Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Zobrazeny nejnovější recenze 1 - 10 (Celkem 78305)

Nejnovější recenze

2014 2012 2010

9,4

Citymax Bur Dubai

17.04.2014 - Petr J. - Přečteno: 12× - Datum pobytu: 6.4. - 13.4.2014

Ubytování: 9 Strava: 10 Okolí: 9 Cena: 10

Celkové shrnutí
Dovolená splnila naše očekávání. Cesta tam i zpět proběhla v pohodě (jen při návratu 2 1/2 hodina zpoždění).

Na letišti nás čekala česká delegátka, která zajistila přepravu do hotelu. Veškeré informace a dotazy o našem pobytu nám druhý den sdělila delegátka Šárka. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj se nám líbil, bylo tam perfektně čisto, jen úložného prostoru mohlo být více. Denně jsme měli čistě povlečeno a uklizeno. Rovněž každý den doplnili kávu, čaj, mléko cukr. Uklizeno bylo vždy až odpoledne.

Strava
Měli jsme snídaně, které byly velmi dobré. Dobré džusy, káva, čaj, mléko, cereálie, salámy, sýry, 2 druhy ovoce, jogurty, croasanty, sladké pečivo, vejce na 3 způsoby, fazole, hrách - v omáčce, krokety, lívance, místní placky..

Možnost dalšího stravování ve městě je rozmanitá - KFC, mekáče, asijské jídlelny, vegetariánské...

Jsou tam i supermarkety, kde si vybere určitě každý.

Služby hotelu
V hotelu je kávárna otevřená 24 hodin denně, rovněž také směnárna (lepší kurz je ve smenárnách a bankách)

Pláž
Na pláž jezdí autobus, časy jsou hostům oznámeny. Pláž je veliká, lze si zakoupit slunečník, lehátko, ručník.

Jsou tam i stánky s občersrvením. Písek je krásný, bílý, jen tam vadí velké množství vajglů. Voda byla krásně čistá, dopoledne se dalo plavat, odpoledne trochu vlny.

9,4

HOTEL LUDWIGSHOF - lyžařský zájezd

17.04.2014 - Anonym - Přečteno: 2× - Datum pobytu: 9.3. - 15.3.2014

Ubytování: 10 Strava: 7 Cena: 10 Kvalita sjezdovek: 10

Celkové shrnutí
Byla jsem moc spokojená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pěkné, kvalitní,čisté.

Strava
Strava ráno výborná, večeře nebyly vždy chutné, zvláštní, večeře dlouho trvala-téměř dvě hodiny, po vytrvalém ježdění na sjezdovkách má člověk hlad a čekáme na jídlo na 19 hodinu, to ano, ale pak než se jídlo rozneslo, a chutě neznámé, jiný druh jídla.

Služby hotelu
Služby výborné.

Sjezdovky
Pěkné, kvalitní.

10

Hotel St. Florian v Kaprunu

17.04.2014 - Anonym - Přečteno: 4× - Datum pobytu: 6.4. - 10.4.2014

Ubytování: 10 Strava: 10 Okolí: 10 Cena: 10

Celkové shrnutí
Super dovolená, nadstandardní hotel. Doporučujeme. Zobrazit celou recenzi

8

Hotel AL NABILA GRAND MAKADI

17.04.2014 - Jana V. - Přečteno: 33× - Datum pobytu: 5.4. - 12.4.2014

Ubytování: 6 Strava: 10 Okolí: 10 Cena: 8

Celkové shrnutí
Průměrné hodnocení. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování hned ráno při příjezdu. (samozdřejmě za všimné vložené do pasu )

Hotel starší, kdo očekává služby pětihvězdičkového hotelu, musí být jednoznačně zklamán.

Odpovídá 3 hvězdám.

Překvapení: povlečení ani výměna ručníků se celý týden nekonala, jen ustláno a poskladané ručníky.

Strava
Výborná.

Služby hotelu
Existují v Egyptě hotely, kde je personál usměvavý, příjemný.

Velmi "nápadným" způsobem si říkají bakšiš.

Pláž
Nádherné moře, překrásné korály .

Toto je velká devíza tohoto hotelu.

10

POREC - APARTMANY VALAMAR DIAMANT

17.04.2014 - Milan Mesároš - Přečteno: 16× - Datum pobytu: 10.4. - 13.4.2014

Ubytování: 10 Okolí: 10 Cena: 10

Celkové shrnutí
VYBORNY. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
SPOKOJNOST VSETKYCH ZUCASTNENICH.

