Recenze hotelů

Napište svou recenzi

22.07.2014 - Libuše Vondráková - Přečteno: 19× - Datum pobytu: 27.6. - 8.7.2014

  • Celkem: 8,8
  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme ubytování úplně na jiném místě.I přesto se nám pobyt líbil. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v jednoduchém pokoji. Byli to bungalovy.Ale nejsme nároční na komfort. Služby delegáta v pořádku. Prostředí rezortu čisté a pěkné.

Strava
Strava stále se opakující.Výběr byl.Člověk se najedl a neměl pocit,že by něco chybělo.

Služby hotelu
Služby hotelu průměrné. Na recepci chaos.Potíž s výměnou peněz.Ostatní čistota v celém areálu to vynahradila.Za našeho pobytu byli jedni turisti na pokoji okradeni.

Pláž
Pláž pěkná, čistá.Spousty místa pro odpočinek.Moře pěkné.

Club El Bousten, Hammamet, Tunisko Libuše Vondráková 2014-07-22 8.8 1 10 Bousten Hammamet - bungalovy

22.07.2014 - Anonym - Přečteno: - Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2014

  • Celkem: 8,4
  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Perfektní pro děti. Zobrazit celou recenzi

Mittagskogel (Ledenitzen), Korutany, Rakousko Anonym 2014-07-22 8.4 1 10 Rodinný hotel Mittagskogel

22.07.2014 - Simonetta S. - Přečteno: - Datum pobytu: 12.7. - 19.7.2014

  • Celkem: 9,2
  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pekný,čistý hotel. Výborný personál zodpovedajúci kategórii hotela.Krásna,čistá pláž,veľa zelene v okolí.Tichšie prostredie vhodný pre rodiny s deťmi.Trochu komplikovane zostavené stravovanie a služby all inclusive (ale po pár dňoch sa to dá pochopiť Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izby čisté, utulne. Veľmi milá pani upratovačka,upratovala nám 2x denne.

Strava
Strava rozmanita,chutna.Deti mali tiež vlastne menu.Treba si poriadne preštudovať,čo zahŕňa strava v rámci all inclusive,aby ste na konci pobytu neboli prekvapený z extra uctu za nápoje.Je tiež dobre si skontrolovať faktúru na konci pobytu a odkladať účty,lebo účtovali rôzne ceny za nápoje.Personál je milý a ústretový,dohovorite sa vo viacerých svetových jazykoch.

Služby hotelu
Požičovňa bicyklov za zvyhodnenu cenu.Bazén s teplou vodou,v prípade zlého počasia sa dá uzatvoriť.Nemali sme problém si predĺžiť pobyt za prijateľnú cenu.

Pláž
Pláž v blízkosti hotela,akurát sa tam nedajú využiť služby all inclusive (napoje). Pláž čistá,pekne lehatka,v prednej časti pri mori sa doplácajú.Nachádzajú sa tam sprchy,toalety,detské preliezky,bar.Voda na začiatku plytká,vhodná pre deti.

Meridianus, Lignano, Itálie Simonetta S. 2014-07-22 9.2 1 10 MERIDIANUS

22.07.2014 - Anonym - Přečteno: - Datum pobytu: 12.7. - 19.7.2014

  • Celkem: 9,8
  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
100% - maly rodinny gasthof s velmi ochotnym a milym personalom. Vyborna poloha hotelu, lezi priamo na taurskej cyklostezke, mimo hlavnu cestu, k dispozici garaz pro uskladneni kol. Vonku prijemne posedenie v zahrade, ihrisko pre deti. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Priestranny rodiny pokoj s balkonom, vyhlad na hory

Strava
Ranajky bufetove - standard, ale vynikajuce 4 chodove vecere ( vyber z 3 menu)

Pláž
Krasne ciste koupacie jazierko v dochazdkovej vzdialenosti s mnozstvom zaujimavavych hracich prvkov vo vode.

