná dovolená, no stress!!! úžasný relax, vhodné pro každého Zobrazit celou recenzi

Ubytování
krásné dvoupatrové vilky s výhledem na oceán na terasách, každý má dostatek soukromí

Strava
excelentní, velký výběr všeho : od ovoce, zeleniny po ryby, mořské plody, vše výborně ochucené, mňam.....

Služby hotelu
bezvadné, máte-li nějaký problém, hned ho vyřeší k Vaší spokojenosti

Pláž
nemá chybu, dostatek lehátek daleko od sebe, takže Vám nikdo "nedýchá na záda", krásný písek, velké vlny na blbnutí

Dagmar K., 21.05.2015, Datum pobytu: 8.5. - 16.5.2015
Oblast: Kapverdské ostrovy Kapverdské ostrovy, Ostrov Boavista, Hotel:Royal Decameron

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Royal Decameron, Ostrov Boavista, Kapverdské ostrovy Dagmar K. 2015-05-21 9.6 1 10 ROYAL DECAMERON BOA VISTA

Celkem: 9,8 Hrozně se nám líbilo :)

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hrozně se nám líbilo :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Příjemné apartmány v domečkách rozmístěných v krásné zahradě.

Strava
No přežírali jsme se hrozně :D

Služby hotelu
Moc mílí číšníci a byli i moc pěkní :).

Pláž
Vždy dost lehátek ani jednou se nám nestalo, že jsem nenašli volné místo.. Moře krásné pláž na pul písek a kamínky..

Anonym, 21.05.2015
Oblast: Turecko Turecko, Kemer, Hotel:Salima Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Salima Club, Kemer, Turecko Anonym 2015-05-21 9.8 1 10 Salima Club

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma Po - Ne 7-22 hod. 800 999 800