Recenze hotelů

Napište svou recenzi

Celkem: 10 úžasné

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
úžasné Zobrazit celou recenzi

Radka P., 28.08.2016, Datum pobytu: 16.8. - 23.8.2016
Oblast: Španělsko Španělsko, Andalusie, Hotel:Garden Playanatural & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Garden Playanatural & Spa, Andalusie, Španělsko Radka P. 2016-08-28 10 1 10 Garden Playanatural & Spa

Celkem: 9 Byli jsme moc spokojeni.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme moc spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj dostatečný pro 4 osoby (2 dospělí, 2 děti - 11 a 4 roky), pravidelný úklid, výměna ručníků, výhled na moře, fungující klimatizace, trezor - vše bez problémů.

Strava
Výborné. Velký výběr všeho - klienti byli převážně Italové, kuchař prý také Ital - vynikající. Vybrali si děti i dospělí. Každý den něco trochu jiného a opravdu vše výborné.

Služby hotelu
Výborné. Personál usměvavý, ochotný.

Pláž
Pláž u hotelu přes místní nefrekventovanou komunikaci. K dispozici byl plážový bar, možnost obědvat u pláže. Přístup do moře mírně kamenitý, ale pak dále již písek. Voda krásná, čistá.

Lenka Křížová, 28.08.2016, Datum pobytu: 16.8. - 23.8.2016
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel:Sovereign Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Sovereign Beach, Kos, Řecko Lenka Křížová 2016-08-28 9 1 10 HOTEL SOVEREIGN BEACH

Celkem: 8,2 Doporučuji, určitě to stojí za to a rádi se tam zase vrátíme.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Doporučuji, určitě to stojí za to a rádi se tam zase vrátíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisto, denně čisté ručníky a uklizeno.

Strava
Strava výborná, obrovský výběr!

Pláž
Koupání nádherné, akorát na pláž od hotelu je to více než 150 m..než jak se všude uvádí.

Anonym, 28.08.2016, Datum pobytu: 16.8. - 23.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Primorsko, Hotel:Plamena Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Plamena Palace, Primorsko, Bulharsko Anonym 2016-08-28 8.2 1 10 PLAMENA PALACE

Celkem: 9,5 Dovolená byla opravdu krásná, Kalymnos je nádherný ostrov, který se vyplatí objet na skůtru či autem. Všude je spoustu krásných pláží,...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla opravdu krásná, Kalymnos je nádherný ostrov, který se vyplatí objet na skůtru či autem. Všude je spoustu krásných pláží, jak rušnějších tak klidných, takže si každý najde to co mu vyhovuje. Jako plus přidávám i polohu studií, letovisko Masouri je asi nejlepší volbou, je zde všeho dostatek a výhodou je i dostupnost ostrůvku Telendos, který je naproti- dá se tam dostat z blízkého přístavu- jedna cesta 2 eura/osoba. Možnost byla využít i zájezdy pořádáné CK, my si koupili výlet lodí po okolních ostrůvkách, kde byla možnost spatřit v moři i delfíny a velké mořské želvy. :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídá ceně zájezdu, na občasné vaření a přespání bohatě stačí. Vybavení včetně utěrek, jaru, kolíčků na prádlo, takže není potřeba vozit vůbec nic. Pani domácí nechává ráno na dvěřích malou snídani- vajíčka nebo bábovku, což je velmi milé. Dalším zpěstřením je opravdu krásný výhled na moře z terasy.

Strava
Stravu jsme měli vlastní, občas jsme si vařili sami, v centru není problém sehnat cokoliv k jídlu- je tam spousta marketů. Přímo pod studiem je výborná restaurace s krásným výhledem a vaří zde opravdu výborně a jako pozornost dávají dezert zdarma- jen je občas potřeba udělat rezervaci, bývají zde i fronty na stůl. :-) Taveren je všude opravdu spousta, takže není problém každý den vyzkoušet něco nového.

Služby hotelu
Kromě neděle se uklízelo každý den- nové ručníky, ložní prádlo i utěrky, takže spokojenost.

Iva B., 28.08.2016, Datum pobytu: 14.8. - 24.8.2016
Oblast: Řecko Řecko, Kalymnos, Hotel:Studia Rita

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Studia Rita, Kalymnos, Řecko Iva B. 2016-08-28 9.5 1 10 Studia Rita

Celkem: 10 Krásná dovolená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše v pořádkuý

Strava
Vynikající

Služby hotelu
V pohodě

Pláž
Alpy

Vlastimil V., 28.08.2016, Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2016
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel:Hunguest Hotel Heiligenblut

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Hunguest Hotel Heiligenblut, Korutany, Rakousko Vlastimil V. 2016-08-28 10 1 10 Hotel HUNGUEST HEILIGENBLUT

Celkem: 9 Paráda,užili jsme si to,pokud člověk není přehnaně náročný,nemůže být nespokojený.Za nás paráda.Všude čisto

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Paráda,užili jsme si to,pokud člověk není přehnaně náročný,nemůže být nespokojený.Za nás paráda.Všude čisto Zobrazit celou recenzi

Ubytování
čisté

Strava
Moc nám chutnalo,líbilo se mi,že byla možnost ochutnat i kousek z jídel ze slovenska

Služby hotelu
výborné,doporučuji masáže

Pláž
nebyli jsme na pláži,ale v termálech a dobré.

Kateřina Krňáková, 28.08.2016, Datum pobytu: 21.8. - 24.8.2016
Oblast: Slovensko Slovensko, Piešťany, Hotel:Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Park, Piešťany, Slovensko Kateřina Krňáková 2016-08-28 9 1 10 HOTEL PARK PIEŠŤANY

Celkem: 7,2 Celkově pozitivní dojem a příjemná dovolená.

