Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 6,4 .

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
. Zobrazit celou recenzi

Markéta J., 17.12.2014, Datum pobytu: 22.9. - 29.9.2014
Oblast: Madeira Madeira, Funchal, Hotel:Vila Lusitania

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Vila Lusitania, Funchal, Madeira Markéta J. 2014-12-17 6.4 1 10 Vila Lusitania

Celkem: 10 Nejkrásnější dovolená. Velký výběr jídla, skvělý animační program i krásné prostředí hotelu. Hned bych se tam vrátila :-)

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nejkrásnější dovolená. Velký výběr jídla, skvělý animační program i krásné prostředí hotelu. Hned bych se tam vrátila :-) Zobrazit celou recenzi

Nikola B., 16.12.2014, Datum pobytu: 10.9. - 20.9.2014
Oblast: Turecko Turecko, Kemer, Hotel:Daima Biz Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Daima Biz Resort, Kemer, Turecko Nikola B. 2014-12-16 10 1 10 Daima Biz Resort

Celkem: 5,6 Ubytování standartní, pro 4 osoby poměrně malý pokoj. Bohužel počasí nevyšlo, sníh nebyl, ale to nikdo neovlivní.

  • 6 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Cena
  • 4 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Ubytování standartní, pro 4 osoby poměrně malý pokoj. Bohužel počasí nevyšlo, sníh nebyl, ale to nikdo neovlivní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
celkově hotel slušný, pokoje menší, vybavené základním vybavením. Jinak restaurace, bar OK. Denně byl prováděn úklid pokoje, výměny ručníků.

Strava
Strava byla prezentována formou bufetového stolu a to snídaně i večeře. Večeře takto neprobíhala, byla formou 4 chodového menu, pouze u hlavního jídla byla možnost výběru ze dvou variant. Jinak vše pro všechny stejné, bez možnosti přidání. Snídaně stále to samé, marmeláda, jogurt, chleba, jeden druh sýra, dva druhy salámu. Po čtyřech dnech už nám to lezlo i ušima :)

Služby hotelu
Po příjezdu jsme si přihlásili a zaplatili internet - tato služba je v hotelu placená. Byl nám spuštěn poslední den večer před odjezdem. 2x bylo urgováno, že internet nefunguje.

Sjezdovky
toto nemohu komentovat, nebyl sníh, nevyužili jsme.

Sylva H., 15.12.2014, Datum pobytu: 7.12. - 11.12.2014
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel:Garni Haflingerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Garni Haflingerhof, Dachstein West, Rakousko Sylva H. 2014-12-15 5.6 1 10 Garni Haflingerhof

Celkem: 6,2 Hotel, ktorý nadchne svojou obrovskou rozlohou. Ak ho chcete mať celý ako - tak zmapovaný, budete mať čo robiť. K dispozícii je hlavná...

  • 5,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel, ktorý nadchne svojou obrovskou rozlohou. Ak ho chcete mať celý ako - tak zmapovaný, budete mať čo robiť. K dispozícii je hlavná reštaurácia - La Veranda, ktorá svojim kulinárskym umením nenadchne hlavne náročnejších klientov. Vylepšiť to ešte môžu rôzne iné reštaurácie, v ktorých si môžete rezervovať napr. stôl na večeru - talianska, mexická... atď. Izby a ich zariadenie si už čo - to prežili, no aj napriek tomu to nie je zlé, za čo môže vedenie hotela ďakovať upratovacej službe, ktorá sa naozaj každodenné stará o poriadok a čistotu. Pripraviť sa ale musíte na otravné komáre a muchy, čo ma celkom na túto oblasť prekvapilo. Animátori sa od aktivity nepretrhnú, na rozdiel od ostatného personálu, ktorí sa s vami rád porozpráva či zažartuje. Aj keď sa hotel pýši tým, že návštevníkom poskytuje all inclusive, má čo doháňať. Môže sa vám totiž bez problémov stať, že namiesto pomarančového džúsu vám čašník donesie jablkový, lebo iný už nemá, podobne sú na tom aj ostatné nápoje. Tieto nedostatky vyvažujú nádherné koraly a rozmanité ryby, ktoré naozaj stoja za to. Vstup do mora je riešený 2 mólami, cez ktoré sme občas mali problém prejsť, lebo niektorí ľudia tam jednoducho "zakotvia" a nie a nie sa odstupiť. Ak vás to prestane baviť, potom je tu niekoľko bazénov, jeden dokonca vyhrievaný. Mínusom je wifi pripojenie, ktoré je dostupné len na recepcii. Pokiaľ ale patríte k menej náročným návštevníkom, potom neoľutujete. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starší rezort, no aj napriek tomu celkom udržiavaný.