Naturlebnishotel Kehlbachwirt (Niedernsill), Salcbursko, Rakousko Anonym 2014-07-22 9.8 1 10 Naturerlebnishotel Kehlbachwirt

22.07.2014 - Anonym - Přečteno: 10× - Datum pobytu: 12.7. - 19.7.2014

  • Celkem: 8,4
  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byla jsem moc spokojená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v jednolůžkovém pokoji bylo velice pěkné, dosti velká koupelna, ale bohužel pokoj bez balkonu, takže nebyla možnost si pořádně usušit věci z pláže, což je při pobytu u moře dost důležité. Všechno zůstávalo vlhké.

Strava
Nabídka jídel v restauraci byla dostatečná a chutná (bufet) a také možnost z výběru několika servírovaných chodů, které denně zahrnovaly jak ryby nebo maso tak i vegetariánskou variantu byla dostačující.

Služby hotelu
Personál velice vstřícný, příjemný.

Pláž
Dostupnost pláže je dobrá, pláž trochu přelidněná (červenec), při cestě k pláži je možnost si nakoupit např. pití v menším marketu, který je cestou na pláž, dále je malý obchůdek, který slouží také jako bufet, je zde k zakoupení přes poledne(pokud nechcete jít do restaurace na pláži, která je dražší) celkem "levně" třeba gril.kuře (celé 8 Euro, 1/2 4,5 Euro), lasagne,těstoviny i saláty.

Palace, Lignano, Itálie Anonym 2014-07-22 8.4 1 10 HOTEL PALACE

22.07.2014 - Beata D. - Přečteno: 14× - Datum pobytu: 9.7. - 19.7.2014

  • Celkem: 4,6
  • 4 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka bola super, veľmi príjemné počasie, úžasná prímorská atmosféra. Pláž je mestská, za lehátka treba platiť, ale je krásna, široká, čistá a udržiavaná. Hotel je na konci pešej promenády, v okolí nie sú žiadne obchodíky, ani možnosť nakupovania, je tam ale ticho a pokoj, nič neruší odpočinok. Vhodné hlavne pre rodiny s deťmi, alebo starších ľudí, v najbližšom okolí nie je možnosť žiadnej aktívnej zábavy okrem prechádzok po pláži.

Hotel využíva hlavne španielska klientela - veľké rodiny s deťmi, čo na niekoho môže pôsobiť rušivo - sú veľmi hluční, robia okolo seba neuveriteľný neporiadok.

Napriek tomu, že sme sa cítili veľmi dobre a nechceli sme si pokaziť dovolenku negatívnymi pocitmi, boli sme veľmi sklamaní nepravdivými informáciami - v hoteli nie sú žiadne tobogány, napriek tomu,že cestovná kancelária uvádza, že sú bazény zrekonštruované s novými tobogánmi - nie je to pravda. V okolí bazénov sú len vybetónované základy a okrem toho nič, bazény sú staré, s olúpaným náterom.

Cestovná kancelária žiada za izby s výhľadom na more príplatok k cene zájazdu - my sme tento príplatok zaplatili, po príjazde do hotela sme ale zistili, že všetky izby v hoteli sú s výhľadom na more, čiže tento príplatok je účtovaný neoprávnene...... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starší neudržiavaný hotel priamo na pláži, areál hotela zanedbaný a špinavý - personál sa vôbec nestaral o čistotu v okolí bazénov, ležadlá zostávali neupratané, dlažba v okolí bazénu a celý areál nevyčistený, po zemi porozlievané sladké nápoje, roztúsené čipsy, rozšlapané nanuky.....bazény nezrekonštruované, s ošúpaným náterom.

Hotel určený pre španielsku klientelu, personál nehovorí žiadnym jazykom okrem španielčiny, nedá sa s nimi vôbec dohovoriť. Izby v slušnej kvalite, ale tiež staršie, na balkóne prasknuté presklenie, čo bolo veľmi nebezpečné - hrozil úraz, vypadnutie celého skla. Keď sme to chceli riešiť, nemali sme ako, lebo nám nikto nerozumel...V izbe sme mali starý miniatúrny pokazený televízor - nám nechýbal, ale komu na tom záležalo, tak bol sklamaný. V čase našej dovolenky bolo finále majstrovstiev sveta vo futbale, manžel si to nemal kde pozrieť, pozeral na notebooku. V izbách veľmi slabý signál na WIFI - rovnako aj na recepcii, museli sme naháňať vlny...:))