Strava
STRAVA VLASTNA - VYBORNA.

Služby hotelu
VYBORNE.

Pláž
ZODPOVEDAJUCA PLAZAM V CHORVATSKU.

5

LTI El Ksar Resort & Thalasso

17.04.2014 - Anonym - Přečteno: 15× - Datum pobytu: 13.6. - 23.6.2013

Ubytování: 5 Strava: 7 Okolí: 4 Cena: 4

Celkové shrnutí
Dovolenku vnímam vždy, že mám dovolenku a nič mi ju nemôžu pokaziť a ani znechutiť. Aj keby sa robilo neviem čo. Človek si ide jednoducho oddýchnuť a nie riešiť nejaké hlúposti typu, že sa na mňa na recepcii hotela neusmiali :) Odporúčam preto byť takto naladený aj pri návšteve tohto hotela. Pre nás to bola jednoducho dovolenka zo všetkým čo k tomu patrí ale aj nepatrí... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Tento rezort je väčší a veľa izieb má izby orientované žiaľ tak ako má. My sme nedali žiadny "úplatok" ale nakoniec sme dostali izbu s výhľadom na more. To bolo asi jediné pozitívum, ktoré na nás urobil prvý dojem. Nie sme nároční cestovatelia. Mňa osobne neutretý prach nerozčuľuje, prípadne divno neustále kvapkajúca klimatizácia. Čo nám ale už vadilo bolo to, že sme v izbe pri závesoch našli kopec rozbitého skla (predpokladám z predchádzajúceho popolníka) a to, že posteľná bielizeň nebolo čistá. Žiaľ, takéto negatívne skúsenosti sme mali hneď prvý deň z našej izby. Po našej urgencii prišiel izbu "upratať" pracovník hotela. Ďalšie dni to "upratovanie" bolo už v poriadku. Naša izba bola celkom priestranná, kúpelňa bola v podstate v poriadku. Terasa tiež. V izbe bol trezor a LCD TV....

Strava
k strave v tomto rezorte nemám čo vyčítať. možno tie syry nechutili až tak lebo ako nám bolo povedané boli z ťavieho mlieka. Mne chutili veľmi kolačiky :) odporúčam. Zvyšná ponuka si myslím bola v rámci all inclusive v poriadku a nám stačila.

Služby hotelu
v areáli nájdete stále veľa obchodníkov, ktorí vám ponúkajú neustále rôzne aktivity a zájazdy. Vodné športy sú samozrejmosť. Recepcia hotela, manažéri, obsluha v podstate v poriadku. V prípade, že sa ale niečo rozhodnete riešiť (nejaký váš postreh, resp. niečo čo vám prekáža) tak sa pripravte na to, že vám prikývnu a tým to končí. Potom odporúčam jedine delegáta. Hotel má aj vlastný obchodík s nejakými suvenírmi a šperkami a každý štvrtok sa tam konal akýsi trh s rôznym možným :) K tej obsluhe, ja jednoducho chápem, že keď si na terase objednáte drink, čo vám aj čašník prinesie a nedáte mu žiadny "tip" tak druhý krát si pre drink budete musieť ísť k baru len vy :) Prípadne aj keď mu dáte nejaký "tip" tak vás preplatí napr. nemec, ktorý dá čašníkovi aj 20 Eur len tak a ten potom chodí len okolo nich hoci ste mu dali aj vy pár drobných...proste "trhová ekonomika" :)

Pláž
Myslím, že my nie sme výnimkou v tom, že more, za ktorým v podstate letíme, by malo byť podľa predstáv. A nielen more ale aj okolie t.j. pláž vrátane služieb. Bol jún a more malo cca 20 stupňov. V pozadí viditeľné ropné vrty neprispievali k čistote. Pláž sa ale "snažili" upratovať. Tak ale úprimne čistá nebola nikdy. More tiež. Samozrejme, že nejaká ta riasa alebo nejaká špinka mne osobne v mori neprekáža ale tak keď mi už vedľa hlavy plávalo veľké drevené poleno s trčiacim klincom tak to už áno. Pozvoľný vstup do mora, až po cca 30 metroch od brehu si zaplávate. Na pláži je bar kde sa dá občerstviť a dá sa tam aj naraňajkovať a naobedovať. Ponuka ale menšia ako v hlavnej reštaurácii. Čo nám tak vadilo bolo to, že na pláži veľmi fúkalo. Dovolenku som ukončoval s porezanou nohou, pretože v mori na dne bolo sklo :( ale tak bola to proste dovolenka....na záver preto nemôžem povedať, že by som tento hotel niekomu odporúčal. Je to priemer. Nechcem ale zároveň ani nikoho odrádzať. Kto chce nech vyskúša. Ja sa osobne rád vraciam na miesta, kde to bolo super. Tu to bol taký priemer čiže známka 3 - dobré. už by som sa sem nikdy nevrátil...