Strava
Raňajky sú tvorené klasikou - pečivo, maslo, džem, cereálie, syry a šunky, či omeleta. Ak očakávate rozmanitosť, potom asi zostanete sklamaní aj čo sa týka obeda a večere. Tento nedostatok sa snažia vyriešiť rôzne reštaurácie, kde si stačí rezervovať deň dopredu miesto a môžete ochutnávať mexickú či taliansku kuchyňu.

Služby hotelu
Tu nemôžem vytknúť absolútne nič. Od recepcie po upratovačov to bolo bezchybné.

Pláž
Neviem si predstaviť, ako pláž funguje počas leta, pretože už aj v tomto období bol problém s lehátkami. Pláž je ale udržiavaná a čistá.

Anonym, 14.12.2014
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel:Sharm Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Sharm Resort, Sharm El Sheikh, Egypt Anonym 2014-12-14 6.2 1 10 Sharm Resort

Celkem: 9,6 Úplne užastná dovolenka :) ODPORÚČAM!

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Úplne užastná dovolenka :) ODPORÚČAM! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo pekné! Ále myslela som si že to zariadenie bude iné. Ale tak ten výhľad bol úžastný! Takže nič viac mi nechýbalo :) Na izbu sme sa chodili v podstate len vyspať :D

Jediná nevýhoda hotela boli výťahy! Keď sme sa chceli ísť najesť tak sme stáli na každom poschodí! Potom ma už aj hlad prešiel!

Strava
Strava :O Tak tá bola fakt super! Všetkého bolo VŽDY dosť! Každý si prišiel VŽDY na svoje! Z dovolenky som prišla o pár kg ťahšia :D

Služby hotelu
Tak služby :) Tie boli tiež výborné :) Veľmi sa mi páčili animátory :) Zabávali neskutočne ;) Brali ľudí na dikotéky do okolia! Deťom sa venovali od rána do noci! Úplne super!

Pláž
Pláž bola čistá :) Taktiež aj more :)

Anonym, 14.12.2014
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel:Burgas Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Burgas Beach, Slunečné Pobřeží, Bulharsko Anonym 2014-12-14 9.6 1 10 Burgas Beach

Celkem: 6,8 Po příjezdu jsme byli upozorněni na poplatek za závěrečný úklid v hodnotě 40 euro, na který nás cestovní kancelář neupozornila!

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Cena
  • 7 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Po příjezdu jsme byli upozorněni na poplatek za závěrečný úklid v hodnotě 40 euro, na který nás cestovní kancelář neupozornila! Zobrazit celou recenzi

Bohdana Benesova, 14.12.2014, Datum pobytu: 4.12. - 7.12.2014
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel:Alpen Chalets

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Alpen Chalets, Kaprun / Zell am See, Rakousko Bohdana Benesova 2014-12-14 6.8 1 10 Alpen Chalety

Celkem: 9,2 Neuvěřitelná přehlídka služeb, skvělého jídla všech kontinentů a zájmu o klienta.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Neuvěřitelná přehlídka služeb, skvělého jídla všech kontinentů a zájmu o klienta. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo nabídce

Strava
V resortu je strava gastronomickým snem

Služby hotelu
Služby odpovídaly nabídce

Pláž
Pláže byly každodenně udržované a čištěné. Pláže s ohledem na maximální množství hostů v resortu se stávaly spíše privátními. Je to místo jako stvořené pro relaxaci a odpočinek.