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkově pozitivní dojem a příjemná dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Standard

Strava
Rozmanitá, velký výběr, nicméně ne vždy nám sedla tepelná úprava a dochucovalní jídla, což je na druhou stranu v cizí zemi očekávanou věcí.

Služby hotelu
Na hotel**** byli služby průměrné, hotel má obrovský "potenciál" se o své hosty postarat lépe za minimum dalších nákladů, který je bohužel nevyužit. Na to, že má hotel 19 pater je systém výtahů nepovedeně udělaný tak, že čekání 5minut na výtah není výjimkou, spíše běžnou záležitostí. Nicméně celkový dojem z hotelu je pozitivní a přednosti překonaly nedostatky.

Pláž
Plaž písčitá, velmi příjemná, ale neuškodilo by ji častější čištení nebo zpřísnění pravidel ohledně vyhazovalní odpadků apod.

Petr G., 28.08.2016, Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel:Burgas Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Burgas Beach, Slunečné Pobřeží, Bulharsko Petr G. 2016-08-28 7.2 1 10 Burgas Beach

Celkem: 6,6 Celková spokojenost.

  • 6 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celková spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme ubytování v budově: Ploto. Patří mezi novější kousky v Gelina Village a ubytování bylo adekvátní. klimatizace, rychlovarná konvize, fén a i lednice byly na pokoji. Koupelna čistá. Někoho by mohli odradit občas se vyskytující mravenci, ale tomu se nedá zabránit, jelikož celý areál je plný krásné zeleně a přírody.

Pokud budete ubytování v PLOTO, budete opravdu blízko baru na pláži, kde je každý den minidisco a následně hudební program minimálně do půlnoci, takže pokud se chcete vyspat bez hluku, toto není úplně vhodné ubytování. Raději žádejte něco dále od baru.

Strava
Strava byla výborná, plno tradičních řeckých jídel. Pochválil bych absenci nezdravých příloh, která se dala nahradit salátem se sýrem feta či tzaziky. Denně na výběr 5 sálátů a salátový bar, kde si salát vytvoříte dle libosti. Všeho bylo vždy dostatek. Pouze při největším náporu jste musei například na někeré jídlo minutu počkat.

Někoho možná překvapií absence perlivé vody, ale to je u jižních států běžné.

Jinak mimo hotel doporučujeme tavernu Maistro na pláži, zhruba 1 Km od hotelu.

Služby hotelu
Služby hotelu dostačující. Úklid každý den kromě neděle, bary dostupné, ceny nápojů mimo All inclusive nízké a potěší i 60 minut Wifi zdarma denně.

Pláž
Pláž je menší, písečně kamenitá, ale občas trochu špinavější kvůli lidem, co nerespektují základní hygienická pravidla ohledně nakládání s odpady. Odpadkových košů je všude dostatek, ale holt lidi si neváží čistého prostředí.

Milan L., 28.08.2016, Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2016
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel:Club Calimera Gelina Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Club Calimera Gelina Village, Korfu, Řecko Milan L. 2016-08-28 6.6 1 10 Hotel Gelina Village and Resort

Celkem: 7,8 Skvělá dovolená za super cenu.

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená za super cenu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starý komunistický hotel, který by potřeboval větší investice a byl by skvělý. Protože jsme nic super neočekávali, tak jsme byli spokojení. Pokoj byl čistý, koupelna slušná, teplá voda tekla. Za pořizovací cenu slušné.

Strava
Slušná, tři jidla na výběr normálnímu člověku stačí. Vždy jsme si vybrali. Kladně hodnotím, že byla denně ryba. Co se týká pití, naprostá spokojenost jak s výběrem nealko, tak i alko. Všeho bylo dostatek.

Služby hotelu
Přiměřené ceně, personál slušný a uctivý. Neměli jsme problém.

Pláž
Super, jen těch lehátek k pronájmu bylo na pláži zbytečně moc a zabíraly příliš místa. Moře excelentní

Anonym, 28.08.2016, Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2016
Oblast: Chorvatsko Chorvatsko, Baška Voda, Hotel:Hrvatska

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Hrvatska, Baška Voda, Chorvatsko Anonym 2016-08-28 7.8 1 10 Hrvatska

Celkem: 10 Malý hotel s výbornou polohou a velmi, velmi milým a ochotným personálem.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Malý hotel s výbornou polohou a velmi, velmi milým a ochotným personálem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl skromně, ale určitě dostatečně vybaven vším k naší spokojenosti. Součástí byl malý balkon s posezenim vhodny k odpočinku či četbě. I ostatní vybavení hotelu bylo naprosto v pořádku a spíše předčilo naše očekávání oproti nabídce. Vše velmi čisté a neustále upravované.

Strava
Strava byla výborná, nabídka pestrá.

Služby hotelu
Nabízené služby -bazén, bazén s termální vodou, vířivka, terasa se slunečníky a dostatečným počtem lehátek- byly kvalitní.

Pláž
Pláž byla písčitá přímo pod hotelem - cca 10 m pod terasou.Přístupná po schodech z terasy, tedy cca púl minuty. Byla vždy čistá, každý den upravovaná. Přístup do moře velmi příjemný. Moře čísté, velmi dobrá průhlednost, v blízkosti možnost šnorchlování. Byla určena pouze pro náš a dva sousední malé hotýlky,takže kapacitně dostačující.

byla směrem na západ, takže každý den bylo možné sledovat západ slunce.

Vladimír D., 28.08.2016, Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2016
Oblast: Itálie Itálie, Ischia, Hotel:Riva Del Sole

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Riva Del Sole, Ischia, Itálie Vladimír D. 2016-08-28 10 1 10 RIVA DEL SOLE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622