10

Apartmány Palfenhof – Bruck

16.04.2014 - Eva - Přečteno: 16× - Datum pobytu: 9.4. - 13.4.2014

Ubytování: 10 Cena: 10 Kvalita sjezdovek: 10

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená, moc pěkné ubytování, příjemné prostředí. Rozhodně bych doporučila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Penzion na krásném místě uprostřed přírody, prostorný dvoupokojový apartmán s krásným výhledem na zasněžené vrcholky hor. Výborné vybavení - vše potřebné v kuchyni, televize, wifi, fén. Možnost využití wellness zóny - infra kabina - prakticky kdykoliv. Všude čisto.

Strava
Stravování - vlastní.

Služby hotelu
Velmi příjemná a vstřícná paní majitelka.

Sjezdovky
Upraveno, prakticky bez front.

10

Grand Paradise Samana

16.04.2014 - Kateřina R. - Přečteno: 57× - Datum pobytu: 2.4. - 13.4.2014

Ubytování: 10 Strava: 10 Okolí: 10 Cena: 10

Celkové shrnutí
Překrásné místo! Nádherná pláž, krásné udržované zahrady, vše zasazené do nedotčené přírody a do palmového háje..Vždy usměvavé tváře personálu, ochota, úslužnost a profesionální přístup. Velice chutné jídlo s dostatečným výběrem a spoustou ovoce a zeleniny. Neuvěřitelný výběr nápojů, drinky na co jen vzpomenete. Perfektní práce animátorů, zakončené večerním programem na velmi dobré úrovni. Doporučuji procházku okolo banánových plantáží na vyhlídku s restaourací El Cabito. Kdo hledáte klid, přírodu, pláž jako z katalogu s teplým mořem, kvalitní služby a dobré jídlo a pití, neváhejte si vybrat právě toto místo, užijete si zde opravdu nezapomenutelnou dovolenou, stejně jako já. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré, trochu nás zlobila karta na elektriku, vypadávala klimatizace, ale ostatní to vynahradilo. Pochvalu zaslouží pěkné velké postele s dobrou vysokou matrací. Pozor v hotelu není elektrické napětí 220, ale 120 a nejsou zde klasické zástrčky jako u nás, ale ploché zdířky. Přechodku lze zakoupit u delegáta za 2 dolary.

Strava
Chutná, pestrá, dostatečný výběr jídel, polévky, plody moře, ovoce, zelenina, dorty i zmrzlina.

Služby hotelu
Bezchybné.

Pláž
Opravdu jako z katalogu, ale na vlastní oči ještě hezčí. Bílý jemný písek, klidné čisté a teplé moře, dlouho mělko a to vše s výhledem na záplavu nádherných palem a pasoucích se koní! Ráj prostě existuje!!!

9,8

Užasna dovolenka ...

16.04.2014 - Anonym - Přečteno: 47× - Datum pobytu: 6.4. - 13.4.2014

Ubytování: 10 Strava: 10 Okolí: 10 Cena: 9

Celkové shrnutí
Dovolenka v Dubaji je nezabudnuteľný zážitok. Mega stavby ktoré vyrážajú dych a fontána ktorá je neskutočne nádherná. Zážitok na celí život. Každý si tam príde na svoje. Taxik je tam lacnejší než u nás a to o veľa. Cca pol hodina cesty vychadza na 10eur. Strava super,ovocie čerstvé štavy .... naozaj na vysokej úrovni. Zobrazit celou recenzi

6,2

THREE CORNERS SEA BEACH RESORT - PROMO

16.04.2014 - Zdeněk - Přečteno: 73× - Datum pobytu: 27.3. - 10.4.2014

Ubytování: 6 Strava: 8 Okolí: 5 Cena: 6

Celkové shrnutí
Místo a služby odpovídají ceně. Není vhodné pro šnorchlování. Většina pobytu větrno a červená vlajka. Příště volím opět Sharm nebo Hurghadu. Je pravda že hotel je vhodný pro děti. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jako jinde.

Strava
Strava na výbornou.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Schránka Přihlaste se Registrace Kontakty

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma
Po - Ne 7:00 - 22:00
800 999 800

Schránka je prázdná