Strava
Strava na slušnej úrovni - veľa zeleniny, ovocia, každý deň grilované mäso, ryby, veľa príloh, studený bufet. Slabý výber dezertov - len jeden, maximálne dva druhy, okrem toho puding a želé, akým sa u nás polievajú torty. Vynahradil to ale skutočne pestrý výber čerstvého ovocia. Raňajky tradičné - volské oká, varené vajíčka, šunka, salámy, syry, cereálie, jogurt - dalo sa vybrať zo všetkého. Nepríjemné ale bolo, že ak ste nešli na jedlo hneď po otvorení jedálne, behom hodiny sa tam nahrnuli španielske rodiny a vôbec sa nedalo najesť - strašne kričali, deti vrieskali v kočíkoch a trávili tam možno aj viac ako hodinu, zostával po nich neuveriteľný neporiadok.

V rámci all inclusive boli miestne nápoje - alkohol, nealko, káva, čaj - všetko bolo treba objednávať v bare stáť v rade.

Služby hotelu
Služby hotela neviem popísať, pretože žiadne asi ani neboli - recepční vôbec nevedeli ani základy angličtiny, nedalo sa vôbec dohovoriť, ak sme niečo potrebovali, museli sme prosiť slovenských animátorov, aby nám pretlmočili, pretože delegát v hoteli nebol stále. Smutní sme boli z toho, že čašníci uprednosťňovali španielskych hostí - ak sme si chceli vypýtať nápoje, nechali nás čakať až kým neobslúžili všetkých španielov naokolo, napriek tomu, že prišli neskôr.

Slovenskí animátori boli naproti tomu úžasní - veľmi milí, nevtieraví, robili tradičné programy pre hostí na výbornej úrovni, veľmi sa venovali deťom, večer boli zábavné programy a minidisko pre deti.

V hoteli sa nachádza jeden obchodík so suvenírmi a plávacími potrebami, vedia sprostredkovať požičanie auta, je tam automat na cigarety a herňa s hracími automatmi a biliardovým stolom - všetko staré.

Pláž
Krásna, široká, čistá, jemný, úplne drobný štrk. Vhodná aj pre malé deti. Ide o mestskú pláž, ktorú pravidelne každé ráno udržiavali. Bohužiaľ, žiadne atrakcie, ani športové aktivity - kto by si chcel požičať vodný bicykel, skúter, alebo zajazdiť na banáne, má smolu. Na druhej strane ale úžasný pokoj, tichučko a nádherné a čisté more (dva dni boli medúzy, ale tie potom zmizli).

Asur Las Salinas Park, Andalusie, Španělsko Beata D. 2014-07-22 4.6 1 10 hotel ATH Las Salinas Park

22.07.2014 - Anna Menkynová - Přečteno: - Datum pobytu: 12.7. - 19.7.2014

  • Celkem: 4
  • 4 Ubytování
  • 3 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
rušné prostredie okolo apartmánu - hlavná cesta Zobrazit celou recenzi

Ubytování
problém s kanalizáciou, jedna izba v apartmáne bez okna....

Strava
mali sme vlastnú

Pláž
pláž bola ok

Villa Dado, Trogir, Chorvatsko Anna Menkynová 2014-07-22 4 1 10 Vila Dado

22.07.2014 - Soňa Hrušková - Přečteno: 21× - Datum pobytu: 12.7. - 19.7.2014

  • Celkem: 7,4
  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Pěkná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovali nás ve větším pokoji než jsme měli ve smlouvě a ještě s výhledem na moře.Dodnes nevím, proč se tak stalo :)

Služby hotelu
Všude bylo čisto

Pláž
Pláž krásně čistá,nepřelidněná.Ale 139 schodů na pláž a ještě s kočárkem bylo opravdu moc !