Zdeněk T., 14.12.2014, Datum pobytu: 30.11. - 9.12.2014
Oblast: Maledivy Maledivy, Severní Atol Male, Hotel:Gili Lankanfushi Maldives

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Gili Lankanfushi Maldives, Severní Atol Male, Maledivy Zdeněk T. 2014-12-14 9.2 1 10 Gili Lankanfushi Maldives

Celkem: 5,8 Dovolená hezká

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená hezká Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování slabší spíše pro méně náročné časté problémy s odtokem vody,ale na dovolenou se jede hlavně poznat krásu ostrova a ten je naprosto užasný.

Strava
Jídlo bylo dobré i když pořád dokola,ale vždy bylo z čeho vybírat.podstatně horší to bylo s pitím, nealko ředěné vodou, víno nalévané do kelímku a ještě skoro na příděl,míchané nápoje skoro nepoživatelné.

Služby hotelu
Personál se pořád usmíval,ale to bylo tak vše.Myslím že jim na hostech moc nezáleželo,hlavně barmanka byla hodně náladová,vypadalo že ji obtěžujem a všichni přišli jenom pít.Pokud jste přišli z pláže a v baru se zrovna vytíralo tak jste měli smulu,pití vám nedali.S takovým přístupem jsme se dosud nikde nesetkali.

Pláž
Pláž nádherná,moře krásné,ale od hotelu to bylo určitě dál než 150 m.5 minut rychlejší chuze.Lidí docela dost,ale vždycky bylo kam lehnout.Doporučuji procházku po pláži nám se moc líbila.

Jana B., 14.12.2014, Datum pobytu: 8.7. - 19.7.2014
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel:Cavo d´Oro

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Cavo d´Oro, Zakynthos, Řecko Jana B. 2014-12-14 5.8 1 10 Hotel Cavo D'oro

Celkem: 9,4 More,slnko,pohoda

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
More,slnko,pohoda Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na velmi dobrej urovni

Strava
Kazdy den fast to iste a ani kvalita jedal nebola dobra-ale dalo sa najest

Služby hotelu
Bez vyhrad- az na spatne Wi-Fi spojenie

Pláž
Pekna a udrziavana

Ivan Kolesár, 14.12.2014, Datum pobytu: 2.11. - 9.11.2014
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel:The Grand Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

The Grand Resort, Hurghada, Egypt Ivan Kolesár 2014-12-14 9.4 1 10 The Grand Resort

Celkem: 7,4 Hotel celkom ok, ubytovanie v poriadku, strava priemer, plaz v poriadku a more super.

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel celkom ok, ubytovanie v poriadku, strava priemer, plaz v poriadku a more super. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo dobre, izby slusne a ciste, kazdodnne upratane, cize ok.

Strava
Strava bola taky priemer, ale vzdy sa dalo nieco vybrat, takze ok.

Služby hotelu
Celkovo bol hotel ok, len by sa mohli viac starat o SPA, malo by to byt najcistejsie a najprijemnejsie miesto a toto im moc nevyslo, ale kedze sme tam boli len pre uteraky, tak sme to neriesili.

Pláž
Plaz 5-7 min.od hotela, celkom ok, je lepsie si skor rano obsadit lehatka, more super, ciste, dobra dostupnost aj celkova cistota.

Veronika F., 13.12.2014, Datum pobytu: 23.9. - 3.10.2014
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel:Hera Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Hera Park, Side, Turecko Veronika F. 2014-12-13 7.4 1 10 Hera Park

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma Po - Ne 7-22 hod. 800 999 800