Nimfa hotel a pavilony, Makarská riviéra, Chorvatsko Soňa Hrušková 2014-07-22 7.4 1 10 červenec 2014

22.07.2014 - Anonym - Přečteno: 37× - Datum pobytu: 6.7. - 13.7.2014

  • Celkem: 9,6
  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
báječná dovolená, doporučuji všem, kteří chtějí strávit klidnou a pohodovou dovolenou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování skvělé, čistota, ob den vyměněné prádlo i ručníky, denně úklid. vše čisté a jako nové, vše funkční. Veliká pochvala

Strava
strava dobrá, formou bufetu. Sice celý týden to stejné, ale dalo se vždy něco vybrat. Chybělo nám častěji jejich národní jídla a ryby.

Služby hotelu
personál velmi ochotný, služby nadstandartní

Pláž
pláž 10min pomalou procházkou, čistá - placená i neplacená. Přes oběd téměř prázdná, takže skvělé. Na výběr spousta plážových restaurací, ochotný personál,příjemné posezení.Ceny jako u nás. Voda velmi málo slaná, bez potřeby sprchování se, přístup do moře písčitý pozvolný, ideání pro děti.

Kotva, Slunečné Pobřeží, Bulharsko Anonym 2014-07-22 9.6 1 10 KOTVA

22.07.2014 - Anonym - Přečteno: 10× - Datum pobytu: 10.7. - 20.7.2014

  • Celkem: 6,6
  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolenky dobrý ale úroveň skôr 3 hviezdičiek a určite nie ultra all inclusive ako uvádza cestovka skôr priemerný all inclusive.

Napriek pár nedostatkom spokojnosť a kto nie je veľmi vyberavý a náročný určite bude spokojný hoci neviem či tá cena úplne korešponduje s úrovňou služieb. Skôr zavádzanie zo strany cestovky tým ultra all inclusive to určite tak nie je.. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hneď po príchode sme na recepcii museli zaplatiť daň mestu 1,5€ na deň a 20€ na kartu na nápoje/15€ kredit+5€ depozit/kto chcel mohol si zaplatiť aj mimo all inclusive a strhával sa mu kredit, kto nie peniaze boli vrátené pri odchode.

Ubytovanie v samostatných malých domčekoch v ktorých boli asi 4 izby každá s balkónikom prípadne malou teraskou na prízemí, izby zariadenie starším nábytkom, izba priemerne veľká, s malou chladničkou a televízorom. Kúpeľňa obstojná. Celkový dojem z ubytovania, obstojný ale skôr na 3 hviezdičky, určite nie 4. Miestami to pripomínalo ako internáty:D Servis dobrý každý deň upratovanie, výmena uterákov, obliečky čo som postrehla však vymenili asi len raz..Izba sa však nedala zamknúť len zabuchnúť na guľu, trošku zvláštne..na izbe samozrejme klimatizácia a mini trezor.

Strava
Strava lepší priemer. Stravovanie vo veľkej reštaurácii pri okrúhlych stoloch po 8 ľudí,pridelení ľudia podľa izieb, teda sa sedele stále na tom istom mieste. V reštaurácii dosť fučala klíma. Raňajky: no nič moc, veľké sklamanie, jeden druh šunky, jeden druh syra, jeden druh jogurtu,stále tie isté male pečené bagetky biele a jeden druh grahamových bagetiek, a samé sladké:sladký croisanty pudingove, nutelove a same sladké koláče, a dva druhy cereálií, okrem toho ešte robili praženicu a opekanú slaninu, to je všetko. Žiadna zelenina! Po opýtaní kde je,sa nám dostalo odpovede že zelenina na raňajky nie je..Toto nie je ultra all inclusive ako opisuje cestovná kancelária.. Snacky medzi obedom a večerou veľmi zvláštným spôsobom riešené..Pri bare na pláži jedna tácka s melónmi a pár várnic a to už bolo brané ako obed, takže doobeda nič..a poobede sme si museli pýtať pri bare:a dostali sme suchú bagetku s plátkom šunky alebo suchú pizzu..a to je všetko! Tiež skryté pred zrakmi aby im to asi náhodou nezjedli tí čo nemali ten ich ultra all inclusive.. Obed, Večera: veľký výber zeleninových šalátov, rýb, cestovín každého druhu, veľa koláčov, pudingov, strava pestrá, domáca aj medzinárodná, tiež suchá strava:salámy, šunky,pečivo, nátierky. Vždy krájané ovocie/melón alebo ananás/ Pitný režim: Veľmi podpriemer..na raňajky automat na džús,kávu a čapovaná voda, na obed už tie automaty boli zakryté v reštaurácii, takže na obed a večeru bolo v hlavnej reštaurácii k dispozícii iba voda alebo víno červené a biele.. Ostatné podávali len pri bare pri bazéne alebo pri pláži..Všetko sa však muselo platiť akoby ich kartou na ktorej sa asi sledovala spotreba, dosť to otravovalo a nechápem načo bola tá karta,keď raz máme ultra all inclusive.To jednoducho ultra all inclusive nebol..

Celkový dojem zo stravy: Strava pestrá chutná, chýbajúca však zelenina na raňajky a väčší výber niečo iného ako sladkého:D ale inak spokojnosť.

Služby hotelu
V katalógu uvedené síce že v hoteli pôsobí 40 členný animačný tým, áno pôsobí ale pre talianov..Tento hotel bol prvý krát v ponuke aj zahraničnej cestovke, takže zloženie hotela boli zatiaľ len slováci a taliani. Tomu bolo prispôsobené všetko..Taliani dodržiavajú siestu teda od druhej do švrtej na pláži nikoho a pri bazéne tiež. Boli sme upozornení že neradi vidia ľudí pri bazéne lebo tam nie je plavčík..ale tak hádam keď už som na dovolenke tak sa budem kúpať kedy chcem..takže my sme toto nerešpektovali a neboli sme sami..Animačný tím tak ako aj čašníci nevedeli skoro vôbec po anglicky a celý program bol len v taliančine takže pre slovákov veľká nuda..Vo väčšine zahraničných hotelov býva program, predstavenia aspoň v troch jazykoch ale tu nič, ešte asi nepochopili že tam začínajú chodiť aj zahraniční nie len domáci turisti..tak to aj vyzeralo. Večer program na amfiteátri len v taliančine takže sme z toho nemali nič..inak nič v okolí nič nie je, zavretá brána a nedalo sa nikam ísť, žiadny autobus, taxík, dalo sa len prenajať auto za cca 100€ na deň alebo na výlet. Slovenskí animátori tam boli len dvaja, dievča ktoré malo robiť program deťom ale už vopred upozornila že asi zvládne len pár detí a podľa veku si ich musí rozdeliť, no vykrúcala sa tam..a chalan ktorý bol na pláži pri kajakoch ktoré sa dali požičať a to bolo všetko, celý čas sa len niekam zašíval a motal, žiadny program nerobili pre slovákov ani nič..dovolenka aj pre nich jednoducho:D

Hotelový rezert však veľmi pekný bazén veľký so sladkou vodou, čistý, upratovaný, taktiež asi 20m plavecký bazén a detský bazén s 2 tobogánmi. Cestou na pláž sa išlo pomedzi lesík eukaliptových stromov v ktorom boli lavičky, pár atrakcií na cvičenie, navšená hojdacie siete, tuli vaky.

Pláž
Pláž veľmi pekná, pomerne čistá s hrubším pieskom. Každá izba mala pridelený slnečník a dve kresielka, ležadlá za 6€ na deň,taktiež platené uteráky. Slovaci samozrejme dostali posledné miesta na konci pláži, takže cesta k baru pomerne dlhá..More pekné čisté, občas sa objavila nejaká tá medúza. Doobeda väčšinou pokojné more, poobede už veterno a dosť veľké vlny. Vstup do mora nie veľmi postupný po necelých 3 metroch už hlboká voda. Dali sa zadarmo požičať bycikle,kanoe. Keďže nevedia dobre ani po anglicky dorozumieť sa niekedy bolo ťažko..

Serene Village, Kalábrie, Itálie Anonym 2014-07-22 6.6 1 10 Serene Village

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma Po - Ne 7-22 hod. 800 999 800